Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Foto's en soorten kapsels voor heren

Stijlen en modetrends in herenkapsels zijn net zo vluchtig als op de catwalk voor dames. Dit seizoen was geen uitzondering en het vormeloze mannelijke beeld werd vervangen door het beeld van een echte macho - een typisch moedige man. Elke persoon heeft zijn eigen gewoonten en levensstijl, dat is de reden waarom dit ook het uiterlijk van het kapsel weerspiegelt, bijvoorbeeld voor mannen met een sportverleden, gewoonten veranderen niet met de loop van het leven, en ze zullen hun haar kort knippen tot op zeer hoge leeftijd. Hetzelfde kan gezegd worden over Boheemse macho's - ze accepteren voor eens en voor altijd alleen moderne trends, en het haar op hun hoofd zal alleen nieuw zijn, overeenkomend met de richting van vandaag. Overweeg de belangrijkste kapsels en hun namen en hoe u een mannelijk kapsel voor een model kunt knippen.

Stijlscheiding

Daarom onderscheiden stylisten verschillende stijlen tegelijk, voorwaardelijk kunnen ze worden verdeeld:

 • klassiek - kort kapsel.
 • verkwisting - met elementen van hoeden, langwerpig haar over het hoofd of op een deel ervan.
 • Jeugd richting - Dit zijn de meest modieuze kapsels van vandaag, die alleen te zien zijn op de catwalk van herenmode.

Maar het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van de ene of de andere richting is of deze stijl geschikt is voor je levensstijl - hierdoor kun je eruit zien als een knappe man en een complete freak.

Veel vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid letten niet goed op hun kapsel; voor hen is kort geknipt haar de beste optie - het is niet nodig om lang te stylen en te charmeren. Maar in dit segment kun je zelf een goede optie kiezen voor kapsels, met een ongebruikelijke benadering van stylisten. Conventioneel worden alle kapsels gedeeld door de lengte van bestaand haar - voor lang, gemiddeld en zeer kort.

Maar het is ook belangrijk om rekening te houden met je imago, het kapsel moet de verdiensten benadrukken en enkele gebreken verbergen en één zijn met de geaccepteerde levensstijl. Als je de voorkeur geeft aan elegantie, dan moet het kapsel overeenkomen met de eenmaal gekozen stijl - netjes en niet uitdagend. En als u de voorkeur geeft aan een geconsolideerde levensstijl, dan kan het kapsel warrig of relaxed zijn, bijvoorbeeld een knipbeurt in de vorm van een paddestoel.

Op het videomodel mannelijk kapsel:

Klassiek

De functie is om op een korte lengte te knippen, met een eenvoudige geometrie van de richting van het haar. Het is praktisch en vergt niet veel moeite om het hoofd er goed uit te laten zien. Langs de lijn van de slapen kan de lengte iets worden vergroot en neemt deze geleidelijk af langs de nek. En de langste strengen blijven in het kruingedeelte. Dit kapsel is geschikt voor elk type gezicht en er zijn geen leeftijdsbeperkingen voor.

De volgende soorten worden naar dit type kapsels verwezen:

 • Caesar. Het haar op de achterkant van het hoofd en de slapen is kort geknipt en laat op de kruin een beetje lange strengen achter, ze worden vooraan gelegd en de linker pony wordt op de loop gekamd.
 • Princeton. Een kenmerk van dit klassieke kapsel is de verlenging van de voorste strengen, die vervolgens geleidelijk naar de slapen gaan.
 • Militaire stijlen - hij herinnert iedereen aan de bekende Fritz - heel kort haar (soms zelfs volledig geschoren) over zijn hoofd met een grote en volumineuze knal.

Sportstijl, uitvoeringstechnieken en namen van kapsels

 • Kortom, dit is een kapsel met een volumineuze bovenkant en te korte tijdelijke strengen. Het ziet er geweldig uit op een langwerpig type gezicht met een niet-indrukwekkend uiterlijk.

Ze omvatten ook verschillende soorten sportkapsels:

 • tennis. Zeer nette kniptechniek - het haar wordt over het hele hoofd op dezelfde lengte geknipt.
 • Boxing. Dit is een typisch herenkapsel, dat past bij elk type gezicht en lichaamsbouw - het haar is heel kort geknipt, maar langs het voorhoofd is er een kleine knal die naar wens kan worden gelegd - aan de linker- of rechterkant, of achterkant.

Hoe de militaire stijl eruit ziet - Beschrijving

Naast het leger is er nog steeds een militaire stijl, dit type kapsel wordt gedaan met behulp van de multi-stage snedechniek en het uiterlijk zal een beetje verward zijn. Geweldig voor jonge mannen en jongens.

Maar deze soort heeft zijn eigen variëteiten:

 • Semi-box kapsel.
 • Onder de 'egel'.

Dergelijke kapsels zijn geschikt voor actieve jonge mannen, voor wie het belangrijk is om een ​​gezond leven te leiden.

Canada met pony

Deze stijl omvat het Canadese kapsel - met een geprofileerde volumetrische knal, op zijn zijkant of achterkant gelegd.

Gladde overgangen van rijen zijn ook belangrijk, hier wordt het haar kort geknipt en hebben geen duidelijke lijnen.

Hoe korte herenkapsels met geschoren zijkanten eruit zien, wordt in dit artikel gedetailleerd beschreven.

Hoe sport herenkapsels eruit zien, en hoe deze kapsels worden gedaan, wordt hier in dit artikel aangegeven.

Je kunt begrijpen hoe goed herenkapsels er aan hun kant uitzien, als je de foto's in dit artikel hier bekijkt: https://opricheske.com/muzhskie/s-strizhki/pricheski-na-bok.html

Om meer te weten te komen over het halflange kapsel met pony voor mannen, kun je dit in dit artikel vinden.

Asymmetrie - kapseltechnologie voor jongens

In de kapsels voor jongens werd ik ook verliefd op de sterke helft - een beetje langer haar op een van de tijdelijke gebieden, en heel kort aan de andere kant. Gewoonlijk wordt het contrast van lengte benadrukt door te kleuren in de stijl van barnsteen - de lange kant van het haar heeft er een, een donkere tint, en de tweede, korte kant is geschilderd in lichtere tinten.

Hoe een man kort haar te knippen met een schaar

We zullen de mannelijke kapseltechniek analyseren met behulp van het voorbeeld van de klassieke korte versie:

 • Bevochtig je haar en kam zachtjes.
 • Verdeel het haar in strengen: scheid van de voorste holte naar de nek. Verdeel ze vervolgens in drie gelijke delen.
 • We beginnen een knipbeurt te maken met de kruin van het hoofd - neem een ​​draad en knip een deel van het haar met ongeveer 4 cm.
 • We gaan door met een scheerlijn in een hoek van 90 graden voor elke gemaakte streng.
 • Nu wenden we ons tot het tijdelijke gebied - maken verticale scheidingen en blijven het haar knippen in dezelfde techniek als het kruingebied.
 • Het occipitale gebied moet vanaf het midden worden afgesneden en dan geleidelijk afdalen naar de nek.
 • Dan gaan we naar het zijgebied van het hoofd en op dezelfde afstand snijden we het overtollige af.
 • Nu moet je de rand van het hele hoofd voltooien; druk tijdens het kammen het haar zo strak mogelijk in. Krul het haar voorzichtig in het oorgebied - hier moet het haar van minimale lengte zijn.

Op de video, een mannelijk kapselmodel, uitvoeringstechnologie:

Kam opnieuw, controleer de lengte van het haar over het hele gebied van het hoofd. Draai de pony om met dezelfde techniek.

Je bent misschien ook geïnteresseerd om te weten hoe het kapsel van Hitler Youth voor heren wordt gedaan.

Maar het gebruik van mannenhaarwas wordt hier in het artikel gedetailleerd beschreven.

Het is ook de moeite waard om meer te leren over herenkapsels voor een rond gezicht, zoals hier in het artikel aangegeven.

Welke herenshampoo voor haargroei het beste wordt gekozen om het maximale effect te bereiken, wordt in dit artikel aangegeven.

Maar welke namen van modieuze herenkapsels bestaan, wordt hier in het artikel aangegeven.

Hoe maak je een model herenkapsel met een machine - het schema stap voor stap

Het is niet zo eenvoudig om met de machine te werken, hiervoor heb je ervaring nodig en bij het eerste kapsel kun je je haar niet heel kort knippen. Hoe te knippen - het schema stap voor stap:

 • Verdeel het haar in zones, markeer de streng op de achterkant van het hoofd.
 • Breng de machine naar de kam en snijd voorzichtig langs de lijn van tanden.
 • Dus je moet het op alle gebieden doen en proberen dezelfde haarlengte te observeren.
 • Omring de nek, slapen en oren zorgvuldig.

Op de video video tutorial hoe je een model mannelijk kapsel met een typemachine kunt maken:

Nu moet je kammen en de lengte van alle strengen controleren, als het langer is, kun je knippen met een schaar.

zien dagelijks collecties van de beste cosmetica

Herenkapsel: kapseltechnologie

Tenniskapsel voor jongens: uitvoeringstechnologie, schema

Undercut - herenkapsel: uitvoeringstechnologie

Mooie herenkapsels voor kort haar: kapsels

Wat is een modelkapsel?

Zoals eerder vermeld, begrijpen veel mannen niet volledig wat een kapsel voor mannen is, wat het is. In feite is dit een universele optie voor liefhebbers van strengheid en klassiekers, maar in combinatie met moderniteit en modetrends. Als schokkende en flitsende kapsels voornamelijk worden gedragen door jongeren van subculturele bewegingen, geven mannen van respectabele leeftijd de voorkeur aan klassiekers.

Maar kapsels van modellen zijn bij uitstek geschikt voor elk type uiterlijk, kledingstijl, leeftijdscategorie en kijk op het leven. In tegenstelling tot standaard verveelde kapsels, tonen modelopties extravagantie, elegantie en originaliteit, maar tegelijkertijd zien ze er adequaat uit in combinatie met andere details van de afbeelding. Kapsels verbergen het uiterlijk, kapsels geven het beeld van een man een respectabele uitstraling.

Hoe kiezen?

Voor elk van de zes soorten zijn bepaalde kapsels geschikt:

 • Ovale gezichtsvorm. Dit type wordt als perfect herkend. De meeste moderne en klassieke kapsels passen bij hem. Het is echter de moeite waard om aandacht te besteden aan het feit dat in dergelijke kapsels het haar naar achteren of aan de zijkant moet worden gekamd. Mannen met een ovale vorm passen niet bij kapsels met een pony. Voor lang haar is een "knot" ideaal. De beste modelkapsels met dit type gezicht worden beschouwd als "British", "Canada", "Boxing" of "Semibox".
 • Ronde gezichtsvorm. De hoofdregel voor het kiezen van een kapsel is het maken van hoeken en asymmetrieën. Willekeurig gestapelde strengen zijn ideaal. Korte kapsels zijn niet acceptabel voor dit type. 'British' of 'Quiff' is bijvoorbeeld een waardige optie voor mannen met een ronde gezichtsvorm.
 • Vierkante gezichtsvorm. Vertegenwoordigers van dit type hebben ongewoon veel geluk. Mannen met een vierkant gezicht passen zowel bij de klassieke versie van het kapsel als bij lang haar. De pony verwent niet alleen de vertegenwoordiger van een persoon van het vierkante type, maar geeft ze ook Hollywood-charme en -charme. Het meest voordelig zijn de klassieke opties voor kapsels en soepel gekamd haar terug.
 • Driehoekige gezichtsvorm. Eigenaren van dit type moeten een kapsel kiezen dat extra volume op de kruin creëert. Met een pony zien de kapsels die je kiest er in het meest aantrekkelijke licht uit. Ideale kapsels voor een driehoekige vorm van het gezicht worden beschouwd als "Brits" en "Canadees" met gekamd achterhaar en een kapsel "quiff".
 • Hartvormig gezicht. Vertegenwoordigers van deze categorie zijn geschikt voor uitzonderlijk lange kapsels. Korte kapsels zullen alleen een al te breed voorhoofd benadrukken.

Steil haar in lange variaties ziet er bijvoorbeeld vies en vet uit en krullend haar is ideaal voor elk type kapsel.

We bieden je een video over hoe je het kapsel van een man kunt kiezen op basis van de vorm van zijn gezicht:

Een modelkapsel voor mannen kiezen

Tegenwoordig wemelt het van de kapsels van modellen met diversiteit dankzij het werk van meesters en modetrends. Dit alles bemoeilijkt het proces van het kiezen van kapsels voor mannen aanzienlijk, dus u moet vertrouwen op de belangrijkste selectiecriteria. Namelijk de structuur en lengte van het haar, de algemene stijl van de man, de vorm van het hoofd en het gezicht. Tegelijkertijd onderscheiden experts verschillende soorten kapsels van een modelvorm waar veel vraag naar is.

Klassiek / zakelijk kapsel

klassiek - omdat de klassiekers, die nooit verouderd raken, altijd de norm demonstreren. Het klassieke kapsel voor mannen is dus een bekend beeld.

Dit kapsel heeft geen leeftijdsbeperkingen: van een jonge man tot een oudere persoon. Een klassiek kapsel schaadt de student niet in het minst, noch doet het twijfel over het succes van een zakenman.

Species

Er zijn een groot aantal soorten herenkapsels. Bob, Canadees, egel - dit is verre van al hun namen. Mannen krijgen ook de keuze tussen lang haar en kort haar. Laten we elk type kapsel afzonderlijk behandelen. Hieronder vindt u de namen, foto's en beschrijvingen van de klassieke, sport- en andere variëteiten.

Belangrijkste kenmerken:

 • Tijdloos: modieus - altijd
 • Rechtheid van lijnen
 • Haarlengte is niet meer dan vijf centimeter
 • Nadruk op de levensvatbaarheid en het nut van de eigenaar
 • Business man stijl.

Dit modelkapsel is geschikt voor elk seizoen. Het vereist geen speciale zorg, behalve voor het behoud van vorm.

Boksen en semi-boksen

Boxing is een kort kapsel voor heren, waarvan de foto een ultrakorte kroon toont, en geschoren door een scherpe overgang van whisky en de achterkant van het hoofd. De halve doos is een langwerpige versie van de doos, waarin een gemiddelde lengte van de kroon wordt gecreëerd, evenals een geleidelijke verkorting van de lengte van het haar tot de slapen en de achterkant van het hoofd. Het eerste kapsel is meer geschikt voor atletisch sterk lichaamsbouw voor mannen, het tweede heeft de voorkeur van jonge moderne jongens en mannen van een respectabele leeftijd.

Romantisch beeld

Herenkapsel in de stijl van "Romantiek" suggereert een gemiddelde haarlengte. Niet elke man is klaar om dit kapsel te dragen. Deze afbeelding is geschikt voor eigenaren van verfijnde aard, dromerig en creatief. De zachte aard en diepte van gedachte is iets dat met ongelooflijke nauwkeurigheid het kapsel in de gekozen stijl zal kunnen weerspiegelen. Een modelkapsel van dit formaat is goed omdat het veel stylingopties met zich meebrengt.

Het kapsel ziet er spectaculairder uit op golvend haar met een goed volume.

Vergeet haarverzorging niet: vermijd een gedeelte van het haar.

Polka

Polka is een langwerpig mannelijk modelkapsel van de klassieke stijl, dat in verschillende motieven kan worden gemaakt, op basis van de leeftijd en de vorm van het gezicht van de man. Meestal begint de meester de man van onderaf te knippen, de minimaal toelaatbare haarlengte in te stellen. Verder neemt de lengte afwisselend toe van de nek tot de kruin van het hoofd, van de slapen tot de kruin. Het belangrijkste verschil tussen polka is een pony in de vorm van een teen.

Sport-

Een sportkapsel voor heren betekent kort haar. De belangrijkste trendsetters voor sportkapsels waren Dzvid Bzkhem en Cristiano Ronaldo. Zij zijn degenen die de mode in deze richting hebben gezet. Dit type kapsel is comfortabel om te dragen, gecombineerd met elke stijl van kleding en vereist geen speciale zorg.

Een kapsel in sportstijl is geschikt voor absoluut elke man, ongeacht leeftijd en sociale status. Een van de variëteiten van deze kapselstijl is een "nul" kapsel. Mannen met zo'n kapsel zien er moedig en sexy uit.

Sportstijl impliceert een knipbeurt onder de machine. Dankzij verwisselbare sproeiers, kun je de lengte, textuur en lagen van het kapsel aanpassen. Als je een knipbeurt maakt met een overgang, ziet het er erg origineel en vet uit.

Scheppend

Dit type kapsel verscheen relatief recent, maar is er al in geslaagd om zijn populariteit en erkenning bij mannen te winnen.

 • Creatieve kapsels omvatten een scherpe overgang in lengte. Zoiets als een Mohawk. Volwassen mannen moeten kiezen voor een minder abrupte overgang in lengte.
 • Geschoren whisky wordt ook beschouwd als een creatief kapsel. Scheer soms de achterkant van het hoofd. En moediger mannen kunnen de hele kop versieren met een origineel patroon.
 • Een andere verscheidenheid aan creatieve kapsels is het verven van strengen in felle kleuren. Deze originele look ziet er even goed uit, zowel op kort haar als lang haar.

Grunge

Een modelkapsel in deze richting zal de eigenaar niet verlaten zonder aandacht.

De experimenten met lang en kleur zijn zo kenmerkend voor schokkende persoonlijkheden die ernaar streven voortdurend in de schijnwerpers te staan ​​- eenvoudig te realiseren met behulp van een dergelijk modelkapsel. De cocktail van strengen kan op verschillende manieren worden gestapeld in elk weer en seizoen, wat betekent dat deze dagelijks verandert.

Hoogstwaarschijnlijk kan zo'n kapsel de beste vriend van een jonge man worden dan volwassen mannen, die vanwege hun sociale status en leeftijdskarakteristieken de voorkeur geven aan een meer klassieke versie, om niet het onderwerp van spot van anderen te worden.

Het is gemakkelijk om te verrassen en aandacht te trekken als je het juiste kapsel kiest - grunge-stijl.

Brit

Een strikt klassiek kapsel met langwerpige lokken kan ingetogen of extravagant zijn, afhankelijk van de styling. De Britten kunnen worden gestyled op steil en krullend haar, whisky en de achterkant van het hoofd worden kort gesneden, maar op de kruin en kruin worden langwerpige strengen tot de pony overgelaten met een trapsgewijs overgangseffect. Maar het verschil tussen de overgangen moet duidelijk zijn en visueel merkbaar.

Tennis

Tennis werd oorspronkelijk verheerlijkt door tennisspelers, sindsdien heeft deze stijl vaak de voorkeur van jonge, atletische jongens. Eerst snijdt de meester de korte nek en whisky en verhoogt vervolgens geleidelijk de lengte van het haar tot de kruin, waardoor volumineus haar aan de bovenkant van het hoofd achterblijft. Haar van gemiddelde lengte zal hier een rechte snit aannemen, evenals volumetrische styling.

Anderkat

Een Engels brutaal kapsel, waar tegenwoordig veel vraag naar is bij mannen over de hele wereld. Aanvankelijk impliceerde zo'n langwerpig mannelijk kapsel een volumetrische styling van de kroon, verkorte whisky en nek met een scherpe overgang. De meest gedurfde mannen vullen de underker aan met geschoren tekeningen op hun slapen, een kapsel met één geschoren tempel is toegestaan.

Caesar

Caesar-kapsel voor die mannen met dun haar en kale plekken verschijnen op hun voorhoofd. Het haar van gemiddelde lengte bij de kruin wordt naar voren gekamd naar het gezicht, waarna ze een rechte korte knal langs de voorhoofdlijn knippen. De whisky en de nek van het haar worden kort gesneden, waardoor een scherpe en soepele overgang wordt gemaakt.

Pompadour

Het kapsel in rockstijl van Pompadour is populair bij kunstenaars en jonge mannen. Dit is een origineel kapsel met een langwerpige knal en een dikke kroon, evenals scherp ingekorte slapen en een nek. De strengen op de kruin worden op meerdere niveaus geschoren, zich uitstrekkend van de kruin van het hoofd tot het voorhoofd. Een kenmerk van het kapsel zal de styling van de pony zijn in de vorm van een draaikolk of cocon.

Onder nul

Het meest praktisch is misschien een kort kapsel, dat geen verzorging en styling vereist. Voor dappere en daadkrachtige mannen kan dit een nulsnit zijn wanneer het haar volledig is afgeschoren rond de hele omtrek van het hoofd. Alleen mannen met een perfecte schedelvorm en een gezonde hoofdhuid mogen een knipbeurt krijgen. Deze versie van het kapsel is ideaal voor kalende mannen met uitgesproken kale plekken.

De egel kan van korte of middellange lengte zijn, het hoogtepunt is de speciale stijltechnologie. Een verkorte versie vereist kort haar bij de kruin, verkorte slapen en een nek. Een kapsel van gemiddelde lengte is in de regel over de hele omtrek van het hoofd even lang. Aan het einde wordt het haar gelegd met behulp van vernis of gel met uitstekende lokken, waardoor een directe rebellenlook ontstaat.

Andrekat

Zo'n kapsel omvat korte of zelfs geschoren whisky, en aan de bovenkant wordt met behulp van een schaar een extra volume gecreëerd. Andrekat ziet er even goed uit, zowel in de vorm van een gestapeld als willekeurig slordig. Ideaal voor stout haar.

Top knoop

Dit kapsel wint snel aan populariteit. Ziet er geweldig uit op lang recht dik haar. Het is heel eenvoudig gedaan: op de bovenkant van het haar met behulp van een elastische band worden verzameld in een strak knotje. Het achterhoofdgedeelte kan geschoren zijn. Het ziet er het beste uit in combinatie met een lichte ongeschoren of baard.

Professionele tips

 • Verander het kapsel in de loop van de tijd: u hoeft niet gewijd te zijn aan één kapsel van jeugd tot ouderdom.
 • Kies het juiste beeld: om je haar te stylen, de gezondheid van je haar te bewaken, het publiek niet te shockeren als het doel een carrière en een positieve indruk is.
 • Weiger een pony na zeven jaar oud, als het geen helder accent is in een modieus kapsel.
 • Gebruik hoogwaardige haarverzorgingsproducten.

Houdende

Prachtig gelegd haar op het hoofd van een man trekt altijd de aandacht van het andere geslacht. Een moderne man is op de hoogte van verschillende haarverzorgingsproducten. In het arsenaal zit niet alleen scheerschuim, maar ook vernis, gel en meer.

 1. Als het moeilijk is om de stijloptie te bepalen, wordt het model dat de kapper heeft voorgesteld een model.
 2. Kapsels in de stijl van sport en militairen vereisen geen professionele styling, was gewoon je haar.
 3. Het is moeilijker met de rest van de kapsels van het model: het hangt allemaal af van de mogelijkheden van de verbeelding van de man: gel of vernis helpt. Halflang haar kan worden gevormd in Iroquois of bieden een andere optie.
 4. De romantische stijl is gemakkelijk te stylen, omdat voor de creatieve aard de aanwezigheid van rommel op het hoofd niet zal bederven, integendeel.
 5. Klassiekers is handig, omdat het een absolute volgorde veronderstelt - je hoeft alleen je haar te kammen.

De herenmode heeft veranderingen ondergaan, om het heden bij te houden, is het sterkere geslacht belangrijk om er mooi en waardig uit te zien, niet om je gewoontes, levensstijl te veranderen, te corresponderen met professionele etiquette - en natuurlijk, verrassing en vreugde te geven aan vrouwen!

Gavroche

Aanvankelijk behoorde het kapselkapsel tot de retrostijl, maar tegenwoordig wordt het vaker verwezen naar de moderne jeugdstijl. De belangrijkste vereisten voor kapselkapsel is een open gezicht, de pony wordt gladgemaakt of onzorgvuldig aan een kant gelegd en met een langwerpige vorm op de achterkant van het hoofd achtergelaten. Als je een soepele styling ontwerpt met een zijscheiding, krijg je een retro-versie, en een onzorgvuldige en enigszins verwarde styling is eerder een romantisch kapsel voor jongens met zachte functies.

Rechtbank

De tweede naam van een dergelijk kapsel is een bever, dat wil zeggen een verkorte versie van een tenniskapsel. Aan de kruin wordt kort haar geknipt en vormt een vierkant platform. Aan de zijkanten wordt het haar kort geknipt tot 1-2 mm, aan de bovenkant laten ze niet meer dan 2-4 cm vrij.De technologie van directe haarsnit stelt u in staat om een ​​vierkante vorm te creëren, bovendien wordt een scherpe breuk in de slapen gemaakt in een rechte hoek.

Schema's en technieken voor het uitvoeren van kapsels voor mannen

Model kapsels, dicht bij de klassiekers, meestal afgesneden op één niveau, maar houden tegelijkertijd een complexe ontwerptechnologie in. Creatieve, moderne en jeugdige knipbeurten suggereren een trapsgewijs en trapsgewijs snijden op meerdere niveaus. Korte kapsels kunnen dezelfde lengte hebben of met verkorte zijgebieden, u kunt ze rangschikken met een eenvoudige machine met sproeiers.

Om dit te doen, wordt droog en schoon haar uit de achterkant van het hoofd gesneden, waardoor de lengte van het haar wordt vergroot door de sproeiers te veranderen. Volgens hetzelfde principe, shear whisky, zich uitstrekkend tot aan de kroon. Als we de langwerpige modellen beschouwen, zal hier alleen een ervaren meester het hoofd bieden, omdat een multi-level snijtechnologie wordt aangenomen. Dergelijke kapsels worden meestal aangevuld met een knal, die aan één kant, rug of in een slordige slordige vorm kan worden gelegd.

Voor veel mannen was een ander belangrijk criterium voor het kiezen van een knipbeurt de prijs, dat wil zeggen hoeveel een variatie van een knipbeurt kost. Het verschil tussen de kosten van kapsels in salons kan afhankelijk zijn van de stad en regio van het land, het vaardigheidsniveau van de kapitein, het prestige van de instelling, evenals individuele klantverzoeken. Gemiddeld kan de prijs van een modelkapsel variëren van 15.000 tot 3.000 roebel.

Conclusie

Model kapsels voor de gemiddelde man worden geassocieerd met creatieve en shockerende looks, hoewel in feite veel kapsels in de buurt komen van een strikte klassieke en elegante retro-stijl. Er zijn ook moderne gemodificeerde kapsels, gekenmerkt door langwerpige strengen, multi-level snijtechnologie, asymmetrische lijnen en verschillende stylingopties. Het is belangrijk om een ​​knipbeurt te kiezen op basis van de vorm van het gezicht, het type uiterlijk, de leeftijd en de algemene stijl van de man.

Pet

De mensen noemen zo'n knipbeurt 'onder de pot'. De moderne variant van de pet maakt het beeld van een man tegelijkertijd romantisch en moedig. Zo'n kapsel heeft veel opties voor de uitvoering ervan: ofwel een strikte look met duidelijke lijnen en overgangen, of lichte nalatigheid.

Schaar techniek

Klassiek kort herenkapsel raakt nooit uit de mode. Het is noodzakelijk om te beginnen met snijden vanaf het voorhoofd en geleidelijk naar het achterhoofdgedeelte te gaan. Toekomstige pony wordt geknipt volgens de locatie van de wenkbrauwen. Soms wordt klanten gevraagd om een ​​pony iets hoger of lager te maken dan dit niveau. Focus op klantvoorkeuren.

Knip vervolgens de draad bovenaan af. Het is noodzakelijk om het slot op het voorhoofd te combineren met het slot op de kroon. Vervolgens worden het achterhoofdgedeelte en de zijkanten bijgesneden. Verwerking van de tijdelijke zone en de rand gebeurt machinaal.

Onder de typemachine

Eerst moet u beslissen welke lengte u wilt. Op dit moment zijn er een groot aantal spuitmonden waarmee u de vereiste lengte over de kop zo gelijk mogelijk kunt maken. Het is noodzakelijk om een ​​knipbeurt vanaf de achterkant van het hoofd te krijgen en naar de kruin van het hoofd te bewegen.

Dit artikel hielp je om bestaande kapsels voor mannen te achterhalen. Ze leerde hoe ze een of ander kapselmodel per gezichtstype kon kiezen en gaf ook advies aan beginnende meesters over de techniek van het uitvoeren van klassieke herenkapsels met een schaar en onder de machine.

Laat Een Reactie Achter