Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

De juiste herenkapsels en kapsels voor een ovaal gezicht

Mannen besteden niet minder aandacht aan hun uiterlijk dan vrouwen. Als een vrouw haar imago kan veranderen met vaardige make-up en een chique kapsel, dan is er voor een man een optie - een spectaculair kapsel. De ovale vorm van het gezicht wordt als onberispelijk beschouwd voor het creëren van een mannelijk kapsel en een onuitputtelijk veld voor de fantasie van een ervaren meester.

Algemene aanbevelingen bij het maken van kapsels voor een ovaal type gezicht

Hoe een man met een ovaal gezicht te snijden? Het belangrijkste kenmerk van het ovale gezicht is duidelijk gedefinieerde jukbeenderen. Bij het kiezen van een kapsel kan een ervaren meester deze functie in evenwicht brengen met dergelijke stilistische technieken:

 • van de enorme jukbeenderen zal de gemiddelde haarlengte op de slapen afleiden
 • een kleine knal die de haarlijn verbergt, kan een laag voorhoofd maskeren,
 • een kort kapsel zonder duidelijke heldere randen in de nek en slapen - de perfecte oplossing voor een ovale vorm,
 • Met volumetrische styling op de kruin van het hoofd kun je een creatief en modieus kapsel krijgen en enorme jukbeenderen verbergen.

Bij het kiezen van een kapsel moet niet alleen aandacht worden besteed aan de textuur van het haar en de lengte van het toekomstige kapsel, maar ook aan de vorm van de neus. Voor mannen met een lange neus is een weelderig kapsel met een volumineuze volumineuze pony geschikt.

Dit kapsel helpt je profiel te harmoniseren.
Vermijd kapsels met een zeer lange dikke pony. Ze lopen sterk rond het gezicht. Maar de evenwichtige proporties van het gezicht stellen je in staat om te experimenteren met een verscheidenheid aan kapsels in lengte en breedte. Het enige waar ze op letten, is de individuele uitstraling en levensstijl van een man. Bijvoorbeeld, "atletisch" kapsel en slordige styling zijn goed geschikt voor jonge sportjongens. En voor mannen met een ovaal gezicht, raden we aan aandacht te besteden aan een kapselkapsel. Het past in elke stijl. Je kunt de video van de kapselkap hier bekijken.

Voor een man van volwassen jaren wordt een kapsel strenger gekozen.

Een goede stylist kan altijd met voordeel alle voordelen benadrukken en vakkundig mogelijke onvolkomenheden in het uiterlijk verbergen.

Gezicht ovaal en kapsel: hoe kies je een competent kapsel voor mannen met een ovaal gezicht

Vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid met een ovale gezichtsvorm hebben meestal uitgesproken jukbeenderen, met deze specificiteit moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een kapsel voor jezelf. Er moet aandacht worden besteed aan de dichtheid, evenals het type haar, de hoogte van het voorhoofd en zelfs de vorm van de neus. Een goede kapper kan de kenmerken van je gezicht visueel in evenwicht brengen met een goed geselecteerd kapsel.

Hoe de vorm van het gezicht te bepalen

De eenvoudigste manier om de vorm van het gezicht te bepalen, is met het oog. Om een ​​persoon correct te evalueren, moet u eenvoudige regels volgen:

 • Verwijder haar als het lang is.
 • Gebruik natuurlijk licht.
 • Gebruik een grote spiegel (niet alleen het gezicht, maar ook de schouders moeten zichtbaar zijn).
 • Kleding moet het gezicht, de nek en de borst openen.

Maar in gevallen waarin de gebruikelijke beoordeling van de vorm van het gezicht moeilijk is, kunt u de meetmethode gebruiken. Het bestaat uit het meten van de lengte van het voorhoofd tot de kin en van de basis van de neus tot de kin. De eerste waarde moet worden gedeeld door 3, waarna de resulterende getallen worden vergeleken:

 • Als ze gelijk zijn, is dit een ovaal of hartvormig type gezicht.
 • In het geval dat het eerste nummer meer dan het tweede bleek te zijn, is het gezicht rond of ruitvormig.
 • Als het tweede nummer groter is dan het eerste, is het gezicht langwerpig of vierkant.

Naast de beschreven methoden zijn er andere, meer accurate en complexe versies van de berekende definitie van de vorm van het gezicht. Wanneer een persoon liever zijn eigen kapsel kiest, is een ruwe schatting van de vorm heel geschikt.

Voor gemiddelde haarlengte

Strengen van gemiddelde lengte omringen het gezicht op voordelige wijze en verbergen idealiter enkele onvolkomenheden in het uiterlijk. Het kunnen volle wangen zijn of sterk uitstekende oren. Op medium haar kunnen stylisten veel stijlvolle en interessante kapsels maken.

Bob vierkant - een eenvoudige en succesvolle variatie aan kapsels voor romantici en aristocraten. Op halflang haar kun je een rechte, asymmetrische en krullende caret maken. Een kleine baard zal een beetje brutaliteit toevoegen aan het mannelijke beeld, en dit trekt de aandacht van veel dames.

Uiterlijk gebreken

Een ovaal gezicht wordt als een standaard beschouwd, dus het kiezen van een kapsel voor hem zal niet moeilijk zijn. Zowel klassiek boksen als een gedurfde informele mohawk zijn voldoende. Het hangt allemaal af van de voorkeuren van de man en zijn beroep. Maar soms is het nodig om enkele fouten in het uiterlijk te maskeren.

Hoe kan dit worden gedaan, trucs:

 • Als de jukbeenderen te massief zijn, maak dan een gemiddelde lengte whisky om de aandacht van dit deel van het gezicht af te leiden.
 • Als de jukbeenderen, hoewel zeer opvallend, maar mooi gevormd, zal een volumekapsel er geweldig uitzien.
 • Als het ovale gezicht lang is, is het beter om een ​​kort kapsel te maken zonder een rand en een duidelijke geometrie. Ook moeten abrupte lengte-overgangen bij de nek en slapen worden vermeden.
 • Een laag voorhoofd zal de pony en het volumineuze kapsel harmonischer maken.
 • Met een lange neus zal een volumineus kapsel met een vrij dikke knal er goed uitzien.
 • Met een zware, massieve kin is het beter om niet voor korte kapsels te kiezen, maar voor middellang haar. Bovendien is het belangrijk dat de lengte onder of boven de kin eindigt, maar niet op hetzelfde niveau, anders zal zijn massaliteit alleen visueel verergeren.
 • Uitstekende oren en ronde wangen helpen kapsels met halflang haar te verbergen. Bovendien kunnen stylingopties en verschillende kapsels op hergroeid haar veel meer worden gedaan. Maar zo'n kapsel ziet er alleen goed uit als een man van nature gezond haar heeft en er geen aanleg is voor kaalheid.

Als een uitstekende kapper tegenkomt, dan kan hij imperfecte gelaatstrekken in evenwicht brengen met een kapsel, het uiterlijk van de man harmonischer, opener maken en het beeld stijlvoller.

Op de video, mannelijke kapsels voor een ovaal gezicht:

Kenmerken van de ovale vorm van het gezicht

Mannen, zoals de eerlijke seks, willen er geweldig uitzien en een goede indruk maken. Maar hier zijn minder middelen om de tekortkomingen van de natuur te corrigeren - mannen hebben een goed kapsel en styling, terwijl een vrouw make-up en sieraden kan gebruiken. De ovale vorm van het gezicht wordt als ideaal beschouwd en biedt u de mogelijkheid om een ​​groot aantal verschillende kapsels te kiezen.

De vorm van het gezicht, die lijkt op een ei, terwijl het voorhoofd iets breder is en de kin smaller wordt, wordt ovaal genoemd. Bij het kiezen van een knipbeurt, is het ook noodzakelijk om rekening te houden met gelaatstrekken, de vorm van de neus, ogen, lippen.

Hoe mogelijke fouten van een ovaal gezicht te corrigeren:

 • verberg een laag voorhoofd helpt een kleine pony en dik haar,
 • volumineus kapsel en pony zullen de aandacht afleiden van een lange neus,
 • een lang gezicht wordt in evenwicht gehouden door een kort kapsel zonder een scherpe overgang op de achterkant van het hoofd en de slapen,
 • met massieve jukbeenderen heeft het de voorkeur om een ​​whisky van gemiddelde lengte te laten. Ook de moeite waard om aandacht te besteden aan volumekapsels.

Kenmerken van het ovale gezicht

Het belangrijkste kenmerk - heldere functies en uitstekende jukbeenderen, die bijdragen aan de eigenaar van mannelijkheid en kracht. Om de functies te verzachten en de mannelijke look elegant en stijlvol te maken, wordt het aanbevolen om de hulp van een professionele stylist te zoeken.

Er zijn veel stilistische technieken die de fysiologische kenmerken van het gezicht visueel maskeren en proportioneel maken. Het is niet alleen belangrijk om een ​​geschikt kapsel te kiezen, op een ovaal gezicht, het is noodzakelijk om tegelijkertijd te overwegen of het past bij uw levensstijl en kleding.

Kenmerken

De ovale vorm van het gezicht is het meest succesvolle type uiterlijk, dat het gemakkelijkst is om een ​​knipbeurt te kiezen. In het leven zijn er maar weinig mensen met perfecte gelaatstrekken. Bijna elke man heeft zijn eigen individuele kenmerken, die moeten worden benadrukt of verborgen met behulp van een kapsel. De meest voorkomende nadelen van dit type persoon zijn de volgende:

 • laag voorhoofd
 • zwaar kingebied
 • langwerpige neus
 • bolle jukbeenderen,
 • langwerpige gelaatstrekken.

Manieren om ze aan te passen:

 • massieve jukbeenderen vereisen tempels van gemiddelde lengte,
 • volume jukbeenderen van de juiste vorm kunnen worden benadrukt met een volume kapsel,
 • langwerpige gelaatstrekken zien er spectaculair uit met korte kapsels zonder randen en rechte lijnen, je moet ook een scherpe daling in de lengte van krullen vermijden,
 • het verlaagde deel van het voorhoofd kan worden verborgen achter een langwerpige knal en een weelderig kapsel,
 • asymmetrische langwerpige neus kan harmonieus worden aangevuld met volumetrische strengen en massieve pony,
 • in aanwezigheid van een massieve en zwaardere kin, is het beter om de gemiddelde haarlengte te laten, waarvan de onderste lijn erboven of eronder moet passeren,
 • uitstekende oorschelpen en gezwollen wangen kunnen worden verborgen achter sloten van gemiddelde lengte, die gezond moeten zijn en geen tekenen van alopecia en seborroe hebben.

Hoe de gebreken van een ovaal gezicht te verbergen:

 • enorme jukbeenderen - zodat ze niet zo opvallend zijn, moet je de whisky van gemiddelde lengte maken. Voor vertegenwoordigers met duidelijk gedefinieerde jukbeenderen is een volumineus kapsel geschikt,
 • lang gezicht - korte kapsels zijn geschikt zonder duidelijke randen, evenals scherpe overgangen van de lengte van het haar in de achterkant van het hoofd en de slapen,
 • laag voorhoofd - verbergt een kleine pony en dik haar,
 • lange neus - je hebt een pluizig kapsel met volumineuze pony nodig.

Natuurlijk kunnen deze stilistische trucs mogelijke gebreken op het gezicht van een man maskeren, maar let voordat je experimenteert met verschillende kapsels op je levensstijl. Het is tenslotte onaanvaardbaar dat een ambtenaar bijvoorbeeld met een asymmetrisch haveloos kapsel aan het werk komt. Het is beter voor zakenmensen om aandacht te besteden aan de klassieke opties voor knipbeurten, waarbij symmetrie duidelijk wordt getraceerd en het beeld een zekere ernst heeft.Voor atleten en studenten, integendeel, is er waar "te gaan wandelen", zij kunnen beslissen over slordige styling en een modieus kapsel van het "gescheurde" type. Creatieve mensen kunnen worden toegestaan ​​om hun haar op hun schouders te laten liggen; een goede styling geeft hen mysterie en romantiek in hun imago.

Wat te vermijden bij het kiezen van kapsels

De belangrijkste punten waarmee rekening moet worden gehouden, betreffen niet alleen herenkapsels voor een ovale gezichtsvorm, maar ook de selectie van kapsels in het algemeen.

 • Kies de optie die in harmonie is met de algehele afbeelding. Het kapsel moet het algemene beeld aanvullen en er niet los van uitzien.
 • Vergeet niet dat je uiterlijk grotendeels wordt bepaald door de omgeving. Mooie, maar verfijnde kapsels vereisen een uiterst zorgvuldige benadering van haarverzorging en styling, die niet voor iedereen beschikbaar is. Richt u daarom bij het kiezen op de overeenstemming van het kapsel met de levensstijl.
 • Vergeet ook niet de houding van de maatschappij ten aanzien van het uiterlijk van een persoon. De tijden dat een afwijking van de algemeen erkende kapselnormen als slechte vorm werd beschouwd, zijn al voorbij, maar sommige opties veroorzaken nog steeds afwijzing.

Onthoud ook dat het uiteindelijke resultaat niet alleen wordt beïnvloed door de lengte, maar ook door de structuur van het haar. Dat is de reden waarom wanneer een man een volledige kopie van het kapsel van een model of beroemdheid maakt, zijn kapsel nog steeds anders is dan het origineel.

Scheppend

Kapsel "Creatief" onderscheidt zich door langwerpig haar in de nek en "gescheurde" lokken aan de zijkanten. Jongens met een heldere persoonlijkheid worden geadviseerd om de Iroquois van dichterbij te bekijken. Bekijk een video van hoe Iroquois beschikbaar wordt gemaakt op onze website. Alle geheimen van het creëren van een creatief beeld en de subtiliteiten van styling worden aangegeven in onze video.

De combinatie van deze technieken benadrukt zeer succesvol de ovale vorm van het gezicht en leidt de aandacht af van een grote zware kin.

Modieuze kapsels voor ovale gezichtsvorm

"Canada" is de keuze van moderne mannen die mode volgen. Haar functie is een volumineuze pony en vrij lang haar in de nek, die soepel kort wordt. De tempel wordt ingekort. Het is raadzaam om een ​​soepele overgangslengte te behouden, zodat er geen abrupte overgangen en stappen zijn.

"British" is vergelijkbaar met het vorige kapsel. Op de pariëtale zone blijft het haar lang zitten, maar de nek en slapen zijn geschoren. De pony wordt niet ingekort, maar naar achteren of opzij gekamd.

Dit kapsel is universeel en geschikt voor bijna iedereen. Stylisten adviseren ook om een ​​zijdeel te maken.

Anderkat is een knipbeurt die zowel op kantoor als in de sportschool geschikt is. De achterkant van het hoofd en de slapen zijn geschoren en het haar blijft lang op het pariëtale gebied en er is geen soepele overgang. Om het kapsel er netjes en mooi uit te laten zien, moet je het stylen met stylingproducten.

Boksen en semi-boksen. Het verschil tussen hen is dat in het tweede geval de pariëtale zone langer blijft. Er zijn veel opties voor deze kapsels, maar ze zijn allemaal geschikt voor een ovale gezichtsvorm.

Houd bij het kiezen van een knipbeurt rekening met de haarstructuur. Boksen is geschikt voor mannen met dik, egaal haar, maar de halve doos ziet er goed uit op alle strengen, zelfs krullende.

Mannen met een ovale gezichtsvorm passen bij veel verschillende kapsels. Als je twijfelt, moet je je wenden tot een goede stylist, en foto's van kapsels zullen helpen bepalen.

Tips

Enkele nuttige punten die u helpen het juiste kapsel te kiezen voor een man met een ovale gezichtsvorm:

 • Houd rekening met het soort activiteit bij het kiezen van een kapseloptie. Sommige professionele gebieden hebben nogal traditionele opvattingen over het uiterlijk van mensen die werkzaam zijn in dit activiteitengebied. Een ambtenaar kan bijvoorbeeld nauwelijks met een jeugdstaart of een verwaande mohawk komen werken. Daarom is een win-win-optie voor de meeste mannen een klassiek kapsel. Maar creatieve persoonlijkheden die een Boheemse levensstijl leiden, kunnen het zich veroorloven creatief en fantasierijk te zijn door in overvloed met hun haar te experimenteren. Redelijk schokkend in een creatieve omgeving is welkom.
 • Voor een ovaal gezicht zijn kapsels met een verkorte kroon geschikt. In dit geval blijft het achterhoofdgedeelte van gemiddelde lengte, het haar wordt geknipt met een ladder of een cascade, soms in de vorm van een vierkant. De kroon is kort. Soortgelijke kapsels zijn vooral goed voor mannen met grote functies.
 • Overweeg de dichtheid van haar. Als er een neiging tot kaalheid of gewoon dun haar is, is het beter om de voorkeur te geven aan korte kapselopties dan middellange lengte en, in het bijzonder, lang haar.
 • Als het ovale gezicht langwerpig is, is het beter om eenvoudige minimalistische kapsels te kiezen, zonder duidelijke overgangen, scherpe randen en randen. Lange pony's zijn in dit geval ook niet nodig.

Welke namen van herenkapsels bestaan, wordt hier in het artikel aangegeven.

Maar hier is hoe creatieve kapsels voor mannen zoeken naar kort haar, je kunt hier in het artikel zien.

Hoe kapsels voor mannen eruit zien zonder middelste pony is hier te zien: https://opricheske.com/strizhki/na-srednie-volosy/bez-chelki.html

Maar hoe mannenkapsels er opzij uitzien en hoe je dergelijke kapsels goed kunt doen, wordt hier in het artikel aangegeven.

Species

Om de perfecte look te creëren, rekening houdend met alle functies van het gezicht, kunnen stylisten een groot aantal herenkapsels gebruiken. Experts raden aan om op de volgende lijst met kapsels te letten.

 • Creative. De aanwezigheid van lateraal gescheurde vormen, een langwerpige nek, asymmetrie in het hele hoofd. De reikwijdte is het creëren van jeugdbeelden en het aanpassen van personen met onbeleefde kenmerken.

 • Bob bob. De aanwezigheid van medium krullen die over het hoofd lopen.Dit kapsel heeft een universeel doel en kan zowel voor een klassieke look als voor een sportieve worden gebruikt.

 • Asymmetrisch vierkant. De aanwezigheid van een pony met een onregelmatige vorm. De combinatie met een mooie baard maakt het beeld brutaler en moediger.

Korte kapsels, die een aantal voordelen hebben, zijn vooral populair bij de sterkere seks:

 • de behoefte aan een minimale hoeveelheid tijd om te zorgen,
 • installatiegemak
 • spectaculaire en stijlvolle uitstraling,
 • harmonieuze combinatie met elke manier
 • gebrek aan ongemak in de zomer.

De belangrijkste modellen korte herenkapsels voor een ovaal gezicht.

 • Boxing. Een universeel model met verschillende stilistische trends. Het belangrijkste verschil tussen deze opties is de vorm van de rand, die de juiste bochten kan hebben of asymmetrisch kan zijn. Experts gebruiken niet alleen een schaar, maar ook een typemachine om de afbeelding te maken. Dit kapsel kan een knal hebben, maar past categorisch niet bij de eigenaren van krullende kapsels.

 • De halve doos. Een stijlvol kapsel, dat gemeenschappelijke kenmerken heeft met boksen, maar de aanwezigheid op de bovenkant van het haar tot een lengte van maximaal 10 cm impliceert.Een volumineuze kroon impliceert de mogelijkheid om verschillende stijlen te creëren.

Het nadeel is de behoefte aan dagelijkse styling en frequent wassen van het hoofd, frequente aanpassingen.

 • Speeltuin. Een knipbeurt, die bestaat uit een korte zone van de slapen en een platform op de bovenkant van het hoofd. Dit beeld kan alleen eigenaren van dik en grof haar veroorloven. Dit kapsel kan niet worden gebruikt door eigenaren van krullende en zachte krullen.

 • Tomboy. Een kapsel dat asymmetrisch of zelfs eindigt. Daarin zijn zowel korte als lange pony toegestaan.

 • Bob. Jeugdkapsel, een kenmerk waarvan lange strengen zijn, die in het voorhoofd en de slapen vallen, en het gebrek aan volume op de kruin.

 • Anderkat - Een complex, maar zeer effectief model, dat de aanwezigheid van kort haar in de slapen en lange krullen op de kruin impliceert. Een onderscheidend kenmerk is het ontbreken van een soepele overgang. Nadelen - het onvermogen om op krullend haar te creëren, de behoefte aan dagelijkse verzorging en styling. Voordelen - een harmonieuze combinatie met elke afbeelding, de mogelijkheid om verschillende stijlopties te creëren.

 • Hedgehog. Kapsel met een zeer korte nek en langer haar bij de kruin, die wordt gekozen door jonge en actieve mannen. Een onderscheidend kenmerk is de aanwezigheid van zachte, vloeiende en vloeiende overgangen. Dit model tekent ovale vormen en benadrukt hun reliëf. Wanneer u een afbeelding maakt, kunt u niet alleen strengen samenvoegen, maar ook markeren.

 • Iroquois. Een knipbeurt die het meest geschikt is voor een informele look. Een onderscheidend kenmerk is geschoren whisky en de aanwezigheid van een strook lang haar die van het voorhoofd naar de achterkant van het hoofd loopt. Om een ​​effectief beeld te creëren, moet de haarkam worden gelegd met fixeermiddelen of in verschillende kleuren worden geverfd.

Eigenaren van krullend haar en een ovale vorm van het gezicht moeten een speciaal type kapsel gebruiken - een cascade en dunnere lokken.

De meest voorkomende kapsels en kapsels voor mannen met een ovaal gezicht

Ondanks de eigenaardigheid van de vorm, zijn er voor een ovaal gezicht veel opties voor kapsels, zowel van het klassieke type als met enige creativiteit en originaliteit.

Als je gezond haar hebt dat snel groeit, en er is geen aanleg (bijvoorbeeld genetisch) voor kaalheid, moet je misschien op middellange haarstijlen letten. Ze zijn beter dan andere opties kunnen de onvolkomenheden van het uiterlijk verbergen: uitstekende oren of ronde wangen. Bovendien is het voor de meester gemakkelijker om een ​​interessant beeld te creëren voor mannen met een ovaal type gezicht op iets langwerpig haar dan op korte opties.

Succesvolle voorbeelden van kapsels onder het ovaal van het gezicht zijn "creatief" en "bob". Natuurlijk zijn dergelijke variaties van kapsels niet voor iedereen geschikt, maar voor velen. Directe "zorg" kan worden geboden, zelfs door zakenmensen en mensen die serieus werk hebben. Voeg aan de afbeelding een kleine baard of gekruld "vierkant" (asymmetrisch) toe en de afbeelding ziet er compleet anders uit, brutaliteit verschijnt of zoiets.

"Creative" heeft gescheurde lokken van slordige styling aan elke kant en langwerpig haar op de achterkant van het hoofd. Dit type kapsel is goed geschikt voor jonge mannen en mensen met grote gelaatstrekken, omdat het de aandacht van een grote kin kan afleiden en de ideale vorm van het profiel gunstig kan benadrukken.

De klassieke korte kapsels voor mannen worden als universeel beschouwd, omdat ze geschikt zijn voor mannen van absoluut alle leeftijdscategorieën. Veel acteurs geven de voorkeur aan deze specifieke optie van kapsels, omdat ze met succes combineren met kleding van elke stijl.

Top 10 kapsels voor een ovaal gezicht

Eigenaren van dit type persoon kunnen zo vrij mogelijk zijn, omdat letterlijk alles bij hen past, wat ze ook kiezen. De meest populaire herenkapsels voor een ovaal gezicht zijn boksen, semi-boksen, een egel, een vierkant, verschillende variaties van kapsels met pony. In de afgelopen jaren zijn originele opties als de Britten en Canadezen, evenals Caesar, populair geworden.

Mannen realiseerden zich ook dat de underker niet alleen geschikt is voor jongens uit een bepaalde laag van stedelijke bewoners, maar ook voor gewone mensen die niet constant mode willen volgen.

Overweeg elk van de populaire kapsels voor mannen voor een ovaal gezicht - zowel kort als langer.

Boksen en semi-boksen

Boksen en semi-boksen worden vaak gedragen door militairen en atleten. Het enige verschil tussen hen is dat in het tweede geval de pariëtale haarlijn langwerpig blijft.

De techniek van het in dozen doen van kapsels kan verschillend zijn, maar al zijn variaties worden idealiter gecombineerd met een ovaal gezicht. De kapsellijnen lopen door alle prominente delen van het hoofd en de exacte randen onderstrepen de noodzakelijke vorm. Soms kan een wizard een rand asymmetrisch of gebogen maken. Pony wordt in dit geval niet verstrekt.

Als boksen er beter uitziet op mannen met zelfs dik haar, dan doet de haarlijn er niet toe voor een kapsel met een halve doos. Met gekrulde lokken krijgt het mannelijke uiterlijk een bepaalde charme. Aan de kruin van de streng kan een lengte van maximaal 8 cm worden gelaten. Dit kapsel vereist meer grondige zorg, het wordt voortdurend bijgewerkt en gestyled zodat het er niet rommelig uitziet.

Hoe kiezen?

Verandering van stijl is een verantwoordelijke gebeurtenis die niet alleen de stemming van een persoon vormt, maar ook de mening van anderen om hem heen. De keuze van een nieuwe afbeelding is afhankelijk van de volgende parameters:

 • welke beroepsactiviteit,
 • haardichtheid
 • de aanwezigheid van problematische haargebieden,
 • individuele kenmerken van de structuur van het gezicht.

Voordat je naar de kapper gaat voor een nieuwe afbeelding, moet je je concentreren op de volgende parameters van het geselecteerde kapsel.

 • De aanwezigheid en afwezigheid van een pony. Modellen met lange krullen in het voorhoofd vereisen meer aandacht en regelmatige lengte-aanpassingen.
 • Geplande haarlengte. Lange strengen zijn veeleisender in de zorg.
 • De aanwezigheid van vloeiende of asymmetrische lijnen die rechtstreeks van invloed zijn op de stijl van een man.

Voor eigenaren van een langwerpige vorm van het gezicht, raden experts aan een knal in de afbeelding te gebruiken, wat zal helpen om een ​​proportionele balans te creëren en de lengte van het gezicht visueel te verminderen. Ondanks de aanvankelijke eenvoud en onzorgvuldigheid van de lijnen, vereist deze optie tijd en moeite om de esthetische aantrekkingskracht van het kapsel te behouden.

Zakenmensen met een druk schema moeten de voorkeur geven aan klassieke modellen die altijd relevant blijven en niet veel tijd nodig hebben voor zorg. Deze afbeelding is geschikt voor zowel jonge jongens als respectabele zakenmensen.

Houders van de juiste gelaatstrekken en medium volle wangen kunnen kiezen voor langwerpige modellen die vooral geschikt zijn voor jonge romantische mensen. Als u dit model kiest, moet u begrijpen dat lang haar constante verzorging en wassen vereist. Het is onacceptabel om uit te gaan met vettige en vuile lokken.

De subtiliteiten van mannen die lang haar dragen:

 • de verplichte combinatie van lang haar met een pony, die verschillende lengtes en vormen kan hebben,
 • haarstyling in lichte golvende krullen,
 • lichte krullen aanbrengen om volume te creëren op steil haar,
 • een spectaculaire afbeelding maken met behulp van markeren en kleuren,
 • om de juiste en nette vorm te geven aan stijve en ondeugende strengen, is het noodzakelijk om de uiteinden te frezen.

De laatste jaren is er veel vraag naar langwerpige kapsels, die een klein volume hebben. Om dit effect te bereiken, verdunnen kappers alle lange lokken.

Om een ​​hoog voorhoofd te verbergen, raden veel kappers aan om een ​​gegradueerde knal te gebruiken, die het frontale bot zoveel mogelijk kan verbergen. Deze techniek kan niet alleen op steil haar, maar ook op krullend haar worden gebruikt.

Als je een hoog voorhoofd hebt, moet je lange staarten en vlechten vermijden, wat extra onnodige hoogte zal veroorzaken.

Bijna alle kapsels voor mannen voor een ovaal gezicht kijken niet alleen harmonieus op volwassen mannen, maar ook op baby's en adolescenten die willen zijn zoals hun vaders.

Je kunt bijna alle kapsels aanvullen met een interessant en ongebruikelijk geometrisch patroon, waardoor het beeld uniek en individueel wordt. Eigenaren van korte kapsels kunnen zich grafische afbeeldingen in verschillende vormen en maten veroorloven, maar met lange krullen moet u zich beperken tot alleen kleine patronen in de buurt van de slapen. Specialisten gebruiken speciale scharen en scheermessen om afbeeldingen te maken.

Het belangrijkste nadeel van de geschoren patronen is de snelle verdwijning van het patroon en de noodzaak van frequente herhaling van de procedure.

De wereld van de moderne mode is zeer divers en divers. Stylisten en ontwerpers werken voortdurend aan het zoeken naar nieuwe ideeën en het creëren van unieke afbeeldingen. Een paar jaar geleden waren vertegenwoordigers van het zwakkere geslacht bezoekers van schoonheidssalons, maar de laatste jaren is deze trend dramatisch veranderd. Moderne jongens besteden niet minder aandacht aan hun uiterlijk dan meisjes. Om een ​​stijlvol beeld te creëren dat een weerspiegeling van de innerlijke wereld van een man zou worden, is het niet voldoende om de juiste kleding te kiezen, u moet het type kapsel correct kiezen. De vorm van het kapsel moet niet alleen overeenkomen met de manier van leven, maar ook met de vorm van het gezicht. De grootste selectie kapsels is houders met een ovale gezichtsvorm. Ondanks deze trend hebben de individuele gewoonten van elk individu een direct effect op het kapselmodel.

Zie de volgende video over het kiezen van een kapsel voor een ovaal gezicht.

Interessante kapsels voor mannen voor een ovaal gezicht

Het ovale gezicht biedt zijn eigenaren een geweldige kans om te experimenteren met de keuze van kapsels, omdat veel kapsels met deze vorm naar mannen gaan.

Iedereen wil zich op de een of andere manier onderscheiden van de grijze menigte, een goed kapsel helpt hier veel bij. Meestal kiezen mensen voor korte kapsels voor zichzelf, omdat het gemakkelijker bij hen is.

Halve doos

De halve doos is geschikt voor verschillende soorten haar. Op de bovenkant van het hoofd zijn langwerpige sloten, en op de slapen en de achterkant van het hoofd zijn ze erg kort. Populair bij mannen die in het leger dienen. Het was vanuit het leger dat ze in het gewone leven kwam. Je kunt de video-tutorial van het klassieke kapsel hier bekijken.

Bokskapsel heeft een groot aantal opties. Een geweldige keuze voor een ovaal mannelijk gezicht. De rand die door de meest bolle delen van het hoofd gaat, benadrukt de ideale evenredigheid van zijn vorm. De rand kan aan de achterkant van het hoofd worden gebogen of asymmetrisch. Met de randlijn kunnen stylisten met kapsel experimenteren.

Om een ​​excentriek beeld te creëren, kunnen stylisten hun haar op de achterkant van hun hoofd leggen met een paardenstaart, individuele lokken of spoelen.

In dit populaire kapsel wordt de korte lengte aan de achterkant van het hoofd soepel en mooi overgebracht naar vrij lange lokken op de pony. De egel zal met succes het prachtige reliëf van het ovale gezicht benadrukken, het is gunstig afgerond. De strengen zijn zwaar gefreesd. Als je ze een beetje verstoord, wordt een beeld van een actieve energieke man gecreëerd. De bruikbaarheid van een knipbeurt maakte het populair bij atleten en mannen die een actieve levensstijl leiden. Stijlvolle egel kan prachtig worden gelegd. Jonge jongens geleren hun haar op hun slapen, die ze op hun zij leggen of kammen. Het blijkt een creatieve versie van het kapsel.

Canadees

De Canadees past perfect bij de stijl van een moderne dandy. Het belangrijkste verschil is een volumineuze pony en lang haar in de pariëtale zone, die soepel wordt ingekort tot de occipitale zone. Tijdelijke zones zijn ook korter.

Als je nadenkt over welk kapsel geschikt is voor een ovaal gezicht, dan is de Canadees de perfecte keuze.

Anderkat

Anderkat is het kapsel dat het meest geschikt is voor een zakelijke stijl. Daarin wordt het lange pariëtale deel gecombineerd met zeer kort haar op de achterkant van het hoofd en de slapen. In het kapsel is er geen vloeiende overgang van een kort deel naar lang haar. Voor een man met een ovaal type gezicht is dit kapsel perfect.

Het enige belangrijke nadeel van kapsels is de behoefte aan regelmatig stylen met mousses of gels. Stylingbenaderingen kunnen ook anders zijn: voor eigenaren van ronde wangen heeft het de voorkeur om de pony aan de zijkant te verwijderen, terwijl als er geen dergelijke wangen zijn, het is toegestaan ​​om het haar terug te kammen.

De voordelen van korte kapsels:

 • gemakkelijk te verzorgen
 • installatiegemak
 • comfortabel en stijlvol
 • in de zomer is het niet warm bij hen.

Je kunt voorbeelden van de meest modieuze korte kapsels voor een ovaal gezicht in de foto zien, en een beetje lager in de foto zullen we de meest populaire en interessante kapsels beschouwen, evenals de meest modieuze versies van styling voor kort haar.

Iroquois

Iroquois zal helpen om in de schijnwerpers te staan ​​voor een jonge kerel met een rebels karakter.

Het belangrijkste element van het kapsel is de kam, die door het midden van het hoofd gaat.

Heel vaak wordt de kam in een felle schaduw geschilderd. De klassieke versie van het kapsel biedt een gelijkmatige streng in het midden van het hoofd en scheert alle andere strengen. Voor het gewenste effect wordt het haar gekamd en gefixeerd met vernis. In andere soorten kapsels is het toegestaan ​​om de sloten aan de zijkanten te verlaten.

Studded mohawk is een van de variëteiten van de klassieke versie van dit kapsel.

De meester scheidt een plukje haar van de hoofdstreng in het midden en bestrooit het met vernis. Het blijkt een soort piek. Vervolgens wordt al het andere haar op dezelfde manier behandeld.

De oorspronkelijke nadruk op jeugdstyling van de Iroquois is de helderheid van de lijnen. Heldere kleuren worden op het kapsel aangebracht met een spuitbus met een speciale tintvernis. U kunt de uiteinden in één heldere toon schilderen of de strengen afwisselend met verschillende verniskleuren schilderen.

Brit

Brits is een soort Canadees. Ze lijken een beetje op elkaar. Het wordt uitgevoerd op halflang haar, terwijl in de pariëtale zone de strengen lang blijven en de nek en tempels vrij kort worden verwijderd. In geen geval mag de pony worden ingekort, maar voorzichtig worden gekamd of op zijn kant gelegd.

Sommige stylisten kunnen aanbevelen een Brit met een scheiding te dragen. Zo zullen bezitters van een ovaal gezicht een draai geven aan hun mannelijke stijl. Een ander voordeel van de Britse vrouw is dat ze bij alle mannen past en elk van hen individueel en onoverwinnelijk bekijkt.

Robbedoes

Dit kapsel heeft langer haar dan een kapsel in dozen of semi-boksen. Er is ook een knal, die naar wens kan worden gevarieerd: maak hem gescheurd of asymmetrisch.

Geschikt voor een man met een hoog voorhoofd. De voordelen zijn ook dat het op veel verschillende manieren kan worden gestapeld.

Voor wie de geschoren tekening geschikt is

Een ongebruikelijk interessant hoogtepunt van korte kapsels voor mannen is een geschoren patroon op het hoofd. Met zo'n pittig kapsel kan een ervaren stylist alle dromen van een man realiseren en het meest eenvoudige kapsel met een ongewoon element tot leven brengen! Je kunt over je hele hoofd een tekening maken. Maar meestal geven mannen er de voorkeur aan zich te beperken tot ornamenten op hun slapen of op hun achterhoofd. Patronen worden meestal geschoren met een scheermes. U kunt strikte geometrische lijnen of composities kiezen uit extravagante krullen voor uw tekening. Maar de tekening duurt niet lang. Haar groeit terug - en het begint te verdwijnen. Daarom moet het kapsel regelmatig worden vernieuwd of een maand wachten tot het haar groeit.

Krullend vierkant

Het wordt ook asymmetrisch genoemd. Ziet er geweldig uit met een kleine baard, geeft een brutale uitstraling aan het uiterlijk, past bij de meeste mannen.

Als je niet creatief wilt zijn, dan komen traditionele kapsels te hulp. De klassieker is goed omdat deze versie van het kapsel geschikt is voor een man met elk type uiterlijk, er altijd stijlvol en passend uitziet. Dit is een win-winoptie, hoewel sommige nogal saai lijken.

Hoe een klassieker te knippen

Kapsels voor klassieke herenmodellen zullen altijd populair zijn. Een sidecut in de klassieke stijl is geschikt voor zowel een tiener als een zakenman. De klassieker is het gebruik van nette natuurlijke kapselopties, aangevuld met een pony. Kapsels zijn in harmonie met elke kleding, en voor een ovaal gezicht worden als een zeer goede keuze beschouwd. Je kunt hier foto's bekijken van klassieke kapsels voor mannen.

Lange kapsels

Mannen willen er vaak moedig en solide uitzien. Voor de eigenaar van een dun gezicht met een langwerpige schachtvorm, is het belangrijk om het juiste kapsel te kiezen om het uiterlijk van een uitgeputte, vermoeide look uit te sluiten. Voor een ovaal hoofd zijn kapsels van halflang haar met een langwerpige knal ideaal.

Deze vorm is al heel lang alleen in kapsels voor vrouwen gebruikt, maar nu beginnen stylisten het dringend aan te bieden aan een dun paar met een langwerpig gezicht. De enige beperking is leeftijd. Bob wordt alleen aanbevolen voor jonge mannen, dan is het passend en ziet het er spectaculair uit.

Voor een nette vorm is de structuur van het haar niet belangrijk. Bob ziet er geweldig uit op krullend en zelfs haar. Een karakteristiek kenmerk van het bob-kapsel is een haarkap met een soepele overgang. Krullende krullen voegen lichtheid en seksualiteit toe aan het beeld. Er zijn veel varianten van dit kapsel, dus de stylist in de schoonheidssalon zal helpen om de juiste keuze te bepalen.

De voordelen van een kort kapsel

De meeste mannen kiezen nog steeds voor een kort kapsel, ongeacht de vorm van hun gezicht. En dit is niet verwonderlijk. Allereerst is een kort herenkapsel een eerbetoon aan traditie, maar daarnaast heeft het nog veel meer voordelen:

 • Kort haar vereist minimale verzorging.
 • Gewoon passen. Een gemiddelde man moet gewoon zijn haar kammen of gladstrijken - en hij is klaar om te gaan.
 • Korte kapsels voor mannen kunnen erg stijlvol zijn, maar tegelijkertijd eenvoudig.
 • In de zomer zal een kort kapsel een man helpen om de invloed van de hete zon niet zo veel te voelen.

Mode kapsels met pony voor mannen met een breed voorhoofd

Deze kapsels, vooral asymmetrisch, zijn erg populair. Gladde langwerpige pony, die het oog enigszins bedekt, geeft een speciaal effect aan het kapsel. Voor elke dag moet u een knipbeurt kiezen met een rechte knal, die de ogen bereikt, maar deze niet sluit. De meest handige optie is een rechte knal in het midden van het voorhoofd. Markering pony introduceert een speciale moderne stijl in het mannelijke beeld.

De belangrijkste kenmerken van het kapsel zijn lange volumineuze strengen op de achterkant van het hoofd en een enigszins rommelige omgeving van het gezicht met lokken die zijn genomen uit de pony en slapen. Bovenaan is de bob niet volumineus gemaakt, dit is het verschil tussen kapsels en de vrouwelijke versie.

Dit kapsel is perfect voor jonge jongens.

Ze creëert een fris beeld van een rebel met een vleugje nalatigheid.

Opties

Kenmerken van de techniek:

 • Er zijn verschillende technieken om een ​​dergelijke knipbeurt te maken, die verschillen in de manier waarop ze zijn randen. De rand kan asymmetrisch zijn of met een bocht aan de achterkant van het hoofd.
 • Om het bokskapsel goed uit te voeren, moet u niet alleen een schaar gebruiken, maar ook een machine met een mondstuk van 1 tot 4 mm.
 • Boxing-kapsels betekenen meestal geen pony. Als een man echter een sterk verlangen heeft om het te verwerven, kunnen de pony erg kort worden gemaakt.
 • Boksen is niet geschikt voor krullend of krullend haar.
 • Een groot voordeel van dit kapsel is de gemakkelijke verzorging. In de ochtend is het voldoende om het haar te kammen en zijn geen verdere manipulaties nodig. Hoe je half-boksen met een pony doet, kun je begrijpen door de inhoud van het artikel te lezen.

Herenkapsel "tomboy" voor een lange man

Creatief kapsel Tomboy verdraagt ​​geen duidelijke contouren en patronen. Er zijn asymmetrische en "haveloze" haarpunten, ultrakorte of lange pony en nog veel meer. Voor kappers wordt het maken van een dergelijk kapsel beschouwd als een uitstekend veld voor een fantasievlucht en voor elke man kan zijn eigen beste optie worden aangeboden.

Kapsels met pony

Herenkapsels voor een ovaal gezicht met een langwerpige vorm moeten een knal hebben. Deze kleine nuance zal de lange vorm van het gezicht visueel verminderen, waardoor de verhoudingen worden uitgelijnd. Niet elke jonge persoon wil veel tijd besteden aan de zorg voor hun kapsel, maar dergelijke vormen zullen wat aandacht vereisen. Je kunt letten op de "gavrosh" -vorm, die er op het eerste gezicht onzorgvuldig uitziet, maar om het te behouden en er stijlvol uit te zien, moet je wat moeite doen.

Vandaag, op het hoogtepunt van populariteit, is er een rechte, zelfs knal, die de wenkbrauwen enigszins bedekt. En wees niet bang voor dergelijke experimenten, in bepaalde gevallen zijn ze meer dan gerechtvaardigd.

Klassieke stijl

Klassiek is altijd populair geweest en verliest vandaag zijn positie niet. Duidelijke geometrische lijnen en nauwkeurige randen zijn de belangrijkste kenmerken van de klassieke vormen. Kapsels in deze richting zijn geschikt voor zowel jonge jongens als mannen in leeftijd. Vaak worden de strengen gescheiden door een zijscheiding en netjes gestapeld. Klassieke vormen tolereren geen verwardheid. Maar als een man in de handen van een ervaren kapper valt, kost het verzorgen van zo'n kapsel een minimum aan tijd. U hoeft de rand slechts eenmaal per maand te corrigeren en de overwoekerde tips te verwijderen.

Caesar

Een van de eenvoudige utilitaire kapsels. Inclusief langwerpige voorkant en kortere zijkanten en nek. Het haar wordt in voorwaartse richting gestapeld. De zorg voor zo'n kapsel is uiterst eenvoudig en vereist geen speciale kosten. Het voorste deel kan enigszins worden gevormd om een ​​licht slordig effect te creëren. Mannen met een ovaal of langwerpig gezicht kunnen het voorste deel zelfs langer maken dan degenen wiens gezicht de neiging heeft meer rond te zijn. Bij het leggen kunt u beide speciale gereedschappen gebruiken en zonder.

Een caret is een knipbeurt voor langer haar. Voor haar is niet alleen de vorm van het gezicht belangrijk, maar ook het haar zelf. Het beste in een vierkant is recht of licht golvend haar, maar niet te krullend. Lange strengen versmallen visueel het voorhoofd en maken de jukbeenderen minder breed, wat een meer ovale vorm geeft, zelfs voor degenen die een type hebben dat dichter bij rond is.

Het is het beste als je door de dichtheid van het haar constant het volume van zo'n kapsel kunt behouden. Het volume van de caret is uiterst belangrijk, omdat het haar er niet “strak” moet uitzien. Indien nodig kan de meester kalibreren om het kapsel lichter en luchtiger te maken.

Korte kapsels bovenaan die overeenkomen met de ovale vorm van het gezicht

In dit kapsel dat geschikt is voor een ovaal gezicht, zijn de strengen aan de achterkant van het hoofd vrij lang gemaakt. Volumetrisch verkort haar op de bovenkant van het hoofd kan de niet erg aantrekkelijke vorm van het hoofd verbergen.

De weelderige kroon helpt ook om zeer grote gelaatstrekken te verzachten.

Maar als alles perfect is - zal een knipbeurt met succes een onberispelijk mannelijk beeld benadrukken. Het occipitale gebied wordt gesneden in een cascade, ladder of onder een vierkant.

Kapsels voor heren voor lang haar

Verlengde kapsels vereisen de meest zorgvuldige zorg. Als het gezicht niet te dun is, maar van een nette ovale vorm, dan kun je zo'n oplossing proberen. Je moet van tevoren begrijpen dat lang haar altijd schoon en netjes gestyled moet zijn. Stylisten adviseren het gebruik van kapsels met lang haar voor puur romantische jonge mannen.

Dit jaar zijn lichte volumetrische krullen, die er origineel uitzien, in de mode gekomen. Om het langwerpige kapsel te verfijnen en het een nette vorm te geven, kunt u de tips goed profileren.

Zo'n kapsel zal een belangrijke toevoeging zijn aan het beeld van een man met een fijne mentale organisatie. Maar om een ​​langwerpig kapsel te maken, moet u natuurlijk een dik, weelderig haar hebben. Het wordt niet aanbevolen om haar te laten groeien als de dichtheid ervan te wensen overlaat, omdat het niet werkt om het mooi te stylen.

Kapsels voor krullende en golvende strengen van gemiddelde lengte

De meest modieuze trend bij het maken van kapsels is duidelijke grafische lijnen. Met een aanzienlijke verkorting van het haar aan de onderkant en bovenkant, wordt een aantrekkelijke ruitvormige styling verkregen. Dientengevolge heeft haar in de temporale zone het grootste volume. De sferische vorm van het haar van een man ziet er ook goed uit. Bovendien ziet het Canadese kapsel er geweldig uit op golvend haar.

Een goede optie voor krullend stout haar is om de cascade met stappen te knippen en de strengen te verdunnen.

Mannen met een ovaal gezicht kunnen vriendelijk benijd worden. Zoals je op de foto kunt zien, zijn ze geschikt voor vele variaties van kapsels voor elke haarlengte. Een goede meester zal u helpen de meest succesvolle optie te kiezen. Het enige waar ze op letten, zijn de onderscheidende kenmerken van het uiterlijk.

Foto van herenkapsels voor een langwerpig en ovaal gezicht

Zeer populair vandaag zijn korte herenkapsels voor een ovaal langwerpig gezicht. Meestal is dit een traditionele klassieke vorm met een pony. Maar als je iets speciaals wilt creëren en de creatieve haarstylist wilt vertrouwen, wees dan voorbereid op het feit dat complexe vorm passende zorg en regelmatige styling vereist. Zo'n procedure kan elke ochtend tot een half uur persoonlijke tijd kosten om het volume op de kruin te behouden en de pony te stylen. Het is belangrijk om te begrijpen dat het voor een weelderig volume absoluut niet nodig is om van nature dik haar te hebben. Nieuwe stylingproducten zijn in staat om het haar bij de wortels op te heffen, te repareren en zelfs dunne lokken sterker en dikker te maken.

We presenteren onder uw aandacht foto's van mannenkapsels die geschikt zijn voor eigenaren van de meest benijdenswaardige gezichtsvorm.


Voor mannen met een standaard langwerpige gezichtsvorm zijn er geen kardinale beperkingen op de keuze van het kapsel. Er zijn aanbevelingen die het raadzaam zijn om te luisteren, niet alleen om er stijlvol uit te zien, maar ook om het uiterlijk aan te passen en de beste kanten te laten zien, waardoor fouten worden verborgen. Laat u bij het selectieproces leiden door de mening van de stylist en uw eigen gevoel voor stijl. Alleen in dit geval zal het resultaat alle verwachtingen overtreffen!

Kapsel van een egel voor mannen met een ronde kopvorm - beschrijving en foto

 • Dit kapsel omvat kort haar aan de achterkant van het hoofd, terwijl de pony van gemiddelde lengte moet zijn.
 • Plotselinge overgangen, zoals de undercard, zouden dat niet moeten zijn. Alle lijnen zijn zacht en soepel, soepel.
 • Een egel is perfect voor een langwerpig ovaal gezicht, rondt af en harmoniseert het visueel, benadrukt het reliëf.
 • De techniek impliceert een sterke verdunning van de strengen, een lichte markering zal er ook geweldig uitzien.
 • Egel is ideaal voor mensen die een actieve levensstijl leiden, atleten. Maar hoe de egel wordt gemaakt, zodat het maximale effect wordt bereikt, wordt hier in het artikel gedetailleerd beschreven.

Voor het knippen

Voordat u beslist over een verandering in uiterlijk, beslist u zelf een paar belangrijke punten en gaat u vervolgens bekwaam naar de mannelijke meester. Wat zijn deze momenten:

 • Zal je kapsel een pony hebben. Als je je niet bezig wilt houden met styling, is het beter om de pony volledig te verlaten. Anders zal zelfs een middelgrote pony regelmatig moeten worden bijgewerkt, geknipt en op de een of andere manier ermee worden geknoeid.
 • Bepaal zelf de lengte van het haar. Hoe langer het haar, hoe meer zorg het voor zichzelf neemt en vice versa.
 • De snede zal symmetrisch zijn of niet. Het ovale gezicht accepteert beide opties, maar hier is het belangrijk om rekening te houden met het type activiteit. Creatieve asymmetrie komt zelden met een klassieke uitstraling.

Op de video, mannelijke kapsels voor een ovaal gezicht:

Tot slot merken we op dat het niet zo moeilijk is voor een man met een ovale gezichtsvorm om het juiste kapsel te kiezen. We hebben de meest populaire beoordeeld. En welke van hen te stoppen is aan jou. Overweeg alle initiële gegevens en ga moedig naar de salon naar de meester - gewapend met de kennis uit ons artikel en met behulp van de bekwame handen van de meester, kunt u natuurlijk de meest geschikte krijgen en de waardigheid van het kapsel benadrukken.

zien dagelijks collecties van de beste cosmetica

Bekijk de video: Dameskapsels voor een vierkant gezicht 2018 (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter