Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Premium badjassen voor heren: hoe zien ze eruit en hoeveel kosten ze?

Het stereotype dat een kamerjas een puur vrouwelijk kledingstuk is, is eigenlijk fout. Tegenwoordig moet er in de kledingkast van elke moderne man een hoogwaardige, warme, comfortabele badjas zijn om in een thuisomgeving te verblijven. Veel mannen zijn bekend met de aangename sensatie die een verandering van werkkleding geeft aan een gezellige huisjas. Vooral als het herenbadjassen van topkwaliteit zijn.

Een kwaliteit ding is niet alleen comfortabel en aangenaam om te dragen, het zal de man ook meer dan een jaar trouw dienen. Daarom wordt stylisten, zelfs bij het kiezen van huiskleding, geadviseerd om items van extra klasse te kiezen om langdurig te kunnen genieten. Als dit een goede badjas voor de man is, kan de man zich ontspannen, het is alleen belangrijk om de juiste stijl, kleur, ontwerp en naaimaterialen te kiezen.

Premium badjassen

Als er een groot aantal soorten damesbadjassen is, wordt dit kledingstuk voor de mannelijke helft van de samenleving gepresenteerd in een klassieke versie. Tegelijkertijd bieden moderne collecties nog steeds een keuze in parameters zoals naaimaterialen, maten, kwaliteit, stijlen en seizoensgebonden variëteiten, dat wil zeggen lichte badjassen voor het warme seizoen en verwarmde modellen voor de winter.

Kenmerken

In de meeste gevallen worden mannen gewaden gepresenteerd in ingetogen modellen in de stijl van minimalisme, die volledig consistent is met het mannelijke karakter en type. De belangrijkste voorwaarde voor het maken van jassen is dat fabrikanten worden geconfronteerd - het creëren van het meest gezellige en comfortabele huisding. Bij het kiezen van een kamerjas, moet een man letten op zijn eigenschappen en kwaliteit van stoffen, en daarna op ontwerp, stijl en kleurenschema.

Kwaliteit

Tegenwoordig bieden fabrikanten mannen verschillende soorten badjassen om aan de behoeften van elke koper te voldoen. Elite-badjas is een badjas die is gemaakt van natuurlijke en hypoallergene stoffen, en komt ook overeen met modetrends. Moderne merken herenkleding bieden de volgende soorten gewaden voor heren:

 1. Hooded - dankzij deze stijl van een natuurlijke badjas, na het nemen van waterprocedures, droogt het haar sneller, deze badjas is vooral relevant bij een bezoek aan een sauna. Een hoogwaardige badjas met een premium capuchon beschermt tegen blazen tijdens het koude seizoen.
 2. Omgeslagen kraag - Deze kamerjas wordt gekenmerkt door een strikte stijl en ontwerp, vergelijkbaar met de klassieke officiële stijl. Dankzij deze kraag is de mantel comfortabel om te dragen en de snijdiepte kan worden aangepast met een riem.
 3. Oversized badjassen - Dergelijke homewear heeft een ruime stijl, dus het wordt als ideaal beschouwd voor grote mannen. De vaste riem kan op elk niveau worden vastgebonden en het extra grote model belemmert de bewegingen van de man niet.
 4. Korte en lange badjassen - De eerste optie wordt vaak gedragen over andere huiskleding, bijvoorbeeld bovenop pyjama's. En langwerpige modellen zijn geschikt voor het koude seizoen, omdat ze warmte beter vasthouden.

Kwaliteit is vooral het gebruik van dure natuurlijke stoffen van de nieuwste generatie. Specialisten produceren ook badjassen zodanig dat de naden nauwelijks merkbaar en merkbaar blijven, dankzij de verwerking behouden ze hun sterkte en integriteit.

Kosten van

Een belangrijke indicator is de prijs van een badjas, hoogwaardige dingen zullen nooit goedkoop zijn. Direct op de prijsstelling zal worden beïnvloed door materialen die betrokken waren bij het naaien van een badjas. Tegenwoordig bieden fabrikanten verschillende opties voor kamerjasstoffen:

 • velours badjas is zacht, pluizig, duurzaam en bestand tegen mechanische stress,
 • zijden gewaden zijn duurzaam, presentabel en luxueus van uiterlijk, met een hoog ademend vermogen,
 • de badjas van katoen is zacht, hypoallergeen, hygroscopisch, maar dun en niet volumineus,
 • badstof badjas die vocht perfect, zacht en luchtig, warm en comfortabel van verschillende diktes en lengtes absorbeert,
 • de wafelbadjas is stijlvol en ingetogen in ontwerp, het absorbeert vocht goed en biedt de eigenaar een massage-effect,
 • een gebreide kamerjas met een andere print en allerlei kleuren, het accepteert gemakkelijk het silhouet van een mannenfiguur, strekt zich uit en passeert goed.

Van alle aangegeven opties is de goedkoopste een gebreide badjas; modellen gemaakt van velours en fluweel, katoen en wafelstof kosten iets meer. Nou, zijde wordt beschouwd als het duurste materiaal, omdat het sterk, duurzaam, uiterlijk respectabel en origineel is. Gemiddeld kan een duur heren gewaad 10 tot 40.000 roebel kosten.

Waar kopen?

Tegenwoordig kun je kleding kopen in echte winkels en vrijwel via online winkels. Het is alleen belangrijk om een ​​betrouwbare leverancier te vinden, omdat we het hebben over elite en dure dingen. Tegenwoordig zijn er in veel steden gespecialiseerde winkels en boetieks voor herenkleding, waar u merkartikelen kunt vinden, waaronder hoogwaardige badjassen voor thuis.

Het verschil tussen een gewone badjas en premium?

Effen badjasPremium badjas
Eenvoudige stijlComfortabele en originele stijl
Goedkope stoffen die tijdens het dragen worden blootgesteld aan mechanische belastingNatuurlijke, slijtvaste stoffen die duurzaamheid en presentabel uiterlijk gedurende meerdere jaren behouden
Weefsels kunnen allergieën veroorzaken.Hypoallergeen weefsel
Een snit die na verloop van tijd kracht en vorm verliestPerfecte pasvorm, gelijkmatige steken, steken
Lage draagbaarheidHoge draagbaarheid en bruikbaarheid.

Conclusie

Ongetwijfeld heeft premiumklasse kleding een groot aantal voordelen en voordelen, in verband waarmee elke respectvolle man een keuze in zijn voordeel maakt. Als we premium badjassen voor mannen overwegen, zullen dergelijke dingen de mannelijke stijl benadrukken, maar tegelijkertijd kunnen we thuis genieten van dagelijks comfort en gezelligheid. Hun enige nadeel is de hoge prijs, maar het wordt gerechtvaardigd door de lange levensduur van badjassen.

Badjassen in Simferopol (500 producten)

Quick View Badjas voor heren - ivoor

Levering: Simferopol (16 december)

Gratis nummer 8 800 ... Bestelling met één klik Snel kopen Vossen Terry-Velour badjas Feeling rubin (L)

Levering: Simferopol (9 december)

BIJ WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Bestelling met één klik Snel bekijken Vossen Badjas badstof-velours Rubin voelen (XL)

Levering: Simferopol (9 december)

IN WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Snel bekijken Vossen Badjas badstof-velours Rubin voelen (M)

Levering: Simferopol (9 december)

IN WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Quick view Timas badjas voor mannen Oslo

Levering: Simferopol (9 december)

IN WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Snel bekijken Vossen Badjas badstof-velours Feeling winternight (M)

Levering: Simferopol (9 december)

IN WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Snel bekijken Vossen Badjas badstof-velours Feeling winternight (S)

Levering: Simferopol (9 december)

IN DE WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Quick view Vossen Badjas badstof-velours Feeling wit (XXL)

Levering: Simferopol (9 december)

IN WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Snel bekijken Vossen Badjas badstof-velours Feeling winternight (L)

Levering: Simferopol (9 december)

IN WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Snel bekijken Vossen Badjas badstof-velours Feeling winternight (XXL)

Levering: Simferopol (9 december)

IN WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Quick view Timas badjas Alexandra (S)

Levering: Simferopol (9 december)

IN WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Snel bekijken Vossen Badjas badstof-velours Feeling wit (XL)

Levering: Simferopol (9 december)

IN WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Snel bekijken Vossen Badjas badstof-velours Rubin voelen (S)

Levering: Simferopol (9 december)

IN WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Met één klik bestellen Quick view Timas badjas Alexandra (L)

Levering: Simferopol (9 december)

BIJ WINKEL Online consultant Gratis nummer 8 800 ... Bestelling met één klik

Premium badjassen voor heren

De kamerjas is gemaakt van badstof (100% katoen) met een verkorte lus, waardoor het er netter en presentabeler uitziet, het is veel moeilijker om er een trekje op achter te laten. De stof absorbeert perfect vocht, heeft een licht massage-effect.

 • maatbereik: 46-60,
 • kleuren: zwart, wit, marineblauw,
 • materiaal - badstof, dubbelzijdig, 100% katoen, dichtheid 450 g.

Een kamerjas met geborduurde tekst en afbeeldingen op de rug - 4000 roebel.

 • initialen borduurwerk op de borst +400 roebel,
 • borduurwerk met metallic draad +200 roebel.

De kamerjas is gemaakt van badstof (100% katoen) met een verkorte lus, waardoor het er netter en presentabeler uitziet, het is veel moeilijker om er een trekje op achter te laten. De stof absorbeert perfect vocht, heeft een licht massage-effect.

 • maatbereik: 46-60,
 • kleuren: zwart, wit, marineblauw,
 • materiaal - badstof, dubbelzijdig, 100% katoen, dichtheid 450 g.

Een kamerjas met geborduurde tekst en afbeeldingen op de rug - 4600 roebel.

 • initialen borduurwerk op de borst +400 roebel,
 • borduurwerk met metallic draad +200 roebel.

De kamerjas is gemaakt van triga-bamboo materiaal, het is een combinatiestof, natuurlijke bamboe voor het lichaam, die vocht perfect absorbeert en het lichaam laat "ademen", de bovenste laag is een dunne microfiber velours die lichtheid en buitengewone zachtheid geeft. Ook is de buitenlaag slijtvast en is het onmogelijk om er een trekje op te laten! Het product zal de eigenaar vele jaren dienen, terwijl het in zijn oorspronkelijke vorm blijft.

 • maatbereik: 46-60,
 • kleuren: donkerblauw, beige, wit.

Een kamerjas met geborduurde tekst en afbeeldingen op de achterkant - 5800 roebel.

 • initialen borduurwerk op de borst +400 roebel,
 • borduurwerk met metallic draad +200 roebel.

De kamerjas is gemaakt van triga-bamboo materiaal, het is een combinatiestof, natuurlijke bamboe voor het lichaam, die vocht perfect absorbeert en het lichaam laat "ademen", de bovenste laag is een dunne microfiber velours die lichtheid en buitengewone zachtheid geeft. Ook is de buitenlaag slijtvast en is het onmogelijk om er een trekje op te laten! Een dergelijk product zal de eigenaar vele jaren dienen, terwijl het in zijn oorspronkelijke vorm blijft.

 • maatbereik: 46-60,
 • kleuren: donkerblauw, wit.

Een kamerjas met geborduurde tekst en afbeeldingen op de achterkant - 6200 roebel.

 • initialen borduurwerk op de borst +400 roebel,
 • borduurwerk met metallic draad +200 roebel.

Dames premium badjassen

De kamerjas is gemaakt van badstof (100% katoen) met een verkorte lus, waardoor het er netter en presentabeler uitziet, het is veel moeilijker om er een trekje op achter te laten. De stof absorbeert perfect vocht, heeft een licht massage-effect.

 • maatbereik: 42-60,
 • kleuren: wit, roze, rood,
 • materiaal - badstof, dubbelzijdig, 100% katoen, dichtheid 450 g.

Een kamerjas met geborduurde tekst en afbeeldingen op de rug - 4000 roebel.

 • initialen borduurwerk op de borst +400 roebel,
 • borduurwerk met metallic draad +200 roebel.

De kamerjas is gemaakt van badstof (100% katoen) met een verkorte lus, waardoor het er netter en presentabeler uitziet, het is veel moeilijker om er een trekje op achter te laten. De stof absorbeert perfect vocht, heeft een licht massage-effect.

 • maatbereik: 42-60,
 • kleuren: wit, roze, rood,
 • materiaal - badstof, dubbelzijdig, 100% katoen, dichtheid 450 g.

Een kamerjas met geborduurde tekst en afbeeldingen op de rug - 4600 roebel.

 • initialen borduurwerk op de borst +400 roebel,
 • borduurwerk met metallic draad +200 roebel.

De kamerjas is gemaakt van triga-bamboo materiaal, het is een combinatiestof, natuurlijke bamboe voor het lichaam, die vocht perfect absorbeert en het lichaam laat "ademen", de bovenste laag is een dunne microfiber velours die lichtheid en buitengewone zachtheid geeft. Ook is de buitenlaag slijtvast en is het onmogelijk om er een trekje op te laten! Het zal de eigenaar vele jaren dienen, terwijl het in zijn oorspronkelijke vorm blijft.

 • Maatbereik: 42-56,
 • Kleuren: room, perzik, arctisch.

Een kamerjas met geborduurde tekst en afbeeldingen op de rug - 5300 roebel.

 • initialen borduurwerk op de borst +400 roebel,
 • borduurwerk met metallic draad +200 roebel.

De kamerjas is gemaakt van triga-bamboo materiaal, het is een combinatiestof, natuurlijke bamboe voor het lichaam, die vocht perfect absorbeert en het lichaam laat "ademen", de bovenste laag is een dunne microfiber velours die lichtheid en buitengewone zachtheid geeft. Ook is de buitenlaag slijtvast en is het onmogelijk om er een trekje op te laten! Het zal de eigenaar vele jaren dienen, terwijl het in zijn oorspronkelijke vorm blijft.

 • Maatbereik: 42-56,
 • Kleuren: room, perzik, arctisch.

Een kamerjas met geborduurde tekst en afbeeldingen op de rug - 6000 roebel.

 • initialen borduurwerk op de borst +400 roebel,
 • borduurwerk met metallic draad +200 roebel.

Overeenkomst voor de verwerking van persoonsgegevens

Deze overeenkomst over de verwerking van persoonsgegevens is ontwikkeld in overeenstemming met de wetgeving van de Russische Federatie.

Alle personen die de informatie invullen die persoonlijke gegevens op deze website vormt, evenals andere informatie plaatsen met de aangegeven acties, bevestigen hun toestemming voor de verwerking van persoonlijke gegevens en hun overdracht aan de exploitant van de verwerking van persoonlijke gegevens.

Burgers die deze Overeenkomst aanvaarden, tonen hun interesse en zijn het er volledig mee eens dat de verwerking van hun persoonsgegevens de volgende acties kan omvatten: verzameling, systematisering, accumulatie, opslag, verduidelijking (bijwerken, wijzigen), gebruik, vernietiging.

Beste stijlvolle Elite gewaden uit Italië, Frankrijk en Duitsland.

We bieden je dure badjassen van toonaangevende merken van hoge kwaliteit katoen en bamboe. Veel modellen van elite badjassen hebben geen analogen, omdat ze zijn ontwikkeld door toonaangevende modeontwerpers.

In onze winkel hebben premium badjassen niet alleen een stijlvolle stijl en een modieuze uitstraling. Het belangrijkste is de hoogwaardige materialen waarvan de badjassen zijn gemaakt. De gepatenteerde hydrocotton-technologie maakt een dure badstofbadjas ongelooflijk zacht en delicaat. En de toevoeging van bamboe of kasjmier verbetert niet alleen de kwaliteit van de badjas, maar geeft het ook een elite nobele solide uitstraling en een zijdeachtige glans, waardoor de badjas zacht en delicaat is.

Ook elite dure gewaden voor dames en heren zijn een geweldig cadeau en geven positieve emoties.

Bekijk de video: Our Miss Brooks: Head of the Board Faculty Cheer Leader Taking the Rap for Mr. Boynton (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter