Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Heren stropdassen groothandel

Bereken de kosten en plaats een bestelling

Laat een verzoek en contactgegevens achter, onze manager zal contact met u opnemen om de bestelling te verduidelijken.

Banden afdrukken. Zakelijke banden

Proflag houdt zich bezig met professioneel printen op textiel, van een enorm scala aan producten die wij originele zakelijke banden aanbieden.

Ze zijn versierd met bedrijfslogo's of kleurrijke prints, ondersteund in het kenmerkende palet. Dergelijke accessoires vullen perfect kantoorkleding aan, kunnen worden gebruikt voor presentaties, promoties en tentoonstellingen. Ze zullen de herkenning van uw merk vergroten en het imago van het bedrijf verbeteren.

 • Dames- en herenbanden.
 • Klassieke stropdassen.
 • Banden met hulpstukken.
 • Strikjes.
 • Designer gesneden en maat.
 • Sjaal-sjaals.

U kunt een individuele bestelling maken voor patronen en van stoffen van klanten van 1 tot 4 stuks. We maken stropdassen van satijn, natte zijde, gabardine en polyoxford.

✔ Maak een bestelling voor de stropdas van een man

Heren stropdassen

Aantal, st 1 5 10 50 100 >500
Prijs, wrijven.600500380320250Bel mij maar!

Prijzen zijn voor stropdassen gemaakt van satijn, natte zijde, gabardine, polyoxford.
Binnenvoering gemaakt van filtz-stof - de prijs stijgt met 90 p.

Heren jacquard stropdassen

Aantal, st 500 1000 >3000
Prijs, wrijven. * 450370270

* - de prijs is afhankelijk van de indeling en oplage. Neem contact op met de manager voor de berekening.

✔ Maak een bestelling voor de stropdas van een vrouw

Damesstropdassen, sjaals, sjaals, pareo's gemaakt van kunststof

* - de prijs is afhankelijk van de indeling en oplage. Neem contact op met de manager voor de berekening.

De prijs is voor producten van natuurlijke zijde. Voor andere materialen wordt de prijs apart berekend.

Over banden

banden in herenkleding een speciale plaats innemen. Een detail dat individualiteit, beeld, status benadrukt. De afwezigheid van een gelijkspel benadrukt de vrije stijl. Hoe meer banden in de kledingkast, hoe groter de kans om er altijd anders uit te zien. Wil je er bleek en hetzelfde uitzien? Bewaar niet meer dan 3 stropdassen in je garderobe.
Rood - om te werken.
Geel - voor de feestdagen.
Zwart - voor de begrafenis.

Hoe een stropdas te kiezen

Een slecht geselecteerde of onzorgvuldig gebonden das toont duidelijk de slechte smaak van de eigenaar. Als je jezelf als creatief van aard beschouwt en er is niemand advies nodig, kies dan zelf voor banden. Dan glimlacht en kromme blikken: “a. hij "spontaniteit zelf" zal je zijn hele leven vergezellen.

Witte shirts zijn gemakkelijker. Het is belangrijk dat de das wordt gecombineerd met een pak of jas. Maar als het shirt gekleurd, gestreept, lijn of driehoekig vierkant is, vertrouw de selectie toe aan de verkoopassistent. Elk van onze specialisten selecteert elke maand minstens 500 banden. En over een paar jaar.

Het principe van selectie van een gelijkspel

Zoals hierboven vermeld, zijn alle stropdassen geschikt voor een wit shirt. Lichte kleuren in de zomer, donker in de winter. Het is belangrijk dat de das niet lichter is dan de jas, anders beweegt hij, dan kun je sneakers onder het pak dragen.

Het gekleurde shirt moet lichter zijn dan de das en de das donkerder dan de jas. De kleur van de strepen of stropdassen moet overeenkomen met de kleur van het shirt. Door de perfecte combinatie van kleuren kunnen anderen uw stijl voelen.

Hoeveel kost een stropdas en waar hangt de prijs van een accessoire van af?

Is een prijsstekker nodig in de verkoop? Wat moet in de praktijk in de toepassing ervan worden begeleid? Speelt het een belangrijke rol bij het aantrekken van klanten? Hoeveel kost een kwaliteitsband? Deze en andere vragen baren veel mensen zorgen. Op gebieden als marketing, is er veel vraag naar verkooppromotietechnologie en reclame. Maar het gedrag van kopers wordt het meest beïnvloed door de prijs van een bepaald product of een bepaalde dienst.

Een vork in prijzen voor stropdassen of andere goederen is noodzakelijk wanneer een potentiële koper verschillende opties in de verhouding van "kwaliteit-prijs" evalueert en zelfs als de aankoop op emoties wordt gedaan. De verkoper is bang om de koper af te schrikken met een hoge prijs, omdat hij denkt dat hij geld wil besparen en dat de concurrent betere prijzen heeft. En dit is natuurlijk. Het doel van de verkoper is om de oorzaken van fouten in de fasen van de transactie te analyseren, zodat er minder fouten zijn. Het is belangrijk om de koper ervan te overtuigen dat deze specifieke aankoop hem ten goede komt. Hier wordt de prijsstekker toegepast. Op een andere manier is het een vergelijking van de kosten van een product met een soortgelijk product, of voor een ander product met een gunstige prijs.

Regels voor het kiezen van een gelijkspel

Een gelijkspel is een kenmerk van een zakenman, zonder welke een zakelijke bijeenkomst, onderhandeling of bedrijfsevenement onmisbaar is. Een respectabele man in zijn garderobe heeft verschillende van dergelijke producten die geschikt zijn voor pakken en shirts. Bij het kiezen van een accessoire is het belangrijk om de stijl van kleding, de tijd van het jaar en het evenement dat u moet bezoeken te bepalen.

Een belangrijk aspect is ook het karakter van de eigenaar en zijn uiterlijk. Selectie criteria:

 • De breedte van de stropdas wordt gekozen op basis van de breedte van de schouders van de jas. Brede schouders betekent een smal accessoire.
 • Met betrekking tot de breedte van de kraag van het shirt moet de das in harmonie zijn.
 • Het accessoire moet donkerder zijn dan een shirt en pak.
 • Voor dagelijks gebruik zijn donker gekleurde items met een fijn patroon geschikt.
 • Speciale vergaderingen vereisen expressieve, levendige producten.
 • Voor lange mannen zijn producten met een horizontaal patroon de beste optie.
 • Slanke en korte mannen, het is beter om een ​​eenvoudig accessoire te dragen, of met een verticaal patroon.
 • Voor stevige, lange mannen is de geschikte optie een grote stropdas met een duidelijk geometrisch patroon.
 • Met een volledige set en lage groei is het beter om een ​​product met een kleurrijk patroon of een verticale strook te dragen.

De stropdas van een man heeft drie soorten: regatta, met een knoop al vastgemaakt, een knoop, evenals een elastische band met een sluiting aan de achterkant.

Meer informatie over het kiezen van een gelijkspel.

Hoe wordt de prijs van dit kledingstuk bepaald?

De belangrijkste factor die de prijs beïnvloedt, is het fabricagemateriaal.

De beste optie is zijde en hier zijn verklaringen voor:

 • het is de meest duurzame van alle natuurlijke materialen,
 • zeer flexibel, soepel, aangenaam om aan te raken,
 • de stof behoudt lang zijn oorspronkelijke vorm,
 • kreukbestendige zijde
 • een stropdas gemaakt van dergelijk materiaal is gemakkelijk te knopen,
 • trekt geen stof, vervuiling aan vanwege de soepele structuur.

Wol of kasjmier - met dit materiaal kun je vrij interessante banden maken. Sinds kort kun je knitwear vinden. De prijzen voor dergelijke accessoires zijn gemiddeld.

Belangrijk! Katoen is een veelgebruikt en goedkoop materiaal waaruit banden van verschillende tinten worden genaaid.
Gemiddelde prijs

Fabrikanten van de meest stijlvolle midden geprijsde stropdassen zijn Joop, HugoBoss, Ermano en OttoKern. Verscheidenheid aan kleuren en elegantie onderscheiden zich door accessoires van GuyLaroche, JacquesPloenes en BenBarton. De kosten van het product hangen hoofdzakelijk af van het materiaal van vervaardiging. De moderne markt heeft een groot assortiment zijdeproducten.

Maar dergelijke accessoires kunnen van verschillende kwaliteit zijn, wat ook de prijs beïnvloedt. In dezelfde prijsklasse zijn accessoires gemaakt van polyester, die erg op zijde lijken, maar ze zullen er niet zo mooi en elegant uit kunnen zien.

Moderne, goedkope producten zijn meestal gemaakt van enkellaags zijde, die aan de achterkant is genaaid. Binnenin zit een speciale pakking (meestal gemaakt van kunststof), die het product vorm geeft.

De kosten van dergelijke accessoires zijn laag, waardoor u meer mensen kunt kopen. Goedkoop, u kunt ze rechtstreeks van fabrikanten kopen via massaproductie.

De duurste ter wereld

Stijlvolle mannen, beeldliefhebbers kopen accessoires tegen een redelijk hoge prijs.

 • 'S Werelds duurste SatyaPaul-stropdas. Het is gemaakt van zeer lichte zijde en weegt 150 gram. Dit is de hoeveelheid goud die werd gebruikt om het te maken.
 • Er is nog steeds een duur accessoire waarop 271 diamanten zijn in de vorm van sieraden. Het sieraad weegt 77 karaat, dat is meer dan 15 gram. De kosten van een dergelijk product zijn 220.000 dollar.
 • Fijne handgemaakte accessoires worden gewaardeerd, waarvoor veel materiaal nodig is, van hoge kwaliteit. Om deze reden zijn hun kosten passend.
 • Populair onder mannenbanden kunnen worden beschouwd als handgeschilderde producten door meesters in de techniek van batik.

In het arsenaal, de duurste banden, een man zal zich waardig voelen, klaar voor grote overwinningen.

Producten van de beste merken zien er perfect uit. Zakenmensen dragen ze, evenals iedereen die er solide wil uitzien en het zich kan veroorloven. Maar een creatieve aanpak helpt je om een ​​niet al te dure stropdas te kiezen op een manier die er niet minder aantrekkelijk, stijlvol uitziet.

Vergelijkbare publicaties

Wel, eigenlijk denk ik over de stijl van Andrei Malakhov (dit is alleen van toepassing op kleding, anders is God zijn rechter).

Qua combinaties van kleuren, texturen, kleding, schoenen, accessoires is alles heel goed.

Maar hoe zit het met landen?

Jassen zijn minimaal klein, ze zijn wild gerimpeld en convergeren niet. En dit alles met benijdenswaardige stabiliteit. ie niet dat ik het ooit had gemerkt, maar constant.

Nou, zoiets als dit:

Eén vraag: waarom?

Hallo allemaal. Jeans werden altijd met lengte behandeld met veel onverantwoordelijkheid. Dat was helemaal "allemaal hetzelfde" voor mij, behalve dat ze niet kort waren (ik denk dat velen mij begrijpen). Onlangs was er een zaak die me deed denken aan mijn houding ten opzichte van de lengte van jeans.

Twee spijkerbroeken werden me toegezonden, maar de voorraad lengte bleef door een vreemde combinatie van omstandigheden niet over. Ik raakte in een zekere staat van frustratie over het onderwerp dat het niet uitmaakte hoe kort ze voor mij bleken te zijn. Eerste hulpmaatregelen werden onmiddellijk genomen: de nieuwkomer versmalt enigszins de jeans hieronder - het bespaart altijd, strakke jeans moet altijd korter zijn, in feite moet alles tot de rand worden ingesloten. Uiteindelijk heb ik twee jeans, de enige in mijn garderobe, die net lang zijn voor mij.

Nou, dat is het hele verhaal. Wat ik kan samenvatten. Ik droeg graag jeans zonder een twist, precies de lengte die zou moeten zijn. Ik wil geen jeans meer stoppen. Nou en toch, in versmalde staat werd jeans veel beter om te zien.

Wat vind je van jeansrevers?

Winterjas is anders. Het kan een gewoon, klassiek, model of een voormalig militair uniform zijn - erwtenjasje. Trouwens, dit soort bovenkleding heeft wortel geschoten in het dagelijks leven. Daarom is het de moeite waard om te begrijpen hoe de erwtvacht verschilt van andere jasmodellen en wat de geschiedenis is van zijn uiterlijk.

Erwt jas verscheen voor het eerst in de jaren 1720. Bovendien was het model zo doordacht dat de evolutie het bijna niet beïnvloedde. Een paar eeuwen later is een erwtjasje een beetje veranderd, maar deze veranderingen kunnen niet kardinaal worden genoemd, dus je kunt het prototype van een moderne erwtjasje op oude foto's volledig herkennen.

Erwtjassen gingen echter niet onmiddellijk in militaire dienst. Stijlvolle bovenkleding werd pas in 1857 de vorm van de Royal Navy van Groot-Brittannië. In eerste instantie werd het gedragen door de Britten. Later besloten Amerikaanse krijgers ook een warme erwtenjas te lenen voor hun uniformen. Maar de twee legers communiceerden niet met elkaar, of de Amerikanen bevonden niet eerder, maar de 'roll' van de erwtvacht gebeurde 20 jaar nadat de matrozen van de Royal Navy voor het eerst gekleed in korte jassen.

Het is de moeite waard om te praten over de externe verschillen van erwtjassen van die jaren. Aanvankelijk, en tot de Eerste Wereldoorlog, waren er 2 paar paspelzakken op de buitenkleding en brede opgestikte zakken met kleppen bevonden zich iets lager. Knoppen waren ook anders. Op dat moment beeldden ze een anker en 13 sterren uit. Deze symboliek is niet toevallig gekozen. Ze herinnerde het leger aan dertien Amerikaanse koloniën, waarvan later een onafhankelijke en sterke staat werd gevormd.

Het klassieke erwtjack ziet eruit als een stijlvolle bijgesneden jas. Om precies te zijn, dit is een model met dubbele rij knopen, een brede omslagkraag en revers die de nek in de verhoogde positie tegen de wind bedekken. Deze klassieke erwtjassen werden exclusief met de hand genaaid van diepblauwe stof.

Het model van de erwtjas werd in 1940 getransformeerd. De opgestikte zakken werden van de oude jas verwijderd, waardoor alleen verticale zakken met gleuf achterbleven op de nieuwe jas. En die ontwerpers zakten iets lager. Het zit in dergelijke zakken, volgens de kleermakers, het is handiger en gemakkelijker om bevroren handen te verbergen. Overigens waren de binnenzakken gemaakt van fluweel.

De sterren op de knoppen werden ook verwijderd, waardoor alleen de ankers symbolisch in touw waren gewikkeld. Het aantal knoppen is ook veranderd. Aanvankelijk waren er acht. In 1945 waren er nog maar zes knopen op de jas.

Hoe een erwtenjasje te dragen

Bijna alle moderne jassen zijn gemaakt van Melton-wol (75% wol, 25% nylon). Het is een dichte, warme en zeer duurzame stof. Ze heeft echter ook een minpunt - dit is veel gewicht. Daarom is een erwtenjas op de schouders een last voor een echte man. Aan de andere kant is een dergelijk product vrij praktisch.

Erwt jas kan zowel in de koude winter als in de warme herfst worden gedragen. Toegegeven, bij strenge vorst moet je een warme trui onder een erwtenjasje wrikken, maar in de herfst kun je eruit springen in een erwtenjasje en een dun shirt, helemaal niet bevriezen. Het enige dat u moet bijhouden, is ervoor zorgen dat er geen regen valt. Een moderne erwtvacht is helemaal niet aangepast aan regenachtig weer, dus draag een ander model of neem een ​​paraplu mee.

Het is vermeldenswaard één onbetwistbaar voordeel van een erwtvacht - deze jas is absoluut stilistisch stilistisch. Je kunt een erwtenjack met een klassiek pak aantrekken of combineren met een gewone jeans. En dit moet je toegeven, het is niet alleen erg handig, maar ook zuinig.

Zoals u weet, is dit forum lang geleden gemaakt. Hier is veel nuttige informatie. In de loop van de tijd zijn sociale netwerken ingebroken: Facebook, VK, Instagram, YouTube.

Ik heb net als jij een account aangemaakt in elk netwerk, vooral veel aandacht besteed aan de video op YouTube. Het kanaal en al het andere bestaat behoorlijk succesvol. Ik ben het forum veilig vergeten, zoals velen, MAAR

Ik mis je. Ik wil mensen zien die geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen als ik. Ik wil soms een vraag stellen over een specifiek onderwerp: kleding, schoenen en een antwoord krijgen. Ik heb voldoende communicatie! Hetzelfde telegramkanaal https://t.me/proninchat wat het kost. Maar dit is niet het formaat.

In elk sociaal netwerk vliegen berichten weg en verbergen zich achter de tweede pagina, je kunt ze vergeten. En hier, na jaren, kunt u terugkeren naar de discussie over het oude onderwerp. Ik kan me vergissen, maar het forum is iets anders en uniek!

Wat u moet weten over mannenbanden

Als je onlangs een voorstander bent geworden van dit iconische herenaccessoire en besloten hebt om een ​​stijlvolle stropdas in je garderobe te kopen - het zal geen kwaad om basisinformatie te vinden over stropdasetiquette en de criteria voor het kiezen van een stropdas.

Tie-etiquette is verwant aan goede manieren. Ook hier zijn normen, toelaatbare limieten, slechte manieren en voorwaardelijke bindingen, afhankelijk van de aanpassing van de band, persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren.

Ondanks de schijnbare gelijkenis, zijn de banden verdeeld volgens verschillende criteria.

Stijl (knippen)

 1. Klassieke stropdassen voor heren - producten van traditionele snit, met een uitgesproken verlenging van het snijpunt. De breedte van een klassieke stropdas is 7 en 8 cm, de standaard lengte is 150 cm, in exclusieve modellen kan de lengte worden verhoogd met 10 cm. Ze worden gedragen in een ensemble met een jurk en een pak, minder vaak met een kantoorpak. Het is relevant voor elke leeftijdscategorie.
 2. Bindt de smalle "haring" van de man - producten met een gemoderniseerde snit, met een zachte, gladde, nauwelijks merkbare verlenging van het snijpunt. De breedte van dergelijke banden is 5 en 6 cm, ze worden alleen gepresenteerd in een standaard lengte (150 cm). Trek een zakelijk of kantoorpak aan, met een gebreide trui, ongepaarde sets. Gericht op een jongere leeftijdscategorie.

In onze online winkel kunt u zowel een klassieke das als een smalle das kopen.

 • Bordeaux en zijn tinten - protocolkleur, voor plechtige en officiële evenementen,
 • zwart, grijs, rood - klassieke kleuren, voor officiële en zakelijke evenementen, avondje uit (tinten met een glans),
 • multicolor, in pastelkleuren - gratis tinten, geselecteerd om bij het shirt te passen - voor kantoor- en casual pakken, blazers.

De aanwezigheid van print

 • een print in een bordeauxrode das is onaanvaardbaar,
 • Voor officiële en zakelijke pakken worden geometrische prints aanbevolen - een strook, kruisende lijnen,
 • voor op kantoor of voor elke dag - kleine en grote erwten, dichte strepen van verschillende grootte, een kooi, een kleine geometrische print.

Een andere belangrijke vereiste voor het kiezen van een stropdas is dat het naast de dagelijkse of kantoorstijl is toegestaan ​​om herenstropdassen goedkoop te kopen, maar de garderobe van elke man moet ten minste één stijlvolle, dure merkstropdas hebben voor speciale gelegenheden.

Regels voor het kiezen van een gelijkspel

Een gelijkspel is een kenmerk van een zakenman, zonder welke een zakelijke bijeenkomst, onderhandeling of bedrijfsevenement onmisbaar is. Een respectabele man in zijn garderobe heeft verschillende van dergelijke producten die geschikt zijn voor pakken en shirts. Bij het kiezen van een accessoire is het belangrijk om de stijl van kleding, de tijd van het jaar en het evenement dat u moet bezoeken te bepalen.

Een belangrijk aspect is ook het karakter van de eigenaar en zijn uiterlijk. Selectie criteria:

 1. De breedte van de stropdas wordt gekozen op basis van de breedte van de schouders van de jas. Brede schouders betekent een smal accessoire.
 2. Met betrekking tot de breedte van de kraag van het shirt moet de das in harmonie zijn.
 3. Het accessoire moet donkerder zijn dan een shirt en pak.
 4. Voor dagelijks gebruik zijn donker gekleurde items met een fijn patroon geschikt.
 5. Speciale vergaderingen vereisen expressieve, levendige producten.
 6. Voor lange mannen zijn producten met een horizontaal patroon de beste optie.
 7. Slanke en korte mannen, het is beter om een ​​eenvoudig accessoire te dragen, of met een verticaal patroon.
 8. Voor stevige, lange mannen is de geschikte optie een grote stropdas met een duidelijk geometrisch patroon.
 9. Met een volledige set en lage groei is het beter om een ​​product met een kleurrijk patroon of een verticale strook te dragen.

De stropdas van een man heeft drie soorten: regatta, met een knoop al vastgemaakt, een knoop, evenals een elastische band met een sluiting aan de achterkant.

Hoe wordt de prijs van dit kledingstuk bepaald?

De belangrijkste factor die de prijs beïnvloedt, is het fabricagemateriaal.

De beste optie is zijde en hier zijn verklaringen voor:

 • het is de meest duurzame van alle natuurlijke materialen,
 • zeer flexibel, soepel, aangenaam om aan te raken,
 • de stof behoudt lang zijn oorspronkelijke vorm,
 • kreukbestendige zijde
 • een stropdas gemaakt van dergelijk materiaal is gemakkelijk te knopen,
 • trekt geen stof, vervuiling aan vanwege de soepele structuur.

Wol of kasjmier - met dit materiaal kun je vrij interessante banden maken. Sinds kort kun je knitwear vinden. De prijzen voor dergelijke accessoires zijn gemiddeld.

Gemiddelde prijs

Fabrikanten van de meest stijlvolle midden geprijsde stropdassen zijn Joop, HugoBoss, Ermano en OttoKern. Verscheidenheid aan kleuren en elegantie onderscheiden zich door accessoires van GuyLaroche, JacquesPloenes en BenBarton. De kosten van het product hangen hoofdzakelijk af van het materiaal van vervaardiging. De moderne markt heeft een groot assortiment zijdeproducten.

Maar dergelijke accessoires kunnen van verschillende kwaliteit zijn, wat ook de prijs beïnvloedt. In dezelfde prijsklasse zijn accessoires gemaakt van polyester, die erg op zijde lijken, maar ze zullen er niet zo mooi en elegant uit kunnen zien.

Goedkope stropdassen

Moderne, goedkope producten zijn meestal gemaakt van enkellaags zijde, die aan de achterkant is genaaid. Binnenin zit een speciale pakking (meestal gemaakt van kunststof), die het product vorm geeft.

De kosten van dergelijke accessoires zijn laag, waardoor u meer mensen kunt kopen. Goedkoop, u kunt ze rechtstreeks van fabrikanten kopen via massaproductie.

De duurste ter wereld

Stijlvolle mannen, beeldliefhebbers kopen accessoires tegen een redelijk hoge prijs.


 1. 'S Werelds duurste SatyaPaul-stropdas. Het is gemaakt van zeer lichte zijde en weegt 150 gram. Dit is de hoeveelheid goud die werd gebruikt om het te maken.
 2. Er is nog steeds een duur accessoire waarop 271 diamanten zijn in de vorm van sieraden. Het sieraad weegt 77 karaat, dat is meer dan 15 gram. De kosten van een dergelijk product zijn 220.000 dollar.
 3. Fijne handgemaakte accessoires worden gewaardeerd, waarvoor veel materiaal nodig is, van hoge kwaliteit. Om deze reden zijn hun kosten passend.
 4. Populair onder mannenbanden kunnen worden beschouwd als handgeschilderde producten door meesters in de techniek van batik.

Hoeveel kost een stropdas en welke stropdas moet ik kopen

Hoe wordt de prijs gevormd? In fabrieken zijn prijzen vast. In de detailhandel - hoe de curve zal leiden.

Waar betaal je te veel voor?:

 1. Handelsmerk stropdas.
 2. Waar u een stropdas koopt - in een winkel, boetiek, winkelcentrum. De locatie van de uitlaat heeft ook invloed op de kosten van de das.

Waar betaal je voor:

 1. Het aantal lagen zijde.
 2. De kwaliteit van de zijde.
 3. Fabrikant (dit is geen handelsmerk).
 4. Hoe meer lagen zijde, hoe zwaarder de stropdas en dienovereenkomstig hoe meer grondstoffen werden besteed. U zult dit begrijpen aan de hand van de verhouding tussen de maat en het gewicht van de das.

onthouden: alle banden (zelfs de goedkoopste) worden alleen met de hand genaaid.

Overweegt u een goede das te kopen voor 2000-3000 roebel? Maak deze fout niet. Je kunt dezelfde stropdas met een ander merk vinden in een andere winkel voor 1000 roebel. Koop 7 stropdassen, besteed hier wat tijd aan. Met één stropdas is het onfatsoenlijk om te verschijnen op vakantie, werk, zakelijke bijeenkomst. Oud begrip: 1 das - 5 shirts, verleden tijd. 1 shirt - 5 stropdassen. Neem het als regel.

Regels voor het dragen van een stropdas

 • Hoe breder de schouders van de jas, hoe smaller de stropdas al zou moeten zijn. Moderne kostuummode wordt niet aangetrokken tot een expressieve schouderlijn, dus de optimale breedte van de stropdas
 • 9-11 cm.
 • Grote mannen hebben de voorkeur om een ​​stropdas te dragen dat iets groter is dan de standaardmode, 12-13 cm breed.
 • De kleur van de stropdas moet in harmonie zijn met de kleur van het shirt en pak. Bovendien moet de kleur van de stropdas een toon donkerder zijn dan het shirt en een toon lichter dan het pak.
 • Hoe donkerder de kleur en hoe fijner het patroon, hoe casualer de stropdas, de heldere stropdassen met een groot patroon moeten worden gereserveerd voor speciale, speciale gelegenheden.
 • De knoop moet strak zijn.
 • De stropdas moet twee centimeter onder de riem zakken. Hij moet zijn shirt tussen de onderste knop en de riem bedekken.
 • De breedte van de stropdas moet in harmonie zijn met de maat van de kraag van het shirt. Op dit moment suggereren de verhoudingen in strikte zakelijke herenkleding een dasbreedte van 8,2 cm (opties van 7 tot 8,9 cm zijn mogelijk).

Als we kort de compatibiliteitsregel van een das met een overhemd en een pak formuleren, is het resultaat: een das en andere items van het toilet moeten niet te contrastrijk zijn - ofwel een helder pak of shirt en een effen das, of een heldere das en een eenvoudig pak en shirt. Tegelijkertijd moet de structuur van de kostuumstof vergelijkbaar zijn met de structuur van de das: een dun zomerpak - een zijden das, een winterwollen pak - een das gemaakt van dikker zijdestof of wol. Een overhemd en stropdas mogen niet samengaan, maar een volledig lichte stropdas mag niet op een donker shirt worden gedragen. Alles is eenvoudig, het belangrijkste is om er harmonieus uit te zien.

Traditioneel zijn er twee soorten stoffen waarvan stropdassen worden gemaakt: jacquardstof en zijde. Met moderne technologieën kan de modeontwerper de gekste ideeën implementeren en tegelijkertijd drie of vier texturen combineren.

In de moderne herenmode wordt een interessante trend waargenomen: als het pak bijvoorbeeld nog steeds helder is, moet de band daarmee noodzakelijk worden beperkt. Het patroon en de structuur van het shirt, de jas of het pak moeten exact overeenkomen of overeenkomen met de stijl van de stropdas.

En onlangs worden de stropdassen van de auteur, geschilderd door meesters in de techniek van batik, als trendy beschouwd. Maar ik moet toegeven dat zo'n das niet voor elke kleur geschikt is, want zowel mannen als vrouwen moeten harmonieus zijn.

Hoe zorg je voor een gelijkspel

Zonder de juiste zorg zal de das verslechteren en bovendien snel. Hoe bewaar je een stropdas zodat hij langer dan een jaar meegaat? Volg deze tips en je das ziet er als nieuw uit.

 • Moet ik een das verliezen? Wanneer u uw das afdoet, moet deze worden losgemaakt. Natuurlijk kan een goed geknoopte knoop zijn uiterlijk lang genoeg behouden, waardoor het leven in de ochtend gemakkelijker wordt. Maar de bindvezels draaien en veranderen van vorm, de voering is vervormd. Bottom line: elke volgende knoop is moeilijker te binden en de stropdas verliest zijn uiterlijk.
 • Ik snap het, nu maak ik elke avond mijn das los. Maar doe ik het goed? U moet de das ongedaan maken in de omgekeerde volgorde, degene waarin u de knoop hebt gemaakt. En niet op een andere manier! De misvatting dat de knoop moet worden opgelost door aan het smalle uiteinde van de das te trekken. Je kunt dus plooien maken op een stropdas. Door wrijving vervaagt de glans en worden de vezels beschadigd.
 • Hoe een stropdas op te slaan? U kunt het hangend op een horizontale pen (hanger, enz.) Bewaren. Er zijn ook speciale hangers voor één stropdas. Trouwens, advies van Amerikaanse experts: een stropdas verwijderd, losgemaakt, aan een hanger gehangen en niet gedurende twee of drie dagen verwijderd totdat hij hangt.
 • Is het mogelijk om een ​​stropdas te wassen en te strijken? Het is beter om de das niet te wassen en te strijken - deze kan vorm verliezen en verslechteren.
 • Er verschenen vlekken op de das. Droge vlekken worden verwijderd met een vlekkenverwijderaar. Watervlekken kunnen worden verminderd door over dezelfde stof te wrijven, bijvoorbeeld aan het andere uiteinde van een stropdas.
 • Als er rimpels verschijnen op de das?
  • Hang de stropdas aan een hanger en haak hem een ​​beetje los. Onder zijn eigen gewicht kunnen de plooien recht worden.
  • Wikkel voorzichtig, zonder nieuwe vouwen te maken, een stropdas om je vinger, verwijder deze en laat deze een tijdje in deze vorm.

Hoe een stropdas te binden

De eenvoudigste en meest populaire site is eenvoudige knoop, die aan het einde van de XIX eeuw in Engeland werd uitgevonden. Op een andere manier wordt het een "kwartier" genoemd (van de Engelse Four-in-hand). Het is gebonden in vier bewegingen, vandaar de naam.

"Amerikaanse" dasknoop of het Pratt-knooppunt werd uitgevonden in 1985 en vernoemd naar de auteur. De knoop is volumineus, steekt naar voren uit, smal onderaan. De band bij de uitgang van de knoop heeft een ovale projectie naar voren.

Halve Windsor das knoop, of "halfwindor" ziet er meer symmetrisch uit dan een simpele knoop en is tegelijkertijd niet te groot.

Volledige Windsor dasknoopof 'windsor' is de meest symmetrische en ietwat grotere knoop. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk is een dubbele doorgang van het brede uiteinde van de band door de lus tijdens het binden.

Bekijk de video: Ceremoniekledij Vanwynsberghe, Ceremoniekleding, Kuurne (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter