Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Anatomie

Welke arts besnijdt de voorhuid bij mannen en waar kan een operatie worden uitgevoerd? Besnijdenis is een chirurgische ingreep waarbij excisie en gedeeltelijke verwijdering van de voorhuid nodig zijn om het hoofd vrij te maken. Aldus worden de tekenen van phimosis geëlimineerd.

Lees Verder

Een reeks unieke oefeningen voor snurken van ademhalingsgymnastiek Strelnikova Volgens somnologen is dagelijkse gymnastiek een van de meest betaalbare en effectieve middelen voor het behandelen van snurken.

Lees Verder

Gevaarlijk syndroom of slaapapneu bij kinderen - wat is het? De oorzaken van de ziekte bij een pasgeborene en een kind na een jaar slaapapneu zijn een gevaarlijk syndroom dat vaak bij kinderen voorkomt. Vooral kinderen met een ademhalingssysteem dat nog onvolmaakt is, lopen het risico.

Lees Verder

Snel en betrouwbaar: een lijst met de beste en meest effectieve anti-snurkmiddelen voor onmiddellijke actie Mannen die aan ronchopathie lijden, moeten een van de snelwerkende anti-snurkmiddelen proberen.

Lees Verder

Hoe effectief zijn anti-snurkapparaten en wat zijn deze apparaten? Een innovatief alternatief voor het wegwerken van ongemak was het gebruik van het Welss WS Anti-Snoring-apparaat, dat een persoon met zwakke elektrische impulsen beïnvloedt.

Lees Verder

Soorten tepels van snurken: hun prijzen en effectiviteit Aanvallen van snurken verstoren niet alleen de rust van het huis, maar voorkomen ook dat de dader voldoende slaap krijgt bij nachtconcerten.

Lees Verder