Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe oud is de penis?

Op internet heb ik de meest populaire vragen en antwoorden over het mannelijke orgel verzameld! De informatie is nuttig voor zowel mannen als vrouwen! Veel leesplezier!

Op welke leeftijd begint de waardigheid van een man te groeien?

De geschatte leeftijd is 10-11 jaar. Tegelijkertijd groeien de testikels en het schaamhaar. Gemiddeld, vóór het begin van de puberteit, heeft de mannelijke waardigheid een lengte van ongeveer 6 - 7 centimeter.

Aanvankelijk is er een groei in lengte, tot zijn natuurlijke maximum, en dan neemt de diameter toe.

Hoe oud is het mannelijk orgel?

Volgens gemiddelde statistieken groeit de mannelijke waardigheid tot ongeveer 17-18 jaar. Daarna, binnen een jaar, zet hij zijn toename in lengte voort.

Sommige studies veronderstellen echter dat de groei van het geslachtsorgaan tot 22-23 jaar plaatsvindt. Parallel aan de overgangsleeftijd van jongen tot man.

Is er een verband tussen de grootte van een onerogeen orgaan en zijn grootte in een opgewonden toestand?

Een aanzienlijk formaat in een ontspannen vorm en dienovereenkomstig een indrukwekkend formaat in een "werkende" staat, of is het een mythe?

Er is hier absoluut geen afhankelijkheid. In de frequentie van gevallen bereikt de kleine grootte van de penis in een ontspannen toestand, wanneer opgewonden, een zeer indrukwekkende grootte. En trouwens, de geschatte lengte van de penis van een volwassen man in een ontspannen toestand is van 4 tot 13 centimeter.

Tijdens excitatie verandert de grootte van 10% tot 300%, voor elk is dit proces individueel.

De grootte van een "vriend" echt vergroten met behulp van pillen, crèmes en andere methoden?

Natuurlijk is er een positieve trend in deze richting, maar niet bijzonder significant en heel kort. Tot op heden zijn er geen officieel bevestigde feiten over het effect van verschillende medicijnen op het vergroten van de grootte van het "hoofd" orgel.

Allerlei middelen kunnen de bloedtoevoer naar de penis tijdelijk verhogen, waardoor deze toeneemt, en zalven en balsems verlengen de tijd van erectie.

Hoe de omvang van het lichaam voor een lange tijd te vergroten, en beter voor het leven?

Het is niet triest, maar tot op heden kan de moderne geneeskunde alleen een operatie aanbieden, die plaatsvindt onder algemene anesthesie en een incisie is van sommige spieren van de penis, die tot fascinatie zal leiden.

En voor het verdikken in diameter, gebruik de injectie van het vetweefsel van de geopereerde.

Na de operatie moet een man een brancard dragen - verlenging voor een bepaalde tijd. Dit is vereist om de vereiste grootte te behouden. Bij deze bewerking is er, net als bij elke andere, een risico.

Is het mogelijk om de penis te vergroten zonder gebruik te maken van de diensten van chirurgen?

Er zijn veel tijdelijke en veilige manieren om de mannelijke waardigheid te vergroten.

Verschillende sproeiers, een erectiering, een sproeier - een strap-on helpt hierbij.

Al deze tools zijn klinisch getest, hun creatie komt uit veilige materialen. Ze bieden echt een garantie voor meer plezier dan traditionele intimiteit.

Het enige dat u moet onthouden, is voldoen aan alle voorwaarden in de instructies.

Met de leeftijd wordt de penis kleiner, zo ja, waarom?

Ongeveer 10-20% van de lengte van de penis in een erectiestatus is verminderd.

De belangrijkste reden voor de afname van het geslachtsorgaan met de leeftijd is een schending van de bloedcirculatie, evenals het optreden van plaques in de slagaders van de penis.

Dit alles kan worden vermeden, mits de juiste voeding, oefening.

Heeft het gewicht van een man invloed op de grootte van zijn penis, is het waar of de mythe dat dikke mannen een klein "pistool" hebben?

Het is absoluut onmogelijk om deze vraag te beantwoorden. Directe onderlinge verbondenheid ligt hier niet. Alleen als een man te zwaar is, nestelt een deel van het vetweefsel op zijn schaambeen, waardoor de mannelijkheid wordt bedekt. Simpel gezegd, hoe groter de hoeveelheid vet in het bekkengebied, hoe kleiner de schijnbare grootte van de penis. Nadat hij is afgevallen, ziet een man zijn "vriend" toenemen met 1-2 centimeter.

Is het mogelijk om de grootte van een penis bij een man te achterhalen zonder deze uit te kleden? Is het mogelijk om de penis te bepalen aan de hand van de grootte of vorm van de neus, voeten en ook armen en benen?

De afhankelijkheid van de grootte van de waardigheid van een man van de grootte en vorm van andere delen van zijn lichaam is niet bevestigd door meer dan één studie.

Is er een specifieke standaard voor penisgrootte bij erectie?

Hier is het voor een amateur. Alles is heel individueel, afhankelijk van vele factoren.

Dezelfde man kan bijvoorbeeld een andere maat hebben, dit hangt af van de stemming, de mate van kracht en het tijdstip van de dag. En het kan variëren in grootte ongeveer, maar 3-4 centimeter.

Als je naar de statistieken kijkt, varieert de gemiddelde grootte van 12 tot 14 centimeter.

De kleinste penis is 1,5 centimeter en de grootste - 31 centimeter.

Wanneer veranderingen beginnen

Veranderingen die de groei van de penis beïnvloeden, beginnen lang voordat het voldongen feit van zijn toename begint, in het stadium van foetale ontwikkeling. Problemen geassocieerd met een verminderde synthese van mannelijke androgene hormonen kunnen leiden tot gevolgen zoals:

 • ontwikkelingsanomalie,
 • abnormale locatie van de urethra,
 • onderontwikkeling van de holle lichamen,
 • splitsing van het scrotum,
 • de zaadbal daalde niet af in het scrotum,
 • micropenis.

In de eerste week na de geboorte kan, in afwezigheid van zichtbare veranderingen in de geslachtsorganen, volgens laboratoriumgegevens van het hormonale profiel een voorspelling worden gegeven van de aanwezigheid van hypogonadisme. Dit betekent dat het kind zich met vertraging zal ontwikkelen, de grootte van zijn penis zal duidelijk minder dan gemiddeld zijn. Daarom is een periode van maximaal 3 maanden na de geboorte belangrijk voor de diagnose van aandoeningen van seksuele ontwikkelingsstoornissen, vooral als er een kind met vergelijkbare problemen in het gezin is.

Dit wordt gevolgd door een periode van jeugdpauze. Het duurt tot de puberteit. Met een schijnbare stilte in het lichaam van het kind treden veranderingen op. Het blijft groeien, hoewel de penis niet in grootte verandert.

Alle endocriene klieren zijn onderling verbonden. De zwezerik - de zwezerik, werkt actief in de baby. Het effect op het aanhangsel van de hersenen - de hypofyse - leidt tot een afname van de activiteit, en dit veroorzaakt, door het principe van negatieve feedback, thymische atrofie.

Zodra het overweldigende effect van de thymus op de hypofyse ophoudt, neemt de rol ervan toe. Het kind verandert in een onhandige tiener. De geslachtsklieren slapen nog. De hypofyse-samenstelling leidt tot een verandering in het metabolisme, de assimilatie van eiwitten en stikstofhoudende producten neemt toe, wat de botgroei in lengte veroorzaakt. De huid wordt ruwer en verliest vet. Het haar op het hoofd wordt dikker en harder. Gezichtseigenschappen veranderen. Je merkt dat je zoon een vergrote neus, wenkbrauwen, onderkaak heeft, zijn gezicht is langwerpig geworden. Lange armen en benen op de achtergrond van slecht ontwikkelde spieren maken hem slungelig.

2-3 jaar vóór de fysiologische puberteitleeftijd (6,5 - 8,5 jaar) treedt bijnieractivering op bij de productie van dehydroepiandrosteron en andere hormonen. Onder hun invloed wordt de activiteit van het systeem van de hypothalamus, hypofyse en geslachtsklieren gestimuleerd en wordt het begin van de puberteit versneld.

Dehydroepiandrosterone veroorzaakt het verschijnen van secundaire seksuele kenmerken van de jongen.

Hoe de grootte van de penis verandert tijdens de puberteit

Experts geven een dergelijk antwoord op de vraag hoe lang een lid groeit: zijn toename vindt gemiddeld tot 17 jaar plaats. Sommige auteurs beweren dat na deze leeftijd de uitbreiding van de penis doorgaat en dit proces tot 22 jaar duurt.

De maximale lengte van de penis wordt waargenomen bij 17 jaar. Op de leeftijd van 18 treedt een deel van zijn verdikking op.

Voor de puberteit varieert de grootte van de penis enigszins. Normaal gesproken zou op 9-14-jarige leeftijd de puberteit moeten beginnen, met name door dergelijke tekenen:

 • penisvergroting
 • de volledige ontwikkeling van de voorhuid,
 • penis huid verandert,
 • een toename van de grootte van het scrotum.

De processen van puberteit en groei van de geslachtsdelen worden geassocieerd met een verhoogde secretie van mannelijke hormonen, in het bijzonder testosteron. En zijn onvoldoende hoeveelheid in het bloed draagt ​​bij aan het feit dat de penis niet snel genoeg groeit. De vraag hoe oud de penis groeit zal na overleg met de androloog duidelijker worden.

Wanneer de penis bij jongens begint te toenemen

Eerste periode, waarbij de verandering in de grootte van de penis begint, valt op de tijd vanaf de geboorte van de jongen tot het begin van zijn puberteit. Deze kloof wordt het infantiele ontwikkelingsstadium genoemd.

Er zijn momenteel geen radicale veranderingen, maar tegelijkertijd met de algemene groei van de jonge man, vergroot de penis.

Dan begint het directe fase van penisontwikkeling met zijn uniforme toename, hij is het die door mensen wordt waargenomen als de periode waarin een lid begint te groeien. Het is tijd kan beginnen vanaf 10 en misschien vanaf 14 jaar. Bovendien moet zowel het kind als zijn ouders rekening houden met een dergelijke kloof tussen de dadels, omdat ze vaak in paniek raken vanwege het ontbreken van uitgesproken veranderingen in de penis. naar inhoud ↑

Hoe de leeftijd en de grootte van de penis afhangen

Normaal is een kind 11 jaar oud (tegen de tijd van puberteit is de niet-geïntegreerde penis ongeveer 4 cm lang.

Op 14-jarige leeftijd is de lengte ongeveer 7 cm en bereikt 9 cm op 17 en 10 cm op achttienjarige leeftijd.

De lengte van de stijve penis aan het begin van de puberteit is minder dan 10 cm, maar bereikt op 14-jarige leeftijd 15 centimeter.

Tegen 17 jaar bereikt deze indicator zijn maximale waarde - 17 cm.

Ik moet zeggen dat dit gemiddelde indicatoren zijn en alleen op statistische gegevens zijn gebaseerd. Sommige afwijkingen van deze indicatoren zijn toegestaan, maar ze zijn de norm. Maar om te bepalen waar de norm en waar de pathologie is, kan alleen een androloog zijn.

tellenVoor 1 eenheidprijzenOm te kopen
1 buis1600 stuks / stuks1600 wrijven.Om te kopen
2 buizen1500 roebel / pc3000 wrijvenOm te kopen
3 buizen1450 p / st4350 wrijven.Om te kopen

GROOTTE AANGELEGENHEDEN

Mannelijke waardigheid is de trots van het sterkere geslacht, een object van aandacht. De kwaliteit van het intieme leven van een moderne man, psychologisch comfort hangt vaak af van de grootte en diameter van het "aggregaat". Artsen zeggen: vrouwen zijn niet tevreden met centimeters, maar met vaardigheid. De vraag is echter hoe lang de penis groeit, of het mogelijk is om de lengte te vergroten, het klinkt vrij vaak in het kantoor van de seksuoloog.

Hoe verloopt het groeiproces

Voordat we het hebben over hoe oud een penis groeit, is het de moeite waard om te verduidelijken hoe dit gebeurt. Als je je niet verdiept in de anatomische structuur van het mannelijke geslachtsorgaan, moet je je concentreren op de holle lichamen en bloedvaten, die in grote aantallen in de sponsachtige lichamen en op de huid worden aangetroffen.

Het zijn de cellen van bloedvaten en holle lichamen die voortdurend veranderingen ondergaan. De sponsachtige substantie zelf wordt vernieuwd en vergroot, waardoor visueel een toename in lengte en breedte optreedt, en celvernieuwing en vasculaire groei, evenredig met veranderingen in het orgel, een resultaat geven in de vorm van een toename van de grootte van het orgel in een rechtopstaande toestand. naar inhoud ↑

Wanneer groeit een penis?

In de baarmoeder begint het voortplantingssysteem zich te vormen in de zevende week van de zwangerschap. De geslachtsklieren ontwikkelen zich als eerste: eierstokken of testikels, op de verzadiging van hun hormonen en hangt af van welke mannelijke of vrouwelijke geslachtsorganen groeien. We kunnen met vertrouwen zeggen dat testosteron de grootte en normale ontwikkeling van het mannelijke lid beïnvloedt, zelfs vóór de geboorte van de baby. Daarom kunt u soms zelfs tijdens de eerste echografie het geslacht van het kind bepalen.

Daarna, vanaf de geboorte tot 5 jaar, kunnen testiculaire cellen nog geen androgenen produceren, dus noch het gedrag noch het uiterlijk van de jongens is heel anders dan meisjes. Al van 5 tot 9 jaar beginnen testikels zich actief te ontwikkelen en verschijnen de eerste spermavoorlopers. Specialisten noemen deze periode echter nog steeds aseksueel, omdat deze niet wordt gekenmerkt door krachtige groei.

Van 10-12 jaar oud, wanneer testosteron snel in het lichaam van de man wordt gesynthetiseerd, verschijnen secundaire seksuele kenmerken:

 • haargroei
 • brekende stem
 • penis ontwikkelt zich.

In de periode van 13 tot 16 jaar hebben de snelle ontwikkeling van het bewegingsapparaat, een toename van het geslachtsorgaan en het verschijnen van de eerste emissies een sterk effect op de geestelijke gezondheid van de adolescent. Het is op deze leeftijd dat complexen en onzekerheden worden gevormd, die in het toekomstige leven de seksuele relaties zullen verstoren.

Ze zijn vrij eenvoudig te vermijden, je hoeft alleen seksuele voorlichtingslessen te geven en de tiener uit te leggen dat bijvoorbeeld op de leeftijd van 14-16 jaar de lengte in de inactieve staat 6 cm is en dit de gemiddelde norm is. Maar in de rechtopstaande positie bereikt het 12 cm. De breedte (dat wil zeggen de omtrek) is belangrijker, voor jonge mannen is de gemiddelde waarde 7 cm. Deze indicator is verantwoordelijk voor het creëren van aangename gevoelens voor de vertegenwoordigers van de eerlijke helft van de mensheid. Condoomfabrikanten classificeren maten op basis van lengte en dikte.

Puberteit

Tussen de kindertijd en volwassenheid ligt een overgangsperiode genaamd puberteit. Het eindigt met de vorming van fysieke, mentale en reproductieve volwassenheid. Het begint wanneer het centrale zenuwstelsel het vermogen verwerft om gonadotropine-vrijmakend hormoon in het bloed te synthetiseren en vrij te geven. Het resultaat van zijn werking op de hypofyse is de productie van het laatste luteotrope hormoon en follikelstimulerend hormoon. LH stimuleert de synthese van androgenen (testosteron) in de testikels. FSH helpt bij het vergroten van de massa van de zaadlozende tubuli en de rijping van het sperma.

Tijdens de puberteit stimuleert dihydrotestosteron de ontwikkeling en differentiatie van de prostaatklier en vormt in utero de vloer.

 • mannelijke geslachtsklieren en hun aanhangsels,
 • externe geslachtsdelen
 • prostaatklier
 • zaadblaasjes,
 • spieren
 • de huid.

De effecten van testosteron in de adolescentie zijn veelzijdig.

 1. Het is bekend dat het anabole effect van testosteron op gladde en dwarsgestreepte spieren de spiermassa en vezelhypertrofie verhoogt.
 2. Verhoogt botmineralisatie, voorkomt osteoporose.
 3. Er is een direct verband tussen testosteronniveaus en lengtegroei van ledematen. Het einde van de puberteit gaat gepaard met de sluiting van epifyse gebieden van botgroei.
 4. Er is een toename van het strottenhoofd, verlenging en een toename van de massa van de stembanden, er treedt een mutatie van de stem op.
 5. Stimuleert de eiwitsynthese in de lever.
 6. Stimuleert erytropoëse in het beenmerg.
 7. Verantwoordelijk voor het behoud van lipoproteïnen met een hoge dichtheid (goede cholesterol).
 8. Invloed hebben op prestaties, humeur, zelfvertrouwen.

Als ze het hebben over stunting

Ze praten over vertraagde puberteit als de jongen na het bereiken van de leeftijd van veertien geen tekenen van puberteit heeft. Er zijn veel redenen waarom een ​​lid niet groeit. In meer dan de helft van alle gevallen is er een constitutionele vertraging in de penis.

Er zijn veel redenen voor vertraging van de penisgroei:

 • constitutionele kenmerken
 • systemische chronische pathologieën,
 • hypogonadisme hypogonadotroop,
 • diabetes mellitus
 • tumor,
 • schildklierfalen
 • enkele erfelijke afwijkingen.

Dergelijke tekenen kunnen meestal gepaard gaan met verlenging van de ledematen, slanke lichaamsbouw, smalle schouders met een relatieve breedte van de heupen.

Fysiologie

penis krijgt zijn gebruikelijke vorm in de periode van 12 weken van foetale ontwikkeling. Volledig gevormd op het moment van geboorte. In de toekomst zal het, net als de rest van het lichaam, van grootte veranderen.Het is belangrijk om in de vroege stadia een aantal ziekten te identificeren die direct de prestaties en de gezondheid van de penis beïnvloeden.

Phimosis (vernauwing van de voorhuid) zal vervolgens pijn veroorzaken tijdens erectie en urineren. 'Schuldig' aan de ontwikkeling van aandoeningen zoals balanoplastitis - een ontstekingsproces van de voorhuid. Hypospadieën (niet-sluiting van de externe opening van het kanaal), epispadieën (bovenste niet-sluiting) behoren tot de meest voorkomende anomalieën. Beide ziekten worden chirurgisch behandeld. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de leeftijd, bij kinderen is dit probleem niet altijd een pathologie en daarom is het nuttig om te weten hoe het hoofd zonder pijn te openen.

Met de normale volwassenheid is de gemiddelde grootte bij een baby 1,5-2,5 cm. Tegen 10 jaar neemt deze met 4-5 cm toe en alleen tijdens de puberteit verandert de dynamiek. Het proces van "gewichtstoename" is actief tijdens de tienerperiode, vanwege de verhoogde productie van geslachtshormonen.

Op ongeveer 15-jarige leeftijd verschijnt de eerste onvrijwillige ejaculatie 's nachts - vervuilingen. Kort daarna verandert de kleur van de huid op het scrotum, de voorhuid. Testes worden groter.

De duur van de groei is te wijten aan de toestand van de holle weefsels. Ze zijn gevuld met bloed wanneer ze opgewonden zijn. Als de cellen uiteindelijk worden gevormd, worden geen significante veranderingen verwacht.

Hoe lang, hoe lang duurt het om de uiteindelijke lengte te bereiken? Hoe oud is de penis? Voorlopig - tot 18-22 jaar. Nadat de hormonale achtergrond in evenwicht is gekomen, worden de cijfers als definitief beschouwd. Kleine veranderingen zijn mogelijk door verdikking van de penis.

Welke factoren beïnvloeden de dimensies? Allereerst erfelijkheid en testosteronniveaus. Het is bewezen dat naarmate ze ouder worden, de gemiddelde grenzen van de lengte en diameter van de waardigheid van zonen dezelfde indicatoren bereiken als vaders.

Niet minder belangrijk is de algemene lichamelijke conditie, levensstijl, de aanwezigheid van chronische ziekten, de aanwezigheid in de dagelijkse voeding van de nodige vitamines, mineralen, voedingsstoffen.

Hoe oud is de penis?

In de fase van actieve groei kan de mannelijke waardigheid 2-7 cm lang worden en 2-5 cm in omtrek en tegen de leeftijd van 18 zijn definitieve grootte bereiken. De ontwikkeling van het lichaam en de hormonale niveaus beïnvloeden echter de puberteit en bij sommige jongens kan dit tot 25 jaar duren. Alle veranderingen in ons lichaam zijn strikt individueel, en het concept van norm in seksuologie is nogal vaag.

De rustlengte geeft op geen enkele manier dezelfde parameter weer tijdens een erectie. Met seksuele stimulatie kan de penis tot 10 cm toenemen! Dat wil zeggen, als de waarde in de "inactieve" toestand 8 cm is, dan kan het onmiddellijk voor het contact 16 cm bereiken, wat de gemiddelde statistische norm overschrijdt. Dienovereenkomstig is het meten van alleen de penis een vrij veel voorkomende en grove fout.

De afmetingen van de rechte waardigheid bij mannen in Rusland zijn gemiddeld ongeveer 13 cm. Significante afwijkingen van deze indicator worden genoemd:

Artsen beschouwen pathologie als een echte micropenis, wanneer in een rechtopstaande toestand de lengte niet groter is dan 9 cm, leidt de overeenkomstige genetica of aangeboren testosterontekort tot deze overtreding. Het is belangrijk om echte micropenis te scheiden van het latente penis syndroom, dat meestal wordt veroorzaakt door overontwikkeld subcutaan vetweefsel in de schaamstreek.

Megalopenis duidt meestal op een verhoogde activiteit van de bijnierschors, in zeldzame gevallen, samen met een tumor van secretoire cellen van het testiculaire bindweefsel, wat een te hoog niveau van steroïdeproductie inhoudt (boven referentiewaarden). De grootte van de mannelijke waardigheid is in dit geval ten minste 20 cm en bereikt soms zelfs 30 cm.

Meest actieve fase

In het proces van penisgroei, de periode van de meest actieve ontwikkeling van het orgel is gemarkeerd. Deze periode daalt tot 12-14 jaar, wanneer de toename in grootte per jaar ongeveer 2-3 cm bereikt. Op dit moment worden de geslachtsklieren geactiveerd, ze beginnen actief geslachtshormonen te synthetiseren, wat een sterke impuls geeft aan de ontwikkeling van het voortplantingssysteem, secundaire geslachtskenmerken .

Van 12 tot 13 jaar, groei in lengte, en van 13 tot 14 jaar, groei wordt verbeterd in diameter. In de volgende fase, van 14 tot 15 jaar, bereiken veel jonge mensen zelfs de volwassenheid van het sperma, er zijn emissies, dat wil zeggen spontane gevallen van ejaculatie, voornamelijk 's nachts. naar inhoud ↑

Wat te doen met een vertraging in de groei van de penis

Het allereerste wat u moet doen als u een vertraging in de ontwikkeling van de penis vermoedt, is een arts raadplegen. In de regel schrijft hij een aantal noodzakelijke medicijnen en fysiotherapeutische maatregelen voor om de secretie van geslachtshormonen en testosteron te verbeteren. Vaak hebben jongens een medisch-psychologische correctie nodig. Hoe eerder de behandeling wordt gestart, hoe meer resultaten het zal opleveren.

Maar het gebruik van extenders in de adolescentie is ongewenst: omdat de weefsels van het lichaam nog worden gevormd, kan opzettelijke invloed daarop onherstelbare schade veroorzaken. Het is ook schadelijk voor zelfmedicatie en, zonder recept van een arts, om hormonale medicijnen te nemen die gericht zijn op het verbeteren van de productie van testosteron.

In alle gevallen van vertraagde seksuele ontwikkeling is lichamelijke opvoeding aangewezen.

Meetregels

Het is niet genoeg om te weten hoe oud de penis groeit.. Het is belangrijk om te leren hoe het correct te meten. Wat is de meest handige manier om dit te doen? Manipulaties worden uitgevoerd tijdens een erectie. In een ontspannen toestand wordt geen actie ondernomen met de liniaal. De metingen blijken onnauwkeurig te zijn, omdat het uiterlijk van de "eenheid" wordt beïnvloed door de omgevingstemperatuur en het welzijn van de eigenaar.

De procedure is eenvoudig, gemakkelijk uit te voeren. De liniaal wordt op de basis gelegd en er langs aangebracht. Het meetapparaat wordt ofwel stevig tegen het schaambeen gedrukt, of licht aan de huid van de schaamstreek gehecht. Als lichaamsvet in dit gebied aanzienlijk is, komen de gegevens niet overeen. De diameter wordt bepaald aan de basis of in het midden.

Hoe oud is het bij mannen?

Sprekend over hoe lang de jongens een penis hebben, is het gebruikelijk om een ​​grens van 18 - 20 jaar aan te duiden. Maar zo'n merk is niet nauwkeurig, omdat je een analogie kunt trekken tussen de ontwikkeling van dit orgaan en het hele organisme.

De groei van sommige mannen stopt met veranderen tegen de leeftijd van 24, terwijl anderen - tegen 18 jaar, en het is moeilijk om een ​​dergelijke ontwikkeling van gebeurtenissen te voorspellen, omdat dergelijke aspecten niet altijd vergelijkbaar zijn met de puberteit van ouders. Net als de lichaamsverhoudingen in het gegeven voorbeeld, zijn gegevens over mogelijke toekomstige parameters van de penis ook ingebed in het genetische materiaal, en het is nogal moeilijk om ze doelbewust te beïnvloeden.

Hoe oud wordt de penis?

De penis is het uitwendige geslachtsorgaan van een man, dat van nature is bedoeld om urine uit het lichaam te verwijderen, geslachtsgemeenschap te hebben, een zaad uit te werpen om nakomelingen te baren. En het eerste wat alle jongens en mannen willen weten, is hoe oud de penis begint te groeien. Ondanks het feit dat de grootte van de penis er weinig effect op heeft, is dit toch het meest relevante verzoek in forums en gemeenschappen voor mannen.

Artsen merken op dat de natuurlijke groei van de externe geslachtsorganen begint vanaf het moment van puberteit van de jongen. Het is moeilijk om het exacte aantal te zeggen, omdat elk organisme individueel is, maar de puberteit begint gemiddeld op de leeftijd van 12-17 jaar. Iemand heeft een snelle groei gezien, terwijl anderen een penisvergroting hebben die dichter bij het einde van de seksuele ontwikkeling staat.

De gemiddelde leeftijd onder jonge mannen wanneer de penis begint te groeien is 15-18 jaar, volgens statistische medische informatie. Groei kan zowel in lengte als in diameter worden waargenomen, en zelfs als er geen veranderingen worden waargenomen op de leeftijd van 15, is er geen reden voor opwinding. Op volwassen leeftijd wordt intensieve groei van de penis noodzakelijk geïndexeerd, als pathologische processen niet worden waargenomen.

Hoe groei te versnellen

Is het mogelijk om te weten hoe oud een penis wordt om dit proces te stimuleren? Om een ​​toename in lengte te bereiken? Met de leeftijd, wanneer intense transformaties worden waargenomen, kunt u het verloop van de puberteit versnellen.

Corrigerende maatregelen zijn eenvoudig en betaalbaar. De eerste stap: maak de juiste dagelijkse voeding. Op de tafel is de aanwezigheid van groenten en fruit met nuttige vitamines verplicht. Het is noodzakelijk om te zorgen voor voldoende voedselinname, die verantwoordelijk is voor de toevoer van supplementen aan het lichaam die de groei van het caverneuze weefsel beïnvloeden. Dit zijn: zeevruchten, lijnzaadolie, pompoenpitten, honing, koninginnengelei, perga.

Het tweede gerecht is royaal op smaak gebracht met kruiden. Geschikte knoflook, mierikswortel, nootmuskaat, kaneel, kurkuma. Om een ​​goed resultaat te bereiken, moet u de inname van eenvoudige koolhydraten verminderen - suiker, snoep, bloem.

Zorg voor voldoende inname van eiwitten. Vetarm vlees is een uitstekende gelegenheid om spieren te versterken en een penis te bouwen.

Verplichte aanpassing van levensstijl, de overdracht ervan naar een gezond, actief vlak. De meeste tijd wordt buiten doorgebracht. Voorkeursactiviteiten - sport, speltypen. Geschikt toerisme, fietsen.

Extreem beladen met verwondingen van de liesstreek. Elke beroerte in de lies kan de grootte van de penis nadelig beïnvloeden.

Velen gebruiken ook zalven om de groei te stimuleren en gebruiken met succes alternatieve methoden om de lengte thuis te vergroten.

Bloedstagnatie in het onderlichaam mag niet worden toegestaan. Lange tijd uitgesloten op de computer. Het is belangrijk om het regime van de dag correct op te bouwen, er een plek voor te vinden om te slapen, werken, rusten. Nadat ze begrepen hebben hoe de penis groeit, wat de grootte ervan bepaalt, zorgen ze voor de gezondheid van alle systemen in het algemeen.

U zult uw gezondheidsstatus moeten volgen, ziekten in een vroeg stadium moeten identificeren. Immers, ziekten van het urogenitale systeem, frequente urethritis hebben ook invloed op de groei.

Er is een mening over de directe relatie tussen de frequentie van masturbatie en de versnelling van de puberteit. Artsen zeggen dat ze geen patiënten hebben gezien, niemand heeft nog een versnelling van het natuurlijke tempo geregistreerd.

Alles ging volgens de biologische leeftijd, ongeacht de frequentie van masturbatie. Wetenschappelijk bewijs van dit feit bestaat momenteel niet.

Hoe oud is de penis?

Alle veranderingen in het lichaam bij alle mensen vinden op verschillende tijdstippen en in verschillende mate plaats. En als de vraag hoeveel jaar de penis begint te groeien, voor verschillende jongens verschillende antwoorden geeft, heeft de vraag hoe lang de penis groeit, een nauwkeuriger antwoord. Als het lichaam van de man geen pathologische processen, aandoeningen gerelateerd aan het urogenitale of hormonale systeem heeft, stopt de penisgroei met 18-21.

Biologische kenmerken van de ontwikkeling van de geslachtsorganen hangen nauw samen met de periode van puberteit, het einde ervan valt op 21 jaar, er zijn zelden gevallen waarin de seksuele ontwikkeling dichter bij 25 jaar is voltooid. Maar dergelijke gevallen zijn zeldzaam, maar statistieken spreken van grenzen binnen 18-21 jaar. Twijfels en zorgen van mannen over deze zaken hangen vooral samen met hun ontevredenheid over de grootte van de penis.

Genetica

De belangrijkste factor lijkt erfelijkheid te zijn. Genen die coderen voor het mannelijke voortplantingssysteem bevinden zich op het Y-chromosoom en worden daarom overgedragen van vader op zoon.

Raciale affiliatie wordt belangrijk geacht. In 2012 werd een grootschalig onderzoek uitgevoerd, waarbij werd onthuld dat vertegenwoordigers van de Negroid-race het grootste "apparaat" bezitten (gemiddeld ongeveer 17 cm). Terwijl de Kaukasus-race ongeveer 13,5 cm is, en in Aziatische landen is de gemiddelde waarde ongeveer 10 cm.

Wat beïnvloedt het proces

Wanneer de lul bij jongens begint te groeien, is dit proces heeft vooral invloed op erfelijkheid. Het zijn die genetische gegevens die werden doorgegeven aan de jonge man van de vader die het meest uitgesproken effect hebben op de toekomstige grootte en het uiterlijk van de penis. Maar genetica is niet de enige invloedsfactor, omdat er een aantal externe factoren zijn die een belangrijke rol spelen in de groei van het geslachtsorgaan van de jongen. Deze omvatten:

 • Testosteron. Dit hormoon moet in voldoende hoeveelheid in het lichaam van een jonge man worden gesynthetiseerd, omdat het ontbreken ervan de groei van de penis zal vertragen of zelfs dit proces zal stoppen. Met een tekort aan testosteronsynthese in het lichaam, is er altijd een ziekte die de vroegst mogelijke start van de behandeling vereist om de situatie te corrigeren voordat de jongen 18 jaar oud is, omdat het te laat zal zijn.
 • metabolisme. Wanneer de penis begint te groeien, is het noodzakelijk dat de metabole processen in het lichaam van de jongen correct verlopen en dit is gemakkelijk te verklaren. Met het verkeerde verloop van de stofwisseling ontwikkelt een jonge man geleidelijk obesitas en het vermindert visueel de penis, omdat deze een deel van het vetweefsel van de liesstreek bedekt. Natuurlijk, bij het verliezen van gewicht, verdwijnt het probleem geleidelijk, maar het beïnvloedt steevast het lichaam en leidt tot een aantal andere pathologieën, waaronder endocriene.
 • ondervoeding. Wanneer een jonge man niet voldoende voedingsstoffen consumeert (vitamines, mineralen, micro- en macro-elementen), wordt hij zwakker en ontwikkelen al zijn organen en systemen zich langzaam, onvoldoende, dit is van toepassing op het voortplantingssysteem. Daarom moet je nadenken over wat je moet eten om lid te worden en een uitgebalanceerd dieet volgen dat rijk is aan alle noodzakelijke stoffen, mineralen.
 • Ziekten en verwondingen. Wanneer de penis bij jongens begint te groeien, is deze erg gevoelig voor de invloed van pathogene micro-organismen. De aanwezigheid van ziekten en traumatisering kan niet alleen een vertraging in de ontwikkeling van het voortplantingssysteem veroorzaken, maar zelfs volledig stoppen.
 • Slechte gewoonten. Jongeren worden geconfronteerd met een situatie waarin de penis te vroeg stopt met groeien, precies in verband met het vroege begin van het drinken van alcohol, drugs en roken. Deze slechte gewoonten remmen metabolische processen, veroorzaken pathologie van de ontwikkeling van alle organen en systemen, hebben een negatieve invloed op de totale grootte van de penis.
naar inhoud ↑

Met welke arts contact opnemen

Een langzame verandering in diameter en grootte is een reden voor artsen om te lijken. Voordat hij volwassen wordt, leidt de kinderarts de patiënten. De specialist zal, indien nodig, een verwijzing voor onderzoek naar zijn collega's geven.

In sommige gevallen is een chirurg nodig. Maar als de ontwikkelingsachterstand optrad vanwege hormonale redenen, zal de endocrinoloog een antwoord geven op de vragen die van belang zijn.

Professioneel wordt "mannelijke zaken" uitgevoerd door de androloog. Welke van hen een androloog is - een uroloog of een androloog-endocrinoloog is nodig, wordt tijdens het onderzoek bepaald.

Dus de fysiologische penis verandert in 17-18 jaar. Dit is een tijd van snelle veranderingen, hormonale veranderingen in het lichaam. Ruwe interferentie met natuurlijke processen is onaanvaardbaar. Het is verboden om medicijnen te nemen om de lengte te vergroten. Vacuümpompen, weegmiddelen worden niet gebruikt.

Ten slotte zal het lid 21-22 jaar erfelijke dimensies bereiken. Pas daarna, na overleg met een arts, proberen ze de grootte naar boven te wijzigen.

Wat bepaalt de ontwikkeling van mannelijke geslachtsorganen?

Om te begrijpen op welke leeftijd de penis groeit, wanneer de groei niet meer wordt waargenomen, is het de moeite waard om speciale aandacht te schenken aan de factoren die dit proces beïnvloeden. Het eerste wat u moet weten over de groei en de grootte van de penis hangt rechtstreeks af van het ras en de nationaliteit van de man. Grote indicatoren worden bijvoorbeeld waargenomen bij mannen met een donkere huid, en de kleinste indicatoren zijn bij Aziaten.

Bovendien kunnen de volgende factoren de groeisnelheid en penisgrootte beïnvloeden:

 1. Hormonaal systeem - verschillende hormonen geproduceerd door het endocriene systeem zijn verantwoordelijk voor de puberteit en de groei van een jonge man. Met een testosterontekort kan de seksuele ontwikkeling vertragen en als de situatie in dit stadium niet tijdig wordt gecorrigeerd, is het bijna onmogelijk om de penisgroei te versterken.
 2. metabolisme - als gevolg van stofwisselingsstoornissen worden verschillende problemen waargenomen, zoals obesitas, hormonale onbalans, gebrek aan belangrijke stoffen in het lichaam. Dit alles kan een trage groei van de geslachtsorganen veroorzaken.
 3. Vitamine tekort - de puberteit valt samen met het stadium van groei van het hele organisme van een jonge man. Daarom is het voor hem op dit moment uiterst belangrijk om alle vitamines, mineralen, micro- en macro-elementen te ontvangen die het bouwmateriaal voor het lichaam zijn. Een acuut tekort aan eiwitten, vezels, B-vitamines en andere nuttige stoffen kan ook de groei van de penis remmen.
 4. Algemene gezondheid - Elk trauma, chronische ziekten en ernstige ziekten kunnen de groei van de geslachtsorganen negatief beïnvloeden.
 5. Slechte gewoonten - zoals uit een medisch certificaat blijkt, beïnvloedt roken en alcoholmisbruik in de adolescentie de seksuele ontwikkeling en groei van primaire en secundaire seksuele kenmerken nadelig.

Dienovereenkomstig kunnen we concluderen dat de penis kan groeien met verschillende snelheden en in verschillende perioden onder invloed van een heel complex van factoren. Dit omvat genetica, een erfelijke aanleg en het ras van een jonge man, de productie van geslachtshormonen, eventuele aandoeningen in het lichaam en een ongepaste levensstijl.

Hormonen

Het endocriene evenwicht heeft een belangrijk effect op de individuele ontwikkeling van de mens en geslachtsorganen zijn geen uitzondering. Het is vooral belangrijk om uw hormonale achtergrond in de puberteit te controleren, wanneer alle lichaamsstructuren, van hart tot seksueel, groeien en zich krachtig ontwikkelen.

Testosteron is verantwoordelijk voor het haar op het gezicht, de pubis, in de oksels, een verandering in de structuur van het strottenhoofd en een ruw stemtimbre. Nou ja, en natuurlijk, voor de grootte van de externe geslachtsorganen. Dienovereenkomstig, hoe hoger het niveau van het hormoon tijdens de "mannelijke" rijping, hoe meer de penis zal groeien.

Mogelijke problemen

Er zijn factoren die de grens veranderen van de leeftijd waarop een lid ophoudt te groeien, wat gebeurt door een negatief effect op het hele organisme. Soortgelijke problemen en situaties zijn onder meer:

 • Verkeerde levensstijl een jonge man. Dit item omvat niet alleen vroege slechte gewoonten, maar ook overmatige consumptie van snoep en muffins, onevenwichtige, onregelmatige maaltijden, gebrek aan of een te lage hoeveelheid fysieke inspanning, langdurig verblijf binnenshuis, zonder wandelingen die minstens 15 minuten duren.
 • Chronische ziekten, vooral voor endocriene ziekten. Deze situatie beïnvloedt duidelijk de groei van de penis en vereist daarom medische correctie en tijdige toegang tot een specialist.
 • Het nemen van bepaalde medicijnen die de ontwikkeling van het voortplantingssysteem remmen. Dit geldt vooral voor medicijnen die zijn bedoeld om een ​​erectie te veroorzaken bij jongens jonger dan 18 jaar. En soms beginnen jonge mensen, die het risico onderschatten, soortgelijke middelen te gebruiken, omdat ze hun rechtopstaande toestand onvoldoende vinden.
 • Negatieve omgevingscondities. De onbevredigende staat van de ecologie van de stad veroorzaakt de ontwikkeling van verschillende pathologieën, waaronder endocriene, die op hun beurt de groei van de penis remmen.

We kunnen een aantal specifieke ziekten onderscheiden die veranderingen in de periode van groei van de penis veroorzaken. Deze omvatten:

 • Ziekte van Peyronie. Deze pathologie manifesteert zich door het feit dat zich een afdichting vormt in de zachte weefsels van de penis, waardoor het orgaan onderontwikkeld raakt, het verdicht en gebogen wordt.
 • priapisme. Dit is een variant van de vertraging in de pathologie van de ontwikkeling van de geslachtsorganen van een jonge man gemanifesteerd in de vorm van een plotselinge erectie die niet voorbij ejaculatie gaat en gepaard gaat met pijn, terwijl het hoofd zich niet vult met bloed en zacht blijft.
 • Penisafwijkingen, die tot de categorie aangeboren behoren en geen problemen mogen veroorzaken totdat de afwezigheid van penisgroei en het onvermogen van de jonge man in de toekomst om een ​​volledige geslachtsgemeenschap te hebben worden onthuld.

Over in welk geval een klein formaat als een pathologie wordt beschouwd, zie de video:

Wat beïnvloedt precies periodieke veranderingen in de penisgrootte?

Veranderingen in de grootte van de penis bij een jonge man hangen rechtstreeks af van de holle weefsels die zich in het orgel bevinden. We hebben het over speciale cellen die verantwoordelijk zijn voor de grootte van de penis in een normale en rechtopstaande staat. De geneeskunde zegt dat de groei van weefsels en cellen in het lichaam van elke persoon eindigt met respectievelijk ongeveer 22 jaar oud, verdere toename van de natuurlijke manier van de penis verder onmogelijk zal zijn.

In de adolescentie kan de groei constant en geleidelijk zijn en kan deze snel en snel zijn. Eén ding is zeker, dat nadat de groei van caverneuze cellen is gestopt, de natuurlijke groei van het geslachtsorgaan stopt wanneer de leeftijdsmarkering van 16 tot 20 is overwonnen. Soms kunnen het territoriale kenmerk en de omgeving waarin de jonge man woont, worden beschouwd als een even belangrijke factor die periodieke veranderingen in de grootte van de penis beïnvloedt.

Bloedvat conditie

Bloedvoorziening en zuurstofverzadiging van weefsels is een van de belangrijkste functies in het lichaam, het voortplantingssysteem is geen uitzondering. Als het lichaam constante ischemie ervaart (gebrek aan arterieel bloed en, als gevolg, zuurstof), verliest het geleidelijk zijn functie en sterft.

Hart- en vaatziekten, met name atherosclerose, hebben een direct effect op erectiestoornissen en penisgrootte. Dus als blokkering van slagaders werd waargenomen in de adolescentie, kan de mannelijke waardigheid gewoon niet groter worden, vanwege de beperking van de inname van voedingsstoffen.

Hoe de ontwikkeling van een orgaan te versnellen of te verlengen

Als u de grenzen van de groeiperiode van het mannelijke lid begrijpt, kunt u tijdig een afwijking van de norm of een volledige afwezigheid van wijzigingen detecteren. maar een jonge man moet niet in paniek raken, want er zijn manieren om de groei te versnelleninclusief:

 • Dieet verandering. Om dit te doen, moet je het menu verrijken met producten voor de groei van de penis. Dergelijke voedingsmiddelen omvatten sommige groenten, zuivelproducten, fruit en zeevruchten,
 • Aanpassing levensstijl. Dit betekent het opgeven van slechte gewoonten, goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging,
 • Ziekte behandeling, de strijd tegen acute pathologieën voordat ze chronisch worden,
naar inhoud ↑

2 opmerkingen

Hij begon op 21-jarige leeftijd geïnteresseerd te zijn in dit onderwerp. Mijn penis stopte met groeien na ongeveer 17 jaar. Ik heb het niet met mijn vrienden gecontroleerd, maar het lijkt mij dat het na 20 jaar zeker niet zal groeien tenzij je allerlei zalven gebruikt, pillen eet, enzovoort - ik adviseer niet om erbij betrokken te raken.
Als je problemen hebt met de penis in termen van groei tot volwassenheid, is het beter om een ​​arts te raadplegen.

Ik wist niet eens dat je met behulp van goede voeding de groei van de penis kunt vergroten. Veel dank aan de auteur voor een interessant artikel. Ik zal nu vaker lijnzaadolie en zeevruchten eten. Ik heb nog tijd - slechts 21 jaar, er kan veel gebeuren in een jaar. Over het algemeen ontwikkelt de penis zich normaal voor mij, hier zijn geen problemen mee, anders zou ik zeker een arts hebben geraadpleegd

Welke maten van de penis kunnen als normaal worden beschouwd

Ondanks het weten hoeveel jaar de penis is gegroeid, maken de meeste mannen zich zorgen over de grootte van hun geslachtsorganen, zelfs na de puberteit. Experts schrijven dit toe aan een overmatige gevoeligheid voor stereotypen en opgelegde maatschappelijke oordelen, evenals de neiging van mannen om hun gegevens te vergelijken met de kenmerken van andere mannen.

Een medisch certificaat zegt dat de normale penisgrootte 11-18 cm is in een rechtopstaande staat. Veel hangt af van de nationaliteit van de man, bijvoorbeeld de meest indrukwekkende maten behoren tot de Afrikanen, gemiddelde tarieven worden waargenomen onder Europeanen en bescheiden gegevens behoren tot Aziaten. Ook is de grootte van de penis te wijten aan de groei, kracht en lichaamsbouw van de man.

Als de grootte van de penis tijdens stimulatie 9 cm of minder is, zeggen artsen dat de penis onderontwikkeld is vanwege pathologieën en aandoeningen in het lichaam. Maar dit houdt rekening met de groei en proporties van het hele lichaam van een man. U moet uw orgelgrootte meten en deze vergelijken met de norm wanneer de periode van seksuele ontwikkeling is gestopt, en dienovereenkomstig is de groei van de externe geslachtsorganen gestopt.

Wat te doen als het niet groeit?

 • Ten eerste, raak niet in paniek en raadpleeg een specialist, hij zal een reeks tests en analyses uitvoeren die helpen bij het identificeren van een normale individuele grootte en als deze onvoldoende is, welke factoren dit hebben beïnvloed. Het kan ook complicaties voorkomen, in de vorm van impotentie, een schending van de kwalitatieve samenstelling van sperma en zelfs onvruchtbaarheid.
 • Ten tweede moet een volwassene zijn levensstijl heroverwegen, omdat overgewicht de grootte van de penis beïnvloedt. Vetweefsel wordt niet alleen op de maag afgezet, maar ook op de schaamstreek, waardoor het deel van de penis in het scrotum wordt bedekt en visueel wordt verminderd. Bovendien verhoogt een onevenwichtig dieet het risico op hart- en vaatziekten en bloedstolling.
 • Ten derde, verwijder slechte gewoonten. Roken is een van de belangrijkste oorzaken van dyslipidemie en atherosclerose. In de internationale classificatie van ziekten (ICD-10) werd zelfs een aparte code Z2 toegewezen om deze afhankelijkheid aan te geven. De vorming van atherosclerose begint binnen 12-14 jaar, dit is een onvermijdelijk natuurlijk proces. Invloed misschien alleen op de snelheid van zijn progressie, en dit hangt direct af van de levensstijl van de persoon.

TOP 5 beste methoden

 • Speciale oefeningen uitvoeren of jelking,
 • Het gebruik van zalven, crèmes, gels of sprays en andere middelen,
 • Uitrekken met instrumenten: verlenging, brancard of gewichten,
 • Vacuümpomp
 • Surgery.

Door het proces van veranderingen in het mannelijke voortplantingssysteem te begrijpen en hoe lang de penis groeit, kan de jonge man zijn eigen ontwikkeling beheersen en correleer het met de normen. En het is noodzakelijk dat in geval van afwijkingen de mogelijkheid bestaat om tijdig medische hulp te zoeken. Of zelfs zodat de man de situatie onafhankelijk kan beïnvloeden door enkele veranderingen in zijn leven aan te brengen. naar inhoud ↑

Hoe maximale vooruitgang te boeken in de groei van de penis?

De industrie biedt mannen veel kansen om hun 'waardigheid' te vergroten. Alle zalven, crèmes en tabletten werken op ongeveer hetzelfde principe, ze verhogen de bloedstroom en vullen de corpora cavernosa, wat helpt om het volume en de waardigheid tijdens een erectie te vergroten.

Medische geneesmiddelen behoren tot de groep van synthetische stimulerende middelen en blokkeren het enzym fosfodiesterase 5, waardoor ze bijdragen aan de productie van een natuurlijk relaxerend middel van bloedvaten - stikstofmonoxide. Het verhoogt het lumen van de slagaders en meer verzadigd bloed komt het orgaan binnen. Al deze medicijnen zijn gericht op het bestrijden van impotentie, en al als bijwerking, vergroten ze de grootte en verhogen ze het orgasme.

Met hormonale onbalans is het gebruik van testosteronvervangingstherapie mogelijk. Een dergelijke behandeling kan alleen worden voorgeschreven door de behandelend arts en vervolgens na een reeks tests om het absolute testosteron in het bloedserum en de afwezigheid van contra-indicaties te identificeren. Hormoontherapie is een serieuze stap, en bij het kiezen ervan moet u de voor- en nadelen afwegen, omdat er een risico bestaat op het ontwikkelen van een “ontwenningssyndroom”. Deze overtreding wordt gekenmerkt door een significante vermindering of volledige stopzetting van de productie van hun androgenen.

Als u niet klaar bent om dergelijke risico's te nemen, is het mogelijk om natuurlijke preparaten te gebruiken die op dezelfde manier werken. Vanwege plantaardige componenten hebben ze aanzienlijk minder contra-indicaties. Het nemen van pillen met Tribulus terrestris als gevolg van steroïde saponine-protodioscine heeft bijvoorbeeld een stimulerend effect op de synthese van lichaamseigen steroïden. Deze kruidensamenstelling is de voorloper van alle menselijke geslachtshormonen en wanneer het wordt ingenomen, wordt er geen 'ontwenningssyndroom' gevormd.

U kunt profiteren van verschillende voedingssupplementen en crèmes die op het principe van vitamines werken, het corpus cavernosum voeden en de bloedstroom bevorderen. Ze voorzien het lichaam van de nodige mineralen en versterken de vaatwand. Ze beïnvloeden snel het eiwitmetabolisme in de weefsels en kunnen de penis enigszins vergroten (met 2-5 cm). De beste resultaten worden getoond als onderdeel van complexe therapie, samen met een verstevigende massage en speciale oefeningen die zijn ontworpen om het voortplantingsorgaan langer en dikker te maken.

Als een man helemaal niet blij is met de grootte en hij het "apparaat" niet alleen tijdens een erectie wil vergroten, maar ook in een rustige staat, zijn er slechts twee effectieve manieren:

Constante spanning en microscheuren tijdens het aanbrengen van de expander zorgen ervoor dat cellen van de holle lichamen zich intensiever vermenigvuldigen. Tegelijkertijd hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe oud de penis groeit, omdat de cellen zich delen en hun hele leven lang worden vernieuwd, alleen op jonge leeftijd zijn ze veel sterker. Met behulp van de techniek kunt u de waarde aanpassen en verschillende vervormingen en krommingen verwijderen.

Elke chirurgische ingreep is een enorm risico, een operatie om de waardigheid te vergroten moet zeer zorgvuldig worden benaderd. Tijdens de operatie plaatst de arts opblaasbare of semi-rigide (buigbare) prothesen naast (of in plaats van) de holle lichamen. De operatie wordt alleen weergegeven als de grootte van het mannelijke lid niet meer dan 10 cm is in een rechtopstaande staat en met vereisten voor verminderde potentie.

Penisvergrotingsmethoden

Voor die mannen die op jonge leeftijd onvoldoende groei van de penis hebben ervaren, zijn er veel alternatieve methoden om dit te versnellen. Het is duidelijk dat het vóór een dergelijke oefening belangrijk is om een ​​arts te onderzoeken en te raadplegen om uzelf en uw geslachtsdelen niet te schaden. Tegenwoordig zijn de volgende methoden voor natuurlijke penisvergroting het populairst:

 1. Manieren om de bloedstroom te stimuleren - De rekbaarheid van de holle lichamen en de vergroting van de penis tijdens een erectie hangen rechtstreeks af van de bloedsomloop. Een man moet de basis van de penis met zijn duim en wijsvinger nemen, alsof hij de uitstroom van bloed uit de penis blokkeert. Vervolgens moet de hand naar voren worden bewogen, alsof de holle lichamen met bloed worden gevuld en de punt van de penis hebben bereikt, het noodzakelijk is om de basis van het orgel opnieuw over te brengen, maar met de tweede hand. Zo'n oefening wordt 20-25 minuten gedaan.
 2. Methoden voor het uitrekken van weefsels - Eerst moet het lichaam worden bedekt door het hoofd, een beetje druk, en vervolgens de penis strekken en naar voren brengen. Nadat je het gedurende 10-15 seconden in een uitgerekte toestand hebt gehouden, moet je het terugbrengen naar zijn normale positie, waarna je de oefening meerdere keren herhaalt. Op het einde moet het lichaam licht worden gemasseerd, waardoor de bloedstroom ontstaat.
 3. Aanvullende manieren met behulp van goederen, extenders, een pomp of massage. Elk apparaat voor het vergroten van de penis en elk apparaat is te vinden in apotheken en speciaalzaken. Gebruik dient strikt volgens de instructies te gebeuren, en in geval van ongemak stop de oefening onmiddellijk.
 4. oefeningen - Eerst wordt de penis verwarmd met een massage, een warme douche of een handdoek gedrenkt in warm water. Daarna voeren ze verschillende oefeningen uit of masturberen ze eenvoudig met een geleidelijke uitrekking van de penis. Het effect zal merkbaar zijn na 5-6 weken dagelijkse oefening.
 5. Medische preparaten - Er zijn veel hulpmiddelen die helpen om de grootte van de penis iets te vergroten.Bijvoorbeeld 100% natuurlijke ProSolutionPills-tabletten, een preparaat met natuurlijke ProEnhance-ingrediënten of SizeGenetics-kruidentabletten.

Sommige mannen oefenen verschillende opties en manieren tegelijk uit om de penis te vergroten om maximale resultaten te bereiken. Het belangrijkste is dat alle acties doordacht en correct zijn, zonder de gezondheid van de man te schaden. In ieder geval zal de toename onbeduidend zijn - slechts + 2-4 cm tot de vorige grootte. Radicale veranderingen kunnen alleen door een operatie worden gegeven.

Conclusie

De grootte van de penis van een man hangt direct af van verschillende factoren - genetica, gezondheidstoestand, hormonale achtergrond, etniciteit, ecologie, levensstijl. Dezelfde redenen kunnen de leeftijd beïnvloeden wanneer de penis begint en eindigt met groeien, de groeisnelheid en de puberteit. Gemiddeld wordt de groei van de penis waargenomen van 12 tot 20-25 jaar.

Het mannelijke lid groeit al zijn hele leven: mythe of realiteit?

Zoals elk ander orgaan in het lichaam, groeit de penis zijn hele leven lang. Gladde spiercellen en epitheel vermenigvuldigen zich voortdurend en vernieuwen, de grootte zelf verandert niet veel, er wordt meer aandacht besteed aan de directe functie van reproductie, dat wil zeggen de ontwikkeling van de testikels.

Actieve groei wordt waargenomen tijdens de puberteit en is voornamelijk afhankelijk van de normale achtergrond en een voldoende hoeveelheid voedingsstoffen. Het voortplantingsinstinct is een van de belangrijkste, daarom is in het mannelijk lichaam alles gericht op voortplanting:

 • verhoogde gevoeligheid van het hoofd,
 • verbeterde spermakwaliteit,
 • zorgen voor normale beweeglijkheid van het sperma.

Bekijk de video: 6 weetjes over penissen die jij ABSOLUUT wil weten (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter