Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

1 kuur met steroïden of een tweede kuur met steroïden voor het drogen van stanazololpropionaat

Naar de sportschool gaan na verloop van tijd brengt minder zichtbare veranderingen in verband met krachtindicatoren en fysieke parameters van het lichaam.

De periodes van de zogenaamde sportstagnatie verplichten het gebruik van hulpmiddelen.

Onder hen is Stanozolol zeer populair.

Na de eerste week van het begin van de cursus is er een merkbare spiergroei in lichaamsgewicht en een toename van het rendement van elke training.

Overweeg welke functies van effectiviteit beschikbaar zijn bij het nemen van dit medicijn, hoe verschilt het gecombineerde gebruik.

Stanozolol als een derivaat van testosteron

stanozolol (alternatieve naam - Winstrol) behoort tot de groep steroïde derivaten van dehydrotestosterondie oorspronkelijk werden gebruikt bij de behandeling van ziekten (stof ontdekt in 1962). Aanvankelijk werd het medicijn gebruikt als een adaptogeen voor spierdystrofie, traumatische en brandwonden en bloedarmoede.

Laatste decennia hij gebruikt als onderdeel van sportvoeding van bodybuilders, boksers, deelnemers aan atletiek en gewichtheffen, evenals gevechten zonder regels.

Indicaties voor toelating Stanozolol in de sport:

 • langzame droogprocessen
 • onvoldoende terrein
 • verminderd uithoudingsvermogen
 • verlies van eetlust.

In de markt 2 vormen van het medicijn worden gepresenteerd - ampullen en tabletten. Het lange bestaan ​​van het product op de markt heeft geleid tot de opkomst van een groot aantal fabrikanten, waaronder de meest bekende zijn: Stanazolol olymp (Turkije), Stanoliq (China), Strombafort (Moldavië) en Strombaject Aqua (Moldavië).

Tabletten zijn verkrijgbaar in doses van 10, 50 en 100 mg (prijs van 500 tot 900 roebel per verpakking van 100 stuks), ampullen - 50 mg / ml en 100 mg / ml (prijsbereik - van 200 tot 1.000 roebel per ampul). Stanazolol wordt geleverd aan apotheekketens, maar in beperkte hoeveelheden, terwijl het op de verkooppunten van sportvoeding bijna altijd beschikbaar is.

Taboe bij de receptie:

 1. allergisch voor de stof stanozolol,
 2. prostaatkanker en prostatitis,
 3. lever- en nierfalen,
 4. minderjarige leeftijd.

Het gebruik van Stanozolol verhoogt de belasting van het hart, wat een frequentere hartslag en myocardiale hypertrofie veroorzaakt, daarom is de steroïde onacceptabel voor mensen die lijden aan atherosclerose en ischemie. Twee zijden van de munt hebben het effect van verbeterde uitscheiding van vocht uit het lichaam, wat het risico op beschadiging van gewrichten en ligamenten tijdens de training in zich draagt.

Een positief resultaat van dit effect manifesteert zich door de afwezigheid van misleidende veranderingen in de afmetingen van het lichaam veroorzaakt door een stroom water naar de weefsels. De impact wordt bepaald door het gebrek aan aromatisering, exclusief de vorming van oedeem en gynaecomastie bij de atleet.

Wanneer geïnjecteerd, ontwikkelen zich soms ook spierkrampen., af en toe - hoofdpijn. Onder de bijwerkingen wordt een toename in masculinisatie, die traditioneel is voor anabole middelen, gevormd door versnelde haargroei, het verschijnen van mee-eters en een afname van de toon van de stem. Het relatief lage androgene effect van het medicijn biedt echter slechts kleine veranderingen in het benadrukken van secundaire seksuele kenmerken.

Kenmerken van een enkele dosis

Het gebruik van Stanozolol zonder een combinatie met testosteron wordt gebruikt door atleten die voldoende gewicht hebben en geen verbeterde "weergave" van het reliëf nodig hebben. Bij de solo-cursus hebben de belangrijkste positieve resultaten betrekking op een groter uithoudingsvermogen en snelheidsindicatoren (nuttig voor hardlopers). Het innemen van het medicijn alleen leidt ook niet tot bijwerkingen., een voorbeeld - een set vetmassa.

Onderdelen van de juiste solo cursus (Tabletten):

 • dosis in de eerste en laatste weken van de kuur - 30 mg,
 • het aantal tabletten per dag - 3 of 4 stuks,
 • andere periodes - 40 mg per dag,
 • cursusduur - van 5 tot 8 weken.

De werkzame stof wordt onmiddellijk in het bloed opgenomen en bereikt zijn maximale concentratie in 2 uur. De eliminatieperiode vindt ook snel plaats - na 8 uur verlaten metabolische producten het lichaam.

Om deze reden moet u vaak (elke dag) pillen nemen en zonder onderbrekingen. Als Stanozolol niet eerder werd ingenomen, is het rationeel om te beginnen met een lagere dagelijkse concentratie (10 mg per dag).

U kunt Winstrol-injecties gebruiken, die op het gebied van lokale injectie de spieren sterker maken en ook hun hypertrofie veroorzaken. Een extra stimulans is het minimale risico op een abces, vergeleken met stoffen op basis van een olieoplossing.

globaal de concentratie van de geïnjecteerde vloeibare substantie per week varieert: 1, 3, 5 weken - elk 200 mg, 2, 4, 6 - 150 mg elk. De snelle absorptie van de werkzame stof, net als bij de orale toedieningsvorm, vereist ook een frequente inname van het medicijn in het lichaam (ter vergelijking: injecties met testosteron worden niet meer dan tweemaal om de 7 dagen uitgevoerd).

Injecteerbare Stanozolol-cyclus:

 • dagelijkse dosering - 50 mg,
 • de dagelijkse norm voor sporters is 10 mg,
 • pauze tussen injecties - 1 dag.

Wat betreft de ampulvorm, dan voor 1 injectie is het voldoende om 1 ampul te gebruiken, die de werkzame stof bevat in een verhouding van 50 mg per 1 ml. Een kenmerk van injectietherapie is de relatieve pijn.

Om ongemak tot een minimum te beperken, moeten afwisselend injecties worden uitgevoerd in verschillende spiergroepen (billen, triceps, biceps). Het is verboden om Stanozolol rechtstreeks in de buikspieren binnen te dringen. 1,5 weken voor het einde van de kuur is een systematische dosisreductie tot een minimum toegestaan.

Gecombineerd gebruik

 1. Wanneer Winstrol vaker met andere stoffen wordt gecombineerd gebruik de mondelinge vorm.

Vanwege de afname van globuline in het bloed, helpt het medicijn hogere concentraties van de stof te bereiken die samen met Stanozolol worden ingenomen. Testosteron Cursus: Propionaat en Stanozolol. Het helpt bij het elimineren van overmatige vochtafname en beschermt pezen en ligamenten.

De opnameduur is 5-8 weken.

De dagelijkse dosering van Stanozolol en propionaat is respectievelijk 40 mg en 50-100 mg. Met de cursus kunt u tot 3-5 kg ​​per cursus winnen. Boldenone en Stanozolol.

De combinatie van deze steroïde componenten biedt hoogwaardige verlichting en snelle verbranding van onderhuids vet.

De cursusduur varieert van 8 tot 10 weken.

De dagelijkse dosering van Boldenone is 500 mg, Stanozolol - 40-50 mg. Het garandeert een toename van de spier binnen 5 kg. Trenbolon en Stanozolol. Een farmacologische combinatie verhoogt de kracht en het uithoudingsvermogen aanzienlijk. Een cursus van 5 weken omvat dagelijkse inname van Stanozolol in een bepaalde concentratie (10 mg capsules):

 • 1 en 5 weken - 2 tabletten,
 • 2 en 4 weken - 3 tabletten,
 • 3 weken - 4 tabletten.

Tegelijkertijd wordt Trenbolone ingenomen met 2 ampullen (1 ml) per week (maandag en donderdag). Traditionele indicatoren voor gewichtstoename zijn 4-5 kg. Acetaat en Stanozolol. De gecombineerde koers versnelt massa-toename en voorkomt het optreden van een rollback-fenomeen.

Dosering per dag Stanozolol en acetaat: respectievelijk 3 tabletten per dag en 2 ampullen per week. Duur - 7 weken. Mogelijk effect: gewichtstoename tot 6 kg. Methaan en Stanozolol.

De combinatie wordt actief gebruikt door "beginners" vanwege de goede tolerantie van atleten die nog niet eerder steroïden hebben gebruikt.

De cursus geeft kracht, bouwt massa op en bevordert de vorming van intra-articulaire smering.

Concentratie per dag: "methaan" en Winstrol - 30-40 mg (gelijke doseringen).

De cyclus duurt 5 tot 8 weken. Effect - een set van 5 tot 7 kg.

Na elke combinatiekuur, onmiddellijk na het einde van de medicatie, begint PCT, omdat de werking van Stanozolol vluchtig is (het effect verdwijnt na 8 uur).

Wat moet er worden aangevuld?

Stanozolol is een anabool middel dat het endocriene systeem negatief beïnvloedt nadat een kuur is geannuleerd. Het gevaar ligt in de vermindering van geproduceerd testosteron, maar het onaangename gevolg wordt gemakkelijk voorkomen door het verloop van PCT - therapie na de cursus.

Met een solo-cursus is het voldoende omega-3, zink en Tribulus te drinken (alle componenten binnen een maand), en in combinatie met andere stoffen moet u anti-oestrogenen (Nolvadex of Clomid) gebruiken.

Meestal wordt Tamoxifen gebruikt, dat wordt ingenomen in een 2-weekse kuur van 20 mg per dag. Vanwege de uitgesproken hepatotoxiciteit van Stanozolol is het gebruik van geneesmiddelen die de lever beschermen ook na de injectiecyclus rationeel.

Conclusie

Stanozolol is een steroïde die aanzienlijke voordelen biedt tijdens het sporten. Na de cursus is er geen rollback-fenomeen, omdat het medicijn helpt om de bereikte resultaten te behouden vanwege het gebrek aan aromatisering.

Het is echter belangrijk om de potentiële bedreiging voor de lever te overwegen. De minimale pauze tussen kuren moet 1 maand zijn, gedurende welke het lichaam erin slaagt om de cellen van een belangrijk intern orgaan snel te herstellen.

Cursus samenstelling:

 • Testosteronpropionaat (SP-propionaat) - 2 injectieflacons, fabrikant SP Laboratories
 • Stanozolol (Strombafort) - 160 tabletten, fabrikant SC Balkan Pharmaceuticals SRL
 • Clomiphene citrate (Klomed) - 20 tab., Fabrikant SC Balkan Pharmaceuticals SRL

Bovendien kunt u kopen:

 • Anastrozol - u hebt in deze cursus nodig - 20 tabletten, fabrikant SC Balkan Pharmaceuticals SRL

BELANGRIJKE AANVULLING

Anastrazol is niet inbegrepen in de prijs en samenstelling van het hoofdgerecht, maar het is VERPLICHT om het in deze cursus te gebruiken! dus je moet het ook kopen omdat Testosteron (elke ether) - gearomatiseerd, wat de groei van Estradiol boven referentiewaarden veroorzaakt, wat ertoe zal leiden dat u naast de spieren water en vet krijgt !! Vet wordt afgezet volgens het vrouwelijke type: in de onderbuik en op de heupen. Bovendien is het risico op gynaecomastie aanzienlijk verhoogd, als er een aanleg voor is!
HCG (gonadotropin) - je hebt in deze cursus ook slechts 1 fles van 5000 IE nodig. Vanwege het effect van steroïden op de onderdrukking van geslachtshormonen (LH en FSH), treedt gedeeltelijke dystrofie van de testikels op, wat moeilijk is om visueel of tactiel te voelen met korte cursussen! Om de oorspronkelijke afmetingen van de testikels na de kuur te herstellen en hun functie te herstellen naar 100%, heb je choriongonadotrofine nodig.

Beschrijving

Deze cursus is bedoeld voor mannen met minimale ervaring met het gebruik van anabole androgene steroïden (AAS). Door deze cursus kunt u 2-3 kg "kwaliteitsvlees" krijgen, de hoeveelheid onderhuids vet sterk verminderen, een goede verlichting bereiken. Testosteronpropionaat biedt niet alleen androgene ondersteuning, maar beschermt ook de gewrichten tegen mogelijk letsel.

Stanozolol verwijdert vloeistof uit het lichaam, inclusief gewrichten. Na het gebruik van Stanozolol Solo ontstaan ​​vaak gewrichtsproblemen! Om deze bijwerking van het medicijn te elimineren, wordt testosteron aan de cursus toegevoegd. Vanwege de aromatisering kunnen gewrichten niet volledig zonder vloeistof achterblijven.

Deze cursus moet gepaard gaan met een koolhydraatarm dieet.

 • Testosteron - zorgt voor een soepele androgene achtergrond. Het hormoon is nodig voor het normaal functioneren van het lichaam tijdens het gebruik van steroïden. En in deze cursus houdt hij uw gewrichten capabel.
 • Stanozolol - hiermee kunt u diepe verlichting bereiken en spieren opbouwen zonder overtollig water. Het medicijn helpt om spieren te behouden tijdens koolhydraatarme diëten. Na het gebruik van het medicijn nemen de sterkte-indicatoren toe en worden de spieren hard, zich manifesteert veneusheid.

Waarschuwing. Anastrozol is niet inbegrepen in de prijs van de cursus, de noodzaak voor gebruik wordt bepaald door de koper.

 • Anastrozol - in deze cursus is de wekelijkse dosering van testosteron 350 mg, wat kan leiden tot een toename van estradiol boven de referentiewaarden. In dit geval zal het gebruik van het medicijn noodzakelijk zijn. Een nauwkeurige en correcte methode voor het bepalen van de dosering van Anastrozol is om 6-8 dagen na de eerste injectie met testosteron een bloedtest voor Estradiol te doen. Hiermee kunt u de dosering van Anastrozol nauwkeurig aanpassen! Dosering ½ tablet, die 0,5 mg is - de gemiddelde empirisch verkregen waarde! U moet ernaar streven de waarde van het hormoon in het midden van de referentiewaarden te houden. Het gebruik van Anastrozol voorkomt de mogelijke manifestatie van bijwerkingen: gynaecomastie, verhoogde bloeddruk. Het gebruik van Anastrozol zal de verlichting en effectiviteit van de cursus vergroten.

Trainingsprogramma

Tijdens de cursus moet u om de andere dag trainen. Het programma moet basisoefeningen voor belangrijke spiergroepen bevatten.

Voor het verloop van anabole processen tijdens het verloop is een constante, systematische toename van werkgewichten gedurende het verloop noodzakelijk.

Stel dat u nu 5 keer 100 kg knijpt, aan het einde van de cursus bent u van plan om 5 keer 120 kg te schudden. We verminderen het gewicht tot 80 kg en wekelijks verhogen we het gewicht met 5 kg. Aan het einde van de cursus krijgen we 120x5, aan het einde van de cursus (de periode van de PCT) verminderen we het gewicht met 30-40% en trainen we 30-40 minuten, korte pauzes uitvoeren. Wanneer het lichaam is hersteld (u kunt te weten komen uit de resultaten van de tests, een bloedtest passeren voor totaal testosteron, 2 tot 3 weken na het einde van de PCT), verhogen we het gewicht opnieuw.

Feedback na de Propionate cursus.

“In mijn sportschool spraken alle atleten zeer positief over de effecten van propionaat. Veel kennissen hebben herhaaldelijk cursussen op basis van dit medicijn gebruikt. Het medicijn heeft lage kosten, dus het frequente gebruik is niet zo duur, je begint het effect te voelen na 2 injecties, omdat het heel snel begint te werken. Het is het beste om Propionate uit de Balkan of Vermoge te halen, ik heb beide soorten op mezelf getest en ik was zeer verrast door de effecten die ze geven. In onze simulator gebruikt bijna iedereen Propionate op de baan voor het drogen en verbeteren van spierverlichting, maar het kan ook worden gebruikt om spieren te vergroten. Het belangrijkste is om correct extra fondsen voor de cursus met Propionate te selecteren om uw doelen te bereiken. In mijn laatste jaar gebruikte ik Turinabol en Winstrol samen met propionaat. De resultaten waren gewoon verbluffend. Ik plaatste propionaat om de andere dag op 100 mg en kreeg 6 kg goede spieren per kuur. Ze was van zeer hoge kwaliteit en solide. Ik heb geen enkele bijwerking of aromatisering opgemerkt. Als je niet weet waar je moet beginnen, neem Propionate in, voeg extra voorbereidingen toe in overeenstemming met je doelen, je zult je niet vergissen. "
Boris, Voronezh, 22 jaar oud.

Feedback over de combinatie van Stanozolol en propionaat.

“Ik zag veel positieve dingen over testosteronpropionaat op internet, velen geven het niet alleen een goede karakterisering, maar bevelen ook bijkomende medicijnen aan voor de cursussen. Ik besloot om al deze informatie op mijn eigen ervaring te controleren en koos voor een cursus met Propionate en Stanozolol voor mezelf. Persoonlijk vond ik de combinatie van deze twee medicijnen erg leuk. Ik gebruikte eenmaal per 7 dagen propionaat 250 mg, Stanozolol nam dagelijks in een dosering van 40 mg. De hele cursus was in 1,5 maanden voltooid. Spieren namen met 5 kg toe, fysieke indicatoren namen ook aanzienlijk toe. Ik at ongeveer 5 keer per dag in kleine porties, dronk dagelijks meer dan 2 liter water, + nam het CENTRUM-vitaminepreparaat gedurende 7 dagen op een capsule. Voor zo'n korte cursus is een resultaat van 5 kg meer dan alleen goed. Stanozolol hielp niet om vocht in het lichaam op te hopen en Propionaat vanaf de 8e dag van opname voor onze ogen verhoogde de fysieke mogelijkheden, evenals de spieren in een zeer snel tempo.Propionaat is echt een krachtige drug, en ik denk dat het zelfs geschikt is voor degenen die weinig ervaring hebben met het nemen van dergelijke fondsen. "

Sergey Moskou 20 jaar.

Feedback over de effecten van propionaat.

“Het belangrijkste kenmerk van dit androgene medicijn is dat het eerder begint te werken dan andere soorten testosteron, wat deze overschrijdt. Beoordelingen over het medicijn spreken elkaar soms tegen, maar ik realiseerde me uit eigen ervaring dat dit een werkende en effectieve steroïde is. De dosering van dit medicijn kan de focus van het hele verloop als geheel regelen. Als u met dit hulpmiddel grote spieren nodig heeft, dan zou uw wekelijkse dosering meer dan 500 mg moeten zijn, alleen dan zullen uw spieren sneller beginnen te toenemen. In deze cursus wordt propionaat aanbevolen om te worden gecombineerd met nandrolon en danabol. Als je droge spieren van hoge kwaliteit wilt krijgen, zet je propionaat in combinatie met trenbolon en winstrol. Bij deze kuur zal de dosering van propionaat slechts 300 mg per week zijn. Het belangrijkste bij het gebruik van het medicijn is om de juiste dosering en extra medicijnen te kiezen, anders krijgt u mogelijk niet het resultaat dat u behaalde. Over het algemeen kan ik het medicijn positief karakteriseren, omdat er op geen enkele manier bijwerkingen optraden en ik volledig tevreden was met het effect van het gebruik ervan. "
Nikolai, Ufa, 33 jaar oud.

Beoordelingen van het verschil tussen propionaat en Sustanon en Enanthate.

“Beoordelingen over het medicijn Propionaat variëren enigszins, maar sommige atleten schrijven dat ze het niet te vaak gebruiken, of andere middelen gebruiken. Sommigen in recensies van dit medicijn raden het gebruik van Sustanon en Enanthate aan. Propionaat varieert aanzienlijk met deze krachtige steroïde medicijnen. In tegenstelling tot hen heeft propionaat niet zo'n sterke aromatisering, leidt het niet tot een sterke vochtretentie in de spieren en veroorzaakt het geen gynaecomastie. Propionaat maakt de spieren droger en stijver dan Sustanon en Enanthate. Het wordt vaak gebruikt om spierkwaliteit te verlichten en te verbeteren. Daarom denk ik dat het geen zin heeft om deze medicijnen te vergelijken met verschillende effecten en eigenschappen. "Propionaat ontving ingeblikte positieve beoordelingen en bewees meer dan eens zijn effectiviteit zonder risico op ernstige gevolgen voor de gezondheid."

Een cursus drogen volgen

Dankzij de juiste naleving van het medicatieregime voor de voorgestelde cursus, kunnen atleten de kwaliteit en textuur van hun spieren, evenals de dichtheid van hun spiervezels, aanzienlijk verbeteren. Over het algemeen is het juiste opvangschema als volgt:

Stanozolol moet worden gebruikt in een hoeveelheid van 2 tabletten. per dag tijdens de eerste week van de cursus, alle daaropvolgende dagen, wordt het aanbevolen om 3 tab te gebruiken. per dag. Het medicijn wordt ingenomen volgens een verpletterd schema, de dagelijkse dosis wordt verdeeld over een hele dag, het wordt niet aanbevolen om alles tegelijk in te nemen. De hoeveelheid testosteronpropionaat zal hetzelfde zijn, namelijk 3 ampullen voor elk van de 6 weken van de kuur. Het blijkt dat je eenmaal per week 3 intramusculaire injecties van 1 ml moet toedienen. Maandag - woensdag - vrijdag. Injecties kunnen op elk moment van de dag worden gedaan, maar er wordt aangenomen dat het toegediende propionaat een uur voor de training zo nuttig en effectief mogelijk werkt.

Bij PKT wordt voorgesteld om Tamoxifen 20 tab onmiddellijk na het innemen van de medicijnen te gebruiken. Het helpt mogelijke oestrogene activiteit te doven en de productie van testosteron te hervatten. Geaccepteerd door 1 tabblad. elke dag gedurende 20 dagen. Atleten voegen vaak testosteronboosters toe en Tribulus wordt beschouwd als het meest efficiënte herstelproces.

Het gebruik van een combinatie van stanozolol + testosteronpropionaat is zeer effectief voor het verkrijgen van de volgende resultaten:

- een hoog herstelniveau na voltooide oefeningen,

- een toename van het volume droge en hoogwaardige spieren,

- vermindering van de beschikbare hoeveelheid lichaamsvet,

- versnelde metabolische processen in het lichaam,

- versnelling van vloeistofonttrekking uit het lichaam van de atleet.

Een populaire combinatie van steroïden om te drogen is niet alleen effectief, maar ook erg veilig. De aangegeven dosering leidt niet tot het optreden van bijwerkingen, met name voor het hormonale systeem van de atleet, zelfs als hij een beginner is. Zo wordt het niveau van uw testosteron snel hersteld naar zijn vorige niveau. Meer ervaren atleten adviseren echter ook om een ​​medicijn zoals Proviron te gebruiken, dat verkrijgbaar is in tablets. Het helpt niet alleen om het resultaat te verbeteren, maar helpt ook om zelfs de geringste hint van bijwerkingen tijdens het gebruik van steroïden te voorkomen.

We kunnen dus concluderen dat de voorgestelde medicijnen het meest effectief en tegelijkertijd veilig zijn voor alle atleten, ongeacht hun trainingsniveau. De belangrijkste lichaamsfuncties lenen zich niet voor grote belastingen en het totale spiervolume groeit in een uitzonderlijk hoogwaardige en droge vorm.

De voorgestelde cursus omvat medicijnen:

1. Stanozolol - 100 tab.

2. Testosteronpropionaat - 18 ampullen.

3. Tamoxifen - 20 tab.

van de week Stanozolol telling tab. Propionaat injecties per week Tamoxifen tabblad. per dag
13 tab. per dagMon. 1 ml - wo 1 ml - vr 1 ml
23 tab. per dagMon. 1 ml - wo 1 ml - vr 1 ml
33 tab. per dagMon. 1 ml - wo 1 ml - vr 1 ml
43 tab. per dagMon. 1 ml - wo 1 ml - vr 1 ml
53 tab. per dagMon. 1 ml - wo 1 ml - vr 1 ml
6Mon. 1 ml - wo 1 ml - vr 1 ml
7 1 tabblad. per dag
81 tabblad. per dag
91 tabblad. per dag

Testosteron propionaat

Testosteron propionaat een zeer beroemde steroïde onder atleten. Allereerst is het nemen van testosteronpropionaat noodzakelijk voor de ontwikkeling van kracht en spiermassa.

De eigenaardigheid van deze tool is dat, in tegenstelling tot testosteron enanthate, zoals geliefd bij bodybuilders, testosteronpropionaat in mindere mate water in het lichaam vasthoudt.

Om deze reden zijn veel bodybuilders van mening dat testosteronpropionaat niet effectief is, omdat het moeilijk is om 8 tot 10 kg per maand aan te komen, wat best mogelijk is op testosteronethanaat of methandrostenolon. Maar ervaren atleten gebruiken actief testosteronpropionaat als voorbereiding op de competitie.

Met de combinatie van testosteronpropionaat in zeer anabole en weinig androgene steroïden, zoals Winstol en Primobolan, kunt u snel onderhuids vet verbranden en helpt u hoogwaardige spieren op te bouwen. Dergelijke combinaties zijn een klassiek voorbeeld van synergisme, wanneer krachtige geneesmiddelen samen een effectiever resultaat opleveren.

Testosteronpropionaat op de Russische markt is tegenwoordig een van de goedkoopste medicijnen, dus het kan veilig een hulpmiddel voor de "proletariërs" worden genoemd. Voor één pakket van het product, dat bestaat uit 10 ampullen van 50 mg van het product, kunt u op de zwarte markt betalen voor 4-5 dollar.

Maar dit betekent niet dat met behulp van testosteronpropionaat alleen arme bodybuilders zich voorbereiden op wedstrijden.

Dus, de testosteroncomponent die het medicijn bevat, zorgt ervoor dat het lichaam beter herstelt na zware belastingen, omdat testosteron het lichaam helpt meer creatinefosfor te produceren.

Daarom proberen de meeste atleten vóór de wedstrijd minstens één androgeen te gebruiken. Het is om deze reden dat bodybuilders testosteronpropionaat verkiezen boven een beproefde remedie. Maar toch, sommige atleten gebruiken de duurdere maar niet zo goed bestudeerde andriol.

Testosteronpropionaat heeft ook een belangrijke eigenschap, zodra het in het lichaam is binnengekomen, begint het medicijn vrij actief te werken en wordt het medicijn even snel uit het lichaam verwijderd.

De voordelen van testosteronpropionaat zijn duidelijk: nadat de atleet verslaafd is aan steroïden en zijn werk wil voelen, kan de atleet aan het begin van de cursus verschillende injecties van het medicijn injecteren.

Daarna neemt het niveau van testosteron in het lichaam sterk toe en wanneer testosteronpropionaat stopt met werken, nemen sterkere steroïde preparaten (bijvoorbeeld deca-durabolin, dat pas in de tweede week na de injectie begint) het over.

Opgemerkt moet worden dat medicijnen zoals omnadren en Sustanon erg populair zijn bij atleten omdat ze testosteronpropionaat bevatten, waardoor het geld veel sneller kan gaan werken.

Een ander voordeel van testosteronpropionaat is dat je het gemakkelijk kunt 'benaderen' naar het kampioenschap, waar dopingcontrole wordt geboden. Na de injectie van het medicijn neemt een indicator zoals "testosteron / epitestosteron" in de urine af met de concentratie testosteron in het bloed.

Deze indicator is sterk gereduceerd tot het cijfer "6", dit is natuurlijk iets hoger dan de norm van testosteron in het lichaam van de bodybuilder, maar deze norm wordt niet gezien op de dopingcontrole. Ook heeft het lichaam gewoon geen tijd om in een staat van katabolisme te verkeren, wat de resultaten van training kan beschadigen.

Vergeet de negatieve kanten van testosteronpropionaat niet. Het medicijn moet vrij vaak worden toegediend en het effect is van zeer korte duur.

Het wordt aanbevolen om het medicijn driemaal per week in te nemen, maar atleten die dol zijn op hoge doses kunnen elke dag testosteronpropionaat injecteren. En dit is erg lastig. Wat betreft vrouwen, ze krijgen het maximale voordeel van testosteronpropionaat, waardoor een minimaal gezondheidsrisico ontstaat als gevolg van relatief zeldzame injecties.

Als u eenmaal per 5-7 dagen een medicijn van 50 mg inneemt, kunt u niet bang zijn voor de ophoping van androgenen in het vrouwelijk lichaam en daarom voor het optreden van dergelijke effecten van virilisatie als verergering van de stem of haargroei op u en uw gezicht, enz. Injecties met testosteronpropionaat hebben een zeer gunstig effect op spieren.

Het is heel interessant dat er atleten zijn die zichzelf regelmatig lokale injecties van testosteronpropionaat geven (meestal in het onderbeen, minder vaak in de delta's en biceps), vooral wanneer escycline, een medicijn voor lokale actie op spieren, niet beschikbaar is.

Het resultaat van dergelijke injecties is dat er in de spieren zeehonden zijn die ze visueel vergroten.

Over het algemeen is testosteronpropionaat een onschadelijke remedie en veroorzaakt het zelden bijwerkingen. Maar bij hoge doses en een geschikte genetische aanleg kunnen bijwerkingen zoals acne, haaruitval en vaak een verhoogd libido bij mannen en vrouwen optreden.

Zulke organen zoals de lever en de nieren lijden niet, behalve bij het frequente gebruik van testosteronpropionaat. Het enige dat u kunt krijgen, zijn gynaecomastie en acne.

Injecties van testosteronpropionaat verstoorden de productie van lichaamseigen testosteron zeer, daarom moeten aan het einde van de steroïdenkuur tamoxifen, gonadotropine en proviron worden ingenomen.

Boldenone + testosteron propionaat natuurlijk - volledige beoordeling

SPECIAAL VOOR U: FITNESS

Krachtsportersheffers of gewichtheffers nemen meestal alleen steroïden om de prestaties te verbeteren. Ze maken zich al weinig zorgen over de groei van spiermassa, en zoals u weet, is niets beter dan equipoise. Het verloop van boldenon + testosteronpropionaat is eenvoudig ontworpen voor een krachtige krachtexplosie. Spiermassa groeit tegelijkertijd langzaam, maar zelfverzekerd.

Elke cursus moet worden opgebouwd uit een cyclus van 12 weken, vooral boldenone + propionaat. Een kenmerk van boldenone (equipoise) is een lange periode van versnelling. De halfwaardetijd van deze stof is 14 dagen, wat betekent dat het medicijn de eerste maand alleen maar aan kracht wint. Daarom kan er geen sprake zijn van 4-8 weken.

De doseringen die we zullen gebruiken zijn optimaal minimaal. Deze doses zijn voldoende om hoge resultaten te bereiken. Op de markt is het gemakkelijk om boldenon te krijgen met een concentratie van 200 mg / ml en propionaat 100 mg / ml.

Ongeveer 175 mg testosteron en 100 mg equipoise worden per week vrijgegeven. Dit is voldoende voor die indicatoren van anabole en androgene activiteit die beschikbaar zijn in medicijnen.

Je zult geen sterk effect op spiergroei kunnen zien, maar krachtindicatoren stuiteren erg goed. In de praktijk kon 80 kg van de atleet groeien tot 87,9 kg en stegen de sterkte-indicatoren gedurende 3 maanden met 20%.

Om vergelijkbare resultaten te bereiken of proberen dit resultaat in te halen, moet u zich houden aan een bepaald trainingsplan, dat training, voeding, slaap, extra supplementen (vitaminecomplexen) en levensstijl omvat.

Op dit moment zijn velen voor hen "aan het uitstrooien", het is heel moeilijk om na de therapie na te denken, maar het is gemakkelijker dan het lijkt. Elke anabole beïnvloedt de productie van uw eigen testosteron, dan moet het worden hersteld.

Om het niveau normaal te laten zijn, of liever het productieniveau, moet je het tijdens de cursus stimuleren, en na de cursus, de enige manier om diepe drawdown te voorkomen. Wie na de cursus niet in het rood stond, zal het waarschijnlijk niet begrijpen, maar geloof me, het is beter om geen lange stagnatie, verminderd libido en apathie te ervaren.

Op de cursus en daarna gebruiken we gonadotropin 500 PIECES. Hij wordt 45 dagen na de start behandeld, 1 ampul om de andere dag. Begin ook na de therapie met de laatste injectie met boldenon.

Het is ten strengste verboden om de gonad op dezelfde plaats te plaatsen met propionaat en boldenon. Anabole medicijnen worden meestal opgelost in een oliebasis, en de gonad heeft water, water dat de olie binnendringt dreigt abcessen te vormen.

Bijwerkingen zijn onderverdeeld in frequente en niet zo. Vaak zijn acne, vasthouden van water en hoofdpijn. Dit is allemaal normaal bij het gebruik van steroïden en vooral lange esters. Om hoofdpijn en waterretentie te voorkomen, moet u anastrozol in ¼ tabletten om de andere dag gedurende twee weken gebruiken.

Zulke bijwerkingen zoals gynaecomastie, testiculaire atrofie en andere opvallende effecten worden bereikt door een overdosis bij het gebruik van strengere stoffen, en dit vormt geen bedreiging voor het verloop van boldenon en testosteronpropionaat.

De kosten van de hele cursus hangen af ​​van de duur, van de leverancier en de geselecteerde fabrikant.

De prijs voor de hele cursus is 4820 roebel + 500 roebel. levering.

Bij deze inleidende cursus is een einde gekomen, als u nog vragen heeft in de opmerkingen, moet u deze beantwoorden.

Trenbolon + Propionaat + Stanozolol natuurlijk

Trenbolonacetaat + testosteronpropionaat + Stanozolol - een zeer effectieve en universele cursus die echt goed werkt en het effect zal duidelijk zichtbaar zijn.

De combinatie van geneesmiddelen zoals trenbolonacetaat + testosteronpropionaat + stanozolol maakt het mogelijk uitstekende resultaten te verkrijgen: het zal voor een atleet niet moeilijk zijn om magere en magere spieren op te bouwen, terwijl tegelijkertijd lichaamsvet verliest.

De spiermassa zal niet zo snel zijn als bij andere medicijnen, maar het zal droog en van hoge kwaliteit zijn, zonder overtollig vocht te vertragen, en de resultaten zullen veel beter worden bewaard. In het begin is het vermeldenswaard het goede potentieel van deze cursus voor drogen, maar vergeet niet dat het dagelijkse dieet en dieet ook een grote invloed hebben op deze indicator.

De waargenomen effecten op het verloop:

 1. Verhoog kracht en uithoudingsvermogen met 25 - 35%,
 2. Geleidelijke toename van droge spiermassa - tot 5-7 kg,
 3. Zichtbaar en efficiënt droogproces,
 4. Gebrek aan aromatisering (vochtretentie, gynecomastie, enz.)
 5. Snel herstel na zware training
 6. Verhoogd libido op de baan,
 7. Visuele verbetering van het terrein,
 8. De manifestatie van veneus door het hele lichaam,
 9. Een hoog percentage van het opslaan van de resultaten.

PCT na de cursus

Na de cursus wordt PCT sterk aanbevolen om te ondergaan, omdat er al een combinatie van drie anabole steroïden is en deze de hormonale achtergrond van elke atleet beïnvloeden. In de cursus zelf kost het niets om op te nemen, aromataseremmers zijn niet nodig.

Het is na de kuur dat Tamoxifen gedurende 30 dagen elke dag op 1 tabblad moet worden gebruikt. Het wordt niet onmiddellijk na het stoppen van het hoofdgerecht ingenomen, maar 7 dagen na het stoppen met het nemen van steroïden.

Het is raadzaam om Tribulus-boosters toe te voegen, die deelnemen aan het herstel en de verhoging van het eigen testosteronniveau, ze kunnen apart worden besteld, de Tribulus is niet inbegrepen in de cursus.

De cursus omvat: Trenbolonacetaat 10 ml. + Testosteronpropionaat 10 ml. + Strombafort 100 tabblad. + Tamoxifen 30 tabblad.

Testosteronpropionaat + stanozolol natuurlijk, beoordelingen, doseringsschema

Ik heb deze propik hier besteld. De kwaliteit is super. Werk. Ik heb hier besteld via mijn vriend, de persoon is betrouwbaar. Ik adviseer iedereen. Veel succes met deze winkel. Meer details

Hallo deze masu geeft Lees meer

Ik vind een van de beste winkels. Meer details

Hoeveel pillen in een verpakking, hoeveel milligram. Meer details

Coole winkel, alles is erg goedkoop en snelle levering Lees meer

Snelle levering, vriendelijk personeel. We hadden een afgesproken tijdaanpassing nodig, handig afgeleverd! Meer details

Snelle levering, direct aan de deur afgeleverd. Ik ben tevreden met de voorbereiding, zeer handige verpakking. Meer details

Ik besloot een cursus danabolisme te volgen, mijn vrienden stelden deze site voor. Goedkoop, snelle levering. alles is cool Lees meer

Ik bestelde dit medicijn, omdat ik het niet bij de apotheek kon kopen. Mijn bestelling is snel verwerkt en verzonden. Ik ontving alles snel, blij met de service en de aankoop. Meer details

Ik heb onlangs deze cursus besteld en snelle levering was zeer tevreden. De medicijnen zijn allemaal op hun plaats. Meer details

Goede apotheekbezorgservice, de bestelling werd vrij snel geleverd, redelijk redelijke prijs en kwaliteit van de dienstverlening. Meer details

Ik was aangenaam verrast door de samenhang van de winkel, de bestelling werd snel uitgegeven en ze mislukten niet bij levering. Meer details

Ik bestelde dit testosteron, ik ontving het precies op tijd per post. Ik heb geen klachten over kwaliteit. Meer details

Drie weken geleden heb ik gekocht, heel snel geleverd, respect hiervoor, het medicijn is cool, gedurende deze tijd en het gewicht groeit sterk en de werkgewichten zijn beroemd geworden, ik ben zeer tevreden. Meer details

Met dank aan de winkel voor snelle levering. Het medicijn kwam in een goed verpakte vorm. Ik ben tevreden. Meer details

Koop Boldenone testosteron propionaat Stanozolol cursus

Boldenone testosteron propionaat Stanozolol cursus

De combinatie van deze medicijnen is vooral gericht op het vergroten van de kracht. Met Boldenone testosteronpropionaat Stanozolol kunt u ook spiermassa van hoge kwaliteit verkrijgen en spierverlichting verbeteren.

Doelstellingen en kenmerken van de cursus

Er moet meteen worden opgemerkt dat de cursus is ontworpen voor ervaren atleten en een lange duur van 3 maanden heeft. Dit komt door de eigenaardigheden van Boldenon, wat tijd kost om op volle capaciteit te beginnen werken.

Hoewel het vetgedrag behoort tot de groep van massa-accumulerende AAS, is het in staat om sterkte-indicatoren aanzienlijk te verhogen.

Vergeet niet over een andere belangrijke eigenschap van het medicijn - de versnelling van de productie van rode bloedcellen.

Natuurlijk stimuleren bijna alle AAS deze biochemische reacties. Boldenon is echter een referentie in deze kwestie. Waarschijnlijk is de vraag ontstaan ​​voor beginnende sporters, wat is hier goed aan? Het antwoord is als volgt:

Uithoudingsvermogen neemt toe, zij het niet significant. Alle lichaamsweefsels hebben geen zuurstofgebrek. In de klas kunt u het krachtigste pompeffect bereiken.

Testosteronpropionaat is bekend bij elke bodybuilder. Dit is een van de meest effectieve medicijnen die tijdens de droogperiode worden gebruikt. Bovendien stimuleert het perfect de groei van sterkte-indicatoren.

We zullen de processen van hypertrofie van spierweefsel niet vergeten.

Hoewel de kortetermijnether van het mannelijke hormoon in dit opzicht inferieur is aan het langdurige medicijn, zal spiergroei ook worden waargenomen op het verloop van Boldenone-testosteronpropionaat Stanozolol.

De laatste steroïde in de cursus is Stanozolol. Deze steroïde wordt voornamelijk gekenmerkt door het vermogen om actief vet te verbranden, de kracht met uithoudingsvermogen te vergroten en ook het proces van watergebruik te versnellen. Dit alles maakt Stanozolol een waardige toevoeging aan twee andere steroïden.

Het blijft om te praten over het laatste medicijn dat onderdeel werd van de Boldenone-testosteronpropionaat Stanozolol-cursus - Clomid. Het is geen steroïde, maar een anti-oestrogeen. Het is noodzakelijk om de herstelprocessen in het lichaam te versnellen. Je realiseerde je al dat je het alleen tijdens de PCT moet gebruiken.

Er moet aan worden herinnerd dat het trainingsproces, evenals voeding, een serieuze impact hebben op de effectiviteit van elk type apotheek. Om de Boldenone-testosteronpropionaat Stanozolol-cursus zo effectief mogelijk te maken, luister je naar een paar tips:

Je moet minimaal 3 keer per week trainen en basisbewegingen uitvoeren. Eet minstens vijf keer per dag. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan slaap en rust gedurende 8-10 uur per dag. Vergeet de complexen van micronutriënten niet om het lichaam van alle nuttige stoffen te voorzien.

Natuurlijk is het noodzakelijk om een ​​training- en voedingsprogramma op te stellen op basis van de individuele kenmerken van het lichaam van de atleet.

Haalbare bijwerkingen

Gezien het feit dat alle medicijnen die op de cursus worden gebruikt, zeer veilig zijn, hoef je niet lang over mogelijke bijwerkingen te praten.

Geen van hen heeft een sterke oestrogene activiteit, evenals progestogene eigenschappen. Dit suggereert dat het absoluut niet nodig is om gynaecomastie te vrezen.

Acne is een vrij specifieke bijwerking en verschijnt in een paar bouwers.

De redenen voor zijn uiterlijk zijn verborgen in de hoge activiteit van het enzym 5-alpha-reductase. Alle drie de steroïden die worden gebruikt op Boldenone-testosteronpropionaat Stanozolol worden gekenmerkt door lage androgene activiteit. Als gevolg hiervan zal testosteron niet snel worden omgezet in dihydrotestosteron. Alle ernstigste negatieve effecten kunnen alleen optreden bij een overdosis.

Cursusoverzicht

Regelingen van het gebruik van drugs zijn eenvoudig. Testosteronpropionaat moet elke tweede dag in een hoeveelheid van 100 milligram worden gezet. Het is voldoende om tweemaal per week boldenone in te voeren bij 200 milligram. Stanozolol wordt elke dag gebruikt bij 40 milligram.

Je kunt zelf zien dat er zich geen moeilijkheden zouden moeten voordoen in het stadium van het hoofddeel van de cursus. Het belangrijkste is om de instructies strikt op te volgen en niet te overtreden. Opgemerkt moet worden dat het lichaam van sommige bouwers vatbaar is voor aromatisering. Zelfs het gebruik van testosteronpropionaat in hen kan negatieve effecten veroorzaken.

Dergelijke atleten zijn echter niet meer dan 1-2 procent van het totaal. We raden hen aan om Proviron of een krachtigere aromataseremmer in de cyclus te introduceren. Een voorbeeld van een dergelijk medicijn kan Anastrozol zijn.

De overgebleven atleten kunnen het goed doen zonder het gebruik van hulpmiddelen. Maar PCT is door iedereen nodig, zonder uitzondering.

Tijdens deze periode moet u Clomid in een hoeveelheid van 50 milligram per dag gedurende 3-4 weken innemen.

De samenstelling van het verloop van trenbolonacetaat - testosteronpropionaat:

 • 1 fles van 10 ml. Trenohed 100 (Trenbolone Acetate EPF)
 • 2 flacons van 10 ml. SP Propionate (testosteronpropionaat van SP Lab)
 • 100 tabletten Strombafort Balkan
 • 100 tabletten Clenbuterol Balkan
 • 20 Tab Clomede Balkan
 • U kunt het gedetailleerde overzicht van de cursus hier downloaden: Downloaden
 • De basis van deze cursus zijn medicijnen: Trenbolon in de "korte" - acetaatvorm, evenals een korte testosteronester - propionaat.
 • De medicijnen zijn zo gekozen dat ze de tekortkomingen compenseren en het effect van elkaar wederzijds versterken.
 • Deze versie van de cursus kan zowel worden gebruikt om te 'drogen' als om aan te komen.
 • De cursus omvat ook stanozolol, clenbuterol.

Stanozolol, dat op een testosteron-bindend eiwit werkt, geeft meer vrij testosteron af, dus het is een soort versterker van de werking van andere geneesmiddelen. Bovendien heeft strombafort het vermogen om de prolactine-activiteit van trenbolon te remmen.

Clenbuterol is een bekende vetverbrander die vooral effectief is in combinatie met een dieet gericht op het drogen van het lichaam.

Naast deze cursus raden we aan om Cabaser (Cabergoline) te kopen - onderdrukt de progesteronactiviteit van trenbolon volledig, waardoor u beter "vlees" krijgt zonder waterretentie in het lichaam en een positief effect heeft op het libido.

Wat kan worden verwacht van het verloop van trenbolon - propionaat - stanozolol, clenbuterol:

Een set "vlees" van de hoogste kwaliteit met een "steil" reliëf zonder vet en water

 • Behoud van spieren tijdens het "drogen" met maximale stijfheid en hardheid aan spieren
 • Geen bijwerkingen: congestie, gynaecomastie en andere bijwerkingen
 • Minimale “rollback” na de cursus
 • Extreme vetverbranding
 • Ernstige toename van kracht en kracht en cardio - ademhalingsuithoudingsvermogen

Duur van het verloop van trenbolonacetaat - testosteronpropionaat:

De cursus is ontworpen door onze specialisten voor 7 weken.

We nemen stanozolol eenmaal daags voor 20 mg - 2 tabletten, bijvoorbeeld 's ochtends gedurende 7 weken.

Propionaat moet worden geïnjecteerd met 100 mg. - 1 kubus per dag, acetaat - 50 mg. per dag. Voor het gemak worden medicijnen in één spuit gemengd. Clenbuterol wordt genomen volgens het schema dat is gespecificeerd in het bestandsschema, evenals cabergoline.

Deze cursus is geweldig als voorbereiding op het strandseizoen. In een koolhydraatarm dieet, met de juiste benadering van training, zien we eruit als "Apollo"!

Hoe testosteronpropionaat en stanozolol op de cursus te nemen?

Week van inname van het medicijnstanozololtestosteron
propionaat
anastrozolClomid
eerste40 mg100 mg om de dag
tweede40 mg
derde40 mg0,5 mg om de dag *
vierde40 mg
vijfde40 mg
zesde40 mg
zevende
De achtste100 mg
negende50 mg
tiende50 mg

* Stanozolol is een aromataseremmer, dus anastrazol is mogelijk niet nuttig in deze cursus. Begin met het innemen alleen als er een duidelijk teken is van verhoogde estradiol in het lichaam - vochtretentie en jeuk in de borstklier. Dosering - 0,5 mg om de dag ('s nachts, op de dagen van testosteroninjecties).

Wie zou deze cursus moeten gebruiken?

Deze cursus met steroïden is bedoeld voor gevorderde atleten die ervaring hebben met het competente gebruik van anabole steroïden en het belang van post-cursus therapie en hulpmedicijnen op de cursus begrijpen. Het doel van deze cursus is spiermassa te winnen en de hoeveelheid vet in het lichaam te verminderen. Voor beginners is een eenvoudiger cursus stanozolol solo een uitstekende keuze.

Hoe testosteronpropionaat in te nemen in combinatie met Strombafort en Anastrozol?

1 injectie Testosteronpropionaat om de andere dag (1 ml), Anastrozol - de eerste week 0,5 mg 's nachts om de 2 dagen, dan - 1 mg' s nachts om de andere dag. Strombafort wordt dagelijks in de hoeveelheid van 4 tabletten ingenomen) elke 4-5 uur, 1 tablet of 2 tabletten in de ochtend, 2 in de avond).

Tijdens post-cyclus therapie, die een week na de laatste injectie met testosteronpropionaat moet worden gestart, wordt Clomid gedurende 7 dagen dronken in een hoeveelheid van 4 tabletten per dag (2 's ochtends, 2 voor het slapen gaan), gevolgd door 2 tabletten per dag gedurende 6 dagen ( 1 in de ochtend, 1 voor het slapen gaan).

Chemische eigenschappen

Stanozolol - wijdverbreid anabole steroïdeheeft betrekking op derivaten dihydrotestosteronantagonist progesteron.

Het wordt meestal gebruikt om te beschermen tegen progestageen. nandrolon. Op dit moment is het gebruik van dit medicijn volledig verboden in de sport.

Veel atleten gebruiken het echter onofficieel (boksers, bodybuilders, lichte en zware atleten, vechten zonder regels).

Vroeger, toen het medicijn wijdverspreid was en overal werd gebruikt, werd het ontdekt in beroemde hardlopers, bodybuilders en atleten.

Middelen, ondanks de waarschijnlijkheid van ontwikkeling virilismewerden door vrouwen gebruikt om verlichting van de belangrijkste spiergroepen te creëren. In vergelijking met testosteronChem.

de verbinding is 2 keer actiever als anabool middel en een derde minder actief in hun androgene eigenschappen.

Wikipedia stelt dat deze chemische verbinding een molecuulgewicht = 328,5 gram per mol heeft. De stof wordt vrijgegeven in de vorm van tabletten of capsules voor orale toediening, een oplossing voor injectie (waterige suspensie). Meestal worden oplossingen voor intramusculaire injectie gebruikt, omdat ze effectiever zijn.

Farmacodynamiek en farmacokinetiek

Na binnenkomst in het menselijk lichaam activeert een stof zijn genetische apparaat, waardoor de synthese van RNA, DNA, structurele eiwitten wordt verhoogd, weefselademhaling wordt geactiveerd en enzymen worden gekoppeld. Het medicijn stimuleert de reacties van oxidatieve fosforylering, ATP-synthese en accumulatie in de cel macroergs.

Onder invloed van het medicijn vinden anabole stimulatie en onderdrukking van katabole processen plaats. De stof verbetert trofisch weefsel en vertragingen fosfor, stikstof, zwavel en calcium in het lichaam (dan wordt het afgezet in de botten).

Vanwege zijn vermogen om de synthese te verhogen erytropoëtine, het medicijn stimuleert hematopoiese.

Ook heeft het product anti-allergisch effect, omdat het de concentratie van de C1-fractie van het complement verhoogt. De relatief hoge androgene activiteit van de stof draagt ​​bij aan de ontwikkeling van secundaire mannelijke geslachtskenmerken.

Hoe het medicijn ook in de systemische circulatie terechtkomt, via het spijsverteringskanaal of direct rechtstreeks in het bloed, het metabolisme vindt plaats in de lever. De eliminatiehalfwaardetijd is ongeveer 24 uur. Het geneesmiddel wordt voornamelijk uitgescheiden met behulp van de nieren.

Indicaties voor gebruik

Stanozolol-tabletten voor medische doeleinden worden voorgeschreven:

 • met schendingen van eiwitsyntheseprocessen en cachexia van verschillende oorsprong
 • als onderdeel van de uitgebreide behandeling van verschillende verwondingen en brandwonden,
 • tijdens de herstelperiode na operaties, infecties of straling,
 • ter voorbereiding op operaties,
 • bij spierdystrofie, giftige struma, osteoporose,
 • patiënten met negatief stikstofbalans tijdens de behandeling corticosteroïd,
 • bij aplastische en hypoplastische bloedarmoede.

Bijwerkingen

Tijdens de behandeling met het medicijn manifesteren zich vaak bijwerkingen.

Bijwerkingen van stanozolol:

 • toxisch effect op de lever, geelzucht,
 • medicijn bevordert de ontwikkeling prostaattumoren, carcinoom of hypertrofie,
 • haaruitval acne,
 • remt de productie enigszins testosteron,
 • virilisatie bij vrouwen
 • verhoging van de bloeddruk hypercholesterolemie, coronaire hartziekte,
 • menstruele onregelmatigheden, hypercalciëmieremming van de ovariële functie,
 • virilisatie bij mannen idiopathische hyperpigmentatie van de huidstopzetting of significante groeivertraging (prepuberale periode),
 • gynaecomastieveelvuldig plassen priapisme (Post-puberale)
 • progressie atheroscleroseperifeer oedeem,
 • indigestieveranderingen in de bloedformule,
 • botpijn, bloeden, verminderde IPT.

Hoe stanozolol te nemen?

Het geneesmiddel wordt, afhankelijk van de vorm van afgifte, gebruikt in de vorm van injecties of tabletten. Atleten merken een lagere effectiviteit van de tabletvorm op dan een suspensie voor intramusculaire injectie.

In elk geval wordt het aanbevolen om vóór het starten van de behandeling met Stanozolol een specialist (behandelend arts) te raadplegen.Er moet ook aan worden herinnerd dat het voor vrouwen noodzakelijk is om een ​​speciaal, zacht toelatingsregime te ontwikkelen en de dosering aan te passen.

Hoe stanozolol in tabletten in te nemen? De eerste cursus van Stanozolol Solo

Het wordt aanbevolen om elke dag 30-50 mg van het geneesmiddel in te nemen. Begin met minimale doses, dan worden ze geleidelijk verhoogd tijdens de eerste week van de cursus.

Vrouwen wordt aanbevolen om 5-10 mg van het medicijn per dag voor te schrijven, niet meer dan 15 mg. Als de dagelijkse dosering gelijkmatig over de dag wordt verdeeld, wordt virilisatie geminimaliseerd.

Testosteronpropionaat en Stanozolol natuurlijk

Geneesmiddelen worden meestal voorgeschreven in doses van 100 mg testosteron (Propiko) en 30 tot 60 mg Stanozolol (30 mg van het geneesmiddel wordt in de eerste en laatste week gebruikt). cursus propionaat en Stanozolol compleet met toelating clenbuterol en Proviron.

Stanozolol en methaan gebruik beginnende bodybuilders die voor het eerst een kuur met dergelijke medicijnen volgen. Deze combinatie is niet erg effectief. Het best genomen methaan afzonderlijk, en Stanozolol al na enige tijd na de vorige cursus.

Speciale instructies

Om het maximale effect van het passeren van het medicijn te bereiken, wordt aanbevolen om het op een lege maag in te nemen.

Het gebruik van het medicijn als dope op dit moment in professionele sporten wordt niet uitgevoerd. Nu zijn er nauwkeurige en betrouwbare methoden voor het detecteren van stoffen in het lichaam van atleten.

Preparaten die bevatten (analogen)

Komt overeen met ATX Level 4-code:

Handelsnamen voor de stof, afhankelijk van de doseringsvorm en fabrikant: Stanozolol Solo, Stanozolol Deca, Strombafort, Winstrol, Stanabol, Stromba.

Beoordelingen over Stanozolol

Recensies over Stanozolol op internet in verschillende forums zijn goed. De loop van Deca Stanozolol wordt meestal genomen door atleten of bodybuilders om harde en droge spieren te creëren.

Bijwerkingen komen niet vaker voor dan beschreven in de officiële instructies.

Patiënten merken op dat het tijdens het verloop van het medicijn noodzakelijk is om de toestand van de lever tijdens de training zorgvuldig te controleren, voldoende hydratatie te bieden.

Gebruik vaak combinaties Stanozolol + propionaat. Ook kunnen ze bij het nemen van een medicijn gelijktijdig nemen Turinabol, oxandrolone, Danabol, trenbolon, boldenone en andere synthetische steroïden.

Prijs Stanozolol waar te kopen

De prijs van Stanozolol verschilt afhankelijk van de merknaam, fabrikant en dosering. Koop Stanozolol in een reguliere apotheek zal moeilijk zijn. De eenvoudigste manier om het medicijn in winkels op internet te kopen.

De prijs van tabletten is ongeveer 2000 roebel per 100 tabletten, met een dosering van elk 10 mg. U kunt Stanozolol kopen voor injectie voor ongeveer 5000 roebel, een verpakking van 10 ml, een dosering van 100 mg in 1 ml.

LET OP!
Informatie over de werkzame stoffen op de site is een referentie-gegeneraliseerd, verzameld uit openbare bronnen en kan niet als basis dienen om te beslissen over het gebruik van deze stoffen in de loop van de behandeling. Voor gebruik Stanozolol, dient u uw arts te raadplegen.

Laat Een Reactie Achter