Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Over alles interessant

De ouders van het meisje leren kennen is een cruciaal moment, dat grotendeels bepalend is voor de verdere ontwikkeling van de relatie.

Voor elk meisje is de mening van de ouders belangrijk, en voor sommigen de wet. In het artikel zullen we bespreken of het de moeite waard is om te leren kennen en hoe het te doen.

Geschiktheid van dating

Kennismaking met ouders tijdig als:

 • relaties met een meisje duren lang,
 • de relatie is al serieus
 • beide partijen kijken ernaar uit om de relatie voort te zetten.

Als een van de twee niet zeker weet of de relatie blijvend is, is het beter om de kennis met ouders niet te forceren.

Opleiding

Om de vergadering op het hoogste niveau te houden, moet u zich daarop voorbereiden. Er zijn veel nuances te voorzien, niets om te vergeten. De eerste stap om met succes je ouders te ontmoeten is om met het meisje over hen te praten. Onderwerpen voor discussie:

 • Wat vinden ouders leuk?
 • Hun gewoonten en voorkeuren?
 • Wat vinden zij van de relatie van hun dochter?
 • Wat zijn de functies, onderwerpen en vragen die in het gesprek moeten worden vermeden?

Geschenk vereist

Het is een slecht idee om voor het eerst met lege handen naar de ouders van het meisje te komen. Om de situatie onschadelijk te maken en een positieve indruk op de drempel te maken, is het beter om van tevoren een klein cadeautje te selecteren en te kopen.

Basisregels voor het kiezen van een cadeau voor de ouders van het meisje:

 • niet te goedkoop en niet erg duur. Een goedkoop geschenk is onwaarschijnlijk en zal de donor van een slechte kant kenmerken. Een te duur geschenk kan je ouders in een lastige situatie brengen,
 • overeenkomend met het moment. Geef geen stripfiguren, dubbelzinnige geschenken kunnen verkeerd worden begrepen,
 • passend om te proeven. Het is beter om een ​​cadeau vooraf met een meisje te bespreken. Ze kent haar ouders en hun smaakvoorkeuren beter.

Opties voor geschenken voor mama kunnen zijn:

 • bloemen
 • snoep,
 • decor items
 • mooi accessoire
 • favoriete parfums
 • een mooi item voor de keuken (origineel gerecht, bord, enz.),
 • sjaal.

Bij het kiezen van een geschenk, moet u zeker een meisje raadplegen. Plots is haar moeder allergisch voor bloemen of snoep. Het is niet overbodig om erachter te komen van welke parfums, snoepjes en accessoires ze houdt.

Cadeau-opties voor papa:

 • goede alcohol
 • sigaren,
 • auto accessoire,
 • stropdas,
 • nieuw computerspel (misschien :)).

Een geschenk wordt gekozen afhankelijk van smaak en situatie.

Je kunt meteen iets relevants voor beide ouders geven. Bijvoorbeeld kaartjes voor de bioscoop, theater, concert. Het belangrijkste is om aandacht en interesse in communicatie te tonen.

Verschijning

Het is onwaarschijnlijk dat ouders het leuk zullen vinden als de uitverkorene van hun geliefde dochter in een vuile constructie-uniform of een te strakke laag uitgesneden jeans komt. Zeker, alle mensen zijn verschillend en iemand houdt misschien van een extravagante uitstraling, maar het is het risico niet waard. Kleding op de dag van dating moet zijn:

 • schoon, netjes. Niemand houdt van slordige mensen. Ouders die het beste wensen voor hun dochter zullen niet blij zijn met een slordige jongeman,
 • ingetogen in stijl. Draag geen carnavalskostuum, rocker-outfit of onverenigbare dingen. Sneakers met een pak zullen ouders duidelijk verwarren en spanning creëren vanaf de eerste minuten van communicatie,
 • ingetogen van vorm. Het wordt afgeraden om te lichte shirts, extravagante t-shirts te dragen. Het is beter om de voorkeur te geven aan klassieke dingen: shirts, broeken, t-shirts van neutrale kleuren, jeans zonder onnodige details.

Naast kleding moet aandacht worden besteed aan:

 • parfum. De man moet naar aangename parfums ruiken. Ga niet overboord
 • aan haar. Ze moeten schoon en netjes gekamd zijn.
 • algemene staat. Je moet niet kennis maken met een verkoudheid of na een parmantig feestje. Soms is het beter om deze belangrijke gebeurtenis te verplaatsen en beter voor te bereiden.

Etiquette. Kennismaking met ouders.

Ouders ontmoeten - Het proces is belangrijk en bepaalt grotendeels het toekomstige leven samen.

Ouders ontmoeten in afwachting van een toekomstig leven samen - een onderwerp dat speciale aandacht verdient.

In ieder geval moet je het huis van je ouders bezoeken; deze situatie zit je vaak dwars.
U moet de meest elementaire gedragsregels kennen tijdens Op zoek en bij volgende bezoeken, zodat u een goede indruk krijgt.

Er kan een andere situatie zijn: je bent al lang aan het daten en je hebt je ouders meer dan eens bezocht, maar het lijkt erop dat de ouders van je geliefde of geliefde je op de een of andere manier niet goed accepteren.

Wat is de reden Misschien gedraagt ​​u zich gewoon niet correct en beschouwen de ouders uw gedrag of uitspraken niet als tactvol of geschikt voor de situatie?

Als u de regels van etiquette en gedrag in het huis van de ouders van de bruidegom of bruid kent, kunt u fouten voorkomen en de meest gunstige indruk op hen maken, vooral wanneer u elkaar voor het eerst ontmoet.

Eerste bezoek

Het eerste bezoek is de eerste indruk, het bepaalt hoe u later in de familie van de bruid of bruidegom wordt behandeld.

Vóór het eerste bezoek om je ouders te ontmoeten, interesse in de volledige naam en patroniem van je ouders en neem alleen op deze manier contact met hen op.

Besteed allereerst aandacht aan je uiterlijk. Het is beter om een ​​klassieke kledingstijl te kiezen - kalm en gematigd. Het is heel behoorlijk, maar niet noodzakelijk om in een pak en met een gelijkspel te komen. Iets vergelijkbaar met een "sport" pak mag niet worden gedragen en, belangrijker nog, geen broek gestrekt op je knieën en. op andere plaatsen.

De jonge man moet ervoor zorgen dat de broek en het shirt worden gestreken, de schoenen worden schoongemaakt, de sokken qua toon niet verschillen van de algemene kleur van de kleding.

Het meisje dat de ouders van de bruidegom kwam ontmoeten in een bijna transparante jurk of een blouse met diepe nek, in een of andere super-mini, met lichte make-up, geparfumeerd met "zware" parfums, opgehangen met sieraden: massieve ringen en armbanden, oorbellen, kettingen en hangers - zal veroorzaken verbaasde opvattingen van de ouders van de bruidegom en, waarschijnlijk, hun afkeer.

Bij een ontmoeting met ouders het is goed om ze een klein geschenk te geven: bloemen voor moeder en iets lekkers voor thee in een mooi pakket.

Als een jonge man kennis maakt, moet hij worden overhandigd 2 boeketten: moeder van de bruid en bruid.

Voor de toekomstige schoonvader kun je een neutraal geschenk voorbereiden - een album voor foto's, een schijf met zijn favoriete film, muziek of een boek (je moet van tevoren weten waar hij van houdt of waar de toekomstige schoonvader of schoonvader dol op is!).

Vergeet niet dat bloemen een geschenk zijn voor alle gelegenheden. Maar we moeten niet vergeten dat boeketten voor mannen en vrouwen verschillen in de keuze van bloemen en verpakkingen. Bloemen verpakken mag niet te duur of "pathos" zijn.

Het wordt aanbevolen dat u precies op het afgesproken tijdstip arriveert. Kom niet eerder, maar je moet niet te laat komen. Lang wachten maakt een slechte indruk.

Stel jezelf niet voor en geef geen cadeau en bloemen over de drempel.

Wie vertegenwoordigt wie in deze situatie - er zijn geen strikte regels. Reageer op de situatie, als je geliefde zich schaamt, stel jezelf dan voor: "Hallo, ik ben zo en zo." Of: "Mam, dit is van mij."

Ongeacht wat je karakter is, je moet je gedragen met ingetogen ouders, bescheiden en. wees stil!

Als je meestal luid spreekt, probeer dan rustig met je ouders te praten als je iets vertelt. Onderbreek niemand in het gesprek en neem het gesprek niet in eigen handen.

Als je je onzeker voelt en weet dat je in vergelijkbare situaties (van enige kennis) nerveus bent, grinnikt zonder reden of je een beetje los begint te voelen, probeer jezelf te beheersen, ouders begrijpen misschien niet dat dit komt door schaamte en niet door gebrek aan opleiding .

Als je je opeens aangetrokken voelt tot het vertellen van moppen, wees dan voorzichtig en vertel geen dubbelzinnige of vulgaire verhalen als je elkaar ontmoet. Zo'n humor kan geschikt zijn (en niet altijd!) Alleen in het gezelschap van vrienden, en het is beter om terughoudender te zijn met ouders.

Om niet in de war te raken, praat waar mogelijk over onderwerpen die geen geschillen, meningsverschillen en ruzies veroorzaken: studie, werk, plannen voor de toekomst, sport, films, je hobby, enz.

Praat niet over politiek, klaag niet over het leven, lonen, familieproblemen, stel geen intieme vragen tijdens de eerste ontmoeting, klaag niet tegen ouders over de tekortkomingen van hun zoon of dochter, de complexiteit van zijn / haar karakter, praat niet over ziekten.

Raak onderwerpen als religie en nationaliteit niet aan.

En, in geen geval, raak het onderwerp niet aan: maar mijn ex mijn ex!

Als je aan tafel bent uitgenodigd, probeer dan elk aangeboden gerecht om de gastvrouw niet te beledigen, zelfs als je geen bijzonder honger hebt.
Prijs de voorbereiding, zelfs als je het gerecht niet echt lekker vond, in deze situatie is het niet eng om een ​​trick te spelen, maar de gastvrouw zal blij zijn.

Waarschuwing! Wees voorzichtig als er alcohol op tafel ligt. Je moet je glas strekken voor het hele bezoek. Val niet voor de kneepjes van de ouders die proberen "in de praktijk" te weten te komen hoe je over alcohol denkt en toosts maken, je glas of glas steeds opnieuw vullen.

Rook niet zonder een aanbieding of toestemming, en een meisje, zelfs als ze rookt, mag helemaal niet roken in aanwezigheid van de ouders van de bruidegom.

Wanneer je de foto's ziet waarin je gekozen persoon / je gekozen persoon samen met een ander meisje (jonge man) wordt getoond, hoef je niet meteen uit te vinden wie het is, relaties op te zoeken, iets te verwijten of te eisen alles te breken, weg te gooien, te verbranden, terug te geven, etc. .d.

Dit is lelijk. Ieder van jullie zou je eigen leven kunnen hebben voordat je elkaar ontmoet. En dit moet worden gerespecteerd.

Na het eerste bezoek kunnen er anderen zijn.

Maak er uw regel van:

- zoek dingen niet uit met ouders,

- niet krachtig hun liefde en andere emoties met hen uiten,

- bespreek geen persoonlijke zaken met hen,

- Beschuldig je / je geliefde / geliefde in niets met je ouders, of, als je jezelf niet kunt bedwingen, probeer je verwijt te verzachten, of om het nogal subtiel uit te drukken.

- Vergeet niet je ouders te feliciteren met de feestdagen op een manier die voor jou aangenaam is.

- het zou leuk zijn om vrienden te maken met andere familieleden van de uitverkorene - broers, zussen,

- niet laat opblijven op een feestje,

Samen te vatten:

- mannen waarderen meisjes het meest: loyaliteit, vriendelijkheid, gevoeligheid, gezelligheid.

- meisjes houden ervan wanneer een jonge man betrouwbaar is, haar goed begrijpt wanneer hij sterk, evenwichtig, intelligent, enz. is

Volgens de etiquette van de 19e eeuw was het niet gebruikelijk om aan tafel te zwijgen in Rusland. Het was noodzakelijk om te praten, zelfs als er absoluut niets te zeggen was. Het boek over etiquette beschrijft het geval waarin een vrouw die naast haar gezworen vijand op een etentje aan tafel zat een uitweg uit de situatie vond - gedurende een bepaalde etiquettetijd "voldoende voor een fatsoenlijk gesprek met een buurvrouw" om de gastvrouw niet te beledigen thuis 'vertelde' ze hem de hele tafel van vermenigvuldiging.

Eerste indruk

Het belangrijkste toen ik de ouders van het meisje leerde kennen, was om een ​​goede eerste indruk te maken. Als de eerste noten niet goed werken, zal het vrij moeilijk zijn om de situatie te corrigeren.

Het allereerste wat je moet doen wanneer een meisje op een feestje met haar ouders verschijnt:

 • zeg hallo
 • begroet papa en mama
 • geschenken geven
 • merk op dat moeder er geweldig uitziet of een passend compliment maakt.

Als het gezin jongere broers en zussen heeft het is absoluut noodzakelijk om voor hen een teken van aandacht te geven: een stuk speelgoed, een chocoladereep, enz.

Nadat alle welkomstacties zijn voltooid, zullen ouders waarschijnlijk voorstellen naar de tafel te gaan. Hoogstwaarschijnlijk staan ​​er al gerechten op. Het is een goede zet om de gastvrouw een compliment te geven over gastvrijheid.

Als de optie om de ouders van het meisje te leren kennen een familietheekransje is, weiger dan niet het voorgestelde kopje koffie of thee.

Etiquette regels

Tijdens het diner of een kopje koffie is het beter om zich zo natuurlijk mogelijk te gedragen, maar rekening houdend met de regels van de etiquette:

 • Slurp niet, pers geen thee, enz.,
 • spreek niet met je mond vol
 • om voor de dames te zorgen
 • let op de smaak van gerechten of de schoonheid van het ontwerp van de tafel,
 • gedraag je terughoudend, laat geen platte grappen los,
 • om natuurlijk te zijn.

Communicatie regels

Het is duidelijk dat het leren kennen van je ouders gepaard gaat met communicatie. En het is niet altijd aangenaam of verwacht. Hoe zich te gedragen moet in het communicatieproces zijn:

 • respect voor ouders. Je moet vooraf contact opnemen met 'Jij' en de naam en patroniem van elk van de ouders van het meisje achterhalen,
 • goede houding ten opzichte van het meisje. Het zal voor ouders het meest aangenaam zijn als ze het gevoel hebben dat hun dochter geliefd en nodig is,
 • om te luisteren en niet te onderbreken. Niemand vindt het leuk als ze niet naar hem luisteren. Het stoot onmiddellijk af. Je moet aandachtig naar de vraag of het verhaal luisteren en dan al zelf beginnen te praten,
 • sluit sarcasme, ironie en geklets uit. Deze technieken zijn volkomen ongepast in de communicatie met de ouders van het meisje. Ten eerste zijn dit volwassenen en moeten ze worden gerespecteerd. Ten tweede kan de ironie verkeerd worden begrepen. Je kunt en moet grappen maken, maar voorzichtig,
 • onthul niet alle kaarten. Lastige vragen moeten in essentie en kort worden beantwoord. Veel onnodige woorden lijken nutteloos. Het is niet de moeite waard om "de ziel binnenstebuiten te keren" bij de eerste ontmoeting, maar zwijgen en ontkennen is ook niet de beste optie,
 • interesse hebben. Je hoeft geen overmatige nieuwsgierigheid te tonen, maar je kunt wel geïnteresseerd zijn in spannende momenten in een gesprek,
 • Raak verboden onderwerpen niet aan. Misschien heeft deze familie onderwerpen die niet mogen worden besproken. Het is beter om het meisje van tevoren naar hen te vragen en ze volledig van het gesprek uit te sluiten,
 • Wees jezelf. Bouw geen andere persoon uit jezelf. Valsheid zal onmiddellijk worden gevoeld en zal worden gelogen.

Vragen van ouders

Je zult het meest cruciale moment in communicatie met ouders moeten overleven en hun vragen beantwoorden. Denk niet dat ze een vangst willen vinden en hun gast in een slecht daglicht willen stellen. Ze geven er eigenlijk alleen om wat voor soort persoon naast hun dochter staat. 5 meest populaire vragen:

Vraag 1. Over de ernst van de intenties.

Deze vraag is onvermijdelijk en moet worden beantwoord. Als je niet in de buurt van een bruiloft met een meisje bent, moet je geen trouw en oneindige liefde voor hun dochter zweren aan haar ouders.

In het leven kan alles veranderen, en dan blijken dit lege woorden te zijn. Het is belangrijk om een ​​respectvolle, zorgvuldige, eerbiedige houding ten opzichte van het meisje aan te geven. Dit zal voldoende zijn als het bezoek niet uit een specifiek doel bestond - om een ​​gesprek over de bruiloft te beginnen.

Vraag 2. Over familie, kinderen.

De vraag over de houding ten opzichte van gezinswaarden, liefde voor kinderen zal zeker worden opgeworpen. In elk geval is het de moeite waard om te reageren op de mate van hun eigen gevoelens. Het antwoord moet correct en zacht zijn.

Als er geen kinderen in de onmiddellijke plannen zijn, verklaar dan niet openlijk dat de kinderen alleen onder het teken van de dood staan. Je hoeft je alleen maar te concentreren op het feit dat alles voor de boeg is, en het is te vroeg om erover na te denken, en plannen voor een carrière / studie / leger, enz.

Vraag 3. Over plannen voor de toekomst.

De kwestie van plannen voor de nabije en niet erg toekomst kan direct worden beantwoord. Iedereen heeft zijn eigen plannen en dromen, je kunt ze uiten. Bijvoorbeeld om af te studeren / naar de universiteit te gaan / een baan te vinden / een carrière op te bouwen / een gezin te stichten, etc.

Vraag 4. Over mezelf.

Waar ben je dol op? Waar studeer je Wat voor soort persoon ben jij? Waar hou je wel / niet van? etc. Veel opties. Met het antwoord kun je praten over je hobby's, hobby's, positieve karaktereigenschappen. Het belangrijkste is om jezelf niet te overdrijven en er niet uit te zien als een narcistische uitsmijter. Je kunt objectief vertellen over je successen, prestaties.

Vraag 5. Over ouders.

Je kunt praten over je ouders, wat ze doen, wie ze zijn, etc. Het is niet nodig om in familierelaties te duiken, om alle nuances te verspreiden.

Stop Thema's

Er zijn momenten die niet de moeite waard zijn om te bespreken wanneer je voor het eerst de ouders van het meisje ontmoet, een kennismaking met de ouders verdraagt ​​niet:

 • donkere verhalen uit het verleden, negatieve eigenschappen van het karakter van een man kunnen schrikken en alert maken,
 • familieproblemen tussen ouders, het is beter om conflicten niet te noemen,
 • religie, politiek - gladde onderwerpen voor discussie. Raak ze indien mogelijk niet aan. Wanneer je over deze onderwerpen praat, is het gemakkelijk om de persoon met wie je praat te beledigen of een conflict te veroorzaken,
 • de gebreken van het meisje. Ouders zullen onaangenaam zijn om enkele fouten van hun dochter te horen en te bespreken,
 • intieme vragen, "onder de riem" grappen. Het is niet eens de moeite waard om uit te leggen dat dit gewoon onaanvaardbaar is,
 • gemeenschappelijke vrienden. Roddel niet en bespreek veel voorkomende kennissen. Dit is lelijk en ongepast.

Dating beëindigen

Na het diner en een gesprek moet je het moment vastleggen waarop het beter is om te vertrekken. Te lang blijven of haasten om weg te rennen is een slechte vorm. Als het moment is gekomen, moet je voor vertrek zeker:

 • bedankt voor een prachtige avond, diner, receptie, etc.,
 • let nogmaals op de houding ten opzichte van het meisje en respect voor ouders,
 • zeg beleefd vaarwel.

Als de ontmoeting met de ouders plaatsvond, dan is de test waarschijnlijk geslaagd en kun je uitademen. Bij het ontmoeten van ouders moet je attent, beleefd en nauwkeurig zijn. Je moet handelen volgens de situatie, snel en nauwkeurig denken.

Ongeacht het gezin waarin de sociale status of rijkdom van een meisje leeft, je moet de belangrijkste tips volgen:

 • glimlachen
 • luister aandachtig
 • wees beleefd
 • om jezelf te zijn.

En dan zal elke kennismaking met ouders op het hoogste niveau worden gehouden, en een bezoek aan dit gezin zal niet het laatste zijn.

Hoe de ouders van het meisje te ontmoeten in de video:

De ouders van je vriendin leren kennen is een belangrijke stap in de relatie. Het geeft de ernst van de intenties aan en stelt u in staat om de positie in haar familiekring te versterken. Daarom is het bij de eerste ontmoeting belangrijk om iedereen met zijn charme te onderwerpen.

Waar is kennis voor bedoeld?

Het belangrijkste doel van een man bij het ontmoeten van een man is om gevoelens te uiten en zijn relatie te versterken. Kennis zal plaatsvinden als de relatie met het meisje continu is, of beide partners vertrouwen hebben in hun vruchtbaarheid.
Ontmoeting met ouders is een belangrijke fase in een relatie.

Elk van de deelnemers aan de vergadering kan spannend zijn. Ouders maken zich zorgen over wie de uitverkorene van de dochter zal zijn en zij wil op haar beurt een sympathie tussen hen en de man.

Wat moet er gebeuren om voor te bereiden

Wanneer een meisje moeder of vader noemt, is het belangrijk om alle details vast te leggen. Dit helpt bij het communiceren met hen.

Voor de vergadering moet je het meisje vragen naar alle kleine dingen. Als u iets moet weten, is het beter om dit van tevoren te weten te komen. Misschien hebben de ouders andere achternamen of hebben ze gezondheidsproblemen, of zullen er naast haar nog broers en zussen zijn? Hoe minder verrassingen, hoe beter.

Communiceren met mensen van verschillende leeftijdsgroepen is vaak een moeilijke taak, omdat beide partijen gemeenschappelijke onderwerpen proberen te vinden voor discussie. Voordat je haar ouders ontmoet, moet je erachter komen wie ze werken of waar ze dol op zijn. Rusten ze elke zomer op dezelfde plek? Moeder geeft Engelse lessen? Papa herstelt oude auto's? Dit is goed. Als je zulke kleine dingen van tevoren kent, kun je een gesprek ondersteunen of beginnen (vooral als je alleen met je ouders bent).

Je kunt je vader of moeder om advies vragen. Ze zullen je vertellen hoe je de ouders van je vriendin kunt leren kennen en een goede indruk op hen kunnen maken.

Geschenk aan vader

Een vader behagen is respect verdienen. Daarom is het kiezen van een cadeau voor hem geen gemakkelijke taak.

Je kunt een vader geven:

 • elite alcohol
 • sigaren,
 • vissen leveringen
 • auto accessoire.

Een geschenk kan worden geselecteerd op basis van het beroep of de hobby van de vader. Als hij een kantoormedewerker is, is het gepast om een ​​notebook of inktpen te kopen. En wetende dat hij bijvoorbeeld dol is op houtsnijden, kun je een goede beitel of een speciaal mes presenteren.

Geschenk moeder

Om de moeder van het meisje te verrassen, kun je een origineel souvenir of een mooi boeket bloemen kopen. Dergelijke geschenken zien er kort uit.
Een andere optie is om een ​​rieten fruitmand mee te nemen. Een dergelijk geschenk zal op elk moment geschikt zijn.

Goede opties voor geschenken voor mama zijn:

 • haar favoriete parfum:
 • het boek van de auteur die ze het leukst vindt
 • een cadeauset met honing of jam,
 • heerlijke thee of koffie.

Misschien houdt de moeder van het meisje zich bezig met de sierteelt. Dan zou het een goed idee zijn om een ​​interessante plant voor haar te kopen.

Algemeen aanwezig

Een geschenk moet niet te goedkoop of duur zijn. Als de familie van het meisje kalm is over alcohol, kan het een goede wijn of cognac zijn. Deze optie wordt een win-win.

Het is passend om een ​​elegant woonaccessoire te geven. Maar het is de moeite waard om het meisje te vragen om te helpen met de keuze. Het kan een afbeelding, een mooie vaas, een servies of een kist zijn.

Het is niet de moeite waard om wat keukengerei, artikelen voor persoonlijke hygiëne of kleine huishoudelijke apparaten te geven. Het is beter om dit idee te gebruiken aan de vooravond van een vakantie.

Cadeaus voor grootouders

Oudere familieleden zijn altijd conservatiever. Hiermee moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een geschenk.

Grootmoeder zal het waarschijnlijk waarderen als ze een mooi bloemstuk of een elegante neksjaal krijgt gepresenteerd.

De keuze van een cadeau voor grootvader kan worden herleid tot zijn hobby's. Misschien houdt hij van lezen of van vissen? In dit geval is de keuze eenvoudig. Maar als we het hebben over universele geschenken, dan is een dure, smakelijke thee in een geschenkdoos voldoende.

Hoe te kijken

Uiterlijk moet overeenkomen met de locatie. Als de vergadering is gepland in het huis van het meisje, passen ze:

 • klassieke jeans
 • casual broek
 • overhemd
 • poloshirt
 • trui of vest.

Als de vergadering in een restaurant wordt gehouden, is het raadzaam om te dragen:

Je kunt niet kiezen voor sport of trendy, flitsende dingen. Onthoud je van gescheurde jeans en kleurrijke T-shirts. Kleding moet matig worden vastgehouden.

Het is belangrijk om te zorgen voor het kapsel en persoonlijke hygiëne. Voordat u vergadert, moet u een douche nemen en uw haar wassen.

Datingproces

Wanneer een man wordt ontmoet aan de deur van een huis of aan een tafel in een restaurant, is het eerste wat je moet doen hallo zeggen. Op dit punt moet je glimlachen, oogcontact maken, handen schudden. Sommige mensen zijn meer open, dus het is mogelijk dat een van de familieleden de jongeman omhelst.

Het is belangrijk om jezelf voor te stellen en de naam van de vader, moeder en andere familieleden te onthouden (als ze ook aanwezig zijn). In de toekomst moet u contact met hen opnemen wanneer ze zichzelf voorstellen. Als het oudste lid van de familie zichzelf echter bij naam noemt (zonder middelste naam), is het beter om te verduidelijken of u zo contact met hem kunt opnemen.

Nadat iedereen zich heeft voorgesteld, wordt de jongeman uitgenodigd om aan tafel te gaan zitten of naar de woonkamer te worden gebracht. Dit is het belangrijkste onderdeel van dating. Communicatie kan een uur of twee of meer duren. Op het moment dat het verloop van het gesprek zijn logische conclusie bereikt, komt er een tijd dat het tijd is om afscheid te nemen.

Begrijpen hoe je de ouders van je vriendin leert kennen is eenvoudig. Het belangrijkste is om één ding te onthouden: ze zijn ook bezorgd, omdat hun dochter niet onverschillig voor hen is.

Hoe maak je een goede indruk

De eerste kennismaking met de ouders van het meisje is een opwindend evenement. Maar maak je geen zorgen. Om niet in het vuile gezicht te vallen, moet je gewoon jezelf blijven en de algemene gedragsnormen in de samenleving onthouden.

Als een jonge man van tevoren voor zijn uiterlijk zorgt en zich cultureel gedraagt, zal alles op een goed niveau zijn.

Waarover te praten?

De belangrijkste bezigheid bij de eerste ontmoeting met de geliefde ouders is communicatie. Noodzaak voor te bereiden op vragen en gênante situaties. En zodat kennis en communicatie met haar ouders succesvol zijn, moet u het volgende onthouden:

 • Blijf jezelf. Het is belangrijk voor ouders om erachter te komen met wie hun dochter een toekomstig leven plant. Wanneer een persoon doet alsof, is dit merkbaar. Als je jezelf blijft, maakt een persoon duidelijk dat hij niet perfect is, maar eerlijk tegenover anderen.
 • Het is belangrijk beleefd te blijven. Grofheid is wat buiten de deur moet worden gelaten. Houd in elke situatie de controle, zelfs als je het niet leuk vindt en voor jezelf wilt opkomen.
 • Beantwoord de vragen. Je moet voorbereid zijn op alle problemen, zelfs op problemen die je in een ongemakkelijke positie kunnen brengen.
 • Neem geen defensieve positie in. Familieleden van het meisje kunnen provocerende vragen stellen. En dit is normaal. Als een jonge man het moeilijk vindt om te antwoorden, kan hij hier op wijzen of het onderwerp zorgvuldig vertalen. Het is belangrijk voor hen om ervoor te zorgen of de jonge man zijn dochter gelukkig gaat maken en of het goed met haar gaat.

 • Hun ouderlijk gezag mag niet in twijfel worden getrokken. Heeft het meisje gesproken over onaangename gevallen in het gezin of over welke nadelen ouders hebben? Op het moment van ontmoeting moet u het vergeten. Familie intriges zijn een privé-aangelegenheid van buitenlandse familieleden en alleen zij hebben het recht om dit te bespreken.
 • Het is verboden om opmerkingen te maken aan de oudste familieleden en hen te bestraffen.
 • Je kunt geen conflict aangaan, zelfs als er een duidelijke antipathie is. Om het meisje of haar ouders niet af te weren, is het niet nodig om schermutselingen uit te voeren en agressie uit te lokken. Als er een conflict op komst is, is het beter om je te verontschuldigen en de locatie te verlaten. Het ziet er vreemd uit, maar het zal het conflict niet verergeren.
 • Je mag jezelf niet beledigen. In communicatie was er een keerpunt en een conflict? Het is beter om het gewoon te onderbreken. Als aanstootgevende woorden of bedreigingen tot de man waren gericht, zou hij gewoon moeten vertrekken.

Hoe een gesprek gaande te houden

De ongemakkelijke stilte van de man aan de gemeenschappelijke tafel zal de familie van het meisje verbijsteren. Het is belangrijk om het gesprek te volgen en eraan deel te nemen.

Als een eenvoudig onderwerp voor discussie wordt gekozen - prima. Maar wat als de ouders over iets begonnen te praten dat ze voor het eerst moesten horen? De beste optie is om toe te geven dat het onderwerp niet duidelijk is en om een ​​excursie te vragen.

Neem bij de eerste ontmoeting niet veel initiatief in communicatie. De keuze van de te bespreken onderwerpen kan hen ook het beste worden gegeven. Een manier om het gesprek gaande te houden is door de andere persoon aan het praten te krijgen. De manier om dit te doen is door open vragen te stellen.

Er is een fout die de jongens maken tijdens een ontmoeting met hun geliefde familie - ze communiceren met haar of via haar met hun ouders. Dit gedrag zal als negatief worden beschouwd. We moeten niet vergeten dat het doel van de bijeenkomst is om contact te leggen met haar familieleden.

Einde dating

Aan het einde van de vergadering moet u dankbaarheid uiten. Heeft mam geprobeerd om te koken? Zorg ervoor dat je haar daarvoor bedankt. Of heeft vader de hele avond interessante verhalen verteld? Dit mag ook niet worden gemist en er moet worden opgemerkt dat dankzij hem de avond gewoon geweldig was. Het is belangrijk om te onthouden: je kunt niet beknibbelen op complimenten!

Als u de uitgang nadert, neemt u afscheid. Schud handen met elk lid van de familie of knuffel als familieleden zelf het initiatief nemen.

Wanneer de gast vertrekt, kan de gastvrouw hem uit het raam kijken. Houd dit in gedachten en houd uzelf onder controle totdat u uit het gezichtsveld weet te komen.

Tips om u te helpen een huisdier te worden

Het is niet moeilijk om oprechte sympathie te bereiken. Om dit te doen, moet u zich natuurlijk gedragen en geen maskers dragen. Voor ouders van een geliefde is het belangrijk om te zien dat een man voor hun dochter zorgt, haar respecteert en waardeert.

Hoe zal de vader van het meisje eruitzien

Het zal voor een vader moeilijker zijn om een ​​jonge man te accepteren. Hij moet zien dat de man die de dochter heeft gekozen sterk en slim is. Wensend goed, wil hij naast haar een man zien die verantwoordelijk is voor zijn acties en weet hoe hij haar moet beschermen.

Met hem communiceren kan moeilijk zijn. De beste optie om vriendschappelijke relaties met hem aan te gaan, is het zoeken naar vergelijkbare interesses. Als dit niet werkt, moet de man gewoon met hem praten en hem overtuigen dat hij een goed persoon is.

Hoe oudere familieleden leuk te vinden

Karaktereigenschappen die ouderen waarderen zijn bescheidenheid, netheid en hard werken. Bovendien zullen ze altijd blij zijn met de aandacht.

Je kunt ze iets vragen of hulp bieden. Dergelijk gedrag van de kant van de jongeman zal door oudere familieleden van een goede kant worden beschouwd.

De eerste ontmoeting met de geliefde familie is een opwindend evenement. Of de jongeman een goede indruk zal maken of niet, hangt alleen van zichzelf af. Hij moet een goede indruk maken en bewijzen dat hij een goed stel is voor hun dochter. Het belangrijkste is om je geen zorgen te maken en zich natuurlijk te gedragen, en dan zal de kennismaking voor alle partijen aangenaam zijn.

Zodra de relatie een nieuw serieus niveau bereikt, moeten jongeren hun tweede helft vertrouwd maken met hun ouders. En als de meisjes in deze zaak gemakkelijker zijn, is het voldoende om lief, beleefd en charmant te zijn, dan wordt er een veel grotere lijst met eisen voor de man gesteld. Daarom is het belangrijk om van tevoren te bedenken hoe je de ouders van het meisje leert kennen om een ​​goede indruk te maken.

Ondanks de uiterlijke rust en kalmte ervaart elke man wilde opwinding, schaamte en zelfs angst voordat hij zijn ouders ontmoet met zijn vriendin. Dit komt door de wens om van jezelf te houden en een waardige indruk van jezelf te maken. Psychologen stellen voor een kennis geleidelijk af te schaffen, onderwerpen voor te bereiden op een gesprek, evenals tactieken en strategie te kiezen, hoe zich te gedragen tijdens een vergadering.

Hoe maak je een goede eerste indruk

Alleen als de man zich zorgen maakt over hoe hij de ouders van het meisje kan behagen als hij serieuze bedoelingen met haar heeft. Er zijn verschillende gedragsregels ontwikkeld door specialisten, vanwege de implementatie waarvan u een goede indruk kunt maken zonder fouten en wangedrag te maken. namelijk:

 • nauwgezetheid. Het zal mogelijk zijn om respect voor het meisje en haar familie te tonen door tijdig op de ontmoetingsplaats te verschijnen. Om niet te worden vergeten in problemen en zaken, is het beter om een ​​herinnering aan uw mobiele gadget te plaatsen. Als een man in zijn auto stapt, is het beter om van tevoren te vertrekken in geval van files. Het is ook niet de moeite waard om vroeg naar het huis van de ouders te komen om de eigenaren de gelegenheid te geven zich voor te bereiden. U kunt van tevoren komen als de vergadering in een restaurant is en de man een tafel kan voorbereiden en zijn ouders kan ontmoeten.
 • groet. Het meisje kan van tevoren vragen hoe ze elkaar gewoonlijk in haar familie begroeten, misschien zijn er enkele tradities en voorkeuren. Ouders kunnen worden begroet met een handdruk, een knuffel, een kus en een wang of een boog. Vader moet handen schudden zonder veel moeite, maar relatief stevig. Als de man niet zeker is van de juiste keuze van een begroetingsoptie, is het mogelijk om initiatief te geven aan ouders.
 • beroep. In eerste instantie moeten ouders aangesproken worden met naam en patroniem en respect en eerbied tonen. Als ze vragen om ze alleen bij naam te noemen, kunt u geen middelste namen gebruiken.
 • Gedrag van een man met een meisje. Wanneer ouders neutraal moeten zijn, niet te ver weg van hun gekozen kind, maar niet verder gaan dan wat is toegestaan, gevoelens en genegenheid tonen. Het is toegestaan ​​om het meisje een beetje te knuffelen, haar hand vast te houden, maar zonder kussen en overmatige tactiliteit.
 • Houding en oogcontact. Om jezelf te laten zien als een sterke en zelfverzekerde man, moet je je houding behouden, niet buigen. Ook moet een man oogcontact tijdens een gesprek kunnen weerstaan, alleen af ​​en toe wegkijken. Als je wordt overwonnen door verlegenheid en opwinding, moet je een paar keer diep zuchten.
 • Telefoonnummer. Om niet te worden afgeleid door vreemde klusjes en zaken, moet een man de telefoon uitzetten om uitsluitend belangstelling voor de vergadering te tonen. Als ze om werk kunnen vragen, moet de man hiervoor worden gewaarschuwd, excuses aanbieden.
 • Tabel gedrag. De belangrijkste indicator van een welgemanierde man zijn zijn goede manieren. Aan tafel moet je langzaam eten, niet slurpen, geen alcohol misbruiken. Als de ouders zelf een tafel organiseerden, moet een man absoluut alle gerechten proberen om de gastvrouw niet te beledigen. Aan het einde van het diner kunt u hulp bieden met gerechten en in het restaurant neemt de man alle kosten op zich.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan uw gedrag als de man op bezoek komt. Je kunt verdienstelijke woorden zeggen over het huis of appartement van de ouders van het meisje, de plaats opgeven waar je zijn schoenen uit moet doen. Je moet nooit met lege handen naar het huis komen.

Hoe vind je mama-meisjes leuk?

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de man over de vraag hoe de moeder van haar uitverkorene aardig kan vinden, omdat zij een loyale adviseur van het meisje zal worden, wat betekent dat het de relatie kan beïnvloeden.

Lang voordat je de toekomstige schoonmoeder ontmoet, kun je haar kleine cadeautjes, snoepjes, desserts en verschillende snuisterijen geven. Toen een man besloot zijn geliefde moeder te ontmoeten, moest hij niet met lege handen voor de deur van het huis verschijnen.

Bekijk de video: Kijkersvragen: Alles wat jullie wilden weten over storage (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter