Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Kapselhoed voor een jongen

De meester maakt het haar op de achterkant van het hoofd zo kort mogelijk en er blijven langere lokken op de kruin en frontale lobben. Het is geweldig voor kleine jongens. Het gezicht van de kinderen omlijst door een kap van dik haar ziet er natuurlijk en mooi uit.

Een kapsel met een kap kan worden gedaan met een soepele overgang van lengte van de bovenkant van het hoofd naar de achterkant van het hoofd. Er zijn ook opties voor verkorte en langwerpige kapsels.

De "hoed" met lange strengen is vooral geschikt voor baby's tot 3 jaar oud. Een kapsel met kap ziet er het beste uit bij kinderen met steil haar. Krullend haar in dit ontwerp ziet er misschien niet zo aantrekkelijk uit.

Type kapselhoed

De hoed voor volwassenen heeft nogal wat variëteiten, waaronder dubbel en asymmetrisch.

In het geval van kinderen zijn dergelijke moeilijkheden volstrekt overbodig, twee van de eenvoudigste opties zijn voldoende - met een scherpe en soepele overgang, evenals meerdere lagen voor expressief krullend haar.

We beschrijven elk van de onderstaande opties:

 • Een kapsel met scherpe overgangen - in dit geval wordt het lange haar op de kruin in een rechte lijn geknipt, waardoor een kap bovenop wordt gevormd, en het haar op de achterkant van het hoofd en de slapen wordt gelijkmatig afgekort of zelfs geschoren. Dit type kapsel ziet er geweldig uit op kleine jongens, het geeft ze een goed uiterlijk en kinderachtige spontaniteit. Het voordeel is dat een dergelijk kapsel niet sterk hoeft te worden gestyled, kam gewoon je natte haar en laat het drogen, maar alleen op voorwaarde dat het kapsel van hoge kwaliteit was. Op de site Beauty Hier vindt u hooggekwalificeerde specialisten die zelfs voor de kleinsten zo'n kapsel kunnen uitvoeren.
 • Een kapsel met zachte overgangen - daarmee is de kap gemaakt met ongelijke, gescheurde strengen die een scherpe overgang hebben tussen de lange en korte delen van het kapsel. Om het netjes te zeggen, je zult zo'n kapsel met behulp van speciale middelen moeten stylen, maar in het gewone leven, integendeel, zal de schilderachtige puinhoop de jongens onder ogen zien.
 • multilayer baby kapsel hoed voor jongen Ziet er geweldig uit op krullend haar. Het kan met zachte overgangen of met scherpe overgangen zijn - het onderscheidende kenmerk is de uitgesproken gelaagdheid aan de kruin. Elk slot wordt getextureerd en merkbaar.

algemeen baby kapsel hoed past goed bij mooie babygezichten en een dunne lichaamsbouw. Het kan op verschillende manieren worden gelegd zoals nodig, bijvoorbeeld op matinees en voor een wandeling.

Het enige moeilijke moment in dit kapsel is het eigenlijke knipproces. Ze zijn vrij complex in uitvoering en het kind zal een half uur immobiliteit en kalmte nodig hebben.

Kenmerken

De tijden dat dit type kapsel zonder enige reden "onder de pot" werd genoemd en iedereen die het droeg zag er hetzelfde uit - al lang verdwenen. In de prijs van een kapsalon werd dit kapsel "Voyage" genoemd. Tegenwoordig wordt dit model op een iets andere manier geïmplementeerd - in verschillende, meer stijlvolle interpretaties, maar het afgeronde type blijft behouden. Er zijn karakteristieke kenmerken van kapsels die de "hoed" onderscheiden van anderen:

 • ronde vorm
 • het silhouet van de lengte is soepel gevormd,
 • het kroongebied is met expressief volume.

Een kapsel dat op dezelfde manier is gemaakt, kan er anders uitzien, afhankelijk van de structuur van de strengen:

 • dunne worden visueel volumineuzer,
 • dik ontdoen van zwaarte, pracht, waar nodig,
 • gekrulde lokken worden eleganter, stijlvol.

Het belangrijkste voordeel van de "hoed" is de veelzijdigheid, het past in het beeld van bijna elke man, past perfect bij elke straatstijl.

Algemene beschrijving

Volgens de foto van een knipbeurt voor jongens met een hoed, is het gemakkelijk op te merken dat het niet voor iedereen is. De mensen voegden haar zelfs een enigszins grove naam toe 'onder de pot', wat geen objectieve beoordeling ervan geeft. De hoed behoort tot de klasse van complexe kapsels, waarvoor je vaardigheid en kennis van het algemene schema nodig hebt.

Het kapsel voor kinderen ziet er direct en tegelijkertijd netjes uit. Uitgevoerd op dik steil haar, creëert het een nette halo rond het hoofd, wat het beeld van charme geeft. En het is om deze reden dat het wordt gedaan om kleine kinderen - tot 8-10 jaar.

Kapsel "hoed" voor tienerjongens, zoals op de foto voor jongere kinderen, is mogelijk niet geschikt. De verscherpte gelaatstrekken zien er belachelijk uit onder een dikke halo van haar. Dit kapsel omvat verschillende variaties, dus je moet precies weten wanneer het geschikt zal zijn. Het is gemakkelijk om op internet een foto van een knipbeurt voor een jongen te vinden. En de foto's die op internet worden gepresenteerd, bevestigen in de regel de bovenstaande kenmerken van kapsels voor kinderen van verschillende leeftijden.

Goed vergeten oud

Dit kapsel werd aan het einde van de vorige eeuw populair. Zijn naam liet op dat moment veel te wensen over - 'onder de pot'. In deze zin zelf werd de eenvoud en routine van de uitvoering van dit kapsel geïmpliceerd. Maar tijden, met een ontembare stap, rennen vooruit, vernietigen oude en saaie stereotypen. En vandaag, in plaats van een denigrerende naam, hoor je vaak een meer sonore - "Franse jongen." En samen met de naam is ook de kapselstijl veranderd. Met behoud van de belangrijkste trends in silhouet en vorm, werd het aangevuld met nieuwe moderne accenten en verkregen verfijnde contouren.

Voor jongens is een kapsel met een hoed een ideale optie. Onder de handen van een goede meester vindt ze lijnen die overeenkomen met de gelaatstrekken van de kleine eigenaar en geeft hem een ​​speciale, kinderlijke uitstraling.

Je hoeft geen stylist te zijn om de relaxte charme, de tonen van levendige directheid en de duidelijke jeugdige elegantie in de contouren van het gezicht van een kind te onderscheiden. Geen enkele bewonderende blik zal stoppen bij de jonge eigenaar van zo'n kapsel.

Hoe ziet een knipbeurt eruit: een foto

De pet wordt meestal gebruikt door jonge jongens en jongens. Je kunt haar ontmoeten een decennium van een kind en de 25ste verjaardag van een jongen.


Species

Een babygezicht omlijst door een dikke haarmuts ziet er altijd schattig en natuurlijk uit. Bovendien heeft dit kapsel nog een belangrijk pluspunt - het vereist geen vervelende en tijdrovende styling. Dit ontwerp is alleen nodig voor volwassen mannen, terwijl voor kinderen een licht warrig haar er vrolijk en natuurlijk uitziet.

Zo'n knipbeurt kan in verschillende variaties worden uitgevoerd.

 • Verminderd in vergelijking met de grootte van de hoofdoptie. De uitvoeringstechniek is als volgt: de haarlijn op de achterkant van het hoofd wordt aanzienlijk verkort met behulp van een machine. Het kroongebied wordt getrimd door strengen op de streng aan te brengen. De lengte van de pony wordt aangepast aan de totale lengte van het kapsel.
 • Een dop met een soepele overgang van de lengte van de strengen. Met deze optie veranderen de kapsels hun lengte in de richting van de kruin naar de achterkant van het hoofd. In dit geval is het toegestaan ​​om de pony aan weerszijden te leggen.
 • Langwerpige hoed. In dit geval knipt de meester het haar in één lijn van het voorhoofd naar het oor, terwijl de achterkant van het haar een iets langwerpig silhouet heeft. Deze optie is vooral geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar oud.

De structuur van het haar van het kind en de natuurlijke dichtheid van zijn haar zijn bepalend voor het kiezen van een kapsel. Voor dik en pluizig haar wordt de klassieke vorm van de dop als acceptabeler beschouwd. Eén functie - deze optie is alleen goed voor kleine jongens. Maar met gekrulde en gekrulde lokken kan de meester altijd experimenteren, waardoor het haar een verscheidenheid aan stijlvolle vormen krijgt.

Een soepele overgang van de lengte van de strengen past op het haar van bijna elke jongen. Dus bij het kiezen van zo'n kapsel is het onwaarschijnlijk dat ouders verliezen. Er zijn echt veel opties voor kapsels met een hoed. Dat is de reden waarom stylisten en kappers ouders aanbevelen om voor dit veelzijdige kapsel te kiezen.

Het is vermeldenswaard dat precies zo'n kapselstijl het meest consistent is met het Slavische uiterlijk, waardoor het type meer verfijning krijgt.

Voordelen en soorten kapsels

Een babygezicht omlijst met een hoed van dik haar ziet er altijd schattig en natuurlijk uit. Een kapselkapsel vereist alleen styling als het door een volwassene wordt gedragen: voor jongens zal licht warrig haar alleen maar enthousiasme toevoegen.

Dit kapsel heeft verschillende soorten.

 • De "hoed" zelf kan klein zijn in vergelijking met de grootte van het hoofd. Deze optie wordt als volgt uitgevoerd: het haar op de achterkant van het hoofd wordt met een machine ingekort. De kruin is geschoren en legt de ene streng op de andere. De pony moet overeenkomen met de lengte van het kapsel.
 • De dop kan een overgang van haarlengte hebben van de nek naar de kruin. In dit geval is het toegestaan ​​om de pony naar links of naar rechts te leggen.
 • Een lange hoed is ook gebruikelijk. Bij het uitvoeren van dit model snijdt de kapper het haar op de lijn langs het voorhoofd van oor tot oor, op één niveau, en het kapsel wordt aan de achterkant verlengd. Deze optie is vooral goed voor jongens jonger dan drie jaar oud.

Uitvoering techniek

Kennis van de stadia van het kapsel is niet alleen belangrijk voor de meester, maar ook voor de ouders: misschien kunnen ze het haar van hun jongen thuis knippen. In dit geval is het ook raadzaam om video's te bekijken die door professionals op internet zijn geplaatst. Er moet aan worden herinnerd: hoe jonger de jongen, hoe minder tijd u aan deze procedure moet besteden. Als u zich onzeker voelt, is het beter om het kind naar de kinderkapper te brengen.

  1. Het haar moet worden bevochtigd met water met behulp van een spuitfles en voorzichtig in de groeirichting worden gekamd. Deze fase voor zo'n knipbeurt, zoals een hoed, is vooral belangrijk.
  2. Met behulp van een cirkelvormige scheiding is het noodzakelijk om het haar van de jongen van oor tot oor in twee delen te verdelen - het achterhoofd en het voorhoofd. De scheiding kan zich zowel aan de oren als erachter bevinden (het hangt allemaal af van het gekozen kapselschema), maar het is belangrijk dat het evenwijdig is aan de vloer.
  3. Het gebied op de achterkant van het hoofd moet met een machine worden verwerkt. Het geselecteerde mondstuk moet tegen de nek van de haarlijn worden gedrukt. Vervolgens moet u de machine naar boven verplaatsen - naar een cirkelvormige scheiding. Om niet terug te keren naar het behandelde gebied voor aanpassing, is het beter om met een machine te snijden met de oplegging van de volgende strook op de vorige.
 1. De machine kan opzij worden gezet en met een schaar de contour door het hoofd worden aangepast. De belangrijkste vereiste voor randen is gladheid (dit geldt vooral voor het gebied achter de oren).
 2. Een rechte snede moet de eerder geselecteerde streng uit het gebied boven de scheiding afsnijden. De lengte van deze eerste streng moet de lengte van de gehele kapselkap aangeven.
 3. De frontale-pariëtale zone moet worden behandeld met een "lock on lock" -methode zonder haren te trekken. Het is handiger om in beurten aan elke kant van een cirkelvormige scheiding naar het midden van het hoofd te snijden.
 4. De strengen die vervolgens een knal vormen, moeten op het voorhoofd worden gekamd en worden afgezet. Een kapselkapsel vereist een gelijkmatige randlijn. Met andere woorden, het haar in de pony van de jongen moet even lang zijn.
 5. De frontopariëtale zone aan het einde kan worden verwerkt met behulp van dunner worden. Opgemerkt moet worden dat de contour van het kapsel zachter zal zijn als het dunner wordend diep is. Maak indien nodig de overgang van kort naar lang haar niet glad, en helder dunner worden moet gemakkelijk zijn.

En de korte en langwerpige kapselkap maakt elke kleine jongen charmant. Het heeft echter de voorkeur voor baby's tot drie jaar. Oudere jongens (en vooral tieners) zullen vrijwel zeker modernere modellen van kapsels voor kinderen willen zien.

Een kapselkapsel is goed voor steil haar, maar ziet er niet minder aantrekkelijk uit op krullend haar.

Voor wie?

Kapsel voor jongens, een hoed ziet er niet te winstgevend uit op dik en volumineus haar, omdat het in dit geval de indruk is van een hoed op het hoofd. Voor jonge jongens zal dit kapselontwerp precies goed zijn, omdat het een heel platform voor experimenten opent. Een hoed kan immers verschillende vormen en pony hebben.

Voor het Slavische gezichtstype is de universele optie voor kapsels vloeiende overgangen, omdat de scherpe lijnen het beeld eenvoud geven.

Zo'n kapsel kan de lengte van een langwerpig gezichtstype visueel verminderen, hiervoor moet de bovenste laag haar korter zijn dan de onderste. Als de jongen een driehoekig gezicht heeft, moet je een knal laten groeien. De uitstekende jukbeenderen kunnen worden gladgestreken met de maximale haarlengte in het kapsel en de verplichte aanwezigheid van een pony.

Er is slechts één type dat dit kapsel helemaal niet past - het is een rond gezicht, omdat het visueel wordt vergroot. Voor dit type gezicht kun je andere kapsels zien, bijvoorbeeld: met moderne kapsels voor jongens of klassiek.

Opties voor verschillende lengtes

Dit kapsel kan op strengen van elke lengte worden gevormd.

 • Short. Dit is een vrij zeldzaam type kapsel, het is niet gemakkelijk uit te voeren, maar mogelijk. Een dergelijk kapsel is meer in trek bij jonge en zeer jonge mannen. Meestal is het nodig om een ​​paar strengen te laten groeien zodat de vorming van een "dop" mogelijk wordt.
 • Gemiddeld. Dit is een eenvoudigere taak voor de wizard, omdat deze optie de meest voorkomende is. Er zijn verschillende uitvoeringsopties, het hangt allemaal af van de structuur van de strengen en het type gezicht. U kunt meerlagige, asymmetrische, vloeiende, duidelijke variaties maken.
 • Long. Langwerpige modellen zien er behoorlijk indrukwekkend uit, er zijn veel opties. Zo'n kapsel vereist constante zorg en dagelijkse styling.

Tekortkomingen

Elk kapsel heeft een aantal contra-indicaties en deze optie is geen uitzondering, die gemakkelijk te zien is op de foto. Een knipbeurt voor een jongenshoed, waarvan een foto te zien is in salons en kappers, is niet altijd de juiste keuze:

 • De structuur van krullend en grof haar laat zo'n kapsel niet toe.
 • Op dun en dun haar ziet ze er belachelijk uit.
 • Een verlengingseffect wordt toegevoegd aan de ovale vorm van het gezicht.
 • Snelle haargroei zal de harmonie sterk verstoren.
 • Als een kind een bril draagt, kan de genoemde haarvorm ongemakkelijk zijn omdat deze het zicht sluit.

Als je goed kijkt naar de foto van de kapselkap voor de jongen, lijkt het erop dat het geheel in zijn structuur zit. En dit is waar, het primaire kapsel moet zo goed mogelijk worden gedaan en het moet elke 3-4 weken worden bijgewerkt. Daarom is het beter om deze techniek zelf te beheersen of een goede meester te vinden.

Soorten kapsels

Een kapsel voor jongens, een hoed is voornamelijk bedoeld voor middellange en lange strengen, dus als een jonge man korte strengen heeft, moet je een paar maanden wachten totdat het haar teruggroeit.

Kapsel cap kan zijn:

 • voor kort, halflang en lang haar,
 • symmetrisch en asymmetrisch (met ongelijke lengte van de zijkanten van het kapsel),
 • met scherpe en vloeiende overgangen,
 • dubbele dop - de lengte van het haar bereikt de oorlellen en voer bovenop een andere dop uit, lengte tot het begin van het oor. Deze versie van het kapsel vereist een zorgvuldige styling,
 • meerlagig - ontworpen voor krullend haar.

Kapsels met de geleidelijke overgangen van lang haar naar kort zijn relevant voor dunne lokken. Dankzij deze techniek wordt een toename van het volume bereikt en wordt het hoofdverzorgingsproces ook vereenvoudigd.

Voor de implementatie moet u de volgende materialen voorbereiden:

 • schaar,
 • dunner wordende schaar,
 • frequente tandkam
 • machine,
 • foto van het eindresultaat van het kapsel.

Hoe snij je jezelf?

Als liefhebbende ouders echt een meesterwerk op het hoofd van hun kind willen creëren, moet je bepaalde aanbevelingen volgen. Om dit te doen, hebt u een aantal benodigde hulpmiddelen nodig:

 • geslepen schaar
 • schaar voor frezen,
 • dikke kam
 • Clipper,
 • een momentopname met het gewenste resultaat.

Vervolgens geven we stapsgewijze instructies voor het uitvoeren van een knipbeurt.

 1. Spoel het haar van de baby grondig onder stromend water met het verplichte gebruik van shampoo.
 2. Kam je haar goed.
 3. Verdeel al het haar voorzichtig in twee delen langs de lijn van de oorlel tot de oorlel.
 4. Trim de achterkant van het hoofd met een tondeuse.
 5. Pas de kapselcontour aan met een schaar.
 6. Als de kapseloptie niet overeenkomt met de klassieker, besteed dan speciale aandacht aan de temporale en frontale gebieden, waardoor de gewenste contour wordt gecreëerd.
 7. Plan en maak de overgang van een kort bijgesneden occipitale regio naar een langere kruin. Het kan glad of scherp zijn.
 8. Bepaal de gewenste lengte van de strengen. Selecteer hiertoe de zogenaamde controlestreng, die uw sjabloon wordt. Stel vervolgens hierop scherp en stel de gewenste lengte in op andere strengen.
 9. Maak een knal. Het kan asymmetrisch zijn, recht, met een gladde of gescheurde rand.
 10. De laatste stap is frezen. De diepte hangt af van de beoogde helderheid van de silhouetlijnen, de wens om de uiteinden van de strengen te markeren. De klassieke versie van frezen biedt niet.

Het is de moeite waard om op te letten dat ten minste minimale vaardigheden vereist zijn om thuis een knipbeurt uit te voeren. Als die er niet zijn, is het beter om hulp te zoeken bij een specialist.

Kapsel voordelen

Een kapsel met een hoed is een universeel kapsel voor jongens van bijna elke leeftijd, bijvoorbeeld gedurende 12 jaar. Het ziet er even goed uit voor baby's tot 3 jaar oud, en voor tieners. Ze heeft veel positieve eigenschappen. Met een dergelijke knipbeurt kunt u volume toevoegen, zelfs aan dun en verzwakt haar. Met zo'n kapsel worden deze tekortkomingen eenvoudigweg onzichtbaar.

Het vereist geen speciale zorg. Hier heb je geen gels en mousses of lange styling nodig. Deze procedures zijn vermoeiend en in sommige gevallen onaanvaardbaar voor baby's. De optie van een knipbeurt met een pet vereist een minimum aan aandacht - gewoon wassen en kammen. Dergelijke procedures zullen het kind of zijn ouders niet moe maken.

Hiermee kunt u een breed scala aan kapselopties maken. De verbeeldingskracht van de kunstenaar of klant hier is bijna onbeperkt. In dit geval kunt u inderdaad niet alleen experimenteren met de vorm van het kapsel, maar ook met de lengte. En kleine mods veranderen altijd hun imago. Ten slotte zorgt een prachtig kapsel ervoor dat de baby er altijd stijlvol, modieus en goed verzorgd uitziet. En dit bevalt altijd niet alleen de jongen zelf, maar ook zijn ouders.

Waarom is het het beste om een ​​knipbeurt te doen met de meester van een kind? De "volwassen" benadering "als mijn meester me goed heeft geknipt, dan kan hij mijn kind net zo goed knippen" is hier niet helemaal terecht. Het feit is dat met vergelijkbare basisfuncties van kapsels voor kinderen en volwassenen in deze stijl, ze nog steeds verschillen. En niet altijd kan een meester, die gewend is om met volwassenen te werken, net zo vaardig een kind snijden.

Bovendien hebben ervaren ambachtslieden hun eigen speciale technieken, bewezen door de jaren heen en ervaring, om het perfecte kapsel voor kinderen te creëren. Dit komt door de eigenaardigheden van groei en de specifieke structuur van het haar van kinderen, de noodzaak om rekening te houden met de richting van hun groei. Het haar van kinderen verschilt aanzienlijk van volwassenen in zijn zachtheid en verhoogde pracht. Ze zijn ondeugend, waardoor ze moeilijker te vormen zijn. In de winter kunnen delicate haren afdwalen of rollen door het constant dragen van hoeden. Al deze functies moeten door de meester worden overwogen bij het maken van een knipbeurt.

En naast al het andere, is de meester van de kinderen zowel een leraar als een psycholoog. Hij weet vaak hoe hij die aanpak moet vinden voor een kleine klant die hem zal lokken en voorkomt dat hij wordt afgeleid tijdens een knipbeurt. Soms zijn de ouders zelf verbaasd waarom de baby ondeugend is bij de ene meester en niet in de stoel wil zitten, terwijl de andere het werk met ingehouden adem bekijkt.

Er zijn veel opties voor kapsels. Soms is het moeilijk voor ouders om degene te kiezen die het beste bij hun kind past. Het komt voor dat papa en mama het oneens zijn en er niet in slagen een middenweg te vinden. En vaak kan alleen de meester van een kind met een getraind oog en ervaring met baby's adviseren welk kapsel perfect is voor hun kleine zoon.

En men moet de speciale nauwkeurigheid en veiligheid niet vergeten bij het werken in ruimtes waar kinderen hun haar laten knippen. Gezien de specifieke kenmerken van het werk, wordt een grondige desinfectie uitgevoerd in dergelijke ruimtes met behulp van producten die geen agressief effect hebben op het lichaam van kleine klanten. Nadat u de kenmerken van een knipbeurt met een pet heeft begrepen, kunt u gemakkelijk een keuze maken voor een dergelijke knipbeurt. Kies het gewenste resultaat, maak een geweldig kapsel en laat uw baby uw aandacht en zorg voelen.

Zie hieronder voor het knippen.

Hoe stapelen?

Zo'n knipbeurt vereist geen specifieke zorg. Een uitzondering kan krullend haar zijn, dat regelmatig met een strijkijzer moet worden rechtgetrokken. Met zijn hulp moeten de bovenste strengen worden uitgelijnd en de uiteinden naar binnen worden gedraaid - dit creëert het volume van het kapsel. Met kort haar is alles veel eenvoudiger: na het wassen wordt het haar gedroogd en gekamd. Zelfs na zo'n minimale verzorging zal het haar blijven liggen zoals het hoort.

Het kapsel van de pet vereist alleen styling als het door een volwassen man wordt gedragen, en voor jongens kunt u het haar enigszins verstoren, wat zal bijdragen aan zijn imago van enthousiasme.

Soepele overgang

Dit is de meest populaire optie in moderne kappers. Dit kapsel is ideaal voor eigenaren van dunne krullen, omdat het het kapsel een optisch volume geeft.

Kenmerken van een soepele overgang:

 • de zorg voor een dergelijk model is zo eenvoudig mogelijk,
 • als de strengen dik, weelderig zijn, zal het moeilijk zijn om het nodige silhouet te vormen, en zo'n prachtige "hoed" zal naar weinigen gaan,
 • geweldig voor krullende strengen,
 • universele optie, die meestal wordt aangeboden in kapsalons,
 • het is de moeite waard om dit kapsel te kiezen voor mensen met eenvoudige Slavische functies, omdat duidelijke silhouetten hem zullen vergeven,
 • de lengte en mate van gladheid van de overgang worden individueel geselecteerd.

Selectie tips

Als we individuele functies even negeren, kan de 'hoed' worden onderverdeeld in de volgende typen:

 • Kort en halflang haar.
 • Symmetrie en asymmetrie.
 • Het niveau van gladheid van overgangen.

Dit is de meest populaire divisie. Er zijn geen andere functies in kapsels voor jongens. Kinderen of hun moeders zullen waarschijnlijk niet elke krul nauwkeurig evalueren.

Als de strengen dun zijn, is een kapsel met een soepele overgang van de lengte van een grotere naar een kleinere waarde geschikt. U kunt dus volume bieden en de verhoudingen van het gezicht verbeteren. Je kunt deze optie niet overwegen voor eigenaren van heel dik haar - de gelijkenis met de dop in dit geval wordt gewoon beangstigend.

Als gelaatstrekken niet verschillen in expressiviteit - ze kunnen eenvoudig worden genoemd, u moet kapsels met scherpe lengteveranderingen vermijden. Het uiterlijk wordt dus nog meer vereenvoudigd. Als je een kapsel met een soepele overgang maakt, zal het resultaat zeker bevallen.

Een foto van een knipbeurt met een hoed voor een jongen toont aan dat onregelmatige gelaatstrekken vakkundig worden gecorrigeerd met behulp van deze knipbeurt. De vierkante kin ziet er minder ruw uit, de driehoekige vorm van het gezicht is minder hoekig. Door de asymmetrie van het kapsel kunt u de onevenredigheid verbergen.

Hoe knip je haar met een hoed?

Om de kapselkapjes voor de jongen voor de jongen correct te laten uitvoeren, moet u zich houden aan de techniek:

 • was je haar en droog het, als het haar krullend is, is het noodzakelijk om conditioner te gebruiken,
 • ze kennen een cirkelvormige scheiding toe - het voorste deel, de onderste zone van de slapen en de achterkant van het hoofd zijn gescheiden. We krijgen dus een gelijkmatige cirkel, waarvan alle krullen erin moeten worden gestoken,
 • het haar op de achterkant van het hoofd en in de temporale zone wordt geschoren door de convergentietechniek. Het afstuderen begint vanaf 1,5 cm op het hoogste punt en bereikt 0 aan de onderkant,
 • de resterende strengen van de fronto-temporele zone worden langer gesneden
 • het kapsel moet worden afgesneden,
 • het kapsel past goed op dun, zelfs haar en krullend.

De vorming van het kapsel van de kap bestaat uit de volgende stappen:

 • scheid de temporele - laterale zones, ongeveer 4 - 5 cm De cliënt kiest zelf de gewenste lengte - u kunt het oor volledig open laten of half bedekken met een haarlok. Nadat de eerste streng is geknipt, wordt de rest van het haar in deze zone gescheiden door bewegingen in de lengterichting, uitgekamd op een geknipte krul en er langs geëgaliseerd
 • met behulp van een horizontale scheiding wordt de occipitale zone onderscheiden (van oor tot oor). De resterende krullen van het bovenste achterhoofdgedeelte worden gestoken. Wijs de uiterste linker- en rechterstreng toe met een verticale scheiding en snijd ze op de gewenste lengte vanaf de buitenkant van de vingers - dit wordt de controlestreng. Aldus wordt het gehele onderste occipitale gebied erlangs gesneden,
 • verdeel de pariëtale zone in tweeën met een verticale scheiding. Vervolgens moet dit haar, inclusief het bovenste occipitale gebied, soepel worden gekamd door haargroei. Hier wordt het haar op de manier "op vingers" geknipt met een gelijkmatige snit,
 • om het kapsel glad te maken, is het zijhaar rechts en links aan de voorkant gekamd en getrimd,
 • vloeiende lijnen in een knipbeurt worden bereikt door de uiteinden van de voorste pariëtale zone te verdunnen,
 • het onderste deel van het kapsel is voorzien van een gelijkmatige snit.

Hoe trimmen?

Als je bepaalde vaardigheden hebt, kun je zelf een 'hoed' maken, niet in de cabine. Om dit te doen, bereid je voor:

 • rechte schaar
 • dunner gereedschap
 • getande kam
 • machine.

Zoek daarnaast een foto van het resultaat dat u wilt bereiken, deze moet constant voor uw ogen liggen. Als je je niet precies kunt voorstellen wat je wilt, is het het beste om de meester te vertrouwen.

Kapsel uitvoering algoritme:

 • de lokken moeten worden gewassen met shampoo, gekamd, maar niet gedroogd,
 • het haar is in tweeën gedeeld in de richting van de oorlel tot de oorlel,
 • het gebied aan de achterkant van het hoofd wordt gevormd met behulp van een machine,
 • dan moet het worden uitgewerkt met een schaar, de gewenste contour creëren,
 • als het kapsel onconventioneel is, vereist de vorming van de frontale en temporele zones tijd en aandacht,
 • afhankelijk van de mate van scherpte aan de achterkant, wordt een overgang gevormd van de zone die door de machine is getrimd naar de hoofd “kap”,
 • definieer slotcontrole, stel de gewenste lengte in,
 • vormen de resterende strengen afhankelijk van de taak: langer of korter,
 • pony kan in elke variatie op het voorhoofd worden gemaakt: asymmetrisch, haveloos, glad,
 • als er geen knal is, wordt het voorhoofd eenvoudig gevormd langs de lengte van het hoofddeel,
 • in de laatste fase worden de strengen zo diep gefreesd als je wilt,
 • de traditionele aanpassing van de "dop" is niet gefreesd.

Het belangrijkste voordeel van de mannelijke "pet" is het ontbreken van complexe dagelijkse styling. De gebruikelijke verzorging van de strengen is voldoende: regelmatig wassen met shampoo en het gebruik van conditioner. Als je niet-traditionele soorten kapsels bedacht (met langwerpige pony, gescheurde uiteinden en andere franjes), moet je tijd besteden aan styling. Speciaal gereedschap zal ook nodig zijn:

Stylisten raden aan om dit soort kapsels te stylen met borstelen en een haardroger. De diameter van de borstel moet klein zijn.

Tips voor het stylen van een traditioneel kapsel:

 • gebruik bij het drogen van de strengen een borstel,
 • richt haar krullen op het gezicht of het tegenovergestelde - naar believen
 • vergeet niet dat de gebruikelijke "dop" asymmetrisch kan worden gelegd, maar de asymmetrische versie kan niet traditioneel worden gemaakt
 • til de dop op het hoofd met stylinghulpmiddelen,
 • het effect van natte lokken ziet er geweldig uit op zo'n kapsel.

Mooie voorbeelden

Langwerpige ongelijke pony geeft het 'hoed'-effect en corrigeert gelaatstrekken.

Lange strengen bieden meer stylingmogelijkheden, maar de zorg voor zo'n kapsel is ingewikkelder.

"Cap" op de gemiddelde lengte - de meest populaire optie.

De soepele overgang ziet er erg mooi, spectaculair en stijlvol uit.

Een scherpe overgang zorgt voor een duidelijke omtrek in het kapsel, je moet voorzichtig zijn en rekening houden met de vorm van het gezicht.

Voor een korte lengte kan dit type kapsel worden gevormd als de strengen niet te kort zijn.

De technologie van kapsels "Hat" zie hieronder.

Zeldzame opties

Zoals hierboven vermeld, is een dergelijk kapsel gecontra-indiceerd voor krullend haar. Op de foto van kapsels met een hoed voor jongens zie je soms echter opties die specifiek zijn voor krullend haar. Deze variatie wordt als modieuzer beschouwd, dus jonge mannen nemen er soms hun toevlucht tot.

De optie met een soepele overgang is geschikt voor het beschreven kapsel, anders ziet het kapsel er vreemd uit.

Een kapsel met een kap op lang haar voor jongens komt veel minder vaak voor. Deze optie is populair bij vrouwen. Maar voor creatieve kinderen past het perfect - het achterhoofdgedeelte blijft gewoon recht of wordt gesneden met een nette ladder.

Op kort haar

Dit kapsel is gebruikelijk om op halflang haar uit te voeren. Daarom zal een kapsel met een pet voor jongens op kort haar alleen blijken als de haarlengte minstens 3-4 cm heeft bereikt, maar wanhoop niet. Het is voldoende om een ​​paar maanden te wachten, om haar te laten groeien, en het gewenste kapsel zal beschikbaar komen.

Conclusie

Het beschreven kapsel zal jarenlang een prominente plaats innemen tussen praktische en mooie kapsels. Een verscheidenheid aan vormen en eenvoudige verzorging maakt het geschikt voor jonge mannen die soms helemaal niets om hun uiterlijk geven. Na de foto van kapsels met een pet voor kort haar voor jongens te hebben bekeken, is het gemakkelijk op te merken dat zelfs zo'n optie er tegelijkertijd streng en vurig uitziet.

Nu ken je de kenmerken van dit kapsel. Met behulp van de ontvangen informatie is het gemakkelijk om te beslissen of een dergelijk kapsel nodig is. Of misschien is het beter om een ​​alternatieve optie te kiezen, rekening houdend met de individuele kenmerken van uw kind.

Laat Een Reactie Achter