Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe ziet een brutale kledingstijl voor mannen eruit? Brute man

Wil je dat alle vrouwen gek op je zijn? Gevraagd om een ​​telefoonnummer en net aanbeden? Probeer dan het beeld van een brutale man, zoals Gosha Kutsenko of Dmitry Nagiyev.

De perceptie van vrouwen hangt af van de kleding van mannen, dus het is heel belangrijk om elementen van brutale stijl te introduceren. Het kunnen niet alleen militaire kleding zijn, zoals veel mannen ten onrechte denken, maar ook trainingspakken waarmee ze in de jaren 90 probeerden indruk te maken, behoren niet tot brutaliteit. Nee, dit alles is verleden tijd en nu zit de brutale kledingstijl voor mannen hier helemaal niet in.

Wat betekent een brutale man: antwoorden op vragen

Naast zo'n vertegenwoordiger van het sterkere geslacht, zal elke andere man eruit zien als een echte eikel. Vrouwen kijken hem bewonderend aan, hij heeft een geweldige carrière en hij is succesvol op alle gebieden. Je wilt toch ook hetzelfde worden! Laten we eerst beslissen hoe we hem in de menigte herkennen en wat speciaal aan hem is.

Een brutale man is een echte alfamannetje met een speciaal charisma. Je kunt hem herkennen aan zijn moedige gang, lichte haren, een directe blik en een fit figuur. Hij heeft de juiste kledingstijl - hier zie je geen jeans en T-shirts ingepakt. Een van de belangrijkste tekenen - vrouwen kunnen zo'n man niet vele dagen en zelfs weken vergeten.

Het trieste is dat steeds meer mannen narcissen willen worden, waardoor ze vrouwelijk worden. Ondanks het uiterlijk van goed verzorgde en dure kleding, durft de tong ze niet brutaal te noemen.

Je kunt proberen brutaal te worden, maar toch moet dit meestal inherent aan je zijn. Anders zie je er grappig en belachelijk uit.

De belangrijkste tekenen waarmee je een brutale man kunt herkennen:

 • Hij is aantrekkelijk . En dit is geen vrouwelijke schoonheid, maar echt mannelijk. Grote functies, haren, onzorgvuldig gestileerd haar ... Zijn glimlach is mysterieus, maar tegelijkertijd zonder koket.
 • Rechtheid. Hij zal niet hypocriet zijn, flirten of persoonlijk valse woorden spreken. Als hij iets zegt, dan alleen wat hij nodig acht.
 • Gait. En natuurlijk kun je brutaal vooral herkennen aan het lopen. Dit betekent niet dat je als een holbewoner moet lopen, alles moet met mate zijn. Schouders rechtgetrokken, recht terug, ongehaaste gang.
 • Geen grofheid. Een moedige alfamannetje die zijn waarde kent, zal nooit onbeleefd zijn tegen anderen. Zelfs in conflictsituaties en geschillen zal hij waardigheid behouden en beleefd reageren op de tegenstander.
 • Hij is zeker. Dit vertrouwen is aanwezig in alles - in zijn bewegingen, glimlach, morgen ... Hij inspireert zijn gesprekspartner met kalmte en de mensen om hem heen beschouwen hem als een goede vriend en betrouwbare partner. En het is het waard!
 • Het cijfer. Deze parameter is niet de belangrijkste, maar toch zal een strak figuur met getraceerde spieren geen pijn doen. En het is niet nodig om een ​​bodybuilder of een professionele atleet te zijn, het is voldoende om een ​​paar keer per week een fitnessapparaat te bezoeken en al het beste te geven voor training op 100%. Niemand zal een brutale man met dunne armen en benen noemen, evenals de kipfilet van een kind.
 • Complimenten. Ze verwennen vrouwen met complimenten, maar niet te vaak en het klinkt heel natuurlijk, niet als vleierij of hypocrisie.
 • uitzicht - doordringend, recht. Brutaal zal nooit wegkijken en ze verbergen. En waarom, omdat hij vertrouwen heeft in zijn capaciteiten en sterke punten, wordt dit vertrouwen in zijn ogen gelezen.

Nadat je jezelf vertrouwd hebt gemaakt met de belangrijkste tekenen van een brutale man, kun je proberen hetzelfde te worden. Zelfs als het je niet lukt, zullen deze tips je in elk geval helpen jezelf te verbeteren en zul je merken dat vrouwen vaker op je zijn gaan letten.

Foto brute mannen we presenteerden hieronder. Het is dit type mannen dat vrouwen de voorkeur geven. Maar uiterlijk, uiterlijk en persoonlijke kwaliteiten mogen ook niet worden vergeten!

Man Online Magazine Website


Een brutale man is de droom van elke vrouw. Onlangs is een modieuze uitdrukking gebruikelijk geworden - een brutale man. Maar niet iedereen weet wat de betekenis is van de betekenis van deze zin.

Aanvankelijk impliceerde brutaliteit eigenschappen als wreedheid en grofheid. Gaandeweg begon dit woord van betekenis te veranderen en nieuwe kenmerken te verwerven. Wanneer de uitdrukking "brutale man" wordt uitgesproken, impliceren ze meer de personificatie van mannelijkheid, kracht en speciaal charisma. Vrouwen kunnen brutaliteit associëren met seksualiteit. Dit type man is vooral aantrekkelijk voor het vrouwelijk geslacht. Oude grotinstincten laten zich voelen: "Hoe sterker het mannetje, hoe meer prooi, hoe gezonder de nakomelingen." Een soort dominant in alle soorten.

Vertrouwende dames geloven dat ze met zo'n man nergens bang voor zijn en 'achter hem, zoals achter een stenen muur'. Maar niet altijd een relatie hebben met de brutale 'Macho' is een gemakkelijk en sereen geluk. Een brutale man heeft nog steeds eigenschappen als grofheid, vaak egoïsme, een bepaald narcisme. Hij streeft niet vaak naar een serieuze relatie met een alleenstaande vrouw. Hij kan een mening over zichzelf hebben dat elke vrouw over hem droomt, en dit type is niet erg geschikt voor het gezinsleven, althans tot ze het leven serieuzer begint te nemen en rekening houdt met anderen. Veel meisjes denken dat ze bruut zijn kan gewelddadige passie, heet, onvermoeibaar temperament vertonen. En ze krijgen behoorlijk zulke emoties. Maar dit garandeert volledig een stabiele, voortdurende relatie.

Een verhoogd testosterongehalte verbetert alleen de natuurlijke polygamie-eigenschap van mannen. Vaak is dit type mannen helemaal niet kenmerkend voor zachtheid en tederheid, ze kunnen de manifestaties van zwakte enigszins verachten. En zelfs niet omdat hij zo slecht is, zo is zijn aard. In het leven zoekt en streeft hij naar adrenaline, opwinding.Het gebeurt ook dat al deze assertiviteit en brutaliteit een vermomming kan zijn, en een man die zich eronder verstopt kan een sentimenteel en zorgzaam hart hebben. Daarom, voordat je je hoofd verliest van de liefde van het brutale type, moet je erachter komen wat deze persoon echt is om een ​​gebroken hart en een mislukt gezinsleven te voorkomen.

Met andere woorden, als je een man kiest om een ​​duurzame relatie op te bouwen, moet je fantasieën en illusies laten vallen om niet het slachtoffer te worden.

 • Arion - Griekse dichter (berichtenbericht 6e leerjaar literatuurverhaal)

Arion - Griekse dichter, zangeres met kifara van het eiland Lesbos. In de mythe is hij de zoon van Poseidon - de zeegod en de nimf Onaea. Hij reisde veel en stond bekend om zijn liedjes over Dionysus. Arion vond een nieuw poëzie-genre uit - lovend.

Verslag over Emelyan Pugachev (verslag)

Emelyan Ivanovich Pugachev is een van de meest buitengewone persoonlijkheden in de Russische geschiedenis. Tot de moderne tijd is zijn biografie nog niet volledig bestudeerd door historici.

Schrijver Howard Lovecraft. Leven en creativiteit

Howard Phillips Lovecraft is een van de meest onderscheidende auteurs van de 20e eeuw. Veel literaire wetenschappers onderscheiden zijn werken zelfs in een afzonderlijk genre - 'Lovecraftian horrors'.

Wildlife Report

Tegenwoordig is het onmogelijk om je een wereld voor te stellen zonder wilde dieren. De natuur is zo mooi en divers dat elk van haar inwoners een unieke aanwinst wordt voor al het leven op aarde.

Wat leert de stiefdochter in groep 5?

Het verhaal van de stiefdochter leert dat wanneer een persoon vriendelijk is, alles in het leven slaagt. Voor een goed persoon keert alles terug met het goede, en een slechte met het kwade.

Onlangs vaak expressie gebruikt brute man . Bovendien is het niet alleen te horen in de pers of op televisie, maar ook uit de gesprekken van moderne vrouwen. En wat is hij echt? brute man ? Zeker, alle meisjes hebben deze vraag herhaaldelijk gesteld. Brutaliteit is zo'n functie die vrouwelijke aandacht kan trekken. Maar je moet precies beslissen of de dame zo'n man naast zich wil hebben of niet. Natuurlijk impliceert deze definitie concreetheid, samenhang in alles en vertrouwen in besluitvorming en acties. Men voelt mannelijke kracht en vastheid van karakter, en dit wordt meestal gelijkgesteld met zo'n vreselijk woord als wreedheid.

Psevdobrutalnost

Brutaliteit kan worden gesimuleerd. Dus hoe onderscheid je deze twee concepten? Eerst moet je beslissen wie brute man , en waarom het zo wordt genoemd. Over het algemeen betekent dit concept grofheid en wreedheid. Bij het bepalen van een man verdwijnt deze echter onmiddellijk. Moedig, sterk - ja, maar niet wreed. Bovendien is hij altijd ondergedompeld in een sfeer van mysterie en mysterie. Zulke jonge mensen zijn perfect bedreven in het veroveren van vrouwen. Inflexibiliteit en charme zijn alleen inherent aan slechteriken. Het is onmogelijk om zo iemand te verlaten of te verbergen, maar het is ook heel moeilijk om hem te weigeren. Zelfs als hij vanaf het begin de dame irriteert met zijn grofheid, dan verandert de houding na verloop van tijd naar een aangenamer niveau. Wreedheid verandert in mannelijkheid.

Voorrechten en voordelen

Betrouwbaar, naast hem zal een vrouw voelen als achter een stenen muur. Hoewel dergelijke vertegenwoordigers van het sterkere geslacht niet altijd door anderen worden gewaardeerd, vooral de ouders van het meisje wanneer ze elkaar ontmoeten. Hij lijkt erg onbeleefd en wreed, wat natuurlijk bang is. Jongens beginnen boos te worden vanwege jaloezie omdat ze niet het voordeel hebben dat inherent is aan brutale schoonheden. Jonge mensen zullen het nooit kunnen toegeven, waardoor hun gedrag wordt verklaard door het feit dat ze zich zorgen maken over de veiligheid en gevoelens van het meisje, want naast haar is er iemand die niet echt op een heer lijkt, zelfs van ver weg.

Grofheid en vulgariteit

Het verbergt altijd grofheid en vulgariteit, of laat het in elk geval nooit zien voor de show. Pseudobrutal doet precies het tegenovergestelde. Hij probeert voortdurend zijn toevlucht te nemen tot vernedering en belediging en laat onaangename grappen en uitingen tegen iemand los. Dit is vooral merkbaar wanneer een jonge man in het gezelschap van mannen is. Hier moet je in gedachten houden dat ze in dit geval worden omringd door jongere en zwakkere jongens. Dan beginnen ze autoriteit te voelen. Als de jonge man ziet dat het bedrijf de wapens tegen hem heeft overgenomen, verdwijnt alle arrogantie onmiddellijk en blijft er een volledig adequate en evenwichtige man over. Het zijn zulke mensen die voor het eerst wegrennen, als plotseling iemand hen benadert in een donker steegje.

Vrouwelijke wrok

Pseudo-brutals zijn tot veel in staat. Ze kunnen vrouwen beledigen en durven zelfs een hand op te steken. Zo tonen ze hun wreedheid en grofheid. Ze proberen ook hun gedrag altijd in de ogen van andere mensen te rechtvaardigen en krijgen natuurlijk goedkeuring. Normale jongens letten meestal niet op, nou ja, of gewoon omwille van interesse nemen ze ze mee naar schoon water. Bij meisjes zijn de dingen anders. Sommige mensen geloven in zo'n optreden, en dan maken ze zich zorgen en lijden ze.

Zoals het is

Een echte brutale man steekt nooit zijn hand op naar een meisje. Hij kent zijn eigen waarde, dus hij vult het nooit op verschillende manieren in. Hij gedraagt ​​zich comfortabel en verandert zijn gedrag niet. Mannelijkheid manifesteert zich in de manier van spreken, aankleden en nog veel meer. Alles is er harmonieus in. Brute mannen proberen niet slechteriken te lijken. Ze zijn gewoon gewend om niet op emoties te letten en te doen wat ze nodig hebben. Zulke jonge mensen zullen niets doen om hun kracht en mannelijkheid aan iemand anders te bewijzen.

Het uiterlijk van een man speelt een belangrijke rol in het leven, het beroep en het persoonlijke leven, dus stylisten adviseren een verantwoorde benadering van de keuze van kleding en schoenen. De kledingstijl moet volledig overeenkomen met het karakter, het temperament, de leeftijd en de levensstijl van een man. De meest voorkomende optie vandaag is een brutale kledingstijl voor mannen.

Brutaliteit is de personificatie van mannelijkheid en kracht van een man, zijn charisma en temperament. Stylisten merken op dat kleding in dergelijke thema's een man er altijd perfect uitziet, zijn leiderschapskwaliteiten, vastberadenheid en vastberadenheid tonen. Het is alleen belangrijk om het niet te overdrijven met brutaliteit in de afbeelding, en harmonieus stijlen en kleuren te selecteren.

De meest brutale stijl onder de huidige stijlen is het leger, dat wil zeggen kleding, schoenen en accessoires die dicht bij militaire thema's liggen. Deze omvatten strikte shirts en broeken, sportkledingmodellen, allerlei accessoires, militaire en sportschoenen en nog veel meer. De opkomst van deze stijl dateert uit de tijd van oorlogen en veldslagen tussen volkeren en landen.

Zodra de oorlogen afgelopen waren, stroomden de uniformen en kostuums die aan de soldaten werden gegeven snel in het gewone burgerlijke dagelijkse leven. De hele richting werd gevormd in de vroege jaren 80 van de XX eeuw, toen ontwerpers en modeontwerpers het militaire uniform en de functies ervan begonnen te gebruiken, waardoor herenkleding items werden gemaakt, maar in een meer losse stijl en snit.

De eerste en wereldberoemde modehuizen die brute herenkledinglijnen begonnen te produceren waren Mark McNairy, Valentino, Lou Dalto, een collectie kleding van Zegna en anderen.

Waarom zijn brutale mannen altijd in de mode?

In feite kan brutale mannelijke stijl geen specifieke term worden genoemd, omdat deze militaire, sportstijl en rockerstijl kan omvatten. Volgens experts is een brutale man een explosief mengsel van primitief en onmiskenbaar leiderschap, instincten, kracht, mannelijkheid, zelfs wat roekeloosheid. En door de brede verspreiding van verfijnde persoonlijkheden zijn kunstenaars, kantoorbedienden, brutaliteit en mannelijkheid een zeldzaamheid geworden.

Houd je van brute stijl?

Zoals de praktijk laat zien, zijn de belangrijkste kenners van het brutale mannenbeeld vrouwen, die van nature op zoek zijn naar een sterke en daadkrachtige man. Daarom raden stylisten aan brutaal en brutaal te kleden voor mannen die de aandacht van het andere geslacht willen trekken, om leiderschapsvaardigheden en vastberadenheid te onthullen. Bovendien is de brutale kledingstijl ideaal voor mannen van alle leeftijden.

Brutale beroemdheden

Om alle charmes van de brutale stijl te begrijpen, raden stylisten en ontwerpers aan om foto's te bekijken van beroemde mannen over de hele wereld die zich op deze manier verkleden. Onder hen zijn iconen van mannelijke stijl en wetgevers in brutale stijl, zoals:

 1. Jason statham - de acteur kleedt zich altijd discreet en strikt, waardoor hij zijn natuurlijke kracht en mannelijkheid personifieert. Vaak is het te zien op de foto in rock-stijl jassen, sportkleding, militaire stijl outfits.
 2. Gerard Butler - de acteur ziet er altijd moedig en stijlvol uit en geeft de voorkeur aan outfits in klassieke kleuren en stijlen.
 3. Jean Renault - volgens de meeste vrouwen is dit een van de meest aantrekkelijke en moedige acteurs, omdat hij zijn garderobe correct selecteert en de voorkeur geeft aan een klassieke, sportieve stijl in kleding.
 4. John Travolta - deze acteur raakt vaak in cameralenzen in kleding die lijkt op een militair uniform in camouflageprint of in kaki.
 5. Bruce willis - stelde zijn eigen stijl voor kale mannen voor en bood mannen zijn eigen voorbeeld van een brutale en moedige man in kleding, schoenen en zelfs gedrag.
De lijst met beroemde mannen die zich brutaal kleden, kan eindeloos worden voortgezet, inclusief Adriano Celentano, atleet David Beckham, de beroemde agent Daniel Craig en de beroemde avonturier Hugh Jackman. Al deze mannen op foto's, in films en in het echte leven geven meestal de voorkeur aan outfits die mannelijkheid en kracht belichamen.

Hoe moet je een brutaal beeld niet overstromen?

Ondanks het feit dat het brutale beeld van een man het meest wordt gewaardeerd door het andere geslacht en de samenleving, is het belangrijk om niet te ver te gaan met een dergelijke stijl om er niet agressief, brutaal en rommelig uit te zien. Recente modetrends en ontwerpoplossingen hebben deze stijl enigszins verdund met prints, heldere kleuren, stijlvolle accessoires en decoratie-elementen.

Ter referentie! De Italiaanse herenmode wordt tegenwoordig erkend als de trendsetter, die collecties kleding presenteert in een brute stijl, maar in een moderne interpretatie.

Om je onberispelijke smaakgevoel te benadrukken, maar ook om er fris en modieus uit te zien, kun je de stijl van militaire of rockkleding verdunnen van andere trends en trends. Voor een stijlvolle kaki cargobroek, in plaats van een soortgelijk shirt en een jasje met een militair thema, kunt u bijvoorbeeld een helder, recht passend T-shirt of een poloshirt met sportieve stijl dragen. Je kunt het imago verslaan door schoenen in militaire stijl te vervangen door sportsneakers, sneakers of mocassins.

We selecteren een brutale kledingkast

Toonaangevende stylisten en ontwerpers helpen bij het samenstellen van een eenvoudige garderobe voor mannen in brutale stijl. In het dagelijks leven moet een kledingkast uit verschillende essentiële elementen bestaan:

 • lederen jas in zwarte, ingekorte stijl, met een capuchon (sportstijl) of met een opstaande kraag (rockstijl in kleding),
 • lederen demi-seizoensmantel met lange mouwen,
 • klassieke zwarte zonnebril
 • jas van een langwerpig of kort model van donkere dichte stoffen,
 • shirts van donkere kleuren zonder een print in de stijl van een leger of land,
 • korte of lange rechte t-shirts,
 • jeans van donkere kleur en rechte snit,
 • of kaki of camouflage sportmodellen,
 • pilotenjacks, bomberjacks en andere modellen die lijken op een militaire stijl (vluchtjacks),
 • hoeden - caps, of baseball caps zonder prints, alleen inscripties van logo's en merken zijn toegestaan,
 • comfortabele schoenen van indrukwekkende maten met veter of sloten.

Als een man niet weet hoe hij een outfit in brutale stijl moet samenstellen en kiezen, raden experts aan om een ​​zwarte kledingstijl te proberen, die op zichzelf er vet uitziet. Dit kan een klassiek pak, schoenen en shirt in diep zwart zijn, indien vereist door een formeel evenement of een werkkledingcode.

Conclusie

Volgens stylisten is het meest populaire brutale beeld vandaag de dag de Italiaanse mannelijke stijl, waarin notities van klassieke, sportieve stijl, evenals rock-, militaire en landelijke stijlen in herenkleding werden gecombineerd. Bekende ontwerpers bieden stijlvolle lederen jassen, comfortabele en praktische broeken gemaakt van grof en dichte stoffen, regenjassen en windbreakers van strak ontwerp, kostuums in brutale zwart, evenals modieuze en passende accessoires.

In de moderne wereld zijn er verschillende soorten mannen. En elk van de typen wordt anders genoemd, op basis van karaktereigenschappen, bepaalde kwaliteiten en temperament. Wat betekent het woord brutale man?

Het is geen geheim dat sommige van de eerlijkere seks dol zijn op slechteriken. Heel vaak leidt dergelijke liefde niet tot het goede, maar vrouwen voelen zich nog steeds aangetrokken tot zulke karakters.

Brutaliteit is een eigenschap die op unieke wijze de aandacht van vrouwen kan trekken. Maar hier is het noodzakelijk om van tevoren te bepalen of de vrouw zo'n man in de buurt wil hebben. Opgemerkt moet worden dat deze definitie samenhang in alles, concreetheid en vertrouwen in acties en besluitvorming verklaart. Je voelt de kracht van karakter en mannelijke kracht, en dit wordt vaak gelijkgesteld met zoiets als wreedheid.

Soms kan brutaliteit worden gesimuleerd. Laten we niettemin beslissen wie zo'n echte brutale man is. Brutaliteit betekent eigenlijk wreedheid en grofheid. En wreedheid, bij het bepalen van een echte man, verdwijnt onmiddellijk. Sterk, moedig - ja, maar niet wreed. Bovendien wordt hij ondergedompeld in een atmosfeer van mysterie en mysterie. Soortgelijke mannen bezitten perfect de kunst van het veroveren van het schone geslacht. Charme en onverzettelijkheid zijn vooral inherent aan slechteriken. Je kunt een brutale man niet verbergen of achterlaten, en het is niet gemakkelijk om hem te weigeren. Zelfs als hij in het begin een vrouw grof irriteert, na verloop van tijd gaat de houding in alle opzichten naar een aangenamer niveau. Geleidelijk verandert wreedheid in mannelijkheid.

Simpel gezegd, een brutale man is echt betrouwbaar en naast hem zal elke vrouw het gevoel hebben achter een stenen muur te zitten. Het is vermeldenswaard dat dergelijke vertegenwoordigers van het sterkere geslacht soms niet van anderen houden en vooral van de ouders van het meisje. Hij lijkt wreed en onbeleefd tegen hen, en dit maakt hen natuurlijk bang. Veel jonge mensen beginnen boos te worden uit afgunst, omdat ze hetzelfde voordeel hebben als brute mannen. En ze kunnen het nooit toegeven, wat hun gedrag verklaart.

Een echte brutale man, absoluut nooit een meisje slaan. Hij kent duidelijk zijn waarde en vult het op veel manieren niet op. Verandert zijn dagelijkse gedrag niet en gedraagt ​​zich zoals hij nodig heeft. Mannelijkheid manifesteert zich in de manier van aankleden, praten en nog veel meer. Alles is evenredig daarin.

Brutale mannen letten simpelweg niet op hun emoties en handelen op de manier die alleen hij nodig heeft. Ze zullen niets doen om iemand hun mannelijkheid en kracht te bewijzen.

Stijlelementen

 • Leren jas of een kort donsjack, mogelijk met een capuchon. Ze moet niet in het figuur passen, maar beter als ze vrij zit. Kleding mag geen bewegingen beperken, maar tegelijkertijd moet je geen baggy dingen kiezen, anders word je als een rapper,

 • jasje Het is beter om het aan kantoormedewerkers over te laten, maar een grote gebreide trui in polostijl zal er geweldig uitzien op de figuur. Bovendien zijn alle sweaters geschikt, maar ze moeten eenvoudig zijn zonder tekeningen en pluis, bont. Je kunt een sweater kiezen,

 • shirts in de stijl van militair, polo, de gebruikelijke klassieke klassieke kleuren zwart en wit, T-shirts die de figuur benadrukken,

 • jeans moet groot genoeg zijn, zonder overdreven decor. Je kunt een broek kiezen. Draag echter geen verkorte broek en stop geen bestaande in. Dit betekent niet brutaliteit, maar eerder de infantiliteit van de eigenaar. Jeans moet de schoenen bedekken, zelfs als de man zit, moeten sokken zichtbaar zijn, niet,

 • schoenen Het is beter om een ​​sportstijl te kiezen. Enkellaarzen, sneakers of sneakers. Ze moeten het hele beeld van de pestkop benadrukken en het compleet maken,

 • riemen alleen leer met grote metalen gespen, evenals prachtig gevormde zonnebrillen, zullen de look aanvullen. Dit zijn ook belangrijke elementen van militaire stijl in brutale stijl. Van hoeden kunt u hoeden, lederen caps, winterleer met bont breien.

Over het algemeen spreekt de brutale kledingstijl voor mannen van hun eigen positie, de specifieke ideologie van de eigenaar. Hij vertelt anderen dat voor hen een man staat, en een man met een hoofdletter. Vrouwen houden van deze mannen, ze geven vertrouwen en kalmte.

Belangrijke kleine dingen

Negeer ondergoed voor brutale mannen niet. Het kunnen boksers, gewone zwembroeken zijn, maar in geen geval familiebroeken en kleurrijke kleuren. Over het algemeen is kleur van groot belang bij het creëren van een specifiek beeld. Brutale stoffen kunnen niet worden bedrukt of gevlekt, ze zijn altijd effen en zonder patroon.

Als je de kleding hebt gekozen, moet je ook een parfum kopen voor brutale mannen. Meestal zijn dit tonen van huid, citrus, tabak, ze moeten tegelijkertijd omhullen en wenken. De bittere smaak van alsem, zoals de wind van omzwervingen, geeft de man een speciale chic. Hij spreekt veel beter dan het hele beeld als geheel. Kies zelf een parfum of laat de vrouw het ruiken, en zij zal zelf zeggen welke het meest brutaal lijkt.

Brutaliteit - het beeld moet heel zijn

Sommige mannen vragen, maar hoe zit het met degenen die op kantoor werken en kostuums dragen. Heel eenvoudig, kies klassiekers en donkere kleuren. Hoewel je je in de zomer wit kunt veroorloven. Brutaliteit wordt meestal uitgedrukt in gedrag, en niet in kleding, dus bewegingen moeten zelfverzekerd zijn, niet kieskeurig.

Neem de tijd, een brutale man weet wat hij waard is en weet zeker dat hij altijd gelijk heeft. Jongeren hebben een brutale stijl die perfect is gevormd na het leger, omdat er altijd eenvoudige kleding is zonder franjes, mode en verfraaiing:

 • duidelijk zelfvertrouwen.

Het is ook heel moeilijk om het concept van brutaliteit te evenaren als een man dun is. Daarom moet je, naast het kiezen van kleding, naar de sportschool gaan en bepaalde spieren oppompen. Sommige mensen denken dat het beeld indrukwekkender wordt als ze een baard of snor dragen, maar ik wil zeggen dat dit niet zo is.

Het maximum dat een man zich kan veroorloven is tweedaags ongeschoren, niet meer. Ja, vrouwen houden van hooligans, maar elegant en netjes, dus als je ze in je omgeving wilt zien, moet je het proberen.

Kleding helpt hierbij, en natuurlijk het hele beeld, dat mannelijke kracht en betrouwbaarheid aantoont. Als het in de stad moeilijk is om dingen op brute wijze op te pakken, dan kan dit altijd op internet.

De geschiedenis van de oorsprong van de brutale stijl

De meest brutale stijl onder de huidige stijlen is het leger, dat wil zeggen kleding, schoenen en accessoires die dicht bij militaire thema's liggen. Deze omvatten strikte shirts en broeken, sportkledingmodellen, allerlei accessoires, militaire en sportschoenen en nog veel meer. De opkomst van deze stijl dateert uit de tijd van oorlogen en veldslagen tussen volkeren en landen.

Zodra de oorlogen afgelopen waren, stroomden de uniformen en kostuums die aan de soldaten werden gegeven snel in het gewone burgerlijke dagelijkse leven. De hele richting werd gevormd in de vroege jaren 80 van de XX eeuw, toen ontwerpers en modeontwerpers het militaire uniform en de functies ervan begonnen te gebruiken, waardoor herenkleding items werden gemaakt, maar in een meer losse stijl en snit.

Brute man zal altijd in de mode zijn!

Geen duidelijk concept "Brutale kledingstijl." Het kan sport zijn, of militair, of zware rocker.

Een strenge en brutale man wordt altijd gewaardeerd door vrouwen, hij wordt gerespecteerd door vrienden en familieleden. Als je de aanleg van dames wilt winnen, adviseren stylisten je streng en moedig te kleden. In de richting van vooroordelen ziet elke man er chic uit in deze stijl.

Maar tegelijkertijd is het belangrijk om het niet te overdrijven "Brutality" het kan verontwaardiging veroorzaken.

Dus de ontwerpers vertelden wat er in de kast van een strenge man moet zitten:

1. Leren jas. Dit is het belangrijkste kenmerk van een brutale man. Nergens zonder hem. Je kunt zelf verschillende variaties kiezen: het kan met een capuchon of met een staande kraag.

2. Punten. Donker of bruin. Meestal zijn dit vliegers, maar u kunt naar andere opties kijken.

3. Kostuum. Het moet donker zijn, van een dichte en hoogwaardige stof. Een brutale man op evenementen verschijnt in een strikte outfit.

4. Overhemden . Meestal zijn dit donkere kleuren, maar je kunt vaak wit vinden in de militaire stijl.

5. Jeans. De hoofdregel is dat ze niet te smal mogen zijn. Donkere kleur, rechte snit.

6. bommen, Jassen piloten in klassieke kleuren.

7. T-shirts zijn lang, kort zonder patronen en felle kleuren.

8. laarzen, langwerpig met leer of suede veters. En ook brogues of oxfords.

Als het moeilijk is om zo'n kledingkast voor jezelf te kiezen, volg je de eenvoudige regel: draag zwart. Zwart geeft op zichzelf kleur. Het kan een zwarte jeans met een shirt zijn, een donkere schaduw. Of een klassiek pak.

Nu gemengde stijl, die ook Italiaans wordt genoemd. Klassiekers, sportkleding, maar ook militaire en rockstijlen kunnen hier worden gecombineerd. En vergeet geen accessoires die het beeld benadrukken.

Kleding voor mannen in brutale stijl

Om harmonie te bereiken, moet de innerlijke wereld van een persoon worden gecombineerd met zijn uiterlijk. De aanhanger van de brutale richting volgt zijn uiterlijk: hij traint het lichaam, wordt geleid in modetrends, weet het beeld van aantrekkelijke nalatigheid te verraden.

De brutale kledingstijl voor mannen suggereert de aanwezigheid van karakteristieke basisgarderobe-items, waaronder:

 • jeans zonder decoratieve elementen (met uitzondering van slijtage en gaten),
 • effen shirts van gereserveerde kleuren,
 • geruite overhemden
 • klassieke kostuums
 • lederen jassen,
 • stijlvolle merkaccessoires: lederen riemen, kettingen en armbanden, horloges, donkere zonnebrillen,
 • T-shirts en T-shirts in basiskleuren die de atletische lichaamsbouw benadrukken,
 • zware gebreide truien
 • onbeleefde militaire laarzen
 • broek met zakken aan de zijkanten.

Geharmoniseerd met dingen en schoenen zijn langwerpig haar, nette haren of een volle baard, evenals tatoeages.

Voorbeelden van brutale herenkleding

Herenkleding in een moderne stijl zal helpen de rebelse geest van de eigenaar te benadrukken. Een zwart of wit shirt van een klassieke snit krijgt bijvoorbeeld brutaliteitseigenschappen als een man zijn mouwen opstopt en een paar bovenste knopen losknoopt. Als accessoire kunt u bretels in een contrasterende kleur gebruiken. Om een ​​kantoorboog te maken, kan een dergelijk shirt worden aangevuld met een elegant pak en onbeschofte laarzen. Harmonisch passen in een brutale kledingkast dingen in een praktische militaire stijl. Deze richting ontstond in de vroege jaren 80 van de vorige eeuw.

Gevraagde militaire kleding:

 • camouflagebroeken en jassen,
 • kaki overhemden,
 • enorme legerlaarzen.

Een win-win-optie voor mannen met een mooi sportfiguur is een nauwsluitend licht T-shirt of T-shirt, lange skinny jeans, een losgeknoopt leren jack en laarzen gemaakt van echt leer of suede. Een zonnebril, een duur horloge en een kwaliteitsrugzak vullen het beeld aan. De unieke charme van een man zal een parfum verraden met een houtachtig aroma.

Veelzijdigheid van kleding voor mannen in een moderne stijl

Brutale stijl herenkleding is universeel. Een strik gemaakt van hoogwaardige onbeleefde dingen en schoenen is geschikt voor werk, een zakelijke bijeenkomst, een romantische date of een samenzijn met vrienden. Voorbeeld: een wit shirt, een v-hals trui, lichte jeans en kenmerkende laarzen. Outfit wordt voltooid en nog aantrekkelijker door accessoires: zonnebrillen, enorme horloges en lederen armbanden, een ketting op jeans.

Liefhebbers van buitenactiviteiten en reizigers zullen zich comfortabel en stijlvol voelen in jeans, shirts gemaakt van natuurlijke stoffen, strakke waterdichte jassen en praktische laarzen. Je kunt de natuur bestuderen en nieuwe routes leggen in dingen die het perfecte beeld van bruut vormen. Voorbeeld: een wit T-shirt, een denim shirt met een leren jack als bovenkleding en een spijkerbroek in veterlaarzen. Een volume-rugzak gemaakt van dik materiaal zal het beeld aanvullen en helpen de nodige dingen te plaatsen.

Foto's van mannen in brutale stijl vangen bewonderende vrouwelijke looks op. Zulke vertegenwoordigers van het sterkere geslacht zijn moedig en aantrekkelijk. Ze gebruiken vakkundig dingen en stilistische apparaten om hun beste kwaliteiten te benadrukken.

Brute man - jager en man

De tegenovergestelde, contrasterende optie is een brutale man. Dit woord is direct gerelateerd aan diezelfde Brutus, de vernietiger van Julius Caesar.In Engeland wordt het woord 'brutaal' alleen op een negatieve manier gebruikt, wat niet verwonderlijk is, omdat het woord wordt vertaald als -, grof, hard.

Brute mannen verschillen van "gewone" mannen in hun mannelijkheid, charisma, zelfvertrouwen en onbeschoftheid. Al deze kwaliteiten moeten natuurlijk zijn, uitgesproken, maar in geen geval overdreven.

Dat wil zeggen, een man moet wat scherpte hebben, maar geen grofheid, stijfheid, maar geen wreedheid.

Een brutale man zorgt voor zichzelf - hij is atletisch, fit, onberispelijk gekleed - en maakt een indruk van 100% macho. Externe seksualiteit is misschien een beetje assertief, maar trekt en trekt onberispelijk aan. Hij is vol waardigheid en zal zichzelf geen lage daden toestaan. Voor subtiele aard wordt een brutale man gezien als een man en een jager, zo is het in het algemeen ook.

Al deze eigenschappen samen zijn natuurlijk zeer aantrekkelijk voor het schone geslacht. De manier om voor zulke mannen te zorgen is verwant aan militaire actie. Je wordt gewoon aangevallen! Ze geven geen minuut respijt, omringen ze met zorg en aandacht en verspreiden (soms fysiek) andere sollicitanten.

Een brutale man moet zijn kracht laten zien, steun en steun zijn, vertrouwen en bewondering inspireren. Een sterke vrouw zal haar humeur moeten temmen - een brutale man tolereert geen concurrentie, vooral van vrouwen. Proberen om zo'n man bij het been te houden, komt neer op zelfmoord. Hoop geen subtiele esthetiek in deze macho te vinden - hij is te eenvoudig en maakt geen onderscheid tussen tinten. Hij is fysiek niet in staat tot gemeenheid en verraad; na verloop van tijd zal hij een ideale echtgenoot en vader worden.

Op basis van bepaalde karaktereigenschappen, temperament en uiterlijk onderscheidt een vrouw zichzelf van een soort brutale man. Bovendien heeft elke vrouw haar eigen kwaliteiten voor 'brutaal'. Wat is de ware betekenis van het woord "brutaal"?

Heren afbeeldingen

Moderne mode is een mix van verschillende trends die zich de afgelopen decennia hebben ontwikkeld. Hieronder staan ​​de belangrijkste modetrends, die het populairst zijn bij mannen.De echte "brutale"

"Brutaal" van het Engelse woord "brutaal", ruwe tastbaarheid en benadrukt gewicht van architectuur, natuurlijke textuur van materialen. Deze term verscheen in de 20e eeuw. We moeten hiervan uitgaan.

Een echte 'brutale' man is natuurlijk en pronkt nooit met zijn grofheid of vulgariteit. "Brutaal" zal in geen geval een vrouw beledigen en haar hand niet opsteken. Het is gewoon onder zijn mannelijkheid. Hij heeft genoeg woorden, gebaren of daden om zijn stoere houding te tonen. De echte "brutale" kent zijn eigen waarde, hij is altijd harmonieus en probeert niet slechter of beter te zijn dan hijzelf. Hij hoeft eenvoudigweg niet zijn kracht te tonen, te bezwijken voor emoties of om te vernederen en indruk te maken.

Een echte brutale man komt echter altijd voor zichzelf op en zal zijn geliefden altijd beschermen. Zijn vrienden weten dat je in elke situatie op hem kunt vertrouwen. Hij is betrouwbaar, achter zulke - als achter een stenen muur. "Brutaal" is eenvoudig, eerlijk in relaties en zegt en doet altijd wat hij nodig acht. Het is onmogelijk om hem te verwarren, net zoals het onmogelijk is om de mening van iemand anders op te leggen.

Zijn kracht in wijsheid en rust, zijn mannelijkheid in acties en acties, zijn grofheid in rechtlijnigheid, zijn strengheid in een moeilijke positie, zijn charisma in besluitvaardigheid en vastberadenheid, zijn charme in gemakkelijke arrogantie en aanhankelijkheid.

In de wereld zijn er verschillende soorten mannen. We noemen elk van deze typen op hun eigen manier, op basis van bepaalde kwaliteiten, karaktereigenschappen en temperament. Maar wat is de betekenis van het woord "brutale man"? Waarschijnlijk werd deze vraag ooit door bijna elke vrouw gesteld. Het is geen geheim dat veel dames echt van slechteriken houden. En hoewel deze liefde vaak niet tot iets goeds leidt, voelen vrouwen zich toch aangetrokken tot negatieve karakters.

De betekenis van het woord "brutale man" is moeilijk in één zin te beschrijven. Bovendien kan brutaliteit niet alleen echt zijn, maar ook gesimuleerd. Hoe kun je een pseudo-brutale man van het heden onderscheiden?

Laten we eerst beslissen wat deze brutaliteit is en wat voor soort man echt brutaal kan worden genoemd. Over het algemeen betekende het woord "brutaliteit" oorspronkelijk wreedheid en grofheid. Maar in ons vocabulaire heeft dit concept een andere kleur gekregen. Als een man brutaal wordt genoemd, kan hij als moedig en stoer worden beschouwd, maar niet als wreed. Bovendien is er altijd een sfeer van mysterie en mysterie rond zo'n man. Brute mannen weten vrouwen te veroveren met hun kracht, onverzettelijkheid en die speciale mannelijke charme die alleen "slechteriken" bezitten. Het is moeilijk om zo'n man te verlaten en het is bijna onmogelijk om hem te weigeren. Zelfs als hij een vrouw aanvankelijk kan ergeren aan zijn grofheid, zal deze houding in de loop van de tijd veranderen, omdat zijn stijfheid als mannelijkheid wordt ervaren. Naast zo'n man voelt elke vrouw zich als achter een stenen muur. Hoewel dergelijke mannen natuurlijk niet altijd geliefd zijn bij anderen, vooral ouders en andere leden van het sterkere geslacht. Hun stijfheid, wat vulgariteit en swagger, maakt ouders op hun hoede en de jongens worden boos vanwege jaloezie. Het is bekend dat onbewust, stoere en grof mannen zoals vrouwen, omdat dit is hoe kracht wordt gevoeld. En andere mannen begrijpen dat brute jonge mensen voorrechten hebben en er gewoon jaloers op zijn. Natuurlijk zullen de jongens het nooit toegeven en hun gedrag uitleggen door zich zorgen te maken over je gevoelens en veiligheid, want er is absoluut geen heer naast je.

Maar laten we toch beslissen wat echte brutaliteit onderscheidt van nep. Ten eerste is het vermeldenswaard dat de pseudo-brutale kerel ook pronkt met zijn grofheid en vulgariteit. Hij maakt voortdurend, met of zonder, zijn vulgaire grappen, in een poging iemand te vernederen en te beledigen. Dit geldt vooral voor gevallen waarin een jonge man in het gezelschap van mannen is. Maar hier moet je meteen een reservering maken en opmerken dat de jongens naast hem jonger, meer gecultiveerd of zwakker moeten zijn. Als zo'n jonge man ziet dat de kracht van zijn woord en vuist duidelijk niet aan zijn kant staat, verdwijnt alle arrogantie tegelijk en gedraagt ​​hij zich uiterst stil en volgzaam. Zo'n man zegt alleen veel over het feit dat hij een macho-man en een groot verdediger is. Maar in feite zijn het precies zulke pseudo-brutale individuen, de eerste halsoverkop snelt weg wanneer iemand naar hen toe komt in een donker steegje. Bovendien gedragen ze zich ook zo als zijn vriendin in de buurt is. Natuurlijk vertelt zo'n man na zo'n evenement altijd geweldige verhalen om zichzelf te rechtvaardigen. En hier hangt het af van de literaire talenten en liefde van het meisje, ze zal hem geloven of niet. Ook kunnen jonge mensen met een vergelijkbare instelling en karakter een vrouw beledigen of zelfs een hand op haar steken. Ze geloven dat ze op deze manier hun kracht en stijfheid bewijzen en ook constant proberen hun gedrag in de ogen van anderen te rechtvaardigen. Ze missen in feite de kracht en de geest om een ​​waardige rivaal te vinden. Maar ze moeten gewoon zichzelf en anderen constant hun koelte en mannelijkheid bewijzen. Normale jongens onderscheiden bijna altijd echt brute jongens van dergelijke acteurs en letten er simpelweg niet op of nemen ze niet mee naar schoon water. Maar sommige meisjes geloven in een soortgelijk theater van één acteur, waar ze zich vaak zorgen over maken en lijden. Dit is niet verwonderlijk, want het kiezen van zo'n man, een vrouw rekent op bescherming en liefde, maar krijgt een man die niets kan doen en doet zich gelden vanwege haar zwakte.

Een echte brutale man zal nooit zijn hand opheffen tegen een vrouw. Zijn starheid is te zien in gedrag, woorden, gebaren, houding ten opzichte van het mannelijk geslacht, maar voor zo'n man om een ​​vrouw te slaan, is onder zijn waardigheid. Een echte brutale man kent echt zijn eigen waarde, dus hij stopt het niet op alle mogelijke en onmogelijke manieren met zichzelf. Eenvoudig, hij gedraagt ​​zich comfortabel en blijft altijd zoals hij is. Zijn stijfheid en mannelijkheid manifesteert zich in de stijl van kleding, de voertuigen die hij verkiest te bewegen, de manier van spreken, kijken, bewegen. Bij zo iemand ziet dit alles eruit en wordt het als absoluut harmonieus beschouwd. Hij probeert niet beter of slechter te zijn dan wie hij werkelijk is. Gevoelens zijn niet vreemd voor brute mannen, maar alleen de cirkel van de naaste - de uitverkorenen - kent ze. Simpel gezegd, het feit is dat brute mannen niet proberen om boefjes te lijken. Gewoon, ze zijn gewend om emoties te weerstaan ​​en te doen wat ze goed vinden. Ze zullen nooit iets doen om hun kracht te bewijzen aan andere mensen, jongens of meisjes. Zulke jonge mensen maken eenvoudig hun keuze en handelen daarnaar.

De betekenis van het woord 'brute man' is dat een soortgelijke term wordt begrepen als een echt echte man die altijd voor zichzelf op kan komen en de mensen van wie hij houdt kan beschermen. En hoewel niet iedereen van een brutale man houdt vanwege zijn ietwat arrogante gedrag, rechtlijnigheid en, vaak, vulgariteit, weten naaste mensen altijd dat hij een goed persoon is waarop in elke situatie kan worden vertrouwd. De brutaliteit is geen minpunt, maar een pluspunt. En in feite worden deze jongens geweldige echtgenoten en vaders. Gewoonlijk worden ze na verloop van tijd wijzer en rustiger, maar de kracht van mannelijkheid en charme blijft ze voor het leven bij.

"Brutaliteit" blaast de harde romantiek die kenmerkend is voor de Shakespeare-tijd. Het veroorzaakt soms een verscheidenheid aan associaties, dicht bij charisma en mannelijkheid. In de middeleeuwen werd de term 'brutaal' toegekend aan degenen die zich onderscheidden door brute wreedheid, die streng en onbeleefd waren tegen anderen.

In de literatuur kan men ook beschrijvingen vinden van menselijke acties en kwaliteiten waar dit woord wordt gebruikt, bijvoorbeeld "brute truc", "man van brutale mores".

De etymologie van deze term is niet helemaal duidelijk. Sommige taalkundigen geloven dat het Franse wortels heeft. In de Sovjettijd werd dit praktisch niet gebruikt, het kon alleen in encyclopedieën worden gevonden. In de architectuur verwijst brutale stijl naar een van de artistieke trends, die worden gekenmerkt door zware vormen. Tegenwoordig wordt deze term vaak gebruikt in enigszins verschillende combinaties: "brutale persoonlijkheid", "brutale man" enzovoort.

Kantoor

Strikte outfits zijn niet alleen geschikt voor officiële vergaderingen, maar ook voor dagelijks gebruik. Voor een goede stijlbeheersing zijn elegantie en maatwerk inherent. De kantoorgarderobe gaat uit van klassiek gesneden pakken met eenvoudige lichte shirts van dure schilderijen.


Brutaliteit als levensstijl

Heel vaak wordt bij het evalueren van de daden en het uiterlijk van het sterkere geslacht 'brutaal' gebruikt. Betekent dit dat we het hebben over een wrede man die in staat is tot gruwelijke daden? We moeten toegeven dat in deze combinatie deze term bijna zijn oorspronkelijke betekenis heeft verloren.

Het woord "brutaal" hield op een negatief concept te zijn en kwam in de Russische taal als een middel om een ​​sterk en moedig persoon te beschrijven.

In het moderne begrip, dat wordt aangeboden door cultus en media, is een brutale man een persoon met charismatische kenmerken. Zo'n persoon is eenvoudig, besluitvaardig en zelfverzekerd in gedrag. Deze kenmerken worden weerspiegeld in zijn manieren, moraal, uiterlijk en zelfs in de stijl van kleding.

Een brutale man is de droom van elke vrouw die instinctief niet alleen romantische relaties zoekt, maar ook veiligheid in een moderne, ongemakkelijke wereld. Met zo'n persoon voelt een vrouw zich kalm, wetende dat haar metgezel in staat zal zijn een oplossing te vinden in elke hopeloze situatie en als overwinnaar uit de strijd met de vijand komt.

Beelden van brutale mannen zijn erg populair bij fans van binnenlandse en buitenlandse avonturenfilms.

Al het gedrag van een brutale man geeft aan dat hij de baas is over de situatie. Bovendien is zo'n persoon helemaal niet geneigd in elke situatie agressiviteit en wreedheid te tonen. Eén soort ervan maakt het anderen duidelijk dat voor hen een geboren leider is. Zulke mensen zijn vaak te vinden onder politici, acteurs en atleten. Hun mening wordt overwogen. Hun gedrag wordt gekopieerd. Ze lachen hen niet uit, zelfs als deze mensen fouten maken.

Brute mannen verrukken vaak vrouwen. Ze kunnen onbeleefd, agressief, maar tegelijkertijd sexy, teder en gepassioneerd zijn. Vaak kunnen ze prachtig voor een vrouw zorgen. De rebellen zijn van nature, ze zijn altijd moedig en verrukkelijk.
Dus wie zijn ze, wat voor persoonlijkheden zijn degenen die je aantrekken en ervoor zorgen dat je binnen enkele minuten verliefd wordt? Slechteriken creëren altijd een speciale sfeer - een sfeer van mysterie, geheimhouding en mysterie. Dit is het type mannen dat altijd bereikt wat ze willen en met hun kracht en vastberadenheid in staat zijn om bijna elke vrouw te winnen.

Welke associaties veroorzaakt een brutale man?

Brutaliteit wordt vaak geassocieerd met grofheid, geweld, kracht, wreedheid, stevigheid, rechtlijnigheid en gebrek aan psychologische stabiliteit. Alleen al het lezen van deze lijst met persoonlijke kwaliteiten creëert niet het beeld van een man, maar gewoon het beest dat onder ons leeft. Enkele negatieve kenmerken. Is dit echt zo, of ligt er iets anders achter het masker van de 'niet-menselijke'?
Misschien schuilt achter de uitstraling, kracht en stevigheid een sexy mannelijke verleider, een zachte en kwetsbare persoon in de ziel? Zulke mensen tonen vaak hun ware 'ik'. Hun agressiviteit, moed en instinct werken altijd beter dan die van de "gemiddelde man". Hierin verschillen ze van anderen.
Ontmoet het heden brute man niet gemakkelijk. Sommige jongens proberen er brutaal uit te zien, maar ze kopiëren alleen de uiterlijke vorm en laten de essentie weg. Een echte brutale man is altijd een leider, soms onbeleefd, maar hij weet precies wat hij wil. Hij is gewend om alleen waardige, mooie vrouwen als zijn 'slachtoffer' te kiezen. Een eenvoudige 'bedrieger' zal hem echter niet interesseren, maar ook een gemakkelijk toegankelijke jongedame. Hij overwon en bereikte de zijne. Hoe meer storingen, des te persistent het wordt. De strijd is zijn element, en hij zal alleen kalmeren wanneer hij ontvangt wat hij ambieert. Deze gang van zaken is schokkend voor sommige vrouwen, vooral voor diegenen die niet gewend zijn aan persistente verkering.

Het beeld van een brutale man in de moderne cultuur.

Tegenwoordig is de populaire cultuur niet diep van aard. Het beeld van een brutale man komt vaak neer op uiterlijke kenmerken - een bepaalde kledingstijl en grof gedrag. Laten we eens kijken hoe een moderne man zich "brutaal" moet kleden:


Moet jeans hebben
Shirts in de stijl van leger of land,
Arsenaal van leer: jassen, broeken of vesten,
Veel verschillende t-shirts,
Een paar jassen, maar geen strikt of zakelijk formaat,
Zeker een donkere bril,
Dingen gemaakt van bont. Meestal grijsachtige of donkere tonen,
Kapsel dat stijl, manier en beeld benadrukt,
Gemarkeerde nalatigheid
Een klein aantal "herenaccessoires".

En inderdaad, als we een beetje "sjamanistisch" zijn met de stijl, zullen we "bijna elke" brutaal maken. Maar zal hij zijn dame beschermen tegen pestkoppen in een donker steegje? Zal hij veranderen in schandelijke vlucht bij het zien van gevaar?

Wat is brutaliteit eigenlijk?

Laten we van de uiterlijke manifestaties van brutaliteit naar de essentie gaan.Je kunt een brutale man onbeleefd en wreed noemen en hem alleen oppervlakkig kennen. Ja, het kan irritatie veroorzaken, een beetje angst met zijn wreedheid of doorzettingsvermogen. Maar het is de moeite waard om hem wat tijd te geven en je houding ten opzichte van hem begint te veranderen. De eens wrede man in je ogen begint moedig, moedig, gepassioneerd en seksueel te worden. Het is moeilijk voor hem om te weigeren en het is onmogelijk om hem te verlaten. Het trekt eenvoudig een onbegrijpelijke kracht aan.

Een echte brutale man heeft een sterk karakter. Hij is kalm met hem, hij zal altijd zijn vrouw kunnen beschermen en zal haar nooit in de problemen laten. Mensen om hem heen voelen zijn kracht. Men hoeft alleen maar in zijn ogen te kijken en zijn knieën beginnen al te trillen. Velen zijn jaloers op hem en weinigen willen contact met hem opnemen. Zijn kracht, uithoudingsvermogen, agressie en moed worden fysiek gevoeld, en er is geen twijfel.

Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat je zo'n man een heer kunt noemen. Hij is een beetje vulgair, spreekt vaak in zijn ogen, wat hij ook denkt. Hij is niet gewend zijn emoties en gedachten te verbergen. Hoogstwaarschijnlijk zal het je vernederen dan jij hem. Het is niet gemakkelijk met hem. Hij kan beledigen en het heel normaal vinden. Zijn grappen zijn bijtend en kloppen in het hart. Je moet eraan wennen en begrijpen dat je niet elke minuut beledigd bent.
Zelfs met zijn vrouw kan zo'n man onbeleefd zijn. Sommige vrouwen geloven dat een adequate brutale man nooit een hand op een vrouw zal richten. Dit is slechts gedeeltelijk waar. Zo'n man zal een vrouw niet zonder goede reden verslaan, maar als je hysterisch wordt, wees dan voorbereid op een snelle uitkomst. Brutale mannen zijn niet geneigd om lange uren aan overtuigingskracht en "psychotherapie-sessies" te besteden, en geven de voorkeur aan eenvoudige en effectieve methoden.

De keuze van de vrouw is een brutale en sexy man.

Genetische en natuurlijke selectie is altijd geweest en zal dat ook blijven. In alle tijden dicteerden basisinstincten menselijk gedrag. Vrouwen kiezen altijd hun leider: de meest krachtige, intelligente, mooie en seksuele partner. Het beeld van een brutale, oorlogszuchtige man trok altijd vrouwen aan. Ondanks de snelle ontwikkeling van de samenleving blijft de vraag naar sterke, zelfverzekerde mannen groot.
Een brutale man is in onze tijd misschien geen ridder in harnas of musketier met een zwaard, maar hij is vooral een beschermer en beschermheer voor zijn vrouw. Het probleem van de vrouw is hetzelfde: hoe haar geliefde man in het gezin te houden. Helaas, beste jonge dames - het is een zinloze taak om zo'n man aan de lijn te houden. Deze persoon zal zichzelf niet laten beheersen. Vanwege de aard en de gewoonte om zijn wil te dicteren, is zo'n man in de meeste gevallen niet de beste echtgenoot.

In bed met een brutale man.

Brutale mannen worden niet gewekt door 'tederheid van het kalf', ze houden van stijfheid in seks. Leiders van nature - ze proberen overal leiders te zijn. Samen met onbeleefde seks kunnen ze hun vrouw een onvergetelijke, gepassioneerde nacht bezorgen. Zo'n man zal vele jaren met hem 'in de herinnering blijven'. Ze houden van ervaren, onafhankelijke vrouwen, omdat ze in hen waardige rivalen zien te onderwerpen en te temmen, terwijl ze de zoetheid van de overwinning voelen.

Strikt / plechtig

Voor formele ceremonies wordt een representatieve outfit gekozen. Meestal is dit een smoking of een langwerpig jasje (jasje), bovendien met dezelfde snit, broek, vest en een licht shirt.


Avant-garde

Een gedurfde stijlbeslissing, die zich onderscheidt door contrasterende heldere details. In de prevalentie van schokkend, geen duidelijk of vergelijkbaar in kleur kostuums. Het is belangrijk om te begrijpen dat dergelijke gewaden niet altijd en overal geschikt zullen zijn. Als je je afvraagt ​​welke gratis kledingstijlen voor mannen zijn, let dan op de volgende vijf modetrends.


Straat

Een van de meest populaire bogen waarop de nieuwste trends in herenmode zijn gebaseerd. Het belangrijkste kenmerk van de richting is de combinatie van verschillende soorten gewaden. De basisset bestaat uit verschillende t-shirts met verschillende kleuren, truien of sweaters en jeans.

Toevallig

De stijlbeslissing leidt de top universeel en ziet er geweldig uit op jongens van verschillende leeftijden, teint en beroepen. Er zijn geen strikte regels in zo'n garderobe, waardoor het mogelijk is om dingen van verschillende stijlen en merken te combineren, waardoor ze gunstig passen bij uw individuele imago.


Smart casual

Dit is een competente combinatie van stedelijke straatdingen met officiële dingen. De richting kan heel goed worden geclassificeerd als kantoor. In een vergelijkbare look zien zakelijke jassen, lekkende jeans en shirts met t-shirts er harmonieus uit.

Jeugd

Jongens geven vaak de voorkeur aan outfits in de stijl van street casual. Het wordt gekenmerkt door onmiddellijke en behoorlijk pakkende en levendige dingen, die worden aangevuld met praktische schoenen.

Sport-

Het beeld in zo'n modieuze trend betreft losse kleding die geen beweging beperkt. De richting heeft veel aanhangers die de voorkeur geven aan gemak, dynamiek en decoratiegemak. Sporttassen van echt leer van Brialdi zijn ideaal voor deze look.


Engels

Dit is precies het tegenovergestelde van de vorige stijlbeslissing. Het wordt gekenmerkt door monofone klassieke dure stoffen en ongelooflijke terughoudendheid. Een dergelijk beeld is geschikt voor zowel volwassen heren als zelfverzekerde jonge mannen.


Alledaags

Schandalige kostuums zijn niet nodig voor dagelijks gebruik. Een goed genoeg gebreide trui, eenvoudige broek en een paar comfortabele t-shirts.


Amerikaans

Deze richting is een tak van de bovenstaande stijl. Het wordt voornamelijk geassocieerd met praktische straatkleding. Grote broek, baseball caps, lange T-shirts - dit zijn allemaal attributen van de Amerikaanse strik.


Grunge

Een dergelijke decoratie lijkt onconventioneel en de stijl zelf verscheen als een protest tegen een glamoureus leven. Jonge mensen waren ongemakkelijk in het dragen van uitgebreide kostuums, en ze begonnen de voorkeur te geven aan eenvoudiger dingen.


Safari

Een kledingkast met een overvloed aan kleding in de geest van films over Indiana Jones in stedelijke realiteiten ziet er behoorlijk extravagant uit. Modeshows zijn katoenen broeken, linnen shorts, regenjassen en kaki t-shirts.


Club

De naam spreekt voor zich - de club subcultuur geeft de voorkeur aan outfits met niet-standaard inrichting en design in een helder kleurenpalet. Vaak zie je strepen, gaten en contrasterende prints.


Dandy

De stijlrichting dateert uit het begin van de 19e eeuw en betekent letterlijk 'dandy'. Mensen uit die periode besteedden veel geld en tijd aan hun uiterlijk. De hoofdrol van de afbeelding was weggelegd voor accessoires, zoals sjaals, stropdassen, riemen en horloges.


Hipster

Een van de meest populaire jeugdbewegingen. Dit zijn jonge mensen die een voorkeur hebben voor spectaculaire producten met heldere vintage prints, sweatshirts met afbeeldingen van beroemde kunstschilderijen. Deze jongens worden gekenmerkt door gewone jeans, geruite shirts en grote rugzakken.


Steampunk

Stijl dateert ook uit de 19e eeuw. Het onderscheidende kenmerk zijn kostuums van zachte kleuren, uitgerust met volumetrische decorelementen. De outfits lijken erg op militaire stijl.


Frans

Eenvoud en verfijning. In dergelijke kleding wordt speciale aandacht besteed aan stoffen. Een elegant jasje kan gemakkelijk worden gecombineerd met sneakers en gewone jeans.


Victoriaans

Dit gebied wordt gekenmerkt door luxe decoratie, versierd met kanten kragen en franjes. Spectaculaire dingen in het dagelijks leven zien er ongewoon uit.


Taai

De stijl komt uit de jaren 90. Hij wordt gekenmerkt door een combinatie van gemakkelijk aankleden met kostbare accessoires zoals kettingen, armbanden en horloges. In de realiteit van vandaag zien dergelijke outfits er grappig uit.


Zee

Om te ontspannen op het water zijn lichtgewicht broeken gemaakt van natuurlijke stoffen, wit en blauw gestreepte truien, lichtgekleurde luchthemden en andere kledingstukken met een marine-thema geschikt.


Brits

Strikt en conservatief beeld van een zakenman. Alleen hoogwaardige stoffen met een eenvoudige snit zijn inherent daaraan, die het meest voordelig zijn om de mannelijke figuur te veredelen.


Land

Bijna precies het tegenovergestelde van de bovenstaande boeg. Het wordt gekenmerkt door democratie en eenvoud. De kledingkast bestaat uit geruite shirts, sweaters met een patroon, klassieke wollen pakken en effen jeans.


De mode van individuele tijdperken is een goede basis voor moderne modetrends. De jaren zestig onderscheiden zich door dingen met een combinatie van niet-standaard stoffen en een minimalistische snit. Kleding wordt praktischer en comfortabeler voor dagelijks gebruik.


Samen met dit tijdperk zijn pakkende heldere kleuren en een originele snit karakteristiek. Het beroemdste kledingstuk uit die tijd is een wijd uitlopende broek naast een gekleurd shirt.


Meer helderheid en schokkend - dit is hoe je de decoratie uit die tijd kunt beschrijven. Magere broeken en leren schoenen in niet-standaard kleuren waren in de mode.


Grof denim was in deze periode populair. Ze maakte jassen, broeken, shirts en shorts. Sommige mods waren volledig in jeans - van top tot teen.


Gangland

In de jaren 30 van de vorige eeuw, op het hoogtepunt van populariteit, bleven strikte herenpakken lange tijd bestaan. Mensen in verband met criminaliteit droegen zwart-witte outfits en elegante hoeden.


Chicago

Een variatie op de bovenstaande richting. Het is inherent aan luxe, glans en durf. Broeken met pijlen op bretels, een strak jasje met een vest en een wit shirt zullen een unieke strik van de Chicago-bandiet creëren.


Scandinavisch

Deze stijl combineert brutaliteit, moed en een zekere nalatigheid. Een praktische plaats wordt gegeven aan praktische zaken. Kledingkastitems zijn beknopt en minimalistisch, gemaakt in een discreet kleurenpalet. Vaak zie je op kleding het beeld van dieren, een gestreept of geruit patroon.


Western

De stijl is vergelijkbaar met de richting van het land, is ook in trek bij liefhebbers van vrijheid en bruikbaarheid. Het onderscheidende kenmerk zijn hoeden, leren laarzen in combinatie met geruite shirts.


Koreaans

Het wordt gekenmerkt door eenvoud en elegantie. Lichtgekleurde pakken worden gecombineerd met effen T-shirts met een discrete kleur. Dergelijke outfits zijn behoorlijk populair in jeugdkringen.


Romantisch

Kleding in deze stijlrichting is divers en licht slordig. Een mod kan dus gemakkelijk een shirt over een gewoon T-shirt aantrekken en er een kort jasje overheen gooien.


Wijnoogst

Deze strik bevat kledingstukken uit de wereldberoemde 20e-eeuwse collecties. Dit zijn onovertroffen outfits die op het hoogtepunt van populariteit waren bij jongens van verschillende tijdperken - van de jaren 20 tot de jaren 80.


Hippie

De richting wordt gekenmerkt door natuurlijke stoffen en etnische patronen met kleuren. Stijl kwam uit de gelijknamige subcultuur, die in de jaren zeventig op het hoogtepunt van populariteit was.


Biker

Het belangrijkste kenmerk van dit vest is een contrasterende combinatie van lederen en ijzeren accessoires. Outfits worden gekenmerkt door decoratieve inzetstukken en sneden.


Street Style

De voorvader van de stijl is de inrichting van skateboardliefhebbers uit de jaren 1970. Gratis kleding voor mannen is inherent aan hem - een eenvoudige snit van een shirt, truien, effen t-shirts gedragen onder een corduroy jas of jas en strakke broek met poorten.


Retro

Deze richting heeft geen specifieke kenmerken. Hij wordt gekenmerkt door alle mode van de afgelopen jaren, in zijn beste combinaties. Zachte hoeden, bretels, tweekleurige schoenen en nog veel meer zorgen voor een unieke retro-look.


Militair

Dit is een moderne, elegante mannelijke kledingstijl - een kopie van een militair uniform veredeld door de handen van ontwerpers. Het heeft een strikte snit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Het kleurenpalet wordt gedomineerd door donker, bruin en tinten van kaki.


Mode 50+

Deze richting is duidelijk harmonieuze harmonie en balans in kledingitems voor actieve vertegenwoordigers van de sterke helft voor 50. Er zijn geen gescheurde jeans en gerimpelde shirts, maar experimentele klassiekers hebben de voorkeur.


Hoe een kledingstijl voor een man te kiezen

Het kiezen van een individuele boog is geen gemakkelijke taak. De meeste jongeren combineren in hun garderobe veel stijlbeslissingen, in combinatie waarvan het nodige beeld wordt gecreëerd. Het is belangrijk dat het toekomstige uiterlijk er niet alleen mooi uitziet, maar ook dat het de elementen van de figuur verbergt of juist benadrukt. Alles naar het beeld van een man moet zakelijk en smaakvol zijn.


Hoe het kleurtype te bepalen

Dit is een natuurlijke combinatie van de kleur van de huid, lippen, haar, wenkbrauwen, baard en ogen in een gemeenschappelijke schaduw. Volgens de regels van stylisten, afhankelijk van het type uiterlijk, worden de volgende variëteiten van kleurtype onderscheiden:

 1. Zomer - koude tinten overheersen (grijze en blauwe ogen, grijs haar, enz.).
 2. De lente is in de meeste heldere en delicate kleuren.
 3. De herfst is helder verzadigde, gedempte tinten van een warm kleurenpalet.
 4. Winter - koude en heldere kleuren overheersen.

Hoe het type figuur te bepalen

Als u de kenmerken van uw lichaam kent, kunt u kleding kiezen zodat deze opvalt in uw sterke punten en gebreken verbergt. Er zijn 4 hoofdtypen cijfers, waarvan u uw eigen moet bepalen:

 • • zandloper,
 • • rechthoek
 • • omgekeerde driehoek,
 • • rond type.


20 netjes ogende tips

Hieronder vindt u een lijst met aanbevelingen van toonaangevende experts in de mode-industrie, hoe u uw eigen kledingstijl voor mannen kunt kiezen:

 1. Kies de juiste maat.
 2. De kleur van de riem, tas en schoenen moet dichtbij of bij elkaar passen. Aktetassen, tassen, koppelingen gemaakt van echt leer met gekruide tinten zijn te vinden op de website van de Brialdi online winkel.
 3. Als je een buik hebt, moet je een wijde broek kopen.
 4. Beter wanneer het shirt een toon lichter is dan de jas.
 5. Het is categorisch onacceptabel om zowel een riem als jarretels te dragen.
 6. Voor een groot lichaam is een brede knoop op een stropdas beter.
 7. Met een neutraal kleurenpalet kun je langer modieus zijn.
 8. Spijkerbroeken moeten anders van toon zijn dan jeans.
 9. Het is niet raadzaam om dingen vaak uit jeans te wassen.
 10. Bril van de zon op het hoofd - een slechte smaak en schade aan het accessoire zelf.
 11. Sokken worden gekocht om bij de broek te passen.
 12. Draag geen tassen die fundamenteel verschillen van de algemene stijl.
 13. Het heeft de voorkeur om lange sokken onder de broek te dragen.
 14. De manchetten van het shirt moeten onder de jas uitsteken.
 15. Witte kleur sokken zijn het beste helemaal niet te gebruiken.
 16. Draag leien alleen voor het zwembad en strandvakanties.
 17. Een losse pasvorm in gewaden past niet bij lage jongens.
 18. Bespaar niet op schoenen.
 19. Dingen van betere kwaliteit dan hun kwantiteit.
 20. Focus niet op je eigen uiterlijk - een minimale inspanning en lichte nalatigheid maken de jonge man onweerstaanbaar.

10 dingen die in je kledingkast zouden moeten zitten

Lijst met essentiële items

 • • winter / herfst jas,
 • • jas gemaakt van echt leer,
 • • strikt klassiek kostuum,
 • • trenchcoat die de randen van de jas bedekt,
 • • jeans, klassieke snit,
 • • jas met een clublook, sportkleding,
 • • broek met een grijze tint,
 • • twee tot drie shirts,
 • • T-shirts en sweatshirts,
 • • schoenen en andere accessoires.

De belangrijkste fouten die worden gemaakt bij het kiezen van kleding voor mannen

Er zijn een aantal typische problemen die de mannelijke helft het meest toestaat bij het kiezen van hun garderobe:

 1. stropdas en korte mouwen van een shirt,
 2. de verkeerde kleur van sokken die opvallen tegen de achtergrond van schoenen en broeken,
 3. te korte broek
 4. slechte combinatie van schoenen en riem,
 5. riem en bretels tegelijkertijd gedragen
 6. de bovenste knop van het shirt steekt onder de das uit,
 7. jas met korte / lange mouwen,
 8. dingen zijn verschillende maten groter of aanzienlijk kleiner.


Een selectie van tassen voor mannen naar de stijl van kleding

Meestal wordt de mannelijke helft bij het kiezen van een dergelijk accessoire geleid door de bruikbaarheid en functionaliteit van het product.Het is belangrijk dat u dagelijkse accessoires in uw tas kunt meenemen, zoals een smartphone, portemonnee, appartement- en autosleutels, rechten en andere documenten. Let bij het kiezen op die modellen die het meest organisch in uw garderobe passen en universeel zijn. U vindt veel kwaliteitsmodellen van echt leer in de catalogus van de Brialdi-online winkel.


Modetrends

Wanneer u nadenkt over hoe u uw eigen kledingstijl kunt kiezen, zodat het beeld van een man overeenkomt met de mode, volg dan de klassieke richting. Gedurende vele eeuwen is het een van de meest gewilde en populaire gebleven. Kies een minimum aan dingen voor jezelf. Ze moeten de basisbasis zijn die in elke levenssituatie kan worden gebruikt.

Bekijk de video: Sous Les Jupes Des Filles (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter