Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe zijn de baardvorm en het karakter van een man verbonden?

Vaak in het culturele erfgoed van verschillende jaren en landen, kan men een levendig verband traceren tussen iemands uiterlijk en zijn innerlijke wereld, temperament en karaktereigenschappen. Deze tekens krijgen meestal een aparte niche, anders dan anderen.

Ook, heel vaak, velen onvrijwillig, maar beginnen toch te fantaseren over een man wiens uiterlijk onconventioneel en interessant leek. Wat kan er worden verondersteld van een man met een rode baard? Wat zijn dergelijke mensen in de meeste gevallen en wat kunt u van hen verwachten?

Baard en karakter

Allereerst bepaalt een baard de nationaliteit van een man. In de regel tot een bepaalde etnische groep behoort in zijn geval een zekere specificiteit van temperament.

Dikke haren zijn bijvoorbeeld vrij typisch voor mensen uit de noordelijke regio's. In dit geval zou het correct zijn om het Noordse karakter te noemen. Het belangrijkste kenmerk van dit type is enige terughoudendheid, misschien zelfs slijm. Zulke mensen weten hoe ze hun gevoelens kunnen verbergen, en de heersende neiging daarin is introversie - zich niet wendend tot de uiterlijke, maar tot de innerlijke wereld.

Wat zegt de rode baard?

Wat zegt een rode baard over een man? Waarschijnlijk stelden velen deze vraag toen ze een man op straat ontmoetten met een stijlvol en goed verzorgd stoppelveld.

 • Kalmte en innerlijke evenwicht
 • Goedmoedigheid
 • Enige isolatie en kieskeurigheid in de cirkel van communicatie,
 • Introversion.

Conclusie

Waar heeft de rode baard het over? Speciale enthousiastelingen kunnen worden geïntrigeerd door onderzoek naar dit onderwerp. Je kunt korte essays vinden over beroemde mensen met een rode baard.

Als we ons wenden tot literaire bronnen, kan worden opgemerkt dat de rode baard altijd zijn onderscheiden door hun innerlijke kracht, vast temperament en groot charisma.

Tegenwoordig proberen veel mannen met deze gekleurde haren dit op alle manieren te benadrukken. Een rode baard kan worden gecorrigeerd in een professionele kapper, u kunt ook de juiste stijl in kleding ervoor kiezen.

Baard geeft moed

In vergelijking met hun baardloze metgezellen, zien bebaarde mannen er moediger uit. Een vrouw voelt zich beschermd naast zo'n man. Volgens de erkenning van de eerlijke seks wordt een man met dicht gezichtshaar geassocieerd met primitieve kracht, wildheid, die tegelijkertijd beangstigt en aantrekt.

BEARD CARE = ​​VROUWENZORG

Verrassend genoeg is het een feit: veel vrouwen geloven dat als een man nauwgezet voor zijn baard zorgt, hij met dezelfde schroom en verantwoordelijkheid voor zijn vrouw zal zorgen. Dit is een rationeel graan, omdat de volledige verzorging van een baard hetzelfde vereist waar veel meisjes van dromen - dagelijkse aandacht.

Baardman - UITSTEKENDE VADER

Onder de vrouwelijke gemeenschap is er een mening dat er geen meer gevoelige en zorgzame vaders zijn dan mannen die een baard dragen. Deze mening heeft dezelfde achtergrond als in het geval van volwassenheid: in het onderbewustzijn van een vrouw werkt de eeuwenoude kennis dat het gezichtshaar van een man een teken is van zijn puberteit, bereidheid om een ​​gezin te stichten en vaderschap werkt.

Vind je het artikel leuk? Abonneer je op het kanaal om op de hoogte te blijven van de meest interessante materialen

Soorten baarden bij mannen

 • Bij het evalueren van een baard, zowel jong als oud, moet u enkele basisregels onthouden.
 • Goede baarden worden beschouwd als dunner en zachter in donkere, glanzende kleuren.
 • Dikke, bossige, grijzende baarden, roodachtig of geelachtig - het meest ongewenst. En de man is oud, maar zonder baard is volgens Chinese fysiognomisten iets "onvoltooid".
 • Een bebaarde persoon moet ook een snor hebben in de groef boven de bovenlip. Anders zal hij worden onderworpen aan laster of 'zal hij haat ontvangen als reactie op vriendelijkheid'.
 • Hoe de aard van de baard te bepalen, als deze dik, bossig is? Voor een ambtenaar zal ze waarschijnlijk zonder reden kritische aanvallen op de bevolking veroorzaken.
 • Een bossige baard, gecombineerd met kleine paling rond de baard, duidt op een gevaar in verband met water. Een gelige baard op een bleek gezicht, gecombineerd met roodachtige aderen nabij de baard, is een teken van gevaar door vuur.
 • Een zeer dikke en bossige baard, die de mond letterlijk, hermetisch afdicht, is een teken van persoonlijk gevaar. Als een baard wordt gecombineerd met dikke, bossige wenkbrauwen en levenloze ogen, betekent dit honger.

Mannen met kinhaar, een snor en een baard, het is raadzaam om te houden.

 • Gunstige baard - dik, volledig bedekt zowel de kin als de labiale holte.
 • Aandacht moet worden besteed aan de dichtheid van de baard bij mannen: als het haar aan de "goede" kant dikker is, dan zijn uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen (de kin weerspiegelt de functies van Saturnus) gunstig voor de persoon, als het haar dikker is aan de "kwade" kant, is persistentie gecontra-indiceerd.
 • Een lange witte baard is een garantie voor een rustige ouderdom.
 • Hoe de aard van de baard te bepalen, die samenvalt met de wenkbrauwen op de slapen? Dit is een bewijs van een moeilijke jeugd, armoede in jonge jaren, de mogelijkheid van een tragische dood op de weg (waarschijnlijk op het water).
 • Snor in afwezigheid van een baard - ongunstige geef toe dat het kan bijdragen aan het verlies van de staat op oudere leeftijd en zelfs gewelddadige dood.
 • Snor en baard bij vrouwen is een ongunstig teken.
 • Als vrouwen haar op hun kin beginnen te laten groeien, betekent dit een overmaat aan seksueel contact (ter vergelijking: bij schendingen van het endocriene systeem begint het haar op het gezicht te groeien en niet op de kin).
 • Bij mannen daarentegen, met een overmaat aan seksueel contact, begint het haar op de kin uit te vallen.

Wat zegt over het karakter van een man zijn baard

Een karakterindicator bij een man is een baard. Er wordt aangenomen dat de lange, zijdeachtige zwarte baard van een man een indicatie is van de wijsheid van een persoon en zijn rationele aanleg. Een stijve zwarte baard is een indicatie van seksualiteit. De baard moet zo worden gevormd dat deze soepel de kin omringt en zich vermengt met de snor. Als de labiale groef open is (geen snor), is dit een indicatie van zwakte en lage seksualiteit. Een snor zonder baard is een heel slecht teken, dat een financiële ineenstorting bedreigt.

De keuze van de baardvorm hangt vaak af van het type gezicht. De baard bij mannen kan ovaal, wigvormig, breed, smal zijn, de vorm hebben van een trapeziumvormig schouderblad, "franje". Alle mannen weten dat haarkleur moet worden overwogen. Als het haar bijvoorbeeld donker is en de huid recht is, wordt de baard niet prachtig gemaakt, anders ziet hij er belachelijk uit. Meestal werken dergelijke mannen onder de intellectuele of aristocraat. Ze kiezen de "vierkante", "hoefijzer", baard van de schipper. Als het haar blond of rood is, ziet een brede baard er beter uit. Bovendien wordt de keuze vaak bepaald door de mode of de groei van een persoon: een enorme baard in een korte man zal grappig zijn, evenals een kleine sik in een reus van twee meter. Mannen van gemiddelde lengte zijn niet beperkt door hun keuze.

 • Volgens psychologen wordt de meest eenvoudige, kunstloze vorm van de baard gedragen door mensen die zich bezighouden met puur mannelijk werk en laten zien dat ze geen tijd hebben om met zichzelf om te gaan.
 • Een Engelse (schipper) baard wordt het meest geprefereerd door mannen gerelateerd aan de zee en die dit willen benadrukken.
 • Sik wordt meestal geassocieerd met het beeld van een moedige intellectueel.
 • De ovale baard bij mannen wordt meestal gekozen door mensen die mollig zijn, enigszins conservatief.
 • Hoe het karakter van de "vierkante" baard te bepalen? Zo'n lange baard wordt vaak geliefd bij zakenmensen, verkopers.
 • Een Russische baard heeft de voorkeur om te kijken naar een eenvoudig, breed gezicht met een brede neus, hij is geliefd bij mensen op het platteland, priesters en iedereen die zijn nabijheid wil tonen aan de volkscultuur.
 • Een kegelvormige baard is kenmerkend voor levende en bewegende mensen die graag van het andere geslacht houden.

Redenen voor de rode baard

Wat veroorzaakt rode stoppels? Dit komt door genetica: de kleur van het haar kan veranderen onder invloed van dominante genen, die wordt waargenomen tijdens veranderingen in het niveau van hormonen omhoog. De tint van het haar op het hoofd hangt af van een hele groep genen, om deze reden komen de tinten haar en haren mogelijk niet overeen. Deze manifestatie is fysiologisch en kan niet als een ziekte worden beschouwd.

Haarkleur is afhankelijk van verschillende factoren:

 1. Erfelijkheid: de kans op een verschil in de kleur van de vegetatie van het hoofd en het gezicht neemt toe als er vergelijkbare precedenten zijn in familieleden, verre of niet, (dit geldt vooral voor afstammelingen van de Scandinavische, Europese rassen, hun huwelijksverenigingen).
 2. Overtredingen van het normale hormonale niveau in het menselijk lichaam: dergelijke mislukkingen treden op in de vorm van een tekort aan vitamines, lage niveaus van testosteron. Om dit probleem op te lossen, kunt u dit niet doen zonder het niveau van hormonen te normaliseren, waarvoor u mogelijk speciale medicijnen moet nemen. In ieder geval is de oplossing voor dit probleem alleen mogelijk onder strikt medisch toezicht, zelftoediening van hormoonbevattende geneesmiddelen is ten strengste verboden.
 3. Het handhaven van de verkeerde levensstijl: dit omvat een onevenwichtig dieet, roken, alcoholmisbruik.
 4. Individuele kenmerken van het menselijk lichaam, die op geen enkele manier kunnen worden beïnvloed.

Rode baard onder de Slaven-genetica

Onder de Slavische volkeren is het belangrijkste teken van seks lang een baard geweest, dik en gekleed. Ze is altijd een belangrijk symbool geweest, de trots van mannen. Ondanks talloze modewijzigingen geven sommige mannen nog steeds de voorkeur aan vegetatie die de kinlijn omlijst.

Vanaf ongeveer de 10e eeuw in Rusland werd het gebruik van lange stoppels heilig. Haar scheren tijdens een kerkscheuring werd als een doodzonde beschouwd. Pas in de 17e eeuw onder Peter de Grote, die actief probeerde de Europese tradities na te bootsen, begon de strijd tegen de vegetatie op de kin. Na de 18e eeuw worden borstels bijna een halve eeuw belast.

Informatie over de lengte, dichtheid, haarkleur gelegd op het genetische niveau. Al deze tekens zijn geërfd. Een katalysator voor de groei van borstels is testosteron, dat de gezondheid en seksualiteit van mannen beïnvloedt.

Het verschil in tinten haar en haren kan te wijten zijn aan de aanwezigheid van dominante genen. Ze kunnen zich enige tijd niet laten voelen, om zich vervolgens in volle kracht te manifesteren.

Rood baardteken van vriendelijkheid

De rode kleur is een teken van open humeur, bovendien duidt het op vriendelijkheid. De prevalentie van positieve eigenschappen boven negatieve zijn allemaal tekenen van een man met een rode baard. Zulke mensen, bijna altijd individualisten, vriendelijke kameraden met een temperamentvol karakter. Ze worden gekenmerkt door een snelle reactie, een uitgesproken reactie op gebeurtenissen, met onmiddellijke koeling.

Psychologen merken het charisma, de oprechtheid van dergelijke mensen op. Ze worden altijd omringd door vrienden, veel plezier. Mannen zijn hoffelijk, hoffelijk, lijden zelden aan eenzaamheid en voelen voortdurend meer vrouwelijke aandacht voor zichzelf.

De baard onder de betekenis en het beeld van de Slaven

Volgens deskundigen groeit een rode baard bij mannen bijna altijd in kleur af van de hoofdtint op zijn hoofd.

Voor de Slaven was de vegetatie die de kin omlijstte belangrijk:

 • de personificatie van de rijkdom van de clan, de aanwezigheid van mannelijke kracht, goede gezondheid,
 • een symbool van rijkdom, het vermogen om voor zichzelf en zijn gezin te zorgen,
 • teken van eer, waardigheid,
 • suggestie van speciale eerbied
 • een teken van een uitstekend ras, het vermogen en het vermogen om voor uw eigen gezicht te zorgen, om de vegetatie een nette, slanke uitstraling te geven,
 • vandaag is het een teken van degelijkheid, charisma, helderheid, originaliteit.

Snor man karakter

Houd er rekening mee dat mannen hun gebreken vaak maskeren met een baard. Ze is een prachtig hulpmiddel om te verbergen wat hun ware karakter te duidelijk kenmerkt. Toegegeven, en vermomd, kiezen ze onbewust vormen die dicht bij hun karakter liggen. Dit geldt vooral voor de snor, waarvan de vorm nauwlettend werd gevolgd door psychologen. De vorm van de snor kan worden ingekort, kort, lang, smal, weelderig, krullend. Hun vorm wordt bepaald door gelaatstrekken en vooral de grootte van de neus en lippen. Laten we eens kijken hoe de vorm van de baard en het karakter van de man zijn gerelateerd.

 • "Walrus" snor geven liefhebber van tavernes en leuke bedrijven.
 • Lange snorren (ze worden ook Oekraïens genoemd), smal aan de uiteinden, worden vaak gekozen door vrolijke mannen die graag drinken en goed eten. Als de snor te weelderig is, dan is de eigenaar niet te slim en erg verwaand.
 • Kort of Engels, snorren worden gekozen door mannen die hun intelligentie, intelligentie, goede manieren willen benadrukken.
 • De bedachte vorm van de snor wordt vaak gedragen door mannen die hun eigen schoonheid willen benadrukken, enigszins onzeker en flirterig, de zogenaamde 'damesbedienden'.

Mannen die liever een snor van deze vorm dragen, zijn complex van aard: ze zijn te principieel, zelfs in kleinigheden, onverzettelijk, prikkelbaar, als ze verminkt, kwetsbaar zijn en lange tijd niet vergeven.

"December" - met een dergelijke vorm van een snor en nog steeds met diepliggende stekelige ogen, zijn zeer star van karakter, kunnen ongevoelig zijn, hebben geen sympathie voor anderen. Ze zijn uit balans en kunnen boos worden. Zulke mannen - hebben een eigenwijs en strijdlustig karakter, kunnen een vechtpartij regelen tijdens de lol, elk onzorgvuldig gegooid woord dat tot hen wordt gericht, kan ze gek maken, en de gevolgen zijn onvoorspelbaar. Zulke mannen zijn zeer getalenteerd, en als ze niet vanwege hun opvliegende karakter, hadden ze in elk vakgebied groot succes kunnen behalen. Vanwege hun aard is het moeilijk voor hen om met collega's om te gaan, vaak is er wrijving met de bazen. Zulke mannen zijn van nature leiders, maar het is moeilijk voor hen om zich als leider te realiseren. In de familie zijn ze niet alleen leiders, maar ook dictators. Als ze er niet in slagen een relatie met hun partner op te bouwen op basis van volledige gehoorzaamheid en onderwerping, valt het huwelijk zeer snel uiteen.

"Summer", en vooral degenen die in augustus zijn geboren, zijn opvliegend, stekelig. Als ze met niemand sympathiseren, gooien ze hem met stekende grappen, sarcastische opmerkingen. Grappen die aan hen zijn gericht begrijpen de grappen niet en herkennen ze niet, belachelijk. Heel egoïstisch, ambitieus. Het bedrijf is grappig, ze zingen graag tafelsongs, ze kennen veel grappen, vertellen ze meesterlijk. Ze tonen niet veel ijver in het werk, maar als ze ergens over gepassioneerd zijn, worden ze fanatiek en kunnen ze iedereen aan het werk zetten voor hun ideeën. Ze hebben weinig vrienden, maar de uitverkorenen en de gelovigen. Ze kunnen gemakkelijker opschieten met de 'januari'-mensen. Ze houden van eenzaamheid, rustige sfeer. Sommige zijn onverbeterlijke schemers.

Hoe een baard en snor te kiezen volgens de vorm van het gezicht

Mannen proberen het type baard en snor te kiezen op basis van hun gezicht.

 • Het ronde gezicht wordt gecorrigeerd door de pracht van het haar in de pariëtale zone en de baard van tempel naar tempel, langwerpig (bijvoorbeeld "trapezium"). Tegelijkertijd is de snor van gemiddelde grootte met de uiteinden naar beneden.
 • Een driehoekig gezicht, taps toelopend, vereist een afgeronde baard in de vorm van een hoefijzer of vierkant om het onderste deel van het gezicht uit te zetten en de kin een meer massieve uitstraling te geven.
 • Het langwerpige gezicht wordt aangepast door een brede afgeronde baard (bijvoorbeeld ovaal in de vorm van een hoefijzer, trapezium). Met deze gezichtsvorm kun je geen sik of kegelvormige baard dragen, omdat ze het gezicht visueel nog langer maken.
 • Het trapeziumvormige gezicht wordt gecorrigeerd door een baard, die het visueel in de onderkaak smaller maakt. Kies hiervoor een baard "franje", schipper, typ "vierkant".

Naast snorren zijn snorharen vaak te vinden op het gezicht van mannen. Ooit werden bakkebaarden beschouwd als onderdeel van elk mannenkapsel. Vandaag is het al een zeldzaamheid. En mensen die de slechte vorm van de jukbeenderen verbergen (bijvoorbeeld te lage of te smalle jukbeenderen) dragen liever snorharen. Snor, baard, stijlvolle snorharen trekken altijd de aandacht en geven de mens indruk, maar tegelijkertijd roepen ze een logische vraag op: wat is verborgen onder de vegetatie? In de regel beginnen mannen met een goede mondvorm, een mooie kin en jukbeenderen geen baard of snor te laten groeien. Daarom: ofwel proberen ze onbewust iets te verbergen (en bestuderen dan zorgvuldig het gezicht), of ze zijn gewoon lui (het is gemakkelijker om vegetatie los te laten dan dagelijks te scheren). Hoewel er natuurlijk uitzonderingen zijn.

Nu weet je hoe de vorm van de baard en het karakter van de man samenhangen.

De wetenschappelijke kant van het probleem

De reden voor zo'n unieke kleur gezichtshaar is de aanwezigheid van het zestiende chromosoom. Deze groep genen is nog niet zo lang geleden ontdekt. Het bevat een speciale combinatie van genen, waarin een speciale invloed wordt uitgeoefend op de verdeling van pheomelanine. In dit geval vindt de productie van extra eiwit - melanocortine plaats. Dit laatste vermindert het niveau van melanocortine, om deze reden worden de aanvankelijk zwarte haren felrood.

Talrijke laboratoriumstudies hebben dit merkwaardige feit bevestigd. Bovendien, volgens deskundigen, als een gen een mutatie ondergaat en doorgegeven wordt aan een baby van beide ouders, dan is de kans op een verandering in de kleur van de borstelharen bij een man (met de leeftijd) een kans van 50 procent. Zelfs 1 mutatie is echter voldoende om duidelijke verschillen te krijgen.

Waarom de baard van kleur verandert

Ondanks de constante veranderingen in de mode, blijft een goed verzorgde baard op het hoogtepunt van populariteit. Sommige mannen beginnen zich grote zorgen te maken wanneer de donkere vegetatie aanvankelijk snel begint te boeren. Dit proces is natuurlijk, hoewel het verontrustend kan zijn.

Om te begrijpen dat dit geen ziekte is, moet een man het advies van een specialist inwinnen. Hij zal zeker de redenen voor de ontwikkeling van een dergelijk fenomeen verklaren.

Redenen om de kleur van de baard te veranderen:

 1. De aanleg van het menselijk lichaam, erfelijkheid: als er mannen met een dergelijk teken in de stamboom zijn, wees niet verbaasd over uw eigen uiterlijk.
 2. Een mix van nationaliteiten: de combinatie van de Kaukasische en Scandinavische rassen kan een vergelijkbare reactie van het lichaam geven bij nakomelingen.
 3. De aanwezigheid van slechte gewoonten: roken, frequent drinken van alcoholische dranken, al deze gewoonten kunnen de gezondheidstoestand van een persoon, het werk van al zijn organen en systemen ernstig beïnvloeden.
 4. Aandoeningen van het hormonale niveau: de groei van de haren hangt grotendeels af van het normale niveau van testosteron, de afwezigheid van een tekort aan vitamines, waardevolle mineralen.

De situatie kan alleen worden gecorrigeerd als de redenen voor de schaduwverandering een onjuiste levensstijl of onvoldoende testosteronniveau zijn. Hier kan een man een aantal maatregelen nemen om zijn eigen gezondheid te verbeteren.

Manieren om de groei van borstelharen en de kleur ervan te normaliseren:

 • regelmatige oefening
 • slechte gewoonten opgeven,
 • normalisatie van het dieet
 • regelmatige seks
 • het opbouwen van de juiste dagelijkse routine.

Om de oorzaken van overtredingen te achterhalen, moet u goed op uw eigen gezondheid letten en regelmatig een medisch onderzoek ondergaan.

Is het mogelijk om de kleur van de baard te veranderen

Wanneer een man plotseling de kleurverhouding van het haar van zijn hoofd en gezicht verandert, kan hij besluiten de haren opnieuw te schilderen. Dit proces kan niet moeilijk worden genoemd, de implementatie ervan is heel goed mogelijk. Het enige voorbehoud, het is beter om de handen van een professionele kapper te vertrouwen, zodat de verkeerde selectie van verf niet de reden wordt voor een nog onnatuurlijkere combinatie.

De voordelen van haarkleuring:

 • een jonge uitstraling krijgen,
 • het beeld energiek maken
 • positieve verandering van gewoonten, karakter.

Om welke redenen is ze gember

Een veranderende haarkleur kan te wijten zijn aan genetische oorzaken. Chromosoom op nummer 16 is de drager van een uniek gen, dat een wortel schaduw geeft aan de haren. Dit gen bevat speciale stoffen die leiden tot de verdunning van rode en zwarte pigmenten, waardoor het uiterlijk een interessante rood-zwarte combinatie van haarkleur krijgt.

Wat begint de groei van rood haar op het gezicht?

 1. Verkeerde manier van leven.
 2. Niet-naleving van het optimale regime van de dag.
 3. Overtredingen van de normale productie van mannelijk geslachtshormoon - testosteron

Ondanks de haarkleur, zonder de juiste zorg voor de baard en snor, zal de bebaarde man er niet aantrekkelijk uitzien.

Om de natuurlijke schoonheid van haar te krijgen, moet je:

 • was de haren tijdig met speciale verzorgingsproducten (shampoo, glansspoelmiddel, conditioner),
 • trim haar als het terug groeit,
 • massage met handen en natuurlijke oliën (klis, castor, amandel, usma, perzik, jojoba),
 • breng maxi- en kruidenkompressen aan (klis-extract, cognac, mosterdpoeder, gember, rode pepertinctuur).

Alleen goed verzorgde vegetatie maakt van een man een echte man, die vreemde vrouwelijke opvattingen aantrekt.

"Garibaldi"

Jared Leto, foto: SilverHub / REX / Shutterstock

Als je het geluk hebt om zo'n personage te zien, is het belangrijkste om hem niet te verwarren met de personages van The Hobbit. Weet dat er voor je een zelfverzekerde persoon is die comfortabel in zijn lichaam zit en een sterk karakter heeft (nog steeds: niet iedereen heeft de moed om naar zo'n "bos" te slingeren). En nog een belangrijk detail: dit is een onvoorspelbare man.

Als we een foto van een man met een dergelijke baard aan een therapeut zouden tonen, zou de specialist hebben gesuggereerd dat hij een moeilijke periode in zijn leven heeft: hij is op zoek naar werk, waar hij zal worden waargenomen zoals hij is, of onlangs het uitgemaakt met een meisje en daarom het scheermes vergat. We denken dat het allemaal om mode draait.

Duck Tail

Mel Gibson, foto: Matt Baron / REX / Shutterstock

Een dergelijke vorm van een baard vereist zorgvuldige zorg en de eigenaar is een persoon die aandacht heeft voor details. Soms grenst de juistheid ervan aan saai. Zo'n man is in alles een uitstekende student, heel slim, kent zijn plaats en missie. En hij is doelgericht en volwassen genoeg om een ​​serieuze relatie en familie te beginnen. Deze vorm van baard wordt vaak geassocieerd met wetenschappers en veroorzaakt bij de mensen respect en respect.

Stoppels

Adam Levin en Behati Prinsloo

Een echte man! Deze kerel weet wat hij van het leven wil en gaat moedig naar zijn doel. Het zal romantisch en lief voor je zijn, en aan de andere kant, stoer en scherp. Dit is de man van het woord: zei - klaar! Maar als je de vrouwelijke truc inschakelt, kun je deze tijger temmen.

Sik

Brad Pitt, foto: Gregory Pace / REX / Shutterstock

De eigenaar van zo'n baard is een experimentator. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij deze vorm als tussenvorm gekozen (nu wordt het tenslotte als een beetje verouderd beschouwd, de piek van zijn populariteit viel in de jaren 90). Dit betekent dat de man nog steeds op zoek is naar zichzelf en zijn eigen stijl, hij twijfelt of het de moeite waard is om gezichtshaar te krijgen om mannelijkheid toe te voegen. Aan de ene kant is zo'n baard gemakkelijk af te scheren (als de eigenaar een dergelijke beslissing neemt), aan de andere kant - dit is de eerste stap om de eigenaar te worden van de luxe Garibaldi-vorm of de nette eendenstaart.

Kastanje Baard

Leonardo DiCaprio

Als je een man met een kastanjebaard ontmoet, ren dan in zijn armen. Hij wordt een echte steun voor jou en zijn rug - een stenen muur. Dit is de man van dromen, dapper en sterk, die altijd alles onder controle houdt.

"Balbo"

Johnny Depp, foto: John Milnes / Silverhub / REX / Shutterstock

Als je een man ziet met een balbo-baardvorm, kun je er zeker van zijn dat je een persoon hebt met een narcistisch persoonlijkheidstype en / of een goed inkomen. Dit komt omdat deze vorm veel aandacht vereist. Om dit te doen, moet de eigenaar (of zijn kapper) regelmatig worden opgeroepen met een trimmer en scheermes voor de spiegel om een ​​uitstekend resultaat te krijgen. Zo'n man houdt ervan om te krijgen wat hij wil, en doet hier alles aan. Ik moet zeggen dat er maar weinig aanhangers van deze vorm zijn, want als het gaat om vertrekken, komen zelfs mensen met het meest opgeblazen ego terug.

"Island"

Howie Mandel, foto: Broadimage / REX / Shutterstock

Mannen met zo'n baard zijn brutale personen die hun individualiteit aan iedereen willen tonen en klaar zijn om de hele wereld uit te dagen. Ze werken vaak in het creatieve veld, ze houden van spreken in het openbaar en aandacht van anderen. En ze zijn toegewijd aan het bedrijf dat ze doen. Het is dus beter om er geen paar mee te bouwen, maar business is zeker mogelijk.

Zwarte baard

Ben Affleck

Een man met een zwarte baard is een rivaal van de vorige soort. Deze man heeft alles met mate. Hij is dapper en temperamentvol met een kalm karakter. Deze man pronkt niet graag met zijn leven. Van hem mag je geen open ziel verwachten. Maar door de blik en daden zul je zijn houding ten opzichte van jezelf begrijpen.

Zeldzame baard

Josh hartnett

De eigenaar van een zeldzame baard heeft een vrij zacht karakter. Hij wil niet gestoord worden en hij steekt zelf de weg niet over. Zo'n man is waarschijnlijk niet je beschermer. Als zich een dreiging voordoet, kan hij je misschien verlaten en wegrennen naar een veilige plek. Als je voor jezelf kunt opkomen, ga dan akkoord met een dergelijke relatie, en zo niet, zoek dan een man met een kastanjebaard.

Bossige baard

John Hamm

Een man met een dikke baard zal je lokken met zijn intellect. Voor hem werkt de regel van nek en hoofd niet, hij beheert zelf zijn leven. Deze man zal doen alsof hij naar je heeft geluisterd, maar zal zelf de beslissing nemen. Onder mannen met een dikke baard worden vaak mensen van creatieve beroepen, wetenschappers en leraren gevonden. Als je klaar bent om zijn eigenaardigheden te verdragen, spring dan met je hoofd in het zwembad en word zijn steun.

Krullende baard

Zach Halifianakis

Als een saai en afgemeten leven niets voor jou is, kies dan een man met een krullende en verwarde baard. Je zult hem nooit vervelen. Hoogstwaarschijnlijk zal hij je aanbieden om naar de eilanden te gaan en voor je plezier te leven, als surfinstructeur. Dit is de ziel van een bedrijf waar iedereen, behalve je ouders, dol op zullen zijn.

Bakkebaarden

Alexander Sergeevich Pushkin

Momenteel zijn snorharen uiterst zeldzaam. Maar als je het geluk hebt om zo iemand te ontmoeten, wees dan voorbereid op een romantische relatie en liefde voor het graf. Hij zal je bewonderen en je onmiddellijk aanbieden om in zijn gemeenschappelijke appartement te gaan wonen. En fantaseer niet over een man die eruit ziet als Alexander Sergejevitsj Pushkin. In zijn jaren waren bakkebaarden in de trend, nu romantische retrograde draag ze.

Burak Ozchitiv

Een man met een dunne snor wil zichzelf laten gelden in het leven en toont zijn betekenis aan. Dergelijke snorren worden vaak gedragen door militairen, bewakers en politieagenten.

Een middelmatige en nette snor wordt gevonden bij mannen die houden van een mooi leven en klaar zijn om over hun hoofd te gaan, al was het maar om hun doel te bereiken.

Vrijgroeiende en lange snorren worden gedragen door interessante en vrolijke mannen. Hij zal je altijd een grappige grap vertellen en je opvrolijken. Dit zijn vriendelijke mensen met een goede smaak.

Jongens met een verwrongen snor zijn buitengewone en excentrieke persoonlijkheden. Vaak wordt zo'n snor gedragen door hipsters die proberen ouder te lijken.

 • Lees ook:
 • Waarom een ​​man een baard zou moeten dragen
 • Hoe zouden Russische sterren met een baard eruit zien?

Hoe het karakter door de baard te bepalen: het geheel is in zijn vorm!

Jared Leto, foto: SilverHub / REX / Shutterstock

Als je het geluk hebt om zo'n personage te zien, is het belangrijkste om hem niet te verwarren met de personages van The Hobbit. Weet dat er voor je een zelfverzekerde persoon is die comfortabel in zijn lichaam zit en een sterk karakter heeft (nog steeds: niet iedereen heeft de moed om naar zo'n "bos" te slingeren). En nog een belangrijk detail: dit is een onvoorspelbare man.

Als we een foto van een man met een dergelijke baard aan een therapeut zouden tonen, zou de specialist hebben gesuggereerd dat hij een moeilijke periode in zijn leven heeft: hij is op zoek naar werk, waar hij zal worden waargenomen zoals hij is, of onlangs het uitgemaakt met een meisje en daarom het scheermes vergat. We denken dat het allemaal om mode draait.

Waar heeft de baard het over?

mode, levensstijl, baard, snor

ANDREY BUBNOV. 28 maart 2016.

In de afgelopen jaren is de populariteit van baardmode enorm toegenomen. Zelfs tieners begonnen dikke patriarchale baarden te laten groeien, en degenen die geen baarden groeiden, beet op hun ellebogen en compenseerden hun inferioriteit met een snor, ze voorzichtig draaiend met kapperscosmetica.

De belangrijkste en fatale fout van de pas gemaakte bebaarde man is echter een misverstand over het feit dat dikke en grote baard niet altijd een garantie voor vrouwelijke aandacht en respect voor anderen.

Gezichtshaar is geen baard: een beetje onderzoek naar de sociale factor van gezichtshaar en je kunt het eigenlijke kapsel voor je gezicht ophalen.

Agressie en dominantie

Een man met een baard wordt door anderen als agressief ervaren. En dat is op zijn zachtst gezegd. Baard is een teken van actief testosteron in het lichaamen het menselijk brein herkent automatisch dat een bebaarde man vatbaar is voor agressiviteit, zelfs als zijn persoonlijkheid geen van deze tekenen heeft.

Rijpheid

Tegenwoordig kun je gemakkelijk een baardkind en zelfs een vrouw zien, maar er is geen ontkomen aan het feit dat een baard een teken is van een volwassen man. Dienovereenkomstig veranderen ook de verwachtingen van anderen van zo'n persoon. Bijna iedereen die erin slaagde een lang gezouten baard te laten groeien, heeft ongetwijfeld een bepaald patriarchaal karakter en past gemakkelijk in het nieuwe rolmodel.

Gelijkenis met anderen

baard - Dit is een masker dat de drager bijna exact het dubbele van een andere bebaarde man kan maken. Dubbel vergaderen op straat voor bezitters van dicht gezichtshaar komt veel voor. Een ander ding is borstelharen of snorren, die een grote gradatie van betekenissen hebben en niet zo duidelijk door anderen worden gelezen.

Gebrek aan communicatie

Een schoon en geschoren gezicht wordt in de meeste gevallen door de anderen beschouwd als meer open en in staat tot interactie. baard het heeft het tegenovergestelde effect en spreekt meer over boze aanleg en intolerantie. In één onderzoek werden foto's van mannen met een baard en mannen zonder baard met dezelfde gezichtsuitdrukking vergeleken. Bebaarde mannen werden aanzienlijk agressiever en intimiderend beoordeeld, zelfs als alle andere factoren identiek waren.

Gezelligheid

Er kan echter een onenigheid zijn bebaarde mannen beschouwd als meer sociaal, genereus en zorgzaam. Hier komt een ander mechanisme voor het evalueren van mannen, verantwoordelijk voor de verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen, dat baardloos ontbreekt.

Waarom de Slaven een rode baard laten groeien - de geschiedenis van het probleem

De rode baard onder de Slaven is niet ongewoon. Een vergelijkbare ongebruikelijke kleur is vaak aanwezig bij mannen wier haar op hun hoofd niet zo fel gekleurd is.

De houding van het sterkere geslacht ten opzichte van dit specifieke kenmerk is anders: sommigen vinden het categorisch niet leuk, anderen beschouwen het als een onaards geschenk, zijn trots op de schaduw van borstelharen.

Overweeg de belangrijkste oorzaken van deze functie, evenals de mogelijkheid om de kleur van de vegetatie onafhankelijk te wijzigen.

Waarom de kin rood kan worden

De meest voorkomende oorzaak van roodheid van de huid in de kin is acne, dat wil zeggen acne. In de meeste gevallen lijden adolescenten hierdoor, omdat tijdens de herstructurering van het lichaam er een scherpe verandering is in de hormonale achtergrond, evenals de activering van de talg- en zweetklieren.

Vaak is een rode kin een teken van een allergie.Het kan door veel factoren worden veroorzaakt: pollen van planten, microscopische mijten die in huisstof leven, bepaalde voedingsmiddelen, dranken, medicijnen, ultraviolette straling, enz.

Een allergische reactie gaat meestal gepaard met jeuk. Het kan zowel matig als sterk zijn en merkbaar ongemak veroorzaken.

Rode vlekken op de kin kunnen verschijnen als gevolg van sommige huidziekten. Dergelijke vlekken zijn bijvoorbeeld een typisch voorbeeld van rosacea-ziekte, waarvan de oorzaken nog niet door artsen zijn opgehelderd. Het is alleen bekend dat dit een niet-infectieuze ontstekingsziekte is die vooral mensen van middelbare leeftijd en ouderen treft. De behandeling voor deze ziekte is erg lang en niet altijd effectief.

Meestal is ze ziek in Scandinavische landen, waar tekenen van de ziekte voorkomen bij ongeveer 10% van de bevolking.

De kin kan ook rood worden door de expansie van haarvaten die zich direct op het huidoppervlak bevinden. Bovendien kunnen rode vlekken een teken zijn van sclerodermie, een ziekte van het bindweefsel. Dergelijke vlekken worden uiteindelijk lichter en dichter.

Hoe zich te ontdoen van rode vlekken op de kin

Het is het beste om een ​​dermatoloog te raadplegen voor een juiste diagnose. Als de roodheid wordt veroorzaakt door acne, kunt u de huid twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds afvegen, met komkommerlotion of een aftreksel van berkknoppen. Als roodheid allergisch is, probeer dan vast te stellen wat de allergie heeft veroorzaakt.

Dagelijks nat reinigen binnen; ogen en nasopharynx spoelen. U moet het dieet aanpassen en de consumptie van zeer allergeen voedsel zoals citrusvruchten, pinda's, eieren, rode bessen minimaliseren. Indien nodig kunt u antihistaminica gebruiken die door uw arts zijn voorgeschreven.

Met rosacea moet een persoon een dieet volgen. Het zal ook zeer nuttig zijn om een ​​kuur van cryotherapie en lasertherapie te ondergaan.

De betekenis van vorm, structuur en kleur

Een belangrijke rol voor karakterbepaling wordt gespeeld door zowel de vorm, structuur en haarkleur. Een zeldzaam gezichtshaar duidt bijvoorbeeld op inconstantie en in sommige gevallen op een zekere vrouwelijkheid van karakter. Een dikke baard is een teken van een gelijkmatige en rustige aard.

Wat betreft mensen met krullend haar op hun gezichten, ze onderscheiden zich door openheid en een goede instelling. Haarkleur is ook belangrijk. Als een persoon rood haar op zijn gezicht heeft, dan heeft hij meestal vriendelijke karaktereigenschappen. Kastanjekleur is een teken van kalm humeur en warmte.

Een linnen baard is een teken van gematigde humeur en voorzichtigheid.

Naast kleur spelen het uiterlijk en de verzorging van de baard een belangrijke rol. Laten we eens kijken waarom het belangrijk is. Het is duidelijk dat een zorgvuldig getrimde en goed verzorgde baard een man kenmerkt als een oordeelkundige, nette persoon die weet hoe hij voor zichzelf moet zorgen.

Als een persoon een rode baard van de gebruikelijke vorm heeft zonder tekenen van zorgvuldige zorg, dan kan worden aangenomen dat hij bezig is met hard werken voor mannen en geen tijd heeft om voor zichzelf te zorgen. Als we het rechtstreeks over de vorm hebben, kunnen er ook bepaalde patronen zijn.

In de regel hebben mensen met een baard van een schipper een creatieve en ietwat zelfverzekerde instelling. In sommige gevallen zijn deze mensen koppig. Het is moeilijk te zeggen waarom, maar het Spaanse type wordt vaker gekozen door inconsistente persoonlijkheden, die vatbaar zijn voor avontuur.

Integendeel, zelfs een rode baard in combinatie met bakkebaarden is een teken van betrouwbaarheid en constantheid. U kunt altijd op dergelijke mensen vertrouwen.

Kenmerken van een man met een rode baard

Niemand weet waarom, maar alle mannen met een rode baard onderscheiden zich door hun buitengewone karakter. In de regel zijn dit interessante, slimme persoonlijkheden waarmee ze zich nooit vervelen.

Bovendien zeggen psychologen dat een rode baard een teken van vriendelijkheid is. Je zult nooit een kwaadaardig persoon met een rode baard ontmoeten.

Mensen met dergelijk gezichtshaar zijn altijd populair bij het andere geslacht.

Meisjes zijn gewoon gek op mannen met rood haar. Ze onderscheiden zich door hoffelijkheid en hoffelijkheid, wat vooral op eerlijke seks lijkt. Tegelijkertijd zijn dergelijke mensen niet alleen hoffelijk, maar ook temperamenten. Ze verliezen snel hun geduld en daarna kalmeren ze niet meteen.

Daarom moet met deze functie ook rekening worden gehouden bij de communicatie met saffraanpaddestoelen. Een ander niet de beste karaktertrek van dergelijke mensen is hun buitensporige neiging om te roemen. De positieve eigenschappen van de eigenaars van de rode baard zijn echter nog steeds de overhand.

Kortom, dit zijn prettige mensen met wie het prettig is voor vertegenwoordigers van beide geslachten om te communiceren.

Dikke baard - tijdloze klassieker

Iedereen kijkt graag naar de goed verzorgde dikke baard met rode kleur. Over het algemeen kan het worden beschouwd als een echte tijdloze klassieker. Deze vorm was bijvoorbeeld Ernest Hemingway. Waarom groei je jezelf niet zo, denken veel mannen.

Dat is de reden waarom deze stijl een prioriteit is voor de meeste leden van het sterkere geslacht, dus proberen ze het in elk geval gedurende een bepaalde periode in het leven te volgen. Toegegeven, niet iedereen kan het gezichtshaar weerstaan ​​en afscheren. In de regel proberen ze een dikke baard te laten groeien tijdens een periode van filosofische reflectie, wanneer mensen in zichzelf gaan.

Dergelijk gezichtshaar is altijd kenmerkend geweest voor wetenschappers, onderzoekers of kunstenaars. Dat wil zeggen, het is vooral relevant voor creatieve individuen.

De zorg voor een dikke baard kan echter behoorlijk moeilijk zijn en daarom scheren veel mannen het om deze reden vaak.

Tegelijkertijd kan dichte vegetatie op het gezicht van een rode kleur een persoon een moedige en ietwat felle uitstraling geven. Dit alles zal opnieuw de nadruk leggen op het charisma en de helderheid van het individu.

Over het algemeen is een rode baard ideaal voor vriendelijke buitengewone mensen met een heldere persoonlijkheid.

Test: wat kan je baard over jou zeggen?

GALERIES VIDEOTESTS CATEGORIEInloggenAanmelden via VKShareShareToevoegen aan favorieten. Verwijderen uit favorieten. E-mail verzenden.

Als je een van die kerels bent die besloten heeft om een ​​baard te laten groeien, gefeliciteerd, je bent een echt cadeau voor vrouwen. Ik wed dat je nooit hebt nagedacht over wat je baardstijl over jou zou kunnen zeggen. Ondertussen weerspiegelt het direct uw persoonlijkheid, en vandaag zullen we u helpen erachter te komen.

Sexy, volwassen stijl. Je geeft de indruk van een slimme, zelfverzekerde persoon. Je bent niet een van degenen die graag pronken en daarom voor dit type baard kiezen, vooral omdat het minimale zorg vereist. Dit is een baard, die trekt om vingers te rennen.

Een beetje retro, maar tegelijkertijd ontspannen en casual. Je bent een volwassene die de indruk wil wekken van een ontspannen persoon die niet gewend is aan alles van de naald.

Om normale haren te krijgen, is het niet voldoende om 's ochtends niet te scheren. Zulke dingen lijken alleen slordig, hoewel ze in werkelijkheid serieus worden voorbereid. Je creëert scrupuleus een jongensachtig beeld, en dat is wat de aandacht naar jezelf trekt.

Dit is een teken van een slechterik en iedereen weet dat dit vrouwen aantrekt. Vertrouwen in jezelf en je uiterlijk is lovenswaardig, maar onthoud dat een dergelijke afbeelding niet geschikt is voor elke kinlijn.

Een riskante keuze, maar vergeet niet dat ze door Elvis Presley zelf in de mode zijn gebracht. Tegenwoordig schreeuwt deze hipsterboog over non-conformisme en koelte.

Deze jeugdstijl uit het verleden schreeuwt dat je relax bent. Zo'n baard lijkt vulgair, maar het lukt je om hem zo te dragen dat hij je zelfs onweerstaanbaar maakt.

Deze ouderwetse herenboog vertelt je wat een coole klootzak je bent. Het best geserveerd met een smoking. Maar wees voorzichtig: als je niet genoeg charisma hebt, zie je eruit als een maniakpedofiel.

U bent niet iemand die anderen toestaat om aan te geven wat te doen, en zelfs ongestraft. Serieus, je kunt dit krijgen. Je bent een echte macho in elke zin van het woord.

Dit is misschien wel de meest hipster en ingewikkelde boog van alles gepresenteerd. Je bent toch een artiest, je hebt meer dan één vilthoed en je bent ook herhaaldelijk betrokken geraakt bij het spelen van de gitaar. Je houdt ervan om dingen te doen die anderen niet eens onder schot zouden zijn, en deze originaliteit is wat jou definieert.

Deze echt koninklijke baard is het waard om op de rode loper te schijnen. Uw levensstijl is echter vergelijkbaar met hoe Hollywood-sterren leven. Zoals gewoonlijk kleed je je in een strikt pak met een naald, tenzij je je innerlijke hipster wilt loslaten.

Slanke, zachte herenantennes geven u een aristocratische uitstraling. En nogmaals, als je niet genoeg charisma hebt, is het beter om ze af te scheren, je ziet eruit als een maniak.

Dakloze baard - dit is wanneer de stoppels eindelijk uit de hand liepen, en zo'n beeld is perfect voor zulke wilde en ongebreidelde natuur zoals jij. Deze boog is erg Boheems, en het is ideaal voor degenen die creatief zijn en een gekke levensstijl leiden.

Dit is niet het meest populaire type baard gemaakt voor degenen die niet bang zijn om te experimenteren. U bent een van degenen die niet bang zijn om risico's te nemen en vaak iedereen aangenaam verrassen.

Als je naar deze baard kijkt, herinner je je de jaren 90 meteen zo goed dat je 'ik wil het op die manier' Backstreet Boys wilt zingen. Dit is een klassieke jeugdstrik die bij iedereen past, ongeacht of je een normale baard kunt laten groeien. Je bent toch een vrouw, waar je op moet letten. Een eiland van vulgaire baarden, maar eerlijk gezegd windt het zelfs sommige vrouwen op.

Dit is de stijl van cowboys, wolverines en houthakkers. Zo'n baard is een geweldige manier om je mannelijkheid te benadrukken met een dikke lijn. Laat me raden, hou je ervan om ijzer te slepen en naar bars te gaan met de bros?

Bekijk de video: Zelf je baard netjes maken met tondeuse. (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter