Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe het aantal seksuele handelingen op een rij te vergroten en is dit mogelijk?

Wat te doen, of wat te eten, drinken het aantal seksuele handelingen verhogen?

Om minimaal 3 keer per dag geslachtsgemeenschap te hebben, moet je de uitgegeven liefdescalorieën tijdig aanvullen. Je moet vaker naar de sportschool gaan, zodat de hormonen opgewonden raken. En om voedsel te stelen van verschillende fijnproevers, of liever meer vlees, rauwe eieren. Als je een jager-vriend met een karabijn hebt, vraag hem dan om iets uit het wild mee te nemen.

Ik denk dat er in het echte leven zelden omstandigheden zijn waarin je meerdere keren per dag seks kunt hebben. Theoretisch kan de "mannelijke" kracht in een gezonde man, zijn vermogen voor de volgende geslachtsgemeenschap, binnen 15-30 minuten worden hersteld. Vooral in jongere jaren is dit vrij normaal. Maar denk niet dat het voor altijd zal blijven. "Normaal" voor een volwassene is een keer per dag of twee. En soms is het handig om een ​​aantal dagen een pauze te nemen - om er zogezegd weer een voorproefje van te krijgen.

En om ons vaker te 'willen' hebben mannen niet teveel nodig. Goede voeding, een normaal ritme van het leven, genoeg om voldoende slaap te krijgen, minder mentale en fysieke stress, en nog belangrijker - een vrouw die weet hoe te "verleiden".

Hoe vaak kan een man normaal tijdens seks eindigen?

nummer geslachtsgemeenschapdat een man in één nacht kan doen, is niet alleen afhankelijk van zijn partner, die zeer actief kan zijn in seks, waardoor een man een passie en sterke golf heeft. Hoe vaak een man per nacht kan, hangt direct af van zijn leeftijd, kenmerken van het lichaam, de hoeveelheid testosteron, levensstijl, voeding en vele andere factoren.

Bovenal geslachtsgemeenschap per dag kan worden uitgevoerd door mannen die niet ouder zijn dan 20 jaar: in totaal 55%, en de meest actieve van hen zijn in staat tot meer dan 20 orgasmen per dag!

Hoewel, het is eerder een gelukkige uitzondering op van de regelsdan het patroon, en normaal eindigen 20-jarige mannen ongeveer 8 keer per dag. Na het bereiken van 35 jaar, verliest de helft van de mannen het vermogen om meerdere seksuele handelingen per dag te herhalen, waardoor hun maximum op 3 of -2 keer komt. En ten slotte, op 60-jarige leeftijd, wordt het vermogen om meerdere keren per dag te eindigen alleen behouden bij 3% van de 100 mannen.

Kunnen mannen meerdere keren achter elkaar seks hebben?

Ooit verklaarde een intelligent persoon dat er voor een persoon niets onrealistisch is en dit is waar. Deze verklaring is ook relevant voor mannen die denken of ze hun partner een paar keer achter elkaar kunnen bevredigen. Om het aantal seksuele handelingen per dag te vergroten, moeten mannen een paar trucjes kennen en dan komt alles goed in hun intieme leven. En nu hebben we het niet over het nemen van pillen of andere soortgelijke middelen, je moet gewoon in staat zijn om seks correct te hebben.

Wat beïnvloedt de hoeveelheid en hoe te verhogen?

Voor de meeste mannen lijkt het erop dat hoe actiever ze zich gedragen in seksualiteit, hoe meer middelen en krachten van het lichaam worden besteed. Vanuit het oogpunt van de geneeskunde wordt dit weerlegd door het feit dat seksuele activiteit integendeel een garantie is voor een goede gezondheid, de normale werking van verschillende systemen en organen tegelijk. Desondanks zeggen seksuologen dat seks 2 keer per week voldoende is.

Maar voor vertegenwoordigers van het sterkere geslacht, zijn de mening van de vrouw, haar tevredenheid met de partner en de kwaliteit van intieme relaties bepalend. Daarom wil ik de vrouw zo vaak mogelijk plezier geven, maar wat als ze niet één seksuele handeling per nacht heeft? Met behulp van bepaalde technieken kunt u het aantal seksuele handelingen verhogen. Als een man geen ejaculatie heeft na geslachtsgemeenschap, suggereert dit dat verdere handelingen schadelijk zijn voor de gezondheid.

Wat bepaalt het aantal seksuele handelingen op een rij?

De wens om meerdere keren achter elkaar seks te hebben, is meer een gevolg van het ambitieuze gedrag van mannen die zichzelf willen laten gelden en vrouwen willen onderwerpen. Volgens de meeste artsen kan seks meer dan 1 keer per dag leiden tot uitputtinggebrek aan voedingsstoffen en vitamines. Verhoogde vermoeidheid leidt op zijn beurt tot een afname van mentale vermogens.

Het vermogen van een man en de mogelijkheid om geslachtsgemeenschap keer op keer te herhalen, hangt rechtstreeks af van de leeftijd van de man. Artsen merken de grootste kansen op bij jonge jongens die afhankelijk zijn van de werking van hormonen en de psycho-emotionele achtergrond. In een meer volwassen levensfase neemt het libido van het sterkere geslacht en de prikkelbaarheid enigszins af, evenals het geproduceerde niveau van testosteron.

De seksuele activiteit van een man kan worden beïnvloed door:

 • het temperament en de activiteit van de partner,
 • omgeving en relaties tussen partners,
 • psychologisch acceptabel klimaat
 • verandering van omgeving
 • externe invloed door pathogenen.

Het is ondubbelzinnig om te zeggen hoeveel geslachtsgemeenschap kan worden herhaald, hoe deel te nemen en met welke regelmaat een man op een bepaalde leeftijd geen seksueel leven kan hebben. Gemiddeld worden 2-3 keer per week als de norm beschouwd, het hangt allemaal af van de individuele kenmerken van het lichaam, het temperament en de gezondheidstoestand.

Hoeveel tijd heeft een man nodig om op krachten te komen in seks? - beoordelingen van mannen

Hier kun je vasthouden een directe relatie van het temperament van de man, evenals andere factoren die we in de vorige paragraaf hebben genoemd: voeding, levensstijl, houding ten opzichte van de partner, evenals haar eigen gedrag in bed. Veel zal afhangen van de constitutie van de man, evenals zijn hormonale achtergrond.

Focussen op tal van beoordelingen van mannen, werd opgemerkt dat te korte pauzes tussen geslachtsgemeenschap (ongeveer 15 minuten of minder) geen zeer levendige seksuele ervaringen tijdens orgasme en geslachtsgemeenschap kunnen garanderen, vooral als het aantal geslachtsgemeenschap in korte tijd 3 overschrijdt.

Verschillende seksuele handelingen per dag aanzienlijk verhogen van de tijd vóór het begin van "kwaliteit", volledig in alle sensaties van orgasme. Dagelijkse seksuele vreugden met verschillende orgasmen per dag putten het lichaam van de man uit en sperma heeft gewoon geen tijd om te worden geproduceerd.

veel mensen merk op dat om meerdere keren per nacht te eindigen, een pauze in seks van minstens 7 dagen vereist is, anders is het niet mogelijk om een ​​orgasme meer dan 2 keer per dag te ervaren, en dit is redelijk, omdat je niet kunt argumenteren met fysiologie. Gemiddeld heeft een zeer jonge man in aanwezigheid van alle gunstige omstandigheden ongeveer 20 minuten nodig om zijn kracht te herstellen, een volwassen man (vanaf 30 jaar) - tot een uur of langer. Naast de fysiologische mogelijkheden van mannen, speelt seksuele aantrekkingskracht voor vrouwen een grote rol.

"Fysiek kun je vele keren, 3, 6 of zelfs 10. Maar dit alles zal afhangen van de partner. Met de ene vrouw wil je meerdere keren per nacht, en met de andere kan het niet eens lukken. Ze stuurt je naar de dokter, zeggen ze, impotentie, alle dingen ... Maar je weet dat als er een andere in haar plaats was, dan ... "de mannen op het forum schrijven.

Hoe het uithoudingsvermogen en het aantal seksuele handelingen per keer of per nacht te vergroten

Om altijd seksueel actief te blijven en in staat te zijn om de behoeften van een vrouw te bevredigen, is het belangrijk voor een man om zijn levensstijl te volgen. Voor de volledige werking van de geslachtsorganen is het belangrijk om een ​​actieve en actieve levensstijl te leiden, fysiek sterk en winterhard te zijn, evenals gezond voedsel te eten dat rijk is aan alle vitamines en mineralen.

Wetenschappelijk bewezen dat de psycho-emotionele achtergrond van een man afhankelijk is van voedsel. Mensen die vatbaar zijn voor slechte eetgewoonten, hebben vaker een depressie en een lage stressbestendigheid. Op zijn beurt hangt de emotionele achtergrond af van de potentie en seksuele activiteit van mannen.

Speciale aandacht moet worden besteed aan de toestand van het hormonale systeem. Om de productie van geslachtshormonen te verhogen, is het belangrijk voor een man om de inname van vitamine A en E te verhogen. Ze zijn rijk aan eieren, levertraan, wortelen en allerlei dierlijke vetten. Ook worden alle B-vitamines als mannelijk erkend; ze zijn te vinden in peulvruchten, aardappelen, vis, vlees en zuivelproducten.

Producten zoals allerlei kruiden, zwarte bessen, citrusvruchten, paprika en duindoorn zullen nuttig zijn voor de bloedsomloop.

Om de seksuele vaardigheden te vergroten, moeten de volgende negatieve factoren worden vermeden:

 • roken,
 • alcohol drinken
 • drugs
 • gefrituurd en vet voedsel
 • meel producten.

Dergelijke slechte gewoonten verstoren de bloedcirculatie, hormonale niveaus en metabole processen. Als een man fysieke oefeningen doet, draagt ​​dit bij aan de ontwikkeling van endorfines, die verantwoordelijk zijn voor een goed humeur en psycho-emotionele stabiliteit. Zo zal een man zijn kansen om seks te hebben meer dan eens per keer kunnen vergroten.

Om frequente geslachtsgemeenschap het lichaam niet uit te putten, is het belangrijk om vitaminecomplexen tijdig in te nemen:

Hoeveel tijd heeft een man nodig om op krachten te komen in seks? - beoordelingen van vrouwen

vrouwen beoordelingen in talloze fora "hierover", evenals in de kantoren van seksuologen, verschillen ze niet teveel van soortgelijke mannenrecensies, met als enige verschil dat vrouwen vaak niet duidelijk zijn waarom een ​​man meerdere keren per dag geen seks wil hebben. De fysiologische kenmerken van het lichaam van een man worden vaak niet in aanmerking genomen en een vrouw gelooft dat de kracht van de man nergens heen gaat.

"Als er tijd en een plaats is, evenals een geliefde vrouw in de buurt, dan kan een man minstens even vaak eindigen, met een pauze van 15 minuten. Daar is hij een man voor," schrijven veel vrouwen op het forum. Over het algemeen suggereren vrouwelijke beoordelingen dat een man na verloop van tijd meer en meer tijd nodig heeft om zijn kracht in seks te herstellen. Als aan het begin van een relatie in een paar, de pauze tussen geslachtsgemeenschap gemiddeld 20 minuten duurde, zou het over een paar jaar een dag of langer duren. Veel hangt hier af van de seksuele activiteit van partners, en het gebeurt vaak dat de capaciteiten van een man groeien met de seksuele eetlust van zijn partner.

De invloed van vrouwen op de seksuele activiteit van mannen - tips

In tegenstelling tot verhalen dat de gedachten van mannen alleen bezig zijn met "dit", vrouwen houden bijna meer van seks dan mannen. Om het vrouwelijke libido te laten herstellen na de geslachtsgemeenschap, heb je alleen het verlangen en de passie nodig die de vrouw voor de partner zal hebben, wat de reden zal zijn voor de volgende geslachtsgemeenschap. In het geval van het sterkere geslacht is alles anders, en de aanwezigheid van potentie bij mannen hangt niet altijd af van het louter verlangen om seks te hebben. Wat moeten vrouwen doen om de seksuele activiteit van mannen te stimuleren? Het antwoord is één: wek uw partner op en wens u.

1. Een man is een visueel. Hij houdt van een vrouw die er mooi en aantrekkelijk uitziet. Zodat het vuur van passie niet dooft, breng constant variatie in je leven. Probeer er sexy uit te zien, voor jezelf te zorgen, gebruik aangename, maar niet opdringerige parfums. Draag kleding waardoor een man wil fantaseren, omdat hij graag nadenkt over de soepele buiging van de nek, decolleté, sexy benen en geaccentueerde bochten van de taille.

2. Vergeet niet over voeding, die de potentie van mannen beïnvloedt. Zeevruchten en alle gezonde, natuurlijke producten verhogen het. Vet, gefrituurd voedsel en alcohol in grote hoeveelheden hebben een negatieve invloed op de potentie.

3. Je gedrag, stem en uiterlijk moeten sensueel zijn.. Probeer jezelf niet te laten schreeuwen en onbeleefd te zijn. Ga in geen enkel geval de rol van 'generaal op het paradeterrein' in, dat wil zeggen, een vrouw die bevelen geeft met een luide, krachtige stem. Inderdaad, voor een man ben je een vrouwelijk principe, en het kan niet sterker zijn dan zijn mannelijk principe, dat in het algemeen in tegenspraak is met de natuurlijke harmonie in de relatie tussen de twee geslachten, en natuurlijk een man niet zal stimuleren voor seks.

4. Kom vaker met meer sekschips in bed. Laat de man zich niet vervelen, fluister hartstochtelijk en zachtjes in zijn oor, laat hem je voelen, waarvoor je zijn handen pakt, en leid ze sensueel langs de meest opwindende bochten van je lichaam. Gebruik in het arsenaal van je verleidelijke trucs aanhankelijk, aanraking en seksuele kussen. Vergeet niet onconventionele manieren van liefde (orale en anale seks), maar niet te vaak om te voorkomen dat ze een gewoonte worden.

Met vaardige stimulatie van seksuele activiteit mensen een vrouw, hij zal wachten op de komst van de nacht en seksuele intimiteit als een vakantie waarin hij het meest begeerde en langverwachte geschenk zal krijgen aangeboden.

Statistiek

Bij het bepalen van de gemiddelde indicator duurt het even vanaf het begin van de introductie van het mannelijk orgel tot het moment van "finish". Dat wil zeggen, het is uitsluitend een wrijvingsfase en voorlopige strelingen zijn daar niet inbegrepen.

 1. Volgens medische statistieken uit verschillende landen worden dezelfde nummers uitgegeven: van 2 tot 6 minuten! Dit is de gemiddelde duur van geslachtsgemeenschap.
 2. Volgens dezelfde statistieken eindigt 75% van de mannen periodiek na 2 minuten na binnenkomst!

Afwijkingen en zeldzame uitzonderingen

 • Er zijn mensen met een versnelde uitbarsting, zelfs als ze de finish bereiken geen tijd hebben ga met een vrouw in een horizontale positie of kleed je uit. Dit komt door langdurige onthouding of vanwege de hieronder beschreven redenen.
 • Er zijn mensen die het moeilijk vinden om zelfs daarna tot een ontknoping te komen 40-50 minuten gemeenschap. Ze hebben zo'n afwijking met een vertraging in de finish.

Hoeveel moet je echt vasthouden

Om een ​​vrouw plezier te geven en haar verlangens te bevredigen, moet je in feite hoe minimaal 20-30 minuten. En dit is een minimum!

Bij sommige vrouwen nodig ongeveer 1 uurzodat ze echt tevreden zijn.

Natuurlijk hebben meisjes zeldzame uitzonderingen, maar dit zijn slechts zeldzame uitzonderingen.

Met andere woorden, wanneer het een probleem is

 1. Toen het vloeibare einde gelijk kwam minder dan in 2 minuten.
 2. Wanneer een vrouw ontevreden blijft en ontevreden na een nacht in bed met jou, moet je ook nadenken over hoe je de duur van een act bij een man thuis kunt verlengen.
 3. Wanneer in de meeste gevallen een partner kan niet om zijn lichaam te beheersen, kan niet zoveel in bed blijven als hij zou willen, wat spanning en ongemak met zich meebrengt.

Oorzaken van voorkomen

 • neuroses in het dagelijks leven raken ze gestrest tijdens intimiteit,
 • de overtuiging in het hoofd als "nabijheid is immoreel en slecht,"
 • lange afwezigheid van een vrouw
 • daling libido,
 • het uiterlijk van een nieuw meisje,
 • spanningen of ruzies in relaties,
 • onderdrukking hun verlangens op jonge leeftijd,
 • hoge orgelgevoeligheid
 • faalangst
 • letsel onderrug of wervelkolom, hernia's in dezelfde gebieden,
 • sedentaire levensstijl
 • verlangen naar roken
 • alcoholmisbruik.

Nu zullen we de 19 beste tips analyseren over hoe u de duur van geslachtsgemeenschap kunt verhogen van gemiddeld naar de meest noodzakelijke en gewenste hoge tarieven voor beide partners.

1. Besteed meer aandacht aan het voorspel

Prelude is een voorspel met een meisje.

Na ze in het begin de juiste tijd te hebben gegeven, zal het meisje tijdens de geslachtsgemeenschap meer plezier met je hebben, tevreden blijven en meer gezoem krijgen.

Waar u op moet letten voor nabijheid:

 1. Snuif aan haar nek. Dit creëert zo'n sensueel moment waarop je aan één kant snoof hals, je kijkt naar je lippen, creëert gepassioneerde spanning, en zonder deze te ontladen, ga je naar de andere nek.
 2. Kussen binnen lippen.
 3. Haar aanraken terug.
 4. Kust en streelt haar decollete.

2. Kegel-oefening

 • De tweede manier om de duur van geslachtsgemeenschap en de tijd van vrijen te verlengen, is door speciaal te trainen spieren met behulp van een speciale Kegel-oefening.
 • De oefening is voltage en ontspannen dezelfde spieren die worden gebruikt om het plassen te stoppen.
 • En elke keer als je naar het toilet gaat, train je om te stoppen en weer verder te gaan beek vloeistof. We hebben het ook over deze techniek gehad in andere publicaties.
 • Zo heb je een getrainde schaam-coccygeale spier, die erg handig is in bed met je geliefde.

3. Speciale compressietechniek

Deze techniek wordt toegepast op het moment dat je het gevoel hebt dat je een kritische lijn bent overschreden en je prostaat al snel begint te samentrekken.

In dit geval doet u het volgende:

 1. gebruik druk Kegel spieren als wanneer een jet in het toilet stopt.
 2. Nu wijsvinger en duim van één hand druk orgel rond het hoofdstel en het gehele bovenste gedeelte.
 3. Met de andere hand de ring houd je lichaam aan de basis vast.
 4. Er mag geen extra stimulatie zijn. Dit is alles de essentie methode. In een ander artikel hebben we vergelijkbare technieken beschreven voor het omgaan met een aandoening.

4. Let op je ademhaling

 • Juist en bewust Ademen bepaalt de duur van geslachtsgemeenschap en de gemiddelde statistieken van veel mannen. Probeer niet te snel te ademen.
 • Adem in twee keer Dieper dan normaal, neem een ​​pauze en haal dan diep adem.
 • Zo zal vertragen de pols, het hart zal niet te intens kloppen, en dit alles zal de voortijdige finish vertragen.

5. De techniek "Vertragen en krijgen"

 1. Het komt erop neerdat je moet kunnen stoppen als je voelt dat het moment van ontslag nadert. Soms is het goed om helemaal niet te bewegen en te wachten tot je loslaat.
 2. Als dit ook niet helptdan, in het algemeen, haal je je waardigheid weg en wacht je opnieuw. Verwacht zoveel als nodig. Volg deze methode, voer het uit en stel minder vragen over wat ik moet doen als ik snel schiet.

6. Afwisselend verschillende fricties

 • De essentie van de methode in afwisselend korte, ondiepe wrijvingen samen met diepe en langzame wrijvingen.
 • Dat is ten eerste je kunt één lange en langzame wrijving maken en vier korte en snelle. Vervolgens 2 diep en 3 ondiep enzovoort. Aan het einde hervat je de cirkel op een nieuwe manier.
 • Deze zesde techniek voor het bereiken van een normale duur van geslachtsgemeenschap bij een man zal nuttig zijn voor degenen die graag versnellen, maar het zich niet kunnen veroorloven vanwege hun delicate probleem.

7. Techniek "Trek - Trek"

De reflexen van ons lichaam zijn zodanig dat onze testikels vlak voor de ontknoping in bed beginnen te spannen dichterbij naar het orgel.

We moeten ze integendeel van ons wegtrekken. naar beneden en iets omhoog met matige gemiddelde sterkte. Knijp ze niet hard uit. Ik heb net opgenomen de ring en weggetrokken.

8. De techniek van duizend wrijvingen

 • Voordat je begint liefde genegenheid vertel je jezelf en zet jezelf zo op dat je niet aan de finish komt totdat je duizend heen en weer gaande bewegingen maakt.
 • Onthoud datdat met zo'n mentale aanpassing tijdens intimiteit na 20 minuten het veel gemakkelijker zal worden.
 • Als je voeltdat past, onthoud hoeveel hij deed, stopte, haalde uit en schakelde over naar andere strelingen van haar zones (de enige tip). Het onvermogen om pauzes te nemen is inderdaad een van de belangrijkste antwoorden op de vraag waarom een ​​man snel eindigt.

9. De mentaliteit van ervaren jongens die geen einde maken aan de eerste poging

Een ervaren man zal geen groot belang hechten aan een snelle eerste finish. Voor hem is dit niet de finish, maar alleen het begin. Hij zal niet gealarmeerd zijn, maar zal gewoon even wachten en het opnieuw proberen.

Dat wil zeggen, u moet niet worden beperkt tot slechts één oproep en niet nodig maak hier een einde aan. Dit is een ander belangrijk besef over het onderwerp van hoe de tijd van geslachtsgemeenschap van een man zonder pillen kan worden verhoogd.

10. Kies de positie met de minste spanning in het lichaam

Soms zelfs het minste spanning in de pers, billen tijdens intimiteit met een vrouw leidt tot een vloeiend einde.

Let op volledige lichaamsontspanning in zones bekken, buik en zelfs handen. Het is de stress van deze zones die een frequente oorzaak is van snelle ejaculatie.

In welke posities het minst inspannende lichaam:

 1. de vrouw stelt van hierboven,
 2. liggend op zijn kant
 3. man achter.

12. Staar niet naar haar figuur

 1. Niet staren terwijl intimiteit op haar charmante figuur. We hebben deze techniek ook geadviseerd in onze andere gids.
 2. De visuals zijn erg indrukwekkend voor mannen.
 3. Een bijzonder dromerig soms maken ze haar lichaam af tot iets super moois, dat nog dichter bij de finish komt.
 4. Kijk daarom weg of sluit je ogen, of staar gewoon niet.

14. Zorg ervoor dat je vrienden bent met sport, fysieke oefeningen zijn vereist.

Hoogstwaarschijnlijk is het bloed in je bekken erg slecht circuleert, wat het bed negatief beïnvloedt.

Sport is vooral nodig voor mensen die veel werken. zit. Dit lost je vele zorgen op over hoe je de duur van seks kunt verlengen.

Wat is nuttig:

 • meld je aan voor yoga
 • joggen
 • regelmatige oefeningen met squats
 • rek uw lies spieren
 • cirkelvormige rotaties van het bekkengebied uitvoeren,
 • verschillende cross-fit oefeningen.

15. Gezond voedsel

 1. kwartel eieren (aminozuren en vitamines),
 2. Gekookte vis, kabeljauw (rijk aan eiwitten en fosfor),
 3. kool broccoli, peterselie (vitamine C en zink),
 4. Kiwi en citrusvruchten (vitamine C),
 5. tomaten en andere producten.

Goede voeding helpt ook om de normale duur van geslachtsgemeenschap en ideaal uithoudingsvermogen in bed te bereiken.

18. Verander geen partners, onderhoud een relatie met één vrouw

 • Als je altijd Als je van partner wisselt, zal er bij elke nieuwe een overmatige spanning en psychologische druk zijn uit de angst om alles opnieuw te bederven. En je vragen over hoe je de duur van seks met je geliefde kunt verhogen, zullen je blijven storen.
 • Grote stap er zal regelmatig een liefdesaffaire zijn met één partner vooruit. Je enige vrouw zal je ziekte met begrip behandelen en samen zal het gemakkelijker voor je zijn om deze te overwinnen.
 • Sommigen zijn bang beken het meisje zijn probleem en vlucht vaak voor haar. Doe open en vertel het haar. En je zult zien dat hieruit alleen pluspunten zullen zijn.

19. Over chirurgische ingrepen

Chirurgie is het waard om zijn toevlucht te nemen alleen in het allerlaatste geval! Alleen als je al deze methoden hebt geprobeerd en in een impasse zit.

Ga niet roekeloos op de operatietafel liggen.

De essentie van een operatie is dat de huid van het orgel wordt verwijderd en minder gevoelig wordt. Slechts 2-3 maanden na de operatie zijn wijzigingen zichtbaar. Hoewel dit helpt, moet het alleen op zijn minst worden gedaan.

Ik wil mijn dank uitspreken voor zo'n gedetailleerd artikel.

Ik heb geen uithoudingsvermogen in de slaapkamer met mijn vriendin en ik ben bang mijn geliefde te verliezen. In het begin leek ze deze nuance van mij niet op te merken, maar elke keer werd er meer ongemak aan toegevoegd. Ik voel zijdelingse blikken van haar kant.

Dit is onaangenaam en zeer pijnlijk voor mij.

Ik begrijp nu dat intimiteit in relaties een belangrijke rol speelt, hoe aantrekkelijk je ook bent.

Daarom adviseer ik iedereen om dit gebied nauw aan te pakken, het is niet nodig om het altijd uit te stellen. Beter laat dan nooit, zoals ze zeggen.

Bovendien worden dergelijke knijptips en tips over het onderwerp van het verhogen van de erectietijd voor de sterkere seks, die een zonde zijn om hun ogen te sluiten, hier verzameld.

Ik werk voor een computerbedrijf en zit vaak voor een monitor. Nu begrijp ik dat dit erg schadelijk voor me is. Ik wil me graag inschrijven in een sportschool en daar in ieder geval gewoon op een loopband rennen. Ons bedrijf stelt haar werknemers in staat gratis deel te nemen aan een sportschool.

Na verloop van tijd lijkt het me dat het grootste deel van de sterkere seks lijdt aan deze aandoening. Ik denk dat het een vergissing is om te geloven dat jij de enige bent met een defect, en dat alle anderen geen problemen hebben met uithoudingsvermogen en dat ze zogenaamd alles perfect hebben.

Nu weet ik tenminste hoe lang een man geslachtsgemeenschap moet hebben, en ik ga naar het doel.

Mijn man had hier ook eerder problemen mee. Ik dacht er niet eens aan om het uit te maken met hem, ik begon hem gewoon te helpen.

Van mijn kant was er niet de minste veroordeling of verwijt. Er was een sterk verlangen om hem te helpen, aan te sporen.

Het belangrijkste is dat hij zelf echt voor altijd met deze aandoening wilde omgaan. Samen gebeurde het, sprak over dit onderwerp.

Uw advies is zeer resonant en ik wil toepassen. Nu begint ons probleem te verdwijnen.

Het gebeurt dat ons probleem soms wordt herhaald. Maar dit is alleen in gevallen waarin we elkaar lang niet zien vanwege werk. Daarom is dit in deze context normaal en geen reden tot paniek.

Een slim meisje zal deze aandoening met begrip behandelen. Ze zal doen alsof er niets is gebeurd.

De man zelf zal begrijpen dat er iets is om aan te werken en zal willen verbeteren.

En samen kunnen ze het allebei doen. Er is niet zo'n positionering dat iedereen voor zichzelf is. Als je het hebt, maak je een grote fout in de relatie.

Ik wens iedereen geduld, innerlijke harmonie en groei toe. Groei in alle aspecten van relaties, inclusief natuurlijk liefdevolle intimiteit.

Met dank aan de makers van deze site. Nu weet ik veel antwoorden op vragen over waar de normale duur van geslachtsgemeenschap bij een man van afhangt. Ik wens jullie allemaal liefde.

Er is nooit teveel goede seks, en dit is inderdaad een bewezen feit. Dit wetende en willen hun partner volledig tevreden stellen, vragen mannen zich af hoe ze het aantal seksuele handelingen achter elkaar per keer of per nacht kunnen verhogen. De vraag is niet alleen erg relevant, maar ook behoorlijk ingewikkeld, dus het is noodzakelijk om het juiste antwoord te vinden.

Natuurlijk probeert elke vertegenwoordiger van het sterkere geslacht een echte macho te zijn in de ogen van zijn geliefde, maar of dit de toestand van zijn intieme gezondheid negatief zal beïnvloeden, is een andere vraag.

De mening van artsen hierover

Medische experts zijn tot de conclusie gekomen dat verschillende coïtus voor mannen op rij volledig onrendabel is. Alles moet de maat kennen, maar in dit proces zijn er subtiliteiten. Het hangt allemaal af van hoe goed de gezondheid van een jonge man is, wat voor temperament hij heeft, hoe lang geslachtsgemeenschap duurt. Natuurlijk is het erg schadelijk om naar dagelijkse gegevens te gaan, maar een paar keer per dag seks hebben is heel goed mogelijk en dit zal geen problemen veroorzaken.

Wat beïnvloedt het aantal seksuele handelingen?

Niet iedereen kan meerdere seksuele handelingen achter elkaar uitvoeren. De mogelijkheid om dit verlangen te realiseren hangt af van vele externe en interne factoren, waaronder het volgende:

 • het temperament van een bepaalde vertegenwoordiger van het sterkere geslacht,
 • hoe opwindend de sfeer en sfeer is
 • Heeft een man een sterk seksueel verlangen,
 • op welke leeftijd is de vertegenwoordiger van het sterkere geslacht,
 • Heeft een man lichamelijke of psychische gezondheidsproblemen,
 • hoe lang zijn seksuele handelingen
 • Gebruiken partners aanvullende stimulatietechnieken?
 • hoe lang heeft een man nog geen seks gehad.

Alvorens verschillende keren achter elkaar te vragen hoe je seks moet hebben, moet een man zijn capaciteiten echt evalueren en nadenken over of dit specifiek voor hem geschikt zou zijn.

Hoe het aantal coïtussen voor een man te vergroten?

Om het aantal keren per nacht te vergroten, moet een man of een man heel hard werken. Om te beginnen moet een vertegenwoordiger van de sterkere seks in goede fysieke vorm komen, en dan kun je 's nachts verschillende seksuele contacten bedenken.

Om seks met je geliefde vrouw levendiger en een man te maken om het voor een lange tijd te kunnen doen, kun je veilig de volgende praktijken gebruiken:

 • pas de techniek van extra stimulatie van de penis toe, wat een vrouw moet doen,
 • vraag de eerlijke seks om de mooiste kleding te dragen en een marafet aan te trekken,
 • probeer na een geslachtsgemeenschap te beginnen door een intieme video te bekijken,
 • eet regelmatig voedsel dat het mannelijke voortplantingssysteem positief beïnvloedt,
 • om de eerste geslachtsgemeenschap niet te lang te maken, want daarna is het vrij moeilijk om het gewenste succes voor de tweede keer te bereiken.

Sommige mannen gebruiken om hun doel te bereiken verschillende zalven en medicijnen, die de holle lichamen verhogen en de bloedstroom bevorderen, maar dit is nauwelijks de beste manier om uit de situatie te komen.

Conclusie

Mannen die een paar keer achter elkaar seks willen hebben, kunnen een paar handige tips krijgen. Als u bijvoorbeeld een goed resultaat in bed wilt hebben, moet u een gezonde levensstijl leiden en afscheid nemen van overgewicht. Het is noodzakelijk om goed te eten, een partner te kiezen die de man in bed het meest bevalt en extra stimulatie te oefenen.

Maar raak niet fanatiek betrokken bij een dergelijk proces en leg gegevens vast, want het belooft zeker niets goeds. Je hoeft alleen seks te hebben wanneer het verlangen echt opkomt, zonder tegelijkertijd te proberen om wereldrecords te vestigen, waardoor je eigen gezondheid wordt geschaad. Zelfs buitensporige hoeveelheden vitamines zijn schadelijk en het is de moeite waard om te onthouden als u opnieuw een seksueel record wilt vestigen.

Wat is het gebruikelijke aantal seksuele handelingen?

Veel mannen zijn in staat tot een tweede orgasme, ze hebben een erectie, maar meer is een zeldzaamheid. Maar als je de fysieke kant evalueert, dan is alles mogelijk. Psychologie speelt hier een belangrijke rol. Vaak zijn mannen zelfs in de buurt weer sex ze denken niet, omdat ze geloven dat hij ze heel erg uitput, en ze hebben zo'n druk leven. Het blijkt dat velen van hen seks hebben alsof ze de helft van hun kracht hebben.
Er zijn verschillende manieren om te leren. herhaal erecties. Maar eerst is het de moeite waard om te begrijpen dat erectie en ejaculatie geen doel op zich zijn, omdat veel mannen na het voltooien van geslachtsgemeenschap ejaculatie kunnen bereiken door de penis met de hand te stimuleren. Het belangrijkste is om het vermogen te hebben het ejaculatieproces vertragen. Hierdoor kunnen beide partners tegelijkertijd een orgasme ervaren.

Welke manieren om het aantal seksuele handelingen te verhogen bestaan:

Voortijdige ejaculatie: het gebeurt dat de ejaculatie van een man te snel optreedt. In de meeste gevallen volgt een nieuwe erectie. Dit moet worden gecontroleerd en niet voor de tijd worden verstoord. Het is heel goed mogelijk dat het volgende orgasme bij een man niet gepaard gaat met een ejaculatie, maar dit is een goede gelegenheid om een ​​vrouw plezier te geven en zich hierop te concentreren. Onlangs is een medicijnoplossing bekend voor het probleem van voortijdige ejaculatie - Dapoxetine-tabletten.

Maar hoe zit het met je partner: ze moet begrip hebben voor het feit dat als er geen erectie optreedt, de man de gelegenheid krijgt om volledig te ontspannen. Het kan even duren. Bovendien wordt de penis van mannen na de eerste geslachtsgemeenschap respectievelijk zeer gevoelig voor effecten, je moet heel voorzichtig handelen. Een vrouw kan zelfs met een onvolledige erectie proberen de penis in haar vagina te steken. De meest comfortabele houding hiervoor ligt aan je zijde. Waarschijnlijk zal hierna een erectie, zoals ejaculatie, vol zijn.

Vertraag het tempo: Aan duw de ejaculatie terugzoals reeds vermeld, moet u stoppen, met de hand in de penis knijpen of op een willekeurig punt tussen de anus en de wortel van de penis drukken.

Probeer een erectie kunstmatig te verhogen: op dit moment zijn er veel medicijnen op basis van chemicaliën en kruiden om een ​​erectie te verlengen en, als gevolg, een toename aantal seksuele handelingen. De meest populaire zijn Viagra, Cialis, Levitra, Sealex en natuurlijk vele anderen.

Blijf gezond: ook op het aantal seksuele handelingen en het vermogen om een ​​orgasme bij mannen te bereiken beïnvloedt de oefening. Het is in principe noodzakelijk om een ​​gezonde levensstijl te leiden. Dit geldt ook voor voeding, inclusief die in evenwicht moet zijn. Er zijn ook algemeen geaccepteerde gastronomische afrodisiaca: gember, selderij, dadels, noten.

Geneesmiddelen om het aantal seksuele handelingen te verhogen:

Bij ons kunt u op elk gewenst moment medicijnen kopen om de potentie te vergroten en de geslachtsgemeenschap te verlengen! Inwoners van Kazan ontvangen gratis verzending bij het kopen van een willekeurig aantal medicijnen! Onze prijzen zullen u aangenaam verrassen, de gemiddelde kosten van één tablet zijn 100-120 roebel, tegen 500-1000 roebel in een algemene apotheek.
Let op, wij verkopen geen namaak! alleen kwaliteit medicijnen tegen redelijke prijzen! Betaling aan de koerier bij ontvangst, geen vooruitbetaling.

Geplaatst op 2014, Bear Preved

Dit is de eerste keer dat ik in dit artikel over Dapoxetine las. Ik had nog nooit van hem gehoord en had hem niet bij de apotheek gezien. Beoordelingen als niets - gekocht. Nou, vier keer is dit natuurlijk een leugen, maar in plaats van de gebruikelijke 7-10 minuten begon ik vol vertrouwen verder te gaan dan 20. Misschien kan er iets worden gedaan met een dosering, maar ik heb niets anders nodig. Er was geen bijwerking. Ik ben 23 jaar oud.

Normaal aantal seksuele handelingen per nacht

Hun aantal lijkt mij niet afhankelijk te zijn van een man, maar van een vrouw! Als zo'n log liegt, gooi je geen stick! En als de baby met een hol - dan kun je de hele nacht scrollen, deze hetzelfde geslachtsgemeenschap en stop met tellen!
Reiziger goed gedaan.

Niet zeker over de effectiviteit van Viagra?

Er is een acceptabele oplossing! Bestel een testkit van de drie meest populaire medicijnen voor de behandeling van erectiestoornissen: Viagra, Cialis en Levitra (elk 2 tabletten). Al meer dan 570 inwoners van Kazan en Tatarstan waren overtuigd van hun effectiviteit!
Levering in Kazan is GRATIS!

Hoeveel kost gemiddeld een eenvoudige man die vrijt

Het is gebruikelijk om de gemiddelde duur van geslachtsgemeenschap vast te stellen vanaf het moment dat een man zijn vrouw "binnengaat" tot het moment dat hij klaar is. Dat wil zeggen, het account houdt geen rekening met de prelude.

 • Mannen hebben gemiddeld 3-5 minuten seks op de wereld.
 • Volgens dezelfde gegevens eindigt meer dan de helft van de mannen af ​​en toe al 2 minuten na de start.

Wat is de afwijking?

 • Het is uiterst zeldzaam, maar toch zijn er mensen die met gemak en zonder voorbereiding 40 tot 60 minuten in bed kunnen blijven. Dit is een overtreding van de norm, die een vertraging in de finale wordt genoemd.
 • Het komt ook niet vaak voor, maar er zijn mannen die eindigen zonder zelfs tijd te hebben om zich uit te kleden en beginnen te voorspellen. In de regel is dit te wijten aan een lange afwezigheid van intieme relaties.

Hoe een probleem te herkennen

 1. Je belandt in minder dan 2 minuten in bed.
 2. Je geliefde blijft seksueel ontevreden. Dit kan psychologische spanning in de relatie veroorzaken en het kan de moeite waard zijn om na te denken over hoe de duur van de geslachtsgemeenschap van een man kan worden verlengd.
 3. Wanneer je jezelf niet kunt beheersen en zo veel kunt vrijen als je echt wilt.

Prelude is belangrijk

Prelude is een soort warming-up voor het grootste deel van de liefde.

Het is de moeite waard om op te letten, omdat het het scala aan gevoelens en sensaties tijdens het grootste deel van intimiteit kan aanvullen en versterken.

Waar moet je op letten:

 • Streelt de nek. De nek van het meisje is haar erotisch zone, dus geef het je look. De nek kan worden geaaid, gekust, gestreeld, het zal je vriendin opwinden en haar plezier brengen.
 • Meer kussen op de lippen.
 • Wezels in haar halslijn.

Spiertraining liefde

 • Een andere effectieve manier om de duur van geslachtsgemeenschap te verhogen, is om je schaam-coccygeale spier te trainen met behulp van de oefening van Dr. Kegel.
 • De essentie van de oefeningen is om specifiek de spieren te belasten waarmee u het plassen in het toilet kunt onderbreken.
 • Stop daarom elke keer als u op een kleine manier naar het toilet gaat een paar keer een stroom urine.
 • Neem de gewoonte om de spier van liefde te trainen, niet alleen in het toilet, maar overal. In bed met je geliefde, knijp je gewoon in de spier zoals je in het toilet deed, zodat je veel langer kunt meegaan.

We raden je aan om meer bekend te raken met de Kegel-oefentactieken voor mannen.

Compressie methode

Wanneer je tijdens seks een golf van opwinding voelt en je realiseert dat je bijna klaar bent, moet je het volgende algoritme van acties uitvoeren:

 1. Span de spier van de liefde vanaf de laatste tip,
 2. Knijp tegelijkertijd je vriend rond het hoofdstel en het bovenste deel met de duim en wijsvinger,
 3. Neem met je andere hand je waardigheid in de ring onder de basis,
 4. Hiermee kun je de reflexen van je lichaam onderbreken wanneer het einde nadert.

Beheers je ademhaling

 • Veel mannen stromen op dit punt binnen, dus vergeet niet dat een goede ademhaling de sleutel is tot langdurige liefde.
 • 2 keer inhaleren langzamer en dieperdan in het dagelijks leven. Houd vervolgens je adem een ​​paar seconden in en adem langzaam uit.
 • Als je in dit tempo ademt, zul je niet de paniekreflex in het lichaam opwekken die optreedt bij intense ademhaling.

Haast je nergens heen

 • Als je toenemende opwinding voelt en het punt van geen terugkeer nadert, moet je stoppen en wachten tot de stress voorbij is.
 • Als dit slecht helpt of het werkt niet op die manier, moet je je vriend eruit halen en pauzeren. Neem de tijd om terug te komen - wacht zoveel als je nodig hebt.

Anders bewegen

Tactiek omvat afwisselende heen en weer gaande bewegingen tijdens geslachtsgemeenschap.

Dat wil zeggen, je moet snel doen, dan langzame wrijvingen, dan diep en dan oppervlakkig.

Er is hier geen universeel advies, vind midden gronddie bij u past. Maar je moet niet altijd snel gaan, zoals in pornofilms, deze fout, die vragen oproept, hoe de tijd van geslachtsgemeenschap te verhogen.

Bekijk de video: Voorkomen ongewenst seksueel gedrag Wat kunnen ouders doen? (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter