Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Vreemde herenkapsels: met foto's

Tegenwoordig zijn ongeveer 100 soorten kapsels en kapsels populair, hoewel meer recent mannen slechts een paar modellen hadden. Desondanks zijn gevallen van slecht geselecteerde en zelfs extreme afbeeldingen met haar niet ongewoon vanwege een laag bewustzijn of speciale kijk op het leven. Niet elke man heeft de tijd en het vermogen om de nieuwste modetrends te ontdekken of een salon te bezoeken.

Vanwege onervarenheid of vreemdheid in het karakter worden vaak niet-succesvolle mannelijke kapsels geselecteerd die het beeld van comiciteit, absurditeit geven of het idee van een persoon volledig bederven. Maar het imago en de reputatie van een moderne man hangen direct af van de conditie van het kapsel, dus je moet apart praten over de meest nieuwsgierige en belachelijke kapsels, die je niet moet kiezen en passen voor je afbeelding.

Waarom worden sommige kapsels als mislukt beschouwd?

Als je zorgvuldig rekening houdt met vreemde mannenkapsels op foto's en internetbronnen, zie je verschillende onderscheidende trends die de look bederven. Meestal maken mannen een fout bij het kiezen van een kapsel, zonder rekening te houden met hun eigen haarstructuur, leeftijd of gezichtsvorm. Als gevolg hiervan ligt het kapsel niet correct en krijgt het uiterlijk een ongemakkelijke en komische tint.

Prilizannosti

De meest voorkomende fout van een gekozen kapsel is zijn buitensporige likigheid. Dit effect kan op verschillende manieren worden bereikt. Bijvoorbeeld bij overmatig gebruik van stylingproducten, zoals gel, vernis of was. Ook ziet een slank kapsel eruit als een man het natuurlijke haarvolume en onjuist geselecteerde technologie voor het knippen van haar mist. Voor zeldzaam en dun haar selecteert een ervaren meester een gegradueerde, meerlagige, trapsgewijze versie van het kapsel, dat extra volume creëert.

Weirdness

Vreemde neigingen en voorkeuren zijn ook niet ongewoon in de moderne samenleving, zoals bij kapsels voor mannen. Kapsels met krullend knippen die kunnen worden aangevuld met schokkende kleuren zien er ook heel vreemd uit bij volwassen mannen. Deze trend wordt vaker waargenomen bij jongeren, hoewel er vertegenwoordigers van respectabele leeftijd zijn die zich op een heel vreemde manier onderscheiden van de menigte.

Niet geschikt voor uiterlijk

Het type uiterlijk en de vorm van het gezicht zijn ook onbetwistbare criteria waarbij het belangrijk is om een ​​kapsel en kapsel voor elke man te kiezen. Verschillende gezichtsvormen worden onderscheiden - ovaal, rond, vierkant, langwerpig, hartvormig. Alleen de eerste is geschikt voor elk kapselmodel, de rest moet worden gecorrigeerd. Vanwege onwetendheid kiezen veel mannen ten onrechte een kapsel voor de vorm van hun gezicht, waardoor de tekortkomingen en onbalans verder worden benadrukt.

Onervaren kapper

Het succes en de nieuwe ervaring van een man hangt direct af van de kwalificaties en ervaring van de kapper, daarom is het belangrijk om de instelling van dergelijke diensten op verantwoorde wijze te selecteren. Vaak kun je op straat de slachtoffers ontmoeten van een ongeschoolde kapper of een beginner in dit vak. Als gevolg hiervan kunt u lastige kapselvormen, ongelijke randen of volledige asymmetrie en onevenredige kapsels waarnemen.

Fotogalerij van mislukte kapsels

Je kunt de meest extreme kapsels van mannen bekijken op de volgende foto's, verzameld door verschillende stylisten en kappers.


Bad Celebrity-kapsels

In feite zijn de meest verschrikkelijke mannenkapsels niet zozeer te zien bij de gemiddelde persoon als bij openbare figuren die regelmatig op tv flitsen. Veel internet- en printpublicaties publiceren foto's en verhalen over de beroemdste vreselijke mannenkapsels, die door de media van de showbusiness aan de wereld werden getoond.

De topnamen omvatten de volgende namen:

Robert Pattinson en zijn extravagante kapsel met een geschoren element op de achterkant van het hoofd, die noch de maatschappij noch stylisten accepteerden.

James Franco schokte ook het publiek toen hij verscheen met een gladgeschoren hoofd en een tatoeage op zijn achterhoofd.

Voor het maken van een film probeerde Colin Farrell een afbeelding van een extreem vreselijk kapsel, namelijk het kammen van zeldzaam haar op een teruglopende haarlijn.

Zac Efron, een populaire Amerikaanse acteur, ging ook eens te ver met het beeld om een ​​slordige grunge-stijl na te streven.

Donald Trump sluit de top vijf van meest mislukte mannelijke kapsels van beroemdheden. Zeldzaam en dun haar van zo'n gele tint ziet er volgens stylisten volkomen ongepast uit voor zo'n statuspersoon.

Conclusie

Allereerst bederft een vreselijk mannelijk kapsel niet alleen het idee van een man, maar verandert ook zijn gelaatstrekken radicaal ten kwade. Verkeerde keuzes kunnen een reputatie, imago en vele andere belangrijke aspecten van het leven kosten. Daarom is het de moeite waard om nogmaals naar foto's en gevallen van extreme mannelijke afbeeldingen te kijken om te onthouden hoe u niet hoeft te kijken.

Laat Een Reactie Achter