Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Fade - soorten, combinaties

Herinner je Brad Pitt in de film Rage? Nooit nagedacht over hoe je hetzelfde gladde en gladde kapsel kunt maken. Of bekijk Zayn Malik in de video voor het nummer "Pillowtalk", waar de lijnen en overgangen van zijn kapsel vloeiender lijken dan de bewegingen van zijn partner Gigi Hadid. Dit zijn allemaal voorbeelden van een vervaagd kapsel.

Het heldere en stijlvolle kapsel van Fade is een kortgesneden kop en whisky met een soepele overgang naar langer haar bij de kruin. Met behulp van een machine en een schaar maakt de master geleidelijk haar op de achterkant van het hoofd en aan de zijkanten, waardoor het zeer "vervagende" effect ontstaat (convergentie naar niets).

Volgens Adam Gore, oprichter en hoofdkapper van de Britse solon Barberology, “vervagen is kort haar aan de achterkant van het hoofd en slapen en geleidelijk aan langer tot de kruin, maar anders dan het klassieke kapsel doordat het haar onder de huid van het hoofd scheert, soepel beweegt naar langer haar op de bovenkant van het hoofd, waardoor een sproei-effect ontstaat. "

Nog steeds in de war? We zijn ook een beetje. Daarom hebben we Gore om advies gevraagd over het kapsel “Vervagen” (ja, er zijn echt veel opties) en hoe je de optie kunt kiezen die het beste bij je past.

GETAPERDE FADE

Tapered Fade is een strakke, klassieke en veelzijdige stijl die op zijn hoogtepunt blijft. Dit kapsel past zowel op kantoor als op het resort en op een feestje.

Taps toelopende vervaging begint vanaf de onderkant van de achterkant van het hoofd, waar het haar heel kort wordt geschoren, d.w.z. gebruikmakend van sproeiers genummerd van 0 tot 2, neemt de lengte geleidelijk toe en bereikt de pariëtale zone van het hoofd (de pariëtale zone is het bovenste deel van het hoofd, dat wordt gedefinieerd als het breedste deel van het hoofd).

Voor wie?

"Deze stijl is geweldig voor degenen die er elegant en natuurlijk uit willen zien." Aangezien het Tapered Fade-kapsel geen volledige blootstelling van de hoofdhuid impliceert, kan het bovendien worden gebruikt als basis voor verschillende kapsels, beginnend bij een nette oogst en eindigend met meer levendige stijlen.

Vervagen Soorten

De belangrijkste vorm van vervagende kapsels: in het bovenste deel van het hoofd is het haar traditioneel enkele centimeters lang en hun lengte neemt geleidelijk naar beneden af, alsof ze verdwijnen. Omdat hoe dichter bij de nek, hoe korter ze zijn en de huid meer en meer schijnt, ze zien er lichter uit. Dit draagt ​​bij aan het creëren van een karakteristiek fade-effect (eng. To fade = Rus. "Fade") en benadrukt een soepele overgang van lang naar micro-kort. Om de uiteinden goed te leggen, gebruikt de kapper een scheermes. Desgewenst kunt u een patroon maken met een scheermes of verf.

LAGE FADE

Een minder geavanceerd kapsel dan de Tapered Fade, de "low fade" heeft meer open gebieden van de hoofdhuid, een duidelijker onderscheid, maar nog steeds verre van een nul-knipbeurt, zoals een tekenaar.

"Met een lage vervaging begint het haar heel laag te scheren en vervolgens, naar boven toe, neemt de lengte geleidelijk toe tot een natuurlijke afronding van het hoofd," zegt Gore. "Lage vervagingen zijn een geweldige manier om je haar meer textuur te geven, vooral als het haar golvend is, zodat er een behoorlijke lengte haar over blijft op het hoofd om te stylen."

Gore stelt ook voor om de low fade aan te vullen met een stijlvolle, goed verzorgde baard die een contrast creëert in de texturen tussen het fade-kapsel en gezichtshaar.

Laag (Low Fade)

Deze optie is geavanceerder dan de klassieker. Het ingekorte deel begint merkbaar lager, de overgang van lang naar kort is nog minder merkbaar. Dit kapsel is speciaal voor baarddragers. Het lijkt erop dat het haar op het hoofd en het onderste deel van het gezicht één geheel is.

Gemiddeld (Mid Fade)

Een mannelijk en pakkend kapsel, geschikt voor alle haartypes en is de gulden middenweg tussen lage en hoge vervaagt. Haar is aan de zijkanten en op de achterkant van het hoofd heel kort geknipt. De overgang naar de bovenkant van het haar, die iets langer wordt gelaten, begint boven de oren. Over het algemeen ziet dit kapsel er heel netjes en egaal uit, maar er is een beetje ruimte voor verbeelding tijdens het stylen. Je kunt bijvoorbeeld een zijscheiding maken of het haar terug kammen, ze smeren met een kleine hoeveelheid gel.

MIDDEN FADE

Meer contrastrijk dan een lage vervaging, maar niet zo bloot de hoofdhuid als een hoge, gemiddelde vervaging, is de "gulden middenweg" en het is niet verwonderlijk dat dit kapsel een van de meest populaire kapsels is die mannen vaak kiezen.

“Met een gemiddelde vervaging scheert het haar, beginnend bij een punt boven de oren. Dit kapsel kan worden aangepast aan veel kapsels, ”zegt Gore. "Bijvoorbeeld voor pompadour of voor kuif, waar een nog langere lengte van bovenaf vereist is."

Je kunt ook een contrastrijkere overgang maken met een scherpere versie van de middelste vervaging die kenmerkend is voor de oude school.

Hoog (vervagen)

Het heeft een opvallend contrast tussen verschillende haarlengtes. Dit is dus een gedurfdere versie van een modekapsel. Lang haar in het bovenste deel van het hoofd steekt heel sterk af tegen de achtergrond van zeer kort (onder de "egel"), scheerde de rest. De producten die worden gebruikt voor het stylen moeten betrouwbaar genoeg zijn, zodat het kapsel op het meest ongelegen moment geen vorm verliest. Jonge mensen doen vaak perm.

HOOG FADE

Net als het personage van de film 'Prince of Beverly Hills' is een high fade een kapsel op basis van het scherpe contrast tussen de lange bovenkant en de zeer korte haren hieronder, waarbij het grootste deel van het haar aan de achterkant van het hoofd en de slapen geschoren zijn tot nul.

"Voor een hoge vervaging doet de natuurlijke vorm van het hoofd er niet toe; een nieuwe basiscontour wordt gecreëerd van de haarlijn tot de kruin," zegt Gore. Als een resultaat wordt een heldere stijl gecreëerd, die misschien niet in verfijning verschilt, maar u achteraf laat draaien.

Kenmerken van vervagende kapsels

Haircut fade is al lang populair. Een man van elke leeftijd kan zo'n beeld van zichzelf maken. Ze maakt een sterke vloer aantrekkelijk en stijlvol. Bovendien is het niet nodig om veel moeite te doen om voor haar te zorgen.

Om jezelf zo'n kapsel te maken, kun je haar van verschillende lengtes hebben. Het belangrijkste kenmerk van fade is een soepele overgang. Het is belangrijk om het uiterlijk van dit kapsel te kiezen voor het type gezicht, omdat het een beetje langer wordt. Gezien dit, voor een ronde en ovale gezichtsvorm, zal dit kapsel er perfect uitzien.

Met een vierkant gezicht, is het belangrijk dat er een asymmetrie is die scherpe hoeken gladstrijkt. Mannen met een driehoekig gezicht, het is beter om een ​​baard te laten groeien. Omdat voor elke persoon je je eigen stijl moet kiezen, zijn er verschillende soorten van dit kapsel.

SCHAAR VERLOREN

Houd je niet van tondeuses? Je hebt een keuze, het vervagen kan worden gedaan met een schaar, niet geschoren met een typemachine.

“De Scissor fade is een fade-kapsel dat volledig met een schaar wordt gedaan zonder een tondeuse te gebruiken. De nek en whisky worden gesneden met een schaar en een kam, die helpt het haar zo dicht mogelijk bij het hoofd te knippen, ”zegt Gore. "Deze methode wordt meestal gebruikt wanneer een meer willekeurig kapsel nodig is om te passen bij de specifieke vorm van het hoofd."

Algemene beschrijving van herenkapsel

De geschiedenis van de creatie is verbonden met militaire gebeurtenissen in de 20e eeuw, soldaten droegen korte kapsels met soepele overgangen. Later werden kapsels in legerstijl eigendom van de burgerbevolking. Benadrukt mannelijkheid, kracht, geschikt voor jonge jongens en volwassen mannen. In de loop der jaren is de mode veranderd, zijn er nieuwe langwerpige modellen verschenen in de kappersbranche. The Beatles, Rolling Stone, Elvis Presley, Michael Jackson en vele anderen hebben miljoenen trends gevormd.

De ontwikkeling van dansmuziek, disco, hiphop werd geleidelijk aan de kant geschoven door korte kapsels. Jongeren zochten naar levendige beelden, waardoor originele kapsels ontstonden. In de jaren 90 brak "Fade" opnieuw in de mode, schoor whisky en langwerpige strengen van de kroon leken op de vorm van een paddestoel. In de jaren 2000 kreeg het model elegantere, klassieke lijnen, veel variaties maakten het mogelijk om een ​​kapsel te kiezen voor het type uiterlijk en de haarstructuur.

Vaak wordt het kapsel "Mushroom" genoemd voor de uiterlijke gelijkenis van het weelderige pariëtale gebied van de dop en de geschoren nek van het been. Universal "Faith" wordt uitgevoerd op haar van verschillende structuur - recht, krullend, dik, dun. Een kenmerk is een soepele overgang van een korte nek naar langwerpige strengen van de kroon. Er zijn geen duidelijke grenzen, vervagende lijnen geven het kapsel een nette, presentabele uitstraling. Komt overeen met modetrends, het huidige kapsel wordt gekozen door atleten, militairen, vertegenwoordigers van creatieve beroepen.

TIPS VOOR HET CREËREN VAN EEN EERSTE KLASSE GEMAAKT VAN BARbershop FORCE

Probeer niet zelf zo'n kapsel te maken. Geef niet toe aan de wens om geld te besparen, het is beter om een ​​professional te vertrouwen. Hoewel het op het eerste gezicht lijkt alsof er niets gemakkelijker is dan zelf een fade te doen, maar hiervoor heb je niet alleen een scherpe schaar en een goede haartrimmer nodig, maar ook aandacht en professionaliteit om de perfecte stijl te creëren.

Wees voorzichtig met onregelmatigheden op het hoofd. Als u opvallende hobbels en valleien hebt, houd hier dan rekening mee bij het kiezen van de optie voor vervagen die het beste bij u past.

Wil je er niet overwoekerd uitzien? Wees dan voorbereid om de kapper regelmatig te bezoeken. "We raden altijd aan dat hoe korter het kapsel is, des te vaker de correctie nodig is om het kapsel er egaal en schoon uit te laten zien," zegt Gore.

Vanwege de snelheid waarmee je haar groeit, vervagen - vooral die opties waarbij het meeste van het haar tot nul scheert, zoals een gemiddelde en hoge vervaging - om de twee weken.

Voor wie is het kapsel geschikt?

Om te presteren is het niet nodig om lang, dik haar te hebben. Een ervaren kapper selecteert het optimale model, rekening houdend met externe functies, de structuur van de strengen. Waar het om gaat is temperament, levensstijl. Er zijn opties die geen zorg vereisen, evenals modellen waarmee u uw verbeelding kunt maximaliseren.

Geschikt voor:

 • mannen met een ovaal langwerpig gezicht moeten de klassieke "Fade" kiezen, die korte maar niet geschoren whisky's suggereert, waardoor gestructureerde jukbeenderen zijn gemaakt, een optie voor liefhebbers van traditionele kapsels die niet klaar zijn voor extravagante experimenten met uiterlijk,
 • een hoge "Fade" betekent dat de slapen van de achterkant van het hoofd zo kort mogelijk moeten worden gesneden, het hoofdhoofd wordt op de bovenkant van het hoofd gehouden, kroongebied, geschikt voor mannen met een vierkant en rond ovaal, mannen met een donkere huid, golvende taaie strengen worden vaak gekozen, een zeer scherpe overgang geeft brutaliteit, gedurfde tonen aan het beeld,
 • het langwerpige model wordt aanbevolen aan eigenaren van driehoekige, ruitvormige ovalen, het volumineuze gebied van de kroon, vloeiende strengen geven zachtheid, elegantie, laten u toe om scherpe gelaatstrekken, kapsel op dik recht of licht krullend haar te harmoniseren, het model stelt u in staat om een ​​schok van ondeugende lokken te verwerken, beperkt ideeën voor styling niet, inclusief het maken van extravagante afbeeldingen,
 • de lage optie kan worden gekozen voor mannen met dun haar, niet qua dichtheid, de lengte op de kruin is aanzienlijk korter, maar een soepele overgang wordt gehandhaafd, past bij langwerpige, driehoekige ovalen, past goed bij een baard, het kapsel kan voor verschillende lengtes worden gemaakt, heeft corrigerende eigenschappen,
 • 'Vervagen' onder een schaar heeft de voorkeur van volwassen mannen die een perfect kapsel willen vermijden, alsof ze na een kapperszaak geschikt zijn voor mannen met de juiste gelaatstrekken, een ovale vorm, het model wordt niet beperkt door de structuur en de lengte van het haar,
 • verschillende opties van 'Fade' hebben geen leeftijdsgrenzen, zijn geschikt voor jonge jongens die de nadruk willen leggen op individualiteit, evenals volwassen mannen die praktische, comfortabele modellen kiezen,
 • heeft geen beperkingen op de huidskleur en haarstructuur, het is mogelijk om dun, zacht haar te knippen, evenals hard, krullend,
 • kapselvariaties stellen u in staat om het optimale model te kiezen, rekening houdend met de levensstijl en de reikwijdte van de activiteit, het leger, atleten, acteurs, muzikanten, artsen, ingenieurs, liefhebbers van extreme sporten,
 • kapsel combineren met dagelijks, zakelijk, sport, rockstijl, U kunt een elegante stijl creëren voor speciale gelegenheden.

Een van de weinige kapsels die geen beperkingen heeft, contra-indicaties om uit te voeren. Het enige er mogen geen kale plekken zijn, gebieden met uitgedund haar.

Is het mogelijk om het kapsel zelf te doen

Het behoort tot model-kapsels, dus het werk moet worden toevertrouwd aan een ervaren meester. Een professioneel gecreëerd kapsel omvat niet alleen technische nauwkeurigheid. Het is belangrijk om het soort uiterlijk te begrijpen, om niet alleen een modieus kapsel te kiezen, rekening houdend met de huidige trends.

Waarschuwing! Het model moet overeenkomen met uiterlijk, temperament, eenvoudig zijn, praktisch in de zorg. Daarom wordt het aanbevolen voordat u thuis experimenteert, contact op te nemen met een ervaren stylist die u helpt bij het kiezen van een knipbeurt en de geheimen van het stylen onthult.

De kosten in de cabine hangen van veel factoren af. De kwalificatie van de meester, de complexiteit van het gekozen kapsel, de toevoeging van extra elementen - geschoren patronen en kleurstoffen. De prijs kan variëren van 500 tot 2000 roebel., De uitvoeringstechniek vereist ervaring, oefening.

Hulpmiddelen om te doen:

 • professionele tondeuse met 5 sproeiers,
 • trimmer,
 • spuitpistool
 • kuif
 • klassieke schaar
 • dunner wordende schaar.

Uitvoering technologie

Om een ​​stijlvol kapsel te maken, is het niet nodig om dik haar te hebben. Het is de moeite waard om een ​​ervaren meester te kiezen die de beste optie voor het uiterlijk biedt. Verfijnde bewegingen en een creatieve aanpak zorgen voor een uitstekend resultaat.

Technologie van kapsel "Fade" stap voor stap:

 1. Was het haar, kam het goed. Schets de scheidingslijn, het uiterlijk van het kapsel, corrigerende eigenschappen afhankelijk van de locatie.
 2. Kies een groot mondstuk, werk de halslijn, de slapen uit.
 3. Snijd vervolgens dezelfde gebieden, waarbij het mondstuk op een typemachine in een kleinere wordt veranderd. Het is belangrijk om je haar te scheren tegen groei, van de slapen naar de achterkant van het hoofd.
 4. Definieer een overgangslijn, deze bedekt de cirkel van oor tot oor. Snijd, houd de verticale richting van de machine en probeer een derde van het mes de overgang te laten raken. Bewegingen moeten nauwkeurig zijn, maar langzaam, dit voorkomt fouten en creëert natuurlijke lijnen.
 5. Verander het mondstuk een minder getal, blijf werken met de overgang.
 6. Scheer van onder naar boven, indien nodig kunt u een kam gebruiken. Voor donker haar, neem een ​​lichte kam, voor lichte lokken - donker. Vorm een ​​kamhoek van 45 ° ten opzichte van de overgangslijn, breng het haar omhoog en dring diep in het mes.
 7. De kruin van het hoofd is verdeeld in horizontale scheidingen, met behulp van een techniek op de vingers om te knippen met een schaar.
 8. Trim trimmer, kan niet alleen de whisky en de achterkant van het hoofd vastleggen. Mooie grafische lijnen kunnen ook worden getekend aan de basis van de groei op het voorhoofd.
 9. Soepele uitstekende onregelmatigheden met een kam en een tondeuse.

Video over hoe het populairste kapsel voor mannen wordt uitgevoerd.

Klassieke vervaging is geschikt voor mannen met het juiste ovaal van het gezicht, uitgevoerd op rechte lokken. Komt overeen met de zakelijke dresscode, vertegenwoordigers van het bedrijf kiezen. Kapsel vereist styling, heeft corrigerende, anti-aging eigenschappen. De lange haren van de kroon en kroon vervagen geleidelijk. Het wordt aanbevolen om een ​​knipbeurt te gebruiken voor jonge mannen en volwassen mannen, aanhangers van elegante klassiekers.

Een knipbeurt met pony geeft persoonlijkheid aan het beeld, meestal gekozen door jonge jongens die er stijlvol en modern willen uitzien. Het is mogelijk om asymmetrisch en soepel uit te voeren, waarbij de juiste gelaatstrekken worden benadrukt. Het wordt gecombineerd met verschillende stilistische trends, waaronder alledaags casual, glamoureus, schokkend.

De wigvormige "Fade" past bij mannen met een vierkant en rechthoekig gezicht. De vorm benadrukt de brutaliteit van het beeld, gecombineerd met een sportieve, casual stijl. Langwerpige strengen blijven op de kruin, een geleidelijke overgang naar kortere zones begint vanaf het midden van de nek.

Kapsel "Taper" wordt uitgevoerd op dik, grof haar. De overgang kan boven of onder de klassieke neklijn zijn. Het volumetrische deel van de duisternis versmalt het gezicht visueel, past bij de eigenaren van ronde, vierkante ovalen. Een kapsel vereist geen styling, maar regelmatige correctie is noodzakelijk. Ziet er harmonieus uit met alledaagse straatlooks, vooral in een langwerpige versie.

Kapsel "Low fade" lijkt op boksen, verwijst naar de legeropties. Vaak gekozen door atleten, het leger, hoeft het model niet te worden gestapeld, het staat je altijd toe er netjes en opgeruimd uit te zien. Het wordt uitgevoerd op zacht, hard, dik en dun haar. "Low fade" wordt gecombineerd met verschillende stilistische trends, geschikt voor mannen met een langwerpig en rechthoekig ovaal.

Houdt de "Mid fade" rokerige overgang, waardoor een middellange lengte ontstaat. Creatief kapsel of elegante styling stelt u in staat om de verbeelding en stilistische richtingen niet te beperken. Dankzij de vorm wordt het gezicht visueel langer, geeft het de juiste verhoudingen. De Mid Fade is geschikt voor zowel jonge mannen als volwassen charismatische mannen. Het kapsel wordt uitsluitend uitgevoerd op hard, dik haar, vereist zorgvuldige verzorging en styling.

Een "High fade" wordt gemaakt op langwerpige strengen, een scherpe overgang van de kruin van het hoofd naar de slapen wordt waargenomen. Het kapsel heeft een langwerpige vorm, geschikt voor mannen met een rond, vierkant ovaal. Aanbevolen voor mannen met harde, dikke lokken, haar vereist regelmatige verzorging, liggende lokken. Hoe oud de eigenaar van een modieus kapsel ook is, hij zal er stijlvol, modern uitzien.

"Vervagen" onder een schaar of schaar, past bij fans van de klassieke, elegante stijl. Richt zich op de juiste functies, gecombineerd met zakelijke stijl. Het wordt uitgevoerd op dikke, rechte krullen, waarmee je schedeldefecten kunt verbergen. Het vereist geen frequente updates, zelfs een overwoekerde vorm ziet er netjes uit.

Het skin fade-schema verschilt van het klassieke omdat korte gebieden tot nul zijn bijgesneden. Een nogal extravagant kapsel lijkt op een paddestoel in vorm. Geschikt voor jonge, dunne jongens met een langwerpig, driehoekig ovaal. De skin of the Faith combineert met niet-standaard stijlen, je kunt je verschillende schokkende beelden veroorloven en de aandacht van anderen trekken.

Een kapsel met een scheiding ziet er stijlvol, modern uit, het detail geeft het beeld een individualiteit. Een geschoren lijn hoeft de natuurlijke scheiding niet te dupliceren, u kunt deze hieronder maken. Het kapsel wordt op verschillende lengtes en haarstructuren uitgevoerd.

Haarstylingopties en geheimen

De slordige versie kan op elke lengte worden uitgevoerd - kort, medium en ook op langwerpige strengen. Om een ​​creatieve styling te creëren, behandel nat haar met mousse, föhn het met een föhn en geef de krullen een richting met hun handen. Breng wax aan en leg met lichte krullen om de textuur op afzonderlijke strengen te markeren.

Volumetrische styling kan er elegant uitzien of creatieve tonen hebben. Het is gemaakt op de middelste en langwerpige versie van de vervaging. Nat haar wordt behandeld met schuim of vernis, met een blaaskwast, het wordt gedroogd in de richting van het voorhoofd naar de kruin. Geschikt voor mannen met een rond, vierkant gezicht, waarmee u een harmonieuze vorm kunt creëren.

Wigvormig, evenals opties met een pony worden gedroogd in de richting van het gezicht. Nat haar wordt behandeld met styling, gedroogd met een kam. Je kunt ook een interessante vorm geven aan droge krullen, met behulp van boetseerklei.

Voors en tegens

Herenkapsel "Fade" wordt als universeel beschouwd vanwege het vermogen om op verschillende lengtes, haarstructuur, te presteren. Veel meesters adviseren dat het het kapsel van de schimmel is, dankzij de corrigerende eigenschappen kunt u het optimale model kiezen. Maar voordat u besluit om het beeld te wijzigen, is het de moeite waard om de voordelen, nadelen en prestatiekenmerken te overwegen.

profs:

 • dankzij de opties kun je een knipbeurt kiezen voor een rond, vierkant, driehoekig, ruitvormig gezicht, de perfecte lijnen van het juiste ovaal benadrukken,
 • Het wordt uitgevoerd op zacht, dun, hard, krullend haar, verschillende volumetechnieken maken het gemakkelijker om te verzorgen en te stylen,
 • moet een keer per maand worden bijgewerkt, zijn vorm goed behouden, hoeft niet te vaak te worden gecorrigeerd,
 • geeft het beeld stevigheid, afhankelijk van het type uiterlijk, kunt u de nadruk leggen op mannelijkheid, brutaliteit of vice versa, een klassiek, verfijnd beeld creëren,
 • komt overeen met moderne trends, met knipbeurten met overgangen kunt u klassieke, elegante en schokkende beelden maken, het hangt allemaal af van het temperament en de stemming,
 • het heeft geen leeftijdscriteria, de vorm wordt gebruikt in kapsels voor kinderen, jonge jongens worden gekozen, evenals volwassen, charismatische mannen,
 • Het combineert met de belangrijkste stilistische trends, ziet er geweldig uit met een pak, casual casual, plechtige, elegante manier,
 • geschikt voor mannen van verschillende werkterreinen, modellen worden als klassiek beschouwd, creatieve notities kunnen worden toegevoegd met geschoren elementen, originele styling, kleuren.

nadelen:

 • langwerpige opties vereisen regelmatige styling, het gebruik van stylingproducten,
 • niet geschikt voor mannen met zeer zeldzaam haar.

Star voorbeelden

David Beckham geeft de voorkeur aan de optie "Vervagen" onder de schaar. De klassieke look benadrukt elegantie, past goed bij alledaags casual.

Justin Bieber maakte Fade populair bij miljoenen tieners. Tegenwoordig experimenteert de kunstenaar regelmatig met het beeld, met de nadruk op extravagante opties.

Will Smith gedurende de loopbaan kiest hij voor praktische opties, kleine veranderingen hebben alleen betrekking op de lengte van het kapsel.

Ryan Reynolds gebruikt vandaag de lage versie van Fade, een stijlvol kapsel ideaal voor dun, zacht haar.

Kapsel zoals Eldzheya werd een cult niet alleen onder fans van de rapper. Het schandalige beeld wordt gekozen door buitengewone, creatieve persoonlijkheden.

Vervagen - geen knipbeurt!

Fade (uit het Engels. "Fade" - de geleidelijke verdwijning, overgang) is een universele techniek, in principe toepasbaar op elke korte mannelijke (en niet alleen!) Kapsel. Het kapsel "militair" werd het in de jaren 40 in de Verenigde Staten genoemd, waar het werd uitgevonden door bekwame kappers. Een decennium later werd rock and roll populair: de Beatles en Elvis brachten hun lange haar en pompadour in de mode, waardoor Feid het gewoon vergat als een toepassing op korte kapsels. De terugkeer van Fade hoefde niet lang te wachten: in de jaren 80 kwam hiphop in de mode, en in de jaren 90 begon Fade als een techniek in verschillende kapsels te worden gebruikt.

Het belangrijkste is de vloeiende overgangen en precieze randlijnen die inherent zijn aan Fayd vandaag.

Op dit moment kiezen veel mannen en mannen voor knipbeurten met Fade-techniek. Het is prachtig visueel en praktisch in het dagelijks leven: in ieder geval voor het leggen van het tijdelijke deel bespaart u een enorme hoeveelheid tijd en geld, omdat het in perfecte staat is na ongeveer 2-3 weken snijden. De keuze voor velen en de veelzijdigheid van deze techniek liggen voor de hand: een fuzzy overgang van kort haar op de achterkant van het hoofd naar elke lengte op de kruin, die al het kapsel vormt.

Geschikt voor elk type, haarlengte, kledingstijl

Laag vervagen

Een soepele of abrupte overgang is aan jou. Het belangrijkste is dat de overgang van lang naar kort haar in de nek begint. Kapper begint zijn haar te scheren met een machine die heel laag is, bijna helemaal in de nek, en dan, naarmate je hoger komt, neemt de lengte geleidelijk toe en verandert in het kapsel van je keuze.

Verlengde vervaging

Waarschijnlijk het meest populair dit seizoen. Met deze keuze gaat kort haar onder het midden van het hoofd soepel in een "nul" kapsel. Het is vergelijkbaar met Anderkat, maar verschilt in de soepele overgang bij de tempels. Gaat goed met een baard.

Er zijn veel weergaven van Fade, dus het is beter om contact op te nemen met uw kapper om een ​​"snit" voor u te selecteren

Aan wie ook tips van kappers zullen benaderen

Professionals adviseren Fayd aan mensen met brede jukbeenderen, een vierkante gezichtsvorm en een actieve levensstijl. De Fade-techniek moet worden uitgevoerd door een professional en, zoals reeds vermeld, kan Fade met een schaar of langwerpig worden gemaakt in elke gezichtsvorm, met de nodige ervaring en benadering van de kapper tot het kapsel. De low fade-techniek past bijvoorbeeld goed bij het uitvoerende kapsel: een brede scheiding aan de zijkant is geschikt voor mannen in zakelijke pakken. De halfbox in combinatie met de Fade-techniek ziet er geweldig uit bij actieve jongeren.

Belangrijke aspecten bij het kiezen van een fade

  Praktische en mooie techniek die het kapsel origineel maakt
 • Het ritme van het leven. Met een zware werklast of een groot aantal gevallen, worden kapsels geselecteerd die geen langdurige verzorging en styling vereisen. Top Not (bundel), in combinatie met Fade, ziet er presentabel uit en staat in de top drie van de meest populaire kapsels van 2019.
 • Ovaal gezicht. Voor een rond gezicht is een kapsel met meerlagige niveaus geselecteerd. Bijvoorbeeld Crop, dat ook goed past bij de Fade-techniek. Voor een ovale, "langwerpige" gezichtsvorm is de Semi Box of de Site, die ook worden aangeboden door een kapper met verschillende Fade-technieken, visueel geschikt.
 • Als je een gelukkige eigenaar bent van golvend en stout haar, moet je de voorkeur geven aan trapsgewijze kapsels. Ook bijsnijden of korte Mohawk (Iroquois). De laatste beschikt over een gemiddelde Fade als geen ander.

Naar wie

Zo'n knipbeurt is geschikt voor bijna elke persoon, ongeacht de leeftijd. Het belangrijkste is om het juiste type kapsel voor jezelf te kiezen.

 1. Als u het advies van professionals gelooft, moeten mannen met een ovale of ronde kopvorm kiezen voor de klassieke "fade". Zo'n kapsel helpt immers je gezicht visueel te strekken. Meestal kiezen kantoormedewerkers voor deze optie. Ze moeten er immers stijlvol uitzien, maar tegelijkertijd ingetogen.
 2. Degenen met te massieve kaken moeten kiezen voor een asymmetrisch kapsel. Deze optie helpt het gezicht te kleuren en een kleine fout te verbergen.
 3. Mannen met zeer brede jukbeenderen, evenals een smalle kin, moeten het kapsel aanvullen met een mooie baard. Dit geeft het beeld van stijl en brutaliteit.
 4. In het geval dat het haar vrij weelderig en dik is, moet u kiezen voor een langwerpige "fade". Dit geeft het beeld van een man elegantie.
 5. Jongens met te dun haar moeten hun haar kort knippen. Zo'n knipbeurt lijkt jeugdig en modern en verbergt ook de aanwezigheid van problemen met de structuur van het haar. Bovendien zal het heel gemakkelijk zijn om voor zo'n kapsel te zorgen. Het is voldoende om je haar correct te wassen en vervolgens de lokken in de juiste richting te kammen.

Species

Elke knipbeurt moet alle fouten verbergen. In dit opzicht selecteren experts een optie die het meest geschikt is voor een bepaalde klant. Er zijn verschillende soorten van dit kapsel.

 • Klassiek vervagen de vorm is een beetje als een Canadees. Er is immers een soepele overgang van lange naar korte.

Deze optie wordt meestal gekozen door mannen die graag van tijd tot tijd willen experimenteren met hun uiterlijk.

 • Laag vervagen - Dit zijn ingekorte strengen op het achterhoofdgedeelte van het hoofd, die langer worden aan de bovenkant van het hoofd. Tegelijkertijd selecteert elke persoon de lengte voor zichzelf. Haarstyling kan zowel achteruit als zijwaarts worden gedaan. En je kunt ook een beetje rommel maken op de bovenkant van het hoofd. In elk geval ziet het er allemaal prachtig uit.

 • Gemiddeld vervagen meer geschikt voor ingetogen en brutale mannen. Het haar op het achterhoofdgedeelte en op de slapen is heel kort geknipt. Een soepele overgang vindt direct boven de oren plaats. Lang haar blijft alleen op de kruin.

 • Vervagen hoog vertegenwoordigt een kapsel, dat zich onder andere onderscheidt door een scherpe overgang. Het verschil tussen kort en lang haar is zeer merkbaar. Het occipitale deel van het hoofd en de slapen zijn bijna tot nul gesneden, maar op de kroon blijven ze lang.

Alleen zeer dappere mannen kiezen dit type kapsel. Zo'n kapsel ziet er prachtig uit bij mannen met een donkere huid.

 • "Fade" verlengd Dit jaar is op het hoogtepunt van populariteit. Haar wordt zowel bij de slapen als aan de achterkant van het hoofd tot nul geknipt. Aan de kruin zijn ze ook kort. Je kunt je haar op heel verschillende manieren stylen.

Vooral mooi kapsel in de stijl van "vervagen" ziet eruit bij mannen met krullend haar.

 • Vervagen kort meestal laten sporters of mannen die niet bang zijn om op te vallen, zichzelf toe.

 • "Vervagen" onder de schaar uitgevoerd, zoals de naam al aangeeft, met behulp van een schaar, geen typemachine. Vertrouw dergelijk werk alleen toe aan de meesters van hun vak.

 • Vervagen scheidden Geschikt voor mannen met halflang haar.

 • Vervagen met een baard dappere brute jongens kiezen. Om zo'n kapsel te maken, moet je een soepele overgang maken van het begin van de tempel en recht naar de baard.

Hoe te doen

Voordat je begint met knippen, moet je je haar voorbereiden. Dat wil zeggen, ze moeten goed worden gewassen of alleen een beetje worden bevochtigd. Anders dan dat, het is noodzakelijk om aan te geven welk deel van het hoofd wordt afgekort en waar het haar lang zal blijven.

U moet zelf bepalen welke tools nodig zijn. Waar vroeger alleen gewone scharen werden gebruikt om haar te knippen, gebruiken specialisten tegenwoordig een tondeuse. Bij het kopen van een dergelijk hulpmiddel, moet u op de kwaliteit letten en op de noodzaak van spuitmonden in de set. Elk van hen is immers bedoeld voor het snijden van verschillende delen van de kop:

 1. voor slapen en de nek is mondstuk nr. 2 geschikt,
 2. de bovenkant van de kop moet worden gesneden met een mondstuk nr. 3,
 3. maar de nek moet worden geschoren met behulp van mondstuk nr. 1.

Naast de typemachine hebt u ook een gewone sint-jakobsschelp, een schaar voor het snijden en een trimmer nodig.

Wanneer alle tools zijn voorbereid, kunt u doorgaan met het kapsel zelf. Het kapselschema is uiterst eenvoudig.

Er moet een overgang zijn. Hier heeft elke persoon zijn eigen voorkeuren, zodat hij op verschillende plaatsen kan beginnen. Als dit een klassieke "fade" is, begint de overgang direct achter de oren, het haar wordt bij de nek ingekort.

In dat geval als het haar van een man op sommige plaatsen dun is, moet de overgang precies worden gedaan waar hun structuur begint te veranderen. Als een man een toefje heeft, moet de overgang iets boven hem of onder worden gedaan.

In elk geval moet de clipper strikt verticaal worden verplaatst. Scheer het haar tegen de richting van hun groei in. Het is het beste om met de tempels te beginnen, dan moet je naar de achterkant van het hoofd gaan. Als het haar op de kruin lang blijft, moeten ze worden vastgemaakt met haarclips zodat ze het kapsel niet hinderen. De machine moet niet alleen omhoog worden gereden, maar ook omlaag om al het overtollige haar af te scheren.

Bovendien moet de machine ook langs de overgangslijn worden verplaatst. Draai het niet horizontaal, u moet het verticaal blijven houden. Om de overgang soepeler te laten verlopen, moet de tondeuse onder een hoek van 45 graden worden gehouden. Dat wil zeggen dat slechts een deel van de machine het hoofd mag raken.

Scheer het haar in kleine delen. Als er hobbels zijn, moet de machine sterker worden ingedrukt. Om het haar achter de oren te verwijderen, moet het een beetje in een hoek worden gehouden. U moet beginnen met werken vanaf de plaats waar het oor aansluit op het hoofd en vervolgens omhoog gaan.

Eerst moet je het grootste mondstuk of een schaar gebruiken, als het haar aan het einde lang moet blijven. Nadat de gewenste lengte van de kroon is verwijderd, moet u het mondstuk vervangen en dan kunt u doorgaan met werken aan de overgang. Je moet van onder naar boven gaan. Om een ​​soepele overgang te creëren, moet u de plaats bepalen waar de lengte verandert. De keuze blijft bij de klant, maar de lijn moet op oorhoogte zijn en niet erboven. Alle overgangen moeten onzichtbaar zijn. U kunt niet doorgaan naar de volgende overgang zonder de vorige te voltooien.

Heel vaak gebruiken kappers een kam onder een hoek van 45 graden om de lijnen glad te maken. Alle haar wordt recht boven haar kruidnagel geknipt. U moet dit langs alle overgangslijnen doen.

Dientengevolge moet u met behulp van een trimmer een trim maken, d.w.z. al het resterende haar in de nek en boven de oren verwijderen. Voor het eerst zal het perfect maken van zo'n kapsel heel moeilijk zijn, vooral als het kapsel thuis wordt gedaan. Daarom kunt u zich het beste wenden tot professionals die de taak niet alleen snel maar ook efficiënt kunnen uitvoeren.

Fade mannelijke kapsel geschiedenis en opties

De vorm impliceert kort haar aan de zijkanten en achterkant en langer op de kruin. Een vergelijkbaar kapsel voor mannen was al in de jaren 40 van de twintigste eeuw populair in de Verenigde Staten. Op dat moment stond het formulier bekend als militair kapsel. Met de komst van idolen als de Beatles en Elvis is de populariteit van de fade sterk afgenomen. Ondanks zo'n sterke achteruitgang in populariteit hoefde de terugkeer van mode naar deze vorm niet lang te wachten. Hiphop kwam in de jaren tachtig in de mode en tegen de jaren negentig werden kapsels weer trendy.

Soorten Fade-kapsels voor mannen

Er zijn verschillende soorten afhankelijk van de overgangszone van kort tot langer haar.

Laag vervagen Het haar is diep ingekort op de achterkant van het hoofd, de lengte van het bovenste deel kan elke zijn, de styling is individueel. Haar kan netjes worden teruggelegd, in een lichte puinhoop worden gestopt, aan één kant worden gelegd, etc.

Gemiddeld vervagen In het verleden droeg het leger een knipbeurt. Deze vorm ziet er het moedigst uit en zal opvallen. Het haar aan de zijkanten en achterkant wordt zeer kort verwijderd, de overgang begint boven de oren. Het algemene beeld van het kapsel is kort, de lijnen passeren strikt en precies. Ondanks zo'n goed gestructureerde structuur zorgt de gemiddelde vervaging voor individualiteit. De pony kan worden teruggekamd, gescheiden (met scheren mogelijk), stylingproducten met verschillende effecten kunnen worden gebruikt - gel, wax en anderen.

Hoge vervaging. Het suggereert een sterk contrast tussen kort en lang haar. De optie is modieus, gewaagd, zelfs extravagant. De overgangslijn loopt ongeveer vijf centimeter vanaf de bovenkant van de kroon of hoger, en dit is wat de naam "lang" wordt genoemd. Deze vorm ziet er geweldig uit bij zwarte mannen, omdat het vanwege het enorme gebied van zeer kort haar belangrijk is hoe de huid van het hoofd eruit ziet en of de kleur overeenkomt met de toon van het gezicht.

Vervagen met een schaar. Het vereist een zeer hoog niveau van vaardigheid, omdat het wordt uitgevoerd met een schaar zonder een machine te gebruiken. Het ziet er stijlvol, netjes uit, net als andere opties voor de vervaging, het kan op totaal verschillende manieren passen. Dankzij de toegepaste kapseltechniek ziet de vorm er heel natuurlijk uit en informeert niet iedereen rond dat de man net de kapper heeft verlaten.

Verlengde vervaging. Zeer populair kapsel dit seizoen, vergelijkbaar met de geliefde underkerkat. Met deze interpretatie gaat kort haar soepel over naar "nul" hieronder. Kapsels kunnen laag of hoog worden gestapeld, gecombineerd met een baard, nette borstelharen of een glad geschoren gezicht. Elke styling ziet er geweldig uit.

Wie is geschikt voor een fade-kapsel

Kapsel ziet er geweldig uit met brede jukbeenderen. De zijstijl ziet er harmonieus uit met een pak. Een lichte puinhoop zal een casual of sportieve look aanvullen. Er zijn verschillende punten waar u op moet letten bij het kiezen van een knipbeurt:

Levensstijl. Het is belangrijk om te overwegen dat sommige kapsels dagelijks moeten worden gestileerd, anders zien ze er rommelig uit, het idee van de meester is verloren. Daarom moeten degenen die constant haast hebben, geen aandacht besteden aan ingewikkelde vormen. Als er tijd en wens is om een ​​paar minuten 's ochtends een kapsel te wijden, kun je veilig experimenteren en stylingproducten inslaan.

De vorm van het gezicht, hoofd. Als het gezicht rond is, is het beter om de voorkeur te geven aan asymmetrische, meerlagige kapsels. Dit zal het gezicht visueel verlengen. Als de nek plat is, moet dit niet worden benadrukt en is het beter om een ​​lage vervaging of kapsel met stylingrug te kiezen.

Type en kwaliteit van haar. Als het haar krullend, stout, moeilijk te stylen is - is de beste keuze een cascade met verplichte dunner worden. Als er geen tijd is om te stylen, moet u op korte kapsels letten, waarvoor geen speciale zorg vereist is. Zwak, dof haar is ook beter om korter te knippen om dit nadeel niet te benadrukken.

In het algemeen kapsel vervagen - een universele vorm met veel variaties. De keuze van het kapsel hangt af van de voorkeuren van de man, zijn gebruikelijke kledingstijl. Naast een persoonlijke visie is het de moeite waard om naar de meester te luisteren. Ervaring en kennis zullen u helpen een vorm te kiezen die er geweldig uitziet, rekening houdend met het type haar, de gezichtsvorm en andere individuele kenmerken.

Soorten kapsels vervagen

Omdat elk haar een andere lengte en structuur heeft, kiezen kappers de vervagingsoptie die bij een man past. Een knipbeurt moet alle fouten verbergen en zich concentreren op de verdiensten.

Jongens met dik haar moeten lange kapsels kiezen. Met dun en dun haar is het beter om een ​​korte versie te blijven. Laten we eens kijken naar vervaagde haarstijlen voor mannen.

 1. klassiek. Het kan enigszins op een Canadees lijken, omdat het haar soepel van kort naar lang gaat. Deze optie is geschikt voor mannen die niet willen experimenteren en er extravagant uitzien.
 2. hoog. Haar bevindt zich alleen op de bovenkant van het hoofd, op de rest van het hoofd worden ze bijna tot nul geknipt.
 3. gemiddelde. Dit is de middelste versie tussen klassiek en high fade. Kort haar begint vanaf het midden van het hoofd en wordt geleidelijk langer en bereikt de bovenkant van het hoofd.
 4. laag. Kapsel ziet er goed uit met elke haarlengte. Het haar is heel laag ingekort.
 5. verlengd. Dankzij het lange haar aan de bovenkant kun je verschillende opties voor kapsels doen. Het moet constant worden verzorgd en vastgelegd. Deze stijl is geschikt voor mannen met krullend haar.
 6. Onder de schaar. Dit kapsel wordt uitsluitend met een schaar uitgevoerd.
 7. kort. Zo'n knipbeurt hoeft niet te worden verzorgd, alleen om het op tijd te corrigeren. De afbeelding is geschikt voor atleten en gewaagde mannen.
 8. sinds afscheid. Voor zo'n kapsel is haar van gemiddelde lengte nodig. Deze optie is geschikt voor klassieke jongens.
 9. Met een baard. Een soepele overgang wordt gemaakt van de tempel naar de baard.

Vanwege de verscheidenheid aan kapselopties, kan elke man het type kapsel vinden dat hem persoonlijk past. Overweeg bij het kiezen van een bepaalde optie of er littekens of moedervlekken op uw hoofd zitten. Want als je je haar kort knipt, wordt het heel merkbaar.

Meer informatie over kapsels van andere mannen:

Klassieke versie

Klassiek vervagend kapsel is geschikt voor mannen met een ovaal gezicht. Het wordt gedaan door kantoormedewerkers of mensen die constant draaien in een zakelijke omgeving. Kapsel verlengt het gezicht niet, omdat de whisky niet scheert. Op de juiste plaatsen worden hoeken toegevoegd.

Op de bovenkant van het hoofd is het haar lang; het verdwijnt soepel. De lengte van het haar bij de kruin is 1,5 cm. Het is heel eenvoudig om je haar te stylen, breng gewoon de gel aan en kam je haar terug.

Wigvormig

Deze vervaging is gedaan voor mannen met een vierkant gezicht. Het is geschikt voor gespierde mannen, omdat het leger het vroeger droeg. Een baard zal helpen om dit beeld te verbeteren.

Aan de bovenkant van het haar is lang, ze beginnen in te korten vanuit het midden van de nek en vanuit de tijdelijke hoeken. Hier is de overgang niet erg soepel, het is gemakkelijk op te merken. Kapsel moet de lengte van het haar krijgen. Om haar glans te geven, kun je lippenstift gebruiken voor strengen.

Drop vervagen

Drop Fade lijkt erg op de stijl van het leger. Deze stijl wordt verwelkomd door rebellen of zeer vrijheidslievende mensen. Ook werd dit beeld zeer verwelkomd door het leger. Atleten dragen ook liever een vervaging, omdat het zeer comfortabel is en in de zomer niet heet.

Zo'n kapsel is niet bijzonder nodig om het te verzorgen en te stylen. Net als het leger kent de fade geen duidelijke grenzen. Voor de implementatie kunt u verschillende lengtes haar gebruiken. Uiteindelijk ziet de klant er heel netjes en streng uit.

Wat is vervagen?

Een vervaging is kort haar geknipt aan de achterkant van het hoofd en slapen, gecombineerd met lang bij de kruin. Ze maakte deel uit van de militaire stijl populair in Amerika in het midden van de vorige eeuw.

Toen kwam de mode met een kok met een lange knal naar boven gekamd en een dweil, zoals de beroemde Liverpool Four.

Maar in de jaren 80 en 90, tijdens de hoogtijdagen van de hiphopcultuur, begonnen trendsetters de vervaging weer te dragen.

Fader-snijtechniek

Vervaagde kapsels voor mannen suggereren een fuzzy overgang van kort naar lang haar. Vanwege de gladheid van deze overgang wordt het ook een fluwelen vervaging genoemd: het haar op de achterkant van het hoofd en de slapen lijkt een enkel iriserend canvas te vormen. Een soortgelijk effect wordt gecreëerd met behulp van een professionele haartrimmer: hoe beter en duurder het gereedschap, hoe beter.

Laten we nu naar het kapsel zelf gaan.

 • Eerst moet u beslissen over de overgangslijn van lang naar kort haar. De beste optie is om de overgang achter de oren te maken. Het is echter de moeite waard om aandacht te besteden aan de kwaliteit en structuur van het haar: als het haar op een bepaalde plaats dunner of minder frequent is, moet de overgang op dit punt worden uitgevoerd.
 • De machine moet verticaal worden verplaatst en van het haar worden afgeschoren tegen groei, van het tijdelijke deel van het hoofd tot het achterhoofd.
 • Bewegingen moeten duidelijk zijn, op en neer. Houd de machine onder een hoek: alleen het onderste derde deel van het mes mag de kop raken. Alleen in dit geval zal de overgang echt "fluweel" worden.
 • Vergeet niet om de sproeiers te wijzigen om de lengte van elke nieuwe overgang te regelen.
 • Vergeet ook niet om rekening te houden met de anatomische kenmerken van de schedel. Probeer de machine bij onregelmatigheden zo strak mogelijk tegen het hoofd te drukken, maar vergeet niet dat deze onder een hoek moet staan.
 • Voor de kroon kunt u een schaar gebruiken als u een langwerpige versie wilt maken, of dezelfde machine met het bijbehorende mondstuk als u een kortere kiest.
 • Knip het haar helemaal af en maak een schaduw - dit geeft het kapsel een complete look.

Wie zou een fade-kapsel moeten gebruiken?

Dit kapsel wordt als universeel beschouwd, dat wil zeggen, het past bij elke gezichtsvorm en past in zowel zakelijke als sportieve stijl. Verkorte whisky's verlengen visueel een rond of vierkant gezicht, en voor een smal gezicht kan haar in de tijdelijke zone langer worden gelaten. Met een driehoekig gezicht zullen pony's en kapsels met een zijscheiding er geweldig uitzien.

Hoge vervaging

Met een hoge vervaging wordt het haar op bijna het hele hoofd kort geknipt, waardoor de lengte helemaal bovenaan blijft. De overgang van kort naar lang haar kan soepel of scherp zijn. Stel je een mohawk voor - dit is een hypertrofisch voorbeeld van een high fade.

Laag vervagen

In de lage overgang van lang naar kort haar begint aan de achterkant van het hoofd. Haar wordt heel laag geschoren, bijna helemaal in de nek, en vervolgens, naarmate je omhoog gaat, wordt de lengte geleidelijk verhoogd.

Gemiddeld vervagen

De middelste vervaging is een klassiek kapsel van het Amerikaanse leger dat populaire liefde heeft gewonnen. Hierin blijft het haar echt boven de oren. Whisky en de nek worden heel kort geschoren en het bovenste deel van het haar wordt bijvoorbeeld op zijn kant gelegd.

Klassiek vervagen

De klassieke fade is het meest conservatieve kapsel van alle gepresenteerde variaties. De overgang verloopt zo soepel mogelijk, de whisky scheert niet af en het grootste deel van het haar blijft vrijwel onaangeroerd.

Geschoren tempels vervagen

Deze modieuze optie is geschikt voor mensen die graag de aandacht trekken. De lengte van het kapsel kan elke lengte hebben. De belangrijkste voorwaarde is geschoren whisky. Bovendien kan de meester, indien gewenst, spectaculaire patronen op de slapen maken met een trimmer.

Lang vervagen of met lange pony

Om een ​​lange fade te krijgen, moet u een overgang maken van de maximale lengte naar "nul". Tegelijkertijd kan het haar op de kruin erg lang en weelderig zijn. Indien gewenst is een knal mogelijk, die moet worden opgelost met stylingtools.

Vervagen onder een schaar

Dit kapsel wordt niet met een machine uitgevoerd, maar met een schaar en over het hele hoofd. De minimale lengte wordt gecreëerd met een schaar en een kam, die de meester helpt om haar zo dicht mogelijk bij het hoofd te verwijderen. Deze optie wordt meestal gebruikt voor degenen die een uniek kapsel willen, rekening houdend met de anatomische kenmerken van de schedel.

Styling aanbevelingen

Als het bovenste deel van het haar kort of middellang is, kan het worden teruggekamd met gel of versnipperd met een texturerende spray. Een high fade ziet er vet uit, maar het is ook mogelijk om het in een klassieke stijl te stylen, vooral als je krullend haar hebt: het is voldoende om ze meer volume te geven door een spray met zeezout of poeder te gebruiken.

Hier zijn een paar tools die handig zijn voor degenen die besluiten om een ​​vervagend kapsel te maken.

Afro-Fade

Afro-fade ziet er perfect uit op krullend haar. Vanwege het feit dat het haar op de achterkant van het hoofd en de zijkanten erg kort is, ziet de man er niet uit als een paardenbloem. De strengen op de kroon zijn niet erg lang, maar mooie krullende golven sieren het beeld.

In dit geval kan whisky op verschillende manieren worden gesneden. Als u een geschoren golf toevoegt, worden krullende golven nog aantrekkelijker. Met zo'n kapsel moet het op tijd worden gecorrigeerd, anders verliest het haar zijn uiterlijk.

Dit is een andere vervagingsnaam. Op geschoren tempels kun je verschillende patronen maken. Het kapsel van de paddestoel kan een lange of korte knal hebben. Het helpt om verschillende afbeeldingen te maken, van sport tot klassiek.

Temp vervagen

Overgang gescheurd in de nek en tempels. Deze optie is geschikt voor degenen die hun haar niet heel kort willen knippen, maar er tegelijkertijd stijlvol uit willen zien. Een kapsel heeft geen speciale zorg nodig, was je haar gewoon dagelijks. Bovenaan wordt het haar in de vorm van een rechthoek geknipt, maar er wordt rekening gehouden met het uiterlijk van de klant.

Zo'n kapsel ziet er goed uit op krullend haar, maar het is beter als ze recht zijn. Het wordt ook wel 'tijdelijke Theid' genoemd. Het beeld past perfect bij een klein en netjes varkenshaar.

Korte vervaging

Kort haar begint aan de achterkant van het hoofd. Ze bevinden zich onder de tijdelijke hoeken. In tegenstelling tot de klassieke weergave zijn de overgangen hier scherper. Het past bij mannen met een driehoekig of ruitvormig gezicht.

Stylisten adviseren om dit beeld met een baard te versieren, zodat het kapsel volumineus lijkt en de kin niet te smal lijkt. Haarstyling is afhankelijk van de lengte van het haar. Om het kapsel er mooi uit te laten zien, moet nat haar achterover of opzij worden gelegd. Indien gewenst kunnen fixeermiddelen worden gebruikt. Met deze afbeelding kun je experimenteren met styling.

Iroquois

Iroquois kan alleen worden gemaakt als de man lang haar op zijn hoofd heeft. Dankzij deze lengte van de strengen kunnen verschillende stijlopties worden gemaakt. Bijvoorbeeld:

 • Voor zakelijke bijeenkomsten kunnen de strengen worden gedroogd met een haardroger en terug worden gelegd.
 • Elke dag kun je je haar kammen en repareren met vernis.
 • Als je een ongewone look wilt creëren, kun je een aartje vlechten of een ander niet-standaard kapsel maken.
 • Om een ​​creatief beeld te creëren, wordt het haar geplaatst in de vorm van spikes. Om te voorkomen dat de spijkers vallen, moeten ze goed worden gekamd en elk detail van het haar moet worden bevestigd met een speciale klem.

Het is belangrijk om te onthouden dat zo'n kapsel constant moet worden verzorgd en gestyled, anders ziet het er lelijk uit.

Hoe je haar te stylen?

Omdat het Faith-kapsel vele variëteiten heeft, kan het op verschillende manieren worden gestileerd.Zo'n afbeelding kan door elke man worden ondersteund; hij moet alleen leren hoe hij zijn haar moet stylen en zich op tijd tot specialisten wenden.

Om de lokken goed te laten passen en het kapsel de hele dag mee te nemen, koop je hoogwaardige fixeermiddelen en wasmiddelen. Alleen goede producten helpen je er goed uit te zien. Vergeet niet dat het haar moet worden genezen, vooral als het regelmatig wordt gedroogd met een haardroger. Om dit te doen, moet je voedzame oliën gebruiken en maskers maken. Dankzij dit zal je haar er altijd mooi uitzien.

Er is geen specifieke regel voor het leggen van een fade; deze kan naar voren of naar achteren worden gestapeld. Sommige mensen houden ervan om lichte mohawk te maken. U kunt de afbeelding wijzigen op basis van de stemming of gebeurtenis waarvoor u moet gaan.

Foto selectie


Om te begrijpen wat het verschil is tussen de soorten vervaging, moet u foto's vanuit verschillende hoeken bekijken. Let ook bij de illustraties op welke vorm van gezicht dit of dat kapsel past. Dit punt is erg belangrijk, omdat als je niet het juiste kapsel kiest, onvolkomenheden in het uiterlijk worden getoond.

Kapper tips

Kappers hebben verschillende belangrijke punten geïdentificeerd die zullen helpen om hun kapsel te volgen.

 1. Voer de correctie niet zelf uit, omdat het niet zo eenvoudig is om uit te voeren. Dit geldt vooral voor mensen met een bult op hun hoofd.
 2. Je moet het kapsel minstens eenmaal per maand aanpassen, omdat het zijn uiterlijk verliest.
 3. Verander de kapselspecialist niet, omdat je meester je gezichtsvorm, uiterlijk en haar heeft bestudeerd.
 4. Gebruik alleen hoogwaardige cosmetica.
 5. Breng niet te veel fixeermiddelen aan, want hierdoor kan het kapsel er kunstmatig uitzien.
 6. Genees je haar van tijd tot tijd met maskers en vloeibare vitamines.
 7. Maak styling beter met een speciale kam, die zal helpen de gewenste vorm te zetten.

Voedingsdeskundigen hebben gemerkt dat menselijke voeding sterk wordt beïnvloed door menselijke voeding.
Zoals je kunt zien, kan elke man de afbeelding oppakken die bij hem past. Om er altijd mooi uit te zien, is het belangrijk om dagelijks te stylen en regelmatig naar de kapperszaak te gaan. Hetzelfde geldt voor de baard, indien aanwezig.

Bekijk de video: 10 Modish Shoe Rack Ideas Worth Copying for All Homeowners (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter