Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Behandeling van prostatitis met bijenpestilentie: hoe te kopen en koken, recepten, gebruikstips

Prostatitis is een ontsteking van de prostaatklier, die niet alleen wordt gekenmerkt door onaangename / ongemakkelijke sensaties, maar ook door een hoog risico op het ontwikkelen van potentie-aandoeningen en het optreden van carcinoom (prostaatkanker).

Behandeling van dit ontstekingsproces wordt uitgevoerd onder toezicht van een arts met behulp van medicijnen, maar het is heel goed mogelijk om tijdens de therapie alternatieve medicijnen te gebruiken.

Zeer effectief is de behandeling van prostatitis met bijendood.

Alles over bijensubestilentie

Bijendood is in wezen het lichaam van dode bijen. Deze insecten leven te kort (gelden alleen voor werkende bijen), dus het is mogelijk om materiaal te verzamelen voor het bereiden van het medicijn vaak.

Bovendien staan ​​in de zomer dode bijen op het bord van aankomst (je hoeft ze alleen voor zonsopgang op te halen), en in de winter kun je ze onderaan de korf vinden.

Belangrijk: om dode bijen als hoofdbestanddeel van het medicijn te gebruiken, kunt u geen rotte of gemodificeerde insectenlichamen gebruiken - dit kan wijzen op de aanwezigheid van een infectie, waardoor het medicijn in echt gif verandert.

En wees niet bang dat samen met de verzamelde bijen van de onderkant van de bijenkorf hun uitwerpselen ook zullen vallen - deze slimme insecten poepen nooit in hun "huis".

De samenstelling van bijensubpestilentie is uniek:

 • vitamines - ascorbinezuur / D / E / K / PP,
 • mineralen - ijzer / zink / calcium / fosfor,
 • wax en stuifmeel
 • eiwitten en aminozuren,
 • chitine en glucosamine.

Vanwege deze samenstelling is bijenmorbiditeit een bioactieve stof die letterlijk alle processen in het lichaam "wakker" maakt en de functies van organen en systemen herstelt.

Bijenpestilentie heeft de volgende eigenschappen:

 • regeneratief - normaliseert en verbetert de werking van de prostaat,
 • bacteriedodend - vernietigt pathogene / pathogene micro-organismen, virussen, die meestal de oorzaak zijn van de ontwikkeling van het ontstekingsproces in de prostaat,
 • stimulerend - de metabolische processen in dit lichaam zullen veel beter en completer zijn.

Bovendien heeft bijendoding een direct effect op de potentie en is het een uitstekende immunomodulerende stof - de versterking van het hele organisme is gegarandeerd.

Hoe te koken

Na het verzamelen van bijenpestilentie, moet het grondig worden gewassen en gedroogd - een poeder wordt bereid uit dit materiaal, dat de basis is voor de bereiding van therapeutische zalven en tincturen.

De bereiding van het poeder is elementair - in een blender moet u gewassen en gedroogde bijensubestilentie malen, bewaar het resulterende materiaal alleen in een glazen pot, met een goed gesloten deksel en op een donkere / koele plaats.

Voor de behandeling van prostatitis worden de volgende soorten medicijnen gebruikt op basis van het verkregen poeder:

1. ZALF. Het is voldoende om 1 eetlepel van de bron te mengen met 200 ml plantaardige olie - je kunt er elke nemen, maar olijfolie is nuttiger. De zalf wordt bewaard in een container met donker glas op een koele en donkere plaats - bijvoorbeeld op de deur van de koelkast.

2. TINCTUUR. Poeder wordt in een pot van een halve liter gegoten en met alcohol gegoten. Het geneesmiddel wordt gedurende minimaal 4 weken toegediend, maar het zal na 6 weken infusie maximale effectiviteit hebben. Let op: de tinctuur moet door een fijne zeef worden gefilterd en in de koelkast worden bewaard.

3. Brew. Voor een halve liter water, neem 2 eetlepels poeder van bijenspestilentie en laat minstens 2 uur sudderen. Daarna wordt het afgekoeld en gefilterd. De bereide bouillon wordt maximaal 2 weken in de koelkast bewaard.

Er is nog een remedie voor prostatitis, die niet uit poeder bestaat, maar uit hele dode bijen - stoom.

Het is noodzakelijk om 100 gram subpestilentie met 200 ml kokend water te gieten en 10 minuten te laten staan. Bewaar geen stoom - het wordt direct voor gebruik gemaakt.

Behandeling bijenpestilentie

Om prostatitis met het betreffende medicijn te behandelen, moet u het behandelingsregime kennen.

De volgende methoden zijn het meest effectief gebleken:

 1. Tinctuur van bijenspestilentie om 1 theelepel in de ochtend en avond te nemen 40-60 minuten na het eten. Het verloop van de behandeling is minimaal 2 maanden.
 2. Zalf behandelt de huid van het perineum - het voorbereide medicijn wordt eenmaal per dag in een dunne laag op een schoon en droog huidoppervlak aangebracht. De loop van de therapie is minimaal 1 maand.
 3. De bouillon moet vóór de maaltijd worden ingenomen in de hoeveelheid van 1 eetlepel, minimaal 2 keer per dag, en om een ​​snel effect te bereiken - 3 keer per dag. Gebruiksduur - 60-90 dagen.

Bovendien wordt voor de behandeling van prostatitis ook droog bijenpoeder gebruikt - het moet 1 theelepel 's morgens en' s avonds worden gegeten, weggespoeld met gewoon water.

Los daarvan is het de moeite waard om het toepassingsschema van de stoom te verkennen - er worden kompressen van gemaakt.

De resulterende stoom (de massa dode bijen in kokend water zal sterk zwellen en veranderen in een soort dichte substantie) wordt op gaas aangebracht, lichtjes geperst en als een kompres gebruikt.

Het moet op het perineum worden toegepast - de procedure wordt 's nachts uitgevoerd, terwijl de man op de een of andere manier het toepassingsgebied van het kompres moet isoleren.

De duur van de procedure zelf is niet meer dan 20 minuten, het aantal procedures per week is niet meer dan 2, het verloop van alle therapie is minimaal 3 maanden.

Belangrijk: de behandeling met bij morbiditeit van prostatitis moet uitgebreid zijn - u kunt veilig alle beschreven procedures tegelijkertijd uitvoeren.

En in geen geval mag u de behandeling onderbreken, zelfs als de symptomen van het ontstekingsproces in de prostaat zijn verdwenen.

Gemiddeld is het beloop van algemene therapie met bijenmorbiditeit met prostatitis 2 maanden.

Contra

Ondanks de unieke samenstelling en de zeer hoge efficiëntie is het gebruik van bijensterfte bij de behandeling van prostatitis enigszins beperkt - er zijn specifieke contra-indicaties:

 • bloedziekten - leukemie, bloedingsstoornissen (hemofilie), veneuze trombose (er zijn geen contra-indicaties voor verstopping van kleine bloedvaten),
 • hart- en vaatziekten - bijvoorbeeld aneurysma, hartfalen, myocarditis, een gevestigde pacemaker, hartaanval,
 • ziekten van het zenuwstelsel - epilepsie in de actieve fase (vaak terugkerende aanvallen, in het stadium van stabiele remissie is het nodig om toestemming te krijgen van de behandelend arts), psychose en neurose, beroertes (hemorragische / ischemische).

Bovendien is bijen doden categorisch gecontra-indiceerd als een geneesmiddel voor patiënten met de diagnose diabetes mellitus, tuberculose en een kwaadaardige tumor.

BELANGRIJK: morbiditeit van bijen kan een allergische reactie veroorzaken, daarom moet individuele intolerantie en / of overgevoeligheid voor producten van de bijenteelt bij een man worden uitgesloten.

Dit is een effectieve folkremedie die het gewenste effect zal hebben bij de behandeling van vroege prostatitis en in het geval van therapie voor een geavanceerd ontstekingsproces in de prostaatklier en bij het diagnosticeren van de chronische vorm van de betreffende ziekte.

Maar in elk geval is het eerst noodzakelijk om een ​​arts te raadplegen en een diagnose te stellen (het is onmogelijk om de symptomen mogelijk te maken), het stadium van de ziekte te achterhalen en te raadplegen over het gebruik van afkooksel / zalf / tinctuur bij de behandeling van prostatitis.

Bijendood tegen prostatitis

Over de helende eigenschappen van dit product is sinds mensenheugenis bij mensen bekend.

Lokale genezers behandelden hem met verkoudheid en virale ziekten, gewrichtspathologieën, evenals ziekten van het mannelijke genitale gebied.

Chemische samenstelling

Podmor - een uniek product met een ongeëvenaarde samenstelling.

 1. De belangrijkste werkzame stof van de dood is chitine, of liever chitosan. Dit onderdeel werd voor het eerst ontdekt in Frankrijk in het midden van de 18e eeuw. Wetenschappers hebben de regeneratieve functies van chitosan bewezen. Het heeft pijnstillende, ontstekingsremmende, bactericide en genezende effecten, daarom is het zeer nuttig bij de behandeling van mannelijke ziekten.
 2. Het is ook rijk aan melanine, aminozuren, peptiden en heparoid. Deze stoffen zijn nuttig voor het lichaam, omdat ze deelnemen aan vele chemische en metabolische processen.
 3. Het bevat antioxidanten, het mogelijk maken om de jeugd en het leven te verlengen, te beschermen tegen de negatieve effecten van de externe omgeving, schadelijke stoffen uit het lichaam te verwijderen.
 4. Het bijengif bevat zoutzuur en fosforzuur, evenals 18 aminozuren, vitamines en mineralen. Geen wonder dat het wordt gebruikt bij de behandeling van vele ziekten, waaronder prostatitis en prostaatadenomen.

Voordelen voor de gezondheid van mannen

Bijendood bij de behandeling van prostatitis heeft de volgende eigenschappen:

 • Versterkt het immuunsysteem, activeert de beschermende functies van het lichaam om virussen en infecties te bestrijden.
 • Helpt het ontstekingsproces in de liesstreek te verminderen.
 • Normaliseert de natuurlijke terugtrekking van de secretie van de klier, verhoogt de reproductieve functies.
 • Het helpt om spierweefsel te ontspannen en de normale uitstroom van urine, vermindert pijn tijdens het plassen.
 • Stimuleert de bloedcirculatie.
 • Verwijdert gifstoffen, afval, schadelijke stoffen uit het lichaam.

Folk recepten voor huismiddeltjes

Behandeling van prostatitis met bijensterfte, recepten:

Voor de behandeling van chronische prostatitis kunt u zelfgemaakte tincturen en afkooksels gebruiken.

Ze zijn gemakkelijk te bereiden en hebben een goed therapeutisch effect.

Zelfgemaakte tinctuur

Het geneesmiddel helpt de symptomen van chronische prostatitis, urethritis, prostaatadenoom te verminderen.

Kookschema
Componenten: een glas wodka, droge grondstoffen.

 • We nemen een glazen fles, gieten er 1-1,5 eetlepels gemalen grondstoffen in en schenken een glas wodka.
 • We sluiten de container met een deksel en bewaren deze drie weken op een donkere, koele plaats.
 • Om de 2-3 dagen wordt het aanbevolen om de inhoud van de fles te schudden.
 • Het afgewerkte medicijn kan worden gefilterd en in de koelkast worden bewaard.

Hoe te nemen?

Tinctuur wordt dagelijks ingenomen, driemaal daags 20 druppels voor de maaltijd. De loop van de behandeling is ontworpen voor 2 maanden. Op aanbeveling van een arts kunt u het verlengen tot 6-12 maanden of na een pauze herhalen.

Neem tinctuur met een kubus suiker of oplossen in water. Om de smaak te verbeteren, kunt u een lepel honing of een paar druppels citroen toevoegen.

Prostatitis probleem

Prostatitis is een ontstekingspathologie die de prostaat aantast. Geen enkele man is immuun voor deze ziekte, wat de sterkere seks veel problemen en ongemak bezorgt. Ontsteking van de prostaat kan om verschillende redenen optreden, maar morbiditeit van bijen door prostatitis geneest bijna onvermijdelijk. Prostatitis ontwikkelt zich meestal tegen een achtergrond van stagnatie of onder invloed van een infectieus proces dat is ontstaan ​​als gevolg van de penetratie van bacteriën, virussen, schimmelmiddelen, mycoplasma of chlamydia, enz.

Het is noodzakelijk om de ziekteverwekker te identificeren en vervolgens door te gaan met de strijd tegen de oorzaken van pathologie. Het is gewoon zinloos om ontstekingen te behandelen zonder een provocerende factor te identificeren en te elimineren. De behandeling van prostatitis helpt in de beginfase om pathologische symptomen te elimineren. Als prostatitis niet wordt behandeld, leidt dit tot onvoorspelbare gevolgen.

In het begin zijn de frequente driften om naar het toilet te rennen bezorgd, terwijl urineren ongemak, pijn en andere onaangename gewaarwordingen veroorzaakt. Seksueel leven staat niet zo goed, omdat prostatitis genadeloos de erectiele vermogens van mannen onderdrukt. Veel patiënten merken op dat ze tegen de achtergrond van prostatitis een kortere duur van geslachtsgemeenschap hebben, verminderd libido, er is een vroege ejaculatie, orgastische sensaties vervagen, enz.

Bij prostatitis wordt het vooral aanbevolen om meer vloeistof te drinken, vet en bier uit het dieet te sluiten. Bij geavanceerde prostatitis ontwikkelt de patiënt seksuele impotentie, verdwijnt de interesse in vrouwen en vormt onvruchtbaarheid. Het is moeilijk voor een man om te wennen aan het idee dat hij insolvent is in bed, waaruit psychische problemen, stress, constante prikkelbaarheid en bitterheid bij anderen beginnen. Vanwege de prostaateffecten storten gezinnen soms in elkaar, gaan koppels uit elkaar en daarom is tijdige behandeling voor een uroloog zo belangrijk.

Zelfgemaakte afkooksel

Dit geneesmiddel doet niet onder voor de helende eigenschappen, maar bevat in tegenstelling tot tinctuur geen alcohol.

Kookschema
Componenten: water, bee subpestilence.

 • We nemen een geëmailleerde pan, doen er twee volle eetlepels grondstoffen in en gieten 500 ml water.
 • We zetten het fornuis op, wachten tot het kookt. Zet na het koken het vuur laag, meng en kook ongeveer 2 uur.
 • We laten de pan van het fornuis, afkoelen, mixen, filteren.
 • Als de vloeistof minder dan 0,5 liter is, moet u een beetje gekookt water toevoegen aan het oorspronkelijke volume.
 • Bewaar de bouillon in de koelkast.

Hoe te nemen?

De tool wordt in een warme vorm geconsumeerd, één eetlepel 2 keer per dag vóór de maaltijd. Om het therapeutische effect te versterken, moet het worden weggespoeld met een honingdrank (een lepel honing in 250 ml water).

Home zalf

Het medicijn verlicht pijn en vermindert ontstekingen. Zalf wordt gebruikt voor prostatitis en prostaatadenoom.

Kookschema
Componenten: bee subpestilence, plantaardige olie

 • Neem een ​​paar eetlepels gemalen grondstof en vul deze met hete plantaardige olie (olijf- of zonnebloem) tot een dikke suspensie is gevormd.
 • Meng de ingrediënten grondig en laat afkoelen.
 • In plaats van plantaardige olie kun je vet gebruiken. Sommigen voegen propolis of een lepel honing toe aan deze remedie.

Hoe aanvragen?

De afgewerkte zalf wordt elke dag voor het slapengaan op de lies en het perineum aangebracht. Gebruik dagelijks gedurende 2-4 weken. Het is raadzaam om het product voor gebruik licht op te warmen en in een warme vorm aan te brengen.

Samenstelling en eigenschappen van de dood

Dode bijen worden effectief gebruikt bij de behandeling van mannelijke problemen en de prostaatklier. Het hoofdbestanddeel van de lijken van deze insecten is chitosan. Het is dieet, het wordt niet opgenomen door het lichaam, het helpt om gewicht te verliezen en het lichaam te ontdoen van overtollig vocht. Bovendien verbetert morbiditeit als gevolg van chitosan de activiteit van het maagdarmkanaal en redt het letterlijk van een kater-syndroom.

Als onderdeel van de dood zijn er veel componenten:

 1. De reeds genoemde chitosan, die een helende en pijnstillende werking heeft,
 2. Melanine, een pigment- en antioxidantstof,
 3. Apisan is een chitine biologisch actieve stof,
 4. Heparine - regelt bloedstollingsprocessen en voorkomt het optreden van trombose,
 5. Bijengif, een natuurlijk natuurlijk antibioticum, wordt gebruikt om geneesmiddelen te produceren tegen E. coli en difterie, streptokokken of stafylokokken,
 6. Peptiden - deze stoffen in de samenstelling hebben veel aminozuren en groeihormoon, verhogen het uithoudingsvermogen van het lichaam en zijn daarom nuttig voor bodybuilders en atleten.

Bovendien bevat de dood veel voedingsstoffen voor het mannelijk lichaam, bijvoorbeeld micronutriënten en vetten, antivirale en antimicrobiële componenten.Urologen gebruiken vaak bijenmorbiditeit voor mannen met prostatitis en het gebruik ervan is gerechtvaardigd bij de behandeling van ontsteking van de prostaatklier.

Podmor heeft veel nuttige eigenschappen: het normaliseert de hartactiviteit, verlaagt de bloeddruk, neutraliseert cholesteroloverschotten en normaliseert het hemoglobinegehalte. Poeder uit bijenkorven voorkomt de ontwikkeling van kankerprocessen en atherosclerose, geneest brandend maagzuur en neutraliseert de verhoogde zuurgraad van de maag, activeert de afweer en herstelt de leverfunctie. Podmor voorkomt de ziekte van Parkinson, verlicht gewrichtspijn, heeft een gunstige invloed op de mannelijke voortplanting, erectiele functies, verlicht ontsteking en adenoom van de prostaat.

Hoe deze behandeling te combineren

Bijenpestilentie, het toepassen met prostatitis, kan worden gecombineerd met andere prostatitis medicijnen, maar na voorafgaand overleg met uw arts.

Vergeet niet dat prostatitistherapie een geïntegreerde aanpak vereist. Tijdens de behandeling moeten patiënten weigeren alcohol te drinken, roken, zich houden aan de juiste voeding, meer ontspannen en sporten, een regelmatig seksleven leiden.

Juiste keuze

De dood van bijen is verdeeld in verschillende variëteiten: winter-lente en zomer-herfst. Voor de bereiding van geneesmiddelen voor de behandeling van prostatitis met bijensubstantie, moeten alleen zomer- en herfstsubestillentie worden gebruikt volgens het recept. Lente, na overwintering, wordt het afgeraden om te gebruiken voor de bereiding van medicijnen, omdat de buik van de bij een grote hoeveelheid ontlasting bevat, die de grondstof een onaangename geur geeft en de gekookte bouillon een bittere smaak heeft.

Experts zeggen dat een dergelijk medicijn geen schade kan berokkenen, maar je moet ook geen speciale voordelen verwachten. Als je zomerse grondstoffen gebruikt, is het meer verzadigd met nuttige sporenelementen, dus dergelijke prostaatkanker zal nuttiger en genezend zijn. De lichamen van dode bijen moeten intact zijn, het kanon moet zichtbaar zijn op het deksel. Als de lijken tekenen van schimmel vertonen, is dit een grondstof van slechte kwaliteit, die niet geschikt is voor de bereiding van medicijnen. Ervaren imkers wordt geadviseerd om goed te snuffelen bij het kiezen van een scrub - hoogwaardige grondstoffen zullen scherp ruiken, die doen denken aan een mengsel van aroma's van gefrituurde zaden en droog voedsel voor huisdieren.

Als de verworven morbiditeit een beschimmelde of bedorven geur afgeeft, is het beter om het te weigeren. De effectiviteit van het vervaardigde medicijn voor de behandeling van de prostaat hangt rechtstreeks af van de kwaliteit van de dood. Als je je eigen bijen hebt, kun je in de zomer de verzamelde dode bijen in de zon verkalken, en als je de lijken in de herfst verzamelt, kun je ze in de vriezer bewaren tot je de juiste hoeveelheid genoeg hebt om het medicijn te maken.

Wanneer wachten op het resultaat?

Vele jaren ervaring met het gebruik van zelfgemaakte afkooksels en tincturen blijkt zeer effectief bij de behandeling van chronische prostatitis en andere ziekten van het genitale gebied van de man.

In dit geval moeten patiënten onthouden dat alternatieve behandelingsmethoden geen onmiddellijk effect hebben. Om het gewenste resultaat te bereiken, moeten ze dagelijks worden gebruikt, volgens de aanbevolen cursus.

Bovendien zijn alternatieve methoden niet geschikt voor de behandeling van acute infectieuze prostatitis. In dit geval zullen antibacteriële geneesmiddelen de belangrijkste schakel in de therapie zijn.

Populaire recepten

Behandeling van prostatitis met bijensterfte wordt als het meest effectief beschouwd bij gebruik van speciaal bereide tincturen op de lijken van bijen, hoewel het gebruik van dode insecten bij de bereiding van afkooksels en andere doseringsvormen vrij acceptabel is.

Beoordelingen van mannen bevestigen de effectiviteit van bijensubestilentie en daarop gebaseerde fondsen.Uitslag heeft ontstekingsremmende en immunomodulerende effecten, verbetert de stofwisseling, verhoogt de weerstand van het lichaam tegen verschillende infecties en bacteriën en helpt het bloed te reinigen.

U kunt frituren, brouwen, op alcohol aandringen, zalfoplossingen bereiden - voor wie het handig is om te gebruiken. Eén ding is duidelijk, deze tool, wanneer correct gebruikt, gaat effectief om met prostaatproblemen.

Waar kopen?

Dit product kan worden gekocht in winkels met honing en bijenteeltproducten, evenals bij particuliere handelaren. De geschatte kosten per 30 gram product zijn 150-200 roebel.

Waar moet ik op letten bij het kopen van bijensubestilentie?

Let bij het kopen in een winkel op de instructies van de fabrikant, de integriteit en beschikbaarheid van de verpakking, ophaaldatum, voorwaarden en houdbaarheid.

Als het product in bulk wordt aangeboden, moet het zorgvuldig worden geïnspecteerd. De karkassen van bijen moeten intact en droog zijn, zonder elementen van schimmel, vuil, ontlasting.

Het is beter om bij de imkers in het vroege najaar of de lente te kopen. De ophaaldatum valt in deze periode, dus er is een grotere kans op verse, hoogwaardige producten.

Nuttige eigenschappen van subpestilentie met prostatitis

 1. Bestrijdt actief virale infectie, die zich in de getroffen focus bevindt.
 2. Het heeft een krampstillend effect.
 3. Het verlicht pijn en ongemak tijdens het plassen.
 4. Als je het vergelijkt met andere chemicaliën voor prostatitis, heeft het geen bijwerkingen zoals krachtverlies, leverziekte.
 5. Vanwege het feit dat het bijenproduct de bloedstroom in de weefsels kan retourneren, wordt pathogene microflora snel uit het lichaam uitgescheiden.
 6. Versterking van het immuunsysteem, de beschermende functies van het lichaam.
 7. Dode bijen vechten actief tegen virussen, ziektekiemen. De samenstelling van het product bevat een grote hoeveelheid gif, dat het ontstekingsproces in de prostaat en de blaas beïnvloedt.
 8. Giftige stoffen worden uit het lichaam uitgescheiden.
 9. Als hij op tijd de behandeling met een bijenproduct vergeeft, is geen chirurgische ingreep nodig.

Alcoholtinctuur

Het gebruik van alcoholtinctuur is vrij populair bij de behandeling van prostaatontsteking.

 • Om het medicijn te bereiden, moet u de bijenkorven zorgvuldig drogen bij een temperatuur van 40 graden.
 • Vervolgens moeten de gedroogde grondstoffen in een koffiemolen of mortel zorgvuldig worden verpletterd.
 • Het resulterende poeder moet worden gegoten met verdunde alcohol of wodka.
 • De verhoudingen voor de bereiding van alcoholtincturen worden als volgt gepresenteerd: 20 gram per glas wodka. poeder van bijensubestilentie.
 • Het resulterende mengsel werd in een donkere glazen fles gegoten en 21 dagen in een donkere kast geplaatst.
 • Schud de fles met infusie dagelijks in de eerste week van blootstelling.
 • Klaar tinctuur kan worden bewaard in de koelkast.
 • De houdbaarheid van een dergelijk geneesmiddel is 3 maanden.

Sommige bronnen geven informatie dat tijdens de interactie van bijengif met slaap stoffen vrijkomen die bijdragen aan een sterke daling van de drukindicatoren. Sommige wetenschappers zijn het eens met een vergelijkbare theorie, maar voor deze formulering is deze niet relevant. Het is gewoon zo dat de ondergrond niet zo veel gif bevat dat het begint te interageren met alcohol en een negatief effect heeft op het lichaam van de patiënt. Bovendien zijn deze componenten niet in het menselijk lichaam verbonden, maar daarbuiten worden daarom geen negatieve reacties van een dergelijke interactie verwacht.

Het gebruik van bijensubestilentie met prostatitis

Een bijenproduct wordt gebruikt in gekookte, gebakken vorm, alcoholtinctuur wordt ook gewaardeerd.

Meestal gebruiken ze een afkooksel op water of een infusie van alcohol uit de dood. Om de tinctuur te bereiden, moet u dit recept gebruiken:

 1. Neem een ​​glas wodka.
 2. Bijen doden, slechts één eetlepel is genoeg.
 3. Meng alles grondig.
 4. Sluit goed, blijf 3 weken staan, vergeet niet te roeren.
 5. Het gebruik van het voltooide medicijn wordt aanbevolen voor mannen tot 20 druppels na het eten, een kuur van twee maanden, als de prostatitis is gevorderd, moet u ongeveer een jaar duren.

Overweeg hoe uw lichaam op de stof reageert, begin met drie druppels, als u het medicijn normaal verdraagt, kunt u de dosering verhogen. De dosering van een druppel is afhankelijk van de leeftijd, als u 25 jaar oud bent, heeft u 25 druppels nodig, of 50, respectievelijk 50 druppels.

Tinctuur behandelt prostatitis, reinigt bloedvaten, bloed, verjongt het lichaam, helpt bij het genezen van hart- en vaatziekten en normaliseert de bloeddruk.

Tinctuur kan niet worden ingenomen door jonge mensen en met nierpathologieën, dus de ziekte kan nog erger worden.

Voor medicinale doeleinden wordt een bijenproduct gebruikt dat geen schimmel heeft; het moet worden gedroogd in een oven bij een temperatuur van 50 graden. In geen enkel geval in de zon, als gevolg van de invloed van ultraviolette stralen, produceert het een grote hoeveelheid gifstoffen die als een gif op een persoon werken.

De geur moet lijken op het aroma van gefrituurde zaden. U kunt geen bijenproduct gebruiken dat imkers eerder hebben behandeld met chemicaliën voor varrotosis.

Het gebruik van bijensubestilentie om prostaatadenoom te behandelen

Om prostaatadenoom te genezen, moet u een afkooksel gebruiken op basis van dode bijen. Voor het koken heeft u een recept nodig:

 • 500 ml water.
 • Chill, hak het voor - twee eetlepels.
 • Kook alles op laag vuur.
 • Koel twee uur. De vloeistof moet bruin worden.
 • Neem kaasdoek en zeef de vloeistof.
 • Aan het einde wordt een eetlepel honing toegevoegd.

De bouillon wordt alleen op een koude plaats, in een glazen container, goed afgesloten. Je kunt gekookt pesticide niet lang vasthouden, alleen gedurende twee weken, dan verslechtert het en verliest al zijn genezende eigenschappen.

Drink de bouillon dagelijks een maand lang in de vorm van warmte voor de maaltijd twee keer per dag. Neem vervolgens drie weken pauze en opnieuw kunt u de bouillon een maand gebruiken. Behandeling van prostatitis met bijensterfte brengt 90% van het resultaat. Desondanks moet men niet vergeten dat prostaatadenoom een ​​ernstige ziekte is, het is noodzakelijk om de behandeling op een geïntegreerde manier te benaderen en vooraf een specialist te raadplegen.

Een afkooksel uit de dood zal helpen bij het uitbrengen van lamblia, het normaliseren van de lever, de longen, het spierstelsel, het normaliseren van de toestand van het centrale zenuwstelsel, het werk van de maag, de darmen.

Therapeutische recepten voor de behandeling van prostatitis

 • Recept tinctuur: neem een ​​halve liter dood, doe ze in een fles van twee liter wodka. Sta gedurende twee weken, zeef, voeg water toe, propolis tinctuur. Neem twee keer per dag gedurende vier maanden.
 • Mix recept: je hebt een theelepel dood nodig, zonnebloemolie, je moet het goed braden. Wacht vervolgens tot het is afgekoeld, maal, zodat de poedermassa naar buiten komt. Voeg elke dag melk aan thee toe.
 • Zalf Recept: neem de dood, giet er olijfolie op, sta op een koude plaats. De zalf moet blijken, mannen moeten het op de liesstreek aanbrengen. Top met iets warms.

Het wordt aangeraden om het product van dode bijen te gebruiken voor een man en een vrouw om de microflora van de geslachtsorganen te herstellen, als een vrouw verantwoordelijk is voor mannelijke prostatitis, zal de behandeling niet zo effectief zijn.

Bijen doden - dit zijn bijen die al zijn gestorven, insecten leven niet langer dan een maand. Het is belangrijk om droge bijen te gebruiken voor de bereiding van medicijnen; afbraak en schimmel zijn uitgesloten. De samenstelling van het product bevat een beetje heparine, zink, magnesium, fosfor, bijengif.

Vervanging door prostatitis is een van de beste medicijnen tegen ontstekingen, reinigt het bloed, vernietigt bacteriën, verhoogt het immuunsysteem. Met dit type apitherapie kun je jezelf beschermen tegen de vorming van vernauwing, knopen die vaak een tumor in de prostaat kunnen vormen.

Prostatitis behandeling met bijensterfte

Bijen zijn kleine werkers die erin slagen om veel voordeel voor een persoon te brengen tijdens de periode van hun korte leven. Honing, bijenmelk, propolis is stoffen met een unieke therapeutische samenstelling.

Zelfs na hun dood kunnen insecten wonderen verrichten. Ze worden bijendood genoemd. Als we er rekening mee houden dat gemiddeld elke bij ongeveer een maand leeft, dan kunnen we ons voorstellen hoeveel bijenresten er per jaar worden gevormd.

Ongetwijfeld de polen toepassing van bijenpestilentie kan worden toegeschreven aan:

 • lage kosten en beschikbaarheid van fondsen
 • helpen bij verschillende ziekten geassocieerd met aandoeningen in het functioneren van interne organen, metabolisme, evenals met infectieuze infecties,
 • het vermogen om "een persoon op de been te zetten" in een korte periode van tijd,
 • het lichaam voorzien van een heel complex van vitale stoffen,
 • algemene genezing van het lichaam en krachtige versterking van het immuunsysteem,
 • relatieve veiligheid, zelfs in geval van overdosering,
 • gemakkelijke bereiding van medicinale oplossingen met behulp van bijensubstantie.

Deze folk remedie heeft en tekortkomingen, maar ze worden geassocieerd met onoplettendheid bij het kiezen van de juiste grondstof voor de bereiding van de medicinale samenstelling:

 • Vóór het begin van de winter van gestreepte toiletten beschermen imkers tegen varoatose - een teek - door te sproeien. Of deze oplossingen in bijenorganismen blijven, is een andere vraag, maar het feit dat speciale oplossingen worden gebruikt, blijft een feit,
 • Soms is het onmogelijk om te voorspellen waarom de bijen stierven (vooral in de winter) - hetzij door natuurlijke ouderdom, hetzij door een besmettelijke ziekte. En in het tweede geval kun je de plaag niet toepassen,
 • Niet alle imkers controleren in de winter op netheid in netelroos. Als je het behoud van netheid in de bijenkorven negeert, krijgt een imker in de lente een beschimmelde en stinkende massa in plaats van een nieuwe dood,
 • Onmiddellijk na de winterslaap worden zoveel uitwerpselen in de bijen verzameld dat zelfs de geur van de dood erg smerig is. Het gevoel dat de tinctuur is bereid op de uitwerpselen van insecten kan niet aangenaam worden genoemd.

Maar als u deze punten voorziet en zorgvuldig de juiste grondstof voor de medicijnen selecteert, dan zijn er praktisch geen tekortkomingen in deze tool.

Welke stoffen maken deel uit van bijensubestilentie?

Als u de bijensterfte in zijn componenten verdeelt, kunt u zich alleen verbazen over de uniekheid ervan. Het bevat:

 • melanine en hitozamin (de eerste verbetert aanzienlijk het metabolisme, neemt deel aan celregeneratie en de tweede is een schakel in het proces van het verwijderen van toxines en pathogene bacteriën uit het lichaam),
 • een groot aantal eiwit cellen en antioxidanten,
 • vitamines groep B, P, C en anderen
 • nuttige sporenelementen: fosfor, zink, magnesium, ijzer en anderen
 • bijengif (activeert de afweer van het lichaam en bevordert genezing op alle niveaus).

Wordt bijen doden gebruikt als een behandeling voor prostatitis? Wat is het recept? Bijen dood behandelt mannen effectief voor prostatitis. Volgens statistieken over 90% vertegenwoordigers van het sterkere geslacht, die aan deze ziekte leden, konden het in een paar maanden en zelfs weken kwijt.

Wat is het effect van dode bijen in dit geval?

 • Herstelprocessen beginnen onmiddellijk in de laesie
 • Dankzij de actieve chemische verbindingen heeft schorpioen een deprimerend effect op actief delende cellen. Tumorgroei stopt. Na verloop van tijd begint de resorptie,
 • De afscheiding door de kanalen wordt op dezelfde manier hersteld als de uitstroom van urine,
 • De pijn tijdens het urineren verdwijnt,
 • Potentie is hersteld.

Zowel tincturen op bijensubestilentie als afkooksels helpen goed. Extern gebruik parallel met orale toediening werkt echte wonderen.

Hoe koken?

Behandeling van prostatitis met bijensterfte (bijen): wat zijn de recepten? voor huishoudelijk gebruik kan worden voorbereid:

  Hoe kan ik bijenkoliek met prostatitis koken en nemen? tinctuur. Ze zal het nodig hebben 2 eetlepels de overblijfselen van bijen en 0,5 liter wodka of alcohol. Bijen moeten in een fles worden gegoten, het mengsel goed schudden, verbergen op een koele, afgelegen donkere plaats op 2-3 weken. Herhaal het schudproces dagelijks.

3 maal daags aanbrengen 40 minuten na het eten. Drops om zoveel te gebruiken als het jaren werd. Om te beginnen is het de moeite waard om met een paar druppels te beginnen (3-5), observeer de reactie van het lichaam,

 • Afkooksel van bijenpestilentie: gebruik voor prostatitis? Giet een vergelijkbare hoeveelheid insecten (2 eetlepels) in 0,5 liter water, laat ongeveer 2 uur op laag vuur sudderen. Zeef de vloeistof. Gebruik een theelepel 3 keer per dag gedurende een half uur voor de volgende maaltijd,
 • Wat is de remedie voor prostatitis? zalf: voeg olijfolie (200 gr.) toe aan de dood - 2 eetlepels, gepoederd in een blender. Voor gebruik opwarmen tot een temperatuur die comfortabel is voor het lichaam en 2 keer per dag in het perineum wrijven. U kunt aanvragen voor de nacht indienen.

  Het verloop van de behandeling is in de regel lang. De therapie gaat door 1,5-2 maanden, dan moet je even pauze nemen 2 weken. Aantal benaderingen - niet meer dan 3 per jaar.

  Welke middelen kunnen worden gecombineerd met morbiditeit van bijen?

  Een zeer succesvolle combinatie van fondsen met honing, verschillende kruidenremediesop basis van additieven van groenten en fruitplantaardige oliën. In dit geval wordt het effect van het product alleen maar intenser, omdat het is verrijkt met extra waardevolle stoffen. Bedankt hiervoor metabolisch proces versnelten het genezingsproces is veel sneller.

  Gebruik voor het voorkomen van prostatitis

  Terwijl het behandelingsproces aan de gang is, worden pauzes tussen sets in een constant tijdsbestek gehandhaafd. Maar met een merkbare verbetering van het welzijn, neemt de rusttijd tussen sets geleidelijk toe.

  Er komt een moment dat het voldoende is om tijdens de verbranding te schroeien 1 maand eenmaal per jaar. Deze maatregel is voldoende om de behaalde resultaten te behouden en zich geweldig te voelen.

  Wanneer herstel verwachten?

  merkbaar verbetering van welzijn kan al worden waargenomen na 3-5 aanvragen bijenpestilentie. Volledig herstel kan worden verwacht en na 1 maanden na een paar, en zelfs na een jaar, hangt het af van de mate van de ziekte en de kenmerken van het beloop.

  Wacht in ieder geval niet op een wonder na het eerste gebruik van het product. De stemming voor een positief resultaat is belangrijk. Het is ook cruciaal, omdat soms zelfs één correcte installatie voldoende is om het genezingsproces in het lichaam te starten.

  Hoe de prostaat te behandelen met bijendood - aanbevelingen voor gebruik

  Voordat u begint met de behandeling met folkremedies, moet u een arts bezoeken en de nodige tests doorstaan. Bij prostaatkanker zijn bijenproducten gecontra-indiceerd. Hoe de prostaat te behandelen met bijendood?

  Het is noodzakelijk om een ​​dergelijk schema te volgen om geld van dode bijen te nemen:

  • Het poeder wordt 's ochtends gedurende een maand op een lege maag in een halve theelepel genomen. De cursus moet 3-4 keer per jaar worden herhaald om exacerbaties te voorkomen.
  • Alcoholtinctuur wordt gedurende twee maanden geconsumeerd, tweemaal daags 5 ml na de maaltijd.
  • Bouillon drankje 2 el. l. drie keer per dag vóór de maaltijd gedurende 2 tot 3 maanden.

  Instructies over de behandeling van prostaatadenoom met bijendood zijn als volgt:

  • De bouillon wordt twee keer per dag op een lege maag op 1 eetlepel geconsumeerd. Onmiddellijk hierna moet je een theelepel honing eten en een glas warm water drinken. De opnameduur is 30 dagen, gevolgd door een pauze van twee weken. Afhankelijk van de toestand van de patiënt kunnen 2-3 therapiekuren worden uitgevoerd.
  • Het wordt aanbevolen om de behandeling met tinctuur van subpestilentie te starten met 2-3 druppels tweemaal daags onmiddellijk na het eten. Geleidelijk moet het volume van de tinctuur worden verhoogd totdat het aantal druppels overeenkomt met de leeftijd.

  Ook bij prostatitis en adenoom worden zalf en stoom veel gebruikt.

  Ze worden geadviseerd om ze te gebruiken volgens de volgende instructie:

  • zalf 's nachts eenmaal per dag op de prostaat aangebracht. Het verloop van de behandeling is 2 maanden.
  • gestoomde aangebracht in de vorm van een warm kompres voor het slapengaan twee keer per week gedurende 2 tot 3 maanden.

  Tijdens het gebruik van bijenmorbiditeit door prostatitis, moet u uw gezondheid zorgvuldig bewaken. Als u pijn in het perineum, moeite met plassen, koorts of een verhoogde hartslag ervaart, moet u een arts raadplegen.

  Hoe morbiditeit van bijen met prostatitis te bereiden - de keuze van grondstoffen en apitherapie-recepten

  Om de remedie goed te laten werken, is het noodzakelijk om de juiste morbiditeit te kiezen. Op de lichamen van bijen mogen er geen sporen van parasieten, rot, schimmel zijn, het is ook noodzakelijk om te verduidelijken hoe lang geleden chemische preparaten werden gebruikt om de bijenkorf te behandelen.

  Hoe kan bijenmorbiditeit met prostatitis worden voorbereid voor de behandeling van deze ziekte?

  Overweeg de volgende methoden:

  • Poeder kan worden gemaaktmalen hakken in een blender of koffiemolen. Het moet worden bewaard in een goed afgesloten pot.
  • Voor de vervaardiging van tincturen het is noodzakelijk om de dood te nemen met een snelheid van 30 - 40 gram per glas wodka. Na het mengen de drank goed sluiten en drie weken op een koele donkere plaats laten trekken.
  • Om een ​​afkooksel te krijgen, je hebt een eetlepel poeder nodig om 0,5 liter heet water te gieten en 2 uur op laag vuur te laten sudderen, en zeef dan.
  • De beste basis voor zalf beschouwd als olijf-, boter- of vaseline. Het is noodzakelijk om het poeder van de dood vanaf de basis te mengen tot de consistentie van dikke zure room. Bewaar zalf in de koelkast in een afgesloten container.
  • Om stoom te krijgen 100 g hele bijen worden gedurende 15 tot 20 minuten met kokend water gegoten. Vervolgens wordt deze massa gefiltreerd door kaasdoek, geperst en gebruikt als een kompres.

  Afkooksels en zalven van bijensubestilentie voor de behandeling van prostatitis hebben een relatief korte houdbaarheid, dus je moet ze in een kleine hoeveelheid koken (gedurende 1 tot 3 dagen na opname).

  Bijendood - gebruik voor prostatitis, meningen van artsen

  U kunt ook andere recepten gebruiken voor het gebruik van bijensubestilentie om ziekten van de prostaat te behandelen:

  • Een pot met een volume van 1,5 liter per derde is gevuld met schuim en gevuld met maneschijn of 70% alcohol. Na 14-15 dagen wordt de tinctuur gefiltreerd en verdund met dezelfde hoeveelheid water, 100 g propolis wordt toegevoegd voor elke liter oplossing. Neem een ​​drankje van 1 el. 2 keer per dag gedurende 3 maanden.
  • Podmor wordt enkele minuten gebakken in zonnebloemolie, vervolgens wordt deze massa verpletterd en geconsumeerd in 1 theelepel. op een lege maag, weggespoeld met melk.

  Het gebruik van bijensubestilentie met prostatitis en het therapeutische effect ervan werd door veel urologen gewaardeerd. Volgens hun beoordelingen is het beloop van medicijnen verminderd, patiënten die apitherapie gebruiken, hebben veel minder kans om een ​​verergering van chronische ontsteking van de prostaat te melden. Na het toepassen van bijensubestilentie voor prostatitis, merken mannen een afname van pijn, een herstel van de potentie en een algehele verbetering van het welzijn.

  Het effect van tincturen, afkooksels en zalven hangt echter grotendeels af van de manier waarop bijenmorbiditeit met prostatitis moet worden voorbereid. Daarom is het noodzakelijk om de juiste grondstoffen te kiezen en de formulering van de vervaardiging van geneesmiddelen duidelijk te volgen.

  Recepten voor bijen morbiditeit van prostatitis

  Misschien is het meest populaire recept voor prostatitis tinctuur van bijensubestilentie op wodka, maar hoe het te nemen? Om de tinctuur te bereiden, is het noodzakelijk om de lijken van bijen te malen en ze te mengen met wodka per 4 eetlepels per 1 liter vloeistof.

  Hierna wordt het mengsel geïnfuseerd 2 weken op een donkere, koele plaats en schudt twee keer per dag. Het resulterende mengsel wordt gebruikt. 20 druppels na elke maaltijd.Er wordt aangenomen dat dit medicijn naast de behandeling van de prostaat ook een gunstig effect heeft op het functioneren van het hart en het cardiovasculaire systeem als geheel.

  Een ander middel tegen bijenkorven is een afkooksel. Voor de voorbereiding ervan in 1 liter water wordt toegevoegd 4 eetlepels fijngemalen scrub, waarna het resulterende mengsel wordt gekookt ongeveer 2 uur op laag vuur. De resulterende gekoelde bouillon wordt gefilterd door gaas en kan worden gemengd met honing om de smaak te verbeteren.

  Dit product moet in de koelkast in een afgesloten verpakking worden bewaard, de houdbaarheid is in de regel niet langer dan een paar weken, waarna u een nieuwe portie kunt bereiden. Neem de bouillon twee keer per dag voor de maaltijd. In de meeste gevallen zijn beoordelingen van recepten en behandeling van prostatitis met bijensterfte positief.

  Wat is bijen doden

  Sinds de oudheid worden bijenteeltproducten op grote schaal gebruikt om medische recepten te bereiden. Dode bijen zijn de lichamen van dode bijen. Het gebruik van dergelijke "lijken" is voor velen twijfelachtig, maar ze hebben echt genezende eigenschappen.

  Er zijn twee soorten sterfgevallen die voor medicinale doeleinden kunnen worden gebruikt:

  1. Winter. Het bestaat uit die insecten die de winter niet konden overleven en bevriezen als gevolg van de kou. Gewoonlijk sterft in de winter in elk gezin tot 20% van de bijen. U kunt ze alleen gebruiken voor de bereiding van producten die bedoeld zijn voor externe verwerking. Het wordt niet aanbevolen om ze naar binnen te brengen, omdat uitwerpselen zich hebben opgehoopt in de insecten, die stoffen bevatten die giftig zijn voor het menselijk lichaam.
  2. Lente-zomer-herfst. Tijdens deze periode is het mogelijk om bijna elke dag in een kleine hoeveelheid dode bijen te krijgen. Op basis daarvan is het toegestaan ​​om zowel externe producten als producten die oraal worden ingenomen te bereiden. Meestal worden tincturen bereid op basis daarvan.

  Als de bijen in de winter stierven, kunnen ze alleen extern worden gebruikt.

  Behandeling voor prostatitis

  Op basis van bijenpestilentie kunt u een aftreksel voorbereiden voor orale toediening. Een dergelijk hulpmiddel kan echter alleen worden gebruikt als een van de elementen van complexe therapie. De behandeling van prostatitis met bijen kan niet onafhankelijk zijn. In combinatie met andere medicijnen helpt de dood bij het omgaan met symptomen van prostatitis, zoals:

  • pijn en verbranding in de urethra en het perineum,
  • problemen met plassen, pijnlijk gevoel en pijn ermee,
  • Te vaak plassen
  • algemene achteruitgang, zwakte,
  • nerveuze prikkelbaarheid, vaak veroorzaakt door een gebrek aan verlichting na het legen,
  • gebrek aan libido
  • problemen met de duur van geslachtsgemeenschap en andere moeilijkheden van seksuele aard.

  Selectie van grondstoffen

  Het gebruik van bijensubestilentie met prostatitis vereist een zorgvuldige voorbereiding van grondstoffen. Het is niet altijd mogelijk om onmiddellijk het vereiste aantal dode insecten te verkrijgen, dus het is het beste om de werkstukken geleidelijk te doen. Direct nadat de bijen zijn verzameld, moeten ze zo vaak in warm water worden gewassen dat ze leeglopen. Daarna moet de dood in de oven worden gedroogd. Selecteer hiervoor een temperatuur van maximaal 150-170 graden en houd het werkstuk daar ongeveer 30 minuten vast.

  Geoogste bijen lijken worden opgeslagen in constant geventileerde containers. Gedroogd bewaren in de ondergrond van de oven is niet langer toegestaan ​​dan een paar weken.

  Behandeling van prostatitis met de dood zal alleen effectief zijn als strikte naleving van volksrecepten. Bij ziekten van het urogenitale systeem zijn er verschillende opties voor het bereiden van een afkooksel. Het verwijderen van het ontstekingsproces in de prostaat zal het gebruik van subpestilentie op dergelijke manieren helpen:

  1. We gieten het uitschot in een dichte container, gieten wodka zodat het de bijen bedekt met "twee vingers", laten staan ​​om dicht te blijven staan ​​in een donkere kamer.Na twee weken, filter de tinctuur met gaas en neem 1 eetlepel voor elke maaltijd gedurende een maand. Dit is het eenvoudigste, maar tegelijkertijd populaire recept voor prostatitis op basis van bijensubstantie.
  2. Een ander recept is niet minder effectief, maar geen wodka, maar gewoon water wordt gebruikt om het te maken, dus het is geschikt voor meer mensen. Om het product te bereiden, nemen we 200 g van de kant-en-klare scrub, gieten 0,5 liter kokend water en laten een uur staan. Vervolgens persen we de insectenlichamen, die een beetje moeten opzwellen, gaas omwikkelen en lotions maken en een kompres aanbrengen op het gebied tussen het perineum en de penis. Voor maximale effectiviteit wordt het aanbevolen om de procedure 3-4 weken per dag gedurende enkele weken te herhalen. Op deze manier kunt u snel van pijn en brandende sensaties afkomen.

  Subpestilentie kan worden aangedrongen op wodka of alcohol en op water

  Nuttige kenmerken van de dood

  Het gunstige effect van bijensubestilentie op de toestand van het mannelijk lichaam is te wijten aan zijn rijke samenstelling:

  1. De chitineuze bedekking van de bij bevat een grote hoeveelheid heparine, een bloedverdunner die bloedstolling voorkomt. Chitosan activeert ook de metabole processen in het lichaam van een man en werkt als een krachtige antioxidant.
  2. Sinds de oudheid wordt het gif van deze insecten gebruikt om de bloedvaten te versterken en het ontstekingsproces in de bekkenorganen aan te pakken.
  3. Het vet in het lichaam van de bij bevat een grote hoeveelheid vetzuren.
  4. Met voedingsvezels kunt u de werking van het maagdarmkanaal vaststellen en toxines en vervalproducten van ziekteverwekkers verwijderen.

  Over het algemeen helpen de hoofdcomponenten in bijensubestilentie ziekten van het urogenitale systeem bij mannen te overwinnen.

  Het heeft heeft het volgende effect op het lichaam:

  • bacteriedodende werking - gekenmerkt door een antibacterieel effect, morbiditeit van bijen helpt bij het omgaan met infectieziekten van het urogenitale systeem van het sterkere geslacht van verschillende etymologieën,
  • ontstekingsremmend effect
  • normaliseert de bloedcirculatie, helpt bij het elimineren van toxines, stoffen die vrijkomen tijdens het verval van ziekteverwekkers. Bovendien is de toevoer van de prostaat met zuurstof en nuttige stoffen verbeterd, het beste regeneratieproces op cellulair niveau,
  • verbetert de potentie en erectiele functie, herstelt aantrekking tot het andere geslacht,
  • vermindert pijn, herstelt het proces van natuurlijk urineren, omdat zwelling geleidelijk verdwijnt.

  Het gebruik van bijenspestilentie activeert de beschermende eigenschappen van het lichaamhet immuunsysteem activeren.

  Basistoepassingstips

  Kies zorgvuldig bijensubestie, omdat het resultaat van de behandeling grotendeels zal afhangen van de kwaliteit. Koop de verzameling insecten die stierven in de zomer-herfstperiode, omdat ze meer voedingsstoffen bevatten.

  Probeer het kijk goed naar de bijenlichamen: ze mogen niet worden beschadigd, maar zien er eerder sterk uit en hebben een natuurlijke pluis.

  Beoordeel de geurdat afkomstig is van insecten: het moet lijken op zaden of diervoeder.

  Zorg ervoor dat u bijenpestilentie gebruikt scheid insecten van klein puin. Voor dit doel kunt u een gewone zeef gebruiken - deze zift de grondstoffen perfect.

  Een goed gedroogde basis voor de bereiding van medicinale drankjes is noodzakelijk bewaren in een katoenen zak op een koele plaats, uit de buurt van zonlicht.

  Op internet vindt u een verscheidenheid aan opties voor fondsen op basis van bijenspestilentie, die zijn ontworpen om prostatitis en andere aandoeningen van het urogenitale systeem in het sterkere geslacht het hoofd te bieden.

  Laten we meer in detail ingaan op de meest effectieve recepten van de traditionele geneeskunde, die mannen meestal gebruiken om ontsteking van de prostaat te verlichten.

  Het gebruik van bijensubestilentie in de vorm van poeder

  Dit recept is een van de gemakkelijkste om te maken. Om het te bereiden, moet je een goed gedroogde bij morbide bij nemen. Het moet worden gemalen in een blender of in een koffiemolen tot het een poeder-toestand krijgt.

  Poeder uit de dood accepteren als een onafhankelijk hulpmiddel, een halve theelepel 1 keer per dag in de ochtend voor de maaltijd. De therapeutische cursus duurt 30 dagen.

  De stof moet worden geleegd in een droge steriele pot en worden afgesloten met een strak deksel. Bewaar de container op een koele plaats, uit de buurt van zonlicht

  Bijenteelt bouillon

  Een dergelijk afkooksel is een van de meest effectieve methoden. voor de behandeling van prostatitis en prostaatadenoom. Het bevordert resorptie en reductie van de tumor, minimaliseert het ontstekingsproces en verlicht ook pijn.

  Om dit medicijn te bereiden, giet 1 eetlepel gemalen bijenbestrijding 500 milliliter koud drinkwater. Plaats de kom op de brander met vuur, breng de bouillon aan de kook. Zodra de vloeistof kookt, verwijder het vuur tot een minimum, sluit de pan met een deksel en laat 2 uur sudderen. Na deze tijd wordt de bouillon afgekoeld en gefiltreerd.

  Gebruik dit product in de vorm van warmte 1 eetlepel 2 keer per dag 30 minuten voor de maaltijd. De therapeutische cursus duurt 30 dagen. Behandeling met een soortgelijk geneesmiddel moet eenmaal per zes maanden worden uitgevoerd.

  Let op: dit aftreksel kan maximaal 3 dagen in de koelkast bewaard, omdat gedurende deze tijd alle helende eigenschappen van een dergelijke drank behouden blijven. Kook het daarom niet in grote hoeveelheden.

  kan krijg een uitgebreide toolals u aan bovenstaande samenstelling 1 eetlepel honing en propolis-alcoholtinctuur toevoegt. Alle ingrediënten worden gemengd en dronken zo'n geneesmiddel 2 keer per dag gedurende 3 weken, bij voorkeur op een lege maag. Honing en propolis verrijken niet alleen zo'n drankje met een aangename smaak en aroma, maar stellen het mannelijk lichaam ook in staat om extra nuttige stoffen en sporenelementen te ontvangen die het verzwakte lichaam echt nodig heeft tijdens de progressie van ziekten van het urogenitale systeem. Tinctuur wordt in de koelkast bewaard voor 7 dagen- na deze periode verliest het medicijn zijn helende eigenschappen.

  Gebakken bijensubestilentie

  Vers geoogste bijensubestilentie moet grondig worden gewassen, gedroogd en gebakken in een pan in een kleine hoeveelheid plantaardige olie gedurende 5 minuten. Het resulterende mengsel moet worden afgekoeld en gemalen tot een homogene consistentie in een blender of met behulp van een vleesmolen.

  Neem dagelijks 1 theelepel 1 keer per dag op een lege maag een half uur voor de maaltijd. Het wordt aanbevolen om dit product met melk te drinken. De therapeutische cursus is 1 maand.

  Olie tinctuur

  Om de olie-tinctuur te bereiden heb je olijf-, maïs- of zonnebloemolie nodig. Verhit 1 kop olie tot het kookpunt. Haal de kom van het fornuis en voeg voorgesneden 3 eetlepels bijensubestilentie toe. Laat enkele dagen op een koele plaats trekken. De resulterende olietinctuur moet worden gefilterd.

  Dit medicijn kan gebruik een van deze methoden:

  • extern - breng het product aan op het orgaan dat door de ziekte is aangetast met lichte massagebewegingen,
  • intern - consumeer 2 tot 3 druppels 1 keer per dag.

  Bijenzalf zalf

  Om een ​​zalf voor te bereiden voor de bestrijding van ziekten van het urogenitale systeem bij mannen, neemt u 100 gram vaseline 1 eetlepel bijensubestilentie, die tot poeder moet worden gemalen. Je kunt hiervoor een koffiemolen of een blender gebruiken.

  Vaseline moet enigszins worden opgewarmd en grondig worden gemengd met bijenspestilentie.

  Helende zalf 1 maand in de koelkast bewaard. Het moet worden aangebracht op de prostaat, die eenmaal per dag gevoelig is voor ontsteking. Vergeet niet het voor gebruik te verwarmen.

  Het is beter om de zalf voor het slapengaan aan te brengen. Daarna wordt het aanbevolen om jezelf in te wikkelen met een badstofhanddoek of een warme sjaal.

  Het therapeutische verloop van de behandeling is 1 tot 2 maanden, afhankelijk van de ernst van de ziekte.

  Kompres van de dood

  Neem 100 gram bijensubestilentie (niet nodig om te malen), giet kokend water zodanig dat de hele massa volledig in het water is. Laat 15 minuten trekken. Knijp de bijenpestilentie uit met kaasdoek die in verschillende lagen is gevouwen.

  Nog steeds warme bijensubestilentie moet gedurende 20 minuten als een kompres op het gebied van de ontstoken prostaat worden aangebracht. Nadat je de aanvraag hebt opgelegd, moet je jezelf in een warme deken of deken wikkelen.

  Dergelijke kompressen worden 1 tot 2 keer per week aanbevolen. De duur van de therapeutische cursus is 2 tot 3 maanden.

  Wanneer het gebruik van bijenpestilentie is gecontra-indiceerd

  Ondanks het nut en de effectiviteit van bijensubestilentie zijn er bepaalde contra-indicaties wanneer het niet wordt aanbevolen om fondsen met zijn aanwezigheid te gebruiken. Vergelijkbaarbeperkingen omvatten:

  1. Een acuut ontstekingsproces, dat wordt gekenmerkt door een scherpe stijging van de lichaamstemperatuur tot 38 graden.
  2. Aanwezigheid van nier-, ademhalings- of cardiovasculair falen, vooral in het acute stadium.
  3. Activering van tuberculose.
  4. Maligne of goedaardige laesies van organen en weefsels.
  5. Geïnstalleerde pacemaker.
  6. Maagdarmkanaalziekten, vooral als behandeling met alcoholtinctuur is gepland.
  7. Ziekten van het cardiovasculaire systeem, bijvoorbeeld een hartaanval, aneurysma, hartkloppingen, aritmie.
  8. Bloedziekten, zoals leukemie, verstopping van grote aderen, hemofilie en bloedstollingsproblemen.
  9. Diabetes mellitus.
  10. Beroerte en epileptische aandoeningen.

  Mensen die last hebben van allergische reacties op bijenteeltproducten, u moet voorzichtig zijn voordat u met de therapie begint, omdat ze ook allergisch kunnen zijn voor bijenziekte. In dit geval is het beter om een ​​speciale test uit te voeren om de aanwezigheid van allergieën te bevestigen of te weerleggen: maal een droge bij in de bocht van de elleboog en houd deze 5 minuten op deze plaats. Als u roodheid van de huid, jeuk, branderig gevoel of zwelling opmerkt, duidt dit op overgevoeligheid voor bijensterfte en moet u afzien van het gebruik van medicijnen die hierop zijn gebaseerd.

  Bijen dood kan zowel voor de behandeling van prostatitis als voor preventie worden gebruiktom terugval van deze ziekte te voorkomen.

  Bijenpestilentie - oorsprong

  Dode bijen worden dode bijen genoemd. Om twijfels over de mogelijkheid om ze voor behandeling te gebruiken weg te nemen, zullen we het hebben over hun oorsprong. Podmor is winter en zomer-herfst. Wintercollectie van dode bijen wordt niet aanbevolen voor behandeling, vooral binnen.

  Na de winter blijven er weinig nuttige stoffen achter in insectenlichamen. Bovendien worden de bijenkorven in de winter en de lente behandeld met verschillende medicijnen tegen bijenziekten. En de zomerdood wordt verkregen omdat het leven van werkende bijen tijdens de massale verzameling van nectar kort is en ongeveer 20-30 dagen duurt.

  Gebruik voor prostatitis

  Het gebruik van bijensubestilentie is breed. Het wordt gebruikt in de volgende gevallen:

  1. Om de immuniteit te verbeteren.
  2. Als ontstekingsremmer.
  3. Om het bloed te reinigen.
  4. Met ziekten van de urogenitale sfeer.
  5. Met prostatitis en adenoom.
  6. Potentiebehandeling door overlijden.

  Bij ontsteking van de prostaat heeft een medicijn bereid uit dode bijen een ontstekingsremmend effect, verlicht het zwelling, wat de uitscheiding van urine normaliseert. Met een afname van de potentie na een kuur van subpestilentie, is het seksuele leven genormaliseerd.

  Methoden voor het behandelen van prostatitis met de dood

  De dood door prostatitis wordt in de volksgeneeskunde gebruikt in de vorm van alcoholtinctuur, afkooksel, poeder, zalf en stoom.Behandeling van prostatitis met bijensterfte kan worden uitgevoerd met tincturen alleen van de voorgestelde recepten of combineer ze, vul de behandeling aan met farmaceutische preparaten. Behalve enkele contra-indicaties heeft behandeling met morbiditeit geen negatieve consequenties, geen complicaties voor andere organen.

  Een alcoholtinctuur wordt vaak gemaakt van bijensubestilentie, die lang wordt bewaard. Laten we in detail bekijken hoe we een medicijn kunnen bereiden uit bijensubestilentie:

  • Alcoholtinctuur - om de tinctuur te bereiden, wordt een schuim (geheel of poeder) in een glazen pot gegoten met een snelheid van één eetlepel per glas alcohol of wodka. De pot wordt op een donkere plaats geplaatst, twee weken volgehouden en constant geschud. U kunt langer volhouden - tot zes weken. Voor gebruik wordt tinctuur gefilterd.
  • Afkooksel - om de infusie voor te bereiden, hebt u 0,5 liter water en twee eetlepels poeder van dode bijen nodig. De bouillon wordt gedurende twee uur op het laagste vuur gekookt. De gekoelde tinctuur wordt gefilterd, in een koelkast in een glazen pot geplaatst. De houdbaarheid van de bouillon is 14 dagen.
  • Zalf - neem 200 ml plantaardige olie om een ​​geneesmiddel voor extern gebruik te bereiden. Elke olie is geschikt, maar het is beter om olijfolie te gebruiken. De zalf wordt bereid in een pot (of fles) van donker glas, waarbij de olie wordt gemengd met een eetlepel poeder, bewaard in de koelkast.
  • Raspara - gestoomde lichamen van dode bijen worden gebruikt als een kompres. Raspara wordt voorbereid voordat het kompres wordt aangebracht, zodat de massa niet afkoelt. Het kost honderd gram dood, die wordt gegoten met een glas kokend water. Massa staat op tien minuten. Dan kun je het gaan gebruiken.

  Vervanging met prostatitis kan ook in poedervorm worden gebruikt, weggespoeld met water.

  Schade en contra-indicaties

  De behandeling van mannelijke problemen door de dood is praktisch zonder contra-indicaties, doet geen kwaad. De belangrijkste reden voor het weigeren van de behandeling is de aanwezigheid van een allergie voor bijenteeltproducten. Als er zelfs in het verleden allergieën optreden, moet u zichzelf controleren. Je moet het lichaam van een dode bij nemen en het aan de binnenkant van de hand wrijven, net boven de vouw.

  Als er na een kwartier geen jeuk, roodheid van de huid en uitslag is, kan de behandeling worden gestart.

  Met een verbod op het gebruik van alcoholhoudende medicijnen, wordt de tinctuur vervangen door een waterafkooksel of poederinname.

  In elk geval is voorafgaand overleg met uw arts noodzakelijk, zelfs als u momenteel geen medicijnen gebruikt.

  Je kunt veel beoordelingen lezen van mannen die dode bijen gebruikten voor de behandeling.

  “Het recept voor het bereiden van een afkooksel op bijensubestile heeft goed gewerkt voor prostatitis. Na enkele dagen van opname was er een verbetering - toegenomen seksueel verlangen, de pijn stopte ”- Roman.

  “Tinctuur op gedroogde dode bijen (pest) - gaat perfect om met prostaatbehandeling! Ik gebruik het met medicijnen voorgeschreven door mijn arts. Een paar dagen later begon ik verbeteringen waar te nemen: pijn in de lies nam af, nachtelijke toiletbezoeken namen af ​​”- Ivan.

  “Kantoorwerk en stress op het werk hadden een negatieve invloed op mijn gezondheid. De vrouw stond erop de ziekte te behandelen met de tinctuur van de dood. Ontsteking en pijn namen af, ik voelde me een man ”- Sergey.

  "Ik neem tinctuur voor de preventie van adenoom, omdat mijn vader stierf aan prostaatkanker. Met zevenenveertig zie ik geen tekenen van de ziekte. Ik voer twee keer per jaar een maandelijkse preventieve behandeling uit ”- Andrey.

  Video: hoe prostatitis te behandelen met chitosan (bijenspestilentie)?

  Conclusie

  Uiteindelijk moet worden opgemerkt dat de behandeling van een bestaande ziekte een lange dagelijkse behandeling vereist. Indien nodig wordt de cursus herhaald na een pauze van twee tot drie weken.

  Daarom, wanhoop niet, maar je moet geduld hebben en verschillende behandelingsmethoden proberen. Het menselijk lichaam is immers uniek.En datgene wat de ene persoon hielp, is misschien niet effectief voor de ander. Dit geldt voor zowel medicijnen als alternatieve behandelingsmethoden.

  Soorten dood

  Bijen doden - droge, dode bijen die imkers uit bijenkorven vegen (wegvegen van het aankomstbord) tijdens het reinigingsproces. Dit gebeurt vóór zonsopgang, om de zwerm niet te storen. De gemiddelde levensduur van een bij is 40 dagen. Podmor wordt constant gevormd, maar de kwaliteit en kwantiteit is afhankelijk van het seizoen.

  Spring dood

  Als de bijenfamilie goed is voorbereid op de winter (gezonde jonge dieren, veel hoogwaardige honing, behandeling voor ziekten is uitgevoerd), dan kan de hele winter niet meer dan een half glas dode individuen zich ophopen.

  Sommige gewetenloze imkers bieden actief de lente sterfgevallen als de beste kwaliteit. Ze onderbouwen dergelijke aanbevelingen door het feit dat bijen in de winter veel nuttige stoffen ophopen. Maar er zijn nuances. In de winter sterven heel weinig bijen op natuurlijke wijze. Kortom, dit zijn zieke individuen, die hun eigen uit de korf zijn geduwd (de bijen hebben groepsimmuniteit, die ze zorgvuldig willen onderhouden).

  De tweede reden voor de onvoldoende kwaliteit van de winter-lente dood is een grote hoeveelheid ontlasting. Een bij maakt de darmen leeg in de laatste warme herfstdagen en lijdt dan de hele winter, terwijl hij honing consumeert. Als gevolg daarvan hoopt zich in de lente ongeveer 40 g ontlasting op in haar buik. Daarom zijn de daken van de kasten en hun omgeving tijdens de eerste vlucht bezaaid met kleine puntjes.

  Op het einde lente dood is voornamelijk zieke bijen, waarin uitwerpselen 50% van het gewicht zijn. Er is geen specifieke schade van hen, maar er is ook geen voordeel. Het is goed als de imker in de winter regelmatig de lijken harkt en ze correct droogt. In geval van wanneer het reinigen alleen in het voorjaar plaatsvindt, zullen de grondstoffen waarschijnlijk rotten, met schimmel en vreemde geuren. Gewetensvolle imkers verbranden dit uitschot samen met het afval dat zich in de bijenkorf heeft verzameld.

  Een ander minpunt van in het voorjaar verzamelde grondstoffen is een kleine hoeveelheid gif. Om deze reden steken bijen minder pijnlijk in de lente dan in de zomer of herfst.

  Behandeling van prostatitis met bijenpestilentie: hoe te kopen en koken, recepten, gebruikstips

  Toen probeerden ze in de tijd van Rus niet om prostatitis te genezen: geneeskrachtige kruiden, boomschors, bladeren, wortels, fruit en bessen.

  De meest bekende en meest gebruikte methode was echter het gebruik van bijenpestilentie.

  Uit de naam is het niet moeilijk om dat te raden dode bijen worden dode bijen genoemd.

  In de regel oogsten ze het in het vroege voorjaar of de herfst. Voor deze periode is één bijenzwerm goed voor 400-500 mg dode individuen.

  Over de helende eigenschappen van dit product is sinds mensenheugenis bij mensen bekend.

  Lokale genezers behandelden hem met verkoudheid en virale ziekten, gewrichtspathologieën, evenals ziekten van het mannelijke genitale gebied.

  Podmor - een uniek product met een ongeëvenaarde samenstelling.

  1. De belangrijkste werkzame stof van de dood is chitine, of liever chitosan. Dit onderdeel werd voor het eerst ontdekt in Frankrijk in het midden van de 18e eeuw. Wetenschappers hebben de regeneratieve functies van chitosan bewezen. Het heeft pijnstillende, ontstekingsremmende, bactericide en genezende effecten, daarom is het zeer nuttig bij de behandeling van mannelijke ziekten.
  2. Het is ook rijk aan melanine, aminozuren, peptiden en heparoid. Deze stoffen zijn nuttig voor het lichaam, omdat ze deelnemen aan vele chemische en metabolische processen.
  3. Het bevat antioxidanten, het mogelijk maken om de jeugd en het leven te verlengen, te beschermen tegen de negatieve effecten van de externe omgeving, schadelijke stoffen uit het lichaam te verwijderen.
  4. Het bijengif bevat zoutzuur en fosforzuur, evenals 18 aminozuren, vitamines en mineralen. Geen wonder dat het wordt gebruikt bij de behandeling van vele ziekten, waaronder prostatitis en prostaatadenomen.

  Bijendood bij de behandeling van prostatitis heeft de volgende eigenschappen:

  • Versterkt het immuunsysteem, activeert de beschermende functies van het lichaam om virussen en infecties te bestrijden.
  • Helpt het ontstekingsproces in de liesstreek te verminderen.
  • Normaliseert de natuurlijke terugtrekking van de secretie van de klier, verhoogt de reproductieve functies.
  • Het helpt om spierweefsel te ontspannen en de normale uitstroom van urine, vermindert pijn tijdens het plassen.
  • Stimuleert de bloedcirculatie.
  • Verwijdert gifstoffen, afval, schadelijke stoffen uit het lichaam.

  Behandeling van prostatitis met bijensterfte, recepten:

  Voor de behandeling van chronische prostatitis kunt u zelfgemaakte tincturen en afkooksels gebruiken.

  Ze zijn gemakkelijk te bereiden en hebben een goed therapeutisch effect.

  Het geneesmiddel helpt de symptomen van chronische prostatitis, urethritis, prostaatadenoom te verminderen.

  Kookschema
  Componenten: een glas wodka, droge grondstoffen.

  • We nemen een glazen fles, gieten er 1-1,5 eetlepels gemalen grondstoffen in en schenken een glas wodka.
  • We sluiten de container met een deksel en bewaren deze drie weken op een donkere, koele plaats.
  • Om de 2-3 dagen wordt het aanbevolen om de inhoud van de fles te schudden.
  • Het afgewerkte medicijn kan worden gefilterd en in de koelkast worden bewaard.

  Hoe te nemen?

  Tinctuur wordt dagelijks ingenomen, driemaal daags 20 druppels voor de maaltijd. De loop van de behandeling is ontworpen voor 2 maanden. Op aanbeveling van een arts kunt u het verlengen tot 6-12 maanden of na een pauze herhalen.

  Neem tinctuur met een kubus suiker of oplossen in water. Om de smaak te verbeteren, kunt u een lepel honing of een paar druppels citroen toevoegen.

  Dit geneesmiddel doet niet onder voor de helende eigenschappen, maar bevat in tegenstelling tot tinctuur geen alcohol.

  Kookschema
  Componenten: water, bee subpestilence.

  • We nemen een geëmailleerde pan, doen er twee volle eetlepels grondstoffen in en gieten 500 ml water.
  • We zetten het fornuis op, wachten tot het kookt. Zet na het koken het vuur laag, meng en kook ongeveer 2 uur.
  • We laten de pan van het fornuis, afkoelen, mixen, filteren.
  • Als de vloeistof minder dan 0,5 liter is, moet u een beetje gekookt water toevoegen aan het oorspronkelijke volume.
  • Bewaar de bouillon in de koelkast.

  Hoe te nemen?

  De tool wordt in een warme vorm geconsumeerd, één eetlepel 2 keer per dag vóór de maaltijd. Om het therapeutische effect te versterken, moet het worden weggespoeld met een honingdrank (een lepel honing in 250 ml water).

  Het medicijn verlicht pijn en vermindert ontstekingen. Zalf wordt gebruikt voor prostatitis en prostaatadenoom.

  Kookschema
  Componenten: bee subpestilence, plantaardige olie

  • Neem een ​​paar eetlepels gemalen grondstof en vul deze met hete plantaardige olie (olijf- of zonnebloem) tot een dikke suspensie is gevormd.
  • Meng de ingrediënten grondig en laat afkoelen.
  • In plaats van plantaardige olie kun je vet gebruiken. Sommigen voegen propolis of een lepel honing toe aan deze remedie.

  Hoe aanvragen?

  De afgewerkte zalf wordt elke dag voor het slapengaan op de lies en het perineum aangebracht. Gebruik dagelijks gedurende 2-4 weken. Het is raadzaam om het product voor gebruik licht op te warmen en in een warme vorm aan te brengen.

  Bijenpestilentie, het toepassen met prostatitis, kan worden gecombineerd met andere prostatitis medicijnen, maar na voorafgaand overleg met uw arts.

  Vergeet niet dat prostatitistherapie een geïntegreerde aanpak vereist. Tijdens de behandeling moeten patiënten weigeren alcohol te drinken, roken, zich houden aan de juiste voeding, meer ontspannen en sporten, een regelmatig seksleven leiden.

  Vele jaren ervaring met het gebruik van zelfgemaakte afkooksels en tincturen blijkt zeer effectief bij de behandeling van chronische prostatitis en andere ziekten van het genitale gebied van de man.

  In dit geval moeten patiënten onthouden dat alternatieve behandelingsmethoden geen onmiddellijk effect hebben.Om het gewenste resultaat te bereiken, moeten ze dagelijks worden gebruikt, volgens de aanbevolen cursus.

  Bovendien zijn alternatieve methoden niet geschikt voor de behandeling van acute infectieuze prostatitis. In dit geval zullen antibacteriële geneesmiddelen de belangrijkste schakel in de therapie zijn.

  Dit product kan worden gekocht in winkels met honing en bijenteeltproducten, evenals bij particuliere handelaren. De geschatte kosten per 30 gram product zijn 150-200 roebel.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van bijensubestilentie?

  Let bij het kopen in een winkel op de instructies van de fabrikant, de integriteit en beschikbaarheid van de verpakking, ophaaldatum, voorwaarden en houdbaarheid.

  Als het product in bulk wordt aangeboden, moet het zorgvuldig worden geïnspecteerd. De karkassen van bijen moeten intact en droog zijn, zonder elementen van schimmel, vuil, ontlasting.

  Het is beter om bij de imkers in het vroege najaar of de lente te kopen. De ophaaldatum valt in deze periode, dus er is een grotere kans op verse, hoogwaardige producten.

  De belangrijkste voorwaarde voor het verkrijgen van goede bijensubstantie is regelmatige inspectie en reiniging van bijenkorven, vooral tijdens de winter. Er wordt aangenomen dat in de herfst de kwaliteit van de dood hoger is dan in de lente.

  • Als het schimmel en een muffe geur bevat, zijn dergelijke producten niet geschikt voor medicinale doeleinden.
  • Als bijen afval verzamelen, kun je ze door een zeef zeven.
  • Vervolgens worden de bijenkarkassen gedroogd in de oven bij een temperatuur van 40-50 graden.
  • Bewaar in een papieren zak, doos of stoffen zak. Polyethyleen (en andere verzegelde containers) verdienen niet de voorkeur.

  Helaas is de behandeling van prostatitis met bijensterfte niet geschikt voor alle patiënten. Contra-indicaties voor het gebruik ervan zijn:

  • Allergische reacties op bijenteeltproducten, waaronder honing en bijengif.
  • Ernstige ziekten van het maagdarmkanaal, cardiovasculair systeem, centraal zenuwstelsel.
  • Schildklieraandoening.
  • Maligne neoplasmata.

  In de loop der jaren zijn medicijnen van bijensubestilentie met succes door mensen gebruikt voor de preventie en behandeling van prostatitis. Ze zijn gemakkelijk te produceren, betaalbaar en hebben een hoog therapeutisch effect. Tegelijkertijd waarschuwen artsen dat zelfmedicatie voor prostatitis het niet waard is! Raadpleeg uw arts voordat u de verbranding aanbrengt!

  Hoe bijenmorbiditeit met prostatitis voorbereiden, en over de behandeling van de ziekte die ze in de video zien:

  Een complexe mannelijke ziekte kan worden genezen - prostatitis kan worden gedaan met bijensubpestilentie. Het bestaat uit veel verschillende biologisch actieve stoffen waarmee je het lichaam kunt laten herleven. Bijenziekte verlost snel van ernstige ziekten als prostaatadenoom, een ontstekingsproces in het urogenitaal stelsel. Het verloop van de behandeling wordt individueel gekozen, sommige duren enkele maanden en andere enkele jaren.

  1. Bestrijdt actief virale infectie, die zich in de getroffen focus bevindt.
  2. Het heeft een krampstillend effect.
  3. Het verlicht pijn en ongemak tijdens het plassen.
  4. Als je het vergelijkt met andere chemicaliën voor prostatitis, heeft het geen bijwerkingen zoals krachtverlies, leverziekte.
  5. Vanwege het feit dat het bijenproduct de bloedstroom in de weefsels kan retourneren, wordt pathogene microflora snel uit het lichaam uitgescheiden.
  6. Versterking van het immuunsysteem, de beschermende functies van het lichaam.
  7. Dode bijen vechten actief tegen virussen, ziektekiemen. De samenstelling van het product bevat een grote hoeveelheid gif, dat het ontstekingsproces in de prostaat en de blaas beïnvloedt.
  8. Giftige stoffen worden uit het lichaam uitgescheiden.
  9. Als hij op tijd de behandeling met een bijenproduct vergeeft, is geen chirurgische ingreep nodig.

  Een bijenproduct wordt gebruikt in gekookte, gebakken vorm, alcoholtinctuur wordt ook gewaardeerd.

  Meestal gebruiken ze een afkooksel op water of een infusie van alcohol uit de dood. Om de tinctuur te bereiden, moet u dit recept gebruiken:

  1. Neem een ​​glas wodka.
  2. Bijen doden, slechts één eetlepel is genoeg.
  3. Meng alles grondig.
  4. Sluit goed, blijf 3 weken staan, vergeet niet te roeren.
  5. Het gebruik van het voltooide medicijn wordt aanbevolen voor mannen tot 20 druppels na het eten, een kuur van twee maanden, als de prostatitis is gevorderd, moet u ongeveer een jaar duren.

  Overweeg hoe uw lichaam op de stof reageert, begin met drie druppels, als u het medicijn normaal verdraagt, kunt u de dosering verhogen. De dosering van een druppel is afhankelijk van de leeftijd, als u 25 jaar oud bent, heeft u 25 druppels nodig, of 50, respectievelijk 50 druppels.

  Tinctuur behandelt prostatitis, reinigt bloedvaten, bloed, verjongt het lichaam, helpt bij het genezen van hart- en vaatziekten en normaliseert de bloeddruk.

  Tinctuur kan niet worden ingenomen door jonge mensen en met nierpathologieën, dus de ziekte kan nog erger worden.

  Voor medicinale doeleinden wordt een bijenproduct gebruikt dat geen schimmel heeft; het moet worden gedroogd in een oven bij een temperatuur van 50 graden. In geen enkel geval in de zon, als gevolg van de invloed van ultraviolette stralen, produceert het een grote hoeveelheid gifstoffen die als een gif op een persoon werken.

  De geur moet lijken op het aroma van gefrituurde zaden. U kunt geen bijenproduct gebruiken dat imkers eerder hebben behandeld met chemicaliën voor varrotosis.

  Om prostaatadenoom te genezen, moet u een afkooksel gebruiken op basis van dode bijen. Voor het koken heeft u een recept nodig:

  • 500 ml water.
  • Chill, hak het voor - twee eetlepels.
  • Kook alles op laag vuur.
  • Koel twee uur. De vloeistof moet bruin worden.
  • Neem kaasdoek en zeef de vloeistof.
  • Aan het einde wordt een eetlepel honing toegevoegd.

  De bouillon wordt alleen op een koude plaats, in een glazen container, goed afgesloten. Je kunt gekookt pesticide niet lang vasthouden, alleen gedurende twee weken, dan verslechtert het en verliest al zijn genezende eigenschappen.

  Drink de bouillon dagelijks een maand lang in de vorm van warmte voor de maaltijd twee keer per dag. Neem vervolgens drie weken pauze en opnieuw kunt u de bouillon een maand gebruiken. Behandeling van prostatitis met bijensterfte brengt 90% van het resultaat. Desondanks moet men niet vergeten dat prostaatadenoom een ​​ernstige ziekte is, het is noodzakelijk om de behandeling op een geïntegreerde manier te benaderen en vooraf een specialist te raadplegen.

  Een afkooksel uit de dood zal helpen bij het uitbrengen van lamblia, het normaliseren van de lever, de longen, het spierstelsel, het normaliseren van de toestand van het centrale zenuwstelsel, het werk van de maag, de darmen.

  • Hoge temperatuur stijgt tot 40 graden.
  • Er zijn problemen met het hart, nieren, bloedvaten, ademhaling.
  • U kunt niet worden behandeld voor bijenspestilentie met kanker, tuberculose of ernstige bloedziekten, als een persoon een pacemaker heeft, omdat het medicijn een stimulerend effect heeft.
  • Recept tinctuur: neem een ​​halve liter dood, doe ze in een fles van twee liter wodka. Sta gedurende twee weken, zeef, voeg water toe, propolis tinctuur. Neem twee keer per dag gedurende vier maanden.
  • Mix recept: je hebt een theelepel dood nodig, zonnebloemolie, je moet het goed braden. Wacht vervolgens tot het is afgekoeld, maal, zodat de poedermassa naar buiten komt. Voeg elke dag melk aan thee toe.
  • Zalf Recept: neem de dood, giet er olijfolie op, sta op een koude plaats. De zalf moet blijken, mannen moeten het op de liesstreek aanbrengen. Top met iets warms.

  Het wordt aangeraden om het product van dode bijen te gebruiken voor een man en een vrouw om de microflora van de geslachtsorganen te herstellen, als een vrouw verantwoordelijk is voor mannelijke prostatitis, zal de behandeling niet zo effectief zijn.

  Bijen doden - dit zijn bijen die al zijn gestorven, insecten leven niet langer dan een maand. Het is belangrijk om droge bijen te gebruiken voor de bereiding van medicijnen; afbraak en schimmel zijn uitgesloten. De samenstelling van het product bevat een beetje heparine, zink, magnesium, fosfor, bijengif.

  Vervanging door prostatitis is een van de beste medicijnen tegen ontstekingen, reinigt het bloed, vernietigt bacteriën, verhoogt het immuunsysteem. Met dit type apitherapie kun je jezelf beschermen tegen de vorming van vernauwing, knopen die vaak een tumor in de prostaat kunnen vormen.

  Pestilentie is het lichaam van dode bijen. Het woord "dood" komt van het woord "sterven". Tijdens de overwinteringsperiode sterven veel insecten. In het voorjaar kan de imker, die netelroos uit opgehoopte lichamen verwijdert, bij één familie tot een halve kilo bijensubpestil verzamelen.

  Studies hebben aangetoond dat preparaten die op basis van bijensubpest zijn gemaakt, een gunstig effect hebben op het menselijk lichaam. Het feit is dat als onderdeel van een subpestilentie een grote hoeveelheid heparine aanwezig is. De stof heeft een positief effect bij de behandeling van verschillende ziekten, waaronder chronische prostatitis. Ook in de samenstelling van het geneesmiddel bevat:

  • melanines - stoffen gerelateerd aan antioxidanten,
  • eiwitten, vetten,
  • vitaminen,
  • polypeptiden
  • meer dan 27 elementen van het periodiek systeem: boor, calcium, magnesium, natrium, zink, enz.

  Studies uitgevoerd aan de Vologda State University hebben aangetoond dat bijensterfte bij de behandeling van prostatitis bijdraagt ​​aan:

  • vermindering van prostaatmassa,
  • verminder de frequentie van urineren,
  • het proces van urineren vergemakkelijken enzovoort.

  Bovendien helpen de remedies om het ontstekingsproces te elimineren, pijn te verminderen, darmmotiliteit te verbeteren, wat de algemene toestand van patiënten positief beïnvloedt.

  Er zijn veel populaire recepten voor de behandeling van prostatitis met bijendood. Van gedroogde insecten maak aftreksels, tincturen, zalven. In zeldzame gevallen wordt de dood rauw geconsumeerd.

  Van groot belang bij de bereiding van medicijnen is de kwaliteit van de grondstoffen - dood, dus u moet de productkeuze zorgvuldig benaderen.

  Volgens apitherapeuten moeten de volgende regels en aanbevelingen worden overwogen bij het kiezen en bereiden van grondstoffen:

  1. De meeste nuttige stoffen worden aangetroffen in bijensubestantie verzameld in de zomer of herfst. Bij het kopen van grondstoffen kan deze informatie worden opgehelderd met de imker.
  2. Inspecteer de grondstoffen zorgvuldig. De pest moet bestaan ​​uit intacte, hele insecten.
  3. Het product mag geen tekenen van schimmel of bederf vertonen.
  4. De geur moet lijken op een kruising tussen droog diervoeder en geroosterde zaden.

  Als de grondstof tijdens opslag enigszins vochtig is, moet deze in de zon of in de oven worden gedroogd bij een temperatuur van maximaal 50 graden. Voor gebruik worden de grondstoffen geïnspecteerd en gesorteerd.

  Een veel voorkomende versie van een geneesmiddel uit de dood is een op alcohol gebaseerde tinctuur. Om het voor te bereiden, heb je nodig:

  Gedroogde insecten worden tot poeder vermalen: in een koffiemolen, vijzel of blender. Het poeder wordt in een glazen container gegoten en met wodka gegoten. Het product wordt toegediend voor een halve maan op een koele plaats die niet toegankelijk is voor zonlicht.

  Schud het product eenmaal per dag. Na de rijpingsperiode wordt het mengsel gefiltreerd.

  Om de smaak te verbeteren, wordt het aanbevolen om 1 el toe te voegen. natuurlijke honing.

  Als basis kunt u medische alcohol gebruiken. Neem in dit geval een halve liter alcohol 4 eetlepels bijensubpestilie. Na twee weken infusie wordt het mengsel gefiltreerd en verdund met gekoeld gekookt water in een verhouding van 1: 1.

  Het wordt aanbevolen om de infusie driemaal daags voor de maaltijd te gebruiken, 10-15 druppels, eerder verdund met water. Neem minstens een maand. Om de ziekte te voorkomen, wordt het beloop 2-3 keer per jaar herhaald.

  Volgens deskundigen is de bouillon van de dood voor de behandeling van prostaatadenoom het meest effectieve hulpmiddel, omdat tijdens de bereiding de grootste extractie van voedingsstoffen optreedt. Om het meest effectieve medicijn te bereiden, hebt u het volgende nodig:

  De ingrediënten worden gemengd in een pan en in brand gestoken. Nadat het mengsel is gekookt, wordt de pan gesloten met een deksel, zet het vuur lager en laat ongeveer 2 uur sudderen. Filter vervolgens, voeg naar smaak honing toe.

  Het wordt aanbevolen om het medicijn twee keer per dag 1 eetlepel voor de maaltijd in te nemen. De volledige behandelingskuur is 1 maand. Neem vervolgens een pauze voor dezelfde periode. Bewaar het product in een glazen container op een koele plaats, maar niet meer dan een halve maan.

  Bijensterfte door prostatitis kan ook worden gebruikt als een externe remedie. Voor het basisgebruik:

  Voor 100 g basis moet u 1 el nemen. gemalen poeder van de dood en meng alles grondig. Het hulpmiddel moet vóór het slapengaan over het perineum wrijven. Het medicijn wordt niet langer dan 1 maand in een koelkast in een glazen container bewaard.

  Een andere manier om prostaatadenoom met bijenmorbiditeit te behandelen, is door een stoom of warm kompres te gebruiken. De methode om stoom te koken is als volgt:

  • een glas gemalen podomor giet kokend water,
  • aandringen 15 minuten
  • verdeel het mengsel over gaas, gevouwen in verschillende rijen.

  De temperatuur van de stoom mag niet hoger zijn dan 50 graden. Warme bijenspestilentie wordt gedurende een kwartier op het gebied van de prostaat aangebracht. Het wordt aanbevolen om twee keer per week te solliciteren.

  Waarschuwing! De procedure mag alleen worden uitgevoerd na overeenstemming met de behandelend arts. Elk thermisch effect op de prostaat tijdens een acuut ontstekingsproces is verboden.

  Het volgende recept kan zowel intern als als externe agent worden gebruikt. Om 200 ml olietinctuur te bereiden, hebt u nodig:

  • 3 theel verpletterde onderpest,
  • 200 ml plantaardige olie: zonnebloem, olijf, enz.,

  De olie wordt aan de kook gebracht boven een vuur. Overhead wordt aan de verwarmde basis toegevoegd en grondig gemengd. De tool wordt enkele dagen volgehouden en vervolgens gefilterd.

  Schud de container goed voor gebruik. Voor orale toediening, neem 2-3 druppels tinctuur en gebruik het eenmaal per dag in de ochtend. In de vorm van een extern middel wordt tinctuur vóór het slapengaan op het perineum aangebracht.

  Als versterkt supplement bevelen apothekers het volgende recept aan:

  1. Een paar eetlepels bijensubestilentie worden 5-7 minuten gebakken in een pan met een kleine hoeveelheid olie.
  2. Het resulterende mengsel wordt op elke geschikte manier gekoeld en gemalen. Je kunt een blender gebruiken of in een vijzel verpletteren.
  3. Het wordt aanbevolen om gedurende een maand 0,5 theelepel op een lege maag in te nemen.

  Volgens traditionele genezers kan het gebruik van gefrituurde subpestilentie helpen het gezichtsvermogen te verbeteren. Het wordt aanbevolen om gefrituurd poeder te gebruiken voor bijziendheid.

  Voor een effectievere behandeling van de ziekte raden apitherapeuten aan het lichaam voor te bereiden op het gebruik van folkremedies. Tijdens de week, vóór het verloop van de therapie, moet het dieet worden gewijzigd. Het wordt aanbevolen dat de patiënt minder verbruikt:

  • zout,
  • suiker,
  • ingeblikt voedsel
  • gerookt vlees
  • vet.

  In de voorbereidingsfase is het goed voor mannen om meer reinigende theeën te drinken en te sporten. Alle oefeningen die betrekking hebben op de spieren van het bekken: squats, strekken van de benen, enzovoort, zullen profiteren.

  Preparaten voor orale toediening: tincturen, afkooksels, poeders worden aanbevolen om niet langer dan 1 maand te worden gebruikt. Neem vervolgens een pauze van minimaal 2 weken. Externe behandelingsmethoden: kompressen, zalven kunnen niet meer dan 2 keer per week worden gebruikt.

  Voordat u folkremedies gebruikt, is het raadzaam om een ​​arts te raadplegen. De belangrijkste contra-indicaties voor het gebruik van geneesmiddelen zijn allergieën of individuele intolerantie voor bijenteeltproducten. Contra-indicaties omvatten ook:

  • tuberculose,
  • ziekten van het cardiovasculaire systeem,
  • astma,
  • maagdarmkanaalaandoeningen (bij gebruik van alcoholhoudende middelen),
  • verminderde nier- en leverfunctie.

  Goed gekozen behandelmethode draagt ​​bij aan het snelle herstel van de patiënt. Alternatieve medicijnen kunnen niet worden gebruikt als de belangrijkste behandeling voor prostatitis. Ze hebben zich echter goed gevestigd als een hulpmethode voor therapie.

  Hoe bereid je het zelf voor?

  De belangrijkste voorwaarde voor het verkrijgen van goede bijensubstantie is regelmatige inspectie en reiniging van bijenkorven, vooral tijdens de winter. Er wordt aangenomen dat in de herfst de kwaliteit van de dood hoger is dan in de lente.

  • Als het schimmel en een muffe geur bevat, zijn dergelijke producten niet geschikt voor medicinale doeleinden.
  • Als bijen afval verzamelen, kun je ze door een zeef zeven.
  • Vervolgens worden de bijenkarkassen gedroogd in de oven bij een temperatuur van 40-50 graden.
  • Bewaar in een papieren zak, doos of stoffen zak. Polyethyleen (en andere verzegelde containers) verdienen niet de voorkeur.

  Extract

  Niet minder populair en effectief is het gebruik van extract van bijensubestilentie van prostatitis. Dit medicijn wordt bereid met elke plantaardige olie.

  • Je moet de gedroogde bijen tot poeder malen en een grote lepel van dergelijk poeder mengen met een glas warme olie.
  • Hierna moet het mengsel goed worden gemengd en minstens 20 minuten worden geschud.
  • Het is beter om het afgewerkte extract in een donkere glazen container te bewaren en in de koelkast te bewaren.
  • Het extract is vrij effectief bij de behandeling van prostatitis. Met het gebruik ervan wordt aanbevolen om kompressen te maken op de perineum en coccygeale zone, evenals het gebied van de onderrug en de lies te wrijven.

  Trouwens, dit extract toonde zich niet alleen in prostatitistherapie, het kan met succes omgaan met aandoeningen als wervel- en gewrichtspijn, herniale processen in de wervelkolom of pathologie van de gewrichtsstructuren.

  Gemaakt van bijensubestilentie en zalf. Hiervoor worden twee grote lepels van gemalen of gemalen bijenkorven gemengd met gesmolten vet van dierlijke oorsprong. Je kunt gans- of varkensvlees-, dassen- of kippenvet gebruiken voor de foundation, hoewel het idealiter nog steeds beter is om te kiezen voor dassenvet.

  Je moet het mengsel 2 uur in een bad onder een deksel in een glazen pot laten sudderen. Vervolgens wordt de zalf gekoeld en goed gesloten bewaard in de koelkast. Het wordt aanbevolen om kleine gaaskaarsen te maken, daarop zalf aan te brengen en in de anus te brengen. Naast prostatitis geneest een dergelijke zalf perfect huidproblemen zoals psoriasis, eczeem, enz.

  Kenmerken van de behandeling van prostatitis met bijendood

  Voordat u een remedie op basis van bijensubestilentie gebruikt, is het noodzakelijk om een ​​reinigend klysma te maken of de darmen op een zachtere manier te reinigen. Hiervoor worden 3 grote lepels wilde roos 's nachts gebrouwen in een thermoskan. Voeg 's ochtends 3 grote eetlepels sorbitol toe aan de infusie, roer en drink. Daarna gieten ze na 20 minuten nog een glas infusie, mengen het met een grote lepel honing en drinken het ook. Dit is een zeer effectief laxeermiddel, waarbij de patiënt snel een uitgesproken drang om te poepen zal beginnen uit te drukken.

  Alcoholtinctuur op basis van een poeder van dode insecten moet worden ingenomen door het met water te verdunnen of in zuivere vorm te gebruiken. Het is noodzakelijk om driemaal daags na de maaltijd zoveel druppels in te nemen als de patiënt al jaren oud is. Veertig-jarigen moeten 40 druppels nemen, 50-jarigen moeten 50, enz. Nemen. Het verloop van de behandeling van prostatitis met alcoholtinctuur duurt minstens 6-8 weken. De frequentie van een dergelijke behandeling mag eenmaal per jaar niet overschrijden.

  Maar heel vaak kan alcoholtinctuur niet worden gebruikt bij de behandeling van prostaatontsteking. Als een man bijvoorbeeld aan motorvoertuigen werkt of zijn beroep wordt geassocieerd met complexe geautomatiseerde mechanismen. Voor dergelijke patiënten raden apitherapeuten aan om een ​​aftreksel van bijenpoeder te nemen.

  Aan wie bij morbiditeit is gecontra-indiceerd

  Er zijn geen strikte contra-indicaties als zodanig voor het nemen van medicijnen op basis van overlijden, met uitzondering van individuele overgevoeligheid of intolerantie voor het overlijden of componenten van geneesmiddelen. Bovendien kunt u de dood en de daarop gebaseerde medicijnen niet gebruiken in de aanwezigheid van een allergie voor bijenproducten.


  Wat betreft de relatieve contra-indicaties, is het noodzakelijk om bijensterfte voorzichtig te gebruiken met:

  1. Ernstige hypertensieve vormen,
  2. De neiging tot bloeden, omdat dit kan leiden tot een schending van de bloedstolling. Als een dergelijke patiënt een bloedstolsel heeft, kan hij onder invloed van bijensubestie eraf komen en de dood van een man veroorzaken.

  Over het algemeen wordt de dood beschouwd als een ongelooflijk effectief hulpmiddel in de strijd tegen inflammatoire prostaatletsels. Veel urologen bevestigen de wonderbaarlijke eigenschappen van bijenmedicijnen en bevelen het aan hun patiënten aan.

  Bekijk de video: Bakken in de Philips Airfryer. Francesca Kookt (Februari 2020).

 • Laat Een Reactie Achter