Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Italiaans herenkapsel Italiaans

Zelfs als hij een duur pak van een bekend merk draagt, kan een man er niet goed uitzien als zijn haar op de een of andere manier is gestyled. Met behulp van het juiste kapsel kunt u zich altijd concentreren op uw verdiensten, enkele defecten verbergen en het kapsel van de Italiaanse mannen is precies dat.

De nuances van kapsels.

Opgemerkt moet worden dat dit kapsel universeel is, omdat het met succes kan worden gekozen, niet alleen door mannen, maar ook door vrouwen. Toegegeven, als we het hebben over de vrouwelijke versie, moet worden opgemerkt dat er bepaalde nuances zijn die verband houden met verschillende haarlengtes. Het combineert originele en moderne functies. Er is een verkorte variant, waarbij de whisky tot een klipper wordt gesneden, er is een optie met lange sloten die 3-5 centimeter op de slapen bereiken. Onder andere moet worden opgemerkt dat het kapsel van de Italiaanse mannen pretentieloos is in verzorging, het is gemakkelijk om het te stylen.

Maken.

Een soortgelijk kapsel wordt uitgevoerd op nat haar, omdat ze moeten worden uitgetrokken. Allereerst wordt de kroonzone gesneden. Nadat het frontopariëtale apparaat is gemaakt, wordt de hoofdstreng gemarkeerd, de dikte is 10 millimeter. Ze kamde zachtjes uit, strekte zich uit tussen de vingers en schoof vervolgens naar het gewenste niveau. Aldus wordt het gehele pariëtale gebied langs de sloten gesneden, waarbij de lengte langs de hoofdsluis wordt geregeld. Het moet duidelijk zijn dat het haar langer wordt in de buurt van het voorste deel. Volgens hetzelfde principe wordt het snijden van de temporaal-laterale zones uitgevoerd. Bovendien wordt elk slot gekamd naar het slot van het frontoparietale gebied. Het wordt in een rechte hoek getrokken en vervolgens op hetzelfde niveau afgesneden. Dezelfde techniek wordt gebruikt om de occipitale gebieden te verwerken.

Het Italiaanse herenkapsel is dus helemaal klaar. Je hoeft alleen je haar te kammen met een zeldzame kam. De laatste stap is het controleren van de kwaliteit van het werk. Als bepaalde fouten worden gedetecteerd, moet een schaar worden gebruikt om deze te corrigeren. In het geval van dik haar moet een man worden gefreesd om uit te dunnen. Wanneer het haar dun is, is radicale wortelvorming vereist; het haar krijgt het vereiste volume.

Voor wie deze optie geschikt is.

Deze optie is geschikt voor elke gezichtsvorm. En deze factor is erg belangrijk. Als een man geen algemeen aanvaarde beslissingen accepteert, als hij besluit iets in zijn beeld te veranderen, dan is het kapsel van de Italiaanse man precies wat hij nodig heeft. Kapsel met een kort getrimde temporopariëtale zone en lange strengen van de pariëtale zone naar de pony. Als je de strengen een beetje profileert, kun je een bepaalde hoeveelheid nalatigheid in het kapsel geven. En een man met haar hulp zal echt uniek worden. Wanneer een knipbeurt wordt uitgevoerd met zacht en stout haar, moet u zich ervan bewust zijn dat u ze elke dag moet stylen met een verscheidenheid aan bevestigingsmiddelen en een haardroger. Een ideale optie voor dit soort kapsel is stijf haar. U kunt het doen zonder het gebruik van speciale stylingtools. Vanwege het feit dat de langwerpige sloten niet alleen omhoog worden gekamd, maar ook aan de zijkanten, kan een man het beeld op elk moment wijzigen.

We moeten niet vergeten dat voor mannen met een afgerond gezicht zo'n kapsel niet geschikt is, omdat het zijn uiterlijk zal afronden. Merk op dat je met zo'n kapsel je afbeelding zorgeloos, gewaagd en uniek kunt maken, dit is geweldig voor de moderne casual stijl in kleding.

Italiaans kapsel - universele optie

Voor mannen die verschillende kledingstijlen verkiezen, een actieve levensstijl hebben en veelzijdige persoonlijkheden zijn, adviseren stylisten een handige en praktische optie voor kapsels - Italiaans. Dankzij korte slapen en een iets langwerpige pariëtale regio accepteert het kapsel een verscheidenheid aan stylingopties, scheidingen en extra toepassingen. Ze ziet er perfect uit op steil en krullend haar.

Wat betreft de vorm van het gezicht, de meesters stellen geen eisen en beperkingen. Voor mollige mannen is het beter om volumetrische haarstyling terug te regelen, de whisky en nek zoveel mogelijk in te korten. Voor een langwerpig gezicht is een gladdere versie meer geschikt met een klein verschil in lengte aan de bovenkant van het hoofd en de slapen. Het kapsel zal de vierkante, ruitvormige vorm van het gezicht verzachten met een asymmetrische scheiding of een kleine schuine knal.

Het Italiaanse herenkapsel is zelfs zo veelzijdig dat het kan worden geprobeerd op vrouwelijke afbeeldingen. Kapsels kunnen verschillende lengtes hebben, met verkorte slapen of van gelijke dichtheid, met lange lokken van 3-5 cm in het tijdelijke gebied en de teruggekamde kroon. Het kapsel is eenvoudig te stylen, geef het gewoon een nette vorm en fixeer het met een stylingtool.

Voor- en nadelen

Om te begrijpen hoe geschikt het kapsel van de Italiaanse mannen is naar het beeld van een bepaalde man, raden stylisten aan dat u zich vertrouwd maakt met de belangrijkste voordelen en zwakke punten.

De voordelen omvatten de volgende indicatoren:

 • een kapsel kan worden gestyled op haar van elke lengte, structuur en dichtheid,
 • accepteert verschillende ponymodellen,
 • omvat verschillende stylingideeën die een paar minuten duren om te voltooien,
 • corrigeert perfect elke vorm van het gezicht,
 • geeft zelfs het zeldzaamste en fijnste haarvolume als gevolg van radicaal dunner worden,
 • past perfect in elke afbeelding en heeft geen leeftijdsbeperkingen.

De nadelen zijn onder meer het feit dat een kapsel er niet zo spectaculair uitziet op krullend haar als op recht en dik haar. Periodiek moet het kapsel worden gecorrigeerd, omdat overwoekerde strengen het kapsel een slordig uiterlijk kunnen geven. Bovendien zal het moeilijk zijn om thuis een dergelijke knipbeurt te maken, dus je moet een salon bezoeken voor modellering en correctie.

Styling methoden

Tot op heden zien tal van Italiaanse kapsels in verschillende interpretaties er spectaculair uit als een man heeft geleerd hoe hij de styling moet doen. Als een man stijf haar heeft, zijn stylingproducten niet nodig, langwerpige lokken zullen gemakkelijk een bepaalde richting uitgaan. Dun en krullend haar daarentegen behoudt zijn vorm alleen dankzij de bevestigingsmiddelen.

Een klassiek Italiaans kapsel vereist een elementaire styling zodat het haar in de richting van het voorhoofd naar het pariëtale deel van het hoofd ligt. De enige vereiste is dat het kapsel zo netjes en ingetogen mogelijk is. Voor jonge jongens met een moderne kijk op mode is creatieve, enigszins slordige styling acceptabel, hiervoor kunt u stylingtools gebruiken.

Herenkapsel Italiaans: foto

Om kennis te maken met de belangrijkste voordelen en geneugten van het Italiaanse herenkapsel, kijk je naar de foto's van mannen met verschillende soorten uiterlijk met dit kapsel.


Conclusie

De Italiaan is oorspronkelijk een klassieke, strikte versie van het mannelijke kapsel, die de voorkeur had van serieuze, zelfverzekerde en zakelijke mannen. Tegenwoordig hebben meesters en stylisten, rekening houdend met modetrends, de uniformiteit van het kapsel enigszins gediversifieerd, met verschillende opties voor haarlengtes die zijn geknipt met Italiaanse technologie, en verschillende stylingopties toegevoegd. Dit kan niet alleen een soepel gekamd rugkapsel of zijstijl zijn, maar ook een achteloze en volumineuze jeugdstijl. Het is alleen belangrijk dat een scherpe overgang tussen de twee lengtes van het kapsel wordt gehandhaafd.

Beschrijving van het kapsel "Italiaans"

De naam komt overeen met het land van herkomst waar het voor het eerst werd geïntroduceerd. Italië is een trendsetter, niet alleen in kleding en schoenen. Op de shows van de Haute Couture-collecties in Milaan werken top make-upartiesten en kappers, die nieuwe combinaties brengen in de kleuren make-up en haartextuur. Op een van deze internationale modefestivals introduceerde de Italiaanse kapper Arlando Tossi zijn nieuwe kapsels. Mannelijke en vrouwelijke designstijlen, aangetoond door de modellen, kregen de voorwaardelijke naam "Italiaans", hoewel dit kapsels van verschillende lengtes zijn die geen gemeenschappelijk concept hebben. De textuuroplossingen van maestro Tossi, gepresenteerd tijdens de Fashion Week in Milaan, werden snel populair, niet alleen in Italië, maar verspreidden zich ook naar andere landen.

Deze naam combineert verschillende mannelijke en vrouwelijke stijlen die niet systemisch gerelateerd zijn. Ondanks de gemeenschappelijke naam, zijn alle kapsels duidelijk onderverdeeld naar geslacht en behoren ze niet tot de unisex-stijl. Elk Italiaans model is ontworpen voor een andere haarlengte, heeft zijn eigen uitvoeringsschema en vereist zijn exacte naleving. Om gebreken in de vorm van het gezicht en de structuur van het hoofd visueel te elimineren, is het toegestaan ​​vrouwelijke stijlen te combineren met verschillende soorten pony.

Laten we eens kijken welke kapselmodellen de term 'Italiaans' gemeen heeft.


Dameskapsel "Italiaans"

Het is een gescheurde meertrapsstructuur met een korte kruin, die in een enkele "stapsgewijze stap" verandert in de totale haarlengte. Dit betekent dat de afstand tussen de lagen niet verandert, die doorlopende horizontale lijnen vormen die veranderen in een rand rond de gehele omtrek van het hoofd.

Voor "Italiaans", zoals elk kapsel, wordt de gemiddelde waarde tussen de maximaal toegestane lengtes genomen als een klassiek monster. Daarom wordt het Italiaanse kapsel met haar op de schouders voorwaardelijk genomen voor de standaardvorm.


Herenkapsel "Italiaans"

Het wordt uitgevoerd op kort haar en op gemiddelde lengte.

Het korte kapsel van de Italiaanse heren is een soepele 'vernietiging' van de randlijn op de slapen en de onderste occipitale zone, gecombineerd met een geleidelijke overgang naar een langwerpig pariëtaal deel, van de kruin naar het voorhoofd.

Langwerpig "Italiaans" voor heren is een meerlagig kapsel, zonder een uitgesproken lange-lijnstructuur, met "gescheurde" uiteinden bij de gesneden overgangen, maar met een duidelijk gedefinieerde snit langs de randlijn.


Kinderkapsel "Italiaans"

Geavanceerde meerfasenontwerp vereist snijdnauwkeurigheid en nauwkeurige uitlijning van lijnen. Dergelijk werk duurt ongeveer een uur, wat erg vermoeiend is voor een kind, dus kappers adviseren niet om Italiaans te snijden voor meisjes jonger dan 14 jaar.

"Italiaans" voor jongens is alleen in een korte versie bijgesneden, omdat het minder tijd vereist. Op de tijdelijke en onderste occipitale zones wordt het haar afgeknipt met een machine met een mondstuk nr. 1 of 2, waardoor het mogelijk is om graffiti op deze elementen te tekenen met behulp van een tondeuse.

De enige voorwaarde die de prestaties van elk kapsel "Italiaans" beperkt - dun, zonder dichtheidshaar. De lange-lijnstructuur van de stijl zal dit probleem verder benadrukken.


Waarom hebben Italianen verschillende stijlen

De naam "Italiaans" omvat stijlen met een verschillende textuur, omdat de schema's die voor hen zijn opgesteld een gemeenschappelijk auteurschap hebben. Aanvankelijk hadden de kapsels in deze serie geen naam, omdat ze werden gemaakt om modieuze kleding te tonen. Na succes op de catwalk werd Arlando Tossi de officiële stylist van een van de Italiaanse popsongfestivals in San Remo. De nieuwe beelden van de artiesten van de muzikale show, die op tournee in Moskou kwamen, werden niet minder dan hits onthouden, en de kapsels van de auteur door Arlanda Tossi werden bekend in Rusland onder de naam "Italiaans". Maar hoe kwamen er structureel verschillende vormen van haar voor in de beschrijving van andere kapsels die een gemeenschappelijke naam hebben?

In een poging de bezoekers van de salon te plezieren, optimaliseren kappers de ingestelde parameters van de voorgestelde stijl voor de specifieke lengte van het haar van de klant. Als gevolg van dergelijke willekeurige modellering veranderen de door het basisschema voorgeschreven verhoudingen en wordt een volledig nieuwe vorm verkregen, maar met dezelfde naam. De gevolgen van dergelijke experimenten zijn het uiterlijk van standaard kapsels, de zogenaamde benen, hoeden, paardenstaarten en andere creatieve details die technologisch niet compatibel zijn met elkaar. Bijvoorbeeld "Rhapsody met een ingekorte kroon", "Boksen met een knal" enzovoort.

Die past bij Italiaans kapsel

Stijlen met complexe structurele modellering helpen om fouten tegelijkertijd te maskeren en voordelen te benadrukken. De uitgesproken gelaagde textuur leidt de aandacht af van kleine rimpels en andere kleine defecten in het gezicht, dus het Italiaanse kapsel voor vrouwen boven de 50 is een goede gelegenheid om er jonger uit te zien.

Op sterk krullend of licht golvend haar benadrukt het Italiaanse kapsel de textuur van elke krul en elimineert het doorzakkende midden van de krul. Een meerlaagse overgang vereenvoudigt en verlengt het effect van het stylen van krullend haar.

Voor kort haar met een knal, die deel uitmaakt van de algehele franjeslijn, zal het Italiaanse kapsel helpen om van een zwaar geometrisch contrast over te schakelen naar een lichte trapsgewijze vorm na een caret.

Voor een vierkant gezicht is een Italiaans kapsel geschikt voor medium haar met een halfronde knal, langwerpig aan de randen. De tijdelijke zones zijn zo gevormd dat de zijstrengen de hoekcontour van de jukbeenderen bedekken, de pony het gezicht visueel smaller maakt en een ovaal wordt verkregen.

Voor een rond gezicht en gezwollen wangen, is het Italiaanse kapsel geschikt voor lang of halflang haar met een asymmetrische knal. De korte zijde van de pony moet samenvallen met de scheiding, die de nadruk op zichzelf legt en het gezicht visueel strekt. Temporele-laterale lokken komen in de rand ter hoogte van de jukbeenderen, bedekken de wangen volledig en voltooien de voorwaardelijke lijn van het ovaal.


Het verschil tussen Italiaanse vrouwen en andere kapsels

Het is vaak eenvoudigweg onmogelijk om onafhankelijk te begrijpen in de verscheidenheid van trapsgewijze vormen, voor een persoon die niet over ten minste basiskennis in kappers beschikt. De belangrijkste verwarring is te wijten aan het niet naleven van de strikte vereisten van de norm voor de meeste kapsels. Zonder de exacte parameters van de sneden en de lengte van het haar op specifieke gebieden van het hoofd, en een duidelijk beperkte verhouding tussen de grenzen van de toegestane afwijking van de sjabloonwaarden, kan de naam van het kapsel slechts voorwaardelijk zijn vorm aangeven. Daarom worden ter vergelijking klassieke monsters genomen.

 1. Kapsels "Italiaans" en "Cascade" verschillen in textuur. "Italiaans" heeft een overgang van de kroon naar de totale lengte met een duidelijke gelaagde stap, en de "Cascade", daarentegen, is soepel gesneden. De randcontour is een harmonieuze voortzetting van de algemene trend in kapsels. In "Italiaans" is het scherp en gelijkmatig, met "gescheurde" lokken op het gezicht die overeenkomen met de breedte van de laag. "Cascade" daarentegen heeft een vloeiende lijn van de rand in de vorm van een ovaal.
 2. Kapsels "Italiaans" en "Debuut" verschillen in de relatie tussen de hoeken van de getrokken streng tot de snijlijn. "Italiaans" van de kruin tot de totale lengte gaat stapsgewijs en gecombineerd met verschillende ponyvormen. "Debut" verbindt de kroon en lengte met een gelijkmatige verticale snede, heeft een verplicht gedeelte - een dikke rechte of ovale knal.
 3. Het verschil tussen het Italiaanse kapsel en de Rhapsody in stijl. "Italiaans" verwijst naar niet-contrastvormen, omdat het een meerlagige textuur heeft. En "Rhapsody" is een contrasterende stijl, omdat het geen overgang heeft van de ene lengte naar de andere.
 4. Het Italiaanse kapsel verschilt van Aurora in die zin dat de strikte lijnen van de laaggrenzen een duidelijke rand vereisen die de algemene parallellen van de stijl niet schendt. En "Aurora" is zonder franjes, soepel overgaand van kort haar op de kruin naar "gescheurde" uiteinden.

Het blijkt dat de geometrische constructie van het schema zonder een specifieke haarlengte bij de belangrijkste tekens van elk fragment van het kapsel de standaardverhoudingen van de stijl verstoort. Naast de externe inconsistentie van de sjabloon met de vorm die is verkregen als gevolg van het aanpassen van het basisschema aan een willekeurige haarlengte, verandert de functionele oriëntatie van het kapsel onvermijdelijk. Dit manifesteert zich door een verschuiving in het basale volume en de randlijn, die zich vaak richt op externe imperfecties, die integendeel verborgen moeten worden.

Uitvoering techniek

Voordat u overgaat tot het vormen van kapsels, moet het haar worden voorbereid. Was je haar om dit te doen en dep de strengen vervolgens lichtjes met een handdoek zodat overtollig vocht niet wegloopt. Het is noodzakelijk om alleen vers gewassen haar te knippen, zodat de gevangen streng gelijkmatig van de wortels tot de uiteinden wordt gekamd. Als behandeling met balsem na het wassen klitten niet elimineert, wordt een onuitwisbaar middel aangebracht om het haar glad te maken.

Omdat "Italiaans" niet één is, maar een hele verzameling kapsels, die twee mannelijke en drie vrouwelijke stijlen omvat, wordt voor elk specifiek schema een stapsgewijze beschrijving gegeven. De haarvoorbereidingsfase is gemeenschappelijk voor iedereen.

Hoe een herenkapsel "Italiaans" te maken

Deze sectie presenteert twee stijlen - voor kort en halflang haar. De technologie van herenkapsels "Italiaans" is heel eenvoudig uit te voeren, maar er zijn vereisten voor de minimale haarlengte - kort - 15 centimeter in de pariëtale zone, en hetzelfde voor medium, maar al in alle delen van het hoofd.

Techniek van herenkapsel "Italiaans" voor kort haar

Het combineert twee opties - met een duidelijk getekende lijn van franjes op kortgeknipt haar (voor het mondstuk nr. 1 van de machine), en met een soepele "nietigverklaring" zonder contouren. Het schema en het algoritme van acties zijn hetzelfde voor beide opties, met uitzondering van de snijkant.

 1. Onmiddellijk na het wassen, scheidt u de pariëtale zone op het hoofd. Ga vervolgens 3-4 centimeter voorbij de randen terug, maak verbinding met het grootste deel van het haar en zet vast met een clip aan de bovenkant. Extra afstand is nodig voor een soepele verbinding van kapselelementen gemaakt met verschillende gereedschappen.
 2. Droog de rest van het haar. Bewerkte gebieden moeten schoon en volledig droog zijn.
 3. Maak een voorlopige overgang met de machine. Nozzles nr. 4, 3, 2, 1 worden gebruikt voor een knipbeurt met een franje, die afwisselend het haar op de slapen en nek verkort. Nadat het werk met sproeiers is voltooid, moet een rand worden gemaakt. Als het mes op de machine het overtollige haar niet volledig afsnijdt, verwijder dan de resten met een gevaarlijk scheermes. Voor het snijden zonder randen zijn mondstukken nr. 4, 3, 2, 1, 0,5 nodig. Verlaag de lengte van het haar geleidelijk naar de bodem, voer een gradiëntovergang uit en maak de rand van het kapsel ongeldig.
 4. Scheid de pariëtale zone bij de werkelijke grens. Trek het haar 90 graden omhoog vanuit het vlak van het hoofd en verbind de punten van het voorhoofd en de kroon met een gelijkmatige snit. De extensie is gericht op de frontale lob van het hoofd, waar de lengte 12-15 centimeter is, en op de kroon 5-7 cm.
 5. Verbind de slapen en de achterkant van het hoofd met het pariëtale gebied.
 6. Voer een ruwheid uit.
 7. Frees het volledige kapsel om zichtbare gebreken volledig te elimineren.

De klassieke stijl van een korte Italiaanse man is het volumetrische haar dat achter de pariëtale zone is gekamd, van het voorhoofd tot de kruin.

De techniek van mannelijk kapsel "Italiaans" op medium haar

Deze stijl is ontworpen voor steil haar of met licht gekrulde uiteinden tot schouderhoogte. Scheren gebeurt zonder een tondeuse.

 1. Scheid vochtig, vers gewassen haar met een horizontale scheiding die door het hoogste punt van het hoofd (kroon) gaat, waarvan de uiteinden naar het midden van de oren moeten gaan.
 2. Met een platte snit geeft u de totale lengte van het kapsel aan.
 3. Knip bovenaan, in een rechte hoek ten opzichte van de scheerlijn, een draad van 5-7 centimeter lang.
 4. Het vangen van dunne strengen, afwisselend rond de gehele omtrek van het achterhoofdgedeelte, verbindt de kruin met de totale haarlengte, een rechte snit met een horizontale scheerlijn. De bovenste streng met een werkende greep moet visueel de lijn van de pariëtale zone voortzetten.
 5. Nadat je de nek hebt opgevuld, moet je de controlestreng aan de bovenkant nemen en daaruit het haar in de richting van de voorkwab uitstrekken en het bovenste deel van het kapsel uitwerken.
 6. De randlijn aan de zijkanten kan niet hoger zijn dan het midden van de oorschelp en onder het niveau van de lob. Het is noodzakelijk om de lengte binnen het toegestane bereik te bepalen en de whisky te verbinden met eerder uitgewerkte elementen.
  Filtratie gebeurt op willekeurige diepte op het snijvlak, zonder de duidelijke grens van de contour te beïnvloeden.

Deze stijl is volumineus gelegd, met terloops vallende strengen van een gemeenschappelijk canvas. De haren op het voorhoofd en de slapen worden terug gekamd, waardoor het gezicht wordt benadrukt.

Hoe wordt het Italiaanse kapsel gedaan?

Deze sectie presenteert drie opties voor verschillende haarlengtes, in de schema's waarvan een algemene analogie wordt getraceerd. Alle stijlen hebben een gelaagde stap, waarvan de hoogte hetzelfde is op alle fragmenten van het kapsel. De getrapte textuur is ontworpen voor haar van elke lengte en vorm.

De beperking voor het uitvoeren van dergelijke kapsels is dun en dun haar van het kanontype.

Techniek van een vrouwelijk kapsel "Italiaans" voor kort haar

Na voorbereidende reiniging van het haar tegen oppervlaktebesmetting, verwijder overtollig vocht met een handdoek en ga dan direct naar het kapsel.

 1. Verdeel het haar in twee delen met een horizontale lijn die de punten van het midden van de oren en de kruin verbindt.
 2. Bepaal helemaal aan de bovenkant van de kop de lengte van de controle van de kortste streng, die de hoogte van de laag zal bepalen.
 3. Knip vanaf de bovenkant van het hoofd tot de uiteinden dezelfde horizontale lagen. Hun aantal hangt af van de lengte van het haar. Elke volgende laag moet hetzelfde aantal centimeters langer zijn dan de vorige.
 4. Na het maken van de nek, verkort de pariëtale zone tot de grootte van de controlestreng.
 5. De temporele delen zijn een voortzetting van de horizontale lijnen van de nek.
 6. Pony's worden geselecteerd op type gezicht.
 7. De totale lengte van het gehele kapsel loopt in een rechte lijn.
 8. Er is geen duidelijke contour aan de zijkanten. Een gescheurde textuur aan de randen wordt gevormd uit symmetrische parallellen van een gemeenschappelijke laagstap.
 9. Filtratie wordt gedaan om het meerlagige effect te verbeteren.

De totale lengte van een korte vrouwelijke Italiaanse kan niet lager zijn dan het niveau van de kin.

Kenmerken van herenkapsels Italiaans

Italiaans wordt gedaan op kort of halflang haar. De belangrijkste kenmerken van het kapsel zijn lichte nalatigheid, ingekorte whisky en langwerpig haar op de kruin.

De naam van het kapsel kwam van beroemde Italianen - aanhangers van dit kapsel. Niemand kent de ware geschiedenis van de mannelijke versie, maar het volgende is bekend over de vrouwelijke: de Milanese stylist Orlando Tossi voerde het kapsel uit van de beroemde zanger die optrad op het San Remo-festival. De Italiaanse artiest maakte een plons en het kapsel won snel harten.

Italiaans kapsel werd populair in de jaren 80. XX eeuw. Romeinse en Milanese fashionista's zijn de schuldige van alles, evenals het romantische beeld van de maffia. Kapsels blijven tot nu toe een favoriet van veel mannen. Dit is een selectie van Hollywood-sterren zoals George Clooney, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, en zelfs jonge beroemdheden zoals Zayn Malik.

Kapseltechniek "Italiaans"

De vorm van het Italiaanse kapsel heeft overeenkomsten met de cascade. Het verschil zit alleen in de "stapsgewijze stap". Dit kapsel kan veilig universeel worden genoemd, omdat het perfect is voor zowel jonge als volwassen vrouwen. Voor dun haar helpt het om het ontbrekende volume te krijgen.

Het benadrukt het prachtige ovaal van het gezicht, jukbeenderen. Ze ziet er harmonieus uit zonder een knal, maar met haar ziet ze er prachtig uit.

De Italiaanse kapselfoto bewijst eens te meer dat zelfs een ongecompliceerd kapsel het beeld een speciale charme kan geven en de vrouwelijke breekbaarheid en schoonheid benadrukt.

Het is gemakkelijk om de uitvoeringstechniek thuis onder de knie te krijgen, het lijkt op een cascade.

 • Net als alle andere kapsels, wordt "Italiaans" gevormd op nat haar.
 • Het haar wordt gekamd en ze zullen een natuurlijke groeirichting hebben.
 • Het haar in de tijdelijke-laterale zone wordt netjes gescheiden en gefixeerd met speciale eendenclips.
 • De laterale en temporele zones worden onderscheiden.
 • Kapsel begint met de frontale - pariëtale zone.
 • Scheid de strengen met parallelle scheidingen en begin met "draad aan draad" te knippen.
 • De tijdelijke zone onderscheidt zich door verticale scheidingen parallel aan de randlijn van de haargroei. De lengte van de zijstrengen wordt gesneden volgens het niveau van de besturingsstreng. Om dit te doen, wordt het 90 graden getrokken.
 • Volgens hetzelfde schema worden de laterale occipitale zones doorgesneden.
 • Frees de uiteinden.

Soorten kapsels voor haar van verschillende lengtes

Kapsel "Italiaans" is handig in elke zin van het woord. Ze ziet er geweldig uit op elke haarlengte.

Dit is ideaal voor die meisjes die er onweerstaanbaar uit willen zien, maar tegelijkertijd een minimale tijd doorbrengen met leggen. Bovendien is ze pretentieloos naar de vorm van haar gezicht.

De driehoekige vorm kan worden gladgemaakt door te verdunnen ter hoogte van de kin. Vallende lokken kunnen prominente jukbeenderen met een vierkant gezicht verbergen.

Techniek van een vrouwelijk kapsel "Italiaans" op medium haar

De structurele structuur van het schema en de volgorde van de acties die worden uitgevoerd op de lengte van het haar van de kin tot de schouders verschilt niet met een kort kapsel.

Vormen met een complexe meerlagige textuur, wanneer uitgevoerd, vereisen aandacht bij het vangen van de streng om de laag te snijden. Om het hele kapsel niet aanzienlijk te verkorten, moet je in dunne lagen naar het einde van het haar gaan. Hoe dikker de streng wordt genomen, hoe groter de lagen, maar hoe kleiner hun aantal.

Techniek van een vrouwelijk kapsel "Italiaans" op lang haar

Deze stijl is ontworpen voor vrouwen met een verhoogde haardichtheid, omdat het aantal horizontale lagen recht evenredig is met hun lengte. En hoe meer lagen, hoe meer haar nodig is om te knippen. "Italiaans" maakt het gemakkelijker om voor heel dik haar te zorgen, zonder hun lengte te verliezen.

Het kapselschema voor lang haar is standaard en de grootte van de stappen wordt bepaald door hun dichtheid. Het principe van het construeren van de randen is niet anders, de lijn wordt verkregen uit de getrimde lagen.

We kunnen concluderen dat er een uniforme benadering is voor de vorming van het vrouwelijke kapsel "Italiaans", ongeacht de lengte van het haar. Beginnend om ze vanaf de kroon te werken, kan de uiteindelijke lengte willekeurig worden aangepast.

Houdende

De meertrapsstijl is universeel voor het stylen met verschillende kappershulpmiddelen. Door de getrimde textuur kan het midden van de krul niet uitrekken, zodat krullen langer meegaan. Het rechttrekken van een dergelijke textuur ziet er ook erg mooi uit, omdat het wortelvolume behouden blijft.

Om thuis Italiaans te leggen, is elk type krultang geschikt - thermo, klittenband of boemerangs die op nat haar zijn gewikkeld, met een overvloedige hoeveelheid mousse. Om ervoor te zorgen dat de styling niet snel zijn vorm verliest, wordt het aanbevolen om het oppervlak te behandelen met haarspray.

Ter afsluiting van het artikel herinnert u aan de belangrijkste punten. Het Italiaanse kapsel is een hele collectie stijlen voor mannen en vrouwen, waarvan de auteur stylist is van Milan Arlando Tossi, die werkte bij modeshows en muziekfestivals. Alle kapsels hebben een duidelijk verschil in geslacht, waaronder er geen stijlen in de stijl van "unisex" zijn. "Italiaans" combineert twee opties voor korte mannelijke kapsels en een voor middellange lengte, evenals drie vrouwen, met hetzelfde uitvoeringsschema. Kinderen worden niet aanbevolen om dergelijke complex geconstrueerde texturen te knippen. "Italiaans" is geschikt voor alle haartypes, behalve voor dun, zonder dichtheid en volume in lengte. Voor vrouwen na 50 jaar helpen stapsnaps met meerdere niveaus er jonger uit te zien dan hun leeftijd, omdat de overvloed aan elementen in het kapsel de aandacht naar zichzelf afleidt.Een dergelijke accentverschuiving vermindert de visuele perceptie door anderen van de eerste rimpels en andere leeftijdsgerelateerde manifestaties. We kunnen concluderen dat de "Italiaanse" niet alleen mooi is, maar ook een functioneel kapsel.

Algemene beschrijving van kapsels

Een stijlvol kapsel verscheen in de vroege jaren 80, langwerpige pony was een onveranderlijk detail van het beeld van jonge mensen. Na tien jaar te hebben geduurd, werd "Italiaans" vervangen door een korte "Egel", "Gavrosh". Modetrends veranderden, klassieke vormen werden niet gebruikt, retro werden als irrelevant beschouwd. Maar vandaag zijn traditionele kapsels, naast de originele, extravagante kapsels, weer populair geworden.

Elegant "Italiaans" wordt gekozen door jongeren die individualiteit willen benadrukken. Ze siert volwassen mannen, benadrukt elegantie, stijl van het hele beeld.

De geschiedenis van de naam is grondig onbekend, maar het was het beeld van Italianen dat de inspiratie voor de creatie werd. Zachte langwerpige golven van het pariëtale gebied kunnen op het voorhoofd vallen of ontspannen worden. Het gebied van de slapen, de achterkant van het hoofd is netjes gesneden, het universele kapsel heeft geen leeftijdsbeperkingen.

Kapsel wordt uitgevoerd op korte, middellange, langwerpige strengen. Het wordt aanbevolen om op dik, grof haar uit te voeren, zacht, krullend moet dagelijks worden gelegd. Het kapsel komt overeen met modetrends, het wordt gekozen door adolescenten, jongeren en volwassen mannen die hun uiterlijk nauwlettend volgen.

Waarschuwing! Ondanks de langwerpige pony geeft het model stevigheid, mannelijkheid.

Beschrijving

In de afgelopen jaren zijn modetrends vervangen door een string, vooral in herenkapsels, maar in de moderne mode-industrie is er een constante trend - een gestage toename van de populariteit van stijlvolle herenkapsels op basis van "Italiaanse" kapsels. De meeste mannen begrijpen dat een presentabel uiterlijk is de belangrijkste voorwaarde voor het succesvol opbouwen van relaties, zowel zakelijk als persoonlijk. Een onjuist geselecteerd onzorgvuldig kapsel kan alle inspanningen devalueren.

Herenkapsel "Italiaans" - een win-winoptie. De belangrijkste kenmerken zijn moderniteit, creativiteit, aantrekkelijkheid, veelzijdigheid, eenvoud, bruikbaarheid. Een competente stylist met behulp van moderne interpretaties van een dergelijk kapsel zal de aanvankelijke kaalheid, dun haar dat uitvalt, onevenredige gezichtscontouren en zijn asymmetrische kenmerken verbergen. De zorg voor een mannelijke "Italiaan" is uiterst eenvoudig, hoeft niet lang voor een spiegel te staan, wat belangrijk is voor de meeste mannen.

In een klassieke look lijkt "Italiaans" op het kapsel van een man, "Canadees". Sterk ingekorte whisky, sneed de achterkant van zijn hoofd, rechte pony gekamd terug. Je kunt de nek en whisky niet bijsnijden, maar heel kort knippen met een schaar. Aan de bovenkant van het haar, leg met de pony en zet vast met een gel.

Voor wie geschikt

Praktisch, veelzijdig kapsel geschikt voor verschillende soorten uiterlijk. Maar het is ook belangrijk om rekening te houden met het temperament, vaak zelfverzekerde, stijlvolle jongens kiezen. Het wordt niet aanbevolen voor mannen die onverschillig zijn voor het uiterlijk, het kapsel vereist regelmatige styling, waardoor het een nette vorm geeft.

Geschikt voor:

 • jonge mannen wordt geadviseerd om langwerpige dynamische opties met geprofileerde pony te kiezen, volwassen mannen passen een korter kapsel, wat ook praktisch is in styling,
 • bezit correctie-eigenschappen, het wordt aanbevolen voor mannen met onevenredige kenmerken, een hoog voorhoofd, dankzij verschillende legopties, uitstekende oren en de anatomische kenmerken van de schedel kunnen worden verborgen,
 • met het juiste kapsel, is het gemakkelijk om het langwerpige, ronde, vierkante ovaal te harmoniseren,
 • huidskleur maakt niet uit bedankt vloeiende strengen, kunt u de defecten van het integument verbergen,
 • dankzij het gebruik van verschillende technieken, is het gemakkelijk om volume aan het haar toe te voegen of, omgekeerd, om ondeugende lokken te verwerken, kan het worden uitgevoerd op recht, krullend, krullend haar,
 • je kunt kiezen uit lange, slanke mannen met een strakke constructie, kapsel past bij verschillende soorten uiterlijk,
 • het werkterrein maakt niet uit, geschikt voor zakenmensen, journalisten, politici, artsen, vertegenwoordigers van creatieve beroepen,
 • Het wordt gecombineerd met verschillende stilistische richtingen, het kan worden gecombineerd met casual, een pak, een klassieke smoking.

Kapsels voor mannen met zacht, dun haar zijn gecontra-indiceerd, om de gewenste vorm te creëren, moet u een arsenaal aan stylingtools gebruiken. Het zal geen versiering zijn voor mannen met een laag gewicht en overgewicht; het wordt aanbevolen om kortere opties te kiezen.

Opties

In tegenstelling tot vrouwelijke modellen, die meestal op lang haar worden gedaan, worden mannelijke opties op medium en kort haar uitgevoerd. Als je kort haar moet knippen, dan worden ze zoveel mogelijk ingekort en bij de slapen worden ze volledig met een machine geknipt, maar de optie van haarlengte bij de slapen tot 5 cm is niet uitgesloten. Met dit kapsel kun je doen zonder styling. "Italiaans" op medium haar biedt een verscheidenheid aan styling, waardoor het mogelijk is om individuele afbeeldingen voor elke klant te maken.

Korte en lange kapsels zijn nog steeds geschikt voor absoluut alle mannen, omdat, afhankelijk van de kenmerken van het uiterlijk, de meester de beste optie selecteert, en het kapsel varieert sterk vanwege de lengte.

Is het mogelijk om het kapsel zelf te doen

Het is moeilijk om het Italiaanse kapsel zelf te voltooien; het vereist de selectie van een ervaren meester. In salons hangen de kosten van een knipbeurt ook af van het gekozen model, de stijl en de kwalificaties van de kapper. Gemiddeld varieert de prijs tussen 800-1000 roebel.

Om te presteren, heb je een standaard kapperset nodig:

 • kuif
 • spuitpistool
 • klemmen, clips,
 • klassieke schaar
 • dunner wordende schaar,
 • föhn
 • blazende kam
 • schuim, mousse, styling wax.

Uitvoering technologie

"Italiaans" wordt uitgevoerd op korte, middellange, langwerpige strengen. Het uitvoeringsschema is klassiek, de delen van de nek en de slapen worden ingekort, een pony op de kruin gemaakt, volume wordt aan de kruin bevestigd.

Techniek van uitvoering stap voor stap:

 1. Was het haar, kam het goed.
 2. Voer een frontale pariëtale scheiding uit, scheid de controlestreng met een dikte van 1 cm.
 3. Het is goed om te kammen, de krullen 90 ° ten opzichte van het hoofd te trekken, op het gewenste niveau te knippen.
 4. Werk dus het gehele pariëtale gebied uit en controleer de niveaus langs de hoofdstreng. Vergeet niet om de lengte geleidelijk te vergroten en het haar naar het voorhoofd te knippen.
 5. De nek begint uit de nek te snijden en gaat omhoog naar de kruin. Ook trainen - sloten trekken, te vergelijken met de bedieningslengte.
 6. Behandel de pony en de kroon met een nagelschaar.

Video over hoe een modern herenkapsel wordt uitgevoerd:

Er zijn verschillende opties voor kapsels, "Italiaans" wordt uitgevoerd op kort, gemiddeld, lang haar. Het eerste model heeft meer praktische eigenschappen, veroorzaakt geen moeilijkheden bij het dagelijks leggen.

Een belangrijk punt! Kapsel voor halflang en lang haar vereist het gebruik van stylingtools, correctie gedurende de dag.

Voors en tegens

Om het optimale model te kiezen, is het belangrijk om te weten over de kenmerken van de implementatie, voordelen, nadelen. Het is belangrijk om rekening te houden met de aanbevelingen van stylisten, evenals de veelzijdigheid en bruikbaarheid van een knipbeurt.

profs:

 • uitgevoerd op verschillende lengtes, recht, krullend, krullend haar,
 • eventueel gecombineerd met een pony of terugzetten,
 • bezit corrigerende, anti-aging eigenschappen, vanwege de verscheidenheid aan modellen, kunt u de optie kiezen voor verschillende ovalen van het gezicht,
 • komt overeen met modieuze kapperstrends,
 • basale vijling geeft volume aan dunne, dunne strengen,
 • heeft geen leeftijdsbeperkingen, jonge mannen en volwassen mannen kiezen
 • geeft stevigheid, elegantie aan het beeld,
 • kan worden gecombineerd met verschillende kledingstijlen, geschikt als kapsel voor elke dag, maar ook voor een speciale gelegenheid.

nadelen:

 • het is moeilijk om de gewenste vorm te geven aan kleine, getextureerde krullen,
 • vereist regelmatige styling, gebruik van stylingproducten,
 • uitvoering moet worden toevertrouwd aan een ervaren meester die het juiste kapsel zal selecteren, rekening houdend met het type, temperament.

Kleurrijk kapsel "Italiaans" voor kort haar

Een licht warrige en opzettelijk onzorgvuldige styling geeft het beeld een parmantige charme en benadrukt de natuurlijke schoonheid. Ze zal helpen het kapsel een extra volume te geven, wat zo ontbreekt aan dun haar. Voor kort haar gebeurt dit tot aan de kin. "Italiaans" zal er goed uitzien als een knipbeurt voor dikke vrouwen.

Voor een "Italiaans" kapsel wordt de gemiddelde haarlengte als de beste optie beschouwd

Haar dat van de schouders valt, valt met zichzelf mee, waardoor een mooi en aantrekkelijk effect ontstaat. Op gemiddeld haar ziet zo'n vrouwelijk kapsel er heel natuurlijk uit en belast het beeld helemaal niet. Het vereist geen lange tijd correctie en is geschikt voor het creëren van een breed scala aan stijlen. Kapsel "Italiaans" op medium haar zal er geweldig uitzien met een pony op zijn zijkant.

Populaire kapsels voor Italiaanse mannen

Italiaanse stylisten bepalen de belangrijkste trends. Om er stijlvol uit te zien, is het daarom de moeite waard om aandacht te schenken aan het uiterlijk van Italiaanse mannen.

Populaire kapsels voor Italianen:

 • zijscheiding met ponydie weelderig, volumineus of soepel gelegd kan zijn,

 • gegolfde stijl komt overeen met het snelle temperament van Italianen, krullen worden gedragen door zowel jonge mensen als mannen met grijze haren,

 • Zwabberkapsel met vallende pony jonge jongens kiezen, stijlvol en vrij, benadrukken de onzorgvuldigheid, dynamiek van het beeld.

Italiaanse mannen zien er stijlvol en elegant uit, terwijl het beeld moedig wordt benadrukt. Dik, krullend haar kan soepel worden gekamd, of onzorgvuldig warrig, Het belangrijkste dat het beeld onderscheidt, is het vertrouwen in zijn eigen onweerstaanbaarheid.

Hoe Italiaans te snijden: techniek

Het is niet erg moeilijk om een ​​Italiaanse te snijden, maar dat betekent niet dat ze alleen kan worden herhaald. Professionele uitvoering garandeert minimale inspanning en gelijkmatigheid tijdens de daaropvolgende installatie en verzorging.

In elke salon kan de meester uw haar gemakkelijk in volgorde brengen volgens het standaardschema:

 1. Eerst wordt het haar gehydrateerd.
 2. De meester snijdt de achterkant van het hoofd.
 3. Op de juiste plaats is een verticale scheiding geselecteerd. De meester begint de strengen in te korten.
 4. Het haar wordt op de gewenste lengte gebracht, de strengen worden in de richting gelegd, de whisky wordt ingekort.
 5. De meester kan dik haar aan de uiteinden profileren.

Italiaans kapsel voor lang haar

In dit geval kunt u een draai aan de afbeelding toevoegen, een kapsel simuleren, maar tegelijkertijd blijft de hoofdlengte onaangeroerd. Lang haar wordt over de hele lengte in lagen gesneden. Het resultaat is een verbluffend effect dat er zowel in opgeloste vorm als in de staart geweldig uit zal zien.

Star voorbeelden

George Clooney geeft vandaag de voorkeur aan elegante langwerpige kapselopties. De klassieke vorm van kapsels werd het kenmerk van de acteur.

Brad Pitt aan het begin van zijn carrière droeg hij meer volumineuze versies van The Italian, maar een soepele styling past bij de Hollywood-ster.

Leonardo DiCaprio gedurende haar hele carrière draagt ​​ze dezelfde 'Italiaanse' in de middelste lengte.

Ryan Gosling gebruikt nette, beknopte kapsels die overeenkomen met de rol van de smoothie.

Zayna Malika gemakkelijk te verwarren met de Italiaan, dus het klassieke kapsel past bij de uitvoerder.

Modieus kapsel styling

Zoals hierboven vermeld, heeft het Italiaanse kapsel geen speciale styling nodig, omdat het op zichzelf erg indrukwekkend lijkt. Desondanks bieden stylisten verschillende manieren om je haar te stylen.Om dit te doen, heb je stylingtools en tools nodig, bijvoorbeeld een krultang of strijken.

 • Een korte Italiaanse knipbeurt ziet er nog luxer uit als het haar een beetje gekruld is. Nadat de krullen klaar zijn, moet het haar worden gefixeerd met een medium fixatievernis.
 • De volgende stijltechniek omvat het rechttrekken van krullen. In dit geval krijgt u een klassiek kapsel dat geschikt is voor werk.
 • De avondstylingoptie kan niet zonder een haardroger en stylingproducten. Kapsel moet worden uitgevoerd op schoon haar. Door het haar bij de wortels op te tillen, kun je een chique volume krijgen.
 • Om een ​​romantische afbeelding te maken, heb je krulspelden nodig.

Modieus Italiaans haar verven

Step-kapsels zien er bijzonder mooi uit met gemarkeerde strengen. Daarom kan een knipbeurt "Italiaans" worden gecombineerd met markeren.

Het gaat ook goed samen met de ombre-techniek en blond, vooral als het haar een golvende structuur heeft. Voor vlekken kunt u zowel natuurlijke tinten als meer extravagant gebruiken.

Een kapsel ziet er stijlvol en ongelooflijk modieus uit, als u het benadrukt met behulp van de "shuttle" -techniek. Hiermee kunt u de maximale natuurlijkheid bereiken, die dit seizoen zo wordt gepromoot door modestylisten.

Foto-kapsels met een pony en zonder

Stijlvol, modieus, schattig en parmantig zijn elke dag is niet zo moeilijk. Kies gewoon het juiste kapsel! Foto-kapsels met pony en zonder pony kunnen worden bekeken op onze website. We hebben de meest levendige en glamoureuze beelden gepresenteerd die gemakkelijk in het dagelijks leven kunnen worden herhaald.

 1. Breng het naar je muur:

Dameskapsel Italiaans: kenmerken, variëteiten, voorbeelden (51 foto's + video)

Het Italiaanse kapsel is al heel lang bekend. Aanvankelijk leek het een van de variëteiten van trapsgewijze kapsels, omdat het op ongeveer dezelfde manier wordt uitgevoerd. De Italiaan dankt haar afkomst aan Arland Tossi. Hij was het die dit kapsel voor het eerst uitvond en belichaamde in de vroege jaren 80 op een van de popfestivals.

Dit kapsel werd snel populair bij vrouwen, vanwege de eenvoud en veelzijdigheid van de prestaties. Ze ziet er geweldig uit, zowel op lang als halflang haar, en op korte lokken. In dit artikel belichten we de belangrijkste kenmerken van het Italiaanse kapsel en bekijken we de opties voor de uitvoering ervan voor lang, medium en kort haar.

Kenmerken van het Italiaanse kapsel

De Italiaan is niet tevergeefs heeft zoveel bekendheid en populariteit verworven. Het is zelfs heel gemakkelijk om het te verwarren met een trapsgewijs kapsel. In feite is zij haar. Dit kapsel heeft echter zijn eigen onderscheidende kenmerken:

 1. Italiaans - perfect voor elk type haar en voor elke vorm van het gezicht. Voor dun haar is het in staat om volume toe te voegen, terwijl voor taai en stout haar, integendeel, pacificeert. De ronde en vierkante vorm van het gezicht met behulp van Italiaanse kapsels kan visueel worden verlengd en voor de langwerpige vorm van het gezicht, voeg volume toe.
 2. Het Italiaanse kapsel ziet er geweldig uit met een pony en zonder pony.
 3. De Italiaan heeft geen speciale styling nodig. Was en droog je haar eenvoudig met een haardroger.
 4. Het Italiaanse kapsel behoudt zijn vorm perfect en hoeft niet regelmatig te worden gecorrigeerd door de kapper.
 5. De Italiaan verschilt van de gebruikelijke trapsgewijze kapsels in de aanwezigheid van een soort kap die het haar korter maakt, maar de onderste laag behoudt zijn lengte.

Italiaans op lang haar

Italiaans kapsel ziet er geweldig uit op lang haar. Ze creëert indien nodig volume en voegt wat durf toe aan de afbeelding als je dit kapsel met gescheurde lokken uitvoert. In elk geval ziet zo'n kapsel op lang haar er voordelig uit. Je kunt de Italiaanse gescheurde pony aanvullen, deze ziet er stijlvol uit en bedekt een breed voorhoofd (indien nodig).
Italiaans voor halflang haar

Gemiddelde haarlengte is ideaal voor Italiaanse kapsels.Gemiddeld genomen hoeft u geen grote overgangen te maken om de lengte te behouden.

De Italiaan ziet er gemiddeld niet alleen stijlvol uit, maar ook matig vrouwelijk.

Bovendien kun je met een Italiaans kapsel van zo'n lengte fantaseren over verschillende opties voor avondkapsels en kapsels, en experimenteren met alledaagse opties.

Italiaans kort haar

Op kort haar ziet de Italiaanse streep er ook heel stijlvol uit. Er is echter meer durf en moed. De Italiaanse voor kort haar zal meer jongensachtige kroes en kattenkwaad aan de look toevoegen.

Bovendien is het volume dat kan worden bereikt met behulp van deze reeks meer dan genoeg om jezelf te redden van de dagelijkse saaie styling. Inderdaad, 's morgens willen maar weinig mensen lange tijd de moeite nemen om hun haar te stylen.

In dit kapsel voor een mooie styling volstaat het om je haar te wassen en te drogen.

 • Hoe het Italiaanse kapsel wordt uitgevoerd, is te zien in de video.

Herenkapsel Italiaans: alles over het populaire Italiaanse kapsel

Het natuurlijke verlangen van een persoon om aantrekkelijk te zijn, is niet alleen inherent aan vrouwen, maar ook aan mannen. Niemand zal ontkennen dat zonder een mooi, goed verzorgd kapsel geen stijlvol beeld zal plaatsvinden, zelfs niet als iemand kleding, schoenen en accessoires van dure bekende merken heeft. Armaturen van kapperskunst bieden veel opties voor alle soorten kapsels: mannelijk en vrouwelijk, voor verschillende soorten haar, voor elke lengte, voor alle soorten gezicht. Een Italiaans kapsel is zo'n optie.

In de afgelopen jaren zijn modetrends vervangen door een string, vooral in herenkapsels, maar in de moderne mode-industrie is er een constante trend - een gestage toename van de populariteit van stijlvolle herenkapsels op basis van "Italiaanse" kapsels. De meeste mannen begrijpen dat een presentabel uiterlijk is de belangrijkste voorwaarde voor het succesvol opbouwen van relaties, zowel zakelijk als persoonlijk. Een onjuist geselecteerd onzorgvuldig kapsel kan alle inspanningen devalueren.

Herenkapsel "Italiaans" - een win-winoptie. De belangrijkste kenmerken zijn moderniteit, creativiteit, aantrekkelijkheid, veelzijdigheid, eenvoud, bruikbaarheid.

Een competente stylist met behulp van moderne interpretaties van een dergelijk kapsel zal de aanvankelijke kaalheid, dun haar dat uitvalt, onevenredige gezichtscontouren en zijn asymmetrische kenmerken verbergen.

De zorg voor een mannelijke "Italiaan" is uiterst eenvoudig, hoeft niet lang voor een spiegel te staan, wat belangrijk is voor de meeste mannen.

In een klassieke look lijkt "Italiaans" op het kapsel van een man, "Canadees". Sterk ingekorte whisky, sneed de achterkant van zijn hoofd, rechte pony gekamd terug. Je kunt de nek en whisky niet bijsnijden, maar heel kort knippen met een schaar. Aan de bovenkant van het haar, leg met de pony en zet vast met een gel.

In tegenstelling tot vrouwelijke modellen, die meestal op lang haar worden gedaan, worden mannelijke opties op medium en kort haar uitgevoerd.

Als je kort haar moet knippen, dan worden ze zoveel mogelijk ingekort en bij de slapen worden ze volledig met een machine geknipt, maar de optie van haarlengte bij de slapen tot 5 cm is niet uitgesloten. Met dit kapsel kun je doen zonder styling.

"Italiaans" op medium haar biedt een verscheidenheid aan styling, waardoor het mogelijk is om individuele afbeeldingen voor elke klant te maken.

Korte en lange kapsels zijn nog steeds geschikt voor absoluut alle mannen, omdat, afhankelijk van de kenmerken van het uiterlijk, de meester de beste optie selecteert, en het kapsel varieert sterk vanwege de lengte.

Italiaanse kapselopties voor mannen zijn geschikt voor mannen van absoluut alle leeftijdscategorieën met elke haarstructuur en allerlei gezichtstypen. De enige beperking is dat mannen met een rond gezicht met voorzichtigheid "Italiaans" moeten kiezen, omdat kort haar bij de slapen en weelderig haar bij de kruin het gezicht nog meer rondheid geven.

Maar een professionele stylist zal het beeld volledig overdenken, rekening houdend met de individuele kenmerken van het uiterlijk van een bepaalde klant, de juiste techniek en optimale haarlengte selecteren. Met de universele Italiaan ziet zelfs een mollige man er fris en origineel uit.

Van groot belang bij de keuze van de optie is het temperament van een man. Voor jonge zelfverzekerde jongens is "Italiaans" geschikt voor halflang en lang haar, met langwerpige geweven pony en slapen. Zo'n beeld ziet er ontspannen, gewaagd en onzorgvuldig uit.

Oudere mannen gebruiken een korter 'Italiaans' kapsel, vooral bij tempels. Iets langwerpige strengen, zorgvuldig gekamd of opzij, zijn heel acceptabel. Zo'n beeld oogt beknopt en elegant, passend in een ingetogen kantoorstijl en in een informele setting.

Haarkleur heeft geen invloed op "Italiaans" - het is even goed op donker en blond haar. In termen van haarstructuur is dik, grof haar een ideale optie voor een mannelijke Italiaanse vrouw.

Het kapsel ziet er perfect uit en hoeft praktisch niet te worden gestileerd - was gewoon je haar, föhn je haar en kam het.

Alle Italiaanse haartypes zijn ook goed geschikt, maar ze moeten worden gestileerd met een haardroger en fixeermiddelen.

De techniek van de mannelijke 'Italiaan' wordt als ongecompliceerd beschouwd, maar met de schijnbare eenvoud raden stylisten ten zeerste af om het thuis te nemen, omdat het resultaat niet altijd aan de verwachtingen voldoet en het is uiterst moeilijk om een ​​beschadigd kort kapsel te herstellen met tenminste een optie. Als u niet bang bent voor experimenten met uiterlijk, is het belangrijk om de technologie en de geleidelijkheid van de procedure te begrijpen.

Kapsel wordt uitgevoerd op nat haar, begint met de kruin van het hoofd. De meester maakt een voorste pariëtale scheiding, grijpt met zijn vingers een controlekrul van 1 cm dik, kamt, trekt en snijdt op de gewenste lengte.

Geleidelijk, slot voor slot, wordt de hele kroonzone gesneden. De lengte van de krullen wordt geregeld door de hoofdstreng. In de richting van het voorhoofd worden de strengen geleidelijk langer. Ook worden in één streng de temporaal-laterale zones getrimd, de laterale strengen worden loodrecht op de kop getrokken en gesneden ter hoogte van de controlestreng.

Vervolgens wordt op hetzelfde principe haar op de achterkant van het hoofd geknipt, je moet vanuit de nek beginnen en geleidelijk omhoog gaan. Het haar in de slapen en de achterkant van het hoofd zal korter zijn dan op de kruin van het hoofd.

Het kapsel wordt gekamd en het resultaat wordt visueel geëvalueerd, de ontdekte defecten worden met een schaar verwijderd. Op dik, grof haar worden de uiteinden van de pony en de kroon dunner gemaakt om het beeld te verzachten en lichter te maken. Radicale dunner worden uitgevoerd op zwak, dun haar om extra volume toe te voegen.

Talrijke interpretaties van het Italiaanse kapsel zien er stijlvol en spectaculair uit, als een man weet hoe hij de juiste styling moet kiezen en maken. Styling is geselecteerd geschikt voor een bepaald type gezicht.

Voor een smal gezicht met kleine functies is een optie met een lange, naar boven gekamde pony geschikt. Op een rond gezicht adviseren stylisten om een ​​pony op het voorhoofd te laten. Op stijf dik haar kun je doen zonder stylingproducten, langwerpige lokken en zo gemakkelijk passen als nodig is en hun vorm behouden. Krullend en zwak haar vereist fixatie.

In de klassieke versie wordt het haar gekamd van het voorhoofd tot de kruin van het hoofd, het kapsel moet er zo netjes en ingetogen mogelijk uitzien. In moderne jeugdopties is lichte creatieve nalatigheid toegestaan ​​in de styling.

Met het leggen van de man "Italiaans" kun je experimenteren zonder enig risico. Het is de moeite waard om verschillende opties te proberen en de meest optimale en dergelijke te kiezen.

Desgewenst kunt u met behulp van styling het beeld wijzigen zonder naar de salon te gaan.

De onbetwistbare voordelen van het Italiaanse kapsel zijn:

 • uitgevoerd op alle haartypes,
 • perfect in harmonie met verschillende looks,
 • geen leeftijdsgrens
 • corrigeert gezichtscontouren,
 • met behulp van wortelmalen geeft volume aan dun haar,
 • stylingideeën worden binnen enkele minuten geïmplementeerd.

Onder de tekortkomingen is het vermeldenswaard de moeilijkheid om thuis te presteren en de noodzaak van frequente aanpassingen van het kapsel op golvend haar, omdat de groeiende krullen snel een slordige puinhoop op het kapsel veroorzaken. Je moet het niet riskeren en proberen het kapsel thuis met een schaar te corrigeren, het is betrouwbaarder om een ​​specialist te contacteren voor correctie.

Mannen met Italiaanse kapsels zien er elegant, stijlvol, moedig uit, in het beeld is vertrouwen in de eigen onweerstaanbaarheid altijd duidelijk zichtbaar.

 • Een zijscheiding met een knal, volumineus of soepel gelegd, ziet er perfect uit.
 • Een slordige stijl benadrukt het temperament van Italianen - zowel jeugd als grijsharige mannen kammen hun haar.
 • De "Mop" -variant met vloeiende pony wordt gedragen door vrije jonge mensen met de nadruk op een informele, dynamische manier.
 • George Clooney, een Amerikaanse regisseur, acteur en producent, geeft tegenwoordig de voorkeur aan elegante, langwerpige interpretaties van kapsels. De klassieke vorm is het visitekaartje van de acteur.
 • Brad Pitt, een Hollywood-acteur en filmproducent, droeg in zijn jeugd volumineuze versies van 'Italiaans', maar hij is onvergelijkbaar met een soepele styling.
 • Leonardo DiCaprio, een Amerikaanse acteur en producent, draagt ​​gedurende zijn hele carrière dezelfde "Italiaanse" in het midden.
 • Ryan Gosling, een Canadese acteur en muzikant, draagt ​​nette, bondige kapsels.

Een goed verzorgd presentabel uiterlijk is het kenmerk van een succesvolle man en een vlekkeloos kapsel is de eerste stap naar succes.

Moderne ontwikkelingen door specialisten op het gebied van kappers hebben de aanvankelijk strikte uniformiteit van het klassieke Italiaanse kapsel gediversifieerd met een andere kapselstap, niet-standaard lengte van strengen, extra nalatigheid toegevoegd aan sommige opties en volumineuze jeugdstyling aangeboden. Het is belangrijk dat het hoofdkenmerk van de "Italiaanse" niet verloren gaat - een scherpe overgang tussen de twee lengtes.

Bekijk de masterclass over kapsels.

Italiaans kapsel voor verschillende haarlengtes (52 foto's)

Elke vrouw droomt van een spectaculair mooi kapsel. De keuze is enorm, maar ik wil het allerbeste dat in harmonie is met je gezicht. Italiaans kapsel, haar twee namen worden ook Aurora genoemd, dit is precies het kapsel dat je zocht. Ze zal elk gezicht versieren, het een elegante lichtheid geven, perfect op elk haar steil of in golven, dik of dun liggen.

Italiaans met medium haar

De gemiddelde lengte van de canonieke stijl wordt als ideaal beschouwd voor een Italiaans kapsel. Het haar dat op de schouders valt, zal een zachte charme aan je gezicht geven en het maakt niet uit wat voor soort en dichtheid ze zijn. Waarom is Aurora precies in trek bij fashionista's?

 • Het kan worden gestapeld in verschillende opties, zowel voor elke dag als op die manier,
 • Het kan er heel lang spectaculair uitzien zonder aanpassing,
 • Elke soort pony is geschikt voor haar, het is mogelijk zonder hen, het hangt af van je verlangen en de vorm van het gezicht. Klassiek voor aurora wordt beschouwd als een geslagen boogknal,
 • Een kapsel gemaakt met behulp van trapsgewijze techniek geeft je silhouet een charmante vrouwelijkheid.

Een nette hoed en losse, losse haren over de schouders zorgen voor een geweldig Italiaans silhouet.Aurora en lang haar

Je houdt van los haar, Italiaanse kapseltechniek kan prachtig ontwerpen en zeer lange krullen. Je haar krijgt extra volume als gevolg van dunner worden.

Ondeugende lokken krijgen de gewenste vorm met behulp van stapsgewijze kapsels. Net als bij halflang haar, met lange strengen ziet elke pony er geweldig uit.

Een korte pony in combinatie met lange krullen kan het beeld verfijning en gratie geven.Italiaans met kort haar

De Italiaan op kort haar verscheen nog niet zo lang geleden, maar slaagde er al in om trots te zijn tussen modieuze korte kapsels. Het past gemakkelijk en ziet er geweldig uit. Pas na het drogen en kammen van je haar krijg je een mooi vrouwelijk kapsel. Dankzij de juiste kniptechniek is het haar zelf prachtig gestileerd.

In een kort kapsel worden strengen tot de kin gefreesd, waardoor het haar volume krijgt, dit geldt voor zeldzaam en dun haar. Recht, golvend en krullend haar ziet er geweldig uit in een kort kapsel, je kunt elke pony gebruiken, maar ook zonder.

Stap voor stap haar knippen met verschillende lengtes van pony en krullen aan de zijkanten creëren ideale verhoudingen voor elk gezicht, waardoor het een verfijnde en elegante vorm krijgt.

Aurora's keuze

Zoals je al hebt begrepen, is Italiaans, een universele optie, geschikt voor elk meisje, het belangrijkste is om de juiste keuze te maken. Om samen te vatten, het Aurora-kapsel past:

 • Voor meisjes met recht en golvend haar zullen golvende krullen het beeld charmant maken,
 • Korte, lange of middellange strengen versieren elk gezicht,
 • Dun en dun haar krijgt volume met behulp van een cascade met meerdere niveaus.

Italiaans kapsel: functies voor lang haar

Kapsel "Italiaans" is ideaal voor eigenaren van lang haar. Breng 5 - 7 minuten in de spiegel door om uzelf op orde te brengen en altijd op uw best te zijn.

Dat is de reden waarom professionele stylisten, die zich houden aan nieuwe modetrends, terecht "Aurora" als universeel beschouwen.

Kapsel "Italiaans" op lang haarhelpt het kapsel aan te passen. Eigenaren van dun en zwak haar zullen bijvoorbeeld pracht en volume toevoegen.

En in combinatie met de originele pony, zal de Aurora de mooie functies benadrukken. Schuine of gescheurde pony zal helpen om enkele fouten te versluieren en de verhoudingen van het gezicht te corrigeren.

Om welke reden geven steeds meer professionals de voorkeur aan het Italiaanse kapsel:

kenmerkenFunctiebeschrijving
veelzijdigheidAurora is ideaal voor:

 • dames van elke leeftijd
 • elk type haar
 • elke structuur en dikte van het haar,
 • elk type gezicht
 • elke stijl van kleding.

Haar kan zowel los als in een elegant kapsel worden gedragen.

Eenvoud van uitvoeringEen "Italiaans" kan door een beginnende kapper thuis worden gedaan.
Eenvoudig te installerenDankzij de speciale Italiaanse kniptechnologie passen de strengen gemakkelijk in het kapsel.
verenigbaarheidItaliaans kapsel voor lang haar wordt ideaal gecombineerd met modieuze haarkleuring, zowel over de hele lengte als in kleine lokken.

Stijlvol en uitstekend 'Italiaans' op lang haar zal eruitzien in combinatie met markeren of ombre.

Professionals zeggen dat deze kleuring het haar een groter volume geeft. Daarnaast kun je met het Aurora-kapsel veel kapsels doen voor een avondavond, een romantische date of een zakelijke bijeenkomst.

Bekijk de meest eerlijke Top 5-ranglijst: professionele tondeuses

Wie past bij het kapsel "Italiaans"

Veel vrouwen vragen voordat ze naar de kapper gaan dezelfde vraag: "Welk kapsel past bij mij?"

Er zijn verschillende aanbevelingen met betrekking tot het type kapsel:

 • voor vrouwen met een driehoekige gezichtsvorm adviseren kappers door strengen ter hoogte van de kin te verdunnen om dit nadeel te egaliseren,
 • modieuze vrouwen met een vierkante vorm van het gezicht moeten in een chaotische volgorde rond het gezicht lopen,
 • ronde meisjes kunnen een kleine vlecht vlechten, waardoor hun beeld verfijning en mysterie geeft,
 • de eerlijke seks, met een langwerpig, smal gezicht, kunt u het gezicht licht rond maken met pracht van haar, "Italiaans" in dit geval zal het gezicht evenredig maken en scherpe kenmerken gladstrijken.

Is het mogelijk om een ​​Italiaans kapsel te maken op lang haar

Elke eigenaar van lang haar kan zelf een Italiaans kapsel makenterwijl u tijd en geld bespaart.

Het enige dat nodig is, is de beschikbaarheid van de benodigde tools, die vaak al beschikbaar zijn voor elk meisje dat voor haar uiterlijk zorgt.

Wees voorzichtig! Als er geen ervaring is met het uitvoeren van verschillende kapsels, wordt het aanbevolen om de Italiaanse vrouw lang haar aan een professional toe te vertrouwen.

Het resultaat kan het uiterlijk en de stemming immers niet alleen niet behagen, maar ook verstoren.

Bovendien de stylist zal adviseren hoe je het beste een knipbeurt kunt maken om bestaande fouten te verbergenen geven enkele professionele tips over kleuren, styling en haarverzorging in overeenstemming met hun structuur en type.

Bekijk de meest eerlijke Top 5-ranglijst: professionele tondeuses

Home kapsel tools

Voordat u begint met het snijden, moet u de benodigde gereedschappen en accessoires voorbereiden.

Allereerst speciale aandacht besteden aan de schaar. Ze moeten scherp zijn en alleen bedoeld voor het knippen van haar. Voor andere huishoudelijke taken worden deze scharen niet aanbevolen.

Een set kammen met tanden van verschillende frequenties is ook vereist voor kapsels thuis. Daarnaast is het de moeite waard om een ​​aantal borstels van verschillende diameters voor te bereiden. Ze zijn handig voor het leggen van strengen aan het einde van het kapsel.

Een kapper cape ontworpen om kleding te beschermen en een speciaal schort voor een beginnende kapper zijn verplichte attributen voor een thuissalon.

Sproeier, föhn en haarclips - kenmerken waar u niet zonder kunt zelfs voor de beste kappersprofessional.

Een interessant feit! Het overwogen kapsel werd ook verliefd op Hollywood-sterren, die altijd worden beschouwd als de standaard van schoonheid en vrouwelijke charme.

Voor actrice Lindsay Lohan werd 'Italiaans' een favoriet kapsel dat hielp bij het creëren van haar eigen unieke vrouwelijke look.

"Italiaans": een stapsgewijze handleiding voor het snijden

Een beginnende kapper zal niet verkeerd zijn om te leren om het oppervlak van het hoofd correct en snel in zones te verdelen. "Werkoppervlak", dat wil zeggen, het hoofd is verdeeld in 4 zones: 2 tijdelijke (links en rechts), pariëtale en occipitale.

De strengen moeten van oor tot oor in een horizontale scheiding worden verdeeld. Het deel van het hoofd dat zich onder de scheiding bevindt, is het occipitale gebied.

Het bovenste deel van het haar is onderverdeeld in nog twee scheiding, die beginnen vanaf het punt van de voorste inkeping en loodrecht op de eerste scheiding staan. Daarboven bleken 3 zones. Links en rechts zijn de tijdelijke zones, en in het midden de pariëtale.

"Italiaans" is een kapsel dat stapsgewijs wordt gemaakt. Het verschilt van de cascade in de vloeiende overgangen van stappen.

Voor lang haar is het uitvoeren van een knipbeurt "Italiaans" als volgt:

 1. Was het haar grondig voordat u het kapsel start, laat het niet drogen tot het einde, de krullen waarop het werk zal worden uitgevoerd, moeten enigszins vochtig blijven.
 2. Kam alle strengen volgens hun groei, om de structuur en richting niet te beschadigen, door op de juiste plaats uit elkaar te gaan.
 3. Bevestig met behulp van speciale clips een deel van het haar aan de bovenkant van het hoofd, maak verschillende kleine scheidingen op de achterkant van het hoofd en scheid de zijdelingse en temporele delen van het haar.
 4. Het is noodzakelijk om het kapsel zelf te starten vanuit de pariëtale zone, u moet een controlestreng maken en in de toekomst moeten alle anderen ermee worden uitgelijnd.
 5. Scheid vervolgens afwisselend elke streng en knip, rekening houdend met het feit dat de toename van de achterkant van het hoofd naar het gezicht moet gaan.
 6. Trim de tijdelijke secties in stappen en controleer ze tegelijkertijd met de controlestreng. Om dit correct te doen, is het noodzakelijk om de besturingsdraad onder een rechte hoek ten opzichte van de hele kop als geheel te trekken en te vergelijken met het deel dat werd gesneden.
 7. Knip op dezelfde manier de laterale en occipitale haarlokken.

Belangrijk! Om te begrijpen of het werk correct is gedaan, is het noodzakelijk om het haar in een paardenstaart op de bovenkant van het hoofd te verzamelen, indien correct uitgevoerd, moeten alle krullen dezelfde lengte hebben.

Nadat het kapsel is voltooid, is het noodzakelijk om een ​​trim rond de omtrek van het hele hoofd te maken, je kunt ook een beetje met een pony werken, waardoor de afbeelding een completere uitstraling krijgt.

Vijl indien nodig pony en strengen die op je gezicht vallen.

Kapsel "Italiaans" en pony: hoe te combineren met elkaar

Aurora is zo'n uniek kapsel dat het perfect past bij elke pony. Schuine of gescheurde pony verbergt een hoog voorhoofd, hoekige jukbeenderen en maakt gezichtsverhoudingen zachter en regelmatiger.

Dikke, volumineuze pony is een traditionele optie die meestal wordt aangeraden door professionals om de schoonheid en diepte van de ogen te benadrukken. en wat fouten verbergen.

Het ziet er het meest stijlvol uit met een Italiaans kapsel gemaakt op lang haar, een langwerpige pony in de vorm van een boog.

Kapsel "Italiaans" op lang haar is geschikt voor elke structuur en kleur van krullen.

Een korte knal wordt een avant-gardistische oplossing voor een meisje en draagt ​​bij aan het beeld van gratie en verfijning.

Lichtheid en gewichtloosheid kunnen het uiterlijk geven van een knal, geknipte strengen. Ze zal het ovaal van het gezicht simuleren en de deugden benadrukken, de sierlijke lijn van wenkbrauwen, lippen en ogen benadrukken.

Kappers beschouwen deze combinatie terecht als uniek en in staat om vrouwelijkheid te benadrukken. Deze ponyoptie is perfect voor elk type gezicht.

Lees de populaire kop: modieuze kapsels voor medium haar, die volume geven.

Tips van professionals: hoe maak je het perfecte Italiaanse kapsel

 • Eigenaren van donker haar als gevolg van blond of ombre zullen er bovendien stijlvol, elegant uitzien, dergelijke kleuren voegen bovendien een vleugje vrouwelijkheid en mysterie toe aan het mooie vrouwelijke beeld.
 • Stoute krullen zijn veel gemakkelijker in je haar te stylen dankzij het Italiaanse kapsel op lang haar.
 • Om deze reden kunnen meisjes met dun haar vaak geen lang kapsel kiezen.

Het is heel moeilijk om vloeibare lokken te leggen, vaak ziet het haar er glad uit.

En dankzij de correct geselecteerde lengte met dunnere lokken, kunt u altijd een weelderig, volumineus kapsel hebben.

Ziet er geweldig uit "Aurora" en krullend haar. Stylisten raden in dit geval aan om een ​​knipbeurt te maken volgens het schema van verlengende strengen.

 1. Dan zal zelfs de meest grillige krul op zijn plaats vallen, de lokken zullen niet in de war raken, het gestileerde kapsel zal er verzorgd en netjes uitzien.
 2. Vanwege zijn veelzijdigheid heeft het Italiaanse kapsel voor lang haar al lang erkenning gekregen.
 3. Dankzij de speciale kapseltechnologie, die wordt gekenmerkt door lichtheid en eenvoud in uitvoering, kunt u de voordelen van het gezicht benadrukken, de nadruk leggen op de lijn van de lippen of de diepte van de ogen, de gebreken verbergen met betrekking tot het type gezicht of de onjuiste verhoudingen.
 4. Deze video laat zien hoe het Italiaanse kapsel eruit ziet voor lang haar:
 5. In deze video leer je hoe het kapselproces op lang haar eruit ziet:

Hoe stapelen?

Talrijke interpretaties van het Italiaanse kapsel zien er stijlvol en spectaculair uit, als een man weet hoe hij de juiste styling moet kiezen en maken. Styling is geselecteerd geschikt voor een bepaald type gezicht.

Voor een smal gezicht met kleine functies is een optie met een lange, naar boven gekamde pony geschikt. Op een rond gezicht adviseren stylisten om een ​​pony op het voorhoofd te laten. Op stijf dik haar kun je doen zonder stylingproducten, langwerpige lokken en zo gemakkelijk passen als nodig is en hun vorm behouden. Krullend en zwak haar vereist fixatie.

In de klassieke versie wordt het haar gekamd van het voorhoofd tot de kruin van het hoofd, het kapsel moet er zo netjes en ingetogen mogelijk uitzien. In moderne jeugdopties is lichte creatieve nalatigheid toegestaan ​​in de styling. Met het leggen van de man "Italiaans" kun je experimenteren zonder enig risico. Het is de moeite waard om verschillende opties te proberen en de meest optimale en dergelijke te kiezen. Desgewenst kunt u met behulp van styling het beeld wijzigen zonder naar de salon te gaan.

Mooie en "ster" voorbeelden

Mannen met Italiaanse kapsels zien er elegant, stijlvol, moedig uit, in het beeld is vertrouwen in de eigen onweerstaanbaarheid altijd duidelijk zichtbaar.

 • Een zijscheiding met een knal, volumineus of soepel gelegd, ziet er perfect uit.

 • Een slordige stijl benadrukt het temperament van Italianen - zowel jeugd als grijsharige mannen kammen hun haar.

 • De "Mop" -variant met vloeiende pony wordt gedragen door vrije jonge mensen met de nadruk op een informele, dynamische manier.

 • George Clooney, een Amerikaanse regisseur, acteur en producent, geeft tegenwoordig de voorkeur aan elegante, langwerpige interpretaties van kapsels. De klassieke vorm is het visitekaartje van de acteur.

 • Brad Pitt, een Hollywood-acteur en filmproducent, droeg in zijn jeugd volumineuze versies van 'Italiaans', maar hij is onvergelijkbaar met een soepele styling.

 • Leonardo DiCaprio, een Amerikaanse acteur en producent, draagt ​​gedurende zijn hele carrière dezelfde "Italiaanse" in het midden.

 • Ryan Gosling, een Canadese acteur en muzikant, draagt ​​nette, bondige kapsels.

Een goed verzorgd presentabel uiterlijk is het kenmerk van een succesvolle man en een vlekkeloos kapsel is de eerste stap naar succes. Moderne ontwikkelingen door specialisten op het gebied van kappers hebben de aanvankelijk strikte uniformiteit van het klassieke Italiaanse kapsel gediversifieerd met een andere kapselstap, niet-standaard lengte van strengen, extra nalatigheid toegevoegd aan sommige opties en volumineuze jeugdstyling aangeboden. Het is belangrijk dat het hoofdkenmerk van de "Italiaanse" niet verloren gaat - een scherpe overgang tussen de twee lengtes.

Bekijk de masterclass over kapsels.

Bekijk de video: 6 redenen waarom we de Italianen missen op het WK (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter