Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Welke voedingsmiddelen bevatten testosteron voor mannen

Tegenwoordig kan niet elke man bogen op een goede gezondheid en volledige seksuele functie. In het bijzonder gaat het om vertegenwoordigers van de sterke helft die erin geslaagd is om de grens van 40 jaar te overschrijden. Er zijn veel redenen die een erectie schenden en een hormonale onbalans veroorzaken, maar wanneer het probleem zich al voordoet, zijn mannen meer geïnteresseerd in het elimineren van de disfunctie. Weinig mensen weten dat producten die testosteron bij mannen verhogen in de kortst mogelijke tijd naast elkaar bestaan. Dienovereenkomstig, om zijn vroegere kracht te herstellen, kunt u zonder de grenzen van uw eigen huis te verlaten, heerlijke gerechten eten.

Wat moet ik weigeren omwille van het hoge testosteron?

Actieve testosteronproductie is erg belangrijk voor de volledige werking van het voortplantingssysteem, maar dit proces vertraagt ​​vaak het verkeerde voedsel. Zelfs als je weet welke voedingsmiddelen testosteron bevatten en ze actief consumeren totdat je stopt met het eten van junkfood, zul je het resultaat niet bereiken.

Om de potentie te normaliseren en het hormonale evenwicht te herstellen, moet u eerst een product zoals suiker uit uw menu verwijderen en nu hebben we het niet over het witte poeder zelf, maar ook over alle producten die het in grote hoeveelheden bevatten. Een soortgelijk verbod wordt geassocieerd met de productie van insuline, waarvan de hoeveelheid sterk begint toe te nemen evenredig met de toename van bloedglucose. Om niet in de biochemische reacties van het menselijk lichaam te duiken, kunnen we zeggen dat het gebruik van suiker in welke vorm dan ook het niveau van testosteron vermindert.

Suiker is een "dood product", het bevat helemaal geen nuttige stoffen, dit zijn pure calorieën die zowel de hormonale achtergrond als de fysieke vorm van een persoon negatief beïnvloeden.

Bij het specificeren van de dagelijkse voeding van een man, is het erg belangrijk om zout te vermelden, dat niet minder dan suiker de productie van testosteron vermindert. Alleen in deze situatie vindt de onderdrukking van geslachtshormoon plaats vanwege de verhoogde druk die dit product veroorzaakt. De toegestane zoutinname per dag mag niet meer bedragen dan 2 gram.

De lijst met producten die de hormonale achtergrond van mannen negatief beïnvloeden, kan ook worden aangevuld met gerookt vlees, vet en gefrituurd voedsel, genetisch gemodificeerd voedsel, inclusief fast food, evenals snelle koolhydraten zoals crackers, gebak en pasta. Al deze producten bevatten zetmeel, en nogmaals, het bestaat uit suiker.

Cholesterol, een schadelijke variant ervan, wordt afgezet op de wanden van bloedvaten; dienovereenkomstig vertraagt ​​de bloedstroom in de bekkenorganen. Mannen ontwikkelen prostatitis, ontstekingsziekten van het urogenitale systeem en dienovereenkomstig wordt de potentie aangetast. Als er problemen zijn met de potentie, wordt de productie van het hormoon testosteron gemeten. Dit is een continue ketting, omdat alles in het menselijk lichaam met elkaar is verbonden en soms een onschadelijk stuk gerookt vlees, gegeten voor de lunch, 's nachts seksuele impotentie kan veroorzaken.

Bij het specificeren van het hormoon testosteron en het principe van de productie ervan, kan men niet nalaten te vermelden dat alcohol en drugs het meest destructief ervoor zijn. Als hij alcohol drinkt, denkt een man niet eens dat hij met elk dronken glas in toenemende mate onvruchtbaarheid nadert. Onder invloed van acetylaldehyde - het belangrijkste product van het verval van alcohol, vindt remming van bepaalde processen plaats in de hersenen. De hersenen, vergiftigd door alcohol, geloven ten onrechte dat het lichaam sterft en begint op zijn beurt onnodige functies uit te schakelen, in de regel wordt het voortplantingssysteem eerst onderdrukt. Bij regelmatig misbruik wordt de seksuele functie vaker onderdrukt, wordt de productie van testosteron verstoord, omdat zonder dit hormoon geen erectie optreedt en er geen sperma wordt gevormd.

Als een man bier misbruikt, is de situatie nog erger, testosteron in het lichaam wordt vervangen door oestrogeen - een vrouwelijk geslachtshormoon. Dit hormoon veroorzaakt vaak de ontwikkeling van mannelijke geslachtskenmerken bij mannen (grote borsten, afgeronde heupen en een dunne stem). Dienovereenkomstig zal de onderdrukte productie van testosteron onvruchtbaarheid en seksuele impotentie veroorzaken.

Producten die testosteron bij mannen verhogen

Voedsel is de belangrijkste bron van nuttige micro- en macro-elementen, evenals vitamines. Het is dankzij voeding dat ons lichaam normaal functioneert. Veel artsen geloven dat je door het correct ontwikkelen van je dagelijkse voeding bijna alle ziekten kunt genezen of zelfs de ontwikkeling ervan kunt voorkomen.

Het is bekend welke producten testosteron bij mannen verhogen, maar zelfs als je deze lijst kent, moet je ze niet in opzettelijke hoeveelheden opnemen, dit is ook niet geweldig.

Het belangrijkste principe van goede voeding voor de volledige ontwikkeling van het mannelijk hormoon is "niet teveel eten." Zelfs de juiste producten om testosteron bij mannen te verhogen, als ze in de darmen beginnen rond te lopen, kunnen een groot aantal ziekten van het urogenitaal systeem veroorzaken en daarom zullen ze in plaats van voordeel schadelijk zijn.

Bij het bespreken van het voedingsprincipe, dat de hoeveelheid testosteron in het bloed van een man kan verhogen, is het belangrijk op te merken dat in het dagelijkse dieet het ontbijt het belangrijkste moet zijn. Het is een deel van dit voedsel dat het lichaam de kracht geeft om de hele dag volledig te werken. Wat het avondeten betreft, het moet gemakkelijk zijn, overbelast uw lichaam niet 's nachts. Testosteron wordt uitsluitend 's nachts geproduceerd, tijdens de slaap. Als de inwendige organen bezig zijn het diner te verwarmen, dan heb je gewoon niet de kracht meer om geslachtshormoon te produceren.

Zeevruchten

Allereerst wil ik nota nemen van mariene producten die testosteron voor mannen bevatten. Het verhogen van testosteron met zeevruchten is te wijten aan omega-vetzuren, die in oesters, vissen, garnalen, octopus, inktvis en andere bewoners van de zee gewoon wild worden. Rauwe tonijn en garnalen zijn vooral gunstig omdat ze minimale verwerking ondergaan. Hoe meer gekookte vis en zeevruchten, hoe minder voedingsstoffen nodig zijn voor de synthese van het hormoon om erin te blijven. Negeer daarom de oosterse keuken niet, met name sashimi, sushi en andere Japanse gerechten.

Naast het bovenstaande heeft zeevruchten een verhoogde hoeveelheid eiwit en wordt het als waardevoller voedsel voor het lichaam beschouwd dan vlees. Dankzij vitamine A en E, evenals selenium en creatine in het lichaam van de man, verbetert de bloedcirculatie, neemt het risico op atherosclerose af en wordt de hersenfunctie geactiveerd.

De oester wordt beschouwd als de meest waardevolle zeevruchten voor het lichaam van een man; 100 g van deze zeebewoner vult de dagelijkse behoefte van het lichaam aan testosteron aan.

Groenten en fruit

Als je de eerste persoon die je tegenkomt, vraagt ​​welke voedingsmiddelen testosteron voor mannen bevatten, zal hij dat waarschijnlijk zeggen in groenten en fruit. Zelfs tijdens schoolbiologielessen is bekend dat het daar een enorme hoeveelheid vitamines bevat. Het belangrijkste kenmerk van fruit en groenten is dat ze in staat zijn om het menselijk lichaam te reinigen van gifstoffen van gifstoffen en opgehoopte schadelijke stoffen. Ze hebben ook vezels, die de werking van de maag en darmen positief beïnvloeden, glucose en cholesterol verminderen. Samen heeft dit alles een enorme impact op het insulineniveau en, zoals u weet, hoe lager de insuline, hoe hoger de productie van testosteron.

De voedingswaarde is vooral vers, niet thermisch verwerkt fruit en groenten. Als we bepalen welke producten testosteron verhogen bij groenten en fruit, moet worden opgemerkt dat de aandacht moet worden gericht op de groene en oranje vertegenwoordigers van deze families, namelijk:

 • groene druiven
 • appelen,
 • kiwi,
 • citroenen en sinaasappels
 • bananen,
 • abrikozen,
 • mango.

Het is belangrijk om grapefruits uit te sluiten van de lijst met gezond fruit, ze hebben een zeer negatief effect op het spijsverteringsstelsel van mannen en verminderenhormoonstimulatie.

Noten en zaden

Testosteron-stimulerende producten bevatten ook noten, ze bevatten semi-verzadigde vetzuren en complexe eiwitten. Natuurlijk komen dezelfde stoffen ook voor in vlees en vis, maar het type dat aanwezig is in noten wordt beter opgenomen. Noten zoals hazelnoten, amandelen, pistachenoten, pinda's bevatten een grote hoeveelheid ijzer en een hoog calorieniveau stelt u in staat om voldoende energie te krijgen. Noten verhogen de libido en het uithoudingsvermogen van een man tijdens geslachtsgemeenschap.

Granen

Producten die testosteron bij mannen verhogen, bevatten ook volkoren granen op hun lijst, het is vooral nuttig om tarwegranen, rijst, gerst en gerst te consumeren. Granen bevatten een aanzienlijke hoeveelheid vezels, het verbetert de bloedcirculatie in het bekkengebied, vermindert de frequentie van constipatie en heeft een positieve invloed op de spijsvertering.

Om het meeste uit granen te halen, moet u uw voorkeur geven aan volkoren opties, in plaats van instantgranen. Het is ook het beste om granen voor het koken te weken, zodat ze nuttige micro- en macro-elementen langer behouden na warmtebehandeling.

Zuivelproducten

Voor de volledige werking van het voortplantingssysteem zijn magnesium, zink, calcium en vitamines uit groep B en bètacaroteen nodig. Al deze componenten bevatten op een verbazingwekkende manier melkproducten. Regelmatige consumptie van melk kan vele jaren kracht behouden, het feit is dat melk de darmmotiliteit verbetert, die, in een actieve modus, vaak gifstoffen en gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Dienovereenkomstig is er geen stagnatie in de bekkenorganen.

Testosteron kan in normale hoeveelheden worden vrijgegeven als alle organen soepel werken. In eenvoudige bewoordingen: hoe meer een man melk drinkt, hoe meer testosteron wordt geproduceerd en hoe beter spermatogenese optreedt.

Gezonde dranken

Als zodanig bestaan ​​dranken om het testosteronniveau te verhogen in principe niet, maar vers geperste vruchtensappen en fruitdranken kunnen een goed effect hebben op de potentie. Peterseliesap liet zich goed zien, als je de kans hebt om minimaal 50 ml van het sap van deze plant per dag te drinken, dan weet je zeker dat je een wondermiddel hebt gevonden voor de meeste seksuele aandoeningen. U kunt zelf verse selder koken. Natuurlijk zul je dergelijke drankjes niet zo leuk vinden, maar ze zullen enorme voordelen met zich meebrengen.

Om de bloedstroom in de bekkenorganen te verbeteren, raden sommige artsen aan om eenmaal per week 100 g droge rode wijn te drinken. Met deze alcoholische drank kunt u het lichaam ontspannen en het endocriene systeem activeren. Vergeet niet dat u voor welke nuttige doeleinden geen alcoholische dranken zou gebruiken, deze blijven in grote hoeveelheden gevaarlijk voor uw gezondheid.

Nu weet je, welke producten testosteron bevatten, en je kunt een goede seksuele gezondheid en mannelijke kracht behouden, ongeacht leeftijdsgrenzen, zonder dure medicijnen en procedures. Probeer zoveel mogelijk tijd in de frisse lucht door te brengen en stop ook met roken en alcohol drinken. In een gezond lichaam vertragen respectievelijk de pathologische processen van veroudering, problemen met potentie veel later, en misschien kom je helemaal niet.

Vleesproducten

Gerechten met rood vetarm vlees van een koe, konijn, varken, hert, paard hebben een duidelijk gunstig effect op mannen. Dieetrundvlees en smakelijk schapenvlees bevatten veel magnesium, ijzer en zink, die de kwaliteit van het bloed verhogen, de werking van het cardiovasculaire systeem verbeteren - dit alles heeft een gunstige invloed op de potentie. Als onderdeel van rood vlees zijn er geen schadelijke vetten. Zo'n complex van stoffen veroorzaakt een sprong in het hormoon testosteron, en hierdoor wordt de spiergroei verbeterd. Rood vlees wordt aanbevolen om te eten in de vorm van steaks of steaks van 2 tot 4 keer per week.

Kip en kalkoen is een eiwitrijk wit vlees dat geweldig werkt op spieren en geslachtshormonen. Dit vlees kan worden gekookt, gebakken, gebakken, gestoofd, maar alleen zonder botten en schillen. Genoeg om het 3-5 keer per week te eten.

Eieren en slachtafval

Het zal ook nuttig zijn om kip en kwartelseieren te gebruiken om de androgenen van androgenen te stimuleren. Eieren bevatten vitamine B5 en B6, die verantwoordelijk zijn voor het normale evenwicht van hormonen en het lichaam beschermen tegen stress. Bovendien hebben ze ook cholesterol, waaruit testosteron wordt gesynthetiseerd.

Gerechten uit de lever en de nieren zullen het immuunsysteem versterken, en hieruit volgt dat het proces van hormoonproductie zal intensiveren.

Fruit, Bessen, Groenten

Verse groenten en wortelgroenten die essentiële ingrediënten bevatten die nodig zijn om het niveau van het hormoon te verhogen, moeten aanwezig zijn in het dieet van mannen. Hieronder staat een lijst met de meest bruikbare:

 1. Kool van alle soorten en variëteiten.
 2. Rauwe en verwerkte tomaten.
 3. Courgette, pompoen, courgette.
 4. Pompoen.
 5. Raap.
 6. Wortelen.
 7. Radijs.
 8. Peulvruchten.

Elk type kool bestaat uit een grote hoeveelheid vezels en indool. Het teveel aan vrouwelijke hormonen bij mannen wordt veroorzaakt door de ophoping van toxines - afval na metabolisme. Het is erg belangrijk om ze regelmatig te reinigen. Vezel is hiervoor de beste remedie. Bovendien verwijdert indol, samen met vezels, ook overtollig oestrogeen uit het mannelijk lichaam. Kool kan in elke vorm worden geconsumeerd: gestoofd, ingelegd, maar bij voorkeur vers in een salade.

Nuttige oliën en actieve ingrediënten in pompoen. Deze stoffen verbeteren de productie van testosteron en beschermen ook de prostaatklier. Van bonen komen plantaardige eiwitten en vezels het lichaam binnen. Ze bevatten de grootste hoeveelheid zink - het belangrijkste element voor mannelijke kracht. Bonen door de hoeveelheid van dit mineraal kunnen gemakkelijk concurreren met rundvlees. Peulvruchten zijn in elke vorm nuttig.

Om de potentie te vergroten, moet u regelmatig bessen en fruit aan het menu toevoegen. Ze mogen alleen vers worden geconsumeerd. Zelfs geperst sap zal niet zo nuttig zijn, vooral gekookte compote. De keuze wordt gestopt bij fruit waarin meer luteïnen zijn, die niet alleen een actieve rol spelen in de productie van testosteron, maar ook de productie van groeihormoon activeren:

Als testosteron in minimale hoeveelheden in het lichaam aanwezig is, zullen bananen het niveau helpen verhogen. Dit is mogelijk dankzij kalium en riboflavine. En bananenbromelaïne verhoogt actief het mannelijk libido.

Met vijgen kunnen vergelijkbare resultaten worden bereikt. Deze foetus versterkt niet alleen de seksuele onvermoeibaarheid van een man, maar verhoogt ook de weerstand tegen stress. Een enorm pakhuis met vitamines is te vinden in dadels, rozijnen, pruimen, gedroogde abrikozen. Om de productie van het hormoon te verbeteren, moet je 50-60 g fruit per dag eten.

De sterke helft heeft alleen verse zwarte bessen, druiven, granaatappels, frambozen, veenbessen, watermeloen en aardbeien nodig. Maar de meeste noodzakelijke componenten zijn te vinden in rode druiven, en het is noodzakelijk om het met de huid op te eten, omdat het erin zit dat een stof als resveratrol zich ophoopt, wat de activiteit van sperma verhoogt. Dezelfde stof is te vinden in rozijnen en wijn van deze druivensoort, noten en cacao. Rozenbottel is de recordhouder voor vitamine C, die de omzetting van testosteron in oestrogeen voorkomt, en dit duidt op een toename van mannelijk hormoon.

Groenen, kruiden, granen, noten, champignons, oliën

Mannen zijn verslaafd aan vlees, maar ze staan ​​onverschillig tegenover zulke gezonde groenten. Maar deze producten vullen elkaar perfect aan.Groenen bevatten vitamines en mineralen, evenals het mannelijke hormoon in zijn plantvorm. Samen dragen ze bij aan de productie van testosteron in het mannelijk lichaam. De meest voedzame:

 1. Peterseliewortel en blad.
 2. Dill.
 3. Veren van uien.
 4. Mosterd.
 5. Cilantro.
 6. Spinazie.
 7. Pasternak.
 8. Mierikswortel.
 9. Spinazie, waterkers.
 10. Knolselderij en stengel.

Groenen worden alleen vers en in kleine hoeveelheden geconsumeerd. Het wordt afgeraden om greens op welke manier dan ook een warmtebehandeling te geven.

Onder specerijen kan men ook potentie-stimulerende middelen vinden - dit is kardemom, rode peper, curry, kurkuma. Als je er gerechten mee op smaak brengt, kun je er veel voordeel uit halen. Het wordt aanbevolen om ten minste eenmaal per dag een teentje knoflook te eten, omdat deze veel zink en allicine bevat. Deze componenten verhogen de productie van mannelijk hormoon en remmen ook de productie van cortisol, wat de normale synthese van testosteron verstoort en spierweefsel vernietigt.

Om mannelijke kracht en zijn versterking te behouden, moet je elke dag boekweit- en gierstpap eten, evenals ongepolijste rijst. Vezel van deze producten reinigt de darmen en verbetert de hemodynamica in het bekken en de testikels. Tarwezemelen verzadigen het lichaam met zink.

Veel vitamines en mineralen die nodig zijn voor de synthese van testosteron hopen zich op in bijna alle soorten noten. Walnoten en amandelen voorzien mannen van omega-3-vetzuren en pijnboompitten zijn een bron van zink.

Het is goed om verse salades met olie te kruiden, omdat ze het lichaam verrijken met vitamine E en het de werking van het genitale gebied regelt. Het is belangrijk dat de olie rauw en ongeraffineerd is.

De meeste soorten schimmels verzamelen de noodzakelijke nuttige componenten voor de productie van androgenen. Als onderdeel van groene thee en cacao wordt een goede indicator voor zink gevonden. Rode wijn stimuleert ook de potentie. Maar u hoeft niet mee te doen, slechts 0,5 kopjes per dag.

Wat is testosteron en het belang ervan in het lichaam

Testosteron is een geslachtshormoon dat wordt geproduceerd in het lichaam van een man en een vrouw (maar in een kleinere hoeveelheid). De rol van testosteron bij mannen:

 1. Gezonde genitale ontwikkeling,
 2. De aanwezigheid van secundaire tekens die een normale hoeveelheid van het hormoon aangeven (harigheid, smal bekken, brede rug, ruwe stem, prominente adamsappel, enz.),
 3. Essentieel voor eiwitvorming om spiergroei te stabiliseren,
 4. Verdeelt vet op de juiste manier in het lichaam, laat het zich niet concentreren in de buik, waardoor de heupen breder worden dan de schouders,
 5. Het veroorzaakt aantrekking tot het andere geslacht, seksueel verlangen,
 6. Stimuleert het werk van de bloedsomloop, zoals blijkt uit een goede erectie.

Producten die schadelijk zijn voor mannelijke kracht

De volgende stoffen worden beschouwd als schadelijke producten die de testosteronniveaus negatief beïnvloeden:

 • Fast food
 • Gebakken, Gerookt, Gezouten,
 • Gefrituurd eten.

Er moet ook worden opgemerkt dat voedsel regelmatig en gezond moet zijn, niet kan passeren of verhongeren. Het wordt ook aanbevolen om voedsel met water of thee te drinken en koolzuurhoudende dranken en koffie uit te sluiten, omdat cafeïne bijvoorbeeld testosteron direct in oestrogeen verandert.

Voedsel omvat geen sigaretten en alcoholische dranken, maar men moet rekening houden met het feit dat het gebruik ervan (vooral op oudere leeftijd) schadelijk is voor de productie van geslachtshormoon.

Testosteron Booster Producten vermeld

Hier zullen we de meeste van de belangrijkste producten bekijken die de productie van geslachtshormoon activeren.

Groenten, fruit en bessen op kleur:

 1. Green. Groene sla, kool, groene druiven dragen bij aan een toename van testosteron vanwege het hoge gehalte aan luteïne, dat alle chemische reacties in het lichaam versnelt.
 2. Geel en oranje. Abrikoos, peer, persimmon, meloen, paprika bevatten componenten die het werk van het hart, bloedvaten en het immuunsysteem stimuleren. En deze organen zijn direct gerelateerd aan het werk van het mannelijke voortplantingssysteem.
 3. Red. Fruit, groenten, bessen van deze kleur dragen bij aan de goede werking van de urogenitale en cardiovasculaire systemen.
 4. Blue. Aubergine, druiven, pruimen, vijgen - ze zijn allemaal nuttig voor geslachtshormonen, omdat bevatten antioxidanten.


Zorg ervoor dat je alle fruit, groenten en bessen vers eet, omdat een groot aantal voedingsstoffen in verse vorm wordt gevonden.

Specerijen en specerijen

Verschillende kruiden toevoegen in gerechten geeft de gezondheid van een man aan. Studies bevestigen dat mannen die hun hele leven voedsel hebben gegeten met de toevoeging van verschillende kruiden en specerijen, hun mannelijke kracht veel langer hebben behouden. Sperma-activiteit is hoger, en daarmee ook verlangen en vruchtbaarheid.

Om de kwaliteit van testosteron te verbeteren, kunt u kruiden gebruiken die naar uw smaak zijn.

Mannen van hoge leeftijd zijn bang om eieren in hun dieet op te nemen, zoals ze zijn rijk aan cholesterol, ze moeten begrijpen dat het "slecht" en "goed" is. Eieren zijn 'goede cholesterol', dus in het dieet zijn het onvervangbare producten. Bovendien zijn eieren een eiwit dat een belangrijke rol speelt bij de vorming van mannelijk hormoon.

Het is belangrijk om eieren in je eigen dieet op te nemen, omdat ze het lichaam de hele dag met energie zullen verrijken en ook 's nachts seksuele energie geven.

Conclusie

Er zijn veel producten die het testosteronniveau in het lichaam helpen verhogen. Veel mannen zijn bang dat genitale disfunctie optreedt met de leeftijd, hun libido neemt af, maar als je goed eet, oefent, zich van slechte gewoonten verlost, dan komt alles goed: het libido zal toenemen, testosteron zal toenemen, het vertrouwen zal toenemen. Je moet vanaf de jeugd voor je mannelijke kracht zorgen, zodat je op volwassen leeftijd geen tijd verspilt aan herstel, maar altijd vertrouwen hebt in jezelf.

Bekijk de video: Hoe boost je je Groeihormoon en Testosteron? (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter