Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Beste herenkapsels geschikt voor dun haar

Het kiezen van een modieus en stijlvol kapsel voor een man is eigenlijk een verantwoordelijke en moeilijke taak, omdat kapsel een integraal kenmerk is van een succesvol en harmonieus beeld. Bij het kiezen van een knipbeurt adviseren stylisten allereerst rekening te houden met verschillende criteria - leeftijd, gezichtsvorm, haarstructuur. Natuurlijk speelt levensstijl een belangrijke rol, omdat een ongepast kapsel een resonantie kan veroorzaken.

Eigenaren van dik haar hebben van nature meer geluk, omdat het haar er geweldig uitziet in zowel kortere als middellange en lange kapsels. Maar herenkapsels voor dun haar zullen moeilijker te kiezen zijn, omdat de juiste technologie voor knippen en stylen volume moet toevoegen. Meestal kan dit effect worden bereikt door afstuderen, een meerlagig kapsel, evenals gescheurde en asymmetrische strengen.

Kenmerken van het knippen van dun haar

Dun haar kan het gevolg zijn van stoornissen in het lichaam of slechte gewoonten en kan een erfelijke eigenschap worden door het geslacht van de man. In ieder geval moet de keuze voor een knipbeurt voor zeldzaam haar grondig zijn en worden versterkt door de kennis van de meester, omdat een onjuist geselecteerde knipbeurt alleen het gebrek aan volume in het haar zal benadrukken. Meestal kunt u het probleem eerst oplossen door een kort kapselmodel te kiezen.

Vanwege het ongelijkmatige knippen van het haar, kunt u ze visueel volume geven, zodat de kapper kapseltechnologieën gebruikt zoals afstuderen en trapsgewijs knippen. Dit kunnen strengen van verschillende lengtes zijn, aangevuld met gescheurde of asymmetrische pony. Een uitstekende life hack om de haardichtheid te geven, is het haar in één richting stylen met een zijscheiding.

Stijlvolle herenkapsels voor vloeibaar en zeldzaam haar

Kapsels voor vloeibaar haar zonder een natuurlijk volume moeten niet alleen mooi en modieus zijn, maar in de eerste plaats textuur en volumineus vanwege het meerlagig knippen van strengen. Tegenwoordig bieden stylisten een groot aantal kapsels die kale plekken, dun haar, gebrek aan dichtheid en andere problemen kunnen verbergen. Het is belangrijk om rekening te houden met de kenmerken van de algemene stijl en professionele activiteiten, zodat het kapsel volledig overeenkomt.

Halve doos

Als we universele en praktische herenkapsels overwegen, moet u op de halve doos letten. Dit kapsel behoort tot de klassieke en sportieve opties, hoewel het wordt gecombineerd met elke kledingstijl. Het haar op de kruin is van gemiddelde lengte en vermindert geleidelijk de zijkanten en achterkant van het hoofd.

Afgestudeerd caret

De lengte van het haar in zo'n kapsel wordt overgelaten aan de lijn van de kin, het knippen gebeurt met een rechte schaar. Dit kapsel is geschikt voor zacht haar en krullende krullen; je kunt een kapsel dragen met een asymmetrisch deel of met het haar terug kammen. Kapsel vereist geen speciale styling, haar zal er het beste uitzien in een vrije val.

Polka

Klassieke polka is al meer dan een dozijn jaar in trek bij mannen van alle leeftijden, maar meestal wordt het afgegeven aan mannen van een respectabele leeftijd. Kenmerken van de polka zijn langwerpig haar op de kruin met styling, evenals verkorte whisky en de rug. Meesters adviseren polka aan mannen met dun haar aan de zijkant van het hoofd.

Lange spie met kort geknipt haar aan de zijkanten

Als je een haarlijn met een verre rug wilt bedekken en er tegelijkertijd niet uit wilt zien als een tiener, dan is dit kapsel iets voor jou. Om dit uiterlijk te bereiken, moet je het haar vanaf de zijkanten en op de achterkant van het hoofd tot halflang knippen en vervolgens de pony laten groeien.

Deze stijl ziet er meestal beter uit als het haar van nature glad is - dan verbergt het kapsel perfect kale plekken op het voorhoofd.

Voorover kantelend en met heel kort haar aan de zijkanten

Net als Anderkat geeft dit kapsel het haar een grotere dichtheid en voegt het volume toe aan het midden van het hoofd.

Een dergelijk kapsel is echter meer geschikt voor degenen die al kale plekken hebben, omdat de verhoogde pony de aandacht ervan afleidt. Aanbevolen voor mannen die meestal extravagante vrijetijdskleding dragen.

Kapselbasis

De basis van kapsels voor kaalheid moet geometrisch correcte vermomming zijn. Als je naar verschillende foto's van zeldzaam haar kijkt, zul je merken dat het probleem in de meeste gevallen in de slapen en op de bovenkant van het hoofd ligt. Het is met hen dat de kapper in mannenkapsel, de kapper, zal werken.

De taak van de specialist is om de vorm van het hoofd van de man te benadrukken en de aandacht af te leiden van te zeldzame delen van de haarlijn. Dit wordt gedaan door volume toe te voegen aan de vegetatie en verschillende soorten scheren van de slapen en de achterkant van het hoofd.

Er zijn verschillende soorten kapsels voor vloeibaar haar - voor korte, middellange en hoge lengtes.

Kapsels voor heren voor stoer en stout haar

In de overgrote meerderheid van de gevallen dik stijf haar kan niet gehoorzaam worden genoemden daarom moet de keuze van kapsels voor dergelijk haar op verantwoorde wijze worden behandeld. Alleen met een correct geselecteerd kapsel kun je verwachten dat ze het beeld van een man harmonieus aanvult, de voordelen van zijn gezicht benadrukt en de gebreken verbergt. Mannen met grof dik haar moeten verschillende manieren gebruiken om haar te stylen en te fixeren: gels, mousses, schuimen, vernissen, die niet alleen het ruwste haar de nodige gehoorzaamheid geven, maar ook helpen om de vorm van het kapsel lang te behouden.

Publicatie door Barbershop Black Bone. (@chernaya_kost) 11 september 2017 om 2:38 am PDT

Kapsels voor kort haar

Korte vegetatie op het hoofd vestigt meestal de aandacht op kalende gebieden, dus het is belangrijk om een ​​knipoptie te kiezen die dit zou voorkomen. Onder alle kapsels voor zeldzaam haar in dit geval, kunnen klassieke doen:

Halve doos met verlenging

Kapper scheert zijn whisky naar het kortst mogelijke niveau, waardoor het grootste deel van het kapsel op zijn hoofd blijft. Vervolgens wordt het verdunnen uitgevoerd met een soepele overgang van het hoogste deel naar de oren - het haar ziet er volumineus uit en mogelijke kale plekken op de kruin verbergen zich er gemakkelijk door. Dit type haar knippen is geschikt voor zowel zeldzaam als grijs haar. Om het beeld bijzonder elegant te maken, worden de strengen nabij het voorhoofd teruggekamd.

Snorharen en lichte haren

In elke kapperszaak kun je de meester vragen om niet alleen aan het haar te werken, maar ook aan het haar op het gezicht. Er kan dus een kort kapsel op het hoofd zijn: de vegetatie aan de bovenkant van het hoofd blijft de oorspronkelijke lengte en dichter bij de slapen en de achterkant van het hoofd wordt op 1-1,5 cm gesneden: een deel gaat naar het wanggebied, kleine bakkebaarden vormen. Vervolgens, van tempel tot tempel, modelleert de kapper een lichtgewicht baard van borstelharen, die niet alleen de aandacht afleidt, maar ook de man seksualiteit geeft. Dit type kapsel ziet er vooral goed uit bij mannen met grijs haar.

Trouwens, kapsels voor zeldzaam haar kunnen worden "verdund" met bakkebaarden - ze kunnen het hoogtepunt van een stijlvol kapsel worden.

Kapsel met kam

Het moet duidelijk zijn dat elke pony gecontra-indiceerd is voor mannen met zeer zeldzaam haar: het verhoogt visueel de leeftijd, geeft een vleugje eenvoud en goedkoop aan het beeld. Het is veel geschikter om de voorhoofdbedekking maximaal in te korten, op te tillen met stylinghulpmiddelen en een richting langs de kruin te vormen.

Tegelijkertijd wordt whisky niet onnodig geschoren, maar wordt het ook uit de oren gekamd. Het belangrijkste is dat het haar aan de bovenkant niet in verschillende richtingen uitsteekt, maar alleen, voorzichtig stijgend, de groeilijn van de dekking volgt.

Korte egel voor het hoofd in perfecte vorm

Als een man geluk heeft met de geometrisch correcte structuur van de schedel, moet dit worden benadrukt. Dus tussen de stijlvolle kapsels van de nieuwste innovaties van 2017, valt de kortste egel op: het gaat om een ​​kleine hoeveelheid haar langs de hoofdband van het haar.

Een ingekorte egel ziet er goed uit met krullende vegetatie op het hoofd, maar hij moet zo veel mogelijk in het voorhoofd worden gesneden - tot 3-4 cm om de indruk te geven van slechts een kleine hint van krullen. In het ideale geval moet de eigenaar van dit kapsel voordat hij het huis verlaat, een sterke hold-gel erop aanbrengen en met uw vingers van het voorhoofd spreiden.

"Universitaire" stijl

Kapsels voor mannen worden gekenmerkt door ernst, waarvan de bovenkant kapsels werden in de zogenaamde Ivy League-stijl. Over het gehele oppervlak van het hoofd wordt het haar tot het maximale niveau geknipt. Tegelijkertijd is het kapsel zelf mogelijk niet uniform - ergens zal het nodig zijn om het in te korten en ergens om het haar intact te laten zodat kaalheid kan worden verborgen.

Het geheim van dit kapsel is styling: op het voorhoofd en bij de slapen wordt het haar aan één kant gekamd, waarna een gevoel van uniformiteit verschijnt.

Kegel kapsel voor ernstige kaalheid

Een man die het probleem van een dunnere haarlijn heeft geconfronteerd, kan zijn haar op een speciale manier knippen. Door de vorm van de kegel scheert de kapper zijn hoofd tot een niveau van 3-4 mm, waardoor de vegetatie alleen op de bovenkant van het hoofd achterblijft. Dan wordt een vloeiende overgang gecreëerd die het kapsel nauwkeurigheid en strengheid zal geven.

Deze optie kan geschikt zijn voor diegenen die de aristocratische zone van het voorhoofd willen benadrukken.

Korte kapsels voor mannen met dik grof haar

Kapsels met verschillende lengtes strengen zien er even goed uit op stijf haar. Eerst zullen we praten over welke korte kapsels het meest geschikt voor de gelukkige bezitters van dik, stijf haar.

 1. kapsel "Hedgehog", met een ronde vorm. Haarlengte varieert van 2,5 tot 3,5 centimeter.
 2. kapsel "Bobrik"of "Vierkante variatie" "Egel". Zowel "Hedgehog" als "Beaver" kunnen worden gevarieerd met strepen of patronen op de occipitale en / of temporale zones van het hoofd.
 3. kapsel "Boxing" heeft zijn relevantie al vele jaren niet verloren. Een groot aantal vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid geeft de voorkeur aan dit specifieke kapsel. "Boksen" wordt gekenmerkt door het feit dat met dit kapsel de temporale en occipitale delen van het hoofd volledig zijn geschoren tot aan de kruin van het hoofd.
 4. "Half Box" - Nog een zeer populair kort kapsel, geschikt voor mannen met dik grof haar. Het is in feite een langwerpige variant van de al genoemde Box, maar wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van zeer kort haar op de achterkant van het hoofd en de slapen.
 5. kapsel "Golf"of "Platform". Dit kapsel kan niet op dun zacht haar worden gedaan, maar op dik en stijf haar ziet het er organisch uit. Het "platform" wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van geschoren tempels, de achterkant van het hoofd en in feite het "platform", dat een strikt horizontaal oppervlak heeft.
 6. kapsel "Canada is". Het kenmerk is de aanwezigheid van een lange pony en kort geknipt haar op de occipitale en temporale zones van het hoofd.

Kapsels voor gemiddelde lengte

Als u de bestaande lengte kunt verlaten, moet u deze zeker gebruiken. Hiervoor biedt de meester een van de opties voor modieuze kapsels, populair in de afgelopen jaren:

Kapsel in Ivy League-stijl

Standaard bob

Bob-kapsel is ontworpen voor niet erg kort en halflang haar en is geschikt als u kale plekken op het voorhoofd en op de achterkant van het hoofd wilt verbergen.

Kapper laat volume op de kruin en verdeelt haren ervan naar het voorhoofd, oren en nek. Een flexibele overgang wordt gemaakt van de pracht aan de bovenkant naar de individuele hoogtepunten van de strengen langs de rand van het kapsel. In dit geval wordt een kleine pony gevormd, die met vingers in een artistieke puinhoop kan worden gelegd. Kapsel heeft een "verjongend" effect, wordt niet geassocieerd met een elegante ouder wordende man, maar het kan geschikt zijn voor degenen die worden geconfronteerd met vroege kaalheid.

Opgeheven kroon

Het snijproces is vereenvoudigd als u alleen de aandacht van zeldzame vegetatie aan de achterkant van het hoofd moet afleiden.

Om dit te doen, scheert de kapper de tijdelijke zones, met een maximum van 3 mm, selecteert de juiste lengte van de dekking op de kroon, snijdt en kamt deze terug. Dit type kapsel is geschikt om in te kleuren of te markeren.

In de stijl van Caesar

Dit kapsel ziet er perfect uit voor eigenaren van een hoog voorhoofd van aanzienlijke breedte. De meester is gelijk aan de lengte rond de gehele omtrek van het hoofd, maakt vloeiende overgangen vanaf de kruin naar beneden en vormt vervolgens een korte knal, waardoor het in zijn oorspronkelijke vorm blijft.

Met een neergekamde knal krijg je het beeld van een macho-man, vooral als zijn haar enigszins gekruld is.

Nadruk op kale whisky

Een knipbeurt is geschikt voor de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht van 30 tot 50 jaar. Het gaat om het volledig scheren van de tijdelijke zones, terwijl de hoofdvegetatie bovenaan blijft en zich in achterwaartse richting opstapelt.

Dit kapsel kan op de juiste manier worden gecombineerd met een nette weelderige baard.

Kapsel "Pompadour" in de mannelijke versie

Deze optie veronderstelt een nadruk op verhoogde pony, ongeacht hoe zeldzaam het is. Moderne mode verwelkomt de aanwezigheid van snorharen en dicht gezichtshaar, dus Pompadour zal er goed uitzien op mannen van verschillende leeftijden.

En op kort en halflang haar zet de meester eerst een stencil om te bepalen hoe kort de whisky zal worden gesneden. Na het scheren van deze zone worden de pony aangepast, gestapeld en opgetild. De baard of haren zijn ook verbeterd, zodat het gezicht een soepele en mooie overgang naar het kapsel heeft.

Andere herenkapsels voor dik grof haar

De hierboven genoemde kapsels voor kapsels voor mannen met dik, stijf haar zijn echter niet beperkt.

 1. Voor tieners, jongens en zeer jonge mannen kapsels voor jongerengekenmerkt door de aanwezigheid van geschoren tempels en langwerpige strengen op de occipitale en pariëtale delen van het hoofd. Dergelijke kapsels hebben bijvoorbeeld zorgvuldige zorg nodig voor hun styling moeten gels, schuimen, wassen gebruikenen inspanningen voor hun installatie vereisen veel.
 2. Mannen willen benadruk je brutaliteit, is het logisch om de voorkeur te geven aan kapsels in de "Militaire" stijl, die, zoals gezegd, erg populair zijn in onze tijd onder jongeren en niet alleen. Militaire kapsels zijn geschikt voor het sterke geslacht van een sterk lichaam.
 3. Mannen met een voorliefde voor originaliteit kunnen zichzelf plezieren model kapsels, waaronder afscheidingen en zigzaglijnen, patronen, weelderige pony Dergelijke kapsels kunnen worden gemaakt op basis van bijna elk klassiek kapsel, waarin verschillende decoratieve elementen worden geïntroduceerd: pony met een ongebruikelijke vorm, strengen van verschillende lengtes, felgekleurde vlekken of ongebruikelijke styling.
 4. Sommige mannen geven er de voorkeur aan lange haarkapsels. Opties voor het stylen van dergelijke kapsels kunnen zijn staart, staartjes, dreadlocks, bos enz. Dergelijke kapsels zijn acceptabeler voor zeer jonge mannen, hoewel deze verklaring geen dogma is.

Zoals je kunt zien, ontstaat voor mannen - eigenaren van dik grof haar - de mogelijkheid om een ​​kapsel te kiezen uit een groot aantal opties. Welke heeft jouw voorkeur? Bekijk de foto van kapsels voor dit type haar, vraag advies aan een kapper-stylist. Kortom, gebruik elke gelegenheid om uw "eigen" kapsel te vinden!

Herenkapsels voor zacht en dun haar

Niet alle mannen kunnen echter trots zijn op dik, stijf haar: integendeel, veel leden van de sterkere seks hebben dun zacht en vaak zeldzaam haar.

Trouwens, voortijdig uitgedund haar is indirect bewijs dat de eigenaar een verhoogd gehalte aan testosteron heeft, waardoor een man seksueel actief is.

Mannen met dun, zacht haar geef de voorkeur aan de zogenaamdegesorteerde kapsels, wat dun, niet erg dik haar extra volume geeft en met styling geen problemen zal veroorzaken. Ervaren meesters zijn vloeiend in verschillende technieken om extra volume aan het haar te geven.

 1. Afgestudeerd kapsels. Dergelijke kapsels door het gebruik van een stapsgewijze techniek van het knippen van haar in een bepaalde hoek geven kort haar visuele lichtheid en luchtigheid, en met gemiddelde of langere haarlengtes helpen onregelmatige gezichtskenmerken te verzachten.
 2. Haaruitval. Dit is een kunstmatige dunner wordend haar, dat kan worden uitgevoerd met een speciale schaar of een scheermes. Meesterlijk uitgevoerd verdunnen voegt volume toe aan het haar waar het nodig is, of integendeel, verwijdert het op die plaatsen waar het niet nodig is.
 3. het vormen van een klap een strikte of asymmetrische vorm kan extra volume toevoegen, maar het is belangrijk dat de meester deze vaardigheid bezit. Elke pony richt zich op het open deel van het gezicht.

Kapsel voor mannen met zacht haar

Lange kapsels

Meestal blijven lange krullen niet intact na een bezoek aan de kapper. Tegenwoordig zijn er veel relevante transformator-haarstijlen voor mannen die dik haar op het juiste moment verbergen. Ze kunnen vrij worden gebruikt op zeldzaam haar, omdat het mogelijk is om kale plekken te maskeren:

Soepele overgang

Een kapselcascade ziet er perfect uit voor eigenaren van lang haar, omdat het niet alleen de vorm van het gezicht verheldert, maar ook de gebreken van het haar verbergt.

Tijdens het knippen wordt het haar verdeeld in verschillende werkgebieden, ingekort, waarbij elke volgende streng langer wordt dan de vorige. Als gevolg hiervan passen de krullen vrij bij elke scheiding, afhankelijk van welke delen van het hoofd kale plekken hebben.

Modieus kapsel Retro semi-boksen

Hipster stijl

Voor mannen met elke vorm van de schedel is deze optie geschikt: de kapper scheert de whisky volledig af, kamt de rest van de vegetatie en legt deze terug.

Als de lengte het toelaat, kan het haar van tijd tot tijd worden vastgebonden met een elastische band, die stevigheid aan de stijl toevoegt. In andere gevallen kan het haar over de schouders vallen of zich in een paardenstaart verzamelen. Zoals altijd zullen baardbezitters met zo'n kapsel er vooral relevant uitzien.

Retro halve doos

De basis halve doos wordt als basis genomen, maar tegelijkertijd blijft de vegetatie op de kroon bijna onaangeroerd. Op lang haar wordt een zijscheiding gedaan, een kleine cascade wordt gevormd met een gladde schaalverdeling.

Het grootste deel kan aan de achterkant van het hoofd worden bevestigd met een elastische band, en het is beter om het gebied nabij het voorhoofd aan een kant van de scheiding te verhogen. Dit type is geschikt voor houders van snorren met gekrulde uiteinden en met een baard.

Tijdelijke focus

Volledig scheren van de slapen, op de een of andere manier, trekt de aandacht naar hen, dus als het in deze zone is waar vloeistof wordt waargenomen, moet je dit gebruiken.

De resterende vegetatie wordt aan de kruin ingekort tot een geschikte lengte - van 5 tot 15 cm - en met volume of spray met was gelegd. Het verhoogde bovenste gedeelte ziet er dik uit, zodat kale gebieden onzichtbaar blijven.

Met zo'n kapsel voor zeldzaam haar kun je er in elke situatie stijlvol uitzien - het gaat goed met een pak en casual kleding.

Ondiep Mohawk

Een van de elementen van de punkstijl zal er zelfs in een officiële omgeving goed uitzien, als een man zijn verdunde haar probeert te maskeren.

Kapper scheert de tijdelijke zone en verkort het haar daarop tot 3-5 mm. Na geleidelijke afstuderen wordt het hoofdvolume op de kruin gevormd: het is belangrijk dat het haar naar voren en naar voren kan worden gekamd, als u de optie met een knal gebruikt. De lengte kan verschillen: je kunt hem boven je hoofd naar elk geschikt niveau brengen.

Dit kapsel ziet er goed uit voor mannen van 25 tot 45 jaar oud en is erg handig om voor te zorgen.

Cascade in één richting

De optie kan extreem worden genoemd, omdat deze er in een zakelijke omgeving uitdagend uitziet. Maar het kapsel is erg populair en geschikt in een creatieve omgeving.

Kapper maakt een zijscheiding, snijdt het grootste deel van het haar van een kant af en laat een dekking van niet langer dan 5 mm achter. De resterende massa verandert in een cascade, doet afstuderen en dunner worden, vormt indien mogelijk krullende snorharen.

Dit kapsel is geschikt voor zeldzaam vloeibaar haar, omdat het de aandacht van de kale plekken afleidt en het mogelijk maakt om de probleemgebieden van de volumetrische dweil aan één kant te maskeren.

Soorten kapsels voor dun zacht haar

Laten we het nu hebben over wat mannenkapsels voor dun haar kunnen zijn.

 1. kapsel "Polka" stamt niet af van de "mode Olympus" kapperszaak. Het kenmerk is de aanwezigheid van een vrij groot volume haar in de tijdelijke zones met een kort geknipte nek. "Polka" wordt aanbevolen voor mannen die lijden aan onvoldoende haardichtheid bij de slapen.
 2. "Half Box"Omdat het een universeel kapsel is, is het niet alleen perfect voor dik, grof haar, maar ook voor dun zacht haar. In de tweede versie wordt het haar volledig uit de occipitale en temporale zones gesneden en in het pariëtale deel worden ze met een schaar geknipt. In dit kapsel kunnen twee randvariaties worden toegepast: langs de haarlijn of op de achterkant van het hoofd. "Half Box" is een praktisch kapsel dat geen speciale inspanning vereist bij het stylen.
 3. "Boxing" uitgevoerd met dezelfde techniek als de "halve doos". De rand in de 'box' die de master uitvoert, houdt rekening met de wensen van de klant en kan daarom op vrijwel elke hoogte worden uitgevoerd.
 4. Kapselstijl. We hebben het over een heel kort kapsel met zachte, zachte contouren die het haar extra volume geven. Dit kapsel ziet er altijd natuurlijk en netjes uit.
 5. kapsel "Canada is" Het wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van langwerpige strengen in de frontale en pariëtale delen en maximaal open slapen.
 6. Snijboon. Geschikt voor steil haar en ovale gezichtsvorm.

Maar de zeer lange pony en spie hangend over het voorhoofd op dun haar zien er ongelukkig uit.

Hoe een mooi kapsel te houden

Om ervoor te zorgen dat het kapsel van een man er verzorgd uitziet en het beeld vernieuwt, zelfs met kaalheid en dun haar, moet u zich concentreren op een eenvoudig memo:

 1. De kapper moet minstens om de 3-4 weken worden bijgewerkt.
 2. Goed gemaskeerde gebieden met schaarse vegetatie kunnen worden behandeld met groeimiddelen die op elk moment van de dag onzichtbaar zijn.
 3. Je kunt je haar dagelijks wassen, mits je geschikte cosmetica gebruikt.
 4. Direct na het kapsel is het de moeite waard om gedurende 5 minuten een lichte massage van de hoofdhuid uit te voeren om de bloedcirculatie in probleemgebieden te verhogen.
 5. Sommige kapsels voor vloeibaar haar vereisen een regelmatige reis naar de kapper - u moet dit bij het eerste bezoek verduidelijken.

Kapsels voor dun haar van gemiddelde lengte

Laten we eerst het concept van de "gemiddelde haarlengte" definiëren zoals toegepast op kapsels voor mannen. We hebben het over strengen, waarvan de lengte ongeveer is gelijk aan de afstand van de tempel tot de kin. Deze haarlengte is ideaal voor de implementatie van bijna elke fantasie in het kapsel.

Mannen met een korte nek moeten geen kapsels kiezen die een gemiddelde haarlengte suggereren, omdat ze de aangegeven onbalans van de figuur verder benadrukken

Overweeg de meest voorkomende herenkapsels voor halflang haar.

 1. "Afgestudeerd caret". Dit kapsel is geschikt voor bijna elk type haar, inclusief dun haar. De "afgestudeerde caret" ziet er spectaculairder uit op steil haar, omdat krullen de vorm van het kapsel verbergen. In tegenstelling tot het klassieke "gegradueerde vierkant" wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van dunner en gelaagdheid.
 2. "Dubbele bob" verschilt in een getrapte rangschikking van haar: langere strengen gaan van de kruin en kortere strengen eronder.
 3. "Boogschutter", een kenmerk van het kapsel is de aanwezigheid van een overschatte zijscheiding met een langwerpige schuine knal. Whisky met dit kapsel is gemaakt in de vorm van scherpe hoeken. Kapsel geeft het haar extra volume. Dit effect kan verder worden versterkt door haar te markeren.
 4. Elvis-kapsel gekenmerkt door de aanwezigheid van lange bovenste strengen die op verschillende manieren kunnen worden gestapeld, waardoor uw afbeelding radicaal wordt gewijzigd.

Halflange kapsels zijn ideaal voor mannen met brede gezichten, omdat lange lokken het gezicht visueel smaller maken

Natuurlijk, alle kapsels en kapsels, inclusief middellange lengtes, zien er beter uit op dik haar, maar dun haar met dergelijke kapsels kan er waardig uitzien dankzij enkele trucs van kapsels en styling.

Bevindingen

De meeste problemen die zich voordoen met vroege kaalheid en het verschijnen van gebieden met dun en dun haar kunnen worden opgelost met een nieuw kapsel. Er zijn veel opties om het beeld te wijzigen, ontworpen voor kort, gemiddeld en lang haar. Een knipbeurt helpt fouten te verbergen en de nadruk te leggen op winnende momenten - een hoog en breed voorhoofd, mooie oren, de juiste vorm van het hoofd. Het is beter om van tevoren een reis naar de meester te plannen, zodat je alle mogelijke opties voor moderne kapsels voor zeldzaam vloeibaar haar kunt overwegen en kunt kiezen wat bij een bepaalde man past. Nadat je het haar hebt geknipt, moet je vooral goed kijken, zodat de rest van de haarlijn er verzorgd en stijlvol uitziet.

Mogelijke opties voor lange kapsels voor mannen

Over het algemeen is het bij dun haar ongewenst om de voorkeur te geven aan lange kapsels, maar als je dat echt wilt, zijn dergelijke kapsels met een aantal reserveringen acceptabel.

Herenkapsel voor lang haar

 1. Kies kapsels grafische (rhomboid) vormwaarin de nadruk ligt op verschillende lengtes van strengen.
 2. toepassen highlights, wat bijdraagt ​​aan een visuele toename van het volume van het haar, inclusief dun haar.
 3. Je kunt lang dun haar maken permanent, die het haar volume en spectaculaire golving zal geven.
 4. Je kunt proberen het te dragen dreadlocks.

Conclusie

En tot slot wil ik zeggen dat het niet uitmaakt wat je haar is: dik of niet erg, recht of krullend, gehoorzaam of ondeugend - in de eerste plaats moeten ze gezond, goed verzorgd en schoon zijn. Zonder dit zal elk kapsel en kapsel er op zijn minst slordig uitzien, waardoor uw imago van presentabiliteit wordt beroofd.

Cascade

De ideale techniek om het haar extra volume te geven is een cascade of ladder. Dit kapsel kan in verschillende lengtes worden gedaan, maar het belangrijkste kenmerk is het meerlagig knippen van de strengen, wat ideaal is voor zeldzaam haar, of het nu rechte of krullende krullen zijn. Een korte trap begint vanaf de kruin tot aan de uiteinden van het haar.

Voor dun haar dat dichtheid en stijfheid mist, maken meesters vaak ultrakorte kapsels in de stijl van sport of militair. Boksen is het meest typische herenkapsel, dat brutaliteit en mannelijkheid benadrukt, evenals kale plekken en dunner wordend haar verbergt. Aan de bovenkant blijft kort haar achter en de slapen en de nek van de nek worden geschoren met een machine zonder een mondstuk.

Canadees

Canadees. In het voorste deel van het hoofd blijft het haar van gemiddelde lengte en de slapen en het gebied onder de kruin worden geleidelijk in lengte korter. Om het probleem van dun haar te verbergen, moet je een wortelhoop maken en het haar van het voorhoofd naar de achterkant van het hoofd richten, en met een zijscheiding in één richting.

Short bean

In dit kapsel wordt het haar gesneden tot de lijn van de oren zodat de langwerpige strengen naar binnen worden gericht. De eigenaardigheid van dit kapsel is het maximale volume van de bovenkant van het kapsel op het pariëtale deel van het hoofd, een afgeronde vorm, evenals de aanwezigheid van een langwerpige asymmetrische pony.

Boogschutter

Ideaal voor zacht haar, deze kapseloptie is geschikt, waarbij de meester een middellange kroon laat, langwerpige asymmetrische lokken van de pony, evenals geleidelijk verkorte whisky en de achterkant van het hoofd. Maar het belangrijkste kenmerk van het kapsel ligt in de schuine richting van de gescheurde pony en de randen van de slapen met hoeken.

Elvis

Als een man de voorkeur geeft aan rocker-stijl, zal het knippen van een retro-versie van Elvis idealiter het gebrek aan haarvolume verbergen. Het verscheen voor het eerst in de jaren 50 van de vorige eeuw, waarna het werd onderscheiden door een knal in de vorm van een cocon te leggen. Tegenwoordig is er weinig veranderd, maar meestal verkorten de meesters het onderste deel van het kapsel en worden de langwerpige pony met behulp van vernis of gel van het voorhoofd naar de achterkant van het hoofd gelegd.

Welk kapsel om te kiezen?

Allereerst is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de leeftijd van een man bij het kiezen van een stijlvol kapsel voor hem. Voor jonge jongens zijn creatieve en modelideeën meer geschikt, bijvoorbeeld een Elvis-kapsel, een korte boon, een cascade of een Boogschutter. Voor een respectabele leeftijd adviseren ze meer ingetogen en klassieke opties, zoals polka, Canadees of afgestudeerd square.

Levensstijl speelt ook een belangrijke rol, daarom is dit criterium het tweede belangrijkste. Vergeet niet dat de vorm van het hoofd bepaalt welke versie van het kapsel de fouten zal verbergen, maar benadruk de verdiensten.

Alle opties zijn geschikt voor een ovaal gezicht, ronde kapsels zijn van boven ingekort en volumineus, en afgeronde en zachte kapsels, zoals een bob of een schieter, kunnen de hoekigheid van het gezicht verzachten.

Conclusie

U moet mannenkapsels kiezen op basis van de structuur en de kenmerken van het haar, omdat dit criterium direct afhankelijk is van hoe dit of dat kapsel zal vallen. Zeldzaam haar vereist bijvoorbeeld speciale haartechnologie, namelijk afstuderen en cascade knippen, dankzij de meerlagige textuur ziet het visuele kapsel er volumineus en stijlvol uit. Je kunt ook de uiterlijke kenmerken aanpassen met de aanwezigheid van een schuine, asymmetrische of gescheurde pony. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan haarstyling, om het niet te overdrijven met stylingproducten, en om het haar bij de wortels op te tillen.

Bekijk de video: tips voor FIJN HAAR - tips van de kapper (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter