Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Pechatkawot - WoT Accessories Store

Waarschijnlijk hebben veel jongens minstens één keer aan tanks gedacht. Deze formidabele machines zijn manieren om enorme snelheden te ontwikkelen, door vuur en water te gaan, en vooral, dankzij hun pantser, bestand zijn tegen vuur van aanvalskanonnen, machinegeweren en zelfs belegering granaatwerpers. En met de vuurkracht van gepantserde voertuigen kun je gebouwen vernietigen en natuurlijk de militaire uitrusting van de vijand. Maar we hopen dat geen van onze lezers dit in het echte leven hoeft te doen, want er zijn spellen over tanks waarin je ze kunt besturen, zowel in de eerste persoon als in hele pelotons bestaande uit 10 gevechtsgroepen. Neem deel aan harde gevechten en win ze ondanks de moeilijkheden!

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(187 stemmen, gemiddeld: 3,7 van de 5)

Wat weten we over tanks

We hebben de beste online spellen met tanks voor je verzameld, die je na het laden van de pagina letterlijk een paar seconden kunt spelen. De tank is een van de meest populaire eenheden in computergames. Bovendien is het niet alleen te vinden in militaire strategieën van het actiegenre, maar ook in arcades, simulatoren en zelfs races. De ontwikkelaars hebben absoluut alles uit de eenheid geperst, er zijn arcades waar tanks verschillende obstakels moeten overwinnen, springen op sprongen en zelfs zwemmen. Bovendien kun je vechten voor één gevechtseenheid, waarbij je in de eerste persoon een gepantserde auto of machinegeweer bestuurt die op het dak zelf zit en vijanden vernietigt, en voor een heel peloton dat in een derde persoon controleert.

Screenshot van World of Tanks, WARGAMING.

Natuurlijk kan het spel van online tanks, noch het renderen van texturen, niet worden vergeleken met computerclients met niet-gameplay, maar je hebt verschillende voordelen - beschikbaarheid overal ter wereld en op elke computer die een internetverbinding ondersteunt, evenals de mogelijkheid om te vechten op een zeer zwak ijzer, dat eenvoudig niet moderne shooters en shooters trekt.

Over het uiterlijk van tanks in games

Een van de eerste games waarin ieders favoriete gepantserde voertuigen verscheen, was een arcade genaamd tanks. Ze werkte aan een dandy, evenals vergelijkbare consoles en was een 2D-veld waarop een doolhof en de daar geplaatste personages werden getekend. Het doel van de arcade was om de basis te beschermen, terwijl het noodzakelijk was om het uit te voeren zonder onder vijandelijk vuur te vallen. Vervolgens verschenen de tanks in first-person shooters, waar gamers naast de gebruikelijke gevechten verschillende soorten militair materieel konden besturen.

Screenshot van World of Tanks, WARGAMING.

Na de shooters verschenen strategieën, ook onder Russisch sprekende ontwikkelaars. Het is opmerkelijk dat tanks in online games personages worden genoemd, met goed opgeleide verdedigingsvaardigheden en in staat zijn om talloze aanvallen van monsters en echte rivalen te weerstaan. Tankspellen voor jongens zijn een zee van drive en adrenaline verkregen door het besturen van een enorme gepantserde auto! Laten we de meest bekende en populaire spellen herinneren waar dit apparaat aanwezig is, behalve natuurlijk strategieën.

GTA-serie

GTA - deze drie letters zijn bekend bij elke jongen en vertegenwoordiger van de jonge generatie, van wie velen nog geen 30 zijn geworden. GTA is tenslotte de beroemdste real-world simulator waarmee je in auto's, boten en vliegtuigen kunt rijden, huizen kunt kopen en met de politie kunt vechten. Voor het eerst verscheen de tank in het vierde deel van de serie, onder de naam Grand Theft Auto Vice City, waar hij werd opgeroepen met een gemakkelijk te onthouden code die nog steeds in het geheugen van veel jongens bleef - de "panzer", of soms met de maximale criminaliteitsindicator. In de toekomst kon deze eenheid in bijna elk deel van de serie worden gevonden, maar zonder de code was het vrij moeilijk om te doen.

Slagveld

Nog een beroemde militaire serie, maar er is een zeer realistische en interessante online modus. Als je tanks wilt spelen, dan is het heel gemakkelijk om dit te doen. En naast hen zullen veel andere militaire uitrusting beschikbaar zijn voor controle. Management zelf lijkt erg op Call of Duty, maar in de nieuwste versie van Battlefield 3 zullen zowel de grafische als de gameplay de vorige aanzienlijk overtreffen.

Wereld van tanks

Tankspellen werden juist dankzij World of Tank zo populair. Dit komt omdat veel mensen van over de hele wereld dankzij een grootschalig reclamebedrijf het spelen. Zoals de naam al aangeeft, bestuur je hier gevechtsvoertuigen die je kunt kopen, verbeteren en waarop je kunt vechten met andere echte rivalen. Over het algemeen riskeer je de echte wereld gedurende een paar maanden te vergeten als je er een avond in duikt.

Pechatkawot - WoT accessoires winkel

Gemeenschapspostenzoeken

Pechatkawot - WoT accessoires winkel
Pechatkawot - WoT accessoires winkel

World of Tanks-logo

Prijs: 250 p
Gratis verzending

Pechatkawot - WoT accessoires winkel

Sticker Wereld van Tanks op de auto
Prijs: 100 wrijven
Gratis verzending

Pechatkawot - WoT accessoires winkel

Autosticker met World of Tanks-logo
Prijs: 100 p
Gratis verzending

Pechatkawot - WoT accessoires winkel

Chique muismatten
Prijs: 290 wrijven
Gratis verzending

Pechatkawot - WoT accessoires winkel

Sleutelhanger Tank World of Tanks
Prijs: 200 wrijven
Gratis verzending

Pechatkawot - WoT accessoires winkel

We zijn verheugd aan te kondigen dat nu, naast leveringen aan Wit-Rusland, ook levering aan Rusland en Oekraïne is!

Betaling vindt plaats op Yandex Money of Webmoney

Pechatkawot - WoT accessoires winkel

WoT-logo sleutelhanger

Prijs: 8r (80 000r) de prijs wordt aangegeven in Wit-Russische roebels
Levering binnen 3 dagen

Wie zal er dol zijn op de sleutelhangers met de inscripties van de spellen?

Een sleutelhanger is een originele sleutelhanger die de sleutelhouder nooit uit het oog verliest. Bovendien kunt u zich met de sleutelhanger richten op hobby's, een speciale stijl van een man en andere persoonlijke gegevens. Gezien de interesses van mannen uit verschillende landen en leeftijden, bieden sleutelhangers tegenwoordig verschillende ontwerpthema's aan:

 • sleutelhangers van games,
 • hangers voor automobilisten,
 • naam modellen
 • logo sleutelhangers,
 • sleutelhangers met verschillende soorten wapens,
 • sport hangers
 • elite sleutelhangers gemaakt van edele metalen,
 • multifunctionele opties voor praktische mannen en nog veel meer.

Het meest gewilde type jeugd zijn de sleutelhangers van games, of het nu de wereldberoemde Minecraft-game, World of Tanks, Overwatch of verschillende populaire games van Blizzard Entertainment zijn. Al deze namen zijn echte merken geworden en ontwikkelaars verdienen enorme hoeveelheden geld aan games. Sleutelhangers met een ontwerp in een vergelijkbare stijl zullen zeker worden gewaardeerd door gamers en liefhebbers van computergames.

Welke zijn er?

De mening dat tieners uitsluitend dol zijn op computerspelletjes. Tegenwoordig zijn ontwikkelaars van computerspellen ver vooruit gegaan en bieden spannende games voor mannen van alle leeftijden, verslavend na de eerste test. Veel mannen werden letterlijk fans van hun favoriete spellen, of het nu World of Tanks of Minecraft was, en de spellen zelf hebben een miljoenenpubliek aan spelers gewonnen.

Vanwege de populariteit van games bieden sleutelringfabrikanten sleutelhangers in dit ontwerp, bijvoorbeeld:

Maynkraft. De virtuele realiteit van deze game is zo verslavend dat meer dan 10 miljoen spelers echte fans van het Minecraft-label zijn geworden. En fabrikanten van accessoires hebben geen tijd om de Minecraft-sleutelhanger in batches vrij te geven, omdat fans van het spel ze letterlijk van de planken vegen. Minecraft-sleutelhangers in de vorm van personages, wapens, gereedschappen uit het spel, dieren en allerlei monsters zijn te koop.

Wereld van tank. Een andere wereldleider onder populaire computerspellen is World of Tanks, met een spelerspubliek van meer dan 5 miljoen. Voor echte kenners van tankgevechten bieden fabrikanten World of Tank-sleutelhangers in de vorm van gevechtsprijzen uit de game, ze kunnen ook tanks van verschillende modellen zijn of het logo van de game zelf.

Van Blizzard. De Amerikaanse ontwikkelaar van computerspellen Blizzard biedt tegenwoordig veel populaire en populaire spellen. Vanwege de grote vraag naar het spel, neemt de populariteit van Blizzard-sleutelhangers met logo niet af, en fabrikanten bieden ook Blizzard-sleutelhangers in de vorm van personages en verschillende soorten wapens voor Blizzard fanclubleden en fervente spelers.

Overvotch. Dit is een van de meest succesvolle games van de Amerikaanse ontwikkelaar Blizzard, namelijk een game in het genre van first-person shooter. Voor fans van teamgames en wedstrijden is dit het beste aanbod van ontwikkelaars van computerspelletjes. En hoewel de game pas in 2016 verscheen, worden Overwatch-sleutelhangers al gevraagd voor alle winkels in Rusland en in het buitenland. Het kunnen stijlvolle accessoires zijn met het logo van het spel of creatieve en grappige modellen in de vorm van personages.

Conclusie

Het gebruik van originele sleutelhangers als hanger voor sleutels is een geweldige oplossing voor die mannen die zich willen onderscheiden van de rest en hun speciale smaak willen laten zien. Dit geldt met name voor mannen die dol zijn op computerspelletjes; voor hen zal een sleutelhanger in de stijl van hun favoriete computerspel een uitstekende accessoire zijn. Volgens statistieken hebben sleutelhangers uit games niet alleen de voorkeur van tieners en schoolkinderen, maar ook oudere mannen, vooral als het gaat om een ​​accessoire als een geschenk.

KRI 2011

De titel van de beste game van het jaar en de publieksprijs

World of Tanks - is meer dan 600 gepantserde voertuigen van het midden van de twintigste eeuw. In jouw handen zullen de beste tanks van het tijdperk zijn - van de legendarische T-34's en IS's die de overwinning van het Rode Leger hebben gesmeed tot de gekke ideeën van technische genieën die nooit de lopende band hebben bereikt. Dit zijn tientallen unieke gevechtslocaties die een tactische verscheidenheid aan gameplay garanderen. Dit is het 180 miljoenste leger van fans over de hele wereld. Doe nu mee!

Sleutelhanger Minecraft "Mushroom Cow"

De originele sleutelhanger in de vorm van een beeldje van een champignonkoe - een unieke menigte uit het Minecraft-spel. Accessoire pr ..

Is de Minecraft-fanruimte al opgehangen met posters, ingericht met ontwerpers en knuffels? Leerboeken en schriften zijn al in de tas gevouwen waarop Creeper staat afgebeeld, maar is het kind nog steeds niet genoeg? Een klasgenoot vond mooie sleutelhangers en het leven stopte? Een hele verzameling van verschillende figuren aan een ketting zal helpen om de overstuur kampioen te verheffen. Wat is er, zelfs een volwassen fan zal graag prachtig gedetailleerd zijn en de sfeer van Minecraft-sleutelhangers herhalen!

De volledige collectie moet bestaan ​​uit sleutelhangers van de volgende categorieën:

1. tekens. Gedetailleerde sieraden gemaakt in de vorm van Steve en zijn vriendin, een weinig bekende superheld, vormen een perfecte aanvulling op de sleutelhanger, schooltas of tas. Rubberen sleutelhangers met veelkleurige kettingen en plastic figuren met bewegende delen zijn beschikbaar.

2. Gereedschappen en wapens. Onverschrokken avonturier houdt alle nuttige objecten bij de hand. Bijvoorbeeld ijzeren sleutelhangers met een gedetailleerd zwaard en houweel, Creeper's hoofd en een roze varken. De karabijn is licht, klampt zich vast aan objecten.

3. dieren. Een plastic sleutelhanger in de vorm van een bruine en champignonkoe herinnert je aan prachtige tijden op de boerderij - groen gras, felle zon, rijp gewas, onkruidbestrijding. Waarom neem je geen herinneringen mee?

4. Monsters. Edge Wanderer, Creeper, Zombies - agressieve mobs vormen een monsterlijk gevaar in het Minecraft-universum. Maar in het echte leven zijn ze niet geanimeerd, verschijnen ze als een klein exemplaar van een talisman. Ze stellen je in staat om fantasierijke gevechten voor eer, glorie en ongekende rijkdom te fantaseren en je voor te stellen.

Snuisterijen in verschillende maten zijn vooral geschikt voor jonge reizigers die dol zijn op het versieren van sleutels, tassen en zelfs broeken met een verscheidenheid aan accessoires! Het scala aan materialen is indrukwekkend - zware ijzeren snuisterijen zijn monolithisch, plastic - in de handen van een kind zien eruit als een heel stuk speelgoed met bewegende en draaiende ledematen. Rubberen figuren behouden perfect hun kleur, worden niet nat, rekken niet uit. Maar passen alle figuren op de kleding? Het bekijken waard!

Snelle levering is overal in de Russische Federatie beschikbaar, zelfs in steden in afgelegen regio's, waar bestelde goederen binnen enkele weken aankomen. Bezorgkosten zijn afhankelijk van vele factoren en worden automatisch berekend wanneer u het volledige adres invoert.

Modieus, ijzer of glanzend, plastic - het draait allemaal om Minecraft-sleutelhangers. Hang ze overal aan je broek of tas. Alle aandacht van vrienden wordt geklonken aan je sleutelhanger! We hebben kwaliteits ijzer Minecraft sleutelhangers. Zeer aangenaam om aan te raken, helder en stijlvol. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Ze kunnen niet alleen worden gebruikt als sleutelhangers voor een aantal sleutels, maar ook als een onafhankelijke decoratie, overal bevestigd: op jeans en op een koffer, op kleding, enz. Ze zijn origineel en grappig, ze zullen je altijd aan je hobby herinneren. Kunststof sleutelhangers - kunnen ook worden gebruikt als decoratie. Jongere kinderen kunnen met hen spelen, zoals vrij groot van formaat en handig in hun handen te houden.

Laat Een Reactie Achter