Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

8 herenkapsels die meisjes leuk vinden

Denk je dat alleen vrouwen zich zorgen maken over hun haar? Helemaal niet! Herenkapsels zijn ook belangrijk voor het sterkere geslacht en evalueren hun aantrekkelijkheid door de vrouwelijke reactie. Een ideaal herenkapsel is er een waardoor je er met je vingers overheen wilt gaan! Laten we eens kijken naar de beoordeling van vrouwen en de beste herenkapsels vinden volgens de mening van de mooie helft van de mensheid. Dus laten we gaan!

Anderkat

Dit kapsel ziet er in alle omstandigheden stijlvol uit. En tegelijkertijd zijn er veel variaties van dit kapsel, dat mannen ruimte geeft voor experiment. Het haar op de achterkant van het hoofd en de slapen is geschoren en aan de bovenkant van het hoofd blijft het lang. Met styling kun je niet de moeite nemen, zelfs het gebrek aan styling ziet er moedig uit.

Waarom is dit populair?

Dit kapsel was trouwens in het begin van de vorige eeuw modieus onder de arbeidersklasse. Natuurlijk kan deze sociale laag de wereldherkenning niet erg beïnvloeden. Zijn onderstrepingsteken ontving onlangs toen hij de hoofden van beroemdheden begon te sieren.

De populariteit van dit kapsel werd ook beïnvloed door zijn veelzijdigheid, omdat het kan worden gedragen door eigenaren van elk type haar, gezichtsvorm en credo.

Klassieke lippenstift

Het kapsel dankt zijn naam aan de favoriet van Louis XV, en zijn populariteit aan Elvis Presley en James Dean. In de jaren 50 werden weelderige kapsels een symbool van het tijdperk.

Het kapsel is vrij eenvoudig: de whisky wordt kort gesneden, het haar op de achterkant van het hoofd blijft lang en wordt in de vorm van een kuif gelegd. Het voordeel van dit kapsel is dat de styling kan worden aangepast aan de omstandigheden, gezichtsvorm en stemming.

Waarom vinden vrouwen het leuk?

Met behulp van underker kunt u de voordelen benadrukken en de fouten verbergen. Een open nek en oren trekken meisjes aan, waarom - we weten het niet, alleen een nieuwsgierig feit!

Klassieke lippenstift

Het kapsel dankt zijn naam aan de favoriet van Louis XV, en zijn populariteit aan Elvis Presley en James Dean. In de jaren 50 werden weelderige kapsels een symbool van het tijdperk.

Het kapsel is vrij eenvoudig: de whisky wordt kort gesneden, het haar op de achterkant van het hoofd blijft lang en wordt in de vorm van een kuif gelegd. Het voordeel van dit kapsel is dat de styling kan worden aangepast aan de omstandigheden, gezichtsvorm en stemming.

Waarom is dit populair?

Omdat het weer mooi, stijlvol en mooi is!

Waarom vinden vrouwen het leuk?

Dit kapsel is vrij moedig, maar tegelijkertijd met een bepaald aandeel glans. En moderne kapselvariaties in combinatie met een baard kunnen een paar punten toevoegen aan hun eigenaar.

Klassiek kort kapsel

Het gaat over het gebruikelijke kapsel, dat het meest wordt gezien in de straten van je stad. En dit klopt, want het is echt universeel en gaat zonder uitzondering naar iedereen! En ze is pretentieloos in haar vertrek en vraagt ​​geen tijd om te leggen.

Tijdens het knippen blijft een lichte toename van de haarlengte van bovenaf behouden, wat de illusie van dichtheid creëert. Een goede uitlaatklep voor degenen die begonnen zijn het haar op hun hoofd uit te dunnen.

Brave jongen

Wie draagt ​​meestal zo'n knipbeurt? Elke man die verder is geëvolueerd dan een knipbeurt voor een typemachine voor 200 roebel en er redelijk serieus en verzorgd uit wil zien.

Waarom vinden we het leuk? Dit kapsel gaat naar absoluut iedereen, heeft geen speciale vaardigheden van de kapper nodig en heeft een ontspannen intellectuele charme van mannelijkheid.

Wat kan het probleem zijn? Regelmatig gebruik van een kam met zeldzame kruidnagel is vereist, anders zullen de talgpunten op het voorhoofd de hele indruk verpesten.

Krullend haar

Wie draagt ​​meestal zo'n knipbeurt? Romantici, verborgen en open.

Waarom vinden we het leuk? Een hand in zijn haar steken is een onvergelijkbaar esthetisch plezier met een duidelijke erotische connotatie van dezelfde aangename fetisjen als in het verhaal met Amelie en haar favoriete bonen.

KWat kan het probleem zijn? Als hij ook een blik heeft met een vleugje hondtoewijding en een klagend karakter, kun je verliefd worden zodat hij naar de kapsels van andere mannen wil kijken.

Geschoren hoofd

Wie draagt ​​meestal zo'n knipbeurt? De jongens zijn duidelijk, atletisch en druk, die geen vrije tijd hebben om voor de krullen te zorgen.

Waarom vinden we het leuk? De meest humane manier voor mannen die te lui zijn om voor hun haar te zorgen of een kale plek in opkomst hebben vermoed.

Wat kan het probleem zijn? Het wordt op dezelfde manier geprikt als groeiende stoppels, en als je het niet regelmatig snijdt, wordt het een aseksuele gevangenis "egel".

Surfer

Wie draagt ​​meestal zo'n knipbeurt? Jonge studenten van acteercursussen en emigreren achter de zon en de golven op Bali zijn de eigenaren van odnushki in de Derde Ring.

Waarom vinden we het leuk? Dit model mannelijk type houdt ervan om damesbladen te exploiteren en codeert in hem een ​​soort droomman: hij is knap zoals Apollo, reist veel, is seksueel vriendelijk en gloeit met een gouden kleurtje, als een taart uit een oven.

Wat kan het probleem zijn? Solide concurrentie gezien het feit dat dit een type is dat verdwijnt in onze breedtegraden, waarvoor de massajacht in het geheim door meisjes wordt geopend.

Kaal hoofd

Wie draagt ​​meestal zo'n knipbeurt? Oh, heel veel, veel mannen. Wat kunnen we eraan doen: we hebben al tientallen jaren alle haren verwijderd en zijn nog steeds ongelukkig, en de natuur zelf verlicht de vegetatie van mannen. De meesten van hen zijn echter ook niet al te blij met dit feit, maar tevergeefs! Meisjes vinden het leuk.

Waarom vinden we het leuk? Omdat na 35 jaar het vinden van een "normale", ongehuwde, niet-drinker, voldoende en ook zonder kaal hoofd een groot probleem is. Maar zonder grappen is het kale hoofd het meest praktische kapsel voor mannen: geen haar in de badkamer of op het kussen.

Wat kan het probleem zijn? Na je handen te aaien, blijft er een olievlek over, alsof je besluit de gebakken eieren met spek in een koekenpan te strelen. Dus de grap over het feit dat je je haar niet met een kale kop kunt wassen, heeft niets met de realiteit te maken.

Afrikaanse egel

Wie draagt ​​meestal zo'n knipbeurt? RUDN-studenten en zeldzame toeristen uit warme landen.

Waarom houden we ervan?? Omdat het zo exotisch is dat ik het wil aanraken en ook domme vragen stel (en obscene vragen in gedachten houd).

Wat kan het probleem zijn? Zoals ze zeggen, als je eenmaal zwart bent, ga je nooit meer terug. Dus raak voorzichtig aan!

Lang haar broodje

Wie draagt ​​meestal zo'n knipbeurt? Uiterst moedige en Europese liberale fashionista's en ... studenten van de natuurkunde-afdeling, die geen tijd hebben om hun haar te wassen tussen de controle-exemplaren.

Waarom vinden we het leuk? Omdat er iets brutaal aantrekkelijks en nostalgisch in zit - de eigenaar van de bundel leek te komen uit de Griekse mythologie en de serie over Heracles en Xena, van wie we in onze kindertijd fans zijn.

Wat kan het probleem zijn? Publieke opinie, wreed en genadeloos. We hebben trossen en, in principe, lang haar voor mannen, het is gebruikelijk om openlijk en boos te haten. Zoals, wat een normale man zal zijn haar laten groeien tot schouderbladen ?!

Artistieke puinhoop op het hoofd

Wie draagt ​​meestal zo'n knipbeurt? Een artistieke, vrijheidslievende persoon met een chaotisch werkschema "op freelance". Een beetje modieus, een beetje lui, een klein feestje.

Waarom vinden we het leuk? Omdat het voor ons zo fris en nieuw is - een man wiens kapsel er 's ochtends beter uitziet dan wij' s avonds. En de seksuele aantrekkelijkheid van lichte nalatigheid is niet geannuleerd ...

Wat kan het probleem zijn? Zo'n kapsel ziet er zelden goed verzorgd uit, omdat je er echt tijd en geld aan moet besteden: zoek eerst een goede kapper die een stijlvol kapsel zal maken en leer vervolgens haar vorm op te zwepen zonder de badkamer als een vrouw een uur lang te bezetten.

Weerspiegelt het kapsel een gemoedstoestand?

Je kunt direct zeggen dat het niet moeilijk is om het karakter van een man te bepalen aan de hand van het kapsel dat hij verkiest. Zo'n gewoon moment zal helpen om de innerlijke wereld van elke macho te onthullen.

Zelfverzekerde en doelgerichte jongens kiezen meestal hun favoriete kapsel in hun jeugd en bedriegen haar nooit. Maar die mensen die voortdurend van vorm veranderen en zichzelf niet kunnen vinden, zijn meestal onzekere en winderige persoonlijkheden. Creatieve kapsels met een avant-gardistisch kleurenschema kiezen heldere buitengewone persoonlijkheden, charismatische en veelzijdige individualisten met een open ziel.

Wanneer meisjes jongens met lang haar zien, zien ze moedige aard en nemen ze ten onrechte aan dat ze teder en romantisch zijn. Deze mening is onjuist! Wanneer een man de voorkeur geeft aan lang haar, duidt dit in feite op zijn onzekerheid, humeurigheid en zelfs infantilisme. Met lange krullen proberen ze zichzelf te beschermen tegen de buitenwereld en problemen. Liefhebbers van baard, snor en lange snorharen hebben dezelfde kenmerken.

Fans van kort haar of over het algemeen "nul" kapsels worden gekenmerkt als winterharde en beslissende persoonlijkheden. Dit zijn taaie leiders die geen concurrentie tolereren.

Een klassiek kapsel met een pony aan één kant gelegd spreekt van een fijne mentale organisatie en een kalm karakter. Meestal blijken mannen die de voorkeur geven aan halflang haar rustige en romantische karakters te zijn die echt van kunnen houden.

Hoe vaak worden meisjes verliefd op het kapsel van een man?

Voor elk meisje is het belangrijkste dat het algemene beeld van de gekozen persoon holistisch en harmonieus moet zijn. Het grootste deel van het eerlijkere geslacht geeft de voorkeur aan de afbeeldingen van 'deeljongens' of 'hooligans'. Daarom hebben mannenkapsels die meisjes leuk vinden geen specifieke vorm. Het belangrijkste punt is dat ze misplaatst was.

Een droomkapsel kiezen

In de moderne wereld zijn er veel opties voor stijlvolle kapsels, waaronder elke vertegenwoordiger van het sterkere geslacht zijn ideale optie zal vinden. Het is belangrijk om rekening te houden met de vorm van het gezicht, individuele kenmerken, stijl van kleding en zich te houden aan uw voorkeuren. Zelfs als het kapsel perfect is, maar het dragen ervan niet erg comfortabel is, is het beter om andere opties te overwegen.

Kort haar

Mannen die niet gewend zijn om voor hun haar te zorgen en geloven dat lange lokken veel meisjes zijn, verkiezen hun haar kort te knippen. Dit kapsel vereist geen styling en speciale zorg. Het is belangrijk om de kapper gewoon op tijd te bezoeken en het formulier bij te werken, waarbij de hergrootte haren worden afgesneden.

Veel vrouwen beschouwen deze optie als seksueel, omdat deze beslissing wordt geassocieerd met het moedige, brutale beeld van een echte man.

Halflang haar

Wanneer het haar een lengte van 10 cm heeft bereikt, kunnen we al praten over kapsels van gemiddelde lengte. Jonge mannen geven de voorkeur aan slordige natuurlijke styling, terwijl oudere mannen wordt geadviseerd om aandacht te besteden aan de ingetogen klassieke opties.

De gemiddelde haarlengte moet worden verzorgd. U zult hun netheid moeten controleren en regelmatig moeten leggen, waarvoor u in ieder geval een gel of haarwax moet kopen. Deze lengte biedt veel opties voor nieuwe looks: je kunt stylen met een scheiding, je haar kammen of het in een paardenstaart op de kruin verzamelen.

Lang haar

Wanneer het haar van een jonge man zijn schouders bereikt, kunnen ze al lang worden genoemd. Als korte kapsels minstens eenmaal per maand moeten worden gehandhaafd, hoeft lang haar niet regelmatig naar de kapper te worden gebracht.

Het meest modieuze kapsel voor lang haar kan "Dutt" worden genoemd. De essentie van deze beslissing is dat het haar wordt verzameld in een gratis bundel op het occipitale gebied, wat erg handig en praktisch is voor stedelijke actieve mannen.

Heel kort haar

De meeste vrouwen geloven dat de meest sexy kapsels voor mannen kort zijn. De reden voor dergelijke liefde ligt in het feit dat een dergelijke oplossing de meest natuurlijke is en er netjes uitziet. Het is leuk als je man netjes is en er brutaal uitziet zonder veel tijd aan zijn imago te besteden.

Lichte nalatigheid

Achteloze styling heeft de voorkeur van jonge mensen die niet belast zijn met de reikwijdte van het werk. Meisjes worden aangetrokken door lichte, onzorgvuldige styling bij mannen, wat wordt geassocieerd met een vrijheidslievende persoonlijkheid, een "slechterik", een luie fashionista en een vrolijke feestbezoeker. Elke jongedame voelt zich aangetrokken tot haar item uit deze lijst. Milde nalatigheid zag er altijd sexy uit, en dit trekt de opvattingen van het andere geslacht aan.

Zorgeloos stylen zag er verzorgd uit, je moet in eerste instantie een goede meester vinden die een stijlvol kapsel zal maken. Anders ziet het kapsel eruit alsof de man wakker werd en zijn zaak rende en vergat zijn haar te kammen.

Haar gekamd

Zo'n styling ziet er indrukwekkend en duur uit. Elk kapsel met een volume op de kruin kan op deze manier worden gestileerd. In de ogen van vrouwen geeft soepel teruggekamd haar een beeld van predatie en gevaar, waar ze alleen maar van houden. Deze styling ziet er het beste uit op halflang haar, dat wordt bevestigd met een gel. Voor glans aan het einde kun je lippenstift op het haar aanbrengen, wat ook zal helpen om de gewenste vorm te behouden.

Haarverzorging

Naast de juiste kapselkeuze zijn er een aantal regels om voor haar te zorgen. Om het kapsel er stijlvol uit te laten zien (zelfs met onzorgvuldige styling), is het noodzakelijk om de gezondheid van het haar te behouden en regelmatig uw kapper te bezoeken om het formulier bij te werken. Als u zich niet aan deze regels houdt, ziet een van de meest stijlvolle vormen er ongepast, rommelig en zelfs dom uit.

Een succesvol kapsel is een belangrijk onderdeel van een succesvol mannelijk beeld, het is een aanvulling op mannelijkheid, seksualiteit of romantiek. We hebben de beste herenkapsels volgens de meisjes in detail onderzocht, zodat jongens zich nu kunnen bewapenen met nuttige kennis en stormschoonheden!

Bekijk de video: WAT MEISJES LEUK VINDEN AAN JONGENS! - Samantha Tax (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter