Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe kies je een elektrisch scheerapparaat voor mannen: een scheerapparaat voor een gevoelige huid, beoordeling, beoordelingen

Een goed verzorgd uiterlijk voor een man betekent heel veel. Het eerste dat het algemene positieve beeld van het mannetje vestigt, is ofwel een prachtig ontworpen en gelegde baard, of een glad geschoren gezicht. Elk van deze opties vereist zijn eigen set hulpmiddelen en hulpmiddelen.

Scheerapparaten zijn lange tijd erg populair geworden. In de afgelopen jaren hebben fabrikanten ze alleen verbeterd, zodat elke man de perfecte voor zichzelf kan kiezen. De verscheidenheid aan scheermessen is zeer indrukwekkend, maar wat voor soort scheermes heeft een man met stijve haren nodig? Welke scheerapparaten zijn het beste?

Hoe kies je een elektrisch scheerapparaat voor harde haren?

Mannen die hun stoppels elke dag moeten scheren, terwijl ze nog steeds hard zijn, gebruiken een regelmatig scheermes is niet erg handig. Dit type scheren veroorzaakt vaak huidirritatie, wat geen positief effect op het gezicht heeft. Scheerapparaten zijn in dit opzicht veel handiger en praktischer.

Hoe kies je een elektrisch scheerapparaat? Waar moet ik op letten voordat ik iets koop?

 1. Scheersysteem. Er zijn twee soorten: gaas en roterend. Het gaassysteem is geschikt voor stijve haren en een gevoelige huid. Het rotorsysteem kan gemakkelijk omgaan met ongelijke borstelharen,
 2. Scheerhoofden. Hun kwantiteit en mobiliteit hebben direct invloed op de kwaliteit van het scheren. Het aantal koppen kan van 1 tot 3 zijn, de bewegingssnelheid van de bladen voor elke fabrikant is anders. Voor de beste scheerbeurt moet je een scheermes kiezen met drie koppen en maximale snelheid.
 3. Optie voor nat scheren. Er zijn modellen die geschikt zijn voor zowel droog scheren als scheren met speciaal ontworpen producten. Niet iedereen heeft de functie nodig, maar als het nodig is, moet je onthouden dat niet alle elektrische scheerapparaten het hebben,
 4. De aanwezigheid van de trimmer. Ook een toevoeging aan het scheermes voor individuele behoeften. De trimmer is ingebouwd in het scheermes en is ontworpen om de baard en snor aan te passen,
 5. Bron van energie. Scheerapparaten kunnen van verschillende bronnen werken: van het lichtnet, van gewone batterijen, van een oplaadbare batterij. Scheerapparaten met een batterij zijn populairder, zoals niet overal in de buurt van de spiegel zijn stopcontacten en draadloze scheerapparaten zijn erg handig,
 6. Extra functies. De belangrijkste indicatoren die de moeite waard zijn om op te letten, worden hierboven beschreven, de resterende punten zijn de wens van de consument.

Wanneer u besluit een elektrisch scheerapparaat te kopen, is het beter om verschillende opties van fabrikanten te overwegen en functies te vergelijken. U moet ervoor kiezen om niet alleen rekening te houden met uw wensen, maar ook met de kenmerken van specifieke modellen. Wat is het beste scheermes voor bekende merken zal helpen bij het bepalen van de rating later in het artikel.

Braun

Het gladgeschoren gezicht van het elektrische scheerapparaat van Braun laat alleen positieve emoties achter. Een model als de Braun 720s-4 Series 7 kan zonder moeite harde haren aan, het drievoudige systeem met een zwevende kop, kantelbaar in vier richtingen, en met een dubbel scheernet.

Zo'n scheermes uitrusten levert de meest comfortabele scheerbeurt op. En dagelijks gebruik zal geen negatieve gevolgen hebben.

Philips

Philips S1310 is klaar om te vechten met mannelijke haren voor een zeer betaalbare prijs. Drie beweegbare koppen zorgen voor een schone scheerbeurt, zelfs grove haren zijn onderhevig aan dit elektrische scheerapparaat.

Er is geen trimmer, maar omdat deze functie is niet noodzakelijk voor elke man, wat betekent dat het niet als een groot minpunt wordt beschouwd. Maar het echte nadeel is dat consumenten de plicht van het opladen van de batterij opmerken.

Panasonic

Dit beroemde bedrijf biedt een scheermesmodel zoals de Panasonic ES-6003. Het elektrische scheermes van mesh heeft een goede mesweerstand. Maar het belangrijkste voordeel is de mogelijkheid van nat scheren, voor veel mannen - dit is belangrijk. De aanwezigheid van een trimmer kan ook gebruikers tevreden stellen die een baard of snor hebben.

Nadelen van dit model zijn niet bijzonder aangenaam:

 • Sterke trillingen tijdens gebruik veroorzaken ongemak, sommige gebruikers merken op dat de hand deze modus beu is,
 • Een slecht doordacht oplaadsysteem. Met de indicator kan niet worden bepaald hoe snel het apparaat wordt ontladen en tijdens het opladen via het netwerk werkt het scheerapparaat niet, dus het risico bestaat dat er een ongeschoren deel van het gezicht achterblijft.

Berdsk

De Russische fabrikant heeft deze beoordeling ook niet omzeild. Al vele jaren worden de Berdsk elektrische scheerapparaten geproduceerd in de regio Novosibirsk, die hun ontwerp of speciale functies niet aannemen, ze zijn gewoon heel goed in hun doel.

Model 3114 is al lang op de markt, het gaat gemakkelijk om met scheren op moeilijk bereikbare plaatsen en voor ruwe haren is het gewoon een uitkomst.

Het nadeel is de verwarming van de behuizing tijdens langdurig werk. En je moet rekening houden met het moment dat het scheerapparaat alleen op het netwerk werkt.

Het is leuk als een goed elektrisch scheerapparaat wordt gemaakt door een binnenlandse fabrikant.

Remington

Geen erg bekend bedrijf in de markt, maar toch niet inferieur in de productie van elektrische scheerapparaten. Door de Remington XR1390 uit te brengen, heeft dit bedrijf zijn fans gevonden. Dit scheermes heeft een aantal voordelen:

 • De aanwezigheid van een clipper,
 • Nat scheren
 • Twee rijen messen
 • Lange batterijduur en snel opladen
 • Sterke zaak.

Tip! Betaal niet te veel voor de ingebouwde haartrimmer als deze niet bijzonder nodig is.

Er zijn nog veel voordelen, voor elke consument is er precies dat pluspunt dat indruk op hem zal maken. Het scheermes is vooral goed voor mannen met stijve haren, de kwaliteit van het scheren is uitstekend.

SUPRA

Voltooit de rating Supra RS-213 - een van die elektrische scheerapparaten die in de middelste prijscategorie vallen, maar voordelen hebben ten opzichte van sommige van deze producten. Roterend model, drie beweegbare koppen, dubbel mes zorgen voor een perfect geschoren gezicht.

Het negatieve punt is de slechte batterij en het ontbreken van een compartiment voor het verzamelen van haar. Maar als u zich aanpast, is scheren heel comfortabel.

Conclusie

Het artikel bespreekt de meest populaire en vaak gekochte scheerapparaten, maar wat als ze niet beschikbaar zijn en de bestelling lang duurt om te wachten? Ga naar de winkel. Scheerapparaten hebben een brede selectie. In elke winkel zal een deskundige consultant je vertellen naar welk scheermes je je aandacht moet richten.

De belangrijkste voordelen van een elektrisch scheerapparaat

De belangrijkste voordelen die een elektrisch scheerapparaat onderscheiden van een traditioneel scheerapparaat zijn:

 • isolatie van hoofden
  Tijdens het scheren raken de messen niet eens de huid van een persoon. Dit garandeert niet alleen volledige veiligheid tegen snijwonden, maar ook de afwezigheid van een irriterend effect na de procedure.
 • waterbestendig
  Deze eigenschap van moderne scheerapparaten maakt het mogelijk om zowel droog als nat scheren te produceren, evenals een scheermes in de douche te gebruiken, volledig zonder angst voor elektrische ontlading.
 • automatische reiniging
  Het systeem voor het reinigen van moderne scheerapparaten is volledig geautomatiseerd. Vaak bevindt automatisch reinigen zich in de standaards voor het apparaat, wat ook erg handig is.
 • batterij wordt opgeladen
  Het gebruik van laders is erg handig op de weg of op de camping. Een man kan er altijd netjes uitzien.
 • roterende en mesh-opties.
  De voordelen van bepaalde opties moeten worden beschouwd in direct verband met het type gevoeligheid van de huid van een man.

Kenmerken van mannelijke perceptie van het scheerproces

De criteria voor het kiezen van een scheerapparaat hangen grotendeels af van de houding van de man ten opzichte van deze eenvoudige hygiëneprocedure.
Het is een bekend feit dat mannen van verschillende leeftijden en soorten temperament het scheerproces op verschillende manieren ervaren.

Vervelend proces

Voor sommigen is dagelijks scheren vervelend en ze willen deze onaangename procedure snel voltooien. In dit geval kunt u adviseren om een ​​scheermes te kopen met een roterend systeem dat zijn werk vrij snel en efficiënt doet.

Hygiëneprocedure

Soms is dit dagelijkse 'ritueel' voor mannen gewoon een noodzakelijke hygiënische procedure, zoals tandenpoetsen. Voor zulke mensen is scheerkwaliteit belangrijk. Voor hen zijn dure hoogwaardige roterende modellen een acceptabele optie.

Nieuwe afbeelding

Er zijn mannen die proberen hun uiterlijk te veranderen met een ongebruikelijke vorm van baard of snor, waardoor het nieuwe accenten krijgt. Voor hen moet u modellen kiezen met de aanwezigheid van allerlei sproeiers en trimmers, waardoor het mogelijk is om exclusieve opties te creëren.

Onbeschrijfelijke ontspanning

En er is zo'n categorie van de mannelijke helft van de bevolking die letterlijk dol is op het scheerproces en er onbeschrijfelijk plezier van krijgt. Voor deze mannen is het het beste om waterdichte gaasopties te kopen met de optie om nat te scheren of heliumverbindingen toe te voegen.

De vraag rijst: "Hoe kies je een elektrisch scheerapparaat voor een man, gezien zijn smaak en voorkeuren?"

Instructies voor selectie van scheerapparaat

Om een ​​hoogwaardig elektrisch scheerapparaat correct te kiezen en te kopen, moet u eerst verschillende stappen ondernemen:

 • lees gebruikersrecensies over apparaten uitgebracht in 2016-2017,
 • let op het uiterlijk van het apparaat,
 • vergelijk prijzen voor dit type product in verschillende winkels,
 • bekijk extra functies van het elektrische scheerapparaat,
 • Meer informatie over de verschillende apparaatfuncties,
 • analyse van de technische kenmerken van het apparaat,
 • bepaal het type stroom voor het elektrische scheerapparaat: met opladen of
  alleen via de stroom.

Nadat u alle nodige stappen hebt uitgevoerd om de meest uiteenlopende informatie over scheerapparaten te verkrijgen, moet u overwegen bij het kopen van wat meer nuances van persoonlijke selectie van elektrische scheerapparaten voor elke individuele persoon.

Een elektrisch scheerapparaat kiezen op huidtype

Moderne modellen van scheerapparaten zijn ontworpen voor zowel droog als nat scheren. Ze zijn volledig strak, passeren geen vocht en schokken niet. Het apparaat moet worden gekozen op basis van het type gevoeligheid van de mannelijke huid en de stijfheid van de haren.

 • Voor mannen met een gevoelige huid
 • Voor mensen met een gevoelig huidtype is het correct om modellen te kopen met een gaassysteem en een intrekbare trimmer, omdat de trimmer zelfs lange haren goed en voorzichtig kan verwijderen, onafhankelijk van de gewenste helling van de messen aanpassen.

Ook kan een gevoelige huid geïrriteerd raken door de kop van het apparaat te verwarmen. Een goede keuze voor dit type huid is daarom een ​​elektrisch scheerapparaat met koelapparatuur die verhitting van oppervlakken kan voorkomen.

 1. raad
 2. Mannen met stijve haren

Dit type mensen is het beste om roterende soorten elektrische scheerapparaten te kiezen.
Traditionele roterende opties hebben tegenwoordig belangrijke veranderingen ondergaan in de richting van het verbeteren van functionaliteit en aanpassing aan de bochten van het lichaam.

Draaiende roterende koppen scheren bijna perfect. Er zijn opties met de levering van een heliumbevochtiger, waardoor het scheerproces voor mannen zo comfortabel en gewoon plezierig is.

Vergeet ook niet dat scheergel het proces van huidirritatie verstoort en de huid verzacht.

dus

Het is het beste om het type elektrisch scheerapparaat voor stijve haren te kiezen
koop een modern model van het roterende type met een verscheidenheid aan functies.

Top 3 populaire scheerapparaten

Een beoordeling van de meest populaire bedrijven voor accessoires voor scheerapparaten op de markt weerspiegelt onze beoordeling hieronder.

Philips heeft

Elektrische scheerapparaten van deze fabrikant hebben een hoge rating bij consumenten. Ze onderscheiden zich door hoge technische kenmerken en Europees kwaliteitsniveau.

Technische kenmerken van de modellen van dit bedrijf:

 • zelfscherpend messensysteem
 • scheeroppervlakken in 4 richtingen
 • krachtige batterij, gebruiksduur gedurende 30 minuten na het opladen,
 • er zijn modellen met een vaste netwerkverbinding,
 • lage kosten
 • hoogwaardige emaille behuizing.

Panasonic bedrijf

Het produceert redelijk goedkope opties voor het scheren van accessoires. De meest praktische modellen van dit bedrijf voor nat scheren, omdat ze een waterdichte body hebben.
De apparaten zijn van goede kwaliteit, maar met weinig functionaliteit en sterke trillingen.

 • kwaliteitswerk produceren,
 • haal ontoegankelijke plaatsen op
 • er is een trimmer
 • de mogelijkheid van continu gebruik na het opladen,
 • verschillen in lage kosten.
 • Braun Company
 • Het produceert goedkope en compacte scheerapparaatopties.
 • De belangrijkste kenmerken zijn:
 • hoogwaardige scheerbeurt,
 • waterbestendig
 • koelfunctie
 • automatische aanpassing aan borsteldichtheid,
 • compact apparaat
 • betaalbaarheid.

Onder de tekortkomingen kan een sterk effect op de huid worden genoemd, wat irritatie en ongemak kan veroorzaken. Daarom moeten bij het gebruik van apparaten van dit bedrijf crèmes of lotions worden gebruikt om de huid na het scheren te verzachten.

Een karakteristiek kenmerk van een moderne man is een verzorgde en opgeruimde uitstraling. Zelfs als de stijl van kleding enige nalatigheid impliceert, ligt er noodzakelijkerwijs een doordachte en grondige zorg voor hun uiterlijk in.

Dankzij een hoogwaardig en goed elektrisch scheerapparaat kan een persoon zijn uiterlijk onafhankelijk opruimen: een baard modelleren, zijn snor trimmen en de wenkbrauwen een ideale vorm geven. Model scheren van het hoofd is tegenwoordig behoorlijk relevant, wat ook wordt uitgevoerd met behulp van een modern model van elektrisch scheerapparaat, dat een brede functionaliteit heeft en een nette uitstraling garandeert.

Roterende scheerapparaten

Het werkingsprincipe van roterende scheerapparaten is rotatie. Drie roterende koppen zijn uitgerust met een platte schijf met een snijkant en worden aangedreven door een elektromotor. Een handige scheerbeurt met een dergelijk apparaat wordt gemaakt door verschillende punten. Ten eerste is dit een nat scheersysteem en bewegen de hoofden onafhankelijk van elkaar, waarbij de contouren van het gezicht grondig worden herhaald. Bovendien is een moderne rotatiemachine bijna altijd uitgerust met een trimmer, waardoor zijn mogelijkheden aanzienlijk worden uitgebreid, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk wordt om een ​​baard en snor te vormen. De ernstige nadelen van dit type scheermes zijn de hoge kosten van verwisselbare messen, die tot 80% van de kosten van de machine zelf kunnen kosten.

Mesh scheerapparaten

Het gaasscheermes is een waardige concurrent van roterende aggregaten. Het is enigszins anders gerangschikt: in plaats van ronde roterende sproeiers, wordt het scheerproces uitgevoerd met behulp van stalen roosters (soms bereikt hun aantal 4) waaronder het mes heen en weer beweegt. Net als een roterend scheermes kan het gaasscheerapparaat worden uitgerust met een batterij (dergelijke apparaten hebben de voorkeur), evenals een dockingstation dat het apparaat niet alleen oplaadt, maar ook desinfecteert, wat vooral belangrijk is als het gaat om nat scheren, waar bacteriën zo dol op zijn.

Wat betreft duurzaamheid, dan zijn roterende scheermessen geen concurrenten. Het gaas is gemakkelijk te kreuken - daarom is het niet de moeite waard om tijdens het scheren sterke druk op de huid uit te oefenen. Als het rooster beschadigd is, kan het messenblok veilig worden veranderd, er is niets te doen. En reserveonderdelen voor dergelijke scheerapparaten, hoewel goedkoper dan voor roterende, maar niet veel.

In de afgelopen jaren hebben fabrikanten echter geleerd dergelijke machines uit te rusten met verzonken roosters, die ten eerste het apparaat tegen storingen beschermen en ten tweede het scheren comfortabeler maken.

Elektrische scheerapparaten voor heren: beoordeling en recensies

Dus als een elektrisch scheerapparaat te maken heeft met grove en dikke haren, ligt de keuze voor de hand: dit is een roterend scheerapparaat dat schoner scheert dan een netscheermes, maar vanwege het grotere contact van de messen met de huid veroorzaakt het vaak irritatie.Als een man dunne, zachte haren en een gevoelige huid heeft, moet u een gaasmachine kopen, omdat deze nog langzamer, maar subtieler scheert en bijna niet irriteert.

Om de keuze echter zoveel mogelijk te vereenvoudigen en zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we besloten dat een dergelijke assemblage als het "elektrische herenscheermes" een aparte beoordeling van 2019 verdient met de nadruk op de prijs / kwaliteitsverhouding.

Hoe kies je een elektrisch scheerapparaat voor mannen: een scheerapparaat voor een gevoelige huid, beoordeling, beoordelingen

Met de verscheidenheid aan scheerapparaten voor mannen kun je de tool kiezen die perfect bij je past. Maar ondanks alle overvloed, moet worden opgemerkt dat niet elke machine, en nog minder een elektrisch scheerapparaat, van hoge kwaliteit zal blijken te zijn en aan uw behoeften zal voldoen. Voordat u een elektrisch scheerapparaat koopt, is het belangrijk om te weten te komen aan welke eigenschappen het moet voldoen.

Fotogalerij: TOP 5 elektrische scheerapparaten voor heren

Braun 3 3040s ProSkin - het ultieme elektrische scheerapparaat voor beginners Braun 9 9290cc wordt beschouwd als een premium elektrisch scheerapparaat Panasonic ES-LA63-S Arc 4 is een goedkoop maar kwalitatief hoogwaardig model Philips Norelco S9311 / 87 heeft een slim reinigingssysteem De Braun 7-serie 790CC werkt tot 45 minuten zonder op te laden

Gevoelig scheerapparaat

Er zijn enkele aspecten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een elektrisch scheerapparaat als uw huid gevoelig is voor irritatie, snijwonden of ingegroeide haren. De belangrijkste kenmerken van een elektrisch scheerapparaat dat geschikt is voor de gevoelige huid:

 • Scherpe messen. Hoogwaardige scherpe messen zijn een van de belangrijkste elementen van een scheermes dat geschikt is voor een gevoelige huid. Doffe mesjes kunnen ervoor zorgen dat het scheermes haar trekt, niet knipt, maar breekt. Dit zal uiteindelijk leiden tot irritatie en ingegroeide haartjes.
 • Snelle motor. Een scheerapparaat uitgerust met een krachtigere motor scheert sneller, soepeler en met minder passen. Dit draagt ​​bij aan een comfortabele scheerbeurt.
 • Een scheerhoofd dat niet warm wordt tijdens het gebruik. Dit is een ander belangrijk en vaak vergeten aspect. Als het scheerhoofd door wrijving erg heet wordt, zal dit veel ongemak veroorzaken.
 • Nat en droog bedrijf. Nat scheren kan erg belangrijk zijn voor mannen met een gevoelige huid. Ondanks het feit dat het meer tijd kost en meer voorbereidend werk vereist, is de huid hierdoor minder gevoelig voor irritatie. Kies daarom een ​​elektrisch scheerapparaat dat geschikt is voor zowel droog als nat scheren.

Gebruikstips

Het gebruik van een elektrisch scheerapparaat is niet moeilijk, maar je moet rekening houden met enkele nuances om een ​​resultaat van hoge kwaliteit te krijgen. De volgende tips helpen je om je elektrische scheerapparaat goed te scheren als je niet genoeg ervaring hebt:

 • Als u een elektrisch scheerapparaat gebruikt, loop dan rond het gezicht in een cirkelvormige beweging (zowel met de klok mee als tegen de klok in). U verwijdert dus meer haar met minder impact op de huid.
 • Trek tijdens het scheren met uw vrije hand een beetje aan de huid (hierdoor wordt de opperhuid minder beschadigd).
 • Hoewel cirkelvormige bewegingen het grootste deel van je scheerbeurt uitmaken, kun je je scheermes ook op en neer bewegen om het haar dat in verschillende richtingen groeit te verwijderen.
 • Duw niet tegen het scheermes tijdens het proces. Dit zal het resultaat niet verbeteren, het haar zal niet sneller afknippen, maar de huid kan ernstig lijden. Wanneer er druk op het instrument wordt uitgeoefend, bestaat er een groot risico op snijwonden, huidirritaties. Dit geldt vooral voor mannen met een gevoelige huid.
 • Als u scheerschuim gebruikt, moet u uw scheerapparaat regelmatig spoelen. Overmatig schuim en haarresten verstoppen het scheermes en hebben een negatieve invloed op de kwaliteit van het scheren.

Rek je huid lichtjes uit tijdens het scheren

Hoe kies je een elektrisch scheerapparaat voor mannen: beoordelingen

Na kennis te hebben gemaakt met verschillende soorten elektrische scheerapparaten en hun kenmerken, kunnen we concluderen dat de aanschaf van een dergelijk hulpmiddel een cruciale stap is, die voldoende tijd moet krijgen. Een elektrisch scheerapparaat kost veel, dus bestudeer al zijn kwaliteiten en mogelijkheden zorgvuldig en besluit pas over de overname.

 • Lyudmila Voloshanina
 • afdruk

De 20 beste elektrische scheerapparaten - 2019-ranglijst (top 20)

Ranglijst 2019: harde beoordeling van populaire scheerapparaten voor mannen

De afgelopen jaren is het kiezen van een echt goed scheermes een hele uitdaging geworden. Elk jaar worden er steeds meer nieuwe modellen op de markt gebracht. Het is belangrijk om te leren onderscheid te maken tussen serieuze innovaties en puur 'marketing'-innovaties.

Onze review zal proberen je te helpen met een keuze. De ranglijst omvat zowel goedkope scheerapparaten als premium elektrische scheerapparaten.

Er zijn scheerapparaten voor ervaren mannen met harde haren, evenals modellen die aan een tiener kunnen worden gepresenteerd als het eerste scheermes.

Beoordeling van de beste elektrische scheerapparaten in 2019

We hebben een beoordeling gemaakt van scheermessen, waarvan de prijzen soms tien keer zo hoog zijn als andere. Uit ervaring kunnen we zeggen: een dure eenheid is altijd uitstekend, maar niet noodzakelijk de beste.

Wat bepaalt zo'n serieuze prijsklasse? Niet alleen van het prestige van de fabrikant, maar ook van het aantal extra accessoires: reinigingsborstels, gaasmodellen, staat voor stationaire bevestiging van het scheermes.

Er zijn serieuzere criteria waar we u op moeten letten: batterijduur (tot een uur) en opladen (van een tot acht uur), de mogelijkheid om te schakelen van 220 naar 127 V.

Er zijn puur cosmetische kenmerken: de kleinste haartjes scheren, de contouren van het gezicht herhalen, droog / nat scheren. Er wordt ook rekening gehouden met esthetische criteria: de mogelijkheid om de kleur van het scheermes te kiezen, het type behuizing, het ontwerp van het apparaat (het gemak van de handgreep, compactheid, enz.).

De garantieperiode van het bedrijf kan variëren van 1 jaar tot 5 jaar. En goedkope scheerapparaten kunnen handig zijn, vele jaren dienst doen, ondanks de lage rating.

Veel winkelplezier!

Een elektrisch scheerapparaat kiezen voor een gevoelige huid - van hoge kwaliteit en functioneel

De huid van mannen verschilt aanzienlijk van die van vrouwen in een dichtere structuur en een betere weerstand tegen agressieve factoren. Een procedure zoals scheren is echter stressvol voor haar.

Dermatologen beweren dat de regelmatige manipulatie de barrièrefunctie van de huid vermindert, wat de reden is voor het verschijnen van een hoge gevoeligheid.

Bovendien hebben sommige tools die zijn ontworpen om het scheerproces te vergemakkelijken - dit zijn gels, schuimen, lotions hebben een negatief effect op de pH-waarde, wat leidt tot ernstige ontstekingsprocessen, het uiterlijk van roodheid, droogheid.

Gevoelige huid: hoe maak je het scheren gemakkelijker?

De hoeksteen van de ochtendhygiëne van mannen is scheren. Aan de ene kant is deze procedure noodzakelijk en aan de andere kant brengt het veel onaangename momenten met zich mee, vooral voor mensen met een gevoelige huid. Wat te doen: constante irritatie ondergaan of weigeren te scheren? Er is een oplossing dankzij moderne fabrikanten - een elektrisch scheerapparaat dat speciaal is ontworpen voor de gevoelige huid!

de voor- en nadelen van een compact elektrisch scheerapparaat.

Er zijn tegenwoordig veel scheermodellen op de markt, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor een gevoelige huid. Gewoonlijk kunnen al deze apparaten in twee soorten worden verdeeld:

 1. Rotary - verscheen heel lang geleden. Haarverwijdering wordt uitgevoerd door roterende koppen waarin vibrerende messen zich bevinden. Dergelijke modellen zijn geschikt voor iets langere haren. Ze veroorzaken echter irritatie, omdat ze zeer agressief handelen: ze kunnen zich vastklampen aan haren, ze eruit trekken. Wanneer u de haren verwijdert, moet u ook wat moeite doen.
 2. Gaas - verwijder de haren met bladen die zich onder een speciaal gaas bevinden. Bij het aanbrengen van zo'n scheermes op het gezicht komen haren in het gaas, die vervolgens worden afgesneden. Het bijzondere van het elektrische scheerapparaat met gaas is dat er tijdens het scheren geen direct contact is tussen de huid en de messen.

Nu kun je een elektrisch scheerapparaat kopen voor zowel droog als nat scheren. De eerste is een snelle manier om stoppels te verwijderen. De tweede - hiermee kunt u tijdens het scheren hulpmiddelen gebruiken. Het is vermeldenswaard dat sommige fabrikanten dit moment zelfs voorzagen en hun modellen met speciale dispensers hebben uitgerust. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, u kunt twee bedieningsmodi gebruiken.

Bij het kiezen is het ook de moeite waard om aandacht te besteden aan de mobiliteit en het aantal messen. Mesh-apparaten hebben 1 tot 3 koppen. De kwaliteit en veiligheid van het scheren wordt bereikt dankzij het "zwemmen" van de scheerhoofden. Bovendien kunnen dergelijke modellen verschillende extra sproeiers of een intrekbare trimmer hebben.

Het is perfect voor degenen die liever voor een snor of baard zorgen.

Vergeet niet te lezen over de verschillende configuraties van scheermessen met baardsproeiers.

Gaasscheerapparaten zijn apparaten waarin scherpe messen onder een speciaal metalen gaas met gaten met verschillende diameters worden geplaatst. Tijdens het scheren is er geen direct contact van de messen met de huid, waardoor de delicatesse van het verwijderen van haren wordt bereikt. Dergelijke apparaten zijn het meest geschikt voor een gevoelige huid.

Kan interessant zijn: variëteiten van mannen scheermessen voor het hoofd.

Budgetmodellen

Onze lijst opent met het Duitse merk Braun met zijn 3020s. Dit is een van de meest populaire en relatief goedkope modellen. Het elektrische scheerapparaat gaat gemakkelijk om, zelfs met een driedaags stoppelveld. Om dergelijke resultaten te bereiken, laat het systeem:

 1. MicroComb-technologie - een onafhankelijk snijsysteem met een speciaal ontwikkeld gaas, is nu uitgerust met een microkam. Tijdens het scheren richt de microkorf haren van verschillende lengtes precies op de knipelementen. Hierdoor is minder inspanning vereist voor een goede scheerbeurt.
 2. Tijdens het scheren worden verschillende systemen die op elkaar inwerken tegelijkertijd geactiveerd - een dubbel SensoFoil-gaas en een beweegbare onafhankelijke trimmer.
 3. Er is een onafhankelijke trimmer.
 4. De waterdichte behuizing maakt het mogelijk om een ​​scheermes in de douche te gebruiken.
 5. De ruime batterij gaat lang mee.
 6. Je kunt het gebruikelijke schuim of scheergel gebruiken.

Dit model is beschikbaar voor slechts 5.000 roebel. Maar het is niet zonder nadelen - er wordt behoorlijk wat lawaai gemaakt tijdens het gebruik.

We raden ook aan om te lezen: roterend elektrisch scheerapparaat - eigenschappen en functies.

MIKMA 307

De goedkoopste van alle vijf geteste scheerapparaten - MIKMA 307 - kost ongeveer 1500 roebel. Laat u niet misleiden door een dergelijk apparaatmerk dat bekend is uit de Sovjettijd. Het merk komt natuurlijk van de USSR, maar de volledige assemblage van het model wordt in China gemaakt. Importvervanging is niet erg succesvol.
Over het algemeen is dit een gaasmodel, met twee beweegbare scheernetten en een beweegbaar mes voor het optillen en knippen van haren dicht bij de huid. Net als bij het Braun-scheerapparaat beweegt de scheerunit zelf niet hierheen. Er is een ingebouwde vouwtrimmer. Aan de voorkant van de behuizing bevindt zich een aan / uit-knop en een lichtindicator voor de mate van lading. Dit is het enige scheermes van de vijf, gevoed door netvoeding en batterij, en het enige dat alleen is ontworpen voor droog scheren.

Bekijk de video: WENKBRAUWEN PIJNLOOS ONTHAREN MET ONTHARINGSCREME. CHARMAINE ANNA (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter