Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Licht ongeschoren is nog steeds in de mode.

Wetenschappers hebben een andere manier gevonden die mannen helpt hun seksualiteit te vergroten en vrouwelijke harten te winnen. Experts hebben ontdekt dat vrouwen ongewoon aantrekkelijk zijn voor die vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid die licht ongeschoren verkiezen boven een glad gezicht.

Als een gladgeschoren gezicht er goed verzorgd uitziet, is het op zijn beurt jonger dan een man, dus veel vrouwen hebben de neiging dergelijke mannen als niet moedig genoeg te zien.

Tegelijkertijd, als een baard die de laatste tijd enorm populair is geworden, maakt het juist vrouwen indruk dat deze man niet voldoende voor zichzelf zorgt of hen herinnert aan mannen van een veel oudere generatie.

Daarom blijft een driedaagse stoppels de ideale optie die het mannelijke uiterlijk een vleugje van de nodige brutaliteit en agressiviteit geeft, maar tegelijkertijd ziet het er niet rommelig en belachelijk uit.

Het is inderdaad dankzij de stoppels dat de onderkaak veel groter lijkt en de wilskrachtige kaak op zijn beurt wordt in de zwakke helft van de mensheid uitsluitend geassocieerd met primitieve mannelijkheid en fysieke kracht.

Tijdens een sociologisch onderzoek bevestigden vrouwen dat mannen met een lichte ongeschiktheid hen het krachtigst en aantrekkelijkst vonden en niet alleen voor seks, maar ook voor langdurige relaties de meest geprefereerde optie waren.

Dat is de reden waarom de volgende keer dat je eraan denkt je vandaag of morgen te scheren, deze truc onthouden en het voorbeeld gebruiken van veel populaire beroemdheden: laat de driedaagse stoppels los en vul het aan met een charmante glimlach, verover de harten van vrouwen.

Vrouwen houden niet van verse stoppels. Een baard wordt heel gunstig behandeld

Peter I met bloed probeerde Rusland de gewoonte bij te brengen zijn baard te scheren. Hij zou erg overstuur zijn om te horen dat na 300 jaar de Russische boer helemaal niet was veranderd en liever eens zou bevallen in plaats van zich elke dag te scheren ... We hebben het over modieuze baarddragende trends met kapper, eigenaar van een schoonheidssalon Timur Shahnazaryan.

"Joint venture": Welke baarden dragen ze nu? Wat is modieus vandaag?

- Nu geven mannen de voorkeur aan licht ongeschoren. Een klassiek voorbeeld - Vladimir Mashkov

"Joint venture": - Waar komt deze trend vandaan?

"Ik vermoed dat ze gewoon te lui zijn om zich te scheren." Dit is geen prettige procedure. Wat heeft het voor zin om jezelf elke ochtend te martelen? Bovendien is elke 3-4 dagen scheren een goede optie voor mensen met een gevoelige huid. Na een paar dagen worden de haren zachter, malser en scheren is veel gemakkelijker.

"Joint venture": - Wat moet er gedaan worden om een ​​stijlvol ongeschoren constant te behouden?

- Er zijn speciale machines waarop u een bepaalde lengte borstelharen in millimeters kunt instellen. Om de haren er netjes en echt stijlvol uit te laten zien, en niet als een dronken met een kater, moet je het om de andere dag bijsnijden.

"Joint venture": - Is het een jeugdmode of eerder een trend onder de oudere generatie?

- Ongeschoren wordt nu door iedereen gedragen, ongeacht de leeftijd. En onder jonge mensen zijn baarden in Chin Curtain-stijl nog steeds in de mode, wanneer de baardlijn langs het laagste deel van de kin loopt en alles van bovenaf wordt geschoren. Trouwens, niet veel mensen weten waar de mode voor dergelijke baarden vandaan kwam. Dit is de uitvinding van zeilers. Ze droegen coltruien met een keel naar de kin, die hun huid geweldig wreef. Volgens het charter zouden gezichten glad geschoren moeten zijn, dus zeilers dachten hun wangen en kin van bovenaf te scheren en vegetatie onder de kin en nek te laten om huidirritatie te voorkomen. En dus, toen ze zo mooi waren, zeilden ze naar de haven en, nadat ze zich omkleedden, naar de stad gingen, waren de bewoners er volledig zeker van dat de matrozen op de nieuwste overzeese manier werden geschoren en begonnen ze te imiteren.

Jonge mensen houden ook van extreme kapsels: ze scheren strips, patronen, het gebeurt dat ze baarden schilderen. Hiervoor wordt dezelfde verf gebruikt als voor haar op het hoofd. Jongeren zijn ook trendy "Spaans" en "blanche".

"Joint venture": -Wat is het verschil tussen "Hispanic" en "Blanche"?

- "Hispanic" is wanneer de snor wordt gescheiden van de dunne baard en in de "blange" zijn ze verbonden. Deze mode kwam uit Spanje. Het was nodig om de baard op de een of andere manier te veredelen. Het is absoluut onmogelijk om het te scheren, want daar is de baard altijd een symbool van moed geweest. Daarom kwamen ze met een dergelijke optie.

"Joint venture": - Maar de monniken dragen lange baarden. Is dit een soort teken, symbool?

- Nee. Alleen voor de monniken is het uiterlijk niet belangrijk, ze geven niet om schoonheid en dat hun baard er nobel uitziet. Spirituele schoonheid is belangrijk voor hen, die in principe alle mensen zou moeten opwinden. Ze denken aan de ziel. Maar ze houden de hygiëne in de gaten, trimmen de snor zodat ze niet in de mond blijven steken en niet tussenbeide komen tijdens het avondmaal.

"Joint venture": - Hoe zorg je voor een baard en snor?

- De baard moet regelmatig worden gesneden, gewassen en gekamd. Er zijn speciale baardkammen, en daarvoor waren er een pincet voor het krullen van een snor. Tot op heden zijn ze verouderd, maar veel vaten spannen hun snor met hun handen.

"Joint venture": - Is het zinvol om in de salon te scheren of is er geen verschil tussen thuis scheren en scheren door een meester?

- Ze hebben zich sinds 1991 niet meer geschoren in salons. Dit wordt als onhygiënisch beschouwd. Gevallen van aids-infectie door scheren bij kappers werden geregistreerd en daarna werd een verbod uitgevaardigd. Ik geloof niet echt dat de infectie echt is gebeurd door het scheren, waarschijnlijk zijn ze ergens anders besmet geraakt, maar ze zijn afgeschreven aan de kapper, maar het feit blijft. Er zijn dus geen kappers meer. Ze werden vervangen door een veiligheidsscheermes. Weet je trouwens wat kappers oorspronkelijk deden? Dit waren speciale mensen in de baden die met scalpels en bassins kwamen. Als iemand in het badhuis ziek werd van de hitte, nam de druk toe, waarna de kapper professioneel bloedde. En pas na een tijdje begon het scalpel te worden gebruikt om de vegetatie van het gezicht te schrapen.

"Joint venture": - Waarom hebben veel mannen verschillende haarstructuren op hun hoofd en gezicht?

- Bij systematisch scheren verandert de structuur van het haar: het haar wordt dikker, wordt taaier. Ik scheer me bijvoorbeeld volledig: zowel het hoofd als het gezicht, dus mijn haarstructuur is overal hetzelfde geworden - borstelig. Mensen die constant hun hoofd scheren en korte kapsels dragen, hebben geen haargedeelte.

"Joint venture": - Verkiezen vrouwen gladgeschoren of bebaarde?

- Ze houden van beiden. Vrouwen houden niet alleen van verse stoppels als ze worden geprikt. Maar waarschijnlijk houden vrouwen van mannen om iets heel anders.

* In Rusland vervulde een baard van een man lange tijd dezelfde functie als in Europa een trein voor dames: hoe langer de baard, hoe nobeler de eigenaar was. In Rusland werd het scheren van de baard als een zonde beschouwd en de priesters weigerden de baardloze te zegenen. En er was geen grotere belediging dan in zijn baard spugen.

* Peter 1 veranderde alles Op 5 september 1698 stelde hij een belasting op baarden in. Degenen die wilden, konden een baard dragen, maar voor dit recht moesten ze in goud betalen. De hoogte van de belasting hing af van het landgoed van de bebaarde man. Dus, hovelingen, jongens, stadsheren en ambtenaren werden 600 roebel per jaar in rekening gebracht (enorm op dat moment geld), kooplieden - 100 roebel per jaar, van dorpsbewoners - 60 roebel per jaar, van bedienden en koetsiers - 30 roebel jaarlijks. Boeren buiten de stad werden niet aangeraakt, maar elke keer als ze de stad binnengingen, moesten ze 1 kopek betalen "van de baard".

* Alexander van Macedonië beval zijn soldaten de baard af te scheren zodat de vijandelijke krijger hem tijdens het gevecht niet kon grijpen.

* Cubaanse rebellen tegen het Batista-regime, geleid door F. Castro, stonden bekend als "Barbudos" - bebaarde.

* In het Romeinse rijk was een geschoren gezicht een van de tekenen van beschaving en onderscheidde de Romein van de "wilde" volkeren.

* Het eiland Barbados betekent letterlijk 'bebaarde'.

* De baard blijft een paar dagen na de dood groeien.

* De baardgroei is het hele jaar door ongelijk. Het is interessant dat het intenser voorkomt in de herfst en vroege winter, dat wil zeggen precies wanneer de pelsbedekking bij pelsdieren toeneemt in verband met het begin van koud weer.

* Voor fietsers die lang haar en dikke baarden dragen, wordt aangenomen dat als een vlieg tijdens een reis in een baard botst en daar in de war raakt, dit een heel goed teken is, dat geluk gepaard gaat.

* Hockeyspelers scheren zich niet tijdens de play-offs, waardoor verkoopbare baarden vrijkomen. Deze gewoonte werd geïntroduceerd door de spelers van Islanders in 1980. Daarna wonnen ze vier Stanley Cups op rij.

De meest bekende bebaarde mannen:

Vladimir Mashkov (standaard van stijlvol ongeschoren)

Brad Pitt (onlangs een sikje aan)

Karabas-Barabas, Old Man Hottabych en Bluebeard

Mode voor licht ongeschoren bij mannen

Om te begrijpen hoe modieus voor ongeschoren gerechtvaardigd is, kijk je naar de foto's in tijdschriften voor mannen en online publicaties, waar de meeste modellen en beroemde persoonlijkheden worden vastgelegd met alleen hun haren. In dit geval is het geen eenvoudige weigering om te scheren, maar vegetatie en de juiste zorg ervoor. Om dit te doen, moet u eerst een duidelijke lijn tussen de haren en de baard definiëren.

Modieus en stijlvol ongeschoren zullen kijken of passende accessoires en het beeld van een man voor haar zijn geselecteerd. De oprichter van de stoppels was de Engelse popzanger George Michael, die zelfs zijn volgende album met liedjes uitbracht en daarop pronkte met een driedaagse ongeschoren. Dit was in het begin van de jaren 90, waarna zelfs speciale machines begonnen te worden verkocht, die van de baard werden geschoren tot de borstelharen gemarkeerd met "voor tweedaagse ongeschoren".

De voordelen van borstelharen boven baarden

Haren en een lichte baard zijn twee concepten die subtiel aan elkaar grenzen. Daarom schakelen veel mannen soepel over van ongeschoren naar baard. Maar velen kunnen nog steeds niet beslissen wat er aantrekkelijker uitziet en wat in de mode is - een baard of mannelijke stoppels. Hiervoor hebben deskundigen op dit gebied een aantal voordelige verschillen tussen de haren voor de baard geïdentificeerd, namelijk:

 • de haren combineren met alle looks en stijlen en zien er niet zo exotisch uit als een baard,
 • stoppels zien er perfect uit op brute en mooie mannen,
 • stoppels worden niet vies tijdens de maaltijd, absorberen geen geuren van roken, enz.,
 • dankzij een zeldzame scheerbeurt vermijdt een man huidirritatie en snijwonden,
 • de haren zijn gemakkelijker los te laten
 • Dergelijke vegetatie kan onafhankelijk worden gevolgd zonder de hulp van specialisten.

Welnu, de haren geven natuurlijk veel meer mannelijkheid en brutaliteit, terwijl de verhoudingen van het gezicht en uiterlijk niet wezenlijk worden veranderd. En als niet alle vrouwen van de grote en dichte vegetatie op het gezicht van de man houden, wordt een beetje ongeschoren veel positiever ervaren.

Verschillende vormen van haren

Net als een baard kunnen de lichte haren van een man van verschillende soorten zijn. Het hangt allemaal af van het gebied en de vorm van de rangschikking van haren op het gezicht, de dichtheid en de lengte, de aanwezigheid van antennes en bakkebaarden. Over het algemeen onderscheiden Berbers en stylisten de volgende soorten haren: 1. Ankerharen - de vorm van de borstelharen lijkt op de vorm van het anker van een schip. Een dunne strook begint boven de bovenlip, verdeeld loodrecht op de geschoren lijn, waarna een korte baard langs de onderkant van de kin passeert.
 2. Balbo-varkenshaar - de vorm van de haren lijkt op een ankerhaar, maar alleen de vegetatie bedekt de gehele kin, en niet alleen de onderste lijn.
 3. Bretta Bristle - Een vergelijkbare optie met balbo-borstelharen, alleen in dit geval bevinden de haren zich over de kin en langs de wangen.
 4. Kinband varkenshaar - Een volledig exemplaar van de Bretta-borstelharen, maar in dit geval worden dunne snorharen langs de slapen toegevoegd.
 5. Bristle Burnsides - in deze versie, een dunne antenne, een soepel geschoren kin bij een man en de aanwezigheid van bakkebaarden.

Hoe groeien en verzorgen?

Het kweken van haren is veel gemakkelijker en sneller dan een baard, vooral als een man voldoende testosteron in zijn lichaam heeft. In dit geval verschijnen de haren binnen 1-2 dagen na het weigeren om te scheren. Als het haar ongelijkmatig en langzaam groeit, kunt u gebruik maken van speciale cosmetica om de haargroei te stimuleren of een kuur vitaminen te nemen.

Essentiële oliën, zeezout en vette oliën kunnen de haargroei versnellen. Maar dergelijke procedures kunnen het beste worden uitgevoerd in een salon waar specialisten huidpeeling, maskers en andere procedures maken die de "slapende" haarzakjes doen ontwaken. De volwassen haren moeten dagelijks worden getrimd en geknipt, 6 mm haren zijn voldoende voor donkerharige mannen en voor lichte tinten kan de lengte van de haren willekeurig zijn.

Haren - een symbool van mannelijke seksualiteit

Constante peilingen hebben het feit bevestigd dat mannen met borstelharen en baarden in de ogen van vrouwen er serieuzer, moediger en sterker uitzien. Maar gladgeschoren mannen worden als jong en onervaren ervaren. Enquêtes hebben ook aangetoond dat veel meer vrouwen de voorkeur geven aan mannen met lichte ongeschoren mannen dan aan degenen die een lange, dikke baard hebben.

Met behulp van computersimulaties van verschillende gezichtsvormen van mannen en verschillende gezichtshaartypen, hebben onderzoeken aangetoond dat stoppels worden gezien als een symbool van de seksualiteit, charme en mannelijkheid van de mens. Het andere geslacht sprak gezichten aan met scherpe kenmerken en details dan afgeronde gezichten. Zo werd de rechtvaardiging van de varkenshaarsmode opnieuw bevestigd.

Conclusie

Hoewel de baard enkele weken moet worden losgelaten, die last heeft van jeuk en huidirritatie, kunnen na een paar dagen borstelharen worden verkregen. Het is eenvoudiger te modelleren, en als het scheren onjuist is, kan de situatie worden gecorrigeerd in een paar dagen wanneer een nieuw haar groeit. Licht ongeschoren zal in elk beeld van een man stromen, of het nu een klassieker, sport of casual is. Zorgen voor dergelijk gezichtshaar is ook vele malen eenvoudiger dan zorgen voor een baard.

Doe alleen wat het gemakkelijkst voor u is, maar doe het uit alle macht

Het doel van de studie was om een ​​verband te vinden tussen de vegetatie op het gezicht van een man en zijn seksualiteit voor een vrouw. De invloed op de volgende parameters werd bepaald: aantrekkelijkheid, mannelijkheid, verlangen om te domineren.

Verschillende gemiddelde mannelijke gezichten werden gemodelleerd door een computermethode, die elk in de volgende varianten werden gepresenteerd: glad geschoren gezicht, met lichte haren, met opvallende haren, met een kleine baard en met een volle baard.

Wat is sexier - baard of stoppels?
Volgens de resultaten leken mannen met een baard moediger, "brutaler", geschikter voor een serieuze relatie. Mannen zonder gezichtshaar leken jong en aanzienlijk minder moedig.

De meeste voorkeur ging uit naar mannengezichten met lichte haren - vrouwen vonden het het aantrekkelijkst en de eigenaar was ideaal voor zowel korte als serieuze relaties.

Perceptiestudies
Een paar jaar geleden voerde Duits een nog grotere studie uit naar de perceptie van het uiterlijk. Meer dan 500 respondenten gaven kenmerken aan 50 mannelijke modellen gesimuleerd op een computer.

Er werd voorgesteld om op een schaal van 1 tot 7 de volgende parameters van een man te beoordelen, gebaseerd op een foto: betrouwbaarheid, eerlijkheid, aantrekkelijkheid, intelligentie, professionaliteit, vriendelijkheid. Toen werd het gemiddelde resultaat onthuld.

Welke mannen zijn sexier?

Hierboven zijn twee door de computer gesimuleerde gezichten die worden herkend als de meest en minst seksuele (respectievelijk links en rechts). Meer seksuele kenmerken zijn een donkere huidskleur, een driehoekige vorm van het gezicht en minder vet.

Bovendien werden vollere en meer symmetrische lippen, de afwezigheid van rimpels tussen de neus en mondhoeken, donkere wenkbrauwen en wimpers, hoge jukbeenderen, een uitstekende kin, evenals een uitgesproken contour van de onderkaak erkend als aantrekkelijk.

De relatie tussen de perceptie van de mens en zijn uiterlijk
Mannen wier gezichten als aantrekkelijk en sexy werden beschouwd, kregen in andere opzichten een hogere waardering: ze werden als zelfverzekerder beschouwd, maar ook als succesvol, sociaal, vriendelijk en intelligent.

Eigenlijk is deze conclusie duidelijk: men gelooft echt dat een succesvol persoon er fit en sexy moet uitzien, er mogen geen rimpels op zijn gezicht zijn, zoals tekenen van angst en verdriet, en hij moet altijd vrolijk en vriendelijk glimlachen.

Het meest sexy type figuur
Het derde onderzoek, bestaande uit een onderzoek onder meer dan 2.000 meisjes, was ook ontworpen om de meest aantrekkelijke kenmerken van een man te identificeren. Naast de bovenstaande kenmerken was er een beoordeling van fysieke fitheid en lichaamsbouw.

De overgrote meerderheid - 82% van de meisjes - zag een fit en atletisch figuur als de meest aantrekkelijke, 8% antwoordde dat ze van opgepompte bodybuilders houden en 5% gaf de voorkeur aan slanke en 'huiselijke zachte' mannen.

Is er een aantrekkingsideaal?
De meest interessante conclusie van het onderzoek is dat niet meer dan 9% van degenen die een "verbeterd" gezicht op een computer als aantrekkelijk beschouwden, een aantrekkelijke persoon als een oorspronkelijke persoon herkende.

We zijn zo gewend aan het perfecte beeld op het tv-scherm en in de advertentie dat we vergeten dat er verschillen zijn tussen realiteit en computergraphics. De manier waarop sterren eruit zien in een film, en hoe ze er in het leven uitzien, zijn twee fundamenteel verschillende dingen.

conclusies:
Haren en licht ongeschoren geven een man kenmerken van seksualiteit en mannelijkheid. Personen met scherpe details worden als aantrekkelijker, minder afgeronde gezichten beschouwd. De overgrote meerderheid van meisjes beschouwt seksueel gepompte jocks niet.
bron

Bekijk de video: SCP-507 Reluctant Dimension Hopper. safe class. Humanoid extradimensional SCP (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter