Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Kapsels voor heren zonder pony: soorten en foto's

Kapsels voor mannen verschillen niet zo veel van die van vrouwen, maar de afgelopen jaren zijn er veel opties verschenen waarmee u voor elke smaak een knipbeurt kunt kiezen. De meeste mannelijke vertegenwoordigers maken liever korte kapsels. Tegelijkertijd kiezen moderne mannen in toenemende mate voor aanpassingen aan halflang haar en zelfs langwerpige modellen. Kapsels voor mannen zonder pony zijn een zeer populaire categorie in kapsels van elke lengte. Moderne trends bieden veel waardige modellen - stijlvol en elegant, onzorgvuldig en extravagant.

Bij het kiezen van een knipbeurt moet u met veel factoren rekening houden: leeftijd, stijl, levensstijl, kansen en verlangen naar dagelijkse styling. Het belangrijkste criterium bij het kiezen is de vorm van het gezicht en het type. Kapsels zonder pony openen je gezicht zoveel mogelijk - dit heeft zijn voor- en nadelen.

Soorten herenkapsels

Het klassieke herenkapsel is kort. Deze lengte wordt in de moderne samenleving als traditioneel beschouwd en is het meest gevraagd. Stylisten bedenken voortdurend nieuwe manieren om korte strengen te ontwerpen, dus het is realistisch om niet alleen conservatieve, maar ook creatieve, extravagante korte kapsels te maken. De hoofdclassificatie van kapsels vindt precies plaats in termen van lengte:

 • kapsels voor korte strengen,
 • voor medium
 • voor lange.

Bovendien, modellen kunnen sport, klassiek, creatief zijn. Hier is het erg belangrijk om rekening te houden met de leeftijdscategorie, status, zodat het kapsel harmonieus in het beeld past, het niet tegenspreekt. Een ander belangrijk punt is de structuur van de strengen. Dun haar moet extra volume creëren, dik - om het te verminderen.

Voor krullen is er een bepaalde reeks taboes.

Naar wie gaan kapsels zonder pony?

Om ervoor te zorgen dat mannenkapsels zonder pony geschikt zijn, is het noodzakelijk om de meester te raadplegen, naar wie ze in het algemeen gaan en in welke gevallen gecontra-indiceerd zijn. Korte en middellange kapsels passen over het algemeen in elke gezichtsvorm en uiterlijk, maar langwerpige modelopties moeten afzonderlijk worden geselecteerd. Stylisten zeggen dat absoluut geen kapsels worden aanbevolen voor niet elke man.

Als het korte herenkapsels zonder pony zullen zijn, gerelateerd aan de stijl van sport, klassiek of militair, worden geen contra-indicaties verwacht. Een pony is een onmisbaar kenmerk voor mannen met een rechthoekige en hartvormige hoofdvorm, met uitgesproken hoekigheid in functies en een hoog voorhoofd, het is ook acceptabel voor een ovale hoofdvorm. En herenkapsels zonder pony worden vaker toegepast op mannen met een ronde en ruitvormige kop.

Voor wie zijn ze geschikt?

Het belangrijkste voordeel van kapsels zonder pony is het gebrek aan styling met extra cosmetische producten. Maar ondanks alle positieve aspecten zijn dergelijke kapsels niet geschikt voor alle leden van het sterkere geslacht. Laten we uitzoeken voor wie deze optie acceptabel is:

 • Houders van een ruitvormig gezicht kunnen kapsels doen zonder haar het voorhoofd te omlijsten.
 • Mannen met een ovale fysiognomie kunnen ook een kapsel zonder knal kiezen.
 • Met een vierkant en rond gezicht mag het haar geen weelderig volume hebben om een ​​kapsel te creëren zonder een knal.

Overweeg nu de belangrijkste soorten haarontwerp zonder de aanwezigheid van een knal.

Voor wie?

Stylisten adviseren om de vorm van het gezicht te evalueren en de keuze tot deze categorie te beperken voordat ze verder gaan met de evaluatie van andere parameters. Het belangrijkste doel van het kapsel is immers om de waardigheid van het gezicht te benadrukken, om de gebreken te verbergen.

 • Gezichtsvierkant. Dit type wordt als hard beschouwd, het doel van het kapsel is om de contouren te verzachten. Allereerst moet je de pony verlaten. Een cascade-optie zonder in het midden te scheiden is zeer geschikt. Om je gezicht er aantrekkelijker uit te laten zien, moet je bovenaan een volume vormen. Asymmetrische modellen met zijwanden zonder knal zijn perfect. Boca wordt optimaal afgebroken.

 • Gezicht ovaal. De meest succesvolle vorm, waarin de meeste kapsels passen, vooral zonder een knal of met een verkorte versie. Zowel casual puinhoop als kortere weg zijn welkom. Het is niet nodig om hier iets te verbergen, het belangrijkste is om de waardigheid van het gezicht zo winstgevend mogelijk te tonen.

 • Gezicht cirkel. Een moeilijk type, omdat veel kapsels niet bij zo'n persoon passen. Hier is het doel van het kapsel brutaliteit, mannelijkheid, stijfheid te geven. Te verkorte kapsels moeten worden verwijderd en kies uit halflange opties. Als de strengen van het rechte type zijn, kunt u langwerpige modellen op de kroon kiezen met een zijdeel. De zijkanten kunnen worden ingekort. Het gezicht wordt dus optisch verlengd.

 • Het gezicht is een driehoek. De lengte van de strengen is hier niet erg belangrijk, het belangrijkste is de mogelijkheid om op één kant te liggen en de aanwezigheid van een knal, bij voorkeur lang. Kapsels zonder pony zijn gecontra-indiceerd voor dergelijke mensen.

Als u twijfelt aan uw vermogen om het juiste kapsel te kiezen, neemt u contact op met een professional. Onthoud dat medium en korte kapsels zien er goed uit bij bijna elke man, maar langwerpige modellen vereisen selectiviteit en goede zorg, anders zal het beeld slordig en belachelijk zijn. Het is heel belangrijk dat het kapsel niet alleen bij u past, maar ook organisch in het beeld past.

Bovendien moet u rekening houden met de volgende aanbevelingen van stylisten bij het kiezen van een kapsel zonder knal:

 • bijgesneden kapsels zonder pony zien er het meest harmonieus uit in de stijlen militair, sport, klassiek,
 • overweeg geen kapsels zonder pony voor de eigenaren van een hoog voorhoofd, met te hoekige kenmerken, met de vorm van een hoofd, een hart en een rechthoek,

in tegenstelling tot wat men denkt, zullen mollig en mannen met een ruitvormige haarstijl zonder pony het goed doen.

Korte herenkapsels zonder pony

Meestal geven moderne mannen de voorkeur aan korte herenkapsels zonder pony, omdat ze absoluut niet veel eisen aan verzorging en styling. Dergelijke kapsels zijn universeel, wat betekent dat ze harmonieus in elke stijl en afbeelding passen. Bovendien onderstrepen een open voorhoofd en kort haar bij een man zijn mannelijkheid, brutaliteit en beste gelaatstrekken.

Foto's van korte herenkapsels zonder pony:


Zonder pony behoort kort haar tot de stijl van militair, sport en klassiek. Dit kunnen opties zijn zoals boksen of semi-boksen, een speeltuin, tennis, een egel en een bever, enz. Het is alleen belangrijk om de kniptechnologie correct uit te voeren, zodat het haar op de knal in het haar van de kruin en kruin past. Dergelijke kapsels zien er ideaal uit voor mannen met stijf en dik haar.

Rechtbank

Het platform is een vrij veel voorkomend kort kapsel voor mannen. Het biedt de mogelijkheid om een ​​nieuwe originele afbeelding te maken. Het wordt vrij eenvoudig uitgevoerd, dus je kunt het niet alleen bij de kapper doen, maar ook thuis. Er zijn verschillende contra-indicaties waarbij de site categorisch niet geschikt is voor een persoon:

 • De belangrijkste voorwaarde voor dit kapsel is een rigide dik haar. Op dunne levenloze of onvoldoende dikke krullen, kan een dergelijk kapsel niet volledig worden gemaakt, daarom moet u bij het kiezen van een dergelijk model uw krullen zorgvuldig onderzoeken, begrijpen welke structuur ze hebben en pas dan naar de kapper gaan of thuis een knipbeurt krijgen.
 • Mannen met een korte nek of een ronde fysiognomiestylisten worden niet geadviseerd om deze optie te kiezen voor het ontwerp van de haarlijn.
 • Het platform gebeurt alleen op rechte strengen. Als de lokken gekruld zijn, zal dit kapsel van een man niet werken.
 • De lengte van het haar mag niet meer dan 4-5 cm bedragen, anders zal het heel moeilijk zijn om het kapsel in de juiste vorm te houden, het zal niet werken zonder dagelijkse styling, wat erg lastig is om voor het kapsel te zorgen.

In de finishfase moet dit korte kapsel voor mannen, het platform genaamd, van bovenaf op een plat oppervlak lijken. Krullen met dit ontwerp kunnen rechtop staan ​​of onder een kleine hoek divergeren, lijkend op een omgekeerde trapezium. Het kapsel van zo'n man voorziet niet in een pony. Op basis van de details van het kapsel, kunt u geen toevlucht nemen tot een grondige zorg ervoor, dagelijkse styling doen en het haar constant aanpassen met een lichte windstoot.

Korte kapsels

Dit is een ideale optie die minimaal onderhoud vereist en niet hoeft te worden gelegd. Daarom zijn korte kapsels zo gewild. Bovendien zijn ze universeel, bevatten ze een breed scala aan modellen en passen ze goed in elk stilistisch beeld. Dit zijn mannelijke, brutale kapsels waarmee je de gelaatstrekken kunt benadrukken. Bijgesneden kapsels zonder pony zijn harmonieus in verschillende stijlen:

Het is belangrijk om een ​​goede meester te krijgen die een knipbeurt correct uitvoert, met inachtneming van technologische punten. Het belangrijkste is om te zorgen voor een harmonieuze overgang naar de kroon, er kunnen geen moeilijkheden meer zijn. Dergelijke variaties zijn optimaal voor eigenaren van strengen van dik, hard type, recht.

Sportkapsels zijn het meest in trek bij moderne mannen, grotendeels vanwege het feit dat haarverzorging minimaal is - ze moeten gewoon op tijd worden gewassen. Een andere hit is militaire stijl. Voorheen was het alleen in trek bij mannen met militaire beroepen, maar in de afgelopen decennia is het voorbij professionele grenzen gegaan. Als een man een ongewoon militair kapsel wil maken, kun je aan je slapen werken door strengen daar te knippen of een ornament te vormen. Een dergelijke toevoeging verplicht de eigenaar van het kapsel om het wekelijks bij te werken, omdat de strengen snel zullen groeien.

Als de strengen dik zijn, kunt u volumineuzere kapsels kiezen, bijvoorbeeld coca. De pony als zodanig is hier niet, het wordt gevormd over het gezicht. Dit is een zeer stijlvol model, maar het moet dagelijks worden gelegd.

Kapsels voor halflang en lang haar

Kapsels kiezen zonder pony op medium haar is vrij eenvoudig, omdat in dit geval de juiste styling de voorlok kan verwijderen. Meestal hebben we het over kapsels die een zijscheiding van het haar of de volledige afwezigheid ervan vereisen. Halflang haar wordt soepel naar één kant gekamd, je kunt het haar van het gezicht naar de achterkant van het hoofd kammen, waardoor een hoge spie in de vorm van Elvis Presley wordt gemaakt.

Om pony op middellange en lange kapsels te verwijderen, is het voldoende om langwerpige lokken op de bovenkant van het hoofd te laten groeien en deze vervolgens naar een kant of rug te kammen. Cosmetica zoals gel, wax of vernis worden gebruikt om het resultaat te consolideren. Je kunt ook haar verzamelen in een knot of paardenstaart op het pariëtale deel van het hoofd, zoals vereist door de Japanse stijl en kapsel mannenknot of bovenste knoop.

Tennis

Dit herenkapsel leek een handig kapsel voor het spelen van tennis, waar de naam vandaan kwam. Een karakteristiek kenmerk van dit type haarlijn op het hoofd zijn kort bijgesneden krullen op de tijdelijke zones en de achterkant van het hoofd. Boven op het hoofd zijn strengen van gemiddelde lengte. De overgang tussen de kroon en de achterkant van het hoofd is altijd soepel. Volgens de technologie mag de lengte van het haar niet meer zijn dan 6 cm. Dit herenkapsel wordt zowel met een pony als zonder pony uitgevoerd. In elk geval vereist het haar geen constante dagelijkse styling.

Dit korte kapsel voor mannen is goed geschikt voor mannen die een actieve levensstijl hebben, maar voor kantoormedewerkers en bankbedienden is het een geweldige optie.

Hoe middellange en lange strengen te rangschikken?

Er zijn veel variaties van kapsels voor gemiddelde lengte, want zelfs als er een knal is, kan deze worden gelegd om het voorhoofd te openen. Optimale kapsels waarbij er geen scheiding is of er een diagonaal is. Middelgrote strengen kunnen worden teruggekamd, naar de zijkant, richting de kroon, waardoor een voorlok wordt gevormd. Groeiende strengen aan de bovenkant en kammen is een manier om de pony te verwijderen, geschikt voor lange en middellange strengen. Voor een dergelijke styling zijn speciale gereedschappen nodig: mousse, schuim, gel.De mannelijke staart is populair, waardoor het ook mogelijk is om de lokken te kammen en gelaatstrekken te openen. De staart kan in Japanse stijl of topknoop zijn. Het kapsel zelf is meestal een mannelijk vierkant. Deze modellen zijn zeer geschikt voor bezitters van krullende strengen.

Moderne mode stelt mannen ook in staat om de velgen te gebruiken en sloten van het gezicht te verwijderen.

Populaire kapsels zonder pony

Als een man de voorkeur geeft aan kapsels voor mannen zonder pony voor kort haar, moet u foto's van populaire modellen op internet of glanzende publicaties bekijken. Het is beter om middellange en lange kapsels in de salon te kiezen onder strikte controle van de meester, omdat niet elke man deze stijl past. Stylisten bieden verschillende trendy kapsels van het huidige seizoen, waarbij ook geen pony is betrokken.

Er zijn verschillende soorten tenniskapsels:

 • Hedgehog. Deze optie voor haarstyling is vergelijkbaar met tennis, maar de lengte van zo'n kapsel is de helft van die van het origineel. Idealiter zou het 3 cm bij de kroon moeten zijn.

 • Bobryk. Dit korte kapsel voor heren zonder pony biedt zwaar getrimde whisky en een nek. Ze zijn volledig verwijderd of er is nog een lengte van 3 mm over. Op de bovenkant van het hoofd blijven de strengen ook niet erg lang, niet meer dan 2 cm. Kapsels, natuurlijk, het kapsel van zo'n man heeft er geen nodig.

De voordelen die mannen hebben een kort kapsel tennis zijn onder meer:

 • Gemak van zorg. Je hoeft alleen je haar te wassen en de strengen te kammen.
 • Gemak. In het warme seizoen zal een man niet heet zijn. In de kou, indien nodig, draag dan een hoed en verwijder deze, u hoeft de strengen niet constant te kammen.
 • Een simpele techniek.
 • Veelzijdigheid. Dit korte herenkapsel is ideaal voor mannen van verschillende leeftijdscategorieën.

Bokskapsel voor heren is een van de eenvoudigste kapsels in de uitvoeringstechniek. Voor de uitvoering ervan is het noodzakelijk om het temporale en occipitale gebied te snijden met een machine met een mondstuk van 0 of 3 mm. Aan de bovenkant moet er 1-1,5 cm lang haar zijn, je kunt het zonder pony doen.

Dit is het meest praktische kapsel, waarmee je in vuur en water kunt gaan. Ze heeft geen speciale zorg nodig. Het belangrijkste is om de conditie van de huid van het hoofd te controleren, die zich met korte krullen leent voor een meer ernstige invloed van de externe agressieve omgeving.

Halve doos

Dit kapsel lijkt op boksen, maar de strengen op de kruin blijven iets langer in de volgorde van 2-3 cm.

Alle korte kapsels vereisen niet dat een man tijd besteedt aan vertrek. Ze vereisen geen dagelijkse styling, het is voldoende om de hoofdhuid op tijd te reinigen van onzuiverheden en deze licht te borstelen.

We hebben je voorgesteld aan de vreemde klassieke herenkapsels voor kort haar. Welke kapsels zijn modieus in 2016, lees HIER .

Egel en Bever

Dit kapsel wordt aanbevolen voor mannen met grote en stijve gelaatstrekken, evenals atletische lichaamsbouw. De pony gaat helemaal naar de bovenkant van het kapsel, de lengte is niet meer dan 90 mm. Het haar moet gemiddeld worden gefixeerd, de strengen van de vingers moeten worden opgetild in de vorm van uitstekende naalden. Een bever is de tweede naam voor een egel-kapsel als het gaat om een ​​verkorte versie.

Boksen en semi-boksen

Het eenvoudigste en meest voorkomende kapsel is boksen, wanneer het haar op de kruin een paar mm lang kort wordt geknipt en wordt geschoren met een scherpe clipper op de slapen en nek. Dienovereenkomstig kan er geen sprake zijn van een pony en heeft het kapsel zelf helemaal geen zorg en styling nodig. De halve doos is een langwerpige versie, wanneer strengen van gemiddelde lengte aan de bovenkant van het hoofd worden achtergelaten, en de slapen en de achterkant van het hoofd soepel worden verminderd. Het haar op het voorhoofd wordt naar achteren of opzij gekamd.

Conclusie

Veel kappers en stylisten gebruiken zelfs herenkapsels zonder pony om mannelijkheid, brutaliteit, charisma en de beste gelaatstrekken van mannen te benadrukken.Als het uiterlijk een uitgesproken onbalans, hoekigheid vertoont, worden de pony een wapen om ze te vermommen. Kapsels zonder pony kunnen kort, middellang en lang zijn, casual en model, strikte en modelopties voor mannen van verschillende stijlen en levensstijlen.

Laat Een Reactie Achter