Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Side-Hairstyles voor jongens 2019

Kappersmode is niet alleen van toepassing op volwassenen, maar ook op kinderen. Stylisten hebben verschillende opties voor kapsels aan de zijkant voor jongens voorbereid. U kunt kiezen op basis van het type gezicht, de activiteit van het kind of hoeveel tijd hij aan zijn uiterlijk kan besteden. Kinderen kunnen ook modieus zijn met een minimale tijdrovende styling.

Hoe kies je een zijsnede voor een jongen van 10-12-14 jaar oud?

Niet altijd komen de wensen van de ouders overeen met de mogelijkheden.

Overweeg factoren om een ​​knipbeurt te kiezen:

 • haar conditie. Hoe minder vaak ze zijn, hoe minder opties je kunt kiezen. Tot het haar dik wordt, is het beter om het onder een "egel" te knippen,
 • activiteit. Als de baby veel beweegt, sport, is het beter om een ​​korter kapsel te kiezen,
 • baby voorkeuren. Omdat het kapsel speciaal voor hem wordt gedragen, moeten ouders naar zijn mening luisteren,
 • gezichtsvorm
 • haarstructuur.

Raadpleeg specialisten voordat u een knipbeurt kiest. Stylisten helpen je bij het kiezen van het juiste kapsel, gericht op de vorm van het hoofd en de conditie van het haar. Kapsels aan de zijkant met geschoren tempels voor jongens worden beschouwd als de meest modieuze in de moderne tijd. Soms worden patronen toegepast. De moeilijkheid is dat een dergelijke knipbeurt systematisch moet worden bijgewerkt.

Elke maand wordt whisky op orde gebracht, als er patronen zijn, worden ze opnieuw gesneden.

Gezien de vorm van het gezicht

Er zijn selectiecriteria per type persoon, die in de tabel kunnen worden overwogen:

Gezichtsvormkapselkenmerken
rondjeLangwerpige streng omhoog, maar aan de zijkanten geschorenAfhankelijk van het evenement, kun je de draad aan beide kanten kammen, of ze naast elkaar in twee delen om een ​​klassieke stijl te creëren.
vierkantDe streng is alleen aan de kruin verlengd, de zijkanten zijn geschoren, maar niet volledigWhisky kan niet volledig worden geschoren - dit zal de tekortkomingen van de vierkante vorm van het hoofd benadrukken.
ovaalElke knipbeurt en knallengteDe ovale vorm is universeel in termen van het kiezen van een kapsel.
langgestrekteElk kapsel waar extra volume aan de zijkanten wordt gecreëerdJe kunt het slot niet hoog omhoog brengen, omdat dit de vorm visueel nog langer maakt.

Op leeftijd

Kapsels aan de zijkant voor jongens zien er stijlvol en aantrekkelijk uit. Ze vereisen ook enige zorg, op zijn minst minimaal. Daarom is een dergelijke knipbeurt een geweldige manier om je baby te leren om vanaf jonge leeftijd voor zichzelf te zorgen.

Er zijn verschillende aanbevelingen van stylisten die je helpen een kapsel te kiezen voor een jongen op basis van leeftijd (weergegeven in de tabel):

LeeftijdscategorieStylist TipsAanvullende aanbevelingen
0-2 jaarDe kortste kapselsOp deze leeftijd bestuderen kinderen de ruimte om hen heen, dus u moet hen niet belasten met extra tijdkosten voor verzorging.
2-6 jaarAls het haar krullend is, kunt u een kapsel van gemiddelde lengte kiezen. Ze zijn volumineus en stijgen op, dus ze zullen niet in de ogen gaan. Als het haar steil is, moet je het korter knippen of de lengte op de kruin laten.Leeftijd is geen voorstander van stijlvolle kapsels. Als u ze kiest, geven ze de voorkeur aan legopties die u helemaal niet hoeft te besteden.
6-9 jaar oudOp schoolleeftijd kunt u kapsels kiezen die analoog zijn aan modellen voor volwassenen.De aandacht wordt gevestigd op het gedrag en de activiteit van het kind. Hoe meer tijd hij besteedt aan sport of spel, hoe korter het kapsel zou moeten zijn.
9-12 jaar oudOudere studenten besteden aandacht aan zichzelf, begrijpen de schoonheid en stijl. Daarom is het beschikbaar om een ​​van de modieuze kapsels te kiezen, zodat het past bij de vorm van het hoofd en de haarstructuur.De leeftijd van de eerste likes en falls zorgt ervoor dat jongens voor zichzelf zorgen. Omdat ze genoeg tijd voor de spiegel doorbrengen, kun je kapsels maken met stylingtools.
12 jaar en ouderHet haar van tieners is bijna gevormd, dus je kunt terecht bij professionele stylisten die je helpen om een ​​kapsel voor meerdere jaren te kiezen.Tieners zijn bereid tijd op te offeren voor schoonheid. Daarom zijn ouders beter af om hen volledige vrijheid te geven bij het kiezen van een kapsel.

Haar structuur

Afhankelijk van de structuur van het haar, wordt een knipbeurt geselecteerd:

 • golvend en dik past bij elk kapsel. Ze creëren zelf volume en zijn in staat om alle visuele gebreken te elimineren. Uitzonderingen zijn kapsels, waarvan de styling naar achteren is georiënteerd. Golvend haar is ondeugend, dus het is bijna onmogelijk om het strikt te stylen,
 • golvend dun haar is een uitkomst. Ze strekken goed of kammen in elke richting. Maar als bulk-knipbeurten worden gekozen, moet u tijd besteden aan dagelijkse styling,
 • steil grof haar sluit de mogelijkheid uit om een ​​kapsel met een lengte te kiezen. Kies beter een bob-kapsel, een tennisegel of een korte Canadese,
 • recht dun haar is gemakkelijk te stylen, maar volume creëren is bijna onmogelijk. Je moet een retro- of klassieke stijl gebruiken bij de selectie van kapsels.

Afhankelijk van de structuur van het haar, moet de jongen worden uitgelegd en de juiste zorg. Het is bijvoorbeeld beter om harde lokken te bevochtigen met de conditioner bij elke wasbeurt van het hoofd.

Op karakter

Wanneer het gaat over de kenmerken van het karakter van een tiener, wordt vooral rekening gehouden met zijn levensstijl.

Verschillende functies kunnen als voorbeeld worden aangehaald:

 • lange strengen zijn niet geschikt voor sport. Ze klampen zich vast, creëren een extra schaal en voorkomen hitte van het hoofd,
 • lange pony blokkeert het uitzicht dat liefhebbers van fietsen niet leuk zullen vinden
 • haar dat over ogen valt interfereert met muzikanten of tieners die veel tijd achter de computer doorbrengen.

Het kapsel moet zo worden gekozen dat het niet alleen het gekozen beeld benadrukt en stijlvol is, maar ook niet interfereert met de hoofdberoep.

Modieuze kapsels voor tienerjongens met kammen aan de zijkant

Om het kapsel van een tiener modieus en stijlvol te maken, moet je voldoen aan de vereisten van:

 • voldoet aan de laatste modetrends,
 • handig,
 • kost niet veel tijd om te liggen
 • in harmonie met de functies van de geselecteerde afbeelding,
 • past bij de gezichtsvorm en haarstructuur,
 • komt overeen met het karakter en de levensstijl van de drager.

Tieners bij het kiezen van kapsels proberen hun leeftijd te verbergen, voegen een paar jaar aan zichzelf toe om er ouder uit te zien. Daarom zijn de meeste kapsels voor hen aangepaste modellen voor volwassenen. De meest populaire trendy kapsels met zijkam worden hieronder vermeld.

Klassiek met zijscheiding

De overgrote meerderheid van klassieke kapsels wordt gedaan met terug kammen. Hiervoor worden gels, mousses, vernissen of schuimen gebruikt.

Een dergelijke stijl is afgestemd op evenementen en heeft verschillende functies:

 • leeftijd toevoegen aan jonge jongens
 • de indruk wekken van degelijkheid, zelfvertrouwen,
 • geschikt voor elke outfit, universeel,
 • kan worden gemaakt van elk kapsel met een pony of lange strengen in het bovenste deel van het hoofd.

Het afscheid in de klassieke stijl hoeft niet precies in het midden te liggen. Als u fouten wilt verbergen, kan deze naar de zijkant worden verschoven. Het haar is teruggekamd en iets naar de zijkanten.

Zijkapsels voor jongens

Er zijn kapsels met verschillende stijlopties die het beeld van de baby radicaal kunnen beïnvloeden. Ze kunnen worden toegeschreven aan universeel, omdat je gewoon een beroep kunt doen op de hulp van haargel of wax, kun je een compleet ander kapsel krijgen. Kleine blondines met luxe krullen, of brunettes met gehoorzaam haar, kapsels aan de zijkant voor jongens zijn heel geschikt. Overweeg de beroemdste van hen.

 • Gavrosh– universeel, erg populair bij kinderen, een haarsnit. De structuur van het kapsel maakt het mogelijk om het haar zowel aan de achterkant als aan de zijkant te kammen.
 • Anderkat-kapsel is populair bij veel jongens als jongens. Het haar is aan twee kanten gescheiden, de whisky en de nek worden kort geschoren en laten een lengte van 5-6 cm aan de voorkant toe. Het haar is op zijn zijkant gekamd en moet worden gestileerd. De jongen met dit kapsel zal er zeer stijlvol uitzien.

 • Eenvoudig kapsel - universeel, geschikt voor elke look en stijl. Om het gewenste resultaat te bereiken, worden whisky en de nek van het hoofd getrimd. Verplichte scheiding en kroon, waarop ze een lengte van 1 cm laten. Ondanks de eenvoud ziet het beeld van de jongen er fris en stijlvol uit.
 • Het platform is een van de kapselopties voor jongens met volumineus en dik haar. Om dit te doen, moet je de whisky en de achterkant van het hoofd kort scheren, helemaal tot aan de bovenkant van het hoofd. Nadat de pony en de resterende bovenste lange lokken met was of haargel zijn verwerkt, leg je ze op hun zijkant. Dit kapsel is waarschijnlijk niet geschikt voor een jonge jongen; hoogstwaarschijnlijk kunnen tieners het dragen.

Sidecut thuis

Je kunt het temporale en occipitale gebied van het hoofd kort knippen, terwijl je de slapen iets langer laat. Aan de zijkant, naar het oor toe, gel met een lange knal en leg. Een dergelijke stijl heeft geen invloed op de jongen op school, onderweg en in training, wat vaak erg belangrijk is, en maakt zijn haar goed verzorgd.

Zoals je gemakkelijk kunt zien, is de basis voor een zijkapsel een lange kruin of pony, korte whisky's en een nek, vaak getrimd onder de tondeuse. Dergelijke kapsels kunnen op krullend haar worden gedaan, dan zullen ze hun eigenaar een beetje winderigheid en koppigheid geven. Op steil haar, een lange knal, terloops opzij gegooid, en zonder speciale styling, zal er spectaculair uitzien en de jongen zal zich stijlvol en cool voelen.

Conclusie

Hij heeft besloten om het beeld van je zoon radicaal te veranderen, met hem te bespreken, modetijdschriften om te draaien, wat voor kapsel hij leuk vindt voor jongens. Door hem het recht te geven om te kiezen, bereid je het kind voor op onafhankelijkheid, wat eenvoudig noodzakelijk is voor de toekomstige man.

Door te laten zien hoe u uw uiterlijk, stijl en kapsel kunt bewaken, wekt u op elke leeftijd het verlangen op om er netjes, stijlvol en goed verzorgd uit te zien, een liefde voor schoonheid vast te leggen en te onderwijzen om schoonheid te waarderen in elk van haar manifestaties.

Herenkapsels met zijkam: individualiteit in een trend

Herenkapsels met zijkanten zijn een traditionele optie in een klassieke stijl. Deze styling is geschikt voor iedereen, zonder leeftijdsbeperkingen en ongeacht de vorm van de schedel.

Het belangrijkste is om een ​​kapselvorm te kiezen die geschikt is voor een bepaald type gezicht en te beslissen over styling. Een belangrijke rol wordt gespeeld door het type en de structuur van het haar: dun of dik, krullend of recht, donker of licht.

Remember! Kleur speelt een belangrijke rol, omdat de structuur van het haar afhankelijk is van het gehalte aan melanine.

Retro-stijl: herenkapsel met zij-aan-zij kam - een eeuwige trend

Kapsels aan de zijkant zijn geschikt voor mannen met elk type gezicht. Het is ook een stijlvol kapsel voor tienerjongens. Correcte styling is hier erg belangrijk. Verdeel het haar in twee delen - het ene groter dan het andere. Het is het beste om te simuleren met was, de sloten leggen met een haardroger. De klassieke versie is geschikt voor dagelijkse styling, en voor speciale gelegenheden die slechts één keer in het leven kunnen zijn: afstudeerfeest, bruiloft. Maar voor moediger mensen zal de mohawk de nadruk leggen op individualiteit.

Vergeet het belangrijke punt niet: retro-stijl kapsels zijn verplicht voor het bijbehorende ensemble - een pak, smoking of rok.

Krullend haar: geschenk van God of een probleem voor de stylist?

Laterale herenstijl van gekrulde strengen dwingt om aan enkele regels te voldoen. Krullen creëren een volume dat niet kan worden bereikt op steil haar zonder specifieke modelleringstools. Krullen die van nature uit de natuur krullen, zien er organisch uit in de dagelijkse versie. Videolessen van mannenkapsels boksen en semi-boksen zijn hier te zien.

Pony: hoe kies je de juiste vorm

De pony van een man is een element dat zorgvuldige dagelijkse verzorging vereist. Vergeet niet, dit is precies het deel van het kapsel waar in de eerste plaats aandacht aan wordt besteed. Het haar moet er schoon en verzorgd uitzien.

Pony ziet er goed uit met elk kapsel en haartype. De uitzondering zijn gekrulde strengen die moeilijk te stapelen zijn.

Het kiezen van de juiste knal is niet moeilijk. De vrouwelijke versie van het kapsel is niet geschikt. Het beste van alles is dat als de stylist zal knippen, langwerpige sloten op de kroon achterblijven. Dan zullen de voorste strengen in de vorm van een pony heel organisch in het beeld passen.

Winnende opties: tennis en bever. Dergelijke kapsels maken het gemakkelijk om je pony op je zij te leggen. Geschikt voor mannen waarvan het voorste deel van het haar een rechte lijn op het voorhoofd vormt, zonder hoofdband. Als je uitstekende jukbeenderen hebt, is het beter om elke vorm van pony te vermijden - kam je haar terug om je gezicht te onthullen. Het kapsel van Hitler zal er ook geweldig uitzien.

Hoge styling in trend - beschrijving en foto

Tijdens het snijden verschuift de stylist het midden. Het blijkt een origineel kapsel van hoge vorm, afgeschuind naar één kant. Hoge styling - kapsel met de leeftijd. Mannen moeten niet worden meegesleept door dergelijke vormen in de jaren van nobel grijs haar. Hitler Youth heeft geen styling nodig.

Herenkapsel heeft dagelijkse styling nodig. Het beste is om de vorm met was of poeder te modelleren.

Als het haar dun is, fixeer het effect met een spray.

Shaved Whiskey: Creëer een creatieve look voor korte krullen

Deze originele knipoptie is geschikt voor mannen met kort haar en krullen van gemiddelde lengte. Als je liever de strengen aan je zijde kamt, is het beter om een ​​kapsel met halflang haar te vormen. Herenkapsel met geschoren zijkanten benadrukken de vorm van het gezicht en geven het effect van brutaliteit. Je kunt de afbeelding ook aanvullen met een patroon op de slapen.

Lange strengen aan de bovenkant en voorkant maken het mogelijk om haar niet alleen bij de slapen te scheren, maar ook op de achterkant van het hoofd. Dergelijke kapsels voor jongens zijn erg populair. Je kunt de strengen niet zomaar kort scheren. Stylisten bieden aan om de individualiteit van de afbeelding te verenigen, waardoor verschillende patronen worden gecreëerd: lijnen, ornament, symbolen. Wanneer u op deze manier whisky kiest, moet u zorgvuldig voor uw haar zorgen en de groeiende lokken regelmatig aanpassen. Dergelijke modieuze kapsels voor tienerjongens benadrukken individualiteit.

Leggen: voltooiing van het proces of zorgvuldig werk?

Het juiste kapsel voor uw gezichtstype kiezen, een afbeelding hebben gevormd, is het halve werk. Kapsels met haar aan de zijkant moeten dagelijks worden gestileerd. Dit geldt zowel voor steil haar als krullende krullen. Anders ziet het kapsel er slordig en vormloos uit. Laten we uitzoeken hoe je je haar beter kunt stylen.

Remember! Krullend haar heeft speciale zorg nodig. Dagelijkse styling is een must.

Mannen kunnen een haardroger gebruiken - dit is de gemakkelijkste optie. Cosmetische modelleringsproducten moeten worden gekozen in overeenstemming met het type en de structuur van het haar. Canada heeft ook styling nodig.

 • Mousses en wassen zijn ten strengste verboden voor mannen met dun haar. Deze fondsen hebben een wegingseffect. Je zult er slordig uitzien. Blondjes moeten ook oppassen voor 'zware mousses'. Dit is begrijpelijk - blond haar heeft een delicate fijne textuur. Ideale oplossing: spray met fixeereigenschappen op het niveau van 4,5. Gegevens staan ​​op de fles.
 • Dikke zware lokken kunnen het beste worden gemodelleerd met mousse. De bevestigingsspray moet gemarkeerd zijn met 5.
 • Krullende lokken worden bevestigd met een spray gemarkeerd met 3.

Raadpleeg uw stylist voor informatie over de vorm bij het modelleren van kapsels aan uw zijde. Dan hangt alles alleen af ​​van uw dagelijkse werkzaamheden. Een afbeelding maken is het halve werk. Het belangrijkste is om te voldoen!

Haarstijlen voor jongens aan de zijkant: cool of al mainstream?

Onlangs keken jongens naar hun haar en knipten ze regelmatig. Tegenwoordig hebben mannenkappers verschillende kapsels bedacht voor het sterkere geslacht, waardoor ze hun eigen imago kunnen creëren. Nu heel modieuze kapsels voor jongens aan de zijkant.

Vandaag kijken we naar de variëteiten van deze kapsels en leren we er voor te zorgen. We zullen ook leren hoe je een mooi beeld kunt kiezen, gezien je gezichtstype.

Kapsels voor een jongen met een pony opzij

Veel jongens dragen graag een pony, dus kiezen ze die kapsels die er mooi uitzien met dit accessoire. De draad opzij leggen is heel eenvoudig. Het moet op zijn zijkant worden gekamd en met een speciaal gereedschap worden bevestigd.

Met een knal op zijn kant ziet de sterkere seks er moediger, zelfverzekerd, serieuzer en zakelijk uit. Om een ​​fatsoenlijke uitstraling te hebben, moet je de juiste knal kiezen, rekening houdend met de vorm van je gezicht.

 1. Mollige mannen passen een streng die aan de zijkanten is geschoren en aan de bovenkant langwerpig is.
 2. Voor een vierkant type gezicht is een lange streng en langwerpig haar op de kruin geschikt.
 3. Voor een langwerpig gezicht moet je een volumineus kapsel doen. Het moet prachtig zijn met een schuin slot.
 4. Bijna elk kapsel met een knal past in het ovale gezicht.

Vergeet niet om rekening te houden met je beroep en je eigen stijl, anders ziet het kapsel er belachelijk uit.

Bob met een schuine asymmetrische knal

Niet alleen meisjes, maar ook jongens maken bob met een schuine knal. Niet alle jongens houden van dit kapsel, het wordt vaak gedaan voor jongens. Om te leren hoe je een kapsel aan de zijkant voor jongens kunt maken, is het beter om de video te bekijken.

Bob ziet er perfect uit op steil en dik haar, omdat krullend haar de hele vorm zal bederven. De pony kan schuin, recht en zelfs zijn.

Canadese zijwaarts

Canada is een klassiek kapsel voor jongens op zijn kant, waardoor het lijkt op een zakelijke, serieuze en doelgerichte man. In dit kapsel zijn de pony schuin.

Canadezen zijn heel gemakkelijk te verzorgen en te stapelen. Het is geschikt voor zowel steil als krullend haar. De streng wordt met behulp van een gel teruggelegd. Het is ideaal voor jongens met een rond of ovaal gezicht.

Als je hoekige kenmerken hebt, kan dit worden gecorrigeerd met een korte knal en strengen die op je gezicht vallen. Er is ook een sport Canada. Ze creëert het beeld van een pestkop.

Dubbele caret

Een kapsel met dubbele bob is erg populair, omdat het past bij het sterkere geslacht, ongeacht zijn leeftijd. Zelfs jonge jongens kunnen zo'n kapsel dragen. Om het te doen, moet je je haar een beetje laten groeien en vervolgens voor ze zorgen. Het is perfect voor mannen met een rond en ovaal gezichtstype.

De dubbele caret verschilt van de gebruikelijke caret doordat het haar op het pariëtale deel langer is, hun lengte is 8 cm en ze hebben ook twee niveaus. Zo'n knipbeurt kan lijken op een cascade. Dubbele caret ziet er perfect uit op dik en steil haar. Ongeacht de structuur van het haar, een kapsel zal er altijd volumineus uitzien. Deze stijl is zeer geschikt voor jongens van 14 jaar.

Geschoren whisky met een pony opzij

Geschoren whisky geeft altijd de moed van een man aan. Deze kapselstijl ziet er erg mooi uit, maar niet alle tieners en mannen beslissen over een dergelijke stap. Het haar en de lengte ervan moeten regelmatig en dagelijks worden gecontroleerd om het slot op het voorhoofd te fixeren.

Tennis

Tennis werd gesneden door atleten, maar na verloop van tijd werd het populairder bij jongeren. De bijzonderheid is dat het haar aan de zijkanten en op de achterkant van het hoofd erg kort is, en op de kruin zijn ze langer. Er zijn vier soorten tennis:

Pony speelt een sleutelrol bij het knippen. In de regel is het niet erg lang en past het zodat het voorhoofd open is.

Wie zou kapsels met een aan één kant gekamde pony moeten gebruiken?

Kijkend naar de trendy kapsels aan de zijkant, wil de jongen er misschien modieus uitzien, maar hoe weet je wat bij hem past? Een speciaal programma zal u helpen dit probleem op te lossen, waarin u verschillende kapsels voor uzelf kunt kiezen.

Elke pony is geschikt voor jongens met steil haar, met krullend haar, het is belangrijk om het juiste kapsel te kiezen. Je moet ook rekening houden met de lengte van het haar.

Foto van modieuze mannelijke kapsels met een pony aan één kant

Om te beslissen over de keuze van het kapsel, moet je foto's van verschillende kapsels zien, waarbij je aandacht besteedt aan de vorm van het gezicht, de haarstructuur en de leeftijd van het kind.


Haarverzorging

Denk niet dat het heel moeilijk is om het kapsel op zijn kant te verzorgen. Als u het juiste kapsel kiest, rekening houdend met alle fysieke kenmerken van het kind, dan is het haar zeer gemakkelijk te volgen. Het is belangrijk om te onthouden dat je je haar elke dag moet wassen, zodat de stylingprocedure beter is.

Voor haarverzorging moet je hoogwaardige cosmetica kopen die de hele dag in vorm blijft. Sommige kapsels zien er zelfs zonder styling mooi uit.

Hoe maak je een modieus kapsel voor een jongen

Modieus kapsel is een integraal kenmerk van het uiterlijk van een jonge fashionista. Ze benadrukt duidelijk individualiteit en moet geschikt zijn voor de structuur van het haar, het gezichtstype en het karakter van het kind. Gezien de leeftijdscategorieën bieden stylisten veel opties voor de jongste en voor jonge mannen, die in staat zijn om een ​​creatief model naar hun zin te kiezen.

Alle modieuze kapsels worden uitgevoerd op basis van basiskapsels en het vermogen om ze te wijzigen hangt af van de vlucht van fantasieën en het gewenste eindresultaat. Vergeet de leeftijd niet. Kinderen hoeven geen ingewikkelde modellen te maken die het uiterlijk van het kind zwaarder maken.

Kapsels voor baby's van een jaar tot 5 jaar

Kinderen hebben nog geen duidelijke positie in het leven, dus ze kunnen niet de juiste styling kiezen. De verantwoordelijkheid wordt genomen door de ouders die willen dat hun kleine mod er in elke situatie aantrekkelijk en stijlvol uitziet.

Haar is nog niet gevormd als een volwassene, heeft geen duidelijke structuur, vloeibaar, met ongelijke lengte. Daarom moet u lange strengen vermijden die er rommelig uit kunnen zien. Een uitstekende optie zou een gewoon kort kapsel zijn.

Hiervoor heb je nodig: kam, rechte en dunner wordende schaar. De technologie is als volgt:

 • bevochtig de krullen goed en kam in de richting van hun groei,
 • trim de tempels en occipitale gebied,
 • methode "lock by lock" verkort sloten over de gehele lengte,
 • verder indienen: helemaal over het hoofd met een kam, pony - op de vingers.

Corrigeer zo nodig het eindresultaat zodat er niets uitsteekt en de pony niet in de ogen past. Dit model is het eenvoudigste en verliest zijn primaat niet in modetrends.

Bij het kiezen van ouders worden geleid door de eenvoud van zorg en implementatie. Nadat je de optie enigszins hebt gediversifieerd, met behulp van een langwerpige knal, kun je de stijlmethoden variëren en innovaties creëren voor elke dag.

Ook worden baby's geschoren met een tondeuse. Er worden verschillende sproeiers gebruikt, het is toegestaan ​​om een ​​of meerdere sproeiers te snijden, waardoor een overgang tussen de lengtes ontstaat.

Kapsels voor jongens van 6-12 jaar oud

Voor jongens in de basisschoolleeftijd is het aangewezen om zowel lange kapsels als korte kapsels te doen. Kinderen zijn al in staat om hun emoties en ontevredenheid te uiten, voor het geval hij iets niet leuk vindt. Daarom is het noodzakelijk om zich te laten leiden door de voorkeuren van het kind en te luisteren naar zijn mening.

Zeer interessant is het kapsel "onder de pot". Ook bekend als een "hoed". Het wordt ideaal gecombineerd met haar van elk type, structuur en dichtheid. Heeft een interessant historisch verhaal. Voorheen werd om een ​​dergelijk model te maken een pot op de kop geplaatst en werden de krullen die van onder de pot uitzagen gesneden. Het wordt gekenmerkt door vloeiende contouren.

Hoewel er vandaag veel wijzigingen zijn over dit onderwerp en ze kunnen er anders uitzien. Gescheurde uiteinden, een verkorte dop met een kort bijgesneden nek worden ook gebruikt. In elk geval is dit een zeer praktische en stijlvolle styling. Thuis is het vrij moeilijk om uit te voeren, een professionele hand en duidelijke afgeronde vormen zijn vereist.

De meest interessante optie is een kapsel met een langwerpige nek. De technologie is als volgt:

 1. nat haar wordt gescheiden door een scheiding parallel aan de vloer van oor tot oor,
 2. selecteer de controlestreng bovenaan en knip deze op de gewenste lengte,
 3. het haar in de achterkant van het hoofd wordt geknipt door de lock-to-lock-methode, gericht op de controle. De strengen worden gescheiden door een verticale scheiding,
 4. de lengte van het tijdelijke deel zal de streng over het oor plaatsen. De rest van de krullen worden onder haar gesneden
 5. de randen van de slapen moeten de contouren van het oor volgen,
 6. maak een nekband,
 7. de pariëtale zone wordt volgens de methode door de ene sluis na de andere over de gehele lengte gescheurd,
 8. kam het haar in de groeirichting en knip de pony,
 9. dunner worden gedaan op de vingers.

Als gevolg hiervan is het noodzakelijk om het resultaat bij te snijden en de tekortkomingen te verwijderen.

Klassiek is altijd in de mode. Een uitstekende optie voor jongens van 9-12 jaar oud is het originele korte kapsel, gemakkelijk te verzorgen en te stylen.

 • met behulp van een machine met een minimaal mondstuk, worden het onderste occipitale deel en de tijdelijke zones bijgesneden (het is toegestaan ​​om een ​​schaar te gebruiken, verwijzend naar de methode om krullen tot niets te verminderen),
 • de rand moet van tempel naar tempel gaan langs een boogvormige lijn,
 • de sloten op de kroon worden na elkaar in de besturing gesneden,
 • voor een soepelere overgang naar de achterkant van het hoofd, worden de onderste kroonstrengen onder een hoek gesneden,
 • verdunning wordt over de gehele lengte uitgevoerd en defecten worden bijgesneden.

Als de shuttle langwerpig blijft, kun je je haar stylen in een creatieve puinhoop. Hiervoor worden stylingtools gebruikt. Een kleine hoeveelheid mousse wordt verdeeld in krullen en op een chaotische manier met vingers geklopt. Dit voegt een vleugje kattenkwaad en lichtheid toe aan de afbeelding.

Leerlingen en kleuters zijn goed in styling voor halflang haar. Een vierkant kan zijdelings gescheiden worden gelegd of een oudere versie maken - een rechte scheiding en licht gekamde krullen terug.

Glad kapsel met zijscheiding

Glad haar wordt meestal gedaan door jongens voor speciale evenementen, omdat ze leeftijd en een formeel uiterlijk toevoegen. Ze zijn bevochtigd met gel. Voor jongens van 12 jaar kan deze styling niet dagelijks worden gedragen, maar voor speciale evenementen is dit wat je nodig hebt. Afscheid kan worden gedaan die past bij het kind.

Bob met een pony op zijn kant

Als het kind recht en dun haar heeft, is een bob met een schuine knal perfect als een stijlvol kapsel. Dikke en golvende strengen zullen niet werken, omdat het onmogelijk is om er netjes mee te leggen.

Kapselfuncties:

 • langere lengte van kruin tot nek,
 • schuine pony schuift over het gezicht
 • minimale legtijd.

Het is beter om zo'n kapsel niet tijdens schooltijd te doen, anders zal het haar constant in je ogen gaan, je gezichtsvermogen bederven. Of u kunt de klassieke stijl achter of in de zijkanten gebruiken.

Schuine pony in een knipbeurt voor jongens

Kapsels voor jongens met een pony aan de zijkant kunnen een echte redding zijn voor de stijl van jonge heren. Er zijn soorten die kapsels helemaal niet zonder pony gaan. Onder de vele variaties, kunt u het meest geschikte ritme van het leven en de stijl van de jongen kiezen. Meestal impliceert de aanwezigheid van een knal de behoefte aan dagelijkse styling. Daarom moet u het komende kapsel goed overwegen en dit probleem afstemmen met de vervoerder.

Er zijn zulke hoofdtypen jongensachtige kapsels met een pony:

 • Langwerpige pony, opzij gekamd - aanbevolen voor jonge mannen met een ronde gezichtsvorm.
 • Langwerpige pony en extra volume bij de kruin - deze versie van het kapsel is meer geschikt voor een vierkant gezicht.

Houders van een dun, langwerpig gezicht of ovale vorm passen in elke versie van de pony, maar meestal moet het met vernis worden bevestigd. Het hangt af van de aard van het haar en de activiteit van de jongen.

Het leggen van een kapsel met een schuine pony gaat eenvoudig: de pony wordt aan de geselecteerde kant gekamd en vervolgens met stylingtools gefixeerd.

Kapsel bob met pony aan één kant

Zo'n populair bob-kapsel bij vrouwen wordt perfect geïnterpreteerd als mannen. Het is het meest geschikt voor steil haar, omdat het stylen van een boon zonder natuurlijke haargolven het meest indrukwekkend lijkt. Voor een knipbeurt wordt een bob met een knal, die aan één kant schuin is gesneden, gekenmerkt door een lengte op de kruin en in de achterkant van het hoofd. Opgemerkt moet worden dat dit type kapsel meer geschikt is voor een tiener, omdat dit kapsel geen nalatigheid tolereert, maar kwaliteitszorg en styling vereist.

Kapsel Canadese

Deze optie wordt beschouwd als een klassieke mannelijke haarstijl. Maar de Canadees is perfect voor zowel een volwassen man als een tiener. Het kapsel is vernoemd naar de plaats van herkomst. In Canada begonnen mannen hun haar te knippen en later verspreidde het kapsel zich overal.

De eigenaardigheid van de Canadees ligt in de volumineuze kroon, verkorte tempels en de nek, de oriëntatie van de pony aan de zijkant. Om dit kapsel te stylen, is het voldoende om het haar in het voorste deel aan de zijkant te kammen met een accentrug.

Als het haar van de jongen gepoft is en niet in het kapsel ligt, kunnen ze worden gefixeerd met haarlak.

Een knipbeurt voor jongens

Voor dit kapsel moet je wat lengte groeien. Deze optie is meer geschikt voor tienerjongens. De meest populaire dubbele caret met een toename in lengte aan de achterkant van het hoofd en de grootste lengte in het pariëtale deel. Vanwege het feit dat in zo'n kapsel de kapsels van de cascade praktisch worden herhaald, is het gemakkelijk om het aan één kant te leggen. Een vierkant is geschikt voor jongens met glad steil haar, en dit kapsel ziet er organisch zowel in een feestelijke als alledaagse look uit. Whisky met dit kapsel wordt korter gesneden dan op de kruin.

Om een ​​kapsel aan de ene kant voor de jongens in de vorm van een vierkant te stylen, wordt een zijgedeelte gedaan en wordt het haar zijwaarts in de rugrichting gekamd.

Pony opzij met geschoren tempels

Ondanks deze ogenschijnlijk krachtige verkorting van de lengte, vereist dit kapsel de grootste zorg. Dit komt omdat de whisky vrij snel groeit en de jongeman verplicht is het kapsel op tijd bij te werken om het er verzorgd en stijlvol uit te laten zien. Op basis hiervan kan worden gezegd dat voor een kleuter- en basisschoolleeftijd een knipbeurt voor een jongen met een scheiding aan één kant en geschoren tempels onpraktisch zal zijn.

Kapsels worden uitgevoerd door whisky in een duidelijke of gesmeerde lijn te scheren of in te korten, terwijl de hoofdlengte bij de kruin voldoende blijft om het haar naar één kant te stylen.

Dit trendy kapsel aan de ene kant voor de jongen heeft een breed scala aan variaties. Bij geschoren tempels kun je hele kappersmeesterwerken maken die de belangen van de eigenaar van het kapsel weerspiegelen. Op sterk verkorte tempels kun je bijvoorbeeld patronen scheren, symbolen van je favoriete voetbalteam, logo van een muzikale groep, verschillende symbolen.

Een knal aan één kant met geschoren tempels is echter een nogal grillig kapsel. Het korte deel groeit zeer snel, respectievelijk, de vorm van het kapsel kan worden beschadigd. Deze optie voor haarstyling vereist frequente bezoeken aan de kapper. In stijl is het kapsel vrij eenvoudig: het is genoeg om het lange deel opzij te kammen, en het modieuze kapsel is klaar. Als je haar stout is, kun je fixatievernis of stylingschuim gebruiken.

Het gemak van dit kapsel is duidelijk: het haar op de slapen zal de jongen niet hinderen, ze zullen zijn oren niet slordig bedekken. Een knipbeurt aan een kant voor een jongen met geschoren tempels zal zeker niet onopgemerkt blijven door anderen, hij zal opvallen met originaliteit en stijl.

Geschoren whisky met een pony op zijn zijkant

Volledig geschoren whisky is een teken van moed. Ondanks het feit dat het voor jongens gebruikelijk is om zeer korte kapsels te dragen, besluit niet iedereen zich kaal te scheren. Wanneer een deel van het haar wordt geschoren en aan de andere kant een lange knal wordt gemaakt, wordt elke vertraging in het naar de kapper gaan onmiddellijk merkbaar. Ook leggen onregelmatigheden op.

Daarom is een dergelijk kapsel niet geschikt voor de jongen, als hij niet klaar is om dagelijks ongeveer 30-40 minuten te besteden aan verzorging en het leggen van strengen.

Sla opzij in retrostijl

Het kenmerk van dit kapsel is meer styling. Om het haar achter en opzij onder de retrostijl te kammen, moet de lengte voldoende zijn voor deze actie.Bovenal is zo'n kapsel geschikt voor een bepaalde gebeurtenis. In het dagelijks leven is het onpraktisch, omdat de jonge man dagelijkse styling met wax nodig heeft.

Kapsel bij tennisjongens

Dit praktische en stijlvolle kapsel is geschikt voor zelfs de kleinste kleine jongens. Verschillende variaties zijn bekend, zoals bijvoorbeeld een egel. Dit kapsel is geliefd bij atleten, omdat het pretentieloos is in verzorging en styling, vanwaar het zijn naam heeft gekregen. Met hergroeid haar in de kruin, kunt u een zijdeel maken en het haar opzij leggen, waardoor een stijlvol kapsel ontstaat.

De jongen aan de ene kant verzorgen op de bovenstaande foto kan worden beschouwd als een geweldige oplossing. Liggend op een van de zijkanten ziet er bijna altijd stijlvol en netjes uit. Bovendien is het bereiken van dit effect vrij eenvoudig met behulp van eenvoudige stylingtools. Bij het kiezen van een kapsel voor hun zoon voor elke dag, moeten ouders eerst nadenken over hoe de jongen voor het kapsel zal zorgen en of dit zal gebeuren. Op basis hiervan is het de moeite waard om een ​​of andere optie te kiezen. Het is ook belangrijk om een ​​knipbeurt te kiezen op basis van de vorm van het gezicht en het type haar. Perfect geselecteerd kapsel zal de jongen zich zelfverzekerd laten voelen en nieuwe hoogten bereiken in zijn dagelijkse activiteiten.

Geschoren afscheidingslijn en pony aan de zijkant

Wanneer de scheidingslijn onder 0 wordt geschoren, verdeelt dit het kapsel in 2 delen. Aan de ene kant is dit handig omdat er een grens is tussen lange strengen en korte slapen. Maar aan de andere kant moet je het afscheid voortdurend bijwerken, anders groeit het, de stijl is verloren. De pony in deze uitvoeringsvorm kan van verschillende lengte zijn. De beste optie is 4-7 cm.

Vervolgens kan het op zijn zijkant worden gelegd, één oog bedekkend, waardoor een romantisch en delicaat beeld ontstaat. Je kunt ook je haar in de war brengen, door een vleugje nalatigheid en wanordelijk gedrag toe te voegen. De pony kan worden teruggekamd, gefixeerd met vernis of gel. Dit maakt de stijl klassiek. Met de juiste selectie kleding, zal het kind bij elk evenement harmonieus kijken.

Retro-stijl met een kam aan de zijkant.

Kapsels in retrostijl voor jongens zijn altijd in de mode. Dit is een klassieker die nooit verloopt. De pony wordt hier niet zo veel zijwaarts gekamd als omhoog. Cosmetische gerecyclede wax is het beste voor styling. Een knipbeurt is het beste voor krullend haar. Dankzij het natuurlijke volume is het niet nodig om veel wax te gebruiken om een ​​retro-stijl te maken om een ​​retro-stijl te maken.

Kapsels aan de zijkant voor tienerjongens. Een van de beste opties is een klassiek kapsel met een pony op zijn zijkant.

Maar met een zijkam duurt het even, omdat golvende lokken meestal ondeugend zijn. De lengte van de slapen en de kroon kunnen verschillen. In sommige gevallen blijft er ongeveer 3-5 mm over op de slapen, maar de scheiding is volledig geschoren voor het bovenste gedeelte, waardoor het grootste deel van het kapsel wordt benadrukt.

Meestal kiezen stylisten deze manier van knippen, wanneer u de onvolkomenheden in de vorm van het gezicht wilt verbergen, om de aandacht ervan af te leiden.

Interessante opties

 • kapsel met afscheid en pony,
 • kapsel voor lang haar met bouffant,
 • zijwaarts Canadees
 • dubbele caret
 • glad kapsel met zijscheiding,
 • retro kapsel,
 • kapsel met pony aan de zijkant,
 • kapsel "tennis",
 • "Grunge"
 • "Anderkat".

Kapsel met afscheid en pony

In dit geval wordt aan de zijkant gescheiden. In dit geval wordt het meeste haar aan één kant gekamd. Een pony kan zowel kort als enigszins langwerpig worden gemaakt. Dit type kapsel is perfect voor bijna elke jongen.

Maar houd er rekening mee dat als de jongen hoekig gelaatstrekken, dan is het de moeite waard om een ​​korte knal te maken in kleine strengen die op het gezicht vallen. Voor degenen met meer rondje de vorm van het gezicht kan langwerpige pony worden gemaakt. In dit geval scheren sommige stylisten whisky.

voor vierkant zoals gezichten, velen maken een pony in de vorm van een lange streng. Als de jongen meer heeft langgestrekte gezicht, je kunt het rangschikken met één prachtige schuine streng. voor ovaal bijna elke versie van zo'n kapsel past.

Kapsel voor lang haar met bouffant

Deze versie van het modelkapsel ziet er het meest modern en netjes uit. Bovendien zal dit kapsel er zelfs bij jonge kinderen geweldig uitzien. Om het te maken, moet je eerst aan de zijkant afscheid nemen.

Dan blijft het grootste deel van het lange, gekamde haar aan de zijkant. De rest kan eenvoudig netjes aan de andere kant worden gelegd of zelfs geschoren. In dit geval kun je de pony niet verlaten en het voorhoofd openmaken.

Glad kapsel met zijscheiding

Dit kapsel wordt vaak gedaan voor formele gelegenheden. Eerst wordt een zijscheiding op het hoofd gemaakt. Dan worden delen van het haar van korte lengte aan verschillende kanten gekamd.

Zo'n glad kapsel moet worden gelegd met een speciale haargel. Je kunt het niet constant dragen, maar voor speciale evenementen wordt het als een geweldige optie beschouwd.

Retro stijl

Een kapsel in deze stijl is al lang trendy. Om het te doen, moet je eerst al het haar in twee verschillende delen verdelen. Hierna is het noodzakelijk om te stylen. Het is gemaakt met behulp van speciale wax en föhn. Het leggen moet zo volumineus mogelijk zijn.

Vaak wordt een retro-kapsel gedaan met geschoren tempels. Deze optie ziet er moderner uit.

Vergeet niet, om dit kapsel te maken, moet je lang haar op de bovenkant en het voorhoofd hebben.

De mooiste en meest effectieve ze lijkt op licht krullend haar.

Met een pony opzij

Als je zo'n knipbeurt wilt maken, moet je eerst de whisky scheren. Bovendien is het grootste deel van het haar, inclusief een knal van kleine lengte, opzij gekamd. Van bovenaf kan alles worden bevestigd met een speciale gel of alleen vernis.

We moeten niet vergeten dat je met zo'n kapsel constant de lengte van het haar moet controleren. En het is ook noodzakelijk om alle strengen tijdig te leggen met behulp van cosmetica.

Tennis kapsel

Zo'n knipbeurt kan van verschillende soorten zijn. De meest populaire is een variëteit genaamd De egel In dit geval zijn het haar op de kruin en de pony langwerpig gemaakt. Bij het maken van dit kapsel komen ze omhoog. De pony is opzij gelegd.

Bovendien is er een variëteit "Bever". In dit geval wordt een deel van het haar dat zich op het pariëtale deel bevindt korter gemaakt en worden die strengen aan de zijkanten en op de achterkant van het hoofd tot een minimale lengte gesneden.

Daarna wordt het haar voorzichtig naar één kant gekamd. Bij het maken van dit kapsel moet u rekening houden met de dikte van het haar. Als ze prachtig zijn, is het beter om een ​​textuurtype te kiezen.

Als de strengen te tonisch zijn, moet je de voorkeur geven aan een gelijkmatig kapsel met een platte bovenkant.

Een andere weergave is een kapsel "Jeugd tennis". Het belangrijkste verschil is dat er meer langwerpige strengen achterblijven op het pariëtale deel. Al het andere haar wordt kort geknipt.

Lang haar is gemakkelijk te stylen. Ze kunnen aan de zijkant of achterkant worden gekamd. Het blijken een beetje verwarde strengen, waarmee je het kapsel een lichte nalatigheid kunt geven.

Heren vierkant Het wordt ook beschouwd als een van de soorten kapsels "tennis". Met deze optie wordt het haar op de slapen gelijkmatig geknipt tot dezelfde lengte. Tegelijkertijd wordt aan de bovenkant een weelderig niveau van langwerpige en volumineuze strengen gevormd.

Zo'n knipbeurt kan zelfs thuis eenvoudig worden gedaan met een tondeuse en scheermes om de slapen en het achterhoofdgedeelte aan te passen. Deze optie is perfect voor jongens van elke leeftijd.

"Grunge"

Om een ​​dergelijk ontwerp te maken, moet je een haarlengte van minstens 5 centimeter hebben. Eerst wordt steil haar langs de zijscheiding verdeeld en vervolgens naar voren gekamd. Het is noodzakelijk om dergelijke procedures uit te voeren met styling haarproducten.

Rechte sloten bedekken het voorhoofd volledig. Deze optie is perfect voor oudere jongens met steil haar. Maar sommige stylisten onderscheiden de "grunge" en licht krullende krullen.

"Anderkat"

Dit kapsel is gemaakt met geschoren tempels en een nek. Maar het haar aan de bovenkant en pony zijn een beetje langwerpig. Hierna worden strengen, waaronder een pony, aan de zijkant gekamd.

Dit ontwerp is perfect voor tienerjongens. Het is geschikt voor bijna elke vorm van het gezicht. Maar "underker" moet alleen worden gelegd met behulp van speciaal schuim of cosmetische wax, die de krullen de gewenste richting geven.

Aanbevelingen

Vergeet niet dat voordat u de juiste kapseloptie kiest, het de moeite waard is om de structuur van het haar te overwegen. Als ze te zeldzaam zijn, moet u de voorkeur geven aan de kortst mogelijke kapsels. Op weelderige lokken zien variëteiten met langwerpig haar er spectaculair uit, maar het is veel moeilijker om ze te verzorgen en te stylen.

En vergeet ook niet dat je niet teveel speciale cosmetica voor haar kunt gebruiken, om ze niet te bederven. Let op de vorm van het gezicht. Voor ovale, ronde en hoekige vormen zijn inderdaad verschillende soorten kapsels geschikt.

Mooie voorbeelden

Een prachtig kapsel met een zijscheiding en halflang gekamd haar aan één kant zal er geweldig uitzien op jongens. Bovendien kan het voorhoofd open worden gelaten en geen pony maken.

Het kapsel op langwerpige strengen met een zijscheiding ziet er spectaculair uit. Om het origineeler en mooier te maken, kunt u licht gekrulde krullen van verschillende lengtes maken.

Een interessante optie ziet eruit met een scheiding aan één kant en gekamd volumineus haar. De strengen kunnen enigszins in lengte variëren, waardoor een gevoel van lichte nalatigheid ontstaat. Whisky moet zo kort mogelijk worden gesneden of zelfs geschoren.

De originele optie is het ontwerp met een verlengde knal en afscheid. Bovendien kan een van de slapen volledig worden geschoren of gewoon zo kort mogelijk worden gesneden. Het is toegestaan ​​om op verschillende niveaus te knallen. Maar een soortgelijk kapsel is geschikt voor jongens met hoekige kenmerken.

Tegenwoordig maken veel stylisten kapsels met zijscheiding, kammen van strengen en een korte knal. Het kan worden gelegd met de gel naar boven. Het voorhoofd blijft dus volledig open.

Zie de volgende video over hoe je de jongen onafhankelijk opzij kunt leggen.

Bekijk de video: Mens Hair. Modern Side Swept Haircut & Style Tutorial 2019 (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter