Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Gevaarlijke scheerapparaten en accessoires voor scheerapparaten

De eerste scheerprocedures voor mannen in het verleden werden uitgevoerd met behulp van gevaarlijke messen. Tot op heden was het enige overlevende en zijn relevantie niet verliezen slechts één hulpmiddel - een gevaarlijk scheermes. In die dagen gebruikten mannen de diensten van kappers en bedienden die overtollige vegetatie met zo'n scheermes afschaven. Tegenwoordig gebruiken veel mannen thuis zo'n tool.

Een dergelijk hulpmiddel moet in de eerste plaats van hoge kwaliteit en scherp zijn. Een gevaarlijk scheermes Titan van een Japanse fabrikant is bijvoorbeeld ideaal voor thuisgebruik, bovendien wordt het al verkocht in een kant-en-klare kit met alle benodigde hulpmiddelen om ermee te werken. Het is alleen belangrijk om het originele scheermes van het merk Titan te vinden, omdat tegenwoordig velen ambachten van lage kwaliteit tegenkomen.

Over Dangerous Razor Titanium

Het bedrijf Titan produceert allerlei gereedschappen en gereedschappen voor een comfortabele en veilige scheerbeurt voor mannen. Maar de meest populaire in termen van vraag en goedkeuring van mannen zijn scheren accessoires, met name het gevaarlijke scheermes Titan. Om te begrijpen waarom een ​​dergelijke populariteit wordt geassocieerd met deze tool, is het de moeite waard om meer in detail vertrouwd te raken met de kenmerken ervan.

Land producent

HAND MADE PRODUCT is de fabrikant van gevaarlijke scheerapparaten voor thuisgebruik door mannen tijdens procedures. Het land van herkomst is in dit geval Japan. Over het algemeen wordt onder de merknaam Titan een enorm assortiment scheeraccessoires geproduceerd en in de handel gebracht, waaronder gevaarlijke scheerapparaten van goedkope modellen tot luxeartikelen voor een hoge prijs.

Hoe is het voor het eerst gemaakt?

Titan is een handmatig scheerproduct van een Japans scheerbedrijf. Het bedrijf begint in 1918, toen fabrikanten voor het eerst om dergelijke scheergereedschappen te maken, het fabricageproces van een scherp beroemd samoeraienzwaard imiteerden. Tegenwoordig wordt het bedrijf beschouwd als een van de beste bedrijven voor de productie van professionele gereedschappen voor knippen en scheren.

Tegenwoordig houdt het bedrijf zich bezig met de productie van verschillende categorieën goederen tegelijk, namelijk:

 • kappersschaar,
 • scheermachines
 • scheeruitrustingen,
 • gevaarlijke scheerapparaten
 • scheerkwasten
 • kledingsriemen,
 • andere accessoires.

Kenners van de productie van Titan kunnen allerlei extra accessoires kopen, samen met het benodigde gereedschap, bijvoorbeeld scheermesverzorgingsdoek, koffers, verwisselbare cassettes en mesjes, meswrijfwas, cosmetische producten voor na het scheren, een schuimkom en nog veel meer.

Re: Dangerous Razors Titan - Chinese geschiedenis.

bericht Alex_T »16 nov. 2014 19:19 uur

Re: Dangerous Razors Titan - Chinese geschiedenis.

bericht Alexey »22 nov. 2014 15:24 uur

Er kwamen vaker gesprekken met de vraag: "Ze gaven ons een Japans scheermes, het scheert niet. Wat moeten we doen?" Als je een merk vraagt, zeggen ze - TITAN.
Ik denk dat niets zinvols alleen kan worden gedaan als de zenuwen van de slijper worden geklopt. :) Maar uiteindelijk zal het een nutteloze verspilling van tijd, zenuwen en geld zijn.

Kwam over url = http: //oldrazor.ru/forum.html? Func = view & cat>
attachment = 02014-11-22 14-59-59 Screenshot.png / attachment Gegeven aan alle "gelukkige" eigenaars. Japans scheermes / b en niet b Japanse kwaliteit / b. Dit is bChina / b, tegen een prijs die 3-4 keer hoger is. : kav_boy: Je krijgt niet echt plezier van scheren, alleen frustratie en verbijstering door het uitgegeven geld.
Kies de kwaliteit die op tijd is getest, namelijk echte url = http: //britvasolingen.ru/Opasnye-britvy-c-22.html Duitse scheerapparaten / url. : co_ol: Laat u niet misleiden.

Re: Dangerous Razors Titan - Chinese geschiedenis.

bericht de kluizenaar »22 nov. 2014 20:17 uur

Re: Dangerous Razors Titan - Chinese geschiedenis.

bericht Mihail80 »12 december 2014 10:44 uur

Geweldig dat ik je forum heb gevonden. Ik kwam ook dit scheermes tegen, gekocht onder het voorwendsel dat het Japans is. : de_vil: Ze kan zich niet scheren. ie mogelijk, maar ze scheert niet! Haar vastpakken of gewoon langskomen, vangt het niet eens. Als je goed naar het scheermes kijkt, is de hele snijkant gebogen en geslepen als een keukenmes. Gekocht op de site: gevaarlijk scheermes.rf. Een week lang probeerde ik een negatieve recensie op de Yandex-markt achter te laten, maar zij publiceerden het en beantwoordden de mail niet. Dus laat het hier:

quote Er zijn alleen Chinese gevaarlijke scheerapparaten beschikbaar! Al het andere is het waard om weg te kijken. Als je de hoop op een Duits scheermes koopt, zeggen ze meteen dat ze voorbij zijn - neem de Titan. Led, gekocht. In de praktijk bleek het zelfs niet mogelijk om het een scheermes te noemen, de hele geometrie is een curve, het is niet mogelijk om het te scheren! En ik dacht echt dat Japan, op het internet rondsnuffelen, een nep nep bleek te zijn. In China verkopen ze voor $ 30, daar kun je ze kopen van 4000 roebel. Alleen wie heeft ze nodig?! Geld weggegooid. Als je aambeien wilt hebben en het na de eerste scheerbeurt wilt weggooien, raad ik het aan! Zo niet, beknibbel dan niet en koop meteen een goed Duits hulpmiddel

Gisteren vroeg ik de manager op hun website om te bewijzen dat scheerapparaten geen China zijn. Ze beloofden vandaag een antwoord te geven. Maar vage twijfels kwellen me dat ze deze keer ook zullen antwoorden. : de_vil:

Waarom wordt het beschouwd als een van de beste gevaarlijke scheerapparaten?

De belangrijkste indicator voor de kwaliteit van goederen van het bedrijf is handwerk, dat wil zeggen dat experts met elk hart afzonderlijk aan elk product werkten. Wat betreft de scheeraccessoires en het gereedschap zelf, in het bijzonder om het te maken, gebruikt de fabrikant staalsoorten van hoge kwaliteit ACRM-2, VG-10HZ en ACRO, dat wil zeggen het beste metaal tot nu toe voor het scheren en kapsels.

Handwerk en hoge professionaliteit maken het mogelijk om een ​​scherp meerlagig oppervlak van scheermesjes te creëren. Het hart van het mes staat garant voor een sterke snijkant, en de zijlagen zijn verantwoordelijk voor de sterkte en meerlagig van het mes. Met behulp van fijnkorrelige schuurmiddelen bij het maken van het scheermes krijgt de fabrikant een ongelooflijke scherpte van het mes. Welnu, hun laatste voordeel is het unieke ontwerp.

Soorten Razors Titanium

Tegenwoordig biedt het bedrijf Titan een breed scala aan allerlei gevaarlijke scheerapparaten. Het verschil tussen dergelijke producten kan hun ontwerp, afwerking en kwaliteit zijn (budget- en luxemodellen). De volgende soorten gevaarlijke scheerapparaten zijn het meest relevant:

 • witte polystone
 • zwarte polystone
 • met verwisselbare messen
 • groen sandelhout
 • met verwisselbare messen, mahonie uit Madagascar,
 • paars sandelhout
 • zwarte Afrikaanse boom
 • Wengeboom, enz.

De verschillen tussen deze producten zijn het uiterlijk en het ontwerp, evenals de kwaliteit van staal en het principe van het maken van een scheermes. Qua kwaliteit en prijs verschillen deze soorten scheerapparaten niet fundamenteel van elkaar.

Conclusie

Titanium is een wereldwijd succesvol bedrijf dat alle benodigde accessoires, gereedschappen en middelen voor het scheren produceert. Met producten van dit merk worden de procedures voor het scheren van haren een heel mysterie, vol inspiratie en spiritualiteit. Dergelijke scheermessen hebben superscherpe messen, waardoor haren zonder obstakels en huidirritatie in één beweging kunnen worden geschoren.

Geschiedenis van de schepping


De Titan-serie gevaarlijke scheerapparaten werd voor het eerst in 1918 in Japan verkocht.

Hun bijzonderheid was dat de arbeiders bij de vervaardiging van het gereedschap de creatie van een scherp samurai-mes imiteerden.

Bovendien maakt het bedrijf momenteel handmatig messen.

Geleidelijk aan groeide de productie en begon Hand Made Product niet alleen gevaarlijke messen te produceren, maar ook andere professionele gereedschappen. Bijvoorbeeld kappersscharen of veiligheidsscheermachines. Maar Titan met de hand gemaakt voor meer dan een eeuw is relevant in veel landen van de wereld, en Rusland is geen uitzondering.

Materiaal hanteren

Het handvat is gemaakt van waardevol en duur hout. Vaker gebruiken werknemers natuurlijk mahonie. Hij wordt gebracht van het eiland Madagascar. Gebruik minder vaak zwart Afrikaans hout, dat qua kwaliteit niet inferieur is aan rood.

Beide materialen hebben verbeterde prestaties. Bovendien wordt het oppervlak behandeld met een speciale coating zodat het product zo lang mogelijk voor de eigenaar werkt.

Titanium 1918 moet op een droge plaats worden bewaard. Na elk gebruik moet u de handgreep en het mes droogvegen. Het product zelf is in balans. Dus de eigenaar zal veel handiger en veiliger zijn om de haren te scheren, zelfs kleine.

Mes

Handgemaakt product gebruikt alleen hoogwaardig en hoogwaardig staal voor de productie van Japanse Titan 2018-messen. Vaak worden ACRM-2, VG-10HZ en ACRO gebruikt in de productie. Het mes zelf is gemaakt in de originele stijl en het logo pronkt in het midden.

Getrainde medewerkers, met gebruik van de kwaliteit van staal, creëren een meerlaags scherp oppervlak. Het "hart" van het scheermes is verantwoordelijk voor de sterkte van de rand en de zijlagen garanderen de duurzaamheid van het hele mes van de Titan 1918. Fijnkorrelige schuurmiddelen worden gebruikt voor verhoogde scherpte.

Dure types zijn gemaakt van "chirurgisch" roestvrij staal. Dergelijk materiaal wordt gebruikt bij de vervaardiging van medische instrumenten, in het bijzonder die welke in chirurgische richting worden gebruikt. Dit staal roest niet bij blootstelling aan vocht. Dit wordt bereikt door het materiaal met lage porositeit - micro-organismen en vuil eten er niet in. Bovendien ziet "chirurgisch" staal er elegant en stijlvol uit.

Ga naar de winkel en kies een gevaarlijk scheermes

4. Als het scheermes duur is, bestaat het uit een speciaal soort metaal.

En nogmaals - geen feit. De hoge prijs hangt vaak af van het ontwerp en het materiaal voor de productie van de pen.

5. Luid ritselen.

Er is een mening dat een scheermes zeker moet ritselen tijdens het knippen van haar. Terwijl in feite een luider geluid kenmerkend is voor hete scheermessen, dat wil zeggen, degenen die rinkelen. Het zachte hulpmiddel is veel stiller. De meeste van hen zenden zelfs geen geluiden uit. En het laatste gebruiken is meestal veel leuker.

6. Vergeleken met veilige, gevaarlijke scheerapparaten vertragen de haargroei.

In feite groeit het haar in hetzelfde tempo. Een ander ding is dat je met het mesje dieper kunt knippen en dat het haar meer tijd nodig heeft om op het oppervlak van de huid te komen.

7. Concavity 1/2 helpt onregelmatigheden te omzeilen.

In werkelijkheid hangt de mate van gemak tijdens het slijpen van het mes af van concaafheid. Er is geen snijkant die zich kan aanpassen aan een ander ovaal van het gezicht. De term holle grond is relatief recent ontstaan, en de afgelopen twee decennia hebben ontwikkelaars van messcheermessen geprobeerd ze met concaafheid te maken. In de vorige eeuw werd het proces op het ideale niveau gebracht. En vandaag is de aangegeven concaafheidsindicator kenmerkend voor een schaar, die wordt gebruikt in kapsalons.

Niet meer dan een souvenir.

Er is zo'n scheermes, er is zo'n bedrijf.

Een van mijn eerste scheerapparaten, bij het kopen, goedkope goedkope Turks en duur voor 10 K, nog steeds het eerste scheermes.

Ik kende dit bedrijf niet, evenals de anderen, natuurlijk staat het op het scheermes met de hand gemaakt. Voegt waarde toe! Ja, ze zijn allemaal met de hand gemaakt. Het scheermes is dom te koop, fabrieksslijpen vertoont alleen zichtbaarheid en het zal niet comfortabel zijn om met zo'n scheermes te scheren. Moet nog steeds geld uitgeven aan slijpen. Het scheermes is massief, gemaakt van hout en metaal, eerder zwaar dan het mes, waardoor het niet geschikt is om te scheren. Het scheermes zal altijd in zijn hand scrollen tijdens het scheren, dat beladen is met een snee, vanwege het zware handvat. Het ontwerp is niet doordacht. Dit scheermes is meer geschikt voor souvenirs, het is niet voor niets dat andere fabrikanten plastic gebruiken, niet alleen om economische redenen, maar ook voor het evenwicht.

Ik adviseer niet om te kopen, let op Sovjet-scheerapparaten.

Bekijk de video: 'Smooth Away' - Pijnloos haar verwijderen (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter