Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Modieuze kapsels en kapsels voor jongens

Moderne mode voor herenkapsels wordt gekenmerkt door volledige keuzevrijheid en de afwezigheid van frames en randen. Veel hangt af van de voorkeuren van de jongens, hun leeftijd, evenals de opvattingen en het wereldbeeld van de ouders. Stylisten adviseren om aandacht te besteden aan de leeftijd van het kind, zijn levensstijl en hobby's, omdat grappige kapsels voor jongens verschillende stijlen en richtingen kunnen hebben.

Een mooi kapsel is in de eerste plaats belangrijk voor het kind zelf en zijn omgeving, omdat ze worden begroet door kleding, zoals de wijsheid zegt. Een modieus kapsel helpt zichzelf te vervullen, iemands karakter en individualiteit uit te drukken, een gevoel van smaak te benadrukken en zich te onderscheiden van de rest. Niet de laatste rol wordt gespeeld door wereldmode en de nieuwste trends van de seizoenen bij het kiezen van een knipbeurt. Ouders moeten het type kapsel en de leeftijd van het kind kunnen vergelijken.

Wat is belangrijk om te overwegen bij het kiezen van een kapsel voor elke leeftijdscategorie?

Moderne mode biedt een grote selectie kapsels voor jongens in de kleuterklas, school en adolescentie. Het is de leeftijd van het kind dat het belangrijkste criterium is voor de selectie van kapsels, omdat elke leeftijdsgroep wordt gekenmerkt door bepaalde kenmerken en vaardigheden. Voor de kleinste leeftijden zijn de oneffenheden en pluizigheid van het haar typisch, dit is belangrijk om te overwegen bij het kiezen van een knipbeurt, het moet zo eenvoudig mogelijk zijn.

Als je jongens van drie jaar en ouder beschouwt, kunnen ouders originele kapselideeën proberen. Maar tegelijkertijd moet je begrijpen dat lange strengen het kind kunnen hinderen tijdens het spelen of eten, dus het is beter om de voorkeur te geven aan ongecompliceerde opties. 3-6 jaar oud, experimenten en nieuwe hobby's zijn typisch, dus op deze leeftijd kun je al iets extravagants en creatief proberen.

Schoolleeftijd - dit veld wordt niet geploegd in de keuze van kapsels en kapsels, en het kind zelf kan al zeggen dat hij dichter bij de geest is. Van de kant van de ouders is het belangrijk om rekening te houden met de interesses en voorkeuren van het kind, evenals zijn algehele uiterlijk en de kledingvoorschriften van de school. Kapsels kunnen verschillende lengtes hebben, het belangrijkste is dat het haar niet interfereert tijdens de studie. Bovendien kan de jongen op deze leeftijd voor zichzelf zorgen.

Adolescentie is een tijd van zelfbevestiging en manifestaties van mannelijkheid, individualiteit en het eigen smaakgevoel van een jongen. Ouders moeten zijn smaak niet tegenspreken, maar alleen op alle manieren ondersteunen en begeleiden. Meestal experimenteren jongens op deze leeftijd met lengtes van kapsels, waarbij ze de voorkeur geven aan extreem lange kapsels of korte en geschoren opties.

Grappige kapsels voor jongens: fotoselectie

Met behulp van foto's van stylisten kunt u visueel de juiste knipoptie selecteren die relevant is in het huidige seizoen.


Fotocollage van grappige kapsels

Speciale aandacht moet worden besteed aan grappige kapsels voor jongens, bijvoorbeeld Mohawk, ze zijn typisch voor artistieke en creatieve aard. Je kunt dergelijke kapsels ook evalueren in de onderstaande foto's.


Conclusie

Met moderne mode kunt u uw individualiteit, creativiteit en karakter realiseren voor jongens van elke mentaliteit en humeur. Het is belangrijk voor ouders om alleen hun kind te leiden, niet om zijn verlangens tegen te spreken, en ook om rekening te houden met zijn leeftijdskenmerken en levensstijl. Actieve en actieve jongens zijn beter geschikt voor korte kapselmodellen en voor creatieve en spirituele aard - van gemiddelde lengte. Het is raadzaam om lange modellen kapsels te dragen voor jongens van een bewuste leeftijd, omdat ze op jonge leeftijd eenvoudig kunnen interfereren. Een knipbeurt is een integraal kenmerk bij de vorming van zelfvertrouwen en een adequate beoordeling van zichzelf in de samenleving.

Kapsels voor jongens: modetrends 2019

Een mooi kapsel geeft absoluut vertrouwen aan elke jongen, man of man. Bij het kiezen van een knipbeurt voor een kind, moet u de manieren overwegen om het te stylen, zodat het in de toekomst niet veel tijd en moeite kost. Het is met deze vereisten in gedachten dat klassieke stijl met een natuurlijke helling in 2019 het populairst is.

De belangrijkste trend van dit jaar was een zijscheiding.

Met dit kapsel kunt u uw pony zo leggen dat het niet alleen niet interfereert, maar ook siert. Tegelijkertijd moet je stylingproducten vergeten - een licht slordig uiterlijk zal helpen het imago van moderniteit te geven.

Welke kapsels zijn het meest in de mode?

Als het gaat om een ​​kind, is het belangrijk om niet alleen aan mode te denken, maar ook aan gemak. Er moet rekening worden gehouden met de belangen van het kind. Sporters zullen bijvoorbeeld veel comfortabeler zijn met kort haar dan een modelladder of vierkant.

Maar als de mode voor jou op de voorgrond staat of het kind geen speciale hobby's heeft, is het tijd om hem te helpen zich te onderscheiden van de menigte en persoonlijkheid te verwerven door een nieuw kapsel.

Pompadour

Sterk gestileerd en gekamd haar in de stijl van de jaren 70 met korte bijgesneden zijkanten en een nek en volumineuze pony maken van je kind een echte schoolster.

Fotokapsels "Pompadour"

De klassieke versie van jongenskapsels is Bob. Het is ideaal voor een kind met gemiddelde haarlengte en vereist geen speciale styling vanwege gebrek aan scheiding. Een beetje onzorgvuldigheid bij het kammen helpt echter om een ​​indrukwekkend effect te bereiken.

Fotokapsels "Bob"

Kapsels voor jongens, afhankelijk van de haarlengte

Afhankelijk van de lengte van het haar zijn de kapsels onderverdeeld in: kort en langwerpig. Jongens hebben zelden erg lang haar. De beste optie is op de schouders. Trouwens, de tijden van staarten en halve trossen zijn ook voorbij. Tegenwoordig worden baby's op een ladder of vierkant geschoren, als er een wens is om haar te redden.

De selectie van kapsels moet aan professionals worden toevertrouwd. Haarstylist zal de structuur van het haar en hun kwaliteit waarderen. Hij zal de vorm van het hoofd en het ovaal van het gezicht bestuderen. Dit alles zal het kind helpen het meest comfortabele kapsel te kiezen. En dan is het een klein bedrijf - om het aan te passen aan modetrends. Je kunt whisky scheren, asymmetrie maken of een pony op je hoofd leggen. Lees meer over de meest actuele trends in de onderstaande beoordeling.

Lange kapsels of kapsels voor halflang haar

Voor haar van gemiddelde lengte zijn verschillende scheidingen ook behoorlijk populair. Bovendien kun je vrij interessante vormen kiezen die passen bij de vorm van het gezicht van de jongen.

Kortere voorstrengen en pony aan de zijkant in combinatie met een vierkant - beter dan kapsels die je je kunt voorstellen! Als u van een kind een model of acteur wilt maken, is deze optie een ideale creatieve basis.

Foto "Kare"

Ladder

Het is bedrieglijk dat de "ladder" alleen geschikt is voor meisjes. Multilevel haarstyling in golven is universeel en zal elke jongen versieren. En met behulp van stylingtools is het eenvoudig om te zetten in een echt meesterwerk, waar professionele stylisten jaloers op zullen zijn.

Fotokapsels "Ladder"

Canadees

Vooruitlopend op alle kapsels voor kinderen voor jongens 2017 (foto's maken echter duidelijk waarom): dankzij lange strengen kun je bijna elk ontwerp maken - van de Iroquois tot de conservatieve klassieker. De Canadees ziet er origineel uit met krullend haar.

In het bovenste gedeelte blijven dus volle krullen bewaard en bij de slapen en nek worden alle krullen verwijderd. Dankzij deze truc behoudt de styling zijn vorm en verkruimelt hij niet, zoals het gebeurt wanneer de krul in twee wordt gesneden.

Gebroken lijnen

Krullende patronen op de slapen of zijkanten zijn de belangrijkste trend in kappers in 2019. Een kenmerk van dit type kapsel voor een kind is het scheren van verschillende lijnen op de slapen. Dit kunnen zigzaglijnen of rechte lijnen zijn die met één punt zijn verbonden. Elke optie geeft je baby persoonlijkheid.

Gebroken lijnen - foto

2. Verkorte Canadees

Wanneer het gaat om stijlvolle kapsels voor jongens, bedoelen ze vaak een verkorte Canadees of kuif. Soms wordt het ook "valse mohawk" genoemd, omdat lange sloten vaak worden geplaatst, bijna rechtop. Korte whisky en een nek benadrukken alleen het contrast. Zo'n modelkapsel voor een jongen is geschikt voor elk type gezicht, behalve een langwerpig ovaal (de vijfde optie is geschikt voor dit geval).

Er moet aan worden herinnerd dat kapsels voor tienerjongens er anders uitzien op haar van verschillende kleuren. Dankzij deze functie kunt u met behulp van sproeiers met verschillende structuren voor brunettes hele "afbeeldingen" maken, maar op lichtbruine en rode strengen zijn de overgangen niet zo zichtbaar.

3. Kapsels met geschoren tempels

De boom aan de korte zijden met een verscheidenheid aan vormen trof iedereen: van kleuters tot afgestudeerden. Kapsels voor jongens van 12 jaar en ouder herhalen grotendeels de vorige versie, met uitzondering van geschoren lijnen.

Trouwens, deze lijnen kunnen niet alleen eenvoudig zijn: een kapsel met een geschoren kant wordt vaak een kapsel.

Minder vaak toevlucht nemen tot asymmetrie, wanneer slechts één zijde aanzienlijk wordt ingekort.

Naast de voorgestelde versierde slapen, moet je aandacht besteden aan het ontwerp van kapsels op het voorhoofd. Scherpe geometrische vormen zijn het hoogtepunt van het kapsel voor jongens 2017. De foto is gericht op de stylingfuncties: het grootste deel van de strengen is aan de zijkant verwijderd.

4. Kapsels met een geschoren nek

Niet elke optie met korte zijden impliceert een verkorte nek. Trouwens, in tegenstelling tot een kapsel met geschoren tempels (de foto's zijn gevarieerd, maar je zult begrijpen waar het over gaat), wordt hier geen asymmetrie geboden. Natuurlijk kan het patroon worden verschoven, maar de hele rug blijft gelijkmatig open.

Harmonische concepten, waarbij het "werkgebied" de hele ruimte is behalve de kroon. Dit zijn aantrekkelijke kapsels voor jongens van 14 jaar en ouder: extra styling is niet vereist, maar aandacht is gegarandeerd.

5. Modieuze kapsels voor jongens van gemiddelde lengte

De combinatie van lang en kort is verre van alles wat actuele kapsels voor jongens bieden. Een vierkante foto van 2017 is de lengte onder de kin, gesorteerde sloten en nalatigheid zo geliefd bij de jongens. Het voorste deel van het gezicht moet iets korter zijn.

6. Variaties op het onderwerp van Mohawk

Teenage knipbeurten voor jongens suggereren een groter contrast. Het is niet zo dat tieners ervan droomden het beeld van Elvis te herhalen - alleen zo'n vorm geeft een zekere vrijheid. Indien gewenst, kunnen modieuze kapsels voor jongens-tieners worden gevormd in de vorm van spikes.

Maar fidgets en experimenteerders hoeven hun haar niet kort te knippen - het is mogelijk dat ze na een korte periode niet meer van deze stijl houden. In dit geval is het "Iroquois" -kapsel gebouwd op contrasten. Indien nodig kan de lengte echter altijd worden verwijderd.

7. Bob

Kapsels voor kinderen voor jongens in elk seizoen omvatten een nette boon. In 2017 worden modellen herkend door lange slapen en een zachte pony, dus geschikt voor de meeste gezichtovalen.

8. Kapsel met geaccentueerd voorhoofd

Alle modieuze kapsels voor jongens kunnen deze techniek gebruiken. Het haar nabij het voorhoofd is gevormd in een uitgesproken rechthoek, waarbij de hoeken boven de slapen worden benadrukt. Deze beweging balanceert het ronde gezicht en vormt een harmonieuze aanvulling op de Mohawk.

Mode-haarstijlen voor jongens 2017:

  • haar dat vanaf de wortels is opgeheven, iets opzij heeft gelegd, zal de Canadees transformeren

  • een andere manier om een ​​kapsel te revitaliseren met korte slapen en een lange top: til je pony op

  • zijscheiding op gemiddelde haarlengte: de beste optie voor jongens die niet graag veel tijd aan hun haar doorbrengen, omdat je de strengen alleen naar één kant en een beetje naar voren hoeft te gooien

  • imitatie kapsels "onder het kussen"

  • als het haar de neiging heeft om te krullen, moet deze functie worden gebruikt, waarbij zachte open krullen worden gevormd

  • kapsels voor gemiddelde lengte, de vorm van het hoofd herhalend, in dit modeseizoen is het gebruikelijk om haar tegen haar te leggen

  • integendeel, imitatie van wervelingen maakt kapsels organisch voor door jongens geteelde weefsels: de onderstaande foto's laten het effect zien na het draaien van strengen

We hopen dat modieuze kapsels voor jongens, waarvan je de foto's en beschrijvingen hier hebt gezien, je zullen inspireren tot een nieuwe oplossing in 2017.

We selecteren een knipbeurt voor een jongen op leeftijd

Bij het kiezen van een kapsel voor een jongen moet dienovereenkomstig rekening worden gehouden met het aantal jaren. Interesses en hobby's, hobby's worden ook als basis genomen. Jongens die betrokken zijn bij sport, passen kort en esthetisch gezien, en voor het gemak. Peuters die zich willen bewijzen in de modellenbranche, als dansers of jonge acteurs, zijn meer geschikt voor middelgrote kapsels. Het is echter belangrijk om de relevantie van het geselecteerde kapsel te overwegen. Het belangrijkste criterium blijft echter leeftijd.

Pet

"Hoed" verwijst naar de belangrijkste en meest populaire kapsels voor jongens voor alle jaren. Moderne stylisten kwamen haar niet voorbij. Deze klassieke versie is perfect voor jongens vanaf 3 jaar.

Een caret gelegd in golven en met een knal op zijn zijkant wordt geadviseerd aan degenen die proberen de vorm van het gezicht te markeren en zich op een glimlach te concentreren. Met een vergelijkbaar kapsel zal je baby veel zachte looks aantrekken.

Kapsel met verhoogde pony

De verhoogde pony is dit jaar de belangrijkste trend in kapsels voor jongens. Bovendien hoeft het niet horizontaal te staan, het is voldoende om het lichtjes omhoog te brengen in een hoek van 40 graden, wat styling onderscheidt tegen de achtergrond van andere kapsels.

Kapsel met verhoogde pony - foto

Wat te kiezen voor een kind van 7-10 jaar oud?

Nadat ze een tijdje naar school zijn gegaan en daar hebben gestudeerd, worden de jongens behoorlijk onafhankelijk en kunnen ze zelf beslissen welke kapsels ze leuk vinden. Maar dit doet niet af aan je deelname en de mogelijkheid om te adviseren bij het kiezen van de meest modieuze kapsels voor kinderen voor jongens van 2019.

Kapsels voor jongens van 10 jaar verschillen niet significant van 7 jaar oud. Niettemin is hun keuze te wijten aan het verlangen van de kinderen om hun eigen persoonlijkheid uit te drukken. Help uw kind om te beslissen welk kapsel het beste bij hem past, niet alleen te focussen op modetrends, maar ook op zijn smaak.

Zijkant liggend

Het wordt aanbevolen om gebruik te maken van radicalere kapsels in gevallen waarin het haar van de baby niet voldoende versterkt of dun is. Opzij gegooide strengen met bijgesneden slapen en een nek zijn modieus en handig.

Kapsels voor jongens 5 jaar

Bij het kiezen van een knipbeurt voor een jongen van 5 jaar oud, moet u zich concentreren op zijn voorkeuren. Daarom zijn op deze leeftijd, naast echte kapsels, ook modellen geschikt, inclusief kapsels met patronen op het hoofd. Probeer het niet te overdrijven met de advertentie.

Bob met krullen of golven

Jongens moeten hun haar niet krullen, vooral niet op de leeftijd van 5, maar het is heel goed mogelijk om lichtgolven te bereiken met stylingproducten. Een ideaal kapsel voor dergelijke manipulaties wordt beschouwd als een normale "boon".

Boon op maat

Zo'n populaire boon in 2019 heeft veel variaties. Je kunt je baby het meest stijlvol maken als je gescheurde randen aan het kapsel toevoegt en je pony op je zij legt.

Klassiek kapsel

Al jaren klassiek - zijscheiding, haarstyling tot het haar en rechte whisky. Een uitstekende keuze als kapsel voor een jongen van 5 jaar die de voorkeur geeft aan rustige spellen.

Kort kapsel met gekartelde uiteinden

In 2007 werd de egel verliefd op de jongens en is nu weer in de mode, maar nu in een langwerpige versie. Eenvoudig slordig stylen geeft de jongen alleen maar durf en voegt een draai aan zijn afbeelding toe.

Kort kapsel met gekartelde uiteinden - foto

Kapsel met verhoogde pony

De verhoogde pony is dit jaar de belangrijkste trend in kapsels voor jongens. Bovendien hoeft het niet horizontaal te staan, het is voldoende om het iets op te tillen in een hoek van 40 graden, wat styling onderscheidt tegen de achtergrond van andere kapsels.

Kapsel met verhoogde pony - foto

Wat te kiezen voor een kind van 7-10 jaar oud?

Nadat ze een tijdje naar school zijn gegaan en daar hebben gestudeerd, worden de jongens behoorlijk onafhankelijk en kunnen ze zelf beslissen welke kapsels ze leuk vinden. Maar dit doet niet af aan je deelname en de mogelijkheid om te adviseren bij het kiezen van de meest modieuze kapsels voor kinderen voor jongens van 2019.

Kapsels voor jongens van 10 jaar verschillen niet significant van 7 jaar oud. Niettemin is hun keuze te wijten aan het verlangen van de kinderen om hun eigen persoonlijkheid uit te drukken. Help uw kind om te beslissen welk kapsel het beste bij hem past, niet alleen te focussen op modetrends, maar ook op zijn smaak.

Zijkant liggend

Dit kapsel is een verkorte versie van Canada met een soepele overgang bij het afscheid. Voeg modieuze nuances toe, zoals geschoren whisky en een afgesneden hoofd, en met zo'n kapsel kun je naar elk evenement gaan.

Strikte rechte knipbeurt

Een langwerpige versie van de boon, die niet de lengte van de caret bereikt, met strikte en duidelijke lijnen en een pony die slechts een beetje uw ogen bedekt - tegelijkertijd elegant en modieus. Zo'n knipbeurt is geschikt voor de jongen, ongeacht zijn hobby en interesses.

Strikt recht kapsel - foto

Teenage kapsels en kapsels: een foto met een beschrijving

Het kiezen van een stijlvol kapsel voor tienerjongens is veel moeilijker dan op elke andere leeftijd. Tijdens deze periode zijn de jongens bijzonder gevoelig voor de mening van hun collega's en zijn volledig afhankelijk van modetrends. Er moet ook rekening worden gehouden met het feit dat jongeren vaker de beelden van hun idolen herhalen. Daarom is de ouderlijke verantwoordelijkheid om in de juiste richting te duwen, niet om het hele ding te duwen, maar om het meest geschikte kapsel voor een tiener aan te bieden of de gewenste stijl aan te geven. Overweeg de meest populaire kapselopties voor 2019 per leeftijd.

Modelkapsel voor jongens van 12 jaar oud

Wil je een jongen helpen zich uit te drukken? Laat hem experimenteren! Natuurlijk moet je hem niet helemaal in de war brengen, maar het is voldoende om een ​​ongebruikelijk model te laten knippen om je eigen interesses te laten zien. Al 12 jaar wordt het aanbevolen om ongebruikelijke opties voor klassieke kapsels te selecteren.

Modelkapsel voor jongens van 12 jaar oud - foto

Anderkat met een foto en zonder

Let bij het kiezen van een buitengewone knipbeurt voor een tiener vanaf 14 jaar en ouder op verschillende combinaties van moderne trends. Het onderstrepingsteken met een patroon aan de zijkant is bijvoorbeeld heel vreemd, waardoor het karakter van de jongen kan worden benadrukt.

Anderkat met een foto en zonder - foto

Bekijk de video: Trendy kapsels mannen (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter