Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Herenkapsels met lange pony

Sinds verschillende jaren, ongeacht het seizoen, zijn kapsels voor mannen met pony niet opgehouden populair, modern en in trek bij de sterke helft van de mensheid. Ze zijn zo vertrouwd geworden dat nu niet iedereen zich kan voorstellen met een veranderd kapsel. Om het haar er na het kapsel mooi en netjes uit te laten zien, is het noodzakelijk om het constant te stylen, en dit vereist enige inspanning om zorgvuldig voor jezelf en je uiterlijk te zorgen.

De mensheid ontwikkelde zich echter niet snel, vooral vrouwen letten op haar, maar met de ontwikkeling van de beschaving begonnen mannen zichzelf nauwlettend te volgen. Lange strengen stopten met ophangen, ze werden teruggetrokken en vervolgens raakten ze gewoon uit de mode en verkort van eeuw tot eeuw mannelijk haar. Het Renaissance-tijdperk bracht een prachtig haar in de mode, het paste absoluut iedereen, ongeacht de conditie van het haar. Een pony verscheen in een latere periode, toen het haar van de man zich onderscheidde door netheid en beknoptheid. Pony kan een kapseldecoratie worden genoemd, het benadrukt individualiteit. Als een tondeuse zich voorheen alleen een specialist kon veroorloven die zich bezighoudt met het aanbieden van kappersdiensten, is het tegenwoordig in bijna elk huis.

Populaire herenkapsels met lange pony

Een kapsel met een lange knal op zijn zijkant vereist niet veel tijd voor styling en de kosten van het betalen voor een kapper. Deze kapsels zijn het meest relevant, en een man met hun hulp wordt stijlvol en bereikt enorm succes. Jonge jongens worden geïnspireerd door nieuwe producten en wanneer ze de jeugdkapsels van nieuwe mannen zien, willen ze hun stijl veranderen.

De juiste keuze van het kapsel is belangrijk; in de samenleving zien mensen het in de eerste plaats in uiterlijk. Haar verandert het uiterlijk onherkenbaar, geef een positief. Kapsels voor mannen met een lange pony moeten geschikt zijn voor gelaatstrekken, in vorm en structuur van het haar. Sommige pony's zijn geweldig voor jongens, anderen voor studenten en voor mannen en senioren zijn compleet anders. Haar heeft altijd de aandacht getrokken, en vooral als het prachtig is gestyled.

Kort haar en kapsels zijn niet alleen geschikt voor een man, maar ook voor een jonge man, het is gemakkelijk om voor hen te zorgen en styling kost zeer weinig tijd. Dergelijke kapsels zijn uitstekend, als een man deze keuze maakt, hoeft hij niet veel tijd aan de spiegel te besteden. Schuine langwerpige pony effectief gecombineerd met een korte lengte, het is in staat om het kapsel volledig te veranderen en stijlvolle tonen toe te voegen. Langwerpige voorhoofdstrengen in kapsels met korte zijkanten zijn mooi, vereisen frequente aanpassingen en trimmen.

Er zijn kapsels voor mannen met een pony aan hun zijkanten, en er zijn rechte gelijkmatig gelegde, terwijl krullen periodiek moeten worden aangepast en gladgemaakt zodat ze er goed uitzien. In sommige gevallen is strijken vereist voor uitlijning en gladheid.
Bij het kiezen van een kapsel met een gemiddelde lengte, kunt u het stylen om een ​​afbeelding op verschillende manieren te maken. Heel vaak doet een man wat hij het leukst vindt. Afhankelijk van de manier van snijden, wordt stijl gekozen. Bijvoorbeeld, met "Cascade", om volume te bereiken, is het noodzakelijk om je haar in de vorm van een korte trap te leggen. Dit kapsel wordt gedaan met een korte nek. Wanneer de pony wordt gekamd, gaat het goed met de gemiddelde lengte, het beeld wordt evenwichtig en fantastisch.

Het haar op het voorhoofd wordt op de zijkant van de gel gelegd, het beeld wordt heet. Langwerpige sloten zien er onvergelijkbaar uit en trekken de aandacht van anderen, maar ze zijn niet zo populair en de zorg is ingewikkeld.

Lijdend aan dun haar, zijn korte kapsels met geschoren tempels en met een pony naar boven erg gewild en veel jongens stapelen hun haar zorgvuldig en mooi op.

Gezichtsvorm en pony

Naast de vorm van het kapsel, moet je ook letten op de lengte van de pony - een van de weinige manieren waarop je je haar kunt gebruiken om de vorm van het gezicht merkbaar te veranderen. Het is geweldig om grote voorhoofden te verbergen of de lange gezichtsvorm in te korten. Zorgvuldig geselecteerde pony kan een volledig nieuwe look geven, niet alleen aan het haar, maar ook aan de vorm van het hoofd.

Naar wie het gaat

Een pony is niet geschikt voor alle mannen. Veel hangt af van het type styling, de kenmerken van de strengen (krullen of recht), de vorm van het gezicht. Voor mollige jongens is een knipbeurt bijvoorbeeld geen erg goede keuze. Een vlakke horizontale snijlijn vergroot het gezicht visueel. Daarom is deze optie optimaal voor een ovaal, langwerpig gezicht.

Met een enorme kin en een jukbeenzone zijn niet alle opties met een pony geschikt. Daarom moeten ze met voorzichtigheid worden geselecteerd. Als het haar naar de achterkant van het hoofd of de tempel wordt gekamd, kan het kapsel bijna iedereen verfraaien.

Kapsels met pony winnen tegen de achtergrond van anderen vanwege het feit dat ze universeel zijn voor alle strengen: dik of zeldzaam, langwerpig of ingekort, krullend of zelfs. Het belangrijkste is om een ​​geschikte vorm en styling te kiezen en tijdig een kapper te bezoeken om de lengte te corrigeren.

Voorste strengen van gemiddelde lengte zijn geschikt voor jongeren onder de 35 jaar oud. Meestal worden dergelijke knipbeurten gekozen door creatieve mensen (muzikanten, artiesten, acteurs, zangers), omdat deze lengte het mogelijk maakt om met je uiterlijk te experimenteren en vaak het beeld te veranderen. Herenkapsels met een gemiddelde ponylengte hebben echter regelmatig zorg nodig met het gebruik van verschillende fixeermiddelen.

Lange voorste strengen kunnen op een compleet andere manier worden gestapeld. Het belangrijkste hier is dat hun voldoende dichtheid en stijfheid aanwezig is. Wat betreft het korte kapsel, zijn de stylingopties natuurlijk minder. Maar dergelijke kapsels vereisen een minimum aan verzorging, praktisch, netjes.

Werkelijke soorten mannelijke pony

Herenkapsels met pony zijn geschikt voor bevrijde individuen die streven naar zelfexpressie. Er zijn veel interessante ontwerpopties: asymmetrisch, gescheiden, opzij gekamd, gefreesd, enz. Afhankelijk hiervan kan het kapsel het beeld geven van ernst en rust of romantiek en lichtheid. En hoe langer het haar, hoe groter de keuze aan modieuze herenkapsels met langwerpige pony.

Pony opzij met afscheid

Kapsel met pony aan de zijkant en afscheid ziet er goed uit op bijna alle mannen. Ze verandert de vorm van haar gezicht niet visueel, maar ze voegt zeker stijl en glans toe. Afscheid richt zich op de hoofdhuid, het haar, dus er mag geen vleugje peeling, roos, vettige lokken zijn.

Je kunt veilig experimenteren. Als je de pony gladmaakt, lijkt het gezicht een beetje breder (de optie is geschikt voor dunne mannen met een smal gezicht), als je een basaal volume toevoegt, is het daarentegen langwerpiger (voor mollige jongens). Het kapsel van een man met een pony op zijn zijkant past bij elk beeld, of het nu een sportboog is, een strikte klassieker of elke dag comfortabel.

Aan twee kanten

Zo'n mannenkapsel wordt uitgevoerd op langwerpige krullen. Het is universeel en geschikt voor eigenaren van zowel rechte als gekrulde strengen. Het gezicht is visueel jong, dus zowel jonge mensen als oudere mannen kunnen aan twee kanten een pony doen.

Dit kapsel helpt onvolkomenheden aan de zijkanten van het gezicht te verbergen. Pony in verschillende richtingen past ook de vorm van het hoofd aan. Verkorte strengen omlijsten het gezicht enigszins en helpen het visueel al bovenaan te maken.
Deze optie wordt niet aanbevolen voor mannen met een massieve kaak, omdat het kapsel zich op dit deel concentreert en de zware kin zwaarder kan maken. Maar voor bezitters van een ovaal, rond, ruitvormig gezicht, kun je veilig een kapsel kiezen met een pony aan twee kanten.

Hoe zal de lengte van de knal de vorm van het gezicht veranderen?

Als het gezicht vierkant is, kunnen de pony ruwe hoeken gladmaken en het beeld aanpassen, waardoor het zachter wordt. Een goede oplossing zou een langwerpige schuine optie zijn, die onder of boven de kin eindigt. Dit detail kan alle hoekfuncties verbergen. Ziet er geweldig uit met een pony met gescheurde randen.

Ook kan een model met een verhoogde knal en een verhoogd volume of een asymmetrische knal van een schuin type geschikt zijn. Deze beslissingen laten de aanwezigheid van markeringen op het haar toe, wat het beeld van speelsheid en jeugd zal geven.

Als de persoon een ovale vorm heeft, wat als ideaal wordt beschouwd, omdat het de meest evenwichtige van alle soorten is, is elk type pony toegestaan. Dit gezichtstype zorgt voor een klassiek kapselmodel: lange pony, korte nek of eenvoudig gestrekt haar aan één kant. Het belangrijkste is dat het haar terug wordt gekamd en niet op het voorhoofd, om rondheid van het gezicht te voorkomen. Een mannelijk kapsel met haar omhoog en volume bij de kruin kan bijvoorbeeld hoeken creëren en functies verscherpen.

Houders van een ronde vorm moeten hoogte en hoeken in het kapsel bereiken. Hun keuze moet een mannenkapsel zijn met een lange top en kort haar aan de zijkanten. Dit wordt gedaan om de hoogte en lengte aan te geven. Het rommelige kapsel van boven ziet er vooral goed uit. In de stijl van hun kapsels moet asymmetrie altijd aanwezig zijn.

De driehoekige vorm van het gezicht omvat een kapsel met korte zijkanten en een langwerpige bovenkant, die volume op de kruin zal creëren. De natuurlijke ontbinding van de pony en het haar dat naar één kant is verwijderd, is toegestaan.

Opgestaan

Het belangrijkste kenmerk is het basale volume in de frontale zone. Een kapsel met een pony strekt het gezicht visueel uit, dus het is geweldig als de vorm rond of vierkant is. Iets langwerpige strengen kunnen eenvoudig worden opgetild en bevestigd met speciale cosmetica: vernis, mousse, gel, schuim, enz. Als ze van gemiddelde lengte zijn, kunt u een basaal volume maken en de pony naar achteren of naar de tempel leggen.

Een soortgelijk mannelijk kapsel voegt een uiterlijk van moed, durf en stijl toe. Afhankelijk van hoe de strengen nabij het voorhoofd moeten worden gelegd, hangt het uiteindelijke beeld af: het kan provocerend, impulsief of meer ingetogen en zakelijk zijn.

Opgeheven pony zorgt

Permanente zorg voor de pony is noodzakelijk, vooral wanneer deze lang of meerlagig is. Als het gaat om grof haar, dan zijn de strengen gehoorzaam en goed vatbaar voor styling.

In het geval dat het haar kruller is, duurt het proces langer. Met dagelijkse zorg voor krullen, moet u enkele aanbevelingen onthouden:

 • Directe krullen moeten van boven worden gedroogd, terwijl ze constant moeten worden gekamd. Richt de stroom hete lucht naar de wortels om een ​​groter volume te bereiken. Wanneer je een krullende knal legt, moet je eerst een gladmakende gel aanbrengen en een ronde borstel aanbrengen,
 • als de pony dik is en bestaat uit stijf en krullend haar, wordt het aanbevolen om deze te bevochtigen met serum, anders zullen de strengen niet vrij liggen,
 • gebruik niet te veel stylingproducten, omdat deze hydraterende elementen bevatten, waardoor de pony gaat krullen en pluizen. Een positief effect wordt geleverd door serum, dat vocht in het haar vasthoudt, wat bijdraagt ​​aan hun gladheid en zachtheid,
 • je moet de pony droog knippen, omdat na het drogen zal stuiteren en veel korter wordt,
 • met krullend haar moet je voorzichtig zijn, want ze krullen en stuiteren, draaien in krullen.

Belangrijk advies van de uitgever.

Stop met het verpesten van je haar met schadelijke shampoo!

Recente studies van haarverzorgingsproducten hebben een vreselijk cijfer onthuld - 97% van bekende shampoosmerken verwennen ons haar. Controleer uw shampoo op: natriumlaurylsulfaat, natriumlaurethsulfaat, cocosulfaat, PEG. Deze agressieve componenten vernietigen de haarstructuur, ontnemen de krullen van kleur en elasticiteit en maken ze levenloos. Maar dit is niet het ergste! Deze chemicaliën dringen het bloed binnen via de poriën en worden door de interne organen gedragen, die infecties of zelfs kanker kunnen veroorzaken. We raden u sterk aan dergelijke shampoos te weigeren. Gebruik alleen natuurlijke cosmetica. Onze experts hebben een aantal analyses van sulfaatvrije shampoos uitgevoerd, waaronder de leider - het bedrijf Mulsan Cosmetic. Producten voldoen aan alle normen en normen voor veilige cosmetica. Het is de enige fabrikant van volledig natuurlijke shampoos en balsems. We raden aan de officiële website mulsan.ru te bezoeken. We herinneren u eraan dat de houdbaarheid met natuurlijke cosmetica niet langer mag zijn dan een jaar opslag.

Lang haar en pony scheidden

Een kapsel met kortere voorstrengen en langwerpige rust creëert een romantische, creatieve look. Ze verjongt haar gezicht en is daarom relevant voor mannen van alle leeftijden. Meer geschikt voor ovaal en rechthoekig gezicht. Als een man grove kenmerken bezit, zal een kapsel ze helpen glad te strijken.

Herenkapsel met afscheid en lange pony biedt de eigenaar een enorm aantal opties voor zijn modellen en styling. Een rechte lijn die de haarlijn verdeelt, kan in het midden of aan de zijkant worden gedaan. De voorste strengen kunnen gelijkmatig worden afgesneden of met een ladder, soepel versmelten met de rest van de haren.

Lang haar met een pony naar achteren getrokken

Zo'n knipbeurt opent het gezicht, richt zich op het voorhoofd, ogen. Het is beter om de eigenaren van de juiste functies en met een niet erg hoog voorhoofd te kiezen. Je kunt de strengen op verschillende manieren kammen: glad maken, een basaal volume maken of onzorgvuldig stylen, enz. Herenkapsels met lange pony geven het beeld zachtheid, terughoudendheid en elegantie.

Kort

Hoe korter de lokken, hoe gemakkelijker het is om te stylen met een verhoogde knal. Mannen geven vaak de voorkeur aan een kapselmodel met een korte knal, omdat het kapsel geen speciale zorg vereist en de styling snel genoeg is. De eigenaren van dergelijke kapsels zien er altijd jong en levendig uit. Een ander positief aspect van de korte pony is dat het absoluut alle jongens onder ogen moet zien. Zo'n knal heeft geen leeftijd- of statusbeperkingen.

Wanneer u de afbeelding maakt, moet u een klein volume op het voorhoofd maken en alle strengen van het voorhoofd naar de achterkant van het hoofd tillen. Een dergelijke manipulatie wordt op twee manieren uitgevoerd:

 • eerst worden de strengen behandeld met schuim of mousse voor styling, waarna ze worden opgetild met een dunne kam of borstel,
 • elke streng wordt opgetild door een kam en bespoten met vernis. Bevestig het kapsel aan het einde van de styling met vernis.

De pony in de vorm van een kleine mohawk ziet er erg indrukwekkend uit. Gebruik hiervoor wax of gel.

Verfomfaaid

Zo'n knipbeurt benadrukt de brutaliteit van een man. Maar tegelijkertijd maakt het de hoekige delen van het gezicht glad. Laat een gevoel van lichte opzettelijke nalatigheid achter in het beeld, alsof de man net wakker is geworden. Om zo'n kapsel te maken, kun je een paar minuten of meer dan een half uur doorbrengen. Veel hangt af van het bestaande kapsel, textuur, lengte van de strengen, evenals bevestigingsmiddelen.

Bij het kiezen van een dergelijke styling, moet u eerst aandacht besteden aan het kapsel zelf. Hoe meerlagig het zal zijn, des te spectaculairder het kapsel van een man met een pony zal uiteindelijk blijken. Als het haar dik en langwerpig is, kost het stylen niet veel tijd, onder hun eigen gewicht vallen de strengen zelf prachtig naar beneden. Maar het creëren van een styling op dun haar is een moeilijkere taak. In dit geval is het beter om geen stylingproducten te kiezen die het haar zwaarder maken (bijvoorbeeld gels, wassen), maar liever fixeersprays, mousses.

Lang

In deze situatie moet u een volume op het voorhoofd uitvoeren en het haar van het gezicht opleggen. Hier zal het gepast zijn om de pony hoger of lager te heffen, het is toegestaan ​​om het netjes of onzorgvuldig te doen.

Om een ​​mooie styling te vormen, moet je een strijkijzer of een haardroger met een kam gebruiken.Zo wordt een mooie knalvorm gecreëerd. Breng thermische bescherming aan op het haar voordat u deze hulpmiddelen gebruikt. In de laatste fase wordt het kapsel met vernis gefixeerd.

Fotogalerij


Natuurlijk vereist het kapsel van een man met een pony speciale aandacht en constante zorg. Als je echter hebt geleerd hoe je het correct moet stylen, kun je je kapsel constant onherkenbaar transformeren.

De belangrijkste soorten gezichten

Al deze gezichtsvormen doen erg denken aan geometrische vormen. Er zijn vijf hoofdtypen:

 • Ovaal, met afgeronde lijnen en een perfect gedefinieerde gezichtsvorm,
 • Rond, met vloeiende lijnen van een breed en licht plat gezicht,
 • Driehoekig, met een langwerpig gezicht en een scherpe kin,
 • Rechthoekig, met meer rechte lijnen van een langwerpig gezicht en een hoog voorhoofd,
 • Vierkant, met hoekige lijnen van een breed gezicht.

Gevlochten in een staart of bundel

Het kapsel is modern, zeer eenvoudig te implementeren en elke man kan het aan. Je hebt alleen een kam nodig (en soms kun je zonder) en een elastische band voor het haar.
Vaak wordt dit herenkapsel gecombineerd met een lichte ongeschoren, snor, evenals geschoren of verkorte slapen. Het past bij houders met een ovale kopvorm. Wat betreft de leeftijd en kenmerken van het haar (recht, krullend), er zijn geen beperkingen.

In de staart is het logisch om het haar te vlechten als het niet te lang is, anders geeft het kapsel het beeld van vrouwelijkheid. Met lange strengen is het beter om de voorkeur te geven aan een hipster bos.

Passend voor elk type

Langwerpige gezichten zijn beter geschikt voor pony, verlaagd, waardoor de vorm van het gezicht breder en harmonischer wordt, en brede pony omhoog en het gezicht visueel strekken. Anders kunt u het toch al brede gezicht nog breder maken en het lange - lange.

Brede gezichten zijn vierkante en ronde vormen, terwijl lange gezichten rechthoekig en driehoekig van vorm zijn. Het ovaal wordt als een ideaal beschouwd, daarom is het de moeite waard om ernaar te streven, waarbij de kenmerken van de omtrek van het gezicht worden gecombineerd met een kapsel.

Als je je gezicht visueel langer wilt maken, kies dan kapsels met een pony waarin whisky wordt geschoren. Voor een al langwerpig gezicht is geschoren whisky geen goed idee. Het is beter om een ​​kapsel te kiezen dat integendeel een klein volume in dit gebied creëert.

Nog een belangrijk punt. Bekijk je gelaatstrekken van dichterbij en beslis wat ze zijn: klein, normaal of groot. Als de grootte normaal is, sla deze paragraaf dan over, en als klein of groot - lees verder.

Voor kleine functies is het optimaal als het kapsel het gezicht gedeeltelijk bedekt: op deze manier zien ze er groter uit. Voor grote functies doet u het tegenovergestelde: open uw gezicht zo veel mogelijk.

Schuine pony

Dit is een van de moeilijkste soorten kapsels. Zonder de diensten van een professionele kapper is het onwaarschijnlijk. Het is belangrijk, niet alleen vaardigheid, maar ook de juiste keuze met betrekking tot de lengte, vorm van de voorste streng. Het kan een asymmetrische, gefreesde, ingekorte, langwerpige, gescheurde pony zijn, met een gelijkmatige of diagonale snede.
Verdunde strengen voegen casualheid en lichtheid toe aan de look. Maak het haar volumetrisch. Meer geschikt voor bezitters van dikke strengen. Als het haar verzwakt en dun is, is het beter om de optie te kiezen met een gelijkmatige diagonale snit. Dus ze zullen dichter, dikker lijken.

Kapsels voor mannen met lange schuine pony verminderen visueel de wangen en kaak, dus ze zijn geschikt voor een massief onderste deel van het gezicht. Maar de verkorte versie benadrukt het hele gezicht: benadrukt de geometrie, kin, jukbeenderen. In dit opzicht is het geschikt met de juiste functies.

Voor kort haar

Als de voorste strengen kort zijn, zijn er nog steeds verschillende stijlopties. De pony voor kort haar kan worden opgetild en gefixeerd met cosmetica (halve doos), zijscheiding en achterwaarts worden gekamd (Hitler Youth), omlaag en perfect geknipt (Caesar), enz.

Een kapsel met een korte knal moet individueel worden geselecteerd. Als een man bijvoorbeeld mollig is, moeten de voorste strengen klein zijn, gekamd aan de achterkant van het hoofd, de tempel of omhoog.

Hoe een pony voor mannen te knippen

Voordat u doorgaat met het kapsel, moet u de vorm (recht, asymmetrisch, gescheiden), textuur (gelijkmatig, dunner) en de lengte van de voorste strengen bepalen. Voor de procedure hebt u nodig: een kam, een schaar (normaal - als u een gelijkmatige snede plant en dunner worden - als verdunde lokken nodig zijn). Het haar moet licht vochtig zijn. Je moet beginnen met knippen vanaf de zijkant, en niet vanuit het midden.


Gladde kniptechnologie:

 1. Maak een scheiding evenwijdig aan de wenkbrauwlijn.
 2. Trek een draad terug.
 3. Maak een gelijkmatige snede parallel aan de wenkbrauw, deze zou vierkant moeten worden.
 4. Neem vervolgens de streng iets hoger, parallel aan de vorige en gebruik de eerste streng als een controlelijn voor de snede.
 5. Maak aan de andere kant een spiegelreflectie van de eerste scheiding, dat wil zeggen dat deze dezelfde diagonaal en evenwijdig aan de wenkbrauw moet zijn. Het is noodzakelijk om de uniformiteit van de strengspanning te observeren.
 6. Het segment wordt op dezelfde manier uitgevoerd als 3 en 4 punten.
 7. Daarna zal het midden een hoek zijn. Het moet worden verzacht. Om dit te doen, pak je de linkerkant, rechterkant met een kam en lijn je de middellijn langs hen uit.

Als dunner worden gepland is, moet je de pony strakker maken en met dunner wordende schaar 1-2 cm naar de rand van de haargroei lopen met behulp van de "plukmethode". Het gereedschap mag niet horizontaal, maar verticaal worden geplaatst. Het haar moet 30 graden naar de zijkant worden afgebogen en voorzichtig dunne strengen knippen. Wat betreft schuine pony, is het beter om de procedure aan de meester toe te vertrouwen.

Hoe te trimmen volgens type

Om het beeld netjes en aantrekkelijk te houden, moet je de pony periodiek knippen (ongeveer 1 keer per maand). Als dit rechte voorstrengen zijn, moet je ze op dezelfde manier knippen als de hierboven beschreven rechte knipmethode. Maar hoe snijd je de pony van een man als deze uitgedund is? Alles is hier eenvoudig. U moet eerst de lengte afsnijden en vervolgens gaan werken met dunner worden met de methode "plukken".

Hoe zijwaarts of omhoog te liggen

Haarstyling mag alleen worden gedaan op schoon haar. Na het wassen van je haar, moet je de strengen drogen met een handdoek. Ze moeten licht vochtig zijn. Als het haar dun of vettig is, is het beter om een ​​schuim te kiezen om te fixeren. Als het dik is, kun je een gel nemen - je krijgt het effect van natte styling.

Breng aan op palm en verspreid op wortels. Breng het haar vervolgens in beweging met snelle bewegingen en föhn het een beetje met een föhn zodat de cosmetica het basale volume fixeert (als je van plan bent je haar soepel te kammen, kun je het haar onmiddellijk in de nodige richting kammen: leg de pony opzij of omhoog).

Kam daarna het haar een beetje, maar het belangrijkste is om het niet te overdrijven, zodat de lokken geen volume verliezen. En leg ze in de goede richting. Spuit op het einde op de draden om de styling definitief te maken.

Met een knal kan een man constant experimenteren met zijn uiterlijk. En het is niet noodzakelijk dat dit lange of middellange strengen heeft. Voor kort haar kunt u ook interessante opties vinden.

Modetrends

Modetrends veroveren niet alleen de harten van vrouwen. Tegenwoordig brengen steeds meer mannen hulde aan moderne stijlen, niet alleen in kleding, maar ook in kapsel. Goed verzorgd haar met een verfijnd en goed gekozen kapsel is het halve succes van een man op het werk, en vooral - bij vrouwen.

Wat betreft kapsels voor mannen met een pony, dit beeld is niet geschikt voor alle jongens - het vereist een speciaal type gezicht. Dergelijke kapsels vereisen zorgvuldige verzorging met speciale cosmetica, permanente styling. Maar dergelijke werken zijn volledig gerechtvaardigd, omdat dergelijke beelden mannen vertrouwen geven, ze modern maken op elke leeftijd.

Het voordeel van dergelijke kapsels is dat ze geschikt zijn voor al haar: of ze nu lang of kort zijn, dik of dun, krullend of zelfs. Het belangrijkste is om de juiste stijl en vorm van het kapsel te kiezen en de salon op tijd te bezoeken voor tijdige correctie.

Een pony voor mannen op kort haar kan worden gekamd, rechts of links. Dankzij dit verandert het uiterlijk van een man radicaal: aantrekkelijkheid, jeugdigheid, originaliteit verschijnen. Een knal op haar met een gemiddelde lengte is meer geschikt voor jonge jongens en mannen die iets ouder zijn dan 30 jaar. Meestal worden dergelijke knipbeurten gekozen door creatieve personen (acteurs, zangers, muzikanten), omdat je hiermee kunt experimenteren met je afbeelding, je afbeelding kunt veranderen. Op halflang haar zien asymmetrische en schuine pony er interessant uit. Ze zijn geschikt bevrijd, streven naar zelfexpressie, ongecompliceerde persoonlijkheden.

Vooral goed zijn pony's op lang haar. Je kunt ze op verschillende manieren stapelen. Dergelijke kapsels zijn relevant voor alle leeftijdscategorieën van mannen. De enige voorwaarde waarmee u een dergelijk beeld kunt maken, is voldoende haardichtheid en stijfheid. En als het kapsel wordt gedaan door de graduatiemethode, kunnen de voorhoofdstrengen worden gekruld en in elke gewenste richting worden gelegd.

Voordelen van een pony bij kapsels voor mannen:

 • Met behulp van een knal kunt u kale plekken bijna volledig verbergen of de aandacht die eraan wordt getrokken verminderen

 • Als je dun haar hebt, zal een pony helpen om volume te geven
 • Een pony voor mannen is ook een manier om hun imago in twee minuten te veranderen. ➤ Til het op om je rocker te laten zien met Iroquois, ➤ leg een kleine hoeveelheid styling op je handpalm en maak creatieve rommel - lichte chaos geeft seksualiteit, ➤ gebruik haargel om je pony opzij te kammen als je een belangrijke zakelijke bijeenkomst of diner voor de boeg hebt restaurant - het creëren van het beeld van een dappere heer zal ook niet veel tijd kosten.
 • De nadelen van een pony voor mannen kunnen alleen maar tijd voor groei en dagelijkse verzorging worden genoemd. Maar als u besluit dat het tijd is om iets te veranderen - deze minnen zullen erg onbeduidend lijken.

  Onthoud dat Een onjuist gevormde knalvorm kan je uiterlijk verpesten en het beeld, zoals bijvoorbeeld met de charismatische en sexy acteur Javier Bardem in de film "Old Men Can't Be Here" (2007), die dankzij een mislukt kapsel op zichzelf leek.

  Oorsprongsgeschiedenis en onderscheidende kenmerken

  De geschiedenis van het uiterlijk van herenkapsels met pony begint in het diepe verleden. Kappers zelf werd geboren in het oude Egypte en bereikte zijn hoogtepunt in de XVI-XVII eeuw. Maar zelfs daarvoor droegen mannen in verschillende delen van de wereld kapsels met voorhoofdstrengen, op afstand vergelijkbaar met moderne. De Indianen sneden bijvoorbeeld hun pony zodat deze niet in hun ogen zou vallen en het zicht zou verstoren.In het oude Griekenland droegen mannen kapsels met pony gemaakt van kleine ringvormige of sikkelvormige krullen. In het oude Rome was een mannenkapsel met een dikke knal in de mode, die het hele voorhoofd bedekte. De lengte ervan bereikte vaak wenkbrauwen, soms werd het net tot het midden van het voorhoofd gedaan.

  Tijdens de Renaissance (15-16 eeuwen) gaven mannen de voorkeur aan kapsels voor halflang haar met zelfs een pony, waarbij de temporale en occipitale zones in een halve cirkel werden geknipt. De rest van de tijd, tot de 20-30 jaar van de 9e eeuw, waren er geen voorhoofdsloten in kapsels voor mannen. Ze keerden pas in de 20e eeuw naar hen terug na vele jaren van oorlog, toen kappers zich met hernieuwde kracht begonnen te ontwikkelen.

  Het uiterlijk van moderne herenkapsels met pony wordt geassocieerd met de trends van de Amerikaanse mode in het midden van de 20e eeuw. Zulke kapsels zouden het beeld van een man serieuzer, grof, sterk en zelfs een beetje brutaal maken. Sindsdien is de mode voor verschillende nadlobny-sloten afgenomen en nu weer relevant.

  Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van herenkapsels met pony is hun veelzijdigheid en maximale bruikbaarheid. Zo'n knipbeurt kan elke keer op een nieuwe manier worden gepresenteerd. Als de streng van het voorhoofd is gegroeid, kunt u deze eenvoudig opzij kammen en met wax of gel fixeren. Hun universaliteit ligt in het feit dat ze kunnen worden gemaakt voor haar van verschillende leeftijdscategorieën.

  Kapsel met pony aan de zijkant - klassiek is altijd in de mode

  Het is uiterst eenvoudig om de suprapubische streng op zijn kant te leggen: het is voldoende om deze in de gewenste richting te kammen en met een speciaal gereedschap te fixeren. Voor mannen met een ongelijke haarlijn op het voorhoofd is de klassieke versie van het kammen van deze streng op zijn zijkant geschikt. Dit kapsel geeft de eigenaar mannelijkheid, ernst, efficiëntie. Als de haarlijn op het voorhoofd gelijk is, is het beter om een ​​knal met langwerpige strengen te kiezen. Deze stijl is moderner, jeugdiger.

  Voorbeelden van dergelijke herenkapsels:

  • "Canada" is een knipbeurt waarbij de nadruk ligt op het voorste deel van het hoofd. Als gevolg hiervan blijkt het kapsel kort te zijn en blijft lang haar in het voorste deel, dat vervolgens in een schuine knal past,
  • "Dubbele bob" - een sportief kapsel. Het wordt gekenmerkt door kort haar onderaan (4-5 cm) en langere strengen bovenaan (7-8 cm). Het resultaat is een vrij dikke knal, die op zijn zijkant kamt,
  • glad kapsel met zijscheiding - maak een dergelijk kapsel op langwerpige lokken, met behulp van stabiele middelen voor styling. Het wordt gekenmerkt door een zijscheiding met een nauwelijks waarneembare knal aan de zijkant.

  Pony zijwaarts gelegd met een scheiding

  Een dergelijke knal is in principe geschikt voor elke gezichtsvorm. Het feit is dat het praktisch de vorm niet verandert, maar stijl en glans aan uw afbeelding toevoegt. Experimenteer met het volume van kapsels en bereik verbluffende resultaten! Als je het haar glad maakt, zal het gezicht breder lijken en als je volume toevoegt - langer. Een dergelijke pony zou in elke omgeving geschikt zijn.

  Deze video laat zien hoe je je haar zelf op deze manier kunt stylen.

  Lang haar en pony gescheiden door scheiding

  In dit geval omkadert de pony het gezicht. Haar kan zowel middellang als lang zijn. Met zo'n kapsel heb je een groot veld voor experimenten: afscheid kan recht en zijdelings worden gedaan, pony kan zelfs worden gelaten of met een ladder worden gesneden, en op verschillende manieren worden gestapeld.

  Een kapsel met zo'n lange knal maakt je gezicht jonger en je hele beeld wordt kalmer, creatiever en ontspannen. Gezichtskenmerken worden zachter, dus voor mannen met grove kenmerken kan een dergelijk kapsel erg aan het gezicht zijn.

  Bekijk in deze video hoe een van de variaties van zo'n kapsel wordt gedaan.

  Gevlochten in een staart of bundel

  Dit kapsel is nu erg populair. Vooral dol op het te combineren met een snor en baarden. Hoewel het kapsel er cool en moedig uitziet, moet je er voorzichtig mee zijn. Onrein haar, een vermoeide en onverzorgde look - en je wordt misschien niet goed begrepen.

  Trek je pony op zo'n manier aan als je geen strikte dresscode hebt op het werk en je niet een te verantwoordelijke positie inneemt. Hoewel er uitzonderingen zijn. Zo'n kapsel moet zorgvuldig worden verzorgd, zodat het er netjes uitziet.

  Nogmaals, je kunt zowel een soepelere als een iets slordige versie dragen. Kies wat je leuk vindt. Stijlvolle kleding is de beste aanvulling op het haar, dus schoongemaakt.

  In deze video zul je zien hoe je zo'n kapsel zelf kunt doen.

  Lang haar met een pony naar achteren getrokken

  Dit kapsel is ideaal voor mannen met een klein voorhoofd, een breed gezicht of grote functies. Dit kapsel werkt niet met een hoog en groot voorhoofd, fijne functies. Ze focust goed op de ogen. Je kunt je haar op volledig verschillende manieren stylen en verschillende effecten bereiken.

  Een man met zo'n kapsel ziet er ingetogen en elegant, eenvoudig en smaakvol uit. Meestal ziet het kapsel er niet eigenwijs uit, maar eerder zacht. Vergeet niet dat het kapsel niet alleen perfect moet passen bij uw gezicht, maar ook uw karakter of stemming moet weerspiegelen.

  Zie hoe je je haar kunt stylen in deze video.

  Schuine optie die het voorhoofd geheel of gedeeltelijk bedekt

  De pony, vooral mannen met lange gezichten en fijne kenmerken, ziet er het beste uit bij jonge mannen.Als scherpe en ruwe functies in je gezicht overheersen, kies dan een zachte knal, probeer anders asymmetrisch of gescheurd.

  Een man met zo'n kapsel lijkt gevoeliger, jeugdiger en romantisch, daarom kent u de maatregel: als u zo'n indruk maakt, is het beter om de voorkeur te geven aan een brutaler en moediger kapsel.

  Bekijk in deze video hoe je een volumineuze schuine knal kunt maken.

  Hoe een pony te laten groeien?

  Het komt vaak voor dat je al hebt besloten welk kapsel je wilt. Je vindt het echt leuk, het past en veredelt zelfs je hele imago. Maar er ontstaat een probleem: het haar, en vooral de pony, zijn niet lang genoeg. Wat dan te doen?

  Of kies een ander kapsel dat ook bij u past, of probeer het haar zo snel mogelijk te laten groeien. Als je dichter bij de tweede optie bent en je het gewenste kapsel niet wilt opgeven, lees dan de tips over hoe je snel een pony en haar kunt laten groeien.

   Hydrateer je haar goed om sneller te groeien. Droog haar is zwak en je zou er niet veel van mogen verwachten, vooral versnelde groei. De situatie is compleet anders met vochtverzadigd haar: ze zien er goed uit en groeien snel.

  Als het appartement droge lucht heeft, zorg dan voor een luchtbevochtiger: niet alleen je haar zal bedanken, maar ook je huid, ogen, longen en nog veel meer. Gebruik shampoo en hydraterende balsem. Drink meer water. Versterk de bloedcirculatie van het hoofd. Neem een ​​massagekam als je die nog steeds niet hebt. Het masseert perfect de hoofdhuid - het haar wordt sterker, glanzend en groeit in een versneld tempo.

  Probeer vijf tot zeven druppels etherische olie van rozemarijn toe te voegen aan je shampoo: het stimuleert ook de bloedcirculatie en maakt het haar sterker. Veel modellen gebruiken deze truc actief.

  Gebruik koud water bij het afwassen van shampoo of balsem (laatste verzorging). Deze truc zal je haar enorm ten goede komen.

  Gebruik geen onnodig krultangen, krultangen en zelfs een haardroger: ze nemen vocht van het haar af (zie de eerste tip) en verwonden het enigszins.

  Conclusie

  In dit artikel heb je informatie gevonden over de meest relevante pony voor mannen met foto's, evenals video over hun creatie. Nu kunt u de perfecte knal voor uzelf kiezen, zo niet meer dan één. Je kapsel kan veel zeggen over je houding ten opzichte van jezelf en de wereld. Zorg goed voor je haar, kies coole kapsels en geniet van het leven!

  Voorbeelden van kapsels:

  Kapsels met lange pony

  Creatieve kapsels passen bij levendige kapsels metlange pony. Dit is een geweldige optie voor een liefhebber van het clubleven. Dergelijke knipbeurten hebben dagelijkse verzorging en overvloedig gebruik van stylingproducten nodig.

  Korte pony in kapsels voor mannen

  Een verscheidenheid aan korte kapsels wordt gecombineerd met verschillende pony, maar kapsels voor mannen met korte pony zijn zeer stijlvol. Er zijn mannen die veel aandacht besteden aan hun uiterlijk, dit geldt ook voor kapsels en haarverzorging. Er zijn veel soorten kapsels, maar korte kapsels met een pony voor mannen worden als de meest populaire beschouwd. Onder de kapsels van mannen met een pony, is het de moeite waard om te benadrukken: de conservatieve optie, het Bob-kapsel, het kapsel uit de jaren tachtig en vele anderen.

  Met behulp van een kapsel verandert het beeld niet alleen, maar wordt het ook divers. Kapsels die geen lange pony hebben, kunnen op verschillende haarlengtes worden uitgevoerd, en een pony creëert alleen bepaalde verhoudingen van het gezicht en maakt het beeld van een persoon divers.

  Overweeg mannenkapsels met een pony, waarvan foto's in het artikel worden voorgesteld, je kunt de meest geschikte kiezen.

  Gemeenschappelijke opties voor herenkapsels

  Er zijn veel knipbeurten voor mannen, waaronder de belangrijkste:

  - conservatief - een klassiek herenkapsel dat een persoon radicaal verandert, terwijl niet alleen een pony een belangrijke rol speelt, maar ook haarstyling in het algemeen. Ze past bij elegantie en nauwkeurigheid. De haarlengte is overal in het hoofd hetzelfde en de styling vereist niet veel tijd. Jonge mensen proberen tegenwoordig de strengen zo kort mogelijk te knippen, vooral vanaf de zijkanten en in het gebied van de oren, pony kan achterover of zijwaarts worden gelegd,

  - Bob is een trend van het seizoen die geen speciale franje heeft, die mannelijkheid en stijl personifieert, de strengen moeten niet te lang zijn. Hier kan de stylist individueel zijn, verschillende tactieken van kapsels gebruiken, tot creatieve,

  - jaren 80-stijl - kapsels met langwerpige pony, de foto wordt aangeboden met kortgesneden slapen en langwerpige strengen aan de achterkant, terwijl de pony aan de zijkant is gekamd. In deze uitvoeringsvorm is een bepaalde puinhoop en styling met behulp van klemmen toegestaan,

  - boksen - klassiek boksen is gebruikelijk voor zowel mannen als vrouwen, strengen worden met een machine gesneden, er blijft 5 mm haar aan de bovenkant en 3 mm haar aan de zijkant over. Deze stijl is multifunctioneel, bijvoorbeeld voor een kantoormedewerker, je kunt je pony voorzichtig kammen, en als je van plan bent om 's avonds de club te bezoeken, kun je het kapsel verstoren.

  Herenkapsel met pony aan de zijkant

  De retrostijl in het kapsel is over de hele wereld bekend, stylisten proberen tijdens het stylen een bepaald beeld te vormen en de man wordt als een echte macho die altijd weet wat hij moet bereiken. Een kapsel met een lange knal op zijn zijkant met krullend haar creëert een "koude golf" kapsel, dat geschikt is voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften of diploma-uitreikingen.

  Er is een scheiding van haar in drie delen, aan de ene kant is er meer en aan de andere kant minder. Het kapsel op zijn kant leggen wordt gedaan met was, waarna een haardroger wordt gedroogd. Formele kleding in de vorm van een officieel pak of jasje is perfect gecombineerd met haar, wat geschikt is voor speciale gelegenheden.

  Krullen en styling

  Als een man krullend haar heeft, kan een zeer mooie laterale styling het gevolg zijn. Krullend haar creëert een groot volume dat niet kan worden bereikt door mensen met gewone rechte krullen.

  Zijkrullen zien er erg interessant uit en verschillen van alledaagse kapsels. Krullen passen perfect bij sprays, worden speels en de vorm gaat lang mee. Dit is een van de meest voorkomende mode-opties. Natte styling is geschikt voor golvend haar, hiervoor is een gel nodig en het beeld zal ondeugend en speels zijn.

  Er is altijd vraag naar styling bij jonge mannen en mannen, omdat het er niet alleen origineel uitziet, maar ook onvergelijkbaar. Tegenwoordig biedt bijna elke kapper aan om een ​​knipbeurt te doen wanneer het centrum wordt verschoven, waardoor u een modernere look kunt creëren, helder en geschikt voor het dagelijks leven.

  Voor de vorming van styling kun je niet alleen wax gebruiken, maar ook poeder, en als je een langdurig fixatieresultaat nodig hebt, is het voldoende om er bovenop te spuiten met vernis. Welk kapsel ook werd voorgesteld, het zou netjes, modieus en passend bij de levensstijl moeten zijn.

  Bekijk hier het meest trendy nieuws voor herenkapsels.

  Met verhoogde pony

  Als je dit type kapsel gebruikt, brengt dit brutaliteit aan het beeld, evenals aantrekkelijkheid en seksualiteit. Voer een knipbeurt uit voor kort haar, in de stijl van een mannelijk tenniskapsel.

  Met de pony omhoog, worden dergelijke kapselopties uitgevoerd:

  1. Speeltuin. Kenmerken van het kapsel zijn dat het haar aan de onderkant van het hoofd wordt afgeknipt en aan de bovenkant een paar centimeter langer. Met behulp van was wordt het gekamd, waardoor een uitstekende fixatie ontstaat. Let op deze optie is voor mannen met stijf haar. Om meer te weten te komen over de kapselspeelplaats voor mannen, kun je dat doen vanuit de inhoud in dit artikel.
  2. Elvis. Dit type styling wordt gekenmerkt door langwerpige sloten bovenaan en onderaan ingekort. Het haar aan de zijkanten, dat zorgvuldig is teruggekamd, maakt het beeld compleet. Tegelijkertijd is het verhoogd, vastgesteld met een stylingtool.
  3. Met geschoren tempels. Dit is een klassieker, die wordt gekenmerkt door geschoren whisky, en de bovenkant en achterkant van het hoofd kunnen zowel lange als korte sloten hebben. De pony is in dit geval gestapeld. Welke namen van herenkapsels met geschoren tempels bestaan, kunt u begrijpen als u de inhoud van dit artikel leest.
  4. Brit. Deze styling is van Engelse origine. Het klassieke model, dat wordt gekenmerkt door een scheiding aan de zijkant. Karakteristieke kenmerken van het kapsel zijn de tijdelijke lokken gelegd met schuim en verhoogd.

  Met langwerpig

  Het leggen van dit type is geschikt voor mensen die altijd al wilden opvallen. Dit is een geweldige keuze voor een creatief persoon of een zakelijk persoon. Maar meestal wordt het kapsel met langwerpige pony gekozen door de feestgangers, de bewoners van het clubleven. Het belangrijkste voordeel van een dergelijke styling is de eenvoud van styling en de diversiteit, waardoor u een helder en verbluffend uiterlijk kunt krijgen.

  Onder de opvallende voorbeelden van dergelijke kapsels zijn de volgende:

  1. Met een verschoven centrum. De karakteristieke kenmerken zijn de verschuiving van de middellijn en de asymmetrie van het haar. Haarstyling wordt uitgevoerd op medium haar en behoort tot de categorie modelhaar.
  2. In grungestijl. De eigenaardigheid van dit kapsel voor halflang haar is dat je een chaotische styling en een lange pony aan de zijkant kunt bereiken.

  Terwijl de korte stijlvolle kapsels voor mannen naar de foto kijken, kun je dit begrijpen door de inhoud van dit artikel te bekijken.

  Hoe trendy lange haarstijlen voor mannen eruit zien en hoe ze zijn gemaakt, wordt aangegeven in het artikel.

  Maar welke kapsels voor de ovale gezichtsvorm het populairst zijn, zie je de foto's en video's in dit artikel: https://opricheske.com/pricheski/p-povsednevnye/dlya-ovalnogo-lica-2.html

  Misschien zul je ook geïnteresseerd zijn om te weten welke herenkapsels met lang haar het populairst zijn en hoe moeilijk het is om uit te voeren. Zie hiervoor de inhoud van dit artikel.

  Met een pony terug

  Dit seizoen hebben stylisten verschillende kapsels ontwikkeld waarvoor de pony wordt teruggekamd. Deze optie is niet alleen populair bij jongeren, maar ook bij oudere mannen. Voor een jonge man zijn er geen speciale regels bij het kiezen van een kapsel. Hier kunt u kiezen voor zowel korte als lange styling. En in feite, en in een ander geval, zal teruggekamd in perfecte harmonie zijn.

  En wanneer het de moeite waard is om een ​​kapsel te kiezen voor mannen in de leeftijd van 45-65, moet aandacht worden besteed aan klassieke kapsels met een kort kapsel gelegd. Je kunt een lange optie kiezen, het belangrijkste is dat deze gunstig combineert met het geselecteerde kapsel en gezicht. Maar whisky moet kort en netjes worden ingekort.

  Met schuine pony

  Als een man een rechte voorhoofdlijn heeft, moet je op de knallen van de schuine opties letten. Bovendien kan het langwerpig of kort zijn. Deze stijl heeft de voorkeur van moderne jonge jongens.

  Voorbeelden van styling kunnen dergelijke opties zijn:

  1. Canadees. Bij het maken van een styling ligt de nadruk op het frontale gebied. Als gevolg hiervan is het kapsel kort en in het voorhoofd zijn de strengen lang en gesneden in een schuine hoek. Hoe ziet het kapsel van de Canadese man eruit en welke voorwaarden zijn nodig om het te verkrijgen? Het zal helpen de informatie in dit artikel te begrijpen.
  2. Dubbele caret. Deze knipoptie is geschikt voor sportieve jongens. Stapelen wordt gekenmerkt door korte sloten in het onderste deel van het hoofd, maar aan de bovenkant is het langer. Het haar nabij het voorhoofd is schuin en dik, kan aan één kant worden gekamd.
  3. Glad met afscheid aan de zijkant. Het kapsel is mogelijk op een lange haardos en het stylingproces moet plaatsvinden met behulp van stylingtools. Er is een zijscheiding en een nauwelijks merkbare schuine.

  Voor dun haar

  Als een man dun haar heeft, is een afgestudeerd kapsel voor medium haar een uitstekende optie voor hem. Dankzij dit is het mogelijk om het ontbrekende volume te creëren en de sloten in de gewenste richting te plaatsen. In deze installatie wordt bijzondere aandacht besteed aan asymmetrische lijnen.

  Strengen van verschillende lengtes kunnen achter op de slapen liggen. De pony bereikt het midden van het voorhoofd en wordt na het leggen onaangeroerd.

  Je bent misschien ook geïnteresseerd om te zien hoe mannelijke kapsels voor jongeren zoeken naar kort haar. Volg hiervoor de link en bekijk de foto in het artikel.

  Met een pony op zijn zijkant

  Het proces om zo'n knal te leggen is heel eenvoudig. Het enige dat nodig is, is om het aan één kant te kammen en het resultaat vervolgens met vernis te fixeren. Wanneer een man een ongelijke haarlijn in de buurt van zijn voorhoofd heeft, moet je op de klassiekers letten. Dit geeft de indruk van efficiëntie en mannelijkheid. Voor een gladde voorhoofdlijn is een lange look geschikt. Ze zal er stijlvol en jeugdig uitzien. Maar wat mannenkapsels aan de ene kant nog steeds bestaan, evenals wat het proces van hun kapsels is, zal helpen om de informatie uit het artikel te begrijpen.

  Het kapsel kan in dit geval als volgt zijn:

  1. Dubbele caret. Kapsel voor atletische jongens. Ze heeft kort haar op de onderkant van haar hoofd en lang haar op het voorhoofd. De pony wordt opzij gelegd, waardoor deze dik wordt.
  2. Canadees. Dit kapsel concentreert zich op het voorhoofd. Het wordt gekenmerkt door een korte haarlengte en nabij het voorhoofd zijn de lokken lang en op hun zijkanten gestapeld.

  Tegenwoordig kiezen mannen actief voor kapsels met een dergelijk element als een pony. Zij is het die de schijn van zakelijke gelijkenis, mannelijkheid geeft en zijn stijl dicteert. Er zijn veel opties voor kapsels met een pony.

  Bovendien kan de pony zelf schuin, recht, dik, dun, opgelegd of achterover gekamd zijn. Bij het kiezen van een of andere optie moet een man zich niet alleen richten op zijn persoonlijke wensen, maar op zijn eigen stijl en uiterlijk. Wanneer u een knipbeurt kiest, moet u voorbereid zijn op het feit dat u vaker naar de kapper moet gaan, omdat het haar in het voorhoofd sneller groeit en correctie vereist.

  zien dagelijks collecties van de beste cosmetica

  Bekijk de video: GEDEKT KAPSEL OVERLOOP SCHEREN #TUTORIAL (Februari 2020).

  Laat Een Reactie Achter