Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe heren jeans te kiezen: in lengte en maat?

Er is een algemeen aanvaarde aanduiding van tekens waarmee kledingmaten, waaronder jeans, worden onderscheiden. Het kan alfanumeriek zijn. Bijvoorbeeld: S, M, L, XL of 46, 48, 52. Verschillende fabrikanten gebruiken hun eigen versie. Hoe heren jeans te kiezen? Er zijn ook tabellen waarmee u uw maat kunt bepalen. Maar correct is dit alleen theoretisch. Van groot belang is het materiaal van fabricage, dit model, evenals de pasvorm. De stretchstof heeft de mogelijkheid om te stretchen, zodat je jeans in een kleinere maat kunt kopen.

Wat betreft de lengte, veel fabrikanten proberen jeans standaard te naaien (hoogte 34). Dit zijn algemene regels die van toepassing zijn op massaproductie. Dit gebeurt om de kosten te minimaliseren, om geen simulatie van speciale patronen op de computer en patronen uit te voeren. Sommigen naaien op verschillende hoogtes, maar voor dergelijke producten is de prijs veel hoger. Hoe heren jeans te kiezen zodat ze zowel in maat als in andere parameters geschikt zijn?

Criteria voor het kiezen van de juiste herenjeans

Bijna elke dag worden meer en meer nieuwe modellen jeans voor mannen gemaakt, wat het proces van het volgen van mode bemoeilijkt, en de keuze van producten kan een kwelling worden. Wat belangrijk is bij de selectie is de nadruk op de positieve kanten van de figuur. Er zijn verschillende regels waarmee u een product kunt kiezen zodat u er geweldig uitziet.

Model selectie

Als we herenjeans in hoofdcategorieën verdelen, kunnen we er enkele noteren:

 1. klassiekmet gelijkmatige randen aan de onderkant enigszins versmald. Niet noodzakelijkerwijs moet de lengte zodanig zijn dat de schoenen worden bedekt, het is voldoende dat het broekbeen het begin van de sneakers heeft bereikt.
 2. Met de aanwezigheid van codpiece - Dit zijn extravagante producten, niet iedereen durft ze aan te trekken. In sommige gevallen zakt het codpiece laag genoeg (bijna tot de knieën).
 3. Er zijn verschillende soorten magere: strak, los of ultra smal. In dit geval valt elke spier van het been op. Ze zijn genaaid met een verkorte versie of zodat het mogelijk is om de randen te buigen.
 4. Baggy heeft niet de grenzen van modellen, velen voelen zich op hun gemak. Verschillende stijlen zoals pijpen voor heren, baggy jeans worden ook gepresenteerd.
 5. Met de aanwezigheid van een verlaagde taille. Gedragen door degenen die de wens hebben om hun kubussen op de romp of ondergoed te tonen, als het merk is.

Kleurenschema

De meest voorkomende en meest gebruikte zijn twee klassieke kleuren - het is zwart en blauw. Maar de mode staat niet stil en je kunt de verscheidenheid aan tinten opmerken die elk jaar verschijnen. Grijs, wit en lichtblauw waren bijvoorbeeld dit seizoen populair. Bekende merken vertegenwoordigen jeans in groene, bordeauxrode, beige kleuren. Voor degenen die de aandacht willen trekken, worden producten gebruikt die zijn versierd met prints.


Donkere tinten passen goed bij jassen, warme jassen en herfstschoenen. De blauwe kleur is perfect voor sportjacks en gebreide sweaters. In het voorjaar zijn lichte kleuren met smallere poten geschikter. Wit is extreem slim, ze zijn uit competitie op een warme zomerdag

Afhankelijk van het seizoen

Klassieke jeans zijn altijd een mode-item. Ze passen bij elke kleding. Het seizoen 2017 - 2018 is een broek met een breed silhouet, die de gebreken van de figuur verbergt. Ze zijn zeer comfortabel om te dragen, geven een mannelijke look, die altijd in de trend is. Fabrikanten elimineerden alleen de nalatigheid van grote onderdelen die worden gebruikt voor decoratie.

Flared jeans zijn ook in de mode, maar expansie gebeurt alleen vanaf de knie. Ze verschillen in laconicisme van afstemming, omdat voor zo'n snit geen extra elementen nodig zijn.

Scuffed jeans zijn weer relevant geworden. Producten voor mannen met versleten gebieden en gerafelde draden zijn voorbereid op stijlvolle mannen.

In de stijl van "grunge" - deze modellen worden meestal gekozen door brutale mannen die voortdurend streven naar nieuwe avonturen en sensaties. Ze drukken een opstandige geest uit.

Dit jaar wordt de reversjeans versierd, wat vorig jaar het hoogtepunt van de mode was, maar dit model verloor geen terrein. Skinny jeans met revers maken de drager modern.

Op jeans is de aanwezigheid van strepen, inscripties, tekeningen, vooral in de Japanse stijl, het hoogtepunt van populariteit.

Kwaliteit

Vanuit een positie van draagcomfort en comfort zijn zaken van het Amerikaanse merk ongeëvenaard. Om deze reden zijn ze geliefd bij bijna alle moderne mannen, ongeacht hun leeftijd. Het belangrijkste is niet om een ​​nep te kopen, die moeilijk visueel van het origineel te onderscheiden is. Daarom is het belangrijk om de belangrijkste kenmerken van dergelijke jeans te kennen en zich aan deze aanbevelingen te houden.

 1. Lage prijs - Dit is al een teken van nep. Een origineel uit Amerika kan niet goedkoop zijn. Laat je niet verleiden door de betaalbare kosten, want na de eerste wasbeurt kun je erg teleurgesteld zijn.
 2. Bekijk etiketinformatie. Katoenen denim spreekt van hoge sterkte. De verkeerde kant van de stof moet licht zijn, omdat anders de jeans zal vervagen.
 3. Gladde textuur - Dit is ook niet de originele, natuurlijke stof is ruw. Het gewicht van deze merkartikelen is minimaal 1 kg.
 4. Bij het vouwen van de jeans bij de naden, zullen het origineel en de nep anders reageren. Het merkproduct zal niet kromtrekken en fronsen, het zal plat liggen.
 5. Kwaliteits jeans hebben een perfect platte steek. Ze heeft ook een bepaalde kleur, dikte en breedte. In de aanwezigheid van uitstekende draden, overgeslagen en kromme steken, is het product niet origineel. Merkkleding heeft gele draden, deze zijn aan beide zijden aanwezig.
 6. Het merklogo staat op de ritsalle knoppen en klinknagels. Alle geleverde postzegels moeten duidelijk te onderscheiden zijn.

Selectie lichaamstype

Het is heel belangrijk om een ​​jeans te kiezen volgens de figuur. Als er een wens is om gebreken te verbergen, adviseren experts om donkere kleuren te kiezen. Zakken aan de achterkant om de heupen te verminderen, bevinden zich niet ver van elkaar. Strakke mannen zijn beter af bijgesneden en magere modellen en jeans met hoge taille. Houd de vorm van denim goed, vooral donker van kleur. Ze moeten niet veel accessoires hebben.

Als het lichaam de vorm van een "rechthoekige" heeft, dan zijn geschikte jeans zowel wijd uitlopend als strak. Taillezakken kunnen worden verminderd door schuine zakken, een brede riem, waarvan de kleur donkerder zal zijn dan het product zelf. Te strak en te donker zijn niet geschikt.

Met de lichaamsvorm 'omgekeerde driehoek' zijn producten die vrij zijn in de heupen, flare vanaf de knie, fluitpijpen praktisch. Strakke jeans zullen geschikt zijn voor degenen wier benen niet te dun zijn.

Zandloper mannen kunnen jeans met hoge taille dragen. Zowel wijd uitlopende als smalle producten met een lage taille zijn ook geschikt, en als ze recht zijn, moet een kleine uitslag vanaf de knie gaan.

Hoe kies je de juiste maat jeans man?

Om het ding er mooi uit te laten zien en alle voordelen van de figuur te benadrukken. Het is noodzakelijk om jeans op maat te kiezen. Hiervoor is het belangrijk om aandacht te besteden aan de lengte, tailleomtrek. De stijl van het product is afhankelijk van de pasvorm en snit. Hoe moet jeans op een man zitten? Het is noodzakelijk om ze zonder moeite vast te maken, maar zodat ze niet aan de knoppen hangen.

Hoe kies je de maat jeans zodat er geen problemen en moeilijkheden zijn? Het is belangrijk om te begrijpen dat een pasvorm het interval is van de lies tot de taille. De meeste cijfers zijn geschikt in het midden. De juiste lengte is wanneer zich een lichte accordeon vormt in de buurt van de schoen. Al deze waarden moeten worden nageleefd.

Bekijk de video: Broekmaten opmeten (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter