Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe afstand te doen met een meisje

11.03.2019 de relatie 1.208 weergaven

Het is geen gemakkelijke taak om een ​​betrouwbare en trouwe relatie tussen een man en een vrouw op te bouwen. Maar het is nog moeilijker om zich pijnloos te verspreiden, vooral als de partner niet eens van een pauze uitgaat. Jongens houden niet van tranen en driftbuien. Ze gaan de relatie beëindigen en denken vaak na over hoe mooi ze afscheid kan nemen van een meisje zonder beledigingen en schandalen.

Algemene aanbevelingen en grote fouten

Er kunnen veel redenen zijn om een ​​relatie te verbreken. Je moet geen overhaaste conclusies trekken te midden van een schandaal of direct nadat het is afgelopen. Er moet een goede reden zijn voor zo'n serieuze beslissing:

 • verraad, het ontstaan ​​van een nieuwe passie,
 • gekoelde gevoelens
 • de onmogelijkheid om zich te verzoenen met de tekortkomingen van een vrouw,
 • liefde is veranderd in medelijden of gewoonte,
 • onhandigheid, verwijdering van een vrouw vanwege een gezamenlijk optreden in het openbaar,
 • afstand,
 • verandering van opvattingen en kijk op het leven,
 • problemen in het intieme leven die niet kunnen worden opgelost
 • depressie, depressieve toestand als gevolg van acties of zelfs de aanwezigheid van een partner.

Het is de moeite waard om te overwegen om te vertrekken als het aantal berispen en schandalen gestaag groeit. Het probleem zelf zal niet verdwijnen - het moet worden geïdentificeerd en opgelost. Als een compromis mislukt, moet u zich verspreiden.

Als je een gesprek gaat beginnen, moet je voorbereid zijn op verwijten en beschuldigingen van je eigen adres, vooral als dit nieuws een verrassing is voor je voormalige geliefde. Het is niet nodig om vergeldingsaanvallen uit te voeren - het resultaat is een schandaal, waarna het niet mogelijk is om zachtjes afstand te doen van het meisje. Je moet van tevoren nadenken over de zinnen en de richting van het gesprek, waarbij je tegelijkertijd aanneemt welke opties voor antwoorden kunnen zijn.

Te harde uitdrukkingen kunnen iemand ernstig verwonden, maar niemand wil eruit zien als een schurk. Extreme zachtheid geeft de voormalige passie het idee van de onzekerheid van een geliefde in zijn beslissing. In dit geval zal het meisje op verschillende manieren proberen haar verloren gevoelens terug te winnen. Bij het plannen van een gesprek moet u niet alleen rekening houden met zinnen, maar ook met de intonatie waarmee ze worden uitgesproken.

Als het meisje erg onder de indruk is, kun je aanbieden wat tijd apart te leven. De hoofdregel - ga in deze periode zo ver mogelijk weg, bel niet, schrijf niet en ontmoet elkaar niet persoonlijk. Voortdurend alleen, zal het meisje beginnen na te denken over de haalbaarheid van een relatie, dan gewoon wennen aan de afwezigheid van een geliefde en haar eigen leven beginnen te regelen. De belangrijkste fouten die jongens maakten bij het uit elkaar gaan:

 • onzekere toon, een groot aantal pauzes in een afscheidsgesprek,
 • vertrek zonder uw beslissing te melden,
 • beledigend, een vriend vernederend in de verwachting dat het voor haar gemakkelijker zal zijn om haar geliefde vrij te laten,
 • bericht over het uiteenvallen via sms of sociale netwerken,
 • overdracht van een afscheidsbrief via vrienden en kennissen.

Deze methoden zullen het meisje niet alleen overstuur maken, maar ook verrassen. In plaats van haar partner los te laten, zal ze voortdurend proberen hem te ontmoeten in de hoop de reden voor het uiteenvallen of wrok koesteren te vinden, en dan wraak nemen als de gelegenheid zich voordoet.

Een partner aanmoedigen om het initiatief te nemen

Voor een minder pijnlijk afscheid kun je proberen het meisje te leiden om ervoor te zorgen dat ze het zelf niet erg vindt om uit elkaar te gaan. Om dit doel te bereiken, moet je je op een bepaalde manier gedragen. De belangrijkste manieren om een ​​vriendin te ergeren:

 1. Dom gedrag. Een gewoon woord kan een onderwerp van irritatie worden. Het belangrijkste is om het vaker in een toespraak in te voegen, zelfs niet in een onderwerp. U kunt bijvoorbeeld een woord kiezen dat in de meeste gevallen nuttig is - "verdomme", "klasse", "cool". Vervolgens moet u het gedurende enkele dagen constant in het gesprek invoegen, ongeacht de relevantie.
 2. Actie door familie. Wanneer je communiceert met de familieleden van het meisje op het moment dat ze iets vertelt en arrogantie uitdrukt met haar uiterlijk, kun je haar vriendin zelfs hardop rukken: "Je hebt het over een soort onzin." Het meisje zal zich schamen voor haar ouders, en ze zullen haar gaan ontmoedigen zo'n onaangenaam type te ontmoeten, en zullen proberen al zijn tekortkomingen te benadrukken.
 3. Een absurde bijnaam. Het is al lang bekend dat vrouwen van oren houden. Het is erg belangrijk voor hen hoe de partner hen kenmerkt. De woorden "haas", "kutje", "honing" worden geassocieerd met tederheid, zorgzaamheid. Maar als je in plaats van de naam haar vriend 'reiger', 'nijlpaard', 'paard' noemt, is het onwaarschijnlijk dat ze blij zal zijn. Deze woorden benadrukken duidelijk de tekortkomingen, dus de vrouw zal waarschijnlijk nadenken over de noodzaak om de relatie voort te zetten.
 4. Vervelende lunch. Omdat een persoon niet kan bestaan ​​zonder voedsel, is een beetje vooral van toepassing op het gebruik ervan. Als tijdens een algemeen ontbijt of diner, constant de gerechten van het bord van een partner probeert, bijt haar brood, een appel, dan zal ze binnenkort op een onbewust niveau gezamenlijke ontspanning vermijden.
 5. Een kenner van vreemde kunst. Als je op de hoogte bent van de voorkeuren van het meisje, moet je betrokken raken bij elke artiest, zangeres, schrijver die haar duidelijk niet mag. Tegelijkertijd is het noodzakelijk om haar altijd te proberen te overtuigen, fans van het gekozen idool te overtuigen om zich bij het leger aan te sluiten - om over de muren te plakken met posters, zijn liedjes op te nemen, irritante stomme en ongepaste uitspraken uit memoires te citeren, een brief aan het onderwerp van aanbidding te schrijven, enz.

Deze acties zullen de partner snel irriteren en de man hoeft niet na te denken over hoe het uit te maken met het meisje. Na het toepassen van deze methoden, zullen sterke en zelfverzekerde vrouwen het initiatief nemen en een kogel in de relatie zetten. Voor infantiele personen, evenals meisjes die op enigerlei wijze afhankelijk zijn van hun jongens, bijvoorbeeld materieel, moreel, zijn deze methoden niet geschikt.

Specifieke tips

Als een meisje verliefd is of de plannen van haar partner niet vermoedt, zal ze haar niet beledigen. Zelfs een goed opgebouwd gesprek zal moeilijk en vreugdeloos zijn. Je moet proberen zo pijnloos mogelijk afscheid te nemen. Drie regels voor mooie scheiding:

 1. Het gesprek is kalm, zonder klachten en razen. Er kunnen niet meer dan twee redenen worden genoemd die geen wrok veroorzaken: "We hebben een ander karakter en wereldbeeld, we kunnen elkaar niet gelukkig maken", "Er is geen liefde, maar je verdient het."
 2. Afstand. Eventuele vergaderingen moeten worden gestopt. Met betrekking tot de werkgelegenheid, is het noodzakelijk om de communicatie te stoppen - een datum, telefoontjes, correspondentie in sociale netwerken. Een sterke nadruk zal liggen op de weigering van de vriend om te helpen, onder vermelding van milde kwaal of vermoeidheid. Zelfs een onschadelijke poging om een ​​ex-vriendin te helpen, kan leiden tot berouw en spijt hebben.
 3. Zonder hoop. Het is niet nodig om op allerlei kansen te wijzen voor een toekomstige reünie. Dit zal het breukproces niet vergemakkelijken, maar verlengen.

Haast je niet om weg te lopen na een korte: "Gevoelens zijn afgekoeld, tot ziens." Je kunt de voormalige geliefde zacht en oprecht wensen een waardige en loyale kandidaat te vinden.

Relevante zinnen en acties:

 1. In het geval van tranen hoeft het meisje niet in paniek te raken. Je kunt de man geruststellen en hem verzekeren dat de beslissing om te vertrekken ook niet gemakkelijk voor hem is, en dan iets te verwerven.
 2. Als ze begint te zoeken naar de schuld van iemand anders, is het de moeite waard om vol vertrouwen te zeggen dat niemand de schuld heeft, het is gewoon gebeurd.
 3. Zeggen over spijt is alleen gepast als ze echt uit het hart komen. Elke schijn zal de situatie alleen maar verergeren.
 4. Je kunt je onopvallend die momenten herinneren die geïrriteerd waren en niet geschikt waren voor het meisje in een relatie.
 5. Probeer in het geval van de woede van de partner of haar geschreeuw om te vertrekken niet iets uit te leggen of te bewijzen. Het is beter om naar haar verzoek te luisteren en te vertrekken.

Tellen op een absoluut makkelijke pauze is het niet waard - afscheid brengt zelden vreugde en is bijna nooit pijnloos. Deze tips kunnen alleen een gids zijn die helpt om netjes afstand te doen van een meisje. Ideale aanbevelingen bestaan ​​niet. Meisjes zijn dus onvoorspelbaar, manieren die sommigen kunnen kalmeren, anderen alleen maar boos of overstuur.

In dat geval moet je afscheid nemen van een meisje

Niemand kan voorspellen hoe relaties met een vriendin zich zullen ontwikkelen. Je vindt haar leuk, het is comfortabel en gemakkelijk bij haar. Haar liefde wikkelt zich rond als een cocon. De man begrijpt dat hij geluk had met zijn vriendin, maar zijn hart suggereert dat hij niet nog lang en gelukkig met haar wil leven en op dezelfde dag sterft. En het punt is niet dat ze niet goed kookt en haar kleren door het hele appartement verspreidt of haar pedantry beu is. Het is gewoon niet jouw man. De redenen voor het beëindigen van de relatie zijn verschillend:

 • gebrek aan liefde
 • verraad
 • ongemakkelijke relaties
 • afstand,
 • opvattingen zijn veranderd
 • gemeenschappelijke interesses verdwenen.

Jongens beweren dat er twee opties zijn:

 1. De man wil de relatie zo snel mogelijk beëindigen, alle uiteinden afsnijden, omdat hij niets van het meisje nodig heeft,
 2. Gescheiden in onderling overleg en blijf daarna vrienden.

Sterke seks biedt verschillende scenario's voor de kloof. Iedereen kiest zijn eigen. Maar er moet aan worden herinnerd dat, ongeacht hoe de man zich op deze moeilijke taak voorbereidt, de procedure nog steeds pijnlijk zal zijn. Vooral als dit nieuws een meisje zal verblinden dat nog steeds van hem houdt en niet vermoedt dat dit is afgelopen.

We reserveren meteen dat afscheid nemen met een sms-bericht of brief niet de beste manier is. En niet alle meisjes zullen tevreden zijn als uitleg met een korte noot van een paar woorden. Het is onwaarschijnlijk dat de man haar vervolging en vervelende telefoontjes leuk zal vinden, omdat ze niet begreep waarom ze in de steek was gelaten.

Je moet de relatie beëindigen als je de situatie analyseert en er zelf achter komt dat je deze situatie niet kunt verdragen, omdat:

 • niet in staat om de nadelen van de kraampjes te accepteren: onverantwoordelijkheid of zwakte,
 • religieuze overtuigingen komen tussenbeide, maar je gaat het geloof niet veranderen,
 • persoonlijke angsten om in de steek te worden gelaten, verhinderen eerst relaties,
 • Je ziet geen prospects voor verdere interactie,
 • blijf bij het meisje uit medelijden of gewoonte,
 • Voel je vrij om in het openbaar met haar te verschijnen,
 • gevoelens zijn verdwenen, liefde is verdwenen
 • niet vertrouwd met intimiteit
 • laat je doen wat tegengesteld is aan je overtuiging (gebruik alcohol of drugs)
 • werd verliefd op een andere vrouw
 • maken vaak ruzie en beledigen elkaar.

De lijst gaat maar door, want Leo Tolstoy merkte op dat 'elk ongelukkig gezin (lees: koppel) is op zijn eigen manier ongelukkig". Veeg daarom het probleem niet opzij, zoals bij een vervelende vlieg. Het lot gooit immers zelden fortels weg als alles zelf wordt bepaald.

Hoe mooi om te vertrekken zonder een meisje te beledigen?

Wissel niet af onder invloed van emoties, in een vlaag van woede. Dit helpt niet om de situatie met de partner te bespreken. De beste manier is om te kalmeren, alles rustig te wegen en erover na te denken en vervolgens het meisje uit te nodigen om elkaar op neutraal terrein te ontmoeten, zodat niemand stoort.

Praat eerlijk met het meisje, leg uit dat je relatie is veranderd en zinloos om ze voort te zetten. Vergeet niet haar waardigheid in het gesprek te benadrukken. Vertel haar zachtjes maar aanhoudend dat jullie verschillende mensen zijn. En om elkaar niet te kwellen en niet het moment te bereiken waarop irritatie zich ontwikkelt tot haat, moet je vertrekken. Focus op het feit dat de ervaring die ze heeft opgedaan in een relatie haar zal helpen en dat je de partner van je dromen zult vinden. Bedankt voor de momenten van geluk die je met haar hebt meegemaakt.

Het belangrijkste is dat de woorden oprecht zijn. Zodat het meisje begrijpt: ze kan om ondersteuning vragen na het uit elkaar gaan, als zo'n moment in haar leven komt.

Neem alle schuld voor het uit elkaar gaan. Om het meisje hiervan te overtuigen, bereidt u de grond voor. Doof geleidelijk de relatie zonder aandacht te schenken. Breng minder tijd met haar door, wees niet geïnteresseerd in haar zaken. Liefde zal langzaam naar de achtergrond verdwijnen en relaties zullen soepel uitgroeien tot vriendschappelijke.

Vertel het meisje dat jullie allebei een pauze moeten nemen om van elkaar te rusten en te begrijpen of je zandkastelen moet blijven bouwen. En dan heeft de man een keuze - om terug te keren of niet.

U kunt op verschillende manieren scheiden. Maar als je de gevoelens respecteert die je voor het meisje voelde, doe het dan prachtig. Presenteer een boeket, zeg "dank u" voor het feit dat ze bij u was, verontschuldig u voor het feit dat de relatie niet is gelukt.

Hoe gaan verschillende sterrenbeelden uit elkaar?

Ons temperament hangt niet alleen af ​​van de genen van de voorouders, maar ook van welk sterrenbeeld werd geboren. Vertegenwoordigers van verschillende tekens ervaren de relatie individueel te verbreken.

Ram. Degenen die tot Ram behoren, lijden vaak aan hun impulsiviteit en humeur. Hun relatie met een partner is een eindeloze swing van ruzies, confrontaties, een reeks vertrekken en overhaaste terugkeer. Maar dan geven de vrouwen toe dat het leven niet stilstaat en dat nieuwe avonturen op hen wachten. Rammannen ervaren geen speciale ervaringen.

Stier. Taurus benadert zinvol relaties liefhebben. Hij weegt zorgvuldig de voor- en nadelen. Maar als hij zich realiseert dat zijn keuze verkeerd is, dan zal het moeilijk te verzoenen zijn. Taurus is er zeker van dat alles correct wordt berekend. Als u besluit afstand te doen van een vertegenwoordiger van dit teken, begin dan geld te verspillen en volledig onnodige dingen te verwerven. Let niet op hem, weiger hulp thuis, verwijzend naar werk. En dan zal de vrouw zelf de man verlaten, zonder zelfs afscheid te nemen.

Tweelingen. Praktisch, zo niet het berekenen van een tweeling, kan lang doen alsof alles in orde is en de partner geen tekortkomingen heeft. Het is moeilijk om afscheid te nemen: overtuigt een partner om te denken, omringt met tedere zorg. Het heeft geen zin om iets te bewijzen en hem uit te leggen. Het meisje zal alleen kalmeren als ze een geschikte vervanger vindt. Mannen met dit teken hakken liever de schouders voor eens en voor altijd. Zelfs als ze zich aangetrokken voelen tot de voormalige kraampjes, zijn ze bang om terug te keren, omdat ze alle bruggen achter hen hebben verbrand.

kanker. Rivierkreeften worden als conservatief beschouwd. Ze zijn moeilijk om veranderingen in het leven te accepteren, zijn terughoudend om relaties te verbreken, zijn bang voor plotselinge veranderingen, omdat ze geloven in een prachtig verhaal over eeuwige liefde. Daarom negeren ze koppig feiten die wijzen op een verraad of dubbele liefdesaffaire van een partner. Als je vriendin is geboren onder het teken van Kreeft, moet je het initiatief in eigen handen nemen. Ze durft immers geen relaties te verbreken, ze zal alle acties van haar partner rechtvaardigen. Om de scheiding van de Kreeft-man te versnellen, moet je huishoudelijke taken opgeven, geen aandacht besteden aan stof en vuile potten, je leven veranderen in een eindeloze vakantie met entertainment. Rivierkreeften verdragen een dergelijke behandeling niet - liefde verdampt en gevoelens vervagen.

Leeuw. Geen wonder dat leeuwen worden geboren onder het koninklijke teken. Ze geven er de voorkeur aan dat hun persoon met respect en respect wordt behandeld. Leeuwinnenvrouwen worden graag geprezen en bewonderd. Afscheid wordt je gegeven als je stopt met het zingen van odes voor je geliefde. Een bijzonder effectieve manier is om publiekelijk belachelijk te maken en te bekritiseren. Dit introduceert een uitsplitsing in relaties, omdat Leos hypocrisie en leugens niet tolereren. Scheidingen vinden pijnloos en kalm plaats, zonder verwijten en beschuldigingen.

Maagd. Mensen geboren onder het teken van een maagd weten niet hoe ze gemakkelijk kunnen scheiden. Omdat ze van nature overwinnen, zijn de nederlagen lang en pijnlijk. Vertegenwoordigers van dit teken zullen tot het laatste trekken om de relatie niet te beëindigen, zelfs als ze het wegen. Het is jammer, maar meestal probeert de Maagd de status van een verlaten persoon. Ze doen dit zelf uiterst zelden.

Weegschaal. Als een dubbel teken, zijn schalen niet gemaakt voor eenzaamheid. Ze zorgen graag voor geliefden.Omdat weegschaalvrouwen als zeer gevoelig worden beschouwd, moeten ze bewijzen dat je geen voogdij nodig hebt en kun je alle problemen zelf oplossen. Mannen met dit teken verdwijnen liever uit het gezichtsveld van de partner als de relatie zichzelf heeft uitgeput.

Schorpioen. Schorpioen wordt verliefd op ideale vrouwen. Alleen vals spelen of liegen kan ervoor zorgen dat ze uit elkaar gaan. Pas op: hij is in haat vreselijk en klaar om de verrader tot poeder te vegen.

Boogschutter. Boogschutter herstelt vrij snel na pauzes. Geeft lieverd meer dan één kans. Maar als zijn geduld ophoudt, zal hij zijn relatie rustig beëindigen. Vaak blijven vertegenwoordigers van deze tekens vrienden met ex.

Steenbok.In een relatie Steenbok erg ambitieus. Daarom zal bijtende kritiek op hem voor vrienden als een katalysator voor afscheid dienen. De vergeldingsaanval zal genadeloos zijn - je leert over al je tekortkomingen in een rigide presentatie.

Waterman. Als Waterman voor zichzelf heeft besloten dat zijn partner oninteressant voor hem is geworden, zal hij vertrekken zonder afscheid te nemen. Hem beledigen is eenvoudig: deel per ongeluk het geheim dat Waterman waardeert. Hij zal zijn woonplaats wijzigen, de pagina op sociale netwerken verwijderen, een nieuwe simkaart in de telefoon plaatsen. Wil je vrienden blijven? Probeer met hem te onderhandelen.

vis. Vissen kunnen niet scheiden zonder littekens op hun hart. Dit proces zal gemakkelijk zijn als ze een pauze inleiden.

Kan ik vrienden blijven nadat ik uit elkaar ben?

Niet iedereen kan vrienden blijven na het einde van een relatie. En het punt is niet alleen dat iemand afhankelijker is van hemelconstellaties. Als de storing rustig verliep, zonder aanklacht en ruzie, toen je je ex-partner eerlijk vertelde over de redenen voor het uiteenvallen, dat wil zeggen, een kans om na een tijdje vriendschappen te sluiten.

Vergeet niet dat de meeste vrouwen je vergaderingen lang in hun gedachten zullen "scrollen", onthoud de woorden van erkenning en liefde. Laat een paar maanden voorbijgaan, en u zult begrijpen dat dit niet voor iedereen te doen is. Maar als het ex-meisje om hulp vraagt, wijs haar dan niet af als u zichzelf beschouwt als haar vriend en verantwoordelijke persoon.

De procedure voor een man die afscheid neemt

 • Allereerst - nodig diegene uit met wie je wilt scheiden op een neutrale plek. Praat zelfverzekerd, eerlijk en oprecht over uw beslissing.
 • Vertel haar dat je verdere co-existentie geen zin heeft, omdat er geen toekomstperspectieven zijn.
 • Als je een gesprek begint, leg dan eerst de nadruk op alle positieve deugden van het meisje. Laat haar weten dat je haar als vrouw, vriend en gewoon als persoon zeer respecteert. En als je nu niet uit elkaar gaat, dan is er geen spoor van respect, dus je moet nu stoppen, zonder de beslissing voor later uit te stellen.
 • Deel met haar hoe je je goed voelde bij haar en dat je veel leuke momenten hebt beleefd dankzij haar inspanningen en aanwezigheid. Zeg haar hartelijk bedankt voor dit alles en bied aan om contacten te blijven onderhouden, tenminste op het niveau van goede vrienden.

Blijf tot het einde een man en neem alle schuld voor het uiteenvallen. Om afstand te doen van een meisje van wie je heel veel houdt en haar tekortkomingen, problemen en verslavingen niet kan verdragen, is het noodzakelijk om je op je gaten te concentreren. In geen geval mag haar worden verteld dat ze een arme huisvrouw is, ze ruikt naar tabak en alcohol. Wat ze ook is, haar trots kan niet worden verwond.

Hoe afstand te doen van een meisje vanwege nieuwe liefde

Als u besluit om afstand te doen van een meisje vanwege een nieuwe relatie - God verbied u dat toe te geven! Geen enkele vrouw kan rustig het feit overleven dat ze door iemand is vervangen. Wees wijs, verberg nieuwe relaties. En volg het advies van ervaren psychologen:

 • Leef na het afscheid alleen. Het beste als je terugkomt onder opvang van ouders. Zelfs als je je eigen appartement hebt - laat het even duren, want iedereen begrijpt - is een vrijgezellenhut de beste plek voor comfort met meisjes.
 • Laat je vrienden en familie weten wat je nieuwe connectie is om hun mond te houden. Ze moet hier niet achter komen, anders zal ze niet rusten of intrigeren. Erger nog, het zal beginnen te lijden en depressief worden. Voor een meisje zal dit een vreselijke klap zijn, waarna een vrouw actie kan ondernemen.
 • Het is het beste om een ​​pauze in de relatie te regelen. Zo'n zachte aanpak geeft haar de tijd om van je persoon te spenen en na een tijdje zal afscheid nemen minder pijnlijk zijn. Je gaat dus van het stadium van liefdesrelaties naar vriendschappen en vervolgens naar neutrale relaties.

Hoe mooi en correct uit elkaar te gaan

Niet iedereen slaagt erin om netjes en zonder gevolgen afscheid te nemen van een voormalige geliefde. Op zijn minst een korte tijd, maar toch zal het je aan zichzelf herinneren. En dit is normaal, je hebt de kauwgom niet uitgespuwd, sorry voor de ruwe vergelijking. Maar afhankelijk van hoe je de laatste dagen voor het afscheid, uren en minuten doorbrengt, zal een persoon zichzelf en jou lange tijd kwellen. Of ga snel weg en ga verder zonder jou.

Geloof me, het punt is niet alleen dat een persoon een vreselijke staat zal voelen door je vertrek. Dit is in de eerste plaats voor u nodig - alleen na een mooie scheiding kunt u zich volledig op uw gemak voelen vanuit een nieuwe verbinding, gemakkelijk en vrij ademen, zonder uzelf iets te verwijten - wat is er beter?

 • Ze zal nooit vergeten wat je haar hebt verteld! Maar je hebt de mogelijkheid om de klappen te verzachten en het meisje ervan te overtuigen dat ze je verlaat, en niet jij! Je openheid en eerlijkheid moeten fundamenteel zijn voor haar geloof in wat er gebeurt. Ze moet de waarheid kennen - je gaat weg. Er zijn verschillende redenen (met uitzondering van een nieuwe passie) over waarom je uit elkaar gaat.
 • Laat geen "lege" plaatsen in haar geheugen achter, het meisje moet de antwoorden weten op alle vragen die zich in haar fantasierijke geest voordoen. En geef haar tijdens het gesprek de gelegenheid om alle interessante vragen te horen en een duidelijk, gedetailleerd en uitgebreid antwoord te geven. Het zal fijn zijn als je haar na een gesprek rustig naar huis draagt. Het is misschien een vriendelijke stap, maar toch moet ze zich een bezorgde vrouw blijven voelen.
 • Zodra het moment kwam dat je besloot haar te vertellen over een breuk - geen geschenken. Alles wat haar wordt gepresenteerd, is geld verdienen, de echte belichaming van je gevoelens. En als je haar geschenken geeft, verrassingen regelt - dan heb je gevoelens. Het lijkt je dat dit een gebaar van fatsoen is, maar voor haar is het liefde! Dus stop deze dingen. Zodra je haar over de pauze vertelt, is het onwaarschijnlijk dat een van de laatste geschenken op zijn plaats blijft, waarschijnlijk zullen ze een van de vuilnisbakken bij je thuis versieren.
 • Stel het praten over uit elkaar gaan niet uit voor later. Hoe langer deze riem meegaat, des te slechter. Je kunt een persoon niet beetje bij beetje 'medelijden', omdat je het alleen maar erger maakt. We besloten te vertrekken - meld het zo zorgvuldig mogelijk en vertrek! Ja, het gesprek zal moeilijk zijn, ze zal zich zorgen maken, lijden. Maar hij leert alles in één keer en begrijpt - er is niets om op te hopen, je relatie is tot een logische conclusie gekomen. Je zult het uitstellen - ze zal nerveus zijn, zal depressief worden en op zoek gaan naar manieren om wraak te nemen.
 • Tijdens het gesprek beginnen de meisjes vaak te vervloeken, emotie, de man de schuld te geven voor alle problemen. Let niet op haar en ga in geen geval een geschil aan. Wek gevoelens uit het verleden, wrok en ruzie op - rampzalig voor degenen die besloten de relatie te beëindigen. Laat haar zweren, chanteren, bang maken dat ze je zal doden of zelfmoord zal plegen - jouw zaak om zich te verontschuldigen en te zwijgen. Zelfs als ze een emmer slop over je giet - draag het!

U bent nog steeds schuldig aan deze situatie, eens. Weet niet hoe dit te doen - raadpleeg eerst een psycholoog. Ze zullen u het exacte type gedrag van mannen in deze situatie vertellen.

Wat te doen als een meisje te opdringerig is

"Liefde is geen aardappel - je gooit het niet uit het raam!" - weet je dit gezegde nog? Niemand geeft je de garantie dat zelfs na een openhartig en eerlijk gesprek over het uiteenvallen, het meisje je rustig zal laten gaan. Als ze dol is op of pijnlijk gehecht is, zal ze er alles aan doen om uw locatie terug te keren. In dergelijke gevallen zullen interessante acties helpen, die misschien niet inherent aan u zijn. Ja, ze zijn niet de beste, ze kunnen geen mooie en correcte manier worden genoemd om afstand te doen van een meisje dat van je houdt, maar deze stappen worden alleen als laatste redmiddel genomen. Lees en volg de onderstaande punten.

Laat haar je eerst verlaten. In sommige gevallen is het nog steeds mogelijk! Begin met het verspreiden van je vuile sokken overal, was je vaat niet, niet schoon. Zwerfvuil rond het huis, vies worden - vrouwen houden niet van luie mensen. Je acties zullen niet onopgemerkt blijven, het zal zeker steeds meer geïrriteerd raken.

Stop met kijken naar jezelf. Ja, je zult je reputatie een tijdje moeten vergeten, maar je zult moeten lijden omwille van de vrijheid van degene met wie je je ongemakkelijk voelt. Let niet op de muffe geur van je lichaam, weiger een tijdje om de regels voor persoonlijke hygiëne na te leven. Geen enkel meisje zal een slob in zijn buurt verdragen en bij de eerste gelegenheid wegrennen.

Word erg opdringerig. Vrouwen houden ervan als ze om ze geven, voor ze zorgen, proberen ze te behagen. Maar ze haten obsessieve vriendjes, waardoor ze niet eens een stap naar eigen inzicht kunnen zetten. Komt met vrienden voor bijeenkomsten - volg haar. Ik ging naar de winkel voor kleding - een bedrijf oprichten, ze wilde haar ouders bezoeken - kleedde me onmiddellijk en snel "aan schoonmoeder met haar schoonvader." Ik nodigde de meisjes uit bij jou thuis - wees altijd dichtbij en gedraag je als een van haar vriendinnen. Kortom, doe alles zodat ze ophoudt in u een echte man en een man te zien en een "vod" te worden, waarvan de interesse onmiddellijk verloren gaat.

Het is niet overbodig om haar werkplek te bezoeken. Ja, er zijn solide slimme collega's in de buurt, en je moet je zo gedragen dat ze tegen haar oor blijven zeggen: "Waarom heb je dit nodig?", "Laat deze plakkerige vallen". Breng een bezoek aan haar kantoor met benijdenswaardige standvastigheid, begin haar te irriteren met uw aanwezigheid. Ze zweert geïrriteerd - glimlach, doe alsof je niets begrijpt en blijf ook handelen. Ze is moe, zeker weten!

Ga in haar nek zitten. Stop indien mogelijk met werken en gebruik de middelen. Ze zal een week, twee, hooguit een paar maanden doorstaan, dan zal ze opvlammen en de loafer en parasiet verlaten. Maar als dit niet helpt, is het absoluut noodzakelijk dat u wegloopt van deze alles-tolerante passie, waarvoor u het belangrijkste bent. Er is geen enkele gram zelfrespect, waardigheid en trots in, waarom heb je zo'n vriendin nodig?

Wat je niet kunt doen als je uit elkaar gaat

Tijdens het gesprek bieden veel mannen, om de situatie te verzachten, het meisje zijn vriendschap aan, helpen in alles. We horen vaak: "Als je iets nodig hebt, bel me, ik zal altijd helpen!", "Als je wilt praten, neem dan contact met ons op, ik zal altijd blij zijn om je bedrijf te houden!" Enz. Maar dit is verkeerd!

Geen enkele vrouw zal geloven dat echte vriendschap kan worden gebouwd op fragmenten van liefde. Jullie mannen riskeren vriendelijk te worden met degene die wrok en woede koesterde. Het lijkt je dat ze oprecht blij is je te zien, maar in feite wacht ze op het moment om een ​​koud gerecht te serveren dat wraak wordt genoemd.

Hoe op afstand afstand te doen van een meisje

De beste manier om een ​​relatie te beëindigen, is uiteraard persoonlijke communicatie. Maar dit is niet altijd mogelijk. Daarom moet u gebruik maken van de hulp van moderne technologie. Nu hebben we het over mobiele apparaten en sociale netwerken op internet. Onmiddellijk vermeldenswaard - de slechtste optie.

En als je besluit te vertrekken via sms of een bericht op Twitter, Instagram of een ander sociaal netwerk, maak je hier dan zo correct mogelijk op voorbereid. Het maakt niet uit dat je de emoties van je tegenpartij niet ziet. Stelt u zich eens voor hoe pijnlijk het voor u was om te horen over afscheid nemen van degene van wie u houdt, waardeer wie u het meest waardeert in de wereld.

Schrijf het bericht in een beknopte en correcte vorm. In een korte brief moet je de verdiensten ervan aangeven, haar bedanken voor haar relatie en het belangrijkste aangeven - de reden voor het uiteenvallen. Zorg er tegelijkertijd voor dat u zich voor alles verontschuldigt en alleen de schuld op zich neemt, zegt zij, heeft er niets mee te maken!

Het is niet nodig om een ​​heel gedicht te schrijven, de belangrijkste betekenis is verloren. Doe alles zodat ze een min of meer normale houding ten opzichte van u behoudt. En alsjeblieft, voordat je uit elkaar gaat, vind je alle foto's en video's die je schaden. Natuurlijk is het niet mogelijk om alles te verbergen en te vernietigen en moet je je voorbereiden op de schok van je onaangename foto's en video's. Vrouwen verlaten mannen zelden zonder straf. Probeer te scheiden zodat de mug de neus niet ondermijnt. Bereid je voor op dit moment door alle bewezen methoden toe te passen om hoeken zacht te maken en vrouwelijke tranen uit te drogen.

Informeer nooit per sms over uw beslissing in één woord, wees vooral niet onbeleefd en maak geen grammaticale fouten. Dus je zult de grond voor misverstanden creëren, er zullen een miljoen vragen rijzen in haar hoofd - maar er zijn geen antwoorden! Deel prachtig, toon maximaal respect en tact. Laat alleen u schuldig zijn aan alle zonden van de wereld in haar ogen, maar uw geweten en ziel zullen kalm en zuiver zijn.

Moet ik afscheid nemen van een meisje?

Als een man voor zichzelf heeft besloten het meisje te verlaten, is het belangrijk dat hij goed over alles nadenkt om geen overhaaste acties te ondernemen, waar je later spijt van krijgt. Er zijn tijden waarin zich crises voordoen tussen partners, problemen in het dagelijks leven, misverstanden, ruzies. Te midden van emoties lijkt dit het einde van een relatie te zijn, maar na enige tijd nemen gevoelens en reden het over.

Psychologen helpen bepalen of een meisje in de steek moet worden gelaten en identificeren de belangrijkste redenen voor het verbreken van de relatie. namelijk:

 • verraad of ernstig verraad,
 • gebrek aan gevoelens in één of beide partners tegelijk,
 • ongemak in relaties of samenleven,
 • verschillende opvattingen over het leven en principes,
 • afstand tussen partners
 • gebrek aan gemeenschappelijke belangen en plannen voor verder leven samen.

Hoe afstand te doen van een meisje zonder haar pijn te doen?

Alleen een echte man zal zich zorgen maken over hoe hij afstand kan doen van zijn vriendin, om haar geen diep mentaal trauma te veroorzaken. Bijzonder delicaat moet in relatie staan ​​tot een zeer jonge persoon, omdat de negatieve eerste ervaring vaak een zware indruk op haar toekomstige persoonlijke leven achterlaat. Psychologen bieden verschillende methoden voor een man om een ​​meisje pijnloos te vertellen dat we uit elkaar gaan.

 1. Rationele methode. Bij de volgende ruzie en crisis in een relatie, moet je je emoties kalmeren en je vriendin helpen kalmeren. Kijk daarna in de ogen en zeg dat je een serieus gesprek moet voeren over hoe dit niet kan doorgaan. Je kunt het meisje uitleggen dat deze relaties utopie zijn, en als je tijdig vertrekt, zonder diepe ruzies te maken, kun je vriendelijke warme relaties onderhouden. Het is noodzakelijk om duidelijk te maken op welke punten de partners niet bij elkaar passen, dat gemeenschappelijke belangen en gemeenschappelijke grond verdwenen zijn. Uiteindelijk moet ik zeggen dat het meisje hem veel geluk en goede herinneringen heeft gegeven, waarmee hij geen ruzies wil uitwissen.
 2. De opkomst van een vrouw. Je kunt prachtig afscheid nemen als je de uitdrukking zegt: "Ik ben je absoluut niet waard", omdat alle meisjes dol zijn op hun oren. Je kunt de nadruk leggen op de beste eigenschappen van karakter, visuele aantrekkingskracht en zeggen dat het meisje een sterke, succesvolle en rijke metgezel verdient voor een leven van hoge kwaliteit. Als je hebt gesuggereerd dat het uiteenvallen niet haar schuld is, kun je haar zelfrespect en vertrouwen in zichzelf behouden. In het bijzonder moet worden opgemerkt dat het niet de man is die haar in de steek laat, hij geeft haar alleen de gelegenheid om haar leven beter te regelen.
 3. Mooi gebaar. Als een man niet weet hoe te vertrekken na een lange relatie met zijn metgezel, om haar geen pijn te doen, adviseren psychologen haar om met een goed cadeau te beginnen. Eerst moet je een geschenk presenteren en zeggen dat ze alleen het beste in het leven verdient, inclusief een man. Daarna moet je zachtjes scheiden, zonder je op problemen te concentreren. Als ze mentaal niet voorbereid is op zo'n beslissing, kun je haar de tijd geven om te kalmeren, waarna ze open en kalm kan praten.

Als een man twijfelt of het de moeite waard is om met een meisje uit elkaar te gaan, moet je alle 'voor- en nadelen' in een relatie doordenken, de diepte van je gevoelens analyseren en ook de aanwezigheid of afwezigheid van een gemeenschappelijke toekomst bepalen. Ondubbelzinnig antwoord, hoe te begrijpen dat het tijd is om te vertrekken, geen enkele psycholoog kan, alleen je hart en innerlijke stem zullen je vertellen dat dit niet jouw persoon is.

Obsessief of slecht worden? Hoe afstand te doen van een meisje zonder aanstoot?

Het internet wemelt van het advies van eerbiedwaardige pick-ups: "Als je niet weet hoe je een relatie moet beëindigen, laat het meisje je dan zelf verlaten." Om dit idee te implementeren, worden twee eenvoudige strategieën voorgesteld:

1. Omring haar met een uiterst opdringerige aanwezigheid en aandacht. Laat haar niet ademen. Bel, sms, ga onder de deur staan. Vroeg of laat begint ze je te ontwijken. Het zal zoiets als Pushkin worden, integendeel: hoe meer we van een meisje houden, hoe ... sneller ze van ons wegloopt. Dat klopt, maar je moet veel tijd en energie spenderen. Wat zit er in de tweede strategie?

2. Om slecht in haar ogen te worden, een schurk. Dit is een favoriete ophaaltechniek. Onbeleefd, "verslaan" op pijnlijke plekken, pijn voor de levenden. Andere specialisten raden zelfs minachting in hun eigen onconventionele kleuring niet aan. Je hoeft je bijvoorbeeld nooit bezig te houden met de vraag hoe je een vrouw kiest, omdat vrouwen je niet interesseren. Alle middelen zijn goed als de vraag hoe te scheiden met een meisje, zoals ze zeggen, in de lever zit! Nou, de truc zal zeker werken. Maar welke herinneringen heeft het meisje aan jou? Waarom vijanden om je heen produceren, vooral onder vrouwen? Ze kunnen tenslotte, zoals u weet, veel vergeven, maar ze vergeten niets. Wie weet hoe het in de toekomst tot u komt. De aarde is tenslotte rond.

Is het niet beter om een ​​beetje moeite te doen en rond te komen wat weinig bloed wordt genoemd? Toegegeven, we moeten niet vergeten dat het resultaat ook afhangt van het type waartoe je vriendin behoort en hoe groot de intensiteit van je relatie was.

In dat geval is het de moeite waard om een ​​relatie met een meisje te onderbreken

Om te bepalen dat een relatie geen vreugde meer oplevert en geen toekomst meer heeft, zoekt u ten minste één overeenkomst tussen de items op de lijst. Dit geeft aan datafscheid nemen van een geliefd maar ongepast meisje is onvermijdelijk, omdat de personages en temperamenten niet samenvallen.

 1. Een andere visie op een gedeelde toekomst, manier van leven, levensstijl van het paar. Mannen en vrouwen groeien op in gezinnen, waar het begrip van gedragsnormen anders is. Voor sommigen is het acceptabel om bijvoorbeeld geen gevoelens te uiten en zich koud te gedragen, anderen zijn dergelijk gedrag vervelend. Hetzelfde geldt voor het begrijpen van verdere ontwikkeling: een man staat erop naar een andere stad te verhuizen om een ​​goedbetaalde baan te zoeken, en een vrouw zal het daar niet mee eens zijn, of vice versa. Daarom, als er meningsverschillen zijn bij het bespreken van dagelijkse problemen, en niet één van het paar klaar is om een ​​compromis te sluiten, moet u overwegen om uit elkaar te gaan.
 2. Respect, provocatie, chantage. Wanneer een vertegenwoordiger van een paar een mening geeft dat sommige aspecten niet bevredigend zijn, terwijl een ander dit negeert, is dit een teken van gebrek aan respect. De unie zal geen verdere ontwikkeling ontvangen. Mensen met een onvolwassen psyche zijn vaker betrokken bij provocaties en chantage. Probeer aan je partner over te brengen dat dit gedrag verkeerd is, maar als er niets verandert, moet je toegeven dat het paar geen toekomst heeft.
 3. Agressie van één vertegenwoordiger van een paar of beide tegelijk. Ongeacht wie kracht toont en geweld gebruikt, voel je vrij om relaties met een agressieve persoon te verbreken. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbare houding ten opzichte van kinderen, bejaarde ouders en andere naaste mensen.

Als er ten minste één teken is, denk er dan over na hoe je pijnloos afstand kunt doen van een meisje.

Stel je haar reactie voor voordat je het uitmaakt met een meisje.

Elke afscheid is het meest pijnlijk voor degene die in de steek is gelaten. Dit is het onthouden waard. Er zijn trotse, zelfvoorzienende meisjes die niet direct hoeven te zeggen: "Mijn liefde is weg" of zoiets. Ze begrijpen alles snel en zonder verder oponthoud. Maar er zijn mensen die zelfs ongepast reageren op grofheid. Aanhankelijk, kwetsbaar, klaar om getrouw te doorstaan, gewoon om in de buurt te zijn. Je moet voorzichtig zijn met hen. Psychologen adviseren, alvorens een relatie met een meisje te beëindigen, na te denken over de situatie, haar reactie te presenteren. Ze kan behoorlijk stormachtig zijn als je vriend enigszins verheven is.

Wanneer is de beslissing om te breken

Als het verlangen om de verbinding te verbreken voortdurend of periodiek ontstaat, negeer dan de gevoelens niet. De beslissing moet echter doordacht en evenwichtig zijn.

Gebruik de tips om het te nemen:

 • zeg geen grote woorden tijdens of onmiddellijk na een ruzie, wanneer de emotionele toestand onstabiel is - dergelijke vragen worden opgelost op een "koud" hoofd,
 • weeg de voor- en nadelen schriftelijk af: dit zal gedachten duidelijk verwoorden en de situatie begrijpen,
 • zet de verbeelding aan en stel je de toekomst voor die over 2-3 jaar komt, als je niet weet hoe je afstand kunt doen van het huidige meisje. Tegelijkertijd moet je een andere persoon niet idealiseren, in de hoop dat er positieve veranderingen zullen komen. Zou zo'n leven zijn? Als het antwoord nee is, kunt u afscheid nemen.

Een rustige beslissing is gerechtvaardigd en dit helpt om geen pijn te veroorzaken bij het afscheid.

Eerlijkheid is altijd win-win

Dus je hebt beslist besloten dat je relatie met het meisje zichzelf heeft uitgeput. Maar je weet dat ze dat waarschijnlijk niet denkt. Desondanks is het beter om eerlijk te zijn tegen jezelf en tegen haar. Een oprecht, openhartig gesprek is altijd win-win. William S. Maugham zei dat alleen een man die een vrouw respecteert, van haar kan scheiden zonder haar te vernederen. Daarom, als je respect voor je vriendin voelt, zul je de juiste woorden vinden. Probeer haar gevoelens zoveel mogelijk te beschermen. Vertel haar dat ze erg goed, mooi, etc. is En in het algemeen gaat het niet om haar. Het punt ben jij. Er is iets gebeurd en je kunt niet langer dezelfde gevoelens ervaren. We hebben geen macht over onze liefde. Ze komt niet op bevel en vertrekt wanneer ze wil. Voor u zullen uw vergaderingen een lichtpuntje blijven en u zult ze onthouden. Het spijt je zo. Maar je wilt niet liegen en haar pijn doen. Gevoelens zijn verdwenen en je vertelt haar er direct over. Voor jou is eerlijkheid in je relatie altijd op de eerste plaats geweest. En voordat je vertrekt, vertel haar gewoon rustig: "Het spijt me ..."

Vind je het artikel leuk? Abonneer je op het kanaal om op de hoogte te blijven van de meest interessante materialen

De procedure voor een man tijdens de pauze

De volgorde van zorgvuldig afscheid nemen van een goed meisje hangt af van wederzijdse gevoelens. Als de relatie 2-3 weken of 3-4 maanden duurt, zal de scheiding niet moeilijk zijn, omdat de partners nog geen tijd hebben gehad om te wennen aan wederzijdse gewoonten. Let in het geval van een langdurige relatie op de gevoelens.

Die van je houdt

Het is niet ongewoon wanneer een meisje sterke gevoelens heeft voor een jonge man. Dit komt door verhoogde emotionaliteit en de neiging om een ​​partner te idealiseren. Maar deze situatie, waarin je moet bepalen hoe je afstand kunt doen van een meisje dat nog steeds van je houdt, wordt niet eenvoudiger.

Ga hiervoor als volgt te werk:

 1. Identificeer en vermeld duidelijk de reden. Het is beter om van tevoren niet één voorstel met het grootste probleem voor te bereiden, maar een volledig plan voor dialoog.
 2. Kies een plaats. Elke rustige en stille inrichting, park of plein volstaat. Het kiezen van een appartement is ongewenst, omdat dit zal leiden tot verhoogde agressiviteit en in aanwezigheid van andere mensen is het gemakkelijker om de stroom van negativiteit te bedwingen.
 3. Leg de punten achter elkaar vast, zodat er tijd is voor antwoorden. Woorden over het uiteenvallen zullen geen vreugde brengen, waarschijnlijk zal ze op zijn minst beledigd zijn.
 4. Concentreer u niet op de negatieve aspecten, onthoud de positieve eigenschappen van het karakter van de voormalige vrouw van het hart. Merk op dat afscheid uw fout is.

Om een ​​mooi meisje op een mooie manier te verlaten, moet je eindelijk een nuttige service bieden. Je kunt bijvoorbeeld een kaartje geven voor een rockbandconcert of een certificaat voor een schoonheidssalon. Het is niet de moeite waard om iets in deze rol te kiezen, omdat het een symbool van afscheid wordt en geen vreugde zal brengen. Geef bij het geven van een geschenk aan dat dit een gebaar van vriendelijkheid is, maar geen hint van de mogelijkheid om door te gaan.

Waar je echt van jezelf houdt

Er zijn situaties waarin een man sterke gevoelens voor een meisje heeft, maar geen wederkerigheid ontvangt. Dit brengt teleurstelling aan beide kanten met zich mee. De vertegenwoordiger van het sterkere geslacht voelt zijn eigen zwakte, die onderdrukt en onderdrukt. Een fragiele vrouw voelt een aanval die ze niet kan weerstaan.

Als gevolg hiervan is de een onderdrukt en volhardend, en de ander is bang en depressief. Daarom moet je weten hoe je afstand kunt doen van je geliefde zonder iemand te schaden:

 • Probeer eerst jezelf op haar plaats te zetten. Een wijze man begrijpt dat iemand een aanval niet kan bereiken. Daarom zal het niet handelen in termen van kracht en doorzettingsvermogen.
 • Ten tweede, denk aan de kwelling van een meisje dat uit gulheid ermee instemt om tijd door te brengen met een oninteressant persoon.
 • En tot slot, onthoud je waardigheid. Vernedering en neerbuigendheid zijn niet de gevoelens die een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht verdient.

Hoe een relatie te verbreken zonder een meisje te beledigen

Er is geen afscheidscenario dat bij elk paar past. Er zijn echter een aantal regels die niet mogen worden overtreden wanneer we het over de pauze hebben:

 • Je kunt geen valse hoop geven, zelfs als dit verlangen onoverkomelijk lijkt. Blijf zwijgen of onderbreek het gesprek zachtjes als je het gevoel hebt dom te zijn.
 • Vertel je vrienden niet wat er is gebeurd. Een man moet een heer blijven, met eer en waardigheid. Daarom is het niet de moeite waard om op elke hoek over de scheiding te praten, vooral degene die door jou is geïnitieerd.
 • Verplaats de verantwoordelijkheid van de genomen beslissing niet naar anderen. De boodschap van het uiteenvallen en dat liefde is verstreken, zou alleen van jou moeten komen.

 • Gebruik geen andere mensen in een volledige relatie. Daarom moet je niet meteen met iemand uitgaan, vooral niet voor de vorige of, erger nog, ondanks.
 • Fysieke defecten moeten niet worden aangegeven als de reden voor de scheiding. Inderdaad, aan het begin van de vergaderingen stoorde dit niemand, en na er tijd samen over te hebben gepraat is het laag en onwaardig.
 • Probeer het meisje niet uit te lokken door je te laten besluiten om te vertrekken. Als er objectieve omstandigheden zijn die niet bij je passen, probeer dan manieren te vinden om op de juiste manier afstand te doen van een verveeld meisje. Zelfs als het een sympathie en onwil van derden is om relaties te veranderen, is het beter om eerlijk toe te geven.

Psychologen advies

Psychologen staan ​​erop dat een breuk moet worden overleefd om niet terug te keren naar het idee van een hernieuwde relatie. Na elke pauze kan elke fase worden afgevlakt:

 • Ontkenning - opkomende gedachten over de tijdelijke beëindiging van communicatie moeten worden afgevlakt door terug te keren naar de lijst met tekortkomingen die zijn opgesteld ter voorbereiding op het gesprek over het uiteenvallen.
 • Woede - actieve sporten die energie vereisen, zijn nuttig. Geschikt voor hardlopen, dansen, boksen en zwemmen.
 • Onderhandelen - onthoud het gevoel van trots wanneer u probeert terug te keren.
 • Depressie - in deze toestand zal een verandering van activiteit, vertrek, een nieuwe hobby of reizen nuttig zijn. Met een beperkt budget en tijd kunt u proberen het woongebied te veranderen of een weekend naar een landhuis te gaan.

Het begin van een nieuw leven na het afscheid is altijd een lang en pijnlijk proces. Het vereist vastberadenheid en vertrouwen in de genomen beslissing, dus wees voorbereid op de moeilijkheden. De verdere voortzetting van een hopeloze relatie is echter nog erger.

Sms-scheidingen: voor- en nadelen

Veel mannen geven vanwege morele onvolwassenheid, angsten en beperkingen er de voorkeur aan alle belangrijke informatie aan een meisje te presenteren via sms of sociale netwerken (bijvoorbeeld VK), om zichzelf tegen haar reactie te beschermen. Psychologen keuren externe communicatieopties met een meisje niet goed, omdat het onmogelijk is om een ​​emotionele boodschap over te brengen via sms en correspondentie en spraak kan in de verkeerde richting worden waargenomen.

Als er een afstand is tussen partners en andere obstakels, moet je eerst goed nadenken over hoe je een meisje over scheiding kunt schrijven. Om te beginnen moet worden benadrukt dat de man het gebrek aan de mogelijkheid van een tête-à-tête-gesprek betreurt, dat relaties voor hem net als het meisje uiterst belangrijk zijn. Vervolgens moet je de redenen voor de scheiding bijzonder delicaat noemen, om haar kwetsbare ziel geen last van schuld te bezorgen.

Hoe afstand te doen van een meisje dat van je houdt?

Het moeilijkste is om het meisje dat van je houdt te verlaten, maar je hebt haar niet, omdat de kans op mentale angst en gevoelens van haar kant extreem groot is. Maar in elk geval zal het nodig zijn om relaties te beëindigen zonder een toekomst; geen enkel paar zal medelijden hebben. Veel psychologen ontvangen vragen van mannen over dit plan, ik kan het meisje niet verlaten vanwege medelijden, omdat ze houdt van, en ik niet. De basisregel is om de tactiek van gedrag en de vorm van gesprekken met haar te veranderen.

Het eerste wat een man moet doen, is zijn spraak corrigeren, je kunt aanbieden om de relatie te onderbreken om een ​​frisse neus te halen en de relatie van opzij te bekijken. Vervolgens moet u een tijdsperiode instellen waarna het mogelijk is om elkaar te ontmoeten en de mogelijkheid van verdere relaties of een pauze te bespreken. Pas daarna is het nodig om alles te doen om zachtjes weg te gaan en de relatie te beëindigen, volgens het principe van eerlijkheid en oprechtheid van het gesprek.

Hoe afstand te doen van het meisje met wie je samenwoont?

Situaties waarin een man een lange en serieuze relatie heeft, al meerdere jaren met een meisje samenwoont, leiden ertoe dat het hem spijtig is om het meisje te verlaten. In ieder geval, tegen de achtergrond van medelijden, kan iemand haar zelfvertrouwen en zelfrespect aanzienlijk ondermijnen, en alle respect voor haar verliezen. Daarom staan ​​psychologen erop dat je zonder toekomst en gevoelens correct en tijdig moet vertrekken.

Meestal rusten mensen zelfs bij afwezigheid van gevoelens voor elkaar op slechts één gewoonte en gemak, waardoor ze meedogenloos tijd en kansen wegnemen om andere relaties op te bouwen. Om te beginnen is de man in een openhartig gesprek verplicht om, om de relatie te beëindigen, duidelijk de redenen voor het afscheid van het meisje te vermelden, evenals de onmogelijkheid van hun correctie. Een man moet zelf weten hoe hij over de pauze moet zeggen, omdat hij lange tijd met het meisje heeft samengewoond en bekend is met de modellen van haar gedrag.

Verantwoordelijk voor haar emotionele toestand en ervaring ligt uitsluitend bij de initiator van de kloof, dat wil zeggen bij hem. Het is belangrijk om de mate van depressie van de staat te traceren, zodat het meisje zichzelf geen schade toebrengt in een onbewuste staat. Natuurlijk, om afstand te doen van de ex-minnaar en vrienden te blijven - dit is alleen onderworpen aan virtuozen en geluk, maar het is noodzakelijk om te proberen haar zoveel mogelijk tegen mentale kwelling te beschermen.

Hoe afstand te doen van het meisje van wie je houdt?

Niet alleen mannen maken zich zorgen over hoe ze zorgvuldig van een meisje moeten scheiden zodat ze niet lijdt. Vaak zijn er situaties waarin de initiator van de kloof een meisje wordt en een onaangenaam en pijnlijk gevoel op een man wacht. Om een ​​moeilijke periode na het afscheid het hoofd te bieden, bieden psychologen verschillende manieren:

 • een nieuwe hobby en passie die vrije tijd wegneemt, nieuwe emoties zal geven,
 • verandering van werk of studieplek om jezelf te beschermen tegen herinneringen uit het verleden,
 • extreme sporten die het zelfvertrouwen vergroten,
 • verhuizen naar een andere stad, wat helpt om afscheid te nemen van het verleden.

De basisregel is om jezelf te beschermen tegen de ex-minnaar, en ook om al je gedachten met iets anders bezig te houden. Vanuit het huis moet je alle dingen verwijderen die je aan een relatie kunnen herinneren. De beste manier om van oude gevoelens af te komen, is om nieuwe gevoelens te creëren, daarom adviseren psychologen om een ​​nieuwe passie te krijgen. Zelfs als deze relaties van korte duur en vluchtig zijn, helpt het om afgeleid te worden en niet geïsoleerd te raken.

Wat als je het meisje niet kunt verlaten?

Als een man de kracht en vastberadenheid niet vindt om een ​​meisje te verlaten wiens relatie om een ​​aantal goede redenen onmogelijk is, kunt u het scenario van acties opnieuw spelen. Pickup truck-meesters leren hoe je een meisje op eigen initiatief van je kunt laten vertrekken. Dit helpt een man niet alleen "droog uit het water", maar beschermt ook haar delicate mentale organisatie tegen pijn en verwondingen.

Je kunt op alle mogelijke manieren op haar zenuwen werken, slordig zijn in het dagelijks leven, onbeleefd en ongemanierd zijn, je laten weten dat deze man niet haar stel is. Je kunt te laat komen voor vergaderingen, belangrijke datums vergeten, tot haar verjaardag, een hint dat ze overgewicht heeft gekregen, en de meest verboden methode is grofheid tegen haar ouders. Bij haar eerste verwijten kunt u zeggen: "Houd er niet van, verlaat me, u zult een waardige man ontmoeten."

Conclusie

In feite ligt alle verantwoordelijkheid voor het verbreken van de relatie en de psycho-emotionele toestand bij de man. Daarom is het uiterst belangrijk om de redenen te identificeren en duidelijk te verwoorden waarom de relatie onmogelijk is, en dan eerlijk en competent een gesprek te voeren. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan het stadium en de vorm van de relatie, de kenmerken van een vrouwelijk personage, na het nadenken over verschillende modellen van het gedrag van meisjes na de pauze. Over alle fijne kneepjes van de uitleg en behoud van gemoedsrust tussen de twee bovengenoemde partners.

Bekijk de video: 29 PROBLEMEN DIE ELK MEISJE KENT (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter