Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe een kapsel in de winter te houden?

Lang geleden, toen de kapsels van mannen eenvoudig en van hetzelfde type waren. Tegenwoordig ontwikkelt kappers zich zeer snel, niet alleen door vrouwenkapsels, maar ook door mannen. Het is geen geheim dat in het winterseizoen de kapselmode, vooral voor mannen, kan veranderen afhankelijk van de weersomstandigheden.

Anderkat

Deze optie is tegenwoordig klassiek geworden.

Kapsel wordt uitgevoerd volgens het volgende principe: whisky wordt ingekort en het haar op de kruin is meerdere keren langer.

Deze optie is geschikt voor jongens en voor jonge mannen en voor oudere mannen. De lengte van de krullen op de bovenkant van het hoofd kan variëren, afhankelijk van de wensen van de eigenaar - van drie tot vier centimeter tot een lange haardos, die aan de achterkant van het hoofd wordt gekamd. Het is handiger om kort haar onder een hoed te dragen, maar sommige mannen willen geen afstand doen van lang haar en zijn comfortabel.

Halve doos

Een van de meest comfortabele en gemakkelijk te kapsels voor mannen. Ideaal om onder een hoed te dragen. Whisky in zo'n kapsel is erg kort gemaakt (vaak draaien de randen soepel naar nul) en het haar op de bovenkant van het hoofd vormt een soort "egel" - de lengte van het haar is slechts een paar centimeter.

Canadees

Dit kapsel is een soort symbool van brutaliteit en moed. Het kapsel is als volgt: het haar in het slaapgedeelte is korter dan op de kruin. Maar dit is geen Anderkat: de krullen op de slapen bereiken een lengte van een paar centimeter, maar de pony (kroon) is altijd langwerpig. Hoe lang het zal duren is een kwestie van smaak voor de jongeman. De pony wordt meestal achteraan op het hoofd gekamd.

Brit

Dit kapsel heeft zijn relevantie al enkele jaren niet verloren. Onderscheidende kenmerken van het kapsel: gelijkmatig geknipt haar bij de kruin. Meestal is hun lengte van zeven tot tien centimeter. Maar de whisky en het achterhoofdgedeelte zijn veel korter - meestal ongeveer drie centimeter. Het haar op de kruin is naar boven gericht en de slapen zijn naar de achterkant van het hoofd gekamd.

Pet

Er zijn een enorm aantal ondersoorten van dit kapsel, dus het lijkt nogal moeilijk om het kapsel als geheel te beschrijven.

Onderscheidende kenmerken van het kapsel zijn als volgt: het haar op het hoofd is niet kort (van vier tot vijf centimeter of meer), een knal is altijd aanwezig. In de klassieke versie van het kapsel, wordt het haar geknipt met een rechte horizontale lijn rond de hele omtrek van het hoofd. Dat wil zeggen, de lengte van de pony en het haar op de achterkant van het hoofd is ongeveer gelijk.

Het gebruik van dikke hoeden

De eenvoudigste manier om kapsels te besparen - volumineuze hoeden, kapjes. Dit is ook correct in termen van stijlgeletterdheid. In de winter moeten we dingen een beetje volumineuzer dragen dan in het warme seizoen. Als je smalle hoeden voor winterkleding kiest, ziet het er op zijn minst belachelijk uit. En het dragen van een kap beschermt ook je nek tegen koude wind.

Grunge

Op het eerste gezicht lijkt het kapsel slordig en chaotisch, hoewel in feite een grunge-kapsel een grondig werk is van een kapper die interessant een casual en zakelijke stijl combineert. Het wordt uitgevoerd op haar van gemiddelde lengte, hoewel het kan worden gedaan met een lengte van ongeveer vijf tot zes centimeter. Een interessante optie voor jongeren onder de dertig.

Een stel

Kapsel zo eenvoudig mogelijk - Het is voldoende om het langwerpige haar in een elastische band te verzamelen, ze bovenop het hoofd te binden, of zelfs lager. Een meer relevante versie van dit model is een hybride bundel met een kort geknipte nek en slapen. Deze optie is stijlvoller en interessanter, geschikt voor zowel jonge mannen als volwassen mannen.

Droge shampoo

Het is geen geheim dat in de winter het haar heel snel begint te vervagen en er vies uitziet vanwege het frequente dragen van een hoed. Als dit probleem voor u mondiaal wordt, hebt u alleen droge shampoo nodig. Het zal helpen om je haar snel op orde te brengen. In gebruik is zo'n shampoo vrij eenvoudig. Het is voldoende om het op het haar te sprayen, in de hoofdhuid te wrijven en na een tijdje de resten van het product te verwijderen met een kam met frequente tanden of een handdoek.

Modetrends van het seizoen 2018

Bij wereldmodeshows komen modellen steeds vaker op het podium met perfect egale, gladde kapsels zoals "potten" of Anderkat. Maar merk op dat deze kapsels er stijlvol en interessant uitzien dankzij de duidelijke en scherpe lijnen, sommige delen van het hoofd zijn bijna tot nul geschoren.

In kapsels, waarbij korte tijdelijke en / of occipitale zones betrokken zijn, is het dit jaar in de mode geraakt om een ​​uitgesproken zijscheiding te maken. Soms wordt het opzettelijk zo benadrukt dat ze een gebied van ongeveer een halve centimeter breed scheren, zodat de scheiding duidelijk opvalt ten opzichte van de rest van het haar.

Slordige kapsels raken geleidelijk uit de mode. Zelfs elfjes dit jaar is beter om te leggen met bevestigingsmiddelen. Mousse, schuim en haarwas helpen je hierbij. Voor jonge mensen die bekwaam zijn in het verzorgen van een kapsel, duurt het stylingproces meestal niet meer dan tien minuten.

Je kunt je kapsel afstemmen op moderne trends, maar over het algemeen blijf je trouw aan je overtuigingen en smaken. Het kapsel dat past bij het algemene beeld van een man ziet er immers stijlvol uit, gecombineerd met zijn kleding.

We hopen dat onze tips je hebben geholpen bij het uitzoeken van de opties voor winterkapsels, en in het koude seizoen zul je er stijlvol uitzien zonder jezelf van comfort te beroven.

Terugkomers: top 3 haaraccessoires die weer in de mode zijn

Het hoofdbestanddeel van de wintergarderobe is bovenkleding. Ja, je kunt een comfortabel donsjack kiezen en ontspannen, maar de optie met een vrijetijdsjack werkt niet altijd, vooral als het gaat om zakelijke kledingvoorschriften. Donsjassen zijn ook anders - sommige kunnen zelfs over een pak worden gedragen, terwijl anderen er belachelijk uitzien in vrijetijdskleding. Veel hangt in dit geval af van het type. Vandaag bied ik de meest succesvolle opties voor herenbovenkleding voor verschillende soorten Kibby-types.

Het geheim van een stijlvolle winterlook is gelaagdheid

Natuurlijk wil niemand in de winter bevriezen, dus bij het zoeken naar bovenkleding in een winkel is het verleidelijk om de warmste te nemen. Meestal is deze "warmste" een soort dik donsjack, dat dan veel mannen dragen zonder uit te trekken van november tot april. Dit vereenvoudigt natuurlijk de kwestie van elke ochtend kleding kiezen, maar meestal heeft het niets te maken met een stijlvol imago.

Ondertussen hebben modieuze en spectaculaire modellen winterkleding: jassen, leren jassen, dunne schapenvacht jassen, etc. - vaak een ander defect. De meeste komen met ontwerpers die zich richten op een milde winter ergens in Italië of Frankrijk, en helemaal niet bij vorst op min 20. Wat te doen? Het mogelijke antwoord op deze vraag wordt geboden door de ontwerpers zelf: om het aantal lagen te vergroten.

Een voorbeeld van wintergelaagde kleding: jas + jas

Gelaagdheid is een modetrend die al enkele jaren kenmerkend is voor elk seizoen. Het bestaat uit het feit dat in plaats van één warm ding, meerdere minder warme worden aangetrokken, waarvan sommige binnen of overdag kunnen worden verwijderd, bijvoorbeeld: een shirt + trui + dun gewatteerd donsjack + jas + sjaal. Gepresenteerd waar het over gaat? Dit voorbeeld is natuurlijk geschikt voor de herfst of lente, maar de winter heeft ook zijn eigen opties. Een demi-seizoensjas of een jas kan bijvoorbeeld worden omgezet in winterbovenkleding door een verwarmd vest onder de veren aan te trekken. Dit dun ogende en bijna gewichtloze ding warmt eigenlijk perfect op, en zijn poort, vooral als het in een contrasterende kleur is, zal het beeld helpen vernieuwen.

Geïsoleerd vest EA7

Omkeerbaar DuckyStyle-vest

Een belangrijk punt: kies voor temperaturen onder nul, een vest met een verwarming gemaakt van natuurlijke pluis, omdat een kunstmatige synthetische winterizer de warmte veel zwakker houdt. In het voorjaar verandert dit deel van de kledingkast in een onafhankelijke bovenkleding en komt het meer dan eens van pas.

Dramatik

Een grijze visgraatjas ziet er goed uit in combinatie met donkere kledingstukken; heldere accenten maken het beeld te ontspannen en chaotisch. Hetzelfde geldt voor de grijze schapenvachtjas. Vertegenwoordigers van het natuurlijke type kunnen het in erfgoedstijl dragen (met onbeschofte truien, massieve laarzen en opvallende accessoires). De Saint-Laurent-versie is ideaal voor drama - met strakke jeans, chelsea of ​​andere strikte laarzen en laconieke golf.

Modieus en warm: 5 stijlvolle oplossingen voor de late herfst

Korte lederen jassen en schapenvacht jassen zijn een goede optie voor een warme winter. Op lange mannen van dramatisch type zijn ze erg spectaculair. Een erwtenjack met een bescheiden bontkraag (zoals dit seizoen erg relevant) is geschikt voor zakelijke pakken. Op een dramatisch karakter lijken discrete vachtaccenten passend.

Heren jassen

Een ander geheim van elegantie in het koude seizoen is natuurlijk een jas. We schreven al over het ophalen van dit kledingstuk en wat zijn de variëteiten. Een jas is zonder twijfel de beste keuze als u een pak draagt ​​en zich moet houden aan een kledingvoorschrift.

Een klassieke jas ziet er stijlvol uit met formele slijtage en een casual look.

Lijkt je jas te licht? Let op de gevoerde modellen (mogelijk verwijderbaar). Daarnaast spelen accessoires een belangrijke rol: een sjaal, muts of pet, handschoenen. Probeer voor de winter deze kledingitems te kiezen uit natuurlijke materialen, zoals wol, zodat ze tegelijkertijd versieren en warmte vasthouden.

Hier zijn een paar opties voor huidige modellen jassen uit de collecties van het huidige seizoen.

Het verschil tussen zomer- en winterkapsel?

Zoals hierboven vermeld, moet een man duidelijk het verschil maken tussen een kapsel voor het zomerseizoen en een kapsel voor de winter. De zomer wordt gekenmerkt door hitte, hoge luchtvochtigheid en brandende zon, dus voor zo'n tijd bevelen stylisten korte kapsels aan die de hoofdhuid laten ademen. Je kunt kapsels met gemiddelde haarlengte overwegen, zonder veeleisendheid in de verzorging en bij voorkeur zonder pony, omdat het styling vereist en condensvorming op het voorhoofd kan veroorzaken.

Hoewel kapsels voor mannen in de winter radicaal kunnen verschillen, is het alleen belangrijk om rekening te houden met het feit dat de styling sterk zal worden beïnvloed door de hoofddeksels. Het gewicht van de dop en contact met de stof kan een statisch effect veroorzaken, bovendien hebben vorst en kou een nadelige invloed op de conditie van het haar. Daarom raden stylisten voor de winter een eenvoudige stijl en volumevrije kapselmodellen aan. En speciale aandacht moet worden besteed aan verzorgingsproducten om het haar te behouden tijdens verkoudheid.

Hoe kies je een kapsel voor jezelf?

Het is geen geheim dat de meest populaire onder mannen over de hele wereld ultrakorte en korte kapsels zijn. In het winterseizoen zijn ze ook in trek, omdat ze respectievelijk geen styling, verzorging en volume van het haar vereisen, kort haar is niet bang voor vorst en constant contact met hoofddeksels. Het kan ook een dikke en soepel gekamde winterkapsel voor mannen zijn met een rugkam of opzij. Het is alleen belangrijk om rekening te houden met selectiecriteria zoals de vorm van het gezicht, de structuur en de lengte van het haar, evenals het algemene beeld als geheel.

Gezichtsvorm

Kenmerken van het uiterlijk van een man kunnen zeer succesvol en aantrekkelijk zijn, maar niet zonder enkele tekortkomingen en gebreken. Daarom raden stylisten aan om een ​​kapsel te kiezen, niet alleen gebaseerd op het seizoen van het jaar, maar ook op de vorm en gezichtskenmerken. De ovale vorm van het hoofd wordt als ideaal beschouwd, elk kapselmodel is er geschikt voor, maar degenen die het gezicht volledig openen, zien er het beste uit.

Voor een ronde vorm zijn kapsels die het gezicht visueel verlengen geschikter, bijvoorbeeld Brits, Canadees, Quiff, evenals het stylen van haar met kammen. Om de vierkante vorm van het gezicht te verzachten, kunt u kapsels met een afgeronde vorm gebruiken, bijvoorbeeld klassieke retro-kapsels van de jaren 50-60, soepel gekamde kapsels terug, een korte versie van een egel. Je kunt de driehoekige vorm van het gezicht aanpassen met kapsels met een zijscheiding of stylingrug.

De meest modieuze kapsels winter 2019:

 • De Britse,
 • Crop (bijsnijden),
 • Zijdeel (S> Dus het klassieke Britse kapsel kreeg een nieuwe kleur: de pony op de achterkant van het hoofd is gedeeltelijk geverfd in een kleur dicht bij de basis, met de nadruk op geverfd haar. met een scherpe of soepele overgang van kort naar lang haar aan de kruin. Asymmetrie geeft de houder van zo'n hoofd van onafhankelijkheid en vrijheid, een soort vernietiger van stereotypen.

Mode winter kapsel 2019 brits Modieus herenkapsel 2019 Brits

Het tweede modieuze kapsel dat in de winter van 2019 populair is voor mannen, is het kapsel bijsnijden. In tegenstelling tot klassiek boksen en semi-boksen, is het gewas gevarieerder. De dikke strengen aan de bovenkant, gecombineerd met geschoren slapen en de achterkant van het hoofd, laten een dubbele indruk achter op de man, omdat het lijkt alsof hij kaal geschoren is, hoewel een modern en modieus kapsel met haar zichtbaar is wanneer je de spiegel nadert. Gewas is ideaal voor liefhebbers van korte kapsels, omdat het minimaal onderhoud vereist. Dit is een soort korte kapsels met een pony, kan een gescheurde structuur hebben, het haar kan naar wens in verschillende richtingen worden gestileerd.

Modieus winterkapsel 2019 bijsnijden Modieus herenkapsel bijsnijden

De derde versie van het winterkapsel voor mannen in 2019 is het klassieke Engelse kapsel Zijdeel. Het wordt gekenmerkt door volumineuze netjes gelegde krullen, een zijscheiding, kort haar bij de slapen en lang bij de kruin. Dit is een cool herenkapsel, het ziet er geweldig uit! Maar het vereist constante zorg en styling, dus je moet niet alleen een voorraad aanleggen met shampoo, maar ook met haargel.

Hoe ziet een modieus herenkapsel met zijkapsel eruit?

In combinatie met de klassieke kledingstijl: een pak, een wintershirt voor 2019, een broek en een kapsel aan de zijkant, krijgen we een modieus bedrijfsimago.

Haar lengte

Omdat de man in de winter bijna regelmatig een hoofdtooi draagt, is er geen sprake van een weelderige volumineuze styling van kapsels. Korte kapsels of gemiddelde haarstijlen die geen speciale zorg en styling vereisen, zien er het beste uit. Van de korte versies bevelen stylisten modellen aan zoals boksen en semi-boksen, omdat ze nooit uit de mode raken en geen zorg nodig hebben.

Als we kapsels van gemiddelde lengte overwegen, zou een fatsoenlijke optie een Canadese of Britse, evenals een undercut of een Fritz Hitler Youth-kapsel zijn. Ook zullen kapsels met langwerpige strengen en de aanwezigheid van een krullend kapsel voor jeugdvertegenwoordigers geschikt zijn. Maar kapsels met volumetrische, wervelende en verhoogde styling zullen een echt probleem zijn, evenals langwerpige versies van het kapsel.

Haartype

Kapsels voor heren voor de winter zijn ideaal voor eigenaren van krullend en golvend haar, omdat ze een natuurlijk volume en een aantrekkelijke textuur hebben. Onder een hoed of bij winderig weer, zal het haar zijn styling niet breken en zijn natuurlijke vorm niet verliezen. Voor dergelijke krullen staan ​​stylisten kapsels van elke lengte en vorm toe.

Dun en dun haar zal er "vloeibaar" uitzien in die kapselmodellen die volume vereisen, vooral in de winter. Voor een dergelijke haarstructuur raden stylisten opties aan voor korte kapsels zoals boksen en semi-boksen, je kunt ook een Brits kapsel of Hitler-jeugd met een zijkam proberen. Hard haar laat kapsels van gemiddelde of maximale lengte toe, als je een balsem of conditioner parallel gebruikt om ze te verzachten.

Conclusie

Winter herenkapsels moeten volledig voldoen aan deze tijd van het jaar en de functies ervan. Haar heeft op dit moment last van temperatuurveranderingen, contact met hoofddeksels en een gebrek aan vitamines.Als een man van nature dik, krullend, gezond haar heeft, kan hij absoluut elk model kapsels passen, ongeacht de vorm en lengte. De rest is beter om te kijken naar korte en klassieke kapsels die geen verzorging en styling nodig hebben.

Stijlvolle herenkapsels herfst-winter 2020

Onder de herenkapsels is de trend van de afgelopen jaren de meest populaire trend - het effect van nat haar. Nadat de televisieserie 'Mad Men' was uitgebracht, begonnen mannen de hoofdrolspeler te kopiëren. In het herfst-winterseizoen 2019-2020 wordt voorgesteld om de schermen enigszins af te leiden, nadat ze de zwarte kant hebben gevonden, en het beeld van de Godfather of de maffia-chef voor zichzelf te gebruiken. Met dit alles heb je geen spijt van de gel op het kapsel, omdat hiermee ongelooflijke haarcomposities worden gemaakt. Als je een stylingeffect creëert zoals na een regenbui en een sneeuwwit traditioneel kostuum draagt, wordt dit een echte Italiaanse maffioso. Dit beeld geeft je meer zelfvertrouwen, wat zo cruciaal is voor het nemen van wereldwijde beslissingen.

Voor feesten en dating met meisjes is de stijl van een sexy dandy met slank haar het meest geschikt. Het imago van de urban hippie is ook aantrekkelijk voor het zwakkere geslacht, omdat je gegarandeerd succes zult hebben.

Nu zullen we je vertellen welke kapsels van het seizoen herfst-winter 2019-2020 in de mode zullen zijn.

Onthoud dat het kiezen van een kapsel net zo belangrijk is als aankleden. Je succes hangt af van je uiterlijk.

Heren herenkapsels herfst-winter 2019-2020

Het is niet langer een geheim dat een modieus kapsel voor mannen niet onveranderlijk en permanent kan zijn. In elk nieuw seizoen veranderen ze met de snelheid van het licht. Beroemdheden imiteren is dom. Het is ook niet de moeite waard om een ​​constant en onveranderlijk beeld te hebben. Daarom moet je, om er passend uit te zien, nieuwe trends op het gebied van kapselmode volgen en voor jezelf selecteren wat geschikt is voor het type.

Negen kapsels die beloven relevant te zijn in het nieuwe herfst-winter seizoen 2019-2020. Een mooi kapsel is geen bevlieging of bevlieging. Dit is iets zonder welke een succesvolle en zelfverzekerde persoon zich nu eenvoudigweg niet kan voorstellen.

Tips voor het kiezen van kapsels 2019-2020

Stylisten maken mannen duidelijk dat niet elke trend met succes door verschillende mannen kan worden gebruikt. Om het idee van een mooi en trendy type kapsel niet te bederven, moet u aandacht besteden aan andere factoren die de stylist gewoon moet schetsen voordat hij een specifieke afbeelding in het kapsel kiest.

Afhankelijk van het werkveld kunnen er grote verschillen zijn in de keuze. Voor een zakenman zijn bijvoorbeeld te extravagante opties voor dreadlocks en andere luxe zeker minder relevant. Maar atleten hoeven misschien geen aandacht te schenken aan de klassiekers, misschien moet wat enthousiasme en helderheid de aandacht van fans worden getrokken.

Afhankelijk van het uiterlijk:

 • alles is alleen geschikt voor een ovaal gezicht,
 • asymmetrie zal een rond gezicht versieren, warrige, pony en zijscheidingen zijn ook geschikt,
 • voor een karakter met een brede kin in combinatie met een smal voorhoofd, is het de moeite waard om opties met hoekige vormen en hoge balken te vermijden,
 • de scherpe kin in combinatie met een massief voorhoofd moet worden gladgestreken vanwege het volume van het bovenste deel van het hoofd, de slapen hier moeten zeker glad zijn,
 • het vierkante type is geschikt voor een ovale analoog, maar in een meer mannelijke versie.

Afhankelijk van het type figuur kunnen mannenkapsels verschillen, de bekwame handen van een kapper kunnen gemakkelijk gebreken verbergen en de nodige accenten maken. Kappertips van kappers mogen niet worden verwaarloosd. De korte lengte is meer geschikt voor dun haar en er zijn twee belangrijke voordelen: dun haar kan gemakkelijk worden samengesteld en het gewenste volume maken, het is gemakkelijker om ermee te werken, zelfs voor niet-professionals, dun haar is altijd gemakkelijk door te kammen.
Wat betreft hard haar, het is gemakkelijker om er langer mee te werken. Het is hard haar dat beter is om volume vast te houden en daarom zijn ze klaar om zelf naar koele kapsels te gaan.

Electrificatie

Een onaangenaam gevoel van "elektriciteit" in het haar is een constante metgezel van winter en hoeden. Om dit ongewenste effect te verminderen, adviseren wij u om uw hoeden antistatisch te maken. Het gebruik van materialen met veel natuurlijke vezels kan ook helpen.

Het is in elk geval de moeite waard eraan te denken dat het haar in de winter speciale zorg nodig heeft. Om te voorkomen dat het haar vervaagt en uitvalt, moet je ze goed en regelmatig verzorgen. Geloof me, haarverzorging wordt niet alleen aan de mooie helft van de mensheid getoond. Herenhaar heeft in de winter niet minder voeding en hydratatie nodig.

Klassieke herenkapsels

Klassieke herenkapsels, die worden gekenmerkt door duidelijke geometrische lijnen, soepel gekamd haar met of zonder afscheid en een kleine haarlengte in de gangpaden van 3-5 centimeter. Zulke herenkapsels zien er op elke man netjes uit.

Sportkapsels voor heren

Sportkapsels voor mannen, die worden gekenmerkt door de aanwezigheid van vrij kort haar.

Dankzij de overgang ziet een sportkapsel er van bovenaf voller uit. Sportkapsels voor heren zijn universeel, ze kunnen door zowel volwassenen als kinderen worden gedragen.

Herenkapsel "Undercut" 2019-2020

Om eenvoudig te zeggen, dat haar van gemiddelde lengte is meer ruimte voor verbeelding - dit is voor de hand liggend. Het zijn kapsels van deze lengte die klaar staan ​​om trots te zijn in heel 2018. Dergelijke soorten kapsels zijn geschikt voor creatieve mensen en in het algemeen voor degenen die niet bang zijn, maar meer aandacht voor zichzelf willen. Er is alleen wat moeilijkheid na het kiezen van een knipbeurt uit deze categorie, omdat veel soorten dagelijkse styling en zeker stylingvaardigheden vereisen.
Kapsel "Undercut" is een model uit de categorie gemiddelde haarlengte. Bovendien is een knipbeurt geen knowhow. Ze staat al enkele jaren op het podium en verandert niets aan het percentage van haar relevantie. In 2019 zal een knipbeurt zeker relevant zijn.
Hier zijn de onderscheidende kenmerken van dit kapsel: de whisky kan hier worden kortgeknipt of zelfs geschoren, de gemiddelde lengte van het haar op de kruin en de kruin van het hoofd, een scherpe overgang van deze niveaus is vereist.

Er zijn veel opties voor het stylen van dit type kapsels, en in het algemeen dit type kapsels: kam het haar terug en fixeer het een beetje met schuim, zet het in de vorm van een mohawk, zet het haar aan beide kanten.
En dit is niet alles waar dit geweldige kapselmodel toe in staat is.

Over het herenkapsel "Brit" 2019-2020

Het brit-kapsel verwijst ook naar kapsels van gemiddelde lengte. Het is ook een plezier voor een stylist om met haar te werken. Ze zal een rond gezicht beter versieren en is zelfs klaar om correctie uit te voeren voor een scherpe kin en een breed voorhoofd.

Velen verwarren een Brits kapsel met een Canadees. Hier is wat deze twee soortgelijke soortgelijke kapsels onderscheidt:

 • Voor Canadese scheren van de occipitale en temporele gebieden en een soepele overgang zijn meer kenmerkend
 • Scheren is niet typisch voor een Brit-kapsel, alleen soepele overgangen en niets gillen blijft hier.

Alles is netjes en soepel.

Herenkapsel "Egel" 2019-2020

Egelkapsel is aangenaam omdat het praktisch geen verzorging nodig heeft. Maar op dat moment dat kappers waarschijnlijk een fout aanduiden, is het het minst in staat om de gebreken van het gezicht te verbergen. Het kapsel zal er charmant uitzien op schoolkinderen en studenten. Ze kan ook veilig worden gedragen door een kantoormedewerker. Het is moeilijk om iets definitiefs over haar te zeggen, in het algemeen is ze klaar om elke man te versieren. De uitzondering voor haar was alleen zeer ingetogen aard, die terughoudend zijn in gedrag en in kleding, zullen dit type kapsel niet precies kiezen. Het ziet er immers vaak een beetje informeel uit en is een aanvulling op de sportieve kledingstijl. Correct gebruik ervan kan het ook rigoureus, officieel en, natuurlijk, jeugd maken.

Herenkapsel “Mr. Cool »2018/2019

Dit model belooft modieus te zijn, maar niet iedereen kan het betalen. Het blijkt volledig onhandig te zijn voor een persoon die sport beoefent. Lange krullen van de kruin gaan soepel naar de slapen en de achterkant van het hoofd. Er is geen plaats voor geschoren plaatsen. Zacht en zacht schrijft ze harmonieus in de stijl van de klassiekers.

"MR. Cool "2020" - iets nieuws. Het effect van nalatigheid wordt gecreëerd door krullen van verschillende lengte. Alleen dit zijn geen gescheurde elementen, maar een speciale combinatie van verschillende lengtes haar door het hoofd. Het beeld van Valentin Yudashkin, dat praktisch onveranderd blijft aan zijn ideaal, in de stijl van het kapsel.

Over het herenkapsel "Klassiek" voor lang haar 2019-2020

De klassieker voor lang haar zal romantiek toevoegen aan de drager. De consistentie en nauwkeurigheid van de man heeft alleen dit kapsel voorbereid. De klassieker voor lang haar is niet geschikt voor alle pony, die een versie van het klassieke kapsel zal versieren - het kan ook een rechte knal zijn. Ook een knal, teruggekamd. Je kunt de pony in het midden gemakkelijk verbinden met de hoofdstrengen.

Over herenkapsel "afgestudeerd caret" 2019-2020

Dit kapsel kan zich alleen schokkende persoonlijkheden veroorloven. Niet alle mannen kunnen de kleur en helderheid van een afgestudeerde caret betalen. Degenen die zoiets willen, kunnen op deze optie letten. Afgestudeerd caret 2019-2020 is de mode van dit seizoen.

Wat betreft kleur zijn er praktisch geen frames. Het jaar van de gele hond combineert veel modieuze kleuren op het gebied van kappers. Daarom kunt u veilig de toon van uw gezicht, de kleur van de ogen en alle subtiliteiten van het type gezicht kiezen.

Herenkapsels: nog meer soorten herenkapsels met foto's

Bekijk foto's van modieuze herenkapsels, die erg populair zijn bij mannen.

We brengen je de mooiste kapsels voor mannen van 2018-2019 onder de aandacht, waarvan foto's zullen uitwijzen welke herenkapsels dit en volgend jaar de meest relevante en trendy zijn.

Gamini

Een strikte jas moet op hetzelfde principe worden gedragen als de Dramatics. Open haarden kunnen een effectiever, maar altijd compact donsjack veroorloven. Ze gaan ook voor korte schapenvacht jassen en lederen jassen.

In de Gaminy is een jas met een korte bontkraag geschikt; als u de kraag opheft, beschermt deze u goed tegen de kou. Bijgesneden jassen van laconieke snit passen goed in de winterstijl van Gamina voor heren.

Rechtdoor

Een plunjejas is ideaal ingebed in comfortabele eclectische looks. Modellen met contrasterende gespen en knoppen zien er meer verzameld uit. Jassen van schapenvacht komen ook voor een natuurlijk type - in meer ontspannen en levendige outfits (met kleurentruien, denim en ruwe laarzen).

In casual en sport kunt u een donsjack met heldere accenten toevoegen, monochrome opties en modellen met een discrete print komen ook van pas. Gezellige meerlagige looks kunnen worden aangevuld met een wollen of gewatteerd vest.

Romantisch

Een strikte grijze jas is een goede optie voor een romantisch karakter. Het verzamelt de afbeelding en verlengt het silhouet visueel. Zoek naar kleding in diepe, zachte tinten zoals donkerbruin en groen. Bommenwerper kan een kleine buik verbergen, maar focus altijd op de heupen.

Voor een alledaags uiterlijk is een laconieke donsjas met een matte textuur ideaal. Een zwart inzetstuk in de schouder maakt ze visueel breder. Deze optie kan in sommige gevallen worden gecombineerd met een kleur.

Korte kapsels

Korte kapsels voor mannen zijn het minst grillig om voor te zorgen, zo veel houden van hen. Maar het is vermeldenswaard dat korte herenkapsels voor het seizoen-winter 2017-2018 niet aan de top van de modieuze Olympus staan. Kort haar, kapsels onder de machine, die doen denken aan het leger, in 2017 raden stylisten aan om deze te vervangen door modieuze herenkapsels met gemiddelde haarlengte. Het aantal modieuze herenkapsels 2017-2018 omvat kapsels met verschillende haarlengtes. Als u bijvoorbeeld uw whisky kort snijdt (of zelfs scheert), moet u uw haar langer op de kruin en de kruin van uw hoofd laten dan op uw slapen.

Modieuze herenkapsels voor halflang haar

Zonder overdrijving zeggen we dat halflang haar de meest modieuze trend is in herenkapsels voor het herfst-winterseizoen 2017-2018. Het is de gemiddelde haarlengte die de grootste mogelijkheden biedt voor beide mogelijke opties voor herenkapsels en voor verschillende manieren om haar te stylen. Ja, het is mogelijk dat mannenkapsels voor halflang haar niet zo gemakkelijk te verzorgen zijn, maar ook niet zo ingewikkeld als lang haar.

Zelfs brutaliteit lijkt vandaag nieuw. Als eerder een moedig beeld werd geassocieerd met een kort militaristisch kapsel, kiezen vandaag de dag zelfs de meest brutale mannen voor haar van gemiddelde lengte. Box type = "download" align = "»>

Onder de modieuze herenkapsels van het seizoen herfst-winter 2017-2018 worden verschillende typen onderscheiden voor medium haar. 'Canada' - zo'n naam is alleen in Rusland een knipbeurt, omdat de mode ervoor terugging naar de USSR. box type = "note" align = "" />

Modieuze herenkapsels 2017 voor lang haar

Lang haar heeft al meer dan een seizoen een vaste plaats ingenomen tussen modieuze herenkapsels. In de herfst-winter van 2017-2018 zijn ze geen teken van subculturen, maar eerder de keuze voor een bepaald imago. Lang haar vereist aandacht en zorg, omdat alleen goed verzorgde en nette lange lokken er mooi uitzien bij elke styling. Een bundel - een modieus herenkapsel voor het herfst-winterseizoen 2017-2018 voor lang haar is perfect als je strengen uit het gezicht wilt verwijderen. Een andere optie voor modieuze styling - natuurlijk.

Fade (vervagen)

Nog een klassiek kapsel. De whisky is geschoren, het haar op de achterkant van het hoofd wordt geleidelijk langer, aan de bovenkant van het hoofd is hun lengte een paar centimeter. Er zijn verschillende soorten kapsels die verschillen in het niveau van het scheren. Een of andere versie van de "fade" is geschikt voor elk type persoon. Dit kapsel wordt vaak gekozen door mannen met een baard.

Undercut (underker)

Een uitgebreide versie van het vorige kapsel. De naam vertaalt zich als "afgesneden van onderaf". Whisky is geschoren, op de bovenkant van het hoofd zitten lange strengen die achterover liggen of opzij liggen. Anderkat ziet er goed uit op steil, golvend en zelfs krullend haar.

TopKnot (knooppunt bovenaan)

In feite is dit een langwerpige onderker: kort haar op de slapen en lang haar op de kruin. De eigenaardigheid van het kapsel is dat lange strengen worden verzameld in een bundel. Het is het beste om dit kapsel op steil haar te doen - krullend haar is moeilijk te stylen. Trouwens, “TopKnot” mods werden overgenomen van Japanse krijgers.

Pompadour (Coc)

Het kenmerkende kapsel van Elvis Presley is terug in de mode! Het haar aan de achterkant en bij de slapen is kort geknipt, maar niet zoveel als in de fade of aderkat. De strengen op de kruin blijven lang, waardoor het haar aan de zijkanten een beetje smaller wordt. Ze worden opgetild en terug gekamd. Pompadour heeft dagelijkse styling nodig, anders verliest het kapsel snel zijn spectaculaire uiterlijk.

SidePart (scheiding aan de zijkant)

Eenvoudig kort kapsel met zijscheiding. Het kapsel ziet er stijlvol en formeel uit - precies goed voor kantoren met een strikte dresscode en verantwoordelijke posten. Geschikt voor dik steil haar.

ManBun (broodje)

Een populair kapsel voor mannen met lang haar. Het werk van een kapper is hier niet nodig, het is voldoende om het hergegroeide haar in een gratis bundel aan de achterkant van het hoofd te verzamelen. Boone wordt gedragen door Jared Leto, Keith Harington en Leonardo DiCaprio.

Buzz (egel)

Kort kapsel voor alle gelegenheden. Geschikt voor dik en stout haar, gecombineerd met kleding en raakt nooit uit de mode. Als het verzorgen van je haar een last is, kies dan een "egel".

Hoe individueel het juiste modieuze herenkapsel te kiezen. Box type = "info" align = "">

Zodat het kapsel niet veel ongemak veroorzaakt en geen enorme kosten vereist, is het voldoende om zich te houden aan het advies van ervaren stylisten:

 1. Denk aan je levensstijl, beroep en leeftijd. Extravagant mannenkapsel zal vertegenwoordigers van creatieve beroepen versieren, maar voor meer conservatieve specialiteiten is het beter om een ​​klassiek kapsel te kiezen. Jonge mensen zijn meer geneigd om met beeld en kapsels te experimenteren, en mensen in de leeftijd zijn beter om een ​​constante stijl te kiezen.
 2. Type uiterlijk. De structuur en structuur van het haar, je ovale gezicht, beïnvloeden ook de keuze van een geschikt modieus kapsel.Raadpleeg een bevoegde stylist voordat u een knipbeurt start.
 3. Vergeet niet dat kort haar gemakkelijk te verzorgen is, maar kapsels voor halflang haar met getextureerde strengen of afstuderen vereisen meer zorg. Misschien moet je dit kapsel elke dag stylen. Evalueer dus vooraf je kracht en tijd.
 4. Maar nog meer zorgvuldige zorg vereist een baard. Ze bevindt zich op het hoogtepunt van modetrends, maar vergeet niet goed voor haar te zorgen.

Een modieus kapsel is natuurlijk geweldig. Maar onthoud: een knipbeurt moet de verdiensten van het uiterlijk benadrukken en in je look passen! Soms is het beter om trends te verwaarlozen en te focussen op de klassieke versie, die door de jaren heen is getest.

Nieuwjaar - een nieuw kapsel. Deze aanpak is volledig gerechtvaardigd in de moderne wereld, waar modetrends elkaar met grote snelheid vervangen. Als voorheen mode eens in de tien jaar veranderde, bieden stylisten nu elk nieuw seizoen iets interessants aan. Een trendy herenkapsel is een geweldige manier om niet alleen je persoonlijke stijl te demonstreren, maar ook de mogelijkheid om te laten zien dat je trends volgt, wat betekent dat je altijd de tijd bijhoudt. Vergeet niet dat het het kapsel is dat een sleutelrol speelt bij het creëren van de afbeelding.

Bekijk de video: Haar masker in de winter Tip #35 (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter