Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe geslachtsgemeenschap te vergroten: tips voor mannen

De effectiviteit van manieren om de geslachtsgemeenschap te verlengen, hangt af van de ernst en de aard van het probleem. Sommige mannen hebben het echt nodig (als ejaculatie binnen een paar minuten optreedt). Anderen willen de tijd van geslachtsgemeenschap verlengen voor de meest volledige tevredenheid van de partner. De eenvoudigste manier om het doel te bereiken is om verschillende middelen met anesthetica te gebruiken. Technieken voor het verlengen van geslachtsgemeenschap, psychologische training vereisen tijd en geduld, maar zullen een blijvend resultaat opleveren.

Oorzaken van snelle ejaculatie

Tegenwoordig noemen artsen een grote lijst met problemen die seksuele aandoeningen veroorzaken, waaronder voortijdige ejaculatie. Als provocerende factoren niet worden geïdentificeerd, niet geëlimineerd, zal geen correctie- en behandelingstechniek effectief zijn. Daarom moet een man in een kliniek worden onderzocht.

De oorzaken van voortijdige ejaculatie zijn als volgt:

 1. Psychologische redenen. Voortijdige ejaculatie van deze etiologie wordt veel vaker waargenomen bij jonge mannen vanwege onervarenheid en fragiele psyche. De redenen hiervoor kunnen zijn:
 • geestesziekte
 • stress en conflictsituaties
 • ongunstige relatie met een partner
 • angsten en complexen
 • depressieve omstandigheden
 • zelftwijfel,
 • slechte seksuele ervaringen in het verleden
 • verhoogde prikkelbaarheid en prikkelbaarheid.

 1. Fysiologische redenen. Voortijdige ejaculatie tegen de achtergrond van dergelijke problemen komt veel vaker voor bij mannen van 40 jaar en ouder. De redenen zijn als volgt:
 • krachtige medicijnen gebruiken, bijvoorbeeld diuretica, antidepressiva, hormonen, enz.
 • hormonale onbalans en endocriene pathologieën,
 • vorige genitale verwondingen
 • verwondingen en pathologieën van de hersenen en het ruggenmerg,
 • verhoogde gevoeligheid van de peniskop,
 • kort hoofdstel
 • pathologieën, infecties en ontstekingsprocessen van het urogenitale systeem,
 • slapeloosheid, overwerk,
 • seksuele onthouding,
 • disfunctie van het zenuwstelsel,

Ook zijn de oorzaken van voortijdige ejaculatie de verkeerde levensstijl van een man, namelijk slechte voeding, misbruik van schadelijke producten, roken, alcohol of zelfs verdovende middelen. Een zittende levensstijl beïnvloedt het voortplantingssysteem.

Hoe de duur van geslachtsgemeenschap bij mannen te verhogen

Hoe lang duurt het om twee uur thuis te eindigen? Actueel onderwerp voor discussie. Voortijdige ejaculatie en een terughoudendheid om te vallen onder het concept van "quick-shoot" werken wonderen voor mannen in de letterlijke zin van het woord. Willen de geslachtsgemeenschap verlengen en een partner tevreden stellen, zijn vertegenwoordigers van het sterkere geslacht klaar om veel te doen. Neem pillen, gebruik verdovingsmiddelen en verschillende medicijnen en ga zelfs onder het mes van de chirurg liggen.

Adem

Er zijn methoden om ejaculatie uit te stellen zonder pillen. Het punt is dat de ademhaling moet zo gemeten mogelijk zijn, middenrif (buik, niet op de borst). Om de techniek onder de knie te krijgen, wordt de volgende methodologie voorgesteld:

 • In staande of zittende positie strekt u uw schouders uit, strekt u uw wervelkolom,
 • Adem langzaam door het middenrif (opblazen en leeg laten lopen van de maag), adem in, adem uit door de neus,
 • Adem langzaam uit (tot het maximum, met een korte "uitademing"), laat dan ook langzaam de lucht weer naar binnen, terwijl u voelt dat het middenrif zich ontvouwt.

Oefeningen worden dagelijks gedurende 10-15 minuten uitgevoerd, totdat diafragmatische ademhaling in het dagelijks leven geleidelijk over de borst begint te zegevieren.

In het proces van geslachtsgemeenschap is het belangrijk om de ademhalingssnelheid te controleren. Hoe sneller en messier het is, hoe eerder de ejaculatie begint. Als u uw billen ontspant en de ademhaling herstelt, wordt de ejaculatie vertraagd.

Kegel oefeningen

U kunt de tijd van geslachtsgemeenschap regelen door de schaam-coccygeale spier (LC-spier) tussen de basis van de penis en de anus te verminderen en te ontspannen. Je kunt het voelen als je het plassen onderbreekt. Kegel-oefeningen zijn ontworpen om uw bekkenbodemspieren te trainen. Als gevolg van reguliere lessen krijgt een man niet alleen controle over de duur van geslachtsgemeenschap, maar ook effectieve preventie van prostatitis.

De essentie van oefeningen in dagelijkse samentrekking van de LC-spier in verschillende modi, bijvoorbeeld:

 1. Voor beginners: 100 snelle weeën-relaxaties of een gemengd programma: 100 snelle weeën, 20 voor 2 seconden, 10 voor 4 seconden en opnieuw 100 snel.
 2. Voor het middelste niveau: 100 kort, 20 gedurende 4 seconden, 10 gedurende 10 seconden en opnieuw 100 kort.
 3. Voor geavanceerd: 100 kort, 10 gedurende 10 seconden, 1 reductie gedurende 30 seconden, 1 voor 50, en vervolgens opnieuw 1 voor 30 en 1 voor 50.

Hoe regelmatiger en langer de sessie (het is raadzaam om het programma 2-3 keer per dag uit te voeren), hoe sneller het effect zal worden gevoeld in de vorm van verlengde geslachtsgemeenschap. In het begin kan er ongemak in het perineum zijn. Het is ook mogelijk dat gelei-achtige afscheiding uit de urethra verschijnt (stagnerende afscheiding van de prostaat).

Om seks uit te breidenwanneer het orgasme nadert, moet je de penis verwijderen, inademen, je adem inhouden en tegelijkertijd de LK-spier spannen. Na de "rollback" fricties gaan verder. Het is belangrijk om niet te veel bloot te stellen - het is raadzaam om te pauzeren voordat het sperma de prostaat binnenkomt, anders zal er pijn in het perineum zijn in plaats van een orgasme. Een andere optie voor verlenging - met seksuele overmatige opwinding, inhaleer en druk op het punt tussen de testikels en anus (projectie van de prostaat). Het zal handiger zijn als de partner het doet.

Het systeem voor het correct combineren van ademhaling en spanning van intieme spieren om de geslachtsgemeenschap te verlengen, wordt gedetailleerd beschreven in het boek van Mantec Chia. Samen met 'space qigong' is er veel werkinformatie beschikbaar voor waarneming.

Sommige mannen hebben geleerd om de geslachtsgemeenschap te verlengen en ervaren meerdere orgasmen zonder ejaculatie en verlies van erectie. De belangrijkste veiligheidstoestand voor de prostaat is uiteindelijk het ejaculeren. Toegankelijke en visuele techniek beschreven in de video van Alex May "Secrets of male multi-orgasms."

Pathologie behandeling

In 20% van de gevallen wordt korte geslachtsgemeenschap veroorzaakt door fysiologische oorzaken (secundaire voortijdige ejaculatie), bijvoorbeeld:

 1. Kort hoofdstel.
 2. Ontsteking van de zaadknol, prostaat.
Colliculitis - ontsteking van de urethra in het gebied van de zaadknobbel, - de collicle. Colliculitis ontwikkelt zich als gevolg van de overgang van het ontstekingsproces van de achterkant van de urethra, prostaatklier, zaadblaasjes en epididymis
 1. Neurologische aandoeningen.
 2. Magnesium-tekort.
 3. Hormonale aandoeningen.

Na het elimineren van de bovengenoemde redenen, neemt de duur van geslachtsgemeenschap toe. Voor een diagnose wenden zij zich eerst tot een uroloog en vervolgens (indien nodig) tot een neuroloog of endocrinoloog.

Selectie instellen

Om de geslachtsgemeenschap te verlengen, kunt u de juiste houding kiezen. Voor elke man is ze individueel. De mate van seksuele stimulatie in verschillende posities hangt af van de vorm van de penis, de grootte van het hoofd en de toon van de vagina van de partner.

Er moet een pose worden gekozen waarin de heupen, billen en onderrug het minst worden belast. Anders zal het bloed zich ophopen in de lieszone, waardoor ejaculatie dichterbij komt. De bekkenspieren en de pers tijdens de geslachtsgemeenschap moeten zo ontspannen mogelijk zijn.

De volgende items zijn geschikt:

 • 'Lepels' - beide partners liggen op hun zij, de man achter,
 • "Doggy style": een optie wanneer een man op de vloer staat en de partner op bed ligt,
 • Vrouw bovenop. Als je voelt dat het orgasme nadert, geeft de man een teken, de partner knijpt 3-4 seconden in de penis aan de basis van het hoofd. Wrijvingen kunnen na 10-15 seconden worden voortgezet.

Het is ook mogelijk om de geslachtsgemeenschap te verlengen door de testikels licht uit te trekken (gedurende een paar seconden), maar niet op het moment dat ze al eindelijk in het scrotum zijn gedrukt.

Voeding en levensstijl

U kunt het werk van het lichaam aanpassen door een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichamelijke activiteit. In dit geval worden optimale omstandigheden gecreëerd voor het normale functioneren van het endocriene, zenuwstelsel en vooral de prostaat.

Handige producten om de duur van geslachtsgemeenschap te verlengen:

 • eieren,
 • Pompoenpitten, noten,
 • Bijenteelt producten,
 • Vetarm eiwitrijk voedsel,
 • Peterselie, selderij.

Regelmatige lichamelijke activiteit draagt ​​bij aan de normalisatie van testosteronspiegels (lees hoe u testosteron op natuurlijke manieren kunt verhogen) en verlicht overmatige prikkelbaarheid van het zenuwstelsel.

Experts en de meeste mannen beschouwen de beste manier om de geslachtsgemeenschap te verlengen als een stabiel intiem leven met één partner. De tijd zal geleidelijk toenemen, omdat zelfbeheersing automatisch zal toenemen. Maar tegelijkertijd is een uitsterven van orgastische sensaties mogelijk.

Psychologisch aspect

Afleveringen van korte geslachtsgemeenschap gebeuren meestal met een nieuwe partner, vooral als haar type een man aantrekt. In dergelijke gevallen raden seksuologen aan om geen visueel beeld op te bouwen in een cultus, proberen af ​​te leiden van een vrouw als van een fysiologisch object (het is beter om geslachtsgemeenschap te hebben bij weinig licht). Om te proberen schakel over naar haar gevoelens, hoe haar te behagen. Tips voor het onthouden van de vermenigvuldigingstabel of problemen op het werk voor de meeste mannen helpen niet om de geslachtsgemeenschap te verlengen, maar ze maken de stemming kapot totdat de erectie volledig verloren is.

Het bereiken van seksuele harmonie wordt vergemakkelijkt door het aangaan van een vertrouwensrelatie met een partner. Als je haar openhartig over je probleem vertelt en ondersteuning zoekt, dan worden er mogelijkheden geboden voor het delen van de hierboven beschreven verlengingsmethoden (klikken op de punten, de testikels aftekenen).

Sommige mannen hebben een angstsyndroom van seksueel falen - ejaculatie treedt voortijdig op vanwege psychologische stress, ongeacht de partner. In dergelijke gevallen worden antidepressiva en andere medicijnen voorgeschreven om de geslachtsgemeenschap te verlengen, samen met het advies van een psycholoog.

Ringen en sproeiers

Om de geslachtsgemeenschap uit te breiden, kunt u de apparaten in een breed scala van gespecialiseerde online bronnen gebruiken:

 1. Mondstukken op de haan met een gesloten kop. Producten kunnen niet alleen de gevoeligheid aanzienlijk verminderen door de geslachtsgemeenschap te verlengen, maar ook de grootte van de penis vergroten (over het kiezen van een mondstuk op de penis). Er zijn mondstukdoppen bevestigd aan de coronale groef, de romp van de penis blijft volledig open.
Transparant zacht mondstuk "TryInfinitiKami"
 1. Condooms met dikke muren. Verleng effectief geslachtsgemeenschap zonder verdoving.
 2. Herbruikbare condooms. Ze kunnen de vorm van de penis volledig herhalen of de grootte aanpassen vanwege verdikking op het hoofd of ribben aan de zijkanten.
 3. Cockringen. Producten worden gefixeerd op basis van de penis, waarbij de sapheneuze uitlaataders worden samengedrukt. De voedende slagaders zijn gratis, de penis blijft gevuld met bloed. Aldus wordt een erectie effectief bewaard.

Hoe verleng je geslachtsgemeenschap voor een man?

Om de geslachtsgemeenschap van een man te verlengen, is het noodzakelijk om eerst alle mogelijke invloedsfactoren te elimineren en vervolgens een reeks corrigerende maatregelen te kiezen. Experts adviseren om te beginnen met de juiste voeding, speciale oefeningen, gymnastiek en folk en medicijnen met langdurige effecten zijn ook geschikt.

Waarom de mens snel eindigt

Ervaar snel een orgasme - dit is niet alles wat een man wil, terwijl intimiteit met een vrouw. Daarom is het de moeite waard om de oorzaak van het probleem vast te stellen om de contacttijd te verlengen en er echt van te genieten.

Waarom is er een snel orgasme, mogelijke redenen:

 • overmatige gevoeligheid (een individueel kenmerk van het lichaam),
 • sterke overmatige opwinding (vaak intimiteit met een partner is zo wenselijk dat een man gewoon niet kan verdragen),
 • onthouding (gebrek aan communicatie met eerlijke seks leidt tot voortijdige ejaculatie).

Als de potentie normaal is en het hele ding ejaculatie is, die eerder optreedt dan we zouden willen, dan kost het:

 • raadpleeg een uroloog voor hulp,
 • maak een echo van het scrotum,
 • geef een uitstrijkje op de microflora en bloed voor verschillende tests.

U kunt verschillende veronderstellingen maken over waar het probleem vandaan kwam en wat de oorzaak is. Maar alleen een arts kan de exacte gestelde vraag beantwoorden.

Andere oorzaken van voortijdige ejaculatie:

 • stress, overwerk
 • psycho-emotionele overmatige opwinding,
 • alcoholgebruik (alcohol beïnvloedt iedereen anders),
 • overbelasting van fysieke aard (het verlengen van seks met een partner die onlangs geloste wagons is niet de beste optie).

Vermoeidheid, werk, schandalen met superieuren of familieleden - al deze factoren beïnvloeden de potentie en het functioneren van de organen van het voortplantingssysteem.

De gemiddelde duur van geslachtsgemeenschap bij mannen i

Idealiter zou de duur van geslachtsgemeenschap harmonieus moeten zijn voor zowel mannen als vrouwen. Maar niet altijd verloopt alles zoals we zouden willen. Een korte duur van geslachtsgemeenschap is vooral inherent voor mannen. De gemiddelde duur van geslachtsgemeenschap is een zeer controversiële indicator, omdat elke man deze indicatoren anders voor zichzelf definieert.

Het startpunt vanaf waar het aftellen begint, is ook van groot belang. Sommigen geloven dat het begin van geslachtsgemeenschap voorspel is, omdat de man op dit moment erg opgewonden is, terwijl anderen de daadwerkelijke penetratie als het begin beschouwen. Experts in de gezondheid van mannen hebben ontdekt dat het gemiddelde voor een man 5 minuten is.

De meeste mensen geloven dat het tegenovergestelde van erotica kuisheid is. In feite - liefde.

De favoriete positie van mijn vrouw is rug aan rug.

Tegenwoordig is bed net zo open voor het publiek als een eettafel.

Maar vergeet niet dat de gemiddelde duur kan afhangen van vele factoren, bijvoorbeeld humeur, lichamelijke of morele toestand, temperament, duur van voorafgaande strelingen, voorlopige consumptie van alcohol, enzovoort. De langste geslachtsgemeenschap in de geschiedenis is de 15-uur durende seksmarathon, die werd opgericht door de sterren van de porno-industrie. De kortste intieme relatie was 3 seconden.

We zullen leren hoe een man in bed tevreden te stellen en tevreden te blijven in het artikel door verwijzing.

Hoe geslachtsgemeenschap te verhogen

U kunt de duur van geslachtsgemeenschap op verschillende manieren verlengen. Pillen, lichamelijke activiteit en zelfs een dieet hebben een bepaalde effectiviteit, maar ze werken op verschillende manieren in op het lichaam. Door een specifieke methode te kiezen, kunt u eenvoudig een resultaat bereiken, maar het meest effectief is een geïntegreerde aanpak om het probleem op te lossen.

Voorbereidingen voor het verhogen van geslachtsgemeenschap

De eenvoudigste manier om een ​​man niet lang af te maken, is door het juiste medicijn te kiezen. Het middel kan een lokaal verdovingsmiddel of een serotonineremmer zijn.

Welke medicijnen worden gebruikt om de duur van geslachtsgemeenschap te verlengen:

 • Thor's hamer is een druppel die de productie van testosteron in het lichaam stimuleert. Ze hebben een complex effect op het lichaam. Ze helpen de erectie te optimaliseren en omgaan met voortijdige ejaculatie. De samenstelling van de druppels bevat natuurlijke ingrediënten. Het effect na het verloop van de behandeling houdt 2-6 maanden aan.
 • El macho - het product is verkrijgbaar in de vorm van druppels, niet verslavend. De werking ervan is gericht op het verbeteren van de bloedcirculatie in de bekkenorganen. Hierdoor verbetert de erectie en neemt de duur van seksueel contact toe.
 • Peruaanse papaver is een plant of het extract ervan.Stoffen waaruit papavers bestaan, verbeteren de kwaliteit van het sperma, ze verhogen de beweeglijkheid van het sperma, beïnvloeden hun structuur en verhogen het aantal "kikkervisjes" in het ejaculaat. Plantenextract wordt gebruikt bij de behandeling van onvruchtbaarheid, het verhoogt ook de potentie en kwaliteit van seks, waardoor de duur wordt verlengd. Een positief resultaat werd waargenomen bij 80% van de patiënten.
 • EroForce - heeft vooral invloed op de productie van testosteron. De samenstelling van het medicijn bevat verschillende componenten: plantenextracten, zink, enz. Het product is geschikt voor langdurig gebruik, leidt zelden tot de ontwikkeling van bijwerkingen, maar kan allergieën veroorzaken.
 • Titanium gel is een medicijn gericht op het vergroten van de penis. Het beïnvloedt ook de potentie van mannen. Het wordt gebruikt bij afwezigheid van allergie voor componenten. De gel heeft vrijwel geen contra-indicaties en leidt bij langdurig gebruik tot een toename van de duur van PA.

En ook serotonine-remmers die op hersenreceptoren werken, kunnen ook worden voorgeschreven.

Dapoxetine is een bekend medicijn dat verkrijgbaar is in tabletvorm. Het beïnvloedt de productie van serotonine, waardoor de gevoeligheid wordt verminderd. De tool heeft geen invloed op de werking van de hersenen als geheel, alleen op serotonine-receptoren. Het gaat goed met medicijnen die de potentie verhogen en mogelijk deel uitmaken van combinatietherapie.

Oefeningen

Oefening zal helpen om de duur van geslachtsgemeenschap te vergroten; ze zijn gericht op het verbeteren van de fysieke en psychologische toestand van een van de partners.

Welke oefeningen helpen het orgasme uit te stellen:

 • Vaak genoeg om aan iets buiten te denken. Dit zal helpen om af te leiden van seks en de duur ervan te verlengen. Deze methode vereist regelmatige verbetering, hiervoor moet u regelmatig "aan iets anders" denken tijdens PA. Na verloop van tijd zal training leiden tot zeer behoorlijke resultaten.
 • Stop signaal. Bij deze oefening zijn 2 partners betrokken. Wanneer de piek heel dichtbij wordt bereikt, is het de moeite waard om je partner een signaal te geven over het beëindigen van wrijvingen. Wanneer de excitatiegolf afneemt, beginnen de translationele bewegingen opnieuw. Een dergelijke training vereist een bepaalde hoeveelheid tijd, maar het resultaat zal ongetwijfeld zijn.

Andere oefeningen helpen de mannelijke kracht te vergroten:

 • een fiets (een hometrainer is ook geschikt),
 • een reeks oefeningen voor het trainen van de spieren van het bekken (in de achterste bodem).

Yoga heeft ook een positief effect, gymnastiek helpt de toestand van het zenuwstelsel te normaliseren en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Condooms

Niet alleen een anticonceptiemiddel, maar ook een alternatief om de duur van intimiteit te vergroten.

 • verminder de gevoeligheid van de peniskop,
 • indien behandeld met verdoving, verleng de PA-duur.

Condooms helpen het intieme leven van partners te kleuren met "nieuwe kleuren". Behandel ze daarom niet alleen als voorbehoedsmiddelen.

1. Gebruik langdurige fondsen

De gemakkelijkste manier om de tijd van geslachtsgemeenschap te verlengen, is condooms en glijmiddelen met verdoving te gebruiken, die de gevoeligheid verminderen en de man dus niet lang laten eindigen.

Een andere optie is anale condooms. Ze zijn meestal dikker dan normaal, dat wil zeggen dat ze ook de gevoeligheid verminderen. Maar gewone mensen mogen niet worden genegeerd: seks zonder condoom gaat in de meeste gevallen minder lang mee en kan de meest onaangename gevolgen hebben.

2. Masturberen

Een van de oorzaken van voortijdige ejaculatie is de relatieve zeldzaamheid van geslachtsgemeenschap. Als dit uw geval is (dat wil zeggen dat u zelden een reguliere partner ontmoet of van plan bent om seks te hebben met een nieuwe), is het beter om de opgehoopte spanning te verwijderen de dag vóór seks of direct ervoor. U verkleint dus het risico dat de vergadering te snel wordt beëindigd.

Masturbatie is ook een manier om te leren hoe een erectie te beheersen. Door constant te trainen, zul je de sensaties die tot ejaculatie leiden beginnen te herkennen en beheersen.

De juiste houding

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan uw psycho-emotionele stemming en houding ten opzichte van seks in het algemeen. Misschien is de man zo geobsedeerd door het probleem van snelle ejaculatie, dat daardoor de situatie alleen maar erger wordt. Tijdens geslachtsgemeenschap moet je je op alle mogelijke manieren ontspannen, jezelf voorbereiden op een positief resultaat en alle gedachten over mislukkingen en schaamte afwijzen.

Als een man emotionele stress voelt, moet je eerst van hem afkomen, zijn gedachten afleiden tot iets goeds en positiefs. Misschien is geslachtsgemeenschap ongepast totdat de man rust. Een bad of douche, ontspannende muziek, massage, gesprekken en voorspel met een partner helpen je te ontspannen.

Effectieve bedtechnieken

Als een man geen medicijnen en apparaten bij de hand heeft, raden experts aan om naar verschillende effectieve technieken te luisteren om de geslachtsgemeenschap te verlengen. namelijk:

 • meer aandacht voor het voorspel - als je het meisje ruim voor het vrijen opwarmt, heeft de man niet veel tijd nodig om haar naar een orgasme te brengen,
 • de keuze van de houding - om het begin van een orgasme tijdens seks te vertragen, moet een man dergelijke houdingen aannemen die spierspanning minimaliseren,
 • vertragingen van wrijvingen - zodra een man een naderend orgasme voelt, moet je ofwel de bewegingen tijdens de geslachtsgemeenschap vertragen, of ze voor een korte tijd stoppen,
 • afwisseling van wrijvingen - om het begin van een orgasme uit te stellen, kan een man diepe en langzame bewegingen veranderen in korte en oppervlakkige wrijvingen.

Ook adviseren experts in het proces van het naderen van een orgasme om mentaal af te leiden van het proces zelf, na te denken over iets volledig extern.

Langzame penetratie

Het komt erop neer dat je snelle wrijvingen vermijdt. Het is beter om te beginnen met heen en weer gaande bewegingen die minstens drie seconden duren. Dan kun je binnen 4-5 minuten een beetje versnellen. Als je het orgasme voelt naderen, kun je stoppen en gewoon in je partner blijven totdat je voelt dat je het proces kunt hervatten.

Techniek 7–9

De methode bestaat uit het afwisselen van zeven snelle en negen langzame wrijvingen. Zo stel je een comfortabel ritme in voor de partner en sta je jezelf tegelijkertijd niet toe om snel de finish te bereiken.

Het voordeel van al deze technieken is dat de man gericht is op controle. En hoe meer hij zichzelf beheerst, hoe minder kans op voortijdige ejaculatie.

De subtiliteiten van een goede ademhaling

Ademhaling is rechtstreeks betrokken tijdens de geslachtsgemeenschap en regelt het proces van orgasme. Als je op een orgasme let, wordt de ademhaling van een man meestal sneller, worden inademing en uitademing oppervlakkig en snel, waarna de man zijn adem volledig inhoudt, wat in een orgasme gaat.

Experts zeggen dat je in geen geval je adem in moet houden, omdat dit alleen maar de ejaculatie versnelt. Je moet ook diep en langzaam ademen, anders komt het hele lichaam in toon, versnelt de hartslag, wat de afgifte van zaad veroorzaakt. Als je een orgasme voelt naderen, moet een man diep ademhalen, stoppen en diep uitademen.

Folk remedies

Je kunt het seksuele potentieel en uithoudingsvermogen van een man vergroten met behulp van folkremedies, die het hele lichaam op de meest gunstige manier volledig beïnvloeden. Voor de behandeling van voortijdige ejaculatie adviseren experts het gebruik van de volgende recepten:

 1. Munt en citroenmelisse. Kruiden die de gevoeligheid van de penis verlagen, kunnen worden bereid in de vorm van thee, worden ingenomen vóór geslachtsgemeenschap, of u kunt het sap uitknijpen om de huid van de penis te smeren.
 2. Ginseng. In de apotheek kun je ginsengtinctuur kopen of zelf bereiden. Om dit te doen, wrijf de wortels, voeg toe aan de wodka, blijf 3 weken staan ​​en laat dan uit het sediment stromen. Neem driemaal daags tinctuur gedurende 25 druppels.
 3. Etherische oliën. Ze nemen een spray, 10 ml alcohol en een paar druppels munt, rozemarijn, menthol, eucalyptusesters worden erin geplaatst. Het product wordt goed geschud en vervolgens aangebracht in de vorm van een spray vóór geslachtsgemeenschap op de penis.

Folkremedies zijn veel nuttiger dan chemicaliën, bovendien hebben ze geen ernstige contra-indicaties en bijwerkingen. Maar je moet voorbereid zijn op het feit dat de werking van conservatieve methoden zacht zal zijn en niet zo uitgesproken als radicale methoden garanderen.

Andere aanbevelingen voor het verhogen van geslachtsgemeenschap

Parallel aan de bovenstaande methoden, hoe de geslachtsgemeenschap te verlengen en niet af te maken, is het belangrijk voor een man om zijn levensstijl aan te passen. En het eerste waarmee je moet beginnen, is een verandering in eetgewoonten. Experts adviseren om voedsel te diversifiëren met producten zoals:

 • Verse groenten en fruit
 • kwarteleitjes
 • greens,
 • zeevruchten
 • mager vlees
 • zuivelproducten.

Maar van snoep, muffins, vet, gerookt voedsel moet worden weggegooid, omdat dit alles leidt tot overgewicht en lagere seksuele activiteit. Parallel hieraan is het belangrijk om slechte gewoonten op te geven, een mobiele levensstijl te leiden en een regelmatig seksleven te hebben.

Conclusie

Seksuele gemeenschap moet gemiddeld 5-20 minuten duren, dit wordt beschouwd als een normale indicator met kleine toelaatbare fouten. Als een man meer dan 3 minuten niet kan weerstaan, is het de moeite waard om zijn toevlucht te nemen tot verschillende methoden om de geslachtsgemeenschap te verlengen. Het kunnen fysieke oefeningen, gymnastiek en ademhalingstechnieken zijn, traditionele geneeskunde en veranderingen in levensstijl gebruiken. Ook kan een androloog of een uroloog die rollators voor medicijnen voorschrijft, helpen bij het oplossen van seksuele aandoeningen.

4. Train je schaam-coccygeale spier

Kegel-oefeningen, oorspronkelijk ontworpen voor vrouwen, zijn ook geschikt voor mannen. Training helpt bij problemen met plassen en versterkt en verlengt ook een erectie.

Om te beginnen moet je dezelfde schaam-coccygeale spier vinden. Dit is eenvoudig: probeer tijdens het plassen de urinestroom te stoppen zonder de spieren van de billen, benen of buik te gebruiken. Is het gelukt? Dus je deed dit met behulp van dezelfde LK-spier.

Hoe haar te trainen? Gebruik dezelfde truc met stoppen met plassen: drie bezoeken van 10-15 herhalingen per dag zijn voldoende. Het is niet nodig om naar het toilet te gaan voor training: je kunt je alleen het proces voorstellen. Geleidelijk kan de tijd van spierspanning worden verhoogd tot 5-10 seconden.

Oorzaken van snel orgasme bij mannen

 • Overmatig drinken, vooral bier, dat oestrogeen bevat.
 • Weinig ervaring met vrouwen.
 • Seks met een vreemde meid die je nog niet vertrouwt.
 • Roken.
 • Frequente stress en opwinding.
 • Verhoogde gevoeligheid van het hoofd (individuele functie).
 • Infectieuze pathologieën van de intieme organen.
 • Gebrek aan slaap.
 • Twijfels over zijn mannelijke aantrekkelijkheid, problemen met eigenwaarde.
 • De kleine grootte van de frenum van de penis.
 • Lange seksuele onthouding.
 • Hormonale onbalans.
 • Onjuiste masturbatie, waarbij u vaak sperma verliest.
 • Sedentaire levensstijl.
 • Chronische osteochondrose, hernia in de wervelkolom.
 • Angst voor ongewenste zwangerschap.

En nu zullen we u vertellen over 20 geheimen van het verlengen van geslachtsgemeenschap.

 • Houd je adem niet in
 • Volg de basisprincipes van goede ademhaling tijdens seks:
 • Adem diep en met een uniform ritme tijdens wrijvingen.
 • Houd de lucht niet vast vóór het orgasme: dit voorkomt geen ejaculatie.
 • Vermijd verwarde ademhaling.

Oorzaken van korte geslachtsgemeenschap bij mannen 2

De oorzaken van korte geslachtsgemeenschap kunnen worden geassocieerd met zowel de gezondheid als de psychologische stemming van een man. Er is geen duidelijk antwoord op deze vraag, maar de redenen kunnen zijn als volgt:

 • Hormonale mislukking. Bij zowel mannen als vrouwen spelen hormonen een grote rol in verschillende levensprocessen,
 • De aanwezigheid van slechte gewoonten. Vooral vóór de leeftijd van 25 jaar kan de aanwezigheid van slechte gewoonten en verslaving aan roken en alcohol vaak leiden tot een korte duur van geslachtsgemeenschap,
 • Lange onthouding. Als een man lange tijd geen seks met een meisje heeft gehad, eindigt de eerste keer na een pauze waarschijnlijk niet met een lange seksuele marathon,
 • Prikkelbaarheid. Elk organisme is individueel en sommige mannen kunnen van nature erg prikkelbaar zijn,
 • De opwinding. De redenen kunnen verschillend zijn, maar het feit blijft dat als een man om een ​​of andere reden niet kan ontspannen met een vrouw, de geslachtsgemeenschap waarschijnlijk snel zal eindigen en niet het gewenste resultaat zal opleveren,
 • Letsel en ontsteking van de urogenitale organen. Dit is een van de moeilijkste redenen en kan alleen worden opgelost met behulp van artsen die een competente behandeling kunnen voorschrijven,
 • Geen zelfvertrouwen. Dit is vaak een van de meest populaire redenen. Een man configureert zichzelf vooraf dat hij in bed kan falen. Moraal speelt een zeer belangrijke rol in seks.

Gewenste tijd om een ​​vrouw te ontmoeten 3

Het is goed om te onthouden dat alle meisjes verschillend zijn en, net als mannen, elk hun eigen tijd nodig hebben om zoveel mogelijk van seks te genieten. Als een man zich verbaast over de vraag hoeveel hij moet uithouden om een ​​meisje tevreden te stellen, bespreek dit onderwerp dan eerst en vooral met zijn vrouw.

Wees niet verlegen om erover te praten, want coïtus is een natuurlijk proces en alleen vertrouwen en wederzijds begrip met een partner zullen helpen om de gewenste intieme resultaten te bereiken. Maar als dergelijke onderwerpen toch voor u verboden zijn, dan is volgens statistieken de gemiddelde duur van geslachtsgemeenschap bij meisjes maximaal ongeveer 30 minuten.

Maar deze indicator is minimaal, want voor sommige vertegenwoordigers van het prachtige veld is een voldoende tijd 1 uur of meer. Bovendien is de taak van de man niet om het te overdrijven, omdat liefhebbers van de marathon het meisje enkele uren kunnen bevredigen.

In de regel brengt een zeer lange geslachtsgemeenschap geen plezier voor de vrouw, en bovendien begint ze na enige tijd pijnlijke sensaties te ervaren die voorkomen dat ze een orgasme krijgt.

Weet u niet zeker hoe u een vrouw in bed tevreden kunt stellen? Lees hoe het te doen!

Gezonde voeding voor mannen 5

 • Producten die vitamine E bevatten. Deze omvatten vlees, lever, noten, zuivelproducten en rozenbottels. Vitamine E helpt de hartfunctie te verbeteren en voorkomt ook het optreden van potentie,
 • Zinkrijk voedsel. Bijvoorbeeld gekookte eieren, verschillende zeevruchten en vis. Het is zink dat verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het mannelijke voortplantingssysteem,
 • Kaliumrijk voedsel. Deze component heeft het meest positieve effect op mannelijke organen en beschermt bovendien tegen prostaatkanker. Dergelijke producten omvatten bijvoorbeeld verschillende soorten fruit, zoals abrikozen, perziken, noten en aardappelen,
 • Bijenteelt producten. Het wordt aanbevolen om vaker honing en propolis te eten. Als u deze producten vaak consumeert, zijn de problemen met snelle ejaculatie na verloop van tijd volledig opgelost,
 • Aminozuren en vitamines. Het hoge gehalte van deze micro-elementen wordt gevonden in kwarteleitjes, ze helpen niet alleen de normale duur van geslachtsgemeenschap te herstellen, maar voorkomen ook problemen met potentie,
 • Voedingsmiddelen rijk aan eiwitten en fosfor. Dat is de reden waarom het eten van kipfilet niet alleen nuttig is voor atleten, maar ook voor degenen die hun gezondheid controleren,
 • Groenten en fruit. Vooral nuttig voor het mannelijk lichaam zijn: broccoli, tomaten, kool, aardappelen, kiwi, sinaasappels en mandarijnen.

Psychologische component 6

Naast oefeningen en goede voeding moet elke man aan zijn emotionele en psychologische toestand werken.Het is belangrijk dat de man zich comfortabel in bed voelt. Om dit comfort te bieden, is het beter om een ​​vaste partner te hebben. Frequente verandering van seksuele partner kan niet alleen leiden tot korte geslachtsgemeenschap, maar ook tot meer ernstige gevolgen.

Wees niet bang om te praten over wat je dwarszit, want de vrouw van wie je houdt zal je altijd begrijpen en geruststellen, en samen vinden van een oplossing voor het probleem is veel eenvoudiger. Voel je vrij om je problemen te erkennen en eraan te werken, omdat het niet alleen in jouw belang is, maar ook in het belang van je geliefde.

Vergeet niet dat verschillende factoren de duur van geslachtsgemeenschap kunnen beïnvloeden, niet "een einde aan jezelf maken", maar alleen de oorzaken moeten begrijpen en het gevolg moeten elimineren. Haast u niet om toevlucht te nemen tot wereldwijde chirurgische methoden, want voor starters kunt u proberen het probleem zelf op te lossen, zelfs thuis. Maar als je alles hebt geprobeerd, maar de geslachtsgemeenschap eindigt nog steeds sneller dan je zou willen, dan is het alleen de moeite waard om naar de afspraak met de chirurg te gaan.

De essentie van een dergelijke operatie is dat een deel van de huid, die verantwoordelijk is voor speciale gevoeligheid en prikkelbaarheid, op de penis wordt verwijderd. De procedure is behoorlijk pijnlijk en het eindresultaat wordt pas na een paar maanden bereikt. Haast u daarom niet om op de operatietafel te gaan liggen, maar bekijk gewoon uw dieet, begin met sporten en werk uw psychologische barrières uit.

Lees ook over de regels voor seks voor iedereen, in ons artikel, verderop op de link.

De ideale duur van geslachtsgemeenschap. Hoeveel seks zou moeten duren.

Kegel gymnastiek uitvoeren

Oefeningen omvatten compressie en ontspanning van de schaam-coccygeale spier, je kunt dit overal doen (training is volledig onzichtbaar voor andere mensen). Een spier vinden is eenvoudig:

Breng de penis naar een erectie en span de intieme spieren aan zodat de penis licht stuitert.

Stop de vloeistofstroom tijdens het plassen en merk op welke spier je hebt gedaan. Nadat u de spier ontspant, zal de vloeistof weer stromen.

Kegel-oefeningen helpen de geslachtsgemeenschap te verlengen voor een man zonder kunstmatige toevoegingen.

Bekijk de tijd:

 • Span de spier vijf seconden lang aan en ontspan vervolgens voor dezelfde tijd.
 • Zeef 20 seconden en rust een halve minuut.
 • Doe een reeks korte en een reeks lange knijpt.

 • Verbetering van de bloedbeweging en verhoging van de spiertonus.
 • Preventie van prostatitis.
 • Verleng de duur van seks meerdere keren.
 • Preventie van urine-incontinentie.

Kijk uit voor inademen en uitademen

Adem bewust, focus op elke inademing en uitademing, houd een afgemeten ritme.

Deze tactiek kan worden vergeleken met meditatie.

Met snelle ademhaling wordt de hartslag sneller, het orgasme komt sneller (het oude instinct van gevaarherkenning is ingeschakeld).

Goed masturberen

Zelfvoldoening is een normale en zelfs goede praktijk.

 • Bij het masturberen moet je geen zaad verliezen, op tijd kunnen stoppen.
 • Vaak verlies je zaad, je verliest je mannelijke energie.
 • Op de leeftijd van 20 jaar kan ejaculatie eenmaal per 4 dagen worden toegestaan.
 • Verminder dit aantal op 30-jarige leeftijd tot eenmaal per week.
 • Doe dit na veertig jaar niet meer dan eens in de 10 dagen.
 • Na 50 - niet meer dan een keer per maand.
 • Na 60 jaar kan ejaculatie het beste worden vermeden.

9. Wanhoop niet

Vaak wordt de oorzaak van snelle ejaculatie angst. Daarom moet je jezelf niet te veel opwinden voor seks. Uiteindelijk, zelfs als je te snel eindigt, kun je altijd wraak nemen of je partner op een andere manier naar een orgasme brengen. Dus meer positieve stemming en minder angst.

Eet voedsel voor levendige seks

Je zult nuttig zijn:

 • Havermout.
 • Natuurlijke honing.
 • Verse kool.
 • Citrusvruchten.
 • Verse Wortelen.
 • Seafood.
 • Noten.
 • Witte champignons.
 • Greens.
 • De aardappel
 • Bananas.
 • Kwarteleitjes.

Dit zijn natuurlijke en smakelijke voedingsmiddelen die helpen om voortijdige ejaculatie zonder pillen kwijt te raken.

Kies een ontspannen houding

Snelle ejaculatie treedt op vanwege de verkeerde positie. De volgende zijn de beste opties:

 • Een vrouw knielt en een man zit achter.
 • Een positie die lijkt op een lepel (partners liggen op hun zij en klampen zich aan elkaar vast).
 • Het meisje staat bovenop en je ligt zo ontspannen mogelijk op je rug.
 • Raak afgeleid door onaangename dingen

Tijdens seks kun je denken aan complexe logaritmen of vervelende dingen, met fysiologische details (stoelgang, menselijke secreties, ruzie met je baas - gedachten hierover zullen je zeker afleiden van een orgasme).

Controleer uw aantrekkingsfase, meet de spanning in fasen

 1. In de eerste fase heb je helemaal geen gedachten over seks.
 2. In de tweede fase begint het lid toe te nemen.
 3. In de derde fase ben je aangetrokken en klaar voor seks, maar je kunt jezelf beheersen.
 4. In de vierde fase wil je het tempo verhogen.
 5. In de vijfde fase beginnen samentrekkingen die kenmerkend zijn voor het orgasme in de penis.

Hoe fasen in de praktijk toe te passen:

 • Wees je bewust van in welk stadium je je momenteel bevindt.
 • Hoeveel tijd verstreek voordat de voorlaatste fase begon? Al is het maar een paar minuten - het is tijd om te ontspannen of te vertragen.
 • Wanneer u de voorlaatste fase hebt bereikt, vertraag dan uw ademhaling of begin met tellen tot 100 in de omgekeerde volgorde, verander uw positie.
 • Dankzij deze tips leer je je lichaam begrijpen en beheersen.

Vertraag aan het begin van geslachtsgemeenschap

Wanneer je seks begint te hebben, probeer dan een tijdje geen wrijvingen te maken en wacht tot de eerste spanning wegvalt.

Begin daarna langzaam het ritme in te stellen.

Wanneer een nieuwe golf nadert, stop dan opnieuw met bewegen en schakel over naar andere strelingen.

Het is belangrijk dat twee partners geduldig blijven en geen haast maken.

Communicatie tussen partners zorgt voor lang seks

Als je het meisje niet vertelt dat je snel klaar bent en dat ze moet stoppen met bewegen, zal er niets goeds van komen. Soms begrijpt een partner eenvoudig uw stilte niet, dus wees niet verlegen om de dialoog aan te gaan met een vrouw, zelfs op zo'n intiem moment. Spreek vooraf met je vriendin de volgende teams af:

 • Het begin van de wrijvingen.
 • Volledige stopzetting van beweging.
 • Langzaam tempo.
 • Snel tempo.

U kunt uw eigen teams bedenken om u te helpen in bed in dezelfde taal te communiceren.

Verander snelle seks niet in een tragedie

Neem de situatie recht:

Als je alleen maar lacht om wat er is gebeurd, zal de vrouw het ook niet te serieus nemen en je fout snel vergeten.

Als je over een gevoelige kwestie wilt praten, doe dat dan eerlijk, zonder angst of schaamte.

Weg met de opwinding van een succesvolle grap die de situatie onschadelijk maakt.

Je hoeft je niet snel te kleden na mislukte seks: ontspan een beetje en probeer het opnieuw!

Als je niet zeker bent van je vaardigheden, kun je een dame plezier doen met behulp van een lang en kwalitatief voorspel. Wezels met tong en lippen zullen een ongemakkelijke situatie gladstrijken.

Denk aan de twintig minuten durende techniek

20 minuten is die belangrijke fase die je koste wat kost moet volhouden.

Leer 20 minuten vast te houden - u kunt dit en meer doen.

Begin uw aandrijfkracht en uw eigen lichaam te beheersen.

Schakel voor het gemak uw favoriete afspeellijst gedurende 20 minuten in en houd deze ingedrukt totdat de muziek eindigt.

Maak seks comfortabel en relaties vertrouwen

Hier zijn enkele tips voor uw comfort:

 • Probeer de kamer warm te houden, maar niet benauwd.
 • Het licht mag niet direct in de ogen vallen, je kunt het dempen en een intieme schemering creëren.
 • Het appartement mag geen vreemdeling zijn die u op het meest onverwachte moment kan afleiden.
 • Zorg ervoor dat de kamer stil is (het geluid van een boor uit het appartement van een buurman kan de focus verstoren).
 • Koop een goed bed met een comfortabele matras zodat je je graag zou laten verwennen met liefdespellen erop.

Verwaarloos de oefening niet

Hier zijn enkele voorbeelden van fysieke activiteit waardoor het bloed vrij in het bekken kan stromen:

 • Leer jezelf elke dag op te duwen.
 • Trek je benen naar je heupen in de positie waarin je push-ups doet.
 • Hurk regelmatig.
 • Liggend op je buik, trek je armen en benen omhoog, dit is een soort imitatie van een boot.
 • Doe buikspieroefeningen regelmatig op een manier die u uitkomt.

Dergelijke gymnastiek kan 's ochtends of' s avonds worden uitgevoerd. Na verloop van tijd vergeet u niet alleen problemen met de potentie, maar wordt u ook winterhard.

Hulp van een vrouw

Het meisje mag geen druk uitoefenen op haar partner en hem voor de gek houden.

Beschouw jezelf als één team en één geheel.

Luister naar de wensen van je partner.

Behandel de situatie licht en maak het probleem niet vanwege een slechte tijd.

Wat moet niet worden gedaan

Gebruik producten met lidocaïne die de seks verlengen, maar tegelijkertijd de gevoeligheid van de penis en vagina verminderen. Je verliest dus geweldige sensaties!

Dit zijn belangrijke aanbevelingen die u helpen om de geslachtsgemeenschap thuis gemakkelijk uit te breiden zonder de hulp van een arts en een lange behandeling. Kies je favoriete tips of gebruik ze samen.

Bekijk de video: Het mannelijk orgasme uitgelegd! (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter