Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Wat is de optimale penisgrootte voor vrouwen en wetenschappers? Is het een penisvergroting waard?

Voor elke man is het concept van de ideale ledenmaat puur individueel, zoals in feite voor de vrouwelijke helft van de samenleving. Als vrouwen aandacht besteden aan het vermogen van mannen om hun waardigheid te beheersen, dan zijn mannen gefixeerd op de lengte en breedte van het orgel. Experts houden vol dat de ideale parameters van de penis gewoon niet bestaan, er zijn alleen algemeen aanvaarde normen.

Het eerste waar mannen rekening mee moeten houden bij het evalueren van de grootte van hun geslachtsorgaan is genetica. Ook hangt de grootte rechtstreeks af van nationaliteit, lichaamsaandelen, levensstijl en puberteit. Opgelegde stereotypen dat hoe groter het orgel, hoe meer de man in staat zal zijn de vrouw plezier te geven, maar in feite fataal verkeerd is.

De perfecte penisgrootte vinden

Om antwoorden te vinden op vragen over wat de beste ledengrootte is, voeren wetenschappers herhaaldelijk onderzoek en sociale enquêtes uit. Colombiaanse wetenschappers hebben bijvoorbeeld nog niet zo lang geleden onderzoek gedaan naar wat vrouwen van een ideale minnaar zouden denken. Veel vrouwen merkten op dat de grootte van het geslachtsorgaan een belangrijke parameter voor hen is.

Naast de grootte van het vruchtbare orgaan, besteedden vrouwen aandacht aan de lengte van de man, de breedte van zijn schouders en heupen. En volgens onderzoek bleek dat de meeste vrouwen de voorkeur geven aan lange mannen met een penisgrootte van ten minste 13 cm in een ontspannen toestand. Als de lengte van de penis minder dan 7,5 cm was, namen de indicatoren voor sympathie van vrouwen sterk af.

Wat zijn de penissen in lengte en diameter?

De lengte van de penis varieert bij verschillende mannen op verschillende manieren. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de toestand van het geslachtsorgaan - inactief of rechtopstaand.

Wanneer een lid zich in een passieve toestand bevindt, is zijn lengte gemiddeld 7 tot 10 cm.Als deze minder is dan deze indicatoren, kan dit worden beschouwd als een afwijking van de norm. Het overschrijden van de waarde is echter geen normaal verschijnsel.

Natuurlijk zijn er zeer kleine maten - 2 cm lang. Dit is een afwijking die kan optreden als gevolg van verschillende pathologieën. Tijdens de puberteit bij mannen was er bijvoorbeeld onvoldoende testosteron. Bovendien moet u zich bij het meten van de maat aan een bepaalde techniek houden.

U moet beginnen met het meten van de lengte vanaf de plaats waar de basis van de penis is bevestigd aan het liesgebied en eindigen bij de punt van zijn kop. Er wordt ook rekening gehouden met de omstandigheden waaronder de meting wordt uitgevoerd. Zelfs wanneer een lid in een inactieve staat is, kan de lengte variëren.

 • Als de kamer koud is, is er hierdoor een uitstroom van bloed uit de holle lichamen, dus het mannelijke geslachtsorgaan is enigszins verkleind.
 • In de tegenovergestelde situatie wordt een toename waargenomen.

Daarom moeten metingen worden uitgevoerd in comfortabele omstandigheden.

De lengte van de penis varieert afhankelijk van de periode van het leven van een man. Bij zuigelingen is de penis erg klein. Ergens vanaf de leeftijd van 12 begint de actieve groei, en na nog eens 3 jaar bereikt het bijna de volwassen grootte. Wanneer een man 18 jaar oud is, kan de lengte van de penis enigszins toenemen. De maximale lengte wordt bereikt wanneer de seksuele ontwikkeling eindigt, en deze is ongeveer 20 jaar oud. Wanneer een man de leeftijd van andropauze bereikt, kan de lengte van de penis worden verminderd.

Deze indicator wordt ook beïnvloed door de body mass index. In de regel, hoe groter het is, hoe kleiner de mannelijke waardigheid.

Onder lange mannen komen grotere leden veel vaker voor dan mannen met een korte gestalte. Er is ook een lichte correlatie tussen penisgrootte en ras. Onder de inwoners van Afrika wordt de langste penis gevonden, en onder de inwoners van Azië de kleinste. Europeanen hebben een gemiddelde lengte.

De afmetingen van de penis hebben op geen enkele manier invloed op het proces van sperma of uitscheiding van urine. Voor een intiem leven is de penisgrootte in een rechtopstaande toestand veel belangrijker. Meestal varieert deze indicator van 12 tot 16 cm. Gemiddeld - 14 cm. Slechts 4% van de mannen heeft een penislengte van 18 cm of meer. Wetenschappers registreerden de grootste lengte van de penis, die 33,5 cm was, en in omtrek - 15 cm.

Dankzij talrijke studies op dit gebied werd onthuld dat er geen afhankelijkheid is van de lengte van een lid in een rechtopstaande staat van zijn lengte in een kalme staat. Als het voortplantingsorgaan van een mannelijke vertegenwoordiger in een rustige staat een bescheiden omvang heeft, kan het tijdens een erectie heel veel toenemen tot leidende indicatoren.

De afmetingen van de penis worden niet zoveel weergegeven op de kwaliteit van seksuele activiteit als velen geloven. Bovendien betekent de kleine omvang van het geslachtsorgaan niet dat een man onvoldoende potentie heeft of dat hij mannelijke kwaliteiten mist.

Wat is de norm volgens wetenschappers?

Volgens studies en conclusies van wetenschappers varieert de gemiddelde lengte van de penis in passieve toestand van 7 tot 11 cm, in rechtopstaande toestand van 11 tot 16 cm. de meest optimale rechtopstaande penis is 14-16 cm.

De diepte van de vrouwelijke vagina is van 7 tot 12 cm, daarom geven veel vrouwelijke vertegenwoordigers hun voorkeur aan de gemiddelde grootte van de penis.

Welke maat penis is normaal?

Wetenschappers hebben door middel van talloze onderzoeken de normale grootte van een lid vastgesteld. Volgens statistieken is de gemiddelde lengte van de penis 13-15 cm wanneer deze zich in erectie bevindt. De diameter van de penis in de geëxciteerde toestand is 5-10 cm. In de geneeskunde wordt een lid met een lengte van minder dan 12 cm beschouwd als pathologie.

In de geneeskunde worden de volgende categorieën genitale parameters onderscheiden:

 • normale penisgrootte (meer dan 12 cm),
 • klein lid (in opgerichte toestand, de lengte is 7-9 cm),
 • micropenis (een pathologische aandoening waarbij de lengte van het orgel niet groter is dan 4 cm).

Orgel lengte norm

Bij het bepalen van de grootte van de penis moet rekening worden gehouden met de structuur van het lichaam van de man. Vertegenwoordigers van grote complexen verschillen bovengemiddeld in penisgrootte. Met een miniatuur lichaamsbouw wordt de lengte van het orgel in het gebied van 11-13 cm als normaal beschouwd. Daarom moeten geen overhaaste conclusies over de parameters worden getrokken.

In veel opzichten is de grootte van de penis afhankelijk van ras.

In de medische praktijk wordt de norm beschouwd als een lengte van 12 tot 18 cm. Al het andere wordt beschouwd als een pathologie. Houd er rekening mee dat het meten van de lengte van een lid bij adolescenten niet praktisch is, omdat het zich in de fase van actieve groei bevindt.

Waarom is deze parameter zo belangrijk voor mannen?

Ten eerste is omtrek belangrijk omdat iedereen om je heen het belangrijk vindt. Ten tweede is er vrouwelijke fysiologie. De breedte van de vagina is in elk ervan genetisch. Strikt genomen is dit een individueel kenmerk dat niet afhankelijk is van seksuele activiteit en het aantal partners.

Wanneer een vriendin opgewonden is, neemt de breedte van de vagina met bijna 5 cm toestoffen worden veerkrachtiger en veerkrachtiger. Deze actie vindt plaats in de eerste 2/3 van de intieme darmen en de maximale gevoeligheid blijft in het onderste derde deel, in afwachting van de eerste 2-4 cm toegang. Hier moet je werken zodat ze een orgasme krijgt. Het is duidelijk dat de lengte niet zo belangrijk is, de prioriteit blijft de breedte.

De meest ideale parameters van mannelijke waardigheid volgens jongens

In de regel hechten mannen veel belang aan de dimensies van hun eigen mannelijke waardigheid. Dit komt door stereotypen, onware informatie uit media en films voor volwassenen, volgens welke, hoe meer, hoe beter.

daarom de meeste mannen met een normale penisgrootte weten zeker dat ze een kleine penis hebben. En naar hun mening zijn de cijfers die groter zijn dan 16 cm normaal, dit komt omdat mannen zich zorgen maken of ze hun geliefde meisjes in dit opzicht schikken.

Volgens een studie gepubliceerd in het British International Journal of Urology, is 85% van de vrouwen volledig tevreden met de grootte van hun partners, terwijl deze zich daar grote zorgen over maakten. Maar liefst 45% van de mannen had er vertrouwen in dat hun penis klein is. Een heel klein formaat (minder dan 4,5 cm in passieve toestand) was echter uiterst zeldzaam.

Wat bepaalt de grootte van de penis?

De grootte van de penis is afhankelijk van een combinatie van factoren, waarbij erfelijkheid van het grootste belang is.

Andere belangrijke factoren zijn onder meer:

 1. Hormonale achtergrond. De puberteit van een man begint op 12-13 jaar. Op deze leeftijd is er een verhoogde productie van hormonen die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van spermatogenese en de ontwikkeling van holle lichamen. Bij hormonale onbalans worden afwijkingen in de grootte van de penis waargenomen.
 2. Verkeerd eten. Gebrek aan voedingsstoffen remt de werking van de voortplantingsorganen. Dit heeft ook invloed op de parameters van de penis.
 3. Ecologische situatie. Ongunstige omgevingscondities kunnen een deprimerend effect hebben op de groei van de penis in de adolescentie. Giftige stoffen die het lichaam binnendringen (drugs, alcohol, nicotine) hebben een soortgelijk effect.
 4. Bijkomende ziekten. Meestal voorkomen endocriene ziekten of erfelijke pathologieën de schending van de vorming van geslachtsorganen.
 5. Overgewicht Tegen de achtergrond van obesitas is de lengte van de penis aanzienlijk verminderd. Dit komt door visueel bedrog, veroorzaakt door het verschijnen van vetplooien in de onderbuik. Na gewichtsverlies verandert de situatie dramatisch.

In de puberteit veranderen de parameters van de penis. Bij het bereiken van een bepaalde leeftijd (na 55-65 jaar) neemt de mannelijke waardigheid af. Dit wordt beschouwd als een normaal proces dat verband houdt met leeftijdsgebonden veranderingen in het lichaam. Het aantal elastische vezels dat kan worden uitgerekt, is aanzienlijk verminderd. Dit wordt weerspiegeld in zowel de erectiele functie als in de penisgrootte.

De grootte van de penis heeft geen invloed op de kwaliteit van seks.

Wetenschappers hebben ontdekt dat de lengte van de penis in een kalme toestand op geen enkele manier verbonden is met zijn parameters tijdens opwinding.

Waar geven vrouwen en meisjes de voorkeur aan?

Overweeg nu welke maat penis ideaal is voor seks in termen van meisjes en vrouwen.
Vertegenwoordigers van het sterkere geslacht maken zich tevergeefs zorgen. Door hun mannelijke waardigheid te vergelijken met andere mannelijke geslachtsorganen of vanuit een verkeerde hoek te bekijken, zijn ze van mening dat er iets mis is met hem. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de meningen van meisjes.

Een ander onderzoek heeft dat aangetoond de mooie helft van de mensheid besteedt nog steeds aandacht aan grootte, maar het is erg klein. Voor de meeste van hen spelen de afmetingen van de penis geen rol bij het kiezen van een partner en bij het verkrijgen van seksueel genot.

Er is een studie uitgevoerd waaraan 50 meisjes met een actief seksleven hebben deelgenomen. De meeste meisjes (9 van de 10) letten op de omtrek van de penis en niet op de lengte. Voor hen speelde dit criterium een ​​belangrijke rol bij het verkrijgen van seksuele bevrediging.

In november 2015 werd een ander onderzoek uitgevoerd, maar met een andere aanpak. De meisjes werden uitgenodigd om hun voorkeuren aan te tonen met betrekking tot de grootte van het mannelijke geslachtsorgaan. Dit gebeurde met 3D-geprinte modellen van 33 verschillende formaten.

Het bereik van de gedrukte formaten varieerde in lengte van 10 tot 22 cm en in diameter van 6 tot 18 cm. Ze waren gebaseerd op eerder uitgevoerde onderzoeken waaruit bleek de gemiddelde grootte van het Amerikaanse vruchtbare orgaan in een rechtopstaande toestand is 15,2 cm lang en 12,7 cm in diameter. Voor de nauwkeurigheid van de resultaten waren alle 3D-modellen gemaakt van blauw plastic, zodat vrouwen er niet bij betrokken waren bij de race.

Dankzij dit experiment werd bekend dat meisjes voor een lange relatie met dezelfde seksuele partner een penis kiezen met een kortere lengte en breedte - een gemiddelde lengte van 16 cm en een omtrek van 12 cm. Als dit mannen zijn met wie eenmalig intiem contact zal plaatsvinden, geven vrouwen gemiddeld de voorkeur aan een lengte van 16,3 cm en een breedte van 12,7 cm.

Het bepalen van de grootte van de

Bij het bepalen van de parameters van de penis is nauwkeurigheid in metingen belangrijk. De conclusie is gebaseerd op drie indicatoren - de lengte, de omtrek en de diameter van de penis. Gebruik voor het meten een meetlint of centimeter. In eerste instantie moet een aanhoudende erectie worden bereikt.

Voor een beter glijvermogen is het raadzaam om vet te gebruiken. Een kant van het meetlint of centimeter is bevestigd aan de basis van de penis, vanaf het bovenste punt. Maak een aantekening met een pen of potlood in het gebied van het uiteinde van de kop van de penis.

Een centimeter wikkelt zich rond de penis, waarna er een markering op wordt aangebracht. Het resulterende nummer is de omtrek.

Om de diameter te bepalen, zijn aanvullende studies optioneel. Het is voldoende om de omtrekindicator te delen door het getal 3.14. De verkregen waarde geeft de diameter van de penis aan. Om fouten te voorkomen, is het raadzaam om berekeningen uit te voeren met behulp van een rekenmachine.

Hoe metingen uitvoeren?

Voordat je vertelt welk lid volgens vrouwen beter is, moet je weten hoe je het correct kunt meten. Dit is belangrijk om psychologische complicaties en verminderde zin in seks te voorkomen. Voor de meting is het noodzakelijk om het optimale moment te kiezen:

 • de fallus moet zich in erectie bevinden,
 • de meetkamer moet een comfortabele temperatuur hebben (ongeveer 25 graden),
 • Om de parameters te evalueren, moet u een elastische kleefband bij de hand hebben.

Het begin van de naaimeter moet op de pubis worden aangebracht en vervolgens gelijkmatig tot het einde van het hoofd worden uitgerekt. Het resulterende cijfer zal uw penisgrootte zijn. Het kan worden vergeleken met gemiddelde parameters.

Indicatoren kunnen onnauwkeurig zijn als een man een ziekte heeft die leidt tot erectiestoornissen, of als het orgaan niet volledig is gevuld met bloed - niet voldoende opgewonden.

Een beetje geschiedenis

In de hoogtijdagen van de eerste ontwikkelde beschavingen (we hebben het over het oude Rome en Griekenland) was de ideale penisgrootte 10-12 cm. Dit werd verklaard door het feit dat het juist deze parameters zijn die het voor geen enkele vrouw of man mogelijk maken om onaangename gevoelens tijdens intimiteit te ervaren. De mode voor een kleine penisgrootte duurde echter niet lang en zakte in de vergetelheid samen met de val van de oude beschaving.

Barbaarse volkeren brachten nieuwe ideeën over schoonheid, waaronder een groot lid werd geassocieerd met mannelijkheid en was een kenmerk van een echte krijger. Waarschijnlijk, precies vanwege de ideeën van de bewoners van de vroege middeleeuwen in de toekomst, ontwikkelde de mensheid een stereotype dat de meest ideale penisgrootte meer dan 15 centimeter is.

Dergelijke parameters begonnen actief te worden gecultiveerd in de hoofden van grote groepen mensen tijdens de periode van de seksuele revolutie, die de wereld trof in het midden van de vorige eeuw. De meest ijverig bezig met de popularisering van leden van lange lengtes waren de pornoregisseurs die de eigenaren van echt gigantische penissen uitnodigden voor rollen in hun films. Hierdoor begonnen in de toekomst veel mannen zich zorgen te maken over de discrepantie tussen de lengte van hun waardigheid en de grootte waarop acteurs uit volwassen films konden opscheppen.

Onlangs hebben een aantal onderzoeken naar wat de optimale lengte van de penis zou moeten zijn, evenals tal van onderzoeken bij vrouwen, dergelijke stereotypen volledig weggenomen. Het bleek dat de normen die de porno-industrie oplegt, op zijn zachtst gezegd, niet overeenkomen met de werkelijke stand van zaken.

Oorzaken van maatafwijkingen

Normale penisgrootte wordt gevonden bij slechts 60% van de mannelijke bevolking. Verschillende afwijkingen worden teruggelegd in de periode van intra-uteriene ontwikkeling. Soms ontstaan ​​ze onder invloed van externe factoren in de adolescentie. Bij een volwassen man kan de penisgrootte niet worden gewijzigd.

De volgende factoren kunnen afwijkingen veroorzaken:

 • erfelijke ziekten
 • hormonale stoornissen
 • orgel letsel
 • overgewicht.

Aangeboren pathologieën van de structuur van de penis worden operatief verwijderd. Implantaten worden meestal gebruikt om een ​​orgaan te verdikken.

Ideale maten van mannelijkheid: wat wetenschappers erover zeggen

Moderne wetenschappers zijn begonnen met het zoeken naar het antwoord op de vraag wat de ideale penisgrootte is sinds ongeveer de jaren 1980. Eerst classificeerden ze alle penissen op vorm. Volgens hen kan mannelijkheid dus zijn:

 • cilindrisch. Een dergelijk lid onderscheidt zich door een bijna gelijke omtrek van zowel de basis als de kop,
 • paddestoel. Een penis met deze vorm wordt gekenmerkt door een vrij smalle basis en een te brede kop,
 • puntige. In dit geval is de basis veel massiever en volumineuzer dan de kop, waardoor het lid de vorm van een speerpunt heeft.

Ook toonaangevende sekswetenschappers hebben een lijn van leden ontwikkeld op basis van hun lengte. U vindt deze gegevens in de volgende tabel:

Genitale classificatie op lengte
Tot 2-3 cmDe zogenaamde micropenis
3-9 cmKleine penissen
10-15 cmNormale maat leden
Meer dan 15 cmLange geslachtsdelen

Het recente werk van het personeel van de Nationale Academie voor Heelkunde van Frankrijk moest nog steeds licht werpen op wat de optimale grootte van de penis is. Het resultaat van het onderzoek verbaasde de voorstanders van de theorie enigszins dat 'hoe meer, hoe beter'. Het bleek dat de gemiddelde grootte van de penis tussen 13-14 centimeter varieert, en het volume is ongeveer 10 cm met een erectie.

Nadat een aantal onderzoeken waren uitgevoerd, waarvan het uiteindelijke doel was om erachter te komen - wat is de ideale penisgrootte. Het duurde enkele jaren om de optimale afmetingen te bepalen. De parameters van mannelijke waardigheid van vertegenwoordigers van verschillende rassen en nationaliteiten werden geanalyseerd, waarbij bleek dat negroïden de grootste gemiddelde lengte hebben, terwijl een lid van de kleine omvang inherent is aan de Mongoloïden.

Deze gegevens vallen bijna volledig samen met die resultaten die werden verkregen door Amerikaanse en Britse wetenschappers. Seksuologen uit de Verenigde Staten concludeerden dat de meest optimale penisgrootte 15 cm is, en vertegenwoordigers van het Verenigd Koninkrijk noemden de gemiddelde grootte 14 cm.

Hoe een norm voor de penisgrootte te krijgen?

Om de penis tot een standaardlengte te vergroten, moet u gebruik maken van gespecialiseerde hulpmiddelen. Maar in eerste instantie moet de haalbaarheid van deze maatregelen worden vastgesteld.

Er zijn verschillende manieren om de grootte aan te passen:

 • chirurgische ingreep
 • het gebruik van crèmes en gels,
 • het gebruik van extenders en vacuümpompen,
 • verschillende sproeiers.

Veel voorkomende apparaten voor penisvergroting thuis. Deze omvatten vacuümpompen en lokale producten.

De vacuümmethode van blootstelling aan de geslachtsorganen bevordert de bloedstroom, waardoor er een toename in volumes is. Crèmes, zalven en gels hebben een irriterend effect en helpen de microcirculatie te verbeteren.

Penisvergroting verbetert niet altijd het seksleven.

Verlengers worden meestal gebruikt na een operatie. Ze zijn helemaal niet zichtbaar onder kleding. In de beginfase wordt het apparaat 2 uur gedragen.

In de toekomst wordt de draagtijd verlengd tot 8 uur. De totale gebruiksduur is enkele maanden. Het apparaat rekt de holle lichamen uit, zodat u de lengte van het orgel met 2-3 cm kunt vergroten.

Chirurgie is de meest effectieve manier om de parameters van de penis te veranderen. Het wordt uitgevoerd op de klassieke manier, door de techniek van ligamentotomie of door falloprosthetica. Ligamentotomie wordt beschouwd als de meest populaire techniek. Het omvat het ontleden van het ligament dat de penis vasthoudt.

De nadelen van een operatie zijn een lange revalidatieperiode. Het voordeel is het behoud van het resultaat tot het einde van de levensduur. Het tijdelijke effect is een toename van de penis door injectie van hyaluronzuur.

Folkmethoden helpen alleen het seksuele verlangen te verbeteren. Ze hebben geen invloed op de grootte van de penis. Ze worden aanbevolen om te worden gebruikt in combinatie met andere methoden om de grootte van de mannelijke waardigheid aan te passen.

Welke maten vinden vrouwen leuk?

Het laatste woord bij het beoordelen van de optimale lengte van de penis blijft echter altijd bij de vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid, omdat deze parameters voor hen uiterst belangrijk zijn bij het kiezen van een partner voor seks. Wat is volgens vrouwen de optimale lengte voor een lid in een vechtconditie?

Zoals de Amerikaanse wetenschappers hierboven al hebben aangegeven, geven meisjes de voorkeur aan leden waarvan de grootte niet veel groter is dan het gemiddelde. We vestigen ook uw aandacht op het feit dat tijdens deze studies bleek dat ze denken aan wat de ideale penisgrootte is alleen voor die vrouwen die zich net voorbereiden op het aangaan van nauwe relaties met hun gekozen. Meisjes die lang getrouwd zijn, letten praktisch niet op deze nuance.

Voor de juistheid van het experiment hebben medewerkers van verschillende universiteiten meer dan 30 modellen rechtopstaande leden van verschillende lengtes en vormen op een 3D-printer geprint. De fallus van een gewone Amerikaan werd als basis genomen met de volgende dimensies:

 1. lengte - iets meer dan 15 cm
 2. volume - 12,5 cm.

Aan de deelnemers aan de experimenten werd gevraagd om uit al deze variëteit de optimale penisgrootte voor seks te kiezen (bovendien werd gradatie verondersteld voor intimiteit gedurende één nacht en voor lange geslachtsgemeenschap). De antwoorden van de meeste van de 75 vrouwen werpen licht op het feit dat de ideale mannelijke penisgrootte voor casual seks groter is dan die voor een serieuze relatie.

16 cm werd erkend als een goede maat voor eendaagse romans, die het gemiddelde met ongeveer 1 cm overschrijdt. Voor constante geslachtsgemeenschap is de meest optimale penislengte 15,5 cm, wat bijna volledig samenvalt met de resultaten die Amerikaanse seksuologen verkregen bij het berekenen van de gemiddelde seksuele afmetingen autoriteit. De optimale indicator voor de breedte van de mannelijke waardigheid is binnen 12,5 cm.

Volgens seksuologen is de keuze voor een kleinere penisgrootte voor een lange relatie te wijten aan het feit dat vrouwen op een onbewust niveau proberen zichzelf te beschermen tegen mogelijke onaangename sensaties in verband met de penetratie van gigantische penissen. Wetenschappers herinneren er ook aan dat voor een vrouw tijdens seks de psychologische component in de eerste plaats belangrijk is, daarom besteden ze tijdens de liefde geen aandacht aan de dimensies van de fallus van de partner.

Tegelijkertijd geeft een hogere indicator van de optimale lengte van de penis voor seks voor één nacht aan dat de meisjes niet vies zijn van experimenteren en variatie aanbrengen in hun intieme leven. Het is ook waarschijnlijk dat het verlangen om een ​​relatie aan te gaan met een man met een grote penis wordt geassocieerd met het instinctieve verlangen van een vrouw om een ​​dominante man te gehoorzamen met uitgesproken primaire seksuele kenmerken.

Samenvattend is het vermeldenswaard dat ongeveer 40% van de respondenten zich niet op de optimale grootte van de penis concentreerde, maar op zijn vorm en esthetische uitstraling. De conclusie suggereert dus dat als je wilt slagen met het andere geslacht, je zorgvuldig moet zorgen voor je mannelijkheid.

Wat willen vrouwen?

Volgens onderzoeken is penisgrootte geen prioriteit voor vrouwen. De meeste eerlijke seks letten niet op de lengte, maar op de omvang van het orgel. Maar het allerbelangrijkste zijn de vaardigheden van mannen en de kwaliteit van het voorspel. Welke penisgrootte als optimaal wordt beschouwd, hangt af van de specifieke vrouw en de structurele kenmerken van haar geslachtsdelen.

De normale lengte van de penis is een relatieve term. Geaccepteerde normen mogen geen leidraad zijn, omdat er veel andere factoren zijn die de kwaliteit van het seksuele leven beïnvloeden. In de meeste gevallen zijn problemen die worden veroorzaakt door niet groot genoeg te zijn, psychologisch van aard.

Wanneer moet je je toevlucht nemen tot een chirurgische penisvergroting?

Zoals we uit het voorgaande zien, is de ideale penislengte volgens de meisjes vrij vergelijkbaar met de gemiddelde resultaten, dus de overgrote meerderheid van mannen moet niet denken aan het vergroten van de penis.

De enige uitzondering zijn de eigenaren van de zogenaamde micropenis, die zowel fysiek als psychologisch ongemak kunnen ondervinden van de onbevredigende dimensies van hun fallus.

In dit geval is de beste oplossing voor hen om contact op te nemen met een ervaren chirurg, die de penis kan verlengen vanwege de spieren van de lieszone. Bij het nastreven van de optimale mannelijke penisgrootte, moet men echter de mogelijke risico's niet vergeten. Dus op een respectabele leeftijd of met ernstige ziekten, is het verstandig om dergelijke interventies te weigeren en andere methoden te proberen.

We moeten niet vergeten dat na dergelijke operaties lelijke littekens achterblijven (daarom de scrotum-methode van uitbreiding, waarbij er praktisch geen litteken meer is), en het eindresultaat zal de patiënt niet altijd tevreden stellen.

Nieuwsgierige feiten

Ter afsluiting van onze discussie over wat de optimale penisgrootte is, bieden we enkele interessante feiten met betrekking tot het onderwerp van dit gesprek. Laten we allereerst zeggen dat vrouwen uit de post-Sovjetruimte solidair zijn met Amerikanen bij het evalueren van penissen. Dit blijkt uit het feit dat 80% van de meisjes uit het GOS de optimale mannelijke maat 15 cm vinden.

Het volgende moet ook worden benadrukt:

 • 42% van onze landgenoten let op de dikte van de penis en niet op de lengte. Ze verklaren dit door het feit dat het optimale volume een veel aangenamer gevoel van fysieke intimiteit met een man garandeert,
 • groei, in tegenstelling tot een algemene misvatting, heeft geen invloed op de penisgrootte. De optimale afmetingen van de fallus kunnen worden waargenomen bij zowel hoge als lage mannen,
 • condoomfabrikanten zeggen dat slechts 4% van de mannen een penis heeft van meer dan 18 centimeter. De gemiddelde lengte varieert tussen 14-16 cm.

Wat is de beste penisgrootte?

Voor het sterkere geslacht, is de ideale penisgrootte er een die een vrouw maximaal plezier van geslachtsgemeenschap zal laten ervaren. Helaas zeggen statistieken dat de meeste mannen niet tevreden zijn met de gegevens over de natuur met betrekking tot het genitale gebied. Experts voerden onderzoek uit, waarna de ideale lengte en dikte van de penis werden vastgesteld vanuit het gezichtspunt van mannen.

 1. Ideale lengte - na het uitvoeren van enquêtes en studies, bleek dat elke man ongeveer +2 cm aan de lengte van zijn penis mist. Experts merken op dat er geen zichtbare redenen zijn voor een dergelijk verlangen, dit is slechts een gevolg van vooroordelen.
 2. Ideale dikte - Deze parameter is veel belangrijker, omdat de mate van plezier van een vrouw uit geslachtsgemeenschap afhankelijk is van de diameter van de penis. Net als in het vorige criterium missen de meeste mannen ongeveer 2 cm van de beschikbare gegevens.

Welke lengte van een lid van een vrouw wordt als optimaal beschouwd

Voor de vrouwelijke bevolking zijn indicatoren van de lengte en dikte van de penis niet zo belangrijk, als we het hebben over een serieuze relatie. Als de dame geen vaste partner heeft, zal ze nadenken over welke penisgrootte ideaal voor haar is. Volgens sociale studies werden de volgende parameters van de ideale penisgrootte vastgesteld:

 • Lengte - bij vrouwen van 18-50 jaar oud werd gevonden dat 65% van de vrouwen wil dat hun partner een penislengte van 14-17 cm heeft, 10% zou graag een lengte van ongeveer 10-15 cm zien, nog eens 10% als een lid ongeveer 20 cm lang , de rest heeft nog geen eigen voorkeuren bepaald.
 • Breedte - zoals peilingen toonden, geven de meeste vrouwen de voorkeur aan de fallus met een dikte van 5-6 cm, ze besteden veel meer aandacht aan lengte. Hoewel experts zeggen dat de mate van tevredenheid met geslachtsgemeenschap voor vrouwen net iets dikker wordt bepaald dan de lengte van de fallus.

Medische experts zeggen dat grote parameters van het geslachtsorgaan inherent zijn aan mannen van het Afrikaanse ras. Voor Europeanen moet de lengte van het mannelijke geslachtsorgaan 16,5 cm zijn en de dikte 14 cm. En als mannen de ideale maat hebben met +2 cm volgens de opgegeven parameters, dan zouden vrouwen daarentegen het orgaan 1 cm minder willen zien.

Moet ik naar een dokter?

U hoeft alleen een arts te raadplegen met één enkel probleem - micropenis, dat wil zeggen wanneer beide parameters in de grootte van het geslachtsorgaan niet groter zijn dan 2-3 cm. In dit geval hebben we het over een ernstige pathologie of aangeboren ontwikkelingsanomalie, die medisch onderzoek en correctie vereist. U moet contact opnemen met een uroloog of androloog.

Conclusie

De grootte van de penis voor mannen wordt beschouwd als een indicator van zijn waardigheid en mannelijkheid. Vrouwen bepalen door de parameters van de fallus zelf de ideale minnaar. Experts concludeerden dat de meeste mannen ongeveer 2 cm willen toevoegen aan hun lengte en dikte van de penis, terwijl vrouwen tevreden zijn met het gemiddelde. Het verlangen naar een grote fallus is een fout die wordt opgelegd door stereotypen en sociale vooroordelen.

Hoe omtrek meten en vertalen in dikte

Voor het proces heeft u een centimeterband nodig. Deze dingen leven in de naaidozen van vrouwen. Controleer of het proces in een rustige sfeer verloopt, in een warme, comfortabele kamer.

Dan moet u dit doen:

 • breng de fallus maximaal alert,
 • zoek het midden van de kofferbak en meet de omtrek,
 • de ontvangen nummers zijn omtrek,
 • om de diameter te berekenen, deel ze door het magische getal Pi - 3.14,
 • op dezelfde manier wordt de grootte van de fallus in winterslaap bepaald.

Als de vorm van de penis verre van cilindrisch is, is het noodzakelijk om op drie locaties te meten: bij de wortel, bij het hoofd, in het midden. Dan is het gemakkelijk om de rekenkundige gemiddelde waarde te vinden. naar inhoud ↑

Waarom mannen en vrouwen geïnteresseerd zijn in deze informatie

Er zijn drie redenen voor de gewenste sensaties tijdens seks. In dit geval begint de mannelijke kant te overwoekeren met complexen en de vrouwelijke kant vraagt ​​zich af of hij echt mijn soulmate is.

Seksopathologen zeggen dat in de schaamte die ontstond je moet er niet achter komen wat parameters moeten zijn, maar begin aan relaties te werken, verander het type seksueel contact.

We zullen de redenen analyseren waarom mensen geïnteresseerd zijn in de lengte en dikte van mannelijke waardigheid.

eerste - man en vrouw zijn geïnteresseerd in de ideale grootte van de penis in afwezigheid van ervaring en begrip van het proces van seksuele intimiteit. Als geliefden niet aan relaties, houdingen en andere dingen willen werken en alles in één keer willen krijgen, is er een kans om de relatie te beëindigen en gaan de dames op zoek naar de beste indicatoren.

Tweede reden ligt in gewoon belang. Als je een partner hebt met een gemiddelde indicator, begint het meisje zich af te vragen wat de ideale penisgrootte in principe zou moeten zijn. In het geval van maximale nabijheid tot de waarde, kunt u opscheppen tegen uw vrienden. Jongens zijn geïnteresseerd vanwege de gewoonte om alles perfect te doen - zorgen voor een vrouw, plezier geven.

Derde reden ligt in megalomanie.Dames zijn geïnteresseerd in indicatoren, beschouwen zichzelf als schoonheden en koninginnen, het beste waardig. Mannen, die hun ideale lid hebben gezien, wiens foto's aan onbekende mensen kunnen worden getoond, spreken verder aan door nabijheid van het ideaal, waardoor meisjes worden uitgenodigd voor de beste seks in hun leven.

naar inhoud ↑

Gemiddelde grootte

Wetenschappers berekenden zorgvuldig alle gemiddelde parameters. Ze zijn er in geslaagd om te ontdekken dat er in een saai middenkader een penisbreedte van 3-4 cm is, het gulden middenweg is 3,5 cm.

Dit betekent dat precies de helft van de mannen een lid dikker heeft, en precies de helft dunner.Als we het hebben over de omtrek, is deze 10,5-16 cm. Dit zijn de parameters van de rechtopstaande fallus. naar inhoud ↑

Onderzoeksresultaten

Wat de reden ook is, maar de meeste mensen zijn geïnteresseerd in de ideale lengte van een lid.

Op basis van aanhoudende belangstelling besloten wetenschappers de kwestie vanuit een wetenschappelijk oogpunt te bekijken en concludeerden ze:

 • De penis groeit tot 25 jaardaarom worden alle handelingen om het te verhogen pas uitgevoerd na het bereiken van de opgegeven leeftijd.
 • De grootste waarden van mannelijke waardigheid worden genoteerd in de Democratische Republiek Congo - ongeveer 18 centimes. Andere inwoners van Afrikaanse republieken kunnen bogen op vergelijkbare waarden.
 • De kleinste fallussen werden onthuld onder het Mongoloid-ras en het Aziatische volk. De geslachtsdelen van Zuid-Koreanen zijn slechts 9,5 (cm).
 • Personen met een penis van minder dan 12 (cm) hebben een lage pijngrens.

Wetenschappers konden niet de meest optimale penisgrootte bepalen., omdat je hiervoor de fysiologie van dames moet bestuderen. Het is bekend dat bij meisjes de belangrijkste erogene zone zich op de baarmoederhals bevindt. Het blijkt de partner plezier te geven, de man moet parameters hebben die geschikt zijn voor de lengte van de vrouwelijke vagina. Als het geslachtsorgaan groot is, kan de partner pijn voelen. Geleidelijk zal de baarmoeder wennen aan de penis en beginnen te stijgen. Ze heeft niet de mogelijkheid om naar beneden te gaan.

De lengte van de vagina is van 8 tot 12 (cm). Het blijkt dat de optimale fallusgrootte 12-14 (cm) is.

Bekijk een interessante video over het onderwerp:

Opties penisgrootte

Onder de evaluatieparameters wordt verstaan ​​de dikte en lengte van het orgel. Het is onmogelijk om het op slechts één criterium te beoordelen. Om de breedte te meten, is het noodzakelijk om een ​​lid om de kofferbak te wikkelen om een ​​kleermakersmeter.

De optimale grootte van de penis is anders, het hangt af van:

 • ras,
 • lichaamsbouw van een man
 • genetische kenmerken.

Er wordt aangenomen dat de grootste mannelijke deugden vertegenwoordigers van het Negroid-ras zijn, en kleine leden komen vaker voor bij Aziaten. In een rustige staat zijn ze bijna hetzelfde, met een erectie nemen ze aanzienlijk in volume toe. De parameters zijn op geen enkele manier met elkaar verbonden.

Praten over de ideale penisgrootte is onjuist en analfabeet - wat ideaal is voor een Afrikaan, wordt hypertrofisch voor een Chinees of Japans, en vice versa.

Volgens de gegevens die zijn vastgelegd door wetenschappers, bereikt de grootste penis in een man een lengte van 30 centimeter, een dikte van -16.

Maattabel op type

typesLengte in centimeters
micropenisminder dan 8
small9-12
gemiddelde13-18
grootouder dan 18

De afmetingen worden weergegeven in een rechtopstaande staat, omdat de grootte van de geslachtsdelen in rust niet informatief is.

Classificatie op lengte en diameter

Gezien de vraag welke lidmaat optimaal is, is het noodzakelijk om de classificatie ervan te overwegen, die is verdeeld in typen met betrekking tot lengte en diameter. De volgende typen onderscheiden zich op lengte:

 • micropenis - dit is niet meer dan 2-3 (cm) in de toestand van beperkende excitatie. De gepresenteerde waarden zijn een pathologie, daarom wordt vaak geadviseerd om gebruik te maken van een toename van de penis, als dit vanuit anatomisch oogpunt mogelijk is.
 • small - waarden niet hoger zijn dan 9 (cm). Voor veel miniatuur korte vrouwen is de gepresenteerde indicator de optimale grootte van de penis.
 • normaal - lengte meer dan 9 (cm).
 • groot - meer dan 18 (cm).

Dezelfde classificatie is van toepassing op de dikte van het geslachtsorgaan, dat wordt gemeten door omtrek. Hier variëren de indicatoren van 8 tot 15 (cm). naar inhoud ↑

Dikte en omtrek van een lid - hoe belangrijk?

De dikte van de penis hangt af van hoe goed zijn holle lichamen zijn gevuld met bloed. Deze parameter vertegenwoordigt de omtrek van een lid. Alle natuurlijk voorkomende opties worden verzameld in de tabel:

Omtrek in centimetersPercentage mannen met deze parameter
tot 7,53,3
7,6-8,751,3
8,8-107,4
10,1-11,2523,4
11,3-12,535,8
12,6-13,7521,4
13,8-156,9
meer dan 150,5

De optimale lengte - de gemiddelde omtrek van de penis in rust is van 7 tot 9 centimeter, in een rechtopstaande penis neemt deze toe tot 10-12. Deze parameters worden als normaal beschouwd.

Optimaal en perfect

Zonder aarzeling noemen we de ideale waarde op 4,5 - 5 cm. Dit is de gulden middenweg, die de man zelfvertrouwen geeft en respect voor vriendinnen opwekt. meer grote monsters, volgens dezelfde vrouwen, niet zo goed. Het feit is dat zulke brede penissen onaangenaam over de delicate wanden van de vagina wrijven en ongemak veroorzaken. naar inhoud ↑

Wanneer kan een lid klein worden genoemd?

In de studie van het probleem van het vergroten van de lengte van de penis, richten artsen zich op de grootte van het orgaan tijdens kunstmatige erectie veroorzaakt door het nemen van medicatie.

Als in deze toestand de parameter minder dan 7,5 cm is, wordt besloten om de penis te vergroten door chirurgie en het daaropvolgende gebruik van orthopedische apparaten.

Strikte en onverbiddelijke statistieken

Hier zijn enkele statistieken voor gemoedsrust die eraan twijfelen hoe lang een normaal lid is.

Kijk hoeveel procent van de mannen van de een of andere omtrek geniet:

 • bescheiden mannen met een breedte tot 7,5 cm zijn slechts 3% van de mannen,
 • het bereik van 7-9 cm is het minst gebruikelijk - 1%,
 • aangenamer 9-10 vegen in 7%,
 • gemiddeld 10-11 cm - 23%,
 • normaal 11-13 cm - 36%, 13-14 - 21%,
 • ideal - ledenomtrek 14-15 - 7%,
 • met een dikte van meer dan 15-16 heeft slechts 0,5% van de gelukkigen.

Een lederdikte van 4 cm werd geregistreerd in een groot kwart van de mannen. Meer uitstekende 5 cm kan bogen op slechts vijf van de honderd. naar inhoud ↑

Ideale lengte

Seksopathologen en psychologen hebben een zeer interessante trend onthuld in de vraag welke penisgrootte het meest optimaal is.

Elke man gelooft dat hij een lengte van 2 cm mist, ongeacht wat indicatoren op dit moment zijn. Het zijn deze 2 cm die hem zullen helpen de partner tot echte extase te brengen, omdat volgens opiniepeilingen ongeveer 40% van mening is dat hun partners niet tevreden zijn met geslachtsgemeenschap. Tegelijkertijd dergelijke gedachten ontstaan ​​zonder duidelijke reden. naar inhoud ↑

Wat bepaalt de breedte van de penis

Allereerst moet je naar de wortel kijken - het begin van seksuele ontwikkeling. De eerste zichtbare groei bij jongens begint in de periode van 12-13 jaar en gaat door tot het einde van de puberteit (denk eraan, het is 17-18 jaar). Het is hier dat de maat wordt bepaald waarmee je helemaal moet leven.

Het is triest, maar tegen de leeftijd van 45-60 (zo iemand) begint de andropauze. Mannelijke menopauze leidt tot krimpende penis. Het feit is dat het lichaam de productie van collageen- en elastinevezels remt. Dit leidt tot weefselveranderingen, de romp is helaas strakker en verliest zijn vroegere peppy dimensie.

Naast genetica, puberteit, beïnvloeden anatomische kenmerken de diameter. Het hangt allemaal af van de vorm die de penis aannam toen hij groeide.

Andrologen onderscheiden verschillende "configuraties":

 • in de vorm van een cilinder - één kaliber is inherent aan zowel de wortel als de kop,
 • stekelig - wanneer de kroon smaller is dan de basis,
 • als een schimmel - tegen de achtergrond van een brede kroon tuurt eenzaam door een smalle basis.
naar inhoud ↑

Dat lijkt meer op meisjes (vrouwen)

Er is zo'n helder hoofd - Russell Aizeman. Hij was niet te lui om werk uit te voeren waarin hij de correlatie van vrouwelijke orgasmes met de grootte van de hulpmiddelen van de partner controleerde. Bij het experiment waren 50 seksueel actieve meisjes van 18 tot 25 jaar oud betrokken.

Sluwe Aizeman stelde de dames een brandende vraag voor mannen: "Wat is belangrijker, de lengte of omtrek van de fallus?" Merk op dat liefde, romantiek, de schoonheid van de romp, neus, ogen niet werden geteld.

Dit is wat de proefpersonen zeiden:

 • 78% zegt dat de dikte veel relevanter is dan de lengte,
 • 21% heeft evenveel betrekking op dimensies, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan de harmonie van lengte en omtrek,
 • 1% koos de lengte,
 • geen enkel meisje antwoordde dat de hoeveelheid onverschillig is of dat ze niet weet wat ze moet zeggen.
naar inhoud ↑

Perfecte diameter

De ideale dikte van de penis moet ook 2 cm groter zijn dan de man op dit moment heeft. Experts praten over het feit dat het is de diameter van mannelijke waardigheid die het belangrijkst is voor positief seksueel contact.

De lengte van de fallus is niet belangrijk voor een vrouw die een vaste partner verkiest - de vagina past zich fysiologisch aan elke maat aan. Zelfs een kleine penis met een indrukwekkende diameter kan een meisje in extase brengen, wat gepaard gaat met een grote vagina-uitrekking en stimulatie van erogene zones. naar inhoud ↑

Wat is de beste ledenmaat voor dames en meisjes

Het bepalen van de optimale penisgrootte voor vrouwen is alleen belangrijk op een moment dat ze geen vaste partner heeft. Experimenterend begint het meisje aandacht te schenken aan haar gevoel van voldoening en onthult een bepaald patroon. Phallus-parameters zijn een belangrijke parameter.

Mogelijke afwijkingen

We zullen niet uit elkaar gaan, alle mogelijke mislukkingen worden gelegd in de periode van foetale ontwikkeling. Het komt voor dat afwijkingen van een bepaalde loop in de puberteit voorkomen onder invloed van schadelijke factoren (alcohol, slechte voeding, stress).

Hier zijn de tegenslagen die inbreuk maken op de breedte van de fallus:

 • slechte erfelijkheidgenetische ziekten (micropenis, kleine penis, testikelafwijkingen),
 • Ziekte van Peyronie - de penis is verdicht en begroeid met vezelachtig weefsel,
 • hormonale stoornissen. Androgeentekort dreigt met een ernstig gebrek aan testosteron, waarmee de penis gewoon niet zal groeien,
 • letselontvangen in verschillende periodes van het leven - er is gevaar in alles: schade aan de aanhangsels, testikels, zaadstreng, holle lichamen. Bescherm uw penis tegen letsel!
 • voedingsproblemen die zwaarlijvigheid veroorzaken.

Optimale lengte

Specialisten hebben verschillende onderzoeken uitgevoerd om erachter te komen welke penisgrootte optimaal is voor vrouwen. Het onderzoek is uitgevoerd onder respondenten van 18 tot 50 jaar oud. De resultaten worden als volgt gepresenteerd:

 • 65% wil een permanente partner en een optimale penisgrootte van 14 tot 17 cm,
 • 10% is aangenaam tevreden met indicatoren van minder dan 20 cm,
 • 10% van de vrouwen heeft voldoende penis van 10 tot 15 cm,
 • de resterende 15% is nog niet beslist en praten over plezier in elke situatie.

Het blijkt dat dames fallussen verkiezen met een lengte die het gemiddelde overschrijdt. Maar is het de moeite waard om je hierover zorgen te maken?

Optimale dikte

Zeer interessante dingen zijn, gezien de ideale diameter van de term in het begrip van de dames. Als de regel "hoe dikker hoe beter" geldt voor vrouwen aan de fysieke kant, dan geven de meisjes zelf de voorkeur aan dunne fallussen. Voor hen het ideale mannelijke lid is een lange fallus met een diameter van 5-6 cm.

We raden je aan om vertrouwd te raken met de vrouwelijke mening over de grootte van een lid in een video:

Hoeveel vrouwen zeggen dat maat niet belangrijk is

Bij het bestuderen van de vraag welke fallus beter is voor vrouwen, kwamen wetenschappers deze uitdrukking tegen "Grootte is niet het belangrijkste". Het zijn vooral meisjes die hierover praten. En ze zeiden dit alleen omdat ze nooit geslachtsgemeenschap zijn aangegaan met mannen met grote penissen.

Toen hun man of alleen vaste partners hun waardigheid verhoogden, bevestigde ongeveer 70% van de respondenten dat hun geslacht veel beter werd.

Psychologen praten over een interessant detail - ongeveer de helft van de paren die problemen hebben met het gezinsleven als gevolg geven toe dat alle problemen samenhangen met ontevredenheid in bed. Tegelijkertijd beweerden alle vrouwen dat grootte niet het belangrijkste was.

Maar zodra de vrouw alleen werd gelaten bij de psycholoog, gaf ze toe dat ze niet blij was met de kleine penis en haar onvermogen om het te gebruiken.

Bekijk een interessante video waarin meisjes de vraag beantwoorden over het belang van maat:

En nog een video met een overzicht van meisjes:

Conclusie

Wij vragen om een ​​adequate beoordeling van de breedte van de penis. Hier is een eenvoudig voorbeeld. In het dorp Zadyukino is de waarde 5 cm en in Matyukino - 3,5, hoewel beide op een afstand van 2 km liggen. De spreiding is te wijten aan het feit dat op een plaats de nummers werden verzameld door een enquête, in de tweede - door officiële metingen. Mannen hebben de neiging hun ware grootte te overschatten dan minder bescheiden kameraden te onderdrukken en alleen statistieken is voor iedereen gelijk aan een gemiddelde van 3-4 cm.

Wat is het ideale lid in vorm

De optimale lengte van de penis is niet zo belangrijk als zijn vorm. Bij het interviewen van de proefpersonen, de vraag "Wat is de vorm van de penis?", Antwoordt iedereen categorisch - direct. Dit is een veel voorkomende misvatting, omdat de directe vorm zeldzaam van aard is. De volgende soorten penissen worden onderscheiden:

 • de meest voorkomende vorm is 'paddestoel", Die wordt gekenmerkt door een uitgebreide kop ten opzichte van de basis,
 • als het hoofd bijna hetzelfde is als de basis, is dit de vorm "cilinder»,
 • als het hoofd kleiner is, is het "kegel ",
 • als de penis klein maar dik is, dan is de vorm "vat».

De beste vorm voor een vrouw is een paddestoelterwijl het vergrote hoofd helpt om een ​​orgasme te bereiken.

Foto's van het ideale lid:

Wanneer te denken aan verhogen

Iedereen wil daarom ideale penisafmetingen hebben u kunt het onder alle omstandigheden verhogen.

Maar artsen hebben geen haast om verschillende antilichamen in de vorm van een gel of siliconeninsert in mannelijke waardigheid te pompen, omdat de meest onvoorspelbare gevolgen kunnen optreden.

Bijvoorbeeld, artsen weigeren hun toevlucht te nemen tot een operatie als de man een optimale penislengte heeft - en dit is van 10-11 cm. In dit geval wordt patiënten geadviseerd:

 • afvallen indien beschikbaar - vettige lagen op de maag worden bovenop de penis gelegd, daarom 'verdwijnt' deze binnenin,
 • blijf bij de juiste voeding - vermindering van het gebruik van herbiciden en pesticiden leidt tot een meer zelfverzekerde erectie (de dichtheid van de fallus verhoogt automatisch zijn "visueel" en "gevoelig"),
 • wenden tot psychologen of seksopathologen - dit is nodig voor mannen met een optimale penislengte van 15-17 cm (in dit geval is het handig om nieuwe houdingen en technieken te leren om de partner meer plezier te geven).

Chirurgen helpen graag diegenen die hulp zoeken met fallussen van minder dan 9 cm. Let op voor patiënten met micropenis - in deze situatie wordt een volledig onderzoek uitgevoerd, omdat de operaties vaak gecontra-indiceerd of ineffectief zijn.

Na bestudeerd te hebben wat een perfect lid is, moet je niet naar de liniaal rennen. Het is beter om een ​​leuker tijdverdrijf te hebben. Geloof me maar meisjes zijn echt onbelangrijk als ze zich volledig tevreden voelen in bed, en dit kan worden bereikt met onbeduidende indicatoren.

Wanneer is het de moeite waard om over een verhoging na te denken en is het noodzakelijk om dit te doen?

Een dergelijke operatie behoort niet tot de eenvoudigste en veiligste. Bovendien geeft het niet altijd het gewenste resultaat.

Sommige soorten bewerkingen kunnen een erectie nadelig beïnvloeden., zelfs de grootte van de penis zal toenemen. Bovendien raden veel artsen het gebruik van siliconen of andere soortgelijke vulstoffen voor dit doel niet aan.

Speciale onderzoeken werden uitgevoerd op volledig gezonde volwassen mannen. Het vermogen van een lid om de nodige functies uit te voeren werd ook geëvalueerd. Daarna publiceerde de Amerikaanse medische publicatie de resultaten van deze studie.

Ze zeggen dat de lengte van de penis minder dan 4 cm is in de passieve toestand en minder dan 7,5 cm in de actieve toestand kan als onvoldoende worden beschouwd. In dit geval vertrouwt op de operatie om de penis te vergroten. In alle andere gevallen wordt mannen geadviseerd om een ​​seksuoloog en psycholoog te raadplegen om hen te helpen begrijpen dat hun problemen hun eigen fabricage zijn.

Maar sindsdien 45% van de mannen blijft ervan overtuigd dat ze een kleine penis hebben, in de medische praktijk is er een groot aantal ongerechtvaardigde penisvergrotingen. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat veel fabrikanten van verschillende farmaceutische producten die producten distribueren om de mannelijke waardigheid te vergroten, een zeer agressieve reclamecampagne voeren. Hierdoor verliezen mannen zelfvertrouwen.

Bovendien houden ze geen rekening met het eenvoudigste psychologische zelfbedrog. Als je van bovenaf naar je vruchtdragende orgaan kijkt, zal het visueel kleiner lijken dan het in werkelijkheid is. Terwijl dit effect, gezien vanaf de zijkant of in de spiegel, niet wordt waargenomen.

De optimale grootte van de penis, volgens wetenschappers en vrouwen, varieert van 14 tot 16 cm. In feite doet de grootte er niet echt toe, en bij de meeste mannen komt deze al overeen met de norm.

Welke maat wordt als normaal beschouwd?

Wetenschappers hebben herhaaldelijk onderzoek verricht om de geslachtsdelen van duizenden mannen te meten om optimale waarden te identificeren. De gemiddelde lengte in centimeters is:

Dergelijke conclusies werden getrokken bij het onderzoeken van Turkse mannen. Amerikaanse wetenschappers geven andere cijfers:

 • 12.2 - omtrek tijdens een erectie,
 • 14.2 - gemiddelde lengte.

Er is gewoon geen consensus over de optimale grootte - elk heeft zijn eigen idealen.

Als we alle onderzoeken op één standaard brengen, wordt de normale lengte van het geslachtsorgaan, waarvoor geen aanpassing nodig is, beschouwd als van 12 tot 16 centimeter. De optimale omtrek van een lid is 9-12.

Een studie door Dr. David Weil van King's College London over hoe lang als normaal kan worden beschouwd.

Waarom denken vrouwen minder over de lengte van de penis dan mannen?

Er wordt aangenomen dat meisjes liever seks hebben met mannen met een indrukwekkende waardigheid.

Deze mythe is verschenen in de media, waar informatie wordt overdreven voor helderheid van waarneming. Het British Journal of Urology heeft de volgende feiten gepubliceerd, die door onderzoek worden bevestigd:

 • 45% van de mannen maakt zich zorgen over de grootte van hun fallus,
 • 85% van de vrouwen is volledig tevreden met de grootte van het geslachtsorgaan van hun partner.

Het is gemeld dat de meeste complexen bij mannen geconcentreerd zijn op de lengte van de penis, terwijl de optimale maat voor een vrouw er een is die geen ongemak veroorzaakt.

Aan welk type penis geven vrouwen de voorkeur?

Ondertussen hebben wetenschappers een onderzoek uitgevoerd waaraan 50 vrouwen hebben deelgenomen. Volgens de resultaten rapporteerden 45 deelnemers dat orgelbreedte voor hen belangrijker was. Ze voelden zich niet tevreden met seks met mannen met een lange en smalle penis.

In een andere studie werd aan vrouwen gevraagd om visueel de mannelijke deugden te evalueren die op een 3D-printer zijn afgedrukt met de meest voorkomende parameters. Het resultaat trof wetenschappers en de mannen zelf:

 • voor langdurige relaties kozen 75 van de 100 vrouwen een penis met parameters: 12 cm dik en 15,5 lengte,
 • Voor één nacht seks werd gekozen voor een orgel met een iets indrukwekkendere grootte: omtrek 12, lengte 16.

Zo kan worden vastgesteld dat mannen de rol van hun waardigheid overschatten, terwijl het voor vrouwen belangrijker is om het volume tijdens een erectie te vergroten.

Tijdens enquêtes van vooraanstaande urologen werd ontdekt - in 67% van de gevallen waren klachten van mannen over een kleine penis niet gerechtvaardigd.

Leeftijd normen

Tijdens het leven veranderen de parameters van een lid regelmatig:

Leeftijd (jaren)Lengte (cm)
Gemiddelde waarde (plus foutenmarge)De gemiddelde waarde minus de maximale afwijking is de waarde waarmee we kunnen spreken over de aanwezigheid van micropenie
1-2 jaar3,6 — 5,62,6
5-75,1 — 6,93,7
8-105,3 -7,33,8
11-125,3 — 7,53,9
Tieners en volwassenen11,7 — 14,99,3

Tijdens de puberteit gaat de penis in het stadium van actieve groei. Tegelijkertijd is het niet de moeite waard om het te meten op de leeftijd van 9 tot 18, in vergelijking met het gemiddelde of de grootte van andere jonge mannen - de toename in de penis is ongelijk.

Bij sommige adolescenten begint het stadium van actieve groei op 9-jarige leeftijd, anderen merken de groei van de fallus pas op 14. Echter, in de meeste gevallen wordt de penis bij adolescenten op 18-jarige leeftijd even groot als bij volwassen mannen.

Na 20 jaar stopt de groei van de penis, deze verandert pas op oudere leeftijd. Na 60-70 jaar neemt de productie van testosteron af, terwijl een erectie verzwakt, waardoor de penis in lengte en volume ongeveer 1-2 centimeter verliest.

Een andere reden voor het veranderen van de grootte van de penis na 70 is het gebruik van de penis voor zijn enige doel - urineren.

Wat kan de instellingen nog meer beïnvloeden?

Als de verandering in orgelvolume met de leeftijd bij mannen redenen heeft, is de relatie tussen obesitas en de grootte ervan nog niet bewezen.

Wetenschappers in Saoedi-Arabië hebben bij onderzoek van meer dan 800 mannen vastgesteld dat personen met overgewicht lagere dan gemiddelde penisparameters hadden:

 • lengte tot 14.3,
 • omtrek minder dan 11.5.

Deze mannen hebben een dikkere laag onderhuids vet. Deze anatomische functie meet de penis niet volledig, hij is in feite standaard in grootte.

Is de penisgrootte gerelateerd aan de voetlengte?

Een interessante veronderstelling is de relatie tussen mannelijke waardigheid en andere lichaamsparameters:

 • neus lengte
 • groei
 • voet maat
 • de lengte van de vingers.

Er wordt aangenomen - bij korte mannen een grote penisgrootte. Mensen zeggen over dit fenomeen: "Ga naar de wortel." Maar dit is niet meer dan een toeval, evenals het koppelen van grootte aan hoge groei.

Ze proberen een formule af te leiden die de grootte van de penis van een man kan voorspellen door andere fysiologische parameters. Een van de meest voorkomende berekeningsmethoden is gebaseerd op de lengte van de voet.

De grootte van de penis = (voetmaat in centimeters + 5) / 2.

Enquêtes en casestudies weerleggen de nauwkeurigheid van deze formule. De geschatte grootte van de fallus, gelijk aan de werkelijke daarvoor, werd verkregen bij 30% van de mannen.

Wetenschappers van de Universiteit van Tokio gingen verder, zij concludeerden naar hun mening een nauwkeuriger berekeningsalgoritme:

De grootte van de penis = 35 * (schoenmaat + 3 * lengte van de neus in cm) / gewicht in kg.

Maar aan deze formule wordt niet gedacht. Geloof niet blindelings dat je visueel door externe parameters de grootte van de penis kunt bepalen.

Bekijk de video: Masturbeer Niet Te Veel Want Anders Gebeurt Er Dit met Je Lichaam - Haaruitval en masturbatie (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter