Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Modieuze herenkapsels 2018

In 2018 dicteren moderne trends een speciale benadering bij het kiezen van een modieus kapsel, dat moet worden onderscheiden door een hoge stijl en de status van een man tonen. Ondanks het advies van vooraanstaande stylisten, zijn kapsels voor heren 2018 niet aan tijdelijke veranderingen onderhevig en zijn sommige opties sinds het einde van de vorige eeuw in de mode gebleven.

Trends in kapsels voor mannen in 2018

In 2018 bieden stylisten en kappers een grote selectie moderne herenkapsels voor een sterke helft van de mensheid, beginnend met klassieke kapsels, eindigend met knotjes en staarten op de achterkant van het hoofd. Met een overzicht van modieuze herenkapsels in 2018 kun je de meest geschikte kiezen. Stylisten staan ​​altijd klaar om mannen te helpen bij het kiezen van de optimale oplossing voor alle leeftijden.

Moderne modetrends veranderen vaak. In elk seizoen besteden ontwerpers veel aandacht, niet alleen aan herenkleding, maar ook aan kapsels. Modieuze kapsels verschijnen direct vanaf de catwalks in het leven, zoals velen ernaar streven om wereldberoemdheden te laten slagen in het creëren van hun eigen stijl.

Korte kapsels in grote hoeveelheden worden aangeboden aan eigenaren van dun haar. Voor dergelijke kapsels is styling niet vereist, dus elke man kan vertrouwen hebben in zijn uiterlijk, dat onder alle omstandigheden modern zal zijn. Zakenmensen kunnen hun aandacht richten op klassieke kapsels met middellange strengen, omdat natuurlijke en elegante kapsels in 2018 in de mode zijn.

Halflange kapsels vereisen een zorgvuldige styling.

Experimenten met tekeningen in de nek zijn relevant in de 2018 heren herenmode. Kies geen kapsels met lange of middellange krullen, als er absoluut geen tijd is voor verzorging en dagelijkse haarstyling. Het gebruik van styling vereist een bewuste aanpak. Het haar mag er niet slordig uitzien na gebruik van de haargel.

Voor krullende mannen die de methoden voor het stylen van haar in trendy kapsels niet kennen, is het beter om een ​​kapper te raadplegen. Open tempels in 2018 hebben de meeste voorkeur. Ze laten niet alleen toe om kapsels in retrostijl uit te voeren, maar ook om een ​​helder modern mannelijk beeld te creëren.

Modieuze herenkapsels voor kort haar

In 2018 is de trend kapsels voor korte strengen, waarvan de relevantie nog tientallen jaren blijft bestaan. Ze zijn eenvoudig te installeren, dat is de reden voor hun keuze door miljoenen mannen. Originele kapsels zijn niet onderdoen voor klassieke herenkapsels in een sportieve stijl.

Een populair bokskapsel wordt op elke leeftijd door mannen gekozen. De lengte van de strengen mag niet meer dan 3 cm zijn en er wordt een volume gecreëerd op de bovenkant van het hoofd, wat typisch is voor dit kapsel. De lengte van de strengen aan de zijkanten is minimaal. De lijnen moeten naadloos in elkaar overgaan zodat het kapsel een natuurlijke en nette uitstraling heeft. Bokskapsel mag niet schokkend zijn en haar mag niet shaggy worden gemaakt. De verschillen tussen een ander modieus half-box-kapsel van boksen zijn onbeduidend:

 • de aanwezigheid van een onmerkbare overgang tussen het haar in de nek,
 • afdaling van de rand onder de kroonlijn
 • haarlengte is meer dan 4 cm.

Je kunt op verschillende manieren experimenteren met een kapsel met een halve doos. Het kapsel is gemakkelijk te passen, het kan een natuurlijke uitstraling krijgen. De pony wordt teruggekamd, aan één kant of rechtgetrokken op het voorhoofd. Wanneer u verschillende afbeeldingen maakt, kunt u zich concentreren op de originele Iroquois.

In tegenstelling tot een halve doos is een kapsel niet geschikt voor mannen met krullend haar.

Een geschoren nek of whisky is een kenmerkend detail voor de nieuwigheden van het seizoen 2018. Om banaliteit in een kapsel te voorkomen, zijn verschillende geometrische figuren en patronen geschoren in het gebied van de nek of tempels toegestaan. De mode voor hen, die veel veranderingen heeft ondergaan, is sinds de jaren 80 bewaard gebleven. Om een ​​perfecte tekening te krijgen, hebt u de hulp van een professional nodig.

Rebellen Iroquois zijn helemaal niet agressief. Interessante kapsels, bijvoorbeeld Quiff, kunnen eruit zien als een klassiek kapsel. Door strengen vanaf de bovenkant te knippen met een piramide, kun je je haar op natuurlijke wijze optillen.

Werkelijke kapsels voor mannen in 2018

Elke man kiest graag voor modieuze kapsels, maar je moet dit verstandig doen. Er moet aan worden herinnerd dat korte kapsels altijd relevant zijn, ze zijn geschikt voor alle gelegenheden. Zulke kapsels als:

Egel is een universeel kapsel. Ze past perfect in het beeld van een man of tiener, dus ze is al tientallen jaren niet uit de mode geraakt. Deze klassieke versie, die al jaren is getest, kan de dikste en ondeugende lokken versieren.

Een egelkapsel past bij mannen met een perfecte kopvorm.

Het Canadese kapsel omvat de oprichting van een plat platform bovenop, in harmonie met het haar van kortere lengte in de nek en slapen. Voor moderne Canadese kapsels zijn scherpe overgangen met duidelijke grenzen niet kenmerkend, maar trendy nalatigheid is altijd in de mode. De meester moet alles in het werk stellen om kwalitatief een knipbeurt te vormen. De pony kan terug worden gekamd.

In 2018 is het modieus voor mannen met dik haar om een ​​hoed te dragen. Dit originele kapsel heeft een weelderig haar aan de bovenkant en een geschoren deel van onderaf, dat een eenvoudige overgang verbindt. Kapsel past bij mannen met vierkante gezichten. Door lange strengen op te slaan, kunt u uit een groot aantal opties de meest geschikte soorten styling kiezen.

De kapsels van moderne mannen zijn een weerspiegeling van de status van mannen. Het is belangrijk om een ​​kapsel te kiezen dat met elke kleding kan worden gecombineerd.

Een karakteristiek kenmerk van een stijlvolle gavrosh zijn langwerpige krullen in de nek die volume creëren. De trend van 2018 heeft gavrosh veranderd, waardoor hij verward is. Om het opstandige beeld te verbeteren wordt uitgegaan van lichtscheren of een kleine baard.

Een ongewone oplossing, modieus in 2018, was een stel. De geschoren gebieden aan de zijkant en achterkant passen perfect bij de baard. Deze creatieve optie suggereert de aanwezigheid van hergroeid haar in de kruin van het hoofd. De strengen worden verzameld met een elastische band in een bundel.

De beste herenkapsels voor kort haar

Kort haar ziet er bij mannen vaak mooier en opgeruimd uit, omdat ze kleiner zijn en bijgevolg minder verstrengeling en vervuiling. De zorg voor kort haar vereist minder tijd, minder shampoo en conditionerconsumptie. En het drogen van haar kost ook wat tijd.

Katerina Fadeeva

Professioneel, maar gemakkelijk en eenvoudig over schoonheid, mode, kunst, reizen en zelfs auto's!

Naarmate de populariteit van kapperszaken groeide, begonnen mannen te experimenteren met kapsels, niet minder dan vrouwen! We vroegen stylist en creatieve partner Matrix Vitaly Pimenov naar modetrends in kapsels en kapsels voor mannen.

CONCURRENTIE "EEN MAN DIE ..."
Het is gemakkelijk om kapperszaken in New York persoonlijk te bezoeken of de verdomde aantrekkelijke Redken Brews-producten te kopen!
Wat u hiervoor moet doen: Schrijf tot 17 juni je verhaal, beginnend met de woorden "de persoon die ..." en plaats de hashtag #people_whose.
Wat staat op het spel:
3 reizen naar New York,
5 sets verzorging en styling met een mannelijk karakter.

Alles ligt in jouw handen!

Stijlvolle kapsels voor mannen met medium haar

Regelmatige kapsels en professionele haarstyling weerhouden veel mannen niet van het dragen van stijlvolle kapsels voor halflang haar. En niet tevergeefs. Kapsels van gemiddelde lengte laten een man er brutaal en moedig uitzien.

Interessante herenkapsels voor lang haar

Herenkapsels met lang haar vereisen veel zorg en kosten, een speciale stijl in alles en zijn niet erg populair. Maar die mannen die lang haar dragen, proberen ze te vlechten of in een paardenstaart te binden. Eenheden geven de voorkeur aan kapsels met een pony.

10 populaire herenkapsels in 2018

Het meest voorkomende kapsel bij mannen met kort haar is een pony. Eenvoudig stylen met gel of pasta verkort de tijd van een zakelijke en doelgerichte man aanzienlijk, en je bent een knappe man uit de omslag van een tijdschrift dat niemand kan weerstaan.

2018 hit - Man Bun Haircut. Vroeger werd het veel gebruikt door hipsters, maar tegenwoordig wint het aan populariteit bij jonge jongens, omdat het perfect een gevoel voor mode en stijl weerspiegelt. Het is noodzakelijk om elke dag voor zo'n kapsel te zorgen, maar het kost heel weinig tijd. Elke ochtend een constant ritueel: aan de zijkanten scheren en, indien gewenst, het haar in de staart stylen. Houd je haar schoon, want vettig en vet haar ziet er vreselijk uit!

Retro kapsel a la 50-60s

Als je oude films hebt bekeken en onthouden, onthoud dan dat de jaren 50-60 tijden van voorspoed waren en de opkomst van mode en het concept van glamour. Stylisten bedachten nieuwe kapsels voor beroemde rijke klanten. De muziek- en filmindustrie hebben de populariteit van mannenkapsels over de hele wereld aanzienlijk beïnvloed. De Amerikaanse zanger Elvis Aaron Presley en acteur James Byron Dean hebben een grote impact gehad op de subcultuur van het mannenkapsel. De lang vergeten retro-haarstijlen zijn weer in de mode in het komende 2018.

De revolutie in de wereld van mannenkapsels, die plaatsvond in de jaren 70, vindt opnieuw plaats in 2018. Een ontembare afbeelding, vrijheid van geest zijn inherent aan de eigenaar van zo'n kapsel en styling. Regent kapsel wordt geassocieerd met hooligans op school en de hoofdpersonen van de Russische film "The Brigade".

Als je op een rockster wilt lijken, is het mulkapsel perfect voor dit doel. Denk aan de Britse band The Beatles, die er in die jaren superstijl uitzag. In 2018 vond een up-grade mulkapsel plaats als een kleurverandering. Coloristen bedachten een onvergelijkbaar spel van natuurlijke en heldere kleuren.

De meeste vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen met dergelijke kapsels, omdat ze een van de populairste kapsels in 2018 is en binnenkort uit de mode raakt.

De moderne versie van het herenkapsel van Buzzcut wordt gekenmerkt door minimalisme. Dit is een kapsel zonder leeftijd en ervaring. Ultrakort kapsel bijna "op nul" verfrist het mannelijke beeld en neemt visueel een paar jaar op.

Lang haar en baard

Baard is een integraal onderdeel van het kapsel. Wat stelde de Engelse acteur Kit Harington, die de rol speelde van John Snow, het personage uit de beroemde serie Game of Thrones, in staat om van een tere fragiele jongeman in een normale sterke man te transformeren zonder zijn vroegere aantrekkelijkheid te verliezen? De mogelijkheid om aan jezelf te werken en de juiste kapselkeuze! Natuurlijk mag niet iedereen een ster worden, maar het kiezen van een geschikt kapsel is een betaalbare luxe voor elke man. Voor volwassen mannen zijn lang haar en een baard perfect, in perfecte harmonie met een smoking, strikje en modieuze schoenen van lakleer.

Volgens stylisten is niets nieuw. Om een ​​stijlvolle look te creëren, hebt u geen nieuwe kapsels nodig, selecteer gewoon Fade-kapsel, dat in drie variëteiten bestaat. Een knipbeurt van de tempels is een vervaging halverwege. Low fade snijdt net onder de temporale kwab. En in High Fade wordt haar geschoren boven de slapen.

Het legendarische kapsel heet Ceasar. "Slechte jongens" maken een Ceasar-kapsel, maar er zijn geruchten dat dit kapsel de eigenaar duidelijkheid geeft over gedachte, reden en voorzichtigheid. Ze wordt erkend als het meest comfortabele, praktische en stijlvolle kapsel in het komende 2018-jaar.

Pixie-kapsel voor mannen

Uiterlijk lijkend op een modieus vrouwelijk pixie-kapsel, wint het mannelijke kapsel, voorheen de Hitler-jeugd, aan populariteit. Een dergelijk kapsel kan het mannelijke beeld veranderen, afhankelijk van de stijl. Spectaculaire mohawk of los ontwikkelend haar - het is aan jou.

Als je op zoek bent naar populaire herenkapsels in 2018 om je look nieuw leven in te blazen, bekijk dan de onderstaande voorbeelden:

Klassiek

De haarlengte moet kort zijn en niet meer dan vijf centimeter bedragen. Het kapsel zelf wordt gekenmerkt door scherpte en geometrische lijnen. Bijna op elke vertegenwoordiger van het sterkere geslacht, zien kapsels met afscheid en glad gekamd haar er geweldig uit.

Sport

De kapselmachine voor heren creëert een sportief kapsel, waarvan de lengte zelden meer dan twee centimeter bedraagt. Kort haar kan soepel in iets langwerpig veranderen, waardoor het kapsel een visueel volume krijgt. De sportstijl is universeel en geschikt voor mannen van alle leeftijdsgroepen.

Modieus herenkapsel "Tennis" 2018 2019

Tennis is een geweldig kapsel voor degenen die er altijd perfect uit willen zien en geen tijd willen verspillen aan styling. Het kapsel wordt gekenmerkt door soepel geschoren whisky en de achterkant van het hoofd, evenals relatief lang haar bij de kruin. Er zijn veel soorten kapsels.

Een van de meest populaire zijn:

Ze verschillen in de lengte van de strengen, de aanwezigheid van een pony en verschillende styling. Ondanks de eenvoud ziet het kapsel er elegant en uitstekend uit voor mannen van alle leeftijden.

2. De halve doos

De halve doos is een trendy, jeugdig mannelijk kapsel. Voor veel jongens is een kapsel met een halve doos de beste keuze. Lang haar dat in het bovenste gedeelte is achtergebleven, kan soms achterover worden gelegd, opzij worden gekamd of in de vorm van een zachte knal worden gelegd, in de stijl van pompadour. Dit kapsel is geschikt voor kort haar.

3. Halve doos met Mohawk

In 2017 zijn half-box-haarstijlen met Iroquois populair geworden en in 2018 zullen ze ook in een uptrend zitten. Dit stijlvolle kapsel met geschoren slapen is geschikt voor haartypes van recht tot zeer krullend en ziet er geweldig uit met verschillende stijlen, gekamd terug en onzorgvuldig ruig.

Modieus herenkapsel "Boxing" 2018 2019

Boksen is een universeel kapsel voor mannen, waardoor de eigenaar er moedig en zelfs enigszins brutaal uitziet. De haarlengte is niet meer dan 3-4 cm, terwijl het zijn maximum bij de kruin bereikt. Een kapsel is geschikt voor iedereen, en om het te maken heb je alleen een machine met twee spuitmonden en een schaar nodig.

 • universeel,
 • hoogtepunten kenmerken
 • vereist geen styling.

De enige categorie mensen die geen boks mag dragen, zijn de eigenaren van krullen. Ze moeten hun haar op een andere manier knippen.

Moderne herenkapsels met pony

Bij het kiezen van moderne kapsels is het noodzakelijk om het toekomstige imago te vergelijken met levensstijl en werk. Als een man gaat sporten, zullen de krullen voor hem niet handig zijn. Kantoormedewerkers moeten niet kiezen voor undercut, fade of knot kapsels.

De keuze voor een laconieke egel hangt samen met de veelzijdigheid van dit kapsel. De eigenaren van ondeugende krullen kunnen een interessante techniek voor het uitvoeren van kapsels claimen. Met een klassiek kapsel met een brede knal kun je een groot voorhoofd verbergen.

Egel past bij mods met een ovaal of rond gezicht. Ontwerpers bevelen een lichte ongeschoren of korte baard aan. Voor mannen met stijf haar is mousse geschikt om te stylen, en voor eigenaren van zachte krullen is het handiger om gel te gebruiken. Gewassen strengen moeten worden opgetild.

Met de moderne kapselegel kun je op elke leeftijd experimenteren.

Mannen die de voorkeur geven aan krullen worden aanbevolen om een ​​vierkant te maken. Modieuze opties voor dit kapsel hebben een spectaculair en duur uiterlijk. Krullen tot op de schouders of kin moeten gelijkmatig of asymmetrisch worden geknipt. Voor dit type kapsel zijn een haardroger en kam niet vereist. Het is voldoende om het haar op een natuurlijke manier te drogen.

Een bob-kapsel is een originele combinatie van een vierkant met een hoed. Trendkenmerken van kapsels worden geassocieerd met het creëren van een volumineuze nek en een gelijkmatige kroon. Pony kan langwerpig zijn. Bob is niet geschikt voor mannen die zichzelf lui vinden, omdat een knipbeurt veel aandacht vereist.

Modetrends - 2018: welke knipbeurten kiezen mannen nu?

In het nieuwe seizoen is de hoofdtrend er één: ga tot het uiterste! Kort haar scheert bijna naakt af - een egelkapsel is nu op het hoogtepunt van populariteit. Lang haar daarentegen is gegroeid tot een langwerpige boon, los gedragen, prachtig liggende pony of vastgebonden in een knot.

Er zijn hybride opties: bijvoorbeeld de undererkat die vorig jaar aan populariteit won. In het nieuwe seizoen is dit kapsel nog extremer geworden: geschoren whisky en een nek in combinatie met lang haar in het bovenste deel van het hoofd.

Voor die mannen wiens uiterlijk strikt wordt gereguleerd door de dresscode, liet mode ook een maas in de wet: kapsels in Caesar, Canadese of preppy-stijl passen op kantoor, maar zien er tegelijkertijd trendy uit!

Modetrends

Kappers bieden een enorme verscheidenheid aan kapsels in het nieuwe seizoen. De belangrijkste voorwaarden zijn verzorging en natuurlijkheid.

De vurige modetrends van 2018 - 2019 in de stijl van "Grunge" blijven de bal regeren: de verkorte lengte bij de slapen en de speelse pony zijn in de trend. Dus het ooit geliefde kapsel van Justin Bieber gedurende verschillende seizoenen is niet uit de mode geraakt.

Onder de eigenaren van kort haar blijven boksen en half-boksen het populairst. Niet minder populair is een egel of een knipbeurt onder een typemachine: in combinatie met een korte baard maakt dit beeld een man tot een brutale rebel.

Zoals 50 jaar geleden, is er veel vraag naar kapsels met afscheid voor kort haar. Deze stijl wordt aanbevolen voor zakenmensen die op de hoogte willen blijven.

Naast klassiekers, zijn stijlvolle herenkapsels ook mohawk en kleurvariaties. U kunt kennis maken met modetrends in kleur in het artikel over modieuze haarkleur.

In de cursus blijven "Tomboy", scheren tekeningen op de tempels en TopKnot.

Modieus herenkapsel "Militair" 2018 2019

Militaire stijl was oorspronkelijk exclusief bedoeld voor het leger. Kort haarlengte vereist geen speciale zorg en begon daarom populariteit te winnen bij vertegenwoordigers van andere beroepen. Het afsnijden van het "militaire" is niet noodzakelijkerwijs op nul.

Verschillende variaties zijn mogelijk, waaronder:

Je moet geen militaire stijl kiezen als je geen perfecte schedelvorm hebt. Kort haar zal alle zichtbare onvolkomenheden onderstrepen.

Modieuze herenkapsels voor kort haar

Je hebt kort haar, en je wilt een beetje experimenteren, kiezen in de schoonheidssalon niet de gebruikelijke "trim een ​​beetje", maar een interessantere optie? We zullen je vertellen welke opties dit jaar de sterren van de showbusiness en modieuze fashionista's kiezen.

Trendy trends 2018

De kampioenschapspalm in 2018 behoort tot de trendy underker, wat niet het eerste seizoen in de mode is. Het kapsel is een langwerpige versie van het modieuze vervagende kapsel. De bovenste strengen moeten langer zijn. Whisky moet geschoren zijn. Haar wordt opzij gelegd of terug. Het kapsel is geschikt voor degenen die rechte, golvende of krullende lokken hebben.

De knoop is een optie voor ondersnijden, maar de bovenste strengen zijn lang. Een kenmerk van het kapsel is de aanwezigheid van langwerpige strengen verzameld in een bundel. Dit kapsel is geschikt voor mannen met steil haar, omdat krullen problematisch is.

Pompadour met korte lokken bij de tempels en erachter keerde weer terug naar de mode, en werd de trend van het seizoen 2018. Fans beschouwden het kapsel van Elvis Presley altijd als spectaculair. Een andere naam voor een knipbeurt. Het lijkt op een aderkat of vervagen, maar de strengen zijn langer. Ze moeten worden opgetild en teruggekamd. Een pompadour-kapsel moet regelmatig worden gestileerd, anders gaat het uiterlijk verloren.

Pompadour is een stellair kapsel met ingekorte maar niet geschoren whisky's.

Het klassieke fade-kapsel is een verkorte en vloeiendere tot de nekversie van de undercut. De lengte van de strengen aan de achterkant van het hoofd neemt toe, terwijl de whisky geschoren blijft. Aan de bovenkant van het haar kan een lengte van niet meer dan 2 cm hebben.

Herenkapsels zijn niet onderhevig aan tijdelijke veranderingen.

Modieus in 2018 is het knotkapsel, een variant van de knoop. Whisky scheren in het achterhoofd is niet nodig. Broodje is gemaakt op lange krullen, wat wordt geassocieerd met het gebruik van elastiek voor haar.

Sommige soorten modieuze kapsels kunnen onderling verschillen in het niveau van het scheren van de strengen. Veel klassieke kapsels zijn geschikt voor elk type mannelijk persoon. Een correct geselecteerd kapsel wekt vertrouwen in een persoon, gericht op de positieve kenmerken van het uiterlijk.

Modieus herenkapsel "Site" 2018 2019

De pad is een populair kapsel onder het Amerikaanse leger. Knip het zodanig af dat de bovenkant het haar ongeveer 4-5 cm lang blijft en de slapen zorgvuldig worden geschoren. Het blijkt een zeer stijlvol beeld, dat vaak te zien is in foto's uit modebladen.

 • eenvoud van uitvoering
 • scherpe lijnen
 • absolute symmetrie.

Een kapsel ziet er perfect uit, als aanvulling op de jeugdstijl. Oudere mannen moeten voorzichtiger zijn met hun keuze.

Ultrakort kapsel onder de machine

Op een eenvoudige manier wordt dit kapsel een "egel" genoemd. Het is zo eenvoudig en comfortabel om elke dag te dragen dat het de populariteit al enkele decennia niet heeft verloren! En met de huidige mode voor post-Sovjet-esthetiek, is het vooral gerespecteerd onder de moderne jeugd.

Maar nog belangrijker, waarom het leger fans van dit kapsel niet wordt verminderd: het gaat naar bijna iedereen! Ja, en heel snel gedaan - ideaal voor mannen die niet graag veel tijd doorbrengen in schoonheidssalons.

Tip van de stylist: als je er relevanter wilt uitzien, combineer het dan met een baard van gemiddelde of korte lengte.

Modieus herenkapsel "Under the fritz" 2018 2019

Kapsel "onder de fritz", of, zoals het ook wel de Hitler-jeugd wordt genoemd, werd na de Tweede Wereldoorlog populair. Kort gesneden whisky's en lange strengen op de kruin zijn de belangrijkste kenmerken van het kapsel.

Er zijn verschillende stijlopties:

 • een scheiding in het midden,
 • asymmetrisch afscheid,
 • slaat naar voren
 • slaat terug.

Kapsel voldoet aan de nieuwste modetrends. Bovendien past ze perfect in de jeugdstijl.

Princeton modieus herenkapsel 2018 2019

Een andere optie voor een jeugdbeeld is Princeton. Het is geschikt voor iedereen die zijn haar niet te kort wil knippen, maar tegelijkertijd een mannelijke stijl wil behouden.

 • vloeiende lijnen
 • lange strengen aan de bovenkant van het hoofd,
 • nette vorm.

Een knipbeurt is geschikt voor eigenaren van zeldzaam dun haar. Voor weelderig haar is deze optie echter ook geschikt.

Preppy kapsel

In de jaren 60 verwijst het Engelse woord preppy (afkorting voor voorbereidend, wat 'voorbereidend' betekent) naar de stijl van studenten uit rijke families die zich voorbereiden op prestigieuze universiteiten. Studenten van Oxford en Cambridge droegen preppies in de jaren 70, kantoorbedienden van het Empire State Building in de jaren 90 en hipsters in de jaren 2000. Nu is dit kapsel een klassieker geworden. Het onderscheidende kenmerk is een zijscheiding en teruggekamd haar.

Modieus herenkapsel Caesar 2018 2019

Onder de belangrijkste modetrends van 2018 2019 wordt nalatigheid benadrukt. Een van de kapsels waarmee je lichte chaos op je hoofd kunt creëren, met behoud van de elegantie van het beeld - Caesar. Het kapsel is geschikt voor kort steil haar en heeft de volgende kenmerken:

 • gladde geometrische pony
 • kortgesneden nek,
 • vloeiende overgangen van de lengte van de strengen.

De patronen op de achterkant van het hoofd zien er stijlvol uit. De kapseloptie is populair wanneer de pony en de kruin naar de top worden opgeheven, waardoor het effect van lichte flarden ontstaat.

Voor tieners

Jeugd is een tijd van ontdekking en zoeken naar zichzelf. Een geweldige manier om te experimenteren in school- en studentenjaren is om een ​​nieuw kapsel te krijgen.

Wat zijn zij, kapsels voor de jeugd herenmode 2018-2019 voor tieners? Meer dan ooit is elke variatie op het thema van de pony populair. Deze en "Gavroche" (met lang haar vooraan, achteraan en bovenaan) en kortgesneden whisky. Het kapsel "Elvis" (ook bekend als "Pompadour") is weer in de mode, met korte tempels en een karakteristiek embleem.

Pony is de belangrijkste modetrend in damesmode. Je kunt de opties zien in het artikel over kapsels met pony 2018-2019.

Lang haar is nog steeds een effectieve manier voor tieners om zich aan de wereld te tonen. Kappers raden aan om op dubbele zorg te letten. Een knipbeurt "Polka" is de beste optie voor degenen die besluiten zich te ontdoen van kort haar, maar niet klaar zijn voor een halve doos of een egel.

Zakenman kapsel

Het gebruikelijke kapsel voor mannen, dat populair was in de kantooromgeving van de jaren 50, maar zijn positie nog steeds niet verliest!

Het is zo eenvoudig en conservatief mogelijk: zonder snorharen, zonder dikke en volumineuze pony, zonder geschoren tempels. Daarom wordt het als universeel beschouwd: het kan worden ingevoerd in een sport- en bedrijfsimago.

Een relatief nieuwe trend voor Rusland. Het is een verkorte vervaging (gradiënt kapseltechniek. - Opmerking Ed.) met een geschoren tijdelijke-laterale zone en een rechte knal.

Voor elegante mannen

Klassiek blijft modieusdaarom bieden stylisten elegante mannen een netjes kapsel met een korte pony aan één kant gelegd. Minimale kosten met maximaal effect.

Een kapsel met een korte zijscheiding, die ons vanaf de jaren veertig kwam, past perfect in het dagelijkse beeld van een serieuze zakenman. Niet minder populair is het hierboven beschreven "Britse" kapsel.

Een riskantere optie is kapsel Caesar. We hebben het geërfd van de grote commandant en, om hem te evenaren, wordt gevraagd om de ernst, de daadkracht van haar eigenaar te tonen. Relevante beproefde kapsel van Princeton. Klassiekers, gemak van styling, mooie uitstraling - het kapsel zal de praktische en tegelijkertijd nette vertegenwoordigers van het sterkere geslacht niet onverschillig laten.

Modieus herenkapsel "Boxing" 2018 2019

Een van de opties voor een sportkapsel is de Half Box, die vaak op de foto flitst van covers van tijdschriften. Dit mode-kapsel is een absolute favoriet onder alle generaties mannen.

Het verschilt van boksen:

 • lage rand
 • vlotte overgang van lijnen,
 • gebrek aan beperkingen in de lengte van het haar.

Het kapsel is perfect voor grote mannen. Maar dunne jongens met een driehoekige gezichtsvorm, deze optie werkt mogelijk niet.

Modieus herenkapsel "Klassiek" 2018 2019

Een klassiek herenkapsel is altijd trendy, ongeacht het jaar en het seizoen.

Deze opties omvatten:

Om het kapsel consistent te maken met moderne trends, is het toegestaan ​​om met styling te spelen. Opgeheven met behulp van stylinggereedschap pony of kroon, maakt het beeld stijlvoller en voegt frisheid toe.

Modieus herenkapsel "Canada" 2018 2019

Canada, dat aan het einde van de 20e eeuw populair werd, wordt door veel mannen genoten. Het is te zien op de foto's van beroemdheden, evenals op de hoofden van toevallige voorbijgangers. Uitgevoerd in de geest van de nieuwste trends, het dient als een uitstekende aanvulling op het imago van de jeugd. Volwassen mannen moeten zichzelf echter ook niet het plezier ontzeggen om dit modieuze kapsel te dragen.

 • volumetrische kroon
 • korte nek
 • onzichtbare overgangen.

Lange pony is toegestaan. Eigenaren van de juiste gelaatstrekken kunnen de optie gebruiken met geschoren slapen en een extreem kort achterhoofdgedeelte.

Modieus herenkapsel "Brits" 2018 2019

Een modieus mannenkapsel kan worden gemaakt op basis van het populaire Britse kapsel.

Het kan worden bepaald door:

 • de aanwezigheid van een langwerpige knal,
 • geschoren of kortgesneden nek,
 • langwerpige strengen op de kroon.

Pony wordt zelden recht gedragen. Om een ​​modieus beeld te creëren, wordt het achterover of opzij gekamd.

Modieus herenkapsel "Bob" 2018 2019

"Bob" is al lang geen exclusief vrouwelijk kapsel meer. Op de foto van verschillende sociale evenementen kun je zien dat bekende persoonlijkheden dit stijlvolle kapsel kiezen. Een universele optie is geschikt voor mannen van alle leeftijden die de voorkeur geven aan halflang haar.

 • duidelijke, gelijkmatige sneden van haar
 • lange strengen die het gezicht omlijsten
 • nette klassieke vorm.

Mag pony gebruiken. Vooral schokkende persoonlijkheden mogen sommige strengen in een modieuze tint verven om hun stijl en karakter te benadrukken.

Modieus herenkapsel "Undercat" 2018 2019

Anderkat is een van de trends van 2018 2019. Een lange kroon en kortgesneden whisky openen de mogelijkheid om veel verschillende kapselopties te creëren.

Misschien lichtjes aanpassen van het kapsel:

 • patroon op het temporale of occipitale deel van het hoofd,
 • asymmetrische vorm
 • buitengewone styling.

Dik haar is wenselijk voor het maken van kapsels. Als u, ondanks de kleine dikte van de strengen, een ondersnijding wilt dragen, kiest u een kortere optie.

Modieus herenkapsel "Romantisch" 2018 2019

Een romantisch kapsel is de beste oplossing voor krullend haar. Ze tolereert geen strikte vormen en duidelijke lijnen.

Integendeel, dit kapsel wordt daarentegen gekenmerkt door:

 • licht warrig haar
 • vloeiende overgangen
 • gemiddelde lengte van strengen.

Kapsel creëert een casual dromerig beeld in de geest van moderne trends. Trouwens, mannen van alle generaties kunnen hun eigen kapsel vinden in een romantische stijl.

Video

Het gezicht van elke persoon is individueel en vereist een speciale aanpak. Verschillende kapsels passen bij verschillende soorten gezichten, en wat er perfect uitziet in een foto in een glossy magazine heeft alle kans om niet goed voor je te zijn.

We bieden je een video aan die duidelijk laat zien hoe bepaalde kapsels er live uitzien op modellen:

Op halflang haar

De sneden gemaakt op sloten van gemiddelde lengte laten toe om de meest verschillende defecten, het gezicht en het hoofd defecten te verbergen. Voor haarbezitters van gemiddelde lengte raden kappers aan om naar te kijken stijl "Mr. Cool". Het kapsel verscheen in 2014, maar geniet tot op de dag van vandaag welverdiende populariteit onder modieuze oplossingen.

In de trend van dit jaar, krullen en krullen, is de optimale lengte van gemiddeld haar gegroeid tot het niveau van de punt van de neus. Lichte haarkleuring in combinatie met warrige uiteinden geeft het gewenste effect van natuurlijkheid. Daarnaast raden we u aan het artikel Modieuze haarkleuring te lezen.

Afgestudeerd caret voor medium haar wordt aanbevolen voor eigenaren van licht krullend haar. Het behoort tot het universele type kapsels, waarmee je verschillende soorten styling kunt proberen. Er zijn twee opties: met afscheid en zonder.

En vergeet natuurlijk niet de goede oude "Grunge": op gemiddelde lengte ziet het er nog voordeliger uit.

De gemiddelde haarlengte blijft in de mode voor vrouwen. Daarnaast raden we je aan het artikel Modieuze dameskapsels voor halflang haar te lezen.

10. Styling terug voor golvend haar

In 2018 zal het stylen van het haar terug zijn ontwikkeling blijven hebben, maar met kleine veranderingen is dit het gebrek aan glans en de toevoeging van textuur. Dit is een stijlvol herenkapsel voor halflang haar. Met golvend haar heb je alleen een stylingtool nodig. Deze modetrends van 2017 blijven gegarandeerd in de mode in 2018.

Met geschoren tempels

Geschoren whisky in de modewereld bracht David Beckham. Tegenwoordig verschijnt deze trend in de meeste opties voor herenkapsels. Undercuts, boxes en grunge bestaan ​​prachtig samen met tempels die op nul zijn ingekort.

De Iroquois speelde met andere kleuren: nu steekt dit haar niet in alle richtingen uit, maar een vloeiende overgang naar een netjes aangelegde golf over de lengte van het hoofd. De naam van het kapsel veranderde in "quiff".

Voor een rond gezicht is een kapsel met geschoren tempels een echte redding. Ze 'rekt' het gezicht visueel uit en benadrukt de expressiviteit.

Vergeet niet dat geschoren whisky nu ook een canvas is voor een kapper. Het scheren van allerlei patronen laat je gegarandeerd niet zonder de aandacht van anderen.

Sinds afscheid

Dit is niet het eerste seizoen, het hoogtepunt van een knipbeurt wordt toegevoegd door zoiets eenvoudigs als een scheiding.

Het is verdeeld in verschillende soorten:

Klassieke kapsels met zijscheiding zijn perfect voor een zakelijke en strikte stijl of een brutale sport. Aandacht waardig kapsel "Tennis" met afscheid, langwerpige strengen en verkorte of geschoren tempels. De klassieke semi-box laat geen trends achter.

verkorte "Canada is" - hit van het seizoen voor afscheidende fans. Een gewone machine kan goed omgaan met tempels. Als u de eigenaar bent van een prachtige snor, adviseren experts u om een ​​ultrakort kapsel te kiezen met een duidelijke scheiding aan één kant en een gladde knal. Retro is nog nooit zo populair geweest.

Vitaly Pimenov Art partner van Redken Brews & Matrix

Kapsel Caesar

Een kort kapsel in de stijl van een geweldige commandant - met een korte geometrische knal.

Ze is zeer geschikt voor mannen met dunne ovale gezichten. En als u een beeld van zorgeloze brutaliteit wilt toevoegen - combineer met een driedaagse stoppels!

Canadees

Dit kapsel vertegenwoordigt een soepele overgang van lang haar in de voorkant naar korter bij de kruin en ultrakort aan de achterkant van het hoofd, slapen en zijkanten.

Het kreeg zijn naam in de jaren 70 in de USSR - het was met dit kapsel dat de Canadese hockeyspelers die naar de USSR naar de Super Series 1972 kwamen, gingen. In de VS wordt ze een kapsel op zee genoemd.

Kapsels voor heren voor halflang haar

Welk kapsel om te kiezen voor mannen met medium haar? We vertellen u aan welke opties u dit jaar moet letten.

Brit

Verschenen in de jaren 50 van de vorige eeuw, verliest dit kapsel nog steeds zijn populariteit niet.

Het geheim is een combinatie van opstandige geest (langwerpige pony) en zelfbeheersing (korte nek en ingekorte whisky).

De Britten gaan naar bijna iedereen, maar stylisten raden aan om goed op te letten bij de eigenaren van dik haar en hoge groei.

Vertaald uit het Engels fade betekent "fade away". In dit geval hebben we het over "vervagen" van de lengte: kort haar op de achterkant van het hoofd schakelt geleidelijk over naar langer haar op de bovenkant van het hoofd.

Vitaly Pimenov beveelt aan om dit kapsel te combineren met een baard van gemiddelde lengte - het wordt brutaal en trendy!

Anderkat

De undercut wordt ook wel de kapseltechniek genoemd. De eigenaardigheid ligt in niet-geïntegreerde zones.

Vitaly Pimenov Art partner van Redken Brews & Matrix

Hoe korter de lokken op de achterkant van het hoofd, hoe gemakkelijker het is om je haar te stylen. Je kunt een lange underker aan één kant leggen, deze in een bundel binden of met retrostijl experimenteren en een hoge coc proberen (lippenstiftbosje boven het voorhoofd. - Opmerking Ed.), maar niet gel-gelikt, maar enigszins slordig, onzorgvuldig.

Om dit op te lossen, hebt u een bewezen tool nodig - zoals Texture Pomade, Redken Brews, Redken texturing lipstick. Het is ideaal voor zorgeloze styling en geeft een natuurlijke matte afwerking.

Langwerpige bob

Dit kapsel impliceert een klein verschil tussen de lengte van de strengen en de effectieve lengte - tot de schouders of zelfs lager. Vitaly Pimenov beveelt een dergelijke knipbeurt aan aan de eigenaren van zowel zeer golvend als perfect gelijkmatig haar.

Maar bereid u voor op het feit dat de verlengde boon constant moet worden gelegd.

Topnoten

De naam van dit kapsel is vertaald uit het Engels als "knoop bovenaan": dat wil zeggen, de whisky en de achterkant van het hoofd zijn geschoren, maar de krullen op de bovenkant van het hoofd zijn verzameld in een dichte bundel. Zoiets werd gedragen door Japanse samurai.

Denk eraan: zodat de bundel correct is, moet de initiële lengte van de strengen minstens 15 cm zijn.

Geschoren kapsel

Een geschoren patroon ziet er het beste uit in combinatie met korte kapsels - boksen of semi-boksen: de strengen aan de zijkanten en op de achterkant van het hoofd zijn geschoren en een spectaculair patroon wordt op de slapen gemaakt met een machine.

Je kunt elke tekening kiezen: van een prachtig gebogen lijn tot een afbeelding van een dier, een symbool of een hiëroglief - alle fantasie en professionaliteit van de meester!

Iroquois

Geschoren whisky wordt gecombineerd met langer haar op de kruin. Hoe groter het contrast van de lengte, hoe extremer het eruit zal zien. En bereid u voor op het feit dat als u een echte mohawk wilt krijgen, u meer tijd moet besteden aan leggen! Je hebt absoluut een extra sterke vernis nodig, zoals Infinium Pure Extra Strong, L'Oreal Professionnel. Het vangt meteen en ruikt absoluut niets.

Modieuze herenkapsels met geschoren tempels.

Geschoren whisky is meerdere seizoenen op rij populair gebleven. Dat is handig: bijna elk kapsel past bij hen, en in styling zijn ze universeel en zullen ze niet veel tijd kosten.

Ze zijn vooral geschikt voor mannen met vierkante en ronde gezichtstypes. Het eerste kapsel met geschoren tempels zal helpen om de jukbeenderen te benadrukken, het tweede - prachtig de vorm van het gezicht demonstreren.

Belangrijke informatie voor eigenaren van dik kort en halflang haar: dit kapsel lijkt voor u te zijn gemaakt! Maar als je een hoog voorhoofd hebt, uitstekende oren of littekens op het hoofd of de nek - is het beter om het te weigeren!

We vertellen je welke kapsels met geschoren tempels nu in de mode zijn.

Kort haar aan de achterkant van het hoofd en lang haar aan de kruin wordt heel duidelijk gescheiden door een grafische scheiding of een speciaal geschoren lijn.

Het impliceert het scheren van de slapen en delen van de kroon, terwijl de overgangen tussen de zones soepel zijn.

Romance

Voor eigenaren van halflang haar zijn kapsels in een romantische stijl het meest geschikt, wanneer de kapper een mooie versie van de pony kan bedenken - een klassieke rechte of schuine. Een net kapsel geeft de man een stijl en consistentie.

Grunge

Een redelijk populair type stijl dat pas bij mannen steeds relevanter wordt in Rusland. Grunge-haarstijlen zijn ideaal voor die mannen die dik en luxueus haar van gemiddelde lengte hebben. Whisky wordt meestal geschoren in het bereik van 1 tot 3 centimeter, er wordt een schuine pony gemaakt en de hele lengte blijft achter bij de kroon, waardoor deze een rommeligheid krijgt. Dit kapsel is het meest geschikt voor jongeren.

Er zijn nog meer opties voor mannelijke kapsels voor jongeren. Bijvoorbeeld kapselkapsel, waarin whisky en de nek volledig zijn geschoren, maar lang haar blijft aan de bovenkant en in de ponyzone. Een ander voorbeeld is een lange caret, waarmee je het haar visueel kunt vergroten met een stapovergang van de haarlengte - van kort van onderkant tot lang aan de kruin.

11. Semi-boksen met gestructureerde pomp

Op de foto staat nog een halve doos, maar niet eenvoudig, maar met een volume in de stijl van pompadour. Pompadour is een ander klassiek kapsel voor mannen, dat in 2018 in de trend zal blijven. Een van zijn variëteiten is een semi-box met elementen van de pomp gestileerd en gestructureerd.

13. Kapsel met extensie

In 2017 was gelaagdheid van kapsels een trend. Deze techniek leidt tot een slordiger stijl. Deze gedurfde look heeft een nette afwerking met een warrig middendeel voor een casual en onberispelijke look. In 2018 zal dit kapsel ook populair blijven bij mannen.

15. Zijsnijden

Een andere nieuw uitgevonden klassieker is een kam met een neiging naar voren, die gelaatstrekken afscheurt, het haar wordt in een diagonale en horizontale richting gelegd. Stijlvolle herenkapsels zijwaarts leggen is meerdere seizoenen op rij een opwaartse trend.

16. Hoog kapsel voor lang haar

Sommige kapsels die we in 2017 hebben waargenomen, hebben meestal langere haren, waarbij een soepele overgang van korte naar langere haren wordt gecombineerd, waardoor de indruk ontstaat dat ze nauwelijks door een schaar werden aangeraakt. In 2018 zal een model herenkapsel met vergelijkbare overgangen in een opwaartse trend zijn.

45. Modieus kapsel voor dik haar

Een winnende combinatie van duidelijke grenzen en stijl, deze gedurfde aanpak combineert sterk geschoren whisky en dik haar dat naar beneden stroomt in een natuurlijke bocht. Dit alles stroomt en beweegt.

Modieuze herenkapsels uit deze fotocollectie helpen je bij het bepalen van je stijl in het uitgaande 2017, en helpen je om in trend te blijven in 2018.

Het is niet overbodig om een ​​video te bekijken over hoe professionele trending kapsels worden geschoren:

Voor degenen die nog steeds geen geschikte optie konden vinden, raden we aan om onze sectie met kapsels voor mannen te bezoeken, die alleen de beste kapsels uit de wereld van sport, beroemdheden en gewoon mooie en moderne kapsels voor elke smaak bevat.

Krullend haar

Mannen met krullend haar zijn niet verfijnd in de keuze van kapsels. Het is moeilijk om met gewelddadige krullen te werken, het is nog moeilijker om ze vorm te geven.

Stylisten raden aan om naar het klassieke romantische kapsel te kijken, met iets langwerpig haar.

De bonen of kwakzalvers zien er voordelig uit: ze geven hun eigenaren mannelijkheid. Model kapsels helpen een weelderig haar te kalmeren, waardoor speelse noten met een knal worden behouden.

Degenen die risico's willen nemen, wordt geadviseerd om over te schakelen naar boksen, waardoor alleen een lange krullende knal overblijft. Het ziet er buitengewoon indrukwekkend en vet uit.

Een interessante optie is haar gelegd in een benadrukte stijlvolle puinhoop met behoud van lengte.
De prominente jukbeenderen worden perfect benadrukt door asymmetrische golvende pony.

Stylisten zijn op zoek naar iets fundamenteel nieuws om de Koreaanse versie te overwegen, een beetje de richting van emo herhalend en aangeboden om krullen een beetje verward te maken.

Langgestrekte

De meest win-win-opties voor kapsels voor lang haar - Man broodje. Een klassieke staart waarbij het haar wordt verzameld in een knot op de bovenkant van het hoofd. Een direct familielid van Meng Ban - paardestaart. Kappers houden het principe van gulki aan de bovenkant en scheren whisky en al het haar vanaf de onderkant van het hoofd.

De belangrijkste trend van lang haar blijft maximale natuurlijkheid. Stylisten raden ten zeerste aan om de afbeelding niet ingewikkeld te maken met complexe styling. Teruggekamde strengen, gefixeerd met mousse of vernis, zijn de meest optimale oplossing.

cascade - Een ander type kapsel, pronkend in de toppen. Kapsel camoufleert perfect alle onvolkomenheden in het gezicht. Experts zeggen dat het dit beeld is dat de romantiek en elegantie van een man benadrukt.

Cascade - een echt kapsel voor vrouwen. We raden je aan om het artikel Kapsels voor vrouwen voor lang haar te lezen.

Onthoud: lang haar wordt niet aanbevolen om te groeien voor mannen die geen dik haar hebben.

Met een baard

Eigenaren van dicht gezichtshaar hebben twee manieren: lang haar of brutale geschoren whisky. De mogelijkheid om een ​​knipbeurt met een baard te combineren, maakt van elke man een echte macho.

Kappers zijn geïnspireerd door de afbeeldingen van de Vikingen en wordt geadviseerd om een ​​baard te dragen met Maine Ban of boksen. Vergeet de klassieke versie met een egel en een nette kleine baard niet.

Maar de belangrijkste trend van het huidige seizoen is het kapsel "Crop". Een kenmerkend kenmerk is de rafelige textuur van de strengen: het haar aan de achterkant en zijkanten is kort geknipt, terwijl de bovenkant de optimale lengte behoudt. De strengen worden naar voren gekamd of opzij gelegd, afhankelijk van de lengte.

Met pony

Pony heeft een verbazingwekkende kwaliteit om het gezicht te transformeren. Dit jaar bieden stylisten verschillende kapselopties met een pony, afhankelijk van de lengte, het type en de styling.

 • Pony gelegd aan de ene kant creëert met behulp van afscheid een zakelijk en modieus imago. Estemeteriseer met volume en geniet van compleet andere resultaten.
 • verfomfaaid het uiterlijk van de pony geeft het beeld ontspanning, ademt natuurlijkheid en lichtheid erin.
 • Voor dappere jongens, de optie met een knal omhoog boven. Een dergelijke styling zal een beeld van onbeschaamdheid toevoegen.
 • Eigenaren van lange strengen worden geadviseerd om de pony in te delen afscheid, waarmee je je gezicht kunt omlijsten met strengen en hem daardoor jonger kunt maken.
 • vooroordeel pony past bij aard romantisch en verfijnd.

Overdrijf het niet te lang - En het beeld van een sensueel tedere jongen zal geen enkel meisje onverschillig laten.

Met een terugwijkende haarlijn

Mannen die alopecia ervaren, worden door kappers aanbevolen om hun haar bij hun slapen zoveel mogelijk in te korten, zodat ze samen met bakkebaarden en een baard kunnen groeien. Dan zal de kale plek niet zichtbaar zijn en zal het kapsel volume aan het haar toevoegen.

Een iets langwerpige knal, verhoogd en opzij, leidt de aandacht af van het probleemgebied en creëert "Bohemian" soort van. Van seizoen tot seizoen, een klassiek kapsel in stijl Ivy League. Zonder een haarlijn te geven, gaat ze perfect om met het probleem van kale plekken.

Het gebrek aan haar op het hoofd bestrijdt met succes de zogenaamde 'creatieve puinhoop'. Rag haar met een gel en geef jezelf een beetje brutaliteit. Degenen die niet willen afscheid nemen van lengte, adviseren wij u om op te letten gestructureerd kapsel: verschillende niveaus van lengte creëren de illusie van volume en dichtheid.

Voor redelijk lang haar is ontspannen haar geschikt. Dit is een goede manier om de kale plek op de bovenkant van het hoofd te verbergen, en in het voorhoofd zal een lichte stijging en kammen terug stevigheid geven aan het uiterlijk.

Modieus herenkapsel "Elvis" 2018 2019

De stijl van Elvis Presley is al lang op het hoogtepunt van populariteit. En nu is stijlvol weer terug in de trend. Elvis 2018 2019 is:

 • het haar omhoog bij de wortels en gekamd terug
 • kortere of geschoren whisky,
 • effectief geplaatste pony.

Moderne modetrends maken styling zorgeloos. Het is niet nodig om het kapsel te overladen met stylingproducten. Het kapsel moet er zo natuurlijk mogelijk uitzien.

Modieus herenkapsel Voyage 2018 2019

Een modieuze optie voor kapsels voor halflang haar is een reis.

 • maximaal volume aan de kruin
 • vlotte overgang naar het achterhoofdgedeelte,
 • Whisky is kortere weg of geschoren.

Voeg een stijlvol patroon of schaduw een paar heldere strengen toe en u bent gegarandeerd populariteit. Je kunt je kapsel diversifiëren door verschillende stijlopties te proberen.

Modieus herenkapsel "Egel" 2018 2019

Egel - kapsel voor kort haar. Door het gebruik van gel of wax voor het stylen, wordt een stijlvol verward uiterlijk op het hoofd verkregen. Vandaar de moderne naam van het kapsel.

De onderscheidende kenmerken van de egel zijn onder meer:

 • afgeronde vorm
 • kort (3-4 cm) haar bij de kruin,
 • netjes getrimde nek en whisky.

Dit kapsel belichaamt mannelijkheid en stelt je in staat om je gezicht zoveel mogelijk te openen. Geschikt voor mannen van atletische bouw.

Modieus herenkapsel "Beaver" 2018 2019

Beaver is de kortste variant van het populaire tenniskapsel. Het vereist geen styling en is daarom relevant bij mannen van alle generaties.

Het wordt in verschillende versies gebruikt, waaronder:

 • classic,
 • jeugd,
 • met geschoren tempels.

Een stijlvol kapsel kan worden versierd met een netjes patroon op de slapen. Let op: een dergelijke knipbeurt kan het ovaal van het gezicht iets vergroten. Mollige mannen moeten daarom kiezen voor een andere versie van het kapsel.

Modieus herenkapsel "Boogschutter" 2018 2019

Onder de modieuze kapsels voor halflang haar bij mannen is "Boogschutter" de leider.

 • overal dezelfde lengte haar,
 • de aanwezigheid van een langwerpige knal,
 • afstuderen en gescheurde strengen.

Op basis van dit kapsel kunt u eenvoudig een stijlvol beeld creëren dat past bij modetrends. Experimenteer met styling en verander elke dag.

Modieuze herenkapselmachine 2018 2019

Fans van minimalisme zullen een knipmachine gebruiken. Het kan worden gedaan met een mondstuk van dezelfde grootte, of u kunt zich concentreren op de kroon.

Je kunt een draai aan een soortgelijk kapsel toevoegen met:

 • stijlvolle tekeningen in de tijdelijke regio,
 • korte pony naar boven gekamd
 • stylingproducten om een ​​lichte puinhoop op het hoofd te creëren.

U kunt een deel van het kapsel uitvoeren met behulp van een machine en soepele overgangen maken met een schaar. Dit zal het beeld niet verpesten.

Creatief herenkapsel "Hat" 2018 2019

"Hat" voor heren is een van de opties voor gegradueerde kapsels. Ze past perfect bij de jeugdstijl en voldoet aan moderne trends. Lang haar bij de kruin maakt soepel plaats voor kortere lokken op de slapen. De achterkant van het hoofd is niet gesneden.

Kapselvariaties zijn echter mogelijk:

 • asymmetrische vorm
 • korte hoed
 • multilayer.

Alle strengen worden zorgvuldig gefreesd door de meester om het effect van haveloos haar te krijgen. Tijdens het stylen kun je je haar strekken of een kleine puinhoop op je hoofd creëren. De keuze is aan jou.

Bekijk de video: Hippe herenkapsels opgeschoren 2018 (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter