Populaire Berichten

Editor'S Choice - 2020

Muehle T-scheerapparaten: Duitse kwaliteit

De premium MUEHLE Duitse T-bar is een uitstekende keuze voor fans van klassiek nat scheren. Dit gedeelte van de catalogus presenteert modellen met de legendarische R89-koppen van het gesloten type en R41 van het open type, die gemakkelijk stoppels onder de wortel scheren en een gladde huid zonder irritatie achterlaten. Luxe materialen, stijlvol design en traditionele Duitse kwaliteit laten niemand onverschillig!

 • hoofd-
 • directory
 • Scheerapparaten & Accessoires
 • scheerapparaat
 • T Shaver Duitsland

chroom gesloten kam

met verlengde handgreep, chroom, gesloten kam

schildpadhars gesloten kam

zwarte hars, gesloten kam

hars, hoorn kleur

rosé goud, gesloten kam

mint hars

T-scheermachines zorgen elke dag voor een schone, snelle en veilige scheerbeurt. De klassieke vorm van de gesloten kamkop is perfect voor de beginnende natscheerliefhebber - dankzij de gesloten kam scheert zo'n machine zacht en soepel zonder snijwonden en irritaties achter te laten. En in open kammodellen steekt het mes sterker uit over de kam - wat betekent dat het haren van elke lengte reiniger verwijdert. Verwisselbare dubbelzijdige mesjes van elke fabrikant kunnen voor het scheermes worden geselecteerd, waarbij bovendien de agressiviteit voor het persoonlijke type huid en haar wordt aangepast.

De Duitse premiumfabrikant MUEHLE produceert echt luxueuze ontwerpen. De handgrepen van T-vormige machines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen - hars, hout, Chinese vernis, porselein. Dankzij de goed gedefinieerde ergonomie liggen ze comfortabel in uw handen en maken het scheerproces eenvoudig en plezierig. De modellen worden aangevuld met sprankelende chromen details met een gladde en reliëfstructuur.

Levering in heel Rusland en landen
Douane-unie.

Showroom in St. Petersburg.

Openingstijden: Werkdagen, 10:00 - 18:00
[email protected]

Levering in heel Rusland en landen
Douane-unie.

Showroom in St. Petersburg.

Muehle assortiment

Aanvankelijk werd het bedrijf in 1945 in Duitsland opgericht en tot op heden worden alle producten van dit merk uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Voor elke Duitser werden scheeraccessoires met het merk Muehle een kenmerk van dagelijks scheren. De productie van het bedrijf groeit voortdurend, vandaag bestaat het assortiment uit producten zoals T-vormige machines, machines uit de topklasse van de hoogste kwaliteit, extra scheeraccessoires en cosmetica.

T-vormige machine

Over het algemeen houdt Muehle zich bezig met de productie van T-vormige machines en machines met verwisselbare messen. Het T-vormige scheermes is in de eerste plaats een veiligheidsscheermes dat een ander handvat en kopontwerp heeft. Dergelijke scheerapparaten hebben veel gewicht, respectievelijk, ze knippen de haren onder de wortel beter en sneller. Tegenwoordig biedt Muehle verschillende soorten T-vormige machines, bijvoorbeeld:

 1. Muehle r89 - Klassiek Muehle T-scheerapparaat met verwisselbare mesjes. De productiematerialen van een dergelijke machine impliceren zijn lange levensduur, zilverwit chroom als een metaalcoating en messing handgrepen. Het scheermes is bestand tegen corrosie en scheren met zo'n gereedschap vereist oefening en ervaring van een man.
 2. Muehle r41rg - Chromen T-vormige machine, wat zorgt voor genot bij de eerste aanraking en look. De machine heeft een open kam, respectievelijk, de kwaliteit van het scheren is op zijn best, maar het risico op letsel is ook groot. De minste aanraking met een scheermes gaat gepaard met onmiddellijk knippen van haren. De verchroomde handgreep wordt aangevuld met een originele gaasachtige textuur, uitstekende scheermesbalancering en de hoogste mate van scherpte zijn de voordelen van dit model.

Bovendien kunnen T-vormige machines voorwaardelijk in twee categorieën worden verdeeld - met een open en een gesloten nok. Klassieke en chromen scheerapparaten worden aangevuld met goederen waarin de kop is gemaakt van metaal en het handvat is gemaakt van hars, hout, ivoor, natuurhoorn of porselein, evenals een scheermes met een langwerpig handvat. Er is veel vraag naar alle opties van T-vormige machines en vertrouwen van mannen over de hele wereld.

Elite-serie

Muehle biedt afzonderlijk kenners van hoogwaardige en volledig natuurlijke elite scheeraccessoires. namelijk:

 1. MUEHLE CLASSIC-serie - Een serie elitescheerapparaten en accessoires voor liefhebbers van klassiekers. Binnen de serie zijn kits beschikbaar die een T-vormige machine bevatten. Het kan een SOPHIST-scheermes zijn - een verfijnd en perfect scheermesmodel voor mannen met een volwassen persoonlijkheid. De fabrikant biedt ook een scheermes uit de PURIST-collectie met vloeiende lijnen en voltooide vormen, en het dure briar-materiaal was betrokken bij de creatie van de goederen.
 2. MUEHLE MODERNE serie - Een ideale serie producten voor kenners van premium kwaliteit en modieus design. Alle producten uit deze serie zijn gemaakt van dure en betaalbare materialen voor alle segmenten van de consument. In de serie vind je de STYLO-collectie met een T-vormige machine met een klassieke uitstraling met een handvat van thuja, evenals de KOSMO-collectie met een klassiek T-vormig scheermes gemaakt van olijf, hars en millennial bog eik.
 3. MUEHLE INTRO-serie - Een ideale serie voor beginners tijdens het scheren met T-vormige scheerapparaten. Binnen de serie bevinden zich drie collecties met geavanceerd ontwerp en een breed scala aan keuzes. De LISCIO-collectie biedt bijvoorbeeld een T-vormig scheermes met laconieke lijnen en een ergonomische vorm, de RYTMO-collectie met een conisch vormscheermes in zwart, blauw en mint en een verchroomde basis, evenals de VIVO-collectie met een T-vormige machine met een uivormig pruim houten handvat en chromen details.
 4. MUEHLE TRADITIONELE serie - hier introduceerde de fabrikant slechts één type T-vormig scheermes, het beste voorbeeld van klassieke veiligheidsmachines. Wat de kwaliteit van het scheren van de haren betreft, kan dit scheermes alleen worden vergeleken met een gevaarlijk scheermes, maar de T-vormige machine heeft een comfortabel handvat, uitgebalanceerd gewicht, tweesnijdende messen. Maar het belangrijkste pluspunt van deze machines is hun compactheid.

Het bedrijf biedt ook de HEXAGON-serie met T-vormige scheerapparaten met extravagant geometrisch ontwerp, de ROCCA-serie met eenvoudige lijnen, authentiek ontwerp en heldere mannelijke functies. Deze twee series kunnen ook geliefd zijn bij die mannen die liever elite T-vormige machines gebruiken.

Accessoires

Muehle biedt mannen ook de juiste accessoires voor het gebruik van T-scheerapparaten. Dit kunnen de volgende categorieën goederen zijn:

 • verwisselbare scheermesjes,
 • wafeldoeken voor hygiëneprocedures,
 • aluniet en hemostatische stenen in het geval van sneden,
 • verwisselbare koppen voor werktuigmachines,
 • scheerkwasten voor het opschuimen van scheercosmetica,
 • verwisselbare koppen met borstels voor borstels,
 • schijven voor gebruikte messen,
 • sproeiers voor een T-vormig scheermes,
 • koffers, houders en deksels voor de T-vormige machine,
 • mesafdekkingen en meer.

Al deze accessoires vergemakkelijken het leven van mannen op het gebied van scheren en het gebruik van T-vormige machines. Accessoires zijn een harmonieuze aanvulling op scheercollecties.

Bedrijfscosmetica

Een ander segment van de producten van het Duitse merk is MUEHLE cosmetica, dat het proces van scheren en huidverzorging na dergelijke procedures vergemakkelijkt. De lijn van MUEHLE SKIN CARE-producten betekent de beschikbaarheid van scheerproducten, zoals zeep, olie, gels, crèmes en balsems met een natuurlijke kruidensamenstelling. Binnen de lijn biedt de fabrikant drie series producten - Aloë Vera voor de gevoelige huid, Duindoorn voor elk huidtype en Sandelhout voor de droge huid.

De fabrikant bracht ook een andere lijn van producten uit - premium cosmetica MUEHLE BIOLOGISCH. Hier vindt u hygiëneproducten, niet alleen voor het scheren, maar ook voor het hele lichaam. Op basis van het laatste onderzoek zijn cosmetica gebaseerd op met de hand geperste Marokkaanse arganolie. Alle cosmetische producten van deze lijn zijn gecertificeerd door BDIH als natuurlijke en biologische cosmetische producten.

Hoe kies je een scheermes?

Elk Muehle-scheermes heeft zijn eigen kenmerken, functionaliteit en fabricagematerialen. Over het algemeen biedt de fabrikant 4 soorten T-vormige werktuigmachines:

 • Closecomb met een directe snit - een zachte niet-agressieve machine voor beginners in deze branche,
 • Opencomb met een open snit is een agressieve machine die mannen kunnen gebruiken met ten minste minimale vaardigheden,
 • Slantbar met een schuine snit - het meest agressieve type T-vormig scheermes, dat geschikt is voor gebruik door ervaren volwassen mannen,
 • met hoekinstelling - de machine is universeel voor elke man die onafhankelijk de mate van agressiviteit van de machine aanpast.

Het is op dit principe dat de fabrikant van T-vormige werktuigmachines Muehle aanbeveelt om voor uzelf de juiste gereedschapsoptie te kiezen, alleen op basis van uw eigen vaardigheden en praktijk.

Wat is de specialiteit van Muehle-scheerapparaten?

Het T-vormige scheermes van het Duitse merk wordt gepresenteerd met slechts één mes, dat eigenlijk niet slechter scheert dan drie of vijf messen in andere soorten machines. In dit geval is het contact van de huid met het mes respectievelijk minimaal, en de mate van irritatie en negatieve reactie van de huid na het scheren zal ook onbeduidend zijn. Dit scheermes is veel gemakkelijker schoon te maken en te desinfecteren.

Hoe bewaren en desinfecteren?

Na elke scheerprocedure moet een T-vormige machine een paar minuten in een desinfecterende oplossing worden geplaatst om het mes van pathogene flora en verstoppingen te reinigen. Daarna moet de machine worden afgeschud, afgeveegd met een papieren handdoek en op een speciale houder worden gelegd om te drogen.Het is verboden om de machine onmiddellijk na het scheren in een doos of fles te plaatsen, omdat restvocht productiematerialen nadelig kan beïnvloeden.

Zodra het mes zich aan de haren begint vast te klampen en eraan te trekken, moet je het in een nieuw mes veranderen. Het is noodzakelijk om de machine op te slaan in de open ruimte van de kamer, die geventileerd is en geen vochtige lucht impliceert.

Welke serie om te kiezen?

Voor mannen die zich relatief recent hebben geschoren met een T-vormig scheerapparaat, beveelt Muehle aan om de serie machines te kiezen met gereedschap met een gesloten of verstelbare kam, bijvoorbeeld uit de TRADITIONAL- of RYTMO-serie. Maar voor ervaren mannen zijn agressieve scheerapparaten met haarscheren van hoge kwaliteit uit de MODERN- en INTRO-serie geschikt.

Conclusie

T-scheerapparaten van het Duitse beroemde merk Muehle kunnen veilig en agressief zijn, omdat elke soort zijn eigen sterke punten heeft. Elke man moet een scheermes kiezen op basis van zijn eigen voorkeuren en vaardigheden. De fabrikant garandeert op zijn beurt de hoge kwaliteit van het gereedschap zelf en het scheren ermee.

Beschrijving

Een pak messen als cadeau! ! !

Levering in Moskou vandaag is gratis! ! ! (Bij het plaatsen van een bestelling vóór 19-00)
Volgens beoordelingen op forums en sociale netwerken heeft dit scheermes de hoogste beoordeling: prijs - kwaliteit
Veiligheid T-scheerapparaat met vervangbaar mes R89
Afmetingen: 94 mm x 41 mm x 12 mm, gewicht 66 g.

De winkel heeft meer dan 50 soorten scheerapparaten. U kunt ter plekke kiezen zonder een bestelling te plaatsen.
Winkel in Chertanovo Een grote selectie van scheerproducten die nu verkrijgbaar zijn. Aangekomen-zaag-aangeraakt-gekocht Telefoon: +7 (495) 316-71-41
adres:
Moskou, st. Chertanovskaya, gebouw 1k G
Handelshuis "REDD"
Winkel "Very Acute" (paviljoen nr. 1)
Hoe kom je bij ons:
Metro Chertanovskaya
De eerste auto vanuit het centrum. Er is maar één uitweg.
Tegenover - GETELD, GRIJS GEBOUW - Handelshuis 'Arch'
Winkel "Very Acute" (paviljoen nr. 1,2)

R89 Muehle scheerapparaatrecensies:

Mijn eerste scheermes met vervangbare mesjes, op 23 februari als geschenk ontvangen in een bedrijfsbox, fabrikant Duitsland. Het ziet er duur uit, het is gewoon niet nep - het is mooi en efficiënt gemaakt, het past heel goed in je hand - het is niet zwaar en licht, het is optimaal in gewicht en glijdt niet uit (de handgreep van de machine heeft een reliëfoppervlak), de standaardvorm en de hoek van het scheren zijn standaard (varieert niet). Ik raakte gewend aan het ideaal scheren voor 3 benaderingen, maar ik ben nog steeds een beginner. Irritatie en ingegroeide haren na het scheren worden niet waargenomen. Geschikt voor alle verwisselbare bladen, niet grillig om voor te zorgen - perfect gespoeld met water. Geweldig cadeau.
Valery, 35 jaar oud, Stavropol

Ik bestelde een cadeau van mijn vader in de online winkel van MUEHLE - hij is een voorstander van klassiek scheren met gereedschapsmachines met verwisselbare mesjes, de hele set tegelijk: het MUEHLE R89 T-scheermes, borstel en verwisselbare mesjes. Het resultaat was een fabrieksgeschenk van chique kwaliteit. Het ontwerp is uitstekend, het scheermes is verchroomd met een duur merkhandvat. Het scheert zeer kwalitatief en dit is één mes, met wegwerpmachines met drie messen en kan niet worden vergeleken - bij het scheren met een klassieke machine zijn er geen snijwonden op de huid of irritatie, bovendien is het zeer gemakkelijk om het scheermes en het mes te spoelen - en indien nodig, desinfecteren en volledig desinfecteren.
Kristina, 23 jaar oud, Rostov aan de Don

Ik zag van een vriend - ik kocht mezelf. Geen voorstander van het bestellen van een "kat in een zak", maar deze keer kocht op aanbeveling en onderzocht van tevoren een soortgelijk scheerapparaat van een vriend. Het is moeilijk me te verrassen met de fabriekskwaliteit, ik had niet verwacht dat ik een origineel Duits klassiek scheerapparaat zou krijgen voor een bescheiden prijs. Muehle R89 gemaakt solide, stijlvol, ziet er zeer netjes uit. Het scheert erg schoon met de originele mesjes, soepel, zonder snijwonden, zonder irritatie van de huid. Het metaal is verchroomd, de vervaldatum is onbeperkt, er is fabrieksgarantie op fabrieksfouten. Een waardig item in de collectie van kenners van klassiek scheren.
Stanislav, 40 jaar oud, Ufa

Al meer dan tien jaar ben ik op zoek naar perfecte scheerproducten. Ik heb een elektrisch scheerapparaat, wegwerpmachines van allerlei bekende en weinig bekende bedrijven, ik gebruikte lange tijd Russische, Wit-Russische, Poolse scheermachines. Na nog een teleurstelling in de bladen - hij begon informatie op internet te volgen, proberen te vinden wat werd uitgevonden voor een perfecte scheerbeurt - en besefte dat het tijd was om terug te keren naar de goede oude klassiekers. Dat is gewoon de keuze van fabrikanten is enorm, maar ik adviseer zelfs beginners niet om goedkoop te kopen - het is economisch niet rendabel - het zal snel breken en het resultaat zal zeker verre van hoogwaardig zijn. Ik besloot om Muehle te kopen - omdat Duitse scheermessen eerder werden onderscheiden door kwaliteit, koos het model voor een eenvoudige - namelijk R89, dit is een standaardklassieker, vergelijkbaar in kwaliteit met scheren met gevaarlijke scheermessen, natuurlijk met hoogwaardige mesjes. Het model is volledig gedemonteerd, net gewassen, de messen zijn mogelijk niet origineel. Ik geef toe dat ik eerst alleen een machine kocht. Ik kocht de originele messen drie maanden later, nadat ik gewend was geraakt aan het gebruik van de machine
Voor mij is zo'n model op dit moment ideaal, - twee benaderingen en een gladde huid zonder krassen en snijwonden, het haar groeit niet in, zodat het volgende scheren hetzelfde doet zonder de huid te beschadigen.
De machine is gemaakt in zilver (chroom), voor zes maanden gebruik - de staat van de machine is als nieuw - er is geen roest, ik haal hem ook na elke scheerbeurt uit elkaar.
Op een plank in de badkamer ziet de machine er geweldig uit - u kunt onmiddellijk de kwaliteit en de ernst van de uitvoering zien. Schaam je niet om onderweg mee te nemen - een solide zaak.
Ik heb gelezen dat er veel vervalsingen zijn van dit bedrijf - het origineel is perfect in de nauwkeurigheid van kleine tekeningen op het handvat tot millimeters, de machine is niet licht, maar niet omvangrijk. In de doos van de machine zit een certificaat en een garantie voor fabrieksfouten.
Alexander Vladimirovich, 45 jaar oud, Moskou.

Ik kocht dezelfde machine als mijn vader. Dienovereenkomstig weet ik hoe ik het lang moet gebruiken, voor mij is het zowel handig als snel. De machine is duurzaam, eenvoudig en veilig. Er is geen kanteling bij het mes - de structuur is duidelijk in één positie gefixeerd, maar er is geen draaitafel nodig - u past zich snel aan de scheerstijl aan.Ik gebruik geruite messen (niet origineel), - samen met de machine werkt alles duidelijk - de huid zonder krassen en ontstekingen. Scheren is niet gevaarlijk. Ik scheer me eenmaal per week - ik heb genoeg. Ik ben niet van plan om te ruilen voor anderen - alles past bij mij, ik hoop dat het meer dan een paar jaar zal duren.

Igor, 20 jaar oud, Novosibirsk.

Ik kocht het ongeveer een jaar geleden en besloot te gaan besparen op scheermessen. Het bleek winstgevend te zijn, hoewel de machine zelf niet goedkoop is, maar niet China, het kan zonder een gewapend oog worden gezien. Mülle 89 werd geselecteerd op basis van recensies, het bedrijf heeft een officiële website in het Russisch - en heeft het daar besteld. Het kwam snel, allemaal in de originele verpakking. Instructie, garantie, alles zoals verwacht. Natuurlijk was ik verrast door het perfecte draaien van de machine, perfecte rechte lijnen, er zijn geen gebreken - dat is wat Duits vakmanschap is. Op de rand van het handvat - het bedrijfslogo is gegraveerd. de messen eraan - kosten een cent - zodat de besparingen bij het scheren aanzienlijk zijn, bovendien, door constant wassen - de messen gaan langer mee. Ik ben tevreden met de aankoop.
Andrey, 27 jaar oud, Kazan.

De vrouw bestelde de machine en besloot me te verrassen met een merk. De eerste keer dat ik zag, dacht ik dat scheren ongemakkelijk zou zijn omdat het hoofd geen kantelhoeken heeft en het niet gemakkelijk is om een ​​perfecte scheerbeurt te bereiken met zo'n gewoon ontwerp, ik wilde het zelfs aan een familielid geven. Maar als je deze klassieker in je hand neemt, begrijp je - dat alles het handigst is - alleen qua uiterlijk en concept. Geweldige vorm en prestaties - een minimum aan details. Je ontspant - steek het mes in - draai - net na het scheren om schoon te maken. Dat is alles. Niets meer. Het scheert soepel. Nu zijn er helemaal geen klachten over de machine. Voor wereldwijd wekelijks scheren gebruik ik het alleen.
Leonid, 37 jaar oud, Biysk

Ik kocht het als de tweede machine in de familie voor mijn vijftienjarige tienerzoon, laat hem meteen wennen aan kwaliteitsvolle dingen. Fabrieksmachine, Duitse fabrikant, massief (verchroomd metaal), eenvoudig, veilig, niet duur, verwisselbare messen passen het eenvoudigst - verander ze vaker en scheer perfect. Eens liet zien hoe te monteren - de machine demonteren, de richting van de beweging op de huid tonen, hoe het handvat vast te houden - dat is het, de jongen zelf scheert zich. Ik kan het aanbevelen als een ongecompliceerde veilige machine - op een redelijke leeftijd van 14 jaar. Jezelf snijden is inderdaad heel moeilijk.

Mikhail, 48 jaar oud, Voronezh.

Over Duitse machines gehoord van vrienden. Velen prijzen dat als de T-ku ouderwets is, de Duitsers. Live zien met een collega - zonder aarzeling gekocht. Stijlvol, krachtig, duurzaam. De waarheid is niet meteen aangepast aan het scheren met zo'n statische machine - je hebt vaardigheid en ervaring nodig. Het belangrijkste is dat het onmogelijk is om gewond te raken. Ik was verrast dat de verpakking en instructies in het Duits - vertaald als ik kon. Ik scheer me elke dag, ik ben eraan gewend. Het is gebouwd volgens het principe - hoe eenvoudiger, hoe beter. Beautiful. Het glijdt niet in de hand, niet klein, het metaal is gemakkelijk te verzorgen - niet verroest. De scheerprocedure is aangenamer dan apparaten met meerdere mesjes.

Dmitry, 26 jaar oud, Sochi.

Ik gebruikte de laatste T-vormige machine meer dan tien jaar, maar de onderdelen waren al een beetje roestig en het mes ging na montage - ik besloot het te vervangen door Mülle, ik zag het meer dan eens, en de prijs was aantrekkelijk. Voor weinig geld (voor een fabriek in Europa) kreeg ik bijna een meesterwerk van graveerwerk - de basis en de productie zijn duidelijk, alle onderdelen zijn verchroomd, gemakkelijk gemonteerd, gespoeld en gedroogd - snel. Slechts één mes - maar het resultaat is van hoge kwaliteit, zoals in de beste tradities van koninklijk scheren. Ik raad aan dat voor kenners van gevaarlijke scheertechnieken de lijnen hetzelfde zijn, alleen absoluut veilig.

Nikolay, 36 jaar oud, Syktyvkar

Dit is het tweede Muehle-scheermes in mijn verzameling klassieke scheerapparaten. De eerste die hij ongeveer 20 jaar geleden uit Duitsland meenam - met een rond handvat van porselein. Nu is de technologie veel moderner, maar de kwaliteit is nog steeds Duits en de prijs is veel lager, blijkbaar vanwege de overgang van handarbeid naar gedeeltelijke automatisering. Muehle werktuigmachines en scheerapparaten zijn fans over de hele wereld.
Hij was tevreden met zowel de tweede als de eerste, het werd nog handiger om te scheren vanwege het kleine gewicht van de handgreep en het kleinere formaat van de hele machine - hij past op elke arm. De universele positie van de machinekop is een onderscheidend kenmerk van Muehle, voor mij is het een groot pluspunt, omdat het onmogelijk is om de scheerhoeken die in de loop van de jaren zijn ontwikkeld te veranderen.

Grigory Yuryevich, 64 jaar oud, Krasnodar.

Ik bezit iets meer dan een maand Muehle R89. In het begin begreep ik geen lovende recensies - nu ben ik een klootzak van het assemblageproces zelf - scheren - demonteren.
Ja, de eerste paar dagen was het niet mogelijk om soepel te scheren, maar toen veranderde ik het schuim, begon ik de kin en wangen te stelen, het is niet nodig om hard te drukken tijdens het scheren - het heeft geen invloed op de kwaliteit van het resultaat. De machine is statisch - deze varieert niet en loopt niet. Toen ik de techniek besloot, bleek dat een Duitser zich vanaf de eerste juiste aanpak vele malen beter scheert dan analogen met drie tot vijf mesjes. Ik had niet verwacht. Ik ben blij dat ik mijn kantelpunt van het scheren heb gevonden en dat ik het niet heb weggegooid na de eerste mislukte halfscheerbeurt. De machine heeft er echt niets mee te maken, jongens, kijk naar de klassieke scheertechnieken op internet - het heeft me geholpen bij het leren.
Pavel, 24 jaar oud, Pskov.

Mooie machine. Onberispelijke klassiekers. De geometrie is perfect, althans meten met een millimeter. Duitse kwaliteit tegen een redelijke prijs - is te vinden op Avito voor bijna de helft van de prijs van een cijfer op de officiële website. Het origineel is meteen te zien - de behuizing is perfect, geverifieerd, nauwkeurig, doos en instructies in de taal van de fabrikant. De assemblage kwispelt niet, alles is duidelijk bevestigd. Begrijpt - eenvoudig en zonder gaten en microscheuren geassembleerd. Het scheert soepel. Je moet wennen aan de techniek, moeilijke plaatsen passeren onder een individuele hoek. Volgens de scheerklassiekers wordt eerst de huid voorbereid - gestoomd met een warme handdoek - ik ben niet grillig - ik krijg gewoon een goede scheerbeurt met het schuim. Allemaal individueel. Ik hou van de machine.

Vadim, 22 jaar oud, Khanty-Mansiysk.

Dit is mijn eerste T-vormige machine, vergelijkbaar met de Sovjetjongeren en de Unie - prachtige eeuwige dingen van goede kwaliteit die mijn vader nog steeds trouw dienen.
Ik zou zelf waarschijnlijk nooit een Muehle R89 hebben gekocht, hoewel ik nu begrijp dat zo'n scheerbeurt na een paar maanden loont.
Ze gaven me de Muehle R89 voor het nieuwe jaar, om te zeggen dat ik blij was - om niets te zeggen - je zou denken dat ze me een buitenlandse auto gaven.
Het eenvoudigste ontwerp, maar echt gemaakt met de Duitse aanpak - er is geen speling in het ontwerp, het handvat is ideaal in gewicht en vorm, het is niet kieskeurig voor de messen - er zijn toch geen openingen - althans meten met een millimeter.
Geschikt voor liefhebbers van nat, vlekkeloos scheren met zware machines.
Azat, 26 jaar oud, Almetyevsk.

Absoluut de prijs waard. Hoogwaardige verchroomde machine, in het ontwerp van de reliëfhandgreep en een vlekkeloze mesbevestiging met een eenvoudig ontwerp van de scheerkop. Het ontwerp is eenvoudig, vertrouwd en onberispelijk. Trouwens, aan het einde van het handvat is er een symbool van het bedrijf Muehle. De machine zelf ligt, ondanks zijn kleine formaat en wat zwaarte, perfect in de hand en glijdt niet uit. Er waren geen gevallen waarin ik het liet vallen.
Ik benader de keuze van de bladen nauwgezet, maar tot nu toe zijn er geen problemen geweest met welk merk dan ook. De houder is helder, niet ingewikkeld, snel gedemonteerd / gemonteerd. Het is niet moeilijk om te spoelen - de messen zijn minder saai. Scheren met zo'n scheermes is een plezier - de machine is zwaar, de slag van het scheermes is glad, hoewel de kop van de machine niet buigt. Op moeilijk bereikbare plaatsen is de manoeuvreerbaarheid natuurlijk niet toereikend, maar als u zich aanpast, is het resultaat perfect. Het scheert zacht, zonder irritatie en daarna zonder ingegroeide haren. Belangrijk is dat het praktisch veilig is, voor beginners in klassiek scheren is het zaak dat de kans op een snee minimaal is. Het belangrijkste is om te wennen en je techniek te kiezen voor het voorbereiden van de huid voor het scheren en de hoeken van de doorgang van moeilijke plaatsen.
Chromen afwerking (ziet er duur uit, rijk) is een garantie dat een kwaliteitsgereedschap voor altijd zal meegaan.

Vladimir, 55 jaar oud, St. Petersburg

Voor veel mannen is scheren niet alleen een dagelijkse persoonlijke verzorging, maar ook een eeuwenlang geheiligd ritueel. Ondanks het feit dat een man zijn hoofd en gezicht enkele duizenden jaren geleden begon te scheren, waren eenvoudige messen gemaakt van geslepen metaal of dierenbotten lange tijd gereedschap voor deze procedure. Klassieke gevaarlijke scheerapparaten verschenen in de Renaissance, en veilige scheermachines die de moderne consument kent, in de vorm van de letter T, kwamen pas honderd jaar geleden beschikbaar. Hun mechanisme is zo perfect dat wanneer er scheerapparaten met verwisselbare cartridges in de schappen liggen, veel mannen over de hele wereld de voorkeur geven aan handige scheerapparaten met een ingebracht wegwerpmesje.

Deze tool heeft meestal niet de voorkeur van jonge mannen die altijd haast hebben, maar ervaren zelfverzekerde mannen die kwaliteit in plaats van snelheid waarderen. Vaak stoppen ze niet met het kopen van alleen een klassiek scheermes, maar krijgen ze een hele set met een standaard en borstel. Zo'n set ziet er gunstig uit op een plank, maar het belangrijkste is dat het haar van hoge kwaliteit scheert zonder wonden en irritatie.

Een breed scala aan T-scheerapparaten. Meer dan 50 soorten zijn elke dag beschikbaar. Sharp Very Very shop - tegenover het Chertanovskaya metrostation (30 meter) Meer dan 1500 scheerproducten.

Handig om te komen - gemakkelijk te kopen.

Dit apparaat verscheen meer dan honderd jaar geleden, maar werd niet meteen populair. De eerste patentaanvraag voor een veiligheidsscheermes werd in 1847 ingediend door de Engelse uitvinder William S. Hanson, die later een waardevolle bijdrage leverde aan de ontwikkeling van de luchtvaart. Hij tekende een diagram van een metalen hendel waarop 2 stalen platen loodrecht worden geschroefd, waartussen een dubbelzijdig scherp mes wordt geplaatst. Het scheermes werd 'veilig' genoemd omdat, in tegenstelling tot de gebruikelijke gevaren, in dit apparaat alleen de rand van het mes werd blootgesteld, wat geen ernstig letsel kon veroorzaken. Na 30 jaar werd het oorspronkelijke ontwerp van het scheermesje, loodrecht op het handvat geschroefd, voltooid door de broers Otto en Frederick Kampf uit New York. Ze verbeterden de eerste tekeningen van het scheermes, verbeterden het snijmes en het bevestigingsmechanisme en kochten een patent van Hanson in 1880. De gebroeders Kampf verkochten hun uitvinding onder het merk 'Star Safety Razor', maar klassieke gevarenscheerapparaten waren nog steeds populairder.

Een echte doorbraak in de verkoop van T-scheermessen vond plaats iets later, in 1904, toen de oprichter van het bekende merk "The Gillette Company" een patent aanvraagde voor de verkoop van nieuwe generatie wegwerpscheermessen. Amerikaanse uitvinder K.K. Gillett. Een ondernemer werd geboren in 1855 en droomde er altijd van om iets fundamenteel nieuws voor de consument uit te vinden, iets dat de mensheid ten goede zou komen en hem natuurlijk zou helpen veel geld te verdienen. Toen hij in de jaren 1890 als verkoper werkte, moest hij op een dag verschillende flessen met losgeschroefd dopje en een gescheurde afdichting weggooien. Het was toen dat hij dacht dat hij iets moest bedenken dat een persoon meerdere keren kon gebruiken en dan zonder spijt weggooien. De eerste veiligheidsscheerapparaten waren van smeedijzer, ze moesten bijna elke dag worden geslepen met een leren riem, het duurde te lang en bovendien roestten ze snel door contact met water. De Amerikaanse uitvinder besloot samen met partner Stephen Porter de eerste projecten af ​​te ronden, met de nadruk op wegwerp stalen messen. De eerste modellen werden verkocht voor een prijs van $ 5 (tegenwoordig is dat ongeveer $ 140), wat qua kosten vergelijkbaar was met een week naar de kapperszaak gaan.

De implementatie van het project duurde enige tijd en het idee, geboren in 1901, verscheen pas in 1904, toen Gillette zijn eigen bedrijf kon openen, een merkregistratie kon krijgen en een uniek pakket met een persoonlijk portret en merknaam kon maken. In het eerste jaar werden slechts 50 scheerapparaten en minder dan 200 mesjes verkocht. In het tweede jaar ging het veel beter dankzij goede advertenties en lage prijzen, evenals goede recensies. Met het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog kreeg het bedrijf een contract met de Amerikaanse overheid voor de levering van 3,5 miljoen scheerapparaten en 32 miljoen verwisselbare messen.

Al snel verliep het patent, en alleen dan konden de inwoners van de rest van de wereld revolutionaire scheerapparaten gebruiken, en Gillette verdiende jaarlijks miljoenen dollars. De eeuw van gevaarlijke scheerapparaten raakte in de vergetelheid, mannen waren opgetogen over de nieuwe uitvinding. Verrassend genoeg verandert het basisprincipe van de werking van deze scheerapparaten tot op de dag van vandaag niet. Het uiterlijk blijft hetzelfde, alleen decoratieve elementen veranderen

Aristocraten van die tijd maakten de T-vormige scheerapparaten niet alleen een functioneel toiletitem, maar ook een kostbaar sieraad. Voor unieke mensen werden machines voor dergelijke mensen gemaakt van dure materialen, versierd met edelstenen, en de initialen van de eigenaar werden gemalen. Zulke modellen zijn van generatie op generatie doorgegeven en veel ervan zijn nu te vinden in historische musea.

In de loop van meer dan honderd jaar zijn het uiterlijk en het werkingsprincipe van deze apparaten niet veel veranderd. Zoals eerder, is het T-vormige scheermes een handige handgreep van 10 - 15 cm lang en het kopgedeelte waarin het mes wordt ingebracht. Staal blijft de meest gebruikelijke basis voor productie, omdat het goed bestand is tegen corrosie, goed slijpt en stevig in de hand ligt en ook niet leent voor externe mechanische schade. Met de juiste zorg en zorgvuldige bediening gaan stalen modellen tientallen jaren mee. Pennen zijn gemaakt van veel materialen, hun variëteit hangt alleen af ​​van de verbeelding van de fabrikant. De boom van olijf, eik, berk, pijnboom, as, nobele dierenhoorns, hars van verschillende kleuren, plastic - dit is slechts een kleine lijst van materialen die worden gebruikt om pennen te maken.

Ondanks de goede kwaliteit van de meeste T-scheerapparaten, moet de procedure altijd worden uitgevoerd met behulp van hulpmiddelen. Voordat je begint, moet je je gezicht bevochtigen met warm water, en het is beter om een ​​warme douche te nemen om de haren te verzachten. Droog de huid vervolgens licht af met een handdoek en breng schuim of scheergel aan. Na deze eenvoudige manipulaties komt de hoofdspeler, het scheermes, in het spel. De hand beweegt langs het groeiende haar om de groei van borstelharen te voorkomen, de huid kan voor hetzelfde doel lichtjes worden getrokken. Bij het scheren is het noodzakelijk om rekening te houden met alle bedieningsfuncties van scheerapparaten met een bepaalde vorm. Na de procedure moet het gezicht goed worden gespoeld met koud water, waarbij het resterende schuim en haar worden verwijderd. De laatste stap is om speciale lotions of aftershave op de huid aan te brengen met kloppende bewegingen, wat helpt irritatie te voorkomen. Alle scheergereedschappen moeten ook na elk gebruik goed worden gewassen en op een droge, geventileerde plaats worden bewaard.

Scheerapparaten verschillen in de vorm van het hoofd. Ze zijn er in drie soorten: met een gesloten, open of schuine snede. Het eerste type is het meest populair, omdat het het meest geschikt is voor dagelijks scheren, ideaal voor beginners, waardoor het uiterlijk van wonden op het gezicht wordt geminimaliseerd. Voor degenen die niet graag scheren, is een scheermes met een getande kop geschikt, dankzij de kruidnagels is het gemakkelijker om de harde haren op het gezicht los te maken en zorgt voor een pijnloos scheren zonder ongewenst lange haren uit te trekken. En "schuine" scheermessen hebben er baat bij omdat hun mes zo dicht mogelijk bij de huid past, maar om met hen te werken, heb je enige vaardigheid nodig.

De bepalende factor voor de aankoop van "T-shki" is het vermogen om haren die op het gezicht zijn gegroeid af te knippen en bijgevolg onjuist gebruik en snijwonden op de huid achter te laten. Professionals noemen deze kwaliteit 'agressiviteit'. Hoe agressiever de machine, hoe gladder de huid die u kunt bereiken wanneer u ermee werkt, maar het risico op ingegroeide haren, roodheid en snijwonden neemt ook toe.

Verschillende fabrikanten geven deze kwaliteit aan werktuigmachines in verschillende vormen, dus het is heel moeilijk om te zeggen welk scheerapparaat gevaarlijker is - open, schuin of gesloten.De populaire Duitse fabrikant Muehle maakt bijvoorbeeld vrij zachte scheermessen met een gesloten snit, wat door beginners wordt gewaardeerd, en extreem agressieve open scheermessen die alleen professionals leuk vinden. Een ander Duits bedrijf, Merkur Solingen, staat daarentegen bekend om zijn extreem scherpe gesloten messen en soepel open. Dezelfde situatie wordt herhaald met de instrumenten van het Amerikaanse merk Parker.

Fabrikanten moeten speciale aandacht besteden. Al honderd jaar is het Amerikaanse bedrijf Gillette een cultus in deze richting. Ze blijven interessante innovatieve accessoires en scheercosmetica bedenken, volgens de laatste trends. Zij waren het die erin slaagden eerst 5 messen in de kop van een scheermes te installeren, een zwevende kop te maken en in mode-machines voor dames te plaatsen.

De eerste in Europa waar mannenmachines van hielden, begon het bedrijf "Merkur Solingen" te produceren. Zelfs vandaag blijven sommigen van hen een van de meest populaire, omdat hun assortiment zowel budgetmodellen als dure inzamelingsmodellen omvat. Beiden voldoen aan alle eisen van zelfs de meest veeleisende klanten.

Muehle is al jaren een van hun belangrijkste concurrenten in Duitsland. Ze geven de voorkeur aan klassieke modellen van materialen van topkwaliteit die conservatieve mannen waarderen.

Een waardige wedstrijd voor hen is het bedrijf uit een ander continent - Japan "Feather". Nog niet zo lang geleden begonnen ze aan populariteit te winnen buiten hun land vanwege hun uitstekende kwaliteit en interessant ontwerp. In de uitgestrektheid van ons land vindt u dit merk ook.

De Britse producent Edwin Jagger is een in Sheffield gevestigd familiebedrijf en is altijd bijzonder gepassioneerd geweest over zijn producten, waardoor ze in de dertig jaar van hun bestaan ​​veel fans over de hele wereld hebben kunnen winnen.

Parker is wereldwijd bekend als een fabrikant van schrijfinstrumenten. Het bedrijf is in 1892 in Wisconsin verschenen en produceert niet alleen uitstekende pennen, maar ook scheerapparaten van niet de slechtste kwaliteit. Ze onderscheiden zich door hun liefde voor niet-standaard materialen, zoals buffelhoorn, stenen en waardevolle soorten metaal.
Ik gebruik het T-vormige scheermes nu een jaar. Hij schakelde er op over nadat hij was gemarteld om cartridges te verwisselen. Scheert nog beter dan een gewoon scheermes. Geen irritatie, al haar geschoren schoon. Bladen hebben een kleine prijs, veranderen om de andere dag. Het blijkt goedkoper te zijn dan met cartridges. Ik raad iedereen aan de T-vormige scheerapparaten!

Alexey, 26 jaar oud, Tver

Ik was de constante irritatie van scheermesjes als een vest beu en ik besloot om een ​​handiger optie te vinden. Na het lezen van de forums viel mijn keuze op een T-vormig scheermes. Dit zijn de scheerapparaten die onze grootvaders hebben geschoren. En vandaag, zo blijkt, bestaan ​​ze nog steeds. Na de aankoop heb ik me geschoren en er was geen irritatie! Het blijkt dat we tevergeefs veel geld hebben betaald voor de fabrikant van patroonbladen. Nu zal ik me de hele tijd scheren met een T-vormig scheermes.

Pavel, 35 jaar oud, Samara

Ik besloot op de een of andere manier te berekenen hoeveel ik per jaar besteed aan scheren. Het bleek behoorlijk indrukwekkend, omdat de cartridges ongelooflijk duur zijn, bovendien zijn ze voldoende voor 2-3 scheerbeurten. Een vriend adviseerde me om een ​​T-vormig scheermes te gebruiken, zeggen ze, het scheert zonder irritatie en de centenmessen staan. Nadat ik zo'n scheermes had verworven, realiseerde ik me dat dit inderdaad zo is. Het verstopt minder, scheert schoner en irriteert minder de huid. Een pak messen, waarin er 5 stuks zijn, kost ongeveer 150 roebel. Eén mes is voldoende voor 4-5 keer. Besparing op het gezicht. Bovendien kun je dergelijke vijgscheerapparaten breken, ze zijn allemaal van metaal en zijn stevig gemaakt. Over het algemeen is het T-scheerapparaat veel beter dan conventionele cartridge-scheerapparaten.

Yaroslav, 47 jaar oud, Odessa

Ik heb stijf haar op mijn gezicht en een gewoon scheermes neemt het niet aan. Oh, hoeveel geld heb ik uitgegeven aan het zoeken naar een scheermes dat me schoon zou kunnen scheren. Nadat mijn vader mijn probleem had ontdekt, adviseerde hij me over een T-vormig scheermes. Hij zei dat er scherpere messen zijn en dat ze zich beter scheert. Welnu, ik kocht zo'n scheermes en messen. Vanwege zijn haar nam hij harde, hoewel zachte bladen aan beginners worden geadviseerd. Na het scheren werd mijn gezicht zacht en schoon, als een bepaald deel van een baby. Ik heb genoeg mesjes voor 3 scheerbeurten, waarna ik moet wisselen. Maar ik moest de gewone cartridges na elke scheerbeurt vervangen. Ook nam ik met een scheermes een scheerkwast. Nu hoef ik geen gels te kopen en zeep verzacht mijn haar nog beter.

Vladislav, 30 jaar oud, Kemerovo

Ik besloot om iets nieuws te proberen bij het scheren, moe van gewone scheerapparaten en elektrische scheerapparaten. Ik bestelde een T-vormig scheermes. Ze ziet er natuurlijk cool uit. Als je het samen met een borstel en zeep gebruikt, voel je je een heer uit het begin van de XX eeuw. Na het scheren werd mijn huid zo glad als ik me nooit had voorgesteld. Het is verbazingwekkend hoe het "overblijfsel uit het verleden" beter scheert dan moderne scheerapparaten met cartridges en elektrische scheerapparaten. Hij adviseerde al zijn vrienden dat zij ook tevreden waren. Gebruik een T-vormig scheermes, je zult er geen spijt van krijgen.

Roman, 35 jaar oud, St. Petersburg

Ik besloot mijn vriend iets speciaals te geven voor zijn verjaardag. Ik heb er lang naar gezocht op internet, heb allerlei computerspeelgoed, helikopters, enz. Gekozen Stuitte op een site met T-scheerapparaten. Ik vond hun uiterlijk meteen leuk, ze hadden iets klassieks. Een scheermes zou ideaal het beeld van een heer aanvullen. Gaf het. In eerste instantie was de man sceptisch over haar, zeggen ze, de technologie is verouderd, niemand gebruikt hem, enz. Maar na de eerste scheerbeurt veranderde hij onmiddellijk van gedachten. Zijn huid werd zo glad dat ik het ongeveer 5 minuten streelde, kon niet loskomen. Nu scheert hij zich alleen met zo'n scheermes.

Veronika, 21 jaar oud, Moskou

Ik gebruik het T-vormige scheermes al meer dan 10 jaar. Al die tijd voel ik geen irritatie, de huid is zacht en glad. Ik begrijp niet hoe je dure scheermessen moet gebruiken als ze erger scheren en hun huid irriteren. Al deze cartridges met meerdere mesjes zijn slechts een marketingbeweging die niet echt waardevol is. Conventionele messen die in een T-scheermes worden gebruikt, scheren beter en kosten 20 keer minder. Gebruik normale scheermessen met mesjes en je zult gelukkig zijn.

Ignatius, 41 jaar oud, Tambov

Vader en grootvader gebruikten altijd T-vormige machines. Ik begreep ze niet, want vandaag zijn er een heleboel nieuwe scheermodellen met veel mesjes, "soepel scheren zonder irritatie". Over het algemeen raakte hij verslaafd aan een reclamebedrijf. Na zes maanden gebruik realiseerde ik me dat er iets niet klopte. Hij wendde zich tot zijn vader, hij gaf me natuurlijk zijn scheermes en veranderde het mes. Ik schoor me en besefte dat ik me al die jaren vergiste. De huid is glad, geen irritatie. Ik rende meteen naar de winkel om mezelf hetzelfde te kopen. Ik gebruik T-vormige machines voor het derde jaar, ik heb veel geld bespaard op cartridges. Ik adviseer iedereen.

Arthur, 27 jaar oud, Krasnodar

Hij raakte geïnteresseerd in het aanschaffen van een T-vormig scheermes na het klimmen op scheerforums. En nu, na een jaar, besloot ik het zelf te bestellen. Een mooie doos kwam met een scheermes erin en een paar messen eraan. Het eerste dat me beviel was schoonheid. Ze ziet er echt goed uit. Scheren is een plezier voor haar. De tweede is bouwkwaliteit en materialen. Ik ben een erg slordig persoon. Een belangrijk criterium voor mij is betrouwbaarheid. Mijn scheermes viel 20 keer, er gebeurde niets met haar. Noch het onderdeel viel eraf, noch het handvat barstte - alles was volkomen veilig. Ik weet niet wat er moet gebeuren om het te breken. Ten derde is het gemak van scheren. Een scheermes scheert zijn haar onder zijn eigen gewicht, ik wrijf het lichtjes over mijn gezicht en dat is het. Scheert schoon. Ik weet niets van irritatie, alles was in orde met gewone scheerapparaten. Maar het is veel betrouwbaarder dan alle nieuwe populaire scheerapparaten en elektrische scheerapparaten, wat veel belangrijker voor mij is.

Semyon, 26 jaar oud, Sevastopol

Ik ben van nature een zeer zuinige persoon. Ik was erg in de war door de prijs van cassettes met mesjes voor gewone scheerapparaten. Na het zoeken naar alternatieven, vond ik de volgende twee opties voor het afwijzen van dergelijke scheerapparaten: een gevaarlijk scheermes en een T-vormig scheermes. Ik besloot om een ​​T-vormige te kopen, het lijkt gemakkelijker te scheren. De prijs van vijf mesjes voor zo'n scheermes is ongeveer 100 roebel, en de prijs van 5 cassettes is 1500 roebel. Ik besloot dat als het T-scheerapparaat nog een beetje slechter scheert, ik het zal gebruiken. Na de eerste scheerbeurt gooide ik meteen mijn gewone scheermes weg. Dit is een wonder dat fabrikanten van scheerapparaten zich voor ons verbergen, beter scherend dan geroemde cassettescheerapparaten! Geen irritatie, geen gezichtshaar in mijn leven. En de prijs voor de service is veel minder. Ik ben erg blij dat ik zo'n scheermes heb gekregen.

Anatoly, 28 jaar oud, Rostov aan de Don

Heb je gehoord dat alles klassiek eeuwig is? Net als herenjassen zijn T-scheermessen tegenwoordig ook populair. Vaders en grootvaders hebben ze geschoren. Ik besloot ook om het na vele jaren van scheerapparaten met verwisselbare cartridges te proberen. Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen. Het scheermes scheert zonder irritatie. Helemaal geen irritatie. Ik voel geen ongemak na het scheren. Toen ik me met normale scheermessen scheerde, verbrandde mijn gezicht gewoon enkele uren na het scheren. Het was wild ongemak. Godzijdank heb ik een oplossing voor dit probleem gevonden - het gebruik van een T-vormig scheermes. Als je denkt dat ze geen irritatie achterlaat, omdat ze zich scheert, dan niet. Mijn gezicht is altijd glad, zelfs meer dan van de geroemde cassettes met verschillende bladen. Ik raad iedereen aan om een ​​T-vormig scheermes te gebruiken.

Rostislav, 34 jaar oud, Khabarovsk

Voor mij is het scheerproces belangrijk. Nieuwe elektrische scheerapparaten en scheerapparaten met cartridges geven geen plezier. Ik gebruikte een gevaarlijk scheermes, maar dit vereist speciale aandacht en controle, en ik heb kinderen. Hier kun je niet met haar spelen. Ik besloot op zoek te gaan naar een vervanger. Hij zat op het forum, zag een T-vormig scheermes. Ik voelde me meteen aangetrokken tot haar uiterlijk. Alsof je jezelf in de twintigste eeuw vindt. En ik heb altijd van antiek gehouden. Gekocht, geschoren. Het gezicht is schoon en zonder irritatie. Maar het belangrijkste dat ik leuk vond, was het gevoel van een scheermes in mijn hand. Staal koelt de hand aangenaam, het aangebrachte geribbelde oppervlak laat het scheermes niet glijden, biedt betrouwbaar en nauwkeurig scheren. De kans op knippen is extreem klein, u hoeft alleen maar goed te scheren. In geen enkel geval hoeft u het scheermes onder druk te zetten, ze scheert alles zelf onder haar eigen gewicht. Ook tevreden met het scheerkwastje dat in de set zit. Het proces van het inzepen van het gezicht is nu een ritueel geworden dat ik echt leuk vind.

Maxim, 36 jaar oud, Norilsk

Mijn vader had een verjaardag - 60 jaar. Ik besloot hem een ​​mooi cadeau te geven. Keek naar sites, zag T-vormige scheerapparaten. Ik vond ze echt leuk, ze zien er erg mooi uit. Ik besloot om de mooiste te nemen. Ik koos met een handvat van een hertenhoorn. Vader hield echt van het geschenk. Hij zegt dat scheren nu een plezier voor hem is. Geen irritatie en zeer glad gezicht. Moeder waardeerde ook het geschenk. Ze hield, net als ik, van het mooie uiterlijk. Over het algemeen waren we allemaal tevreden. Zo'n scheermes is een goed cadeau voor elke gelegenheid.

Natalya, 29 jaar oud, St. Petersburg

2 jaar geschoren met een elektrisch scheerapparaat. Ik voelde niet veel irritatie, alleen een beetje, maar alles paste bij mij. Vond het zo. Ooit gaf een verjaardagsvriend me een T-vormig scheermes. Hij zei dat hij zichzelf scheerde en vreselijk tevreden was. Nou, ik besloot het te proberen. Na het scheren voelde ik geen irritatie. Alles was schoon schoongemaakt, zonder de minste stoppels. De messen zijn een cent waard, ze moeten elke 2-3 scheren worden vervangen. Ik weigerde het elektrische scheerapparaat, nu verzamelt het ergens in mijn kast. En ik raad je aan over te schakelen naar een T-vormig scheermes. Ik begon zelfs te genieten van scheren.

Dmitry, 30 jaar oud, Vladivostok

Op mijn achttienjarige vader gaf ik me een duur T-vormig scheermes. Toen groeide de baard niet te veel en ik heb hem 2 jaar in een la verborgen en veilig vergeten. Ik gebruikte een gewoon scheermes en deze verzamelde stof in een kast. Ik was altijd geïrriteerd door het scheren. Scheren duurde drieduizend per maand. Nadat hij de lente had schoongemaakt, vond hij een scheermes in de kast. Ik besloot het te proberen. Ik was in shock. Geen irritatie, geen haar. Hij begon zich constant te scheren. De messen zijn erg goedkoop, genoeg voor 4 scheren. Nu kost het me 500 roebel per maand, omdat ik ook gel koop. In de toekomst wil ik ook een scheerkwast kopen, om dure en ineffectieve middelen volledig op te geven. Als je moe bent van irritatie, gebruik dan een T-vormig scheermes.

Anton, 21 jaar oud, Moskou

Ik scheer me al tien jaar met één T-vormig scheermes. Geen irritatie, het hele gezicht is schoon en glad. Ik geef heel weinig uit aan messen. Het scheermes is erg goed. En ze lijkt eeuwig te zijn. Voor zoveel gebruiksduur pelde alleen de verf een beetje van het handvat af. Koop en geniet.

Eugene, 34 jaar oud, Jekaterinenburg

Ik zag een vriend met een T-vormig scheermes, ik vond de look leuk. Gevraagd wat een scheerbeurt is met haar. Hij antwoordde dat het heel goed was. Geen ergernis. Ik kocht mezelf een half jaar later hetzelfde, controleer de verklaring van mijn vriend. Hij had gelijk. Het kostte een beetje, ongeveer tweeduizend. En ongeveer 200 roebel per maand gaan op de messen. Als je het vergelijkt met gewone scheerapparaten, waarbij één cartridge anderhalf duizend roebel kost, dan zijn de voordelen duidelijk. Blij als een olifant met een T-vormig scheermes.

Valery, 32 jaar oud, Dalnerechensk

Nadat ik een scheermes had gekocht, probeerde ik het, en ik werd niet zozeer getroffen door de gladheid van het scheren, maar door de manier waarop het T-vormige scheermes in mijn hand ligt. Dit is echt gaaf. Het glijdt niet uit, voelt aangenaam aan. Voorheen vond ik het scheerproces niet leuk, maar nu begon ik zelfs plezier te hebben. Nou, ik herhaal wat een miljoen mensen op het forum zeggen: geen irritatie. Ik weet niet waar het vandaan komt. Misschien omdat er één mes is en het niet meerdere keren op dezelfde plek scheert, zoals cassettescheerapparaten. Ik ben meer dan tevreden met de aankoop en ik raad je aan deze te kopen.

Roman, 42 jaar oud, Moermansk

Dus nu zal ik je vertellen waarom ik de gebruikelijke scheerapparaten weigerde die ik al tientallen jaren heb geschoren. Ik had zowel cassette- als elektrische scheerapparaten. Maar er was altijd een vorm van ergernis die me enorm stoorde. Het cadeau van de vrouw heeft dit allemaal opgelost. Ze gaf me een klassiek scheerpakket, bestaande uit een T-vormig scheermes, onderzetters voor haar, een borstel en een beker voor zeep. Na de eerste week van het scheren gooide ik alle eerdere scheerapparaten weg. De ergernis was volledig verdwenen, en, zo lijkt het, voor altijd. De cassettes met bladen die me eerder hadden verpest, werden gewoon overbodig. Het gebruikelijke mes gaat 5 keer mee. Het scheermes ligt comfortabel in de hand, scheert soepel. Wat heb je nog meer nodig? Koop over het algemeen een T-vormig scheermes en wees gelukkig.

Bekijk de video: Remington HyperFlex Scheerapparaten. Hoe scheer je je gezicht (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter