Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Hoe een herensjaal te binden, gezien de lengte en het type kleding

Een sjaal is een geweldig accessoire waarmee je jezelf niet alleen tegen het weer kunt beschermen, maar ook je boog en uiterlijk op een originele manier kunt versieren. Stylisten adviseren mannen om het juiste model en de juiste kleur voor een sjaal te kiezen, in combinatie met andere kledingitems. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe je de sjaal van een man om zijn nek moet binden om er modieus en modern uit te zien.

De opwarmfunctie van sjaals is al lang vervaagd naar de achtergrond, veel mannen van verschillende leeftijden dragen liever een accessoire om hun imago te versieren. Vrouwen merken op dat de sjaal er bij mannen bijzonder verfijnd en elegant uitziet, en stylisten adviseren om aandacht te besteden aan de modieuze en relevante manieren om een ​​sjaal voor mannen vandaag te breien, gezien de verschillende criteria en het model van de sjaal.

Manieren om herensjaals te binden

Allereerst moet u de soorten breisjaals kiezen volgens het model van de sjaal zelf, evenals de lengte. Er zijn veel manieren om knopen te maken die vergelijkbaar zijn met het dragen van stropdassen, sommige zijn speciaal ontworpen voor korte sjaalmodellen, andere zien er perfect uit met lange opties. Daarom moet een man bij het kiezen van een sjaal en hoe deze te dragen, rekening houden met de grootte en lengte.

Korte sjaal

In het ideale geval zijn dergelijke sjaals geschikt voor dagelijks gebruik, er kunnen geen trucs zijn wat betreft het vastbinden. Maar tegelijkertijd kan iedereen het juiste gebruik van een dergelijk accessoire leren, het duurt slechts een paar minuten. De optimale lengte van een korte sjaal is 100-120 cm, je kunt ze in een losse staat onder de jas dragen, of je kunt in een cirkel om de nek wikkelen, in combinatie met jassen. Als de sjaal breed genoeg is, kan deze in de lengte worden gevouwen.

Medium sjaal

In dit geval hebben we het over sjaals met een dichte textuur met een lengte van ongeveer een halve meter, voornamelijk gemaakt voor het lente-herfstseizoen. Warme sjaals accepteren geen complexe breimanipulaties, ze zijn meestal rond de nek gewikkeld of in een lus. De lus kan verborgen worden gedragen onder buitenkleding of kan worden versierd over een jas of jas, het hangt allemaal af van de algemene stijl en het ontwerp van de sjaal.

Lange sjaal

Lange modellen van sjaals met een lengte van twee meter en iets meer hebben meestal de voorkeur van creatieve persoonlijkheden en mannen met een speciale smaak. Vanwege deze lengte kunnen sjaals op verschillende manieren worden gevlochten, bijvoorbeeld een strop, een Franse knoop of een lus, bovendien zijn ze gemaakt van flexibele en elastische stoffen.

De breedte van dergelijke sjaals is veel smaller dan in het geval van korte modellen, en ze kunnen in de herfst en winter worden gedragen.

Gemak en schoonheid

Tegenwoordig worden verschillende technieken actief gebruikt, hoe een sjaal op een man te zetten om niet alleen comfort, maar ook de uiterlijke aantrekkelijkheid ervan te genieten. De hoofdregel is niet te ver te gaan om er niet te extravagant uit te zien, dit is meer een voorrecht van een vrouw. Dus de meest populaire manieren om een ​​sjaal in de herfst of winter te binden zijn als volgt:

  1. Parijs lichten - Geschikt voor een leren jas, jas en jas. De sjaal wordt dubbelgevouwen, over de nek en in de ring gegooid, die hierdoor is gebleken, rijg het uiteinde van de sjaal.
  2. vervalsing - trek een sjaal aan zodat het ene uiteinde lager is, er een knoop van wordt gevormd. Verder wordt het korte uiteinde van het product in deze eenheid gestoken, waardoor de resulterende versie van de eenheid wordt aangedraaid. Deze optie wordt ideaal gecombineerd met shirts, jassen en sweaters als u een dunne sjaal gebruikt.
  3. Dubbele slag - Een sjaal wordt om de nek gewikkeld met een dubbele ring, waarna een zwakke knoop wordt gebonden aan de resterende uiteinden van de sjaal, waardoor deze onder kleding wordt verborgen.
  4. Dreyp - doe een sjaal om de nek en strek beide uiteinden langs de borst. De tonen van nalatigheid worden harmonieus gecombineerd met een jas en schapenvacht jassen, de sjaal kan zowel van binnenuit als over de kleding worden gedragen.
  5. Ostap Bender - knoop voor avonturiers, de sjaal is twee keer om de nek gewikkeld, waardoor een rand veel lager is dan de tweede. Het dragen van deze versie van de knoop is beter met shirts en jassen.


De vermelde weefopties zijn meer geschikt voor dagelijks gebruik en harmonieus te combineren met een of ander kledingstuk. Een man hoeft alleen het optimale sjaalmodel te kiezen, evenals het perfecte kleurenschema dat bij de algehele stijl past.

Sjaal stropdas

Je kunt een sjaal binden om je gezicht tegen de wind en slecht weer te bedekken met een bepaalde techniek. Om dit te doen, hoef je alleen maar de volumineuze, lange en brede versie van de sjaal op te pakken en deze vervolgens meerdere keren om de nek te wikkelen met vrij weven.

Dankzij verschillende lagen kan de sjaal in de breedte worden uitgespreid, waardoor het onderste deel van het gezicht wordt bedekt. Deze optie voor het dragen van een sjaal is relevant in het koude seizoen, vooral als het gaat om winderig weer met neerslag.

Sjaal en kleding

Er zijn slechts twee manieren om een ​​korte heren sjaal te binden - een lus of in een vrije val, middelste modellen betekenen iets meer manieren, maar een lange sjaal is het meest divers in het aanbrengen van een sjaal op een man. Naast het criterium voor de breedte en lengte van de sjaal, moet een man rekening houden met het feit met welke bovenkleding hij in de toekomst zal dragen.

Leren jas

Lichte sjaals gemaakt van kasjmier, zijde, katoen of chiffon zijn perfect voor een leren jas. Als we opties overwegen om sjaals te weven, adviseren ontwerpers en stylisten onder een leren jasje om de Lights of Paris er modieus en modern uit te laten zien. De tinten van de sjaal moeten overlappen met de kleur van de jas, in hetzelfde palet zijn, maar variëren in verzadiging.

Jas

De jas impliceert meestal een klassieke stijl, dus het combineren van een sjaal is beter dan een ingetogen eenvoudig model en kleuren. Een korte sjaal kan eenvoudig worden opgelost in of op de jas, een middellange sjaal is gewikkeld in een lus, waardoor deze in een strikte dresscode onder de jas wordt geplaatst, in het dagelijks leven - er bovenop. De lichten van Paris knoop passen perfect bij de jas, precies zoals de Double Strike of Drape knoop.

Donsjack

Donsjacks worden vaker een sportstijl genoemd, dit is belangrijk om te overwegen bij het kiezen van een sjaal. Dit kan een middellange of lange versie van het product zijn met een franje aan de randen van de optimale breedte. Ze doen het zodanig aan dat het zich om de nek wikkelt, maar zich aan beide uiteinden vrij bevindt. Een eenvoudige en beknopte versie van het dragen van een sjaal is geschikt voor het dagelijks leven. Je kunt de sjaal ook meerdere keren om de nek wikkelen, waarna beide randen worden opgeborgen, verborgen onder een sjaal.

Windjack

Meestal wordt vandaag, onder een windjack, een sjaal gedragen in de vorm van een staart, wanneer ze hun nek aan de voorkant omwikkelen, en beide uiteinden zijn los aan de achterkant en verbergen ze met een jas. Ook ziet een Drape-sjaalknoop of een Valse knoop er nonchalant en jeugdig uit met een windjack. Het is alleen belangrijk om een ​​product te kiezen uit lichte stoffen dat qua stijl overeenkomt met de stijl van de jas.

Conclusie

In feite worden de knooppunten voor de sjaal van een man op verschillende tientallen manieren gepresenteerd, het is belangrijk om rekening te houden met de stijl van kleding, de leeftijd van de man, het ontwerp en de samenstelling van de sjaal, de seizoensgebondenheid, kleurenschema's en vele andere factoren. Tegenwoordig bieden stylisten mannen een brede selectie van manieren om sjaals te dragen zonder beperkingen en verboden. Het is alleen belangrijk dat het product een beknopt en ingetogen ontwerp heeft en dat het apparaat er stijlvol en eenvoudig uitziet.

Bekijk de video: MANIEREN OM JE SJAAL TE DRAGEN (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter