Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Bob-kapsel - mannelijk voor medium en kort haar

Niet zo vaak in de pers zijn er artikelen over herenkapsels, kapsels, mode voor uiterlijk. Het lijkt erop dat dit gat nu wordt opgevuld en dat de herenknipbeurt letterlijk de trend van het seizoen wordt. Lange tijd werd ze algemeen beschouwd als het voorrecht van jonge, gedurfde meisjes. Maar op de foto's van Hollywood "jongens" Brad Pitt, Ashton Kutcher, zien we precies deze stijl van Amerikaanse herenmode. Als de ongebruikelijkheid van een vrouwelijk kapsel wordt gegeven door haar prestaties op kort haar, dan voegen lange lokken originaliteit toe aan mannen. Voor eigenaren van zo'n kapsel geeft ze een speciale charme aan energie, mannelijke aantrekkelijkheid.

Hoe een bob-kapsel eruit ziet

Er zijn niet zoveel kapsels die even effectief zijn voor mannen- als vrouwenkoppen. Dit is een unisex-stijl. De pracht en originaliteit trokken aanvankelijk de meisjes aan, maar toen hielden de mannen er ook van dom haar te laten groeien en iets magnifieks op het hoofd te bouwen.

"Bob" is een van de kapsels voor heren en is bedoeld voor die jongens die niet bang zijn om zich te onderscheiden van hun leeftijdsgenoten. Het is ideaal voor mensen met een ovaal gezicht, vrij dik steil haar. Om de een of andere reden wordt het meestal gekozen door vertegenwoordigers van creatieve beroepen of kantoormedewerkers die hun waarde kennen.

Beschrijving

Het gepresenteerde kapselmodel verschilt merkbaar van anderen, omdat het een weelderige en dichte kroon en een nek heeft. De pony kan schuin, asymmetrisch of achteloos op het gezicht vallen. Het kapsel behoort tot de romantische categorie, hoewel het met zijn hulp vrij realistisch is om een ​​enigszins opstandig en gewaagd beeld te krijgen.

Als een man besluit om zo'n kapsel te maken, moet hij begrijpen dat het nuttig zal zijn om het van de algemene menigte te onderscheiden. Er zijn niet veel mannen met een bob-kapsel. Hierdoor worden ideale omstandigheden gecreëerd voor het verkrijgen van een individueel en origineel beeld, dat zich onderscheidt door zijn romantiek. Bob ziet er altijd aantrekkelijk en sexy uit. Dankzij het onzorgvuldige aanwezige gezichtshaar wordt de man verfijnd. Bovendien wordt bob heel vaak uitgevoerd door jongens, zodat het kapsel erg populair is geworden bij kinderkapsels voor jongens.

Mannelijke en vrouwelijke bob zijn aanzienlijk verschillend. Als bij vrouwen de kroon prachtig is, is deze bij mannen enigszins gladgemaakt. De strengen op de kruin moeten op natuurlijke wijze langs de lengte van het haar worden gelegd. Met behulp van een kapsel kunt u het beeld verjongen, aantekeningen van frisheid en rebellie erin maken. Ze ziet er geweldig uit met jeans en een stijlvol pak.

Wat betreft de voordelen van een mannelijke boon, deze omvatten:

 1. nieuwigheid. Omdat het kapsel in de herenmode niet zo lang geleden ontstond, heeft de gekozen stijl nog geen tijd gehad om zich te vervelen.
 2. uniciteit. Niet elke man stemt ermee in om een ​​bob te maken. Meestal, creatieve en vrije natuur, die medium haar kan laten groeien en ze gebruiken om kapsels te maken, kies een kapsel.
 3. Wijzigingen aanbrengen. Met een bobkapsel kun je de look minstens elke dag veranderen. Verander gewoon de richting van het haar op het voorhoofd. Het kan bijvoorbeeld op de wenkbrauwen vallen of op zijn kant worden gelegd.
 4. Verscheidenheid aan variaties. Dankzij dit is het mogelijk om een ​​geschikte stylingoptie te kiezen voor uw type en haarstructuur.

Op de video, mannelijk bob-kapsel:

Bob is een kapsel dat opvalt vanwege zijn gemak. U kunt de lengte en richting van de pony op elk gewenst moment wijzigen. Zo krijg je een compleet ander kapsel.

Voor wie is dit type kapsel geschikt

Bob op halflang haar is een compromis tussen nalatigheid en terughoudendheid in uiterlijk. Het is niet erg toepasselijk op de vloeibare haren van volwassen mannen of op krullende lokken. Verlegen jongens die niet te nieuwsgierig willen zijn, moeten ook voorzichtiger zijn in hun keuze.

Er moet aan worden herinnerd dat bij warm en vochtig weer, dikke pony extra problemen met transpiratie en bij koud weer zal veroorzaken - elk hoofddeksel kan zijn pracht schenden.

Maar de voordelen van bob-kapsels wegen zwaarder dan enkele van de nadelen:

 1. Nieuwigheidsfactor - stijl komt alleen in de mode.
 2. Het unieke dat niet zo veel mannen gebruiken, zodat het haar dik, steil, lang genoeg en een beetje onzorgvuldig gelegd is.
 3. Mogelijkheid om te updaten - elke keer dat een nieuwe knal op het voorhoofd wordt gelegd, op de wenkbrauwen, aan de zijkant, scheidt u het afscheid.

Short bean

Voor dit soort kapsels zijn de karakteristieke details kort haar op de achterkant van het hoofd. Ze kunnen hun nek niet eens verbergen. Alle aandacht is gericht op een pony. Ze kan gelijkmatig op haar voorhoofd liggen en het niveau van wenkbrauwen bereiken.

Op de foto - een kort kapsel met bob:

Een ander detail van een korte boon is scherpe whisky. Ze moeten in een dunne lijn naar de kin vallen. Een korte boon is een geweldige optie voor heel dik haar, omdat het op deze manier mogelijk is om het haar door het hoofd te verdelen.

Typen en techniek

Dit model kan onmiddellijk worden onderscheiden door de dikke en weelderige kroon, nek, originele pony, langs de vlecht getrimd met onzorgvuldig vallende strengen. Dit alles creëert het beeld van enige tegenstrijdigheid - de verfijning van lange, weelderige lokken en moed in een goed doordachte slordigheid van styling. Trouwens, ouders begonnen zich vaker naar deze stijl te wenden en kozen prachtige kapsels voor jongens.

Houd bij het uitvoeren van een knipbeurt altijd rekening met de vorm van het gezicht, de schedel en de lengte van de neus. Kinderen met een afgeplatte nek zullen zich enigszins ongemakkelijk voelen.

Als uw afbeelding, op zijn zachtst gezegd, niet ideaal lijkt, een bob besluit, zal dit de aandacht afleiden van de tekortkomingen. De meest betrouwbare optie om jezelf te plezieren is om contact op te nemen met een goede kapper-stylist die alles aan je zal uitleggen, adviseren, knippen en haar één op één knippen.

Maar je kunt een gok wagen, goede hulpmiddelen krijgen, een werkplek uitrusten, stapsgewijze instructies bestuderen en tegen jezelf zeggen: "Ik zal het doen!". De keuze van het type kapsel is vrij rijk:

 1. We hebben een goede speciale kappersschaar (briefpapier werkt niet), een handige niet-metalen kam. We installeren twee spiegels zodat we onszelf voor en achter kunnen zien.
 2. Bevochtig het haar, kam het grondig.
 3. Verdeel het haar op het hoofd voorwaardelijk in 2 delen vanaf het bovenste punt van de oren, kam de bovenste naar voren en zet vast met een clip zodat ze niet storen, en de onderste naar beneden.
 4. We trimmen de hele onderste zone tot dezelfde lengte.
 5. Scheid de strengen van de bovenkant en snijd ze op de gewenste lengte, waardoor ze naar de pony gaan.
 6. Ik snijd ook de tijdelijke zones. Voeg een beetje moed toe zodat de pony er creatief uitziet van gescheurde asymmetrische strengen.
 7. Een paar originele details doen geen pijn: schuine pony, asymmetrische lokken, haarmarkering. Dit geeft het bob-kapsel een speciale chique en stijl! De richting van de pony veranderen, elke keer dat we een nieuw model maken.

Herenkapsel voor kort haar

Het kapsel ontstond in de jaren 20 van de vorige eeuw. Het is moeilijk te geloven dat ze eerst als te brutaal werd beschouwd! Als een meisje zo'n knipbeurt had, kon de maatschappij haar veroordelen. Maar al snel werd ze modieus en zag ze er heel gewoon uit.

Het bob-kapsel voor mannen, waarvan de foto op de site staat, heeft zich vrij recent verspreid. Johnny Depp, Brad Pitt, Ashton Kutcher - hier is een lijst met de sterren die haar hebben gekozen.

Als je zo'n knipbeurt wilt, zorg er dan voor dat je haar daarvoor geschikt is. Dikke rechte draden zijn ideaal, maar golvend zijn ook goed.

Als je anderen niet wilt shockeren, kies dan voor een kortere variatie. Het wordt gekenmerkt door een omvangrijke nek en verkorte strengen in de tijd.

Het bob-kapsel van mannen is zo gedaan dat het zonder styling gebeurt. Als je door een ervaren stylist wordt geknipt, zal je haar direct na het wassen mooi liggen. Föhnen helpt echter om een ​​werkelijk uitstekend resultaat te bereiken.

Op halflang haar

Herenkapsels met medium haar zijn vooral goed met dik haar. Het wordt gekenmerkt door een vrij lange en prachtige nek. Er is enige gelijkenis met de vrouwelijke 'boon'. Alleen meisjes geven de voorkeur aan de bovenkant van het hoofd is zeer prachtig, verzadigd, en mannen geven de voorkeur aan een meer platte, gelegd in de richting van de haargroei. Strengen van pony en slapen geven een beetje het plakken aan de zijkant. Dit geeft de man een ietwat rebelse uitstraling van een sterke, zelfverzekerde jager. En ze geloven zelf dat zo'n kapsel jong is. Ja, wees niet verrast. Voor mannen is dit ook belangrijk.

Heren bob-kapsel voor halflang haar

De gemiddelde haarlengte ziet er erg voordelig uit. Als je het niet erg vindt om in de schijnwerpers te staan, probeer dan een bob-auto. Verlenging van de tijdelijke strengen geeft het kapsel een bepaalde schandelijkheid. Als een bob-kapsel voor kort haar voor mannen er achteloos uitziet, moet de langwerpige versie worden gestileerd.

Pluspunten van dit kapsel:

 • originele uitstraling
 • een groot aantal stylingmethoden. Als je wilt, kun je jezelf zowel een strikte als een zorgeloze uitstraling geven,
 • de mogelijkheid om de vorm van het gezicht visueel te veranderen. Een rond gezicht wordt bijvoorbeeld visueel uitgerekt door een volumineuze kroon en een schuine knal.

Rechtdoor

Als een man een dikke pony heeft, kan ze op haar voorhoofd worden neergelaten. De platte lijn bereikt de tempels en dan rond. Deze optie moet worden gekozen voor die jongens die constant de lengte van de pony kunnen regelen, omdat het aan haar is dat de hele charme rust.

Hoe een sportkapsel eruitziet voor een mannelijke Canadees, is te zien op de foto in dit artikel.

Welk klassiek herenkapsel het meest populair is onder jonge jongens, wordt in dit artikel in detail beschreven.

Voor degenen die willen weten welk mannenkapsel voor een ovaal gezicht het meest geschikt is, moet u de link volgen en de inhoud van dit artikel lezen.

Wie zal de bob zijn

Kapsels zijn niet universeel, omdat niet al het haar er goed uitziet. Als je haar te dun of dun is, wordt bonen niet aanbevolen.

Perfect glad haar is ook niet erg effectief in deze stijl. Een beetje krullend en grof haar zorgt echter voor een prachtige look! Een licht slordige middellange vorm is de keuze van de beroemdheid.

Een ovaal of langwerpig gezicht is de basis voor een klassieke boon. Als je mollig bent, kies dan een kapsel met een pony. Lange schuine pony maakt het gezicht smaller.

Styling methoden

Haarsnit voor heren op halflang haar vereist regelmatig wassen en stylen. Als dit niet wordt gedaan, zien de sloten er slordig uit.

Voor een dagelijkse look kun je alleen een föhn doen. Als je een meer levendige uitstraling wilt, gebruik dan het advies van stylisten:

 • droog de strengen tot ze nat zijn. Breng stylinggel aan en kam je haar terug. Dus je krijgt het modieuze effect van nat haar zonder veel moeite,
 • Geef het kapsel voor een avondje uit extra volume bij de wortels. Om dit te doen, heb je een schuim, een ronde borstel en een haardroger nodig. Als je glans aan je haar wilt toevoegen, gebruik dan de "Cold Air" droogmodus.

Een origineel en veelzijdig kapsel past bij jonge en zelfverzekerde mensen. Als je niet bang bent voor de aandacht van anderen en klaar bent om tijd te besteden aan het stylen, kies dan een boon.

Met een verscheidenheid aan stijlopties kunt u uw look zeer snel wijzigen. 'S Ochtends kunt u een strikt klassiek kapsel hebben en' s avonds een slordige stijlvolle styling. Vergeet niet de netheid en het verzorgde uiterlijk van je haar en je zult gewoon onweerstaanbaar zijn!

Wat is een mannelijk bob-kapsel?

Een paar decennia geleden bood herenmode voor kapsels slechts een paar opties voor klassieke kapsels, maar vandaag, dankzij modetrends en de ontwikkeling van stylisten, zijn er meer dan honderd ideeën in het arsenaal voor mannen. Kare-bob is al heel lang populair bij mannen, omdat het zijn eigen voordelen en functies heeft. Aanvankelijk werd het klassieke bob-kapsel voor mannen uitgevoerd op halflang haar.

De meester knipte het haar zodanig dat het maximale haarvolume werd gevormd in de achterkant van het hoofd en rechte strengen met een ietwat slordige verwarde styling werden uitgerekt tot aan de kruin, slapen en pony. De pony in deze versie van het kapsel moet langwerpig en enigszins schuin zijn en terloops op het voorhoofd vallen. Dankzij dergelijke verschillen geeft het kapsel het beeld van een man de indruk van jeugd, een soort rebellie.

Voor wie?

Meestal creëren meesters een bob-kapsel voor schoolkinderen en adolescenten, dankzij deze technologie van haar knippen en stylen, worden de onmiddellijkheid van kinderen en zachte functies benadrukt. Jonge jongens waarderen ook een knipbeurt, maar vaker geven ze de voorkeur aan moderne interpretaties met slordige styling en korte haarlengte. Oudere mannen moeten het type boon zorgvuldig selecteren, zodat het kapsel harmonieus past in het algemene beeld en de stijl.

Wat de structuur van het haar betreft, het ziet er het beste uit op dik en steil haar dat niet hoeft te worden gestileerd en gestreken, heeft een natuurlijk volume en een gezond uiterlijk. De gemiddelde lengte van het kapsel past meer in de klassieke stijl voor kantoormedewerkers, de lange versie wordt gedragen door creatieve individuen met buitengewoon denken en de korte versie wordt geadviseerd om atleten en jonge jongens te passen.

Kapsels zijn gecontra-indiceerd voor mannen met conservatieve opvattingen over het leven en stijl, mannen van respectabele leeftijd, evenals eigenaren van krullende krullende krullen of dun en dun haar. Dit kapsel vereist de aanwezigheid van een knal, dus het accepteert een gematigd klimaat, waarin het niet op het voorhoofd zal zweten of de styling van de hoed zal bederven. Wat betreft de vorm van het gezicht, past caret-bob de eigenaren van een ovale, ronde vorm aan.

De voordelen

Het bobkapsel van mannen is om een ​​reden populair bij alle generaties en vanwege het grote aantal overheersende verschillen. namelijk:

   1. nieuwigheid. Dit kapsel is onlangs populair geworden en goedgekeurd door stylisten, als we de mannelijke versie overwegen. Daarom kan niet worden gezegd dat het kapselmodel verouderd en saai is, integendeel, het straalt de charme van nieuwheid en moderniteit uit.
   2. veelzijdigheid. Rekening houdend met het type gezicht en kenmerken van het uiterlijk, kan een knipbeurt enkele fouten in het uiterlijk perfect corrigeren. Onevenwichtigheden of hoekpunten in de vorm van het gezicht kunnen worden verborgen met een schuine knal en een correct geplaatst volume in het kapsel. Voor een ovaal gezicht is een vierkant met een rechte scheiding en een gladde, gelijkmatige knal meer geschikt.
   3. Mogelijkheid tot verandering. Ten eerste is een knipbeurt acceptabel voor kort, gemiddeld en lang haar, dus een man kan periodiek variëteiten veranderen door te experimenteren met afbeeldingen. Ten tweede, door de aanwezigheid van een pony en dik haar op de achterkant van het hoofd, kun je de stylingopties constant veranderen, naar één kant kammen, een gladde of verwarde vorm maken.
   4. oorspronkelijkheid. Voor mannen met buitengewoon denken en benadering van hun imago, kan een kapsel van verschillende lengte zijn, tot een verlenging van de strengen tot de schouderlijn. Zo'n stijlvolle en originele boon trekt maximale aandacht van anderen en benadrukt in een man zijn speciale blik op het beeld.

Een bob-kapsel met zorgeloze lokken in de styling geeft het uiterlijk van de man een zekere verfijning, maakt hem visueel jonger, verzacht de ruwe functies en hoekige vorm, en de schuine pony corrigeert de vorm en balanceert de evenredigheid van het gezicht. Stylisten bieden een groot aantal variëteiten en soorten bruine bonen, korte, middellange, lange, asymmetrische of rechte versies, zelfs het markeren van haar is acceptabel.

Naar wie het gaat

Je kunt een bob kiezen voor een man die niet gewend is om volgens een patroon te leven, maar het spijt dat hij een origineel en buitengewoon beeld heeft gekregen. Bob-kapsels kunnen niet worden toegeschreven aan de klassieker, daarom stemt niet iedereen in met de creatie ervan.Styling verwijst naar modeladvertentie.

Als een man een rond gezicht heeft, dan moet hij op de boon letten met een schuine knal, maar met lange gezichten - op het rechte stuk aan de zijkanten van het gezicht. Veel mensen houden van een knipbeurt, omdat er geen duidelijk patroon is. Bob kan naar smaak worden aangepast, nieuwe strengen maken. Een afbeelding zal bijvoorbeeld zeer stijlvol zijn, waarbij schuine pony, hoogtepunt en asymmetrie worden gecombineerd.

Bij het maken van een kapsel moet niet alleen rekening worden gehouden met de vorm van het gezicht, maar ook met de vorm van het hoofd. Als een man een afgeplatte nek heeft, zal het bonenstylingproces moeilijker zijn, omdat de natuurlijke haargroei op de nek er een beetje afgesneden uitziet.

Op de video - een knipbeurt van een man op halflang haar:

Om een ​​boon te maken, moet een man aan de volgende criteria voldoen:

 • dik haar van gemiddelde lengte,
 • dun ovaal gezicht
 • goed verzorgde huid,
 • scherpe neus.

Meestal is Bob de keuze van creatieve mannen. Het wordt gekozen door artiesten, acteurs en showmannen. Met andere woorden, dit zijn mensen die altijd in de schijnwerpers willen staan.

Maar bij het kiezen van een boon moeten mannen op hun kleding letten. Bob is een veelzijdig kapsel, omdat het geschikt is voor zowel zakelijke als sportpakken. In elke kleding zal een man er geweldig uitzien. Als uw afbeelding zelfs de geringste afwijking bevat, moet u een asymmetrische boon kiezen. Hij zal in staat zijn om op een winstgevende manier de aandacht af te leiden van gebreken.

Maar hoe het kapsel van een man eruitziet op een video en hoe dit kapsel correct wordt gedaan, wordt in dit artikel gedetailleerd beschreven.

Welke herenkapsels met geschoren tempels en een nek het populairst zijn, wordt hier in het artikel aangegeven.

Hoe ziet een herenkapsel eruit voor zeldzaam en dun haar en wat is het beste kapsel om de video uit het artikel te begrijpen.

Hoe het mohawk-kapsel van een man eruit ziet en hoe een dergelijk kapsel correct wordt gedaan, zal de informatie uit het artikel helpen begrijpen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd om te weten welk model mannelijk kapsel het populairst is bij volwassen mannen.

Soorten bob-kapsels

Onder invloed van modetrends heeft het bob-kapsel tot het huidige seizoen veel wijzigingen en transformaties ondergaan. Stylisten bieden tegenwoordig veel alternatieven en variaties van de boon voor mannen van alle leeftijden, externe gegevens en haarkenmerken. Maar 5 soorten bob-kapsels zijn vooral populair - voor medium of kort haar, symmetrisch en asymmetrisch, evenals bob met een rechte knal.

Kapseltechnologie

Om een ​​mannelijke boon te maken, moet u het volgende actieplan volgen:

 1. Loop door het haar met een kam, behandel ze met water om het creëren van een knipbeurt te vergemakkelijken.
 2. Leg de draden op de tegenovergestelde zijden van de scheiding. Het moet een horizontale richting hebben en loopt langs de temporele lijn.
 3. Je moet beginnen met snijden vanuit het tempelgebied en elk niveau bijsnijden. Knip in de richting van beneden naar boven, bevestig aan het bovenhaar met een clip zodat ze het werk niet hinderen.
 4. Vooruit bewegend, laat het haar samengehouden door een clip. Strengen bij de slapen moeten aan beide zijden gelijkmatig worden bijgesneden, zodat de styling een symmetrische uitstraling heeft.
 5. De strengen in de occipitale en temporele delen moeten kort zijn. Dan krijg je een helder contrast met langere bovenste sloten.
 6. Markeer het haar op de kruin en scheid ze van de pony. Breng strengen terug zodat ze de pony niet hinderen.
 7. Trim het haar op het voorhoofd, maar maak het niet te kort.
 8. Neem een ​​deel van het haar van de kruin om de volgende laag te creëren, die een pony zal zijn. Lijn de nieuwe pony uit met de al aanwezige. De lengte van de eerste laag is de belangrijkste. Om een ​​nieuwe laag te knippen, moet je de hoofdlaag en de nieuwe laag met je vingers nemen en deze knippen met een schaar.
 9. Nu kun je naar het haar op de bovenkant van het hoofd gaan. Til elke streng op, leg deze tussen uw vingers en snijd deze af.
 10. Verwerk whisky met een typemachine. Dit versterkt de grens met lang golvend haar. Scheren is voorzichtig om geen extra strengen bij het proces te betrekken. Maak een haartrim op de achterkant van het hoofd zodat hun lengte dezelfde is als op de slapen. Hak haar om volume te creëren.

Als u besluit dat u door uw eigen inspanningen kunt omgaan met het maken van kapsels, moet u 2 spiegels voor en achter uzelf installeren. Het zal dus mogelijk zijn om het nekgebied niet blind te verwerken.

Wat betreft de daaropvolgende styling, hier bepaalt alles de lengte van het haar. Hoe langer ze zijn, des te meer inspanning zal nodig zijn om een ​​spectaculaire styling te creëren. Het is de moeite waard om te begrijpen dat een ideaal kapsel alleen op schoon haar lijkt. Dus je moet je haar elke dag wassen met shampoo en balsem.

U kunt een creatief beeld maken met een gel of wax. De gepresenteerde producten worden gebruikt op natte lokken en vervolgens wordt het haar zorgvuldig geschoren. De richting van de pony kan van alles zijn, het hangt allemaal af van je persoonlijke wensen.

Om een ​​styling te creëren, moet je een föhn inslaan. Richt een stroom warme lucht op het basale gebied en til het haar op met een ronde borstel. Om de styling te voltooien, is het noodzakelijk om de föhn om te schakelen naar koudebehandeling en het haar af te blazen. Dit geeft het haar de juiste locatie en glans.

Mannelijke bonen worden tegenwoordig steeds populairder onder de mannelijke bevolking. En dit is niet verrassend, omdat het kapsel er zeer stijlvol en origineel uitziet. Alleen die jongens die niet bang zijn voor de aandacht van anderen, kunnen zo'n beeld proberen. Je moet ook voorbereid zijn op dagelijkse styling, anders zal het gewoon niet werken om een ​​romantische en stijlvolle look te krijgen.

zien dagelijks collecties van de beste cosmetica

Kare-bob op halflang haar

Als je de boon op medium haar beschouwt, is het belangrijk dat het haar een natuurlijk volume en dichtheid heeft. Uitwendig lijkt het kapsel op de vrouwelijke versie van de boon met de aanwezigheid van het maximale volume op de achterkant van het hoofd. Maar voor mannen is een plat kapsel meer aangelegd in de richting van het haar in dit deel van het hoofd. Je kunt charme toevoegen met licht uitstekende sloten in de slapen en pony. De pony in dit kapsel kan recht, schuin, glad of in een creatieve puinhoop zijn.

Korte haar bob

Als we de verkorte versie overwegen, lijkt de bob op een klassiek bokskapsel. Stylisten bevelen een dergelijk kapsel alleen aan voor gedurfde en experimentele mannen, omdat de ongebruikelijke dikke vorm op de bovenkant van het hoofd, evenals de kritisch korte whisky en de achterkant van het hoofd, niet geschikt zijn voor elke man. Bovendien is een korte boon moeilijk te diversifiëren met stylingopties. Een korte boon is volgens de meesters een eerbetoon aan conservatisme en nauwkeurigheid. De bovenste strengen zijn 3-5 cm lang en kammen terug, waardoor scherp verkorte slapen, opgeheven haar op de kruin en kruin worden gecreëerd.

Hoe een knipbeurt eruit ziet: opties

De klassieke versie van het mannelijke bob-kapsel is voor medium haar. De kapper snijdt zo dat het occipitale deel zo volumineus mogelijk wordt, en rechte krullen met een enigszins slordig uiterlijk vertrekken vanaf de voorkant, de kroon, de tijdelijke zones. De pony is in een klassieke vorm langwerpig, ziet er een beetje schuin uit. Ze valt vrij, zonder strikte styling, op haar voorhoofd. Bob-kapsel geeft een mannelijke look een jeugdige, gewaagde look.

De belangrijkste nuances van een bob-kapsel zijn het volume van de nek en schuine lange pony. Vaker kiezen mannen voor een soepele manier van stylen.

Maar mode is constant in beweging. Tegenwoordig bieden kappers klanten een verscheidenheid aan opties voor bruine bonen voor alle leeftijden en haren van verschillende structuren. Maar de volgende kapsels zijn vooral populair.

Asymmetrische versie

Als een man een vierkant, hoekig of breed type gezicht heeft, let dan op deze optie voor bob-kapsels. Haar dat meestal van gemiddelde lengte is, impliceert een slordige chaotische styling en in de pony worden de strengen verlengd met een zijdeel. De voorste krul valt schuin, waardoor de gelaatstrekken gunstig worden gecorrigeerd. Visueel asymmetrische bonen verlengt en maakt het gezicht smaller.

Voor gemiddelde haarlengte

Het is belangrijk dat het haar dik en volumineus is. In feite verschilt een middellange boon bij mannen niet van de vrouwelijke soort. Het enige voorbehoud is een meer uitgesproken en afgeplatte styling van het volumineuze occipitale deel in de richting van de haargroei. Onbeschaamdheid aan een haarsnit wordt gegeven door lichtjes klevende lokken in een tijdelijk en frontaal gebied. Elke pony kan elke zijn: recht en afgeschuind, glad en slordig verspreid.

Symmetrische weergave

In het geval dat een man de voorkeur geeft aan een lange versie van een kapsel, moet het haar zo dik en recht mogelijk zijn. De meester creëert een symmetrische versie van het kapsel zodat de haarlokken vooraan op de pony zo recht mogelijk zijn met zelfs een scheiding. Gladde randen van dikke pony moeten helemaal naar de slapen gaan en vervolgens afronden. Symmetrie vereist een ideale gezichtsvorm, in dit geval een ovaal mannelijk gezicht.

Asymmetrie

Deze variant van bobijn is optimaal voor een breed, brutaal en vierkant gezicht. Halflang kapsel, verspreide styling, onzorgvuldig. De pony wordt schuin verlengd. De streng aan de voorkant valt schuin, waardoor de vorm van het gezicht oplicht. Een asymmetrische bob-auto maakt het mannelijke gezicht visueel langwerpiger en netter.

Symmetrie

Als de langwerpige look van het kapsel van een man de voorkeur heeft, is het beter om het op dik en glad haar te doen. Met een symmetrisch kapsel zijn de pony gelijk. De rand van de pony eindigt bij de tempels en gaat dan naar beneden afgerond. De symmetrische vorm van de bob is geschikt voor een ovaal mannelijk gezicht met regelmatige en nette functies.

Rechte knal

Met deze versie van het bob-kapsel valt een dikke pony soepel op de wenkbrauwen, de rand is egaal, duidelijk. Moeilijk voor het beeldkapsel van een man. Om het passend te maken, moet het ovaal van het gezicht perfect zijn. Daarom durven alleen mannelijke modellen en creatieve persoonlijkheden zo'n boon te maken. Ook is een bob met een rechte knal een goede optie voor schooljongens.

Wie geschikt is en wie niet

Heren bob-kapsel heeft geen patroon, maar origineel en vet. Ze heeft de voorkeur om stijlvolle, creatieve mannen te maken die niet bang zijn voor experimenten met uiterlijk.

Een knipbeurt is populair, omdat het geen duidelijke vorm heeft, het kan naar eigen inzicht worden gevarieerd en aangevuld. Mannen met een vierkant gezicht kiezen een schuine boon, en als het gezicht langwerpig is, is een rechte knipbeurt voldoende. Heldere, stijlvolle kapsellooks, waarin een schuine asymmetrische boon en markeringen zijn verbonden.

Bij het kiezen van een knipbeurt is het belangrijk om niet alleen rekening te houden met het ovaal van het gezicht, maar ook met de vorm van de nek. Als het occipitale deel van het hoofd plat is, moet de kapper hard werken om styling uit te voeren.

Caret-kapsel is geschikt voor mannen met:

 • dik haar lang genoeg om de gewenste vorm te geven,
 • een onvolledig, ovaal gezicht
 • met een dikke neus, nette functies,
 • verzorgde, schone huid.

Zelfsnijdende technologie

Het is beter als een professionele kapper een knipbeurt maakt. Maar als een man technologie begrijpt, bekend is met kappers, kan hij thuis een kapsel maken.

Om dit te doen, neemt u:

 • kam voor het vormen van strengen,
 • schaar voor dunner worden of een scheermes,
 • haarclips voor het vastmaken van strengen,
 • een handdoek of een kappersschort,
 • 2 tegenovergestelde spiegels voor het bekijken van het voorste en achterhoofdgedeelte.

Instructies voor de uitvoering van het mannelijk vierkant:

 1. Ze wassen hun hoofd, worden nat met een handdoek om overtollig vocht te verwijderen.
 2. Haar is horizontaal verdeeld. De sectie moet van het ene naar het andere bovenste punt van de oorschelpen gaan.
 3. Het geselecteerde onderdeel wordt vastgemaakt met een haarspeld.
 4. De krullen onder het gedeelte (aan de bovenkant en achterkant van het hoofd) worden op een geschikt niveau gesneden. Ze moeten even lang zijn. Soms is het voldoende om de uiteinden bij te knippen. Als gevolg hiervan moet de lengte van de onderste strengen langer blijven dan de bovenste.
 5. De klem wordt verwijderd, het losgemaakte haar wordt ongeveer 1 cm in strengen gesneden.
 6. Het bovenste gedeelte is gefreesd. U kunt het archiveren uitvoeren voor de onderste krullen.
 7. De dichtheid van de pony wordt bepaald, gekamd op het voorhoofd. Maak een rechte of asymmetrische rand.
 8. Droog de föhn. Het occipitale gebied is afgerond met een cilindrische kam.

Styling- en verzorgingsopties

Heren bob-kapsel vereist geen speciale zorg en overvloedig gebruik van stylingproducten. Daarom is ze aantrekkelijk voor mannen. Maar zorg moet niet volledig worden genegeerd, anders verliest het kapsel zijn aantrekkelijke uiterlijk. Vooral kun je geen lange bonen uitvoeren, zelfs niet in een slordige stijl.

Wanneer bobkapsel vervuild en vet haar onaanvaardbaar is. Volume is verloren; styling is problematisch. Kies voor zachte verzorging, zachte shampoos en conditioners.

Het is voldoende om een ​​knipbeurt met een haardroger te doen, zodat het er aantrekkelijk uitziet. Styling tools zijn optioneel. Het belangrijkste is om het haar voldoende volume aan de achterkant van het hoofd te geven.

Een stijlvolle variant van een herenstijl van een vierkant, geschikt voor een avondlook:

 • gewassen krullen kammen terug
 • een recht of schuin deel vormen,
 • een volumebehandelingsmiddel wordt op het wortelgebied aangebracht,
 • droog de lokken met een haardroger, geef volume aan een cilindrische kam met de uiteinden naar beneden draaien,
 • behandel je haar met koude lucht
 • juiste lokken met je vingers.

In het warme seizoen is bonen populair in combinatie met een nat effect. Een nat stylingmiddel wordt op het bevochtigde haar aangebracht. Klop met lichte vingerbewegingen. Gebruik wax om het effect van nalatigheid te creëren.

Kare Bob is de keuze van vele beroemdheden. Zo'n knipbeurt is een geweldige optie voor een jonge, stijlvolle, zelfverzekerde man die altijd aantrekkelijk wil zijn.

Alla Astanina

Schoonheid is een auteur die niet alleen over cosmetica schrijft, maar ook goed thuis is in de samenstelling ervan.

Dit kapsel is gemaakt door een man voor vrouwen, maar gerechtigheid heeft gezegevierd! Nu wordt ze trots genderneutraal genoemd en niet alleen mannelijk. Wat is een boon in zijn meest mannelijke vorm, hoe draag en stapel je hem? We beantwoorden alle vragen in volgorde.

Heren bob-kapsel - geschiedenis en moderniteit

Het begon allemaal met dansers. Heb je gemerkt dat hardgekookte detectives vaak aan dansers zijn gebonden? Dit verhaal is geen detectiveverhaal, maar het gaat ook over het tijdperk van gangsters en jazz. Volgens de legende kwam Antoine de Paris, die de prins van kappers werd genoemd, met een kort kapsel voor vrouwen op de proppen - en toen was het een echt modeschandaal. Een van de eerste eigenaren van de boon was de danser Iren Castle, en tien jaar later pronkte elk feestmeisje van de Oude en Nieuwe Wereld met dit kapsel. Dan komt het kapsel naar Hollywood om de sterren van de bioscoop lange tijd te veroveren.

Dus Bob werd een symbool van de 20e eeuw. Mannen waardeerden snel het gemak en de indruk en herwerkten het zelf. Groen licht bobomania over de hele wereld gaf Paul McCartney en John Lennon.

Nu is een mannelijke boon niet langer een teken van bohemen, maar gewoon een utilitair en stijlvol kapsel met een reeks typische kenmerken:

 • het volume is verschoven naar de pariëtale zone en de kroon,
 • in de klassieke versie zijn de strengen van het gezicht korter dan de occipitale, de enige uitzondering is de bob-auto,
 • het haar in de rug is niet geknipt, maar blijft relatief lang,
 • de strengen gaan meestal van de kruin naar het voorhoofd zonder afscheid te nemen, maar er kunnen verschillen zijn met de referentieboon,
 • het haar op de slapen scheert niet, wat een harmonieuze combinatie van een volumineuze kroon met pracht aan de zijkanten definieert.

Bob-bob

In deze versie lijkt het mannelijke kapsel formeel op een vrouwelijke bob-auto: het haar van de pony en de slapen is langer dan op de achterkant van het hoofd en de plakjes leken in een liniaal te zijn getekend.

Lees meer over de specifieke kenmerken van de mannelijke variëteit van dit kapsel op de pagina's van SalonSecret.

Met pony

Met een korte knal camoufleert een mannelijke bob een te hoge haarlijn boven zijn voorhoofd, en een kapsel met rechte strengen op zijn gezicht markeert elk streepje - alsof op de foto in HD-resolutie.

Als je visueel gewicht wilt verliezen of een hoekig gezicht wilt verzachten, kijk dan naar de langwerpige schuine strengen die diagonaal het voorhoofd overlappen.

Symmetrische boon

Dit type kapsel bestaat in een verkorte en langwerpige vorm. Het laatste is absoluut universeel. Ze slaagt erin om het onbeleefde beeld te veredelen en de aristocratische verfijning van fragiele heren te benadrukken.

Een rechte scheiding met een dubbelzijdige knal en lange lokken van het achterhoofdgedeelte van het hoofd, tot in het midden van de nek, strek het gezicht enigszins.

Welke van de jongens is bob-kapsel?

Het is algemeen aanvaard dat bob is ontworpen voor glad steil haar, bij voorkeur dik. Echt waar. En het bewijs hiervan is de Japanner, in wie bijna iedereen zo'n haar heeft. Jonge mensen in het Land van de rijzende zon citeren Bob met al hun jeugdige passie, van jong tot oud en van beroemdheden tot yuppen.

Maar zelfs op krullend haar ziet de bob er goed uit. Gewoon eens: een taal die niet zonder succes wordt genoemd in de muziek van Goran Bregović, een symmetrisch kapsel op de dikke krullen van de koning van de zigeuner

En hier is de waarheid waarmee rekening moet worden gehouden:

 • Bob is een knipbeurt voor jonge mannen (onthoud dat de jeugd in de 21ste eeuw officieel doorgaat tot 35 jaar oud).
 • . en romantisch (nogmaals, onthoud dat er geen leeftijdskader is voor romantiek!). Als Don Juan in onze dagen leefde, zou hij zeker voor dit kapsel kiezen!
 • Volgens stylisten voegt een klassieke bob volume toe aan de zijkanten en rondt daarom het gezicht enigszins af.
 • Een langwerpige bob met een knal daarentegen, strekt de functies enigszins uit en verbergt de volledige wangen.

Introductie van het bob-kapselproces - kort en stap voor stap

Hoe bereiken stylisten haargehoorzaamheid en volume precies waar het nodig is? Het geheim zit in de technologische nauwkeurigheid van dit kapsel. Beschrijf kort hoe dit gebeurt.

 1. Allereerst verdeelt de kapper met behulp van klemmen het natte, maar niet natte haar in de onderste occipitale, bovenste occipitale van de temporale en pariëtale zones.
 2. Het proces begint vanaf de onderkant van het hoofd. Hier wordt het haar op een uniforme gewenste lengte gesneden door de verticale strengen onder een lichte hoek naar beneden te trekken. Het is toegestaan ​​om met een directe snede te werken, maar het is wenselijk om de buitenlaag te frezen - alleen voor asymmetrie en bulk.
 3. Het haar op de slapen en in het bovenste deel van de achterkant van het hoofd wordt op dezelfde manier ingekort zonder een harde rand vanaf het midden van de nek. Op dit punt kiest de cliënt ervoor zijn oren onder de strengen te verbergen of te openen.
 4. Het frontale-pariëtale deel van het haar is ook recht getrimd met een dunner wordend, en de vangst van elke streng komt met een man omhoog. Pas daarna wordt de kroonzone in een cirkel verwerkt.
 5. De pony in overeenstemming met de technologie van de boon wordt het laatst gesneden, rekening houdend met de wensen van de klant volgens de lengte / mate van "haveloosheid" / locatie ten opzichte van het midden van het voorhoofd.
 6. Eindelijk, de meester rent opnieuw over zijn hoofd op zoek naar ontbrekende haren, droogt zijn haar met een haardroger en maakt een afwerkingsrand aan de onderkant van het kapsel.

Klassieke mannelijke boon en zijn kenmerken

Een traditionele boon is een kapsel van gemiddelde lengte, een onderscheidend kenmerk hiervan is de volumineuze kroon en nek, de strengen op de slapen maken het veel korter. Een even belangrijk element van een mannelijke boon is een knal. Ze is vrij weelderig en lang en bereikt meestal de wenkbrauwlijn. In klassieke modellen gaan de pony recht; in minder traditionele versies kan hij een beetje opzij gaan of zelfs opzettelijk asymmetrisch zijn.

Het volumineuze bovenste deel, gelijkmatig verkortend naar de slapen, en weelderige pony geven het haar een karakteristieke sferische geometrie. Het fundamentele verschil tussen een mannelijke boon en een vrouw is de minder volumineuze en gladgemaakte kroon.

Een verscheidenheid aan stijlopties biedt kansen voor de meest gedurfde experimenten met de afbeelding. Met dit kapsel kun je een gelijkmatige en strikte styling creëren of, omgekeerd, opzettelijk onzorgvuldig maken, op een rebellerende manier in verschillende richtingen stoten. Zo zal hetzelfde kapsel zo divers mogelijk zijn en organisch kunnen combineren met losse kleding of een strikt pak.

De stilistische evolutie van een mannelijke boon

In de loop van zijn bestaan ​​heeft de traditionele mannelijke boon aanzienlijke stilistische veranderingen ondergaan. Sommige van de moderne variaties van dit herenkapsel lijken al weinig op die kapsels die de beroemde Beatles in de jaren 60 droegen. Tegenwoordig zijn er, samen met klassieke modellen, langwerpige opties die tot de schouders reiken. Moderne variaties omvatten bonen gemaakt volgens het gegradueerde schema, bonen en vierkante hybriden of gewaagde asymmetrische modellen.

Experimenterend met haarlengte, knalfuncties en verschillende stylingopties, pasten kappers de boon organisch aan de moderne stijl aan, maar behielden tegelijkertijd de oorspronkelijke essentie. En als de boon eerder voorbehouden was aan alleen mannen met dikke en rechte lokken, wordt deze vandaag uitgevoerd ongeacht het type haar en de structuur.

Wie zou zo'n knipbeurt moeten gebruiken?

Meest organisch lijkt zo'n kapsel op mannen met een ovale gezichtsvorm. De slankheid en scherpte van het ovaal in het gezicht versterken alleen het effect van dit creatieve kapsel. Wat betreft de structuur van de strengen, is de beste optie voor een boon dik en steil haar. U kunt het effect van extra volume op dunne lokken creëren en het kapsel knippen volgens het gradatieschema. Toegegeven, succes hangt in dit geval grotendeels af van de vaardigheid van de kapper. Eigenaren van een afgerond gezicht zijn beter om langwerpige bonenopties met asymmetrische pony te overwegen. Dit model corrigeert het gezicht visueel, waardoor het meer langwerpig is.

Meesters van de kapperszaak "Barbel" weten alles over de fijne kneepjes van het creëren van dit iconische mannelijke kapsel. Door onze kapper te bezoeken, kunt u dit eenvoudig in de praktijk zien. U kunt kennis maken met alle relevante informatie in het overeenkomstige gedeelte van onze website.

Bob-kapselopties voor een tiener

Jonge leeftijd bepaalt zijn eigen regels, vooral als het gaat om kapsels. Hoe bob cool te maken - zodat zelfs een jongen blij zal zijn?

Smooth bean is de ideale basis voor creatieve kleuring of futtaal. En met dit kapsel ziet een tempel die bijna tot nul is ingekort er nieuwsgierig uit, wat ook kan worden aangevuld met een kunstobject, bijvoorbeeld een geschoren patroon.

Het belangrijkste in dit kapsel is opzettelijke nalatigheid, bereikt met behulp van de afstudeertechniek. Het is gemakkelijk om de luchtige shaggy na te bootsen, als je je kind zijn eerste eigen blik stylingapparatuur geeft - laat hem trainen.

Voor intelligente jongens, lievelingen van de regisseur en grootouders, zal een soepele, kalme boon op strengen in het midden van de nek of lager een uitstekende aanvulling op het beeld zijn. Trouwens, zo'n kapsel wordt gedragen door de idolen van de klasgenoten van je zoon.

Op kort haar

Ziet eruit als klassiek boksen. Als je niet veel vertrouwen in jezelf hebt, niet klaar bent om te experimenteren, kies het dan. Het diversifiëren van kapsels voor mannen is niet eenvoudig. In ons geval is dit een eerbetoon aan nauwkeurigheid, eenvoud en wat conservatisme.

Kenmerken van een kapsel in twee franjes:

 • de hoofdlijn gaat boven de nek en dit onderscheidt het van de halve doos,
 • whisky is heel kort gesneden of geschoren,
 • bovenste strengen 3-5 mm lang zijn gekamd.

Kort, opgeheven haar op de bovenkant van het hoofd en de kroon, open gezicht geven volwassenheid, zelfvertrouwen, benadrukken het beeld van een succesvol persoon.

Geschikt voor jongens en mannen met elk type gezicht, stijl haar:

 • mollige mannen krijgen het zichtbare uiterlijk van een langwerpig ovaal,
 • met een vierkant type gezicht - een knipbeurt zal helpen om zich op de jukbeenderen te concentreren.

Maar hier is een plek voor creativiteit - om zigzag of whiskygolven en het onderste deel van het achterhoofd te scheren. Hier is het haar zo kort dat het de nek niet bedekt. Een voorbeeld van een modieus kapsel voor jongens is te zien in de onderstaande foto.

Voor mannen met dik haar is er een optie waarbij er een dikke langwerpige knal is. Ze ligt plat op haar voorhoofd tot aan de wenkbrauwen, en de whisky met een dunne lijn daalt bijna naar de kin.

Algemene beschrijving

De geschiedenis van Bob is geworteld in de vroege decennia van de 20e eeuw. Korte kapsels voor vrouwen werden in die tijd een echte revolutie, want daarvoor werden dames geacht alleen lang haar te dragen en complexe styling te doen. Om deze reden de auteur van "Bob", de Fransman Antoine de Paris, wordt soms de "schandalige" kapper genoemd. De inspiratie van de meester was het beeld van Jeanne d'Arc.

Een van de eerste voor een verandering was de danser Iren Castle. Haar comfortabele en buitengewone podiumkapsel werd vervolgens gekopieerd door veel vrouwen, waaronder de beroemde: modeontwerpster Coco Chanel, actrices Louise Brooks, Clara Bow, Marlene Dietrich, Greta Garbo en anderen. De mannelijke variant van "Bob" werd veel later populair en wordt de laatste jaren als modieus beschouwd.


Irene Castle en Coco Chanel

Trouwens. Bekende kapper Vidal Sassoon heeft het kapsel enigszins aangepast en de "Bob-Care" uitgevonden. Dat was in de jaren 60.

Visueel is de mannelijke variant van het kapsel vergelijkbaar met de vrouwelijke: het heeft ook een korte en prachtige nek. Maar het volume op de kroon is enigszins afgeplat. Het haar in dit deel van het hoofd is op natuurlijke wijze in lengte gelegd. Tijdelijke lokken en pony - langwerpig, schuin getrimd of gewoon opzettelijk slordig.

Gewoonlijk wordt "Bob" uitgevoerd op halflang haar, maar u kunt het ook doen op kort haar. Het is het beste als het haar steil of nauwelijks krullend is. Het silhouet van een kapsel op koele krullen kan onzichtbaar zijn.

Stylingfuncties

Hoe langer het haar, hoe meer gedoe bij het leggen van de boon. We benadrukken nogmaals, het kapsel vereist de frisheid van het haar met behulp van hoogwaardige shampoo en conditioner.

Bij de hand moet altijd gel, mousse, wax zijn voor styling:

 • ze worden zelfs op nat haar aangebracht, waarna de strengen worden geslagen en in de juiste richting worden gestuurd,
 • Als je het kapsel langer wilt maken, gebruik dan een haardroger, richt de hete stroom naar de wortels en til de kam op met een kam,
 • maak de styling af met koude lucht - het haar onthoudt zijn locatie en glans,
 • gebruik indien nodig mousse of schuim om een ​​goed doordachte 'puinhoop' op je hoofd te houden. Maak styling wax gemakkelijker.

Zo'n knipbeurt van jongens is alleen goed op heel schoon haar. Dan wordt u niet beschuldigd van slordigheid.

Je kunt de gel aanbrengen op vochtige, goed gekamde lokken en deze met je handen verslaan of met een kam naar jouw smaak vertrekken. Ze krijgen een nat effect en kunnen de aandacht op zichzelf vestigen op een warme zomerdag. Breng 's avonds op een vers gewassen hoofd een schuim aan met een volume mandarijn, föhn het met een hete haardroger en til de lokken van de wortels.

Haar begint uit te vallen: maskers en shampoos om het probleem te bestrijden

Zie hier voor meer voorbeelden van mooie kapsels voor vrouwen voor zeldzaam dun haar

Herenstyling wordt een orde van grootte stijlvoller, wat betekent dat het je aantrekkelijker maakt in de ogen van anderen. Toegegeven, tegelijkertijd zijn een slimme look en een vriendelijke glimlach nog steeds nodig.

Droog je haar de laatste 30 seconden met koude lucht, dit geeft het glans.

Typen en technologie van uitvoering

Afhankelijk van de initiële haarlengte, uiterlijke kenmerken en persoonlijke voorkeuren, kunt u een geschikte optie kiezen uit verschillende soorten mannelijke "Bob":

 • rechtdoor. De variëteit werd genoemd dankzij een knal, die wordt gesneden met een rechte snede ter hoogte van de wenkbrauwen, en vanuit de slapen is het afgerond en gaat het naar beneden. Het haar in dit deel moet dik zijn. Deze afbeelding is optimaal voor schoolkinderen en tieners. Volwassen mannen kiezen voor directe bob als ze bezig zijn in het creatieve veld, en hebben ook een modeluiterlijk met de juiste verhoudingen.

 • kort. Herinnert visueel aan een haircut-boxing of semi-boxing. De kroon blijkt volumineus te zijn, terwijl de slapen en de achterkant van het hoofd korter zijn gesneden. De lengte van de bovenste strengen is 3-5 mm gekamd. Het kapsel ziet er netjes en enigszins conservatief uit, maar kan niet bogen op een verscheidenheid aan stylingmethoden.

 • symmetrisch. Uitgevoerd op lang haar. Rechte strengen op een dikke knal bereiken de slapen en bevinden zich symmetrisch aan beide zijden van de rechte scheiding. Optie voor houders met een ovale gezichtsvorm.

 • asymmetrisch. Zo'n "Bob" strekt zich visueel uit en corrigeert het ovaal van het gezicht als gevolg van zijscheiding en schuine pony. De strengen in dit deel van het gezicht worden langer.

 • zorgeloos. Geschikt voor halflang en lang haar. Het ziet eruit als een warrig haar. Het effect wordt bereikt door de juiste styling.

 • "Bob-bob". Het kapsel is ontworpen voor medium strengen en het volume aan de achterkant van het hoofd lijkt zoveel mogelijk op de vrouwelijke versie. Je kunt de hangende sloten op de slapen laten of een voorhoofd nodig hebben. Elke pony past: recht, schuin, onzorgvuldig.

Natuurlijk is het beter om de uitvoering van een modelkapsel aan een professional toe te vertrouwen. De wizard zal adviseren welke optie bij uw gezichtsvorm past en vertelt u hoe u uw haar kunt stylen.

In Moskou worden de gemiddelde kosten van de diensten van een specialist die werkt in een schoonheidssalon of kapperszaak geschat op ongeveer 1.000 roebel. Als de instelling zich in het centrum van de hoofdstad bevindt, stijgt de prijs tot 1500 - 2000 roebel. In afgelegen gebieden van Moskou kost een kapsel van een man ongeveer 600 roebel, maar u kunt goedkopere opties vinden.

Als je thuis 'Bob' wilt maken, bereid je dan voor:

 • kam voor het scheiden van strengen,
 • scherpe kapper en dunner wordende schaar (de laatste kan worden vervangen door een mes, scheermes, om een ​​gelijkmatige snede aan de uiteinden van het haar te maken),
 • haarspeldjes of haarspeldjes,
 • handdoek, mantel of kapper peignoir,
 • 2 spiegels. Ze moeten tegenover elkaar worden geplaatst om het occipitale gebied te zien.

Stap voor stap algoritme:

 1. Was je haar en dep het licht met een handdoek om overtollig vocht te verwijderen.
 2. Kam de strengen door.
 3. Scheid al het haar met een horizontale scheiding. Het moet beginnen en eindigen tussen de bovenste punten van de oorschelpen.
 4. Een deel van het voorhoofd moet worden vastgeklemd met een clip.
 5. Knip al het haar onder de scheidingslijn (in de bovenkant van het hoofd en de nek) op het gewenste niveau, zodat ze dezelfde lengte hebben. Mogelijk hoeft u de uiteinden slechts een beetje bij te knippen. Als gevolg hiervan moeten de onderste krullen langer blijven dan de bovenste.
 6. Verwijder de clip en verkort het haar op dit deel van het hoofd met 1-1,5 cm. Het is handiger om kappers achter elkaar uit te voeren.
 7. Voer een verdunning van de bovenste krullen uit. Doe desgewenst hetzelfde met het onderste haar.
 8. Kam het voorhoofd met een knal van de gewenste dichtheid. Maak het recht of asymmetrisch.
 9. Voeg desgewenst vette accenten toe in de vorm van gescheurde strengen (een scheermes is handig),
 10. Droog je haar met een haardroger en style het naar jouw smaak, en voeg volume toe aan de achterkant van je hoofd met een ronde borstel.

Conclusie

Mannen, die een kapsel kiezen, kijken eerst naar de kapsels van beroemde atleten, vooral voetbalspelers. Het is geen toeval dat hun portretten flikkeren op reclameposters - David Beckham, Cristiano Ronaldo en anderen. Dit zijn stijlvolle, open gezichten. Ze leiden een actieve levensstijl, altijd in beweging. Zweterige lokken die op het gezicht vallen, zijn voor hen niet acceptabel. Veel meisjes beweren dat het kapsel van een sportman gewoon mooi is. Kies een bob-stijl als je jezelf bekend wilt maken en door anderen wilt laten opvallen in de trend van de moderne mode.

Stylingopties en geheimen

Er wordt aangenomen dat de "Bob" pretentieloos vertrekt en geen overvloed aan styling vereist. En tegelijkertijd moet het kapsel ten minste tot een minimum worden gestileerd om de aantrekkelijkheid volledig te onthullen. Dit geldt vooral voor kapsels voor lang haar. Zelfs opzettelijke nalatigheid is niet het resultaat van overhaaste bijeenkomsten van een persoon die 's ochtends haast heeft om te werken of studeren, maar een zorgvuldig doordachte stap.

Houd je haar schoon om het Bob-kapsel mooi en probleemloos te stylen. Kies een shampoo, balsem of milde conditioner.Geef de strengen op de achterkant van het hoofd meer volume dan de zijkrullen. Experimenteer met stijlopties die bij uw uiterlijk passen. Bijvoorbeeld Voor een avondje uit, een date of andere soortgelijke gelegenheden, is een dergelijk kapsel geschikt:

 • maak je gewassen en natte haar terug schoon,
 • scheid ze met een rechte of zijscheiding,
 • distribueer in de rootzone de volumeagent,
 • blaas elke streng afzonderlijk droog en til deze aan de wortels op met een ronde borstel,
 • draai de uiteinden naar binnen,
 • behandel het haar op het einde met een stroom koude lucht,
 • Nadat je al het haar hebt gedroogd, verspreid je het met je vingers.

De eenvoudigste dagelijkse optie is om je kapsel te stylen met een haardroger.

In de zomer kunt u een bob maken met het effect van nat haar. Om dit te doen, verspreid je de gel over een licht vochtig haar om een ​​natte styling te vormen. Klop de krullen lichtjes met je vingers. Gebruik wax voor onzorgvuldig stylen. Selecteer afzonderlijke strengen en geef ze de gewenste richting.

De naam "American Square" wordt ook gevonden. Hetzelfde kapsel zal er nieuw uitzien met verschillende stijlen. Wissel de richting van de scheiding af, verwijder of markeer de pony, enz.

Voors en tegens

Voordelen van verschillende kapsels "Bob":

 • maakt een man visueel jonger
 • helpt bij het corrigeren van het ovaal van het gezicht, zijn functies,
 • is in de trend en is niet van toepassing op bekende en al lang bekende kapsels,
 • heeft verschillende opties
 • kan op vele manieren worden gestapeld
 • Het onderscheidt zich door originaliteit en trekt de aandacht.

Nadelen van "Bob":

 • niet geschikt voor mannen van gevorderde leeftijd,
 • ziet er slecht uit op dun, dun haar,
 • heeft styling en periodieke correctie nodig,
 • heeft andere beperkingen - in stijl, beroep, enz.

Star voorbeelden

Veel beroemde mannen kiezen voor een modieus kapsel. Soortgelijke afbeeldingen worden vastgelegd in archieffoto's. Robert Pattinson, Jared Leto, Brooklyn Beckham.


Jared Leto en Brooklyn Beckham

Verschillende variaties van de stijlvolle "Bob" in één keer deden Hollywood-beroemdheden Johnny Depp, Keanu Reeves, Ashton Kutcher.


Johnny Depp en Keanu Reeves

Acteur Ian Somerhalder en countryzanger Keith Urban en nu geven ze de voorkeur aan een onzorgvuldig gestileerd kapsel.

Kapsel "Bob" is populair, maar zeer specifiek. Het is niet geschikt voor elke mannelijke vertegenwoordiger. Zo'n kapsel zal een zelfverzekerde jonge man versieren die geen tijd zal sparen voor een stijlvolle styling.

Rechte knaller

De rechte pony moet, net als in het geval van een symmetrische boon, dik van structuur zijn en in een rechte lijn naar de lijn van de wenkbrauwen vallen. Meestal wordt een soepele bob met een rechte knal gemaakt door tieners en schoolgaande kinderen, omdat het kapsel harmonieus past in een vrij romantisch beeld. Volwassen mannen dragen minder vaak een dergelijk kapsel, behalve creatieve mensen en mannen met een modeluiterlijk met ideale gezichtsverhoudingen.

Wat voor soort boon om te kiezen?

Stylisten merken op dat het meest populaire type onder mannen van alle leeftijden wordt beschouwd als een asymmetrische boon met slordige verwarde stijl van strengen. Je kunt zelfs een knipbeurt proberen voor de eigenaren van krullende krullen, het belangrijkste is dat de pony opzij valt. Stout haar kan worden opgeruimd door gegradueerde kapsels. Asymmetrische bonen worden geadviseerd aan eigenaren van een ronde gezichtsvorm.

Een pony speelt ook een belangrijke rol bij het creëren van een knipbeurt, bijvoorbeeld een rechte pony gaat met een zachte boon, gescheurde pony benadrukt de expressiviteit van de ogen. Een rond gezicht is meer geschikt voor schuine pony, een ovaal gezicht is een directe optie. Een knipbeurt is geschikt voor eigenaren van dik, steil en niet gevoelig voor overmatig vettig haar. Maar voor mannen van gevorderde leeftijd adviseren kappers geen enkele versie van de boon.

Fotogalerij

Om te begrijpen hoe populair bob-kapsels dit seizoen zijn, bieden stylisten foto's van beroemdheden met verschillende bob-kapsels.


Conclusie

Tegenwoordig is een bob-kapsel veel gevraagd onder beroemde mannen en jongens in het dagelijks leven. Meestal is een knipbeurt gemaakt voor medium haar, waarbij de nadruk ligt op zachtheid in uiterlijk en de juiste verhoudingen van het gezicht, en vooral, een recht, dik en luxueus haar. Stylisten staan ​​erop dat de boon er in alle interpretaties stijlvol en modern uitziet op mannen met een slank lichaam en een ovaal type gezicht.

Bekijk de video: HOE FÖHN IK MIJN HAAR ? - Sander de Kort (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter