Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Kapsels voor jongens van 6-7 jaar oud

Voor veel kinderen van school en adolescentie is kapsel een onmisbaar element van het externe beeld, waardoor het kind zijn potentieel en persoonlijkheid toont. Ouders moeten in dit geval geen druk op de jongen uitoefenen door hun mening op te leggen, maar alleen begeleiden en voorstellen hoe een kapsel te kiezen. De belangrijkste selectiecriteria zijn afhankelijk van het type gezicht en de aard van het haar bij het kind.

De vorm van de gezichten van alle mensen is anders en met behulp van een kapsel kunt u enkele van zijn tekortkomingen en functies verbergen. Als je het verkeerde kapsel kiest, kan het een wrede grap maken, waarbij het uiterlijk wordt benadrukt. In dit verband adviseren specialisten en kappers om te overwegen welke soorten kapsels zijn bedoeld voor elk type gezicht van een jongen, waarna, op basis van deze kennis, een kapsel kiezen, op basis van de wensen van het kind.

Selectie gezichtsvorm

De mode-industrie wemelt van verscheidenheid en keuzevrijheid, wat het moeilijk maakt om een ​​modieus en stijlvol kapsel te kiezen voor een jongen van school- of tienerleeftijd. En om de zoektocht te beperken, adviseren kappers vooral aandacht te besteden aan de vorm van het gezicht van de jongen, waarvoor bepaalde soorten kapsels en kapsels speciaal zijn ontworpen.

Ovaal

Een ovaal gezicht wordt meestal bij mensen gevonden, dus de meeste kapsels en kapsels zijn er geschikt voor. Het kunnen kapsels voor jongens zijn zonder pony of met een pony, korte, middellange en lange kapsels, volumineuze of nette stylingkapsels. Kappers adviseren om meer aandacht te besteden aan de structuur van het haar, omdat het ovale gezicht perfect past bij alle kapsels.

Rondje

Het ronde gezicht wordt gekenmerkt door verbrede jukbeenderen of de aanwezigheid van overmatig volume in de wangen. Met het juiste kapsel kunt u deze functie verbergen in het uiterlijk van de jongen, zodat het gezicht een meer ovale vorm krijgt. In de kapsels moeten verticale lijnen aanwezig zijn, het is beter om het haar van gemiddelde lengte te knippen. Hoewel veel soorten kapsels met asymmetrie ook niet slecht zijn voor een ronde gezichtsvorm.

Vierkant

In dit geval zullen een hoge voorhoofdvorm en een uitgebreide kin een kenmerk van het uiterlijk van de jongen zijn. Te mannelijke gelaatstrekken met een groot hoofd moeten worden verzacht met een kapsel, want deze stylisten adviseren om kapsels met een pony en een asymmetrische rangschikking van haar te kiezen. Het gebied bij de oren is iets geopend en de pony is aan de zijkant gekamd. Je hoeft het alleen maar terug te kammen of een rechte, rechte knal te dragen.

Driehoekig

Deze gezichtsvorm wordt gekenmerkt door een brede lijn van het voorhoofd en jukbeenderen, maar een smalle kin. Om gezichtslijnen in evenwicht te houden, deze functies te verbergen, wordt kappers geadviseerd om de voorkeur te geven aan korte kapselmodellen met een knal. De basisregel voor jongens met deze gezichtsvorm is een volledige afwijzing van een directe scheiding in het haar, het is beter om zich te houden aan de asymmetrie en de afwezigheid van duidelijke lijnen in het kapsel.

Parallellogram

Mensen noemen deze vorm van de gezichtsdiamant vaak, en alleen correct geselecteerde soorten kapsels laten je de functies verbergen - een smalle lijn van het voorhoofd en de kin, verlengde jukbeenderen en holten op de slapen. Je moet kapsels kiezen die volume aan de kin kunnen toevoegen en de lijn van de jukbeenderen gladmaken. Het is noodzakelijk om lange kapsels die terug kammen te weigeren, evenals die met volume in het midden van het hoofd of een recht stuk. Het belangrijkste wapen is een schuine knal, die de voorhoofdlijn verlengt.

Langgestrekte

In dit geval helpt een pony de vorm van het gezicht te verkorten, evenals een prachtige kroon met een concentratie van haarlengte. Vanwege de volumineuze kroon, de afwezigheid van het temporale gebied, schuine of zelfs rechte pony, kunt u het langwerpige gezicht maximaal tot een standaard ovale vorm brengen. Afsteken is beter om een ​​beetje zijwaarts te doen en zich te houden aan de asymmetrie, om je gezicht niet meer te strekken. Steil en glad haar moet ook worden vermeden, omdat ze de grootte van het gezicht benadrukken.

Met elke gezichtsvorm die inherent is aan alle mensen, kunt u dus prachtige gelaatstrekken correct benadrukken, maar tegelijkertijd enkele gebreken en gebreken verbergen. Dit criterium moet van fundamenteel belang zijn bij het kiezen van kapsels en kapsels, zelfs als we het over een kleine jongen hebben.

Kapsels voor kinderen voor jongens op kleur en aard van het haar

De haarkleur, hun structuur en volume - dit is een andere groep criteria die de keuze bepaalt voor een bepaald kapsel en kapsel voor de jongen. Er zijn kapsels die harmonieus en stijlvol over donker haar lijken, en er zijn er die het beeld van een blonde jongen winstgevender transformeren. Als sommige kapsels geschikt zijn voor glad en volumineus haar, zullen andere er alleen effectief uitzien op krullende krullen.

Op blond haar

Meestal zijn ouders geïnteresseerd in welke kapsels te kiezen voor blonde jongens, omdat voorschoolse en schoolgaande leeftijd gepaard gaan met een periode van licht zacht haar. Veel van deze jongens kunnen donkerder worden in haarkleur vóór de adolescentie en volwassenheid, en slechts een paar van hen blijven blond. Het belangrijkste voordeel van blond haar is het vermogen om volumetrische en lange kapselvariaties te laten groeien.

Op redelijk haar kun je absoluut alle soorten kapsels oppakken. Een uitzondering zijn alleen die opties waarbij wordt uitgegaan van een minimale korte lengte en haarontwerp, een geschoren scheiding. Op blond haar is de gradatie van minimale haarlengtes, patronen en allerlei krullende haarsneden nauwelijks merkbaar en niet zo spectaculair als op donker haar. Ideale kapsels voor blondinejongens - grunge, hoed, korte trap, vierkant, Brits of Canadees.

Naar het donker

Donker haar, in tegenstelling tot lichte tinten, zal er niet altijd voordelig uitzien met lange soorten kapsels, waardoor het externe beeld van de jongen wordt overbelast. Stylisten adviseren om aandacht te besteden aan korte kapsels, afstuderen en een methode met meerdere niveaus van kapsels, omdat donkere, heldere strengen het effect van textuurmodellen van kapsels zullen verbeteren. Het kunnen kapsels zijn met een volumineuze kroon, met een schuine stijlvolle pony of gescheurde strengen.

Voor donkerharige jongens is het de moeite waard om aandacht te besteden aan korte kapselmodellen, zoals boksen en half-boksen, waarin overgangen van haarlengten worden uitgesproken. U kunt de afbeelding aanvullen met behulp van een krullend kapsel - ontwerp. Medium kapselmodellen zijn ook acceptabel, vooral als verschillende haarlengtes worden geïmpliceerd. De meest ideale voorbeelden van kapsels voor dergelijk haar zijn boksen en semi-boksen, bliksem, Brits, Caesar.

Voor grof haar

Kapsels voor jongens met grof haar moeten vooral veeleisend zijn voor styling, omdat dit type haar ondeugend en eigenzinnig is in de zorg, bovendien houden ze een bepaald volume en vorm niet voor een korte tijd vast. Meestal raden kappers en stylisten aan om korte kapselopties te kiezen die handig en praktisch zijn bij het verzorgen voor school- en tienerjongens met stijf haar.

De twee meest voorkomende methoden voor het knippen van grof haar zijn cascade- en textuurknippen in lagen. Zulke bekende modellen van kapsels, zoals bob en vierkant, zijn gecontra-indiceerd, omdat ze een constante en meest nauwkeurige styling vereisen. Maak ook geen kapsel met verkorte slapen en een lange lengte bij de kruin, omdat grof haar een slordig uiterlijk zal creëren. De meest ideale opties zijn een egel en een platform, een Canadese en een halve doos.

Voor dun zacht haar

Als het haar van de jongen dun en zacht van structuur is, adviseren stylisten een zorgvuldige aanpak bij het kiezen van kapsels. In dit geval is het doel hetzelfde - een groter volume geven, wat wordt bereikt door het afstuderen van haarlengtes. Textuur, multi-level kapsels kunnen kort of middellang zijn, maar opties zoals bob en andere vergelijkbare modellen op dun haar zien er vloeibaar en saai uit.

De meest geschikte kapselmodellen voor jongens met zachte en dunne strengen zijn klassieke polka, sport half-boksen, kort en gewaagd boksen, kort kapsel "kruidnagel". Maar opties voor kapsels met langwerpige pony kunnen het beste worden vermeden door eigenaren van dun haar, zoals kapsels met een voorhoofd overhangend voorhoofd. Je kunt ook een korte interpretatie van het bob-kapsel overwegen, omdat dit het haar perfect volume geeft, maar moet worden gestileerd.

Kapsels voor jongens met twee tops: foto

Veel jongens met twee tops op hun hoofd vinden het moeilijk om kapsels te kiezen, net als hun ouders, omdat deze functie veel kapselopties kan belemmeren. Meestal valt de keuze op korte kapselopties (bijvoorbeeld boksen en half-boksen), omdat u hierdoor het gebrek kunt verbergen en strengen in de kruin kunt vermijden. Gemiddelde lengtes vallen categorisch, omdat ze hun vorm niet zullen behouden. Maar lange kapsels zijn mogelijk als het haar zich leent voor styling of kan worden verzameld in een paardenstaart.


Mensen zeggen dat mensen geboren met twee hoofden speciaal en vaak begaafd zijn. Daarom is het de moeite waard om het kind uit te leggen dat dit geen afwijking in zijn uiterlijk is, maar eerder een speciaal kenmerk van de manifestatie van zijn persoonlijkheid.

Kapsels voor hangende oren: foto's

Kappers en stylisten besteden speciale aandacht aan een knipbeurt voor jongens met hangende oren, omdat voor veel kinderen op school en adolescentie deze functie de oorzaak wordt van complexen en zelftwijfel. De eenvoudigste optie om de uitstekende oren te verbergen is om een ​​lang kapsel voor de jongen te maken, zoals een vierkant of een uitgebreide versie van een bob. In dit geval zullen de lokken, beginnend bij de pony en tot de achterkant van het hoofd, vallen en de vorm van de oren verbergen. Je kunt ook de vorm van de oren in balans brengen met een kapsel, zoals een hoed, wanneer er een grote hoeveelheid haar bovenop het hoofd zit.


Conclusie

Elk kind is individueel in gezichtsvorm, haartype en -structuur, externe gegevens en interesses. Bij het kiezen van een knipbeurt is het belangrijk om al deze criteria te overwegen, en vooral de wensen en levensstijl van de jongen zelf. Een knipbeurt maakt het mogelijk om enkele harde gelaatstrekken glad te strijken, asymmetrieën te corrigeren en het uiterlijk van de jongen aantrekkelijker te maken. Bovendien helpt ze het kind zich zelfverzekerd en moedig in het team te voelen.

Eenvoudige opties

Tegenwoordig is er een breed scala aan eenvoudige kapsels voor jongens van 6-7 jaar oud.

 • "Box". In dit geval worden alle strengen zo kort mogelijk gesneden. Deze optie is geschikt voor alle haartypes behalve krullend.

 • "Halve doos". Maak in dit geval een gesimuleerde knal. Whisky en de achterkant van het hoofd zijn net afgekapt. In dit geval is er geen limiet op de lengte van de kroon.

 • "Gavroche". Dit kapsel impliceert de aanwezigheid van lang haar op de achterkant van het hoofd. Strengen op de slapen en op de bovenkant van het hoofd zijn kort gemaakt. De meest winstgevende dergelijke styling ziet er op krullend en dun haar.

 • "Hedgehog". Haar is opgelegd. En alle sloten worden ingekort.

 • "De pot." Deze vorm omvat gelijkmatig geknipt licht langwerpig haar met een rechte knal. Whisky kan een beetje worden geschoren. Auricles worden meestal opengemaakt.

 • "Vier van een soort." Het wordt alleen uitgevoerd op langwerpig haar en vereist constante grondige zorg. Het haar op de achterkant van het hoofd, de kroon en de slapen blijft lang achter. Meestal creëren ze een pony. Maak haar recht.

 • "Canada's". De pony en het haar op de kruin worden geknipt tot 4-5 centimeter. De strengen op de achterkant van het hoofd en de slapen zijn zo kort mogelijk gesneden. Er zijn opties voor krullend haar. In het bovenste gedeelte worden krullen weelderig en groot gemaakt, maar krullen ze niet bij de slapen en de achterkant van het hoofd, zodat het kapsel lang zijn vorm behoudt.

 • Opzij leggen. In dit geval wordt de whisky geschoren met een machine en wordt het haar op de achterkant van het hoofd zo kort mogelijk gemaakt. Het resterende haar wordt langs de zijscheiding aan één zijde gekamd en gelakt.

 • "Golf". Het haar op de slapen en op de achterkant van het hoofd is kort geknipt. De strengen op het pariëtale deel blijven langer en vormen een plat oppervlak, het "platform" genoemd.

 • "Sint-jakobsschelp". Om zo'n kapsel te maken, in de richting van het voorhoofd naar de achterkant van het hoofd, wordt het haar op dezelfde manier in twee delen gekamd en wordt een "kam" gecreëerd. Aan het achterhoofdgedeelte en aan de zijkanten zijn de strengen ingekort

 • Een klassiek kapsel voor krullend haar. Krullen worden alleen in de zijkanten kort gemaakt. In het middelste gedeelte blijven ze zo lang mogelijk staan.

 • "De hoed". Ze is ook klaar op krullende krullen. Ze zijn gelijkmatig bijgesneden tot middellange lengte. Je kunt de pony recht laten of eenvoudig verwijderen en je voorhoofd open laten.

Stijlvolle kapsels

Tegenwoordig bieden stylisten aan verschillende opties voor coole kapsels voor jongens van 6-7 jaar oud.

 • Kapsel "Skater". Om zo'n modieus kapsel te maken, wordt het haar aan de zijkanten gelijkmatig kort geknipt. In het midden van het hoofd blijven de strengen van verschillende lengte, terwijl ze lichte nalatigheid creëren.

 • Kapsel "Surfer". Zo'n kapsel omvat langwerpig golvend haar. De pony is schuin gemaakt.

 • Puntige lokken. Dit kapsel wordt gedaan op langwerpig haar. Elke streng is enigszins in verschillende lengtes bijgesneden. Dit kapsel wordt opgelost met een speciaal babyhaarproduct.

 • "Bob". Deze styling is geschikt voor eigenaren van dik haar. Alle strengen zijn iets langwerpig gemaakt. De pony krijgt een lange rechte vorm.

 • "Caesar". Strengen worden geknipt tot een lengte van niet meer dan 4-5 centimeter en naar voren gekamd. De pony is recht gemaakt of volledig verwijderd. Maak een knipbeurt met een speciale stylinggel.

 • "De pagina". De pony is recht en maximaal magnifiek en volumineus. Het resterende haar blijft ook iets langwerpig. Hun lengte moet hetzelfde zijn.

 • "Iroquois". Zo'n gewaagd kapsel omvat kort haarstyling aan de zijkanten, in het middengedeelte worden langere lokken gelegd met behulp van vernis en gel.

 • Pompadour golven. In dit geval worden zowel de pony als de rest van het haar met gel en vernis gelegd. Dan wordt al het haar in de vorm van een golf een beetje teruggekamd. Je kunt whisky scheren en de achterkant van het hoofd kort afsnijden.

 • Een knipbeurt in de vorm van buitengewone symmetrie. Whisky en nek worden geschoren met een typemachine. De resterende langere strengen worden langs de zijscheiding gekamd.

 • "Anderkat". De zijdelen zijn volledig geschoren met een machine. Vaak maakt een tool verschillende tekeningen op de kop. De rest van het haar is terug gekamd en gelakt.

 • Kapsel met opgeheven pony. De pony wordt enigszins opgetild onder een lichte hoek en bespoten met vernis zodat deze lang kan vasthouden. De resterende strengen worden tot enkele centimeters gesneden.

 • Asymmetrisch kapsel met gekartelde uiteinden. Aan de zijkanten van de streng gescheurd zo kort mogelijk. Maak in het midden een soepele overgang van kort haar naar langer haar.

 • Gestileerd kapsel. Lange pony wordt in verschillende richtingen gelegd. Het resterende korte haar kan licht worden gestyled met vernis of gel.

 • "Tomboy". De strengen zijn in verschillende lengtes gesneden (maar niet meer dan 7 centimeter). Ze zijn opgelegd zonder pony. Het kapsel is asymmetrisch.

 • Kapsel in strandstijl. Zowel haar als pony moeten helemaal recht zijn. Bovendien moet hun lengte tot aan het oor zijn. De uiteinden kunnen een beetje worden bijgesneden, zodat ze enigszins in lengte verschillen. De pony is aan de zijkant gekamd.

 • Liggend met een geschoren nek. Het haar op de slapen is kort gemaakt. Het achterhoofdgedeelte wordt onmiddellijk geschoren. De strengen aan de bovenkant van het hoofd moeten van gemiddelde lengte zijn. Ze worden voorzichtig teruggekamd. Pony's doen dat in de regel niet.

 • "Afgestudeerd" styling. Meestal wordt het gedaan op halflang haar. De pony is aan de zijkant gekamd en de rest van de krullen zijn naar voren.Het resulterende kapsel wordt gefixeerd met een haarspray.

 • "Grunge". Dit kapsel wordt op dezelfde manier gemaakt als "Bob". Maar maak tegelijkertijd een ander type pony. Ze zou haar hele voorhoofd moeten bedekken. Ze kamde opzij. Dit moet worden gedaan met stylingsprays.

Selectieregels

Voordat je het juiste type kapsel maakt voor een jongen van 6-7 jaar oud, moet je op sommige dingen letten.

Houd bij het kiezen van een kapsel rekening met het type haar. Als ze te dun zijn, is het de moeite waard om de voorkeur te geven aan styling met asymmetrie en strengen van verschillende lengtes, omdat ze een aanzienlijke hoeveelheid kunnen geven.

Voor dun haar, moet u kapsels kiezen die zijn ontworpen voor korte strengen. Immers, te lange krullen van dit type zien er lelijk uit en kunnen de styling niet mooier en volumineuzer maken. Als het kind te strak haar heeft, zijn opties met korte krullen die geen speciale gecompliceerde zorg vereisen, voldoende. Dergelijke kapsels omvatten "Egel", "Boksen", "Halve doos".

Als het kind vrij dikke krullen heeft, kunt u de voorkeur geven aan langwerpige kapsels. Ze zien er volumineus en netjes uit.

In dit geval ziet er uitstekend uit en een rechte pony. Als de jongen krullend haar heeft, moet in dit geval een te complexe originele styling worden vermeden. Op dergelijke krullen zien tenslotte lichtvrije kapsels het voordeligst uit, wat er geweldig uitziet met bijna elke lengte van de streng.

Bij het kiezen van een knipbeurt is het de moeite waard om de vorm van het gezicht te overwegen.

Als het gezicht rond is, moet je de pony verlaten, te dikke kapsels. Tegelijkertijd kunt u styling gebruiken met krullen op meerdere niveaus en opties met een groot volume op de kruin, omdat ze het gezicht visueel kunnen strekken. Als het gezicht ovaal is, moet je een soepele styling met een directe scheiding weigeren. Meer expressiviteit voor dit type kan asymmetrische kapsels en meerlagige pony geven.

Het is moeilijker om het juiste kapsel te kiezen voor een vierkante gezichtsvorm. Kapsels met volume op de kruin, gekamd haar verlengen het gezicht enigszins. Rechte pony, te korte styling kan het visueel uitbreiden. In dit geval is het beter om een ​​lange schuine knal te maken.

Voor een gezicht met een driehoekige of ruitvormige vorm zijn weelderige en volumineuze kapsels de beste optie. Voor een langwerpig of rechthoekig type, is het het beste om te kiezen voor een stijl met een rechte knal die het voorhoofd volledig bedekt. Hiermee kun je het gezicht iets korter maken en het proportioneel maken.

De hartvorm lijkt op een driehoek. Maar ze onderscheidt zich door bredere jukbeenderen en een scherpere kin. Voor deze persoon zijn de beste opties "Canada", knipbeurten met een pony en kam naar achteren of opzij, "Undercut".

Onthoud dat kapsels gemaakt op lang haar constante zorg vereisen. Te langwerpige ringetjes kunnen jongens in het dagelijks leven verstoren, dus niet iedereen zal het doen. Als je je whisky of zijkanten wilt scheren, dan wordt je eerst geadviseerd om eerst je hoofdhuid te controleren. Het gebruik van een scheerapparaat kan immers schade toebrengen en irritatie veroorzaken.

Mooie voorbeelden

Voor jongens van 6-7 jaar oud is een kapsel met een zijscheiding van dikke strengen van verschillende lengtes perfect. Tegelijkertijd worden beide kanten geschoren met een machine, of gewoon zo kort mogelijk geschoren.

Een goede optie zou een recht en enigszins langwerpig kapsel met open oren zijn. In dit geval kunt u ook een rechte knal van grote lengte maken, die het voorhoofd volledig zou bedekken.

Een interessante optie is een langwerpig kapsel met een schuine knal. Bovendien kunnen alle strengen van verschillende lengtes worden gemaakt, inclusief een pony. Auricles kunnen het beste open worden gelaten. Deze styling kan het haar een visueel volume geven.

Een kapsel met kort haar aan de zijkanten wordt als origineel beschouwd. De strengen aan de achterkant van het hoofd maken het iets langer. In dit geval kan de pony iets worden opgetild met gel of vernis en een beetje opzij worden gekamd.

Vergeet niet dat je, nadat je het kapsel hebt gedaan, je haar moet besproeien met speciale fixerende producten die je kind niet zullen schaden. Anders kan er irritatie op de hoofdhuid verschijnen.

Een korte video met voorbeelden van modieuze kapsels voor jongens wordt hieronder gepresenteerd.

Bekijk de video: Juf Manon met haar 67 jarige groep op Koningsdag 2018 (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter