Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe je een onderbroek compact opvouwt

Een enorme hoeveelheid ondergoed wordt opgeslagen in de kledingkast van elke persoon. Om het in de juiste vorm te houden, moet men het slipje correct en compact kunnen opvouwen.

Vouwen methoden

Om de onderbroek van de man correct en compact te vouwen, hoeft men geen genie te zijn. Er zijn verschillende manieren om dit snel en gemakkelijk te doen. Als je alles zorgvuldig opvouwt, verschijnt er veel vrije ruimte in een ladekast of een kast. Bovendien zullen alle dingen er heel netjes en opgeruimd uitzien, en de gebruiksperiode zal aanzienlijk toenemen. Bovendien, een persoon in netjes en mooi linnen zal zich prettiger voelen.

Vierkant

Deze optie is het meest geschikt voor het opslaan van die onderbroeken met een rechthoekige vorm. Deze omvatten boksers en gratis "gezinnen". Om het wasgoed op deze manier te vouwen, u moet het op elk plat oppervlak leggen. Tandvleesonderbroek moet zich aan de andere kant van de persoon bevinden. Vervolgens moet je het linnen aan beide kanten buigen, zodat je uiteindelijk een gladde en nette rechthoek krijgt. Daarna moet de onderkant van het slipje worden ingepakt, zodat hij bijna de taille bereikt.

Vervolgens moet de bovenkant met het elastiek naar beneden worden gevouwen, zodat de onderste vouw er direct onder zit. Op deze manier gevouwen past het product perfect in de doos en neemt het niet veel ruimte in op de plank.

Het is ook een geweldige optie voor reizigers. Linnen kan in een kleine zak in een koffer worden opgevouwen en u hoeft zich geen zorgen te maken over onvoldoende ruimte voor al het andere.

Stro

Deze optie is klassiek. U kunt dus elk linnengoed vouwen voor transport in een tas en voor opslag in een kast. Het is noodzakelijk om de onderkant van de onderbroek te buigen zodat hun liesgedeelte samenvalt met het bovenste gedeelte van het elastiek. Daarna is het noodzakelijk om het slipje in een buis te rollen. Je kunt dit aan beide kanten doen. Deze methode is het meest geschikt voor modellen zoals slips en voor teenslippers.

De roller

Deze methode is iets gecompliceerder dan de vorige optie, maar tegelijkertijd veel handiger. Bij gebruik hoeft u immers niet na te denken over het feit dat lafaards zich op elk moment kunnen omdraaien. Om kleding op deze manier goed te vouwen, moet je de elementaire levenshacks kennen.

Eerst moet je het tandvlees een paar centimeter binnenstebuiten keren. Vervolgens moet het slipje in drie worden gevouwen. Dat wil zeggen dat hun zijden naar het midden moeten worden gericht, zodat uiteindelijk drie lagen worden verkregen. Vervolgens moet de resulterende rechthoek met uw handen worden gladgestreken en strak worden opgerold, vanaf de onderkant. Omgekeerd rubber, u moet de resulterende rol repareren. Hierdoor kan hij niet tot rust komen totdat het tandvlees is verwijderd.

Bij de envelop

Deze optie voor opvouwbaar ondergoed voor mannen wordt niet zo handig als een vierkant beschouwd. Er is immers altijd een kans dat het zich ontvouwt wanneer mannen naar geschikte onderbroeken voor zichzelf zoeken.

Om te voorkomen dat dit gebeurt, mag herenondergoed niet op elkaar worden gestapeld, maar met een overlapping. In dit geval kunt u gemakkelijk het gewenste ding krijgen, zonder de reeds vastgestelde volgorde te overtreden. De hele collectie linnen ziet er netjes opgevouwen uit.

Om de slip met een envelop te vouwen, moet je ze uitvouwen met het bovenste gedeelte van je af, en hun onderkant moet worden opgevouwen zodat het precies op de lijn van de riem ligt. Daarna moeten de twee zijden in het midden worden gevouwen, zodat uiteindelijk een rechthoekige of vierkante vorm wordt verkregen. Vervolgens moet het linnen aan de andere kant worden gedraaid en op een speciaal aangewezen plaats worden gelegd.

Als een pakket

Deze optie is geschikt voor herenondergoed, dat een rechthoekige vorm heeft, bijvoorbeeld boksers of "families". Eerst moet je het slipje precies in de helft vouwen. Tegelijkertijd zijnaden moeten volledig zijn uitgelijnd. Daarna moet het slipje 90 graden worden uitgezet. Dat wil zeggen dat hun onder- en bovenkant niet onderaan en bovenaan moeten zijn, maar rechts en links. Vervolgens moet de bovenrand van het linnen in de vorm van een rechthoek in twee worden gevouwen en vervolgens opnieuw worden gebogen, alleen verticaal. Als gevolg van de manipulaties krijgen we iets dat op een pakket lijkt.

In de vorm van een ei

Op deze manier opgevouwen neemt het wasgoed weinig ruimte in, wat erg handig is voor opslag. Daarom kiezen veel mannen deze optie voor zichzelf.. Dergelijk opgevouwen ondergoed ziet er netjes uit in elke kast. Zoals bij veel andere methoden, moeten lafaards in eerste instantie de elastische band naar je toe draaien. Vervolgens moet hun riem meerdere keren worden gescrold om iets te krijgen dat lijkt op een tourniquet. Draai naar de lies. Hierna moet het product worden omgedraaid zodat de achterkant er bovenop ligt.

Verder moeten de zijkanten in volgorde naar het midden van het product worden gevouwen. Het deel dat overblijft moet worden gelegd. Als resultaat van alle uitgevoerde manipulaties moet een "pocket" worden verkregen. Hierdoor moet je de resulterende bundel drie keer slingeren. Vanaf de eerste keer zal het op deze manier vouwen van de onderbroek moeilijk zijn. Maar als je meerdere keren oefent, wordt alles perfect. Op deze manier kunnen gewone zwembroeken worden opgevouwen.

Door de methode van Conmari

Deze optie is interessant omdat het wasgoed niet gestapeld of opgerold hoeft te worden. Het hoeft alleen maar op drie punten te worden geplaatst en vervolgens verticaal te worden gelegd. In dit geval is er altijd voldoende ruimte in de kast. Tegelijkertijd is het erg handig om ondergoed te kopen, omdat ze bijna hetzelfde worden gevouwen als in een winkel. Gevouwen door een van deze afbeeldingen, kunnen de onderbroeken prachtig worden verbonden met een lint of verpakt en gepresenteerd.

Door opslagmethode

Om het wasgoed gemakkelijker in een kast of ladekast te plaatsen, moet je naar enkele tips luisteren. Allereerst dergelijke kledingstukken moet voorzichtig rechtgetrokken worden. Gerimpeld linnen zal immers veel moeilijker op de juiste manier worden gevouwen. Om te voorkomen dat er rimpels op de stof ontstaan, raden experts aan om slipje direct na het wassen uit de wasmachine te halen. Tijdens het vouwen is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er geen vouwen op het wasgoed ontstaan. Natuurlijk, om op te slaan in een ladekast of een kast is alleen schoon linnen. Als je wilt, kun je er zakjes met aromatische kruiden toevoegen, zodat alle dingen naar fris ruiken.

Een ander belangrijk punt dat velen vieren, is dat lafaards zonder meer moeten worden gecategoriseerd. Dat wil zeggen, boksers gaan naar boksers, zwembroek naar zwembroek en "gezinnen" naar "gezinnen". Dit voorkomt rommel in de kast tijdens het zoeken naar wasgoed. In dit geval is het eenvoudig om het juiste te selecteren voor een specifieke situatie, garderobe en afbeelding.

Samenvattend kunnen we zeggen dat Na alle bestaande methoden voor het vouwen van herenondergoed te hebben bestudeerd, zal het niet moeilijk zijn om het te vouwen. Als dit correct wordt gedaan, wordt er bovendien veel vrije ruimte in de kast gemaakt om belangrijkere dingen op te slaan.

Bekijk vervolgens een video met tips voor het compact vouwen van slipjes voor opslag.

Compacte vouwopties

De regels van de compacte verpakking voor herenondergoed helpen verschillende problemen tegelijk weg te nemen. Allereerst moet worden opgemerkt het uiterlijk van extra ruimte in een dressoir of kast. Het is handig voor het vouwen van andere producten in de kast en lost het probleem van ruimtegebrek op. Bovendien zal lingerie altijd hebben netjes en opgeruimd uiterlijk, rimpels of vouwen van stof zullen zich niet op het oppervlak vormen. Het is helpen de levensduur van het product aanzienlijk te verlengen.

toevoeging: een dergelijke organisatie helpt onnodige rommel op de plank te elimineren.

De vouwtechniek wordt gekozen in overeenstemming met het model van de onderbroek zelf.

Boxers

Geschikt voor boksers vierkant. Vouw hiervoor de zijkanten zodat een rechthoek wordt verkregen. De onderste en bovenste helft zijn enkele centimeters naar elkaar gebogen. Het onderste deel vouwt netjes onder het tandvlees. Dergelijke vierkanten nemen een minimale ruimte in beslag en de stof zelf ontvouwt zich niet.

Opbergboxers ook geschikt windingen. Het tandvlees van de onderbroek moet op zijn kop worden gelegd. Vouw het product met zijnaden naar elkaar toe. Maak de vouwen die zijn verschenen voorzichtig glad. Het onderste deel van het product is netjes opgevouwen tot een strakke rol naar het elastiek. Nadat een strakke rol is gevormd, bevestigt u het materiaal met een elastische band.

Familie

Comfortabele familiebroeken worden volgens een andere techniek gevormd. Slips moeten zorgvuldig worden rechtgetrokken, gevouwen zijnaden naar elkaar toe. Vouw de bovenrand naar beneden, herhaal de procedure. Zo zal blijken strak vierkant. Deze methode kan worden gebruikt bij het verzamelen van bagage voor reizen.

Slips, teenslippers

Slips onderscheiden zich door een elastische maar duurzame rubberen band. Voor hun opslag is een strakke roloptie geschikt. Het midden moet voorzichtig aan de riem worden getrokken. In deze positie stort het slipje in strakke rol. De optie is geschikt voor zowel thuisopslag als plukken in een koffer.

informatie: optie is handig voor het opslaan van tekenreeksen.

Zwembroek

Zwembroek kan worden opgevouwen volgens de eiermethode. Deze methode is vrij ingewikkeld, maar stelt u in staat het accessoire in te vouwen strakke roldie de minimale hoeveelheid ruimte in beslag neemt. Leg het slipje op een plat oppervlak met een riem naar je toe. Wikkel het elastiek drie keer van u af. Na het linnen weer half omgedraaid te hebben. Vouw de tandvleeshelften, vouw op elkaar. Vouw het resterende middelste deel naar beneden. Als gevolg van een dergelijk vouwen wordt een zak gevormd. De bundel moet voorzichtig door de resulterende zak worden gehaald. Het blijkt een strakke en kleine rol te zijn, wat handig is voor opslag op een plank of in een reistas.

Raad: Deze methode kan worden gebruikt om ruimte in een vrouwenkast te organiseren.

Tips voor het eenvoudig opbergen van onderbroeken voor heren

 • Voor handiger vouwen en plukken in een kast of ladekast onderbroek moet zorgvuldig worden rechtgetrokken. Verfrommelde producten zijn veel moeilijker te stapelen. Om kreuken op de stof te voorkomen, wordt aanbevolen om het wasgoed onmiddellijk na het wassen uit de wasmachine te halen.
 • Tijdens het vouwen is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er geen rimpels of vouwen op het oppervlak zijn en dat alle naden volledig consistent moeten zijn. Tijdens het werken moet het materiaal voorzichtig worden verspreid.
 • Goed georganiseerde schapruimte helpt de verdeling van lafaards per categorie. Boxers, zwembroeken of familieproducten kunnen worden gecategoriseerd, alleen een accessoire van een bepaalde stijl kan worden gestapeld.
  Om rommel in de kast te voorkomen, moet het wasgoed onmiddellijk na het wassen worden neergelegd.

Ondergoed voor mannen, zoals elk kledingstuk in de kast, is niet minder veeleisend voor opslag. Voor een goede verdeling van de ruimte in de kast komen verschillende methoden van pas. Met hun hulp zal de kans op wanorde op de plank verdwijnen en zullen de lafaards altijd in perfecte staat zijn.

Kenmerken van opslag van onderbroek voor heren

Als de ruimte het toelaat, kunt u een afzonderlijke kast, ladekast of afdeling in de kast selecteren. Het is raadzaam om zo te plaatsen dat het handig is om ze te krijgen, en visueel brengt de bestelling esthetisch plezier.

Organiseer de ruimte in de sectie met behulp van organisatoren. Er zijn verschillende manieren om op te slaan:

  In speciale organisatoren. Ze hebben een afzonderlijke cel voor elk paar. Er zijn afdelingen voor verschillende vormen en maten.

De organisatie van de ruimte helpt niet alleen snel de juiste onderbroek voor mannen te vinden, maar bespaart ook ruimte voor nieuwe kleding. U kunt sorteren op kleur en afhankelijk van het soort materiaal.

Het moet zorgvuldig worden rechtgemaakt voordat het wordt gevouwen. Verfrommeld wasgoed is moeilijker op een plank te leggen. Ze raden aan om herenbroeken in de kast te vouwen volgens de modellen. Op elke plank om materiaal van een bepaalde stijl toe te voegen.

Tel de stapel

De universele en gemakkelijkste manier om je onderbroek in te pakken. Deze methode is geschikt voor het vouwen van zowel vrouwelijk als mannelijk ondergoed:

 1. Lafaards netjes rechtgetrokken.
 2. Sommigen tellen op tot anderen. Eerst moet u die opties voor ondergoed instellen die groter zijn, dan - kleiner, enz. Als er een onderbroek voor mannen is, tellen ze eerst op.

Je moet het slipje eerst opvouwen, dat wil zeggen tot aan de onderkant van de koffer. De methode is geschikt voor het compact opvouwen van damesonderbroeken van kleine maten.

Het belangrijkste nadeel van deze methode is dat als er veel linnen is, zo'n styling lang zal zijn.

Hoe een onderbroek voor mannen te vouwen

Compacte opslag in de kast biedt plaats aan andere kledingstukken. Bovendien zullen onderbroeken voor heren er altijd netjes uitzien. Er zullen geen vouwen en vouwen zijn, wat de levensduur van het wasgoed aanzienlijk zal verlengen.

Vouwmethoden worden geselecteerd op basis van hun model - boksers, familie en slips.

Hoe vouw je heren boxershorts

Dit model vouwen is gemakkelijker in de vorm van een vierkant en een convolutie. De tweede methode is handig voor opslag in een kast of voor compact transport in bagage.

Hoe een heren onderbroek compact te vouwen:

 1. Leg op een plat oppervlak.
 2. Verdeel visueel 1 deel in 3. Vouw de linkerkant naar de rechterkant, maak een bocht langs het deel dat dichter bij het midden is. Vouw de rechterkant zodat de uiterste naad samenvalt met de rand van de eerste helft.
 3. Buig de onder- en bovenkant 2-3 cm naar elkaar toe. Plaats het onderste deel onder het tandvlees. Spread.

Een strakke bundel neemt minder ruimte in beslag dan een vierkant. Plaats op een werkoppervlak, met een elastische band van u af. Draai het 5 cm rond de hele omtrek. Lijn het product uit door kreuken te verwijderen. Vouw verticaal in de vorm van een rechthoek door de zijkanten naar binnen te draaien. Rol herenondergoed op met een rol, begin onderaan. Nadat u het tandvlees hebt bereikt, trekt u de buitenste uitgeschoven rand op de bundel.

Hoe het gezinsslipje voor mannen instort

Leg de onderbroek van de man op tafel met de voorkant naar boven en een elastische band naar u toe. Plaats het linker gedeelte rechtsboven zodat de zijnaden overeenkomen.

Draai zodat de riem en de bodem verwisselen. Vouw opnieuw dubbel zodat de bovenrand samenvalt met het elastiek. Opnieuw in de helft. U krijgt een gelijkmatige rechthoek.

Herenondergoed kan als volgt worden gevouwen:

  Vouw op de tafel, vouw in de helft zodat de zijnaden overeenkomen.

U krijgt een gelijkmatig vierkant dat niet vanzelf uitklapt als het wasgoed strak in de organizer is gevouwen en moeilijk uit te trekken is.

Hoe je de herenonderbroek mooi opvouwt

Dit model wordt opgeslagen in de vorm van een strakke rol. Ze heeft een elastische en duurzame tandvlees.

Life Hack - Hoe vouw je een slipje voor heren:

 1. Leg op een strijkplank of tafel. Draai de voorkant naar u toe. Glad te maken.
 2. Vouw het liesgedeelte naar het elastiek. De rand van de wig moet gelijk liggen met het elastiek. Maak opnieuw glad met je handpalmen om je onderbroek platter te maken.
 3. Minimaliseer horizontaal in een kleine bundel. Begin met een handige kant.

Slips zijn handig vierkant gevouwen. Dus minder waarschijnlijk dat ze zich zullen ontvouwen, maar meer ruimte in beslag nemen in de kast.

 1. Leg een wig voor jezelf. Glad met palmen.
 2. Plaats de wig op het elastiek. Moet op hetzelfde niveau zijn.
 3. Vouw de zijkanten naar binnen. De randen komen samen in het midden van de was.
 4. Draai de voorkant naar boven. Het resultaat is een klein vierkantje.

Dit is de gemakkelijkste en handigste manier. Het kan in een stapel worden opgeslagen en elkaar overlappen. In de lade zien de slippen gevouwen in een vierkant eruit als kleine mappen.

Een klein vierkantje

Een andere eenvoudige manier is om de zwembroek in een vierkant te rollen.De methode is meer geschikt voor mannelijke boksers of damesondergoed. Vierkante stammen nemen minimaal ruimte in beslag:

 1. Lafaards worden op een plat oppervlak neergelegd, alle plooien worden gladgestreken.
 2. 2 helften zijn verbonden, een rechthoek moet worden verkregen.
 3. Het elastiek is naar het midden gebogen, dezelfde procedure wordt gedaan met de onderkant van het linnen - een vierkant wordt verkregen.
 4. De nabije vouw moet voorzichtig onder het elastiek passen.

Prachtig opgevouwen herenonderbroek - het is eenvoudig en niet moeilijk.

Rolls

Je kunt een slipje inpakken met een rol:

 1. De smelt wordt op een plat oppervlak met de voorkant naar beneden verspreid.
 2. De bovenkant van het linnen, waar het elastiek zich bevindt, is 3 keer naar de onderkant gekruld.
 3. De zwembroek wordt omgedraaid en de zijkanten worden ondersteboven gekeerd en houden de was vast.

In deze vorm zal de broek niet precies rechttrekken en schoon blijven totdat ze worden gebruikt. Je kunt ze naast andere dingen plaatsen of in een aparte zak. Voor het aankleden - moet goed worden gestreken.

Deze methode is niet geschikt voor klein ondergoed, bijvoorbeeld voor teenslippers, bikini's, enz.

In de zak

De methode is geschikt voor het vouwen van ondergoed in de vorm van shorts en heren:

 1. De laterale delen van het slipje zijn naar het centrale deel gevouwen.
 2. De onderste en bovenste delen zijn opzij gevouwen - u zou een klein vierkant moeten krijgen.
 3. De zwembroek wordt binnenstebuiten gekeerd - de zak is klaar.

Maak nu wat vrije ruimte vrij voor andere dingen.

Hoe ondergoed op te slaan

De juiste opslag van ondergoed in de kast maakt niet alleen ruimte vrij, maar helpt u ook snel de juiste dingen te vinden. Onder deze kledingstukken moet u de onderste planken gebruiken, waar het oog het minst valt.

De belangrijkste regel van linnen is om alles apart op te slaan, je kunt alleen sets mixen

Lingerie is verdeeld in:

Om linnen op te slaan moet het in een doos of doos zijn, los van andere kleding. De kast moet altijd schoon zijn, dus het is meerdere keren per maand noodzakelijk om het stof op de planken te vegen. Gebruik geuren in zakken voor een aangename geur.

Bras, beha's

De opslag van beha's is het grootste probleem. Omdat ze niet kunnen worden ingeklapt en ze veel ruimte innemen, is er een aparte doos voor toegewezen of is 1 plank verdeeld in 2 delen.

De beha's worden op elkaar gevouwen, een van de zijkanten van de cup buigt en vormt een kleine ruimte, waar de cup van de andere beha wordt geplaatst. Ze nemen dus veel minder ruimte in beslag.

Sokken

Voor sokken moet een aparte kast worden gebruikt - ze moeten elke dag worden schoongemaakt, dus ze moeten op een toegankelijke plaats staan ​​om andere dingen niet om te keren. Het is belangrijk om de sokken in paren te plaatsen: een teen wordt in een andere gestoken en verbergt zich onder een elastische band en vormt een kleine bundel of vierkant. Sokken mogen niet binnenstebuiten worden gekeerd - alleen de voorkant waar het patroon is.

Slip

Het belangrijkste in het ondergoed van elk meisje is een slipje. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, dus voordat je ze in een kast plaatst, moeten de smelten in stapels worden gedemonteerd. Vouw daarna het slipje voor de gemakkelijke toegang doormidden en vervolgens op elkaar.

U kunt verschillende methoden gebruiken, zoals een bundel of zak, maar voordat u ze gebruikt, moeten slips goed worden gestreken.

Badmode

Alle badkleding moet bij elkaar in één stapel worden bewaard, u kunt ze in zakken bewaren. Omdat ze niet veel ruimte innemen, kunnen ze eenvoudig op elkaar worden gelegd, met alleen de onderste en bovenste delen. Alleen droge kleding kan in de kast worden bewaard, daarom moet het zwempak na gebruik grondig worden gedroogd en pas daarna in de kast worden gevouwen.

Nu is het moeilijk om het leven voor te stellen zonder plastic en plastic zakken die overal worden gebruikt. Mooi zijn en ...

Je denkt misschien dat het gemakkelijk is om op reis te gaan. In het proces wordt duidelijk dat de helft van wat werd bedacht niet is ...

Deze handige en eenvoudige tips kunnen u tijd en geld besparen. Met kleine trucjes ...

Boxers

Deze modellen herenonderbroeken kunnen het beste in het vierkant worden gevouwen. De zijkanten zijn in het midden gevouwen om een ​​rechthoek te vormen, die opnieuw in tweeën wordt gevouwen volgens het principe van boekbladen. En dan wikkelen we de onderste en bovenste delen 5 cm in de richting van elkaar. En de laatste slag strekken we de onderste bocht onder het elastiek van de boksers, dus krijgen we een klein regelmatig vierkant.

Anders

Er is nog een universele manier om herenonderbroeken van elke maat op de juiste manier te vouwen voor een compacte ondergoedkist.

Het product ligt op een vlak oppervlak met een riem van u af. Vervolgens wordt een derde van het product aan elke kant ingepakt. Ze bevinden zich als de vleugels van een envelop aan de rechterkant links. Vervolgens vouwen we de onderbroek half zo veel van onszelf, draaien het om en houden het met de hand vast om de vorm te fixeren.

Conclusie

Als je niet te lui bent en al je onderbroeken netjes op een plank legt, kun je niet alleen veel ruimte vrijmaken, maar ook gemakkelijk je favoriete paar in een paar seconden vinden. Nette stapels worden handig bewaard in een kast en deze oplossing ziet er zo esthetisch mogelijk uit. Er zijn geen duidelijke en onwrikbare regels voor het opbergen van kleding, dus wees fantasierijk en vouw je onderbroek in elke techniek, zolang het handig is om ze te vinden en te verlengen.

Vergeet niet dat het leven in een schoon en opgeruimd huis het zelfrespect van elke persoon verhoogt en hun meningen over hun capaciteiten aanzienlijk verbetert. Orde is een zekere magie, maar het is voor iedereen anders!

Handige tips

Voordat u de zaken op orde brengt, moet u een aantal algemene aanbevelingen overwegen:

 1. Na het wassen moet het wasgoed onmiddellijk uit de machine worden gehaald en worden opgehangen om te drogen. Dus het kreunt niet en het hoeft niet te worden gestreken voor het vouwen.
 2. Rek het reinigingsproces niet uit. Vouw alles direct na het drogen.
 3. Het is handiger om dingen op een vlakke tafel te vouwen, waarvan de hoogte tot de taille is. De achterkant wordt niet gespannen als het nodig is om meerdere paren tegelijk op te slaan.
 4. Parseer één categorie tegelijk. Gooi onnodig weg.
 5. Een keer per maand is het noodzakelijk om het stof af te vegen in het dressoir waar de onderbroek wordt opgeslagen. Ventileer regelmatig.

Het is altijd nodig om de bestelling op een plank met ondergoed te bewaren, dan hoeft u het niet elke week uit te zoeken en op te vouwen.

Bekijk de video: Onderbroek voor mannen vouwen TUTORIAL. Marie Kondo. KonMari methode (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter