Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe een meisje aan de telefoon te ontmoeten? Enkele geheimen van het ontmoeten van mooie meisjes aan de telefoon

hoe je een meisje aan de telefoon kunt leren kennen zonder haar te kennen, maar alleen haar nummer? waar te daten? ze kent jou ook niet! maar je moet haar echt leren kennen! is het beter om met haar te chatten via sms ?!

Geen correspondentie, geen behoefte om aan het rubber te trekken. Eén telefoontje en je kunt zeggen te paard. Hallo en vraag om daar iemand te bellen. Om uit te kiezen. Ze zullen uitleggen dat ze zich hebben vergist. Ze waren verrast, overstuur, zeiden over een mooie stem enzovoort. Het belangrijkste is om te spreken, niet om te zwijgen. Na een dag kun je weer bellen en zeggen dat je niet rustig kunt slapen nadat je haar prachtige stem hebt gehoord

Het is niet zo eenvoudig, maar als je al een soort telefoonervaring hebt, zal het gemakkelijker zijn! Sommige jongens proberen bijvoorbeeld meteen complimenten te maken, maar we houden van onze oren en het is belangrijk voor ons dat een man mooi kan praten. Het belangrijkste is niet te duwen en niet meteen een vergadering te eisen, maar geduldig een gesprek te voeren in de richting die jullie beiden nodig hebben. Vertel over jezelf een noodzakelijk minimum, interesse in het leven van het meisje - wie ze is, wat ze ademt! En toen had ik zo'n geval dat een man 3 dagen belde en we praatten een uur (zo niet meer), maar hij vroeg mijn naam niet, zelfs toen hij elkaar ontmoette, totdat ik hem er zelf over vertelde hoewel ik de bloemen niet ben vergeten te brengen. Het leek erop dat het hem niets kon schelen wat mijn naam was en wat ik was, en daar ging hij helemaal niet over !?

Onbekende jonge mensen probeerden me verschillende keren aan de telefoon te ontmoeten. Hieronder zal ik hun oorspronkelijke tactieken beschrijven, misschien komt het van pas:

optie 1.

Iemand heeft binnenkort gebeld. Voor een halve minuut lang. Ik accepteer de oproep. Uit de buis met een aangename stem een ​​paar zinnen, alsof ik me niet toesta een woord in te voegen en emoties uit te lokken. Iets gefantaseerd en romantisch, zoals: “Goedemiddag! Meisje, je kent me niet, maar een geweldig verhaal. Ik heb je al gebeld. Een paar dagen geleden was het per ongeluk een ongeluk. Maar vanaf die dag achtervolgt je stem me. Ik wil hem weer horen, hij wenkt me ... ". Korte stilte. "Ik begrijp dat stem niet het belangrijkste is, het is ernstiger om aandacht aan de ziel te schenken. Maar hoe kan ik dit doen als ik je naam niet eens weet? " Enzovoort.

optie 2.

Oproep: “Hallo! Weet je, het spijt me zo onverwacht. Ik heb de telefoon nooit gebruikt om meisjes te ontmoeten. Maar je vriend zei dat je een mooie stem hebt en dat je iets hebt om over te praten. Ik wil je ontmoeten en je iets vertellen. '

optie 3.

In de stem van een bot: “Lieve meid, wees niet verlegen, dit is een daterende robot. Als u geïnteresseerd bent in een gratis kennismaking, zeg dan "Ja" en wij schakelen u over naar een jongeman die u wil ontmoeten en met wie u wilt praten. "

De voor- en nadelen van daten via de telefoon

Nadelen en voors hebben alles. Deze regel heeft dating op de telefoon niet omzeild. Laten we eens kijken wat de positieve en negatieve aspecten van zoiets zijn.

waardigheid:

 1. Bellen is niet eng. Bovendien maakt het niet uit, zo'n mooi meisje zit aan de andere kant van de draad, want jij ziet haar niet, noch zij jou.
 2. Met behulp van spraak kunt u eenvoudig uw status overdragen.

tekortkomingen:

 • Aan de telefoon kun je niet achterhalen of een meisje getrouwd is of niet. Zelfs als je het vraagt, kan ze het behoorlijk uitlachen.
 • Veel meisjes houden niet van daten via de telefoon en wantrouwen hen.

Voorbereidende fase

Allereerst moet je dat begrijpen je moet kunnen:

 • leuk om te zeggen
 • constant improviseren
 • grappen maken.

Je moet ook minimaal een minimum hebben mooie stem. Hij is het belangrijkste 'wapen'. Als u het niet hebt, zijn er twee manieren:

 • vergeet het idee van dating aan de telefoon voor altijd,
 • verbeter je vaardigheden en leer mooi spreken.

De tweede methode is veel gecompliceerder, maar doorzettingsvermogen na verloop van tijd zal zijn vruchten afwerpen. Het is niet alleen zo dat alle acteurs elke dag hun stem trainen.

Na de training moet je evenveel meisjes vinden met wie je wilt afspreken. Het feit is dat volgens de statistieken de meeste meisjes weigeren en het nummer van de vervelende gesprekspartner op de zwarte lijst zetten. Daarom kunt u een hele database met nummers maken.

Dating opties

Hoe een meisje op telefoonnummer te leren kennen als je elkaar eerder hebt ontmoet? Als je minstens één keer vóór het telefoongesprek met een meisje hebt gesproken (je hebt bijvoorbeeld per ongeluk een ontmoeting gehad met het openbaar vervoer of een paar zinnen uitgewisseld in een gemeenschappelijk bedrijf), dan is het meerdere keren gemakkelijker om haar te bellen.

Ze zal tenminste een idee hebben met wie ze praat.

Hoe een meisje te leren kennen via telefoon of sms als ze jou niet kent? Als het meisje je helemaal niet kent, moet ze geduld hebben en snel verstand en vindingrijkheid inschakelen.

Waarover te praten? met een vreemdeling meisje? Wat moet ze zeggen? Allereerst moet u zich natuurlijk en gematigd ontspannen gedragen. De meeste meisjes houden niet van overdreven serieuze mannen met wie het onmogelijk is om ergens vrij over te praten en grappen te maken. Ideaal als je zoiets krijgt als een praatje.

Dus om te beginnen, moet u beslist beslissen over het specifieke doel van de oproep. Je zag bijvoorbeeld een meisje op een van de sociale netwerken, je vond haar leuk en trouwens, zij en jij bleken een gemeenschappelijke kennis te hebben. Het was van hem dat je vroeg om het telefoonnummer van het object dat je leuk vond. Als je het meisje al hebt gebeld, dan wel verschillende scenario's:

 1. Zeg gewoon dat per ongeluk cijfers verkeerd. Een manier voor degenen die ergens bang voor zijn. Maar waarom bellen?
 2. Speel de rol van een geheime aanbidder die uiteindelijk besloot zijn uitverkorene te rekruteren.
 3. Eerlijk gezegd werd het nummer gegeven door een gemeenschappelijke vriendin, omdat het meisje je interesseerde. Het is de laatste methode die de meeste kans van slagen heeft.

Het gesprek moet extreem beginnen zelfverzekerde stemzodat het meisje niet de indruk heeft dat je ergens bang voor bent. Geef je echte naam en een specifieke reden waarom je deze oproep hebt gedaan. Vergeet niet dat alle meisjes geïnteresseerd zijn in open jongens.

Het is belangrijk om dergelijke standaardfouten niet te makenZoals:

 • vloeken als een schoenmaker
 • communiceren over veel voorkomende onderwerpen (tenzij het meisje er zelf natuurlijk geen gesprek over voert),
 • zet jezelf in de kijker
 • om te serieus te zijn.

Het is goed om het meisje originele complimenten te vertellen.

uw hoofddoel er zou er een moeten zijn - om het meisje met een date te laten instemmen. Het is heel goed mogelijk voor haar om tactvol te laten doorschemeren dat het interessanter zou zijn om elkaar in het echt te ontmoeten en samen iets te doen.

Je kunt bijvoorbeeld tijdens een dialoog zeggen: “Luister, ik heb een paar kaartjes voor een hele gave film. Wil je me gezelschap houden? ' Als een massa-evenement in de stad wordt gepland, kan dit worden beschouwd als een geschenk van het lot. Je zou wel eens de zin kunnen laten vallen: “Woensdag om 20.00 uur treden artiesten op op het centrale plein. Er zullen veel mensen komen, omdat dit een zeer interessante show is. Ik wil daarheen gaan. Ik nodig je uit met mij. '

Hoe vaarwel zeggen?

Dus is zo'n belangrijke psychologische stap even vaarwel geworden. Als je het goed doet, wacht het meisje ten eerste op je telefoontje en ten tweede kun je haar uitnodigen voor een date.

Op voorwaarde dat je nieuwe passie gemakkelijk in gesprek ging, kun je de stier meteen bij de horens pakken en haar uitnodigen voor een wandeling of thee / koffie drinken in een café. Als je in haar geïnteresseerd bent, zal het meisje zelf je willen ontmoeten en je vragen haar ergens uit te nodigen.

Hoe zeg je gedag tegen een meisje? Je kunt je welterusten wensen. maar datingmeesters adviseren om dergelijke zinnen uit te sprekenZoals:

 • "Dat is het, laten we afscheid nemen, ik moet werken,"
 • "Tot ziens, ik ging met vrienden rijden",
 • "Ik was blij je te ontmoeten, ik moet gaan, ik hoop dat we morgen weer zullen bellen."

Wat als het meisje zegt dat ze om de een of andere reden niet op de afgesproken tijd met je mee kan? In dit geval moet u om een ​​specifieke datum en tijd vragen. Laat haar het gevoel hebben dat je haar het recht geeft om te kiezen.

Maar sommige mensen van de eerlijke seks kunnen met excuses komen, omdat ze niet ergens naartoe willen met een man die er niet in geïnteresseerd is. Zeg dan gewoon vaarwel tegen haar en bel een ander meisje.

Aanvullende communicatieregels

Als aanvullende regels voor het ontmoeten en praten aan de telefoon met een meisje kan het volgende onderscheiden:

 1. Leid geen gesprek te lang. Laat het meisje zien dat je een druk persoon bent om constant met haar te praten. Dus u zult haar trainen in afwachting van het wachten op uw oproep. Hij lijkt haar iets ongelooflijks.
 2. Neem de rol aan van een persoonlijke psycholoog. Leer begrijpen op welke momenten je haar moet opvrolijken en op welke momenten - om haar te troosten.
 3. Je moet niet met haar over andere meisjes praten - het kan onaangenaam voor haar zijn.
 4. Zeg niet hoeveel je haar wilt ontmoeten. Zo kun je de zogenaamde "Vriendschapszone" betreden, om eruit te komen waar het heel moeilijk voor je zal zijn.

Gratis sites met open profielen en telefoonnummers

Als jij wil een vrouw ontmoeten voor een heel ander doel en je kunt het nog steeds niet doen, misschien doe je iets verkeerd. Probeer eerst uw gedrag te analyseren. Een andere populaire reden is de ongepaste plaats voor dergelijke kennissen, dat wil zeggen, je kijkt er gewoon niet. En waar kun je dan mooie en alleenstaande vrouwen vinden die klaar zijn voor serieuze en eenmalige relaties? In feite is het antwoord op deze vraag vrij eenvoudig, omdat er tegenwoordig op het uitgestrekte World Wide Web veel thematische platforms zijn waarmee u uw communicatiecirkel gemakkelijk en zonder speciale problemen kunt uitbreiden, ook met het vrouwelijk geslacht.

Als je nog nooit zoiets hebt geprobeerd, moet je zeker je geluk beproeven op een gespecialiseerd portaal. Bovendien heb je hier in de regel niets bovennatuurlijks voor nodig. De meeste websites die u helpen de eerlijke seks te ontmoeten, vereisen geen geld van hun gebruikers. U registreert en maakt uw eigen profiel, en u kunt onmiddellijk met correspondentie beginnen, wat kan leiden tot iets heel interessants en vermakelijks. Een leuk punt is dat de persoonlijke pagina's van veel vrouwen al een telefoonnummer hebben, zodat je kunt communiceren via het mobiele netwerk als je wilt.

Ga naar een speciaal ontworpen service om vrouwen te vinden die klaar zijn om te chatten en elkaar te ontmoeten, vandaag de dag kan iedereen dit, want je hoeft geen transcendente kennis en vaardigheden te hebben. Neem een ​​moderne gadget of een gewone desktop-pc en voer in de browser het adres in van het project waarvan u dacht dat het succesvoller was. Als je berichten wilt uitwisselen, bijna overal waar een overeenkomstige verbinding is, geef dan de voorkeur aan smartphones en tablets.

De overvloed aan middelen die aan dit onderwerp worden besteed, maakt hun publiek echt groot, wat natuurlijk een positief effect heeft op de rijkdom van de keuze van een potentiële vriendin of levenspartner. Hier kunt u genieten van het chatten met mensen van verschillende generaties en activiteiten, wat ongetwijfeld heel opwindend is. En nadat u goed contact hebt gemaakt, kunt u uw vergaderingen eenvoudig overbrengen naar de echte wereld.

Dating zonder registratie gratis Moskou met telefoon

Het telefoonnummer kan worden verkregen van vrienden of collega's, terwijl u van tevoren naar de persoon vraagt. Het is ook vrij eenvoudig om een ​​mobiel telefoonnummer te vinden van tal van sociale netwerken waar u in detail kunt leren over de hobby's en interesses van het object. Degenen die in een wonder geloven, kunnen willekeurig een nummer kiezen, hoewel het onwaarschijnlijk is dat iets de moeite waard is.

Het is belangrijk om te beseffen dat telefonische contacten niet de beste manier zijn om een ​​relatie te beginnen. Desondanks zijn de jongeren en ouderen van vandaag niet op hun hoede voor telefonische communicatie, maar ook voor communicatie op internet. Het is raadzaam om de gesprekspartner eenvoudig telefonisch te intrigeren en een afspraak te maken. ie Een telefoongesprek moet worden gezien als de eerste stap naar een persoonlijke ontmoeting.

Wanneer het telefoonnummer al is ontvangen, is het belangrijk om het doel van de oproep te bepalen. Als een jonge man of een meisje op een feestje of in een gemeenschappelijk bedrijf iemand leuk vond, maar het niet tot een goede kennismaking kwam, kan dit telefonisch worden geregeld. In dit geval is het noodzakelijk om te onthouden waar de vorige vergadering plaatsvond, om uzelf voor te stellen en, als u geïnteresseerd bent, een afspraak te maken aan de andere kant van de draad. Wanneer het nummer is ontvangen van vrienden of kennissen, moet u erover zeggen en belangstelling tonen voor het object. Als een persoon de gesprekspartner helemaal niet kent, kunt u kiezen uit verschillende communicatieopties: "maak een fout met het nummer" of speel de rol van een geheime bewonderaar totdat een nieuwe kennis zichzelf aanbiedt om elkaar te zien, of vertel de waarheid over waar de informatie over de persoon vandaan komt, en over het verlangen hem te ontmoeten. Meestal is de echte optie de eenvoudigste en meest effectieve.

Wanneer "Hallo" aan de andere kant van de handset te horen is, is het belangrijk om niet te verwarren en indien mogelijk met vertrouwen een gesprek te beginnen. Het is raadzaam om meteen de naam en de reden voor het gesprek te vermelden. Meisjes houden van open jongens, dus liegen en ontwijken, iets groots bedenken is niet nodig. Tijdens het gesprek moet de gesprekspartner meer spreken om zich in zichzelf geïnteresseerd te voelen. Na het beantwoorden van de standaardvragen "Wat ben je aan het doen?", "Waar studeer je?" etc. U kunt de informatie gebruiken die is verzameld van sociale netwerken of van vrienden. Praat bijvoorbeeld over de favoriete acteur of het filmgenre van een meisje, over het laatste concert van een favoriete groep of een buitenlandse reis.

Als de gesprekspartner gemakkelijk contact maakt of de beller herkent en graag belt, kunt u onmiddellijk een persoonlijke afspraak maken. Degenen die zich schamen om onmiddellijk in actie te komen, kunnen aan het einde van het gesprek de mogelijkheid om opnieuw te bellen verduidelijken. Hoogstwaarschijnlijk zal een initiatiefrijk meisje zelf aanbieden om elkaar te ontmoeten dan de ontwikkeling van de situatie te redden of te versnellen. Om de kansen op succes te vergroten, is het mogelijk om onderweg een vergadering aan te bieden tijdens een interessant en druk evenement: "Morgenavond aan de kade een massale lancering van luchtlantaarns, wil je gaan?" of "Ik heb een extra ticket voor de presentatie van het album, word je lid van het bedrijf?"

Ontmoet alleen telefoons en foto's met ons!

Ontmoet hier en nu zonder registratie en gratis op de site "Half". Bekijk foto's, berichten en voeg uw eigen toe. Dit, evenals de telefoons van de deelnemers aan de site, helpen je om in de kortst mogelijke tijd nieuwe vrienden te vinden. De helft is de beste datingsite met foto's en telefoonnummers die je nu zonder registratie en gratis kunt leren kennen!

Daten is helemaal gratis!

Wil je meisjes of jongens ontmoeten en online chatten, hun foto's bekijken en ze aan de telefoon kunnen bellen? Gebruik vervolgens de mogelijkheden van de site Polovnka voor 100%, registreer en krijg gratis toegang tot alle services van de site, waar elke dag nieuwe vergaderingen en kennissen plaatsvinden onder deelnemers van over de hele wereld. Reeds vandaag kunt u met behulp van de service "sympathie" foto's van meisjes en jongens kiezen, ze leren kennen en ze zelfs op telefoonnummer bellen. Registreer je nu bij ons!

Bekijk de video: Wat stuur je als eerste SMS je naar je crush? 3 Berichtjes om het Whatsapp gesprek te beginnen (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter