Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Herenkapsels met een patroon, patronen op het hoofd

Hoe ontstaan ​​modetrends in kappers? Ja, alles is heel eenvoudig - de tradities van een of meer subculturen of jeugdbewegingen worden overgedragen aan de catwalks, en nu is er een nieuwe trend aan het ontstaan, en de meeste mannen volgen al nieuwe, soms ongebruikelijke innovaties. Zo was het met de komst van jassen met veel klinknagels, schoenen op een groot platform en met gescheurde jeans. In modieuze salons en eenvoudige kapsalons kun je een jonge man ontmoeten die een patroon op zijn slapen of op zijn achterhoofd moet knippen, omdat hij gewoon een voorstander is van een filmster of zanger die hetzelfde kapsel heeft en hij van plan is hem na te doen. Heldere creatieve kapsels met vakkundig getrimde slapen zijn een nieuw woord in de moderne haarstijlen voor mannen.

Hoe een patroon op het hoofd te kiezen voor een mannelijk kapsel - fotopatronen

Natuurlijk is het soms dom om mode te volgen, en zelfs niet grappig om te volgen, dus voordat je een dergelijk kapsel beslist, moet je alle voor- en nadelen afwegen, misschien zie je er niet zo creatief uit als je zou willen:

 • Gevoerde whisky's zien er beter uit als het hoofd zelf groot is, maar zonder uitstekende oren, met een hoog voorhoofd. En zelfs als u de eigenaar bent van een vierkant type gezicht, kan een ervaren vakman deze fout corrigeren en het gewenste patroon op de slapen kiezen.
 • Stijlvol kapsel ideaal voor jongeren met een rond of ovaal gezicht. Als het te dun is, voegt geknipte whisky dunheid toe.
 • Personen met een rond en mollig gezicht hoeven dit type kapsel niet te kiezen - Ze zal nog maar eens wijzen op de tekortkomingen, mollige wangen en kin markeren.
 • Jonge mensen met dun haar moeten hun whisky kort houdenmaar laat een lange schuine knal achter.

Bij elk standaard kapsel kunt u de originele tekening uitschakelen en als u dit gebied met kleuren markeert, is het effect gewoon geweldig! Let op! Op redelijk haar zal het patroon minder opvallen, maar als ze volledig geschoren zijn, zal het gezicht er moe en pijnlijk uitzien.

Sommige jongens vragen om slechts de helft van het haar bij de slapen te scheren, in dit geval kun je een asymmetrisch kapsel maken met stylinggel of sterke vernis.

Op de video, mannelijke kapsels met tekeningen:

Opties voor het knippen van whisky en de achterkant van het hoofd en het maken van een patroon op het haar

Professionele vakmensen hebben in hun arsenaal niet alleen een standaardmachine, maar veel exclusieve gereedschappen waarmee u een originele tekening op de tempels kunt maken.

Het is om deze reden dat een andere uitvoeringstechniek kan worden gebruikt, maar verschillende populaire opties kunnen worden onderscheiden:

 • Scheren met de patroontechniek.
 • Tintkleuring van tempels.
 • Tekening van decoratieve cosmetica.
 • Tattoo.

Op de video, mannelijke kapsels met tekeningen op het hoofd:

Scheren wordt als een klassieker beschouwd en de meeste jongeren kiezen alleen voor deze optie. Ja, dit is begrijpelijk - het haar in het temporale gebied groeit snel terug en na een bepaalde tijd kunt u het patroon wijzigen of verbergen onder het haar dat op de achterkant van het hoofd is gegroeid.

Zo'n actie is mogelijk met andere varianten van kapsels, en als je een bepaalde dresscode wordt gepresenteerd, kun je gekleurde whisky verbergen voor het leggen van een lange knal. Maar met een tatoeage is het steeds moeilijker - het is niet zo gemakkelijk om het eruit te halen, maar je kunt het natuurlijk verbergen onder een begroeid haar.

Welke soorten lange herenkapsels het populairst zijn bij mannen, zal de informatie in dit artikel helpen te begrijpen.

Maar hoe de herenkapsels van punks eruit zien, en hoe ingewikkeld zo'n kapsel is in hun prestaties, wordt in dit artikel gedetailleerd beschreven.

Hoe ziet een kapsel voor sportmannen eruit en hoe goed ziet het eruit op modellen, zal informatie uit het artikel helpen begrijpen: https://opricheske.com/muzhskie/s-strizhki/sportivnaya.html

Je bent misschien ook geïnteresseerd om te zien hoe een kort kapsel voor mannen eruit ziet als een mohawk.

Soorten tekeningen voor jongenskapsels voor kinderen en kapsels voor mannen

 • Tekeningen in strikte geometrische techniek zijn erg populair - dit zijn duidelijke lijnen, strepen, een recht en eenvoudig patroon.
 • Creatieve jongens kiezen voor exoten - een hagedissenpatroon, Japanse karakters of scheren in de vorm van vuurtongen. Dus proberen jonge mensen uit het gewone te komen en proberen een saai tijdverdrijf te transformeren.
 • Zeer jonge kenners van deze stijl kiezen traditionele patronen in de vorm van sterren, in een poging hun idolen te imiteren. Maar ze zijn het eens en experimenteren met hun eigen hoofd, bestellen tekeningen van hun favoriete stripfiguren - een spin of Betman, de klauwen van de geliefde Wolverine. Van al deze transformaties komen ze tot onbeschrijflijk genot!
 • Voor tieners is deze techniek ook interessant voor het kapsel van een kind met strepen, soms komen ze overeen om helder groen te kleuren of vrij ongebruikelijk voor de gebruikelijke oogtonen, dus willen ze hun individualiteit en originaliteit verklaren.
 • Heldere en ongewone luipaardafdrukken - makkelijke inkleuring van het tijdelijke geschoren deel, maak de jongeman moediger, klaar voor alle prestaties en daden. Maar als de tekening na verloop van tijd verveelt, kan deze worden verborgen onder een lange schuine knal en wordt het beeld weer gemeengoed. Op de foto - een tekening in de stijl van een luipaard:
 • 3D-scheer- en kleurtechniek - het laatste piepje van dit seizoen - heldere veelkleurige sterren, harten, pijlen - dit alles maakt de jongeman buitengewoon creatief. Sommige mensen houden van roofvogels, anderen zoals hagedissen en spinnen, maar weer anderen houden van een draak of ingewikkelde patronen. De smaken zijn, zoals je weet, voor iedereen verschillend, de een houdt daarvan en de ander totaal anders.
 • Je kunt het 3D-effect bereiken met een lichte tatoeage, deze techniek wordt Mehendi genoemd, wordt henna op de huid aangebracht en wordt het gewenste patroon uitgeschakeld. Bovendien wordt ze na een paar weken weggewassen en is het mogelijk om een ​​heel ander beeld toe te passen. De selectie tekeningen is gewoon enorm - kleine panda's, roze kittens, blauwe dolfijnen en nog veel, veel meer.
 • De klassieke mohawk past goed bij het patroon op de slapen, bovendien geeft het de beeldexpressie en originaliteit.

Op het video-kapsel voor mannen in de stijl van 3 D:

En als je geen keuze kunt maken, helpt een professionele stylist je bij het kiezen van de juiste afbeelding, je hoeft alleen maar naar de salon te komen en je voorkeuren te uiten.

Welke kapsels voor mannen voor krullend haar het populairst en de eenvoudigste in hun implementatie zijn, zal de informatie uit het artikel helpen te begrijpen.

Hoe een Frans herenkapsel eruitziet op modellen, en hoe ingewikkeld het bij de uitvoering ervan is, zal informatie uit foto's en video's in dit artikel helpen te begrijpen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd om te weten welk kapsel voor grof dik haar het meest populair is, hier in detail beschreven.

Welke kapsels voor mannen met lang haar op de rug bestaan ​​en wat hun namen zijn, zal informatie uit het artikel helpen.

Hoe is mannelijk haar styling van gemiddelde lengte en met welke middelen in detail beschreven in dit artikel.

Hoe zulke modieuze kapsels met strepen op de slapen te knippen - tekeningen en strepen scheren met een machine

Dit kapsel heeft een kort kapsel nodig, de haarlengte mag niet langer zijn dan 6 mm:

 • Eerst moet u het belangrijkste type kort kapsel bepalen. Hiervoor wordt een machine gebruikt, die alle gebieden netjes omgeeft.
 • Selecteer het gebied waar het patroon wordt geschoren. Je kunt het patroon niet alleen herhalen op de geschoren nek of de tempel, maar ook op de baard of bakkebaarden.
 • De voorlopige markering van de foto, als deze te ingewikkeld is, wordt deze geschetst met een speciaal potlood.
 • Het belangrijkste kapsel wordt gedaan met een schaar, maar u kunt ook een machine gebruiken.
 • De master verwijdert sporen van de voorlopige schets van de tekening met een speciaal gereedschap of een tondeuse.

Op de video, hoe kapsels voor mannen worden gemaakt met tekeningen op het hoofd:

Het patroon ziet er het beste uit op een kapsel met een halve doos, daarin is het temporele deel het kortste, het is daar dat het originele patroon wordt geschoren.

zien dagelijks collecties van de beste cosmetica

Tenniskapsel voor jongens: uitvoeringstechnologie, schema

Korte haarstijlen voor heren: modieuze en coole opties

Anderkat - kapsel voor vrouwen voor kort en lang haar

Herenkapsel: kapseltechnologie

Algemene beschrijving

De geschiedenis van strepen en patronen op het haar is niet van één auteur. Sinds 2000 is een nieuwe ronde herenmode verbonden. Nieuwe originele vormen, geavanceerde technieken verschijnen. De korte lengte contrasteerde met de vallende lokken, een prachtige periode voor de ontwikkeling van kunsttrends. Elke meester wilde een uniek model creëren dat de individualiteit van de klant benadrukt. De tijd van gezichtsloze korte kapsels is verstreken, de wens om te experimenteren en heeft een nieuwe richting in kappers gecreëerd.

Geschoren strepen, patronen, individuele elementen worden voornamelijk uitgevoerd op geschoren tempels, nek. Kapsels met een patroon lijken op tatoeages, in tegenstelling tot de laatste, de originele patronen zijn gemakkelijk te veranderen, afhankelijk van de gelegenheid, stemming. Tegenwoordig zijn haartattoos ongelooflijk populair, niet alleen bij mannen, maar ook bij kleine tomboys die ernaar streven om op te vallen tussen hun leeftijdsgenoten.

De basis voor het creëren van originele elementen zijn modieuze mannelijke modellen met soepele en scherpe overgangen - boksen, semi-boksen, "Undercut", "British", "Canada", "Quiff", evenals ultrakorte kapsels. Je kunt het uitvoeren op haar met een andere structuur - recht, krullend, dun, dik.

Onderscheidende kenmerken:

 • op basis van modelkapsels, geselecteerd op basis van het type uiterlijk,
 • uitgevoerd op de achterkant van het hoofd, slapen, op ultrakorte versies - in de pariëtale regio,
 • omvatten lijngeometrische technieken, asymmetrie,
 • composities omvatten onderbroken lijnen, evenals afgeronde krullen, eenvoudige elementen en echte kunstwerken,
 • Ze zijn niet alleen gemaakt als aanvulling op moderne avant-gardemodellen, maar ook voor klassieke versies.

Voor wie kapsels geschikt zijn

Originele ideeën zijn gemakkelijk te combineren met stijlvolle trends. Verschillende soorten mannen kunnen knipbeurten met tekeningen gebruiken en originele oplossingen kiezen. Maar voor aanhangers van de klassiekers zijn er beknopte opties waarmee u het basismodel individualiteit kunt geven.

Voor wie is geschikt:

 • jonge en volwassen mannen zullen ook de originele kapsel kleine kerels waarderen,
 • de gezichtsvorm het type uiterlijk doet er niet toe, de meester selecteert het kapselmodel individueel, op basis van moderne kapsels, kunt u eenvoudige geometrische vormen en hele kunstcomposities uitvoeren,
 • gemaakt op korte lengtes of geschoren gebieden, geschikt voor hard, recht, dik haar, ook voor zacht, krullend,
 • mannen met een ronde vierkante gezichtsvorm worden aanbevolen om de originele elementen op de achterkant van het hoofd te gebruiken,
 • voor mannen met een langwerpig en driehoekig gezicht zijn opties met het ontwerp van de tempels en het pariëtale gebied geschikt,
 • geef het beeld een individualiteit, meng met grunge, rock, casual, alledaagse streetstyle,
 • vertegenwoordigers van creatieve beroepen, evenals atleten, muzikanten, media-persoonlijkheden,
 • komt overeen met de stijl van moderne mannen die om hun uiterlijk geven, regelmatig de meester bezoeken om het kapsel bij te werken, op zoek naar een nieuw beeld.

Opties met tekeningen zijn gecontra-indiceerd voor mannen met een onregelmatige schedelvorm, het kapsel is gericht op gebreken. ook Het combineert niet met zakelijke stijl, het lijkt niet geschikt voor officiële vergaderingen, recepties. Het wordt niet aanbevolen om het leger, politici, zakenlieden te gebruiken, wiens activiteiten zijn gekoppeld aan strikte voorschriften, uiterlijk moet voldoen aan de klassieke canons.

Is het mogelijk om het kapsel zelf te doen

Om krullende tekeningen op het hoofd te maken, is het de moeite waard om het basiskapsel te bepalen. Brunettes worden aanbevolen om een ​​lengte van ongeveer 6 mm achter te laten, voor blondines ongeveer 9 mm. Experimenteer niet alleen en probeer ingewikkelde patronen te maken.

De belichaming van originele ideeën kan het beste aan professionals worden overgelaten. Ze worden niet alleen in salons uitgevoerd, maar ook in kapperszaken. Ervaren stylisten helpen bij het bepalen van de vorm, de locatie van de foto, het kiezen van het type uiterlijk, het temperament. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het werk, je kunt klassieke strepen of een portret maken, de kosten van een haartattoo variëren van 800 tot 2000 roebel.

Hulpmiddelen om te doen:

 • klassieke schaar
 • Clipper,
 • trimmer,
 • cosmetisch potlood.

Algemene uitvoeringstechnologie

Modellen met tekeningen hebben meer tijd nodig om te voltooien, in de stoel van de meester moeten ze 1-2 uur doorbrengen. Het is ook belangrijk om te beslissen op basis van welk kapsel het ornament zal worden uitgevoerd. Moderne kapsels beperken de smaakvoorkeuren niet. U kunt standaard ultrakorte of elegante, stijlvolle kapsels kiezen, inclusief geschoren elementen, langwerpige strengen.

Uitvoeringsschema:

 1. Was je haar met shampoo, föhnen.
 2. Er wordt een basiskapsel gemaakt, inclusief geschoren whisky of de nek.
 3. Het gebied om het patroon te maken is gedefinieerd. Cosmetisch potlood om een ​​patroon te tekenen.
 4. Scheer de geselecteerde elementen met een trimmer of een typemachine.
 5. Na het maken van de tekening wordt het potlood verwijderd met cosmetische melk of tonic.

Video: hoe maak je een kort kapsel voor kinderen met een foto.

Creatief herenkapsel met geschoren ontwerpen.

Vandaag heeft de mode voor het scheren van creatieve patronen en patronen op kapsels voor mannen zijn hoogtepunt bereikt. Als aanvankelijk een dergelijke stijl uitsluitend werd toegepast op jongens in de leerplichtige leeftijd en adolescenten, is het tegenwoordig steeds meer mogelijk om oudere mannen te ontmoeten met patronen en met tekeningen op hun hoofd. Stylisten merken op dat het met behulp van zo'n niet-standaard accent mogelijk is originaliteit en frisheid in het kapsel te brengen.

Mannen die er jonger uit willen zien en met een knipbeurt willen ook het gebruikelijke kapsel aanvullen met patronen en andere afbeeldingen op hun haar met behulp van krullend knippen. Dergelijke elementen kunnen zich op elk deel van het hoofd bevinden, maar vaker geven alle meesters de voorkeur aan een kapsel op de slapen en de nek. Je kunt deze stijl combineren met korte sportkapsels of langwerpige extravagante modellen.

Wie zou kapsels met een patroon moeten kiezen?

Meestal zijn mannenkapsels met patronen te zien bij jeugdvertegenwoordigers, omdat het op deze leeftijd is dat mannen zich het liefst uiten en zoveel mogelijk aandacht uit de omgeving trekken. Dit kunnen vertegenwoordigers zijn van de sportwereld of creatieve persoonlijkheden, in elk geval zal elk kapsel met geschoren strepen of complexe patronen mensen niet onverschillig laten.

Als we het hebben over zakenmensen die de voorkeur geven aan een klassieke stijl in kleding, kan het gebruikelijke kapsel worden aangevuld met een klein patroon op de slapen of de achterkant van het hoofd om werknemers niet te shockeren. Maar adolescenten en jongens die wat ouder zijn, kunnen het publiek shockeren, sommigen hebben de neiging opzettelijk op te vallen en gebruiken regelmatig de techniek van krullend scheren op een modieus kapsel.

Een verscheidenheid aan kapselopties

Bijgesneden strepen zijn een klassieke tatoeage op het haar. Het vangt de nek van de tempels, uitgevoerd op een korte lengte van 6 tot 9 mm. Dankzij de verticale en horizontale lijnen kun je de vorm van de schedel aanpassen, het gezicht visueel breder maken en de kenmerken mannelijk maken.Leerlingen, jonge jongens kiezen voor dergelijke opties, volwassen mannen kunnen het zich ook veroorloven, wat de uniciteit van het beeld benadrukt. Het kan worden gedaan op basiskapsels - boksen, semi-boksen of de stijlvolle "Anderkat".

Patronen bij de tempels zien er origineel uit, geven de voorkeur aan mannen en jongeren die de aandacht willen trekken. Creatieve modellen zien er harmonieus uit met de alledaagse kledingstijl, maar het is moeilijk om klassieke tandems te maken in een zakelijke dresscode. Vertegenwoordigers van verschillende leeftijdsgroepen kiezen, vrijheid van meningsuiting geeft vertrouwen in hun eigen mogelijkheden. Tatoeage op het haar duurt niet lang, vertegenwoordigers van verschillende beroepen kunnen kiezen, waardoor ze tijdens de vakantie met het beeld kunnen experimenteren.

Complexe modellen kunnen inscripties, afbeeldingen van helden, portretten bevatten. Ze zijn voornamelijk gemaakt bij de tempels, de achterkant van het hoofd. Nauwgezet werk wordt gedaan op ultrakorte kapsels, bij voorkeur dik, donker haar. Soortgelijke afbeeldingen zijn geschikt voor jongens met de juiste ovale vorm, zonder externe gebreken. Vertegenwoordigers van creatieve beroepen, atleten gebruiken het, het model is ook praktisch voor kleine kerels.

De geknipte rits kan vrij eenvoudig zijn en uit meerdere lijnen bestaan. Maar speciale aandacht wordt gevestigd op de haartattoos met overgangen die het effect van driedimensionale patronen creëren. Dergelijke kapsels vereisen speciale vaardigheid, zien er luxueus uit op donker, dik haar. Ze worden niet alleen gebruikt als decoratie voor kapsels voor kinderen, en jonge jongens die aandacht besteden aan hun imago worden ook gekozen.

Waarschuwing! Het vereist frequente correctie, het patroon verliest zeer snel vorm. Het kan worden gebruikt voor een speciale gebeurtenis, deze optie zal niet onopgemerkt blijven door anderen.

Strepen op de slapen zijn populaire modellen van haartattoos; opties zijn geschikt voor verschillende soorten uiterlijk. Eigenaren van ronde, vierkante gezichten kunnen het gebruiken, originele elementen combineren met elementaire corrigerende kapsels. Werkelijke asymmetrie creëert een modern imago, geeft mannen vertrouwen, benadrukt charisma. De optie wordt gecombineerd met een casual en sportieve stijl, uitgevoerd op verschillende lengtes, haarstructuur.

De strook aan de zijkant is een element van kapsels voor herenmodellen met vloeiende overgangen. Voert de rol van afscheid uit, ziet er stijlvol, netjes uit. Deze optie is geschikt voor mannen die de voorkeur geven aan minimalisme. Originele geschoren elementen worden niet alleen door jonge jongens gebruikt. Rijpe mannen kunnen ook wijzigingen aanbrengen in het klassieke kapsel. Het is voldoende om één lijn toe te voegen voor onmiddellijke transformatie van een standaard kapsel.

Kapsels met een pijl geven het beeld een gedurfde uitstraling, tieners kiezen het, ze zijn ook geschikt voor volwassen mannen. Vloeiende lijnen kunnen worden gemaakt op korte modellen, uitgevoerd op langwerpige versies van de "British", "Tennis". Een casual detail maakt van een standaardkapsel een modelkapsel en geeft het beeld een eigen karakter.

Uitsparingen in de vorm van een ster zijn een klassieker van haartattoos geworden. Stijlvolle jongeren, evenals vertegenwoordigers van creatieve beroepen, kiezen. Ze worden uitgevoerd op een korte lengte, met overgangen kunt u het beeldvolume geven. Betreffende complexe kapsels van modellen, nauwgezet werk kost veel tijd, de uitvoering moet worden toevertrouwd aan een ervaren meester.

Geschoren elementen met een lijn hebben geen leeftijdsgrenzen, evenals beperkingen op de styling van het basiskapsel. Gemaakt op ultrakorte legermodellen en kan ook worden gecombineerd met langwerpige avant-garde opties. Met de geometrie van de lijnen kunt u de vorm van het ovaal aanpassen, externe onvolkomenheden verbergen. Het wordt uitgevoerd op dik haar, hoe donkerder de strengen, hoe indrukwekkender het patroon eruit ziet.

Webkapsels zijn al verschillende seizoenen een trend, Niet alleen jonge mannen knippen hun haar, maar ook volwassen mannen. Vaak gebruikt als element van een stijlvol kapsel voor kinderen. Ziet er geweldig uit op licht en donker haar, kunt u het tekort aan dichtheid, volume verbergen. Het platform voor tekenen kan zich op elk gebied bevinden - de kruin van het hoofd, de slapen, de nek. Het geknipte patroon wordt gebruikt om de vorm van het ovaal aan te passen, om een ​​vleugje persoonlijkheid te geven.

Herenkapsels met kruisende lijnen zien er origineel uit. Het kruis is een symbool van bescherming, kracht, dus veel mannen kiezen voor deze symboliek. Het is mogelijk om niet alleen op een korte lengte te presteren, unieke opties worden gecreëerd op lang haar. Geschikt voor brute, charismatische mannen, heeft geen leeftijdsbeperkingen.

Voors en tegens

De populariteit van kapsels met patronen bestaat al enkele decennia. Elk jaar creëren stylisten nieuwe ideeën die zich snel verspreiden in de massa. Bij het maken van een modieus kapsel, is het de moeite waard om de voor- en nadelen te evalueren, rekening houdend met de kenmerken van zorg, prestaties.

profs:

 • vereist geen styling, het gebruik van stylingproducten,
 • vanwege de verscheidenheid aan variaties heeft het een corrigerend en anti-verouderend effect,
 • het is mogelijk om te kiezen op basis van het type uiterlijk, de vorm van het ovaal,
 • niet alleen uitgevoerd op basis van moderne kapsels, kan worden gecombineerd met klassieke kapsels,
 • Geschikt voor casual, sportieve stijl,
 • de mogelijkheid om de meest gedurfde ideeën uit te voeren, regelmatig afbeeldingen te veranderen,
 • kapsels komen overeen met trends in kappers.

nadelen:

 • alleen uitgevoerd door een meester die het optimale patroon selecteert, niet alleen rekening houdend met het uiterlijk, maar ook met de structuur van het haar,
 • Het vereist frequente updatecorrecties, om het patroon op te slaan moet u de wizard eens in de 7-14 dagen bezoeken,
 • Het geeft het beeld geen stevigheid; de combinatie met zakelijke stijl is nauwelijks harmonieus.

Voor wie?

Een kapsel maken met een geschoren patroon is een vrij moeilijke taak. Om het gewenste resultaat te krijgen, moet de meester een specialist zijn op het gebied van herenstyling en geen gewone kapper. Een echte professional zal eerst het gezicht en de kledingstijl van de klant evalueren, waarna hij het optimale type kapsel zal aanbevelen.

Zo'n advertentie is geschikt voor mensen, die hieronder worden besproken.

 • De meeste mannen die de voorkeur geven aan kapsels met een patroon zijn "Creatieve intelligentsia" of atleten. En dit is niet verwonderlijk, omdat de vertegenwoordigers van deze gebieden bijna altijd in zicht zijn en daarom de aandacht trekken van mensen om hen heen. Muzikanten en artiesten, voetballers en boksers - ze willen allemaal een herkenbaar beeld hebben en er uniek uitzien.

 • Als een persoon is zakenman of leider elke structurele eenheid in een groot bedrijf, betekent dit helemaal niet dat hij er strikt en saai moet uitzien. Een knipbeurt met een geschoren strook (of twee) in de tempel zal helpen om een ​​draai aan de zakelijke stijl toe te voegen.

 • Jongeren en jongeren Het wordt aanbevolen om verbeeldingskracht te tonen - u kunt niet alleen de originele patronen op het hoofd scheren, maar ook uw haar in heldere "zure" kleuren verven.

 • Zelfs kleuters zijn mogelijk de "dragers" van creatieve kapsels. De patronen voor hen zullen iets anders zijn dan voor volwassenen, maar daarom niet minder interessant en aantrekkelijk.

Wat betreft het uiterlijk van de man die een kapsel met een patroon heeft gekozen, dan moet u de harmonie van gelaatstrekken, de vorm ervan en de vorm van de schedel evalueren. Aangezien een dergelijk kapsel de aandacht van anderen trekt, wordt het niet aanbevolen voor mensen:

 • met grote uitstekende oren,
 • met onregelmatige kopvorm
 • met mollige wangen en een "tweede" kin,
 • met een te dun gezicht.

Alle andere vertegenwoordigers van het sterkere geslacht kunnen veilig contact opnemen met een kapper-stylist, gewapend met een foto van een kapsel dat je leuk vindt.

Hieronder staan ​​kapsels voor mannen die geschikt zijn voor het scheren van patronen.

Meestal worden voor deze doeleinden geselecteerd:

 • andere modellen voor kort en halflang haar.

U kunt het patroon zowel op de zijkanten (op één tempel of beide), en achter, in het achterhoofdgedeelte van het hoofd aanbrengen.

Star voorbeelden

Kanye WesHet staat niet alleen bekend om zijn creativiteit, maar ook voor experimenten met kapsels.

kapsels Cristiano Ronaldo een voorbeeld worden voor erfenis bij het leger van voetballiefhebbers.

David Beckham aan het begin van zijn carrière droeg hij korte kapsels met originele elementen. Tegenwoordig geeft de voetballer de voorkeur aan klassieke, elegante modellen.

Philip Kirkorov niet alleen beroemd om zijn extravagante smaak en creatieve kapsels, die worden vervangen door benijdenswaardige regelmaat.

Die past bij herenkapsels met patronen op hun hoofd en geschoren tempels - foto van kapsels

Het grootste deel van het publiek dat een exclusief kapsel van een zijaanzicht-ontwerp wil proberen, zijn jonge mannen die creatieve of sportieve activiteiten verkiezen. Het is niet verrassend dat vrijwel alle jonge mensen er uniek uit willen zien. De originele stijl veroorzaakt zowel verrassing van anderen als sympathie. Maar boksen en semi-boksen past bij jongens met een perfecte schedelstructuur.

Zakenmensen geven de voorkeur aan onbeduidende afbeeldingen - een of twee regels zullen volledig bij hen passen, tegelijkertijd creativiteit toevoegen en collega's niet shockeren.

Als je een minder origineel kapsel wilt, dan is undercut een goede keuze.

Het creatieve publiek heeft op deze manier een voorliefde voor zelfexpressie. Muzikanten van over de hele wereld dragen graag kapsels met verschillende patronen op hun hoofd.

Wat de sportwereld betreft, worden dergelijke knipbeurten verwelkomd door voetballers en basketbalspelers. Veel kampioenen kunnen bogen op een creatief kort kapsel.

Als je meer wilt weten over herenkapsels voor een rond gezicht, raden we je aan naar de pagina van onze website te gaan.

Heren tenniskapsel is populair bij atleten.

De meest onverwachteDeze fantasieën verbazen de gewone jeugd. Jongens slagen erin om hun fantasieën te vertalen naar een echt gecreëerd beeld dat de aandacht trekt met hun originaliteit. De wens om op te vallen tussen de massa voegt alleen maar populariteit toe aan alle soorten afbeeldingen.

Creatief kapsel wordt gedaan door trimmer, schaar, kam.

Alleen een kapper kan de tekening voltooien, het is onmogelijk om het zelf te doen. De volgorde wordt waargenomen:

 1. Het overtollige deel van het haar is afgesneden.
 2. Het maken van de contour van de gewenste vorm wordt uitgevoerd met een schaar.

Om de kapper de taak duidelijk te laten begrijpen, is het noodzakelijk hem een ​​foto van de geselecteerde tekening te bezorgen.

Tekeningen

Kappers staan ​​niet stil - er zijn veel manieren om het haar te manipuleren, die door de meester worden overgenomen. Het ontwerp van kapsels voor mannen met patronen is dus niet alleen gebaseerd op het scheren. Er zijn nog meer opties om een ​​creatief kapsel te maken:

 • een foto met kleur markeren door haar te verven,

 • tatoeage (tijdelijk of permanent).

Natuurlijk meestal kiezen mannen voor scheerpatronen, wat niet verwonderlijk is, omdat het haar snel groeit. Als je de foto beu bent, kun je deze snel vervangen door een nieuwe of helemaal verwijderen. Tatoeage houdt langdurig dragen in, bovendien is het niet zo gemakkelijk om er vanaf te komen. De enige uitweg is om haar te laten groeien en het kapsel radicaal te veranderen.

Een tijdelijke tatoeage gemaakt door henna met behulp van de mehendi-techniek is in dit opzicht de meest voordelige optie. Het omvat het elimineren van een patroon op de hoofdhuid met behulp van een natuurlijke kleurstof die na een paar weken zal afwassen.

Heel vaak gebruiken mannen deze techniek voordat ze op vakantie gaan op zee, waar je kunt ontspannen en jezelf helder en creatief kunt laten zijn.

Species

Hieronder staan ​​de afbeeldingsopties die kan worden gedaan met een typemachine of verf op het hoofd van een man.

 • geometrie - ze is altijd in de mode. Het omvat strepen, zigzaglijnen, driehoeken, ornamenten.

 • Exotics. Dit type tekeningen bevat een knipbeurt in de vorm van een hagedis, een karakter, tongen van vlammen. Ziet er spectaculair uit met passende kleuring.

 • Kinderen zijn dol op sterren en Batman-vleugels., sporen van de klauwen van Wolverine of het web van Spider-Man.

 • Tieners kiezen bijvoorbeeld een foto die hun favoriete label symboliseert, Adidas, reebok, puma.

 • De nieuwe trend van verven met patronen - luipaard print. Het gaat om kleurvlekken geschoren tempels en de nek in de vorm van vlekken van deze exotische kat. Deze optie ziet er het beste uit met een langwerpige knal aan één kant.

 • 3D-patroon is een zeer gedurfde en ongebruikelijke oplossing. Om zo'n knipbeurt uit te voeren, moet je al het haar scheren of kort afsnijden dat "niet betrokken" is bij het maken van het patroon. Meestal is de "inspiratie" voor de belichaming van zo'n meesterwerk van kappers spinnen, draken, hagedissen, oude etnische ornamenten, sterren, bliksem.

 • Iroquois - een kapsel dat op zichzelf creatief is. Als de whisky en de achterkant van het hoofd bovendien zijn versierd met patronen en de "kam" zelf in heldere kleuren is geschilderd, kan de verhoogde aandacht van de persoon niet worden vermeden.

De keuze van een knipbeurt voor een machine - welke patronen op het haar kunnen worden gesneden

Een kapsel onder 1 met strepen trekt mannen van verschillende leeftijdscategorieën aan met zijn creativiteit. Patronen en strepen zijn op alle delen van het hoofd geschoren. Toegegeven, sommige mannen zijn beperkt tot kleine strepen op hun geschoren tempels en nek.

Hoge functionaliteit is het belangrijkste voordeel van een dergelijk kapsel, dat de perfecte aanvulling is op sport- en casual kledingstijl. Een zorgvuldig uitgevoerde rand zal helpen om de onvolkomenheden van de schedel te verbergen.

Voor donkerharige eigenaren wordt een tekening gemaakt met een haarlengte van 6 mm en voor blond haar blijft er nog 9 mm over. De duidelijkheid van de lijnen is duidelijk zichtbaar gedurende de week en verdwijnt spoorloos na 1-1,5 maanden. Om de vorm te behouden, scheert de machine elke maand vloeiende en mooie lijnen. Meestal gebeurt het patroon op een korte mohawk. Strepen voegen persoonlijkheid toe aan het kapsel.

De meester voert meesterlijk een knipbeurt uit, waarbij de contour van het gezicht gunstig wordt benadrukt, in de volgende volgorde:

 1. Een geschikt gebied van het hoofd is geselecteerd.
 2. De gewenste contouren zijn geschetst. Een niet-standaard patroon wordt getekend met een cosmetisch potlood.
 3. Het belangrijkste kapsel is klaar. Snijd indien nodig de randen bij met een machine.
 4. Een professionele machine wordt gebruikt om sporen van een cosmetisch potlood nauwkeurig te verwijderen.

Om een ​​fris, stijlvol uiterlijk aan het kapsel van een man toe te voegen, zal de toevoeging van een origineel patroon helpen.

Actieve jongens bereiken door zo'n kapsel een stijlvol beeld te dragen. Een goed gekozen kapsel helpt om een ​​harmonieus beeld te voltooien. Modetrends zijn geweldig, het is vrij moeilijk om je optie te kiezen. Het is raadzaam om iemand te bellen die ervaring heeft met het creëren van creatieve variaties van kapsels. Het patroon kan echter het beste worden gedaan op herenkapsels met een geschoren tempel en nek.
De daadkracht van de jonge jongens drijft hen naar de oorspronkelijke keuze.

De nieuwste trend van mode-kapsels - nette strepen op de slapen. Het stijlvolle en ongewone kapsel met strepen bij de jongen is echt interessant voor vrouwen.

Met zijn originaliteit en creativiteit, benadrukt het kapsel de uniciteit van het beeld. Het patroon wordt gekozen door zowel de meester als de cliënt. Zelf een patroon bedenken betekent trots zijn op het werk van de auteur. Een originele look voor het kapsel van de mannelijke halve doos. Je kunt hier meer lezen over een knipbeurt in een halve doos.

Kappers scheren stroken parallel en kunnen ze samenweven, waardoor een stijlvol patroon ontstaat. De meester kent alle variaties van een kapsel met strepen. Onlangs zijn korte kapsels voor jongens met een patroon relevant.

Deze optie ziet er prachtig uit: lang haar blijft achter in de kruin van het hoofd en de temporale en occipitale gebieden zijn versierd met het scheren van symmetrische strepen, die het overtollige eerder afsnijden. Laat desgewenst de pony of verwijder deze helemaal. Dit kapsel heeft een heldere, ongewone en aantrekkelijke uitstraling.

Instructies voor het maken van patronen aan de zijkant en achterkant van het hoofd voor mannen

Om thuis zo'n moeilijke taak te vervullen, moet je op zijn minst wat kappersvaardigheden hebben.Jeugdkapsels worden uitgevoerd in de volgende volgorde:

 1. Een bepaald gebied van het hoofd wordt geselecteerd waarop de gewenste afbeelding wordt aangebracht met een cosmetisch potlood.
 2. Het hoofdkapsel wordt uitgevoerd met een schaar, waarna de benodigde secties voor het tekenen van het patroon worden geschoren en aangepast met de machine, bijvoorbeeld geschoren whisky wordt gemaakt.
 3. Verwijderen van tonic potloodsporen.
 4. Een mooi, gelijkmatig patroon krijgen.

Een professionele machine is geschikter voor dergelijke kapsels dan een gewone.

Met een verscheidenheid aan herenkapsels voor mannen met een foto kunt u een uniek beeld voor iedereen creëren. Geschoren strepen mengen prachtig met verschillende elementen van kapsels. Professioneel geselecteerde patronen vullen de herenstijl op een originele manier aan.

Hoe maak je jezelf?

Allereerst Het is noodzakelijk om te bewapenen met de volgende accessoires:

 • speciale kappersschaar,

 • clipper.

Daarna moet je kijken naar de haarkleur van de man: 6 mm lang is genoeg voor brunettes en bruinharige vrouwen om het patroon te voltooien, blondines hebben haar iets langer nodig (ongeveer 8-9 mm).

Vervolgens kunt u een eenvoudig patroon maken voor het monster. Als een persoon niet zeker is van zijn capaciteiten, is het beter om een ​​professionele kapper te vertrouwen. Als hij klaar is voor experimenten, wordt de techniek voor het maken van een tekening hieronder weergegeven:

 • Allereerst is het noodzakelijk om een ​​stencil voor te bereiden,
 • dan moet je onnodige strengen afsnijden, het hoofdkapsel regelen,
 • daarna moet u de contouren van de geselecteerde tekening schetsen: eenvoudige lijnen worden "getekend" met een schaar, meer complexe - met een potlood voor wenkbrauwen of ogen,
 • de machine moet de randen van het patroon bijsnijden,
 • de laatste stap is om het resulterende beeld aan te passen met een trimmer.

Als een persoon van mening is dat de krullen te kort zijn om met een schaar te knippen, moet u ze niet gebruiken - u kunt hiervoor alleen een machine en een trimmer kiezen. Professionele ambachtslieden gebruiken soms speciale messen die op een 'gevaarlijk' scheermes lijken.

Hoe te geven?

In feite is er geen verschil welk kapsel creatief of klassiek is, omdat de zorgprocedures bijna identiek zijn. Om kort haar te reinigen, is het voldoende om de gebruikelijke shampoo 2-3 keer per week te gebruiken. Het wordt aanbevolen om lange krullen (bijvoorbeeld een pony) te drogen met een haardroger met behulp van stylingproducten (mousses, gels, schuim, vernis). Eens in de 10 dagen moet je de meester bezoeken en het patroon aanpassen.

Mooie voorbeelden

Hieronder worden gepresenteerd de meest succesvolle voorbeelden van kapsels voor mannen met patronen.

 • Geschoren tekeningen van jonge mannen zien er stijlvol uit. Zo'n kapsel zal garanderen dat alle meisjes in de tuin de jonge man leuk zullen vinden.

 • Een mohawk met een patroon is een win-win.

 • Een ondersnijding met een patroon op de slapen ziet er erg fris en creatief uit. Dit kapsel kan gemakkelijk worden gecombineerd met een zakelijke stijl in kleding, terwijl het goed past bij een baard.

 • De zigzag in de achterkant van het hoofd valt niet op. Een dergelijke afbeelding geeft het kapsel echter een bepaald "hoogtepunt".

 • Een lichte zigzag gemaakt op kort haar kan zelfs thuis worden gerealiseerd - een knipbeurt is eenvoudig, maar dit is niet minder interessant.

 • De g-sleutel bijgesneden op de achterkant van het hoofd ziet er prachtig uit en verandert in een asymmetrisch zijdeel. Als een persoon familie is van de muziekwereld, moet je deze techniek voor jezelf nemen.

 • Iroquois, geschilderd in de kleur briljant groen met geschoren tempels - dit is wat je nodig hebt voor een "rebellie" tegen het dagelijks leven en stereotypen.

 • Misschien is een van de meest gewilde 3D-kapsels met een patroon een hagedis die op zijn kop zit. Niet iedereen durft dit te doen, maar zo'n kapsel ziet er heel interessant uit.

 • Voor degenen die niet van te complexe patronen houden, kun je een niet heel gewone strook op het hoofd scheren. Ze trekt een wenkbrauw aan en creëert daarmee het beeld van een 'slechterik'. Het ziet er behoorlijk brutaal en stijlvol uit.

 • Een van de meest prominente vertegenwoordigers van het wereldvoetbal - Cristiano Ronaldo - kiest ook voor een knipbeurt met een patroon. Soms is het een gewone strook geschoren aan de zijkant van het hoofd en soms is het een zigzag op de tempel. Voetballers houden van creatieve kapsels met tekeningen, ongebruikelijke kleuren om trends in kappers onder mannen te creëren en hun eigen herkenbare afbeelding.

Wees niet bang om experimenten te doen. Indien nodig kunt u helder, charismatisch en uniek worden met behulp van een interessant kapsel en uw eigen unieke stijl creëren.

Het proces van het scheren van een foto op het haar, zie de video.

Hoe een kapsel met een patroon te kiezen

Bij het kiezen van een kapselstijl moeten de volgende functies worden overwogen:

 • De plot van de foto wordt bepaald door de leeftijd van het kind en zijn persoonlijke voorkeuren.
Tekeningen op het hoofd voor jongens moeten worden geselecteerd op basis van de leeftijd van het kind

Dus in de jongere kleuterschool en schoolleeftijd zijn afbeeldingen in de vorm van rechte en gebogen lijnen (ze zijn ook een universele win-win-optie voor elke leeftijd), in de vorm van eenvoudige geometrische vormen en stripfiguren, geschikt. Maak een jong kind niet te complex kapsel, want het vereist zorg en veel tijd om het te maken.

 • Het haar bij jonge kinderen is anders omdat ze zachter en dunner zijn, dus reliëfvormen zijn moeilijker te bereiken.
 • Het is noodzakelijk om rekening te houden met de dresscode, die wordt aangenomen op de school waar de jongen studeert.

Als het bestuur van de instelling strikte regels voorschrijft, is het beter om de voorkeur te geven aan discrete microtekeningen. U kunt een helderder, opvallend uiterlijk maken tijdens de vakantie of op vakantie. Na 2-3 weken heeft het haar tijd om te groeien en kun je het kapsel veranderen.

Tekeningen op het hoofd voor jongens

 • Bij het kiezen van een knipbeurt, die de basis van de afbeelding zal vormen, moet rekening worden gehouden met de kenmerken van de vorm van het gezicht. Als het rond is, kies dan niet de ronde vorm van het kapsel. Het is meer geschikt voor kinderen met een langwerpig of driehoekig gezicht.
 • De jongens die een actieve levensstijl leiden, sporten, het is het beste om korte kapsels te kiezen die geen zorg nodig hebben. Een ideale optie zou een egel-kapsel zijn, terwijl de lengte van het haar varieert van een paar millimeter tot 1 cm.
 • Er moet rekening mee worden gehouden dat jonge kinderen zich niet moeten bemoeien met de details van het kapsel. Een te lange pony kan dus het zicht van het kind beïnvloeden en hangende strengen kunnen de gewoonte ontwikkelen om ze constant te corrigeren.

Na 2-3 weken begint het haar merkbaar te groeien. In dit geval moet u het bestaande kapsel bij de kapper aanpassen of het kapsel wijzigen.

Tekeningen op het hoofd voor jongens in hun tienerjaren worden uitgevoerd op de volgende fundamentele modieuze kapsels:

 • Anderkat - geschoren whisky en een dweil in het bovenste deel van het hoofd, achterover gekamd of hangend aan het voorhoofd.
 • Canadees - Het heeft ook een groter haarvolume op het voorhoofd en de kruin, maar de overgangen zijn soepeler. Je kunt ook een Canadees maken met een zijdeel waarlangs je een haarstrook kunt scheren. Deze optie geeft individualiteit in het kader van een strikte dresscode voor school.
 • "Golf" - een kort kapsel, waarvan het bovenste deel een plat oppervlak vormt. Het is geschikt voor degenen die grof haar hebben dat goed in een heldere vorm blijft.

Basisregels voor het scheren van een foto

Bij het uitvoeren van kapsels gebruiken kappers de volgende methoden en technieken:

 • In de meeste gevallen wordt het scheren uitgevoerd op een haarlengte van niet meer dan 1 cm. Lang haar zal op een chaotische manier vallen en het beeld bederven.

 • Het is het beste voor beginnende kappers om eenvoudige tekeningen in de vorm van vormen en lijnen te gebruiken. Complexe afbeeldingen vereisen veel ervaring.
 • Voor het scheren worden kleine lichte T-vormige trimmers met dunne uiteinden gebruikt. Een ideaal hulpmiddel zijn modellen met een verstelbaar mondstuk.
 • Dunne lijnen worden gemaakt met behulp van een gevaarlijk scheermes in de vorm van een mes (dunner wordend kappersscheermes).
 • Als het haar snel groeit, kan een geschoren patroon enkele dagen een duidelijke omtrek verliezen. Daarom is het beter voor degenen die een dergelijk kapsel voor de eerste keer doen, om het kapsel uit te stellen tot de vakantie.
 • Complexe patronen kunnen worden gemaakt met behulp van stencils. Ze worden via internet afgedrukt en uit dik papier gesneden.
 • Om de uitvoering van de tekening te vergemakkelijken, vormen de voorlopige contouren een witte eyeliner. Het wordt gemakkelijk gewist en opnieuw op het haar aangebracht.
 • Voor zeldzaam haar is het beter om afbeeldingen te kiezen die niet zijn overladen met kleine details.

Algemene techniek voor het maken van patronen met een typemachine

Tekeningen op het hoofd voor jongens kunnen met behulp van verschillende technieken worden gemaakt.

De algemene volgorde is als volgt:

 • Voer een "basis" kapsel uit, bereid een platform voor de tekening voor. Hard haar is korter en zacht haar blijft langer achter.
 • Scheer de hoofdlijnen met een trimmer. Om directe contouren te verkrijgen, gebruikt u de volledige breedte van het blad, lichtjes erop drukken. Om gebogen lijnen te scheren, wordt de trimmer onder een hoek gehouden. Om de hand harder te maken en niet "af te scheuren", worden de ringvinger en pink gebruikt als een steun, waardoor ze op één plaats worden gehouden en de trimmer om hen heen wordt gedraaid.
 • Scheer eerst de korte lijnen langs de haargroei, dan moet je teruggaan en dit gebied gedetailleerd beschrijven om fouten in het gewenste ontwerp te voorkomen.
 • Vergroot de breedte van grote lijnen geleidelijk en voer verschillende passages uit met een trimmer. Voor hun "verfijning" is het mes gedraaid en werkt het tegen haargroei. Dit moet heel voorzichtig gebeuren, anders kun je de tekening verpesten door het overtollige te scheren.
Tijdens het kapsel moet het kind stil zitten zodat de kapper ziet welke lijnen moeten worden uitgewerkt
 • De laatste hand leggen aan de tekening met behulp van een kapper, ook tegen het haar in. Omdat deze procedure gepaard gaat met een risico op huidbeschadiging, moet u handelen met lichte, korte bewegingen.
 • Het is ook noodzakelijk om het kind te waarschuwen stil te zitten. Om het werk op het haar te vergemakkelijken, kunt u vooraf een scheergel aanbrengen om duidelijk te zien welke lijnen moeten worden verfijnd.

Soorten tekeningen op het hoofd

Voor jongens in de voorschoolse en basisschoolleeftijd zijn de populairste geschoren verhalen op het hoofd de volgende:

 • sterren "getekend" langs de contour,
 • zigzaglijnen en ritsen

 • eenvoudige lijnen die het algemene beeld van het kapsel benadrukken,
 • "Web" (in de stijl van het karakter "Spider-Man"),
 • karakters van verschillende tekenfilms (Angry Birds, Mickey Mouse en anderen),
 • sneeuwvlokken bestaande uit een paar eenvoudige rechte lijnen,
 • vliegtuigen,
 • Tongen van vuur
 • vleermuisafbeelding (Batman),
 • Sportonderwerpen zoals voetballen, het NIKE-symbool.

Tekeningen op het hoofd voor middelbare scholieren en voor tienerjongens kunnen eenvoudig of geavanceerder zijn:

 • de rijzende zon
 • mandala,
 • Griekse stijl sieraad en andere etnische patronen,
 • spiraalvormige elementen
 • belettering, inclusief gestileerd,
 • gefacetteerd ruitpatroon
 • complexe tekeningen in de vorm van afbeeldingen van dieren of portretten van favoriete idolen.

Strips

Rechte strepen - de gemakkelijkste optie om op het haar te tekenen. Om het te krijgen, kunt u het trimmerblad over de volledige breedte gebruiken.

Meestal worden rechte parallelle stroken geschoren in het tijdelijke gebied. De strips kunnen worden gemaakt met een duidelijke contour of met een lichte gradiëntdaling langs de lengte van het haar.

Gebogen strepen zijn moeilijker te verkrijgen. Ze kunnen de zijscheiding van het basiskapsel dupliceren (of er direct langs gaan), en kunnen ook worden uitgevoerd als onafhankelijke elementen. Een afronding die convergeert naar de achterkant van het hoofd ziet er harmonieus uit als het de contouren van het hoofd volgt.

Een van de "extreme" opties is het patroon in de vorm van strepen, die dienen als een duidelijke grens tussen het bovenste harige deel van het kapsel en volledig geschoren slapen met een nek. Dit kapsel is geschikt voor grof en grof haar.

Voor jongens in hun tienerjaren kunnen elementen in graffitistijl worden gemaakt. Een dergelijk patroon ziet er vooral indrukwekkend uit op donker dik haar, wanneer een oppervlak met een zachte druppel van vrij lang haar tot geschoren tempels "onder nul" wordt gebruikt als basis.

Uitvoeringstechnieken

Bij het kiezen van een afbeelding en het uitvoeren van werk, moet de meester niet alleen aandacht besteden aan de voorkeuren van de man, maar ook aan de structuur en kleur van het haar. Voor donkerharige mannen is 6 mm haar voldoende om eenvoudige kapsels met geschoren strepen of complexe patronen te maken, en voor blond haar is een lengte van 9 mm of meer nodig. De helderheid van het patroon blijft een week behouden, dus het kapsel moet regelmatig worden gecorrigeerd.

Je kunt als volgt een kapsel maken met een patroon op de slapen en de achterkant van het hoofd:

 • eerst moet de klant van de salon een beeld geven van het toekomstige patroon op het haar en het gebied waar het zich zal bevinden,
 • dan tekent de meester een standaard kapsel en verwijdert de overtollige haarlengte,
 • Nu moet je de tekening omlijnen, de lijnen worden met een schaar getekend, exotische patronen worden gemarkeerd met een cosmetisch potlood,
 • dan nemen ze een machine zonder een mondstuk en scheren de randen van de afbeelding met messen,
 • met behulp van een trimmer passen ze de vorm aan en maken ze het beeld compleet.

Als het knippen op kort haar wordt gedaan, is het gebruik van een schaar overbodig, een ervaren meester zal de trimmer en de machine aankunnen. Als het haar in het pariëtale gebied te lang is, kan de meester alleen de verticale secties met een patroon tekenen. Het knippen van patronen op het hoofd van mannenkapsels is enerzijds eenvoudiger, anders moet de meester de volledige symmetrie van de rangschikking van de patronen observeren.

Zigzag

De tekeningen op het hoofd voor jongens in de vorm van zigzag zijn verfijnder, maar ze zijn gemaakt met behulp van eenvoudige rechte elementen.

Meestal worden ze gemaakt in de vorm van patronen die van de slapen naar de achterkant van het hoofd gaan, of van het voorhoofd naar de achterkant van het hoofd.

Een van de modieuze opties is het beeld in de vorm van een bliksem in de stijl van elektrische Pokemon. Zo'n zigzagpatroon op het hoofd van het kind, afdalend van het voorhoofd naar de achterkant van het hoofd, ziet er leuk en uitdagend uit.

Bij oudere tieners kunnen zigzaglijnen worden uitgevoerd in een "rapper" -stijl over het gehele oppervlak van het hoofd op een ultrakorte "egel".

Gladde spiralen met een meanderende structuur zien er eleganter uit. Het uitvoeren van een dergelijke tekening vereist veel ervaring en vaardigheden, het is het beste om een ​​stencil te gebruiken. Er moet ook rekening worden gehouden met het feit dat het haar dik genoeg moet zijn, anders zien de elementen van de afbeelding eruit als kale plekken.

Kapsels voor mannen met een patroon op de slapen

Ondanks het feit dat meesters geen leeftijdsgrenzen instellen voor kapsels met krullend kapsel, raden stylisten toch aan om op jonge leeftijd op dezelfde manier te experimenteren met kapsels als mannen. Nadat het voorgestelde knippen is voltooid, zou ongeveer 1-1,5 maanden moeten verstrijken, zodat het patroon volledig gelijk is aan het kapsel terwijl het haar groeit.

Meestal worden complexe patronen en afbeeldingen gedragen door tieners en vertegenwoordigers van creatieve beroepen, subculturele bewegingen. Maar atleten en kenners van moedige klassieke stijl maken kapsels voor mannen met strepen aan de zijkanten. In dit opzicht verdelen de meesters het voorgestelde knippen in klassieke en exotische looks.

Klassieke geschoren strepen

Voor mannen die de voorkeur geven aan een ingetogen en strikte uitstraling en stijl, zijn kapsels en kapsels met klassieke patronen op de slapen meer geschikt. In de regel kan het een strook op het hoofd zijn in het gebied van de slapen of afscheid, waardoor een gunstig accent van het kapsel wordt gecreëerd. Voor het eerst werd een dergelijke stijl geïntroduceerd door een knipbeurt in dozen, die in de jaren 1920 uit Amerika kwam.

Tegenwoordig vullen kappers elk klassiek kapsel van korte of middellange lengte aan met hetzelfde klassieke kapsel, dat wil zeggen strepen in de tempel. Een voorwaarde - een knipbeurt moet een kort tijdelijk gebied impliceren, omdat knippen op middellang en lang haar niet wordt beoefend. Dit kunnen boksen en semi-boksen zijn, een Britse, anderkat, Canadese en vele andere kapsels, waarop de meester een of meer strepen aanvult die op de tempels zijn geschoren.

Originele en exotische patronen

Zoals in het eerste geval, herenkapsels voor tekenen van korte of middellange lengte kunnen zijn, is het belangrijkste dat een verkorte kapselzone op de slapen of de achterkant van het hoofd wordt bedoeld. Voor liefhebbers van creativiteit bieden de meesters een groot aantal ideeën voor een uitgeknipt knippen - patronen, strepen, geometrische vormen, inscripties, evenals het beeld van elk personage, als het gaat om schoolkinderen en tieners.

Exotische kapsels met tekeningen op het hoofd moeten noodzakelijkerwijs samenvallen met het karakter, het uiterlijk en de stijl van de kleding van de man. Meestal zijn dit creatieve individuen, muzikanten, informelen en vertegenwoordigers van verschillende subculturen. Een professionele meester voor het knippen van dergelijke complexiteit heeft in zijn arsenaal stencils met tekeningen, een typemachine, een trimmer, speciale messen zoals een gevaarlijk scheermes. Het combineren van exotische ontwerpen is beter met model- en extravagante kapsels of ultrakorte versies.

Spinnenweb

Een ander populair ontwerp voor jongens in de basisschoolleeftijd is een spider-man patroon. Het beeld van het web moet groot genoeg zijn en in harmonie met de vorm van het hoofd.

Het wordt voorlopig aanbevolen om markeringen te maken met witte eyeliner. Deze eenvoudige optie is geschikt voor beginnende kappers.

Als basiskapsel kunnen verschillende kapsels worden gebruikt - van "egel" tot "mohawk".

Voor tieners is er een complexere optie - een driedimensionaal beeld van een web met een spin in het midden.

Voor- en nadelen van kapsels

Alvorens een tekening te maken en uit te voeren op het kapsel van een man, zal een professionele meester een man zeker kennis laten maken met de belangrijkste voordelen en zwaktes van een krullend kapsel. Dankzij dit zal de klant de haalbaarheid van een dergelijke oplossing kunnen evalueren. De pluspunten van kapselstijlen met krullende tekeningen zijn de volgende indicatoren:

 • praktisch - een dergelijke knipbeurt verschuift de nadruk op de tekeningen, waardoor onvolkomenheden in het uiterlijk worden verborgen,
 • gemak - een knipbeurt en een knipbeurt die compatibel is met alle kledingstijlen en afbeeldingen van mannen,
 • moderniteit - dankzij de tekeningen op de slapen en de achterkant van het hoofd vernieuwt een man elk verouderd kapsel en ziet er modieus en modern uit,
 • onderhoudsgemak - u hoeft geen kapsels met patronen te stylen, behalve om de afbeelding om de 1-2 weken te corrigeren.

Het kapsel kan worden gestileerd op elk kapsel van korte of middellange lengte, waarbij een verkort gebied van de slapen en de nek worden aangenomen. De helderheid van de afbeelding blijft een week behouden, waarna u de wizard moet bezoeken voor correctie. U hoeft de vorm van het kapsel minder vaak te behouden, ongeveer 1 keer per maand. Het nadeel is dat correctie na 2 weken geen exact resultaat oplevert, het is heel moeilijk om in de lijnen van het oude patroon te komen.

Ster

Een stervormig patroon wordt ook gebouwd op basis van basis rechte lijnen.

Dit kapsel ziet er behoorlijk modieus en tegelijkertijd niet te uitdagend uit, dus je kunt met haar naar school gaan zonder normen te overtreden.

Jongere jongens worden een ster langs de contour geschoren of "overschaduwd", waardoor het haar achterblijft. Het gebied onder de ster moet groot genoeg zijn, zodat het haar eerder op dezelfde lengte wordt geknipt.

Je kunt andere geometrische elementen aan de ster toevoegen, bijvoorbeeld divergerende stralen of de "staart" van een vallende komeet, waardoor het patroon dichter bij het achterhoofdgedeelte komt te liggen.

Als een extravagante optie voor de adolescentie wordt een combinatie van sterren met een mohawk-kapsel gebruikt.

Conclusie

Kapsels van mannen met een patroon zullen in een man zijn zelfvertrouwen, jeugd, creativiteit en een niet-standaard benadering van zijn imago benadrukken. Het kunnen strikte en moedige korte kapsels zijn in de stijl van sport of militair, maar met strepen op de slapen en de achterkant van het hoofd. En er kunnen model extravagante kapsels zijn met langwerpige strengen, textuur en de aanwezigheid van complexe patronen en afbeeldingen op de slapen.

Voor wie dergelijke kapsels geschikt zijn

Kapsels met ongewone geschoren elementen worden gekozen door jongemannen met de meeste creatieve en sportieve beroepen. Exclusief kapsel kunt u een unieke look creëren die anderen niet onverschillig laat. Onder fashionista's komen muzikanten, modeontwerpers, voetballers en alleen jongeren vaker voor.

Ondernemers kiezen een compromis tussen klassieke en creatieve kapsels. Ze maken kleine tekeningen op de achterkant van het hoofd of de slapen. Met dit uiterlijk kunt u er altijd modieus uitzien en collega's niet schokken op het werk.

Jonge jongens worden getroffen door gewaagde en onverwachte afbeeldingen op hun haar. Met hun hulp proberen ze zich te onderscheiden van de massa. Sommige kappers verrassen met een hoge professionele tekentechniek.

Strengen kunnen de vorm aannemen van niet alleen interessante patronen of inscripties, maar ook verschillende emblemen, portretten, dieren of allerlei alledaagse voorwerpen.

Hoe de juiste optie te kiezen

Interessante kapsels worden gekozen door mannen uit verschillende leeftijdscategorieën. U kunt het gewenste patroon maken op elk deel van het oppervlak van het hoofd. Zelfs mensen met conservatieve opvattingen kunnen zich een kleine originele tekening of strepen op hun slapen en nek veroorloven.

De trendy trend is de nette strepen op de slapen. Dergelijke bands zullen een geschikte keuze zijn voor moedige en onafhankelijke persoonlijkheden. Een ervaren vakman kan helpen bij de keuze van het patroon. Boxing- en halfbox-kapsels zien er stijlvol uit samen met het geschoren beeld.

Modieuze en ongebruikelijke patronen voor mannen

Kapsels met patronen kunnen in verschillende vormen variëren. Overweeg de belangrijkste soorten kapsels voor mannen:

 • modellen met kort haar. Deze optie is universeel, geschikt voor bijna elke man met een donkere kleur strengen. Het voordeel is de mogelijkheid om het patroon en de stijl van kapsels na een bepaalde tijd te veranderen,
 • voyage. De functie is om een ​​uitgesproken scheidingslijn te maken. Het kan worden aangevuld met andere creatieve patronen om een ​​compleet stijlvol beeld te vormen,

 • Canadees kapsel. Een geweldige optie voor het knippen van de gewenste afbeelding op de achterkant van het hoofd en het tijdelijke gebied,
 • punk stijl. Geschikt voor experimenten met vet haar. Lange sloten op het pariëtale deel kunnen harmonieus worden gecombineerd met ultrakorte gebieden die zijn versierd met een patroon,
 • Brit. Kan worden gebruikt voor gedurfde en ongebruikelijke patronen.

De beste optie voor kapsels wordt geselecteerd, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van de persoon, zijn stijl en levensstijl.

Voordat je naar de kapper gaat, moet je verschillende tekeningen selecteren die lijken op het gewenste resultaat. Met een levendig voorbeeld kan de wizard zijn taak beter voltooien.

Instructies voor het maken van een tekenmachine

Om een ​​modieus kapsel met een tekening uit te voeren, moet u het volgende gebruiken:

Voor mannen met donker haar, voor het ontwerp van de afbeelding, is 6 mm lang haar voldoende, voor blond - 9 mm. Een grote lengte van strengen kan nodig zijn met hun dunne structuur.

Volumekapsels voor halflang haar: voorbeelden en methoden van styling

Meer details over professionele haarverf Estel kijk hier

Het creëren van een spectaculair patroon moet worden toevertrouwd aan een ervaren kapper. Hij zal zelfs de meest complexe tekening snel en nauwkeurig kunnen uitvoeren. Techniek van uitvoering:

 1. Een geschikt gebied op het hoofd wordt geselecteerd onder de foto.
 2. De overtollige massa strengen wordt afgesneden, het belangrijkste kapsel is voltooid.
 3. De omtrek van het gewenste patroon is geschetst. Eenvoudige lijnen worden met een schaar getekend, niet-standaard - met een cosmetisch potlood.
 4. Gebruik de machine om de randen van de afbeelding bij te snijden.
 5. Beeldcorrectie wordt uitgevoerd met een speciale trimmer.

Het originele patroon verfrist het beeld, waardoor het modern en stijlvol wordt. Een grote selectie kapsels met de mogelijkheid om een ​​tekening te maken, stelt u in staat om uw eigen unieke combinatie te vinden.

Op kort haar wordt de actie zonder een schaar uitgevoerd. Als er te veel haar op de pariëtale zone is, worden alleen de verticale delen ervan geschoren. Het patroon voor slechts één zijde is eenvoudiger en sneller, het is niet nodig om de symmetrie van de lijnen en de uiteindelijke foto te volgen. Voor het snijden van contouren kunnen speciale instrumenten en gereedschappen worden gebruikt. Professionele ambachtslieden hebben bladen die lijken op een scheermes. Met hun hulp kunt u het proces aanzienlijk versnellen.

Haarverzorging

Ongewone herenkapsel vereist geen speciale aandacht. Kort haar is genoeg om te wassen met een geschikte shampoo. Lange krullen moeten worden gestapeld, afhankelijk van de gebruikte stijl. Creëer een modieus kapsel en laat talloze stylingtools toe. Ze omvatten alle soorten vernis, gels, mousses en haarschuim.

Een keer per maand moet de correctie van de foto worden uitgevoerd. De tijd van het "vervagen" van het beeld hangt af van de snelheid van de haargroei. Je kunt de omtrek van het patroon thuis inkorten met een gewoon scheermes.

Conclusie

Moderne kapsels met tekeningen benadrukken perfect de gewaagde opvattingen van hun eigenaars. Ze zijn geschikt voor creatieve en onafhankelijke individuen en mannen met een sterk karakter. De keuze van het beeld hangt grotendeels af van de individuele stijl van de man. Patronen helpen een modieus beeld te benadrukken, het helderder en creatiever te maken. Het uitvoeren van een modieus en praktisch kapsel mag alleen worden toevertrouwd aan een vertrouwde professional.

De subtiliteiten van het maken van kapsels met een tekenmachine

In de meeste gevallen wordt het patroon gesneden bij de slapen en de achterkant van het hoofd, hoewel er ook dappere jongens zijn die tekeningen over hun hele hoofd scheren. De basis voor het maken van een dergelijke advertentie kan elk kapsel met korte slapen zijn. Maar de voorkeur gaat nog steeds uit naar kapsels voor kort haar, waarmee u het geschoren patroon in al zijn glorie kunt bekijken.

De optimale haarlengte die nodig is om een ​​mannelijk kapsel met een patroon te maken, is 5-6 mm. In dit geval zal de samenstelling het duidelijkst opvallen, zonder scintillatie van de hoofdhuid. Anders wordt u alleen beperkt door uw verbeelding en de virtuositeit van een kapper. Een tekening kan een eenvoudig geometrisch patroon of een volwaardige artistieke compositie vertegenwoordigen. Afbeeldingen worden gemiddeld elke 10 dagen bijgewerkt. Anders zal het herstellen van de contouren van het patroon behoorlijk problematisch zijn. Na 3-4 weken verdwijnen de lijnen van de afbeelding spoorloos.

Wie heeft creatieve kapsels met een patroon nodig?

Zo'n kapsel als een magneet trekt de aandacht van anderen die niet alleen de originaliteit van het patroon zullen waarderen, maar ook de hele uitstraling. Daarom zijn mannen met een onregelmatige schedelvorm of met hangende oren nog steeds beter af te zien van dergelijke opties om zich niet op hun tekortkomingen te concentreren. Het knippen van tempels met een patroon moet niet worden gekozen voor mensen met een rond of mollig gezicht, om niet opnieuw volumineuze wangen te benadrukken. Niet erg winstgevend, dergelijke modellen kijken naar mannen met een te dun en langwerpig gezicht.

Kapsels met een patroon voor kinderen en adolescenten

Creatieve kapsels voor kinderen met een patroon voor jongens en volwassenen voor jongens zijn ideaal voor houders van een ronde of ovale vorm. Artistiek kapsel ziet er even indrukwekkend uit op elk type haar: dun, dik, van verschillende diktes, krullend en recht. Hoewel op lichte strengen, om voor de hand liggende redenen, ziet het er niet zo contrastrijk uit als op donkere.

Welke kapsels kan ik een foto maken

Volwassenen en kinderkapsels met een patroon worden perfect gecombineerd met Mohawk, Boxing en Semi-Boxing, Underker en andere modellen voor kort en halflang haar. Patronen kunnen zowel op één als op één tempel worden geschoren. In het laatste geval zijn asymmetrische kapsels voor halflang en lang haar met styling aan één kant geschikt. Modieuze tekeningen die alleen op de achterkant van het hoofd zijn gemaakt zonder de slapen te beïnvloeden, zien er niet minder indrukwekkend uit bij korte kapsels.

Ideeën van niet ingewikkelde tekeningen

Voor eenvoudige tekeningen is het het beste om afbeeldingen te selecteren die uit rechtlijnige elementen bestaan.

Een beetje moeilijker zal zijn om een ​​tekening te maken in de vorm van de rijzende zon. Het is geschikt voor jongens van elke leeftijd. Deze afbeelding ziet er van verre goed uit. Stralen kunnen zowel smal, in één doorgang van de trimmer, als breed worden gemaakt.

Verschillende patronen op het hoofd zijn een van de moderne trends voor jongens in kappers. Ze helpen persoonlijkheid te geven aan bijna elk type traditioneel kapsel.

Om het kapsel nog origineler te maken, kunt u de tint van het haar veranderen of het in neonkleur verven. Voor het dagelijks leven zijn eenvoudigere, "rigoureuze" opties met geschoren strepen en microtekeningen voldoende.

Laat Een Reactie Achter