Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Een selectie van kapsels voor de zomer voor jongens

neem deel aan de discussie

Deel met vrienden

Het begin van de adolescentie bemoeilijkt de selectie van kapsels voor een jongen. Het is verkeerd als ouders in deze periode een keuze maken - het is tijd om rekening te houden met de voorkeuren van het kind. Maar als de jongen een goede keuze maakt, help hem dan met advies. Je moet het juiste kapsel kiezen, rekening houdend met de lengte van het haar, de algemene stijl en het ovaal van het gezicht.

Kenmerken van de keuze van kapsels

Kapsels voor jongens na 13 jaar verschillen aanzienlijk van die van eerder. De haarstructuur verandert, waardoor je mannenkapsels met een uitgesproken structuur kunt dupliceren. Daarom is het wenselijk om bij het kiezen rekening te houden met alle nuances.

  • Voor actieve en constant drukke jongens van 13-14 jaar oud, is het de moeite waard om kapsels te kiezen die geen speciale styling vereisen. Dit bespaart tijd.
  • Het is beter om een ​​knipbeurt te kiezen op basis van de hobby's van de jongen, zijn favoriete activiteiten. Voor een rustig kind dat ijverig en druk is met school, kun je een schoolkapsel kiezen. Als de student actief bezig is met sporten, heb je voor het gemak een geschikte sportoptie nodig. In het eerste geval kan het haar elke lengte hebben, maar in het tweede is het de moeite waard om de voorkeur te geven aan korte strengen.
  • Houd er rekening mee dat voor mannen met gelijkmatig, gehoorzaam haar, kapsels geschikt zijn. Als het haar krullend is, is het beter om meerdere of kortere kapsels te kiezen.
  • Als u creatieve kapsels kiest, moet u uw kind zeker uitleggen hoe het goed voor uw haar kan zorgen. Als alles aan het toeval wordt overgelaten, wordt het uiterlijk snel rommelig. Als gevolg hiervan ontvangt de jongen op school opmerkingen van leraren en spot van klasgenoten.
  • Denk aan de kenmerken van het uiterlijk en het ovaal van het gezicht. Korte kapsels tonen alle gebreken, maar de unieke asymmetrische integendeel, legt de nadruk op zichzelf.

Wat zou het kapsel voor de zomer voor een jongen moeten zijn?

Veel ouders benaderen op verantwoorde wijze de vraag wat een zomerkapsel moet zijn voor een jongen van een bepaalde leeftijd. Stylisten adviseren in de eerste plaats om naar de nieuwste modetrends te kijken, en psychologen raden aan te luisteren naar de verlangens van het kind zelf. Met behulp van een kapsel kun je een jongen wennen om vanaf jonge leeftijd voor zijn uiterlijk te zorgen.

Allereerst mogen kapsels voor de zomer het actieve tijdverdrijf, amusement, spelletjes, sport, enz. Van het kind niet hinderen. Kappers adviseren om de voorkeur te geven aan korte en middellange kapsels, omdat een te lange lengte in het zwoele seizoen ongemak kan veroorzaken. Ook moet het kapsel volledig voldoen aan zijn algemene uiterlijk en imago, temperament, levensstijl.

Soorten kapsels

Zomerkapsels voor jongens in de kleuterklas, school en adolescentie kunnen volledig verschillen in stijl, ontwerp, uitvoering, maar één ding verenigt hen - ze mogen geen ongemak veroorzaken. Stylisten stellen verschillende universele kapselopties voor alle leeftijden voor, waar vandaag de dag veel vraag naar is.

Kappers bevelen een knipbeurt aan bij jongens met een perfecte hoofdvorm, en vooral, met recht volumineus haar. Haar geknipt ongeveer dezelfde lengte, iets korter in de slapen en nek. Vervolgens wordt het kapsel met behulp van stylingtools op een chaotische manier gelegd, waarbij naalden uit het haar worden gevormd. Een knipbeurt past bij een jongen met een rusteloos rusteloos temperament.

Halve doos

Het meest gewilde kapsel bij jongens van alle leeftijden. Haar van gemiddelde lengte bevindt zich alleen op de kruin van het hoofd, vervolgens verminderen ze tot de slapen en de achterkant van het hoofd soepel de lengte. De halfbox is een strikte en ingetogen stijl die verschillende stylingopties accepteert. Een universeel kapsel voor degenen die geen tijd willen besteden aan constante styling en verzorging.

Een korte knipoptie, ideaal voor het warme seizoen van het jaar en een bewegend kind. Boksen is een kort haargedeelte bij de kruin en nog korter haar in de slapen en nek. Het kapsel wordt vaak gedragen door atletische, moedwillige en moedige jongens van alle leeftijden en kijk op het leven.

Caesar

Het kapsel van Caesar is vooral populair, naast korte tempels en een nek, een iets langwerpige kroon en een kleine knal, wordt een duidelijke rand van het haar op het voorhoofd en de slapen verondersteld. De commandant zelf droeg dit kapsel, en vandaag heeft het de voorkeur van de dappere en zelfverzekerde jongens.

Canadees

Canada is meer geschikt voor romantische natuur met een zacht karakter. Een klassiek kapsel impliceert een textuurvorm, namelijk een multilevel vermindering van de lengte van het haar vanaf de bovenkant van het hoofd tot de achterkant van het hoofd en de slapen. Canada kan in verschillende richtingen worden gestapeld of worden teruggekamd, afhankelijk van een specifieke omstandigheid.

Rechtbank

In dit geval hebben we het over een kort kapsel voor hete zomers en actief bewegende jongens. Een platform is een kapsel waarbij de lengte van het haar, beginnend van de kruin naar de slapen en de achterkant van het hoofd, sterk afneemt. Het kapsel accepteert de vorming van hoog haar, dat wil zeggen dat de bovenkant van het haar zo hoog mogelijk moet worden gefixeerd.

Robbedoes

Dit kapsel werd een echte trend in de jaren 60 en is tot op de dag van vandaag in trek bij jongens van alle leeftijden. Zo'n knipbeurt voor een tomboy, die in verschillende interpretaties kan worden gemaakt - een klassieker met gescheurde strengen, asymmetrisch voor creatieve aard.

Foto van modieuze kapsels voor een jongen voor de zomer

Om de selectie van modieuze zomerkapsels voor jongens te vergemakkelijken, raden stylisten aan om foto's met de beste kapselmodellen te bekijken.


Conclusie

Zomerkapsels voor jongens moeten licht, luchtig, comfortabel en niet veeleisend in de zorg zijn. Experts adviseren het kiezen van korte en middellange opties voor de lengte van het haar, omdat de zomer voornamelijk warmte is. Jongens van school en adolescentie zijn mobiel en actief, dus het kapsel moet niet interfereren, maar eerder de aard en het karakter benadrukken.

Haar tattoo

In het geval van een verkorte Canadese, boks- en halve doos, evenals andere kapsels met geschoren tempels, kunt u een beetje fantasie toevoegen en niet alleen het haar op de tempels inkorten, maar ook individuele patronen scheren. Scheerproducten kunnen hier worden gekocht: https://beardboard.ru/brite/ De manier van scheren is universeel - het overwon jongens van alle leeftijden, volwassen mannen en de meest gedurfde vrouwen. Bij de tempels kun je niet alleen geometrische vormen scheren, maar ook een symbolisch beeld van de favoriete held van je kind.

In de professionele taal van kappers worden vergelijkbare kapsels met geschoren elementen Haartattoo genoemd. Als je het geluk hebt om een ​​meester te bereiken die echt ervaring heeft met deze kwestie, kan hij een echt meesterwerk op het hoofd van je kind maken dat jaloers zal zijn op klasgenoten en vrienden in de tuin. De vrijheid om een ​​foto te kiezen wordt alleen beperkt door de verbeelding van uw kind - met behulp van zorgvuldig scheren is het mogelijk om elk idee te realiseren.

Als u en uw kind niet van plan zijn om het uiterlijk in de zomer radicaal te veranderen, maar toch iets modieus en origineel willen, let dan op kapsels met een geschoren nek. Elk kapsel kan met deze techniek worden aangevuld door de achterkant ervan te markeren voor het werk van de meester. De rest van het haarvolume wordt niet beïnvloed, maar de meest gedurfde kunnen het hele hoofd een ruimte maken om te tekenen. Het geselecteerde patroon kan symmetrisch of asymmetrisch, geometrisch of plot zijn. Als je zo'n kapsel aan het begin van de zomer doet, zal je haar tegen de herfst groeien op geschoren gebieden en je kunt het zelfs vóór 1 september opmaken.

"Maar dit is een vrouwelijk kapsel?!" Kun je zeggen. In de modewereld is het zelfs niet zo eenvoudig. Als een modieus idee aan populariteit wint, wordt het vroeg of laat universeel. Dit gebeurde bijvoorbeeld met mannenkapsels bob, anderkat, kok, rockabilly en anderen, die in de loop van de tijd universeel werden. In het geval van het vierkant gebeurt het tegenovergestelde - het kapsel verandert geleidelijk van typisch vrouwelijk naar de unisex-categorie.

Natuurlijk zal niet elke jongen dit kiezen. Maar als uw kind lang haar groeit in navolging van een rotsidool, is een vierkant een geweldige optie voor een netjes dagelijks kapsel totdat de haer de gewenste lengte heeft bereikt.

Iroquois

We hebben al gesproken over de valse Iroquois, die kunnen worden verkregen uit Canada of een ander kapsel met een verschil in de lengte van de strengen. Maar dit stopt niet veel jongens, en ze wensen zichzelf een echte mohawk! Natuurlijk, je wil als ouders om een ​​dergelijk experiment toe te staan ​​aan het kind of niet. Als u uw zoon echter ten minste voor de zomer laat mohawk, krijgt uw kind zelfvertrouwen en een onschatbaar gevoel dat u van hem houdt en zijn verlangens en passies deelt.

En laten we je een geheim vertellen, foto's met Iroquois zijn perfect voor het afstudeeralbum, dat op veel scholen in de elfde klas zit en ouders vragen om kinderfoto's van verschillende jaren mee te nemen. Als de mohawk plotseling ophoudt aangenaam te zijn voor het kind - je kunt het gewoon afsnijden en je krijgt het gebruikelijke, onopvallende, korte kapsel voor jongens.

Klassieke bob is perfect als een zomerkapsel voor jongens die niet willen experimenteren met hun uiterlijk, of ze al moe zijn. Zelfs de bob blijft echter niet ongewijzigd en krijgt in elk modeseizoen zijn eigen nieuwe functies. In het seizoen lente-zomer 2018 is de boon met een asymmetrische schuine knal en langwerpige slapen het meest trendy. Het is vermeldenswaard dat een dergelijk kapselsilhouet geschikt is voor bijna elke gezichtscontour.

Veel moeders weten het niet, maar de verlengde boon kan ook worden gestapeld. In het occipitale deel wordt met behulp van een föhn extra haar aan het haar gegeven en worden de zijzones en pony in een "artistieke puinhoop" geplaatst. Deze stijloptie wordt aangeboden door stylisten in 2018.

En vergeet niet dat zelfs eenvoudige kapsels zoals egel en bob regelmatig onderhoud nodig hebben. De zomer is een tijd van spelletjes en ontspanning van dagelijkse zaken en zorgen. Zelfs het kortste en eenvoudigste kapsel moet echter regelmatig worden gewassen en gekamd. Het is noodzakelijk om de jongen te laten wennen aan het regelmatig opruimen, ook in de zomer.

Rechthoekig voorhoofd

De op een speciale manier geschoren voorhoofdlijn is geen volledig kapsel, maar een element van kapsel voor de zomer voor jongens. Je kunt met deze techniek elk modern kapsel voor jongens versieren. Gebruik het echter niet als uw kind een rechthoekig of rond gezicht heeft, anders wordt het zelfs nog grofer. Maar als het gezicht van de jongen ovaal of rond is, zal het benadrukken van de hoeken boven de slapen zijn beeld erg stijlvol maken.

Dit kapsel moet door je vader en je grootvader zijn gedragen. Tientallen jaren gaan voorbij en de egel blijft nog steeds een van de meest populaire jongensachtige kapsels, vooral voor zomerspellen. Dit kapsel hoeft immers praktisch niet te worden verlaten: de egel is gemakkelijk te kammen en droogt zeer snel na het wassen. Het belangrijkste verschil dat de klassieke egel onderscheidt van andere vergelijkbare kapsels is de volledige afwezigheid van rechthoekige gebieden en scherpe overgangen tussen de lengte van het haar.

Naast de klassieke egel, is er een variatie aan kapsels met langwerpige strengen op de kroon die op verschillende manieren kunnen worden gestapeld. Ook kun je met behulp van een egel gemakkelijk de onregelmatigheden van de schedel verbergen: het is voldoende om met de lengte van de strengen in verschillende zones te spelen. En als je zo'n kapsel niet knipt, zal de egel na verloop van tijd een populaire Canadees worden.

Gavroche

Het kapsel, genoemd naar het brutale karakter Victor Hugo, is perfect voor een beetje fidget. Maar als uw kind een rond gezicht heeft, is het beter om een ​​asymmetrische versie van het kapsel te maken. Dit kapsel wordt gekenmerkt door een korte of langwerpige top die lijkt op een klassieke egel. Maar het belangrijkste verschil tussen gavrosh en andere kapsels is langwerpig haar op de achterkant van het hoofd, dat naar beneden valt.

Tennis

Nog een geweldig zomerkapsel voor jongens. Tenniskapsel is universeel, het ziet er geweldig uit voor zowel kleuters als tieners. Het kapsel heeft verschillende variëteiten, dus u kunt de optie kiezen voor elke vorm van het gezicht. Het is heel eenvoudig gedaan, het ziet er prachtig uit en het kind loopt comfortabel met haar mee.

Het is echter belangrijk om het moment vast te leggen waarop de voorste strengen te veel groeien en in de ogen beginnen te klimmen. Het is noodzakelijk om ze op tijd in te korten, omdat het frequente contact van haar in de ogen een van de factoren van visuele beperking is, en het is gewoon ongemakkelijk.

Boogschutter

Het is gemakkelijk om dit kapsel te onderscheiden - het onderscheidt zich door een hoge zijscheiding met een asymmetrische lange knal, terwijl de oren open zijn en de slapen langs een schuine lijn zijn gesneden. Het belangrijkste voordeel van dit kapsel is dat het visueel extra volume geeft aan dun haar. Het Boogschutter-kapsel is geschikt voor jongens met alle gelaatstrekken, vanwege het ongewone uiterlijk ziet het er in elk geval spectaculair uit. In het seizoen 2018 zijn ook andere modieuze kapsels voor jongens aan de zijkant relevant.

Grunge

Wat is een grunge-kapsel voor een jongen? Dit is opstand en brutaliteit! Dit kapsel is goed geschikt voor de zomer. Schooluniformen verzamelen stof in een kast, een koffer, schriften en andere benodigdheden worden in een verre la gelegd. De tijd is gekomen voor vrijheid, wat ontspanning en zelfexpressie betekent.

Grungekapsels zijn een onderdeel van de moderne rockcultuur, ze zijn verzadigd met de geest van vrijheid en rebellie. Daarom is er geen enkele canon over hoe zo'n kapsel te doen, dit proces zal altijd een daad van creativiteit zijn. Grunge betekent verwarde strengen die in een chaotische volgorde liggen. Ze benadrukt de individualiteit van de jongen en onderscheidt hem van de menigte.

Onder nul

Niet vaak, maar het gebeurt dat jongens hun ouders vragen om hun haar volledig tot nul te knippen. Kortom, dit verlangen wordt veroorzaakt door de beelden van het leger uit films en computerspellen - de jongen wil zich een favoriete held voelen, zoals hij worden. Een kapsel onder nul of zeer kort haar vereist minimale tijd voor verzorging, maar beschermt niet tegen zonlicht. Daarom is een hoofdtooi in militaire stijl voor de zomer een ideale aanvulling op het beeld.

Conclusie

Wees niet overstuur, en vooral, zweer het als je zoon negatief reageerde op het voorstel om naar de kapper te gaan. Volgens sommige jongens zijn alleen meisjes dol op kapsels en kapsels, en deze jongen doen is "niet cool". In dit geval moet u zorgvuldig met betrekking tot zijn positie aan het kind uitleggen dat dit niet zo is en dat echte mannen ook voor zichzelf zorgen. Besteed veel aandacht aan de keuze van salon en meester, zodat het resultaat je zoon niet van streek maakt, maar hem verrukt en ervoor zorgt dat je trots wilt zijn op je nieuwe kapsel.

Bekijk de video: Hippe kapsels (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter