Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

De meest modieuze herenkapsels van 2018 (foto)

Modieuze haarexperimenten zijn niet alleen geliefd bij vrouwen. Moderne mannen zorgen voor hun uiterlijk, niet minder dan vrouwen, en kiezen voor een stijlvolle look, niet alleen mooie kleding, maar ook een trendy kapsel.

Modieuze kapsels en kapsels voor mannen zijn een grote stroom variaties en stijlen waarin je gemakkelijk kunt verdrinken als je niet van tevoren op de hoogte bent van de meest relevante trends en stylingmethoden.

Om uit honderden opties een geschikt herenkapsel te kiezen, moet u de lengte en stijl van het kapsel bepalen, gezien de structuur van het haar en de vorm van het hoofd. Bij het kiezen van een modieus herenkapsel zijn persoonlijke voorkeuren en smaken erg belangrijk.

Trend herenkapsels 2019-2020 kunnen het karakter van een man duidelijk en expressief benadrukken, mannelijkheid of romantiek toevoegen aan het beeld, brutaliteit en verleidelijkheid geven aan de mannelijke stijl.

Tegenwoordig kunnen zelfs klassieke korte herenkapsels worden geserveerd in de moderne versie, met behulp van een aantal trendingtechnieken en technieken. Zelfs als je kale hoofd niet hoeft te wanhopen, zijn volledig geschoren herenkapsels in combinatie met een modieuze baard nu ongelooflijk populair.

Mannen moeten ook krullend haar niet knippen. Het is beter om deze functie om te zetten in een helder accent van het kapsel van een man, waardoor krullen van gemiddelde lengte achterblijven.

Voordat je de fotocollectie van ongelooflijk stijlvolle en coole kapsels voor mannen van het seizoen 2019-2020 bekijkt, bieden we je aan om kennis te maken met de belangrijkste trends van herenkapsels.

Pompadour

Moderne variaties op de klassieke herenkapselpompadour zijn talrijker dan ooit. Meer en meer mannen blijven experimenteren met lippenstift, waardoor unieke en zeer aantrekkelijke kapsels worden gecreëerd.

Langwerpige lokken vereisen constante styling en zorg, dus kies een soortgelijk kapsel voor mannen, wees niet lui om het haar in de juiste staat te brengen. Afhankelijk van de versie van het mannelijke kapsel, wordt het haar naar boven of naar één kant gekamd.

Lang haar

Mannen met lang haar zien er niet minder moedig en charismatisch uit, zoals het op het eerste gezicht lijkt. Modieuze lange herenkapsels zijn een van de belangrijkste trends van het seizoen 2019-2020 geworden.

Trapsgewijze kapsels voor mannen tot op de schouder of lang steil haar onder de schouders zien er erg speels en stijlvol uit. Het belangrijkste verschil met kapsels voor vrouwen is de afwezigheid van een pony in kapsels voor lang haar voor mannen.

Het weven

Vlechten werden de hot trends van modieuze herenkapsels 2019-2020. Daarom kun je vandaag, naast de staart, op de mannelijke kop veilig een varkensstaart vlechten. Vooral populair zal het kapsel van mannen zijn met wevende "vissenstaart".

Modieus weven zal een geweldige manier zijn om niet alleen lange kapsels voor mannen te diversifiëren. Een nette punt op de bovenkant van een pompadour voor een mannelijk kapsel ziet er erg harmonieus en gewaagd uit.

Boksen en semi-boksen

Korte herenkapsels zullen altijd in de favorieten van veel heren zijn. Naast de kortste legerkapsels, uitgaande van dezelfde haarlengte door het hoofd, zijn de meest populaire mannenboks en semi-kapsels.

De veelzijdigheid en bruikbaarheid van deze herenkapsels is meer dan één seizoen bewezen, bovendien helpt een knipbeurt de beste kenmerken van het gezicht van een man te benadrukken.

Het scheren

Een spectaculaire toevoeging aan een modieus kapsel voor mannen kan zijn het scheren op het achterhoofds- of temporale deel van het hoofd. We hebben het over de trend van "haartattoo" - een afbeelding of patroon scheren.

Het is beter om een ​​ervaren meester toe te vertrouwen om modieuze herenkapsels, tatoeages te maken, die nauwkeurig en nauwkeurig werk zullen doen, de minste fout kan het kapsel verpesten.

Hoed of "onder de pot"

Een beetje onverwacht was de terugkeer naar herenkapsels voor mode 2019-2020 onder de pot. De meest modieuze opties voor dergelijke herenkapsels zijn in contrasterende prestaties.

Dat wil zeggen, de overgang in het kapsel vanaf de bovenkant van de kap zal niet glad zijn, maar zo scherp mogelijk tot aan de bijgesneden zijkanten.

Iroquois

In de trends van herenkapsels 2019-2020 blijft een mohawk-kapsel bestaan. Ondanks wat nieuwsgierigheid en een informele stijl, heeft het kapsel zeer aantrekkelijke ontwerpideeën, waaronder u kunt terughoudend en creatieve opties vinden.

Het is niet nodig om de mohawk met stokken te stapelen en de zijkanten te scheren. De Iroquois met krullend haar ziet er erg mooi uit zoals op de foto hierboven. In tegenstelling tot andere Iroquois-stijlen, zijn in dit kapsel de zijkanten niet geschoren, maar geknipt met een schaar tot een lengte van ongeveer een halve centimeter.

Kleur

Het vinden van het perfecte kapsel voor sommige mannen lijkt misschien een ontmoedigende taak, vooral als je je persoonlijkheid zo effectief mogelijk wilt uiten. In feite kan een eenvoudige haarverf de mannelijke stijl perfect benadrukken, en het belangrijkste is dat deze methode nu erg populair is.

Gebleekte tips, koperbruine lokken, donkerblonde, grijze en natuurlijke bruine tinten in de kleur van kapsels voor mannen zijn het populairst. De meest gedurfde en creatieve jongens zijn klaar om hun haar te verven in groene, gele en zelfs blauwe tinten.

Asymmetrie

Probeer in het nieuwe seizoen trendy asymmetrische kapsels voor mannen. Asymmetrie helpt het volume en de afbeelding van het kapsel te creëren en is ook een uitstekend canvas voor interessante details en combinaties van tinten.

Asymmetrische secties en afscheid, langwerpige pony, gelegde kapsels aan de zijkant - een van de meest trendy opties voor het bijwerken van de mannelijke afbeelding.

Afscheid

Een trendy techniek in herenkapsels 2019-2020 zal een zijscheiding zijn. Meestal zal het worden gevonden in kapsels underker en Hitler Youth.

Afscheid geeft het mannelijke kapsel elegantie en expressiviteit, zodat u kunt experimenteren met de lengte van het haar in verdeelde delen.

Herenkapsels van het jaar

Velen geloven dat mannen niet geïnteresseerd zijn in mode en de nieuwste trends en kappers bezoeken om zichzelf een eenvoudig klassiek kapsel te maken. Maar stylisten bieden steeds meer kapselopties die geweldig zijn voor elke man.

In feite zijn er geen beperkingen bij het kiezen van een kapsel - elke man kan kiezen wat hij wil, en als dit zorgvuldig wordt gedaan, zal de man er goed uitzien. Er zijn echter kapsels die op een man harmonischer kunnen lijken als hij besluit om iets anders te kiezen in plaats van klassiekers.

Veel nieuwe kapsels worden aangeboden aan mannen met dun haar. Deze opties verwerpen de noodzaak om je haar te stylen, terwijl het kapsel er stijlvol en modern uitziet.

Ondernemers kunnen een van de klassieke opties kiezen en jongeren kunnen experimenteren met texturen en patronen in de nek.

Stijlvolle herenkapsels

Krullend haar van gemiddelde lengte ziet er romantisch en moedig uit, maar je moet er zorgvuldig voor zorgen. Als u hier geen tijd voor hebt, kunt u eenvoudigere oplossingen kiezen.

U hoeft niet veel gel te gebruiken, omdat deze het haar "laadt", waardoor de indruk ontstaat dat ze ongewassen en onverzorgd zijn. Als je zelf krullend haar niet kunt stylen, neem dan contact op met een specialist die de basisregels kent voor het stylen van dergelijk haar.

Nu erg populaire kapsels, waarbij het haar aan de zijkanten korter en iets langer aan de bovenkant is, waar ze op verschillende manieren kunnen worden gestileerd. Dergelijke kapsels kunnen in retrostijl worden gedaan en ze zijn ook geschikt voor jongeren. Ze kunnen een man vertrouwen geven en de beste aspecten van zijn gezicht benadrukken.

Pony's zijn erg populair, waardoor je het uiterlijk heel snel kunt veranderen zonder speciale trucs te gebruiken.

Herenkapsels voor halflang haar

Halflang haar vereist iets meer verzorging dan kort haar, maar dankzij hen kunt u kiezen uit een grote lijst met modieuze kapsels. Ze hebben echter veel minder zorg nodig dan lang haar.

Met halflang haar kun je experimenteren met stijl, zowel zakenmensen als studenten.

In 2018 is er geen plaats voor eenvoudige knipbeurten - nu zijn verschillende kniptechnieken en verschillende ideeën in de mode. Een paar jaar geleden was een van de tekenen van moed korte kapsels. Vandaag kun je echter kiezen uit een grote verscheidenheid aan originele, maar tegelijkertijd brutale kapsels.

Undercut (Undercut) - herenkapsel met geschoren haar

De undercut is een voortzetting van het bekende jeugdkapsel, waarin de whisky wordt afgeschoren en het haar lang van boven blijft zitten. Haar dat op je zij of op je rug ligt, is volumineus, zelfs als je dun haar hebt.

Stylisten raden dit kapsel niet aan voor mensen met heel stijf en / of stout haar.

De moderne voortzetting van het kapsel impliceert een soepele overgang van kort naar lang haar, en deze overgang is praktisch niet merkbaar.

Modieus herenkapsel valse "Mohawk" (foto)

Aan de zijkanten blijft het haar van gemiddelde lengte en is de overgang naar de kruin glad. Tegenwoordig verwelkomen stylisten geen scherpe overgang, dat wil zeggen het maximaal scheren van zijhaar.

De knipprocedure zelf is vrij lang, maar je zult het resultaat zeker leuk vinden. De pony kan worden teruggekamd of een lichte slordigheid geven.

Heb je dik haar?

In dit geval adviseren stylisten om volume aan het haar toe te voegen, waardoor ze vrijwel ongeschoren blijven aan de bovenkant en rond de nek. Dit kapsel is perfect voor mannen met een rechthoekige gezichtsvorm.

Herenkapsel met pony "Gavroche" (Gavroche)

Dit kapsel wordt gekenmerkt door lang haar verzameld aan de kruin. In 2018 is het haar een beetje gegolfd om een ​​vleugje rebellie en woede te geven. Aan de zijkanten van de whisky een beetje ingekort. U kunt zelfs tot het maximum inkorten. Veel stylisten laten de haarlengte in deze gebieden echter op 3 cm.

Dit kapsel kan met een lange baard worden gedragen.

Dit kapsel heeft verzorging nodig, dus je zult elke dag een gel of mousse voor haar, een kam en mogelijk andere hulpmiddelen voor haarstyling moeten gebruiken.

Herenkapsels met lang haar

Het meest populaire kapsel voor mannen met lang haar wordt als een cascade beschouwd. Stylisten kunnen het op verschillende manieren uitvoeren en voortdurend nieuwe en originele opties vinden. Een pony kan naar wens worden gestyled. Kapsel kan strenger zijn of vice versa.

Stylisten adviseren zorgvuldig gebruik van speciale producten voor haarverzorging, omdat het risico bestaat dat het haar wordt bedorven.

Heb je stout haar?

Asymmetrische kapsels kunnen alles repareren. Professionals raden niet aan beperkt te blijven tot zelfs kapsels. Een meer origineel ziet eruit als een competente combinatie van pony en afscheid.

Paardenstaarten en broodjes zijn ook geschikt voor lang haar. Het hierboven verzamelde haar is een geweldige optie voor gewaagde en creatieve mannen. Voor oudere mannen wordt een combinatie van een korte paardenstaart en een stijlvolle baard aanbevolen.

Heren vierkant

Als je van lang haar houdt, raden stylisten een kort kapsel aan. De trends van vandaag zijn erg interessant. Haar tot op de schouders kan bijvoorbeeld even lang of asymmetrisch zijn. Deze stijl vereist geen speciale vaardigheden in het gebruik van een föhn en kam - genoeg om het haar zelf te drogen.

Soorten creatieve herenkapsels

Voor moediger mannen bedachten stylisten veel interessante opties. U kunt haarverf en verschillende verftechnieken gebruiken. Haar kan gedeeltelijk verkleurd zijn of verschillende soorten pony's kunnen worden gebruikt.

Een onderscheidend kenmerk van 2018 is geschoren whisky en een nek. Om het kapsel op te houden normaal te zijn, voor het geschoren deel kun je geometrische vormen toevoegen, hiervoor moet je echter contact opnemen met een getalenteerde meester.

Het kapsel met een kam is minder agressief geworden. Het bovenste gedeelte is gesneden in de vorm van een piramide, zodat het haar op natuurlijke wijze leek te zijn opgetild. Whisky wordt afgebroken.

Een zeer creatieve oplossing zou zijn om een ​​knot haar te knopen en een of beide slapen en de achterkant van het hoofd te scheren. Als je besluit om één tempel te scheren, kun je aan de andere kant lang haar achterlaten. Vaak kan zo'n kapsel worden gecombineerd met een baard- en anderkat-kapsel.

Modieus herenkapsel "Tennis" 2019-2020. foto

Heren tennis kapsel is meer het meest bekend voor mannen. Om deze reden wordt het aanbevolen voor diegenen die zich willen conformeren aan een modieuze, maar meer klassieke look.

Details die relevant zijn voor de stijl van het jaar zijn onder meer:

 • netjes bijgesneden kroon
 • pony ontbreekt
 • naakt maar niet geschoren whisky.

Dit kapsel kan een individuele topvorm hebben die overeenkomt met het type uiterlijk van de man. Maar deze toevoegingen moeten niet te fel zijn. Het is ook noodzakelijk om whisky voorzichtig te trimmen, zonder fanatisme, waardoor de huid wordt blootgesteld.

Modieus herenkapsel "Boksen" 2019-2020. foto

Boksen is een van de populairste kapsels voor mannen voor het lopende jaar. Ze wordt meer verwezen naar de jeugdstijl, maar kan worden aanbevolen voor oudere mannen die er jonger willen uitzien. Dit is toegestaan ​​en zelfs aangemoedigd. Voor alle vertegenwoordigers van een sterke helft van de mensheid hebben ontwerpers behoorlijke werkstukken.

Er zijn beperkingen aan het gebruik van boksen in een afbeelding:

 • het kapsel rondt het gezicht visueel af en is niet erg geschikt voor volle mannen,
 • benadrukken dunheid
 • vooral geschikt voor houders van een ovaal gezicht.

Boksen is een andere manier om een ​​modieus klassiek kapsel met persoonlijke parameters te kiezen. Het is ideaal als het haar dun en medium dik is. Stylisten raden boksen niet aan als het haar schaars is.

Modieus herenkapsel "Militair" 2019-2020. foto

Militair is een modieuze stijl in de afbeelding en kleding. Dit kapsel symboliseert het leger. Militair is een variant van traditioneel boksen. Aanvankelijk werd deze vorm gevormd onder invloed van eisen voor het leger. Over het algemeen is dit beeld handiger voor lichamelijke inspanning, terwijl het een aangenaam moedig beeld creëert tijdens sociale evenementen.

Dit jaar verschenen de volgende trendelementen:

 • nette vorm
 • typische elementen van een traditioneel kapsel,
 • er kunnen individuele oplossingen zijn voor het trimmen van de kroon: met een langere knal, met elementen van asymmetrie en complexe vorm.

Het leger van het monster 2019-2020 is een ingetogen sportstijl, ideaal voor het leger. Tenzij u de elite-eenheden noemt die alles toestaan.

Modieus herenkapsel "Site" 2019-2020. foto

Dit jaar is rijk aan nieuwe items in herenkapsels. De modetrend heeft het platformkapsel geraakt dat populair is bij mannen. Het is te zien in veel atletisch samengestelde vertegenwoordigers van een sterke helft van de mensheid.

Als u hiermee verband houdt, let dan op de kenmerken van deze afbeelding:

 • Dit jaar is het kapselkussen netter geworden. Het is noodzakelijk om het te snijden en belang te hechten aan het holistische beeld van een man,
 • Deze afbeelding wordt aanbevolen voor zakelijke stijl,
 • het kapsel kan worden aangevuld met modieuze elementen die netjes op de achterkant van het hoofd zijn geschoren.

Het platform is geschikt voor mannen die er trendy uit willen zien in klassieke tradities.

Modieus herenkapsel "Under the Fritz" 2019-2020. Modetrends

Nieuwjaar is zeer veelzijdig en toont verschillende trends in herenkapsels. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de trends multidirectioneel zijn. Vaak is aandacht voor de kapselstijl, bijna meer dan typisch voor kapsels voor vrouwen.

Tot de modetrend behoort het kapsel Under the Fritz. Ze contrasteert met moedige kapsels, die te zien zijn op talloze foto's van opgeblazen mannen. Vertegenwoordigers van de sterke helft, die een elegant mooi uiterlijk hebben, kunnen afsnijden onder de fritsa.

Kenmerken van modelkapsel

 • de aanwezigheid van afscheid,
 • op zijn zijkant gekamde pony,
 • nette styling
 • matig geschoren whisky en nek.

Deze afbeelding is geschikt voor liefhebbers van de Italiaanse stijl.Bovendien elimineert in dit geval elegantie in het kwadraat voor veel ongewenste associaties.

Modieus herenkapsel "Princeton" 2019-2020. Modetrends

Het is moeilijk te zeggen waar dit kapsel vandaan kwam, maar ze was dol op Hollywood-sterren. Het kan niet klassiek, militair of te moedig worden genoemd. Princeton vertoont ook een kleine puinhoop, vaak persoonlijk uitgevoerd met enkele verschillen met de basisstijl. Geweldig voor elke dag.

 • je moet zo'n kapsel knippen met lichte nalatigheid,
 • het bovenste gedeelte is een kleine, slecht geraden driehoekige kam,
 • Princeton is een perfecte aanvulling op de 10-daagse baard.

Dit type kapsel kan worden toegeschreven aan de trend, zoals veel foto's van beroemde mensen vol vertrouwen spreken, maar we hebben het over een klassiek jeugdbeeld met nadrukkelijke nalatigheid.

Modieus herenkapsel Caesar 2019-2020. Modetrends

Modetrends worden anders uitgedrukt in de herenkappermode. Niet alleen de moderne, maar ook de keizerlijke periode zal worden beïnvloed. Een interessante beslissing van ontwerpers is het Pompadour-kapsel ter ere van de beroemde Madame de Pompadour. Julius Caesar werd niet genegeerd. Van onze tijdgenoten werd dit beeld gekozen door zanger Timati.

Kenmerken van het Caesar-kapsel:

 • perfect ronde pony netjes getrimd door een machine,
 • strikt onderhouden hoeken op bijna volledig geschoren tempels,
 • Ziet er goed uit met een baard.

Dit jeugdkapsel is nauwelijks gerelateerd aan het Romeinse rijk en ziet er erg modern uit. We raden deze afbeelding aan aan eigenaren van middelhard haar.

Heren sportkapsel 2019-2020. Modetrends

De trend voor sportwagens heeft natuurlijk een mode voor sportkapsels gecreëerd. Deze richting kan een trend en een mode voor sportiviteit worden genoemd dan op een concrete manier.

Niettemin onderscheiden kappers karakteristieke kenmerken, die duidelijk te zien zijn op de foto van modellen:

 • kort kapsel met een machine,
 • whisky kan worden geschoren met verschillende mate van gladheid en zwaartekracht,
 • extravagante elementen zijn toegestaan ​​- langwerpige pony, snijlijnen of zigzaglijnen.

Deze modetrend wordt gekenmerkt door een karakteristieke stijl, maar ook door gemeenschappelijke kenmerken die elke man voor zichzelf kan aanpassen.

Modieus herenkapsel "Poluboks" 2019-2020

Eén unieke kwaliteit is kenmerkend voor Poluboks, een kapsel kan worden gemaakt met een andere mate van glamour.

De stijl van uitvoering kan worden gekozen afhankelijk van de beeldbehoeften van de man:

 • geschoren whisky
 • de bovenkant van het kapsel betekent haar van aanzienlijke lengte,
 • meestal wordt een stijlvolle kam uitgevoerd op het hoofd,
 • eigenaren van langer haar op de kruin kunnen een stijlvolle glamoureuze styling doen.

De halve doos wordt als een klassieker beschouwd. Het staat altijd aan de top van modetrends, het is te zien op de foto van bezoekers van verschillende sociale evenementen.

Klassiek herenkapsel 2019-2020. foto

Moderne trends in herenmode voor kapsels komen tot uitdrukking in het feit dat je nog steeds een modelkapsel moet zijn. Het is niet genoeg om het haar voorzichtig te knippen, het is belangrijk om dit te doen door een stijlvolle vorm te vormen.

De klassieke vorm heeft de karakteristieke kenmerken voor 2019-2020:

 • bedachtzamere lijnen die letterlijk in elkaar overvloeien,
 • duidelijk gekalibreerde hoeken
 • lichte nalatigheid is toegestaan ​​als deze wordt geverifieerd en zich aan het algemene idee onderwerpt.

In het algemeen kwam in 2019-2020 de mode voor net haar en een goed doordacht mannelijk imago het voetstuk binnen.

Modieus herenkapsel "Canada" 2019-2020. foto

De Canadese versie is een klassiek kapsel, met een karakteristiek verhoogde top. Het haar op de kruin is meestal niet langer dan 3-3,5 cm, waardoor ze een mooie staande vorm vormen.

Dit jaar is Canada extravaganter en zelfs een beetje grof geworden:

 • geschoren of geknipte whisky's zijn in de mode,
 • de bovenkant van het hoofd moet zorgvuldig worden bijgesneden, de vorm volgend,
 • styling voor mannenhaar.

Canada is meer geschikt voor studenten en jongeren. Dit is een jeugdkapsel.

Modieus herenkapsel "Brits" 2019-2020

De Britten is een andere versie van het nationale kapsel. In 2019-2020 verschenen er enkele verschillen die de conservatieve prestaties dynamischer maakten:

 • meer uitgesproken verticale rechthoekvorm,
 • lange pony kamt terug
 • niet geschoren of licht geschoren whisky.

Dit type kapsel wordt ook als jeugd beschouwd.

Modieus herenkapsel "Bob" 2019-2020

Bob is een vierkant met een verhoogde nek, het kan worden gevonden onder mannen. Mannelijke Bob heeft een iets ander patroon. Het wordt gekenmerkt door een weelderige top, vrij lang haar bij de kruin.

Bob's kapsel 2019-2020 wordt gekenmerkt door functies:

 • strikt gelijkmatige uitvoering of benadrukte nalatigheid,
 • de lengte van het onderste haar wordt individueel geselecteerd
 • op veel fotomodellen zie je de asymmetrie.

Kies Bob-eigenschappen naar jouw smaak. Het is met dit kapsel dat je een individuele stijl kunt creëren.

Modieus herenkapsel "Anderkat" 2019-2020

Een undercut wordt door sommige stylisten beschouwd als een variant van Canada, dus deze kapsels hebben een gemeenschappelijke prestatie, maar met karakteristieke verschillen:

 • Anderkat heeft een hogere top
 • de slapen zijn geknipt met een achterwaartse beweging; de kroon is geknipt met de opwaartse beweging van de machine.

Deze afbeelding gaat naar goedgebouwde mannen.

Romantisch herenkapsel 2019-2020

Romantisch kapsel in 2019-2020 is een combinatie van nalatigheid en extravagantie.

 • lange pony toegestaan
 • haar gelegd met creatieve nalatigheid.

De romantiek van dit seizoen staat synoniem voor vrijheid.

Modieus herenkapsel "Grunge" 2019-2020. jeugd

Men's Grunge is de keuze voor mannen die elegantie combineren met brutaliteit. Dit kapsel is erg populair in Italië en Spanje.

 • lange pony
 • netjes gesneden whisky met lang genoeg haar
 • pony is toegestaan ​​met een krultang.

Grunge is perfect voor eigenaren van krullend haar.

Modieus herenkapsel 2019-2020 met geschoren tempels

Geschoren whisky is de belangrijkste trend van 2019-2020, maar dit kapsel heeft zijn eigen individuele kenmerken:

 • bij het scheren van tempels moet je mooie hoeken volgen,
 • geschoren whisky wordt vaak aangevuld met een getrimde nek,
 • Verschillende tekeningen gemaakt met een typemachine zijn toegestaan.

Kapsels zijn perfect voor de zomer. Vooral mannen die fysieke arbeid verrichten.

Stijlvol herenkapsel "Elvis" 2019-2020

Elvis is een variant van het Pompadour-kapsel. Ze bedoelt hoge, pony. De vorm kan variëren.

Zo'n kapsel is geschikt:

 • jonge mannen
 • modieuze kleding ondersteunen,
 • eigenaren van mooi haar die tijd hebben voor styling.

Ondanks de vrouwelijke tonen, ziet een kapsel in Elvis-stijl er stijlvol en moedig uit.

Stijlvol herenkapsel "Voyage" 2019-2020

Voyage is een variant van kapsel met geschoren tempels en een prachtig getrimde kroon.

Het kan klassiek worden genoemd:

 • in 2019-2020 werd de Voyage onbeschoft,
 • werk beter met whisky tijdens het snijden
 • Zorg ervoor dat je stylingproducten gebruikt.

U kunt een nette of informele stijl kiezen.

Stijlvol herenkapsel "Egel" 2019-2020

Egel is, zoals ze zeggen, een klassieker van het genre. Dit kapsel heeft veel synoniemen, het kan worden vergeleken met een Princeton-kapsel, Pad, militair of Caesar. Maar het is de egel die wordt gekenmerkt door eenvoud.

Maak uw kapsel in 2019-2020 stijlvoller:

 • geef de vorm naar de top - een driehoek, vierkant, ovaal,
 • snijd whisky.

Egel is ideaal voor fysiek werkende mannen op elk moment van het jaar.

Stijlvol herenkapsel "Beaver" 2019-2020

Bever op de foto van sterren in 2019-2020 werd:

 • stijlvoller
 • netjes,
 • ingetogen en meer als een platform.

Vergeet niet om je whisky goed te scheren.

Stijlvol herenkapsel met een machine 2019-2020

Een knipbeurt met een machine moet rekening houden met de volgende functies:

 • geschoren whisky is in de mode
 • houd de juiste hoeken
 • probeer een nette vorm te maken.

Over het algemeen omvat de modetrend een aantal eenvoudige stijlvolle kapsels.

Creatief herenkapsel "Hoed" 2019-2020

Creatief in 2019-2020 is de belangrijkste trend, dus kies een van de belangrijkste functies:

 • lange pony
 • geknipte whisky
 • stapelen,
 • slordige vormen.

Een van de opties zorgt voor een trendy afbeelding.

Bekijk de video: 10 TRENDY ZOMERKAPSELS JOY BEAUTYNEZZ (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter