Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

TOP-9 roterend en mesh elektrisch scheerapparaat: welk elektrisch scheerapparaat is beter

Vanwege de vele fabrikanten van scheerapparaten, kan de koper verloren gaan welke producten hij moet kiezen. Vaak wordt de keuze van een persoon beïnvloed door de populariteit van het bedrijf. Het is zeldzaam wanneer een klant aandacht schenkt aan weinig bekende modellen van scheerapparaten.

Vandaag zullen we het hebben over waarom weinig bekende modellen niet erg in trek zijn. We zullen enkele modellen scheerapparaten leren kennen, die niet erg populair zijn, maar dit heeft geen invloed op hun kwaliteit.

Soorten elektrische scheerapparaten

Volgens het werkingsprincipe zijn deze apparaten verdeeld in 2 soorten. We duiken niet in onnodige technische functies, maar kijken in plaats daarvan alleen naar de essentie.

Roterende en mesh scheerapparaten

Table. Wat zijn elektrische scheerapparaten?

Naam, fotoKorte omschrijving
draaiendDergelijke scheerapparaten hebben verschillende drijvende koppen. Roterende messen zijn verborgen achter sleufschijven. Dergelijke apparaten worden schoon genoeg geschoren, maar iets met een roterend scheermes voorzichtig scheren werkt niet en een gevoelige huid kan letsel oplopen door een zeer glad scheerresultaat.
maasHet werkt volgens een iets ander principe: het gaas verbergt trilbladen eronder (trouwens, daarom worden dergelijke apparaten ook trilbladen genoemd). Mesh-scheerapparaten scheren niet zo schoon als hierboven beschreven, maar ze zijn geweldig voor de meest gevoelige huid. Het is ook handig om snorren, snorharen en baarden te knippen.

Roterend of gaas scheermes?

Tip! Hoe het ook zij, er zijn fatsoenlijke scheerapparaten onder de vertegenwoordigers van beide groepen, en daarom wordt bij het kiezen van een bepaald model rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en gewoonten.

Kosten van

Een kleine kost stoort de klant onmiddellijk, omdat algemeen wordt aangenomen dat producten van hoge kwaliteit duur zijn. Dit is echter niet zo, een kleine prijs kan erop wijzen dat het product niet veel functies heeft. Ook kan een weinig bekend bedrijf geen zeer hoge prijs verhogen, omdat het het vertrouwen van klanten niet heeft gewonnen.

De andere kant is een zeer hoge prijs. Als de producten van een weinig bekend bedrijf gelijk zijn in prijs aan populaire merken, zal de koper de voorkeur geven aan een bekende samenleving. Prijs heeft een grote invloed op de keuze van een persoon, vooral als het gaat om nieuwe producten.

Een paar woorden over de fabrikanten

Bij het kiezen van een elektrisch scheerapparaat moet de voorkeur worden gegeven aan bekende merken zoals Panasonic, Philips of Braun. Natuurlijk betaal je in dit geval een beetje te veel (zowel voor extra functies als voor het merk zelf), maar uiteindelijk krijg je een hoogwaardige scheerbeurt, waarna er geen irritaties en snijwonden zijn.

Liever dan bekende merken

Firma

Het eerste waar kopers naar kijken is het bedrijf van de fabrikant. Weinig mensen willen verschillende fabrikanten proberen, vooral weinig bekende. Iedereen gebruikt bij voorkeur de beproefde producten van het bedrijf, dat al lang op de markt is en op een goed niveau zijn reputatie behoudt.

Nieuwe bedrijven worden mogelijk niet altijd goed geadverteerd, omdat dit veel tijd kost. Hierdoor kennen maar weinig mensen ze.

Beoordelingen van de beste elektrische scheerapparaten in 2019-2020.

Hieronder worden de beste modellen (zowel qua specificaties als beoordelingen) beschreven bij de populaire elektrische scheerapparaten. De beoordelingen zijn volgens verschillende criteria samengesteld, maar eerst en vooral.

Beste mannen scheerapparaten

Kwaliteit

Een ander belangrijk punt is de kwaliteit van de goederen. Zelfs als het bedrijf niet erg populair is, zullen de verkoop van producten direct afhankelijk zijn van de kwaliteit. Kopers letten op de messen en hun aantal, evenals op het scheermes zelf.

Als de messen van hoogwaardig metaal zijn en de handgreep er duurzaam en comfortabel uitziet, kan dit ervoor zorgen dat de klant stopt bij dit product. Een belangrijke rol speelt verpakking. Prachtig verpakte goederen zullen altijd de aandacht van de consument trekken. Als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, blijven de goederen lang op het aanrecht liggen.

De lijn van modellen met lage bekendheid

Een echte man wil hoogwaardige en betaalbare producten gebruiken, dus hij neemt serieus een machine. Vanwege de hoge prijs van populaire werktuigmachines kunnen mensen weinig bekende producten kopen. Vandaag zullen we kijken naar onbekende machines, hun functies ontdekken en ook kijken naar Chinese scheerapparaten.

Qshave

Het qshave-scheermes heeft een duurzaam en ergonomisch handvat. Het vertraagt ​​de messen niet en laat ze goed over de huid glijden. Met een enkele knop verlaat de cartridge en kan deze gemakkelijk worden vervangen.

De cassette bestaat uit drie mesjes, waardoor het gezicht na het scheren erg glad is. Een zeepstrip hydrateert de huid en veroorzaakt geen irritatie. Als u wilt, kunt u een cassette met 5 messen kopen.

Rapier

Het rapier-scheermes heeft een dubbelzijdige metalen kop en een plastic handvat dat het mes vastklemt. Deze producten zijn vergelijkbaar met Gillette Tech, maar verschillen alleen in het plastic handvat. Dit materiaal maakt het scheermes eenvoudiger en handiger in gebruik.

In de set worden vijf mesjes verkocht, die erg scherp zijn en het haar goed scheren.

5 BIC FLEX & GEMAKKELIJK

De beste vertegenwoordiger van het budgetsegment is het Flex & Easy-scheermes voor mannen van de populaire fabrikant Bic. Het heeft een discreet ontwerp, heeft 3 beweegbare mesjes en een vochtinbrengende strip met aloë-extract. De kit bevat 4 verwisselbare cartridges, die elk enkele weken meegaan. Voorzien van een zwevende kop waarmee je de haren in elke hoek kunt scheren.

De BIC heeft een goed doordacht ontwerp waarmee u eenvoudig en snel van cassette kunt wisselen. In vergelijking met zijn concurrenten heeft hij minder gewicht en afmetingen. Dit scheermes is handig om mee te nemen onderweg. De belangrijkste voordelen zijn lage prijs, optimale kwaliteit, stijlvol uiterlijk. Nadelen: het is moeilijk om te gaan met dikke haren, een ongemakkelijk handvat.

4 GILLETTE FUSIE PROGLIDE FLEXBALL

Gillette verbreekt alle verkooprecords van mannelijke werktuigmachines wereldwijd. De nieuwste innovatie van het merk was de Gillette Fusion ProGlide Flexball. Met de unieke, gepatenteerde technologie van FlexBall kunnen bladen in elk vlak bewegen. Dit zorgt ervoor dat alle haren worden geschoren, evenals ongelooflijke gladheid. Heeft 5 superdunne mesjes, die ongeveer een maand meegaan. Geschikt voor de gevoelige huid.

De kop is uitgerust met een speciale strook minerale oliën. Het smeert de huid goed en zorgt voor een soepele glijdende werking. De aanwezigheid van een achterste trimmer vermindert de druk van het scheermes op de huid, waardoor irritatie wordt voorkomen. De voordelen zijn onder meer een comfortabele grip, hoogwaardig en veilig scheren, een beweegbaar hoofd en goede beoordelingen. Het nadeel is de hoge prijs in vergelijking met vergelijkbare machines.

3 S.Quire

Scheermachines van het Italiaanse merk zijn ontworpen voor mannen die kiezen voor betrouwbare kwaliteit en gemak. De handige handgreep biedt een sterke grip en glijdt niet uit een natte hand. De zilveren kleur van de machine ziet er duur en solide uit. Vernikkelde coating zorgt ervoor dat het product lang kan dienen en het oog van de eigenaar van het scheermes kan verrassen. U kunt een matte of glanzende optie kiezen.

Een speciale coating beschermt S.Quire-scheerapparaten tegen aantasting en roest. Het materiaal waarvan het scheermes is gemaakt, is messing. Bedrijfsproducten vallen meestal in de categorie stijlvolle herenaccessoires. Een ochtend met zo'n scheermes zal altijd goed zijn. Gladde huid en een gemakkelijk scheerproces bepalen de stemming voor de hele dag.

2 Merkur T-vormig

Het scheermes trekt meteen aan met zijn ongewone ontwerp.De T-vorm ziet er solide uit en heeft een goede functionaliteit. De machine is gemaakt van roestvrij staal en uitgeroepen tot de beste onder analogen. De messen staan ​​onder een speciale hoek en geven een gevoel van gemakkelijk glijden. De belangrijkste voordelen van een herbruikbaar scheermes boven een wegwerpmachine zijn de economie en betrouwbaarheid. Een T-scheermes vereist periodieke vervanging van messen, die meerdere keren goedkoper zijn dan geadverteerde cartridges voor andere producten. Het model lijkt op een klassieker.

De machine van Merkur is ideaal voor mannen. Ze merken de hoge kwaliteit van de materialen op. Sommigen weigeren schuimen en gels, dankzij het al gemakkelijk glijden op de huid. De hoge prijs kan niet zijn min worden genoemd, omdat het zichzelf volledig terugbetaalt. T-scheermes - Duitse kwaliteit en gemak in één fles.

1 Schick Hydro 5 Power Select

De nieuwe generatie Shick Hydro 5 Power Select-scheerapparaat is uitgerust met verschillende vibratiemodi voor de veiligste en meest comfortabele scheerbeurt. Het heeft 5 bladen met een speciale Ultra Glide-vorm, die volledige verwijdering garandeert, zelfs van dikke haren. Volgens de beoordelingen is scheren met Schick veel sneller en handiger. De rubberen handgreep laat de hand niet glijden.

Er is een display op de behuizing die aangeeft wanneer de batterij moet worden vervangen. Een speciale smeerstrip met vitamine E kan indien nodig worden neergeklapt en in deze positie worden bevestigd. De belangrijkste voordelen zijn hoogwaardig, effectief scheren zonder irritatie en goede uitrusting. De nadelen kunnen worden beschouwd als hoge kosten en ontoegankelijkheid.

De voordelen

Mannen gebruiken al meer dan tien jaar scheerapparaten voor persoonlijke verzorging. Deze tool helpt om vegetatie voorzichtig van het gezicht en lichaam te verwijderen. Als alles correct is gedaan en de cassettes op tijd worden vervangen, glijden hoogwaardige machines soepel en pijnloos over de huid.

Afhankelijk van het type product worden de voordelen van dergelijke tools samengevat. De belangrijkste voordelen van scheerapparaten zijn:

 • gebrek aan pijnlijk effect,
 • de aanwezigheid van een microcrest, die de haren verhoogt, waardoor de kwaliteit van het scheren toeneemt,
 • compacte afmetingen
 • de aanwezigheid van een beschermrooster in bepaalde modellen.

Ondanks het feit dat dergelijke apparaten veel voordelen hebben, hebben ze ook nadelen. Moderne fabrikanten verbeteren hun producten voortdurend, maar het risico op letsel blijft nog steeds op een hoog niveau. Als u een scheermes gebruikt, kan elke zorgeloze beweging snijwonden veroorzaken.

Topfabrikanten

Een breed scala aan modellen van scheerapparaten van verschillende merken bemoeilijkt de keuze. Tegenwoordig hebben de volgende fabrikanten zichzelf van de beste kant aanbevolen:

 1. Philips - een merk dat hoogwaardige scheerapparaten produceert,
 2. Gillette - veel gevraagd bij consumenten,
 3. BIC is een merk dat gespecialiseerd is in de productie van wegwerpscheerapparaten,
 4. Schick is een Canadees bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van hoogwaardige scheerapparaten.
 5. Arko - onder deze merken worden hoogwaardige wegwerp-scheerapparaataccessoires geproduceerd. Ze worden geleverd met een ander aantal bladen en zijn uitgerust met een vochtinbrengende strip.

Dit is niet de hele lijst met fabrikanten. We hebben geprobeerd om in de beoordelingsproducten producten te verzamelen van die merken die hun best hebben bewezen.

Wegwerpscheermachines

Wegwerpscheermessen zijn gemaakt door fabrikanten voor eenmalig gebruik. De kwaliteit van het scheren hangt rechtstreeks af van de vorm van het mes en het product, dus deze indicatoren moeten nauwlettend worden gevolgd.

Scheermessen die een redelijke prijs en hoge kwaliteit perfect combineren, worden terecht als een van de beste beschouwd. Bij de productie van messen wordt hoogwaardig roestvrij staal gebruikt. Bovendien is het scheermes uitgerust met een comfortabel geribbeld handvat en vochtinbrengende strips met aloë vera, die het optreden van irritatie voorkomen.Experts bevelen deze tool zelfs aan voor mensen met een gevoelige huid.

Gemiddelde prijs: 80 roebel.

 • universeel ontwerp
 • lage kosten.

5 Carelax Energy

Carelax machine voor eenmalig gebruik is perfect voor mannen met een gevoelige huid. Scherpe messen en een handige vorm maken het gemakkelijk om haar te scheren zonder het te verwonden. Energiemachines kunnen elk tot enkele weken worden gebruikt. Stijlvol ontwerp ziet er duurder uit dan zijn waarde en trekt de aandacht. Onder de minnen is het ontbreken van een standaard. Dit is de handigste machine voor lange reizen en alleen voor dagelijks gebruik.

Beoordelingen over de Energy-machine van het Tsjechische Carelax zijn vaak positief. Het is van hoge kwaliteit en verrassend betaalbare prijs. Het belangrijkste in een product is de veiligheid. De handige locatie van de messen voorkomt snijwonden. Lange levensduur van de machine bespaart tijd en geld.

4 bic metaal

Wegwerpmachines voor heren Bic Metal zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 5 of 10 stuks. Ze zijn uitgerust met een roestvrijstalen mes en een unieke metalen strip bovenop. Het scheermes is speciaal gemaakt voor dikke stijve haren. Ze kan haar taak snel en efficiënt uitvoeren. Dankzij de compacte afmetingen kunt u machines meenemen op de weg.

Bic Metal is uitgerust met een vaste kop. Het handvat is van kunststof. Een reep metaal bereidt je haar voor op het scheren. Belangrijke voordelen zijn een lage prijs, een uniek hoofdontwerp, goede beoordelingen. De nadelen zijn: te scherpe messen, die gemakkelijk gewond raken.

3 Dorco Tempo 6

Dorco Pace 6 is een wegwerpscheermes van hoge kwaliteit voor mannen, uitgerust met 6 scherpe, ultradunne mesjes. De case is gemaakt van kunststof en heeft antislipelementen. Ergonomisch gevormd handvat voor comfortabel scheren. Een belangrijk verschil van de machine is de beweegbare kop. Hiermee kun je de haren in elk vlak scheren. Beoordelingen geven uitstekende resultaten na gebruik van Dorco Pace 6.

Twee vervangbare cartridges zijn inbegrepen in het pakket. Eén pakket is lang genoeg. Het scheermes heeft een stijlvol ontwerp met een combinatie van verschillende kleuren. Boven de bladen bevindt zich een speciale gelstrip die zorgt voor een zachte aanraking. Afgaande op de beoordelingen zijn de voordelen van deze machine: duurzaamheid, uitstekende uitrusting, hoge kwaliteit, de meest zachte scheerbeurt. Van de tekortkomingen, alleen de hoge kosten.

2 Gillette 2

Gillette 2 wegwerpscheermesjes voor heren hebben een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal, hebben een vrij eenvoudige vorm en een vaste kop bedekt met chroom. Er zitten twee Japanse stalen bladen op. Ondanks het eenvoudigste ontwerp van het scheermes, is het handig om in je handen te houden. Het raakt zacht de huid aan en veroorzaakt geen irritatie. De set bestaat uit 5 machines.

Klantbeoordelingen van Gillette 2 zijn vaak positief. Het scheermes reinigt het gezicht van de haren goed zonder enig ongemak achter te laten. Elke machine kan tot enkele weken worden gebruikt. De belangrijkste voordelen zijn scherpe messen, handige vorm, lichtgewicht, doordacht ontwerp, optimale kosten. Er zijn geen fouten gevonden.

1 Schick Xtreme 3 Sensitive

De Schick Xtreme 3 gevoelige wegwerpmachine met drie messen beschikt over hoogwaardige materialen en de meest comfortabele handgreep. Het wordt aangevuld met rubberen inzetstukken die voorkomen dat de handen wegglijden. Licht van gewicht zorgt voor comfortabel scheren en minimale druk op de huid. De bladen hebben een drievoudige coating van keramiek, chroom en vidax.

Het scheermes is uitgerust met een speciale plaat met aloë vera. Hierdoor kunnen de messen gemakkelijk glijden en geen irritatie veroorzaken. Geschikt voor de gevoelige huid. Een pakket bevat 4 machines. Pluspunten: uitstekende eigenschappen, gladde huid na het scheren, zachte aanraking, mobiel hoofd, antisliphandvat. Geen nadelen gevonden.

5 Carelax Silk Touch

Het vrouwelijke scheermes van het Tsjechische merk Carelax heeft een uitstekende verhouding van goede kwaliteit en betaalbare prijs. De zwevende kop helpt de machine om op de meest ontoegankelijke plaatsen te komen en zorgt voor scheerkwaliteit en helderheid. Kopers merken het stijlvolle ontwerp van de Silk Touch-serie machines op: ze zijn in verschillende kleuren gemaakt, waardoor het gemakkelijk is om te bepalen welke van de gekochte machines het meisje al heeft geschoren en welke niet.

Er zitten 3 mesjes in de cassette. De cartridge heeft een speciale vochtinbrengende strip met Shea- en Jojoba-olie. Ze laten de huid niet droog blijven na het scheren van het haar, hydrateren effectief en houden fluweelachtig. Bladen verwijderen gemakkelijk zelfs korte haren zonder de huid te verwonden. Vrouwen met een gevoelig type merken het verbazingwekkende effect van het gebruik van Carelax-machines, de duurzaamheid van de operatie en de afwezigheid van pijn tijdens de procedure.

4 deonica

Het Deonica-scheermes heeft een keramische coating die zorgt voor de meest gladde en hoogwaardige scheerbeurt. De smeerstrip van de cartridge is verzadigd met extracten van aloë vera, sheaboter en jojoba-olie. De componenten zorgen perfect voor de huid na het scheren van de haren, zodat deze niet uitdroogt en gewond raakt. Het handvat is uitgerust met zacht rubber, waardoor het tijdens het proces niet uit de handen glijdt.

In een set met de machine zijn er extra cartridges. Bladen van optimale dikte maken de huid voorzichtig vrij van ongewenst haar en verstoppen niet. De machine is geschikt voor gebruik op een gevoelige huid. Door de goede kwaliteit van de messen kunnen ze hun scherpte zo lang mogelijk behouden. Deonica is de perfecte optie voor vrouwen. Tekorten in het scheermes werden niet gevonden.

3 Dorco Shai Sweetie

Een scheerapparaat is een uitstekend voorbeeld van uitstekende kwaliteit. Met 6 mesjes zorgt het voor maximale ontharing en langdurige aftershave. De manoeuvreerbare kop buigt in alle richtingen en volgt volledig de contouren van het lichaam. De bovenkant van de cassette is uitgerust met een massageharde coating, die de haren effectief opheft voor het beste scheerresultaat. Moeilijk bereikbare plekken worden gemakkelijk toegankelijk met een scheerapparaat van een Koreaanse fabrikant. Het ergonomische ontwerp van het handvat met een rubberen coating maakt het gemakkelijk om in het proces te houden.

De set heeft een handige plastic koffer voor opslag en transport. Ondanks de aanwezigheid van een groot aantal messen snijdt het scheermes de huid niet. De hydraterende strip is verzadigd met extracten van aloë, lavendel en vitamine E. Meisjes merken goede kwaliteit en gebruiksgemak op. Shai Sweetie is de beste keuze voor vrouwen die een aangename huid willen hebben.

2 zeemeermin roos roze veer

Het Feather-scheermes is de beste keuze voor vrouwen die een gladde huid willen zonder irritatie. Het enorme voordeel ten opzichte van vergelijkbare modellen is de succesvolle mesindeling die voorkomt dat het haar verstopt raakt. Een speciale roller wordt tijdens het scheren stevig op de huid gedrukt en zorgt voor de meest soepele glijden. De machine is perfect voor vrouwen met een delicate en gevoelige huid.

Scheren is het sterkste punt van het model. Veerpatronen bewegen niet alleen vrij op en neer, maar ook naar links en rechts, waardoor haren op de meest oncomfortabele plaatsen worden vastgelegd. Een kwalitatief effect wordt verkregen door microplaten die het haar optillen voordat het wordt verwijderd. De Japanse fabrikant heeft zich al lang op de markt gevestigd en is erg populair. De Mermaid Rose Pink Feather is het beste scheermes voor klanten.

1 Gillette Venus Embrace

Het Gillette Venus Embrace-scheermes voor dames is het populairste model. Het rubberen handvat voorkomt dat het uit je handen glijdt en ziet er zeer stijlvol uit. Scheren wordt heel gemakkelijk en van hoge kwaliteit, dankzij 5 scherpe messen en een kop die de contouren van het lichaam volgt. Vochtinbrengende strips voorkomen irritatie en maken het ontharingsproces zo aangenaam mogelijk.

Het enige nadeel van het model zijn de hoge kosten. Maar het rechtvaardigt zichzelf volledig vanwege de kwaliteit van de materialen en de langdurige werking. Het scheermes heeft vele voordelen: een handig handvat, stijlvol ontwerp, duurzame messen en pads, verwisselbare cartridges zijn geschikt voor elke bedrijfsmachine. Het is vele malen beter dan een wegwerpmachine om ongewenst haar te verwerken en geeft een onvergetelijk gevoel van gladheid.

Herbruikbare

Het meest gebruikelijke en handige formaat, waarvan de essentie is om de basis op te slaan in de vorm van een handvat met een montagemechanisme, waaraan periodiek nieuwe scheerhoofden worden verworven. Toegegeven, vanwege de ongelooflijke trek van sommige fabrikanten en mogelijk handelsorganisaties, is het soms gemakkelijker om de hele machine-assemblage mee te nemen dan de "dopa".

In de regel zijn de messen van vervangbare cartridges van hogere kwaliteit, scherp, "langspeel", maar ook duurder. Bovendien worden hulpelementen gebruikt om de huid te verzachten, een zwevend ophangsysteem.

Klassiek

Veel conservatieven. Gebruik in verband met T-scheermessen vaak de term "Retro", wat niet helemaal waar is. Klassiekers worden niet alleen gebruikt door heren die eraan zijn gewend van een respectabele leeftijd, maar ook door vrij moderne mannen die waarde hechten aan de absoluut schone, gladde, glanzende scheerstijl.

Bovendien houden veel mensen van het gebrek aan gehechtheid aan reguliere mesjes, de status, zelfs de premium van dergelijke scheerapparaten. Probeer gewoon niet de charmes van het gebruik ervan te waarderen voor eigenaren van een te gevoelige huid, je moet het kunnen gebruiken en het "ritueel" van gezichtsverzorging verdraagt ​​geen gedoe.

Scheerapparaten voor heren: topkwaliteit voor scheerapparaten

Onlangs hebben niet alleen vrouwen gestreefd naar een gladde huid zonder haar. Steeds vaker zijn mannen hier ook in geïnteresseerd, en de vraag is niet langer altijd om alleen een snor en baard te scheren. Harige benen, armen en zelfs een bikinizone - alles is geschoren om een ​​aantrekkelijke look te creëren.

Het scheren van gezichtshaar is een dagelijkse procedure voor veel mensen, daarom is het absoluut noodzakelijk om dit proces met maximaal comfort te garanderen en negatieve gevolgen te elimineren.

In dit opzicht heeft een groot aantal mannen geen haast om afstand te doen van een bekend scheerapparaat als scheerapparaten.

Dit wordt verklaard door de massa van hun voordelen ten opzichte van andere methoden en apparaten bij het verwijderen van vegetatie op het gezicht en lichaam (bikini, hoofd, armen, benen, enz.)

Populaire modellen

De beoordeling van de beste productiemodellen in verschillende landen omvat in de regel niet veel, maar deze zijn echt scheerapparaten waard voor ontharing. Moderne, handige, duurzame soorten scheerapparaten hebben terecht waardering verdiend bij hun gebruikers. Welke van de opties is de beste en welke om uit te kiezen - misschien helpt de beschrijving van de onderstaande modellen:

 1. GilletteMach. Herbruikbaar scheermes voor heren met 3 messen, een zwevende kop en trillingen voor een betere scheerbeurt (de functie werkt op een batterij, u kunt deze uitschakelen als u dat wenst). De mescoating is diamantachtig, het handvat is comfortabel, antislip. Het is handig om handen, benen, gezicht en bikini te scheren. De beoordeling van dit model staat altijd bovenaan, maar de prijs is voelbaar.
 2. GilletteFusionProGlidePower. Een uitstekend scheerapparaat met trillingen, een comfortabel handvat, een speciale strook irritatie en 6 zeer scherpe messen. Dankzij het beweegbare hoofd is het handig om de benen, armen, gezicht en bikinilijn te hanteren.
 3. GilletteFusion. Een geweldig scheermes voor dikke haren met 5 mesjes en een baardtrimmer. Smeerstrip geïntegreerd. Cassettes voor dit scheermes kunnen afzonderlijk worden gekocht.
 4. SchikXtreme 3 Sensitive. Een in Duitsland gemaakt wegwerpscheermes dat een hoge waardering, een zeer goede kwaliteit en goedkoop heeft verdiend. Het scheert soepel en schoon, grotendeels dankzij een speciale ingebouwde plaat voor het spannen van de huid.
 5. BICSensitive. Misschien een van de goedkoopste machines met een vaste kop. Standaard wegwerp, met 3 roestvrijstalen mesjes en een vochtinbrengende strip met aloë vera en vitamine E.Dit scheermes is speciaal gemaakt voor de gevoelige huid. Het is geschikt voor een bikini, maar het is heel goed mogelijk om het gezicht, de armen of de benen te verwerken.
 6. KAI. Zeer scherpe Japanse scheerapparaten met de dunste mesjes (van 2 tot 5). De meeste modellen zijn uitgerust met een beweegbare kop. Blade coating - corrosiewerend, compleet met verwisselbare messen. Veilig, duurzaam. Sommige modellen van dit merk worden geleverd met een vochtinbrengende strip met antibacterieel vet. Het is moeilijk om te kiezen, omdat alle modellen (vooral de nieuwste) van dit bedrijf echt goed zijn. Een echt scheermes voor mannen.
 7. Rapier-scheermessen en de in Rusland gemaakte Voskhod van de fabriek in Mostochlegmash in Moskou hebben hun fans nog steeds gewend aan ouderwetse scheermessen. Dit zijn volledig metalen T-vormige machines met 2-zijdige verwijderbare messen (verwijderbaar), met een vaste kop. Je kunt je gezicht, benen, handen scheren. Modellen zijn relatief verouderd, maar hun waardering daalt niet koppig.

Dit zijn slechts een paar opties waarvan de beoordeling zo hoog is dat het onwaarschijnlijk is dat ze nog lang zullen blijven bestaan. Maar uit de verscheidenheid aan vermelde en andere machines is het niet altijd gemakkelijk om te beslissen welk scheermes beter is.

Hoe te kiezen

Om het juiste scheermes te kiezen, moet u dit probleem op een verantwoorde manier aanpakken. Hun assortiment is nu rijk, ze verschillen allemaal in iets, dus er is iets om mee te vergelijken.

Niet elke scheerapparaatmachine is goedkoop, en niet iedereen gaat lang mee, dus een competente aanpak om te kopen kan u geld besparen en u helpen het meest geschikte apparaat te krijgen.

Er zijn bepaalde punten waar u allereerst op moet letten, als er een optie moet worden gekozen die echt de moeite waard is:

Price. Machines die goedkoop zijn, zijn meestal wegwerpbaar en zonder een overvloed aan extra functies. Ze kunnen worden geselecteerd als het na 3-4 keer gebruik geen zonde is om ze weg te gooien. Geliefden, integendeel, zijn uitgerust met trimmers om te gegroeid haar, vochtinbrengende strips, enz. Af te knippen, dienen lang en zien er stijlvol uit.

Snel saaie machines worden gedwongen om meerdere keren dezelfde plaats door te brengen, wat irritatie kan veroorzaken, dus voor een gevoelige huid, moet u een scheermes kiezen met een zwevende kop die de bochten van het gezicht en elk ander gebied (bijvoorbeeld intiem) nauwkeurig kopieert en geen druk op de huid vereist wanneer scheren. In dit geval zijn machines met kammen die de haren omhoog brengen en het proces vergemakkelijken of met een verzachtende strip die de huid en het haar bevochtigt tijdens het scheren goed geschikt.

Wegwerp of herbruikbaar. Wegwerpmachines kunnen de borstelharen meerdere keren soepel scheren (als het zacht is), ze kosten minder, u kunt ze overal kiezen en kopen.

Maar ze botsen snel, hun messen zijn niet vervangbaar, als gevolg daarvan moeten ze worden weggegooid.

Met herbruikbare scheerapparaten kun je de cassettes vervangen voor nieuwe, het staal van hun mesjes is van zeer hoge kwaliteit, het hoofd is meestal zwevend, wat perfect haarverlies garandeert.

Het aantal messen. Hoe meer van hen, hoe dunner de oppervlaktelaag van de huid, hetgeen ongewenst is voor een dunne huid. In de praktijk zijn ze gemakkelijk te vergelijken met 1-mes. Hoewel scheren met meerdere messen veel beter is, is het voor sommigen niet alleen goed. Mannen met dit type huid moeten een scheermes kiezen met niet meer dan 3 mesjes en een beweegbare kop.

Aanvullende functies. Je moet erop bedacht zijn dat hoe meer het scheermes 'kan', hoe duurder het is. Maar soms heb je echt een trimmer nodig voor

Panasonic ES-ST25

Het Panasonic ES-ST25-scheermes is een typisch middelgroot scheermes - een scheermes uitgerust met een kop met drie messen en een opvouwbare trimmer. Dat wil zeggen, het scheermes heeft alles wat je nodig hebt en er is niets overbodig.

Het scheerapparaat wordt alleen opgeladen via een speciaal laadstation. In de praktijk betekent dit dat u bij lange reizen niet alleen een scheermes, maar ook een station (naast een lader) moet meenemen. Naar onze mening geen erg goede oplossing.

De vaste kop is uitgerust met drie snij-elementen - een gaasachtig element van elke rand en een bekleding in het midden. Alle messen zijn "zwevend", dat wil zeggen veerbelast. Om het scheermes te verzorgen, kunt u de speciale borstel uit de set gebruiken of eenvoudig onder stromend water afspoelen.

Tijdens de tests kon het scheermes goed omgaan met zowel een lang haar (4 mm) als met een kortere. Lange haren duurden voorspelbaar langer (6 minuten 22 seconden versus 2 minuten en 34 seconden met korte haren), wat resulteerde in een enigszins geïrriteerde huid. Maar nat scheren ging niet gepaard met zulke onaangename effecten.

Onze hoofdconclusie bleek dus de volgende te zijn: dit model kan worden aanbevolen aan mensen met een niet erg gevoelige huid, vooral als ze zich graag onder de douche scheren.

Herenscheermachines - hoe kies je de beste?

Een kenmerk van het mannelijk lichaam is de dagelijkse toename van gezichtshaar. Maar de standaard van een bebaarde man werd verwelkomd in de tijd van Peter I. Tegenwoordig hebben elegante mannen die dagelijks hun uiterlijk volgen, meer kansen om van een vrouw te houden.

Scheren van hoge kwaliteit is alleen mogelijk bij gebruik van een hoogwaardige machine.

Maar frequent scheren veroorzaakt de ontwikkeling van irritatie op de mannelijke huid. En onder vele factoren, heeft een van de redenen te maken met het apparaat dat door mannen wordt gebruikt. Misschien is het scheerproces zelf verstoord, maar in grotere mate worden de verkeerde machines of botte messen erin de fout.

Selectie gereedschap

Soms hebben mannen geen opties welk apparaat ze moeten kiezen - ze gebruiken wat ze hun gaven voor hun verjaardag (23 februari, enz.). Dit apparaat is niet altijd het beste. Het gebeurt dat de prijs de keuze van machines beïnvloedt. Maar het principe "hoe goedkoper, hoe beter" is hier niet van toepassing.

 • Wat is beter om uit verschillende opties te kiezen
 • Bij het kiezen van apparaten voor scheren van hoge kwaliteit, moet aandacht worden besteed aan hun technische kenmerken. Allereerst is de vraag opgelost - herbruikbaar of wegwerp:
 • Wegwerpbakken zijn goedkoper, maar op basis van de naam kunt u er niet meer dan één keer messen in gebruiken, omdat ze zijn meteen saai. Je kunt natuurlijk een heel pakket wegwerpapparaten bellen, maar is het het waard? Ze hebben tenslotte niet allemaal extra apparaten om de procedure te verbeteren.
 • De juiste keuze kan herbruikbare machines worden genoemd, waarbij de cassettes gemakkelijk kunnen worden verwijderd, zodat ze indien nodig kunnen worden vervangen. Beter daarin zijn messen die lang scherp blijven. Dergelijke apparaten kunnen herhaaldelijk worden geschoren, waarbij de cartridge regelmatig wordt vervangen.
 • Om de aanschaf van scheercassettes voor een lange tijd uit te sluiten, kunt u apparaten veroorloven waarbij de messen van platina zijn gemaakt. Maar een dergelijke "eeuwige" optie, hoewel beter, is niet voor iedereen betaalbaar.

Op basis van het voorgaande zijn herbruikbare scheerapparaten een goede keuze voor mannen. Er zijn hier trucs waar je ook op moet letten.

Werktuigmachines met zwevende koppen versus eenvoudig.

 • Het is het beste om cassettes met drijvende koppen te kopen, zoals ze scheren zachter. Dit minimaliseert huidirritatie. Lichte druk elimineert de vorming van verwondingen op het gezicht.
 • Messen die in verschillende richtingen bewegen, zullen de huid nog minder beschadigen en schoner maken. Dit zijn nieuwere modellen en ze kosten meer.
 • Messen bedekt met diamantspuiten blijven het langst scherp. Zo'n duurzaam en praktisch apparaat is een goed cadeau voor een geliefde.

Bij het kopen van cartridges voor een herbruikbare machine voor mannen, moet u letten op de aanwezigheid van verzachtende strips, evenals op de microrust.

Bijkomende voordelen

Er zijn een aantal functies die scheermessen aantrekkelijker maken voor mannen die zich veel over dit probleem herinneren:

 • De aanwezigheid van een microcrest is een onmisbare factor waardoor de apparaten in de beoordeling worden opgenomen. Dit apparaat heft de haren op en ze zijn gemakkelijker te scheren, zonder inspanning.
 • Hetzelfde kan gezegd worden over rubberen platen die aan twee zijden van blokken met messen zijn geplaatst. Ze smeren bovendien de huid, waardoor het scheren beter wordt.
 • Goede modellen van machines hebben een beschermrooster dat de huid beschermt tegen snijwonden.
 • Let bij het kopen vaak op het opslagsysteem - sommige zijn uitgerust met koffers (wat handig is in de wegversie), andere hebben een speciale standaard. Goedkope opties zijn niet voorzien van dergelijke attributen.

Handige standaard voor de machine en scheerkwast.

Er zullen ook liefhebbers zijn van scheren met vibratie, terwijl het anderen alleen maar zal irriteren. Voor sommigen zal de aanwezigheid van een trimmer een succesvolle acquisitie zijn, een andere man zal dit als een overmaat beschouwen. Al met al is een individuele aanpak nodig.

Welke machine is beter?

Voor mannen worden veel hoogwaardige scheermachines geproduceerd - dit onderwerp is zo relevant. Het is daarom niet verwonderlijk dat sommige tabloids periodiek peilingen houden om de rating van deze instrumenten te bepalen.

Russische mannen hebben ook ideeën over wat beter is:

 • "Gillette Mach5 Sensitive Power Razor" is al lang bekend in de markt, maar blijft concurreren met nieuwe trends, vaak leidend in de beoordeling van apparaten. Drie bladen in één machine maken de procedure snel en van hoge kwaliteit. Tegelijkertijd bevalt een relatief kleine kostprijs.

De machine is geschikt voor de meest gevoelige huid. Tegelijkertijd gaat het gemakkelijk om met lopende haren zonder irritatie te veroorzaken. Het werkt in twee modi - batterijen zijn in de handgreep gemonteerd, waardoor een trilling ontstaat met behulp van micropulsen, wat de procedure comfortabeler maakt. Maar indien gewenst, kan deze functie worden uitgeschakeld.

Het apparaat is uitgerust met een handige handgreep die veilig wordt vastgehouden, zelfs met een zeepachtige hand. De bladen zijn zodanig gerangschikt dat ze gemakkelijk zijn uit te spoelen en opgehoopte haren verwijderen. Bovendien is dit apparaat perfect gecombineerd met cassettes van het type "Sensitive", "Turbo" en "Standard", wat de mogelijkheden al verruimt.

 • "BiC Hybrid Advance 4" is, ondanks het feit dat het als voorwaardelijk wegwerpbaar wordt beschouwd, opgenomen in de beoordeling van populaire scheeraccessoires. Het apparaat kan worden toegeschreven aan de wegversie, uitgerust met 4 vervangbare cartridges. De messen erin zijn vergelijkbaar in kwaliteit met Mach5, maar ze zijn veel goedkoper. Het apparaat trekt ook mannen aan met een handige ergonomische handgreep die comfort biedt tijdens het scheren.
 • Sommige gebruikers vinden de Merkur HD Slant Safety Razor 37C het beste apparaat. Hierdoor kan hij de rating niet verlaten, omdat hij in de top drie trending producten staat. Deze tool is de tweede na zijn scheersnelheid, die ongeveer 15 minuten duurt.

T-vormige machines "Merkur" behoren tot de klassiekers van het strippen. En veel kappers gebruiken dit apparaat vaak tijdens het werken in mannensalons. Om het thuis te gebruiken, moet je "je hand vullen". Maar het is het waard - kwaliteit is gegarandeerd. De bladen zijn uitwisselbaar en goedkoop.

 • Ondanks het feit dat Gillette Fusion Proglide Power wordt geproduceerd door hetzelfde bedrijf als het Mach5-model, werd de machine beoordeeld vanwege de kwaliteit van het scheren. Vervangbare cartridges voor dit apparaat zijn 2 keer duurder dan hun voorganger, omdat de messen zelf zijn gemaakt van duur materiaal.

Scheermachine "Gillette Fusion Proglide Power"

Daarom worden apparaten voor mannen gekocht door echte kenners van scheeraccessoires. "Gillette" is uitgerust met een zwevende kop, die organisch de contouren van het gezicht volgt, waardoor zelfs de geringste huidletsel wordt geëlimineerd.

Uitgerust met 5 hoofdmessen, wat momenteel het maximale aantal is.

Er is een leuke toevoeging als een trimmer aan de achterkant van de machine - ze kunnen de snor en whisky aanpassen.

 • Schick Xtreme 3 Sensitive staat vaak bovenaan de lijst van wegwerptoestellen (ze worden vooral in Japan gewaardeerd). Het model behoort tot de klasse van "luxe" en heeft een zwevende kop. 3 punten zijn uitgerust met een verzachtende strip met aloë vera.

Consumenten in deze machine worden aangetrokken door de flexibiliteit van een scheermes dat soepel langs de contouren van het gezicht glijdt, een handige ergonomische handgreep en een lage prijs. Maar uiterlijk stoot kopers vaak af. Dus wat

Beoordeling van de beste scheerapparaten voor mannen

Het beste scheermes kiezen - voor mannen is hetzelfde als het kiezen van de perfecte vrouw. Focus op commercials is het niet waard, ze zijn niet informatief.De beoordeling, samengesteld uit de beoordelingen van vrienden, heeft zijn nadelen, omdat elke man zijn eigen huidtype en voorkeur heeft bij het kiezen van scheermachines. Zelf verschillende producten uitproberen is op zijn minst oneconomisch.

De beoordeling die door de expert is gemaakt, is de meest acceptabele optie, meestal is een dergelijke lijst, die de beste scheerapparaten voor mannen publiceert, te vinden in verschillende tijdschriften, vooral gericht op het sterkere sekspubliek.

Zo'n andere machine

Alle scheermachines kunnen worden verdeeld in wegwerp- en herbruikbaar. De eerste wegwerpmachine is gemaakt door de Fransman Marcel Bick. Hij ontwierp een scheermes waarin het hoofd niet kon worden vervangen. Toen kon het het niveau van hygiëne verhogen. De negatieve houding van mannen met scheerapparaten is veranderd.

Een bijkomend voordeel dat de rating van dit apparaat verhoogde, was de lage kostprijs. Kits verschenen in de uitverkoop, waar onmiddellijk drie of vijf scheermessen waren. Een wegwerpscheermes werd de beste vriend van een man die besloot op reis te gaan of op zakenreis ging. Voor dergelijke omstandigheden draagt ​​niet iedereen graag een elektrisch scheerapparaat mee.

De Franse uitvinder besefte al snel dat dit mogelijk was en lanceerde zijn merk BIC. Wegwerpscheermesjes waren populair, wat leidde tot de opkomst van concurrenten. De rol van de hoofdrol speelde de Duitse fabrikant Schick. Momenteel produceren ze een volledig assortiment vergelijkbare accessoires voor mannen. Er zijn opties met een ander aantal bladen, verschillend in het type haar, met extra strepen en anderen.

Ondanks de grote populariteit van wegwerpopties, worden scheermessen met een herbruikbare verwisselbare kop ook niet minder populair. Voor sommige mannen is dit de beste optie. Afgaande op gebruikersrecensies, worden de beste herbruikbare machines geproduceerd door twee bedrijven: Schick en Gillette. Hun ontwikkelaars richten zich op het verbeteren van de kwaliteit van de messen en de ergonomie van het handvat van de machine.

Dit maakt het gemakkelijker om het scheerapparaat te gebruiken. Hiermee kunt u de klassieke scheeroptie gebruiken met enkele verbeteringen, met name het proces wordt hygiënischer. Het risico op huidirritaties wordt ook geminimaliseerd.

Selectie criteria

Om te bepalen welke machine het beste voor u is, moet u zich aan vier punten houden:

 • aantal scheermessen
 • het materiaal waarvan de messen zijn gemaakt,
 • de aanwezigheid van een vochtinbrengende strip of container voor de gel,
 • extra functies.

Het eerste criterium op de lijst is het belangrijkste. Meestal is het effect groter naarmate het aantal scheermessen groter is. De klassieke versie bestaat uit ten minste drie opeenvolgende bladen. Vijfbladige opties zijn nu ook beschikbaar. Hiermee kunt u de eerste keer schoner scheren. En het proces zelf zal sneller zijn.

Het tweede criterium heeft ook zijn eigen opties. Het materiaal, of liever gezegd, wat wordt gebruikt voor het coaten is erg belangrijk. Het is het beste om de voorkeur te geven aan een chroomlaag of een alfa-diamant. Hierdoor blijven de messen langer scherp, maar roesten ze niet door contact met water.

De derde alinea is niet echt cruciaal. Wat is het punt, vraagt ​​u? Dit voegt scheercomfort toe. De klassieke versie van een moderne machine is de aanwezigheid op het hoofd van een speciale strip of container waarin de gel wordt geplaatst. Hiermee kunt u de kwaliteit van het scheren verbeteren. Veel gebruikers benadrukken dat de aanwezigheid van een dergelijke container u in staat stelt om de huid verder te hydrateren, wat irritatie voorkomt.

Vergeet het handvat van de machine niet. Het moet comfortabel zijn, vooral wanneer het met natte handen wordt gebruikt. Het hoofd, vooral als het zweeft, moet een goede bevestiging hebben, vanwege het ontbreken van "vrij spel". Anders neemt het risico op schade toe.

Extra functies betekenen de mogelijkheid om de machine als trimmer te gebruiken of de aanwezigheid van trillingsmodi. Extra functies zijn wenselijk, maar niet noodzakelijk.

TOP 3 van de beste modellen

Een van de beoordelingen, opgesteld door een Amerikaanse expert, verzamelde de drie leiders onder werktuigmachines voor mannen. Elk van hen zal een prachtig geschenk zijn voor het sterkere geslacht.

Gillette Mach5 Sensitive Power Razor. Het behoort tot de derde regel van Mach5. Het is tien jaar geleden dat het werd gelanceerd. De machine heeft drie mesjes, en ondanks de vrij oude release van de serie, zijn de scheermogelijkheden even hoog als de nieuwste innovaties van het bedrijf en concurrenten.

De machine kan zelfs op een gevoelige huid haren aan, zonder irritatie achter te laten. Vanwege het gemak van de handgreep kan deze zelfs met een zeepachtige hand worden gebruikt. Bovendien heeft de machine een trilmodus die scheercomfort toevoegt. De batterij is in de handgreep van de machine geplaatst. Als deze modus u overbodig lijkt, volstaat het om deze eenvoudig uit te schakelen. Met het model kunt u met drie soorten cartridges werken, waardoor de functionaliteit van de machine wordt uitgebreid.

Op de tweede plaats staat de BiC Hybrid Advance 4. Voorwaardelijk gesproken is het een klassieke wegwerpmachine. De kit wordt geleverd met een pen en vier cartridges per dienst. Het is een goede keuze voor reizen. Dit is een relatief goedkoop scheermes, dus als er iets met haar gebeurt, zal je veel verdriet niet overkomen. Tegelijkertijd kan de machine worden vergeleken met Mach5 in termen van zijn scheerprestaties. De handgreep heeft een handige ergonomische vorm.

De volgende machine-experts behoren tot de beste van de T-opties. De fabrikant is verantwoordelijk voor de release uit Duitsland. Het staat op de derde plaats in de algemene ranglijst vanwege de relatief lage scheersnelheid. Het duurt gemiddeld minimaal twintig minuten. Tegelijkertijd kunt u het niet zonder vaardigheden gebruiken. Als u daarvoor werktuigmachines met cartridges gebruikte, moet u wennen aan het nieuwe product.

In toenemende mate beginnen mannen bij het kiezen van scheermachines aandacht te schenken aan elektrische scheerapparaten. Vergelijking van deze twee hulpmiddelen voor het verwijderen van vegetatie uit het gezicht is aan de gang. Het is echter ondubbelzinnig om te zeggen wat beter dan onmogelijk is. Het hangt allemaal af van uw persoonlijke voorkeuren en functies.

Als je eerder hebt gebruikt

Scheerapparaten voor dames: de beste kiezen

Een van de meest noodzakelijke procedures in het leven van een vrouw is ontharing, wat altijd helpt om er goed uit te zien en meer zelfvertrouwen te hebben.

Daarom kiest de eerlijke seks altijd met speciale aandacht voor vrouwelijke scheermachines op de binnenlandse markt, waarvan de keuze altijd afhankelijk is van hun effectiviteit en rating.

Typen, selectie- en bewerkingsregels

Mannen die houden van een strakke look denken: "En welke past bij mij?" Om haar effectief te verwijderen, was het veilig, betaalbaar. Ja, het is wenselijk in één apparaat. Ja, de keuze is niet eenvoudig. Elk jaar verbeteren bedrijven hun producten door ze regelmatig te upgraden naar de behoeften van de klant. Waar streven bedrijven naar? Maak scheren gemakkelijker voor u terwijl u huidirritatie vermindert.

Niet alleen de eerste indruk van hem, maar vaak succes in een apart gebied van het leven hangt af van het uiterlijk van een geschoren man. Het artikel zal u vertellen hoe u een kwalitatief hoogwaardig reinigingsapparaat voor gezichtshaar kunt kiezen dat zich als een van de beste op de wereldmarkt heeft gevestigd.

Vrouw en man: wat is het verschil?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de vraag wat het verschil tussen scheerapparaten voor vrouwen en mannen, en welke eigenlijk beter en beter zijn.

Er wordt aangenomen dat het afzonderlijk maken van scheermessen pure marketingmotieven heeft, omdat ze aanzienlijk duurder zijn, maar waarom meer betalen? sommige verschillen bestaan ​​nog steeds, dat zeggen experts hierover:

 1. Omdat meisjes veel meer zones hebben voor het scheren van haren dan mannen, hebben fabrikanten speciaal voor hen gecreëerd ronde en vaak bredere machines. Deze vorm is gewoon nodig voor het scheren van dunne en lange haren in de juiste richting.
 2. De hoofden van mannelijke machines zijn daarentegen gericht op een meer nauwkeurige scheerbeurt. Heren scheermessen zijn zo gemaakt dat de messen compact in het hoofd zijn geplaatst en het is vrij klein van formaat, dus het stijve en dikke haar dat op het mannelijke gezicht groeit, wordt voorzichtiger verwijderd.
 3. Scheeraccessoires voor mannen verwonden gemakkelijk de delicate vrouwelijke huid, omdat de bladen van dergelijke machines scherper zijn en zich onder een scherpere hoek bevinden en de handgrepen verschillende vormen hebben.

Weet je dat Dr. Christina Vanostosts, werkzaam bij Gillette Innovation Center, gaf een meer dan uitgebreid antwoord op de vraag over de redenen voor de verschillende prijzen van "gender scheermessen" in een interview voor Boston Magazine: "Ten eerste zijn de handvatten van scheermessen gemaakt van meer complex polymeermateriaal, evenals een ondersteuning voor de vingers. Ten tweede is het onderwerp ergonomischer, omdat meisjes zich meestal in een nattere ruimte scheren. En ten derde kan het haarverwijderingsproces voor vrouwen veilig worden vergeleken met acrobatische oefeningen, dus met de scheergreep kun je bewegingen goed beheersen om niet gewond te raken. ”

Mach 3

De fabrikant antwoordt dat wanneer het model zelfs 10 keer wordt toegepast, het effect groot is, vergeleken met 2-generatie wegwerpapparaten. Dankzij de handige handgreep van de tas bedien je het drukniveau tijdens het scheren.

De mach4 gillette-scheercassettes zijn bijzonder goed met: een pad van 5 micro-ribbels aan de basis van de afneembare eenheid, drie bladen die perfect langs het deksel glijden, een indicatiestrook die de schaal smeert, irritatie vermindert en een zwevende kop heeft. Andere versies:

 1. Mach4 kracht. Hoogwaardig DLC ​​gecoat staal. Handige machines voor mannen, omdat de batterij wordt gebruikt.
 2. Mach4 turbo. Een scheermes met 3 tips, de beste in eigenschappen, vergeleken met andere mach4 en wegwerpapparaten, omdat elk is bevestigd met veren, die perfect bij hen passen, exclusief verwondingen. De toplocatie van de Comfort smeerstrip boven de uiteinden van de Gillette Mach4 Turbo elimineert irritatie na gebruik. Optie past op stijve haren.
 3. Mach4 gevoelig. Zeer sterke scheerelementen van staal, gecoat met DLC. De scheermachine heeft een verbeterde configuratie, omdat deze een smeerstrip van aloë-extract bevat, die een hoog comfort biedt en de prikkelbaarheid van de gevoelige dermis vermindert.

Ter referentie! Originele bladen zijn niet beperkt in vervaldatum.

Fusie

Een waardige vertegenwoordiger van een Gillette met 5 messen dicht bij elkaar. Dit vermindert de druk op de hoes, vermindert irritatie. Door de tiptrimmer worden de haren op de meest onbereikbare plaatsen afgesneden. soorten:

 1. Fusion kracht. Met dit vest kun je comfortabel scheren met 15 microschalen. De cartridge is onder andere opnieuw uitgevoerd voor de batterij om micro-pulsen te creëren, wat irritatie van het deksel vermindert.
 2. Fusion-proglide. Fusion met geavanceerde scheertechnologie, waarbij de slijphoek overeenkomt met de dunne platen die zich zo dicht mogelijk bij elkaar bevinden. Ze worden nog preciezer gesneden dankzij een microkam die de haren naar de punt leidt.

Fusion-proglidekracht. 5 scherpe platen werken, geslepen onder een speciale hoek. Geavanceerde strip die de huid smeert voor een soepele glijdende werking. De functie van microraces, die krullen langs de snit sturen, functioneert nog beter. Vervangbare cartridges zijn gemaakt voor het apparaat met een batterij, die bij het maken van micropulsen de druk op de schaal vermindert.

Ter referentie! Scheerbladen worden geslepen met zo'n originele 'folk'-methode: een dichte stof jeans, een bar, een scheermes met één actie.Leg een blok onder de jeans en wrijf de machine er 50 keer in elke richting over. Verplaats het apparaat "van u af". Na te hebben geslepen, verhoogt u de scherpte 2-3 keer.

Sensor blinkt uit

Een uitstekende mannelijke vertegenwoordiger van soepel scheren met de volgende voordelen:

 1. Scheeroppervlak van 2 elementen met een coating waarmee u het dunste haar kunt verwijderen, met behoud van de scherpte. De tips zijn bevestigd met microveren, die zich aanpassen aan de eigenschappen van elk gezicht.
 2. Gillette sensor excel heeft 5 flexibele microcrests die de cover gelijkmatig maken zodat de punten soepel in alle gebieden bewegen, zelfs op moeilijke plaatsen (snorharen, onder de neus), het haar met één aanraking afscheren.
 3. Dankzij de uitstekende smeerstrip glijden de platen soepel, waardoor epidermale irritatie wordt verminderd.

Hoe kies je een machine voor je huid?

Let bij het kopen van nieuwe scheermachines op de volgende factoren:

Gebruik je liever hetzelfde merk of een ander merk?

Ik geef er de voorkeur aan! Af en toe veranderen!

 1. Aantal bladen. Ondanks reclame is dezelfde trimmer met 4-5 punten minder voordelig voor de hoes, omdat deze naast het glad scheren de grotere laag op het gezicht zal verwijderen. Dit heeft een nadelige invloed op de gevoelige afdekking. Veel scheerapparaten hebben systeemscheerapparaten, maar ze worden snel saai en negeren de individuele kenmerken van de consument volledig. Het is optimaal om apparaten te kiezen met 2-3 platen.
 2. Comfort. Voel voordat u het product koopt, hoe comfortabel het in uw hand ligt, of het in gewicht past. Let goed op het apparaat van de pen, want het hele proces van scheren houd je het. De plaatsing van de platen wordt onder een hoek uitgevoerd. Beoordeel al deze opties.
 3. Aanvullende functies. Liever een microcrest. Hij tilt zijn haar op om het mes gemakkelijker te laten naderen, gemakkelijk en grondig te scheren. Door de aanwezigheid van rubberen platen glijd je voorzichtig over de huid.Sommige modellen hebben een beschermrooster dat de hoes beschermt tegen snijwonden. Dure merken hebben een koffer of standaard voor het opbergen van het instrument. Er zijn ontwikkelingen met trillingen, een trimmer en de aanwezigheid van een sensor verandert de actie van het instrument als het stijf wordt, de lengte van de haren.
 4. Kosten en populariteit. Bekijk op de officiële website, andere bronnen, hoeveel individuele Gillette-apparaten of verschillende sets kosten. Een groot pluspunt dat u niet van tevoren het huis hoeft te verlaten. Bovendien kunt u de voordelen van een bepaalde serie altijd beoordelen op beoordeling, klantbeoordelingen, zodat de prijs die bij u past gemakkelijk te vinden is. Bestel goederen via de winkel of laat online een aanvraag achter.

Kapper, expert in mannelijk kapsel

“Verwisselbare cartridges besparen geld in vergelijking met het kopen van een volledig scheermes. Haar pen gaat langer mee dan metalen tips. Maar de handgreepbevestiging is niet hetzelfde, dus als u van bedrijf verandert, moet u een hele set kopen. ”

Goed onderhoud en werking

Onthoud het volgende wanneer u voor gereedschap zorgt: het is verboden om op de gootsteen te kloppen om geen zeer nauwkeurige elementen te beschadigen, en het scheerapparaat kan niet met een handdoek worden afgeveegd, omdat de platen kunnen breken.

Goede verzorging omvat, na verschillende passages op het gezicht, het scheerapparaat afspoelen met een stromende waterstraal. Doe dit zodat de waterdruk van de achterkant van de cassette naar de voorkant stroomt. Dus volledig gewassen van de haren, de resten van het schuim. Schud het water eraf en laat het instrument vanzelf drogen. Berg het gereedschap veilig op, bijvoorbeeld in de houder, indien meegeleverd. Toepassing regels:

 1. Zorg ervoor dat je gel gebruikt. De ingebouwde strip is niet genoeg. Breng voldoende schuim aan om roodheid van het gezicht te voorkomen.
 2. Bereid je gezicht voor. De huid moet worden opgewarmd. De poriën gaan immers open als je je gezicht stoomt. Daarna wordt de vegetatie gemakkelijk schoongemaakt. Breng voor een gevoelige huid speciale olie aan. De beschermende film beschermt tegen snijwonden.
 3. Bevochtig het apparaat tijdens het scheren onder koud water. Het aanraken van de platen is zachter.
 4. Bekijk hoe gezichtskrullen groeien. Veeg met je vinger over de driedaagse stekelige. Door de palm tegen de vegetatie te bewegen, zal een steek worden gevoeld. Anders glijdt de vinger soepel over het gezicht.
 5. Haast je niet om alles meteen te doen. Bij het scheren van borstelharen op moeilijk bereikbare plaatsen, rek de huid voorzichtig op, til uw hoofd op en draai uw hoofd omhoog en opzij. Tijdens het scheren, minder druk op het gereedschap, beter van richting veranderen.

Na het proces opnieuw wassen met koud water. Was alle schuim, geschoren haren af. Gebruik na een tijdje de lotion.

Tip! Een kwalitatief hoogwaardig product uit de nieuwste lijn zal helpen om een ​​goed resultaat te krijgen. Kies een moderner model. Het beschermt uw huid betrouwbaarder tegen roodheid en krassen, zelfs als u een beginner bent.

Vervangbare cartridges wat te kopen?

U kunt vestensets in winkels of online kopen. Het wordt aanbevolen om originele producten te kopen. Vervangbare cartridges worden ook verkocht met cartridges. Welke serie u kiest, het is aan u. Bestudeer de productlijn zorgvuldig, ga uit van persoonlijke behoeften. De voordelen van het merkvest zijn:

 1. Dunne punten die de huid gelijkmatig aantasten zonder krassen.
 2. Het gebruik van een vochtinbrengende strip vergemakkelijkt het proces.
 3. Door middel van een extra beschermende mestrimmer is toegang tot de meest ongelegen plaatsen mogelijk.
 4. Snelle, gemakkelijke vervanging van de vestcassette.
 5. Soepel glijden met een comfortabele grip.

De levensduur van de kit wordt beïnvloed door de frequentie van het scheren, de dichtheid en stijfheid van de krul, het gebruik van scheercosmetica en de bewaarcondities van de cartridges.

Is het handig om een ​​scheermes met een zwevende kop te gebruiken?

Het bedrijf vond het drijvende hoofd uit in 1977. Vervolgens verhuisde ze in 2 vlakken, toegepast op alle vervaardigde producten. Maar deze modellen voldeden niet volledig aan de behoeften van klanten, omdat ze niet in contact konden komen met de huid, zich aanpassen aan verschillende depressies. Moeilijk bereikbare gebieden bleven minder geschoren.

Een innovatie genaamd Flex Ball maakte hier een einde aan. De technologie is gemaakt door de beste wetenschappers van het bedrijf, rekening houdend met elk detail. De zwevende kop kreeg de mogelijkheid om in 3 richtingen te bewegen. Dankzij deze driedimensionale meting is het scheerresultaat nog effectiever geworden. Meer dan 25 duizend haren zijn vrij geschoren, inclusief wangen, nek, kin.

De plaat met een zwevende kop past zich aan elke bocht van het gezicht aan, met een messtabilisator, een zeer nauwkeurige trimmer. Beschikt over Fusion Proglide met Flex Ball-technologie. Door de contouren van het uiterlijk te volgen, scheert het hoofd de borstelharen in één beweging af, en de ergonomische handgreep helpt u elk van hen te bedienen. Soepel glijden treedt op als gevolg van de smeerstrip lubrastrip.

Het beste voor jou!

Dit is niet alleen onze kop, maar ook de slogan van het bedrijf. Na het lezen van de publicatie hebt u veel geleerd over de producten van het bedrijf. Als je stoppels al vragen om het te scheren en je gezicht glad te maken, voel je dan vrij om je eerste kit te kopen terwijl je geniet van kwaliteit samen met duizenden andere gelukkige mannen. Veel geluk!

Kapper met Talent Writer

Weinig bekende modellen van scheerapparaten: een overzicht

Vanwege de vele fabrikanten van scheerapparaten, kan de koper verloren gaan welke producten hij moet kiezen. Vaak wordt de keuze van een persoon beïnvloed door de populariteit van het bedrijf. Het is zeldzaam wanneer een klant aandacht schenkt aan weinig bekende modellen van scheerapparaten.

Vandaag zullen we het hebben over waarom weinig bekende modellen niet erg in trek zijn. We zullen enkele modellen scheerapparaten leren kennen, die niet erg populair zijn, maar dit heeft geen invloed op hun kwaliteit.

Braun Series 5 5040s

Braun Series 5 5040s - op het moment van release was dit de gemiddelde (niet langer budget, maar nog geen top) serie Braun scheerapparaten. Drie messen, een niet al te brede trimmer, het vermogen om nat te scheren - een behoorlijk goede set kenmerken, gezien de relatief lage prijs van vandaag.

Er zijn drie bedieningselementen op de 5040s: een aan / uit / vergrendelknop, een hoofdvergrendelknop en een knop waarmee u de ingebouwde trimmer naar achteren kunt duwen of trekken. Het scheerapparaat heeft ook een eenvoudige indicator van het laadniveau, dat groen oplicht wanneer de lading voldoende is, rood wanneer de batterij bijna leeg is en groen knippert tijdens het opladen. Met een speciale knop voor het bevestigen van het hoofd kunt u het zwevende hoofd in een van de vijf posities vergrendelen, waardoor u zich in de meest comfortabele hoek kunt scheren. De kop kan worden gereinigd met een speciale borstel of u kunt hem onder stromend water afspoelen (hoewel hij in dit geval vaker moet worden gesmeerd).

De Braun Series 5 elektrische scheerapparaten bleken erg vergelijkbaar met Series 3, terwijl ze scheren van hogere kwaliteit met lange haren tonen. Als we dit scheermes vergelijken met een ouder model (Serie 7), duurt het in dit geval iets langer om een ​​vergelijkbaar resultaat te bereiken.

Gezien de indrukwekkende batterijlevensduur (17 lanceringen van elk 5 minuten, zonder opladen), kan dit model zonder twijfel worden aanbevolen aan diegenen voor wie autonomie belangrijk is - dat wil zeggen voor reizigers en diegenen die vaak op zakenreis reizen.

Philips SP9861

Philips SP9861 is het vlaggenschip van het bedrijf - een roterend scheerapparaat met een draadloze oplaadfunctie, die wordt geleverd in een speciaal geval voor transport.

Visueel is het scheerapparaat in hi-tech stijl gemaakt: bijna het hele lichaam is gemaakt van roestvrij staal, het greepgebied is gemaakt van zacht aanvoelend plastic en het scheermes gebruikt een klein display om met de gebruiker te "communiceren".

De scheerkwaliteit was voorspelbaar op het hoogste niveau, en de meest indrukwekkende resultaten werden behaald bij het scheren van lange haren (met een korte haarlengte vertoonde het scheermes een resultaat vergelijkbaar met andere scheerapparaten, zonder een significant voordeel te tonen).

De scheermestrimmer is een afzonderlijke verwisselbare kop waarmee u de lengte van de borstelharen in het bereik van 1 tot 5 mm kunt aanpassen of "onder nul" kunt scheren.

Ten slotte is het vermeldenswaard dat het scheerapparaat wordt geleverd met een handig hoesje waarin plaats is voor alle componenten: het scheerapparaat zelf, sproeiers, draadloos opladen, enz. Hierdoor is het scheerapparaat niet alleen handig om op te bergen, maar ook gemakkelijk mee te nemen met u op reis. Tijdens onze tests startte het scheermes 15 minuten gedurende 5 minuten zonder op te laden, wat een zeer goede indicator is.

Wat ons in dit apparaat verwart, is misschien de vrij hoge prijs - bijna 29 duizend roebel op het moment van voorbereiding van deze beoordeling.

Heb ik speciale lotions nodig?

 • Mannelijke machines zijn absoluut niet geschikt voor vrouwelijke anatomische kenmerken - we hebben dit al ontdekt, maar nu moeten we een beslissing nemen welke scheermachine het beste is voor vrouwen.
 • Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties op de markt voor scheerapparaten voor vrouwen die het best geschikt zijn voor het vrouwelijk lichaam.
 • Allereerst de vrouwelijke werktuigmachine moet zijn uitgerust met speciale lotions voor comfortabel en correct ontharen, zoals:
 • zwevend hoofd - hiermee kunt u moeilijk bereikbare plaatsen scheren (bijvoorbeeld axillaire holtes) en er een eenvoudiger en handiger procedure van maken,
 • antislip en comfortabel handvat,
 • speciale heliumstrip, die is uitgerust met natuurlijke hydraterende ingrediënten (aloë gel) - het maakt het scheermes slipproces zo soepel mogelijk,
 • siliconen pads en indicatorstrips - voorkom snijwonden en hun infectie.

Xiaomi Mijia MJTXD01SKS

Xiaomi, die vaak de "Chinese Apple" wordt genoemd, werd beroemd dankzij een combinatie van voldoende prijs, fatsoenlijke kwaliteit en stijlvol ontwerp van producten die onder dit merk zijn vervaardigd (in feite omvat Xiaomi veel dochterondernemingen, dus het zou onjuist zijn om te zeggen dat alles veel apparaten, gadgets en huishoudelijke artikelen worden vervaardigd en verkocht door één enkel bedrijf).

Het Xiaomi Mijia MJTXD01SKS elektrisch roterend scheerapparaat was geen uitzondering: de matzwarte behuizing, de originele en eenvoudige vorm van de behuizing en de gladde rondingen zien er origineel en stijlvol uit.De gebruikte materialen zijn ook indrukwekkend: het scheerapparaat is waterdicht (IPX7-standaard), en de messen gebruiken JFE-staal (Japans staalbedrijf) en Sandvik (Zweedse metaalbewerkingsreus).

Het scheergedeelte is gemaakt in het klassieke formaat: het blok met messen is uitgerust met drie roterende koppen in een driehoek. Om het scheermes schoon te maken, volstaat het om het messenblok te verwijderen, waarna het platform met schachten en het blok met messen gedurende 10-20 seconden worden gewassen onder een sterke stroom warm water.

Het scheerapparaat presteerde goed, zowel bij het scheren van een vrij lange stoppels (4 mm) als bij standaard dagelijks gebruik. Het is vooral leuk dat een oplaadbeurt van 5 minuten van een volledig ontladen elektrisch scheerapparaat voldoende is om één keer te scheren: tijdens onze tests bij inactiviteit duurde een oplaadbeurt van 5 minuten 6 minuten en 50 seconden.

Er zijn vier indicatoren op de behuizing die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsmodus (normaal en turbo), een indicatie van blokkering en de noodzaak om het scheerhoofd schoon te maken. Het batterijpictogram knippert wit tijdens het opladen of rood als het tijd is om het scheerapparaat op te laden.

Ondanks het ontbreken van een trimmer, zagen we dit scheermes als een zeer succesvolle oplossing. Vooral als je bedenkt dat het voor de prijs kansen biedt voor veel "premium" merken.

Philips OneBlade QP2530 trimmer

Ondanks het feit dat dit gadget geen scheermes is in de klassieke zin van het woord, konden we het niet negeren: het was te ongebruikelijk en (naar onze mening) succesvol deze technische oplossing voor degenen die haarverzorging nodig hebben, maar niet klaar zijn (of wil niet) regelmatig scheren, bij voorkeur een stoppels van een bepaalde lengte of een baard met een snor dragen.

Philips OneBlade is een waterdicht apparaat waarmee borstelharen kunnen worden geschoren tot een lengte van 1, 3 en 5 mm, evenals volledig. In feite is deze gadget een elektrische trimmer met een zeer niet-standaard uiterlijk.

OneBlade wordt geleverd met een adapter voor het opladen, een set sproeiers voor het maken van borstelharen van verschillende grootte, evenals een scheercartridge, die (volgens ontwikkelaars) voldoende zou moeten zijn voor vier maanden regelmatig gebruik.

Met de bevestigde spuitmonden kunnen borstelharen worden gevormd met een lengte van 1, 3 of 5 millimeter. Als u het apparaat zonder sproeiers gebruikt, is het resultaat van "scheren" vergelijkbaar met het gebruik van een andere trimmer: volgens de fabrikant laat OneBlade 0,1 mm borstelharen achter, wat in de praktijk overeenkomt met ongeveer één dag ongeschoren.

We waren vooral onder de indruk van de autonomie van het apparaat: na een volledige lading, die tot 8 uur zou duren, werkte het apparaat 33 cycli van 5 minuten. In de praktijk betekent dit dat het veilig een paar dagen naar het huisje of op een niet al te lange reis kan worden gebracht. In dit geval kan de lader thuis worden gelaten.

Gezien de moderne mode voor baarden en snorren, kan de Philips OneBlade QP2530 een echt modern en gewild apparaat worden genoemd. Het enige dat een potentiële koper in verwarring kan brengen, is de behoefte aan regelmatige vervanging van scheerhoofden, die alleen bij Philips zelf kunnen worden gekocht. De prijs ervan lijkt echter niet veel te hoog. Zelfs ondanks het feit dat we allemaal begrijpen dat van dergelijke gadgets de belangrijkste winst precies wordt gevormd ten koste van verbruiksartikelen.

Scheermes of epilator?

Het is bekend dat er niet één manier is om veilig haar op het vrouwelijk lichaam te verwijderen en ze zijn allemaal effectief, maar om dit probleem grondig te begrijpen, is een kleine vergelijking analyse van de meest populaire ontharingsmethodenBijvoorbeeld scheerapparaten en epilators.

Het meest voor de hand liggende verschil tussen scheren en ontharen is verschil in haargroei na het proces. Als de haren na het scheren al 2-3 dagen voelbaar zijn, kan de epilator het vrouwelijke lichaam gedurende 2-4 weken glad maken.

 1. Bovendien, frequent scheren heeft een nadelige invloed op de gevoelige huiden het gebruik van een epilator, hoewel het pijnlijk is en wat geduld vereist, maar veel heeft meer spaarzaam effect.
 2. Trouwens pijn van het ontharingsproces - een langdurig probleem: Gevoelens kunnen gemakkelijk worden verlicht door het juiste apparaat te kiezen, dat in staat is om een ​​redelijk snelle rotatie van metalen schijven te bieden en veel haren tegelijk met de wortel eruit te trekken.
 3. Het moet ook worden uitgerust met een koud effect en de nodige trillingsfunctie.
 4. De keuze kan alleen door de koper worden gemaakt, op basis van het feit dat hij er zich prettiger bij voelt - langdurig van de vegetatie afkomen of pijnloos en gelijkmatig van de huid na het scheren.

Bevindingen

Bijna alle moderne scheerapparaten geven goede resultaten bij het scheren van korte haren: de kwaliteit van het scheren is hetzelfde plus of min, en het belangrijkste verschil is hoe lang het duurt om te scheren.

De belangrijkste strijd tussen modellen en merken van vandaag speelt zich af in situaties waarin het nodig is om vrij lang haar (3-4 mm) te scheren. Dit is waar het grootste verschil tussen de modellen uit verschillende prijscategorieën kan worden opgemerkt.

De kwestie van autonomie blijft een belangrijke kwestie: de duur van het werk zonder opladen kan zowel een onbeduidende factor (voor degenen die thuis scheren) als een beslissende factor zijn (voor degenen die een elektrisch scheerapparaat vooral gebruiken tijdens het reizen).

De mogelijkheid van "nat" scheren is ook een doorslaggevend argument voor velen, daarom is het niet overbodig om over een dergelijke mogelijkheid te vragen voordat ze een bepaald model kopen.

Samenvattend kunnen we stellen dat, ondanks de visuele en functionele overeenkomsten, het verschil tussen moderne scheerapparaten erg groot is, hoewel niet altijd zichtbaar voor het blote oog. Zelfs ondanks het feit dat veel van hen qua visuele en technische parameters erg op elkaar lijken. Het is bemoedigend dat zelfs eerlijk gezegd goedkope modellen behoorlijk succesvol de hoofdtaak (scheren met korte haren) aankunnen.

Baili

Chinese baili bd191-machines zien er fatsoenlijk uit. Ze worden verkocht in een mooie koffer, die meteen een aangename indruk geeft. Het scheermes bestaat uit een ijzeren dubbelzijdig mes. Het handvat is van metaal. De machines wegen ongeveer 100 gram, dus het scheerproces is beter dan met plastic handvatten.

De baili-kit kan een speciale houder voor de machine bevatten. Het is ook gemaakt van metaal.

De corrosiebestendige machine van het ATT-bedrijf scheert perfect borstelharen.

De hoofden van deze scheerapparaten zijn van drie soorten:

 • Schuine snede
 • Standard,
 • Kam open.

Na de tweede pas met een scheermes wordt de huid glad en mooi.

Populaire fabrikanten

vandaag dergelijke merken blijven de populairste en beste scheermachinesgepresenteerd op de Russische vrouwenmarkt:

Weet je dat In feite maakt scheren het haar niet dikker. Dit is een veel voorkomende mythe die waarschijnlijk iedereen heeft gehoord.

In feite, wanneer het bovenste haar (dat we zien) wordt afgeschoren, wordt het dode deel ervan verwijderd en blijft het levende deel rustig onder de huid "leven", en oppervlaktemanipulaties hebben er helemaal geen invloed op.

Alleen haar, dat rechtstreeks uit de follikels groeit, lijkt enigszins dikker dan het oude.

Faberlik

Faberlic produceert machines van zeer hoge kwaliteit. Ze hebben drie bladen en een zwevende kop. Ondanks het feit dat de machines wegwerpbaar zijn, bieden ze een comfortabele scheerbeurt.

De rubberen handgreep zorgt ervoor dat de machine niet uit handen valt. De machine heeft een natte strip, deze hydrateert de huid en vervangt scheerschuim.

Razor - Razor - Wikipedia

Van Wikipedia, de gratis encyclopedie

Scheerapparaat - een apparaat dat het scheermesje vasthoudt tijdens het scheren.Tegelijkertijd steken de randen van het mes slechts een klein beetje uit de machine om de veiligheid te behouden.

Het klassieke scheermes met een verwisselbaar tweesnijdend mes, uitgevonden door Gillette, is nog steeds beschikbaar en geniet voldoende populariteit vanwege de lage kosten van het mes als gevolg van de standaardisatie, relatieve eenvoud en lange levensduur in verband met het gemak van volledige reiniging van haar en vocht.

Machines met verwisselbare koppen met meerdere mesjes hebben verenigde houders voor beweegbare of vaste bevestiging van scheerhoofden. De hoofden bevatten een ander aantal bladen (van twee tot vijf tot zes), een strook voor het strekken van een deel van de huid en het optillen van haren, en soms een hydraterende strook om irritatie van de geschoren huid te verminderen.

De bevestiging van het hoofd aan de machine kan stijf of beweegbaar zijn - "zwevend", voor een betere buiging rond het lichaam tijdens het scheren.

De ontwerpfouten zijn de incompatibiliteit van koppen en machines van verschillende linialen, zelfs in het assortiment van dezelfde fabrikant, de hoge kosten van de kop, de korte levensduur (gemiddeld 15 scheerprocedures) en de complexiteit van het reinigen van de messen van haar en vocht.

Voordat de machine werd uitgevonden, scheren mannen zich met scheerapparaten. De eerste machine verscheen in 1874 op de markt in het VK.

In 1901 ontwikkelde King Camp Gillette samen met William Nickerson een scheerapparaat dat vastklemde

Scheren met een machine: functies en trucs

Elke tweede man begint zijn dag met de procedure om overtollig gezichtshaar te verwijderen, in eenvoudige taal - met scheren. De moderne industrie voor scheerapparaten biedt hiervoor een breed scala aan accessoires, of het nu gaat om wegwerp- of herbruikbare machines, scheerapparaten en elektrische scheerapparaten, tondeuses en trimmers. Maar meestal gebruiken mannen gewone machines.

Je moet leren hoe je vanaf jonge leeftijd goed kunt scheren met een machine, omdat onjuist scheren de groei van snorren en baarden verstoort, irritatie en ontsteking van de huid veroorzaakt en tot verwondingen, schaafwonden en snijwonden leidt. In dit verband bevelen experts aan dat alle mannen zich houden aan de standaardinstructies voor het goed scheren van een baard met een machine thuis.

Amway

Amway-producten staan ​​bekend om hun productkwaliteit. De strip op de machine bevat bijvoorbeeld vitamine E en aloë vera. Dergelijke elementen verzachten de huid en voorkomen irritatie. De verwijderbare cassette heeft 5 mesjes.

De bewegende kop past zich soepel aan uw gezicht aan en snijdt de huid niet. Deze scheerapparaten zijn zeer handige handvatten, ze vallen niet uit de hand.

Voorbereidende fase

Voor elke man moet het scheren met een werktuigmachine beginnen met voorbereidende maatregelen, want een goede voorbereiding is 50% succesvol. Het is de gezichtshuid die moet worden voorbereid om contact van de opperhuid, haren met de machine te vergemakkelijken en om het risico van irritatie, snijwonden en schaafwonden te voorkomen. Om dit te doen, verzacht de huid op twee manieren:

 • was je gezicht een paar minuten in heet water,
 • bevochtig een handdoek in heet water en breng dit enkele minuten aan op de gezichtshuid.

Vervolgens moet een scheermiddel op de huid van het gezicht worden aangebracht. Scheergel wordt als de meest populaire beschouwd, omdat het geschikt is voor alle huidtypes, hydrateert en voedt de huid en haren en is meer dan zuinig in consumptie. Voor een vettig type gezicht is het beter om schuim te kiezen, bovendien fixeert het de haren van de haren beter, zodat ze gemakkelijk kunnen worden afgeschoren met machinebladen.

Muehle

Muehle-scheerapparaten onderscheiden zich altijd van anderen door hun prachtige ontwerp. De T-vormige machine heeft een gesloten kam, zodat deze als veilig kan worden beschouwd. Evenwicht en nauwkeurigheid is het kenmerk van dit product.

De gekartelde handgreep glijdt zelfs niet in natte handen. Dergelijke scheerapparaten beschadigen het gezicht niet, dus ze kunnen zelfs worden gebruikt als je een gevoelige huid hebt. De messen zijn correct gepositioneerd vanwege het balanceren en centreren van de kop.

Welke scheerproducten gebruiken?

Bij het scheren van borstelharen met een wegwerpscheermes of een herbruikbare machine, moet een man zorgen voor de keuze van cosmetica.

Het doel van het scheren van cosmetica is om de huid en haren op het gezicht te hydrateren en te verzachten, waardoor de messen zoveel mogelijk glijden en haren van elke dikte en stijfheid gemakkelijk afscheren.

Het doel van aftershave-cosmetica is om irritatie, droogheid en het binnendringen van pathogene flora in de huid te voorkomen.

De volgende soorten producten kunnen worden gebruikt voor het scheren:

 • schuim - geschikt voor de vette en normale huid, fixeert idealiter de haren van de baard en snor, zorgt voor een scheermesje en snelle ontharing,
 • gel - een dikke consistentie stelt je in staat om een ​​groot deel van het gezicht te bedekken met een kleine hoeveelheid gel, de gel hydrateert intensief en verzacht zowel de huid als de haren, zodat je ze veilig kunt scheren,
 • crème - deze tool is meer geschikt voor mensen met een gevoelige en droge huid, zachte en olieachtige textuur hydrateert diep en bedekt de huid met een beschermende laag.

Experts adviseren om niet te besparen op scheercosmetica, omdat de mate van invasiviteit van de huid, het glijden van de bladen op het gezicht en het verwijderen van haren ervan afhangen. In geen geval mag u uw baard en snor op een droge huid scheren met een eenvoudige zeep.

Anders

Naast de genoemde machines zijn er nog weinig bekende machines zoals:

 • Siver - heeft een dubbel mes,
 • Lord - Egyptische producten,
 • Pace is een universele machine met 6 messen.

Een van de meest onbekende machines zijn verzamelbare scheerapparaten. Deze producten worden zeer zelden op internet verkocht, vooral in winkels.

Ook scheermessport 14 is te vinden in de winkelrekken. Het heeft een witte kleur en is gemaakt van plastic. Ongewoon ontwerp kan kopers wegduwen.

Heb je ooit de hierboven genoemde scheerapparaten gebruikt?

Om je ideaal in werktuigmachines te vinden, moet je natuurlijk verschillende bedrijven proberen, omdat niet altijd populaire hoogwaardige scheerapparaten.

Scheertechnieken

De machine voor het scheren van snorren en baarden kan wegwerpbaar en herbruikbaar zijn. In het eerste geval hebben we het over plastic machines met meerdere messen, die 1-3 keer kunnen worden geschoren, waarna ze worden weggegooid en een nieuwe machine wordt genomen. Een herbruikbaar scheermes is meestal gemaakt van metaal, en vervangbare cassettes met bladen zijn ervoor geselecteerd, die periodiek worden vervangen. Het principe van scheren met dergelijke apparaten lijkt erg op elkaar.

Is het de moeite waard om onbekende scheermodellen te kopen?

Veel mensen geven de voorkeur aan beproefde en bekende producten, maar negeren de impopulaire modellen niet. Pas nadat u verschillende machines probeert te gebruiken, kunt u bepalen welke beter is.

Let bij het kiezen van een product op de kwaliteit van het product. Het is de moeite waard om de hoeveelheid en kwaliteit van de messen te bekijken, evenals de scheermeshandgreep. Het is belangrijk dat het hoofd flexibel en mobiel is, dit zorgt voor een comfortabele scheerbeurt. Wees niet bang om te experimenteren, want dit is de enige manier om een ​​goed scheermes te vinden.

Kapper met Talent Writer

Hoe scheer je met een T-vormige machine?

Een T-vormige machine is een herbruikbaar scheerapparaat dat een regelmatige vervanging van mesjes vereist. Om met een dergelijke machine te scheren, zijn dezelfde voorbereidende maatregelen en een lijst met hulpmiddelen nodig. Vervolgens moet u het mes in de machine steken en de hendel helemaal aan het einde nemen. Nu moet de man de optimale hoek van de richting van de bladen kiezen ten opzichte van de huid van het gezicht (ongeveer 30 graden).

In het ideale geval moet de handgreep van de machine schuin naar de vloer kijken, zodat de messen in contact komen met de huid.

Nu kunt u de haren op de huid van het gezicht scheren, hiervoor moet u de machine eerst van boven naar beneden verplaatsen in de wangen, vervolgens in de nek en aan het einde om de snor af te scheren.

Als de haren slecht zijn verwijderd, kunt u de bladen loodrecht op de haarlijn verplaatsen. In geen geval mag u op de machine drukken, omdat dit kan leiden tot snijwonden en irritatie van de huid.

Na het scheren van de haren en snor, moet je je gezicht wassen met stromend water en de moeilijk bereikbare plaatsen inspecteren. Als de haren achterblijven, hoeft het scheerproduct niet opnieuw te worden aangebracht.

Maak de machine gewoon nat met water en verwijder eventueel achtergebleven haar.

U kunt afwijken van de regels en de haren tegen de lijn van hun groei afscheren op dergelijke plaatsen, bijvoorbeeld op de lijn van de kin en in het gebied van de neus, waar het gezicht reliëf wordt waargenomen.

Scheermachines van Russische productie en de USSR

Mannen die scheerapparaten of elektrische scheerapparaten gebruiken, staan ​​vaak voor de vraag om het merk van de tool te kiezen. Er is een breed scala aan fabrikanten op de markt, waaronder favorieten.

Is het mogelijk om huishoudelijke artikelen van goede kwaliteit in de winkelrekken te vinden? Zijn er fatsoenlijke scheermessen die tot op heden uit de USSR zijn gekomen? De antwoorden op deze en andere interessante vragen zijn te vinden in het artikel.

Hoe scheer je met een wegwerpscheermes?

Na het aanbrengen van scheerproducten op de huid, moet u de procedure zelf starten, u moet de haren eerst van de wang scheren. Op de wangen van een man zijn de haren het zachtst en het meest gehoorzaam, dus het is gemakkelijker te verwijderen met een scheermes. U hebt een werktuigmachine nodig om de haarlijn te zweten, meestal vanaf het begin van de borstel tot aan de kinlijn. Als de haren slecht worden gesneden langs de lijn van hun groei, kunt u de scheerhoek veel veranderen.

Op ontoegankelijke plaatsen tijdens het scheren, kunt u de huid strekken met uw tweede vrije hand. Maar het is onmogelijk om de machine over het gezicht te duwen en krachtig te laten draaien, omdat dit ernstige huidirritatie zal veroorzaken.

Vervolgens worden de haren in de nek geschoren, waardoor de machine in soepele, geleidelijke bewegingen van de nek naar de kin wordt verplaatst.

Tegelijkertijd moet de machine zo vaak mogelijk worden gespoeld in koud water, zodat de messen de messen niet met hun haren verstoppen.

Belangrijk! Als een man stijve haren heeft tijdens het scheren, spoel de machine dan af in heet water zodat de hete messen gemakkelijker het haar kunnen knippen.

Na de nek begint het gebied van de snor te scheren, in dit gebied zijn de haren het meest stijf en hebben ze een intensieve verzachting nodig. Daarom blijft de snor scheren, zodat de haren zo lang mogelijk onder het schuim of de scheergel blijven. Om de snor af te scheren, wordt de bovenlip tegen de tanden gedrukt, alsof hij eraan trekt. De richting van de machine moet ook een kleine hoek hebben, maar niet tegen de richting van de haargroei in.

Huid- en gereedschapsverzorging

Tijdens het scheren moet een wegwerp- en herbruikbaar scheermes zo vaak mogelijk in water worden gespoeld om de ruimte tussen de messen niet te verstoppen. Bewaar gereedschap in een schone en droge toestand in een geventileerde, droge ruimte. Voor gezichtsverzorging moet u de volgende soorten fondsen gebruiken:

 • crème - ideaal voor de droge huid, omdat het voedingsstoffen bevat die de huid intens hydrateren,
 • balsem is een universele remedie voor alle huidtypen, maar het is het meest geschikt voor een gevoelige huid,
 • lotion - vloeibare consistentie en alcoholgehalte zorgen voor hoogwaardige zorg voor een vette huid,
 • gel is een universele remedie voor alle huidtypen, die de huid na het scheren beschermt, hydrateert en kalmeert.

Cosmetica voor het scheren en daarna moet niet alleen van één fabrikant zijn, maar ook bij voorkeur van één serie producten van het merk. Dit beschermt de huid en zorgt voor maximale uitgebreide verzorging.

Soorten scheerapparaten van de Russische fabrikant

Rusland is een land waar een grote verscheidenheid aan verschillende producten wordt geproduceerd. Scheermachines waren ook niet het enige model. Bedrijven produceren dergelijke soorten scheerapparaten, zoals:

Het gemak van elk type consument wordt bepaald door de consument zelf: iemand voelt zich comfortabel bij het verwisselen van messen of cassettes, en iemand wil elke keer scherpe scheermessen hebben. Elk van de soorten wordt hieronder in detail beschreven om de mannelijke interesse te bevredigen of om te helpen bij de keuze.

Elektrische scheerapparaten

Binnenlandse elektrische scheerapparaten kwamen ook uit de USSR naar de moderne wereld. De beroemdste modellen werden geproduceerd en worden nog steeds geproduceerd door Berdsk, gelegen in de regio Novosibirsk. Sinds de vorige eeuw hebben deze scheerapparaten zich gevestigd vanwege het gemak en de kwaliteit van het scheren, en toch houden ze de bar en hebben ze hun loyale consumenten.

Elektrische scheerapparaten Kharkov, model 109, is ook een van de populairste scheerapparaten in de Sovjet-Unie. De oplage van de uitgifte bedroeg meer dan 30 miljoen eenheden, en niet elk bedrijf kan hier opscheppen. Het aantal verkochte productie en modellen suggereert dat deze tool van hoge kwaliteit is en betrouwbaar in zijn werk.

Mikma is een bekend merk van elektrische scheerapparaten, maar niet zo succesvol als degene die hierboven zijn beschreven. Het nadeel van dit scheermes is irritatie na het scheren, wat door een groot aantal mannen werd opgemerkt.

Razor Era - was niet alleen een kwaliteitsmerk, maar ook een teken van rijkdom. Dit bedrijf produceerde verschillende modellen van het apparaat, maar er was er een (tijdperk 10), die niet alleen fatsoenlijk geld vereiste, maar ook flagrant om het te krijgen. Mannen hebben volledig positieve recensies achtergelaten over de elektrische scheerapparaten van dit bedrijf, wat een advertentie was.

Tot slot enkele woorden

Binnenlandse fabrikanten van verzorgingsproducten voor mannen houden de tijd bij. Scheermessen of scheermachines, evenals van de USSR, kwamen naar ons in perfecte staat, en moderne modellen zijn blij met hun uitstekende service. Het is niet nodig om meer te betalen voor scheergereedschap van buitenlandse fabrikanten, Russische producten hebben zich niet slechter op de markt bewezen.

Bekijk de video: Scheerapparaten - Kooptips Consumentenbond (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter